ShadowsNyt Nr. 10 / Dec. 2001

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ShadowsNyt Nr. 10 / Dec. 2001"

Transkript

1 ShadowsNyt Nr. 10 / Dec ShadowsNyt er medlemsblad for Den Danske Shadows Klub. Redigeret af Gert Mikkelsen Hank's tour 2002: Som alle sikkert ved nu turnerer Hank igen i Danmark får denne gang 6 koncerter: Trommen, Hørsholm - 4. april 2002 Århus - 5. april 2002 Ringsted april 2002 Viborg april 2002 København april 2002 Hillerød april 2002 Den sidste koncert er føjet til listen inden for de sidste 14 dage - jeg kender ikke spillestedet. Der er også denne gang planlagt koncerter i Norge og Sverige - det bliver spændende at se om de gennemføres i denne omgang. På touren i 2000 var der en del aflysninger, som bevirkede at der blev arrangeret ekstra koncerter i Danmark på disse datoer. Touren i England starter d. 20. april 2002 og omfatter 50 koncerter - den sidste bliver naturligvis i London - d. 16. juni 2002 på London Palladium. Billetsalget til denne sidste koncert skulle være til salg i december 2001, så det kan måske nås endnu. Hank's nye CD: Man følger det sædvanlige mønster - udsender en CD og tournerer umiddelbart efter. CD'ens titel bliver som tourneplakaten indikerer The Guitar Player Ifølge oplysninger fra pladeselskabet - CMC/Universal - bliver der tale om en rent akustisk produktion. Der er også sat en udgivelsesdato på - nemlig 11. februar men lad os nu se, om de kan overholde tidsplanen. På nuværende tidspunkt kender vi kun nogle enkelte numre, som f..eks. Hotel California, Midnight At The Oasis og Killing me softly.

2 SHADOWS-dagen i Morud, Fyn: Det blev den bedste Shadows-dag vi har arrangeret til dato. Det er min egen opfattelse - men er også bekræftet af de mange positive tilkendegivelser - både på selve dagen og efterfølgende. Der var nye navne på scenen - svenske Midnight og vore sydfynske venner Los Fiascos. Når vi hertil kan tilføje mange fremragende solister ind imellem - til UB Hank eller egen backing - så havde vi en helt forrygende musikalsk dag. Det er jo altid dejligt at høre Jens og Danny, men denne gang fik vi også lidt Dire Straits/Gary Moore fra Jens Bahnsen - masser af tostemmigt guitarspil fra Ove Nielsen og Kristian, og sidst - men ikke mindst - tog nogle de gamle drenge mod til sig og gik på scenen og spillede et par numre (UB Hank) - trods nervøsitet og måske lidt manglende træning - og det var vel dybest set dagens vindere. Det er jo ingen sag at spille "live", når man er hamrende dygtig - men lad os huske at takke "amatørerne"/"fritidsmusikerne", der var med til at give os en dejlig eftermiddag. Vi hilser alternative indslag velkomne på kommende møder - som variation/alternativ til Shadowsmusik. Brian Bennett - den "tredie" Shadow: Brian Bennett - på vej til arbejdet. For mange er Brian Bennett et lidt ubeskrevet blad. Han var ikke en "rigtig" Shadow - kom først med i og forsvandt tilsyneladende ud i mørket i en periode, da Shadows splittede op første gang i Men han har været aktiv gennem alle årene - som medlem i The Shadows men også med egne indspilninger og ikke mindst med komponering af musik - primært til TV-serier. Brians musikinteresse startede i 6-års alderen, hvor han kastede sig over violinen. I de unge år lyttede han til Glenn Miller, Stan Kenton og Duke Ellington - hans store drøm - at blive trommeslager i et Big Band. Han køber det første trommesæt i en alder af 13 år - et Olympic sæt - og spillede med dansebands i skoletiden. Senere dukker han op på "The 2-I's" - stedet hvor den engelske rockscene grundlægges. Tidens musik var skiffle - Rock&roll musikken havde endnu ikke krydset Atlanten. Brian får som 16-årig tilbudt sit første professionelle job som trommeslager - et sommerjob i Ramsgate - med Wee Willie Harris. I 1957/1958 var Brian fast mand på trommerne på "The 2-I's" og akkompagnerede bl.a. Vince Eager og Tommy Steele. Derefter går vejen over et job i "Red Peppers" - hvor Brian danser, synger og spiller trommer - dette job fører Brian til Largs i Skotland. Her hører han at Hank og Bruce har fået en ny trommeslager med på "The 2-I's" - en fyr på bare 15 år - han hed i øvrigt Tony Meehan. Brian vender tilbage til "The 2-I's" bl. sammen med guitarist Jim Sullivan og en bassist ved navn Brian "Licorice" Locking. Det fører til et job med Marty Wilde - som The Wild Cats. Allerede på dette tidspunkt viser Brian interesse for at skrive musik inspireret af bl.a. John Barry (James Bond temaet) og Brian tog et kursus som kompositør og arrangør på Berklee.

3 Brian Bennett - m/ Eddie Cochran i 1960 Trommesættet bliver løbende skiftet ud - fra Olympic sættet til Trixon (sort) og til Premier. Det sidste sæt får han under indspilninger af LP'en "Out Of The Shadows" - med bl.a. trommesoloen Little B. Brian siger, at han hadede at indspille trommesoloer i studiet - men under koncerterne spillede han ofte soloer på op til 20 minutter - og som han siger "de bedste blev ikke optaget, det var "live" og han fyrede det hele af". Jobbet i The Shadows bliver han tilbudt i 1961, da Tony Meehan forlader gruppen. Da han bliver kontaktet af Hank og Bruce - er hans reaktion - "jeg turnerer ikke mere og jeg vil ha' 25 om ugen". Hank og Bruce svarer - "du får 50 om ugen og skal vi så komme i gang". Under et ophold i USA fører Hank og Bruce ham til Manny's Drum Store, hvor han får sit første Ludwig trommesæt - Brian's drømmesæt - bl.a. fordi Buddy Rich og Joe Morello spillede Ludwig. I 1964 får han et nyt Ludwig sæt forærende af Arbiter i London (også Fender agent i England) - et tilsvarende sæt bliver foræret til en anden ung mand - Ringo Starr. Brian Bennett - i starten af 60'erne Da Shadows går hver til sit i 1968 fortsætter Brian med at skrive musik og som session musiker. Han spiller med hos forskellige store navne - bl.a. også på et album med Ella Fitzgerald. Han spiller med Tom Jones - er med på korte ture i USA, men siger pænt nej tak, da Tom Jones tilbyder ham et 6-måneders job i Las Vegas - hensynet til familien er afgørende. Brians kompositoriske evner udvikles gradvist fra starten af 60'erne - hvor han står som komponist til en lang række hits med Cliff + Shadows - til i dag, hvor han primært skriver musik til film og TV-serier.

4 I dag betragter han sig selv som komponist, men han savner at spille - så måske var det en ide, hvis han kontaktede Hank og Bruce, og spurgte dem, om de havde lyst til at spille med ham. The Shadows det sidste officielle foto (taget som promotion foto før den sidste tourne) Ved siden af arbejdet med The Shadows har Brian Bennett virket som komponist og arrangør med musik til bl.a. følgende TVserier/film: Dallas, Pulaski, The Ruth Rendall Mysteries, Global Sunrise og The Harpist - og man har kunnet opleve Brian som dirigent ved opførelsen af hans egen komposition "The Harp Concerto" med Skaila Kanger som solist på harpe. Som noget af det mest aktuelle har han udsendt en CD - Living Britain - på eget pladeselskab, og han har netop lagt sidste hånd på optagelser og produktion af en række numre på en ny CD med Englebert Humperdinck. Optagelser og redigeringer foregår naturligvis i hans eget studie - Honeyhill Studios. Brian Bennett - i studiet Så der er rig mulighed for at høre Brian Bennett i andre sammenhænge end lige netop Shadows, og da han tilsyneladende er still going strong kan han måske blive den "sidste aktive" Shadow. Gert Mikkelsen

5 (Alle oplysninger er hentet fra Brian Bennett's hjemmeside - kan absolut anbefales - Dansk SHADOWS-festival 2002: Vi arbejder med planerne for en dansk SHADOWS festival til næste år. Planerne sigter på en søndag i løbet af næste år med en klubeftermiddag med optræden af flere solister + UB Hank for alle der har lyst. Aftenen bruges på en koncert med 3-4 gode Shadows-bands - men der vil - for afvekslingens skyld - også være plads til et par musikalske indlæg, der ikke nødvendigvis er Shadows-relateret. Et arrangement i denne størrelse vil naturligvis ikke kunne køre på samme økonomiske niveau som vore normale Shadows-dage. Der er tale om udgifter omkring , og der er så kun tale om at betale for transportomkostninger + ophold - og ikke et egentlig honorar til de aktuelle bands. For at få det hele til at løbe rundt skal vi altså have tilskuere til en ca. pris på kr. 200,00. Hank's nye forstærker: Hank vil på den kommende tour bruge en ny forstærker på scenen - nemlig KCP - som vist på billedet. Der er tale om en 30 watts combo med 2x12" højttalerkabinet - en forstærker, som Hank i øvrigt testede på touren i 2000, hvor han i England havde udskiftet de gamle Matchless forstærkere med en KCP prototype. Hvis du har lyst til at bruge samme gear som Hank, kan du erhverve denne forstærker for den beskedne pris af 1.995,00 - svarende til ca danske kroner. Forstærkeren skulle være klar til salg sidst på året - eller lige i starten af det nye år. ShadowMania 2001:

6 På årets ShadowMania var der mulighed for at stille spørgsmål til 3 mand fra hvad vi normalt betragter som den oprindelige besætning - nemlig Bruce, Jet og Tony Meehan. Bruce Welch Shadows: Som bekendt har Bruce droppet "Moonlight" og kalder det nu blot Bruce Welch Shadows. De gav tre koncerter i England i oktober/november måned for næsten udsolgte huse. Jeg har fundet nogle anmeldelser fra koncerten i Yeovil - og de er meget begejstrede. Bruce Welch Shadows lyder mere som Shadows end Hank gør i dag. Med Phil Kelly på leadguitar (med en Meazzi ekkomaskine) skulle det efter sigende lyde, som når Shadows stod på scenen i gamle dage. Der er så yderligere en fordel - nemlig Bruce's helt unikke rytmeguitar og hans sang - det har vist aldrig været en hemmelighed, at Bruce har en bedre sangstemme end Hank. Åbningnummeret var Chatanooga Choo Choo - fulgt op af The Rise And Fall Of Flingel Bunt. Blandt vokalnumrene var "You never can tell" - og afslutningen var selvfølgelig F.B.I. Bruce's minitour skulle efter sigende være en test fra hans side - han ønsker at se interessen fra de gamle fans side - lad os håbe, han var tilfreds, så vi kan få ham at se i Danmark med hans band. Ny CD fra Cliff: En ny CD fra Cliff kom på gaden 5. november Som sædvanlig mødt med kritiske anmeldelser i medierne - "han kører på autopilot" o.s.v. CD'en er produceret af Terry Britten, der har produceret alt for Cliff siden 1989, så måske er der noget om snakken - måske ville en ny producer kunne "pifte" ham lidt op. Det så vi i 80'erne, da Cliff's pladesalg var gået totalt i stå - Bruce's produktion bragte ham tilbage på hitlisterne i slutningen af 80'erne. Min personlige vurdering er at den er pæn og absolut uskadelig, men der er ikke noget nyt - og den mangler nerve og engagement. Jet Harris award:

7 Jet Harris fik I 2000 en award fra Fender, USA - udformet som hovedet på en Fender Precision bas. Bruce fik en tilsvarende i 2000 for lang og tro tjeneste for Fender. Bruce & Hank - 60 år: Oktober og november var markante måneder med tanke på de "gamle drenge" fra Shadows. Både Bruce og Hank rundede de 60 år - som Sir Cliff gjorde det tidligere på året og Brian Bennett sidste år. Hank fyldte 60 år d. 28. Oktober og Bruce rundede d. 2. november Min nye guitar: Jeg har tidligere skrevet lidt om skiftet fra min Hank Marvin signature til en Chris Rea strat. Jeg har netop købt endnu en Fender. Jeg havde brug for en anden lyd end Strat'ens - til at skabe lidt variation i lydbilledet, når vi er ude at spille med bandet. Jeg prøvede først en 12-strenget - derefter en akustisk inden jeg fandt frem til det rigtige. Jeg endte med en Telecaster - en Nashville Power Tele. Den har i tillæg til de traditionelle Telecaster pickups en Strat-pickup i midten - styres med den sædvanlige 5-switch omskifter som på en Strat. Men oven i det har den en Piezo pickup, der gør at den kan lyde (næsten) som en akustisk guitar. Når man kører den igennem en Fender Acoustasonic forstærker får man en meget sprød og spændende "akustisk" lyd ud af det - man kan selvfølgelig også lave den traditionelle Telecasterlyd - og så er den samtidig lige så behagelig at spille på som Strat'en. For en guitarfreak/ekspert er den akustiske lyd selvfølgelig ikke helt autentisk - men når musikken kører og dansegulvet er fyldt er det godt nok. Hank brugte i øvrigt Piezo-systemet på Strat'en under koncerterne i i Sascha. Det var før han fik en stand til den akustiske guitar - så hvis det var godt nok til ham, er det også godt nok til mig. Gert Mikkelsen Alan Jones interview: Mogens Franklin var i september i Holland til det internationale Shadows fanmøde. Her mødte Mogens den bassist, der har spillet længst tid med Shadows - nemlig Alan Jones, og Mogens benyttede sig af muligheden for at få en snak om gamle dage med Alan. Interviewet er vedlagt - interessant læsning - godt indlæg fra Mogens - TAK.

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

ShadowsNyt Nr. 4 / Maj 2000

ShadowsNyt Nr. 4 / Maj 2000 ShadowsNyt Nr. 4 / Maj 2000 ShadowsNyt er medlemsblad for Den Danske Shadows Klub. Redigeret af Gert Mikkelsen Koncerterne: Forberedelserne til touren: Hank kommer til England medio marts måned. Han træner

Læs mere

August 2003 THE FINAL TOUR: Klip fra engelsk artikel:

August 2003 THE FINAL TOUR: Klip fra engelsk artikel: ShadowsNyt 16 August 2003 THE FINAL TOUR: Klip fra engelsk artikel: Grundlæggerne af The Shadows - Bruce Welch og Hank Marvin har helet et 13 år gammelt sår og den klassiske guitargruppe genforenes for

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Læs og lær om. Lukas Graham

Læs og lær om. Lukas Graham Læs og lær om Lukas Graham Lukas Graham Forchhammer Lukas Graham er et dansk band. Forsangeren i bandet hedder Lukas Graham Forchhammer. Lukas blev født på sine forældres sofa i Christiania d. 18. september

Læs mere

Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson

Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson En aften med Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson Synger/sangskrivere før og nu Med nomineringen af Tom Frederiksens debut-album Synger/sangskriver ved Danish Music Awards 2008 blev idéen til

Læs mere

Fredag den 28. januar Hvem er vi?

Fredag den 28. januar Hvem er vi? Forårets arrangementer 2011 Nymarkens Harmonikaklub Fredag den 28. januar kl. 18.30 Entre: 50,00 kr. under 12 år 25,00 kr. Fredag den 28. januar Hvem er vi? Klubben startedes i 1989 og er således nu på

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere

Ved i arbejder på jeres 18 album, hvordan har i valgt at gribe det an denne gang? Chief 1 som fødselshjælper

Ved i arbejder på jeres 18 album, hvordan har i valgt at gribe det an denne gang? Chief 1 som fødselshjælper Slangetræf på Samsø Skrevet af Lonni Andersen www.la-music.dk Det er morgen, og solens stråler falder ind af vinduerne i restauranten på Brundby hotel, hvor jeg sidder og forsøger ruste mig til mit kommende

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

14 nye børnehaveklassesange

14 nye børnehaveklassesange 14 nye børnehaveklassesange Tekster: 0.A, 0,B og 0.Y Søndersøskolen 2007-2008 Indspilning af alle instrumenter: John Syberg Arrangement: John Syberg og Carton Sønder Teknik: John Syberg Guitar: Carton

Læs mere

AUGUST 2002. ShadowsNyt Nr. 13 Side 1 af 1. ShadowsNyt er medlemsblad for Den Danske Shadows Klub. INDHOLD:

AUGUST 2002. ShadowsNyt Nr. 13 Side 1 af 1. ShadowsNyt er medlemsblad for Den Danske Shadows Klub. INDHOLD: ShadowsNyt er medlemsblad for Den Danske Shadows Klub. AUGUST 2002 INDHOLD: Referat af generalforsamling 26. Maj 2002 Side 2 Klubmødet 26 maj 2002 Mix Côte d Azur Næste klubmøde Klubbens vedtægter 59 Old

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

GPS 33: DAVID OG GOLIAT

GPS 33: DAVID OG GOLIAT GPS 33: DAVID OG GOLIAT - et dukketeater skrevet af Chris Duwe (inspireret af DTS materiale Anastasis Feb 97) Udgivet i Danmark af Børn & Tro www.børnogtro.dk Historien om David og Goliat bliver fortalt.

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

LYDEN AF EN GUITAR MUSIK JEG ALDRIG GLEMMER II

LYDEN AF EN GUITAR MUSIK JEG ALDRIG GLEMMER II LYDEN AF EN GUITAR MUSIK JEG ALDRIG GLEMMER II EFTERMIDDAGE MED MATEMATIK 0G MYLLE I de to sidste skoleår sad jeg mange gange hen på eftermiddagen og svedte over lektier. Mest matematik. Vi havde blækregning

Læs mere

S: Først og fremmest hvad arbejder du med og hvad hedder du?

S: Først og fremmest hvad arbejder du med og hvad hedder du? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Interview med Ketil Forsé Staal del 1. Sted: The Bleak House Dato: 13/04/2014 Jeppe=J Simon=S Informant=I S: Først

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent Før det er for sent 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20 3. Før det er for sent 2:59 4. På en dønning ude i Århus Bugt 3:09 5. The Town I Loved So Well 5:50 6. The Red Rose Café

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

HVERDAGENS KAMPE FOR FANDEN, JENS!

HVERDAGENS KAMPE FOR FANDEN, JENS! FOR FANDEN, JENS! 31 En personlig beretning af Jens Rønn om faglige ambitioner og angsten for at blive syg igen. Af Jens Rønn Jeg hører sjældent musik. Ja, det er ikke mange gange i mit liv, jeg har hørt

Læs mere

superevil.org taking over the world a day at a time Hvad jeg sådan går og hører Musikken kort Om mig Moblog Galleri Hjem feb 2007

superevil.org taking over the world a day at a time Hvad jeg sådan går og hører Musikken kort Om mig Moblog Galleri Hjem feb 2007 Om mig Moblog Galleri Hjem superevil.org taking over the world a day at a time 20 feb 2007 Musikken kort Det er efterhånden nogen tid siden at jeg har skrevet noget med indhold på siden, så jeg må hellere

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

På tomandshånd med Morten Jay

På tomandshånd med Morten Jay På tomandshånd med Morten Jay Interview med Morten Jay Jakobsen, lavet af Lonni Andersen Det er juni måned, og en af den slags dage hvor vejret heldigvis har tænkt sig at vise sig fra sin bedste side,

Læs mere

Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole

Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole Ind i Musikken en kort undersøgelse omkring skolens musikalske miljø og lyd generelt på Ollerup Efterskole. I forbindelse med årets selvevaluering har vi

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

Eroica m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n

Eroica m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Eroica m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Beethoven I dette hæfte skal du arbejde med et musikværk, der hedder Eroica. Det bliver spillet af et stort symfoniorkester. Musikværket Eroica er skrevet

Læs mere

... fra vinyl og CD til bits og bytes

... fra vinyl og CD til bits og bytes ... fra vinyl og CD til bits og bytes Mikael Højris Mikael Højris Den nye Musikbranche... fra vinyl og CD til bits og bytes www.musikbranchen.dk Grafisk tilrettelægning: Winnie Krogh Reiff www.dasign.dk

Læs mere

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Besætning: Martin Schack; piano Morten Ramsbøl: kontrabas Morten Lund; trommer Jacob Fischer; guitar (#2,#4,#5,#9,#12)

Besætning: Martin Schack; piano Morten Ramsbøl: kontrabas Morten Lund; trommer Jacob Fischer; guitar (#2,#4,#5,#9,#12) JAZZ PÅ DANSK Kære lytter! "Jazz på dansk" er opsummeringen af ti års arbejde med danske sange, som jeg ka li at spille dem. Denne cd er et produkt af min freelance-virksomhed herhjemme og i udlandet.

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Bilag 1: Interviewguide:

Bilag 1: Interviewguide: Bilag 1: Interviewguide: Vores interview guideforskningsspørgsmål Spiller folk på ITU multiplayer, frem for singleplayer? Skaber onlinespil sociale relationer mellem folk på ITU? Interviewspørgsmål Foretrækker

Læs mere

LIVTAG #3 2011. Jeg kom ude fra landet i Finland, så det var jo helt fantastisk med alt det jazz og rock, som vi kunne gå ud og høre i København

LIVTAG #3 2011. Jeg kom ude fra landet i Finland, så det var jo helt fantastisk med alt det jazz og rock, som vi kunne gå ud og høre i København 34 Jeg kom ude fra landet i Finland, så det var jo helt fantastisk med alt det jazz og rock, som vi kunne gå ud og høre i København Når hjælperen bliver en ven Af Merete Rømer Engel, journalist FOTO Christian

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 2. The early years 3. Sang oversat til dansk 4. Sanganalyse 5. Evaluering. 1. Begrundelse for valg af emne

Indholdsfortegnelse. 2. The early years 3. Sang oversat til dansk 4. Sanganalyse 5. Evaluering. 1. Begrundelse for valg af emne tozzy Osbournet Indholdsfortegnelse 1. Begrundelse for valg af emne 2. The early years 3. Sang oversat til dansk 4. Sanganalyse 5. Evaluering 6. litteraturliste 1. Begrundelse for valg af emne Jeg har

Læs mere

Førdefestivalen 2013

Førdefestivalen 2013 Førdefestivalen 2013 Kalakan, Baskerland Regnvær på Verftet I år startede festivalen i pøsende regn, det eneste fornuftige var regnslag og gummistøvler, men da var det bare herlig at være på festival.

Læs mere

Hold øje uge 4. (Kælkebakken mangler lidt og det er ikke kulde ) Må I alle få en god fest og weekend.

Hold øje uge 4. (Kælkebakken mangler lidt og det er ikke kulde ) Må I alle få en god fest og weekend. Hold øje uge 4 Kære alle. Om få timer er store torv omdannet til bondegård. Traditionen tro kommer der til VINTERFESTEN mange spændende udklædninger det får vi se Jeg håber at fange et godt billede eller

Læs mere

Personale: Vores studerende Stinne i 1.praktikperiode, afslutter sin praktik hos os den 4.11. Vi siger tak for nu og ønsker hende fortsat god vind!

Personale: Vores studerende Stinne i 1.praktikperiode, afslutter sin praktik hos os den 4.11. Vi siger tak for nu og ønsker hende fortsat god vind! En hjemmelavet gave siger meget mere end en færdigkøbt fidus. Den fortæller, at man har brugt tid og kræfter. Den fortæller, det er noget personligt. Den fortæller, at man får for lidt i lommepenge. Citat;

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Redigering af arrangement For at redigere en koncert, skal du kigge i bunden af koncert bookingen, her vil du se arrangement området Figur 1.

Redigering af arrangement For at redigere en koncert, skal du kigge i bunden af koncert bookingen, her vil du se arrangement området Figur 1. Arrangement/koncertplanlægning Oprettelse at et arrangement foregår på én af følgende måder. 1. Søg lokale - vis skema for lokale opret vha. blyantikonet booking på den ønskede dag i skemaet for lokalet.

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse Balladebladet Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar 2018 Mødested og -tid Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse www.visensvennerslagelse.dk Viseaftener sædvanligvis 1. onsdag hver måned

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 09. februar 2007

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 09. februar 2007 Fredagsbrev Århus Friskole d. 09. februar 2007 LUS LUS LUS I forlængelse af den store lusedag i sidste uge vil jeg hermed gerne opfordre alle til at gøre en indsats mod lusene i vinterferien. Problemet

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Skolelederens beretning 2010

Skolelederens beretning 2010 Skolelederens beretning 2010 "Hvis skolen skal lykkes skal vi holde af. For kærligheden skjuler en mangfoldighed af synder. Forældre skal holde af børn og lærere. Lærere skal holde af børn og forældre

Læs mere

Hej! www.drh.dk. - der kan du også se en lang række fortællende billeder i vores galleri.

Hej! www.drh.dk. - der kan du også se en lang række fortællende billeder i vores galleri. Hej! Vi vil her give dig en række svar på konkrete spørgsmål, du kan have, fx kursusstart, kursuslængde, pris og fag. Du kan få mange flere oplysninger på; www.drh.dk - der kan du også se en lang række

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

I havde fejret Rickys 18 ars fødselsdag derhjernme i lørdags. Ricky er død. Ricky døde natten til søndag.

I havde fejret Rickys 18 ars fødselsdag derhjernme i lørdags. Ricky er død. Ricky døde natten til søndag. Ricky er død. Ricky døde natten til søndag. I havde fejret Rickys 18 ars fødselsdag derhjernme i lørdags. Om aftenen tog Ricky til fest sammen med sine venner. Festen endte i tragedie. En tragedie, I der

Læs mere

Vox pop undersøgelse i Portalen

Vox pop undersøgelse i Portalen Vox pop undersøgelse i Portalen En undersøgelse af et udvalg af koncertgængere til L.O.C. s Rødt Lys åbningskoncert d.16. Oktober 2014 Interviewer : Kasper Raaby Abrahamsen () Før koncerten Anna (15) og

Læs mere

MAKE IT R CK HOLSTEBROS MUSIKPRIS

MAKE IT R CK HOLSTEBROS MUSIKPRIS K C R T I E MAK HOLSTEBROS MUSIKPRIS INTRODUKTION MAKE IT ROCK - FREDAG 2. JUNI Make it Rock, musik konkurrence for bl.a. upcoming bands. Alle bands kan deltage forudsat vi snakker Rock. Koncerterne foregår

Læs mere

De små solstrålehistorier bærer MusikUnik

De små solstrålehistorier bærer MusikUnik De små solstrålehistorier bærer MusikUnik Intensiv musikundervisning giver børn med særlige udfordringer selvtillid på Hendriksholm Skole i Rødovre. Tekst & foto: Jakob Kehlet - Leon, får du penge, når

Læs mere

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:)

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Tirsdag 6/2 kl. 19.30 Koncert med Mark Solborg trio Guitaristen Mark Solborg, saxofonisten Anders Banke og trommeslageren Bjørn

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

Odsherred Musikskole

Odsherred Musikskole 6. 9. februar 2017 ANDERLEDES UGE Odsherred Musikskole I 2017 er det 50 år siden The Beatles udgav deres album Sgt. Pepper s Lonely Hearts Club Band. Det vil vi gerne fejre i Odsherred Musikskole. The

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

Sankt Hans 2015. Sæt det på en formel og politikeren vil diskutere det med dig.

Sankt Hans 2015. Sæt det på en formel og politikeren vil diskutere det med dig. Sankt Hans 2015 I dag tænder vi en masse bål. I gennem hele landet er der bål. Store og mindre bål, men bål. Vi mødes med alle mulige. Nogen vi kender. Nogen vi slet ikke kender og normalt ellers ikke

Læs mere

Brinkmann S., Tanggaard L., Kvalitative metoder, Hans Reitzels Forlag, København 2010.

Brinkmann S., Tanggaard L., Kvalitative metoder, Hans Reitzels Forlag, København 2010. Litteraturliste Brinkmann S., Tanggaard L., Kvalitative metoder, Hans Reitzels Forlag, København 2010. Hastrup K., Ovesen J., Etnografisk Grundbog, Gyldendal, 2. Udgave, København 1985. Hastrup K., Ind

Læs mere

Me & My Shadows. Cliff Richard & The Shadows showband

Me & My Shadows. Cliff Richard & The Shadows showband Me & My Shadows Cliff Richard & The Shadows showband Musik. Show. Nostalgi. Der er tryk på lige fra start, når Me & My Shadows præsenterer et festligt og forrygende genhør med en sand perlerække af hits

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

studie Kristi genkomst

studie Kristi genkomst studie 14 Kristi genkomst 81 Åbningshistorie En aften, mens jeg gik i gymnasiet, sad jeg og spiste sammen med en af mine klassekammerater, og vi talte om Jesu genkomst. Som teenager havde jeg mange spørgsmål

Læs mere

18 år med. Magtens Korridorer1

18 år med. Magtens Korridorer1 18 år med Magtens Korridorer1 Fotograf: Flemming Mechlenborg Kristensen Magtens Korridorer er dannet i København i 1995 og er i dag bestående af: Anders Ramhede på trommer, Niklas Schneidermann med sin

Læs mere

Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse

Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse Om dette materiale Velkommen til Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse som udover dette hæfte og CD, består af et manuskript med tilhørende ekstra materiale. Materialet er lavet med

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

JazzGro næstved ungdoms skole for fremtidens voksne. oves. JazzGro. JazzGro. JazzGrooves no. 1 1. december. JazzGrooves no. 2 26.

JazzGro næstved ungdoms skole for fremtidens voksne. oves. JazzGro. JazzGro. JazzGrooves no. 1 1. december. JazzGrooves no. 2 26. no. 1 1. december no. 2 26. januar no. 3 23. februar no. 4 29. marts Nye efterår 2012 er under udvikling. Se www.naestvedung.nu info. Næstved skole voksne Præsenterer jazz-klubben jazzgro - byens um jazz-edutainment

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM Det er min oplevelse, at hvis man har noget nyt på hjerte, så bliver man lyttet til. CÆCILIE BALLING, VIOLINSTUDERENDE På konservatoriets

Læs mere

Skumsprøjten. Nyhedsbrev. Peder Most Garden i Budapest. Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten. Nyhedsbrev. Peder Most Garden i Budapest. Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Peder Most Garden i Budapest Indholdsfortegnelse: Sommertur til Budapest En stor oplevelse fra sommerturen Aktuelt Præsentation af ny musiklærer Brass Bandet gjorde vores vielse

Læs mere

Fuldt Navn. Fødselsdag. Biografi

Fuldt Navn. Fødselsdag. Biografi Fuldt Navn Jens Mohr Larsen (Kunstner navn: Jens Mohr) Fødselsdag 16. Juli 1992 Biografi Jens Mohr Larsen (Kunstnernavn: Jens Mohr), født den 16. Juli 1992, voksede op i en lille landsby, Øster Vedsted,

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

TIMEMACHINE. Koncert for mellemtrin

TIMEMACHINE. Koncert for mellemtrin TIMEMACHINE Koncert for mellemtrin I dette skoleår skal mellemtrinnet på jeres skole til koncert med Timemachine - en dynamisk og velspillende rocktrio med traditionel rockbesætning: guitar, bas, trommer

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Når I konfirmander mødes i morgen til blå mandag, så forestiller jeg mig, at det er noget, mange af jer vil høre jer selv sige og spørge de andre om.

Når I konfirmander mødes i morgen til blå mandag, så forestiller jeg mig, at det er noget, mange af jer vil høre jer selv sige og spørge de andre om. 1 Prædiken til konfirmation 27. april kl. 11.00 749 I østen stiger solen op 17 Altmægtige og kære Gud (udvalgte vers) 70 Du kom til vor runde jord 439 O, du Guds lam 15 Op al den ting Hvor meget fik du?

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ

NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ NOSTALGI TOUR 2019 VOL 1 MED LIVEBANDS & DJ EventC leverer: Lyd, Lys, teknik DJ Konferencier Afvikling Billetsystem til rådighed hvis ønskes. (gebyr pr. billet til kunde, aftales nærmere med EventC). Roll-up

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere