Læs på side 18 AVISEN. Udgivet den 1. juni 2010 LEMMY FIALIN CLAUS OLSEN VERNER SØRENSEN MICHAEL NØRRUNG MALENE LOFF SKRÆ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Læs på side 18 AVISEN. Udgivet den 1. juni 2010 LEMMY FIALIN CLAUS OLSEN VERNER SØRENSEN MICHAEL NØRRUNG MALENE LOFF SKRÆ"

Transkript

1 Thomas Brandt - tilbage til kontra og hårdt arbejde Læs på side 18 Arne og Lisbeth - et helt håndboldliv Læs på side 4 AVISEN Udgivet den 1. juni 2010 Kasper Jørgensen - klar til nye mål med GOG En stærk international virksomhed med lokale rødder LEMMY FIALIN CLAUS OLSEN VERNER SØRENSEN MICHAEL NØRRUNG MALENE LOFF SKRÆ Krøyers Stræde Svendborg - tlf: C.C.JENSEN støtter GOG C.C.JENSEN A/S Løvholmen Svendborg Tlf Fax: Død uden testamente?

2 2 AVISEN 1. juni En ny vej I GOG 2010 glæder vi os til at toppen af dansk håndbold. Vi GOG i længere tid, men det komme i gang med Den den nye gamle vil være en restaurant af landets førende betyder med ikke at der ikke sker sæson. håndboldklubber. Det fortjener dansk håndbold og det være helt klar til at fremkom- noget! Det er mere fordi vi vil En epoke i GOG er ovre og en ny er sat i gang. Det de med stolte fortjener Sydfyn. traditioner me med vores budskab, når vi fokus på at vende tilbage til Dette er første livstegn fra nu frembringer det. GOG s eliteafdeling er blevet genetableret og vil i de kommende år arbejde målrettet HELT VILD på - indenfor de givende økonomiske rammer - at nå stor MED DANMARKS sportslig succes. Vi mener DEJLIGSTE! at have et så godt sportsligt grundlag i GOG, at vi igen indenfor en kortere årrække befinder os i håndboldligaen FROKOSTORDNING TIL VIRKSOMHEDER for herrer. Talentarbejdet har igennem en længere periode Få nem og lækker frokost været så stærkt, at GOG er Med Svendborgsunds frokostordning får dine medarbejdere lækker den ungdomsklub og sund frokost i Danmark, hver dag - for en pris der kan konkurrere med den hjemmelavede der gennem madpakke. tiden har vundet flest medaljer ved danske mesterskaber. Det skal vi i elite- Lad os tage køkkentjansen Ved at lade Svendborgsund klare ærterne og den daglige levering, afdelingen er din høste virksomhed frugterne af sikret sund og velsmagende frokost. og forbedre i de kommende år. Det hold vi kan præsentere Mad med ambitioner for den kommende sæson er Svendborgsunds frokost er frisklavet, sund, varieret og sæsonpræget da også - stort ned til set mindste kun spillere, til verdenskøkkenet. der tidligere har optrådt i detalje. Vores madstil er moderne europæisk - med afstikkere GOG. Samtidig er det en trup, Kontakt Ole Krossteig på tlf og få et tilbud Læs mere på vores hjemmeside Havnepladsen Svendborg tlf der er mere end konkurrencedygtig i 2. division. Så der er ingen tvivl om, at målsætningen er at rykke op i år 1. Rent organisatorisk vil vi rette vores profil ind på økonomisk ansvarlighed, struktur, tillid og kvalitet. Vi vil drive selskabet som den forretning, det skal være for at fremstå professionel. I arbejdet på at skabe en bæredygtig økonomi, lavede vi i marts en aktieemission, for at få oprettet aktieselskabet og skabe en egenkapital til GOG. Målsætningen var at få tegnet aktier for 2 millioner kroner, og denne blev opfyldt indenfor en god måneds tid. Denne kapital skal være vores økonomiske basis i mange år frem, og driften skal foretages ud fra den økonomi, vi i fællesskab kan generere fra sæson til sæson. Sket er sket og det kan der ikke laves om på, men når det så er sagt skal det samtidig pointeres, at det er af største vigtighed for os i GOG at lære af historien og bringe alle de gode ting, der findes i GOG ind i fremtiden. Samtidig må vi gøre brug af de dyre lærepenge, vi har måttet betale for de økonomiske problemer. Derfor vil vi i årene frem have stor fokus på økonomien, men også hvordan vi indenfor de økonomiske rammer kan skabe sportslig succes. Det mener vi kan gøres gennem et endnu bedre talentarbejde samt øget fokus på, hvilke spillere vi gerne vil rekruttere. Det skal være personer, der drives af de samme værdier, som vi gerne vil stå for i GOG samtidig med, at det skal være spillere, der har fokus på høj træningsmoral og fortsat personlig udvikling. Vejen tilbage mod toppen er sat i gang. Der er ingen tvivl om, at det bliver hårdt arbejde at vende tilbage og vi får i allerhøjeste grad brug for opbakning fra alle både i og omkring klubben. Vi mener at Sydfyn fortjener GOG og håber på stor opbakning i årene frem. Kasper Jørgensen Så er der igen tophåndbold i Gudmehallerne Onsdag den 2. juni kl Kom og mød tidligere GOG-stjerner. Spillere som bl.a. Mikkel Hansen, Klavs Bruun Jørgensen, Jakob Green, Nikolaj Jacobsen, Keld Vilhelmsen kommer og spiller mod det nye GOG-hold. Støt op omkring kampen! Billetpriser: Voksne kr. 75,- / Børn (10-18 år) kr. 50,- / Børn (under 10 år) Gratis / Familiebillet kr. 200,- (2 voksne og 2 børn). Køb din billet samt læs mere via Kontoret er åbent dagligt telefon samt lørdag den 29. maj kl GOG 2010 A/S Hvor der er vilje

3 1. juni 2010 AVISEN 3 langelandsfestival.dk 1055_Annoncer_266x365.indd 1 24/03/

4 4 AVISEN 1. juni De er både blå og gule Lisbeth og Arne Andersen er altid klar, når nogen kalder fra klubberne i Tved eller Gudme. Håndbolden er hele deres liv Af Lars Rasmussen, Vid & Sans 19. marts i år holdt Arne og Lisbeth Andersen guldbryllup. De to mødte hinanden i Tvedhallen, da Arne kom ind fra Brændeskov for at træne Tveds bedste damer i håndbold. Det var tilbage i 1958, og det er nok ikke helt løgn, at de lige siden har opholdt sig mere i haller på Sydfyn og rundt om i landet end hjemme i privaten på Bülowsvej i Tved. Begge spillede håndbold i mange år, og Arne kørte i flere år landet tyndt for at dømme 1. divisionskampe, før ligaens indførelse. - Ja, vi har ikke gået med hinanden i hånden alle 50 år, siger Arne og ler. - Nej!, så havde vi da ikke holdt så længe, svarer Lisbeth med et skælmsk smil. De to har travlt ude og inde med at rydde op efter malerarbejde i huset og med at gøre forårsklar udenfor. Alligevel smider de hvad de har i hænderne, da GOG Avisen beder om en lille snak om de mange år med sporten og ikke mindst tilværelsen som hjælpere i GOG. Vi er klar Kort før pinse tikkede en mail ind hos Andersens ligesom hos andre blå mænd fra GOGs ligatid. Er I klar til den første sæson med GOG 2010, for 2. divisionsholdet har brug for hjælp i kulissen, lød budskabet, og Lisbeth sendte prompte besked tilbage: Vi venter bare på at komme i gang! - Vi har jo savnet det her i vinter, siger Lisbeth, og Arne indrømmer, at han ikke med samme energi har fulgt med i ligaen på tv. Det betyder noget at have sin egen klub at holde de andre klubber op imod. Arne håber at komme til at stå ved ølhanerne igen til den ny sæson. - Jeg har nydt at få en god snak med de mange dejlige mennesker, der er med i netværket bag klubben, og det er rart bare at skulle give en hånd uden at have det store ansvar, siger Arne, for både han og Lisbeth har taget deres tørn som foreningsledere. I 1958 blev Lisbeth formand for håndboldafdelingen i Tved, og i 2005 mente hun nok, der måtte andre til. Efter 47 år! Arne blev formand for hovedforeningen i Tved Gymnastikforening i Han blev på posten i 34 år! De to har stået bag populære koncerter med store musiknavne i Tvedhallen. Arne var idémanden bag havnefesterne i Svendborg, som Tved og senere GOG var arrangører af. Arne og Lisbeth var særdeles aktive i den tid, da Tveds bedste herrer spillede sig op i ligaen, og er der brug for dem udenfor nummer, siger de næsten aldrig nej. Nyder at yde - Jeg indrømmer, at jeg egentlig ikke ville med til det første hjælpermøde i Gudme efter fusionen af Tved og GOG, siger Lisbeth. - Men det gik jo kun en halv time, så var jeg jo med, og vi er efterhånden mange fra Tved, der er kommet med ud til Gudme for at dække borde, servere, rydde op og meget andet. Både i Tved og i Gudme har det givet masser af oplevelser og venskaber gennem årene, fortæller hun. Den gruppe af old girls, som hun har været sammen med gennem mange år, og som gennem tiden har vundet masser af medaljer ved landsmesterskaber, mødes stadig til hyggedage nogle gange om året. Det er for Lisbeth absolut en af gevinsterne ved de aktive år i sporten. Arne har også været glad for at komme med ud til en masse udekampe, for efter sine mange år som dommer møder han næsten alle steder nogen, han kender og kan drille lidt eller slå en sludder af med. De to kan slet ikke lade være at hjælpe både hos de blå i Tved og de gule i GOG. Lisbeth sidder ofte ved dommerbordet i Tved, hjælper til ved spillegilderne og sørger for at få telefonbøger kørt ud. Arne hjælper også med telefonbøgerne og med opstillingen til spillegilderne hver anden søndag. De er desuden begge aktive hver onsdag, når der sorteres brugte ting til det loppemarkedet i Tved. Den Lisbeth og Arne Andersen fra Tved har stået sammen i over 50 år med håndbolden som den store fælles interesse. indsats gennem mange år har sikret tusindvis af kroner til sporten. - Det holder os i gang, og vi kan godt lide det, forsikrer Arne. Tro på fremtiden - Kan det nu lade sig gøre at komme op igen? - Ja, selvfølgelig, svarer begge og bærer over med det tåbelige spørgsmål. - Det bliver lidt som i gamle dage, hvor der er noget at kæmpe for, og hvor de lokale talenter har chancen for at gøre det lige så godt som Kildelund erne og det slæng gjorde for mange år siden, mener Arne. Begge glæder sig til den 2. juni. De er spændte på at se, hvem der skal spille på det nye hold, og det bliver ganske underholdende at se dem spille mod de gamle koryfæer fra GOGs storhedsperiode. - Vi håber det nye hold bare kører lige igennem 2. division i år, og vi er slet ikke i tvivl om, Søger du en investor? at de vil gøre alt, hvad de kan for at komme op i ligaen igen, forsikrer de med sikkerhed i stemme og blik. Nu er Arnes anden store interesse sang, som han har dyrket flere år i Caroline koret. Til guldbrylluppet tog Lisbeth r. på ham og fik trykt hans yndlingssang, Bjørnen vågner, så han måtte synge de første vers sole og få hjælp fra hele selskabet bagefter. Velkomsten til det spirende ny kan også passe til GOG: Det er solskin og forår igen Efter vinterens hvasse strabasfrost Vær velkommen du signede Glasnost Og vel mødt du, men elskede ven. Stolt lokal sponsor Andelskassen er børnesponsor for GOG og vi er meget glade for at kunne bidrage til, at en masse børn får mulighed for at dyrke sport under gode forhold. I Andelskassen ser vi det som en vigtig opgave at bakke op om initiativer og aktiviteter i lokalområdet og selvfølgelig om dig og din økonomi! Kom ind i Andelskassen til en uforpligtende snak. Alt, hvad du risikerer, er et rigtigt godt tilbud fra et pengeinstitut med rødder i lokalsamfundet. Andelskassen Oure Landevejen Oure Telefon Svendborg Det Gule Pakhus, Havnepladsen 3 b 5700 Svendborg Telefon Halberg Kapital er en del af Halberg A/S i Svendborg, som er en familieejet virksomhed gennem fire generationer, der som langsigtet investor stiller kapital og kompetencer til rådighed for danske vækstvirksomheder. Læs mere på HALBERG KAPITAL A/S

5 1. juni 2010 AVISEN 5 Det er min klub Sponsor siden 1990, Jan Sabroe Thomsen, kunne ikke drømme om at svigte nu, hvor GOG virkelig har brug for opbakning Af Lars Rasmussen - Selvfølgelig er jeg med igen. GOG er min klub. Der har jeg selv spillet, der har ungerne spillet, og vi har blandet andet lige haft hele U14-holdet, hvor vores Andreas er med, hjemme til afslutningsfest, fortæller Jan Sabroe Thomsen, Expert i Tved. Privat bor familien Sabroe Thomsen lige ved siden af hallen i Gudme og har fulgt klubben aktivt siden I 1990 skrev Jan under på den første sponsorkontrakt, og lige siden har han været en naturlig del af business-gruppen bag klubben. - Det har givet mange gode oplevelser, og jeg har da bestemt også mødt en masse, som har inspireret til forretning eller samarbejde, fortæller Jan Sabroe Thomsen og nævner en sponsortur til Budapest for et par år siden som noget af det bedste, han har oplevet. - Lige nu er det som om græsrødderne vokser. Der er snak og idérigdom overalt, og derfor tror jeg på nye sportslige succeser på Sydfyn, siger han. Hele landet følger med Det er klart, at der ikke er de store tv-aftaler til et 2. divisionshold, men historien om genopbygningen af et kriseramt GOG med det stærke navn, det har, kan kun vække interesse. Også mediemæssigt. - Jeg var forleden til konference med 100 kolleger fra Expert-forretninger i hele Danmark, og i pauserne, kom mange hen fra alle egne af landet og spurgte til GOG - hvad der sker og hvordan de kommer tilbage til ligaen. Det er som om, jo længere væk man kommer fra Svendborg Kommune, des større er sympatien, fortæller Jan Sabroe. - Interessen er stor, for GOG kan blive den første klub, der vender tilbage efter en dyb krise, og det kan danne skole for klubber som Kolding, FCK og andre storklubber i sportsverdenen, som jo også lider under alvorlige økonomiske vanskeligheder, vurderer han. Når GOG har en særlig god chance for at få succes, skyldes det efter Jan Sabroes bedste vurdering den store talentmasse, der er på vej. Det giver grobund for en stærk klub med en sund fødekæde, som man så det tidligere. - Vi håber naturligvis alle, at GOG kommer tilbage i ligaen, men det vigtigste er at nå de høje mål med en fornuftig tilgang til tingene, råder Jan Sabroe Thomsen. Skiltefirma - med 18 års professionel erfaring Skilte Pyloner Plakater Logodesign Bilreklamer LED skilteskærme Streamers & labels Storformatprint Solfilm i biler Bannere Skiltefabrikken Svendborg gør dit firma synligt, og når vi selv og vores kunder skal sige det, så er det noget vi er gode til! Med 18 år på bagen har vi den erfaring og ekspertise der skal til, for at give dig en flot og tidssvarende løsning. På vores hjemmeside kan du se hvor bredt vi spænder - og vi giver den gerne en tand til for at imødekomme selv specielle opgaver. Vi glæder os til at høre fra dig. Tlf Englandsvej Svendborg

6 6 AVISEN 1. juni Afholder LOPPE- MARKED Søndag 19. juni kl Vestergade 14, Gudme (overfor tanken) Entre kr. 10,- Dansk Profil Film Vi taler jo ikke 2. division Peter Honoré er tilbage i bestyrelsen for det professionelle GOG, fordi der fra start er et højt niveau for ambitioner, krav og sponsorpleje Af Lars Rasmussen Peter Honoré, ejer af Svendborg Begravelsesforretning, var med i kulisserne, da Tved kæmpede sig i ligaen. Han var med som repræsentant for Tved, da GOG og Tved slog sig sammen til GOG Svendborg TGI. Han var en af dem, der valgte at forlade bestyrelsen i det gamle selskab, da han ikke ville tage ansvaret for udviklingen, og nu er han tilbage igen i den første GOG 2010 bestyrelse. Hvorfor er du med igen? - Jeg kan simpelthen ikke lade være. Vi skal have den sport tilbage på toppen igen, og med den opbakning og tro på sagen, der er i hele området, så vil jeg naturligvis gerne bidrage med min del, forklarer Peter. Da aktietegningen tog fart, tilbød Peter Honoré at samle en kvart million kroner fra et hold sponsorer i området, som har været aktive i klubben tidligere. Det lykkedes, og sammen med den øvrige pulje blev der på cirka en måned solgt aktier for 2 millioner kroner. Samtidig er der med de tegninger af sponsorater, der er på plads nu, lagt et budget for næste sæson, som langt overgår et normalt 2. divisionshold. Klare krav - Jamen vi taler jo overhovedet ikke 2. division, når vi forhandler sponsorater, siger Peter Honoré. - Holdet er nødt til at begynde her, men ikke alene målet men kravet er oprykning. Så enkelt er det, og selv om vi måske kan få det sværere i 1. division, så skal vi nå ligaen i en hulens fart, fastslår han. Der er mange, store opgaver for den ny bestyrelse. Næsten alt skal i gang fra bunden, men Peter Honoré oplever en god holdånd også her. - Min rolle i bestyrelsen er bl.a. at kunne trække tråde tilbage til erfaringer fra tidligere og bidrage til sponsorforhandlinger sammen med Kasper Jørgensen, når det er et ønske, forklarer Peter Honoré. - Jeg har intet imod at lægge kræfter i sagen, når jeg kan se, hvordan ikke mindst Hemming Van og Steffen Larsen har lagt rigtig mange timer i det her projekt, siger han. Billigt sponsorat Sponsornetværket bag GOG har været noget af det stærkeste i dansk elitesport. Det netværk skal hurtigst muligt genetableres, og her hjælper Peter Honoré også gerne med sin erfaring og argumentation. - Vi har fået en stærk aktionærkreds og en aktiv organisation på benene på rekordtid, vi har et team af rigtig gode spillere, som kunne have fået plads på bedre rangerende hold. Begge parter VIL det her. Nu skal vi ud og præsentere endnu flere for nogle gode sponsorpakker, hvor vi ikke sparer på modydelserne, siger han. - Vi skal ud med kniv og gaffel, vi skal rejse med fly og der skal være gode helhedsoplevelser omkring kampene, lover han. De sponsorer, der går med nu og tegner sig for tre år, kan ende med at stå med en Fakta uhørt billig ligakontrakt i tredje sæson, hvis holdet mestrer at rykke op to gange i træk. Bestyrelsen for GOG 2010 A/S: Hemming Van, formand Steffen Larsen, næstformand John Trier Lauridsen Flemming Østergård Bjørn Michael Andersen Uffe Jeppesen Peter Honoré Leverandør til GOG 2010 Fairplay i byggebranchen Ole Rømers Vej Svendborg Tlf Finn Hundstrup og Lars Erik Hornemann er din garanti for et godt samarbejde omkring dit byggeri. Ingen tacklinger i forløbet. Kun fairplay! Tag et uforpligtende møde med Hundstrup-Hornemann om din næste byggeopgave, stor som lille. Hundstrup Hornemann Byggeri A/S Vort professionelle team består af tømrere, snedkere, murere, malere, autoriseret kloakmester m.m. Vi tilbyder alt i nybygning og renovering. Vi kan være med fra første idé til færdigt projekt. Færdig arbejde hos os er, når bygherre er tilfreds. Hundstrup & Hornemann Byggeri A/S Gudme Kohavevej Gudme Tlf

7 1. juni 2010 AVISEN 7 Emil Tellerup I GOG skal vi i de kommende år være rigtigt dygtige til, at udvikle egne talenter. At have spillere fra egne rækker er af største vigtighed for på sigt, at kunne blande sig i toppen, samtidig med at GOG kan generere en positiv økonomi. Samtidig skal spillerne fra GOG-skolen være med til at formidle de værdier og den træningsmoral, de er blevet opdraget med i GOG, videre til de spillere vi nødvendigvis, på sigt også skal rekruttere udefra. En stærk kultur og god træningsmoral er nogle af de fokuspunkter vi i GOG vil gøre centrale overfor spillerne i de kommende år. Samtidig skal egne unge talenter der gøres til gode seniorspillere være med til at skabe kontinuitet og langsigtet planlægning. GOG-Avisen har interviewet 3 af GOG's egne talenter og spurgt dem om mål, ambitioner m.m. På de følgende sider har vi denne gang fokus på Emil Tellerup, Kasper Møller og Andreas Lønberg. 1. Hvad er dit mål for sæsonen ? Det bliver at rykke op i 1. division med vores 2. divisionshold og udvikle mig så meget som muligt som håndboldspiller. 2. Hvad vil DU gøre for, at GOG rykker op i 1. division allerede første år? Jeg vil bidrage til det træningsmiljø vi får, og så vil jeg forhåbentlig stå godt. 3. Hvad gør du og holdet for at være fysisk og mentalt på toppen på de rigtige tidspunkter? Jeg varetager selv min fysiske træning nede på Oure. Med holdet kommer vi til at lave meget agility og løbetræning. Jeg går ud fra at Thomas tændstik har styr på den rigtige form (fysisk og løb). 4. Hvorfor skal publikum bruge tid på at se GOGs 2. divisionsherrer? Fordi vi er det mest interessante hold på Sydfyn, og fordi vi forhåbentlig bliver et godt hold igen. 5. Hvad laver du når du ikke spiller håndbold? Målmand med stort potentiale, som ligger i udkanten af U20 landsholdet. Startede i Bolbro, men har spillet i GOG siden U14. Ambitiøs træningshest Han har gennemgået en stor udvikling de seneste to sæsoner Jeg skal til at gå i 3.G på Oure Idrætsgymnasium. - Hallo... det' Martin! Martin Hougaard er one2one s lokale mand på Sydfyn Han møder sine sydfynske kunder med et stort lokalkendskab, en høj faglighed og et altid godt humør. Tag et uforpligtende møde med Martin om din næste marketingopgave. Det vil du ikke fortryde. One2one er alt i én-løsningen: Moderne grafisk produktion: Digitaltrykafdeling og offsettrykkeri, reklamebureaukompetence med egen AD er og stor tegnestue, produktion af websites, tryksager, kampagner, ideer, bannerproduktion og film til websites. one2one a s Ove Gjeddes Vej Odense SØ Tlf Aftal venligst tid Tlf.:

8 Frit valg 3 flasker 3 flasker 8 AVISEN 1. juni Kasper Møller 1. Hvad er dit mål for sæsonen ? Mit personlige mål er at få udviklet mig rigtig meget, og få udviklet min fysik, så jeg er klar til at blive seniorspiller. 2. Hvad vil DU gøre for, at GOG rykker op i 1. division allerede første år? Jeg vil sørge for at træne godt hver gang, give mig selv 100 procent. Fokusere på min håndbold, og kæmpe til holdets bedste. på holdet, og have det godt socialt. Fysisk skal vi passe vores træning og være i form. Vi skal være klar til alle udfordringerne. 4. Hvorfor skal publikum bruge tid på at se GOGs 2. divisionsherrer? Fordi vi viser udstråling, vi viser vi gerne vil tilbage. Publikum kommer til at se god håndbold af spillere, som vil spille og gøre sit bedste hver gang. Back / Playmaker Kometkarriere gået fra Oure 1 (andetholdet) til GOGs U18 og landshold over en sommer Super ambitiøs God fintespiller med et godt skud Spiller med et godt tempo. matik på A-niveau. Det er jeg meget glad for, da jeg godt kan lide matematik og biologisiden. Derudover er jeg sammen med familie, venner og kæresten. 3. Hvad gør du og holdet for at være fysisk og mentalt på toppen på de rigtige tidspunkter? Mentalt skal vi have det godt 5. Hvad laver du når du ikke spiller håndbold? Så går jeg i skole på Oure, hvor jeg er i gang med 1G, med bioteknologi og mate- En stærk international virksomhed med lokale rødder C.C.JENSEN støtter GOG C.C.JENSEN A/S Løvholmen Svendborg Tlf Fax: OPHØRSUDSALG Ophørsudsalg af langbjerggård bygge- og anlægsservice Salg af diverse værktøj og byggematerialer. Samt salg af landbrugs relaterede ting som Poda hegn, elmotorer, snegle, foderbøtter mv. LG_83x49_ann.indd 1 18/08/06, 12:02 Kom og gør em god handel, alt skal væk. Søndag den 19. juni Kl Vestergade 14, Gudme (overfor tanken) Køb 12 flasker Ap Rosso eller Bianco, og få en 1,5 liter Ap Rosso magnum med i købet (værdi 159,90) Forbehold for fejl og udsolgte varer. Husk Grundlovsdag og Fars dag Lørdag Vi holder selvfølgelig åbent hele dagen. Ap Rosso er fi n til saftige bøffer, til kraftige stegretter af krydret lamme-, kalve- eller oksekød - gerne fra grillen - til vildt og lagrede oste. Ap Rosso eller Bianco VdT, Italien. 12 x 75 cl Literpris 55,33 Frit valg 12 flasker + magnum 500,- Spar 459,40 Savanha Winemakers Selection Merlot eller Chardonnay, Western Cape, Sydafrika. 3 x 75 cl Literpris 48,44 Frit valg 3 flasker 109,- Spar 76,85 Orvieto Classico eller Sangiovese di Toscana Vinhuset Gør det Cecchi, med Umbrien et smil... eller Toscana, Italien. 75 cl Literpris 40,00 åbent alle dage kl Marquis d Alban Bordeaux eller Sauvignon Blanc, Frankrig. 3 x 75 cl Literpris 44,44 Frit valg Dão Reserva Casal Mor, Dão, Portugal. 3 x 75 cl Literpris 44,44

9 1. juni 2010 AVISEN 9 Andreas Lønberg Højre fløj som fik debut på ligaholdet som U18 GOG er med hjertet på rette sted, som kan se muligheder i GOG 2010 Barnebarn af Lønbergfamilien God spilforståelse og teknik U20 landsholdsspiller Trendsætter Professionel farverådgivning Maler- og Tapetsererfirmaet Jema Color v/ Jeanette Bødker Alt malerarbejde inde og ude 1. Hvad er dit mål for sæsonen ? Da det er et nyt hold og i 2. division, så er målet helt klart, at vi rykker op i 1. division første år. For såvel mit som for holdets vedkommende mener jeg også, det er muligt. 2. Hvad vil DU gøre for, at GOG rykker op i 1. division allerede første år? Jeg vil bidrage det bedste jeg kan, og yde maksimalt og selvfølgelig holde mig i fysisk form, så man kan følge med på det niveau, som det kræver. 3. Hvad gør du og holdet for at være fysisk og mentalt på toppen på de rigtige tidspunkter? Man skal være klar til træning, og for mit eget vedkommende ikke gå på druk dagen før en træning eller kamp. Det gælder selvfølgelig om at holde hovedet klar på det, som man skal, og fokusere på det indi- viduelle til træningen. Så må det andet vente. 4. Hvorfor skal publikum bruge tid på at se GOGs 2. divisionsherrer? Fordi jeg tror, det bliver spændende! Man har været vant til, at der var ligabold i så mange år. Nu skal vi starte på noget nyt, så jeg tror da, at det bliver spændende, det er da derfor, folk skal støtte op om håndbolden nu. 5. Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold? Jeg er ved at færdiggøre min uddannelse, og herefter gælder det håndbold i første række og et job for at tjene lidt penge. Så må vi se, om jeg derefter skal læse videre. Vi tilbyder unikke løsninger til unikke personer! Skovparken 27, Måre Ørbæk hvis du vil have en bank der bruger bolden Danmarks mest erfarne tagkæde HAR DU OVERRASKELSER PÅ TAGET? En lille utæthed, en gammel bold eller nedfaldne blade i nedløbsrøret... Det er så lidt, der skal til, før skaden sker. Klæd dig selv og dit tag på til vinteren. Få et professionelt eftersyn af dit tagpaptag selvfølgelig med tilhørende tilstandsrapport. Mere skal der ikke til for at sikre, at dit tag er klar til vinterens strabadser. WAVE - BANEBRYDENDE DESIGN BØLGER Drømmen begynder her fra kreativ tanke til inspirerende virkelighed Flyttesalg spar op til 70% Svanes lounge køkken Brug også Wave uden for køkkenet - f.eks. med skabe, der fortsætter ud i spisestue eller stue for at skabe en gennemgående helhed i rummet. MERE END 100 ÅRS ERFARING PHØNIX TAG Fyn A/S. Langagergyden 1, Nr. Lyndelse Årslev Tlf.: Fax.: phonixtag.dk Design i bevægelse Svane Køkkenet har et bredt sortiment inden for de sorte køkkener og præsenterer her Wave. Wave er køkkenet med de enkle linjer, der overraskende brydes af fronter med en helt speciel struktur. Nærmest som bølger eller krusninger på havoverfladen eller sand på stranden. Gå efter drømmen nu... besøg din nærmeste Svane forhandler og hør mere! Ørbækvej 101, 5220 Odense SØ, Tlf Fax Svane Køkkenet Adresse & Nr. Postnr. & By Tlf: Se mere på svane.com

10 10 AVISEN 1. juni Spillerne vender tilbage Det er med en vis glæde og stolthed at vi nu er klar til at kunne præsenterer de første tre navne til den trup som skal føre GOG tilbage mod Håndboldligaen. Mark Strandgaard Pedersen 23 årige Mark Strandgaard har været igennem GOG skolen, inden han drog via Sydhavsøerne til Nordsjælland Håndbold, hvor han i den for- GRØNNEMOSEVEJ SVENDBORG TLF FAX MAIL: WEB: WWW:OVE-AS.DK gangne sæson scorede cirka 100 mål. Mark er venstrehåndet højrefløj, og en ung spiller med et stort potentiale. Han har en god teknik og er en dyg- tig kontraspiller. Han er ved siden af håndbolden i gang med en læreruddannelse. Mark udtaler Det er et træningsmiljø som jeg er bekendt med, og jeg vil gerne være med til at bakke op om det nye projekt. SÅ BILLIGT ER DET... Pris pr. år BILFORSIKRING Kaskoforsikring m. friskader og glasforsikring. Årlig pris for bil mellem kg. ved 5 års skadefri kørsel i egen bil. kr Selvrisiko kun kr. 500,- Odensevej 8 A. Svendborg. Telf Fax Kontortid: Mandag-Fredag Mads Strange En stor og stærk stregspiller, som er en solid krumtab i forsvaret. Mads er 26 år og kommer tilbage til GOG efter et par sæsoner i Fåborg HK, som han var med til at spille i oprykningsslutspillet. Jeg glæder mig til at være med til at bygge noget nyt op, fortæller Mads Strange om grunden til at trække i den gule trøje. Ved siden af håndbolden vil Mads være Finanselev i Nordea Bank. Kenneth Dahl Den 22 årige playmaker er en god tempospiller, som er god i mand til mand situationer. Kenneth har spillet hele sin håndbold ungdomstid i den gule bluse, og vender tilbage efter et ophold i Team Sydhavsøerne og Fåborg HK. Kenneth udtaler Da jeg fik muligheden for at være med til at spille GOG op i rækkerne, var jeg ikke i tvivl om at det ville jeg være med til. Der er lavet to årige aftaler med alle tre spillere Direktør for GOG 2010 Kasper Jørgensen udtaler, Så er de første spillere på plads i GOG, og klar til at tørne ud for de gule på Vores vej tilbage mod toppen af dansk håndbold. Det er glædeligt at så dygtige spillere vælger GOG frem for andre tilbud, og det er et bevis på at vi har fat i det rigtige koncept. Det er alle spillere der har været bærende kræfter på deres respektive hold i henholdsvis ligaen og 1. division og samtidig spillere der tidligere har spillet i GOG og derfor kender til kulturen og træningsmoralen, der i årene frem bliver helt centralt for os i GOG. Vi glæder os til i den kommende periode at kunne præsentere flere kendte navne til vores trup, der stort set kun kommer til at bestå af dygtige spillere som tidligere har været en del af GOG. Åbent MÅRE MØLLEVEJ 10 A MÅRE 5853 ØRBÆK alle ugens MÅRE MØLLEVEJ 10 A MÅRE 5853 ØRBÆK dage 7-19 MÅRE MØLLEVEJ 10 A MÅRE 5853 ØRBÆK MÅRE MØLLEVEJ 10 A MÅRE 5853 ØRBÆK MÅRE MØLLEVEJ 10 A MÅRE 5853 ØRBÆK Rødeledsvej Tlf Landevejen 140, 5883 Oure Tlf FeSt tlf.: på Hotel Svendborg All inclusive fra kroner 795,-

11 1. juni 2010 AVISEN 11 - Et anderledes rejsebureau Fremadrejser - Vesterbrogade København V Tlf.: Fax: DET HANDLER OM STIL Årets nye solbriller Søren Hansen s samarbejde med Signal, har udviklet unikt golftøj... Se den som det eneste sted på sydfyn MØLLERGADE 10 SVENDBORG r u d k øbing TorveT 11 Telefon sv e n d b o rg Møllergade 14 Telefon SOfie LaSSen-KahLKe for ThieLe *ÅOP 6,95 % v/24 mdr. Pris 1.995,eller 89,- pr. md.*

12 12 AVISEN 1. juni CONTAINER-UDLEJNING Skovhavevej Ringe Tlf: el KUNST I I V KSOM N s r gtig i s øb gi s r, sti t & iv r i røv s g M r s r i r V s tis ti s ss r vir. i s è Galleri Åbningstid: Mandag - fredag samt efter aftale! Bedste kvalitet til laveste pris Havetraktor RS125/96 B 12,5 HK Briggs & Stratton motor Transmatic gearsystem Klippebredde 96 cm Aut. salg & service: Minigraver Minilæsser Ny MINI GR MINI GR MINI GR Ny Ny Doosan VT VT Incl. 20, 40 og 100 cm Incl. Doosan kip 20, planerskovl 40 og cm VT Stort udvalg i nye og brugte plæneklippere kip planerskovl Incl. 20, 40 og 100 cm kip planerskovl SPECIALPRIS SPECIALPRIS SPECIALPRIS FREM TIL FREM TIL FREM TIL , , , ,- Incl. moms 1800 og 3000 kg Minigraver og fuchs knækstyret minilæsser 2 års garanti Samme lave pris som andre steder men her er din maskine samlet og klargjort af fagfolk. - Alt i service og reparationer af entreprenørmaskiner UDL Kullinggade Svendborg. Tlf.: Teglværksvej Gudbjerg Tlf Mobil Teglværksvej Gudbjerg Tlf Mobil KVALITET OG ORDHOLDENHED... S Y D F Y N S K Se mere på Her kan du bl.a. se et bredt udvalg af referencer og læse mere om vores kompetencer. KVALITET OG ORDHOLDENHED solidt funderet i den frodige, sydfynske muld Hos Guldfeldt Tømrer-Murer A/S i Svendborg er det virksomhedsfilosofien, at kvaliteten igennem alle faser er konstant høj uanset opgavens omfang og art. I vores kvalitetskoncept indgår bl.a. efteruddannelse som et væsentligt element. Vi er af den mening, at en høj grad af kursusaktivitet er nødvendig, når motivation og højt fagligt niveau skal bevares. Kun derved vil vi fortsat være en seriøs og konkurrencedygtig udbyder på markedet. Alt i bygge- og serviceopgaver. Store som små. Erhverv & privat. NB! Husk vi har døgnåbent Guldfeldt Tømrer-Murer A/S - Tværvej Svendborg - Tlf Fax

13 1. juni 2010 AVISEN 13 God opbakning fra start Allerede fra GOG 2010 s start i Marts måned har der fra sponsorside været god opbakning til GOG. En forårspakke blev udbudt, til Dem der ville være med fra den absolutte start. Pakken indebar til sponsorerne et større udbud, af tilbud i løbet af foråret. Højdepunktet i pakken var en 2-dages tur til Kiel, hvor vi blandt andet overværede Bundesligakampen THW Kiel - Fuchse Berlin. ØST Udkommer Tirsdag/ Onsdag 52 uger om året Nu er vi så klar med sponsorpakkerne for de kommende sæsoner, og vi ser utroligt meget frem til et godt og tæt samarbejde med det sydfynske erhvervsliv. Det er vigtigt for os i GOG, at Vores sponsorer får nogle gode oplevelser. Samtidig sætter vi stor fokus på at opretholde det gode erhvervsnetværk som GOG igennem tiden har fået opbygget, dette netværk skal opretholdes og udbygges. Det kan kun lade sig gøre, hvis vi giver noget igen til Vores sponsorer. Der er ingen tvivl om, at vi skal have opbakning hvis projektet skal lykkes. Vi vil tilbage til toppen af dansk håndbold, men det kan vi ikke gøre alene. Vi håber derfor, at hele det sydfynske område, stor som lille, vil stå sammen i genopbygningen af GOG. Vi oplever allerede stor opbakning, og det er rigtigt glædeligt. Vi vil gøre alt for, at man som sponsor såvel som, tilskuer i GOG, får fuld værdi for pengene. KYSTEN Tryk på tekstiler Arbejdstøj T-shirts Sweatshirts Poloer Skjorter Jakker Sportstøj Nøgleholdere Gaveartikler Reklamerartikler Tryksager Webdesign Klistermærker Skilte Plastickort Plakater Banner Annoncer Autoreklame Streamers og meget mere En avis der bliver set Konkurrencedygtige priser En annonce i Østkysten er også en annonce til dit nærområde Næsten husstande på hele Østkysten Svendborg - Ringe - Nyborg Postbox 19 - Stærkærvej Gudme - Tlf Fax Web: Vi kan NÆSTEN ALT i reklame Stationsvej 6 - Ørbæk - Tlf Åbent hverdage kl , torsdag dog til kl Massive trægulve, Lamelgulve, Sportsgulve Indendørs pleje af trægulve, -møbler og -lofter Udendørs pleje af træmøbler og -terrasser Fri entré Oplev sommerballet ved Valdemars Slot lørdag den 12. juni kl Få en stærk kulturoplevelse under åben himmel, når Danske Sommerballet 2010 besøger Troense. Du kan opleve balletdansere fra Det Kongelige Teater i et helt specielt program af både moderne og klassiske balletter. Læs mere om repertoire og praktiske forhold på I forbindelse med Danske Sommerballet 2010 vil vi gerne takke Event Sydfyn og Valdemars Slot for et godt samarbejde. Det Kongelige Teater er arrangør af og kunstnerisk ansvarlig for Danske Sommerballet, der sponsoreres af Danske Bank. Danske Sommerballet er sponsoreret af Junckers Industrier A/S Værftsvej Køge Tlf CREATING EXCEPTIONAL SPACES

14 14 AVISEN 1. juni Se på din økonomi med friske øjne Få et økonomitjek din fynske samarbejdspartner når det drejer sig om persontransport og vores bud på kontante besparelser Ulrich Thomsen kunderådgiver tlf Klosterplads Svendborg tlf sydbank.dk Med et økonomitjek kommer din økonomi til et rigtigt serviceeftersyn. Du får svar på, om du f.eks. kan opnå fordele ved at lægge dine lån om tilpasse dine pensionsindbetalinger miljøforbedre din bolig. Ring derfor på og hør, hvad vi som Danmarks 4. største bank kan gøre for dig BETALINGSSTANDSNING Tag os med på råd i tide! Hurtig kontakt - giver os mulighed for at være konstruktive. KORT OG PRÆCIST BERTEL RASMUSSEN ADVOKATER...et team af dynamiske medspillere! Mæglergaarden Frederiksgade Svendborg Tlf CHEESEBURGER 10,- POMMES FRITES 15,- Uddannelse for unge og voksne... På VUC i Svendborg tilbyder vi undervisning med start august i mange fag: Hf enkeltfag Gymnasiale Suppleringskurser (GSK) Avu-fag (dansk, matematik, sprog, IT) FVU-dansk (læse og stave) Ordblindeundervisning Tilmelding NU. Bestil tid på eller ring på HVAD ER D I N FAVORIT? Nyborg VUC FYN Svendborg Langeland - et godt sted at komme videre... tlf:

15 1. juni 2010 AVISEN 15 Hallen - mit andet hjem Kort portræt af træner Thomas Brandt Thomas er 29 år og fra Gudme. Han spillede håndbold fra ganske lille, og da han var 15 år, ødelagde han sit korsbånd og måtte opgive en aktiv håndboldkarriere. I stedet valgte han som mange andre, der bliver skadet i sporten, at blive træner. Lige siden har han været børnetræner, og årgangene har han fulgt hele vejen igennem. fungeret som træner i GOG resten af tiden. - Det er et superfedt liv med masser af energi, sport og sjov, konstaterer han. Privat bor han i Svendborg sammen med kæresten Therese, og til november skal hun og Thomas være forældre. - Det bliver spændende at prøve, smiler Thomas og afslører, at familien er hans eneste hobby. - Jeg er så privilegeret, at min store interesse også er mit arbejde, og det værdsætter jeg meget højt, fastslår han. Tlf Det har været en stor del af mit liv, og fantastisk at få lov at være en del af de knægtes opvækst. Dem skylder jeg en stor tak for det, jeg er i dag, siger Thomas. Efter folkeskolen blev Thomas udlært elektriker ved Sydfyns El i Hesselager. Som færdiguddannet valgte han at tage på højskole i Oure for at få papirer på de trænererfaringer, han havde tilegnet sig i hallen. Dansk Håndbold Forbunds fulde træneruddannelse, som normalt kræver flere års aftenskole, kunne han tage på Oure i løbet af et år og samtidig være en del af et sjovt socialt fællesskab....vi støtter GOG og Kasper Jørgensen i at nå toppen af dansk håndbold igen. Allerede under uddannelsen blev han hyret som træner på skolen, og siden 2005 har han været deltidsansat i Oure og Du kan sagtens købe en ny bolig uden at tale med Nordea. Du opdager nok aldrig, hvad det koster at lade være Lån over 80 % af din boligs værdi for pt. 5,15 % i rente, som fordel+kunde. ÅOP: 5,6 % Foto: D3 Reklame A/S - Svendborg Din økonomi er nøglen til nye muligheder. Når du samler din økonomi hos os, som fordel + kunde, kommer du hele vejen rundt om din økonomi sammen med din personlige rådgiver og du får samtidig faste lave priser. Sammenlign vores priser på pengepriser.dk via nordea.dk/svendborg Tal bolig med os, i en af vores over 30 filialer på Fyn, eller læs mere på nordea.dk/svendborg

16 16 AVISEN 1. juni Jordvarme Bedre økonomi med jordvarme Spar op til % Vølund Varmeteknik FIGHTER 1140 og 1240 Komplette varmepumpeunits, som giver varmt vand samt opvarmning af boligen. Jordvarmeanlæg fra Vølund Varmeteknik, udnytter den passive solvarme fra jorden. Varmen genvindes via et varmepumpeanlæg til opvarmning af boligen samt brugsvand. Som varmekilde kan anvedes jord, stald eller sø. Udnyttelsen af den passive solvarme giver en besparelse på opvarmningen, op til 50-60% i forhold til olie. Vølund Varmeteknik leverer varmepumper fra 6kW - 17kW. Bregningevej 1B, Vindeby 5700 Svendborg Tlf Spodsbjergvej Rudkøbing Tlf

17 1. juni 2010 AVISEN 17 Mikkel Hansen vender tilbage til GOG Udover Mikkel deltager flere kendte navne fra tidligere GOG hold, Klavs Bruun Jørgensen, Nikolaj Jakobsen, Søren Haagen, Jakob Green, Keld Vilhemsen m.fl. Samtidig bliver det første anledning til at se det nye GOG hold i aktion, vi har store forventninger til holdet og der er ingen tvivl om at ambitionen er at rykke op i 1. Division Kampen spilles i Gudmehallen onsdag d. 2 juni kl Efter i weekenden, at have spillet Champions League finale med Barcelona, vender Mikkel Hansen tilbage til GOG for at være en del, af det hold bestående af tidligere GOGspillere, der skal tage kampen op mod GOG s hold for den kommende sæson. Barcelona tabte kampen knebent med til THW Kiel, der dermed endnu engang løb af med CL-trofæet. Barcelona lå i front stort set hele vejen, men blev til slut overhalet af Tyskerne. Ærgeligt for Mikkel og Barcelona, men vi er stadig stolte af at kunne præsentere ham i Gudmehallen. HVAD ER D I N ÅBENT ALLE DAGE FAVORIT? Nyborg Minigraver Minilæsser Ny MINI G MINI G MINI Ny Ny Frontrider 360 Zero-Turn Rider Kombinerer en almindelig frontrider s styring og komfort med en zero-turn s egenskaber og flek sibilitet. Du vil blive overrasket over Cub Cadet Frontrider s præcision og hurtighed. Rideren vil, med sin kraftige 22 HK Kawasaki motor og 127 cm klippebredde, give dig mulighed for at reducere klippetiden med op til 50%. Doosan VT VT Incl. 20, 40 og 100 cm Incl. Doosan kip 20, planerskovl 40 og cm VT kip planerskovl Incl. 20, 40 og 100 cm kip planerskovl SPECIALPRIS SPECIALPRIS SPECIALPRIS Stort udvalg i nye og brugte plæneklippere FREM TIL FREM FREM TIL FREM FREM TIL , , , og 3000 kg Minigraver og fuchs knækstyret minilæsser 2 års garanti U - Alt i service og reparationer af entreprenørmaskin Servicerende forhandler: Teglværksvej Gudbjerg Tlf Mobil Teglværksvej Gudbjerg Tlf Mobil Ekstra ordinært forårs åbent om lørdagen fra kl Cubcadet forhandlerann.indd 1 17/02/09 8:53:49. KAN DU IKKE BESTEMME DIG, ER DER MÅSKE RÅD TIL TO? 107 COMFORT PLUS 1.0 5D MÅNEDLIG YDELSE: 995 KR.* Bilen kan være vist med ekstraudstyr og evt. metallak. Brændstofforbrug ved blandet kørsel (EU-norm) er fra 21,7 til 22,2 km/l. CO 2 -emissionen er fra 106 til 107 g/km. *Finansiering via Peugeot Finans. Udbetaling: kr. Variabel rente: 3,95 %. ÅOP: 9,19. Løbetid: 96 mdr. I ydelsen er medfinansieret leveringsomkostninger. Der tages forbehold for endelig kreditgodkendelse. En spritny Peugeot til under kr. om måneden? Det inviterer jo ligefrem til impulskøb. Og det er næppe et af dem, du fortryder. PEUGEOT 107 PEUGEOT SVENDBORG

18 18 AVISEN 1. juni Tilbage til knokkel og kontra Thomas Brandt - en af vore egne ser frem til spændende og udfordrende år som træner for et hold fremadstormende herrer Af Lars Rasmussen GOG bliver det hold, alle vil slå i 2. division, så træner Thomas tændstik Brandt afviser enhver snak om bare at løbe igennem sæsonen. Viljen til sejr afgør mange kampe, så selv om GOGs nye førstehold på herresiden på papiret mageligt kan klare sig i midten af 1. division, er det vigtigt at være koncentreret om hver kamp i 2. division. - Sammenhold og sejrsvilje skal føre os igennem, og spillerne er klar til at give både fans og sponsorer oplevelser med fart og drama, forsikrer Thomas med tydelig opfordring til at komme og bakke op fra første fløjt. Mange års erfaring Thomas Brandt har trænet ungdomshold i Gudme lige siden han var 15. Han har aldrig været i nogen anden klub, men til gengæld har han været med til at sikre de unge spillere flere medaljer end ungdomsspillere i nogen anden dansk klub. - Jeg har især været glad for processen og det at se de unge vokse med sporten og udfolde deres drømme og potentialer, fortæller Thomas Brandt. - På ungdomsholdene tæller resultaterne ikke nær så meget efter min mening. Der er det mere det sociale og glæden ved selve håndboldspillet, det handler om, forklarer han. Sidste år blev han assistenttræner for Gudmundur Gudmundsson netop fordi han har klubben i blodet og kender alle de unge talenter. - Sæsonen gik jo også fint, selv om det blev sværere at bevare koncentrationen i det økonomiske kaos, så det er en hel lettelse at være ude af den onde spiral, konstaterer han. Thomas var også helt klar til at assistere Gudmundur i år, hvis ikke den lille, stærke islænding havde fået et langt bedre betalt tilbud. Pludselig var der ikke andre til at tage det nye førstehold, og da Thomas alligevel kender de fleste og havde tegnet mange af linjerne i planerne for næste sæson, var han ikke betænkelig ved at sige ja. - Både Kasper og jeg har en stor kærlighed til det her sted, og vi har en kæmpe talentmasse at arbejde med, så jeg er fuld af optimisme, siger han. Fokus på sporten - Vi har sammensat et hold, som vil håndboldprojektet og GOG, fortæller Thomas. - Alle på holdet har de evner og værdier, der skal til. De elsker at træne, de fleste kender hinanden i forvejen, og de er indstillet på et sundt og stærkt sammenhold, som er det, der kan bære igennem også i svære tider, fastslår han. Selv om det er 2. division, er lønninger og træningspas lagt i 1. divisionsniveau, for det er der spillerne hører til. 4 boldpas om ugen foruden fysisk træning er de sportslige krav, og udenfor kamp- og træningstid er spillerne indstillet på også at bruge tid på livet i klubben. Tale med ungdomsspillere og med sponsorer, når det falder naturligt. - Det spil, publikum kan forvente er tilbage til de gamle dyder vi knokler i forsvaret og spiller hurtig kontra, så snart vi kan, afslører Thomas Brandt. - Tempo og strategi vil ikke være mere anderledes end i ligaen, men fysikken er den store forskel. Derfor håber jeg, publikum vil møde med et åbent sind, for de gutter her har potentiale til at blive et folkeligt hold, forklarer han. Stærk ungdom GOG har i årevis haft en suveræn talentudvikling, og mange af spillerne løber i dag ud for stærke ligahold i både Danmark og udlandet. Den talentfabrik skal i de kommende år kobles tæt på seniorholdet. - Årsagen til talentudviklingen er, at vi har en stribe rigtig gode trænere og et godt miljø for børneholdene, og i ungdoms- og ynglingeårgangene har vi fået et unikt samarbejde med Skolerne i Oure, forklarer Thomas Brandt. - Det er et sydfynsk guldæg, som jeg ser kan fortsætte de næste mange år med at fostre talenter, fordi vi hele tiden udvikler samarbejdet, konstaterer han. Nyeste projekt er et samarbejde om træning efter en langsigtet fysisk og mental strategi. Store overarme er ikke interessant i GOG og Oure, for det kan man pumpe sig til på et par måneder. Mere vigtigt er en grundlæggende opbygning af fysikken over lang tid, og dertil kommer en mental træning, som hjælper de unge til at spændingsregulere og håndtere et stort pres. - Den mentale træning kan de bruge hele livet i alle sammenhænge, og det er vigtigt for os at udvikle hele mennesker, siger Thomas. - Alle de førende klubber har nået hvad de kan på det taktiske og tekniske, og det fysiske kan de flytte nogle få procent, så hvis vi kan løfte præstationerne 25 procent ved en mental styrke, vil det skabe resultater på langt sigt, konstaterer han. Thomas understreger, at konkursen faktisk er den bedste chance, de unge spillere har fået. Når GOG i 15 år har spiller på et internationalt niveau, er det kun et fåtal, der kan springe ind på holdet. Nu har de unge en fair chance for at komme med og vokse i takt med udfordringerne. TRÆT AF UOVERSKUELIGE FORSIKRINGER? Få en snak med en uvildig rådgiver DE FRIE FORSIKRINGSMÆGLERE Claus Rasthøj - din lokale mægler Mobil: Sådan vil vi gerne have du har det, når du tænker på dine forsikringer! WAVE - BANEBRYDENDE DESIGN BØLGER fra kreativ tanke til inspirerende virkelighed Flyttesalg spar op til 70% Drømmen begynder her Svanes lounge køkken Brug også Wave uden for køkkenet - f.eks. med skabe, der fortsætter ud i spisestue eller stue for at skabe en gennemgående helhed i rummet. Design i bevægelse Svane Køkkenet har et bredt sortiment inden for de sorte køkkener og præsenterer her Wave. Wave er køkkenet med de enkle linjer, der overraskende brydes af fronter med en helt speciel struktur. Nærmest som bølger eller krusninger på havoverfladen eller sand på stranden. Gå efter drømmen nu... besøg din nærmeste Svane forhandler og hør mere! Svane Køkkenet Adresse & Nr. Postnr. & By Tlf Ørbækvej 101, 5220 Odense SØ, Tlf Fax Se mere på svane.com

19 1. juni 2010 AVISEN 19 Et spørgsmål om tid GOG 2010 direktøren Kasper Jørgensen har troen på, at den lange vej mod ligaen vil lykkes, og han har modet til at gå i front for sagen Af Lars Rasmussen For flere år siden besluttede Kasper Jørgensen, at når karrieren på håndboldbanen på et tidspunkt var slut, så ville han arbejde i administrationen i en håndboldklub. Gode venner og familie jokede dengang med, at han da skulle være håndbolddirektør, men det var ikke ambitionen dengang. Han havde heller ikke drømt om, at det skulle være allerede nu. Og da langt fra ønsket, at det skulle være på baggrund af en konkurs. Pludselig i vinteren 2010 står han overfor et tilbud om at blive direktør i GOG 2010 A/S med ansvaret for at føre klubben tilbage til ligastatus. Han føler sig ikke færdig som håndboldspiller, så det er den første betingelse, at han kan fortsætte på banen ved siden af direktørjobbet. Dernæst kræver det nogle grundige overvejelser med sig selv og med Kamilla hjemme i Svendborg. Hun er også meget aktiv, og de har to drenge, så det gælder om at være indstillet på svær balance med en krævende rolle i Gudme. - Jeg ser chancen for at genetablere den klub, som er så vigtig en del af mit liv, og da både jeg selv og andre har tilliden til, at jeg kan løfte opgaven, kan jeg ikke sige nej, og jeg er sikker på, jeg nok skal sikre plads både til familien og klubben, forklarer Kasper Jørgensen. Vi tager den her fra Den 1. juni 2010 tiltræder Kasper Jørgensen officielt som direktør. Han har dog allerede siden midten af april arbejdet intensivt i hjørnekontoret i Gudme for at grave sig ned i alt det, der kræves for at drive en professionel håndboldklub. Alt materiale fra tidligere er væk med konkursen i det gamle selskab, og staben af hjælpere er decimeret betydeligt. - Jeg har en uvurderlig støtte i bl.a. Niels og Vivi Kildelund, som har været med i mange år, men på mange fronter starter vi fra scratch, forklarer Kasper Jørgensen. - Det giver os omvendt en helt unik chance for at bygge økonomien, holdet og organisationen op i et helt nyt koncept, præcis som vi ønsker det, og jeg er glad for, at det sker i en tæt dialog med en engageret bestyrelse, fortæller han. Bæredygtige ambitioner er nøgleord for Kasper Jørgensen, og han lægger stor vægt på, at alle større og vidtrækkende beslutninger træffes i enighed med bestyrelsen. Noget at kæmpe for Antallet af kampe og mængden af træning i 2. division er knap som i ligaen, og det giver lidt luft til at påtage sig de mange opgaver på kontoret. Foruden strategi og planlægning, forhandlinger om spillerkontrakter, møder med bestyrelsen og masser af korrespondance på mail og telefon, har Kasper Jørgensen en stor og vigtig opgave i at forhandle sponsorkontrakter på plads. - Det er naturligvis nyt for mig, men det er ikke svært at sælge en vare, man kan stå inde for, siger Kasper Jørgensen. - Alle der har været i forskellige klubber vil give mig ret i, at GOG er noget særligt. Den gamle klub har en kultur, en historie og et værdisæt, som er værd at kæmpe for, og det møder jeg heldigvis stor forståelse for, når jeg kommer rundt for at tegne nye sponsoraftaler, forklarer han. Kasper Jørgensen er helt klar over, at der sker en udskiftning i sponsorkredsen, men ligesom nogen forsvinder, vender andre tilbage og mange holder fast. Alle på holdet og i kulisserne er bevidste om, at nu gælder det om at gribe den ene chance, der er for at vise, at GOG er tilliden værd, og at klubben kan tilbyde sponsorerne meget. Allerede fra denne sæson. - Mange sponsorer fortæller mig, at de har været fantastisk glade for det netværk, der var bygget op omkring GOG, og det vil vi arbejde på at genopbygge. Målet er at skabe nogle helhedsoplevelser, for netop sammenhold på alle fronter er det, der skal til for at komme tilbage i toppen af dansk håndbold, fastslår han. Travlheden i maj er iøvrigt ikke blevet mindre af, at Kasper Jørgensen også lige skulle klare to eksamener i HD. Fakta om Kasper Alder: 33 år Højde: 187 Position: Venstre back - og direktør Tidligere klubber: HMH Maribo, Virum Sorgenfri, Grasshoppers, GOG og Team Sydhavsøerne Resultater: VM og EM guld med ungdomslandsholdet, DM guld, pokalvinder Uddannelse: lærer + HD Bopæl: Svendborg Familie: Gift med Kamilla og Sebastian og Villas på 6 og 3 år Vi har DOBBELT OP på bowling! Spil 2 timer, betal for 1! Gælder fra 21. juni til 31. august! TILBUD! Gratis sommer dessertpakke Ved køb af weekendbuffet Ta selv isbar, jordbærgrød og koldskål 1. juni til 13. september Børn ½ pris på buffet Gælder for børn under 12 år Buffet & Bowling Ny buffet pr. 1. juni - ta hele familien med! Søndag til torsdag er der minimum 5 hovedretter. Fredag og lørdag er der minimum 7 hovedretter. Familiebuffet hver søndag for både børn og voksne. Hverdagsbuffet - mandag til torsdag Pris pr. person inkl. 1 times bowling 139,- Weekendbuffet - fredag og lørdag Pris pr. person inkl. 1 times bowling 199,- Familiebuffet - søndag Pris pr. person inkl. 1 times bowling 139,- Priserne er ved 4-6 personer pr. bane - ekskl. skoleje kr. 15,- Se mere og book online på God smag - og god samvittighed Med Daloons forårsruller til ovn er det nemt at servere sunde og lækre retter. De sprøde ruller er nemlig fyldt med magert, krydret kød og groft snittede grøntsager. Og så er de samtidig nemme at tilberede, for de kan lægges direkte fra fryseren ind i ovnen. På den måde kan I tilbyde en spændende asiatisk smagsoplevelse med kun 6 % fedt og lav fedtenergiprocent! Bowl n Fun Svendborg Nyborgvej Svendborg Tlf _Daloon_GOG_Ann_131x180.indd 1 09/09/09 13:20:37

20 20 AVISEN 1. juni Brug for en medspiller til dit boligkøb? Tag Nykredit med på råd når behovet for en ny bolig melder sig. Hos os får du en personlig rådgiver, der hjælper dig i gennem alle trin i forbindelse med dit boligskifte. Så får du bedre tid til at koncentere dig om alle andre nye spørgsmål, der unægtelig melder sig, når du skifter bolig. Vi er med dig fra start til slut - og vi rådgiver dig om hele din økonomi med boligen som udgangspunkt. Kontakt os på telefon og aftal et uforpligtende møde med en af vores erfarne rådgivere. Vi kommer også gerne hjem til dig. Pernille Ingemann Tlf.: Tine Pedersen Tlf.: Vestergade Svendborg

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Vend bøtten på hovedet!

Vend bøtten på hovedet! BØRNEKULTUR En af de store udfordringer for klubbernes trænere og ledere er, at de i højere grad skal opbygge det fællesskab, en holdsport nu en gang er, omkring det enkelte individ og ikke omvendt. Sådan

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Vejen frem. Dermed står Danmark med et fantastisk udgangspunkt til fremtiden, og til at kunne bevare vores position i toppen af verdenseliten.

Vejen frem. Dermed står Danmark med et fantastisk udgangspunkt til fremtiden, og til at kunne bevare vores position i toppen af verdenseliten. Vejen frem I starten af 2012 blev Danmark kåret som verdens bedste håndboldnation. Kåringen skete på baggrund af de seneste års resultater, som vores landshold har præsteret på såvel ungdoms- som seniorsiden

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS

Bliv sponsor for Basketballklubben BMS BMS ELITEBASKET Bliv sponsor for Basketballklubben BMS Velkommen i BMS Basketballklubben BMS er en af de mest vindende klubber i dansk basketball med mange mesterskaber i de 40 år, klubben har eksisteret.

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

SPOT PÅ SPILLERAGENTER

SPOT PÅ SPILLERAGENTER SPOT PÅ SPILLERAGENTER Af Martin Bager & Lean Bach - bragt i Spillernyt, marts 2011 Agenter fylder mere og mere på den danske håndboldscene på godt og ondt. Martin Bager og Lean Bach er suppleanter i Håndbold

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Livet er for kort til at kede sig

Livet er for kort til at kede sig Artikel i Muskelkraft nr. 6, 2005 Livet er for kort til at kede sig Venner, bowling, chat jeg har et godt liv, fordi jeg gør de ting, jeg vil, siger Malene Christiansen Af Jane W. Schelde Engang imellem

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 Nyheder 20. August 2015 De to danske snedkerdeltagere ved World Skills 2015 i São Paulo opnåede de højeste placeringer nogen snedkere har opnået ved et World

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Emission 2013. Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os.

Emission 2013. Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os. Emission 2013 Brøndby skal igen være et fælleskab, en identitet og en rejse af oplevelser som ingen kan tage fra os. Del 1: En skelsættende begivenhed Den kommende aktieemission er på mange måder en skelsættende

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

isi.dk Lev drømmen ISI Idrætsefterskole ISI.DK ISI Idrætsefterskole ISI Idrætshøjskole ISI.DK ISI Idrætshøjskole

isi.dk Lev drømmen ISI Idrætsefterskole ISI.DK ISI Idrætsefterskole ISI Idrætshøjskole ISI.DK ISI Idrætshøjskole isi.dk Lev drømmen ISI.DK ISI Idrætsefterskole Velkommen til en oplevelse for livet På ISI elsker vi idræt. Her har du chancen for at udvikle dig - som person og inden for den idræt, du brænder for. Rammerne

Læs mere

Møllevangskolen 7. årgang

Møllevangskolen 7. årgang December Møllevangskolen 7. årgang 2 Efter vi er startet i 7.klasse, er vi kommet op til de store hvor vi før var de ældste elever, er vi nu de yngste elever på gangen. Det kan medføre visse problemer

Læs mere

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Dagens kamp: 09/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

KOM OG VÆR MED. Den 21. - 22. februar 2015 i hallerne i Svendborg

KOM OG VÆR MED. Den 21. - 22. februar 2015 i hallerne i Svendborg KOM OG VÆR MED Den 21. - 22. februar 2015 i hallerne i Svendborg Alle kan deltage i årets festligste idrætsweekend åbne stævner i forskellige idrætter, fest og masser af sjove oplevelser Svendborg Firma

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt

Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt Følg Rikkes kamp for at tabe 30 kilo Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt at sige nej til mad På trods af alle gode intentioner og et solidt team af eksperter i ryggen, har tallet på vægten ikke

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

SPECIAL. Thomas Christensen: Et moderne OB grundlagt på stolte traditioner HOVEDSPONSOR I OB

SPECIAL. Thomas Christensen: Et moderne OB grundlagt på stolte traditioner HOVEDSPONSOR I OB BSERVATION SPECIAL Thomas Christensen: Et moderne OB grundlagt på stolte traditioner HOVEDSPONSOR I OB Et moderne OB grundlagt på stolte traditioner Vi vil gribe fremtiden anderledes an. Derfor har vi

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle.

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. I Kina har man også spillet fod-bold for flere 1000 år siden,

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter 1. Velkomst ved Anders. Vi vil gerne høre hvad I mener inden vi beslutter noget 2. Forslag om nye aldersinddelinger

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Tryghed i din økonomi

Tryghed i din økonomi Tryghed i din økonomi Velkommen i Sparekassen Faaborg Sparekassen Faaborg er en bank med rødderne solidt plantet i den fynske muld. Lige siden stiftelsen i 1846, hvor 24 borgere i Faaborg hver indskød,

Læs mere

Fra talent til landshold. den røde/hvide tråd i dansk kvindefodbold!

Fra talent til landshold. den røde/hvide tråd i dansk kvindefodbold! Fra talent til landshold den røde/hvide tråd i dansk kvindefodbold! Indledning Fodbold er den største sportsgren i Danmark, og antallet af piger som spiller fodbold er støt stigende. Pt. er ungdomsfodbolden

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel

Vi håber på, at du finder nyhedsbrevet både nyttigt og interessant. DHF-Håndboldskole i Hammel #2, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Så er vi netop gået i gang med anden halvdel af turneringen og det er tid til sæsonens andet nyhedsbrev. Heri forsøger vi at komme med de mest

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån.

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. værd at vide om din bank Tryghed i din økonomi Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. Tryghed i din økonomi Med vores nye kampagne sætter

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Gift/ samlevende /familie Single

Gift/ samlevende /familie Single Navn: Steffen Bonde Alder: 24, født 5. december 1989 Adresse: Havneholmen 38, 2. tv Mail: sbj@citius-remex.com Telefon: +45 31 12 30 33 Facebookside: CitiusRemex og Steffen Bonde Evt webside: www.citius-remex.com

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves.

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves. HH, 15. maj 2013 1582 arbejdsmiljørepræsentanter om hvervet som 3F AMR Hvordan er det at være arbejdsmiljørepræsentant på de mange forskellige virksomheder, hvad har AMR erne brug for og hvordan ser de

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

TPI Odense - Håndboldafdelingen

TPI Odense - Håndboldafdelingen TPI Odense - Håndboldafdelingen Vision Vi skal være lokalområdets bedste håndboldklub Derefter skal vi være Odenses bedste håndboldklub Til sidst er målet at være Fyns bedste håndboldklub Målsætning Vi

Læs mere

DA N S K GOL F U N ION

DA N S K GOL F U N ION DA N S K GOL F U N ION Landsseminar for junior- og eliteledere Talentudvikling i verdensklasse fra mikrogolfer til majorvinder 19. november 2011 FAKTA OM DAGEN PROGRAM FOR DAGEN WORKSHOPS FOREDRAGSHOLDERE

Læs mere

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse 3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse Caroline La Cour (billedet: til venstre) er 11 år, har trænet Taekwondo i 3 år og teknik i 1 år. Anne-Sofie Voersaa (billedet: i midten) er 11 år, har

Læs mere