Lægeforeningen Sjælland Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lægeforeningen Sjælland Referat"

Transkript

1 Lægeforeningen Sjælland Referat Bestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017, kl Lægeforeningen Sjælland, Dr. Kaarsbergsvej 7b, 4180 Sorø Ordstyrer: Nikolaj Bolsing Bak Deltagere: Nikolaj Bolsing Bak (formand og YL) Morten Lysdahl (PLO) Ulrik Hesislev (PLO) Anne Jung (OVL) Kasper Gasbjerg (YL) Jørgen Lassen (FPL) Diana Jensen (PLO) Referent: Dave Fischer Afbud: Hanne Roed (FAPS) Tonny Nielsen (OVL) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Bestyrelsen godkendte dagsordenen. 2. Opfølgning på Forårsmødet Forårsmødet blev afholdt den 5. april 2017 på Køge Comwell. Arrangementet var meget velbesøgt med ca. 200 tilmeldte deltagere. Forfatter og foredragsholder Helle Hein sluttede dagen af med et oplæg om forskellige typer af medarbejdere/ledere, og hvordan disse motiveres. Forud for oplægget havde de enkelte søjler holdt medlemsmøder. At bestyrelsen evaluerer Forårsmødet Bestyrelsen evaluerede mødet og tilkendegav, at der var tale om et veltilrettelagt arrangement med en meget fin tilslutning (ca. 200 tilmeldte). Ligeledes var der tilfredshed med oplægsholder Helle Hein. Ulrik Hesislev oplyste han på søjlemødet forud for oplægget, havde lavet en præsentation af Helle Hein, hvilket muligvis kunne have foranlediget flere til at blive. En idé, der fremadrettet kan tænkes ind, når der kommer oplæg efter afholdte søjlemøder. 3. Planlægning af Lægens Dag/Valgmøde Fredag den 6. oktober 2017 afholder Lægeforeningen Sjælland det årlige arrangement Lægens Dag. Bestyrelsen har besluttet at kombinere Lægens Dag

2 med valgmøde med de enkelte partier forud for valget til regionsrådet. De enkelte politiske partier og deres spidskandidater er blevet adviseret og bedt om at reservere datoen. Seneste valgmøde blev gennemført som en paneldebat med de enkelte partiers kandidater ud fra 3 på forhånd udvalgte sundhedspolitiske temaer. Denne model foreslås gentaget dog således at der forud for den egentlige politiske debat, inviteres en oplægsholder, der også kan være med til at tiltrække medlemmerne og kickstarte den efterfølgende debat. At bestyrelsen beslutter: - Hvorvidt formen med paneldebat ud fra 3 temaer gentages og i bekræftende drøfter, hvilke temaer der kunne være relevante at debattere - Hvilke mulige oplægsholdere der kunne tiltrække medlemmerne og igangsætte arrangementet. - Hvorvidt arrangementet skal afholdes på Køge Comwell, hvor Lægens Dag tidligere har været afholdt. Det blev indledningsvist konstateret, at FAS har årsmøde og repræsentantskabsmøder den pågældende dag/weekend, hvorfor mødet flyttes til enten den 10. eller 11. oktober alternativt 2. oktober. Bestyrelsen drøftede formen, og det blev besluttet, at der arbejdes videre med 2 temaer, der sættes til debat sundhedsplatformen og lægedækning. Hvert tema indledes med en oplægsholder, der er med til at igangsætte debatten med panelet af politikere. I forhold til sundhedsplatformen blev følgende mulige vinkler/spørgsmål præsenteret: - Implementering af større IT-systemer og deres betydning for organisationer, arbejdsgange og hensigtsmæssig arbejdstilrettelæggelse - Hvilke arbejdsopgaver skal lægen varetage som følge af sundhedsplatformen lægefaglige vs. sekretærfunktioner? Hvordan bruges de enkelte kompetencer og faggrupper mest optimalt? - Produktionsnedgang og hvad så? - Hvordan gøres platformen brugbar og hvordan forholder man sig til tilrettelser og eventuelle systemnedbrud? - Hvordan vil politikerne bruge erfaringer fra Region Hovedstaden? Mulige oplægsholdere: Morten Jung eller Cowi (Anne Jung kontakter mulig oplægsholder), Jan X (Kasper Gasbjerg kontakter mulig oplægsholder) I forhold til lægedækning blev følgende mulige vinkler/spørgsmål præsenteret: - Hvordan løser vi lægedækningsbehovet? - Erfaringer fra Region Nord hvad har det haft af betydning for regionen med lægeskolen og uddannelse af flere læger? Rekrutteringsmæssigt, høj faglighed, attraktivt at være uddannet fra AAU mm.

3 Mulige oplægsholder: Dekan på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet AAU, Lars Hvilsted Rasmussen (sekretariatet kontakter, ligeledes kontaktes Lægeforeningen Nord vedr. mulige oplægsholdere) Af mulige moderatorer blev nævnt chefredaktør på Dagens Medicin Nicolai Döllner eller tidligere chefredaktør Kristian Lund. Bestyrelsen besluttede tillige, at arrangementet afholdes på Køge Comwell, hvor deltagerne inviteres til kl , hvor der serveres sandwiches. Selve arrangementet går i gang kl.16 og bliver opdelt i de 2 temaer, hvor der i pausen vil blive serveret noget sødt/snacks (arrangementet afsluttes ikke med et aftensmåltid). 3.1 Lægeforeningens kollegialitetspris Hvert år på Lægens Dag uddeles Lægeforeningens kollegialitetspris. Prisen gives til en enkelt person med medlemskab af Lægeforeningen Sjælland, der regionalt enten A: Har ydet en særlig indsats i forhold til det forebyggende arbejde i Sygehus- og sundhedsvæsenet i Region Sjælland B: Har ydet en særlig indsats i forhold til kvalitetsudvikling i Sygehus- og sundhedsvæsenet i Region Sjælland C: Har ydet en særlig indsats i forhold at fremme god lægekultur i Sygehusog sundhedsvæsenet i Region Sjælland At bestyrelsen beslutter, hvorvidt Lægeforeningens kollegialitetspris skal uddeles på Lægens Dag. Bestyrelsen besluttede endnu engang at uddele Lægeforeningens kollegialitetspris. Punktet er lukket i forhold til, hvem der blev drøftet og valgt som modtager af kollegialitetsprisen Afholdelse af 2 medlemsarrangementer efterår 2017 og forår 2018 Bestyrelsen besluttede på seneste møde, at der i efter 2017 og forår 2018 skal afholdes 2 ekstra lokale medlemsarrangementer. Alle medlemmer i regionen inviteres der er udelukkende tale om en geografisk placering Slagelse, Sorø, Vordingborg, Nykøbing blev nævnt som mulige lokationer. Ikke nødvendigvis det samme møde/tema de 2 steder, og ikke nødvendigvis de store politiske temaer, men også et arrangement af mere social karakter. Forfatter Lone Frank, hjerneforsker Ann E. Knudsen, forfatter Peter K. A. Jensen blev nævnt som mulige oplægsholdere.

4 Indstilling - At bestyrelsen beslutter, hvor og hvornår arrangementet i efteråret 2017 afholdes. - At bestyrelsen beslutter, hvilket tema og hvem, der skal inviteres som oplægsholder. Bestyrelsen besluttede, at der arbejdes videre med at lande et arrangement i uge 43 i Ringsted Kongrescenter. Oplægsholder vil være Peter K. A. Jensen om menneskets udvikling. Tilsvarende arrangement er blevet afholdt i de andre regioner på nær Nord. Alle læger inviteres herunder også de pensionerede. Annoncering sker via hjemmesiden samt direct mail til regionens læger. Arrangementet afsluttes med tapas og vin. 5. Status på bilaterale møder med politikerne Samtlige politiske partier i regionsrådet har tilkendegivet interesse i at mødes med de lægelige søjler til bilaterale møder. Møderne er ved at blive lagt i kalenderen med udgangspunkt i, at de afholdes umiddelbart efter sommerferien. - At bestyrelsen tager de udmeldte datoer til efterretning og tilkendegiver mulig deltagelse - At bestyrelsen drøfter hvorvidt hver søljerepræsentant skal forberede en kort præsentation. Nikolaj Bak præsenterede mødeplanen med de enkelte partier se vedhæftet. Der blev ytret ønske om, at mødet med Socialdemokraterne rykkes til om formiddagen den 24. august, ligesom mødet med Konservative rykkes til om eftermiddagen den 29. august. Såfremt der er ønske om deltagelse i møderne vil det være formændene for de lægelige søjler, der indgår og ved eventuelt frafald de enkelte søjlers suppleanter. I forhold til oplæg på selve mødet vil det være op til de enkelte søjlerepræsentanter, hvorvidt der forberedes en egentlig præsentation. Dog skal der forud for møderne udvælges særlige emner, som skal drøftes med politikerne disse emner sendes eventuelt på forhånd til politikerne som forberedelse til møderne. 6. Vakant suppleantpost til Lægeforeningens Sundheds IT-udvalg Posten som suppleant i Lægeforeningens Sundheds IT-udvalg er vakant. - At bestyrelser udpeger og indstillinger en kandidat til posten.

5 Bestyrelsen havde ikke en oplagt kandidat at udpege, og det blev ligeledes tilkendegivet, at da der er tale om en hvilende suppleantpost, så er behovet her og nu i forhold til en udpegning mindre udtalt. 7. Nyt fra formanden Nikolaj Bak orienterede om møde med Region Sjællands sundhedsfaglige chef Preben Cramon. Omdrejningspunktet for mødet var rekruttering og lægedækningsudvalgets rapport herunder bl.a. muligheden for sammenhængende forløb. 8. Meddelelser fra søjlerne PLO Overenskomstforhandlingerne er brudt sammen. Man afventer nu 2. behandlingen af lovforslaget om fortsættelse af økonomiloftet. OVL Der arbejdes fortsat på en styrkelse af den regionale politiske struktur. Forslag præsenteres på repræsentantskabsmødet den 7. oktober YL 5 årsfristen for påbegyndelse af hoveduddannelse i et speciale ændres til en 6 årsfrist. Internt arbejdes videre med ny stillingstruktur for læger. Arbejdet var igangsat i samarbejde med FAS, men blev bremset, da regionerne tidligere meldte et ansættelsesstop af speciallæger ud ift. udvalgte sygehuse samt en femårsregel ift. at kunne blive overlæge ud. FPL På Lægemødet blev der valgt en pensioneret læge ind i Lægernes Pension. 9. Eventuelt Muligheden for et fælles skriv fra Lægeforeningen Sjælland i forhold til udfordringer og bekymringer med hensyn til samlet implementering af sundhedsplatformen blev drøftet. Kommende bestyrelsesmøder: Torsdag den 24. august 2017 Andre møder: Lægens dag/valgmøde den 6. oktober 2017 (denne dato bliver ændret pga. FAS årsmøde)

Lægeforeningen Sjælland. Referat

Lægeforeningen Sjælland. Referat Lægeforeningen Sjælland Bestyrelsesmøde torsdag den 6. september 2018, kl. 17.00-21.00 LF Sjælland, Torvet 2, 4180 Sorø Referat Tilstede: Nikolaj Bolsing Bak, Ulrik Hesislev, Tonny Nielsen, Jørgen Lassen,

Læs mere

----- Punkter på dagsordnen -----

----- Punkter på dagsordnen ----- Lægeforeningen Sjælland Referat 21. Møde i Koordinationsforum Tirsdag den 30. april 2013 kl. 17.00 Dr. Kaarsbergsvej 7B, 4180 Sorø Ordstyrer: JN Deltagere: Jette Nielsen (FAPS) Mads Risom (YL) Sven Gade

Læs mere

----- Punkter på dagsordnen -----

----- Punkter på dagsordnen ----- Lægeforeningen Sjælland Referat 25. Møde i Koordinationsforum Torsdag den 18.september 2015 kl. 17.15 Dr. Kaarsbergsvej 7B, 4180 Sorø Ordstyrer: JN Deltagere: Lotte Blok Madsen (YL) Nikolaj Bak (YL) Jette

Læs mere

----- Punkter på dagsordnen -----

----- Punkter på dagsordnen ----- Lægeforeningen Sjælland Dagsorden 27. Møde i Koordinationsforum Mandag den 13. april 2015 kl. 17.00 Dr. Kaarsbergsvej 7B, 1. sal, 4180 Sorø Ordstyrer: JN Deltagere: Annette Houmand (PLO) Lotte Blok Madsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger tirsdag den 29. november kl På Kongebrogården i Middelfart

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger tirsdag den 29. november kl På Kongebrogården i Middelfart Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger tirsdag den 29. november kl. 13.30 På Kongebrogården i Middelfart Til stede: Fra sekretariatet: Jørgen Lassen (formand), Jørgen Kleener, Annette

Læs mere

----- Punkter på dagsordnen -----

----- Punkter på dagsordnen ----- Lægeforeningen Sjælland Dagsorden 14. Møde i Koordinationsforum Torsdag den 1. september 2011 kl. 17.00 Dr. Kaarsbergsvej 7B, 4180 Sorø Ordstyrer: JN Referent: LGN Deltagere: Mette Møller (PLO) Anders

Læs mere

Referat Yngre Lægerådsmøde 13. november 2018

Referat Yngre Lægerådsmøde 13. november 2018 Referat Yngre Lægerådsmøde 13. november 2018 Til stede: Nikolaj Bolsing Bak, Jesper Brink Svendsen, Kasper Smidt Gasbjerg, Amalie Vind Engbjerg Hanke, Laurits Schou Kromberg, Sofie Willy Pedersen, Christina

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Mogens Hüttel (formand), Lars Bønløkke, Annette Frölich, Jørgen Lassen, Anne Thomassen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen Lægeforeningen Nordjylland Onsdag den 6. september 2017 Lægernes Hus i Nordjylland

Referat af møde i bestyrelsen Lægeforeningen Nordjylland Onsdag den 6. september 2017 Lægernes Hus i Nordjylland Referat af møde i bestyrelsen Lægeforeningen Nordjylland Onsdag den 6. september 2017 Lægernes Hus i Nordjylland Jr. /2017-3213 Til stede: Helga Gulisano, FAS Elise Snitker, FAPS Annemette Alstrup, PLO

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl på Comwell Hotel i Kolding

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl på Comwell Hotel i Kolding Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 27. april kl. 12.00 på Comwell Hotel i Kolding Til stede: Jørgen Lassen (formand), Jørgen Kleener, Annette Frölich, Mogens Hüttel,

Læs mere

SEKRETARIATET FOR LÆGELIG VIDEREUDDANNELSE REGION ØST

SEKRETARIATET FOR LÆGELIG VIDEREUDDANNELSE REGION ØST SEKRETARIATET FOR LÆGELIG VIDEREUDDANNELSE REGION ØST Referat Det Regionale Råd i Uddannelsesregion Øst Møde d. 18. december 2008 REGION HOVEDSTADEN REGION SJÆLLAND LEDREBORG ALLÉ 40, ST. DK-2820 GENTOFTE

Læs mere

----- Punkter på dagsordnen -----

----- Punkter på dagsordnen ----- Lægeforeningen Sjælland Dagsorden 18. Møde i Koordinationsforum Mandag den 17. september 2012 kl. 17.00 Dr. Kaarsbergsvej 7B, 4180 Sorø Ordstyrer: JN Deltagere: Mette Møller (PLO) Jette Nielsen (FAPS)

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 13. december 2016 Tid: Kl. 15.00 16.30 Sted: Deltagere: Afbud: Park Inn, Engvej 171, 2300 København S Niels Nybye Aagesen, Kim Herlev Jørgensen, Henrik Kruse, Per Ullerichs,

Læs mere

År Antal

År Antal Lægeforeningen 18. december 2017 Jr. 2016-6241 Emne: Til: Fra: Årsrapport 2017 for Udvalget om regional aktivitetspulje Lægeforeningens bestyrelse Udvalget om regional aktivitetspulje Lægeforeningens Udvalg

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 19. februar 2018

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 19. februar 2018 Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 19. februar 2018 Til stede: Cæcilie Trier Sønderskov (formand for Uddannelsesudvalget - Yngre Lægers bestyrelse - YL s repræsentantskab og Nationale Råd for Lægers

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard Jacobsen Mathias Krarup Rasmus Thingholm Simon Kristian Frøsig Snorre Andreas Kehler

Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard Jacobsen Mathias Krarup Rasmus Thingholm Simon Kristian Frøsig Snorre Andreas Kehler DJØF ADVOKAT BESTYRELSE DEN 15. JUNI 2016 Referat Djøf Advokats bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 Til stede fra bestyrelsen: Anna Cecilie Knudsen (Observatør) Camilla Fabech-Larsen Iben Bundgaard

Læs mere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september Sted Deltagere

Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september Sted Deltagere R E F E R A T Emne Møde i Forretningsudvalget under Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 5.september 14.30-17.00 Sted Deltagere Afbud Mødecenter, lokale C Lone Winther Jensen, formand

Læs mere

Dagsorden Den 21. marts 2019

Dagsorden Den 21. marts 2019 Glostrup, den 13. marts 2019 Dagsorden Den 21. marts 2019 Mødeart: FA09 - Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 17.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Tirsdag 15. august 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Deltagere: Marianne Roth Sørensen, Jørgen Peschardt, Karin Horsted, Marie Kaas, Kamilla Mercado, Camilla Mohr Nielsen, Helle Svendsen, Silja Junker

Læs mere

Yngre Lægerådsmøde i Region Sjælland

Yngre Lægerådsmøde i Region Sjælland Yngre Lægerådsmøde i Region Sjælland Tirsdag den 27. februar 2019 kl. 17 ca. 21 Restaurant Håndværkeren, Hersegade 9, 4000 Roskilde (ca. 2 minutters gang fra Roskilde station) Referat Tilstede: Nikolaj

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Mandag d.19.januar

Mandag d.19.januar FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 01/2015 9501-15-38-02 Referat fra bestyrelsesmøde SOSU-Sektoren Mandag d.19.januar 2015 17.00-20.30 i FOA Brønderslev, Grønnegade 21, 2. 9700 Brønderslev

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Yngre Lægerådsmøde. Torsdag den 5. april 2018 kl Comwell Køge Strand, Strandvejen 111, 4600 Køge. Referat

Yngre Lægerådsmøde. Torsdag den 5. april 2018 kl Comwell Køge Strand, Strandvejen 111, 4600 Køge. Referat Yngre Lægerådsmøde Torsdag den 5. april 2018 kl. 16.45 19.00 Comwell Køge Strand, Strandvejen 111, 4600 Køge Referat Til stede: Mikkel Jon Henningsen, Morten Packert Andersen, Cæcilie Trier, Kamilla Gundersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere

Referat Møde: Tid Sted: Deltagere: Sagsnr.: 1. Evaluering af møde i Sundhedspolitisk Dialogforum d. 27. marts 2015 (vedlagt som bilag 1)

Referat Møde: Tid Sted: Deltagere: Sagsnr.: 1. Evaluering af møde i Sundhedspolitisk Dialogforum d. 27. marts 2015 (vedlagt som bilag 1) Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Onsdag den 13/5 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Boulevarden 13, mødelokale 3 Deltagere: Bente Graversen, Leif Serup, Carsten Kaalbye, Lone Becker,

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl

Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl Møde i politisk styregruppe onsdag den 9. januar 2013 kl. 09.30-10.30 Sted Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals - mødelokale: Stornoway Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it

Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afholdt den 3. februar 2014 fra kl. 15:00 til 17:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. december 2008 kl i Lægeforeningen

Referat af bestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. december 2008 kl i Lægeforeningen Godkendt 11. marts 2009 J.nr. 2007-14719/212292 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 2. december 2008 kl. 16.00 i Lægeforeningen Tilstede: Thomas Gjørup (TG), Hanne Jørsboe (HJ), Jørn Starklint (JS),

Læs mere

Officiel del af referatet som lægges på hjemmesiden www. folkekirkenspersonale.dk:

Officiel del af referatet som lægges på hjemmesiden www. folkekirkenspersonale.dk: Referat af 4. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken. Dato: 4. 20. juni maj 2009 2009 Kirkeministeriet KM-3 Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted fredag den

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Referat. Referat: Der blev budt velkommen til Jonas.

Referat. Referat: Der blev budt velkommen til Jonas. Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Fredag den 7. december 2018 kl. 9.30-11.00 Sted: Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø Deltagere: Leif Serup, Peter Møller Rasmussen,

Læs mere

Referat. Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset. Deltagere:

Referat. Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset. Deltagere: Referat Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Henrik Villadsen Vagn Bach Torben Dencker Rasmussen Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation

4. DB s fremtidige struktur Bilag: strukturoplæg en styrket biblioteksforening i en ny organisation DB s Forretningsudvalg Torsdag den 7. juni 2012, kl. 11-15 DB, Vartov, Farvergade 27 D, 1463 København K. REFERAT Til stede: Vagn Ytte Larsen, Hanne Pigonska, Kirsten Boelt, Lars Bornæs, Carl Gustav Johannsen

Læs mere

Referat - Yngre Læger Region Sjælland - møde Tirsdag den 7. februar 2017 kl

Referat - Yngre Læger Region Sjælland - møde Tirsdag den 7. februar 2017 kl Referat - Yngre Læger Region Sjælland - møde Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 17.00-21.00 Til stede: Victoria Westerström, Thomas Juul Sørensen, Sine Holst-Albrechtsen, Nikolai B. Balsløw, Stine Madsen-Østerbye,

Læs mere

År Forbrug

År Forbrug Lægeforeningen 15. februar 2017 Jr. 2015-2896 Emne: Til: Fra: Årsrapport 2016 for Udvalget om regional aktivitetspulje Lægeforeningens bestyrelse Udvalget om regional aktivitetspulje Lægeforeningens udvalg

Læs mere

Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse

Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse REFERAT NR 15/12 Emne Møde i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato Onsdag d. 7. marts, kl. 16 18 Sted First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Dagsorden Den 25. juni 2018 FA09

Dagsorden Den 25. juni 2018 FA09 Glostrup, den 18. juni 2018 Dagsorden Den 25. juni 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 der serveres en sandwich Deltagere: Nikolaj Jørgensen

Læs mere

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse torsdag den 2. marts 2017 kl

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse torsdag den 2. marts 2017 kl Medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse 2014 2018 m. fl. 07-03-2017 MDR-2017-00012 Maren Munk-Madsen Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse torsdag den 2. marts 2017 kl. 10.30 Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Deltagere: Marianne

Læs mere

Møde i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse. Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S Mødelokale 501

Møde i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse. Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S Mødelokale 501 D A G S O R D E N BILAG NR18-18 Emne Møde i Det Nationale Råd for Lægers Videreuddannelse Mødedato 3. oktober 2018, kl. 15-18 Sted Sundhedsstyrelsen, Islands Brygge 67, 2300 København S Mødelokale 501

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Dagsorden til bestyrelsesmøde den 7/8 2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Åsberg, formand Referent Lis Jespersen, næstformand Torben

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

1. Velkomst og præsentation af dagsordenen v. ovl. Peter Mouridsen. 4. Forventninger til PKL-funktionen ved ovl. PKL Svein Åge Rodt

1. Velkomst og præsentation af dagsordenen v. ovl. Peter Mouridsen. 4. Forventninger til PKL-funktionen ved ovl. PKL Svein Åge Rodt Referat fra møde i URSARN, torsdag d. 9. februar kl. 9.00 til 15.00 på Patienthotellet, Regionshospitalet Randers, mødelokale 4. 9.februar Charlotte B. Hansen Charlotte.b.hansen@stab.rm.dk Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 5. september 2015 Punkt Hvem har stillet punktet Type 1 Velkomst Orientering/gennemgang af dagsordenen Referat Praktiske oplysninger 2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d maj 2016

Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d maj 2016 Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 27.-29. maj 2016 Deltager: Toke Nielsen, Dennis Otkjær, Rasmus Sørensen, Rikke Østergaard, Dennis Gartig, Nikolaj Mailand, Jack Hansen, Rasmus Christiansen, Amanda Reichert,

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal)

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal) Referat konstituerende bestyrelsesmøde Tid Mandag den 07.05.2018 kl. 15.30-16.30 Sted PS 2.18 (2. sal) Deltagere Kristian Gaardsøe, FOA Aalborg Jette Abildgaard, FOA Frederikshavn Christina Lykke Eriksen,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150528 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den. 28. november 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den. 28. november 2018 Ref.: pts Dato: 28. november 2018 Tid: kl. 09:00 12:00 (julefrokost 12-14) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Jan

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 05.-04.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 05. april 2017 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

REFERAT. Implementeringsgruppen for forebyggelse. Tidspunkt: 8. februar 2017 kl Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1.

REFERAT. Implementeringsgruppen for forebyggelse. Tidspunkt: 8. februar 2017 kl Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1. REFERAT Møde: Implementeringsgruppen for forebyggelse Tidspunkt: 8. februar 2017 kl. 15.00-17.00 Sted: Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ, lokale 1.1.65 DELTAGERE Kommuner Mette Søndergaard Robl, chef, Odense

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d 11 juni 2008 kl 1100-1300 RAI-Amsterdam Room H DAGSORDEN Til stede: Per Kjærsgaard-Andersen

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5 14. marts 2014 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 9.30-12.30 Sted: Lokale 5 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen,

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 24. nov 2014 DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER:

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 24. nov 2014 DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER: DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER: Til bestyrelserne. Der indkaldes herved til fælles ordinært bestyrelsesmøde i Ringsted Forsyninger Mandag den 24. november 2014, Bragesvej 18,

Læs mere

24. februar 2011 BT/LKJ/lt J.nr Referat af Aalborg Universitets bestyrelsesmøde 1-11,

24. februar 2011 BT/LKJ/lt J.nr Referat af Aalborg Universitets bestyrelsesmøde 1-11, Godkendt på bestyrelsens møde 2-11, 02.05.11. Ledelsessekretariatet Fredrik Bajers Vej 5 Postboks 159 9100 Aalborg Tlf. 9940 9940 Fax 9815 2201 www.aau.dk 24. februar 2011 BT/LKJ/lt J.nr. 2011-012-00014

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Fra sekretariatet: Jørgen Lassen (formand), Jørgen Kleener, Annette Frölich, Mogens

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 13. Referat af møde i TR-rådet den 26. marts 2015 Dato for udarbejdelse: 13. april 2015 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Lone Guldbæk Kristensen, Charlotte Larsen og Lisbet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl. 13.00-16.00 hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Der var afbud fra Margrete Bak. Referent var direktør Erik Krarup.

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Formanden orienterer Modtaget

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10. Referat

Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10. Referat Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10 Referat Mødeleder: Deltagere: Karl Posselt Karl Posselt Ditte O Neill Solveig Larsen Kurt Hansen Calle Simonsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF 18. JUNI 2018 // KL. 10.00-15.00 // KULTURØEN I MIDDELFART Til stede: Pia Henriette Friis, Erik Thorlund, May-Britt Diechmann og Henrik Zacho, Jakob Heide Petersen Afbud:

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 8. oktober Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30. Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 8. oktober Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30. Bemærkninger: REFERAT Ungdomsrådet Mødedato: Tirsdag den 8. oktober 2013 Mødested: Rådhuset Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Indholdsfortegnelse Sag nr.

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 11. juni 2018

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 11. juni 2018 Referat fra møde i Uddannelsesudvalget den 11. juni 2018 Til stede: Cæcilie Trier Sørensen (formand for Uddannelsesudvalget - Yngre Lægers bestyrelse - YL s repræsentantskab og Nationale Råd for Lægers

Læs mere

3. November f. Kandidater til SEB hæderpris og uddannelsespris 2018 deadline 20. Januar 2017 Drøftes ved næste BS møde

3. November f. Kandidater til SEB hæderpris og uddannelsespris 2018 deadline 20. Januar 2017 Drøftes ved næste BS møde Til stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Gleerup Torben Nathan Birgit Lassen Lone Madsen Erika Bélard Ikke til stede: Per Ejstrud 3. November 2016 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Godkendt

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger Torsdag den 19. april 2018 kl Hotel Comwell i Kolding

Bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger Torsdag den 19. april 2018 kl Hotel Comwell i Kolding Lægeforeningen Bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger Torsdag den 19. april 2018 kl. 12-15 Hotel Comwell i Kolding Til stede: Mogens Hüttel, Jens Haase, Lars Bønløkke, Flemming Amter, Anne

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde 20. april 2012 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. marts 2012 Kl. 9.00-12.00 med efterfølgende frokost hos DSR Hovedstaden, Frederiksborggade 15, 4. sal, 1360 København K

Læs mere

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset.

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. Deltagere: Anne-Marie Appelgren, LEV. Kent Grimm Thornberg, Landsforeningen Autisme. Ella Frederiksen, Osteoporoseforeningen. Alice

Læs mere