Lokalforeningsdyst #VindTilEP

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalforeningsdyst #VindTilEP"

Transkript

1 Lokalforeningsdyst #VindTilEP Det er nu, at valget skal vindes! Vi skal ud og lave larm i gaden, se vælgerne i øjnene og få alle overbevist om at sætte kryds ved nr. 4 på den Konservative liste Nichlas Vind! I forbindelse med valgkampen har vi valgt at iværksætte en konkurrence, hvor der er fede præmier til de lokalforeninger og enkeltpersoner, som yder en ekstraordinær indsats under valgkampen. I dette katalog følger en masse kreative ideer til, hvordan vi kommer i kontakt med vælgerne på deres præmisser. Det er altid godt at være på steder, hvor det ikke forventes, og når vælgerne i forvejen drukner i materiale fra andre kandidater, så skal der meget til at skinne igennem. Ligegyldig hvilken form for aktivitet I laver, er det vigtigt at I sørger for at sprede budskabet. Post jeres billeder og updates på Facebook og Twitter (sørg for at tagge folk samt lave hashtagget #VindTilEP). Husk desuden at opslaget skal gøres offentligt, så vi kan følge med: På denne måde får vi det maksimale ud af alle events, mens det bliver lettere for os at registrere jeres point i konkurrencen :) Smid eventuelt også en mail afsted til ep@konservativungdom.dk både hvis I har lagt en massiv indsats, eller hvis I har gode idéer. Så hjælper vi med at videreformidle de gode historier. Nedenstående er nogle ideer til, hvad man kan kaste sig ud i kun fantasien sætter grænser. Vi er altid behjælpelige med nogle ideer netop til jer. Men ofte er det jer, i den lokale forening, som ved bedst, hvad der virker i jeres område. Hvis I har brug for hjælp, gode råd, kreative tanker, så kontakt os endelig. NB: Hvis I har en fantastisk idé, som ikke er i kataloget, men virkelig giver bonus, bliver denne naturligvis belønnet med ekstra points. Så frem I endnu ikke har fået bestilt materialer, så smid en mail afsted til ep@konservativungdom.dk, og så sørger vi for, at I får dem tilsendt.

2 KAMPAGNER, EVENTS OG AKTIVITETER Plakatophængning Tidspunkt: Plakatophængning for Nichlas Vind. Husk: Plakater skal hænge efter gældende regler der er fastsat i forbindelse med valget. Point: 100 for deltagelse. Derudover 5 pr. 50. plakat ophængt. Uddeling på togstationer/trafikale knudepunkter Tidspunkt: Hverdage 07:00-9:00 og 16:00-18:00. Udnyt at masser af mennesker skal transporteres til og fra skole og arbejde. Mød gerne op på busstationerne, togstationerne og store parkeringspladser, og del materiale ud. Om morgenen kan man derudover uddele morgenbrød, mens det kan være frugt eller slik om eftermiddagen. Husk: DSB ikke altid begejstrede for, at man står på deres grund. Såfremt de klager, må man flytte sig til nærmeste fortov. Point: 15 point pr. halve time. 2 point pr. deltager. Hverv en KU er under valgkampen Tidspunkt: 24/7 Igennem hele valgkampen vil Konservativ Ungdoms Landsorganisation have stor fokus på at få hvervet nye medlemmer. Kan du få overtalt nogen, mens du fører kampagne for Nichlas Vind? Der er mange points at hente her. Husk: Medlemmet skal selv betale kontingentet Point: 30 point pr. medlem. 10 point hvis det nye medlem laver reklame på Facebook/Twitter på #VindTilEP Stem dørklokker Tidspunkt: Afhænger af dag og bebyggelsesområde Den direkte kontakt med vælgerne er det absolut mest effektive. På baggrund af statistisk materiale, som vi kan være behjælpelige med, udvælges gader, hvor der stemmes dørklokker.

3 Man kan som hovedregel nå omkring 20 husstande pr. time. Der kan deles valgmaterialer, bolsjer og balloner ud. Man skal altid gå minimum to og to sammen, dog kan man godt dele husene ud i mellem sig. Hvis man ikke bryder sig om at stemme dørklokker, kan man nøjes med at aflevere materialet i folks postkasser. Effekten er dog ikke lige så stor, som hvis man afleverer det personligt. Husk: Bemærk at vi bevæger os ind på privat grund, så det skal gøres med ydmyghed. Og ønsker folk ikke besøg, er det bare om at beklage ulejligheden og gå til næste dør. Point (husstandsomdeling): 10 pr. 100 husstande. 2 point pr. deltager. Point (dør-til-dør): 20 pr. 100 husstande. 2 point pr. deltager. Lokale aktiviteter Tidspunkter: Tjek lokalavisen Hold øje i lokalavisen med lokale loppemarkeder, gadefester, festivaler og lignende. Der er typisk mange mennesker samlet, og de er som regel i godt humør. Husk balloner til børnene. Typisk er der på pladserne også større parkeringspladser, hvor man kan ligge valgmateriale ved bilerne. Husk: Hvis arrangørerne ikke ønsker at der uddeles materiale, rykkes uden for pladsen. Point (event): 10 point pr. halve time. 2 pr. deltager. Signwaving Tidspunkt: Myldretiden om formiddagen og eftermiddagen Tag en Nichlas valgplakat under armen og stil jer i nærheden af trafiklys, steder med kødannelse og lignende. Man skal typisk være minimum 3-4 personer, som alle sammen holder plakater op. Jo mere aktivitet man laver, jo mere opmærksomhed får man fra bilisterne. Det kan således være en god ide at lave skilte med tekster som: Dyt og send Nichlas til Europa-Parlamentet. Eller Dyt, hvis du også stemmer d. 25. maj. Husk: Det er vigtigt, at man ikke forstyrrer trafikken unødvendigt meget. Stil jer derfor ikke på farlige strækninger, i rundkørsler og lignende. Point: 15 point pr. halve time. 2 pr. deltager. Sports- og musikbegivenheder Tidspunkt: Tjek aviserne og nettet De fleste sportsbegivenheder tiltrækker masser af tilskuere. Udnyt at det lokale fodboldhold har

4 hjemmekamp, og tag ud og del materiale og bolcher ud til tilskuerne, mens de venter på at komme ind. Alternativt kan man købe sig ind til kampen, og dele materiale ud i pausen. Men det behøver ikke være på eliteniveau, for at der er tilskuer. Kig også forbi til kampdagen på det lokale stadion og del ud til forældrene. Det er vigtigt til denne type arrangementer, at man kommunikerer på modtagernes vilkår. Til en fodboldkamp, er folk ikke i humør til lange diskussioner, men kan måske lokkes til at få et Nichlas klistermærke, sat på deres ølkrus. Husk: Hvis I er på stadionets grund, og de beder jer stoppe uddelingen, må vi respektere det. Står I uden for, på kommunens grund, har I ret til at dele ud. Point: 10 point pr. halve time. 2 pr. deltager. Kulturbegivenheder Tidspunkt: Tjek aviserne og nettet Undersøg hvornår biografen, teateret eller koncerthuset har aftenforestillinger, og mød op og uddel materiale. Man kan eventuelt uddele popcorn, slikkepinde eller lignende. I mindre byer kan det sagtens være den lokale skolekomedie, som også altid tiltrækker folk. Her er det også vigtigt at man kommunikerer på modtagernes vilkår. Hvis det er en rockkoncert man er til, skal man ikke komme og se frelste ud i grønne jakker. Husk: Hvis I er på biografens/teateret/koncerthusets grund, kan de bede jer om at stoppe uddelingen. I så fald, må I går ud på fortovet og fange folk, når de har parkeret bilen. Point: 10 point pr. halve time. 2 pr. deltager. Natteaktioner Tidspunkt: Efter kl. 23:00 Tag på natteaktion og del valgmateriale ud. Placer jer strategisk i forhold til de lokale diskoteker, og skab god stemning i gaden. Stemningen skal være høj, så tag gerne en boomblaster og fløjter med. Husk: I skal altid være flere sammen, og hold jer for gud skyld langt væk fra ballade. Point: 20 point pr. halve time. 2 pr. deltager.

5 Uddannelsesinstitutioner Tidspunkt: Skolernes frikvarter Det kan bestemt være værdifuldt at aflægge de lokale uddannelsesinstitutioner et besøg, også selvom der ikke er debat. Også her er høj stemning og lidt attitude en fordel, tag derfor gerne musik, megafon og lignende med. Der deles valgmateriale ud, og eventuelt slik. Husk: Nogle skoler ønsker ikke besøg, hvilket vi desværre må respektere. Men som alle andre steder, kan de ikke forbyde os at stå uden for skolens grund. Point: 10 point pr. institution. 2 pr. deltager. Gågade aktioner Tidspunkt: Primært fredag, lørdag og søndag Den er klassisk - og det er den, fordi den virker. Tag på gågaden, og husk et par valgplakater, masser af materiale, bolcher og balloner. Så er der noget for enhver smag. Undgå tillidsmandsknuderne, og kast jer i stedet for fødderne af de mange vælgere. Det kan gøres i mindre og større arrangementer. Husk: Man skal ikke have tilladelse til at dele valgmateriale ud på gågaden, kun hvis man opstiller en bod. Så hvis I ikke slæber alverdens borde med, er det altså ikke nødvendigt med en egentlig tilladelse. Point: 10 point pr. halve time. 2 pr. deltager. Skriv et læserbrev og/eller en pressemeddelelse Tidspunkt: Hele døgnet Skriv et læserbrev og/eller en pressemeddelelse til den lokale avis om en aktion eller et arrangement i forbindelse med kampagnen, og send det forbi kampagnekontoret til godkendelse. Husk: Benyt altid #VindTilEP Point: 15 point, hvis godkendt, men ikke bragt. 50 point, hvis godkendt og bragt.

6 DE SOCICALE MEDIER OG PRESSE Deling af Facebook-side Tidspunkt: Prøv at ramme de tidspunkter, hvor folk er aktive på Facebook. Undgå tidlig morgen og mellem Smid en statusupdate afsted, hvor du reklamere for Nichlas Facebook-side. Gerne med positive kommentarer om valgkampsaktivitet, presseudmeldinger eller den generelle politik Husk: Benyt altid #VindTilEP og sørg for, at opslaget er offentligt så opslaget kommer ud til flest muligt. Du behøver ikke gå ind i store debatter i tråden, hvis folk spørger kritisk husk bare det gode humør :) Point: 1 point pr. deling. Deling af status/billeder/videoer fra Nichlas Vind Tidspunkt: Prøv at ramme de tidspunkter, hvor folk er aktive på Facebook. Undgå tidlig morgen og mellem Samme princip som ovenstående. Jo flere delinger, jo længere kommer vi ud. Husk: Benyt altid #VindTilEP og sørg for, at opslaget er offentligt så opslaget kommer ud til flest muligt. Point: 1 point pr. deling. Uploading af billeder fra kampagneaktiviteter Tidspunkt: Prøv at ramme de tidspunkter, hvor folk er aktive på Facebook. Undgå tidlig morgen og mellem Upload billeder fra kampagnen. Stemningsbilleder fra aktioner osv.. Kan både komme fra personlig facebook profil og lokalforeningens facebook profil. Husk: Benyt altid #VindTilEP og sørg for, at opslaget er offentligt så opslaget kommer ud til flest muligt. Point - personlig: 2 point pr. billede. Point lokalforening: 5 point pr. billede. Et billede er kun pointgivende første gang det bringes.

7 Anbefaling af Nichlas Vinds Twitter Profil Tidspunkt: Hele døgnet Smid et tweet afsted med en anbefaling om at følge Nichlas Vinds Twitter profil. Husk: Benyt altid #VindTilEP Point: 1 point Retweet fra Nichlas Vinds Twitter Profil Tidspunkt: Hele døgnet Retweet et tweet fra Nichlas Vinds Twitter Profil. Point: 1 point. Skriv et læserbrev og/eller en pressemeddelelse Tidspunkt: Hele døgnet Skriv et læserbrev og/eller en pressemeddelelse til den lokale avis om en konkret politisk sag, og send det forbi kampagnekontoret til godkendelse. Husk: Point: 15 point, hvis godkendt, men ikke bragt. 50 point, hvis godkendt og bragt. Aftenen før valget - personlig Tidspunkt: Aftenen før valgdagen Anbefaling af at stemme på Nichlas Vind på facebook eller twitter fra din personlige facebook og/eller twitter-side. Husk: Benyt altid #VindTilEP. Hvis anbefaling er på facebook, skal opslaget være offentligt Point: 2 point. Aftenen før valget - lokalforening Tidspunkt: Aftenen før valgdagen Anbefaling af at stemme på Nichlas Vind på facebook fra lokalforeningens facebookside. Husk: Benyt altid #VindTilEP og opslaget skal være offentligt. Point: 10 point.

8 Alle yderligere kampagnetiltag vil blive vurderet og derefter tildelt point.

9 KONTAKTINFO Kampagneleder: Frederik Burgdorf, Tlf.: , mail: Frivilligansvarlig: Pernille Birch Tlf.: , mail: Ansvarlig for Konservativ Ungdoms Landsorganisation: Nichlas Jensen Tlf.: , mail: EP-kandidat, Nichlas Vind Tlf.: ,

VÆR MED PÅ HOLDET TIL ATTER AT GENVINDE NØGLERNE TIL STATS- MINISTERIET MOBILISERING AF FRIVILLIGE TIL FOLKETINGSVALGET OPSLAG MED PROFILER

VÆR MED PÅ HOLDET TIL ATTER AT GENVINDE NØGLERNE TIL STATS- MINISTERIET MOBILISERING AF FRIVILLIGE TIL FOLKETINGSVALGET OPSLAG MED PROFILER VÆR MED PÅ HOLDET TIL ATTER AT GENVINDE NØGLERNE TIL STATS- MINISTERIET MOBILISERING AF FRIVILLIGE TIL FOLKETINGSVALGET OPSLAG MED PROFILER FORORD Med færre end 300 dage til folketingsvalget skal alle

Læs mere

Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier

Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier KMD Analyse Maj 2014 VEJEN TIL EU GÅR VIA TV KLASSISKE MEDIER SLÅR DE NYE SOCIALE MEDIER MED FLERE LÆNGDER VALGPLAKATER:

Læs mere

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race.

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Nu nærmere dagen sig for 10 Timer i Rebild skydes i gang. I MTB Rebild Bakker glæder vi os meget til løbet, og vi har knoklet hårdt for

Læs mere

Gør jeres Lænkeforening mere synlig kan forhåbentlig være en hjælp for jer, når I vil arbejde med at synliggøre jeres forening og Lænkens værdier.

Gør jeres Lænkeforening mere synlig kan forhåbentlig være en hjælp for jer, når I vil arbejde med at synliggøre jeres forening og Lænkens værdier. Kære lokalforeninger. Der er stadig mange danskere, som drikker alt for meget og som har brug for støtte til at komme ud af alkoholproblemet. Derfor er det vigtigt, at Lænken er synlig og meget mere kendt,

Læs mere

VIND EN TUR I BIOGRAFEN

VIND EN TUR I BIOGRAFEN #AffaldskonkurrenceEsbjerg VIND EN TUR I BIOGRAFEN Velkommen til et sjovt og spændende projekt om haveaffald. Projektet slutter med, at I laver en lille film om haveaffald. Vi kårer den bedste film den

Læs mere

idé og udvælgelse KORT 1 KORT 2

idé og udvælgelse KORT 1 KORT 2 IDÉ OG UDVÆLGELSE idé og udvælgelse I skal nu arbejde videre med jeres problemstiling. Det første I skal gøre for at finde en løsning på jeres problem er at få en masse idéer. Det gør I bedst ved at lave

Læs mere

Sæsonstart 2007. 2 Markedsføring

Sæsonstart 2007. 2 Markedsføring Sæsonstart 2007 2 Markedsføring Sæsonstart 2007 Vi står overfor en ny sæson i FDF, og den nye sæson skal sættes i gang med et brag både for nuværende og kommende medlemmer. Sæsonstarten er mere end blot

Læs mere

Kommunal- og regionsvalg 2013 Valgkampens medier KMD Analyse November 2013

Kommunal- og regionsvalg 2013 Valgkampens medier KMD Analyse November 2013 Kommunal- og regionsvalg 2013 Valgkampens medier KMD Analyse November 2013 DANSKERNE FORETRÆKKER VALGKAMP PÅ TV FREM FOR BESØG VED HOVEDDØREN SOCIALE MEDIER KAN FÅ BETYDNING FOR UDFALDET AF VALGET VALGPLAKATER

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2017 Lørdag d. 23. september Intro Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? 2 På indsamlingsdagen Briefing Inden I forlader

Læs mere

En god sæsonstart. Inspirationsfolder

En god sæsonstart. Inspirationsfolder En god sæsonstart Inspirationsfolder Indholdsfortegnelse FORORD 2 HUSKELISTE 4 Hvilke målgrupper har vi fokus på? 5 Hvilke hold tilbyder vi i næste sæson? 5 Har vi styr på alle træningstider? 6 Har vi

Læs mere

Guide til en. SOCIAL mediestrategi

Guide til en. SOCIAL mediestrategi 9 essentielle spørgsmål Guide til en SOCIAL mediestrategi 1 At bruge sociale medier handler om at styrke relationen til familie, venner, bekendte, men de kan også bruges til at styrke relationen til kunder,

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Vis, at vi er mange, der vil det samme. Inspiration til deltagelse i Røgfri Fremtids 2018-kampagne

Vis, at vi er mange, der vil det samme. Inspiration til deltagelse i Røgfri Fremtids 2018-kampagne Vis, at vi er mange, der vil det samme Inspiration til deltagelse i Røgfri Fremtids 2018-kampagne 1 Inspiration til deltagelse i Røgfri Fremtids 2018-kampagne Den 31. maj 2018 er det WHO s World No Tobacco

Læs mere

Projekt beskrivelse. Indledning. Målgruppeanalyse. Metoder til research. Kampagne indhold

Projekt beskrivelse. Indledning. Målgruppeanalyse. Metoder til research. Kampagne indhold Projekt beskrivelse Indledning Vi vil gerne lave en kampagne hvor vi har RTG som kunde. Målet med kampagnen er at få flere elever på RTG og finde ud af hvilke fordomme der er omkring RTG iblandt vores

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Som en start kan I tage en runde, hvor I deler jeres opfattelser af, hvordan valgkampen er gået. Husk i skal have kreds perspektivet når i evaluere.

Som en start kan I tage en runde, hvor I deler jeres opfattelser af, hvordan valgkampen er gået. Husk i skal have kreds perspektivet når i evaluere. Evaluering af Regionsvalgkampen 2017. Som en start kan I tage en runde, hvor I deler jeres opfattelser af, hvordan valgkampen er gået. Husk i skal have kreds perspektivet når i evaluere. 1. Kampagnestrategi

Læs mere

ETK kampagne INDHOLD

ETK kampagne INDHOLD ETK KAMPAGNE 1 INDHOLD 1. Baggrund...side 3 2. Mål...side 4 3. Målgrupper...side 4 4. Strategi...side 5 5. Kampagneelementer...side 8 2 1. Baggrund Køge Kommune har vedtaget et kvalitetsløft af kommunens

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN OPDATERET 09.12.14 FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN Bornholms Regionskommune står for Folkemødets praktiske rammer. Men det politiske indhold selve festivalens substans bliver leveret af partier, organisationer,

Læs mere

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 F RÅRS MESSE INFO Hammel Forårs Messe er blevet en stor succes, de sidste 2 år, med henholdsvis 2.000 & 2.500 glade publikummer og over 60 entusiastiske

Læs mere

Volkswagen Håndbog til sociale medier

Volkswagen Håndbog til sociale medier Volkswagen Håndbog til sociale medier 01 Formål og målgruppe 04 Tone of voice 02 Hvordan er man relevant på Facebook? 05 Planlæg dit indhold 03 Effektivt Facebook-indhold 06 Annoncering 01 Formål og målgruppe

Læs mere

GUIDE&FOR& KONTAKTPERSONER& BESTYRELSESMEDLEMMER* ENHED&GØR&STÆRK&

GUIDE&FOR& KONTAKTPERSONER& BESTYRELSESMEDLEMMER* ENHED&GØR&STÆRK& GUIDE&FOR& BESTYRELSESMEDLEMMER* KONTAKTPERSONER& ENHED&GØR&STÆRK&! INDHOLD 1. INTRODUKTION 2. HVAD ER EN AFDELINGSBESTYRELSE? A) HOLD OVERBLIK B) KNYT BÅND C) SKAB HANDLING 3. VÆRKTØJER A) WEBKARTOTEKET

Læs mere

TWITTERGUIDE for @Alternativet s FT-kandidater #dkpol

TWITTERGUIDE for @Alternativet s FT-kandidater #dkpol TWITTERGUIDE for @Alternativet s FT-kandidater #dkpol Twitterguide # Twitter er et godt og spændende redskab. Især for en folketingskandidat. # I denne guide vil du se hvorfor du skal bruge Twitter, og

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

EN LØSNING FOR ALLE GUIDE TIL KLUBBEN HVORDAN BAKKER VI OP? Dansk Socialrådgiverforening

EN LØSNING FOR ALLE GUIDE TIL KLUBBEN HVORDAN BAKKER VI OP? Dansk Socialrådgiverforening 1 EN LØSNING FOR ALLE GUIDE TIL KLUBBEN HVORDAN BAKKER VI OP? Dansk Socialrådgiverforening 2 Vi skal vise vores styrke foto Kristian Granquist Overalt i landet er vi socialrådgivere, sammen med hundredetusindevis

Læs mere

HACK KOMMUNIKATIONEN UNDERSØG PÅ JERES SKOLE VED AT TAGE BILLEDER GRUPPEKORT 1

HACK KOMMUNIKATIONEN UNDERSØG PÅ JERES SKOLE VED AT TAGE BILLEDER GRUPPEKORT 1 HACK KOMMUNIKATIONEN PÅ JERES SKOLE VED AT TAGE BILLEDER GRUPPEKORT 1 Kommunikation foregår på alle steder og på mange måder. Men der er altid en afsender, der forsøger at påvirke en modtager til at gøre

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!!

VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!! VI ER PÅ UDKIG EFTER DIG!!! En gymnastikforening er MEGET andet end gymnastik. Der er masser af opgaver, som kan give dig god erfaring, som du kan tage med dig på din videre uddannelse. Vil du have erfaring,

Læs mere

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Hvorfor denne guide? Formålet med denne guide er at give jer som forening og frivillige nogle konkrete idéer til, hvordan I markedsfører jeres lokale foreningsevent

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

Nytorv 17. Butikken ligger som en sidegade til gågaden, og den kan ses fra gågaden.

Nytorv 17. Butikken ligger som en sidegade til gågaden, og den kan ses fra gågaden. BUTIKKENS ADRESSE: Nytorv 17. Butikken ligger som en sidegade til gågaden, og den kan ses fra gågaden. Teamet mødes ved KTN kontoret kl. 6.15 på dagen og kører i Rasmus' bil EVENTTEAM TIL PÅ DAGEN: Camilla

Læs mere

Nu har I haft jeres YouTube-panel. Hvad tænker I om gæsternes reaktioner? Kan I sætte nogen ord på dem?

Nu har I haft jeres YouTube-panel. Hvad tænker I om gæsternes reaktioner? Kan I sætte nogen ord på dem? Efter deres panel om lørdagen fangede pressefrivillig Louise Borum Bech YouTuberne LasseMedHatten, SofiNekoDesu og Son-Michael til et interview omkring at lave YouTubevideoer, passion og at møde følgere.

Læs mere

GUIDE TIL KOORDINATORER

GUIDE TIL KOORDINATORER GUIDE TIL KOORDINATORER Alzheimerforeningens LANDSINDSAMLING 2018 Lørdag den 22. september Introduktion 2 Hvad går pengene til? Hvad skal en indsamlingskoordinator? Tjekliste 3 Generelt om indsamlingen

Læs mere

Som en start kan I tage en runde, hvor I deler jeres opfattelser af, hvordan valgkampen er gået. Husk i skal have kreds perspektivet når i evaluere.

Som en start kan I tage en runde, hvor I deler jeres opfattelser af, hvordan valgkampen er gået. Husk i skal have kreds perspektivet når i evaluere. Evaluering af Regionsvalgkampen 2017. Som en start kan I tage en runde, hvor I deler jeres opfattelser af, hvordan valgkampen er gået. Husk i skal have kreds perspektivet når i evaluere. 1. Kampagnestrategi

Læs mere

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR Folkelig forankring handler om opbakning til og engagement i det internationale udviklingsarbejde. Kommunikation og oplysning kan hjælpe jer

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Akademisk Boldklub Gladsaxe - Hjerne & Hjerte

Akademisk Boldklub Gladsaxe - Hjerne & Hjerte Partneraftale med Gladsaxe Kommune, evaluering af sæson 2016/2017 Hermed kort evaluering af partneraftale mellem Akademisk Boldklub og Gladsaxe Kommune for sæsonen 16/17. Markedsføring / Profilering a)

Læs mere

Find gerne selv på flere!

Find gerne selv på flere! D. 31. marts 2012 kl. 20:30 går Earth Hour kloden rundt. Fra Sidney til Seoul og Brazil til Bangkok sætter kommuner, byer og virksomheder sammen fokus på klimakampen med én times mørke. Vi har samlet en

Læs mere

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE Overblik over alt hvad du kan bruge for at gøre opmærksom på jeres arrangementer - HVEM TAGER DU MED? Sidste år var Danmark Spiser Sammen på næsten alles læber. Vi gentager successen

Læs mere

Nr. 19 - marts 2011. forår! flotte indsats. Find 5 fejl. og vind en fed gavepakke

Nr. 19 - marts 2011. forår! flotte indsats. Find 5 fejl. og vind en fed gavepakke Nr. 19 - marts 2011 Find 5 fejl Endelig forår! Vi belønner jeres flotte indsats i vintervejret og vind en fed gavepakke fra hummel Nye fede gaver i vores gavesortiment... se alle gaver på blivomdeler.nu

Læs mere

QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST. Få fat i de voksne sådan gør du!

QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST. Få fat i de voksne sådan gør du! QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST Få fat i de voksne sådan gør du! Kom godt i gang! Skab et åbent fællesskab 2 Små tiltag gør en STOR forskel Denne guide indeholder gode råd og ideer til, hvordan din klub kan

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Vores Stemme marts 2010

Vores Stemme marts 2010 Vores Stemme marts 2010 Kære ven Folketingsvalget rykker nu for alvor nærmere. I sidste uge mødtes Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt til en sjælden politisk duel normalt vil Lars Løkke ikke

Læs mere

KOMMUNIKATION Gode råd om basiskommunikation

KOMMUNIKATION Gode råd om basiskommunikation KOMMUNIKATION Gode råd om basiskommunikation Etape 0 Kommunikationen er en del af jeres ansigt udadtil. Sørg derfor for at den stemmer overens med jeres foreningsstrategi. Mission: Hvorfor findes foreningen?

Læs mere

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Skarp og målrettet kommunikation af en sag Når I har overvejet, hvilke sager der kan være interessante for jer at skabe debat om i forbindelse

Læs mere

4. periode: Den intensive udadvendte periode du, dine medhjælpere og hiver personlige stemmer hjem

4. periode: Den intensive udadvendte periode du, dine medhjælpere og hiver personlige stemmer hjem Tænk baglæns! Valgkampen føres forlæns, men forstås baglæns - start derfor med at tænke den baglæns og dermed forstår du, hvordan du maksimerer dine personlige stemmer frem til valgdagen 4. periode: Den

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

Danse Festival i Vejen Kommune

Danse Festival i Vejen Kommune Danse Festival i Vejen Kommune Vejen Danse Forening (VDF) og venner Tid: Den første eller anden weekend i maj 2016 Sted: Midtbyen(Vejen) Mål: At fremme interessen for dans Resurser: Scene (parkeringsplads,

Læs mere

Workshop Fortællingen om landslejren Landslejrkurset

Workshop Fortællingen om landslejren Landslejrkurset Workshop Fortællingen om landslejren Landslejrkurset 18.- 20.9.2015 Denne workshop er udarbejdet af Leder og uddannelsesudvalget på Landslejren. I kan altid skrive til udvalget på LogUll2016@gmail.com

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub er mennesker med overskud, der går op i deres børns engagement i klubben. De kommer

Læs mere

Danmarks mest LEGENDARISKE Adventurespejdløb

Danmarks mest LEGENDARISKE Adventurespejdløb 2018 2 Danmarks mest LEGENDARISKE Adventurespejdløb SPEJDER Apokalypseløbet er den ultimative udfordring for dig og din patrulje eller sjak. Det er her I kan afprøve grænserne for jeres samarbejdsevner,

Læs mere

FC Horsens. cyberspace

FC Horsens. cyberspace FC Horsens et skridt længere ud i cyberspace Lars Jensen, pigeudvalgsformand i FC Horsens, holder et vågent øje med klubbens Facebook-profiler. Han vil gerne have, at de Facebook-grupper der bliver oprettet

Læs mere

Nyhedsbrev nr Socialdemokratiet Tønder kredsen

Nyhedsbrev nr Socialdemokratiet Tønder kredsen Højer Tønder Løgumkloster Nyhedsbrev nr. 5-2019 Socialdemokratiet Tønder kredsen Toftlund Skærbæk Bredebro Vi er midt i to valgkampe! Så telefon og mail gløder, gad vist om det fortsætter hele valgkampen

Læs mere

Velkommen til Hedeboturneringen 2014

Velkommen til Hedeboturneringen 2014 26.-28. september 2014 Velkommen til Hedeboturneringen 2014 Velkommen til årets udgave af Hedeboturneringen. I år er det med stolthed at vi kan præsenterer den 41. udgave af vores populære turneringen.

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Beretning fra Valgkampsgruppen ifm. kommunalvalget 2009 Bilag 2

Beretning fra Valgkampsgruppen ifm. kommunalvalget 2009 Bilag 2 Beretning fra Valgkampsgruppen ifm. kommunalvalget 2009 Bilag 2 Opstart: På medlemsmødet d. 22. september 2009 blev der fundet en valgkampskoordinator, Rasmus. Han organiserede et fællesmøde d. 29. september

Læs mere

FRA ABSOLUTTE TAL TIL PROCENTTAL REPETITION

FRA ABSOLUTTE TAL TIL PROCENTTAL REPETITION ARBEJDSARK 1 FRA ABSOLUTTE TAL TIL PROCENTTAL REPETITION EKSEMPEL: 2 elever i 5. klasse på en skole går i seng efter kl. 22 på hverdage. Der er 20 elever i klassen. Hvor mange procent går i seng efter

Læs mere

En Facebook-profil er personlig

En Facebook-profil er personlig En Facebook-profil er personlig En Facebook profil er personlig, og man må selvsagt kun have én, hvilket gør Facebook til et unik sted for virksomheder at få kontakt til forbrugerne. Og det er nemt. Din

Læs mere

Reglen med cykelhjelm er indført af politiet og kommunen. Hvis I ikke ønsker at køre med cykelhjelm kan I ikke deltage i den praktiske prøve.

Reglen med cykelhjelm er indført af politiet og kommunen. Hvis I ikke ønsker at køre med cykelhjelm kan I ikke deltage i den praktiske prøve. Dias 1 Cyklistprøve Rute Ulrikkenborg Engelsborgskolen, Billum Private Skole, Lyngby Private Skole Sankt Knud Lavard Skole og Lyngby Friskole Denne powerpoint er beregnet til brug af klasselæreren så ruten

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Hvad kan vi lære af kommunalvalgene 2009 - og hvad er vigtigste temaer for 2013

Hvad kan vi lære af kommunalvalgene 2009 - og hvad er vigtigste temaer for 2013 Hvad kan vi lære af kommunalvalgene 2009 - og hvad er vigtigste temaer for 2013 Roger Buch Forskningschef, Ph.d., cand.scient.pol. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Kan det ikke være ligegyldigt? -

Læs mere

Kære medlemmer. Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om.

Kære medlemmer. Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om. Kære medlemmer Så er det tid til et nyhedsbrev, og der er meget at fortælle om. Løbende er der mange spændende arrangementer i foreningen, og i tiden der er gået siden sidst har vi fx haft besøg af Torsten

Læs mere

stævne 2012 i indefodbold Sport & Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst Fredag, lørdag og søndag 17. 19. februar 2012

stævne 2012 i indefodbold Sport & Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst Fredag, lørdag og søndag 17. 19. februar 2012 Velkommen til stævne 2012 i indefodbold i Sport & Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst Fredag, lørdag og søndag 17. 19. februar 2012 Velkommen Der er i år tilmeldt 139 hold fordelt på rækkerne fra

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

Amagers federe fristed NATH KLUBBEN

Amagers federe fristed NATH KLUBBEN Amagers federe fristed NATH KLUBBEN Nathanael kirken savner tilstedeværelsen af de unge ved gudstjenesterne. Igennem mødestedet ønsker de at fremme opmærksomheden og værdien ved den danske folkekirke.

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Juni Politikere. Befolkningsundersøgelse.

Juni Politikere. Befolkningsundersøgelse. Juni 2019 Politikere Befolkningsundersøgelse www.radiuscph.dk i Indhold Politikere... i Befolkningsundersøgelse... i Om analysen... iv Resultater...1 Spørgsmål 1: Hvor højt vurderer du følgende faggruppers

Læs mere

Praktisk information til konkurrencedeltagerne. vedr. DM i Skills den april 2019 i Arena Næstved

Praktisk information til konkurrencedeltagerne. vedr. DM i Skills den april 2019 i Arena Næstved Den 22. marts 2019/SNH Praktisk information til konkurrencedeltagerne vedr. DM i Skills den 04. - 06. april 2019 i Arena Næstved SkillsDenmark er glad for, at mere end 300 unge faglærte har meldt sig klar

Læs mere

Organdonationsdag opsamling og evaluering

Organdonationsdag opsamling og evaluering Organdonationsdag 2017 - opsamling og evaluering Dagens formål At skabe dialog og debat om organdonation. At anerkende dem, der har organdonation tæt på i deres personlige liv eller professionelle virke.

Læs mere

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget.

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Det er ikke altid let at komme ind i et nyt udvalg, og især ikke Ungdomsudvalget som i SAR har for vane at lave en masse gode, spændende og sjove

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

På de vedlagte programplakater kan du læse mere om, hvad der foregår på dagen i henholdsvis LEGOLAND og Tivoli.

På de vedlagte programplakater kan du læse mere om, hvad der foregår på dagen i henholdsvis LEGOLAND og Tivoli. Til SP-instruktører og Rådets repræsentanter i politikredsene 5. februar 2014 Skolepatruljedagene bliver i år holdt mandag den 28. april i LEGOLAND og tirsdag den 29. april i Tivoli. Begge steder er der

Læs mere

Tema Siri på din ipad og iphone

Tema Siri på din ipad og iphone Tema Siri på din ipad og iphone Sofus 28. oktober 2018 Side 1 Du bruger Siri ved at holde fingeren på hjemknappen indtil Siri spørger Hvad kan jeg hjælpe dig med Brug af Siri Dette kan Siri ikke endnu

Læs mere

AFSLUTTENDE OPGAVE. udemiljø

AFSLUTTENDE OPGAVE. udemiljø AFSLUTTENDE OPGAVE udemiljø 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Planlægning... 2 Kravspecifikation... 2 Design... 3 Formidling... 6 Afprøvning... 7 Refleksion... 8 Side 1 af 8 Indledning I dette projekt

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ENHEDSLISTEN NØRREBRO

MEDLEMSBLAD FOR ENHEDSLISTEN NØRREBRO Indhold Næste afdelingsmøde Næste medlemsmøde 2 Sundhedskampagnen 3 Repræsentantskabsmøde i regionen 3 Valgkampen nærmer sig - måske Fodbold starter igen 5 4 Torsdag d. 21. juni Mandag kl. d. 19.30 20.

Læs mere

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 29/05/19

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 29/05/19 ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 29/05/19 Et flot Venstre-resultat til Europaparlamentsvalget Søndag d. 26. maj havde vi valg til Europa-Parlamentet. Det blev et fantastisk valg på mange måder. Først og fremmest

Læs mere

JERES SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvornår sætter vi digitale fodspor?

JERES SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Hvornår sætter vi digitale fodspor? JERES SKRIDT TÆLLER! - OM OVERVÅGNING OG DIGITALE FODSPOR Hvad er temaet i denne artikel? Dette tema handler om at være overvåget både i det offentlige rum og online. Vi kommer omkring - overvågning og

Læs mere

ROTARYs brand vi er, hvad vi gør!

ROTARYs brand vi er, hvad vi gør! ROTARYs brand vi er, hvad vi gør! AGENDA Kl. 18.00 Velkomst ved Guvernøren Kl. 18.10 Kort intro af Access PR og Karin Lund-Frank Kl. 18.20 Hvorfor fokus på branding og image? PR organisation og PR aktivitetskalender

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 9. nov. 2012. Flittige hænder, rappe fødder og én i kassen!

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 9. nov. 2012. Flittige hænder, rappe fødder og én i kassen! Århus Friskoles Fredagsbrev d. 9. nov. 2012 Flittige hænder, rappe fødder og én i kassen! 1 Kære børn, forældre og øvrige venner af Friskolen. Efter mange grundige overvejelser, har jeg i dag fortalt skolens

Læs mere

It-sikkerhed Kommunikation&IT

It-sikkerhed Kommunikation&IT It-sikkerhed Kommunikation&IT Dette projekt handler om IT-sikkerhed. Gruppen har derfor valgt at have om Facebook, hvor vi vil hjælpe folk med at færdes rigtigt på nettet. Dette vil gøre ved hjælp af at

Læs mere

Idekatalog Valgdeltagelse

Idekatalog Valgdeltagelse Ideer, som er igangsat: Ide nr. Beskrivelse Bemærkninger 1 Ungdomsvalg Ikast Avis afholder ungdomsvalg a) Ungdomsvalg b) Ungdomsvalg som i 2009 2 Mobilt afstemningssted på uddannelsesinstitutioner a) Gøre

Læs mere

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen!

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Dette katalog indeholder konkrete og lettilgængelige ideer til, hvordan I ude på datastuerne, bibliotekerne og andre it-undervisningssteder

Læs mere

Gode råd til brug af sociale medier

Gode råd til brug af sociale medier 14. marts 2016 Gode råd til brug af sociale medier Hvorfor er det relevant at have en profil på Facebook eller Instagram? Facebook har lige nu omkring 3.476.000 månedlige brugere i Danmark, mens 1,2 millioner

Læs mere

SIDEEVENTS. Tænk i faser. Tænk i målgrupper. Tænk i målsætning. Før eventen

SIDEEVENTS. Tænk i faser. Tænk i målgrupper. Tænk i målsætning. Før eventen SIDEEVENTS Hvorfor er der behov for sideevents? Hvilke sideevents skal vi skabe? Hvornår skal de forskellige events finde sted? Hvem skal stå for arbejdet? De klassiske kommunikationskanaler som fx tv,

Læs mere

Drejebog. Udarbejdet af Forum for Mænds Sundhed Projekt Far for Livet, der er støttet af Nordea-Fonden

Drejebog. Udarbejdet af Forum for Mænds Sundhed Projekt Far for Livet, der er støttet af Nordea-Fonden Drejebog Udarbejdet af Forum for Mænds Sundhed Projekt Far for Livet, der er støttet af Nordea-Fonden 0 Indhold Indledning... 1 Baggrund... 1 Formål... 1 Målgruppe... 1 Start en Fars Legestue... 2 Tid

Læs mere

Udkast til kampagne. Nedenstående er et udkast / idékatalog til kampagnens virkemidler.

Udkast til kampagne. Nedenstående er et udkast / idékatalog til kampagnens virkemidler. Udkast til kampagne Det økonomiske råderum til at føre valgkamp i forbindelse med kommunalvalget 2017 er begrænset. Derfor vil vi vise, at der findes Alternative virkemidler, som ikke nødvendigvis skal

Læs mere

Bilag 4. Interview med Kasper

Bilag 4. Interview med Kasper Bilag 4 Interview med Kasper Intro I: Jamen jeg skal starte med at fortælle dig, at vi er en gruppe på fem piger, der studerer kommunikation og skriver det her projekt på baggrund af den aktuelle debat

Læs mere

Reglen med cykelhjelm er indført af politiet og kommunen. Hvis I ikke ønsker at køre med cykelhjelm kan I ikke deltage i den praktiske prøve.

Reglen med cykelhjelm er indført af politiet og kommunen. Hvis I ikke ønsker at køre med cykelhjelm kan I ikke deltage i den praktiske prøve. 1 Ordrup Skole, Skovgårdsskolen, Sankt Joseph Søstrenes Skole og Munkegårdsskolen Cyklistprøve Rute 4 Denne powerpoint er beregnet til brug af klasselæreren så ruten kan gennemgås med eleverne og reglerne

Læs mere

Borgerrettet kampagne for digital post. Erfaring fra Favrskov Kommune

Borgerrettet kampagne for digital post. Erfaring fra Favrskov Kommune Borgerrettet kampagne for digital post Erfaring fra Favrskov Kommune Indhold Kampagne for digital post Favrskov Kommune... 2 Målgruppe - at ramme bredt... 2 Konkurrencen... 2 ipad eller anden tablet...

Læs mere

Frivillighåndbog Pressehåndtering

Frivillighåndbog Pressehåndtering Frivillighåndbog Pressehåndtering Indhold Medierne... 3 Hvad må jeg udtale mig til medierne om?... 3 Hvornår og hvordan går jeg selv til medierne?... 3 Hvad skal jeg huske, når jeg skal interviewes?...

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere