BØRNE- MENU PÅ MIDTER- SIDERNE ALBUM 7: ET BALLON-EVENTYR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BØRNE- MENU PÅ MIDTER- SIDERNE ALBUM 7: ET BALLON-EVENTYR"

Transkript

1 BØRNE- MENU PÅ MIDTER- SIDERNE ALBUM 7: ET BALLON-EVENTYR

2 kender du smask & co? smask og hans venner er smidt ud af rum-kokke-skolen ude i universet, fordi de har været uartige. Nu er de sendt til jensen s bøfhus på planeten jorden for at arbejde i køkkenet og lære at lave mad som børn elsker. først når de har bestået denne prøve, bliver de rigtige rum-kokke. YOKO Ninja-kok fra tokyo i japan. dyrker kampsport og elsker kartof-ler og sovs. kan gemme sig inden i sin kokkehue, så hun næsten er usynlig. SMASK monster-kanin fra planeten nuttopia. elsker frugt og grønt. er lidt grim, men meget rar. flaks kamæleon-fugl fra planeten OZO. Kan ikke tale og er ikke så god til at lave mad... men kan skifte farve og er altid i godt humør. er hverken en dreng eller en pige - men midt imellem. DOLORES super-nuttet pigekanin fra planeten nuttopia. elsker heavy metal og desserter. har en motorcykel der kører på jensen s whiskysovs. ZAP halvt dreng, halvt automatisk grillovn. elsker bøf og burger. er god til at kæmpe mod rummonstre og klare svære opgaver. dette album tilhører:

3 det er sommer - jubiiii! Smask & co er taget til stranden. hvem skal med i vandet? hør, dolores. hvorfor har du taget alle de balloner med? men der er jo ingen postkasser her på stranden...? dolores: nej vi sender en hilsen ud med ballon! jeg synes vi skal sende en sommerhilsen ud i verden her fra stranden! Ud i den store verden! vi skriver begge en hilsen til en, som vi ikke kender. ok, så binder jeg brevene fast til ballonerne... farvel, farvel kære balloner - ud på eventyr!

4 Find dolores ballon! Hvilken ballon har dolores fået fat i? Og hvilken holder flaks?

5 tegn færdig! Smask har samlet smukke skaller og andre spændende ting på stranden. Kan du tegne dem færdige?

6 FIND vej gennem skyerne! smask flyver en tur over stranden i sin luft-ballon. men hov - pas på skyerne! kan du finde vej igennem dem og ned til stranden igen?

7 tegn din egen ballon!

8 find sand-slottet! zap bygger sand-slotte, og så snart han har bygget et, kopi-erer flaks det. men flaks har glemt at efterligne et af dem... kan du finde det?

9 spil sudoku! zap og yoko tar en flyvetur blandt skyerne med deres sukodu-balloner. kan du hjælpe dem med at spille dem færdige? der er 3 nemme og 1 svær! Løsning: (vendt på hovedet) - næ, hov hov! ikke kigge! den svære!!

10 lav sjov med balloner! smask & co laver sjov og spas med ballonerne på stranden. Det skrigende rum-monster 1) pust ballonen op Den flyvende raket 2) tag fat med begge fingre om halsen på ballonen 3) hold godt fast, hiv udad så hullet er helt smalt som et par læber. skræm dine forældre eller din hund med det skumle skrig! 1) pust ballonen op 2) hold om halsen på ballonen... 3).. og giv slip! Se hvor den flyver! den tykke mave ballon-kamp vand-ballon bild folk ind, at du har spist så mange burgere, at din mave er ved at sprække! brug ballonen som bold på stranden og giv den nogle gode slag! fyld vand i ballonen og smid den ud fra dit vindue ned på dine venner!

11 senere på sommeren langt oppe i sverige... elgen åge spotter en flot grøn ballon... men hov, hvad er det? en hilsen langvejs fra? ihhh, hvor spændende! ham smask skal da ha en hilsen tilbage! samtidig langt nede i alperne... Gretl danser henover de blomstrende bakker! hov? nøøøj, det er fra en der hedder dolores! hun er garanteret en sød pige lissom mig,der går i kjole og elsker blomster! Gretl er en hilsen til dolores...

12 mix-selv-menu lav din helt egen menu! vælg 1 stk hovedret, 1 stk tilbehør og 2 stk dip! 34,- oooh, det ser guf ud! menu vælg 1 stk hovedret asteroider Lækre pandestegte frikadeller på spyd. Lavet af okse- og svinekød. mast mars-mand hakkebøf af oksekød. alien på spyd Mørt kyllingespyd. vælg 1 stk tilbehør dinosaur-ben BBQ Ribs skåret i skiver - lige til at spise med fingrene. Med pommes frites, ketchup og remoulade. lazer lax Norsk laksebøf, rig på Omega 3. galakse-gnavere Sprøde kyllinge nuggets. kød-trold Burger med hakkebøf, pommes frites, ketchup, remoulade, agurk, tomat og iceberg salat. ost + 5,- måne-most 25 cl. mælk. Økologisk naturligvis. bobler 25 cl. Vælg mellem Coca-Cola, Coca-Cola zero, Fanta og Sprite Zero. vulkan-pizza Original italiensk pizza med sprød bund, ost og pepperoni. guld-juice 25 cl. æblejuice. Økologisk, naturligvis. varm sne 25 cl. dejlig koldt isvand. 27,- 46,- 35,- 46,- 18,- 16,- 9,-

13 kort Uhm. lækkert tilbehør. der skal godt med dip på, du! ok fister, er du klar? så bestiller vi! krydder-klat bearnaise sauce chili-chok salsa glade kranier Smiley Fries, gyldne og sprøde med kartoffelmos indeni. små spøgelser Pasta penne lavet på durum mel. vælg 2 stk dip færdig! monster-mos guacamole spøgelses-guf pommes frites-sauce laser-pinde Sprøde pommes frites. komet-sten Smørstegte danske kartofler med skræl. gult mudder remoulade tomat-splat ketchup grønt gnask hop en enkelt gang i salatbaren og snup dine favoritter. Spis alt det du har lyst til. 39,- 26,- brød-børge Lækkert økologisk brød med smør. Ta -selv Softice Sus en enkelt gang til softice baren og pynt din ta -selvsoftice med alle de flotte toppings. Spis alt det du har lyst til. 15,- 9,- 19,- alle børnemenuer gælder t.o.m 12 år

14 Lav din egen Flaks sommer dessert! når solen bager er det skønt at kunne lave din egen friske, lækre is-dessert - perfekt til en varm sommerdag hvor du har lyst til noget frisk og lækkert. Du skal bruge: * et glas frisk appelsin-juice * 1-2 kugler vanilie-is * frisk-rørt flødeskum * 1 appelsin-skive * sugerør 1) find et højt glas og hæld juice op til ca. lidt over halv-delen. 2) brug en ske og læg 1-2 kugler vanilie-is ned oveni juicen - se det flyder ovenpå! 3) pisk frisk fløde til fløde-skum og læg det øverst i glasset ovenpå isen. Pynt med en skive appelsin. 4) mums! nu er du klar til at guffe i solen!

15 find forskellen! hver dessert har en tvilling - men tvillingen er ikke helt ens! kan du finde forskellen? der er en fejl på hver!

16 tegn dine yndlings-ting! mit yndlings-dyr min yndlings-mad min bedste ven mit største idol

17 test dig selv: er du eventyr-lysten? 1) en dag på vej hjem fra skole får du øje på det skumle hus hvor hende den mystiske gamle kone boede. Din veninde løber gennem haven og ind i ruinen. Hvad gør du? a: Kigger til begge sider og skynder dig ind efter hende. I udforsker det skumle hjem og finder en rede med rådne måge-æg og et gammelt smykke. B: Du kigger til begge sider og skynder dig hjem under dynen mens du krydser fingre for at din veninde ikke blir spist af heksen. 2) Din farmor har vundet i Lotto og inviterer hele familien på en rejse. Valget står mellem København og Galapagos-øerne. Hvor vil du helst hen? B: København, fordi alle snakker et sprog du forstår og fordi der ikke er langt hjem hvis du får hjemve. A: Galapagos-øerne fordi det er helt fremmed, ek-so-tisk og meget anderledes end der hvor du selv bor. 3) I er på stranden en hel dag, - solen bager og havet bølger. Hvad får du tiden til at gå med? a: Du kan slet ikke ligge stille, men må ud og kigge dig omkring. Du samler skaller og muslinger, bygger et sandslot og snakker med andre børn på stranden mens I bader og spiller bold. B: Du putter musik i ørerne, smører dig ind i solcreme og lægger dig til at sove. 4) Du er på ballon-færd i en varmlufts-ballon sammen med din onkel Carlos. Pludselig griber vinden din onkels landkort og nu kan i ikke finde hjem. Hvad gør du? B: Lægger dig ned i bunden af ballon-kurven og tisser lidt i trusserne af skræk. Hvad nu hvis I aldrig finder hjem - og dør af sult i 10 kilometers højde? 5) Du er på ferie i udlandet med din familie og I skal ud at spise. På restaurantens spisekort er der intet du kender. Hvad gør du? A: Spørger tjeneren hvad han kan anbefale og synes det er rigtig sjovt at få lov at prøve noget helt nyt som du måske aldrig har smagt før i dit liv. B: Sætter dig med armene over kors og nægter at spise noget. Du drikker en masse cola og går derefter sulten i seng. Hellere det end at spise klam, fremmed mad. A: Synes det er smadder-spændende sådan at fare helt vild. Du føler dig lidt ligesom Indiana Jones og hjælper din onkel med at kigge efter kendings-mærker på landjorden, så I kan finde hjem. flest b er: hov. du virker lidt angst for nye oplevelser... Måske du skulle tage chancen lidt oftere - det kunne jo være du gik glip af noget rigtig skønt? Flest a er: Hurra, du virker til at have lyst til at udforske verden omkring dig. Det kræver mod og styrke, og det er super seje evner at have. resultat?

18 kan du tegne et flot sandslot til flaks?

19 find den rigtige!

20 farvelæg sommer-mandalaen!

21 endnu senere på sommeren er vennerne igen på stranden... mums, den her vulkanpizza-madpakke er bare toppen! hov, forresten! der kom et brev til dig, smask! nææh, se! der er en flot gran-gren i kuverten!! den er garanteret fra en meget u-hyggelig skov-trold, som har fundet min ballonhilsen! altså, skovtrolde er jo bare super seje, ikk? senere på dagen hov, se!!! der er fra en der hedder gretl! hun er garanteret en cool kanin lissom mig,der går i læder og elsker rock! hurra! hvor er det spændende med nye venner ude i verden! ej, hvor syret! hun har fundet min ballon i alperne! den var blæst helt derned! lad os fejre det med en tur i vandet!! hende skal jeg da klart skrive tilbage til! hav en rigtig god sommer! kh smask & co

22 KONKURRENCE! tegn en super sej ballon! hiv siden ud af albummet og giv den til din vært/værtinde. du kan vinde den flotteste og sejeste t-shirt i hele universet! der trækkes lod om 34 t-shirts hver måned. Vinderne får direkte besked og kan også ses på navn adresse by tlf t-shirt-str: 2-3 år 4-6 år 8-10 år år hvilken t-shirt vil du gerne vinde? sæt kryds! * Personlige oplysninger videregivet i forbindelse med deltagelse i denne konkurrence, vil kun blive brugt til at kontakte vinderne. Personlige oplysninger behandles fortroligt.

23 Tak til Julie Esborg, Sønderborg der har inspireret os til historien i dette hæfte. Hun sendte sammen med sin morfar en ballon af sted, som fløj næsten 2000 km og blev fundet i Finland. Har du også en idé til, hvad der skal ske i næste Smask & Co. hæfte så gå ind på jensens.com og skriv, dit forslag. Bruger vi din idé, belønner vi dig med en Smask t-shirt leg videre på jensens.com! * masser af sjove, gratis spil! * vind fede t-shirts i konkurrencer! * byg din egen mandala og print ud! * se filmen om smask & co! - og meget mere spas! skynd dig hjem og klik ind på: Smask & Co er udviklet af Jensen s Bøfhus a/s. Design og univers: AA. Udgivet af Jensen s Bøfhus a/s 2012

24 send en hilsen ud i verden! 1) udfyld de felter på sedlen, som du har lyst til 2) fold sedlen sammen på midten 3) Stik snoren igennem de to huller og bind en solid og god knude 4) lad ballonen flyve ud i det blå 5) Få en ekstra ballon fra personalet, hvis du ikke vil af med din egen ballon. Kære den som finder denne ballon-post (Dear whoever finds this balloon mail) mit navn er (My name is...) jeg er (I am years old) år gammel jeg sendte min ballon afsted fra (this balloon was sent off from) hvis du finder den og har lyst til at fortælle mig hvor langt den kom, kan du skrive til mig her: (if you find this balloon and feel like telling me how far it got, you can write me here...) adresse (address) tusind tak! thank you!

BØRNE- MENU PÅ MIDTER- SIDERNE ALBUM 8: FARLIGE FARVER

BØRNE- MENU PÅ MIDTER- SIDERNE ALBUM 8: FARLIGE FARVER BØRNE- MENU PÅ MIDTER- SIDERNE ALBUM 8: FARLIGE FARVER kender du smask & co? smask og hans venner er smidt ud af rum-kokke-skolen ude i universet, fordi de har været uartige. Nu er de sendt til jensen

Læs mere

dette album tilhører:

dette album tilhører: smask dolores aaaaaaaaaarrrgh!!! smask og hans venner er smidt ud af rum-kokke-skolen ude i universet. Nu er de sendt til jensen s bøfhus på planeten jorden for at arbejde i køkkenet og lære at lave mad

Læs mere

dette album tilhører:

dette album tilhører: ALBUM 4: DINO-BEN! smask dolores aaaaaaaaaarrrgh!!! smask og hans venner er smidt ud af rum-kokke-skolen ude i universet. Nu er de sendt til jensen s bøfhus på planeten jorden for at arbejde i køkkenet

Læs mere

ALBUM 2: TOMAT-JAGTEN

ALBUM 2: TOMAT-JAGTEN ALBUM 2: TOMAT-JAGTEN smask dolores aaaaaaaaaarrrgh!!! smask og hans venner er smidt ud af rum-kokke-skolen ude i universet. Nu er de sendt til jensen s bøfhus på planeten jorden for at arbejde i køkkenet

Læs mere

kender du smask & co?

kender du smask & co? BØR MENNEPÅ M U IDTE R RNE - SIDE! IN K TI L. L BØ LE R GO N LA EBI ND LL ET ALBUM 9: DUS MED DYRENE kender du smask & co? smask og hans venner er smidt ud af rum-kokke-skolen ude i universet, fordi de

Læs mere

BØRNE- MENU PÅ MIDTER- SIDERNE ALBUM 13: DEN VRISNE PARAPLY

BØRNE- MENU PÅ MIDTER- SIDERNE ALBUM 13: DEN VRISNE PARAPLY BØRNE- MENU PÅ MIDTER- SIDERNE ALBUM 13: DEN VRISNE PARAPLY SMASK monster-kanin fra planeten nuttopia. elsker frugt og grønt. er lidt grim, men meget rar. YOKO Ninja-kok fra tokyo i japan. dyrker kampsport

Læs mere

dette album tilhører:

dette album tilhører: ALBUM 3: MADKAMP! smask dolores aaaaaaaaaarrrgh!!! smask og hans venner er smidt ud af rum-kokke-skolen ude i universet. Nu er de sendt til jensen s bøfhus på planeten jorden for at arbejde i køkkenet

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe.

Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe. 1. 1. INT. TRAPPE/SPISESTUE Vi ser en masse billeder med familien og Plet, i rammer på væggen. Evt. ned af en trappe. (Kamera i bevægelse)vi følger disse billeder på væggen og ender i spisestuen og ser

Læs mere

Skoleelevers spisevaner

Skoleelevers spisevaner Københavns Universitet Pro Children Institut for Folkesundhedsvidenskab Oktober 2003 Skoleelevers spisevaner Spørgeskema til elever Oktober 2003 Kære skoleelev Vi beder dig hjælpe os med en undersøgelse

Læs mere

Nu er det blevet eftermiddag. Solen er ved at gemme sig. Fra vinduerne skinner der gult lys. Snart er det aften.

Nu er det blevet eftermiddag. Solen er ved at gemme sig. Fra vinduerne skinner der gult lys. Snart er det aften. Vilja, mor og morfar bor på en gård, der ligger øverst oppe på en bakke. Herfra løber Vilja ned ad stien, når hun skal i skole. Når skolen er slut, maser hun igen op ad bakken, træt og sulten. Om vinteren

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 1 Historien om Speedy En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 2 Hejsa Tamara. Ja, jeg synes lige jeg ville skrive og fortælle dig lidt om

Læs mere

For hendes fødder. af Emma Elisabeth Nielsen

For hendes fødder. af Emma Elisabeth Nielsen For hendes fødder af Emma Elisabeth Nielsen Hun hedder Mia. Hun smækker med døren. Det er, som om verden er sky. Sådan er det altid. Det er, som om græsset bøjer sig for hende, når hun tramper gennem haven

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Det er en dejlig dag i Paradisparken, og solen skinner. Magnus er tidligt oppe og har fuld fart på. Han har fået en ny spændende ide: Han vil tælle

Det er en dejlig dag i Paradisparken, og solen skinner. Magnus er tidligt oppe og har fuld fart på. Han har fået en ny spændende ide: Han vil tælle Region Hovedstaden Det er en dejlig dag i Paradisparken, og solen skinner. Magnus er tidligt oppe og har fuld fart på. Han har fået en ny spændende ide: Han vil tælle alting. Myggen er taget med, selv

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Min Gud er en stor, stor Gud -2

Min Gud er en stor, stor Gud -2 Min Gud er en stor, stor Gud -2 Min Gud er min Konge! Mål: At lære børnene, at Gud er vores konge og forsørger. Han ønsker at regere i os. Tekst: 1. Kongebog 17, 6-16 (Elias og enken i Sarepta). Visualisering:

Læs mere

Desserter. Frokostkort. Frokostkortet gælder indtil kl. 16:00 og aftenkortet gælder fra kl. 16:00.

Desserter. Frokostkort. Frokostkortet gælder indtil kl. 16:00 og aftenkortet gælder fra kl. 16:00. Desserter Frokostkort Frokostkortet gælder indtil kl. 16:00 og aftenkortet gælder fra kl. 16:00. SPECIALITETER QUEENS DELIGHT Sprød vaffel med softice på toppen, hakkede nødder og jordbærsauce. BELGISK

Læs mere

Min morfar Min supermand

Min morfar Min supermand Dedikeret til min farmor og min far. Skrevet af Lilian Rask Andersen 2012. Manuskript doneret til Kræftens Bekæmpelse, i et håb om at bogen kan hjælpe familier og pårørende til at tale og græde sammen

Læs mere

SCENE 6 ET STED I ARNES INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.)

SCENE 6 ET STED I ARNES INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.) SCENE 6 ET STED I S INDRE (Tre kinesere står med lænker om fødderne i en mine og graver. To flodheste holde vagt.) FLODHEST 1 Jeg keder mig FLODHEST 2 Det er snart overstået. Han gør det i nat. FLODHEST

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Limfjords Menu. Alle hovedretter er inklusiv fri salatbord. Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing

Limfjords Menu. Alle hovedretter er inklusiv fri salatbord. Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing Limfjords Menu Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing Whisky Steak 200 gram bøf skåret af udvalgt mør Angus oksefilet. Serveret med bbq-whiskeysauce, valgfri kartoffel: pommes frites/ bagt

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 Uge 22 Emne: Her bor jeg Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge22_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.40 Uge 22 l Her bor jeg Dagene er begyndt at

Læs mere

Julebuffet - forkæl dig selv

Julebuffet - forkæl dig selv Julebuffet - forkæl dig selv... tænk engang hvor meget et lille pusterum kan betyde for resten af dagens opgaver og gøremål. Prøv vores store julebuffet. Spis hvad du kan 145,00 kr. Børn under 12 år 75,00

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften?

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften? SOLAR PLEXUS af Sigrid Johannesen Lys blændet ned. er på toilettet, ude på Nørrebrogade. åbner døren til Grob, går ind tydeligt fuld, mumlende. Tænder standerlampe placeret på scenen. pakker mad ud, langsomt,

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Læsefidusen vil gerne lave et ord træ med modsatte ord: tyk tynd, lille stor. Det er svært at finde modsatte ord. Kender du nogle modsatte ord?

Læsefidusen vil gerne lave et ord træ med modsatte ord: tyk tynd, lille stor. Det er svært at finde modsatte ord. Kender du nogle modsatte ord? 1 LÆSEFIDUSENS ORDSKOV Som supplement til elevhæftet Læsefidusens Ordskov er her en række oplæg. Det er en del af idegrundlaget, at oplæg til nye ordtræer præsenteres gennem en lille fortælling. Her er

Læs mere

Bali. 1. Nu har jeg været på Bali i en uge, 2. og den varme sol skinner dagen lang. 3. Det er dejligt, når der kommer en let brise.

Bali. 1. Nu har jeg været på Bali i en uge, 2. og den varme sol skinner dagen lang. 3. Det er dejligt, når der kommer en let brise. Bali 1. Nu har jeg været på Bali i en uge, 2. og den varme sol skinner dagen lang. 3. Det er dejligt, når der kommer en let brise. 4. I går skulle jeg bestige en kæmpe vulkan. 5. Jeg var så sulten, så

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

den tilfrosne å. Far kan nu godt se, at jeg keder mig, og gir mig til sidst lov til at gå om til de andre, som kælker på den store bakke i den anden

den tilfrosne å. Far kan nu godt se, at jeg keder mig, og gir mig til sidst lov til at gå om til de andre, som kælker på den store bakke i den anden På kælkebakken I morgen er det juleaften. Det bliver en rigtig hvid jul med sne, klar himmel og frostvejr. Lissom et billede jeg har set på forsiden af et af mors juleblade. Jeg er ude at kælke på den

Læs mere

MENUKORT. 49,00 kr. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe. Salat m/

MENUKORT. 49,00 kr. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe. Salat m/ Salat m/ Jomfruhummer fra Læsø Jomfruhummer på salater m/ vinegret og ruccolapesto, rødløg og cherrytomater. Hertil hjemmebagt brød. 49,00 kr. Læsø s Jomfruhummersuppe. Lækker cremet suppe m/ Jomfruhummer,

Læs mere

MENUKORT. Besøg vores søde hjørne. Prøv vores italienske is fra Bella Italia 2 kugler 24,00

MENUKORT. Besøg vores søde hjørne. Prøv vores italienske is fra Bella Italia 2 kugler 24,00 Besøg vores søde hjørne. Prøv vores italienske is fra Bella Italia 2 kugler 24,00 Softice fra Vebbestrup Børnebæger 20,00 Lille vaffel 25,00 Stort vaffel 30,00 Milkshake 2 kugler 35,00 Milkshake 3 kugler

Læs mere

Denne bog tilhører: Hej! Navn: Skole: Dette er din personlige bog, som vi håber vil være en hjælp til dig på vejen mod en sjov og sund hverdag.

Denne bog tilhører: Hej! Navn: Skole: Dette er din personlige bog, som vi håber vil være en hjælp til dig på vejen mod en sjov og sund hverdag. MIN AFTALE BOG Denne bog tilhører: Hej! Dette er din personlige bog, som vi håber vil være en hjælp til dig på vejen mod en sjov og sund hverdag. I bogen kan du finde de kost- og motions råd, som vi alle

Læs mere

BRUNCHBUFFET BRUNCH PÅ TALLERKEN

BRUNCHBUFFET BRUNCH PÅ TALLERKEN BRUNCHBUFFET Hver lørdag & søndag kl.11.00-13.30 Fri kaffe, te og æble-/appelsinjuice 139,- Børn fra 2 til 12 år 79,- Scrambled eggs m. bacon, amerikanske pandekager med sirup, græsk yoghurt med skovbær

Læs mere

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål.

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Film og spørgsmål Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Spørgsmål til 2 sider af samme sag Nikolajs version Hvad tænker

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Karsberg snack kurv. Med mozzarella sticks, jalapenos sticks, fried onion rings, samt nachos med ost. Hertil 2 slags dip 69,-

Karsberg snack kurv. Med mozzarella sticks, jalapenos sticks, fried onion rings, samt nachos med ost. Hertil 2 slags dip 69,- Forretter Karsberg snack kurv. Med mozzarella sticks, jalapenos sticks, fried onion rings, samt nachos med ost. Hertil 2 slags dip 69,- Varmrøget laks Anrettet på sprød sommersalat hertil en cremet sommerdressing,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn.

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn. LÆS BARE LØS A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist.. Han maler en lille ko.. Her er en glad lille pige. 2. Hun maler en ko. 2. Han råber vist noget. 3. Hun maler

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Løgnen. Nyborg Friskole

Løgnen. Nyborg Friskole Løgnen af Nyborg Friskole SC. 1. EXT. PÅ BADEVÆRELSET - SOMMER - DAG Mie (17) er på badeværelset. Mie har taget en gravidtetstest. Vi ser Mie vente. Efter at have nølet i lang tid. Man ser nærbillede af

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 25 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge25_verden_omkring_mig.indd 1 06/07/10 11.42 Uge 25 l Verden omkring

Læs mere

Tillykke med din nye kanin

Tillykke med din nye kanin Tillykke med din nye kanin Afkomsattest Født: Køn: Farve: Race: Opdrættet hos Opdrætters navn Højre øre Venstre øre Registreret Solgt d. Købers navn: Fuldmagt Garanti Far Farfar Farfars far Farfars mor

Læs mere

Produceret med støtte fra Direktoratet for Fødevareerhverv.

Produceret med støtte fra Direktoratet for Fødevareerhverv. Fødselsdag med økobanden er udgivet og produceret af Økologisk Landsforening. Læs mere om økologi og Økologisk Landsforening på www.okologi.dk Tekst & Idé: Agnete Friis & Morten Telling Illustrationer

Læs mere

Elevbesvarelser 4.-6. klasse

Elevbesvarelser 4.-6. klasse Antal returnerede spørgeskemaer: 134 Hvor ofte spiser du noget i 10-pausen om formiddagen? 13% 30% 7% 19% 3 3-4 x om ugen 1-2 x om ugen Hvor ofte har du madpakke med? 90% 7% 2% 0% 3-4 x om ugen 1-2 x om

Læs mere

Limfjords Menu. (alle hovedretter er inklusiv fri salatbord) Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing

Limfjords Menu. (alle hovedretter er inklusiv fri salatbord) Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing Limfjords Menu (alle hovedretter er inklusiv fri salatbord) Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing Whisky Steak 200 gram bøf skåret af udvalgt mør oksefilet. Serveret med bbq-whiskeysauce,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 5 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge5_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 11.23 Uge 5 l Verden omkring

Læs mere

MIN VEN ER ALBINO. om en svagtseende dreng

MIN VEN ER ALBINO. om en svagtseende dreng MIN VEN ER ALBINO om en svagtseende dreng MIN VEN ER ALBINO om en svagtseende dreng 1.udgave Udgivet af: Dansk Forening for Albinisme www.albinisme.dk kontakt@albinisme.dk Redaktion: Susan Poulsen, Karina

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Forretter / Starters

Forretter / Starters Forretter / Starters Rejecocktail..... Kr. 69,- Rejecocktail, med friske rejer. Serveres på sprøde salater. Dertil sprødt brød og skaldyrsdressing. Indbagte kæmperejer.. Kr. 65,- Serveres med blandet salat

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

VELKOMMEN TIL LEE STEAKHOUSE Lee s Steakhouse serverer amerikansk inspireret steakmad.

VELKOMMEN TIL LEE STEAKHOUSE Lee s Steakhouse serverer amerikansk inspireret steakmad. VELKOMMEN TIL LEE STEAKHOUSE Lee s Steakhouse serverer amerikansk inspireret steakmad. Vores menukort byder på saftige steaks af amerikansk bøf, hjemmelavede burgere, flûtes, pizza, brunch, nachos og meget

Læs mere

Vær frisk og veludhvilet. Når du skal læse, er det vigtigt at du er frisk og har sovet nok, og at det ikke er blevet for sent på dagen.

Vær frisk og veludhvilet. Når du skal læse, er det vigtigt at du er frisk og har sovet nok, og at det ikke er blevet for sent på dagen. LÆSERÅD FOR BØRN Gennemgå de 26 læseråd med dit barn. Efter hvert punkt snakker I om hvordan det kan anvendes i forbindelse med læsning. Lyt til hinanden, og bliv enige før I går videre til næste punkt.

Læs mere

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster. www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95 " morten@mortenmusik.

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster. www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95  morten@mortenmusik. Smag for leg Tekster Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95 " morten@mortenmusik.dk Indhold Smag for leg!... s. 3 Friske Frede Fersken!... s. 4 Frugtsangen!...

Læs mere

Jeg besøger mormor og morfar

Jeg besøger mormor og morfar Jeg besøger mormor og morfar I dag er det søndag. Normalt kan jeg sove længe, for jeg skal selvfølgelig ikke i skole om søndagen. Men i dag står jeg alligevel tidligt op. Jeg skal nemlig besøge mormor

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

MENUKORT TIL GRUPPER 2016

MENUKORT TIL GRUPPER 2016 MENUKORT TIL GRUPPER 2016 Rute: YSTAD - RØNNE H/F LEONORA CHRISTINA og H/F VILLUM CLAUSEN Ved bestilling til min. 10 personer i perioden: 3. januar 2016 2. januar 2017 MENU NR. DKK Morgenafgange H/F Leonora

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Junior Burger 48,- med grillet tyndskåret oksefilet, salat og frugtspyd. Dertil pommes frites og mayonnaise.

Junior Burger 48,- med grillet tyndskåret oksefilet, salat og frugtspyd. Dertil pommes frites og mayonnaise. Børne menu Kyllingespyd 48,- med kyllingestykker & chicken nuggets. Dertil pommes frites, remoulade, ketchup og rodfrugt skjolde. Fiskefilet 48,- Pandestegt fiskefilet med pommes frites og frugtspyd. Dertil

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

BARE EN VANDREHISTORIE 8.b, Skovlyskolen 3. gennemskrivning, maj 2010

BARE EN VANDREHISTORIE 8.b, Skovlyskolen 3. gennemskrivning, maj 2010 BARE EN VANDREHISTORIE 8.b, Skovlyskolen 3. gennemskrivning, maj 2010 Side1af10 BARE EN VANDREHISTORIE 1. EXT. SKOV. DAG KATHRINE(14) går hjem fra skole i skoven. Hun har cowboybukser, sorte Converse og

Læs mere

Limfjords Menu. Alle hovedretter er inklusiv fri salatbord. Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing

Limfjords Menu. Alle hovedretter er inklusiv fri salatbord. Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing Limfjords Menu Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing Whisky Steak 200 gram bøf skåret af udvalgt mør Angus oksefilet. Serveret med bbq-whiskeysauce, valgfri kartoffel: pommes frites/ bagt

Læs mere

Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85

Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85 Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85 Husk at besøge vores isbar! Galleri Enø Spiseafdelingen Byder velkommen, til sommeren 2013 med nyheder og aktiviteter.

Læs mere

Undskyld, men du har læbestift på tænderne, nu skal jeg slikke det af! Hej, stemmerne i mit hoved sagde, du ville tale med mig!

Undskyld, men du har læbestift på tænderne, nu skal jeg slikke det af! Hej, stemmerne i mit hoved sagde, du ville tale med mig! Jeg modtog idag en email fra en gammel ven med dette som han var for flov til at ligge på sin egen siden: Hvad så Mik, Kan du ikke lige sætte nedenstående ind på dit site? - de er svære at finde på nettet

Læs mere

99,00 kr. 39,00. Weekend ta selv brunch. 49,00 kr. Frisk presset appelsin juice. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe.

99,00 kr. 39,00. Weekend ta selv brunch. 49,00 kr. Frisk presset appelsin juice. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe. MENUKORT... det er nemt nok at påstå, at livet skal leves i nuet. Det er straks sværere at gøre, som man selv siger. Men et lille frikvarter til sig selv er altid en god begyndelse. Weekend ta selv brunch

Læs mere

Side 1. Flyv ikke højt. historien om ikaros.

Side 1. Flyv ikke højt. historien om ikaros. Side 1 Flyv ikke højt historien om ikaros Side 2 Personer: Kong Minos Daidalos Ikaros Side 3 Flyv ikke højt historien om ikaros 1 Kong Minos 4 2 Et flot palads 6 3 En labyrint 8 4 En fælde 10 5 Vagten

Læs mere

Bilag 2: Transskription af feltstudier

Bilag 2: Transskription af feltstudier 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Feltstudie 1 Interviewer: Int Trine: T Jane: J Int: Hvor gamle er i? T: Vi er 21 J:

Læs mere

KOLDE DRIKKE. TIRPITZ-VAND 15,- Køb en BPA-fri Tirpitz-flaske og fyld den med frisk, vestjysk postevand

KOLDE DRIKKE. TIRPITZ-VAND 15,- Køb en BPA-fri Tirpitz-flaske og fyld den med frisk, vestjysk postevand KOLDE DRIKKE TIRPITZ-VAND 15,- Køb en BPA-fri Tirpitz-flaske og fyld den med frisk, vestjysk postevand ØKOLOGISK SODAVAND 25 cl 20,- Appelsin, lemon, cola, rabarber eller danskvand med citrus ØKOLOGISK

Læs mere

99,00 kr. 39,00. Weekend ta selv brunch. Frisk presset appelsin juice VARME DRIKKE - OGSÅ TIL AT TA MED. kl. 10.00-14.00 ( Lørdag og Søndag) 40 cl.

99,00 kr. 39,00. Weekend ta selv brunch. Frisk presset appelsin juice VARME DRIKKE - OGSÅ TIL AT TA MED. kl. 10.00-14.00 ( Lørdag og Søndag) 40 cl. MENUKORT... det er nemt nok at påstå, at livet skal leves i nuet. Det er straks sværere at gøre, som man selv siger. Men et lille frikvarter til sig selv er altid en god begyndelse. Weekend ta selv brunch

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Brunch (kl. 9.00-12.00)

Brunch (kl. 9.00-12.00) Brunch (kl. 9.00-12.00) Vælg mellem: Røræg & bacon 20,- Amerikanske pandekager m. sirup 20,- Croissant m. kyllingesalat 20,- Brie & skive ost 20,- Serrano skinke & chorizo m. oliven 20,- Laks m. cremeost

Læs mere

Kasper og Nikoline. an original screenplay by. Lille Næstved FINAL DRAFT

Kasper og Nikoline. an original screenplay by. Lille Næstved FINAL DRAFT Kasper og Nikoline an original screenplay by Lille Næstved FINAL DRAFT (555) 555-5555 MyEmail@emailaddress.com Kasper og Nikoline SCENE 1: (INT)(VENTEVÆRELSE/SKOLEGANGEN)

Læs mere

Gro var en glad og en sød lille pige, der var lige så gammel som dig, og en dag var hun på besøg hos sin mormor.

Gro var en glad og en sød lille pige, der var lige så gammel som dig, og en dag var hun på besøg hos sin mormor. Gro var en glad og en sød lille pige, der var lige så gammel som dig, og en dag var hun på besøg hos sin mormor. Mormor var ved at fjerne de visne blomster i haven og havde slet ikke set, at Gro var gået

Læs mere

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så Vi skal ud og sejle Det har regnet meget de sidste par dage, og især i nat er der kommet meget vand, sagde far ved middagsbordet. Selv om det ikke regner nu, beslutter jeg mig for at blive inde og lege.

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: Mine yndlingsopskrifter i Eventyrhuset. Kære mor og far I Eventyrhuset får vi serveret meget forskellig mad, og jeg har nogle madretter, som jeg elsker, og spiser rigtig meget af. Jeg har løbende fået

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Limfjords Menu. (alle hovedretter er inklusiv fri salatbord) Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing

Limfjords Menu. (alle hovedretter er inklusiv fri salatbord) Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing Limfjords Menu (alle hovedretter er inklusiv fri salatbord) Rejecocktail Serveres med hjemmebagt brød og dressing Whisky Steak 200 gram bøf skåret af udvalgt mør oksefilet. Serveret med bbq-whiskeysauce,

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Scene 2 Int. Klasseværelse Total mørke(alexanders POV) ANNIKA(12) Nå. Endnu en gave? Hold da op. Se alle sammen. Alexander har givet mig en halskæde.

Scene 2 Int. Klasseværelse Total mørke(alexanders POV) ANNIKA(12) Nå. Endnu en gave? Hold da op. Se alle sammen. Alexander har givet mig en halskæde. Manus Luk Øjnene Op. 5th draft. Scene 1 Int. Drengeværelse - Morgen Alexander(12) sidder på sin seng med skoletaske på. Omkring i værelset står flere dinosaurfigurer, men væggene er tomme. Han må tydeligvis

Læs mere

Dyw-York Times. 2. sektion

Dyw-York Times. 2. sektion Dyw-York Times DYW-YORKS AVIS DYW-YORKS AVIS 2. sektion NORDIC-RACE KOM OG PRØV NORDIC-RACE NORDIC-RACE ER EN FORHINDRINGSBANE. BANEN KOSTER 50 DYRO. SLÅ REKORDEN PÅ 6.29 MIN. DYW-YORKS AVIS Kom og book

Læs mere

Julen nærmer sig! Klik her

Julen nærmer sig! Klik her Julen nærmer sig! Klik her < Mit navn er Jack Stump. Jeg er blevet ringet op af skoleleder Boris Loftager. Han vil igen have mig til at kigge på en gammel sag. Nej, nu må han da snart holde op. Jeg fandt

Læs mere

109,00 kr. Brunch Tallerken. Stor brunch buffet. Frisk presset appelsin juice. 39,00 kr. Lørdag og søndag. kl 10.00-14.00.

109,00 kr. Brunch Tallerken. Stor brunch buffet. Frisk presset appelsin juice. 39,00 kr. Lørdag og søndag. kl 10.00-14.00. MENUKORT... det er nemt nok at påstå, at livet skal leves i nuet. Det er straks sværere at gøre, som man selv siger. Men et lille frikvarter til sig selv er altid en god begyndelse. Formiddags hygge Kl.

Læs mere

kr. 65,- Extra s Chicago Spareribs Når du vil forkæle dig selv, og dem du spiser med, lidt ekstra, så prøv f.eks: ½ majskolbe med smør

kr. 65,- Extra s Chicago Spareribs Når du vil forkæle dig selv, og dem du spiser med, lidt ekstra, så prøv f.eks: ½ majskolbe med smør Extra s Når du vil forkæle dig selv, og dem du spiser med, lidt ekstra, så prøv f.eks: ½ majskolbe med smør kr. 10,- Hvidløgsbrød (2 personer) kr. 20,- Hjemmekrydrede chips (barbeque eller dild) kr. 35,-

Læs mere

Marias sommerferieeventyr 2006

Marias sommerferieeventyr 2006 Marias sommerferieeventyr 2006 Vi har i lang tid glædet os til at det blev sommerferie og så endelig skete det, faktisk så var vi så heldig at Mormor kom og legede med os hele fredagen mens mor og far

Læs mere

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning

Kasse Brand (arbejdstitel) Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010. 9. Gennemskrivning Kasse Brand (arbejdstitel) Af Amalie M. Skovengaard & Julie Mørch Honoré D. 14/04/2010 9. Gennemskrivning 1 EXT. HAVEN/HULLET. DAG 1 August 8 år står nede i et dybt hul og graver. Han gider tydeligvis

Læs mere

1. Er du dreng eller pige? Dreng29 SORT Pige 32 RØD

1. Er du dreng eller pige? Dreng29 SORT Pige 32 RØD 1. Er du dreng eller pige? Dreng29 SORT Pige 32 RØD 2. Hvor gammel er du? 14 år 15 år 16 år 17 år 18 år 19 år 3. Hvilken klasse går du i? 8. 9. 10. 11. 4: Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer

Læs mere

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin

Trine Bjerre & Kirsten Ruth. Oskar i Legeland. Forlaget Den lille Delfin Trine Bjerre & Kirsten Ruth Oskar i Legeland Forlaget Den lille Delfin Oskar i Legeland af Trine Bjerre & Kirsten Ruth 2014 1. udgave, 1. oplag isbn-13: 978-87-996221-3-9 Tekst & Lay-out: Trine Bjerre

Læs mere

Heksen Helga Håndvask

Heksen Helga Håndvask Historien om hvorfor Heksen Helga Håndvask lærte at vaske hænder Historie: Lisa Spangby Illustration: Daniel, Dubba PIIIISSSTTT. Ja, det er dig jeg kalder på kom og sæt dig ned, så skal jeg fortælle en

Læs mere

Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD MENUKORT

Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD MENUKORT Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD MENUKORT ~ Velkommen~ ~ Frokost~ Gælder indtil kl. 16.00 Biksemad 119,- Med bearnaisesauce og spejlæg. Dansk æggekage 119,- Med bacon, tomat, purløg, sennep

Læs mere