Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Onsdag d kl : Velkomst. 12.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Onsdag d. 14.05. kl. 12-17. 12.00: Velkomst. 12."

Transkript

1 Program: Onsdag d kl : Velkomst 12.15: Al-sang 12.30: Aktivitetshuset, Svendborg 13.00: Zoloft & Co., Svendborg 14.30: Husorkestret, Nyborg 15.15: Brown Beaver, Svendborg 15.30: Riber, Reese & Refbjerg 17.00: Slut Årg. Nr opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

2 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: Velkommen til Holbølls Minde Centrets månedsblad.. Vi vil her fra redaktionen forsøge at informere og bringe diverse indlæg af interesse for alle med tilknytning til huset. Desuden skulle det kunne give alle andre et indblik i hvad der foregår hos os. Har du/i indlæg, der kan være relevante i denne sammenhæng, modtages disse gerne enten pr. brev, eller ved at besøge os på HMC. Snail-mail : Indlæg til næste nr. senest d Næste nr. udkommer holboellsminde@mail.dk Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C 5700 Svendborg tlf HOLBØLLS MINDE CENTRETS ÅBNINGSTIDER: Mand - Onsdag - Torsdag: :00 Tirsdag: :00 Fredag: :00 Lørdag - Søndag: 10:00-16:00 VINDSTYRKE 11: Tirsdage kl er opdateret!

3 Arbejdsplan Maj 1/5 Kristi Himmelfart Åbent: Gitte-Kirsten 2-4/5: Mette C, Kirsten 9-11/5: Palle, Bjarne 12/5: Bjarne, Erling 2. pinsedag, Åbent: /5: Mette S, Helle 23-25/5: Gitte,Elise 30-31/5: Erling, Conni Ferie: Uge 19: Mette S. Uge 21: Palle HMC er lukket torsdag 8. maj.der afholdes temadag for hele socialafdelingen ved leder Finn Boye. Personalet holder møde torsdag 15. maj. Huset er åbent og brugerstyret. Ny elev Den nye elev i K.I.G. hedder Sanne og skal være her på H.M.C. i 8 uger. Hun kommer fra Nyborg og kører med rutebil hver dag. Sanne er under uddannelse som ergoterapeut på sjette semester ud af syv og har et halvt år tilbage. Sannes interesser er at male billeder, gå ture, træningscenter og være sammen med familien. Sanne håber på at få nogle gode stunder her på Holbølls Minde Centret. Se Her!! Er du interesseret i at lære og filte? Så er her tilbuddet til DIG Vi skal have samlet et hold på min. 6-8 prs. Kurset vil starte til efteråret. Jens og Gitte

4 Mark Twain har udtalt at: Jeg har oplevet meget forfærdeligt, - og noget af det har endda været virkeligt! Der er også den her: Frygt ikke det fuldendte, - du når det alligevel aldrig Salvatore Dali m.v.h. Claus Sørensen Fredagscafé d. 25. April Pigebandet Riber, Reese og Refbjerg berigede os med ren vellyd og skønsang i Fredags café `en Pigerne spillede på guitar og bas og slagtøj. De introducerede sig selv lidt undskyldende med, at repertoirét var bl.a. flæbende country, men det var de nu faldet for. Og man må sige, at publikums eventuelle fordomme omkring countrymusik nok blev rykket voldsomt, for de forskellige numre appellerede tilsyneladende hele raden rundt blandt de ca. 20 publikummer. Der sneg sig også folk og lidt jazz ind i rækken af musikalske godbidder. Det var en rigtig vellykket musikeftermiddag, og vi kan blot glæde os til et genhør til FESTIVALEN Check evt. Riber, Reese og Refbjerg s site og få en smagsprøve på 3 dygtige pigers formåen. Helle og Jeanette Festival 2008 HMC`s traditionelle festival løber af stabelen onsdag d Programmet består som de forrige år af blandet musik, klovner, boder og en lille nyskabelse: fællessang. Da festival datoen igen - helt tilfældigt (-:)! falder sammen med klovnefestivalen, bliver der klovne indslag i en eller anden form i løbet af eftermiddagen. Der plejer at være rigtig god opbakning til dagen, og også i år er hele huset involveret i forberedelser. På selve dagen bliver der brug for mange flittige hænder til diverse opgaver, såsom at flytte borde, stole, køleskab, anlæg, instrumenter, indretning af boder, opsætning af affaldssække, hænge skilte op, opvask, hente/bringe øl/vand, kaffe m.m.. Alle der vil hjælpe til kan møde til fælles morgenkaffe m. rundstykker kl. 8. D Her fordeles opgaverne til dem, der ikke allerede ved hvordan de kan hjælpe. Dagen afsluttes med fælles gratis aftensmad ca. kl. 18, for alle der har hjulpet til! Med Venlig Hilsen og håb om stort fremmøde! - arr. Gruppen ( Jens, Erling, Bjarne)

5 Cykelferie uge 33 - mandag fredag Sydfyn - Als - Flensborg - Ærø Dag 1: Afgang fra Holbølls Minde Centret kl Vi cykler i det sydfynske til Bøjden over Fåborg. Vi tager færgen over til Fynshav og tager første overnatning på Naldsmose Camping ganske tæt på Fynshav. ( 45 km.) Dag 2: Dag 3: Dag 4: Dag 5: Turen går gennem skoven ad Als` nordøstkyst mod Havnbjerg. Videre vestpå til Hardeshøj, hvor vi tager færgen - en 15 min. sejltur - til Bal lebro. Vi køre mod syd gennem Gråsten til Rinkenæs, som er vores campingplads til 2 overnatninger. ( 35 km. til færgen, 15 km. efter fær gen) Der er udflugt til Flensborg. Vi cykler uden oppakning de ca. 20 km. langs Flensborg Fjord til hyggelige Flensborg. (40-50 km.) Vi skal fra Rinkenæs mod Als igen. Det bliver over Egernsund, Broa ger, Dybbøl og Sønderborg. Sidste etape fører os til Mommark. ( 40 km.) Vi starter med at tage færgen Mommark - Søby. Vi cykler langs Ærøs nordkyst til Ærøskøbing, hvorfra vi tager færgen over til Svendborg. (25 km.) Husk mors dag den 11. maj Mors dag afholdes i Danmark den anden søndag i maj. Dagen blev opfundet i USA i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe. Oprindeligt var tanken at dagen også skulle være en dag for fred. Anna Jarvis fik udbredt kendskabet til dagen. I første omgang for at ære sin egen mor, som arbejdede med at forbedre de sanitære forhold og mindske børnedødeligheden m.m. Men også for at ære alle mødres arbejde. Mors dag kom til Danmark i 1929 med rigsdagsbetjent Christian Svenningsen, der som soldat i USA s hær under 1. Verdenskrig hørte om dagen fra soldaterkammerater. Der kan læses yderligere om dagen på nedenstående internetside.

6 Læser indlæg: At læse digte er ligesom at lære at drikke kaffe, det kommer hen ad vejen, så her er et par stykker, Det første er et digt af Pernille Blicher (ja, det er en Steen Steensen efterfølger) som jeg er så heldig at være ven med. Det andet lavede jeg i Nogle mennesker lever deres liv som om de havde flere sidder hjemme i stolen alene de vil være. Nogle mennesker lever deres liv som om det var det eneste oplever hvad de vil nøjes ikke med det seneste. Så lev dit liv som om var det dit sidste lev dit liv det vil klart være det bedste! Pernille Blicher 2003 Solen skinner skarpt bleggult fra sit skjulested bag de nøgne, sorte silhuetter af forblæste, seje og stive grene. Januarsol. Hvor har jeg dog glædet mig til at se det livgivende lys igen. Tåge og lavthængende skyer har i op til 1 mdr. lagt sin kolde, knugende hånd over såvel udsigten fra mit vindue og over det ellers så frodige land som over mit dystre sind. Alle de følelser jeg har glædet mig til, til atter at gennemleve netop på sådan en dag med Januarsol. Når dagen endelig oprandt, skulle jeg stå rigtigt tidlig op. Men hvornår stod jeg egentlig op. På trods af, at jeg udmærket vidste, at netop den kommende dag ville være den så længe ventede befriende dag, blev jeg atter en gang under den lune beskyttende dyne. Endnu en gang kan jeg forvirret konkludere at drømmene og forhåbninger klart overstråler livets realiteter. Med det knugende sug i maven som fortæller mig at nu skal livet leves, for det skal leves, hvis man vil have noget ud af det, står jeg op, og blinker missende halvt skræmt, halvt lykkelig ud mod det spæde, gryende forår. Dagen blev som jeg havde ventet, hvis jeg havde tænkt realistisk, en halvt bedøvende dag med indbildt træthed iblandet optimismens opblødende strejf. Claus Sørensen

7 Udstilling den Café A Roma, Tinghusgade Helle Schauman brugsting og skulpturer i pil og andre materialer. Ruth Isager mexicansk inspirerede masker. Pileflet er fascinerende og indeholder uanede muligheder for udfoldelse. Helle Schaumann startede med traditionel pileflet og udformning af brugsting. I dag arbejder hun fortsat med traditionel pileflet, men fantasien boltrer sig samtidig med. Resultatet er utraditionelle former, teknikker og materialer, som bliver til forskellige smukke skulpturer. Helle Schaumann leger med former og lader sig inspirere af natur, forskellige materialers mangfoldighed og inspiration fra andre kunstnere. Der er værksted på hjemmeadresse i Ulbølle, hvor hun også afholder kurser i pileflet. "Mine ting behøves ikke at kunne bruges. Det er lige så fint, hvis de skaber forundring eller får beskueren til at trække på smilebåndet", siger Helle Schaumann. Sammen med Helle Schaumann udstiller Ruth Isager en række meget interessante mexicansk-inspirerede masker og figurer i rakubrændt ler. Ruth Isager virkede i mange år som lærer ved Østre Skole, bl.a som formningslærer. Udstillingen kan ses til 28. maj. Songwriter Festival på Café A Roma Mod sædvane er der ikke musik på cafeen den første fredag i maj måned, derimod kan man glæde sig til fredag d. 30. maj kl , hvor cafeen lægger scene til en matinékoncert under Svendborg Songwriter Festival, som arrangeres af Songwriters Corner, sangskriverforeningen med hjemsted i Svendborg. Netop 2008 markerer Sangens År på landsbasis, og denne eftermiddag sætter disse tre songwritere, allerede med godt skub i karrieren, hinanden stævne på Café A Roma i et spændende og alsidigt lydunivers. Det er Lasse Matthiesen, Anna Bentholm og Mads Heinesen, og det er sange med nære tekster, ord med substans serveret af tre meget talentfulde kunstnere. Kom og hør dem!

8 Aktiviteter på HMC (9-12) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Powerwalk Powerwalk Strikkeklub K.I.G. K.I.G. K.I.G. K.I.G. Sport i Sg. hallen (badm./volley) Individul træning /massage (ad hoc) Sang 9:20-9: Motion m Mette C. Brugerrådsmøde ( ) Fælles pause Fælles pause Fælles pause Fælles pause Informatiosmøde Fælles pause Individuel Musikunderv. Middag *Fælles Frokost Individuel Musikunderv. Svømning * Cykelgruppe Musik Kreativt Værksted Kolonihave Kreativt Værksted Stavgang Bowling i Ulige uger* Løsninger for livet Fredags-Café -se opslag! Pileflet-kursus - kortere kursusforløb / begrænset deltager-antal * - brugerbetaling udarbejdet af K.I.G.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..)

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Januar 2008 10. Årg. Nr.1 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres

Læs mere

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3 Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag Løsninger for livet Læs mere s. 3 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til Holbølls

Læs mere

Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!!

Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!! Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!! Dette nr. af Månedsnyt dækker juli + august. Juli/aug.09 11. Årg. Nr 7 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Sankt Hans!

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Sankt Hans! Sankt Hans! Så er tiden inde igen til at sende heksen til Bloksbjerg.s. 6 2008 10. Årg. Nr.6 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Udflugt: En tur med silden Læs på side 4!

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Udflugt: En tur med silden Læs på side 4! Udflugt: En tur med silden Læs på side 4! September 2008 10. Årg. Nr. 8 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Torsdag d. 4. december kl. 08.00 - ca. 11.00 inviteres du til HUSMØDE på HMC Vi vil mødes til gensidig orientering, planlægning, evaluering m.m. samt punkter, som er skrevet på dagsorden. Du kan skrive

Læs mere

November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Rejser & Udflugtsbeskrivelser: Berlin, Amerika, Lundeborg m.m.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Rejser & Udflugtsbeskrivelser: Berlin, Amerika, Lundeborg m.m. Rejser & Udflugtsbeskrivelser: Berlin, Amerika, Lundeborg m.m. Juli/Aug. 2008 10. Årg. Nr. 7 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail.

Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail. Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på:

Læs mere

Holbølls Minde Centret. Godt Nytår!!!!

Holbølls Minde Centret. Godt Nytår!!!! Januar 2001 Holbølls Minde Centret 2 årgang nr.1. Godt Nytår!!!! K. I. G. ønsker alle velkommen til år 2001. Vi håber, at alle er kommet godt ind i det nye år uden alt for mange tømmermænd, og at alle

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni Juni 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Brugerkonference i Nordjylland: læs s.4. Marts 06 8. Årg. Nr. 2. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

LUCIA OPTOG. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk

LUCIA OPTOG. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk LUCIA OPTOG Holbølls Minde Børnehave går traditionen tro Luciaoptog på HMC fredag d. 12/12 om formiddagen. Mon ikke der også sniger sig en lille nisse med? December 2008 10. Årg. Nr.11 1. opl. Holbølls

Læs mere

Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Formøde: Konsulenterne Skjold Fink og Frans van der Woude, der stod for personaleseminaret, besøgte alle 3 BSS biblioteker henholdsvis fredag

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk En lille kæk forvoven tøs med lysegrønne trusser, i sneen stod og hundefrøs om sine bare fusser. Trods kulden lo hun fræk og kæk! Dig sender jeg en lille gæk, i disse streger små, der mit navn skal stå,

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Festival 2007. D. 23.maj kl. 12-17. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Festival 2007. D. 23.maj kl. 12-17. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Festival 2007 D. 23.maj kl. 12-17 Maj 2007 9. Årg. Nr. 5. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres

Læs mere

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005 December 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.10. 1.oplag BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM Den 2. & 3. Februar 2005 Holbølls Minde Centret vil gerne støtte initiativet og håber på deltagelse

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk Stort sommerprogram: læs mere s. 9. Juni 10 12. Årg. Nr 5 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk 1 Månedsblad for Holbølls Minde

Læs mere

Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet

Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet Februar 2003 Holbølls Minde Centret 4. årgang nr.2. 1.oplag Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation Nyhedsbrev uge 09-2014 Side 1 Fastelavn Side 6 Fødseldagsinvitation Side 2 Nyt fra Troels Side 6-7 Bus Side 4 Forberedelser til fastelavn Side 8-12 Børnehaven Side 5 Fastelavn er mit navn.. Side 13 Kalender,

Læs mere

Holbølls Minde Centret. Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstner: Titika Fahlèn

Holbølls Minde Centret. Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstner: Titika Fahlèn Kunstner: Titika Fahlèn Okt. 09 11. Årg. Nr 9 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk. Jan.10 12. Årg. Nr 1 1. opl.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk. Jan.10 12. Årg. Nr 1 1. opl. Jan.10 12. Årg. Nr 1 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: hmc@holboellsminde.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også læses på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Servicedeklaration for Værkstedsgården i Handicapafdelingen

Servicedeklaration for Værkstedsgården i Handicapafdelingen Servicedeklaration for Værkstedsgården i Handicapafdelingen Værkstedsgården, Kastanievej 28, 5900 Rudkøbing Telefon 6351 6605 Email: vaerkstedsgården@langelandkommune.dk Hjemmeside: vaerkstedsgaarden.langelandkommune.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

aktiviteter i efterårsferien

aktiviteter i efterårsferien aktiviteter i efterårsferien 2014 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i løbet af ferien. Du

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

& De vakse vandre- Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Læs s. 7...

& De vakse vandre- Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Læs s. 7... De moderate motionister & De vakse vandre- Læs s. 7... April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

MÅNEDSNYT. 17. årgang nr. 11 December 2015. Juleaften på Impuls 2015

MÅNEDSNYT. 17. årgang nr. 11 December 2015. Juleaften på Impuls 2015 MÅNEDSNYT 17. årgang nr. 11 December 2015 Juleaften på Impuls 2015 Kom og vær med til en hyggelig juleaften i det smukke gamle hus, med masser af julesteming. Vi åbner kl 15:00, drikker en kop kaffe og

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. December 2006 8. Årg. Nr. 11. 1. Opl.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. December 2006 8. Årg. Nr. 11. 1. Opl. Fritze og Anette har leveret årets adventskrans. De har valgt lys med en brændetid på 230 timer, så kransen giver lys og glæde helt frem til juleaften. December 2006 8. Årg. Nr. 11. 1. Opl. Holbølls Minde

Læs mere

Aktiviteter 2 Halvår 2015

Aktiviteter 2 Halvår 2015 Aktiviteter 2 Halvår 2015 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Stavgang Kl. 10.00 11.00 Sidde-gymnastik

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk November 05 7. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Anne Marie Helger for fuld udblæsning på Pårørendekonferencen d. 8.10.05 Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Jens Salomonsen kommer og spiller forskelligt folkemusik,

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Jens Salomonsen kommer og spiller forskelligt folkemusik, Jens Salomonsen kommer og spiller forskelligt folkemusik, viser og sange på harmonika og klaver. Læs s. 5... Kaffe, vand og kage kan købes. Arrangementet er gratis. Vel mødt fredag d. 14 marts fra kl.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Festival: læs mere i næste nr.:

Festival: læs mere i næste nr.: Juni 2003 Holbølls Minde Centret 4. årgang nr.6. 1.oplag Festival: læs mere i næste nr.: Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til Holbølls Minde

Læs mere

Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage. Hansted, foredrag, arrangementer., film

Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage. Hansted, foredrag, arrangementer., film Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage Hansted, foredrag, arrangementer., film Har du andre idè er, så kom til Elisabeth eller Erling. ( se mere s. 7.) Månedsblad

Læs mere

25. udgave Juni Rejsegilde drivhus se side 9.

25. udgave Juni Rejsegilde drivhus se side 9. 25. udgave Juni 2018 Rejsegilde drivhus se side 9. 1 Renovering af gulve på Bytoften i foråret 2018 Først blev det gamle gulv brækket op. Derefter blev der malet og spartlet. Til sidst blev der lagt nyt

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 15.september 2005 Nyt fra Dynes Nyt til Årsplanen: Torsdag den 17. november kl. 19.00: Informationsmøde om bh. klasse 06/07. Onsdag den 11. januar 2006 kl. 19.30:

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD.

SPRØJTEN. April - Maj 2014 MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. TELEFONLISTE For DUI LEG og VIRKE STRUER AFD. Formand Flemming Karlsen 86 95 08 86 / 23 61 39 95 fkarlsen@email.dk Kasserer Helle Jeppesen 69 14 69 34 / 30 27 06 86 havremarken6@gmail.com Sekretær Dorte

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Maj, juni & juli 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Seniorcentret

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Seniorcentret Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Seniorcentret Faste aktiviteter hver måned Balancetræning hver mandag fra oktober til april kl. 13 14 Der trænes med store bolde og forskellige redskaber,

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

Kulturhuset Pulsen. Forår 2019

Kulturhuset Pulsen. Forår 2019 Kulturhuset Pulsen Forår 2019 Tirsdags aktiviteter i Pulsen D. 9. april: Makeup og portrætfotos D. 23. april: Quiz D. 7. maj: Vi spiller bordtennis og Bob D. 21. maj: Gæt og grimasser D. 4. juni: Dart

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på:

Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: April 2004 Holbølls Minde Centret 5. årgang nr.3. 1.oplag God Påske Haren lægger påskeæg i en lille piges seng. Påskeharen er oprindeligt et tysk fænomen, der også kendes enkelte steder i Danmark, primært

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016

Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016 Det sker i Aktivhuset 7 eren Efterår 2015 forår 2016 Jens Jensensvej 7 7540 Haderup Tlf 97452048 tirsdag og torsdag fra kl. 8-12 Mailadr. 7-eren@mail.dk Kan du bruge os? Aktivhuset 7 eren er et åbent Aktivitetshus

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

En opfinder bliver til.

En opfinder bliver til. En opfinder bliver til. Hvad er en opfinder, hvem er opfindere, hvordan bliver man opfinder, hvordan ser en opfinder ud? Det er nogle af de spørgsmål mange går og tænker på igennem livet. Der er ikke et

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Læs om ridning og meget mere! God Pin-

Læs om ridning og meget mere! God Pin- Læs om ridning og meget mere! God Pin- MAJ 05 Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C 5700 Skovbrynet Email: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere