SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse d. 17. april 2012, fra kl.: 10:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse d. 17. april 2012, fra kl.: 10:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.)"

Transkript

1 SKØNSERKLÆRING Besigtigelse d. 17. april 2012, fra kl.: 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab: (I det følgende betegnet som Forsikringsselskab/S.S.) Tilstede ved skønsmødet: (Hvis andre end sagens parter anføres i hvilken relation de deltager) (I det følgende betegnet som klagers murermester xx Indklagedes tømrer yy) Bilag (herunder relevante tilbud) : Slagelse den

2 Oversigt over klagepunkter: 1. Alle tagflader med stråtage på alle bygninger 2. Mønninger på alle bygninger 3. Bindingsværk i bygning A og C. 4. Kloak 5. Vandrør overalt 6. El overalt 7. Rygning, vægge, dør og vindue på udhus 8. To vinduer fra stuen åbner ud i tagskægget 9. Brandvæg og dør på værksted, gildesal opbevaring stueplan og 1. sal (Bd-60) 10. Gulvafløb i værksted gildesal opbevaring. 11. Alle gulve i stueplan og på 1. sal, samt gulvstrøer og isolering 12. Hele badeværelset, der kom vand ind gennem tag, væg og gulv 13. Hele køkkenet, el, fliser der var revnet 14. Gipsvægge overalt i stueplan og på 1. sal (bl.a. kun et lag gips). Der blev sagt der var 2 lag) 15. Dampspærre overalt i stueplan. På 1. sal mangler der dampspærre i skillevæg forkert afslutning på dampspærren i skunkvæggen. Ved gavlen mod øst ud til tagrum er der skade på dampspærren. 16. Isoleringen overalt i stueplan (nogen steder mangler det helt eller er meget sparsom) 17. Spær, hanebånd og bjælker (synligt hanebånd er bladsamlet, andre steder er det borttaget eller overskåret mv.) 18. Utæt metalvindue, de gående rammer kan ikke lukkes. 19. Hanebånd og spær indmuret i skorsten (skorstensfejer kan ikke godkende det da der er risiko for brandfare) 20. Skimmelsvamp/vækst på vægge, gulve, lofter, spær, hanebånd mv. (Der lugter af hælder, svampe er grøn, gul, sort og hvid) 21. Mange husrevner i alle bygninger 22. Overskåret hanebånd over værksted gildesal opbevaring. 23. Bygning A: Huller i eternitbeklædningen på gavlen mod øst. Bygning B: Hullerne i eternitpladerne under tagudhænget over facaden mod øst. 24. Huller i loftet er ikke forsvarligt afdækket i bygning C.

3 Klagers påstand: At skaderne bliver udbedret, og at den bygningssagkyndige bliver gjort erstatningsansvarlig. Henviser til sine kommentarer på xx bemærkninger dateret den 1. april Betvivler valøren af tilstandsrapporten Umiddelbart efter overtagelsen af ejendommen, medio juli 2011, trængte der vand ned i badeværelset, forholdet blev anmeldt til ejerskifteforsikringen. Herefter opdagedes de øvrige skader. Den bygningssagkyndiges forklaring: Kommentarer til klagepunkterne ved skrivelse af 28. marts BB erindrer om, at det er 1 år siden tilstandsrapporten blev udarbejdet. Vejret på besigtigelsestidspunktet: Let skyet, og 6 graders varme, svag blæst Øvrige forhold: Klager oplyser at ejerskifteforsikringen har dækket /delvis dækket udgifterne til reparation/udbedring af følgende klagepunkter: 2. Mønninger på alle bygninger 3. Bindingsværk i bygning A Facade mod nord og indvendig skillevæg i bygning C 4. Kloak 6. El overalt 7. Rygning på bygning D 9. Brandvæg og dør mod udhus/værksted bygning B, forholdet diskuteres dog stadig mellem parterne. 11. Alle gulve i stueplan og på 1.sal. 12. Hele badeværelset, er nu nedrevet og indrettet til køkken. 13. Køkkenet, kun fliser på rørkasse. Efter KK s overtagelse af ejendommen er en bygning med fladt tag på ca. 10 m 2 nedrevet (orienteringsplanen bilag 1 benævnt bygning F, indeholdende badeværelse og gang). Derefter er der opført en ny bygning, som er sammenbygget med bygning C (se orienteringsplanen, bygningen er tilføjet med rød streg). Denne bygning er opført med nyt stråtag. Efter indkaldelse ved mail den 19. april har skønsmanden genbesigtiget ejendommen den 25. april for supplerende fotooptagelser.

4 Ad 1. Alle tagflader med stråtage på alle bygninger KK gør opmærksom på, at der trænger vand ind gennem tagfladerne ved skotrenden ind mod gården mellem bygning A og B. KK s har fremsendte mail af 12. april 2012 vedrørende dette forhold. Foto: 3 og 5 Foto: 7, 8, 10 og 11 Foto: 4 Foto: 9 Foto: 9 Foto: 2 og 8 Foto: 6 og 7 Bygning A: 1. På tagfladen mod syd kan det konstateres, at der er udført en sikring af stråtaget med tynde rundjern (tækkekæppe) oplagt vandret med ca.1 m mellemrum. Tækkekæppene er fastgjort med galvaniseret tækketråd ført under lægten hvorefter enderne er strammet til og bundet om tækkekæppen. Tykkelsen på stråtaget er stikprøvevis målt til mellem cm. KK har ladet udføre reparationer af enkelte huller i efteråret samtidig med oplægning af ny mønning. 2. I tagrummet foroven under skotrenden mellem A og B har KK konstateret utætheder, vand er trængt ind gennem taget. Skønsmanden kunne konstatere fugtskjold på taglægte og på gulvet neden under. 3. Over gavlen mod øst og ca. ½ - 1 meter ind er stråtaget slidt noget mere end den øvrige del. 4. På tagfladen mod gården har tagfladen ca. samme tykkelse og uden synlige skader. 5. Der er forekomst af mosbegroning mod nord. Bygning B: 6. På begge sider er tykkelsen i gennemsnit cm, og med pletvis mosbegroning. Overfladen er som forventelig af et stråtag med den alder. Bygning C: 7. Både på øst- og vestsiden er tykkelsen ca cm, og der er forekomst af mosbegroning. Overfladen er som forventelig af et stråtag med den alder.

5 Ad 1. Konklusion: Generelt om stråtag: Et stråtag er et naturprodukt der konstant påvirkes af nedbrydende faktorer fra det omgivende miljø fra dag 1. Levetiden skønnes i gennemsnit til mellem 40 og 60 år for et godt lagt tag. Stråtag nedbrydes hurtigst på sydsiden og er længst holdbar på nordsiden. Det vurderes, at de gamle tagflader stort set har samme udseende som ved huseftersynet for ca. 1 år siden, dog under iagttagelse af ovennævnte. Stråtage udføres almindeligvis med en tykkelse på min. 25 cm, så de målte tykkelser indikerer, at taget ikke er udtjent, og at der stadig er tilbageværende levetid, dog er det skønsmandens vurdering at sydsiden på bygning A er tæt på udløb af levetid. Generelt vurderes tagene ikke til at være i ringere stand end tilsvarende intakte tage af samme alder. Konklusion på besigtigelsen vedrørende de registrerede punkter: 1. Det er skønsmandens vurdering, at tækkekæppene er monteret som en ekstra sikring mod stormskader på stråtaget, og som en forlængelse af levetiden. Skønsmanden er enig i BB s bemærkning om restlevetiden, slidlaget er stort set væk. 2. Det er ikke muligt at vurdere om utæthederne ved skotrenden mellem A og B kunne registreres ved huseftersynet. Ved en visuel bedømmelse af fugtskjolderne i tagrummet ser de ud til at være af mindre omfang og ikke af ældre dato. Det kan ikke udelukkes, at skaden kan være sket i forbindelse med oplægning af ny mønning. 3. På bygning A mod syd, den del der ligger over den østlige gavl, er slidlaget så tyndt at der er nærliggende risiko for skader. 4. Der ses ikke skader på taget, udover hvad der er normalt. 5. Spredt begroning af mos er helt almindelig, og vurderes ikke som en skade ved det aktuelle omfang. 6. Omfanget af nedbrydning er som forventelig, og der ses ingen skader. 7. Omfanget af nedbrydning er som forventelig, og der ses ingen skader.

6 Ad 1. Fejl og forsømmelser: 1. Det vurderes, at der ikke er begået fejl eller forsømmelser. 2. Hvis fugtskjolderne kunne ses ved huseftersynet burde BB have registreret skaden og givet karakteren K3. 3. BB burde specifikt have registreret det tynde tækkelag over gavlen mod øst og karakteriseret forholdet med K3. Den anførte note om begrænset restlevetid er ikke dækkende for en konkret skade. 4. Der er ikke begået fejl eller forsømmelser. 5. Der er ikke begået fejl eller forsømmelser. 6. Der er ikke begået fejl eller forsømmelser. 7. Der er ikke begået fejl eller forsømmelser. Ad 1. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms : Ad 1. Forbedringer: 1. skade 2. Reparation af skotrende og omgivelserne vurderes til kr ,00 3. Det vurderes, at ca. 5 kvm skal repareres. Udgiften hertil skønnes til Kr , Ikke vurderet 5. Ikke vurderet 6. Ikke vurderet 7. Ikke vurderet, der er tale om reparationer. Ad 1. Eventuelle Ad 1. Eventuelt bemærkninger

7 Ad 2. Mønninger på alle bygninger Ad 2. Konklusion: Mønninger på alle bygninger er udskiftet med nye og nye kragetræer. Da forholdet er ændret efter huseftersynet, kan skønsmanden ikke behandle klagepunktet. Ad 2. Fejl og forsømmelser: Ikke vurderet Ad 2. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms : Ikke vurderet Ad 2. Forbedringer: Ikke vurderet Ad 2. Eventuelle Ad 2. Eventuelt bemærkninger

8 Ad 3. Bindingsværk bygning A og C. Ad 3. Konklusion: Foto: 13 Ad 3. Fejl og forsømmelser: Bygning A: Bindingsværk i facade mod nord. Stolperne i bindingsværket er lettere mørnet forneden lige over fodremmen. Træværket er kradset op siden huseftersynet, men virker fast og uden dybereliggende skader. Bygning C: Bindingsværk i facade mod nord og vest. Mod nord er der nedbrudt træ forneden i 2 stolper. Mod vest er bjælkehoved ved en bjælke faldet af. Der er tale om et pynte bjælkehoved. Bygning A: Det er vanskeligt for skønsmanden at vurdere tilstanden ved huseftersynet, fordi der er skrabet i træværket. Bygning C: Ved de 2 stk stolper er det min vurdering at skaderne kunne registreres ved huseftersynet. Bygning A: Det vurderes, at der ikke er sket fejl eller forsømmelser ved huseftersynet. Bygning C: Skaderne burde være registreret i tilstandsrapporten og givet karakteren K2. Ad 3. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms: Bygning A: Udskiftning af den nederste ½ meter ved 2 stolper, skønnet udgift Kr ,00 Ad 3. Forbedringer: Ad 3. Eventuelle Ad 3. Eventuelt Bygning C: Udskiftning af den nederste ½ meter ved 2 stolper, skønnet udgift Kr ,00., der er tale om en reparation. bemærkninger

9 Ad 4. Kloak Ad 4. Konklusion: Klagen vedrører forhold der ligger udenfor bygningerne. Punktet besvares ikke da forholdet ikke er omfattet af huseftersynsordningen. Ad 4. Fejl og forsømmelser: Ad. 4. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad 4. Forbedringer: Ad 4. Eventuelle Ad 4. Eventuelt bemærkninger Skønsmandens erklæring Ad 5. Vandrør overalt Ad 5. Konklusion: Klagepunktet vedrører nogle ikke korrekt afproppede brugsvandsledninger i det badeværelse, som er nedlagt efter huseftersynet. Da forholdet ikke kan besigtiges, kan skønsmanden ikke behandle klagepunktet. Ad 5. Fejl og forsømmelser: Ad 5. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad 5. Forbedringer: Ad 5. Eventuelle Ad 5. Eventuelt bemærkninger

10 Ad 6. El i bygning A Ad 6. Konklusion: Foto: 39 Foto: På 1.sal i bygning A kan det konstateres, at i det uudnyttede rum mod vest, ligger et løst elkabel på gulvet som er samlet med kronemuffer. 2. Og i samme rum på skråvæggen er monteret en stikkontakt hvor lederne er ubeskyttet ved indgangen til dåsen, stikker ca. 2-3 cm ud fra kontakten. 3. Loftet i entreen er nedsænket og forsynet med 4 stk spots. Transformer til strømforsyningen er ikke tilgængelig. Det er skønsmandens vurdering, at forhold 1 og 2 kunne registreres ved huseftersynet. Ved forhold 3 er der tale om en skjult installation. Ad 6. Fejl og forsømmelser: Forholdene 1 og 2 burde være registreret i tilstandsrapporten og karakteriseret med K3, da der kan være risiko for personfare. Forhold 3 skal ikke registreres i tilstandsrapporten. Ad. 6. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Udbedring af 1 og 2 vurderes at kunne udføres for Kr ,00 Ad 6. Forbedringer:, der er tale om lovliggørelse Ad 6. Eventuelle Ad 6. Eventuelt bemærkninger

11 Ad 7. Bygning D: Udhus Rygning, vægge, dør og vindue på udhus Ad 7. Konklusion: Foto: 15 Foto: 17 og 18 Foto: Rygningen er udført af ca. 80 cm lange glaserede lerrør (krybberør), hvor samlingerne er tætnet med Gaffatape. 2. Facademuren er ca. 1 m høje og der kan konstateres løstsiddende puds ud- og indvendig ved prøvebankning og enkelte steder er pudsen skallet af. 3. Nedbrudt træ i begge døre. 4. Der er to tagvinduer mod øst og et mod vest. Vindue mod vest er ikke lukket helt på grund af en plexiglasplade der sidder i spænd i karmen. Forholdene/skaderne vurderes at være synlige ved huseftersynet. 1. De anvendte krybberør er ikke gængse materialer til udførelse af rygninger, blandt andet fordi der ikke er overlæg i samlingerne. Gaffatapen er forgængelig med kort levetid og klæbeevnen svigter indenfor overskuelig tid. 2. De pudsede mure står ned i terræn og er udsat for fugt. Forholdet er en skade der ved prøvebankning kan registreres som hul puds. 3. De i klagen nævnte døre er registreret korrekt i tilstandsrapporten og karakteriseret rigtigt med K2. 4. Tagvinduerne er gamle, skønnet de oprindelige fra 1940, og med overfladerust. Ad 7. Fejl og forsømmelser: 1. Forholdet burde være registreret i tilstandsrapporten og karakteriseret med K3, fordi der ved svigt i Gaffatapen er risiko for indtrængning af vand. 2. Forholdet burde være registreret og karakteriseret med K2. 3. Forholdet er registreret korrekt i tilstandsrapporten. 4. Bortset fra en revnet rude er det skønsmandens vurdering at der ikke er skader som skal registreres. Den revnede rude vurderes at henhøre under almindelig vedligeholdelse. Ad 7. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: 1. Omlægning af rygningen vurderes til Kr ,00 2. Reparation af puds på murværket vurderes til Kr ,00 3. Forholdet er registreret i tilstandsrapporten. 4. Revnet rude udskiftes Kr. 500,00

12 Ad 7. Forbedringer: Ad 7. Eventuelle 1., der er tale om en byggefejl. 2. Vurderes til 80 %, da der er tale om meget gammel puds, hvor restlevetiden er begrænset. 3. Ikke vurderet 4. Ikke vurderet Ad 7. Eventuelt bemærkninger Skønsmandens erklæring Ad 8. To vinduer fra stuen åbner ud i tagskægget Ad 8. Konklusion: Foto: 19 Ad 8. Fejl og forsømmelser: Der er tal om det vestligste vindue i facaden mod syd i bygning A. Hvis rammerne åbner helt op støder de mod undersiden af stråtaget. Åbnes vinduerne og sættes på stormhasperne, når de ikke ud i taget. Kun ved at prøveåbne vindue helt kan problemet opdages. Skønsmanden mener ikke der er tale om en skade, i sædvanlig forstand, og at forholdet ikke nedsætter vinduets funktion nævneværdigt. Ad 8. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Der kan monteres en stopklods på undersiden af tagudhænget for Kr. 500,00. Ad 8. Forbedringer: Ad 8. Eventuelle Ad 8. Eventuelt bemærkninger

13 Ad 9. Brandvæg og dør på værksted, KK har efter overtagelsen ladet opføre en ny bygning gildesal opbevaring stueplan mellem bygning A og C til erstatning for bygning F. og 1. sal (Bd-60) (Indtegnet med rød streg på bilag 1) Foto: 23 På baggrund af betingelserne i byggetilladelsen til den nye bygning, har KK fået den opfattelse, at væggen mellem bygning A og B skulle være en BD-bygningsdel 60, og har derfor anført forholdet som et klagepunkt. Ved henvendelse til kommunen er sagen udredt, det er væggen mellem den nye bygning og bygning C, der er tale om. Klager er herefter indforstået med at forholdet vedrørende brandvæggen ikke er omfattet af klagen. Døren mellem bygning A og B er en almindelig dør men skal være en BD-dør 30, da den fører fra boligen ud til et udhus/magasin. Døren skal udføres røgtæt jf. BR-1995 kap Ad 9. Konklusion: Ad 9. Fejl og forsømmelser: Døren vurderes at være tilgængelig ved huseftersynet, der er tale om en åbenbar ulovlighed. Forholdet burde være registreret og karakteriseret med K1. Ad 9. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Døren ændres til BD-dør 30. Udgiften hertil vurderes til Kr ,00 Ad 9. Forbedringer:, der er tale om en byggefejl. Ad 9. Eventuelle Ad 9. Eventuelt bemærkninger

14 Ad 10. Gulvafløb i værksted gildesal opbevaring. KK fremviste egne foto ved synet. Ad 10. Konklusion: Foto: 20 Ad 10. Fejl og forsømmelser: Ca. midt på gulvet i bygning B, var der ved overtagelsen et gulvafløb. KK har fjernet installationen fordi afløbet ikke virkede. Efter en TV inspektion blev det konstateret, at afløbet ikke er ført til kloaksystemet. Det er ikke er mulig for skønsmanden at vurdere forholdene, fordi gulvafløbet er fjernet. Klagepunktet behandles ikke. Ikke vurderet Ad 10. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ikke vurderet Ad 10. Forbedringer: Ikke vurderet Ad 10. Eventuelle Ad 10. Eventuelt bemærkninger

15 Ad 11. Skader ved alle trægulve i stueplan og på 1. sal, samt ved gulvstrøer og isolering. 1. Brudskader ved flyvestød 2. Svindrevner Skønsmandens erklæring På foranledning af ejerskifteforsikringen har en del (ca. 1,5 m 2 ) af gulvet i stuen været taget op, for at undersøge isolerings- og understøtningsforhold. Dette er en destruktiv undersøgelsesmetode, og kan derfor ikke danne grundlag for vurdering af klagen. Gulvplankerne i stueplan er opmålt til 20 mm i tykkelse og bredden er 145 mm. Gulvplankerne er sømmet fordækt, så det er ikke muligt at måle strøafstanden. På 1.sal er tykkelsen 28 mm og i det uindrettede rum kunne strøafstanden måles til mellem 65 og 80 cm. Ved almindelig gang hen over gulvene er de ikke unormalt eftergivende, bortset fra områder med flyvestød (skadestederne). Skønsmanden vurderer alene punkterne 1 og 2. Foto: 25 Foto: I stue, og begge værelser i stueplan, kunne der konstateres skader især hvor gulvbrædderne er samlet med flyvestød. Her er fer og not samlingerne brudt, så gulvet er eftergivende. Der blev forevist 6-8 steder - i stuen i ganglinjerne, i naboværelse er det midt på gulvet på tværs af bygningen og i værelse mod nord omkring kontorstolen foran skrivebordet. På 1. sal 2-3 steder. 2. I stueplan kunne der registreres svindrevner som er normalt forekommende i trægulve. På 1. sal kunne der registreres svindrevner i gulvbelægningen på op til 8 mm. Ad 11. Konklusion: 1. Det er ikke muligt for skønsmanden at vurdere om de påviste skader var opstået og kunne registreres ved huseftersynet. Ved det omtalte destruktive indgreb i stuen blev der konstateret strøafstande på 65 cm, sammenholdt med en bræddetykkelse på kun 20 mm, kan det være årsag til skaderne. Ved tunge belastninger som typisk forekommer ved ud- og indflytning, kan der ske brud når underlaget ikke er udført korrekt. Og i ganglinjer og under kontorstole hvor belastningen kan være stor. 2. Svindrevnerne som de forekommer i stueplan er ikke unormale i trægulve. Svindrevner som på 1. sal opstår når gulvbrædderne er lagt med for stort fugtindhold.

16 Det er typisk, at det samlede svind over gulvets bredde bliver koncentreret i en enkelt eller i få fuger som her. Efter det oplyste er ombygningen foregået mellem 2003 og 2005, der er således overvejende sandsynlighed for at svindet er sket inden huseftersynet i Ad 11. Fejl og forsømmelser: Ad 11. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ad 11. Forbedringer: Ad 11. Eventuelle 1. Skønsmanden vurderer, at forhold om strøafstand er skjult for den bygningssagkyndige. Hvis ikke gulvene virker særligt eftergivende, hvilket ikke er tilfældet (bortset fra de steder hvor der er sket brud), skal det ikke give anledning til bemærkninger i tilstandsrapporten. 2. Svindrevnerne i stueplan er normalt forekommende og skal ikke registreres som en skade. På 1. sal er det skønsmandens vurdering at der er tale om en skade der skal registreres og gives karakteren K2. Der er nærliggende risiko for brud, fordi fer og not samlingen flere steder er helt åben. De største revner er forsøgt lukket med kit, som nu er faldet ud (se foto 26). 1. En omlægning af gulvet i værelse 1, reparation i vær. 2 og i stuen, vurderes at kunne udføres for samlet kr ,00 2. I værelset på 1. sal optages det nødvendige antal gulvplanker, mellem 3 og 5 stk midt på gulvet, og der ilægges en tilpasset kile. Udgiften hertil vurderes til Kr ,00. I det uindrettede loftrum omlægges gulvet under kvisten mod nord, udgiften hertil vurderes til Kr ,00. 1., der er tale om nye gulve der repareres 2.. Der er tale om en reparation. Ad 11. Eventuelt bemærkninger

17 Ad 12. Hele badeværelset, der kom vand ind gennem tag, væg og gulv KK fremviste billeder af skaderne på taget ved skønsforretningen. Ad 12. Konklusion: Badeværelset var ved huseftersynet beliggende i bygning F (se orienteringsplanen). KK har efter indflytning nedrevet bygningen og opført en ny mellembygning med køkken (vist med rød streg på orienteringsplanen) og indrette nyt badeværelse i bygning A. Da forholdene er total ændret/fjernet efter huseftersynet, kan skønsmanden ikke behandle klagepunktet. Ad 12. Fejl og forsømmelser:. Ikke vurderet Ad 12. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ikke vurderet Ad 12. Forbedringer: Ikke vurderet Ad 12. Eventuelle Ad 12. Eventuelt bemærkninger

18 Ad 13. Hele køkkenet, el, fliser der var revnet KK fremviste billeder af skaderne ved skønsforretningen. Ad 13. Konklusion: Køkkenet var ved huseftersynet placeret i bygning A. KK har nedlagt dette køkken og opført nyt i bygning F (indenfor den røde streg på orienteringsplanen). Da forholdene er total ændret/fjernet efter huseftersynet, kan skønsmanden ikke behandle klagepunktet. Ad 13. Fejl og forsømmelser:. Ikke vurderet Ad 13. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ikke vurderet Ad 13. Forbedringer: Ad 13. Eventuelle Ad 13. Eventuelt bemærkninger

19 Ad 14. Gipsvægge overalt i stueplan og på 1. sal (bl.a. kun et lag gips). Der blev sagt der var 2 lag) Ad 14. Konklusion: Bygning A er efter KK s overtagelse blevet ombygget, bl.a. ved indretning af nyt badeværelse. Herunder konstateredes, at lette vægge og lette bagmure i facaderne var udført med et lag gipsbeklædning. Omkring nye vinduer og dørhuller hvor der i forbindelse med ombygningen er udtaget nye huller i væggene, kan det konstateres, at der er et lag gips. Ved huseftersynet var der tale om skjulte forhold. I henhold til gældende lovgivning skal disse vægbeklædninger opfylde kravet til klasse 2 beklædning. Et lag 13 mm gipsplade opfylder dette krav. Ad 14. Fejl og forsømmelser: Der er ikke begået fejl eller forsømmelser. Ad 14. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ikke vurderet Ad 14. Forbedringer: Ikke vurderet Ad 14. Eventuelle Ad 14. Eventuelt bemærkninger

20 Ad 15. Dampspærre overalt i stueplan. På 1. sal mangler der dampspærre i skillevæg forkert afslutning på dampspærren i skunkvæggen. Ved gavlen mod øst ud til tagrum er der skade på dampspærren. Foto: 21 Foto: 22 Klagen over forhold i stueplan er frafaldet, fordi forholdet er skjult. På 1. sal har tidligere ejer påbegyndt indretningen til beboelse. Den midterste del af 1.salen er indrettet med et værelse. Den næste del mod vest er uindrettet. Gulvet er lagt, men der er ikke udført skunk-, skråvægge og lofter m.m. 1. I tværgående skillevæg mod vest, mellem det nu indrettede og det fremtidige, er der ikke monteret dampspærre. 2. I den langsgående skunk- og skråvæg samme sted klages der over, at det er vanskeligt/ikke muligt at fortsætte dampspærren forsvarligt, fordi folien ikke er forlænget udover væggens nuværende begrænsning. Der kan således ikke efter KK s vurdering udføres en effektiv og tæt tapning når væggen fortsættes. Foto: I tværvæggen mod øst ud mod tagrummet, kan man ved destruktivt indgreb løfte isoleringen og konstatere at dampspærren mellem gavlen og skråvæggen ikke er tapet sammen (utæt). Ad 15. Konklusion: Det vurderes at forholdene 1 og 2 i den vestlige ende kunne ses ved huseftersynet. 1. Vedrørende tværvæggen mod vest er det skønsmandens vurdering, at der ikke i den fremtidige situation, hvor det bliver en indvendig væg, skal monteres dampspærre. 2. Vedrørende dampspærren i skunk- og skråvægge samme sted, er der tale om et rent håndværksmæssigt problem, der skal løses når udvidelsen skal fortsætte. Der er efter skønsmandens vurdering ikke tale om en skade i forhold til huseftersynsordningen. 3. Forholdet ved tværvæggen mod øst er skjult, og kan kun opdages ved at løfte isoleringen på skråvæggen og stikke hånden ca. 10 cm ind.

21 Ad 15. Fejl og forsømmelser: Det er skønsmandens vurdering, at der ikke er begået fejl eller forsømmelser ved nogen af de tre forhold. Ad 15. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms Ikke vurderet, da der ikke er tale om skader. Ad 15. Forbedringer: Ikke vurderet Ad 15. Eventuelle Ad 15. Eventuelt bemærkninger Skønsmandens erklæring Ad 16. Isoleringen overalt i stueplan (nogen steder mangler det helt eller er meget sparsom) Ad 16. Konklusion: Ad 16. Fejl og forsømmelser: Efter KK s beskrivelse er der tale om forhold der var skjult ved huseftersynet. På denne baggrund var der enighed om at klagepunktet ikke behandles. Ikke vurderet Ad 16. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ikke vurderet Ad 16. Forbedringer: Ad 16. Eventuelle Ad 16. Eventuelt bemærkninger

22 Ad 17. Spær, hanebånd og bjælker (synligt hanebånd er bladsamlet, andre steder er hanebånd borttaget eller overskåret mv.). Foto: 27 Foto: 28 og 29 KK påviste tre forhold: 1. I stueplan drejer det sig om en loftbjælke i entreen lige over entredøren. Her er udført en bladsamling med en gennemgående jernbolt til sammenspænding. Samlingen ligger ca. ½ meter fra facaden. 2. På 1.sal blev der påvist et overskåret hanebånd i et skiftespær i bygning B over bygning A. Hanebåndet er skåret væk for at skabe en passage til loftet/gangbro over bygning B. 3. KK udtrykte tvivl om hele loftkonstruktionen er stabil, blandt andet kunne de langsgående revner i gulvbrædderne på 1.sal være tegn på at facaderne var skredet ud. Ad 17. Konklusion: 1. Der kunne ikke registreres skader omkring det påviste forhold. Ligesom skønsmanden ikke vurderer at der er nærliggende risiko herfor. 2. Der er tale om et kort skiftespær, hvor man af praktiske grunde har skåret hanebåndet værk for at skabe passage til gangbroen over bygning B. Det vurderes, at overskæring af hanebåndet i det korte skiftespær ikke betyder svækkelse af den samlede konstruktion eller giver nærliggende risiko herfor. 3. Skønsmanden vurderer, at revnerne i gulvene alene er opstået på grund af svind i brædderne (se klagepunkt 11). Skønsmanden henledte KK s opmærksomhed på undersiden af etageadskillelsen/loftet, hvor der er monteret malede profilbrædder, og hvor der i givet fald så skulle være revner i de langsgående fuger, hvis facaderne havde flyttet sig udad. Hvilket ikke var tilfældet. Der kunne ikke registreres revner eller andre tegn på ustabile forhold. Skønsmanden gennemgik derefter husets konstruktionsopbygning, og ud fra en visuel vurdering, er der intet der indikerer tegn på skader eller svigt i konstruktionerne.

23 Ad 17. Fejl og forsømmelser: 1. Der er ikke begået fejl eller forsømmelser ved huseftersynet. Jf. håndbogen kap. 3 side 30 stk 7.00 Generelt: Det skal fastslås, at det er skader eller risiko for skader, der registreres, og ikke en vurdering af diverse bygningskonstruktioner, der indgår i ejendommen. Huseftersynet omfatter derfor kun forhold, der giver skader eller kan udvikle sig til skader, og ikke om udførelsen af konstruktionen svarer til gældende regler på opførelsestidspunktet. 2. BB kunne have registreret forholdet i tilstandsrapporten og givet karakteren K0, og med en note der angiver, at skaden er uden betydning for de konstruktive forhold. Herved er brugerne af rapporten fuldt oplyst og der opstår ikke usikkerhed om forholdet. 3. Der er ikke begået fejl eller forsømmelser ved huseftersynet. Ad 17. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ikke vurderet, da der ikke er forhold der kræver udbedring. Ad 17. Forbedringer: Ikke vurderet Ad 17. Eventuelle Ad 17. Eventuelt bemærkninger

24 Ad 18. Utæt metalvindue, de gående rammer kan ikke lukkes. Ad 18. Konklusion: Foto: 30 Ad 18. Fejl og forsømmelser: 1. I bygning B ved jernvindue mod nord, kan det konstateres, at der ved ophænget i siderne til den gående del af vinduet er sket tæring, således at der er over tid er opstået utætheder. For at se skaden, skal man stå lige vinkelret på vinduet og helst indvendig så lyset falder ind mod en. 2. De oplukkelige dele af vinduerne betjenes med en udskyderstang som når vinduet skal lukkes stilles vandret parallelt med vinduet. Vinduet er så lukket/låst fordi øjet for enden af udskyderstangen låser ned over en fast tap i bundrammen. 1. Der er tale om almindelig slidtage, som vil forekomme på gamle staldvinduer. Funktionen er intakt, der kan være risiko for at det trækker ind, men da der er tal om et udhus/magasin vurderes det at være uden betydning. 2. Der er tale om gamle vinduer, hvor lukkefunktionen kan trænge til justering. 1. Skønsmanden vurderer det ikke som en skade. 2. Der er tale om vedligeholdelse/justering. Ved begge forhold mener skønsmanden ikke der er begået fejl eller forsømmelser. Ad 18. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: 1. Nyt vindue vurderes til Kr. 2,000,00 2. Ikke vurderet Ad 18. Forbedringer: Ad 18. Eventuelle % 2. Ad 18. Eventuelt bemærkninger

25 Ad 19. Hanebånd og spær indmuret i skorsten (skorstensfejer kan ikke godkende det da der er risiko for brandfare) Ved skorstenen i tagrummet i bygning A ses indmuret hanebånd og spær i skalmuren omkring elementskorstenen. Elementskorstenen ligner produktet Kaminent. Foto: 31 og 32 Ad 19. Konklusion: Ad 19. Fejl og forsømmelser: Forholdet kunne ses ved huseftersynet. Skorstenen vurderes at være af nyere dato fordi den er opbygget af Kaminent-elementer og skal derfor overholde bestemmelserne vedrørende afstandsforhold til brændbart materiale, som beskrevet i alle nyere bygningsreglementer. Træværk som bjælker og spær kan anbringes med den ene side op ad skalmurede elementer, når skalmuren er mindst 108 mm tyk. Her er træværket anbragt i skalmuren, hvilket er en fejl. Forholdet burde være registreret i tilstandsrapporten og karakteriseret med K3, da der er risiko for brandfare. Ad 19. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Forholdet indebærer at der skal udføres en udveksling mellem to spær, således at afstandsbestemmelserne kan opfyldes.. Udgifterne hertil vurderes at udgøre Kr ,00 Ad 19. Forbedringer:, da der er tale om en byggefejl. Ad 19. Eventuelle Ad 19. Eventuelt bemærkninger

26 Ad 20. I bygning B er der skimmelsvamp/vækst på vægge, gulve, lofter. (Der lugter af kælder og svampe er grønne, gule, sorte og hvide) Ad 20. Konklusion: Foto: 33 og 34 Ad 20. Fejl og forsømmelser: Ad 20. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms Ad 20. Forbedringer: Ad 20. Eventuelle Ad 20. Eventuelt Bygning B er en gammel staldbygning, og som ved huseftersynet var indrettet til udhus/magasin. I dag var der opmagasinering af papkasser, forskelligt bohave og reoler langs væggene. Der lugtede af mug og der kunne konstateres mugdannelser på ydervægge. De påklagede forekomster af svamp var på diverse træstykker fra nedtagne bindingsværkskonstruktioner i forbindelse med ombygningen af bygning F. Og indgår derfor ikke i skønserklæringen. Det er ikke muligt for skønsmanden at vurdere om der var skimmelvækst/lugt ved huseftersynet. Har dette ikke været tilfældet, er det min vurdering, at der ikke er skader som skal registreres i tilstandsrapporten Det vurderes, at under de konstaterede forhold i dag, hvor ydervægge er delvis afdækket af papkasser, reoler og andet bohave, er det nærliggende, at der opstår skimmelvækst på indersiden af ydervæggene og på opmagasineret bohave på gulvet. Fugtig luft vil uden tilstrækkelig ventilation kondensere på facader i massivt murværk som her. Facaderne bør friholdes i en passende afstand, bohave på gulvet bør placeres så der kan komme luft under og rummet bør jævnligt udluftes genne åbning af vinduer og døre. Skaderne opstår som funktion af anvendelsen af rummet, derfor mener jeg ikke der er tale om fejl eller forsømmelser ved huseftersynet. Under de fremviste forhold er det min vurdering, at skaderne kan være opstået efter huseftersynet, og der er derfor ikke begået fejl eller forsømmelser. Ikke vurderet Ikke vurderet bemærkninger

27 Ad 21. Mange revner i alle facader og alle bygninger Ad 21. Konklusion: Ved gennemgangen fremviste KK flere hårfine og korte (5-10 cm) svindrevner i de pudsede/kalkede overflader. Skønsmanden forklarede, at revnerne ikke var skader, men almindelige små svindrevner, som ingen betydning har. I øvrigt har BB i tilstandsrapporten registreret mindre revner mod øst og nord. Disse er korrekt registreret som repræsentative for lidt større revner. På baggrund af ovennævnte blev klagepunktet frafaldet. Ad 21. Fejl og forsømmelser: Ad 21. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms: Ikke vurderet. Ad 21. Forbedringer: Ikke vurderet Ad 21. Eventuelle Ad 21. Eventuelt bemærkninger

28 Ad 22. Overskåret hanebånd over værksted gildesal opbevaring. Forholdet er besvaret under punkt 17 pos. 2 Ad 22. Konklusion: Ad 22. Fejl og forsømmelser: Ad 22. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms Ad 22. Forbedringer: Ad 22. Eventuelle Ad 22. Eventuelt bemærkninger Skønsmandens erklæring Ad 23. Bygning A: Huller i eternitbeklædningen på gavlen mod øst Foto: 35 Bygning B: Hullerne i eternitpladerne under tagudhænget over facaden mod øst. Foto: 36 Bygning A: Gavlen mod øst er beklædt med eternitskifer. Det kan konstateres, at der er tale om genbrugsplader. Der er 3 mm store huller i pladerne fra den tidligere anvendelse. Lige under pladerne er der monteret en membran. Bygning B: Under tagudhænget over begge facader er der monteret en række eternitskifer, genbrugsplader med huller fra den tidligere anvendelse.

29 Ad 23. Konklusion: Bygning A: Forholdet var synligt ved huseftersynet. Det vurderes at der ikke er risiko for skader, blandt andet fordi der er monteret en tæt membran lige under beklædningen. Bygning B: Pladerne sidder helt oppe under tagudhænget og hullerne giver ikke anledning til skader. Ad 23. Fejl og forsømmelser: Skønsmanden mener ikke der er begået fejl eller forsømmelser ved huseftersynet. Men forekomsten af hullerne kunne være nævnt i tilstandsrapporten, herved er brugerne af rapporten fuldt oplyst og der opstår ikke usikkerhed om forholdet. Ad 23. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms Ad 23. Forbedringer: Ad 23. Eventuelle Ad 23. Eventuelt En udskiftning af gavlbeklædningen vurderes at koste Kr ,00 Udskiftning af plader på bygning B vurderes at koste Kr ,00. Der er tale om genbrugsplader, så forbedringsdelen vurderes til 80 % for begge forhold. bemærkninger

30 Ad 24. Huller i loftet er ikke forsvarligt I gulvet på loftet i bygning C, er der udført en lem lige afdækket i bygning C. over porten, hullet er ca. 60 x 100 cm og afdækket med Foto: 37 en krydsfinerplade (stod på loftet ved siden af hullet). Pladen hviler af på to lægter monteret i siderne. Foto: 38 Lige over el-tavlen er skåret et hul på ca. 30 x 30 cm, huller er afdækket med en løs plade. Ad 24. Konklusion: Ad 24. Fejl og forsømmelser: Det vurderes, at forholdene var synlige ved huseftersynet, men at der ikke er tale om skader. Der er ikke begået fejl eller forsømmelser. Ad 24. Overslag over udbedringsudgifter inkl. moms Ad 24. Forbedringer: Ad 24. Eventuelle Ad 24. Eventuelt Den løse 60 x 100 cm plade kan lægges ned på bærelægterne. Den løse 30 x 30 cm plade kan sømmes fast. Ikke vurderet bemærkninger

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14075 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 28. august 2014 i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 15.45 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9137 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Skorstenen er ulovlig monteret. 2. Centralvarmekedlen er gennemtæret efter kun 5 år grundet fejlagtig montering.

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8042 Oversigt over klagepunkter: Ad. 1. Der er klaget over at 1. salen ikke kan varmes op på blæsende dage, på grund af utæt ikke korrekt udført dampspærre. Det trækker bl.a. ind

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8016 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Manglende udluftning under krybekælder. 2. Fugtskjolder på indvendige vægge. 3. Borebilleangreb,

Læs mere

Desuden mangler der udeluftventiler i kælderen.

Desuden mangler der udeluftventiler i kælderen. Skønsmandens erklæring 8106 Oversigt over klagepunkter 1. 2. Fugt og skader i kældervægge. Olietanken. Vejret på besigtigelsestidspunktet Tørvejr svag vind ca. 24 0. Øvrige forhold Klagers selvrisiko på

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13140 Besigtigelsesdato: Den 16.01.2014 og 04.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 22. november tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13067 Besigtigelse den: 16. september 2013 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken 7263 Oversigt over klagepunkter: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage 2. Punkterede vinduer i køkken 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11053 Besigtigelsesdato: 2. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8013 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandindtrængning gennem tagvindue 2. Manglende oplysninger om kendte ulovlige elinstallationer, idet der kommer gnister ud fra stikkontakter og installationer.

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8107 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Fugtig kældervæg mod syd. 2. Utæt hjørne i tagpap ved skorsten samt fugt i mur i stue. 3. Lyskassevange revnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/ SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/00628-10 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 20. marts 2018 i tidsrummet mellem kl. 14:00 og 15:15. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11100 Besigtigelsesdato: 10.10.11 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16118 Besigtigelsesdato: Den 18. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 Besigtigelsesdato: Mandag den 14.07.2014, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7217 Oversigt over klagepunkter: 1. Ulovligt gulvafløb. 2. Bagfald på gulv i badeværelset. 3. Utætte fuger i badeværelset. 4. Skade ved loft i badeværelset. 5. Eftergivende gulve

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 14139

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 14139 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14139 Besigtigelsesdato: Den 12. januar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 Besigtigelsesdato: Mandag den 13. august 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025 Besigtigelsesdato: Fredag den 17. maj 2013. Kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12151

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12151 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12151 Besigtigelsesdato: Fredag, den 4. januar 2013, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag den 9. februar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158 Besigtigelse d. 25. januar 2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

-SKØNSERKLÆRING Journal nr

-SKØNSERKLÆRING Journal nr -SKØNSERKLÆRING Journal nr. 16.033 Besigtigelsesdato: Torsdag den 19.05.2016, kl. 16.30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7277 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i klinker på væg i badeværelse 2. Råd i dobbeltdør på 1. sal og råd i skydedør i stueetage 3. Afskalninger på sokkel 4. Træ gennemtæret

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14035 Besigtigelse d. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17076 Besigtigelsesdato: Fredag den 15. september 2017 kl. 11:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10076 Oversigt over klagepunkter: Ulovlige elinstallationer. 1. Stikkontakt med afbryder ved terrassedør (sidder løs) er tilsluttet med blød ledning. Herfra udgår forlængerledning

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 2. august 2011. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7161 Oversigt over klagepunkter: 1. Mangelfulde bærende konstruktioner i garagen plus vægge. 2. Bærende konstruktion i stue. 3a. Bærende træbjælke i etageadskillelse. 3b. Bærende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16170 Besigtigelsesdato: Mandag den 10. april 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17040 Besigtigelsesdato: Den 05.07.2017 og 20.07.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15181 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16116 Besigtigelsesdato: Den 28. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7237 Oversigt over klagepunkter: Bygning B: 1. Råd i dør mod nordvest 2. Råd i bundrammen 3. Kæntrede facadebjælker ved vindue mod syd 4. Udposning af facade mod syd 5. Rådskader i tag 6. Rådskader i gulv

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11035 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 16. juni 2011, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k. SKØNSERKLÆRING J.nr. 10115/10120 Besigtigelse d. 25. januar 2011 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7230 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Oplysninger om manglende adgang til skunke, ikke registeret i 2. Nedbrudt træ i døre og defekte vinduer i 3. Manglende understøttelse

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 Besigtigelsesdato: 2011-12-19 mandag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9125 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 Fugtforhold anses ikke korrekt beskrevet i HE-rapporten. Klagers påstand: Krav Udbedring af ovennævnte skader. Den bygningssagkyndiges

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16085 Besigtigelsesdato: Mandag, den 14. november 2016, kl. 14:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12129

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12129 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12129 Besigtigelsesdato: Den 08.11.2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11128

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11128 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11128 Besigtigelse d. 13. januar 2012 Ejendommen Klager (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11012 Besigtigelsesdato: 27.04.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 8. august 2013 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 12.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16026 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17026 Besigtigelsesdato: Tirsdag, den 11. juli 2017, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15173 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 4. februar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8109 Oversigt over klagepunkter: 1. Vindafstivning i tagkonstruktion ikke udført i henhold til normer og SBI anvisninger. 2. Isolering ligger uregelmæssig i forskellig tykkelse.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17095 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 4. december 2017 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082

SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082 SKØNSERKLÆRING Journal nr. 13082 Besigtigelsesdato: Fredag den 23. august 2013 Kl. 9.30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: ( Ansvarsforsikringsselskab: ( Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13035

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13035 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13035 Besigtigelsesdato: 2013-06-14, fredag kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12 083

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12 083 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12 083 Besigtigelse d. 17. august 2012. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING: J.nr.

SKØNSERKLÆRING: J.nr. SKØNSERKLÆRING: J.nr. Besigtigelsesdato: 9. juni 2016 Ejendommen : Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.s.) Ansvarsforsikringsselskab: (I det følgende betegnet som Forsikringsselskab/F.S.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7200 Oversigt over klagepunkter: 1. Afskalninger/krakeleringer af facaden mod vej og ene gavl 2. Ulovlige el-installationer 3. Ulovlig kloak fra køkkenet Klagers påstand: Der henvises til skrivelser af

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050 Besigtigelsesdato: 20. juni 2011, kl.14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10081 Besigtigelse d. 15. oktober 2010 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. K1 angivelsen for tagbelægningen på sommerhuset er fejlagtig og vildledende 2. Manglende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 Besigtigelsesdato: 08.05.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10128. Besigtigelse dato: 28. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10128. Besigtigelse dato: 28. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr. 10128 Besigtigelse dato: 28. januar 2011 Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Plantegning Bilag 1 Facadetegning

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9105 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Ad. 1. På havesiden er belægningen og terrassen ført op over sokkelhøjden. Ad. 2. Bjælken, der er synlig i udhæng og synligt

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9087 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Køkken, sætninger i gulve, store fuger over køkkenbord i vægfliser, sætninger i gulve i bryggers. 2. Sætninger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117 Besigtigelsesdato: 3. oktober 2012, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8037 Oversigt over klagepunkter: 1. Råd i vinduespartier i udestue 2. Svamp i gulv i udestue Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet de nævnte

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069 Besigtigelsesdato: 2014-09-04 torsdag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17045 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 5. juli 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 Besigtigelsesdato: 2014-10-13 Mandag den 13. oktober 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8177 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Der er enkelte klinker på trappe

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15165 Besigtigelsesdato: Den 14.01.2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168 Besigtigelse d. 14. marts 2013. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr

SKØNSERKLÆRING. J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 10064 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandret revne i sokkel mod sydvest 2. Fugtig kældervæg ved hjørne vendende mod sydvest. Fugtig kældervæg i gildestue. 3. Fugtskade

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086 Besigtigelsesdato: Mandag d. 09-09-13 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11075 Besigtigelsesdato: 12. september 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16157 Besigtigelsesdato: Onsdag den 4. januar 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 Besigtigelsesdato: Den 27.11.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 12065. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 12065. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) I SKØNSERKLÆRING J.nr. 12065 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indkiagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13009 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. april 2013, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. september 2014, kl. 09:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004 Besigtigelsesdato: Den 27.02.2013, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11006 Besigtigelsesdato: Den 12.09.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17057 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 8. august 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11060 Besigtigelsesdato: 4. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 11.06.2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16196 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 16. august 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16046 Besigtigelsesdato: Onsdag d. 8. juni. 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107 Besigtigelse d. 10. oktober 2013. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14 020 Besigtigelse d. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 Besigtigelsesdato: Mandag d. 06-10-2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen:

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 25. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 13.00 og 15.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere