Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 13. marts 2017 i Arena Randers

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 13. marts 2017 i Arena Randers"

Transkript

1 Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 13. marts 2017 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 29 foreninger deltog ud af kredsens 68 foreninger, der var 19 afbud og 20 foreninger der ikke mødte op. Poul Wrang bød velkommen. Valg af 3 stemmetællere: Karen Margrethe Fogh, Nørre Djurs HK. Henrik Bangshøj, Bjerringbro FH. Stine Schytte, Randers KFUM. 2) Valg af dirigent Richard Andersen Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 3) Kredsformandens beretning (Poul Wrang) Poul startede med at byde velkommen til Dorte Jonasson, som var med som repræsentant for JHF. I vores kreds har der været en medlemstilbagegang på 20% over 5 år, det er generelt for Danmark og det er meget ærgeligt. Det kan måske være på grund af faldende fødselstal inden for de seneste år, som er begyndt at slå igennem. Knæk kurven har nu kørt i 3 år, vi er i gang med det 4 år. Vi kan konstatere at kreds 4 har fået + 10 hold, i andre kredse har der også været fremgang. Så vi kan konstatere at knæk kurven virker. Poul fortalte om strukturen i JHF. Alle kredse vil starte en ny debat, om hvordan JHF kan tilpasse sig. Der er lavet et overordnet mål. Jylland er det bedste sted at spille håndbold håndbold i Jylland styrkes. I august måned 2017 vil alle kredsbestyrelsesmedlemmer og ansatte i forbund og kredse blive inviteret til et lørdags-møde, hvor strukturen skal drøftes. Spørgsmål/kommentarer fra forsamlingen. Leif Ernst Nørgaard Ravnstrup KFUM Hvad er kredsbestyrelsens holdning til strukturen? Alt er i spil, det blev grebet forkert an fra starten, vi nåede aldrig videre. Kredsbestyrelsen deltager i mødet.

2 Leif Ernst Nørgaard Ravnstrup KFUM I Viborg kommune er der 5 klubber som ligger lige udenfor kredsgrænsen, det er en stor ulempe. Leif vil gerne have puljer på tværs af kredsene i de lavere rækker, det vil medføre mindre kørsel. Større enheder vil medføre færre grænser. Lars vil tage forslaget til efterretning. Karin Molbo Hornbæk SF Det er et stort spørgsmål om struktur, er foreningerne tilfredse, eller vil de gerne have større kredse? Kommer der 1 regelsæt for hele Danmark? Fra næste sæson , spiller hele Danmark efter de samme regler. Stine Schytte Randers KFUM Man skal tænke over dagligdagen for de forskellige foreninger, nu kender man dem på kontoret. Karen Margrethe Fogh Nørre Djurs Det bliver et nyt hoved man skal henvende sig til. Reglerne er de samme uanset hvem man henvender sig til. Mette Haunstrup Hornbæk SF Der bliver mange praktiske ting at tage stilling til, i A-rækkerne er der få hold som medfører lang kørsel, med større kredse vil der være flere hold. I AA-rækkerne møder man de samme hold. Det kunne være spændende at møde hold man ikke kender. Formandens beretning blev godkendt. 4) Beretninger fra udvalgsformændene: a. Turneringsudvalget (Lars Nielsen) Lars takkede for en rolig turnering hidtil, det har været en fornøjelse at være TU formand i denne sæson, der har ingen vrøvl været med klubberne. Der er stadig for mange der ikke udfylder holdkort til tiden korrekt, der mangler numre eller der står fiktive spillere. Det kan være vi skal lave et Ribers, så holdet ikke kan spille efter nr. 3 rykker på holdkortet. Der er virkelig noget som trænger til en opstramning. Fiktive spillere. Det må da være i klubbernes interesse at få flere registreret, så der kan komme kontingent kroner i kassen. Det er jo heller ikke fair over for de spillere som betaler deres kontingent, at nogle kører på frihjul, og bruger tape og harpix uden at bidrage til fællesskabet. Så til noget meget positivt. Medalje stævnerne. Vi er steget fra 39 hold sidste år til 74 hold i år. Dejligt at så mange klubber er med, og er villige til at stille haller til rådighed.

3 Spørgsmål/kommentarer fra forsamlingen. Jens Steffensen Bjerringbro FH Hvordan går det med at rykke til skæve årgange indenfor rækkerne? Svar fra Lars Nielsen Der er ikke besluttet noget endnu, DHF skal træffe beslutningen. Allan Kobstrup Hornbæk SF Fiktive spillere er ulovlige, de skal være væk inden for 24 timer. Klubberne ved ikke hvordan det skal rettes? Svar fra Tom Johannessen Det er ikke rigtigt, hver 3 uge bliver klubberne kontaktet om fiktive spillere, vedhæftet en guide til hvordan man retter dem. Brian Grøn Langå Håndbold Klub Hvad er en fiktiv spiller? Svar fra Lars Nielsen En fiktiv spiller er en du f.eks. henter i Brugsen lørdag formiddag, fordi du lige mangler en spiller til om søndagen og vedkommende ikke er medlem af klubben. Jens Vissing Lauritsen Søndermarkens IK Der er langt til kampe i U-10 Drenge AA rækken. Svar fra Lars Nielsen Der er tanker om måske at AA rækkerne kan spilles i stævneform, det vil spare kørsel. Derefter var der en livlig debat angående antal kampe til hjemmestævner, flere klubber vil gerne lave brag i hallen, fordi det er deres udstillingsvindue til de unge spillere at se senior holdene spille kamp. Lars svarede at alle ikke kan få det nøglenummer de gerne vil have, det kan ikke lade sig gøre, vi har kun 6 numre at gøre godt med. I nogle rækker skal vi indrette os efter nøglenummer fra JHF, og så er der efterhånden også mange hverdagskampe, som er klubbernes egen skyld, de er for det første dyrere, og medvirker til at der bliver færre hjemmestævner. b. Dommerudvalget (Jan Sabro) Lige inden sæsonstart kom der nye regler, og de blev ændret igen kort tid efter, til trods for det har der ingen protester været mod de nye regler. Der er heller ikke nogle klubber der har taget imod tilbuddet om orientering i de nye regler. Det er dejligt at se udviklingen ude i hallerne, der er meget få kommentarer fra publikum, de lader dommerne dømme kampene i god ro og orden. Det er en udvikling i den rigtige retning. Derefter orienterede Jan om den nye plan for dommerrekruttering fra sæsonen 2017/18. Som går ud på at klubberne skal levere dommere efter hvor mange hold de har med i turneringen. Der er sendt udførlig mail til alle klubber i kreds 4.

4 Der er oprettet 3 nye dommerkurser i kreds 4, som er gratis at deltage på. Til næste sæson skulle vi gerne have nye dommere. Ude i klubberne kan man måske have en ide om hvem der kan blive dommer, så er det bare om at prikke til vedkommende. Det er sjovere end at være flaskedreng i brugsen eller arbejde på tanken. Ved holdfællesskab vil man prøve at lave en udligningsordning. Spørgsmål/kommentarer fra forsamlingen. Jane Schmidt IF Mols Hvor mange skal man samle for at få et dommerkursus ude i klubben? Svar fra Jan Sabro Hvis man kan skaffe deltagere, vil vi meget gerne oprette et kursus, men vi er meget fleksible med dommerkurser, måske kan man gå nogle klubber sammen. Terkel Tranberg Viborg HK Den nye ordning vil gøre ondt på klubber med mange ungdomshold, de skal have mange dommere, hvad går gebyrerne til og må I opkræve gebyr? Svar fra Jan Sabro Hvis man har 28 hold, skal man have 3 dommere. Gebyret går til dommerudgifter, og ja vi kan indføre det. Derefter var der en livlig debat frem og tilbage om den nye plan for dommerrekruttering fra sæsonen 2017/18. Det hele kan man læse i den udførlige mail der er sendt ud til alle klubber i kreds 4. c. Uddannelsesudvalget (Hans Andersen) Hans fortalte at der er udbudt en ny træneruddannelse der gælder fra U-14 og op. d. Børneudvalget (Inge Rønne) Streetbolden er guld for de små håndboldspillere, den er nem at holde ved og man slår sig ikke på den. Inge mener man skal tænke bold længere op i rækkerne. På den nye kortbane skal man spille med læderbold. e. Eliteudvalget (Jørgen Larsen) Der har været 46 drenge fra 12 klubber til kredstræning, det er rigtig flot. Vi har et godt samarbejde med kreds 5, hvor vi har haft en fælles træning.

5 4) Kassereren forelægger det reviderede regnskab (Ole Ditlev) Regnskabet blev gennemgået og godkendt. Generalforsamlingen blev herefter suspenderet. JHF`s sølvnål blev tildelt Hans Andersen, for hans utrættelige indsats for håndbolden. Hans startede arbejdet i Bjerringbro FH i 1971, gennem årene har han været dommer og kredstræner. Han har været med i TU i 19 år, nu falder han desværre for aldersgrænsen for at være med i et udvalg under JHF. Hans er stadig aktiv i Bjerringbro FH. Sølvnålen blev overrakt af formanden Poul Wrang. Kåring af Årets Håndboldforening. Årets Håndboldforening i JHF Kreds 4 blev Rougsø KFUM. Poul Wrang foretog overrækkelsen af diplom og en check på kr ,00 til brug af rekvisitter fra TRESS. Poul begrundede Rougsø KFUM`s indstilling, og rettede en tak til alle klubber som havde Indsendt en indstilling. Afsked med Knud Rasmussen og Hans Andersen Vi skal i dag sige tak for veludført arbejde til 2 medlemmer af TU. Der tilsammen har arbejdet for håndbolden i 90 år. Knud Rasmussen og Hans Andersen har besluttet at nu er tiden inde til at sige farvel. Lars takkede på vegne af kreds 4, dem begge to for deres store indsats inden for håndbolden i kreds 4 og i Danmark. Lars overrakte dem hver en flot buket blomster samt en vingave. Generalforsamlingen genoptaget. 6) Behandling af indkomne forslag. Herunder forslag, der ønskes fremsendt til behandling på JHF s repræsentantskabsmøde. Der er ingen indkomne forslag.

6 7) Valg af kredsbestyrelsesmedlemmer: a. Turneringsudvalg Lars Nielsen (for 1 år) valgt b. Uddannelsesudvalget Hans Andersen (for 2 år) genvalgt c. Eliteudvalget Jørgen Larsen (for 2 år) genvalgt d. Kasserer Ole Ditlev (for 2 år) genvalgt 8) Valg af 5 repræsentanter til JHF s repræsentantskabsmøde, lørdag d. 6. maj 2017 kl i Hammel Idrætscenter. Hans Andersen, Jørgen Larsen, Lars Nielsen, Ole Ditlev og Allan Kobstrup. 9) Valg af revisor: Revisionsfirmaet Kvist & Jensen blev genvalgt. 10) Eventuelt a. Indlæg ved Udviklingskonsulent Anna Heide 2017 er sidste år med klubbuilding, der nu er blevet opgraderet til et bedre system. Håndboldspilleren i centrum Anna skal til at starte det op i LRV-Skals. Der var Tema hæfter til udlevering til klubberne. Anna fortalte om den nye sæson for Beach Handball, der er 5 stævner i år, og der vil igen være åbent sand 5 steder i kredsen, hvor man kan komme og træne gratis. I 2016 var 20 klubber, 2500 skoleelever tilmeldt Håndboldkaravanen/håndbold i skolen. Der var skolestævner i Viborg og Glesborg, som medførte nye medlemmer i klbberne. Til september vil der blive oprettet Trille & Trolle kursus i Hornbæk SF. Spørgsmål/kommentarer fra forsamlingen. Karin Molbo Hornbæk SF Hvad er en kortbane? Svar fra Anna Heide Kortbane er en bane på 25,8 x 20 meter, som er beregnet til nybegyndere i U-10 & U-12. Det er et godt begynderspil, hvor der blandt andet gerne skulle komme mere spil på mål, fordi banen er kortere.

7 b. Lodtrækning om 5 håndbolde og 5 træningskort blandt de tilstedeværende foreninger De heldige foreninger blev: IF Alliancen, Assens Idrætsforening, Dronningborg BK, Hammelev IF, Houlbjerg-Laurbjerg IF, IF Mols, Ravnstrup KFUM, Søndermarkens IK, Ulstrup IF og Viborg HK. Poul Wrang takkede dirigenten for indsatsen, og takkede de fremmødte for gode indlæg. Kredsgeneralforsamlingen sluttede med kaffe og franskbrød med pålæg og ost Referent Jette Uhrenfeldt Elsnab

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 14. marts 2016 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 14. marts 2016 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 14. marts 2016 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 29 foreninger deltog ud af kredsens 69 foreninger. Poul

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 30 foreninger deltog ud af kredsens 70 foreninger. Poul

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 20. marts 2013 i Elro Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 20. marts 2013 i Elro Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 20. marts 2013 i Elro Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. Fremmødt 28 foreninger af kredsens 74 foreninger.

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 23. marts 2011 i Elro Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 23. marts 2011 i Elro Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 23. marts 2011 i Elro Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. Fremmødt 41 foreninger af kredsens 72 foreninger.

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 21. marts 2012 i Skyline Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 21. marts 2012 i Skyline Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 21. marts 2012 i Skyline Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. Fremmødt 35 foreninger af kredsens 74 foreninger.

Læs mere

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 Dato: Mandag, den 23. marts 2015 kl. 19:30 Sted: Deltagere: Dirigent: Referent: Rødding Centret 12 foreninger + 7 medlemmer fra Kredsbestyrelsen i alt 31 stemmer

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen.

Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen. Århus den 22. marts 2018 Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Kent Nicolajsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. Århus den 11. marts 2016 Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Allan Enevoldsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1 torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen Reception for Kurt Jensen fra kl. 17:30. Formand Villy Nielsen bød alle velkommen til årets generalforsamling,

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Århus den 8. april 2015 Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Kurt Iversen bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Dorthe Huge

Læs mere

Kredsgeneralforsamling 12. marts 2018

Kredsgeneralforsamling 12. marts 2018 Kredsgeneralforsamling 12. marts 2018 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 4 INDHOLD Dagsorden... 3 Formanden... 4 Turneringsudvalget... 6 Dommerudvalget... 8 Uddannelsesudvalget... 10 Børne- og ungeudvalget...

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2014 Mandag den 5.maj 2014 kl. 19.00 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens Mulle Johansen bød velkommen til

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg lørdag den13. juni 2015 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag den

Læs mere

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub.

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub. Referat af generalforsamling den 16.02.2015 i Thy Mors HåndboldDommerklub. Der var mødt 24 op til selve spisningen og der var 24 til selve generalforsamlingen. Der var indkommet 7 afbud til selve arrangementet.

Læs mere

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. Mandag d. 19. marts 2012 i Brønderslev hallen

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. Mandag d. 19. marts 2012 i Brønderslev hallen Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1 Mandag d. 19. marts 2012 i Brønderslev hallen Der blev indledt med spisning kl. 18.00. Formand Villy Nielsen bød alle velkommen til årets generalforsamling,

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i JHF Kreds 1 mandag d. 23. marts 2015 i Brønderslevhallen

Referat fra kredsgeneralforsamling i JHF Kreds 1 mandag d. 23. marts 2015 i Brønderslevhallen Referat fra kredsgeneralforsamling i JHF Kreds 1 mandag d. 23. marts 2015 i Brønderslevhallen Der blev indledt med spisning kl. 18.00. Formand Villy Nielsen bød alle velkommen til årets generalforsamling,

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Tour 2011. Det officielle

Tour 2011. Det officielle PROGRAM DHF Beach handball Tour 2011 Det officielle beach handball DM Dansk Håndbold Forbund Inviterer for 15. år i træk alle klubber med hold fra liga, 1. div., 2. div., 3. div. og distriktsforbundets

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Velkommen til Langå HK s. Stævne 2013

Velkommen til Langå HK s. Stævne 2013 Velkommen til Langå HK s Stævne 2013 Stævneregler Der bruges ikke holdkort under stævnet, men ved ankomst meldes holdet ankommet hos dommerbordet. Alle kampe varer 1 20 min og der er ikke pause halvvejs.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Viby J., den 8. oktober 2014 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Deltagere: Anja Thomadsen kreds 1 Karen Johansen Kreds 2, Annette

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. Mandag d. 17. marts 2014 i Brønderslev hallen

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. Mandag d. 17. marts 2014 i Brønderslev hallen Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1 Mandag d. 17. marts 2014 i Brønderslev hallen Der blev indledt med spisning kl. 17:30 i forbindelse med receptionen for Carsten Goul. Formand Villy Nielsen

Læs mere

FORMANDENS BERETNING FOR 2018

FORMANDENS BERETNING FOR 2018 FORMANDENS BERETNING FOR 2018 Selv om beretningen omhandler 2018, så er det vist på sin plads at starte med at kippe med flaget for det danske herrelandshold, der her i januar 2019 i suveræn stil hjemførte

Læs mere

KREDSFORMANDEN. Aktiviteter til rekruttering og fastholdelse

KREDSFORMANDEN. Aktiviteter til rekruttering og fastholdelse KREDSFORMANDEN Så er tiden atter kommet, hvor vi skal tage et tilbageblik på året, der er gået. De seneste 3 år har Knæk Kurven kørt for fulde omdrejninger og det er dermed som altid med spænding, at vi

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Kredsgeneralforsamling 19. marts 2014

Kredsgeneralforsamling 19. marts 2014 Kredsgeneralforsamling 19. marts 2014 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 4 INDHOLD Dagsorden... 3 Formanden... 4 Turneringsudvalget... 6 Dommerudvalget... 8 Uddannelsesudvalget... 10 Børne- og ungeudvalget...

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg lør.26. og søn 27. maj 2018 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2015 Mandag den 4. maj 2015 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens Mulle Johansen bød velkommen til repræsentanter

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014 2015 efter ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014. JK bød velkommen til første bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 efter sommerferien.

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014. JK bød velkommen til første bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 efter sommerferien. Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Jan Kampman (JKA), Jesper Christensen (JC) Finn P. Hansen (FPH), Sonja H. Andersen

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Program. Rosendal Julecup og 28. december

Program. Rosendal Julecup og 28. december Program Rosendal Julecup 2018 27. og 28. december Spillesteder: Der spilles i Hobro Idrætscenter og Rosendal Idrætsforum både den 27. og den 28. december. Rosendal Idrætsforum, Døstrupvej 23, 9500 Hobro.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 2

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 2 Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 2 Mandag d. 12. marts 2018 i Roslevhallen Formand Ove Leegaard bød alle velkommen til årets generalforsamling, med en særlig velkomst JHF s repræsentant Kent

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Til Bestyrelsen Viby J. den 13. april 2013 REFERAT af bestyrelsesmødet den 8. april 2013 på Forbundskontoret. Deltagere: Afbud: Per Sørensen (PS), Sigurd Skovborg (SS), Flemming Blåbjerg (FLB), Villy Nielsen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat fra Fyns Håndbold Forbunds Repræsentantskabsmøde Afholdt mandag den 6. maj 2013 kl I Pucken ved Odense Isstadion

Referat fra Fyns Håndbold Forbunds Repræsentantskabsmøde Afholdt mandag den 6. maj 2013 kl I Pucken ved Odense Isstadion Referat fra Fyns Håndbold Forbunds Repræsentantskabsmøde 2013 Afholdt mandag den 6. maj 2013 kl. 19.00 I Pucken ved Odense Isstadion 1 Der var fremmødt 34 foreninger til mødet. Der blev budt velkommen

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Beretning for JHF Kreds 5

Beretning for JHF Kreds 5 Formandsberetning 2015/16 Så er det tid til at gøre status over sæsonen 2015. Håndbold Danmark lider - lige som mange andre idrætsgrene af medlemstilbagegang. Det gør ondt i mit håndboldhjerte at se denne

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst ved formand Birger Dahl. Bød velkommen til de for HRØ nye omgivelser. Særlig velkomst til nåleindehavere,

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 11. september 2014 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 11. september 2014 på Forbundskontoret Viby J., den 18. september 2014 Referat af personalemøde torsdag den 11. september 2014 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1: Kreds 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret:

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 I forbindelse med generalforsamlingen i 2015 blev Ungdomsudvalget og Børne- og Ungeudvalget nedlagt, og erstattet af et nyt Børne- og Ungeudvalg. Det første

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014-2015 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Referent: Finn P. Hansen (FPH), Jesper Christensen (JC) Klaus Svendsen (KS), Sonja

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Odense den 24.05.17 Cirkl.nr.: 013-FU101 Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2017 Mandag den 8. maj 2017 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg søndag den14. juni 2015 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag den

Læs mere

Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5. Børneudvalget. Aktivitetsoversigt og øvrig information

Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5. Børneudvalget. Aktivitetsoversigt og øvrig information Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2013/2014 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2013/2014 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt særregler Side 4 &

Læs mere