Regnskabspraksis for åbningsbalance mv.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regnskabspraksis for åbningsbalance mv."

Transkript

1 Regnskabspraksis for åbningsbalance mv. Indhold Indledning Side 1 Definition af aktiver Side 1 Særligt vedrørende åbningsbalancen 2007 Side 2 Posterne i balancen Side 3 Regler for registrering af aktiver, afskrivninger mv. fra åbningsbalancen og fremover Side 6 Indledning I forbindelse med oprettelsen af Nordfyns Kommune pr. 1. januar 2007 skal der udarbejdes en åbningsbalance, hvor kommunens samlede aktiver og passiver indgår. Til det brug er denne regnskabspraksis udarbejdet. Den vil fremover indgå som et bilag til kommunens regler for økonomistyring (kasse- og regnskabsregulativ) Denne regnskabspraksis er en tilretning af den fælles praksis, som blev godkendt i 2004 i de 3 nordfynske kommuner. Siden 2004 har Indenrigs- og Sundhedsministeriet ændret lidt på reglerne for beregning af anskaffelsessummer og levetider. Disse ændringer er indarbejdet i denne nye regnskabspraksis. Det kommunale regnskab vil fortsat være et udgifts- og finansieringsregnskab, men med anlægsregistreringer er det muligt også at udfærdige omkostningsregnskaber. Definition af aktiver Med udgangspunkt i årsregnskabslovens principper defineres et aktiv som en anskaffelse, der 1. er forbundet med fremtidige økonomiske fordele eller servicepotentiale, som kontrolleres af kommunen ved, at aktivet indgår som en del af kommunens produktion eller tilvejebringelse af en serviceydelse eller kan give fremtidige indtægter ved f.eks. videresalg, dvs. at aktivet udgør en værdi for kommunen 2. er et resultat af en allerede indtruffet begivenhed eller transaktion i form af, at aktivet er købt eller leaset. Aktiverne opdeles i 2 typer henholdsvis anlægsaktiver og omsætningsaktiver. Anlægsaktiver Anlægsaktiver defineres som aktiver, der er bestemt til vedvarende brug eller eje, og som er anskaffet til brug for produktion af varer og tjenesteydelser, udlejning eller til administrative formål.

2 Anlægsaktiverne opdeles i 3 kategorier Materielle anlægsaktiver defineres som fysiske aktiver til vedvarende brug eller eje som f.eks. bygninger, maskiner, anlæg mm. Immaterielle anlægsaktiver i form af udviklingsomkostninger, softwareudgifter mm. Finansielle anlægsaktiver omfatter langfristede tilgodehavender og investeringer af finansiel karakter, som fortsat skal registreres i kommunens regnskab eksempelvis kommunens indskud i Naturgas Fyn I/S. Omsætningsaktiver Omsætningsaktiver er værdipapirer, varebeholdninger samt aktiver i form af grunde, bygninger mm., som ejes med henblik på videresalg. Særligt vedrørende åbningsbalancen 2007 Der etableres en åbningsbalance for kommunens aktiver og passiver pr. 1. januar I forbindelse med etableringen af åbningsbalancen er der en række særlige forhold, der gør sig gældende. Grundlaget for de fysiske aktiver i åbningsbalancen er anlægskartoteket. Det er dannet på baggrund af de gamle kommuners anlægskartoteker og registreringsskemaer, som er underbygget af fakturaer, tingbogsattester, leasingaftaler m.v. Hertil kommer de aktiver, som kommunen har overtaget fra det tidligere Fyns Amt i forbindelse med kommunesammenlægningen. Anskaffelsespriserne og levetiderne er for visse aktiver ændret i forhold til de gamle kommuners anlægskartoteker, jf. de ændrede regler fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet: Grunde og bygninger, som er anskaffet før 1999 optages til ejendomsvurderingen pr. 1. januar 2004 Aktiver med en restværdi pr på under kr. er straksafskrevet i forbindelse med åbningsbalancen Restlevetiderne for bygninger og tekniske installationer er revurderet Levetiderne for øvrige aktiver er som hovedregel ændret til de nye vejledende levetider Grundlaget for øvrige aktiver og passiver i åbningsbalancen er de 3 gamle kommuners regnskaber for 2006 med tillæg af aktiver og passiver, som er overtaget fra Fyns Amt. I forbindelse med åbningsbalancen foretages en vurdering af, om posterne er korrekte. Der reguleres, hvis det skønnes, at regnskabstallene ikke er korrekte.

3 Posterne i balancen Materielle anlægsaktiver Aktiver indregnes som hovedregel i balancen til kostpris og afskrives over den forventede levetid. Ejendomsretten dokumenteres via bogførte fakturaer og leasingaftaler m.v. Aktiver med en levetid på 1 år eller derunder - samt aktiver under kr. - afskrives straks og registreres således ikke i anlægskartoteket. Indretning af lejede lokaler samt anlæg, driftsmateriel og inventar, herunder edbudstyr, måles til kostpris med fradrag af akkumulerede af- og nedskrivninger. Kostprisen omfatter anskaffelsesprisen samt omkostninger direkte tilknyttet anskaffelsen indtil det tidspunkt, hvor aktivet er klar til at blive taget i brug. Udgifter på over kr., der medfører en væsentlig forbedring af et aktivs egenskaber eller en væsentlig forlængelse af et aktivs levetid, aktiveres sammen med det pågældende aktiv og afskrives over den nye levetid. Udgifter til mindre reparationer og lign., som ikke har væsentlig indflydelse på aktivets levetid eller egenskaber i øvrigt, udgiftsføres i det regnskabsår, hvori de afholdes. Grunde og bygninger Ejendom anskaffet før 1. januar 1999 skal pr. 1. januar 2007 værdiansættes til ejendomsvurderingen for ejendommen pr. 1. januar 2004 fratrukket afskrivninger frem til 1. januar Bygninger og grunde anskaffet efter 1. januar 1999 indregnes til anskaffelsespris med fradrag af afskrivninger. Der afskrives ikke på grunde. Øvrige materielle anlægsaktiver Øvrige materielle anlægsaktiver er indregnet til anskaffelsespris med fradrag af afskrivninger. Aktiver til over kr., der indgår som en del af et større anlæg, registreres som et samlet anlæg, det vil især være aktiver som inventar på skoler, institutioner m.v. Inventar indkøbt til samme formål aktiveres, når der er tale om en start-/nybygning eller om en væsentlig modernisering eller udvidelse. Levetider er fastlagt indenfor de rammer, der er udmeldt af Indenrigs- og Sundhedsministeriet. For bygninger og tekniske installationer er restlevetiderne revurderet pr. 1. januar 2007, jf. de udmeldte restlevetider af ISM. Såfremt der er afveget fra levetiderne udmeldt af ISM, er dette anført som note til anlægsnoten i regnskabet. For enkelte aktiver kan der fastsættes en forventet scrapværdi, der ikke afskrives. Undervisningsmaterialer og udlånsmaterialer på biblioteker straksafskrives, da de løbende fornyes.

4 Der afskrives ikke på materielle anlæg under udførelse. Først når anlægget er udført, påbegyndes afskrivning over anlæggets forventede levetid. Infrastrukturelle anlægsaktiver (veje, signalanlæg, gadelys, parkeringspladser, broer m.v.) samt ikke-operationelle anlægsaktiver (arealer til rekreative formål samt naturbeskyttelses- og genopretningsformål) indregnes ikke i balancen. Finansielt leasede anlægsaktiver Leasingkontrakter for materielle anlægsaktiver, hvor kommunen overtager ejendomsretten ved leasingperiodens udløb (finansiel leasing), registreres i anlægskartoteket og indregnes til kostprisen. Kostprisen måles som leasingselskabets anskaffelsespris. Finansielt leasede anlægsaktiver afskrives over den forventede levetid, der fastsættes efter typen af aktiv. Materielle anlægsaktiver under udførelse Igangværende materielle anlægsaktiver værdiansættes til de samlede afholdte omkostninger på balancetidspunktet. Immaterielle anlægsaktiver Immaterielle anlægsaktiver afskrives lineært over maksimalt. Ved kontrakter, aftaler og lign. anvendes så vidt muligt den gældende kontraktperiode. Finansielle anlægsaktiver - Tilgodehavender Tilgodehavender er optaget i balancen til nominel værdi under de respektive regnskabsposter hertil. Hvis tilgodehavendet ikke er realistisk, nedskrives det til en forventet værdi. Finansielle anlægsaktiver - Aktier og andelsbeviser Andele af interessentskaber, som kommunen har medejerskab til, indgår i balancen med den andel af virksomhedernes indre værdi, jf. senest foreliggende årsregnskab, som svarer til kommunens ejerandel. For noterede aktier foretages indregningen til kursværdien pr. 31. december og for ikke noterede aktier og andre kapitalandele (andelsbeviser o.lign.) foretages indregningen efter indre værdis metode. Omsætningsaktiver - varebeholdninger Udgifter til indkøb af råvarer, hjælpematerialer samt andre forbrugsvarer udgiftsføres på anskaffelsestidspunktet. Der er fra åbningsbalancen 2007 krav om registrering af varebeholdninger over 1 mio. kr. og/eller beholdninger med væsentlige forskydninger i lagerets størrelse fra år til år.

5 Kravet omfatter endvidere, at der foretages omkostningsregistrering af årets bevægelser på varebeholdningerne. Varelagre mellem kr. og 1 mio. kr. registreres, hvis der sker forskydninger i varelageret, som vurderes at være væsentlige. Varebeholdning måles til kostpris efter FIFO-princippet (first-in-first-out) Omsætningsaktiver fysiske aktiver til salg Grunde og bygninger til salg er værdiansat til forventet salgspris. Øvrige fysiske aktiver til salg måles til kostpris eller forventet salgspris. Omsætningsaktiver værdipapirer Omsætningsaktiver i form af værdipapirer omfatter pantebreve. Saldoen opgøres til det aktuelle resttilgodehavende på balancedagen. Likvide aktiver Likvide beholdninger omfatter kasse-, bank- og girobeholdninger samt obligationer, investeringsbeviser og andre kortfristede værdipapirer, der uden hindring kan omsættes til likvide beholdninger, og hvorpå der kun er ubetydelig risiko for værdiændringer. Likvide beholdninger indregnes til nominel værdi, og værdipapirer indregnes til dagsværdi (kurs) på balancedagen. Egenkapital I egenkapitalen er også indeholdt selvejende institutioner, som kommunen har indgået driftsoverenskomst med. Finansielle gældsforpligtelser Langfristet gæld til realkreditinstitutter og andre kreditinstitutter er optaget med restgælden på balancetidspunktet. Den kapitaliserede restleasingforpligtelse vedrørende finansielt leasede anlægsaktiver indregnes i balancen som en gældsforpligtelse, og leasingydelsens rentedel indregnes over kontraktens løbetid i resultatopgørelsen. Andre gældsforpligtelser, som omfatter gæld til leverandører, andre myndigheder samt anden gæld, måles til nominel værdi. Gæld i udenlandsk valuta reguleres til kursen ultimo regnskabsåret. Fra 2008 foretages registrering af forpligtelsen vedrørende skyldige feriepenge. Feriepenge omkostningsregistreres og optages på balancen til nominel værdi. Kravet omfatter både almindelige feriedage og feriefridage, som er optjent. Hensatte forpligtelser Forpligtelser indregnes i balancen, når kommunen på balancedagen har en retslig eller faktisk forpligtelse, som resultat af en tidligere begivenhed, og det er sandsynligt, at

6 afviklingen heraf vil medføre et træk på kommunens økonomiske ressourcer, og der kan foretages en pålidelig beløbsmæssig måling af forpligtelsen. Pensionsforpligtelser, der ikke er forsikringsmæssigt afdækkede vedrørende tjenestemandsansatte og ansatte på tjenestemandslignende vilkår, optages i balancen under forpligtelser. Kapitalværdien af pensionsforpligtelsen er beregnet aktuarmæssigt ud fra forudsætninger fra ISM. Minimum hvert 5. år foretages en aktuarmæssig beregning af pensionsforpligtelsen vedrørende tjenestemænd. ISM har fastlagt en pensionsalder på 62 år og opgørelsesrente på 2%. Det er frivilligt i 2007, men pligtigt fra regnskab 2008, at registrere kommunens forpligtelser vedrørende eksempelvis miljøforurening, social lovgivning, retssager og erstatningskrav på balancen til den løbende ydelses kapitaliserede værdi opgjort pr. ydelsesmodtager. Fratrædelsesbeløb ved udløb af åremålsansættelser optages til nominel værdi i overensstemmelse med de indgåede aftaler. Regler for registrering af aktiver, afskrivninger mv. fra åbningsbalancen og fremover Regler for indregning af anlægsaktiver Indregning beskriver, hvornår et anlægsaktiv indgår i anlægskartoteket og dermed i statusbalancen. Et aktiv skal således indregnes i anlægskartoteket hvis Levetiden er mere end et år Værdien kan opgøres pålideligt Værdien er over kr Det er såvel købte som finansielt leasede anlægsaktiver, der indregnes. Såfremt kommunen har driftsoverenskomst med selvejende institutioner, skal disse indregnes. Aktiver, der hører sammen f.eks. inventar til et klasseværelse og som tilsammen udgør en værdi på mere end kr ekskl. moms, indregnes. IT IT-arbejdspladser Nyanskaffelser registreres i klumper indenfor områderne ældreområdet, skoler, sfo er og tandpleje, børnehaver, rådhus og materielgård biblioteket. Afskrivningerne bogføres ligeledes indenfor de nævnte områder. IT

7 Nye servere, software mm. registreres samlet på administrationsområdet. Anlægsaktiver med en restværdi på under kr indregnes ikke i anlægskartoteket, men straksafskrives. Måling af anlægsaktiver Værdifastsættelse af et anlægsaktiv benævnes i henhold til årsregnskabsloven som en måling. Anlægsaktiver værdiansættes som hovedregel til kostpris eller anskaffelsessum. Anskaffelsessummen opgøres inklusiv udgifter direkte knyttet til anskaffelsen samt udgifter til klargøring af aktivet fratrukket eventuelle prisreduktioner, rabatter og tilskud. Flere bygninger, der er vurderet samlet, kan registreres samlet og under samme omkostningssted, hvis de har samme funktion. Gælder bl.a. for skoler. Tidspunktet for værdiansættelsen i anlægskartoteket er enten anskaffelsesdatoen eller tidspunktet for afslutningen af et anlægsprojekt. Ved større reparationer og vedligeholdelsesarbejder, dvs. på over kr , vurderes i hvert tilfælde, om en andel af reparationen forøger aktivets værdi og levetid. Afskrivninger Der afskrives lineært ud fra aktivets økonomiske levetid. Der fastsættes følgende vejledende levetider: Kontoplan for anlægskartoteket Anlægstype 01 Grunde og bygninger Grunde Bygninger til administration Folkeskoler, daginstitutioner, plejecentre, biblioteker, idrætshaller og anlæg, materielgårde, toiletbygninger, kajanlæg, broer m.v. Pavilloner, midlertidige bygninger 02 Teknisk anlæg, maskiner, og transportmidler Pumpestationer Ledninger og stikledninger, anskaffet før 1980 vedrørende spildevand Ledninger og stikledninger, anskaffet efter 1980 vedrørende spildevand Levetid ubegrænset 50 år 30 år 1 20 år år

8 Forsinkelsesbassiner Øvrige anlæg Biler under kg. Traktorer, trucks, lastbiler, rendegravere mm. Maskiner, ikke selvkørende Fejemaskiner, slamsugere samt andre specialmaskiner Brand og beredskabsvogne Belysning lysmaster mv. Ventilations- og varmestyringsanlæg El-tavler Maskiner til storkøkkener, vaskerier mv. Overvågningsudstyr 03 Inventar herunder computere og andet ITudstyr IT-udstyr og software Kontorinventar, kopimaskiner, AV-udstyr mm. Møbler (borde, stole mv.) inkl. Skoleinventar Senge, træningsudstyr, lifte og lign. til ældreboliger Gardiner, persienner og gulvtæpper Hjælpemidler handicap/ældreområdet Særligt plejeudstyr Service / køkkenudstyr Værktøj Sikkerhedsudstyr Legeredskaber, gynger etc Klinikinventar tandplejen 04 Igangværende anlæg Grunde Bygninger (levetid fastsættes, når byggeri er afsluttet) 05 Immaterielle anlæg Levetid = kontraktperiode eller lign. 50 år 2 3 år Ubegrænset Ubegrænset max. 06 Varelagre Ubegrænset 07 Grunde og bygninger til videresalg Grunde Bygninger Ubegrænset Ubegrænset De nævnte levetider gælder som hovedregel for alle anlæg. For bygninger og tekniske installationer er der pr. 1. januar 2007 foretaget en vurdering af restlevetiden, jf. Indenrigs- og Sundhedsministeriets regler.

9 Afskrivninger registreres pr. institution/afdeling mv. (omkostningssted). Anvendes et anlægsaktiv af flere omkostningssteder, registreres afskrivningerne på det omkostningssted, der anvender aktivet mest. Ved væsentlige renoveringer vurderes på restlevetiden og dermed afskrivningsperioden. Anlægskartoteket Indenrigs- og Sundhedsministeriet har i vejledninger fastsat grundstrukturen i anlægskartoteket og anlæggene skal opdeles i følgende kategorier Materielle anlægsaktiver 1. Grunde og bygninger 2. Tekniske anlæg, maskiner, større specialudstyr og transportmidler 3. Inventar herunder computere og andet IT-udstyr 4. Igangværende anlægsarbejder Immaterielle anlægsaktiver 5. Udviklingsprojekter, patenter, rettigheder, licenser mm. Omsætningsaktiver 6. Varebeholdninger 7. Grunde og bygninger til videresalg (jordforsyning) Til- og afgange Der foretages en løbende ajourføring af anlægskartoteket ud fra til- og afgange af aktiver. Ajourføringen foretages minimum en gang årligt. Alle ledere er pligtige til at meddele økonomiafdelingen, når der foretages ændringer, der er relevante for anlægskartoteket. Op- og nedskrivninger Som hovedregel foretages der ikke op- og nedskrivninger på kommunens anlægsaktiver. En op- eller nedskrivning optages særskilt i status, og der skal foretages særskilt afskrivning herpå. Scrapværdi I anlægskartoteket kan der indregnes en eventuel scrapværdi for anlægsaktivet. Minimumsgrænsen følger aktiveringsgrænsen på kr Igangværende anlæg Der laves en samlet aktivering pr. projekt for igangværende anlæg med udgangspunkt i bogføringen, men aktiveringen afskrives først, når anlægget er afsluttet. Henlæggelser Tjenestemandspensioner Kommunen er genforsikret for pensionsforpligtelsen til tjenestemænd med en vis procent. Kommunens restforpligtelse opføres som henlæggelse.

10 Feriepengeforpligtelsen Indenrigs- og Sundhedsministeriets vejledning følges. Løbende registrering Inventar og øvrige anlægsaktiver med en levetid på over 1 år skal som hovedregel bogføres på arten 2.7 og aktiveres løbende og senest ved årets udgang. Ved årets udgang vurderes, om der samlet af en varetype er købt for over kr. og om den pågældende varetype derfor skal aktiveres og registreres i anlægskartoteket. Kommunens ledere indsender løbende registreringer til økonomiafdelingen ud fra en tilsendt anvisning på forretningsgang med ledsagende registreringsskema.

Ændringen har ingen indvirkning på kommunens udgiftsbaserede regnskabsresultat.

Ændringen har ingen indvirkning på kommunens udgiftsbaserede regnskabsresultat. Generelt Jammerbugt Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinjer, der er fastlagt af Indenrigs- og Sundhedsministeriet i Budget- og Regnskabssystem for kommuner.

Læs mere

Bilag - Principper for økonomisk styring

Bilag - Principper for økonomisk styring Bilag - Principper for økonomisk styring Anvendt regnskabspraksis Udkast til økonomiudvalgsmøde den 18. januar 2011 Allerød Kommune Januar 2011 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Regnskabsopgørelse

Læs mere

Ændringen har ingen indvirkning på kommunens udgiftsbaserede regnskabsresultat.

Ændringen har ingen indvirkning på kommunens udgiftsbaserede regnskabsresultat. Generelt Jammerbugt Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinjer, der er fastlagt af Økonomi- og Indenrigsministeriet i Budget- og regnskabssystem for kommuner.

Læs mere

Forslag til Regnskabspraksis for registrering af fysiske aktiver i Mariagerfjord kommunes omkostningsregnskab.

Forslag til Regnskabspraksis for registrering af fysiske aktiver i Mariagerfjord kommunes omkostningsregnskab. Forslag til Regnskabspraksis for registrering af fysiske aktiver i Mariagerfjord kommunes omkostningsregnskab. Mariagerfjord kommunes regnskabspraksis for aflæggelse af det omkostningsbaserede regnskab

Læs mere

Anvendt regnskabspraksis

Anvendt regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis Generelt Odense Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinier, der er fastlagt af Økonomi- og Indenrigsministeriet i Budget- og Regnskabssystem

Læs mere

Anvendt regnskabspraksis

Anvendt regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis Generelt Kalundborg Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retnings-linjer, der er fastlagt af Økonomi- og Indenrigsministeriet i Budget- og Regnskabssystem

Læs mere

Sammenhæng til Økonomiregulativet Dette bilag er en uddybning af afsnit 11.1 i økonomiregulativet om registrering af kommunens

Sammenhæng til Økonomiregulativet Dette bilag er en uddybning af afsnit 11.1 i økonomiregulativet om registrering af kommunens Bilag 16 Anvendt regnskabspraksis Sammenhæng til Økonomiregulativet Dette bilag er en uddybning af afsnit 11.1 i økonomiregulativet om registrering af kommunens aktiver Indledende bemærkninger: Formålet

Læs mere

ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS

ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS Generelt Odense Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinier, der er fastlagt af Økonomi- og Indenrigsministeriet i Budget- og Regnskabssystem

Læs mere

Side - 1 - Anvendt regnskabspraksis Regnskabet er aflagt i overensstemmelse med Budget- og Regnskabssystemet for kommuner.

Side - 1 - Anvendt regnskabspraksis Regnskabet er aflagt i overensstemmelse med Budget- og Regnskabssystemet for kommuner. Side - 1 - Anvendt regnskabspraksis Regnskabet er aflagt i overensstemmelse med Budget- og Regnskabssystemet for kommuner. Med virkning fra regnskab 2010 er regnskabspraksis ændret for det omkostningsbaserede

Læs mere

Københavns Kommunes regnskabspraksis

Københavns Kommunes regnskabspraksis Indhold 1. Indledning... 1 2. God bogføringsskik... 2 3. Drifts- og anlægsregnskabet... 2 3.1 Indregning af indtægter og udgifter... 2 4. Præsentation af balancen... 2 5. Materielle anlægsaktiver... 2

Læs mere

Anvendt regnskabspraksis årsregnskab 2015

Anvendt regnskabspraksis årsregnskab 2015 årsregnskab 2015 Generelt Albertslund kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinjer, der er fastlagt af Social- og Indenrigsministeriet i Budget- og Regnskabssystem

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune Faaborg-Midtfyn Kommune Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 INDHOLD Side Kommunens åbningsbalance pr. 1. januar 2007 3 Noter til balance: Generel note vedr. rettelser 4 Note 1, Materielle anlægsaktiver spildevandsområdet

Læs mere

Regnskabspraksis for registrering af fysiske aktiver herunder etablering af anlægskartotek.

Regnskabspraksis for registrering af fysiske aktiver herunder etablering af anlægskartotek. Regnskabspraksis for registrering af fysiske aktiver herunder etablering af anlægskartotek. Betænkning nr. 1369 om "Det fremtidige budget- og regnskabssystem for kommuner og amter" (omkostningsreformen)

Læs mere

Retningslinjer for omkostningsregistrering

Retningslinjer for omkostningsregistrering Retningslinjer for omkostningsregistrering Regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis Det omkostningsbaserede årsregnskab for Kalundborg Kommune aflægges i overensstemmelse med budget- og regnskabssystem

Læs mere

2.5.1. Principper for anvendt regnskabspraksis

2.5.1. Principper for anvendt regnskabspraksis Løn og Økonomi - Team Økonomi Middelfart Kommune Østergade 11 5500 Middelfart www.middelfart.dk Dato: 6. oktober 2011 Sagsnr.: 201106827-1 Telefon +45 8888 5500 Direkte +45 8888 5037 Fax +45 8888 5501

Læs mere

Bilag 9 Kasse- og regnskabsregulativet omkring måling af aktiver

Bilag 9 Kasse- og regnskabsregulativet omkring måling af aktiver Bilag 9 Kasse- og regnskabsregulativet omkring måling af aktiver Grundlag I henhold til gældende regler for kommunale budget- og regnskabssystemer fastsættes nedenstående regler for indregning og måling

Læs mere

Ligeledes indregnes alle udgifter, der vedrører året, hvis udgifterne er opgjort og blevet faktureret.

Ligeledes indregnes alle udgifter, der vedrører året, hvis udgifterne er opgjort og blevet faktureret. Bilag 8 Retningsliner for omkostningsregistrering Regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis Det omkostningsbaserede årsregnskab for Kalundborg Kommune aflægges i overensstemmelse med budget- og regnskabssystem

Læs mere

103 Anvendt regnskabspraksis

103 Anvendt regnskabspraksis 103 Generelt Hedensted Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinjer, der er fastlagt af Social- og Indenrigsministeriet (SIM) i Budget- og Regnskabssystem for

Læs mere

Bilag 1 - Regnskabspraksis

Bilag 1 - Regnskabspraksis Bilag 1 - Regnskabspraksis Aarhus kommunes regnskabspraksis beskriver den gældende praksis for registreringerne af udgifter og indtægter i Aarhus Kommunes regnskab. - 91 - Regnskabspraksis for indregning

Læs mere

8.1. Generelle regler for registrering af aktiver

8.1. Generelle regler for registrering af aktiver Budget- og regnskabssystem for regioner 8.1 - side 1 Dato: 19. oktober 2007 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2007 8.1. Generelle regler for registrering af aktiver I aftalerne om kommunernes og amtskommunernes

Læs mere

Budget- og regnskabssystem side 1

Budget- og regnskabssystem side 1 Budget- og regnskabssystem 8.1 - side 1 8.1. Generelle regler for registrering af aktiver Registreringen af fysiske aktiver i et anlægskartotek er med virkning fra regnskab 2001 obligatorisk på forsyningsområderne

Læs mere

Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot I/S. EAN Nr

Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot I/S. EAN Nr Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot I/S EAN Nr. 5798008080807 Årsregnskab 2014 Indholdsfortegnelse Virksomhedsoplysninger 2 Ledelsenspåtegningr 3 Bestyrelsens påtegning 4 Revisionens påtegning

Læs mere

Bilag - Principper for økonomisk styring

Bilag - Principper for økonomisk styring Bilag - Principper for økonomisk styring Registrering og måling af materielle og immaterielle anlægsaktiver Revideret maj 2014 ifm. godkendelse af regnskab 2013 Allerød Kommune Maj 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Henvisning til Norddjurs Kommune - Principper for økonomistyring, side 20

Henvisning til Norddjurs Kommune - Principper for økonomistyring, side 20 Norddjurs Kommune Økonomiafdelingen Område: Registrering af aktiver og passiver Gældende fra: 1. februar 2011 Ansvarlig: Økonomi- og lønchefen Dækningsområde: Norddjurs Kommune Henvisning til Norddjurs

Læs mere

DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS

DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS Produktionsvej 1 2600 Glostrup Årsrapport 4. juli 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2016 Juliett

Læs mere

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15 Korsør ApS Algade 12 4220 Korsør CVR-nr. 61113711 Årsrapport for 2014/15 34. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-11-2015 Sten Stjerne Hansen

Læs mere

OURE AUTOVÆRKSTED ApS

OURE AUTOVÆRKSTED ApS OURE AUTOVÆRKSTED ApS Landevejen 119 5883 Oure Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er godkendt den 30/05/2017 Steffen Sundberg Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

L&K ENTREPRISE - ISOLERING APS. Bakkeledet 9. Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår)

L&K ENTREPRISE - ISOLERING APS. Bakkeledet 9. Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår) Bakkeledet 9 4600 Køge Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår) CVR-nr. 34351090 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling Køge, den 23. december 2015 Lene

Læs mere

ODENSE KOMMUNE. ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007

ODENSE KOMMUNE. ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007 ODENSE KOMMUNE ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007 INDHOLD Påtegninger Ledelsens påtegning 3 Revisionspåtegning 4 Regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis ved udarbejdelse af åbningsbalance pr. 1/1 2007

Læs mere

RISØR S.M.B.A. Årsrapport 2016/17

RISØR S.M.B.A. Årsrapport 2016/17 Bolandsvej 18 Meløse 3320 Skævinge CVR-nr. 34487308 Årsrapport 2016/17 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. oktober 2017 Lotte Risør Helms

Læs mere

Droner ApS. Årsrapport for 2016

Droner ApS. Årsrapport for 2016 Fredensgade 9A 2200 København N CVR-nr. 36022752 Årsrapport for 2016 3. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31-05-2017 Frederik Skøt Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

A-Maler ApS ÅRSRAPPORT 2017/2018

A-Maler ApS ÅRSRAPPORT 2017/2018 A-Maler ApS Taastrup Hovedgade 180 2630 Taastrup CVR.nr.: 36 93 68 86 ÅRSRAPPORT 2017/2018 Regnskabsperiode: 1/7 2017-30/6 2018 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Notat. AffaldVarme Århus. Forskelle (og ligheder) mellem årsregnskabsloven og de kommunale regnskabsregler.

Notat. AffaldVarme Århus. Forskelle (og ligheder) mellem årsregnskabsloven og de kommunale regnskabsregler. Notat AffaldVarme Århus Teknik og Miljø Århus Kommune Forskelle (og ligheder) mellem årsregnskabsloven og de kommunale. AffaldVarme Århus aflægger regnskab efter de kommunale regler, hvilket ifølge Indenrigs-

Læs mere

Bilag 3. Anvendt regnskabspraksis

Bilag 3. Anvendt regnskabspraksis Bilag 3 Anvendt regnskabspraksis Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Generelt... 3 2 Resultatopgørelsen... 4 3 Balancen aktiver... 4 3.1 Materielle anlægsaktiver... 4 3.1.1 Indregning og måling... 4 3.1.2 Afskrivning...

Læs mere

Indregning og måling af materielle og immaterielle anlægsaktiver samt omsætningsaktiver

Indregning og måling af materielle og immaterielle anlægsaktiver samt omsætningsaktiver Bilag nr. 6 til Silkeborg Kommunes overordnede økonomistyringsprincipper Indregning og måling af materielle og immaterielle anlægsaktiver samt omsætningsaktiver 1. Formål Silkeborg Kommunes regnskab aflægges

Læs mere

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance Sønderjyllands Brandvæsen

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance Sønderjyllands Brandvæsen Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014 Åbningsbalance Sønderjyllands Brandvæsen Indholdsfortegnelse Fællesskabsoplysninger... 3 Påtegninger... 4 Fællesskabets åbningsbalance pr. 1. januar 2016...

Læs mere

J.B. ANDERSEN HOLDING ApS

J.B. ANDERSEN HOLDING ApS J.B. ANDERSEN HOLDING ApS Møllersmindevej 31 8763 Rask Mølle Årsrapport 28. januar 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/11/2015 Jan B.

Læs mere

Tvillingernes Håndværkerservice IVS

Tvillingernes Håndværkerservice IVS Tvillingernes Håndværkerservice IVS Søndervigvej 52 2720 Vanløse Årsrapport 2. maj 2016-1. maj 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/07/2017 Rasmus Haugaard

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE REGNSKABSPRAKSIS

SVENDBORG KOMMUNE REGNSKABSPRAKSIS SVENDBORG KOMMUNE REGNSKABSPRAKSIS Generelle principper for registrering i kommunens balance Rev. 5. december 2007 1. Indledning Generelt Svendborg Kommunes regnskab aflægges i henhold til gældende lovgivning

Læs mere

MD Thai Cucine ApS. Knabrostræde København K. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018

MD Thai Cucine ApS. Knabrostræde København K. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018 MD Thai Cucine ApS Knabrostræde 3 1210 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018 Kritsakda Suraphut Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Den generelle regnskabspraksis

Den generelle regnskabspraksis Bilag 10.6 Den generelle regnskabspraksis Generelt Holbæk Kommunes regnskab skal aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinjer, der er fastlagt af Økonomi- og Indenrigsministeriet

Læs mere

ARTISAN HUSE A/S AF 1/7 1973

ARTISAN HUSE A/S AF 1/7 1973 ARTISAN HUSE A/S AF 1/7 1973 Boldingvej 7 7250 Hejnsvig Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/11/2016 Olav Abildgaard

Læs mere

Lyngvej 5 A-B ApS. Bredgade Vissenbjerg. Årsrapport 1. januar december 2017

Lyngvej 5 A-B ApS. Bredgade Vissenbjerg. Årsrapport 1. januar december 2017 Lyngvej 5 A-B ApS Bredgade 14 5492 Vissenbjerg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/05/2018 Ulrik Nielsen Dirigent

Læs mere

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance Midtjysk Brand & Redning

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance Midtjysk Brand & Redning Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014 Åbningsbalance Midtjysk Brand & Redning Indholdsfortegnelse Fællesskabsoplysninger... 3 Påtegninger... 4 Fællesskabets åbningsbalance pr. 1. januar 2016... 6

Læs mere

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr. 26267439 Skanderborgvej 27 8680 Ry Tlf. 8689 2244 www.revisionry.dk Norgesvej 2 8450 Hammel Tlf. 8696 3211 www.revisionhammel.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning...

Læs mere

BB ALU VINDUER OG DØRE ApS

BB ALU VINDUER OG DØRE ApS BB ALU VINDUER OG DØRE ApS Stationsvej 10 7560 Hjerm Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/03/2018 Jørgen Knudsen

Læs mere

Den generelle regnskabspraksis

Den generelle regnskabspraksis Bilag 8.5 Den generelle regnskabspraksis Generelt Holbæk Kommunes regnskab skal aflægges i henhold til gældende lovgivning og efter de retningslinier, der er fastlagt af Økonomi- og Indenrigsministeriet

Læs mere

Møllegarden IVS. Årsrapport 2016

Møllegarden IVS. Årsrapport 2016 Ørestads Boulevard 55, 30. 6. 2300 København S CVR-nr. 37451657 Årsrapport 2016 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj 2017 Veronica Antosova

Læs mere

TWENTY ONE LEARNING ApS

TWENTY ONE LEARNING ApS TWENTY ONE LEARNING ApS Åbenrå 35 1124 København K Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er godkendt den 01/07/2016 Sami Albeik Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018 BUSINESS 88 ApS Center Boulevard 5 2300 København S Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2018 thorbjørn henriksen

Læs mere

CVR-nr Arkitekt-C ApS. Indholdsfortegnelse. Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4.

CVR-nr Arkitekt-C ApS. Indholdsfortegnelse. Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4. Indholdsfortegnelse SIDE Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4. Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 5. Selskabets hovedaktivitet 6. Årsregnskab Anvendt regnskabspraksis 7. Resultatopgørelse

Læs mere

Årsrapport 2014 (sammendrag)

Årsrapport 2014 (sammendrag) Dansk Revision Korsør godkendt revisionsaktieselskab Jens Baggesens Gade 35 DK-4220 Korsør korsoer@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 37 34 24 Telefax: +45 58 37 30 23 CVR: DK 29 91

Læs mere

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance ## Beredskab

Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014. Åbningsbalance ## Beredskab Model til 60 fællesskabets årsregnskab 2014 Åbningsbalance ## Beredskab Indholdsfortegnelse Fællesskabsoplysninger... 3 Påtegninger... 4 Fællesskabets åbningsbalance pr. 1. januar 2016... 6 Åbningsbalance...

Læs mere

CAPWORKS WORK FLOW ApS

CAPWORKS WORK FLOW ApS CAPWORKS WORK FLOW ApS Godthåbs Alle 25 4700 Næstved Årsrapport 1. december 2016-30. november 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/04/2018 Frants Moraitis

Læs mere

Midget Marketing ApS. Årsrapport for 2014/15

Midget Marketing ApS. Årsrapport for 2014/15 c/o 4audit DK ApS Søndergade 44,4 8000 Århus C CVR-nr. 13120803 Årsrapport for 2014/15 25. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17. december 2015

Læs mere

Region Syddanmark. Åbningsbalance pr. 1. januar 2007

Region Syddanmark. Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 Region Syddanmark Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 Indholdsfortegnelse: Side 1 Indledning...3 2 Ledelsespåtegning...4 3 Revisionspåtegning...5 4 Anvendt regnskabspraksis i Region Syddanmark...6 4.1 Indledning...6

Læs mere

Dato: December II 2010 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2010

Dato: December II 2010 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2010 Budget- og regnskabssystem for kommuner 8.1 - side 1 Dato: December II 2010 Ikrafttrædelsesår: Regnskab 2010 8.1 Generelle regler for registrering af aktiver Kommunerne skal indregne og måle materielle

Læs mere

Nadoc 2015 ApS. Årsrapport for 2016

Nadoc 2015 ApS. Årsrapport for 2016 Borgbjergsvej 15-17 2450 København SV CVR-nr. 34705704 Årsrapport for 2016 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29-06-2016 Cornel-Paul Oancia

Læs mere

PACTA SUNT SERVANDA ApS

PACTA SUNT SERVANDA ApS Halsskovgade 4 3 305 2100 København Ø CVR-nr. 31170672 Årsrapport for 2016 9. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23. maj 2017 Christian Petri

Læs mere

SkatteInform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Årsrapport 2017

SkatteInform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Årsrapport 2017 CVR-nr. 35394206 Årsrapport 2017 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-05-2018 Inge Nilsson Dirigent Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning

Læs mere

Ejendoms Invest A/S CVR-nr

Ejendoms Invest A/S CVR-nr Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2010 (dirigent) CVR-nr. 12 34 56 78 Årsrapport 2009 - Uddrag Anvendt regnskabspraksis - Uddrag Årsrapporten for for 2009

Læs mere

Årsrapport for (4. regnskabsår)

Årsrapport for (4. regnskabsår) Årsrapport for 2017 01.01.17-31.12.17 (4. regnskabsår) Sulsted Murerfirma ApS Milbakvej 30 9381 Sulsted CVR-nr. 36200758 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Revisionsfirmaet Per Kronborg ApS. Årsrapport for 2017

Revisionsfirmaet Per Kronborg ApS. Årsrapport for 2017 Fuglebækvej 3A, 1 2770 Kastrup CVR-nr. 26659817 Årsrapport for 2017 16. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10-07-2018 Per Kronborg Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

J. Enggaard ApS. Springbjergvej Randbøl. Årsrapport 1. januar december 2018

J. Enggaard ApS. Springbjergvej Randbøl. Årsrapport 1. januar december 2018 J. Enggaard ApS Springbjergvej 16 7183 Randbøl Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/04/2019 Joachim Enggaard

Læs mere

DKElcar Denmark ApS. Årsrapport for 2015/16 (regnskabsperioden )

DKElcar Denmark ApS. Årsrapport for 2015/16 (regnskabsperioden ) Servicevej 6 4220 Korsør CVR-nr. 36706031 Årsrapport for 2015/16 (regnskabsperioden 1.4.2015-30.9.2016) 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

PACTA SUNT SERVANDA ApS

PACTA SUNT SERVANDA ApS Halsskovgade 4 3 305 2100 København Ø CVR-nr. 31170672 Årsrapport for 2015 8. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. februar 2016 Christian Petri

Læs mere

Møller og Wulff Logistik ApS

Møller og Wulff Logistik ApS Møller og Wulff Logistik ApS Teglvænget 89 7400 Herning Årsrapport 28. oktober 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/03/2018 Daniel

Læs mere

LH HANDEL & LOGISTIK ApS

LH HANDEL & LOGISTIK ApS LH HANDEL & LOGISTIK ApS Gestenvej 33 6600 Vejen Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2017 Lars Erik Højbjerg

Læs mere

CPD INVEST ApS. Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2016

CPD INVEST ApS. Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2016 CPD INVEST ApS Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/06/2017 Christen Peder

Læs mere

Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 for Furesø Kommune

Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 for Furesø Kommune Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 for Furesø Kommune Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 for Furesø kommune. Indledning: Furesø kommune består fra 1. januar 2007 af følgende sammenlagte kommuner: Værløse

Læs mere

OPEKA ApS. Stålmosevej Roskilde. Årsrapport 1. januar december 2017

OPEKA ApS. Stålmosevej Roskilde. Årsrapport 1. januar december 2017 OPEKA ApS Stålmosevej 19 4000 Roskilde Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/04/2018 Peter Klausen Dirigent Side

Læs mere

SLAGTERBUTIK AMAGER ApS

SLAGTERBUTIK AMAGER ApS SLAGTERBUTIK AMAGER ApS Geminivej 29 2670 Greve Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/07/2018 Mohammed Ali Mohammed

Læs mere

Ryby Elinstallation ApS

Ryby Elinstallation ApS Ryby Elinstallation ApS Damgårdsvej 55 2990 Nivå CVR-nr. 11 75 25 35 Årsrapport 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7 / 4-2015 Dirigent Bjarne Dueholm

Læs mere

Årsrapport for 2017/ (9. regnskabsår)

Årsrapport for 2017/ (9. regnskabsår) Årsrapport for 2017/18 01.07.17-30.06.18 (9. regnskabsår) Allerød Montage ApS H. C. Ørsteds Vej 50C, 1. 1879 Frederiksberg C CVR-nr. 32152929 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Thisted Entreprenørforretning ApS

Thisted Entreprenørforretning ApS Thisted Entreprenørforretning ApS CVR-nr. 25 19 30 16 Årsrapport for 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/05 2013 Hanne Vester Dirigent Telefon +45

Læs mere

Aqilo's Transport ApS

Aqilo's Transport ApS Aqilo's Transport ApS Hjallesevej 20 5000 Odense C CVR-nr. 37 60 95 87 Årsrapport for 2017/18 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11. marts

Læs mere

Kjærgård Trading ApS. Årsrapport for 2015

Kjærgård Trading ApS. Årsrapport for 2015 c/o Ole Kjærgård Husebyvej 19 3200 Helsinge CVR-nr. 25314123 Årsrapport for 2015 16. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27-05-2016 Ole Kjærgård

Læs mere

NNC APS. Suomisvej Frederiksberg C. Årsrapport 6. december december 2017

NNC APS. Suomisvej Frederiksberg C. Årsrapport 6. december december 2017 NNC APS Suomisvej 4 1927 Frederiksberg C Årsrapport 6. december 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/03/2018 Pernille Molin Rasmussen

Læs mere

Property And Restaurant Group Invest ApS. Årsrapport for 2017

Property And Restaurant Group Invest ApS. Årsrapport for 2017 Axeltorv 6, 5. tv. 1609 København V CVR-nr. 29614660 Årsrapport for 2017 11. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 4. juli 2018 Bahram Sari Beliverdi

Læs mere

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17 Registrerede revisorer ApS Guldborgvej 8 st. tv. 2000 Frederiksberg CVR-nr. 27335616 Årsrapport 2016/17 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

K.H. ApS. Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2017

K.H. ApS. Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2017 K.H. ApS Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/03/2018 Kristoffer Nikolaj

Læs mere

VICTORIA BYG ApS. Nyborgvej Ullerslev. Årsrapport 1. oktober september 2017

VICTORIA BYG ApS. Nyborgvej Ullerslev. Årsrapport 1. oktober september 2017 VICTORIA BYG ApS Nyborgvej 41 5540 Ullerslev Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/02/2018 Ib Jørgensen Dirigent

Læs mere

Au Verre de Vin IVS. Årsrapport for Vesterbrogade København V. CVR-nr (5. regnskabsår)

Au Verre de Vin IVS. Årsrapport for Vesterbrogade København V. CVR-nr (5. regnskabsår) Au Verre de Vin IVS Vesterbrogade 19 1620 København V CVR-nr. 35 86 77 91 Årsrapport for 2018 (5. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. maj

Læs mere

Christopher Music ApS

Christopher Music ApS Christopher Music ApS Christianshavns Voldgade 8, 3. sal 1424 København K CVR-nr. 35 84 21 87 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/06

Læs mere

NEBBIOLO WINEBAR A/S. Store Strandstræde København K. Årsrapport 1. juli juni 2017

NEBBIOLO WINEBAR A/S. Store Strandstræde København K. Årsrapport 1. juli juni 2017 NEBBIOLO WINEBAR A/S Store Strandstræde 18 1255 København K Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/09/2017 Kåre Uffe

Læs mere

Gammel Kongevej 142 ApS. Årsrapport 2015/16

Gammel Kongevej 142 ApS. Årsrapport 2015/16 c/o Cafe Emma Gammel Kongevej 142 1850 Frederiksberg C CVR-nr. 37218006 Årsrapport 2015/16 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. juni 2017

Læs mere

OPTIREN ApS. Yderholmen Ballerup. Årsrapport 1. januar december 2018

OPTIREN ApS. Yderholmen Ballerup. Årsrapport 1. januar december 2018 OPTIREN ApS Yderholmen 4 2750 Ballerup Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/03/2019 Ekrem Cakmak Dirigent Side

Læs mere

Årsrapport for 2014/15 7. regnskabsår

Årsrapport for 2014/15 7. regnskabsår Årsrapport for 2014/15 7. regnskabsår 2M STÅLDESIGN ApS Elbækvej 29 9440 Aabybro CVR-nr. 31756170 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. oktober 2015. Dirigent:

Læs mere

DRC Logistik Aps. Årsrapport for 2017

DRC Logistik Aps. Årsrapport for 2017 Hovedgaden 19 4350 Ugerløse CVR-nr. 36712368 Årsrapport for 2017 3. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31-05-2018 Per Haagensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

M&K Entreprise ApS. Lindesbakkevej Roskilde. Årsrapport 1. januar december 2018

M&K Entreprise ApS. Lindesbakkevej Roskilde. Årsrapport 1. januar december 2018 M&K Entreprise ApS Lindesbakkevej 5 4000 Roskilde Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09/05/2019 Michael Juncker

Læs mere

DANICA REVISION ApS. Rødegårdsvej Odense M. Årsrapport 1. januar december 2016

DANICA REVISION ApS. Rødegårdsvej Odense M. Årsrapport 1. januar december 2016 DANICA REVISION ApS Rødegårdsvej 182 5230 Odense M Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/05/2017 Özgür Basoda

Læs mere

Årsrapport for regnskabsår

Årsrapport for regnskabsår Årsrapport for 2014 17. regnskabsår Skorstensfejerfirmaet Carøe Aarestrup ApS Hjulmagervej 17 9490 Pandrup CVR-nr. 20 22 90 04 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr

Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr Godkendt Revisionsaktieselskab CVR-nr. 26267439 Skanderborgvej 27 8680 Ry Tlf. 8689 2244 www.revisionry.dk Norgesvej 2 8450 Hammel Tlf. 8696 3211 www.revisionhammel.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning...

Læs mere

Burger Hut Aps. Tjelevej 9, 3 th 8240 Risskov. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 31/03/2017

Burger Hut Aps. Tjelevej 9, 3 th 8240 Risskov. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 31/03/2017 Burger Hut Aps. Tjelevej 9, 3 th 8240 Risskov Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er godkendt den 31/03/2017 Kalin Zaeitar Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2016/17

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2016/17 Palægade 3, 4. th. 1261 København K CVR-nr. 32478786 Årsrapport 2016/17 8. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. februar 2018 Johnny Hast Hansen

Læs mere

Burholt. Burholt Revision Gasværksvej Sæby Tel CVR nr

Burholt. Burholt Revision Gasværksvej Sæby Tel CVR nr Burholt. Burholt Revision Gasværksvej 3 9300 Sæby Tel. 98 46 49 88 CVR nr. 20833696 ejvind@ejvindburholt.dk Hr. & Fru B. Hjørring ApS Søndergade 1 9900 Frederikshavn Årsrapport 2015 CVR-nr. 35139524 Årsrapporten

Læs mere

NAT A/S. Strandlodsvej København S. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er godkendt den 15/12/2016. Kimmy Olesen Dirigent

NAT A/S. Strandlodsvej København S. Årsrapport 1. juli juni Årsrapporten er godkendt den 15/12/2016. Kimmy Olesen Dirigent NAT A/S Strandlodsvej 7 2300 København S Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er godkendt den 15/12/2016 Kimmy Olesen Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Bonderup Trading A/S. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december Åsvej Thisted. CVR-nr (9.

Bonderup Trading A/S. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december Åsvej Thisted. CVR-nr (9. Bonderup Trading A/S Åsvej 1 77 Thisted CVR-nr. 3 71 38 93 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 216 (9. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Wavehouse CPH ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review)

Wavehouse CPH ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) Fruebjergvej 3 2100 København Ø CVR-nr. 35654984 Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Tommerup Kommune Årsregnskab for 2006

Tommerup Kommune Årsregnskab for 2006 Tommerup Kommune Årsregnskab for Indholdsfortegnelse Indledning...3 Årets resultat og den økonomiske status...4 Udgiftsbaseret regnskab...5 Omkostningsbaseret regnskab...7 Anvendt regnskabspraksis...10

Læs mere