Vestbanens værksted En kort præsentation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vestbanens værksted En kort præsentation"

Transkript

1 Vestbanens værksted En kort præsentation Udbud Servicetrafik Vestbanen A/S

2 Indledning Region Syddanmark vedtog 23. juni 2008 at støtte den forsatte drift af Vestbanen mellem Nørre Nebel og Varde under forudsætning af en aftale om samdrift med staten på strækningen Varde-Esbjerg. Det betyder, at der kan laves timedrift mellem Nørre Nebel og Esbjerg uden det hidtidige skift i Varde, og at den statslige strækning Varde-Esbjerg vil kunne opnå halvtimesdrift ved samkørsel med strækningen Struer-Esbjerg. I forbindelse med samdriften er det også besluttet at udskifte togmateriellet og opgradere sikkerheds- og radiosystemer til det samme system som anvendes på statens strækninger. Materiellet vil derfor kunne indgå i en materielpulje, der anvendes til de statslige strækninger i den Midt- og Vestjyske servicetrafik. Der er derfor gode muligheder for, at der også fremadrettet vil være behov for Vestbanens værksted til fortsat vedligeholdelse af det kørende materiel. Formålet med denne præsentation er derfor at belyse, i hvilken grad værkstedet er egnet hertil og har den fornødne kapacitet. Udbud af Vestbanen A/S servicetrafik Vestbanens A/S servicetrafik med tog mellem Nørre Nebel og Varde bringes i udbud for perioden 1. januar 2011 til og med køreplanskiftet december 2018 med en option på yderligere to års drift. Opdragsgiver er Sydtrafik, Banegaardspladsen 5, 6600 Vejen. Sydtrafik er det syd- og sønderjyske trafikselskab i Region Syddanmark. Opgaverne forbundet med servicetrafikken omfatter ansvaret for planlægning (i samarbejde med Sydtrafik), drift, ren- og vedligeholdelse, samt markedsføring af ovennævnte servicetrafik, samt den hermed forbundne produktion og kvalitet. Udbuddet sker med ønsket i at oprette samkørsel mellem Vestbanen A/S og staten på strækningen Varde - Esbjerg. Opgavens omfang forventes som den kørsel der er i dag på Vestbanen, svarende til timesdrift på hverdage med 2-times drift aften og weekends i samkørsel med statens strækning Varde - Esbjerg. Vestbanen befordrer omkring passagerer årligt på den ca. 37 km lange banestrækning. Udbuddet sker parallelt med at Trafikstyrelsen udbyder statens Midt- og Vestjyske servicetrafik for den samme driftsperiode. I løbet af august måned 2008 forventer Sydtrafik i samarbejde med Vestbanen A/S og Region Syddanmark at offentliggøre prækvalifikation til opgaven, så tidsplanen kan parallelliseres med Trafikstyrelsens hvad angår udpegning af operatør.

3 Generel indretning og tilstand Samlet set vurderes værkstedet som helt tidssvarende i forhold til de vedligeholdelsesopgaver, værkstedet bruges til. Det vurderes også, at værkstedet kan bruges til vedligeholdelse af fremtidigt moderne materiel, hvis der foretages enkelte tilpasninger til indretningen af værkstedet. Værkstedet indeholder tre spor til vedligeholdelse af materiel, hver med en længde, som giver mulighed for at vedligeholde 2-vogns dieseltogsæt. Sporene er hver for sig udstyret til forskellige vedligeholdelsesopgaver (grav, løfteudstyr, platforme og serviceudstyr etc.). Spor 3 kan også bruges til klargøringsopgaver, som togvask og tømning af toilettanke. Samlet er værkstedssporene egnede til at foretage al normal forebyggende vedligeholdelse og klargøringsopgaver på de nuværende togsæt. Værkstedet rummer endvidere hjælpeværksteder til komponenter, lagerrum, kontorer og velfærdslokaler for personalet. I forbindelse med udbygningen i 2002 er der indrettet nye moderne kontorer på 1. sal. Disse faciliteter er alle generelt i god stand. En bygningsgennemgang fra 2006 anviser alene planer for almindelig vedligeholdelse for bygningen for perioden , og omtaler ikke behov for større reparationer. Historie Værkstedet er oprindeligt en del af en ældre ringremise opført i forbindelse med anlægget af Varde-Grindsted jernbane. Værkstedet er udbygget og moderniseret i 1995 og i Det er i perioden frem til 2010 udlejet til Arriva, som anvender det til at vedligeholde Vestbanens Y-materiel og de Lint 41 togsæt, som Arriva trafikerer de statslige strækninger med.

4 Beliggenhed Værkstedet er beliggende i den nordlige del af stationsområdet på Varde station (statsbanestation). Der er sporadgang til værkstedet via spor 4 på Varde station, hvortil der er adgang direkte fra Vestbanens spor og fra sporene til og fra Esbjerg hhv. Skjern. Vejadgangen sker fra Gellerupvej. Vedligeholdelsesspor Værkstedet er indrettet til at udføre den løbende vedligeholdelse og reparation af jernbanemateriel. Det består nu af én bygning med tre spor. Sporene har følgende udrustning: Spor 1: Beliggende delvist i en forlængelse fra 2002, delvist i den gamle remisedel. Sporet har en længde på 52,5 m. Der er gennemgående arbejdsgrav med en længde på 46,5 m og korte sidegrave ud for det nuværende materiels placering af motor units. Der er ikke udstyr for løft af vogne eller installationer for forsyning eller tømning af toilettanke. Spor 2: Beliggende i tilbygning fra Sporet har en nyttelængde på 43,5 m. Der er gennemgående arbejdsgrav med sidegrave i hele sporets længde. Sporet bæres af stolper. Der er flytbare donkrafte til samtidigt løft af et helt togsæt. Der er installeret en 6,3 t traverskran, som via en kranskinne kan anvendes i hele sporets længde. Der er platforme til arbejde på taget af materiellet. Platformene kører på kranskinnen og kan anvendes i hele sporets længde. Der er ikke installationer for forsyning eller for tømning af toilettanke. Spor 3: Beliggende i en separat hal i tilbygningen fra Hallen er særligt indrettet til at varetage den driftsvendte servicering og rengøring af materiellet. Sporet har en nyttelængde på 36 m over arbejdsgrav og en samlet udnyttelseslængde på ca. 50 m. Der er installeret en portalvaskemaskine til udvendig vask umiddelbart indenfor porten. Der er gennemgående arbejdsgrav i ca. 2/3 af sporets længde og korte sidegrave udfor det nuværende materiels placering af motor units. Der er faste platforme for adgang til taget udfor det nuværende materiels airconditionanlæg. Der er anlæg for tankning af dieselolie og for tømning af toilettanke. Der er ikke udstyr for løft af vogne. Alle spor er udstyret med udsugningsanlæg for udstødningsgasser fra togsæt. Indretningen ved sporene er tilpasset til vedligeholdelse af togsæt og særligt til de nuværende materieltyper Y-togsæt og Lint togsæt.

5 Hjælpeværksteder Midt i værkstedet og i tilknytning til spor 2 findes hjælpeværkstederne: Maskinværksted til reparation og vedligeholdelse af komponenter Motorværksted, som nu mere anvendes til forefaldende arbejder Renserum med renseanlæg til komponenter Elværksted, hovedsageligt til servicering af elektronikdele Inventar I værkstedet er der en del inventar og værkstedsudstyr, som tilhører Vestbanen A/S og som nu anvendes af lejeren Arriva. En inventarliste findes i Bilag 1. Lagerfaciliteter Der er 3 forskellige lagerrum i værkstedsbygningen: En tilbygning til den gamle bygningsdel ved spor 1, hvor der pt. opbevares dele til Y-materiellet Et mindre rum i den gamle bygningsdel, hvor der pt. opbevares ATC dele samt dokumentation En yderligere tilbygning til den gamle bygningsdel med adgang fra det mindre lagerrum. Her opbevares pt. dele til Lint-materiellet. Desuden anvendes et område ved spor 1 under de nye kontorer som aflukket lagerområde. Opstillede containere på området anvendes til opbevaring af større komponenter.

6 Kontorer I stueetagen i området ved spor 1 er der et værkmesterkontor. I umiddelbar tilknytning er der i den nye tilbygning fra 2002 på en indskudt 1. sal indrettet yderligere kontorfaciliteter, som består af: Et stort kontor med plads til 6-8 arbejdspladser Et lederkontor for værkstedsleder Et mødelokale Velfærdsfaciliteter Velfærdsfaciliteter for værkstedspersonalet ligger på 1. sal i tilbygningen fra Der er adgang udefra og fra værkstedet ved spor 2. Velfærdsfaciliteterne består af: Omklædningsrum med bad og toilet for mænd med kapacitet til ca mand Omklædningsrum med bad og toilet for kvinder med kapacitet til ca. 4-6 kvinder Spiserum med tekøkkenindretning med kapacitet til cirka personer Desuden er der toiletter i tilknytning til kontorer på 1. sal og til værkstedet i stueetage. Personale Værkstedet er bemandet med et dygtigt og erfarent personale på ca. 35 mand, der løbende er blevet efteruddannet. Værkstedet har tilladelse til at arbejde i 3-holdsskift. Ved leje af værkstedet overtages personalet i overensstemmelse med den nuværende lejeaftale. Mulige scenarier for fremtidig leje Der er flere muligheder i anvendelsen af værkstedet fremover. Den endelige anvendelse er naturligvis op til den kommende operatør nedenstående scenarier er blot muligheder, som Vestbanen skitserer. I sidste ende aftales fremtidig anvendelse ved forhandling mellem Vestbanen og kommende operatør. Uanset ønsket anvendelse, skal værkstedet overtages fra og med 1. januar Scenarie 1 Værkstedet overtages som det er uden yderligere modifikationer for anvendelsesmuligheder. Scenarie 2 Spor 3 opgraderes, således at der opnås fuld fleksibilitet mellem sporenes anvendelsesformål og værkstedets kapacitet øges. Med værkstedets nuværende udrustning skal vedligeholdelsesopgaverne allokeres efter sporenes udrustning.

7 Spor 3 er kombineret med vaskeanlægget og har tankningsanlæg og anlæg for tømning af toilettank. Det anvendes derfor og er egnet til daglige klargøringsopgaver. Men sporet kan og bliver også anvendt til de mindre eftersyn. Med et behov for en øget kapacitet til vedligeholdelse, kunne klargøringsopgaverne tages ud og sporet frigøres til de mindre eftersyn og efter behov indrettes til også at kunne tage de større eftersyn. Scenarie 3 Værkstedet udvikles med et nyt vedligeholdelsesspor - spor 4. Et nyt vedligeholdelsesspor kan bygges over det gamle Grindstedbanespor, så værkstedet udvides fra 3 til 4 vedligeholdelsesspor. Det nye spor vil have grav og sidegrave. Udsugning og opvarmning installeres efter gældende myndighedskrav, og som minimum forberedes det nye spor 4 til traverskran. Aircondition kan installeres efter ønske. Øvrigt Det kunne være hensigtsmæssigt med yderligere en lagerhal for på den måde at komme af med de opstillede containere. En mulig placering kunne være på ydersiden af den nye udvidelse i fortsættelse af lagertilbygningerne. Der er udvidelsesmuligheder i tilknytning til de eksisterende velfærdslokaler. Enten som en udvidelse på 1. sal, som tager af loftshøjden i maskinværkstedet i stueplan, eller som etablering af et nyt rum i stueplan ved at tage en del af maskinværkstedet. Der er således gode anvendelsesmuligheder for værkstedet. Visse fremtidsscenarier kan give behov for udvidelser/ omlægninger. Afhængigt af størrelsen af projekterne, skal man være opmærksom på, at de formentlig vil kræve, at VK 0808 HEFA VK 0808 HEFA der indhentes tilladelser, eventuelt dispensationer, i forhold til gældende planlov.

8 Inventarliste Maskinværksted: Drejebænk Skab til drejebænk Pladesaks Pladebukker Boremaskine (søjle) Skab til boremaskine Sav (kastro) Filebænk Pladereol Jernreol Presser Rørbukkemaskine Svejseværktøj: El og tig svejser migatronik El-svejser ESAB Co2 svejser aga Gas, ilt svejser Slibesten Båndpudser Svejsebord Ambolt Skab Togværksted: El-truck 4 højdeløftere Gulvvaskemaskine Fejemaskine Gravdonkraft på hjul Lille søjleboremaskine Bænksliber Rengøringsskab Vaskehal: Vaskemaskine, undervognsvasker, 2 stk. højtryksslangeruller Olie og Smøreudstyr samt røranlæg Pumoper - standeranlæg Oliebar Tømmerudstyr Motorværksted: Dyseprøver Dysebord Løftebord Filebænk 2 højskabe vægskab 2 løftevogne 3 værktøjsvogne Renserum: Rensemaskine Hedvandsrenser KEW Elværksted: Bremseafdrejer Lygtejusteringsapparat Lynlader 3 hyd. gravdonkrafte 2 filebænke Kraner: Søjlesvingkran Kranbane, vaskerum, svejseværksted Traverskran, strømskinne Mont. omk. Tyverianlæg Skabe, omklædning, bænke Kantine: Bord, stole Micro-ovn White-board Kontor: Skabe, skriveborde PC, printer Fax Kopimaskine Regnemaskine Planlægningstavle Dinette - kantine Dinette - kontor Ventilationsanlæg Diverse håndværktøj

Beskrivelse af Vestbanens værksted i Varde

Beskrivelse af Vestbanens værksted i Varde Beskrivelse af Vestbanens værksted i Varde 1. Historie Værkstedet er oprindeligt en del af en ældre ringremise opført i forbindelse med anlægget af Varde - Grindsted jernbane. Den sydøstlige del af remisen

Læs mere

Appendiks 3.1. Aftale om leje af Vestbanens værksted i Varde. Mellem. Vestbanen A/S c/o Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde.

Appendiks 3.1. Aftale om leje af Vestbanens værksted i Varde. Mellem. Vestbanen A/S c/o Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde. Appendiks 3.1 Aftale om leje af Vestbanens værksted i Varde Mellem Vestbanen A/S c/o Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde og [Operatør] Mellem Vestbanen A/S c/o Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde (herefter

Læs mere

Genudbud af togtrafikken i Midt- og Vestjylland m.v.

Genudbud af togtrafikken i Midt- og Vestjylland m.v. Aftale mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti), Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Alternativet, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti om: Genudbud af togtrafikken

Læs mere

TRAFIKDAGE AALBORG 2013 Screeningsanalyse: Nærbane Ribe-Esbjerg-Varde-Oksbøl. v/ Peter Nebeling Esbjerg Kommune

TRAFIKDAGE AALBORG 2013 Screeningsanalyse: Nærbane Ribe-Esbjerg-Varde-Oksbøl. v/ Peter Nebeling Esbjerg Kommune TRAFIKDAGE AALBORG 2013 Screeningsanalyse: Nærbane Ribe-Esbjerg-Varde-Oksbøl v/ Peter Nebeling Esbjerg Kommune 1 Screeningsanalyse: Nærbane Ribe-Esbjerg-Varde-Oksbøl Disposition Baggrund Screeningsanalysen

Læs mere

Lejeprospekt. Lager- og logistiklokalerne. La Cours Vej 1, 7430 Ikast. Velbeliggende lager- og produktionslokaler med 6 meters frihøjde.

Lejeprospekt. Lager- og logistiklokalerne. La Cours Vej 1, 7430 Ikast. Velbeliggende lager- og produktionslokaler med 6 meters frihøjde. Lejeprospekt Lager- og logistiklokalerne La Cours Vej 1, 7430 Ikast Velbeliggende lager- og produktionslokaler med 6 meters frihøjde. Samlet areal inkl. kontor og andel af fællesareal: 4.283 m 2 Årlig

Læs mere

Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen

Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen Lejeopstilling Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen Frederiksø 2, 5700 Svendborg Må kun udlejes til havnerelateret formål Tidsbegrænsede lejekontrakter til

Læs mere

Ny tidsaftale for spadsere- rangere og tekniske tider!

Ny tidsaftale for spadsere- rangere og tekniske tider! Opslag 06 30. November 2018, Side 1 Ny tidsaftale for spadsere- rangere og tekniske tider! Vi har i forbindelse med den løbende installation af nyt førerbord i Lint, indgået en ny tidsaftale: Den nye tidsaftale

Læs mere

Lejeprospekt. Lager og produktionslokaler. Teglvænget 89, 7400 Herning. Lager- og produktionslokaler med gode adgangsforhold.

Lejeprospekt. Lager og produktionslokaler. Teglvænget 89, 7400 Herning. Lager- og produktionslokaler med gode adgangsforhold. Lejeprospekt Lager og produktionslokaler Teglvænget 89, 7400 Herning Lager- og produktionslokaler med gode adgangsforhold. Samlet areal inkl. kontor og kantine: 816 m 2 Årlig leje lager- og produktion

Læs mere

Kollektiv Trafik Konference. Lidt praktik og erfaringer

Kollektiv Trafik Konference. Lidt praktik og erfaringer Kollektiv Trafik Konference Naturgasbusser Lidt praktik og erfaringer 06. 07. oktober 2014 Arriva Bus Arriva Tog Arriva Havnebus UC Plus Ejet af DB Bahn - Bus Største busoperatør i DK ca. 50% markedsandel

Læs mere

Lejeprospekt. Kontor- og lagerlokaler. Virkelyst 34, Gjellerup, 7400 Herning. Kontor- og lagerlokaler i roligt område.

Lejeprospekt. Kontor- og lagerlokaler. Virkelyst 34, Gjellerup, 7400 Herning. Kontor- og lagerlokaler i roligt område. Lejeprospekt Kontor- og lagerlokaler Virkelyst 34, Gjellerup, 7400 Herning Kontor- og lagerlokaler i roligt område. Samlet areal: 647 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 200,- pr. m 2 Sags nr. 15-049 Juli

Læs mere

Produktion/lager og kontorlejemål nær Motorring 3 udlejes SOGNEVEJ 25, BYGN. 36, 46 OG 52 2605 BRØNDBY. LAGER 12.011 m² KONTOR 8.

Produktion/lager og kontorlejemål nær Motorring 3 udlejes SOGNEVEJ 25, BYGN. 36, 46 OG 52 2605 BRØNDBY. LAGER 12.011 m² KONTOR 8. Produktion/lager og kontorlejemål nær Motorring 3 udlejes SOGNEVEJ 25, BYGN. 36, 46 OG 52 2605 BRØNDBY LAGER 12.011 m² KONTOR 8.210 m² Bygning 36 I bygningens facader mod syd og mod nord er der indrettet

Læs mere

Strategi for fremtidig betjening og billettering på Vestbanen.

Strategi for fremtidig betjening og billettering på Vestbanen. Bestyrelsesmøde, den 29. juni 2011 Dagsordensnr.: 46/11, bilag nr.: 1 J.nr.: 30 90 01 2 11 Troels Keilgaard Strategi for fremtidig betjening og billettering på Vestbanen. Formålet med dette notat er at

Læs mere

Byggeprogram for nye lokaler til Hjemmeplejen Vest i Glesborg

Byggeprogram for nye lokaler til Hjemmeplejen Vest i Glesborg Byggeprogram for nye lokaler til Hjemmeplejen Vest i Glesborg Den nye bygning placeres nordvest for plejecentret. Der er adgang til bygningen fra den eksisterende parkeringsplads. Området er afdækket af

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 32, 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby.

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 32, 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby. Lejeprospekt Kontorlokaler Rolighedsvej 32, 7400 Herning Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby. Samlet areal: 300 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 575 pr. m 2 Sags

Læs mere

Fremtidig trafikering af Vestbanen baseret på en samdrift med den statslige strækning Varde - Esbjerg

Fremtidig trafikering af Vestbanen baseret på en samdrift med den statslige strækning Varde - Esbjerg Fremtidig trafikering af Vestbanen baseret på en samdrift med den statslige strækning Varde - Esbjerg 1. Fremtidig trafikering - samdrift med den statslige strækning Den fremtidige trafikering forudsætter,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik J.nr.: 00-01-06-1-11 Dato: 07.03.2011 Initialer: UG Bestyrelsesmøde i Sydtrafik Referat Tid: Fredag, den 4. marts 2011 kl. 14.00 - Sted: Mødelokale 4, Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen Medlemmer: Poul Rosendahl

Læs mere

Undersøgelse af egen anvendelse af Danmarksvej 1 for:

Undersøgelse af egen anvendelse af Danmarksvej 1 for: 1 Undersøgelse af egen anvendelse af Danmarksvej 1 for: Udflytning af Ungdomsskolen fra Abildsvej 2 Udflytning af nyttejob fra Bodøvej 14 Udflytning af inventar fra Nordre skole/bodøvej 14 Udflytning af

Læs mere

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012

7. Udbud. Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 7. Udbud Spørgsmål og svar offentliggjort 21.11.2012 Der mangler svar på nogle af spørgsmålene. Disse vil blive besvaret senere dog senest d. 30.11.2012. Nr. Spørgsmål Svar 1 Pakke 772 Sydtrafik anmodes

Læs mere

Notat til Region Sjælland vedrørende forslag til udvidelse af køreplanerne på lokalbanestrækningerne Holbæk Nykøbing Sj. og Østbanen fra 2009.

Notat til Region Sjælland vedrørende forslag til udvidelse af køreplanerne på lokalbanestrækningerne Holbæk Nykøbing Sj. og Østbanen fra 2009. Notat til Region Sjælland vedrørende forslag til udvidelse af køreplanerne på lokalbanestrækningerne Holbæk Nykøbing Sj. og Østbanen fra 2009. Indledning. Dette notat er udarbejdet på foranledning af en

Læs mere

POTENTIELT KONTORLEJEMÅL TIL BL.A. IT-VIRKSOMHED

POTENTIELT KONTORLEJEMÅL TIL BL.A. IT-VIRKSOMHED POTENTIELT KONTORLEJEMÅL TIL BL.A. IT-VIRKSOMHED SLETVEJ 34, 8310 TRANBJERG J Sagsnr. 193757 Visualisering BELIGGENHED Ejendommen er beliggende i Tranbjerg i den sydlige del af Aarhus med kun ca. 10 km.

Læs mere

LASSEN ERHVERV. LEJEPROSPEKT Sag nr Velbeliggende ejendom med stor synlighed. Tømrervej 9, 6710 Esbjerg V

LASSEN ERHVERV. LEJEPROSPEKT Sag nr Velbeliggende ejendom med stor synlighed. Tømrervej 9, 6710 Esbjerg V LASSEN ERHVERV LEJEPROSPEKT Sag nr. 439 Tømrervej 9, 6710 Esbjerg V Velbeliggende ejendom med stor synlighed Lager/Produktion: 1.205 m 2 + mezzanin 540 m 2 Kontor: 1.000 m 2 Uopvarmede lagerhaller: 884

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 30, st. tv., 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med god synlighed i Herning midtby.

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 30, st. tv., 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med god synlighed i Herning midtby. Lejeprospekt Kontorlokaler Rolighedsvej 30, st. tv., 7400 Herning Let tilgængelige lyse kontorlokaler med god synlighed i Herning midtby. Samlet areal: 164 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 575 pr. m 2

Læs mere

Arsenalvej 33, 9800 Hjørring

Arsenalvej 33, 9800 Hjørring Lejeprospekt for Arsenalvej 33, 9800 Hjørring Hovedbygningen til Jydske Arsenal Arsenalvej 33, bygning 1 udlejes Velbeliggende og markant kontordomicil Beliggende i tilknytning til Hjørring Erhvervsområde

Læs mere

1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV

1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV 1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV N Ejendommens placering Et område med fornyelse og udvikling Området består af blandet industri og erhverv, som grænser op til boliger, og Sydhavnsgade har en spændende

Læs mere

MOMSFRIT BUTIKS OG KONTORLEJE- MÅL i AARHUS C. Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, st. og 1. sal, 8000 Aarhus C

MOMSFRIT BUTIKS OG KONTORLEJE- MÅL i AARHUS C. Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, st. og 1. sal, 8000 Aarhus C MOMSFRIT BUTIKS OG KONTORLEJE- MÅL i AARHUS C Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, st. og 1. sal, 8000 Aarhus C Lejemålets beliggenhed Busstoppesteder Nærliggende offentlige parkeringshuse BELIGGENHED OG

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 28-32, 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby.

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 28-32, 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby. Lejeprospekt Kontorlokaler Rolighedsvej 28-32, 7400 Herning Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby. Samlet areal: 595 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 575 pr. m 2 Sags

Læs mere

Stort showroom med adgang til kantine og mødelokaler udlejes

Stort showroom med adgang til kantine og mødelokaler udlejes Stort showroom med adgang til kantine og mødelokaler udlejes Sigma 3-8382 Hinnerup I alt ca. 1.500m² showroom samt ca. 420m² lager mv. Showroom i særklasse med adgang til lækre mødelokaler og kantine.

Læs mere

Masterplan for administrationsbygninger. i Allingåbro, Glesborg og rådhuset i Grenaa. Direktionssekretariatet

Masterplan for administrationsbygninger. i Allingåbro, Glesborg og rådhuset i Grenaa. Direktionssekretariatet Masterplan for administrationsbygninger i Allingåbro, Glesborg og rådhuset i Grenaa. Direktionssekretariatet juni 2010 1. Indledning I forbindelse med budgetlægningen for 2011 udarbejdes denne masterplan

Læs mere

Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk

Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk LASSEN ERHVERV LEJEPROSPEKT Sag nr. 227 Ravnevej 10-12, 6705 Esbjerg Ø Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk Kontor fra 300 2.600 m 2 Lager/produktion fra 350 2.600 m 2 Loftshøjde

Læs mere

4600 KØGE. KONTOR 60 m² LAGER 2.443 m²

4600 KØGE. KONTOR 60 m² LAGER 2.443 m² 4600 KØGE KONTOR 60 m² LAGER 2.443 m² Lejemålet er beliggende i Skandinavisk Transport Center, Køge hvilket er hovedstadsregionens største sammenhængende erhvervs- og transportområde. Blot 2 min. fra motorvej

Læs mere

VELBELIGGENDE KONTORLEJEMÅL I VEJLE

VELBELIGGENDE KONTORLEJEMÅL I VEJLE MULIGHED FOR ATTRAKTIV LEJEAFTALE VELBELIGGENDE KONTORLEJEMÅL I VEJLE Hjulmagervej 12, 7100 Vejle Sag 11980 KONTORLEJEMÅL OMRÅDET Ejendommen er velbeliggende i det centrale og attraktive erhvervsområde

Læs mere

Lejeprospekt. Butikslokaler. Bredgade 19, 7400 Herning. Butikslokalet på Herning Citys bedste placering.

Lejeprospekt. Butikslokaler. Bredgade 19, 7400 Herning. Butikslokalet på Herning Citys bedste placering. Lejeprospekt Butikslokaler Bredgade 19, 7400 Herning Butikslokalet på Herning Citys bedste placering. Samlet butiksareal: 710 m 2 Årlig start leje for butik: kr. 1.450,- pr. m 2 Sags nr. 14-004 Februar

Læs mere

Screeningsanalyse: Nærbane Ribe-Esbjerg-Varde-Oksbøl v/ Preben Vilhof, COWI

Screeningsanalyse: Nærbane Ribe-Esbjerg-Varde-Oksbøl v/ Preben Vilhof, COWI v/ Preben Vilhof, COWI 1 Baggrund Banebetjening i Esbjerg og Varde Kommuner De fem største byer i korridoren Ribe Bramming Esbjerg Varde Oksbøl > 100.000 indbyggere. Den praktiske tilgang: Jernbanen som

Læs mere

Lejeprospekt. Lager- og produktionsejendommen. Hanningvej 65, Isenvad, 7430 Ikast

Lejeprospekt. Lager- og produktionsejendommen. Hanningvej 65, Isenvad, 7430 Ikast Lejeprospekt Lager- og produktionsejendommen Hanningvej 65, Isenvad, 7430 Ikast Meget velholdt lager- og produktionsejendom med administration kun 3 km. til Herning Motorvejen (Ikast Ø). Samlet areal inkl.

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende kontor- og lagerlokaler. Virkelyst 20, Gjellerup, 7400 Herning. Velbeliggende, let tilgængelige kontor og lagerlokaler.

Lejeprospekt. vedrørende kontor- og lagerlokaler. Virkelyst 20, Gjellerup, 7400 Herning. Velbeliggende, let tilgængelige kontor og lagerlokaler. Lejeprospekt vedrørende kontor- og lagerlokaler Virkelyst 20, Gjellerup, 7400 Herning Velbeliggende, let tilgængelige kontor og lagerlokaler. Samlet areal inkl. mødelokaler 1. sal: 205 m 2 Årlig leje ekskl.

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende ejendommen. Sakskøbingvej 4, 7400 Herning. Lager og produktionsejendom i godt kvarter tæt på motorvejen

Lejeprospekt. vedrørende ejendommen. Sakskøbingvej 4, 7400 Herning. Lager og produktionsejendom i godt kvarter tæt på motorvejen clausen-erhverv.dk, ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt vedrørende ejendommen Sakskøbingvej 4, 7400 Herning Lager og produktionsejendom i godt kvarter tæt på motorvejen Samlet areal inkl. kold hal:

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Daniavej 31, 9550 Mariager. Efter aftale. Auk: 3376 Kat: 2. El-hydraulisk rørbukker, Wax m/div. værktøjer (Virker fint)

Eftersyn. På adressen: Daniavej 31, 9550 Mariager. Efter aftale. Auk: 3376 Kat: 2. El-hydraulisk rørbukker, Wax m/div. værktøjer (Virker fint) 3376 - Effekter fra ophørt autoværksted - DEL 1 Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Daniavej 31, 9550 Mariager Fredag d. 29. juni 2018 09:00-14:00 Eftersyn På adressen: Daniavej

Læs mere

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Rymarken 2, 2. sal th, 8210 Aarhus V. Afdelingschef. Direkte:

Rymarken 2, 2. sal th, 8210 Aarhus V. Afdelingschef. Direkte: Spændende kontorlokaler med facade direkte mod Ringvejen Kontorejendommen er yderst markant i dens udtryk med den specielle arkitektur, hvor ejendommen svæver i fundamentet og med den flotte mørke aluprofil

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 56 Offentligt. Til transportminister Ole Birk Olesen og transportudvalget.

Transport-, Bygnings- og Boligudvalget TRU Alm.del Bilag 56 Offentligt. Til transportminister Ole Birk Olesen og transportudvalget. Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2017-18 TRU Alm.del Bilag 56 Offentligt Optimal omfordeling af Desiro togsæt, homogenisering af materielfla derne, fremskaffelse af tilstrækkeligt materiel til Midtjyske

Læs mere

Lejeprospekt Fremleje Lokalerne

Lejeprospekt Fremleje Lokalerne Lejeprospekt Fremleje Lokalerne Bjødstrupvej 20A, 8270 Højbjerg Synlige lækre indrettede butikslokaler Samlet areal: 1.200 m 2 Årlig leje ekskl. drift: 1. år kr. 300,- pr. m 2 2. år. kr. 400,- pr. m 2

Læs mere

1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV

1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV 1 Sydhavnsgade 16, 2450 København SV N Ejendommens placering Et område med fornyelse og udvikling Området består af blandet industri og erhverv, som grænser op til boliger, og Sydhavnsgade har en spændende

Læs mere

Hald Ege Hal. Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen,

Hald Ege Hal. Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen, Hal Ege Hallen Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen, 15.03.05 I forbindelse med udarbejdelsen af den samlede helhedsplan for Hald Ege Hal og Hald Ege Skole tager dette delprojekt for udvidelsen

Læs mere

Svar: De forhold, der spørges til, er ikke specifikt kontraktreguleret, da de allerede er reguleret via lovgivningen.

Svar: De forhold, der spørges til, er ikke specifikt kontraktreguleret, da de allerede er reguleret via lovgivningen. Center for Økonomi Kongens Vænge 2 3400 Hillerød POLITIKERSPØRGSMÅL Telefon 48 20 50 00 EAN-nr: 5798001686235 CVR/SE-nr.: 29 19 06 23 Dato: 10. juli 2014 Spørgsmål nr.: 122 Dato: 10. juni 2014 Stillet

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Bredgade 45, 1. og 2. sal 7400 Herning. Fleksible kontorlejemål i Herning City.

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Bredgade 45, 1. og 2. sal 7400 Herning. Fleksible kontorlejemål i Herning City. clausen-erhverv.dk, statsautoriseret. ejendomsmægler, valuar, MDE Lejeprospekt Kontorlokaler Bredgade 45, 1. og 2. sal 7400 Herning Fleksible kontorlejemål i Herning City. Lejemål mellem: 20-155 m 2 Årlig

Læs mere

Restaurant & take away - Mulighed for udeservering. LEJEOPSTILLING Vestergade 5, st sal 5000 Odense C

Restaurant & take away - Mulighed for udeservering. LEJEOPSTILLING Vestergade 5, st sal 5000 Odense C Restaurant & take away - Mulighed for udeservering LEJEOPSTILLING Vestergade 5, st. + 1. sal 5000 Odense C Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af

Læs mere

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven

Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Aarhus Kommune Center for Miljø og Energi Tilsyn ifølge miljøbeskyttelsesloven Tilsynsdato 17. november CVR-nummer 30811356 P-nummer 1013564228 e-doc journal nr. 15/013916 Virksomhed Adresse Postnummer

Læs mere

Finansiering af Vestbanen og Trafikplanen fra 2012 Beskrivelse af finansieringsmuligheder Beskrivelser af berørte ruter

Finansiering af Vestbanen og Trafikplanen fra 2012 Beskrivelse af finansieringsmuligheder Beskrivelser af berørte ruter Bestyrelsesmøde, den 28. januar 2011 Dagsordenspunkt nr.: 02/11, bilag nr. 10 J. nr.: 70-19-01-10 H. C. Bonde Finansiering af Vestbanen og Trafikplanen fra 2012 af finansieringsmuligheder r af berørte

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning. Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed

Lejeprospekt. vedrørende kontorlokalerne. Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning. Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed Lejeprospekt vedrørende kontorlokalerne Poulsgade 6-8, 1. sal tv, 7400 Herning Kontorer med optimal beliggenhed og synlighed Samlet areal inkl. andel af fællesarealer: 1.022 m 2 Årlig leje, år 1 ekskl.

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Baldersbuen 57, 2640 Hedehusene

Lejeopstilling for lejemålet Baldersbuen 57, 2640 Hedehusene Lejeopstilling for lejemålet Baldersbuen 57, 2640 Hedehusene Lejemålet Baldersbuen 57 2640 Hedehusene Sagsnr. 7-21.595 Produktionsejendom med tilhørende kontorer God placering i udbygget erhvervsområde

Læs mere

Nyrenoverede kontorlokaler udlejes

Nyrenoverede kontorlokaler udlejes Nyrenoverede kontorlokaler udlejes Beliggende ved trafikeret hovedvej i Nordjylland Sag K1407-24 TIL LEJE Pandrup - Klokkestøbervej 4 (del af) Gode parkeringsmuligheder ved ejendommen Lyse og attraktive

Læs mere

FULDT UDLEJET ERHVERVSEJENDOM, AALBORG

FULDT UDLEJET ERHVERVSEJENDOM, AALBORG FULDT UDLEJET ERHVERVSEJENDOM, AALBORG VANDMANDEN 10H - AALBORG SV FULDT UDLEJET ERHVERVSEJENDOM, AALBORG Særdeles velbeliggende erhvervsejendom Fuldt udlejet til solide lejere Gennemistandsat i 2008 og

Læs mere

254 m 2 lyst kontorlejemål på 1. sal udlejes i Birkerød s it- kvarter.

254 m 2 lyst kontorlejemål på 1. sal udlejes i Birkerød s it- kvarter. Sag L3801-PG 254 m 2 lyst kontorlejemål på 1. sal udlejes i Birkerød s it- kvarter. Bregnerødvej 132, 1. sal 3460 Birkerød ART REGULÆRT KONTORLEJEMÅL PÅ 1. SAL MED FLOT INDGANGSPARTI. BELIGGENHED Er beliggende

Læs mere

Den statslige Trafikplan

Den statslige Trafikplan Den statslige Trafikplan Status på Trafikplan 2012-2027 Movia Trafikbestillerkonference, maj 2012 Baggrund for den statslige trafikplan Lov om trafikselskaber fra 2005: - 8.Transportministeren udarbejder

Læs mere

Produktion / Lager / Kontor

Produktion / Lager / Kontor Lejeopstilling Produktion / Lager / Kontor Sag 7658-1 Østre Havnevej 25, 5700 Svendborg Attraktiv beliggenhed på havnen Mulighed for individuel opdeling og indretning Etageareal fra 400 til 7.100 m 2 Årlig

Læs mere

Trafikkøbsrapport lokalbaner Trafikselskabet Movia august 2017

Trafikkøbsrapport lokalbaner Trafikselskabet Movia august 2017 Trafikkøbsrapport lokalbaner 2012-2016 Trafikselskabet Movia august 2017 Indledning Alle myndigheder, der indkøber offentlig servicetrafik, er, i medfør af EU Forordning nr. 2016/2338 (PSOforordningen),

Læs mere

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune

Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune FynBus 24 oktober 2011 Notat om rammer for EU-udbud af buskørsel i Svendborg Kommune Baggrund I 2008 blev buskørsel i Svendborg Kommune udbudt for perioden køreplanskiftet 2008 30. juni 2012. Der forventes

Læs mere

KONTOR OG LAGERLEJE- MÅL PÅ I ALT M². Hjulmagervej 12, 7100 Vejle Sag 11980

KONTOR OG LAGERLEJE- MÅL PÅ I ALT M². Hjulmagervej 12, 7100 Vejle Sag 11980 KONTOR OG LAGERLEJE- MÅL PÅ I ALT 15.391 M² Hjulmagervej 12, 7100 Vejle Sag 11980 BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er velbeliggende i det centrale og attraktive erhvervskvarter i Vejle Syd med kort afstand

Læs mere

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE III

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE III KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE III Sommervej 31B, 8210 Aarhus V Sag 16370 NY ETAPE Udlejes i samarbejde med: BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende med synlig facade på et af de mest trafikerede

Læs mere

Bybjergvej 43 A-F 3060 Espergærde

Bybjergvej 43 A-F 3060 Espergærde Bybjergvej 43 A-F 3060 Espergærde Lejemål nummer: 2,3,5,6 Areal:ca. 134 m2 Lager / Showroom / Kontor Lejemålsoplysninger De ledige arealer: Lager/showroom ca. 76 m2 Kontorer m.v. ca. 57 m2 Samlet leje

Læs mere

LEJEOPSTILLING Vesterballevej Fredericia

LEJEOPSTILLING Vesterballevej Fredericia LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24 7000 Fredericia Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Årlig leje pr. m² ekskl. drift: Lager kr. 400 Kontor kr. 650 Kælder kr Herstedvang 10, 2620 Albertslund TIL LEJE ILIK90073

Årlig leje pr. m² ekskl. drift: Lager kr. 400 Kontor kr. 650 Kælder kr Herstedvang 10, 2620 Albertslund TIL LEJE ILIK90073 5.265 m² lager/produktion 1.916 m² kontor 354 m² kælder Isoleret lager med sprinkling Loftshøjde 5-7 m. Porte, læssegrav og rampe Rigtig pænt og moderne indrettet kontor i direkte tilknytning Årlig leje

Læs mere

LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199, 1. SAL 2860 SØBORG

LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199, 1. SAL 2860 SØBORG LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199, 1. SAL 2860 SØBORG Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Kontorlejemål eller måske opdelt til flere sundhedsfag Gratis parkering, gåafstand til S-tog, bus tæt på og

Læs mere

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, stueplan 5700 Svendborg

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, stueplan 5700 Svendborg LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, stueplan 5700 Svendborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Vejlegårdsvej 61, 2665 Vallensbæk Strand

Vejlegårdsvej 61, 2665 Vallensbæk Strand Murermester Karl Poulsen A/S Kontakt: v/karl Poulsen Henriette Eckholdt Larsen Naverland 31, tlf.nr. 2054 8435 2600 Glostrup mail: hl@kpeas.dk PROSPEKT Præsentabel og velbeliggende erhvervsejendom sælges

Læs mere

Fremtiden på jernbanen. Jan Albrecht Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Jernbanesikkerhedskonference Januar 2019

Fremtiden på jernbanen. Jan Albrecht Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Jernbanesikkerhedskonference Januar 2019 Fremtiden på jernbanen Jan Albrecht Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Jernbanesikkerhedskonference Januar 2019 Overblik: Væksten på jernbanen Overblik: besluttede projekter nov. 17 Åbningsdatoer ændres

Læs mere

Lejeprospekt. Domicil ejendommen. Viborgvej 103, 7400 Herning. Domicilejendom med maksimal synlighed og profileringsværdi

Lejeprospekt. Domicil ejendommen. Viborgvej 103, 7400 Herning. Domicilejendom med maksimal synlighed og profileringsværdi Lejeprospekt Domicil ejendommen Viborgvej 103, 7400 Herning Domicilejendom med maksimal synlighed og profileringsværdi Samlet areal: 4.108 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 100-550 pr. m 2 Sags nr. 15-076

Læs mere

Velfærdsforanstaltninger ved skiftende arbejdssteder

Velfærdsforanstaltninger ved skiftende arbejdssteder Velfærdsforanstaltninger ved skiftende arbejdssteder At-meddelelse nr. 1.03.1 September 1998 Erstatter: Juli 1997 Baggrund Bekendtgørelse om skiftende arbejdssteders indretning. Denne At-meddelelse oplyser

Læs mere

LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th sal 5800 Nyborg

LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th sal 5800 Nyborg LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th. + 1. sal 5800 Nyborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere

Læs mere

Der er en række forhold, der gør, at det netop nu er yderst relevant at drøfte banebetjeningen på Sjælland.

Der er en række forhold, der gør, at det netop nu er yderst relevant at drøfte banebetjeningen på Sjælland. Trafikstyrelsen Dato: 26. oktober 2012 Udkast til høringssvar om trafikplan for den statslige jernbane 2012-2027 Region Sjælland har modtaget trafikplan for den statslige jernbane 2012-2027 i høring med

Læs mere

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE II

KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE II KONTORLEJEMÅL I ZENIT COMPANY HOUSE II Sommervej 31E og F, 8210 Aarhus V Sag 16370 Udlejes i samarbejde med: BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende med synlig facade på et af de mest trafikerede

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER TYLSTRUP SKOLE // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER TYLSTRUP SKOLE // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER TYLSTRUP SKOLE // 2015 BESKRIVELSE TYLSTRUP SKOLE FAKTA Adresse Tylstrup skole Pogevej 3-5 9382 Tylstrup Telefon 99 82 40 50 E-mail Web Skoleleder

Læs mere

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection Rosendal IOC Indoor - Outdoor - Connection Formål: At skabe nye, bedre samt optimere eksisterende rammer og muligheder for både organiseret og uorganiseret idræt i området. Målgruppe. Kraftcenter Rosendal.

Læs mere

Høringssvar til Trafikplanen fra Ringkøbing-Skjern Kommune

Høringssvar til Trafikplanen fra Ringkøbing-Skjern Kommune Returadresse Viden & Strategi Politisk Administrativt Sekretariat Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen via mail: info@tbst.dk Sagsbehandler Mads Laursen Direkte telefon 99741275

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 6. marts 2008

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 6. marts 2008 Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 6. marts 2008 Borgmesterens Afdeling Teknik og Miljø Århus Kommune Etablering af et nyt udstillingshus - Informationscenter om De Bynære

Læs mere

Præsentable kontorlokaler i flot ejendom GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG. KONTOR 447 m². HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme.

Præsentable kontorlokaler i flot ejendom GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG. KONTOR 447 m². HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme. Præsentable kontorlokaler i flot ejendom GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG KONTOR 447 m² HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme.dk Regulære kontorlokaler velbeliggende tæt på Ringvejen. Lejemålet

Læs mere

= ejendom med mange. anvendelsesmuligheder. Office Garden Gydevang Allerød

= ejendom med mange. anvendelsesmuligheder. Office Garden Gydevang Allerød = ejendom med mange anvendelsesmuligheder Office Garden 3450 Allerød 1 I attraktivt erhvervsområde i Allerød Ejendommen Office Garden er beliggende i det veludbyggede erhvervsområde Borupgård, der ligger

Læs mere

Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk

Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk LASSEN ERHVERV LEJEPROSPEKT Sag nr. 227 Ravnevej 10-12, 6705 Esbjerg Ø Attraktive erhvervslokaler udlejes i samarbejde med Maersk Lager/produktion/værksted fra 1.000 2.600 m 2 Tilhørende kontorarealer

Læs mere

LASSEN ERHVERV. LEJEPROSPEKT Sag nr Erhvervslejemål med mange anvendelsesmuligheder

LASSEN ERHVERV. LEJEPROSPEKT Sag nr Erhvervslejemål med mange anvendelsesmuligheder LASSEN ERHVERV LEJEPROSPEKT Sag nr. 334 Gammelby Møllevej 18, 6700 Esbjerg Erhvervslejemål med mange anvendelsesmuligheder Kontor: 133 m 2 Værksted: 470 m 2 1. sal med kantine og depotrum: 180 m 2 Etageareal

Læs mere

Arriva Danmark. Krav til værksted og personale. Arriva Danmark. de bedste rejseoplevelser i den kollektive trafik

Arriva Danmark. Krav til værksted og personale. Arriva Danmark. de bedste rejseoplevelser i den kollektive trafik Krav til værksted og personale De bedste rejseoplevelser i den kollektive trafik Danmarks største busoperatør og næststørste tog operatør Del af Arriva Groupe, ejet af DB Arriva Bus Ca. 3.800 medarbejdere

Læs mere

Vision for banetrafikken i Region Sjælland

Vision for banetrafikken i Region Sjælland Vision for banetrafikken i Region Sjælland En sammenhængende og attraktiv banebetjening i Region Sjælland fra landsdels og lokaltrafik til østdansk trafik. Mobiliteten i Region Sjælland er vigtig. Borgerne

Læs mere

Salgsprospekt. Skovlytoften 6, 2840 Holte. Øverødvej 5, 1. sal, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1

Salgsprospekt. Skovlytoften 6, 2840 Holte. Øverødvej 5, 1. sal, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1 Salgsprospekt Skovlytoften 6, 2840 Holte Øverødvej 5, 1. sal, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1 Kontorejendom - Produktionsejendom Investeringsejendom Med portnerbolig Ejendommen er i dag fuldt udlejet

Læs mere

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st Fredericia

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st Fredericia LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. 7000 Fredericia Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune. Status på bygningskomprimering og fremtidig placering af Hjemmeplejen

NOTAT. Allerød Kommune. Status på bygningskomprimering og fremtidig placering af Hjemmeplejen NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Status på bygningskomprimering og fremtidig placering af Hjemmeplejen Herværende

Læs mere

Masterplan for udvidelse:

Masterplan for udvidelse: Generelt: Nærværende notat er et oplæg til hvordan Haderslev Kommune, SønderjyskE, HFK Tribune ApS og Haderslev Andels Boligforening (HAB) i samspil kan påbegynde en udvidelse af Haderslev Stadion kombineret

Læs mere

Kontorfællesskabet Lyngby Port Lyngby Hovedgade 96-98 2800 Kgs. Lyngby

Kontorfællesskabet Lyngby Port Lyngby Hovedgade 96-98 2800 Kgs. Lyngby Kontorfællesskabet Lyngby Port Lyngby Hovedgade 96-98 2800 Kgs. Lyngby Kontorfællesskab i flot kontorejendom Kontorer fra 20 m² og opefter. Tæt på Lyngby centrum og med gode fra- og tilkørselsforhold.

Læs mere

SUNDHEDSHUS I DRONNINGLUND BRØNDERSLEV KOMMUNE FORUNDERSØGELSE VEDR. ETABLERING AF. Model 2 - december 2008

SUNDHEDSHUS I DRONNINGLUND BRØNDERSLEV KOMMUNE FORUNDERSØGELSE VEDR. ETABLERING AF. Model 2 - december 2008 BRØNDERSLEV KOMMUNE FORUNDERSØGELSE VEDR. ETABLERING AF SUNDHEDSHUS I DRONNINGLUND Model 2 - december 2008 Forundersøgelse vedr. etablering af Sundhedshus i Dronninglund Side 3 INDHOLDSFORTEGNELSE: 0.

Læs mere

KØBENHAVN-FEMERN: ÅBEN FOR UNDERLEVERANDØRER

KØBENHAVN-FEMERN: ÅBEN FOR UNDERLEVERANDØRER KØBENHAVN-FEMERN: ÅBEN FOR UNDERLEVERANDØRER To projekter. Godt 20 mia.kr. En spritny jernbane fra København til Ringsted, der er forberedt til 250 km/ t og en opgradering af banen fra Ringsted og frem

Læs mere

Trafikkøbsrapport lokalbaner

Trafikkøbsrapport lokalbaner Trafikkøbsrapport lokalbaner 2014-2018 Trafikselskabet Movia august 2019 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Movias kontraktopfølgning... 4 Kontrakterne og nøgletal... 5 Driftsområder...

Læs mere

Præsentable kontorlokaler tæt på Ringvejen GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG. KONTOR 432 m². HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme.

Præsentable kontorlokaler tæt på Ringvejen GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG. KONTOR 432 m². HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme. Præsentable kontorlokaler tæt på Ringvejen GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG KONTOR 432 m² HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme.dk Fleksible kontorlokaler i attraktivt område tæt på Ringvejen.

Læs mere

Flot domicil - eller kontor fra 394 m²

Flot domicil - eller kontor fra 394 m² Egegårdsvej 66, 2610 Rødovre Flot domicil - eller kontor fra 394 m² MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Egegårdsvej 66, 2610 Rødovre Centralt beliggende erhvervsejendom,

Læs mere

Rum/arbejdsområde: Problemet Ja Nej Bemærkninger. Arbejdsstedets indretning

Rum/arbejdsområde: Problemet Ja Nej Bemærkninger. Arbejdsstedets indretning 1 of 12 Arbejdsstedets indretning Er størrelsen på de enkelte arbejdsrum tilpasset produktionen? Er der tilstrækkelig plads til, at medarbejderne kan arbejde uden hindringer Er der tilstrækkelig plads

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 28, 1. sal, 7400 Herning

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 28, 1. sal, 7400 Herning Lejeprospekt Kontorlokaler Rolighedsvej 28, 1. sal, 7400 Herning Let tilgængelige lyse kontorlokaler på 1. sal med maksimal synlighed i Herning midtby. Samlet areal: 120 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr.

Læs mere

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Lejeopstilling Kontor Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Frederiksø 2, Administrationsbygningen, 5700 Svendborg Attraktiv beliggenhed på havnen Præsentable nyindrettede lokaler Etageareal

Læs mere

Lejeprospekt. vedrørende butikslokalerne. Viborgvej 61, 7400 Herning. Butikslokaler med stor synlighed og meget trafik med tilhørende lager.

Lejeprospekt. vedrørende butikslokalerne. Viborgvej 61, 7400 Herning. Butikslokaler med stor synlighed og meget trafik med tilhørende lager. Lejeprospekt vedrørende butikslokalerne Viborgvej 61, 7400 Herning Butikslokaler med stor synlighed og meget trafik med tilhørende lager. Samlet areal: 628 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 360,- pr. m

Læs mere

SALGSOPSTILLING RINGAGER 17 2605 BRØNDBY

SALGSOPSTILLING RINGAGER 17 2605 BRØNDBY SALGSOPSTILLING RINGAGER 17 2605 BRØNDBY Præsentation Beskrivelse Hovedtræk Offentlige forhold Økonomi Ejendom til industri, værksted, lager og lignende lige ved motorvejsnettet og ringvejen Der er megen

Læs mere

REGULÆR EJENDOM MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER. SLETVEJ 34, 8310 TRANBJERG J Sagsnr

REGULÆR EJENDOM MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER. SLETVEJ 34, 8310 TRANBJERG J Sagsnr REGULÆR EJENDOM MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER SLETVEJ 34, 8310 TRANBJERG J Sagsnr. 193757 BELIGGENHED Ejendommen er beliggende i Tranbjerg i den sydlige del af Aarhus med kun ca. 10 km. til centrum.

Læs mere

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg 13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner Drift Kr. i 2015 - prisniveau 2015 2016 2017 2018 Litteratur- og Multimediefestival 90.000 90.000 90.000 90.000 Yderligere

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 111

SALGSPROSPEKT Sag nr. 111 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 111 Torvet 14, st.tv., 6870 Ølgod Velbeliggende erhvervslokaler i centrum Pris kontant 1.150.000 Etageareal 338 m 2 Tidligere lægeklinik Mange anvendelsesformål Jernbanegade

Læs mere

Sneppevang 5, 3450 Allerød

Sneppevang 5, 3450 Allerød Salgsprospekt ejerlejlighedsejendom Sneppevang 5, 3450 Allerød Kollemosevej 13, 2840 Holte Kontakt os på 23 83 19 63 1 Ejendomsbeskrivelse Lagerejendom Kontorejendom - Produktionsejendom - investeringsejendom

Læs mere