SKAWDYKKEREN. Nr Januar - Februar - marts. Mitschi Kruse på Seattle i Norge. Klubbladet kan ses i farve på

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKAWDYKKEREN. Nr. 1-2005 Januar - Februar - marts. Mitschi Kruse på Seattle i Norge. Klubbladet kan ses i farve på www.skawdyk.dk"

Transkript

1 40 1 SKAWDYKKEREN Nr Januar - Februar - marts Mitschi Kruse på Seattle i Norge Klubbladet kan ses i farve på

2 2 SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB Chr. d. X's Vej 39. SKAWDYK Klubhus tlf.: Formand: Steffen V. Jensen Øresundsvej 11 B Skagen Næstformand: Thomas Uldal Nielsen Sønderklit Skagen Kasserer: Kirsten Jepsen Egevej Skagen Bestyrelsesmedlemmer: John Andersen (sekretær) Vinkelvej 2, 4. th Frederikshavn Stig D. Nielsen Søndervej Skagen Finn Frandsen Danevej 33, 2. th Skagen Ann-Marie Gabrielsson Hasselvej Skagen Revisorer: Preben Jensen Kenth Rasmussen Jørgen O. Petersen Skibsudvalg (Steffen) Uddannelsesudvalg (John) Træfudvalg (Thomas) John Andersen Klubblad Turudvalg Steffen V. Jensen Sikkerhedsudvalg Dybvandsgruppen RIB udvalg Stig D. Nielsen Klubhusudvalg Bestyrelsessuppleanter: 1. Finn Frandsen Anne-Marie Gabrielsen ??????? Ungdomsudvalg Finn Frandsen Lægtvandsgruppen Klubudstyr FEJLMELDINGER! Christian Markmann Undervandsrugby (Thomas) Thomas N. Andersen Internet og hjemmeside Bladet udgives hvis muligt i 200 eksemplarer 4 gange årligt: jan., jun., sep., dec. Deadline for næste blad er 1. marts 2005 Redaktionen påtager sig intet ansvar for indsendte materialer. Der forbeholdes ret til at forkorte og redigere i indlæg som optages i bladet. Indsendte artikler og indlæg er ikke nødvendigvis i overensstemelse med Skawdyks officielle holdninger.

3 Jeg har knagme prøvetog prøvet- og prøvet... 4 har der siden nytår været en 5 afgang fra klubben på ikke mindre end 20 medlemmer. Ganske vist er der kommet nye Af John Andersen til, men kursen er skræmmende. Ved udgivelsen af sidste blad forsøgte jeg at få vores nyvalgte formand til at skrive lidt om sig selv. Han var jo på det tidspunkt den hotteste nyhed i Skawdyk. Som I så i sidste blad lykkedes det mig ikke trods ihærdige forsøg. Også denne gang har jeg uden held forsøgt at få nogen til at skrive om den hotteste nyhed i klubben, nemlig vores nye RIBbåd. På disse sider håbede jeg på at vi kunne præsentere RIB-båden i fuld fart og fyldt med glade skawdykkere... Et par fede historier fra ture med båden havde da også været dejligt. Jeg troede og håbede på, at der var en masse glade medlemmer der gerne ville præsentere det der efter sigende kan revolutionere Skawdyk. Jeg har hørt nogen sige at RIBbåden kan skabe grobund for en stor fremgang i Skawdyks aktiviteter. Ville det så ikke her have været fint med en omtale af vidunderet, og de muligheder der nu åbner sig for os? Ville det ikke have været dejligt med nogle bud på hvor Skawdyk nu bevæger sig hen, og på hvordan vi skaffer nye og hårdt tiltrængte medlemmer til klubben. Som I kan se andet sted i bladet Det må og skal rettes op hvis ikke Skawdyk skal på en alvorlig økonomisk slankekur. Nye medlemmer og voksne - ansvarlige mennesker der er villige til at arbejde for Skawdyk - ikke mindst som instruktører - er livsvigtige for vores klubs beståen. Kræfterne er til stede i medlemsskaren. Det har vi set i forbindelse med det store og rosværdige arbejde der er lavet ved MC-træffet. Men er kræfterne villige til at arbejde for Skawdyk som helhed, eller er de reserveret et smalt område i vores aktiviteter? Vi der har knoglet for Skawdyk igennem de sidste år trækker os nu langsomt tilbage, for at se om de unge ørnes vinger kan bære klubben. Lad os høre suset når de letter! Opfordring fra bestyrelsen Bestyrelsen opfordrer medlemmerne til IKKE at anvende mail til diskussion og i stedet mødes ansigt til ansigt om eventuelle problemer. Finder det alligevel sted vil bestyrelsen tage initiativer til at det stoppes.

4 FLASKEEFTERSYN OG TRYKPRØVNING 6 7 Af Finn Frandsen BEMÆRK: Flaskeeftersynet er obligatorisk i Skawdyk. Flasker uden gyldigt årsmærke må ikke fyldes med klubbens kompressorer og skal fjernes fra klubhuset. Eftersyn gælder alle trykflasker - også den lille til vesten. I år er der flaskeeftersyn to gange - KUN TO! Tirsdag den 18. januar kl Tirsdag den 25. januar kl Indleverede flasker sendes til trykprøvning 31. januar NYT FRA MEDLEMSLISTEN Skawdyk ønsker følgende velkommen i klubben: Mina Klepic Anna B. Dyhrberg Sebastian N. Bentzen Kim Christiansen Colin Pedersen Michael Clausen Mark Justesen Emil Vendelin Hansen Anna Sofie Larsen Christian Fredborg Martin Vendelin Hansen Kasper Munk Hansen Søren Dissing Olesen Frank Rimmer Sarah Jensen Preben Lund Thomas Tarby Ejgild Rimmer SLUT! SLUT! SLUT! Er du forhindret på de nævnte datoer kan du få en klubkammerat til at tage dine flasker med. Du skal sørge for at flaskernes klub- og serienummer og trykprøvningsdato tydeligt kan læses. Tøm flaskerne i god tid og demonter flaskeventilen således at der kan kontrolleres for evt. tæring, rust og vand i flaskerne. Når flaskerne er efterset, mærkes de med et årsmærke. Medlemmer som endnu ikke har fået påmalet et klubnummer får udleveret nummer som skal påmales flaskerne. Der skal forevises gyldig dokumentation for trykflasker der hævdes godkendt andre steder. Der kan være tale om godkendelse af skibstilsynet eller lignende. Flasker der ikke er godkendt må ikke fyldes i Skawdyk! Farvel og tak til følgende udmeldte: Alex Vestergaard Anders Vestergaard Kunuk Gudmonsen Lasse H. Nielsen Jesper Kjærgaard Høyer Theis Holmene Jeanette Høyer Kristian Gudmonsen Bo A. Jensen Thomas S. Jensen Palle Olesen Lars Christensen Boris Kostioukov Jens F. Hjermitslev Erik Skånberg Finn Frandsen og Lene Jennen er blevet gift TIL- OG HELD OG LYKKE MED DET!

5 8 FØDSELSDAGE Januar: Gry E. M. Bigum Claus Mortensen Kim Christensen Gitte Berg Gajhede Mikkel Larsson Mark Justesen Kathrina Krejbjerg Februar: Heine Kristensen (25) Søren Dissing Olesen Hans Chr. Andersen (40) Jens Chr. Sigvard Bruun Møller Tommy Bloch Larsen (25) Andrea Welzel Marts: Emma Victoria Berg Gajhede Niels Munck Carsten Hansen (25) Ole Flyvholm Jacob Andersen Thomas H. Samuelsen Dan Fribert Susanne Bendixen Carl Christian Nørgaard JUBILÆER Følgende medlemmer kunne pr. 1. oktober fejre følgende jubilæum i Skawdyk. 25 års jubilæum. Stig D. Nielsen 20 års jubilæum. Gitte Berg Gajhede Dan Bertelsen 15 års jubilæum. Kirsten Jepsen Steffen Jensen Tue Nielsen 10 års jubilæum. John Skånberg Carl Chr. Nørgaard Daniel Frøstrup Kevin Sørensen De ønskes alle tillykke med håbet om at de har lyst til at være med mange år endnu. 9 Der bringes billede af dem vi har billede af...

6 Generalforsamling Der indkaldes til ordinær generalforsamling i klubhuset fredag den 28. januar kl. 20:30. BINDSLEV Tlf ØSTERVRÅ Tlf SKAGEN Tlf HIRTSHALS Tlf DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Fastlæggelse af kontingent. 5. Bestyrelsens budgetforslag for det kommende regnskabsår. 6. Behandling af indkomne forslag. 7. Valg af formand ( på valg i lige år ) 8. Valg af kasserer ( på valg i ulige år ) 9. Valg af medlemmer til bestyrelsen ( 2 i lige år og 3 i ulige år ) 10. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter. 11. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. 12. Eventuelt. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal skriftligt være formanden i hænde senest fredag den 14. januar. Indkomne forslag vil være tilgængelige på opslagstavlen fredag den 21. januar. Efter generalforsamlingen er klubben vært ved et mindre traktement. OBS!!! Fredag den 28. januar er der ændrede tider i svømmehallen. Almindelig træning er aflyst, men der er motion og pjank for alle, både juniorer og seniorer fra kl. 18:30-20:00.

7 12 NYTÅRSDYK Lad os fejre årets sidste dag med et hurtigt nytårsdyk. Vi mødes i klubhuset til gratis kaffe og rundstykker kl Afgang til dykkerstedet kl Forventet afslutning kl. 1300, afhængig af dykkermål. 13 Dykkersted: Øst- eller vestmolen, Stenprammen, Venø eller lignende, et hurtigt dyk afsluttet med en lille en til halsen. Hvis der mod forventning ikke er dykke vejr, så mødes vi alligevel til kaffe m.v. Husk tilmelding senest torsdag den kl til Finn Frandsen eller NYTÅRSTORSKEN. Fang nytårstorsken med harpun eller fiskestang Torsdag d. 30. december kl Skipper Jørgen. Turen går til Hertas Flak og evt. omkringliggende vrag. Turen er for alle klubbens medlemmer og pårørende. På denne årets sidste tur er der tradition for at klubben giver kaffe, rundstykker og en lille en til at varme sig på. HUSK! Tilmelding til Jørgen ( ) senest tirsdag d. 28.

8 14 LEJE AF KLUBUDSTYR. UDS - TYR? Flere medlemmer som har nydt godt af muligheden for at låne udstyr har modtaget giroindbetalingskort på aktuelt lejebeløb. Lejebeløbet går til vedligeholdelse og nyanskaffelse af klubudstyr. Der appelleres til alle lånere af udstyret om at medvirke til optimal vedligeholdelse, enten ved at udbedre fejl og mangler eller ved at meddele udstyrsansvarlige om problemet. Det er din eller din kammerats sikkerhed, det drejer sig om. Nu da vi ikke har vores pedel mere vil jeg gerne opfordrer jer til at holde lidt mere orden i vores flaske rum for der er jo ikke så meget plads mange gange når man kommer der ned ser det ud som om der har gået en gal tyr rundt der inde, det er jo os selv der skal være der, og i skal også huske på at i skal selv fylde jeres flasker også dem som er lånt. Af Finn Frandsen 15 Der står kasser til blybælter og svømmefødder så brug dem og endnu engang HUSK at skrive i lånebøgerne også den til gummibåd det er lidt vigtig ellers kan jeg ikke finde ud af hvor når de forskellige ting skal til eftersyn og der er igen jer selv der skal bruge det. Jeg har KUN fået to fejlmeldinger i 2004, men der er tit noget der er defekt, det må igen være den tyr? Nå men bort set fra det, så håber jeg at vi får noget nyt udstyr i Hvis det går efter planen, for noget af det trænger til at blive skiftet ud, så hvis der er nogle der har noget til at ligge som er godt nok, og de ikke bruger, kunne det være at klubben kunne købe det til billige penge.

9 16 17 UDDANNELSE Seks elever lykkedes det langt om længe at skrabe sammen til at gå i gang med en sportsdykkeruddannelse. Tre juniorer og 3 nye. Alle har været til lægecheck, og der uddannes efter CMAS standard tilpasset nordiske forhold. Instruktører på holdet er: John Skånberg (teori), Karsten Hansen og Torben Larsen (svømmehal) og endelig undertegnede (teori og svømmehal). Der er ændret en del på uddannelse og prøvekrav og det er nu klart defineret hvilke dybder den enkelte uddannelse gælder til. CMAS* max. dybde 18 meter. CMAS** max. dybde 35 meter. CMAS*** 35 meter + På foranledning af ovennævnte opfordrer jeg herved alle som ønsker at dykke dybere end 35 meter til at komme i gang med CMAS*** uddannelsen. I tilfælde af uheld kan konsekvensen være manglende dækning fra forsikringsselskab. Jørgen Dykning til dybere end 35 m kræver nu CMAS *** bevis for at være dækket af DSFs dykker forsikring. Det sidste blad? Af John Andersen Jeg kan nu konstatere, at der er gået næsten et år, uden at det er lykkes mig at få Skawdyks leder til at bruge bladet, som meddelelseskilde til medlemmerne. Med det som baggrund falder en stor del af formålet med bladet væk. Det er herligt at se, når nogen tager sig sammen - beriger andre medlemmer med deres oplevelser, som f.eks. Thomas Gade i dette blad - eller igangsætter initiativer for alle medlemmer. Men når lederen af klubben overhovedet ikke benytter bladet til det det er skabt til, synes der ikke længere noget formål med at lave det. Viser mine forudanelser sig at være rigtige, vil jeg gerne sige tak for den tid der trods alt er gået godt. Det har langt hen ad vejen været spændende og berigende at være redaktør på bladet.

10 En sensommerdag på de vilde våger Af Thomas Gade Nielsen Dette er beretningen om en lille sviptur til Sverige med det gode skib Oberon, en weekend i august. Kirsten, Simon, Troels, Carsten, John S, Jørgen og undertegnet stævnende ud på de vilde våger en fredag sidst på eftermiddagen. Vi mødtes på Oberon kl Vi pakkede proviant, fik handlet det sidste ind og var rundt efter udstyr og flasker. Det gik alt sammen glat uden stress og jag. Ved John tillod vi os en lille pause over en kold øl. Her fik vi lige vendt turen som vi glædede os til, dog var der lidt bekymring da vejrudsigten ikke var den bedste. Det sidste vi skulle, var at bunke brændstof på oliekajen. Klokken var ved at være halv seks, seks og vejret var begyndt at blive lidt livligt men beslutningen var taget. Med Jørgen ved roret og frisk vind (ca m/s) lige i snotten, stimede vi derud af med 3-4 knob det betød ca. 7 hårde timer på søen. Nogle timers sejlads senere, begyndte kulden og den livlige båd at mærke os, men alle holdt stand. Da vi kom i læ af klipperne under Sverige steg humøret igen. Folk kunne nu også tænke på mad, vi var jo alle godt sultne. Madplanen viste millionbøf med spagetti, så det var det det var. Vi fandt en lille vig som Jørgen kendte, krogen blev smidt ud og vi stoppede maskinen. Snart strømmede det ud fra kabyssen med en liflig duft af mad. Klokken ca. halv 2 bænkede vi os til skafning. Efter et overdådigt måltid (uden ketup) tørnede vi ind. Friske og udhvilede vågnede vi til en dejlig dag. Vandet var helt fladt, ikke en vind rørte sig, solen skinnede og det var dejligt lunt. På dykkerture er en morgendukkert nærmest kutyme. Alle mand / piger var friske og i baljen. Vandet var utrolig dejligt og nærmest lunkent. Efter morgenmad lettede vi anker og satte kurs mod et vrag, der hedder Denia. Det ligger på m og er fyldt med parpirruller af den store slags. Jeg dykkede med John, vi havde et fint dyk med en sigt på m. Vores andet dyk blev på Ardenia som ligge udenskærs. Vi havde lyttet lidt på vejrmeldingen og vidste der var frisk vind på vej. Nu var vi af sted, så lidt vind skulle ikke slå os af pinden, er vi friske eller hvad, så vi holdt os til turplanen. Ud i det blå. Foto: Thomas Gade Nielsen Da vi nærmede os positionen for dyk 2, fik vi øje på Dana Diver der lå for anker. De var lige kommet op og var på vej tilbage til skibet i gummibåden. De kom over og vekslede et par ord. Klokken var vel ca. et halv to og alt var fint. Inden vi var nået i vandet var Dana Diver på vej hjem. Nå nå tænkte vi (uden at tænke os om) det var da grove, så travlt de havde. Da vraget ligger udenskærs tog vi gummibåden ud i hold. Vi sejler gummibåden ind i en lille vig som vi dykker ud af og ned til

11 20 Skagen som referere DMI s side med sejler vejr. Der var kraftig vind på vej som i løbet af dagen var vendt 180 grader. Puuuha samme tur hjem men bare værre. Stiv kuling op til 20 m/s Grilles det skulle der sku. Op med tønden, på med kul og gang i bøfferne. Da vi nu var i land, var der enkelte, der absolut skulle en tur til kiosken, når nu det var det eneste vi fik oplevet af byen. Nå vi fik bikset salat og bøffer sammen til et anstændigt måltid. Jørgen havde, under maden, besluttet at vi kastede trosserne 21 kl. 23. Vejret ville ikke blive bedre om søndagen, så vi kunne ligeså godt tage skraldet med det samme. Efter en hyggestund krympet sammen omkring grillen på kajen i mørke, med kraftig vind, pakkede vi sammen og stævende ud på bølgen blå, i ly af mørket ud i natten. En hård tur på mindst 7 time var i vente. Oberon blev virkelig kastet rundt i bølgerne. Personligt var jeg lidt betænkelig i starten, var det lidt for vildt??. Snart kunne man mærke at Oberon er et godt skib Carsten er standby og Jørgen går i vandet. Foto: Thomas Gade Nielsen vraget. Vraget er af et dampskib der hedder Ardenia. Skibet ligger fint på m, at der er mulighed for at gå rundt og ind i skroget, rigtig fint og igen god sigt. Efter dykket lettede vi anker klokken ca Vinden var begyndt at friske noget op. Hjemmefra var der bestemt vi skulle ind til Marstrand. Der skulle vi grille bøffer på kajen, måske se lidt på byen og ellers ligge over til næste dag. Bare indsejlingen gennem den smalle kanal er jo utrolig smuk. Under indsejlingen til Marstrand begyndte det at blæse lige rigeligt, vi begyndte så småt at ane uråd. Da vi kom ind i havnen søgte vi efter en god kajplads. Men nej, alle pladser optaget, vi var henvist til det yderste hjørne af molen på den anden side af byen, surt sjov. Den tiltagende vind lige ind på siden af skibet, resulterede i at Oberon lå og bankede mod kajen med foruroligende kraft. Det kunne ikke gå godt, skipper Jørgen begyndte at overveje. Skulle vi blive, skulle vi af sted nu eller kunne vi vente til søndag. Der blev taget kontakt til Jørgen junior (Poul) i JOP medens der stadig er højt humør. Foto: Thomas Gade Nielsen

12 Dornier 24 ved Kjevik Lufthavn i Norge Det daglige bad for vikinger. Foto: Thomas Gade Nielsen Flyvemaskinen er et af de vrag Skawdykkere har dykket mest på når de er i Norge. Kilde: der kan tage mosten det var beroligende. Alle havde taget imod tilbudet om en søsygepille og de unge havde lagt sig i køjen selv om de havde svært ved at blive der. Ved roret var Jørgen eller var det kun det første kvarter, ja for så lå han på bænken. John tog over med mig som moralsk støtte. Jeg havde aldrig været søsyg og bildte mig ind, at jeg ikke kunne blive det (jeg skulle blive klogere). Natten på søen er sort og når man møder Color Line s færge, som ligner et højhus, så er man sku kun en elendig lille klat på havet. De ville overhovedet ikke mærker hvis de sejler over en. Personligt gik det ok de første par timer, men mere og mere tid måtte jeg tilbringe ude på kompressoren i frisk luft. Til sidst var jeg bare inde i styrehuset for at sige hej. Det var så som så med støtte til skipper. Efter to tre timer kunne jeg ikke stå imod længere. Den frådende natur, de voldsomme bevægelser, der konstant kastede skibet rundt gjorde sit udslag, jeg måtte ofre aftensmaden. Skide værre tænkte jeg så kan jeg vel få det godt igen. Jeg kæmpede mig på ny ind i styrehuset, men ville helst stå

13 24 ved døren. Sjovt nok ville John 25 også, vi måtte derfor skiftes lidt om pladsen. Det viste sig at han også havde været ude at ofre ind til flere gange før mig. Hatten af for John, han stod bravt ved roret, sov lidt, kastede lidt op og forsøgte ind imellem at holde sig frisk. Jørgen stod på et tidspunkt sammen med John ved roret. Det at få hovedet op i et højre niveau betød at trykket blev for stort for Jørgen. John som var mellem døren og Jørgen fik lige med nød og næppe bukket sig, før trykket udløste en strøm af tidligere indtaget føde. For mig, efter at havde afleveret John S er on-line på hele turen. aftensmaden på agterdækket, Foto: Thomas Gade Nielsen troede jeg, jeg ville få det bedre, ak ak og atter ak. Da jeg havde bage, så det var bare ud på tønden. Desværre havde kompres- ofret for gud ved hvilken gang var jeg noget mat i sokkerne. soren forskubbet sig, så døren Benene begyndte at opføre sig ned til maskinen var blokeret. som elastikker, jeg kunne ikke Hvad gør man så?. finder en holde mig oprejst. Efterhånden spand, ned med bukserne og i faldt jeg sammen på et lille hjørne af bænken, hængende over centration at gennemføre det, gang. Det kræver nogen kon- bordet. Som tidligere nævnt var på en spand som i den høje sø bænken beslaglagt af Jørgen, blev kastet frem og tilbage, det med afbræk, opbræk???. er bare med at holde fast. Stakkels John, hans trængsler Stakkels John. var ikke over. Som om det ikke Resten af natten erindrer jeg var nok at det indtagne føde ville ikke meget af, jeg sov, var op ville det også ned. På et tidspunkt kunne det ikke holdes til- Da John vækkede mig stod meget dårlig og afkræftet. han

14 Året i lægtvandsholdet Af Finn Frandsen Oberon ud for Marstand, i Sverige. Foto: Thomas Gade Nielsen stadig ved roret. Vi stævnede vi ind i Skagen havn kl. halv syv med solopgangen ind for agten, meget meget flot og livsbekræftende (vi var stadig i live, yes yes). Efter vi lagde til, fik vi hurtigt samlet det værste sammen i lugaret efter nattens strabadser. Den hårde tur havde kastet alle løse dele, indhold i skabe og skuffer rundt omkring. Den store rengøring på skibet måtte vente, alle ville bare hjem i køjen i en fart. Hold da kæft hvor er det længe siden jeg har været så mørbanket. Vi mødtes senere på søndagen for at gøre skibet klart og i orden. Efter lidt søvn var vi allerede oven på igen. Dog ikke mere end jeg, på dagen, ville jeg have forsvoret jeg nogen sinde ville ud at sejle igen. Lige til sidst vil jeg takke jer alle for trods alt en fin tur og selvfølgelig er jeg frisk igen. Årsberetning, ja den kan ikke blive lang for det er det dårligste år siden holdet blev startet. Årsager, ja der kan være mange, det er nok lidt min skyld, for jeg har ikke været så meget oppe på mærkerne som jeg plejer, men vejret har heller ikke været det mest gunstige. I foråret var der nogle ture. Der var kommet gang i klubsamarbejdet, hvor vi skulle søge efter nogle vrag sammen med Bangsbo, og hvor vi startede med eftersøgning ved Grenen efter et vrag med bronce kanoner. Vi fandt det ikke, men et andet der lignede Håkon Håkonsen. En måned senere var vi ved Hirsholmen hvor Frederikshavn Sportsdykkerklub var været, men der fandt vi ikke noget. Derefter er der ikke sket noget, så vi venter spændt på at høre fra dem igen. Jeg har forsøgt at lave vores eget eftersøgningshold. Der er kun to der har meldt sig, så det er ikke nemt at få noget i gang. Michal Thomsen var så heldig at få fat i et kort fra en fisker, der har fisket i mange år fra Hirthals til Grenen. Han har noteret alle de hold han har haft, og det er mange. Der er altså noget at gå i gang med, og dem kan vi fint søge efter selv om der er dårlig sigt, for det har været meget typisk at når vejret har været til tur så har der ingen sigt været. Vi har haft nogle gode dyk på Spes og Skagen Vest. Kenth siger at der ligger to vrag ved Skagen Vest, men det har vist sig siden, at det vi kendte blev

15 28 helt fri at der kun er det ene det ves igen. 29 er bare ca. 70 meter langt, også Så jeg håber at der bliver større Spes har været helt fri i sommer aktivitet i år 2005 jeg skal gøre AKTIVITETSKALENDER og den gammel dame bliver ved hvad jeg kan. Så godt nytår til jer med at være et flot gammelt alle og husk at man skal tilmelde DECEMBER vrag. sig til listen hvis man vil være med der hvor det sker og de der Torsdag :00-14:00 Oberon Nytårstorsken fanges Vi var også ude ved er der i forvejen skal til melde sig Skipper: Jørgen O. Petersen Kanderstederne for at søge efter igen også til søgeholdet og der Fredag :00-13:00 Klubh. NYTÅRSDYK to vrag som jeg har fra et foto vil der blive kørt hårdt på da vi taget fra fly, vi fandt dem ikke har så mange pos. Der skal men de er ikke opgivet for jeg undersøges. ved at de er der så det skal prø- Riffel-patron fundet på vrag. Foto: John Andersen JANUAR Tirsdag :45-20:30 Kluh. Teoriundervisning 20:00-21:00 Svømh. Uv-rugby og motionssvømning 20:45-22:00 Uddannelse og motionssvøm. 21:15-22:15 Klubh. Klubaften Fredag :00-20:00 Svømh. Juniortræning 20:00-21:00 Junior-senior-familiesvømning 21:00-23:00 Klubh. Klubaften, barvagt; Marie Lørdag :00-17:00 Oberon Dykkertur Skipper: Hans G. Christensen Turplan / tilmelding hold 1: Steffen / Hans / :00-15:00 Klubh. FØRSTEHJÆLP FOR NYE DYKKERE, sammen med Frederikshavn Sporsdykkerklub Søndag :00-17:00 Oberon Dykkertur Skipper: Carl Chr. Nørgaard Turplan / tilmelding hold 2: John S / Kim /

SKAWDYKKEREN. Nr. 1-2008 Januar - Marts. www.skawdyk.dk. Nordisk rekord i natdyk Foto: John Andersen

SKAWDYKKEREN. Nr. 1-2008 Januar - Marts. www.skawdyk.dk. Nordisk rekord i natdyk Foto: John Andersen SKAWDYKKEREN Nr. 1-2008 Januar - Marts Nordisk rekord i natdyk Foto: John Andersen www.skawdyk.dk SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB SKAWDYK Formand Thomas Gade Kavallerivej 6 9990 Skagen Tlf.: 98 44 57 84 Mobil:

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Julefrokost. Julefrokost. Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00. www.annabang.dk. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen. Nr.

Julefrokost. Julefrokost. Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00. www.annabang.dk. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen. Nr. Dykker i styrehuset på Faros. Foto: John Andersen Nr. 4-2006 UNDER OVERFLADEN Anders Rask og Anna Bang på togt Se klubbladet i farver på www.annabang.dk Nytårsdyk 31.12. kl. 10:00 Julefrokost Julefrokost

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

SKAWDYKKEREN. Nr. 1-2006 Januar. Klubbladet kan ses i farve på www.skawdyk.dk

SKAWDYKKEREN. Nr. 1-2006 Januar. Klubbladet kan ses i farve på www.skawdyk.dk 40 1 SKAWDYKKEREN Nr. 1-2006 Januar Skawdyk er også fest og hygge. Her fra efterårsfesten. Foto: John Andersen Klubbladet kan ses i farve på www.skawdyk.dk 2 SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB Chr. d. X's Vej 39.

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE

EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE NR. 94 SEPTEMBER 2005 Skibslaget er en afdeling af Det Danske Spejderkorps og styres af gruppestyrelsen. Gruppestyrelsen består af 7 personer

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Under Overfladen. Husk. Du kan altid finde os på. www.annabang.dk

Under Overfladen. Husk. Du kan altid finde os på. www.annabang.dk Under Overfladen Husk Du kan altid finde os på w www.annabang.dk Så er Under Overfladen på ude igen. Denne gang med ny redaktør og i nyt design. Og hvorfor så det? John Andersen har takket af som redaktør

Læs mere

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 1, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 1, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Årets generalforsamling...

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere Herresingle U09 B 1. Søren Pedersen (Holsted) 2. Tobias Hansen (Skodborg) 3. Max Bøgedahl (Skodborg) 4. Anne Mia Storm Pedersen (Andst) 5. Christian Huss Eskesen (Gesten) Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

LEDEREN JOHNNY REITZ.

LEDEREN JOHNNY REITZ. LEDEREN Så blev det tid til at skrive igen, der er ikke sket så meget siden sidste blad udkom. Vi mangler aktive folk som gerne vil stå for nogle af de udvalg som er ledige, så hvis der er nogle der har

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. Marts

PG-Nord. Nyhedsbrev. Marts PG-Nord Nyhedsbrev 2001 Marts Bestyrelsen for PG-Nord Formand: John Nielsen Fyrkildevej 80, st tv 9220 Aalborg Øst tlf: 98154883 mail: tech@eskon.dk Chefinst.: Palle Bach Jensen Langelandsgade 28, 1 th

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 20. april 2017 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Aktivitetskalender. Slagelse Sportsdykkerklub Pingvinerne. 37. årgang nr. 1 januar 2016

Aktivitetskalender. Slagelse Sportsdykkerklub Pingvinerne. 37. årgang nr. 1 januar 2016 Aktivitetskalender Februar: 2. Generalforsamling 23. Planlægningsmøde 37. årgang nr. 1 januar 2016 Yderligere information om Dansk Sportsdykker Forbund kan findes på følgende adresse: http://www.sportsdykning.dk/

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

LEDEREN. Vores første onsdagsdyk er blevet afholdt med stor tilslutning, det håber vi holder sommeren igennem.

LEDEREN. Vores første onsdagsdyk er blevet afholdt med stor tilslutning, det håber vi holder sommeren igennem. LEDEREN Først et stort tillykke til eleverne som endelig har fået deres CMAS bevis, og tak for en rigtig god elevfest, hvor der serveret store bøffer fra grillen lige så mange man kunne spise (ca. 3-4

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Frederikshavn Sportsdykke Klub Langerak 70 9900 Frederikshavn www.annabang.dk fsk@annabang.dk

Frederikshavn Sportsdykke Klub Langerak 70 9900 Frederikshavn www.annabang.dk fsk@annabang.dk Frederikshavn Sportsdykke Klub Langerak 70 9900 Frederikshavn www.annabang.dk fsk@annabang.dk Referat fra generalforsamling Torsdag d. 26. februar kl. 19.00 Generalforsamlinger afholdtes på værftet Langerak

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater.

Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater. Selvom Thomas ser lidt fortvivlet ud på forsiden af bladet, kom han dog på benene. Stranddykkene om onsdagen er som altid meget hyggelige med godt vejr og gode hjælpsomme kammerater. Finn og Thomas er

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-7-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10 MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET Røgvandet NR. 2 - APRIL 2016 Generalforsamling Side 3 Formanden har ordet Side 4 Store bukkedag Side 6 Nyt fra Sejlerskolen Side 10 KLUBHUS Hvidovre Strandvej 31,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

OBS OBS OBS OBS

OBS OBS OBS OBS Rangliste 10-9-2016 OBS OBS OBS OBS WC GP OBS WC GP JWC UDT OBS SENIOR 2dag 2dag OBS OBS OBS Total 30/1 7/2 21/2 27/2 19-20/325-26/3 17/4 22-24/430/4-1/5 3-5/5 7-8/5 16/5 Nr. Navn. Klub. Klasse. KFK HOL

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 Side 1 af 8 StævneProgram 24-08-2009 16:54 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.7 Juni 2008 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-79949 Mathias Nielsen 930-VBFs

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2016

Referat fra generalforsamling 2016 Referat fra generalforsamling 2016 Formand Steen Fischer byder velkommen. Beder forsamlingen holde et minuts stilhed for Erik Jepsen, som vi mistede først på året. 1. Valg af dirigent. Som blev Frank Rasmussen.

Læs mere

Jægerskydning. Samlet

Jægerskydning. Samlet Jægerskydning Øse Navn Point X 10 Placering Kenneth Jensen 141 2 3 Carsten Cristensen 137 1 18 Jørgen Borg 137 0 19 Henning Sørensen 137 0 19 Allan Pedersen 135 0 28 Benny Ølgod 133 1 31 Erling Christensen

Læs mere

4. Fastlæggelse af kontingent v/kasserer bestyrelsen foreslår følgende kontingentsatser.

4. Fastlæggelse af kontingent v/kasserer bestyrelsen foreslår følgende kontingentsatser. Skawdyks generalforsamling 2014 Fredag den 28. februar 2014 kl. 19.00 i klubhuset, Chr. X Vej 39, 9990 Skagen. Fremmødte: 29. heraf 21 stemmeberettigede. Grundet at mødet trak ud var der frafald under

Læs mere

Program for Klubmesterskaberne 2016

Program for Klubmesterskaberne 2016 26. juli 2015 Program for Klubmesterskaberne 2016 De indledende seniorkampe spilles lørdag den 27. august. Øvrige kampe inden finalen spilles efter aftale (der er også reserveret baner den 28. august,

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

6/3-02. Sidste frist for stof til bladet:

6/3-02. Sidste frist for stof til bladet: Medlemsblad for Rødovre Sportsdykker Klub Islevbrovej 39 2610 Rødovre Tlf. 44 94 21 04 Giro 332 3412 Web: www.dykkerklub.dk Bestyrelsen: Formand Johnny Reitz Telefon 36 78 50 09 E-Mail Formand@dykkerklub.dk

Læs mere

Side 1 af 7 06-09-2015 17:19:25 - DDS SP v.3.15.6.1 RESULTATLISTE Landsdelsmesterskaber 50-200- 300M 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 114483 Thomas Marding Thorsen-Poulsen 09-116 Midtdjurs Skytteforening

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere