Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100%

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100%"

Transkript

1 Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Velkommen til miniforløbet Sådan skaber du dit gennembrud nu! Det er så dejligt at se så mange fantastiske kvinder tage deres skaberevner seriøst og ikke længere vente på, at noget skal ske. Men i stedet for selv tage ansvar og få tingene til at ske. Så kæmpe tillykke med det! Det er så sejt. Hvad går miniforløbet egentlig ud på? Du skal igennem de næste 10 dage skabe dit helt eget økonomiske gennembrud dit penge mirakel. Hvorfor er det overhovedet vigtigt? At skabe sit økonomiske gennembrud? Først er der jo den helt åbenlyse grund, at vi har brug for penge for at eksistere. For at kunne betale vores husleje og vores mad. En anden grund er at hvis ikke vi tjener de penge, vi har brug for, kan vi ikke udbrede vores budskab. Sandheden er at jo flere penge vi tjener, jo længere, bredere, bedre kan vi komme ud med vores budskab om en bedre verden. Pengene i sig selv er ikke målet, men et velsignet middel til at live med glæde og overskud. Nu siger du måske: Jamen, jeg kan godt være glad, selvom jeg ingen penge har, Ja da, det kan du da. Det er ikke det, det handler om. Penge gør dig mere af det du er i forvejen. Og universet og naturen er et udtryk for overflod, så hvorfor er det, at vi tror penge er noget skidt. At vi ikke er spirituelle, hvis vi tjener mange penge. Penge gør dig til mere af det du er i forevejen. Så er du et kærligt menneske, vil du med endnu flere penge, kunne sprede din kærlighed endnu mere og endnu længere ud i verden. Den tredje grund til at det er nødvendigt, at vi tager ansvar og får skabt vores penge mirakel er, at som forretningskvinder og jo det er du også, hvis du har en forretning, hvor du er behandler af en slags. Så er ud over at være behandler også forretningskvinde. At som forretningskvinder bliver i først helt selvstændige og uafhængige af gamle paradigmer, når vi kan skabe det vi har brug for og lyst til herunder penge.

2 At så længe vi ikke kan forsørge os selv lede os selv, får vi svært ved at lede andre. Det kan alde sig gøre, men kun til en hvis grænse. At kunne forsørge sig selv på en nydelsesfuld og nærende måde, giver så meget ro, selvværd og gennemslagskraft. Så derfor! Er det så vidunderligt, at DU har valgt at tage dig selv og dit bidrag til verden seriøst. At du har taget ansvar og vil lære, hvordan du kan skabe det, du har brug for og lyst til. Vi kommer gennemforløbet til at arbejde med, hvad det der skal ti for dig, for at skabe dit gennembrud. I dag handler kaldet om hvordan forløbet er bygget op og hvorfor det er så vigtigt, at følge processen til punkt og prikke. Dernæst skal du finde dine 10 ønsker for Det du skal finde er dine 10 hjerteønsker. Altså de ønsker, der kommer helt indefra og som ikke er styret af gamle historier og mønstre. Når du har fundet dine ønsker, skal vi finde ud af hvad du har brug for pengemæssigt lige nu og her. For sandheden er at hvis ikke vi kan skabe, det vi har brug for lige nu og her, kommer vi aldrig til at manifestere det vi virkelig ønsker os. Når dine ønsker og dit pengebehov lige nu og her er fundet, skal du finde den mulighed, der ligger for fødderne af dig lige nu og her. Hvad er det, du kan gøre for at manifestere, det behov, du har lige nu. Ofte ser vi ikke de muligheder, der ligger lige for fødderne af os, fordi de er forklædt som modstand noget vi ikke er villige til at gøre. Muligheden for dit gennembrud er forklædt som noget du ikke har lyst, fordi din underbevidsthed ønsker at holde dig lige præcis, der hvor du er i dag. Den ønsker ikke at du skal udvidde dig. Den ønsker ikke at du skal vækste og skabe et nyt niveau at operere udfra. Det er ikke fordi din underbevidsthed er ond. Tværtimod. Så er det lige præcis det, den er programmeret til. At holde dig på plads. Og den kan være så djævelsk udspekuleret. Så derfor skal du på dag 7 finde ud af, præcist hvordan din underbevidsthed holder dig tilbage og hvad du kan gøre ved det. Hvordan du holder fokus på dit nye ståsted, på dine ønsker og på dit gennembrud, når din underbevidsthed spiller dig et puds. Processen i forløbet kan du bruge igen og igen. Og jo flere gange, du bruger den, jo hurtigere vil dine resultater vise sig og jo nemmere får du ved at gennemskue, når din underbevidsthed er på spil. Når du har brugt processen nogle gange vil du lynhurtigt kunne gennemgå den i hovedet til at finde dine muligheder, for at skabe det, du virkelig ønsker dig. F.eks. er dette forløb et resultat af denne proces.

3 Jeg havde brug for ,-. Et beløb som for et halvt år siden var fuldstændigt og totalt uoverstigeligt for mig. Men da jeg havde arbejdet med processen nogle gange og via den var nået op på en månedlig omsætning på mellem tusinde, lå de ekstra 50 tusinde ikke så langt uden for min komfortzone. Jeg ville altså gerne manifestere ekstra 50 tusinde og tænkte, som den første del af processen: Hvad er mine muligheder? Jeg havde i starten af året allerede fundet mine 10 hjerteønsker, så den del havde jeg klaret. Så jeg spurgte mig selv reflekterede over: Hvad er min mulighed for at manifestere 50 tusinde lige nu og her. Det første svar, der kom op var: Sælg 2 individuelle mentorforløb. Dem tager jeg ,- for stykket, så det var jo nemt nok. Jeg tjekkede muligheden op mod mine 10 ønsker og fandt at den mulighed for skaffe pengene ved at sælge 2 mentorforløb faktisk ikke var en mulighed for mig. For jeg havde i mine 10 ønsker skrevet, at jeg vil have mindre 1:1 på og mere gruppeforløb og passiv indkomst. Så det at skaffe pengene jeg ønskede via 2 mentorforløb, vat altså ikke en mulighed. Så tænkte jeg lidt videre Og op kom ideen til dette forløb her. Jeg kunne godt mærke, at jeg havde kæmpe modstand på det. For det var ikke noget jeg havde undervist offenligt i før og det lå uden for mit normale koncept. Alle stemmerne kom op: Hvem tror du, du er. Hvad vil de andre sige. Hvorfor vil du nu også det. Og jeg kunne mærke en uvillighed i at træde endnu mere ind i mit lys. Men samtidig kunne jeg mærke den her vildskab, lyst og passion. Jeg blev også sådan helt energisk, når jeg tænkte på det. Så næste spørgsmål i rækken: Hvad skal jeg gøre med nydelse og tilfredshed for at tjene ,- på det miniforløb. Sagen var klar. Svaret indefra mig var: En hurtig og intensiv mailkampagne. Hold det enkelt og overskueligt Lav 7 lydfiler ikke noget med video eller andet besværligt Et enkelt Q/A og en facebook gruppe. Og resultatet: Var så overvældende på så mange måder, som jeg aldrig havde drømt om.

4 Ja, det provokerende gammel frygt og øvre begræsninger. Men jeg holdt de pauser jeg skulle og holdt øjnene på målet. Også når min underbevidsthed gjorde alt hvad den kunne for at holde mig på plads. Så jeg ved at processen virker. Det der er super vigtigt i denne proces, er at blive ved, OGSÅ når modstanden melder sig på banen. Det er vigtig her, at understrege at vi IKKE er ude at hoppe fra grøn zone din tryghedszone og helt over i rød zone, hvor du hverken kan bunde eller noget som helst. Det er vigtigt at understrege, at du skal følge DIN indre guidning og række ud efter den støtte og opbakning, du har brug for. Bliv med processen og tag ansvar for dig selv og det du mærker. Ti stille med at du er i gang med denne proces overfor folk, som ikke forstår hvad du laver og som ikke er spirituelle anlagte. Ti stille overfor folk, som bare vil tale dig fra det eller nedgøre dig! Ræk ud efter hjælp i Facebook gruppen hos nogen som forstår dig og som kan støtte dig på en kærlig måde i den sårbare proces, du er i. Og vær god ved dig selv tag mange pauser og vær øm, vær nænsom med dig selv. Det er af afgørende betydning, at du BLIVER med processen. Alt for mange gange, har vi prøvet det med at skifte spor, når modstanden dukker op. Når det begyndte at blive lidt for svært eller lidt for frygtsomt, tænker vi Uhhh, det kan jeg ikke lige overskue og så stopper vi! Det er din underbevidsthed, der forsøger at holde dig på plads. Bliv med processen hele vejen igennem og søg støtte i facebook gruppen og vær god ved dig selv. Jeg garantere dig, at hvis du har ønsket for dit mirakel, så er opfyldelsen der også. Det er simpel yin og yang, lyst og mørkt. Når du har et dybtfølt ønske, så er opfyldelsen der med det samme.

5 Det er 100% sikkert. Det er også af afgørende betydning for dit gennembrud, at du rent faktisk laver øvelserne. Både de indre og de ydre. Hvor mange kurser har vi ikke, de blot står på hylden? Lad IKKE det her være et af dem. Hvis du får lyst til at skippe, så mærk godt efter og ræk ud i gruppen. Inden du hopper fra! Det her er DIN TID til at få det gennembrud, du længes efter. Og giv slip på dit behov for at vide, hvad der skal ske. Det er en stor en, ik? Det var det i hvert fald for mig. Vær til stede på dagen og gør det du bliver bedt om på dagen! Det der skal ske i morgen, kommer i morgen. At hoppe rundt på den måde og ville kontrollere er igen din underbevidsthed, der forsøger at narre dig. Hold fokus på dagen og kun den dag. Resten skal nok komme. Så det jeg vil have du skal gøre i dag er: Tag et stykke papir eller print, den PDF du har modtaget. Sæt dig ned et roligt sted, gerne med et par lys. Lav en ceremoni ud af. Det er vigtigt det her! Udfyld deklarationen: Jeg (dit navn) forpligter mig hermed overfor mig selv, at jeg følger denne proces de næste 10 dage, uanset hvad der sker. Min belønning for at fuldføre forløbet er: Vælg en belønning, der passer til dig og der hvor du er. f.eks. en tur i spabad og sushi Nyt tøj, hos den dyre butik.

6 En massage Et weekendophold. Nyt videoudstyr. Vælg noget, der giver mening og som du kan give dig selv med succes. Del din deklaration og belønning i Facebook gruppen. Til vi høres ved i morgen Lys, styrke og kærlighed til dig.

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst.

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Kald 4: Hvad er dit behov lige nu. Nu er det tid til at ligge ønskerne lidt væk. Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Men i dag skal vi tale om dit behov.

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved... Tid til refleksion - at opdage dét du tror, du ikke ved... Refleksion er en aktiv vedvarende og omhyggelig granskning af den eksisterende viden, og af forholdet mellem det vi tænker og det der sker i virkeligheden

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

Refleksionskema Den dybere mening

Refleksionskema Den dybere mening Refleksionskema Den dybere mening - den forskel du vil være, i verden Der ligger en dybere uselvisk mening bag beslutninger og valg vi træffer, som alle er dybt manifesteret i den måde vi ser verden på,

Læs mere

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er.

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er. Hvad er selvværd? Selvværd er tilfredshed med at være den, man er, og med det, man gør. Det er definitionen i Nudansk Ordbog, en definition, jeg synes er god. Helt grundlæggende handler det om din mening

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Salg eller videre salg af denne publikation er ikke tilladt Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus Jeg vil se Jesus -2 Natanael ser Jesus Mål: Skab forventning til Jesus i børnene. Gennem undervisningen vil vi se på, hvordan Natanael møder Jesus, og hvad det gør i ham, og vi vil se på, hvordan vi kan

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog Center For Selvværd ELSK DIG SELV - Minibog Er du træt af at bruge energi på at kritisere og være mod dig selv, og har du lyst til at opleve mere kærlighed, ro og åbenhed i dit liv, så er denne mini- bog

Læs mere

Jeppe Vig Find TV-vært og skuespiller

Jeppe Vig Find TV-vært og skuespiller Jeppe Vig Find TV-vært og skuespiller Kendt fra bl.a. Lille Nørd og andre tv-programmer til børn og unge. Jeg træffer Jeppe på mobilen tirsdag aften, efter jeg er hjemvendt fra et andet vellykket interview

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin.

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Overskrift: Præsentation af undervisningsmateriale. Til læreren. Vi ved, at en betydelig del af eleverne, som går i 7-10 kl. på et eller andet tidspunkt

Læs mere

Tidligere udgivelser: Bog: Indtryk/Udtryk (2010) E-bog: Sig Nej Lær hvordan du får sagt fra i tide (2012)

Tidligere udgivelser: Bog: Indtryk/Udtryk (2010) E-bog: Sig Nej Lær hvordan du får sagt fra i tide (2012) Personlig POWER Anita Hummelshøj Mikkelsen. Professionel person- og relaionsudvikler Korrektur: Buttle Sprog & Formidling. Illustrationer: Michelle Erdmann ISBN: 978-87-994057-2-5 Udgivelsesår: 2012, 1.

Læs mere

Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper

Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper Interview med Michael Ziegler, chefforhandler for KL, til bogen Lærernes kampe kampen for skolen Interviewer: Hanne Birgitte Jørgensen Hvad

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

5 skridt. til at find dine VÆRDIER og styrke din INTEGRITET. Peter Bæklund. gdgdgdg

5 skridt. til at find dine VÆRDIER og styrke din INTEGRITET. Peter Bæklund. gdgdgdg 5 skridt til at find dine VÆRDIER og styrke din INTEGRITET gdgdgdg Peter Bæklund 1 Læs det her først Du er velkommen til at gi rapporten væk eller dele den med hvem du vil. Du kan tilbyde den som en bonus,

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre!

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre! Konfirmation 26.april 2015. Domkirken 10: 402 Den signede dag, 725 Det dufter, 331 Uberørt. Konfirmation, 29 Spænd over os, 754 Se, nu stiger Kære konfirmandforældre! konfirmandord, som vi forsøgte at

Læs mere