3) Hvordan fik I overhovedet kendskab til medarbejderkontrakterne - altså hvad fik jer til at starte historien?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3) Hvordan fik I overhovedet kendskab til medarbejderkontrakterne - altså hvad fik jer til at starte historien?"

Transkript

1 Jens Anton Tingstrøm Klinken Mobil: Mail: Fra: Rikke Christensen Sendt: 26. marts :36 Til: Emne: Ang. sagen om Agnes Cupcakes Hej Jens Vi er tre piger fra Handelshøjskolen i Aarhus, der skriver bachelor om Agnes Cupcakes og den krise de var igennem i november/december. Vi har fået dine kontaktoplysninger af Kasper Iversen, som fortæller, at vi er velkomne til at skrive til dig. Mange tak for det :) Da Agnes Cupcakes på ingen måde er samarbejdsvillige, vil vi høre dig, om du kan svare på et par spørgsmål. 1) Først og fremmest vil vi høre, om Politiken ligger inde med de pressemeddelelser, som virksomheden udsendte i forbindelse med sagen. I så fald kan/må du da videregive dem til os? Dette vil være en stor hjælp, da vores opgave omhandler krisekommunikation, og vi derfor mangler materiale at analysere. 2) Var det udelukkende jer, der henvendte jer til Agnes Cupcakes i forbindelse med dækningen, eller kontaktede virksomheden også jer for at få lov til at udtale sig om sagen? 3) Hvordan fik I overhovedet kendskab til medarbejderkontrakterne - altså hvad fik jer til at starte historien? Det var det hele. Hilsen Therese, Camilla og Rikke From: jat@klinken.dk To: rikke444@msn.com Subject: SV: Ang. sagen om Agnes Cupcakes Date: Mon, 26 Mar :00: Hej Rikke Det lyder spændende. Håber, I kan få noget ud af det, selvom de er lukkede. 1) Jeg har vedhæftede pressemeddelelse fra firmaets pr-bureaus krisekommunikationsbureau fra et par dage inde i forløbet. Jeg ved også, at de sendte noget til Ritzau på dag 1, men det har jeg ikke. Se udtalelserne her: Flere af dem stammer vist fra deres Facebookside, som de brugte meget aktivt i dagene og gik fra engelsk til dansk. Jeg citerede også en gang eller to fra deres Facebookside. Den kunne I måske analysere på? 2) Det var primært os, der ringede til dem. Dagen før den første historie vendte direktøren tilbage med en opfølgende kommentar, som også er med i artiklerne fra den dag. Han sagde vist noget med, at de altså ikke mishandler nogen Efter et par dage nægtede han at tale med os/mig og udtalte sig kun på skrift jf. den vedhæftede mail. Ellers ringede deres krisepr-mand (der var flere) på dag 2 og pressede mig lidt på mine kilder, hvorfor vi skrev, hvad vi skrev, ville tale med chefredaktøren osv. osv. Jeg har efterfølgende set, at pr-folk har et råd, der hedder pump journalisten for information. Måske var jeg udsat for det der I øvrigt var hans pr-folk overvejende var ganske høflige og professionelle til at vende tilbage osv.

2 3) Hmm. Her bliver jeg nok ret lukket af hensyn til, at vi lovede en række kilder beskyttelse og anonymitet. Jeg kan sige så meget som, at jeg fik et tip, fik fat i en kontrakt og i en af artiklerne (om gamle kager) skriver, at vi havde flere uafhængige kilder i firmaet. Derudover fik vi en bunke henvendelser efter den første artikel, som blandt andet førte til en netartikel med interview med tre tidligere navngivne ansatte. Og vi fik også tip om flere historier, som vi dog aldrig skrev Håber, at det kan hjælpe jer. Du er velkommen til at give et kald på , hvis jeg skal grave mere ud af min hukommelse. /Jens Anton PS. Her er en oversigt over alle artiklerne. Både Cupcake, et par andre firmaer og nogle generelle artikler, hvis det kan bruges Agnes Cupcakes 22/11: 22/11: 22/11: 22/11 (TIP OS): 22/11: 22/11: 22/11: 23/11: 23/11: 23/11: 24/11: 7/12: 16/12: ParadIS 29/12: 29/12: 29/12:

3 29/12: 30/12: 3/1: kroner-i-kassen/ H & M + Baresso (generel om sygdom, sidehistorie til ParadIS) 29/12: The Bagel Company 30/12: 30/12 (SKRIV): 30/12: 30/12: Abercrombie & Fitch 2/1: 10/1: k-udsaetter-kunder-og-ansatte-for-farlige-stoffer/ 13/1: Baggrundsartikler og lignende 23/11: 23/11: 1/12 2/12 (TEST): 29/12: 30/12: 6/1 (I AVISEN): "3F advaret om sag i bagelkæde", indsat nedenfor 16/1: 16/1 (SKRIV):

4 ansvaret-for-unges-arbejdsforhold/ 16/1: Politiken Side ord Artikel-id: e30a6964 artikel 3F advaret om sag i bagelkæde Original Overvågede unge burde have fået hjælp, mener fagforening. af JENS ANTON TINGSTRØM KLINKEN OG FARZAM ABOLHOSSEINI Vi kan kun hjælpe dig, hvis der er overenskomst. Sådan lød beskeden fra fagforbundet 3F i 2008 til et ungt fagforeningsmedlem, der ringede, mens hun arbejdede hos The Bagel Company. Den tidligere medarbejder fortalte blandt andet fagforbundet, at de ansatte blev overvåget af deres chefer, som kunne finde på at skælde dem ud, hvis de ikke smilte nok til kunderne. Politiken beskrev i sidste uge, hvordan de tidligere ansatte er blevet overvåget, og at de nuværende medarbejdere i bagelkæden oplever samme behandling. Eksemplet blev kaldt»skræmmende«af overvågningsforsker Peter Lauritsen. Det har ikke været muligt at finde frem til, hvem i fagforbundet der har givet den tidligere medarbejder beskeden, men i 3F ærgrer man sig over historien.»uanset hvad der er sket, er det rigtig ærgerligt at høre. Vi gør enormt meget ud af, når lige præcis unge ringer ind i de her situationer. Vores grundholdning er, at selv unge, der ikke er medlem, skal have hjælp fra fagforeningen og en god start på arbejdsmarkedet. I modsætning til de unge er vi meget skrappe med ældre, der burde vide, at man skal være medlem for at få hjælp«, siger Jan Mathisen, der er næstformand i 3F Hotel & Restauration i København. De sidste måneders afsløringer af dårlige arbejdsforhold for unge har skabt opmærksomhed om unges manglende kendskab til deres rettigheder og svage organisering i fagforeningerne. Til politiken. dk erkendte formanden for HK Handel, Jørgen Hoppe, i sidste uge også, at fagbevægelsen skal være mere opsøgende over for unge.

5 »Det kan godt være, vi ikke har været hurtige nok til det, så det går vi i gang med nu«, sagde fagforeningsformanden, der har nedsat en såkaldt task force, der skal oplyse og komme i dialog med unge om deres rettigheder og arbejdsforhold. Arbejdsmarkedsforsker Flemming Ibsen mener, at sagerne viser, hvor svagt unge står på arbejdsmarkedet:»det er mere eller mindre lovløshed, der hersker. Arbejdsgiverne er i en magtposition over for de unge, og den bruger de kraftigt. Man ved, at de unge står i kø for at komme ind, og så presser man dem ud over al anstændighed«. jens.klinken@pol.dk Fakta: FAKTA UNGES JOBFORHOLD Politiken undersøger i øjeblikket forholdene i unges arbejdsliv. I sidste uge beskrev vi, hvordan sygemeldte er blevet behandlet hos Paradis, Baresso og H&M, og at de ansatte hos The Bagel Company bliver flittigt overvåget. Forleden kunne vi fortælle, at ansatte hos Abercrombie & Fitch ikke kan regne med, hvornår de skal møde på arbejde. Du er meget velkommen til at kontakte journalisterne bag artiklerne med kommentarer og ideer. --Forwarded Message Attachment-- From: mads@help-pr.dk To: Subject: Svar fra Kristian Date: Thu, 24 Nov :08: Note-to-the-editor 24. november 2011, København Agnes Cupcakes har ændret kontrakt og mødes nu med HK Agnes Cupcakes har de sidste døgn arbejdet hårdt på en række forhold.

6 - Vi har handlet med det samme.. Alle medarbejdere har således i går aftes fået et kontrakttillæg, hvor vi har fjernet konventionalboden og rettet til omkring fastsættelsen af ugentligt timeantal, siger Kristian Vangsgaard, direktør i Agnes Cupcakes, og fortsætter: Vi er medlem af Dansk Erhverv, som nu forhandler med HK, så vi kan blive enige om en overenskomst. Der er sat et møde op på mandag med HK. Forklaring angående timeantal for medarbejdere Vores fastsættelse af timer til medarbejdere foregår på samme måde som i de fleste andre butikker, caféer, restauranter med videre. Der bliver holdt et møde, hvor alle ansatte kan melde ind, hvor mange timer de ønsker i den pågældende måned. Det kan være meget forskelligt, hvor mange timer de deltidsansatte vil have - især hvis de studerer. Vi har medarbejdere, som i nogle måneder vil have 10 timer og andre op til 100 timer. Der bliver taget hensyn til de ansattes ønsker, men vi kan naturligvis ikke sige os fri for, at der kan være en, som ikke får de timer, han/hun gerne vil have Original Besked----- Fra: "Rikke Christensen" <rikke444@msn.com> Til: jat@klinken.dk Dato: :04 Emne: RE: SV: Ang. sagen om Agnes Cupcakes Hej igen Mange tak for dit svar og super med en oversigt over artiklerne! Bare lige for at være helt sikker - de krisepr-mænd, som ringede og pressede dig på kilder osv., de var ansat hos det pr-bureau, som Agnes Cupcakes hyrede, ikke? Altså, Agnes Cupcakes havde ikke selv ansat nogen til at varetage en sådan funktion? Muligvis ringer eller skriver vi, hvis vi kommer på flere spørgsmål. Ellers skal du i hvert fald have mange tak. Hilsen Rikke

7 Date: Fri, 30 Mar :19: To: From: Subject: Re[2]: SV: Ang. sagen om Agnes Cupcakes Yes. Jeg husker det sådan, at Cupcake havde et fast bureau (The Revolt vist nok), som så hev fat i Help PR og Kommunikation, da vi begyndte at skrive. I praksis var min opfattelse, at de to bureauer holdt fælles møder med Vangsgaard og begge kommunikerede til pressen. Senere da de begyndte at forhandle overenskomst overtog Dansk Erhverv vist meget af kommunikation og udsendte pressemeddelelser mm. De kan nok findes via google eller danskerhverv.dk /JA

Hermed fremsendes jf. telefonsamtale d.d. nedenstående mail med indsigelse, som også har været fremsendt til Maiken.

Hermed fremsendes jf. telefonsamtale d.d. nedenstående mail med indsigelse, som også har været fremsendt til Maiken. From: Sent: 6 Aug 2013 08:34:11 +0000 To: Ursula Julie Koch Cc: Subject: RE: SV: SV: SV: SV: Vejsyn på Fuglsigvej. Hej Ursula, Hermed fremsendes jf. telefonsamtale d.d. nedenstående mail med indsigelse,

Læs mere

Til Borgerservice: Vil I sørge for at denne mail videresendes til Michelle D. Petersen, samt sende mig en kvittering for modtagelse.

Til Borgerservice: Vil I sørge for at denne mail videresendes til Michelle D. Petersen, samt sende mig en kvittering for modtagelse. Fra: Micella Caisgaard caisgaard@live.dk Emne: FW: SV: vedr sag omkring skimmelsvamp i ny erhvervet andelsbolig Dato: 15. jul. 2015 kl. 01.57 Til: Rita vinter eyesofshiva@icloud.com To: eyesofshiva@icloud.com

Læs mere

Min kollega er i Sorø på onssdag eftermiddag (28.dec.), torsdag, og på fredag morgen.

Min kollega er i Sorø på onssdag eftermiddag (28.dec.), torsdag, og på fredag morgen. Side 1 af 8 Fra: Til: Dato: Emne: Maris Smiltins (marissmiltins@inbox.lv) thomas@elektronikbasen.dk (thomas@elektronikbasen.dk) 25/12/2011 16:45 Re: SV: Træpiller 8mm, 10paller til Ringsted Attachments:

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Mig & min smarte telefon

Mig & min smarte telefon Mig & min smarte telefon Arbejdsspørgsmål til klassediskussion. Introduktion Foredraget Mig & min smarte telefon handler om, hvordan teknologien påvirker vores samfund og den måde vi er sammen på. Blandt

Læs mere

Aktionsgruppens Mailservice Nr. 229 / 12.7.2007

Aktionsgruppens Mailservice Nr. 229 / 12.7.2007 Aktionsgruppens Mailservice Nr. 229 / 12.7.2007 Indhold 1. Reaktion på et interview i JPÅrhus.. Reaktion på et interview i JPÅrhus. Direktør Høyer havde en hurtig reaktion på interviewet i JPÅrhus, som

Læs mere

Pause fra mor. Kære Henny

Pause fra mor. Kære Henny Pause fra mor Kære Henny Jeg er kørt fuldstændig fast og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er har to voksne børn, en søn og en datter. Min søn, som er den ældste, har jeg et helt ukompliceret forhold til.

Læs mere

Frivillighåndbog Pressehåndtering

Frivillighåndbog Pressehåndtering Frivillighåndbog Pressehåndtering Indhold Medierne... 3 Hvad må jeg udtale mig til medierne om?... 3 Hvornår og hvordan går jeg selv til medierne?... 3 Hvad skal jeg huske, når jeg skal interviewes?...

Læs mere

Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen Tingvej Hornslet Tlf.: Cvr.nr

Advokatfirmaet Sølgaard & Knudsen Tingvej Hornslet Tlf.: Cvr.nr From: Marie Davidsen Sent: Wed, 12 Jun 2019 09:31:47 +0200 To: Sejer Bjarke Bretlau Jensen Subject: VS: Parkeringspladser - Tingvej 15 A, 8543 Hornslet Attachments: Diverse dokumenter - Bilag 1 - Tingbogsattest

Læs mere

Køn. Mand 29% Kvinde 71% 0% 25% 50% 75% 100%

Køn. Mand 29% Kvinde 71% 0% 25% 50% 75% 100% Mand Kvinde 9% 7% 6 90 Køn Alder 7,00,00 7,00 49,00 7,00,00 9,00 7,00 0,00 6,00 8,00 6,00 47,00 ,00 8,00,00 7,00 7,00 6,00,00 6,00,00,00 7,00,00 0,00,00,00 ,00,00,00 6,00,00 46,00 49,00 8,00 Postnummer

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Hej og tak for sidst.

Hej og tak for sidst. Hej og tak for sidst. Her på de følgende sider får i lige de væsentlige overskrifter fra mit oplæg på Sund By Netværkets temadag om synlighed afholdt den 11. November 2014. Det handlede om, hvordan man

Læs mere

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben.

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben. Side 1 af 5 Poul Otto Seidel Fra: "Poul Otto Seidel" Til: "Jørgen Andersen" Cc: "Inge-Lis Seidel" ; "Willy Søren Beck" ;

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Hvad gør jeg, når pressen vil have en kommentar DANSK EL-FORBUNDS TOPMØDE 2016 JOURNALIST NIELS STOKTOFT OVERGAARD

Hvad gør jeg, når pressen vil have en kommentar DANSK EL-FORBUNDS TOPMØDE 2016 JOURNALIST NIELS STOKTOFT OVERGAARD Hvad gør jeg, når pressen vil have en kommentar DANSK EL-FORBUNDS TOPMØDE 2016 JOURNALIST NIELS STOKTOFT OVERGAARD Modstand og indvendinger mod kontakt med pressen Journalisterne er så negative Pressen

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Hej Carsten, På forhånd tak, jeg ser frem til et godt møde. Med venlig hilsen, Joost van der Horst

Hej Carsten, På forhånd tak, jeg ser frem til et godt møde. Med venlig hilsen, Joost van der Horst Re: Vedr.: Re: Vedr.: Staghøjvej 9 mfl., 6630 Rødding - Ansøgning om omlægning af privat fællesvej til: 31-01-2014 12:11 Hej Carsten, Vi har et møde på tirsdag hvor jeg ser frem til en uddybelse af visse

Læs mere

Goddag alle sammen og velkommen til mødet om BPA ordningen her i Aarhus.

Goddag alle sammen og velkommen til mødet om BPA ordningen her i Aarhus. Talepapir Aarhus Kommune Goddag alle sammen og velkommen til mødet om BPA ordningen her i Aarhus. Jeg har set frem til mødet i dag. Det er afgørende for mig, at vi får givet jer en omhyggelig orientering

Læs mere

TILVALG Forbund: EU-værktøjer mod bedrageriske arbejdsgivere er ingen mirakelkur Af Morten Steensberg Tirsdag den 24. november 2015, 05:00

TILVALG Forbund: EU-værktøjer mod bedrageriske arbejdsgivere er ingen mirakelkur Af Morten Steensberg Tirsdag den 24. november 2015, 05:00 TILVALG Forbund: EU-værktøjer mod bedrageriske arbejdsgivere er ingen mirakelkur Af Morten Steensberg Tirsdag den 24. november 2015, 05:00 Del: EU-tilvalgsordningen skal gøre det lettere for fagforeninger

Læs mere

Christian Stenholt Øelund

Christian Stenholt Øelund Ansøgning Jeg startede min karriere i Superbest på Frederiksberg i 2002. I 2008 blev jeg ansat på fuldtid som salgsleder for kiosk og kundeservice. I jobbet pådrog jeg mig blandt andet opgaver som at snakke

Læs mere

Praktiksteder i forbindelse med modul 10

Praktiksteder i forbindelse med modul 10 Praktiksteder i forbindelse med modul 10 Sted Adresse Kommentarer om stedet Studerende 1. Produktionsskolen i Sanderum http://www.elsesmi nde.dk En højskole, for unge, der er i en situation, hvor de har

Læs mere

studie Kristi genkomst

studie Kristi genkomst studie 14 Kristi genkomst 81 Åbningshistorie En aften, mens jeg gik i gymnasiet, sad jeg og spiste sammen med en af mine klassekammerater, og vi talte om Jesu genkomst. Som teenager havde jeg mange spørgsmål

Læs mere

KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL DET TALTE ORD GÆLDER

KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL DET TALTE ORD GÆLDER LO-sekretær Marie Louise Knuppert 1. maj 2013, Odense kl. 15.30 KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL. 15.30 DET TALTE ORD GÆLDER God morgen. Det er godt at se jer sådan en forårsdag - her i Odense! Jeg skal hilse

Læs mere

Vadgårdskole. Redaktion har arbejdet hårdt for at få bladet op at køre så jeg er meget glad for at jeg fik ideen ud på skolen.

Vadgårdskole. Redaktion har arbejdet hårdt for at få bladet op at køre så jeg er meget glad for at jeg fik ideen ud på skolen. Vadgårdskole Dato 23/1 Vadnyt er det nye blad her på skolen. Bladet indeholder sladder, De nye mål, madkassen ved kantinen osv... Årgang 1, Nummer 1 Redaktion har arbejdet hårdt for at få bladet op at

Læs mere

Interviewguide for sexarbejdere

Interviewguide for sexarbejdere Interviewguide for sexarbejdere Der er rigtig mange, som gerne vil i kontakt med sexarbejdere. Det oplever vi I SIO særligt meget fordi vi modtager mange forespørgsler på om vi kan videreformidle kontakten.

Læs mere

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=0e9f989726&view=pt&q=ma...

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=0e9f989726&view=pt&q=ma... 1 of 5 27-09-2012 09:29 CDI 18 messages To: "Madusan-9@hotmail.com" Mon, Apr 5, 2010 at 1:11 PM Hvor bor du henne? Vil du afhente eller skal jeg sende den til dig? Mon, Apr 5, 2010

Læs mere

EN GOD START RÅD OG VEJLEDNING TIL NYDANSKERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR

EN GOD START RÅD OG VEJLEDNING TIL NYDANSKERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR EN GOD START RÅD OG VEJLEDNING TIL NYDANSKERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Finansforbundet November 2006 Tekst og layout: Kommunikation Tryk: Datagraf Oplag: 1.000 KÆRE NYDANSKER Velkommen som medarbejder

Læs mere

Velkommen til det 1 nyhedsbrev fra den nye bestyrelse i HK Rådighedsforening.

Velkommen til det 1 nyhedsbrev fra den nye bestyrelse i HK Rådighedsforening. Velkommen til det 1 nyhedsbrev fra den nye bestyrelse i HK Rådighedsforening. På Årsmødet i januar fik Rådighedslønsforeningen en ny bestyrelse. Det skete efter at den mangeårige bestyrelse, bestående

Læs mere

19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes til

19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes til 09-02-2015 Forslagene til Hovedgeneralforsamlingen 2015 Forslag nr. 1: Oprindelig tekst: 19. Hovedgeneralforsamlingen. stk.3. Forslag der ønskes under afstemning på Hovedgeneralforsamlingen, skal indsendes

Læs mere

Vedr.: Re: Vedr.: Re: Vedr. Åbenhedstinget

Vedr.: Re: Vedr.: Re: Vedr. Åbenhedstinget Vedr.: Re: Vedr.: Re: Vedr. Åbenhedstinget Jens Otto Kjær Hansen 9:07 AM (17/3-2015) to, Thomas Kære Jeg overlader det 100 % hvad du mener der skal skrives og indestår på ingen måde for hvad du skriver,

Læs mere

Træt af naboens kæmpeantenne

Træt af naboens kæmpeantenne Del med dine venner på Facebook Print artiklen Hold mig opdateret Tip en ven Send artiklen Træt af naboens kæmpeantenne til din ven. Modtagerens email *: Din e-mail *: Dit navn *: Evt. kommentar: Send

Læs mere

Scenen er din. Gode råd inden du går i pressen S Y D D A N S K U N I V E R S I T E T

Scenen er din. Gode råd inden du går i pressen S Y D D A N S K U N I V E R S I T E T Scenen er din Gode råd inden du går i pressen S Y D D A N S K U N I V E R S I T E T Kære forsker, Syddansk Universitet modtager dagligt mange henvendelser fra journalister, der vil vide mere om vores forskning,

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Hermed indsigelse til lokalplan 548

Hermed indsigelse til lokalplan 548 Fra: CN=Nina Lindbjerg/OU=TPLNLI/OU=T/O=Svendborg-Kom Sendt: 16-02-2012 09:29:40 Til: Jesper Sørensen CC: Emne: Vs: Indsigelse vedr Lokalplan 548 Svendborg Kommune har modtaget jeres indsigelse

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Konflikter med kunder. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henrik og Lisbeth, hvor Henrik

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 22. maj 2013 (J.nr. 2012-0032589) Revisor ikke

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Hvordan skriver man citater? 4. De mest benyttede ord i dansk 6. Tillægsordenes bøjning 8. Gradbøjning af tillægsord 10

Indholdsfortegnelse. Hvordan skriver man citater? 4. De mest benyttede ord i dansk 6. Tillægsordenes bøjning 8. Gradbøjning af tillægsord 10 Sprogtip 2010 Indholdsfortegnelse Hvordan skriver man citater? 4 De mest benyttede ord i dansk 6 Tillægsordenes bøjning 8 Gradbøjning af tillægsord 10 Ordklasser 12 Køb himbær hos kømanden 14 Spørg om

Læs mere

Interview med Thomas B

Interview med Thomas B Interview med Thomas B 5 10 15 20 25 30 Thomas B: Det er Thomas. Cecilia: Hej, det er Cecilia. Thomas B: Hej. Cecilia: Tak fordi du lige havde tid til at snakke med mig. Thomas B: Haha, det var da så lidt.

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Leadgenerering Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktober 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost webinars af30 min

Læs mere

Mvh. Mette Joe. Sendt fra min iphone. Den 11. jun kl skrev Dennis Hentz Jensen

Mvh. Mette Joe. Sendt fra min iphone. Den 11. jun kl skrev Dennis Hentz Jensen From: Mette Johansen Sent: Mon, 17 Jun 2019 09:38:09 +0200 To: Subject: Re: VS: Video Attachments: Video.MOV. Her er lyd filen fra i nat, det er bare lige 30 sek, men håber det kan give dug et indtryk,

Læs mere

Kære politikere i BUU og SOU

Kære politikere i BUU og SOU Fra: Lene Holst Holmgård Sendt: 11. oktober 2018 11:59 Til: Gorm Gunnarsen (Borgerrepræsentationen) ; Borgmesteren for BUF ; Klaus Mygind

Læs mere

Ordforklaring. KILDE 1: Reklamefilm. BESKRIV KILDEN: 1. Hvilken type kilde er det? 2. Hvornår er kilden fra?

Ordforklaring. KILDE 1: Reklamefilm. BESKRIV KILDEN: 1. Hvilken type kilde er det? 2. Hvornår er kilden fra? Kildesæt I dag har de fleste børn gået i børnehave, inden de starter i skole. Sådan har det ikke altid været. Vi ved, at der har været børnehaver i Danmark helt tilbage til 1901. Til at starte med kunne

Læs mere

31-10-2013, 10:10:00 Mads: Ungdomsuddannelse 31-10-2013, 10:10:00 Vejleder Pernille er nu klar til at chatte med dig. 31-10-2013, 10:10:49 Mads: Hej,

31-10-2013, 10:10:00 Mads: Ungdomsuddannelse 31-10-2013, 10:10:00 Vejleder Pernille er nu klar til at chatte med dig. 31-10-2013, 10:10:49 Mads: Hej, 31-10-2013, 10:10:00 Mads: Ungdomsuddannelse 31-10-2013, 10:10:00 Vejleder Pernille er nu klar til at chatte med dig. 31-10-2013, 10:10:49 Mads: Hej, Kan det lade sig gøre at man kommer ud som elev, efter

Læs mere

SkoleKom, SkoDa og SkoleIntra

SkoleKom, SkoDa og SkoleIntra SkoleKom, SkoDa og SkoleIntra Fællesskab, integration og sikkerhed v/ Christina Rønne og Kristian Johnsen UNI C Program SkoleKom - hva snakker I om? SkoleKom, SkoDa og UNI Login i SkoleIntra Nyheder og

Læs mere

Forældre Undervisning

Forældre Undervisning Forældre Undervisning På en skole nær dig Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Efterår 2010 Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Hvorfor Forældreundervisning? Oplever du også at det

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

Hva' med at arrangere et hurtigt garage besøg / kaffeslapparas nu på lørdag den 7. okt..??

Hva' med at arrangere et hurtigt garage besøg / kaffeslapparas nu på lørdag den 7. okt..?? Garage besøg lørdag??? Skrevet af cowboy - 2006/10/04 23:45 Hva' med at arrangere et hurtigt garage besøg / kaffeslapparas nu på lørdag den 7. okt..?? Nå ja, helst i den østlige ende af sjælland.. Da jeg

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

Downtown News. Kreative Lova. I Kreative Lova kan du købe dine egne personlige badges! Køb en i dag!

Downtown News. Kreative Lova. I Kreative Lova kan du købe dine egne personlige badges! Køb en i dag! Downtown News Kreative Lova I Kreative Lova kan du købe dine egne personlige badges! Køb en i dag! Girly Studio = Girly Time! Girly Studio er et super sejt sminke-studie og frisørsalon i én! De sæ er dit

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

HELSINGØR KOMMNE TRIVSELSUNDERSØGELSE 2015

HELSINGØR KOMMNE TRIVSELSUNDERSØGELSE 2015 1 HELSINGØR KOMMNE TRIVSELSUNDERSØGELSE 2015 Som en del af Trivselsundersøgelsen 2015 i Helsingør Kommune inviteres du hermed til at besvare et spørgeskema om din trivsel. Vi håber, at du vil give din

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

HVERDAGSAVISEN TORSDAG

HVERDAGSAVISEN TORSDAG TORSDAG BANKRØVERI!! Bankrøveri! Onsdag kl. ca. 10:50, blev banken røvet af to forbrydere. Forbryderne havde taget pengekassen, og de flygtede! Flemming Hansen ved ikke, hvor meget de har taget, og de

Læs mere

Energioptimering på søvandskølesystem. Bilagsmappen

Energioptimering på søvandskølesystem. Bilagsmappen Energioptimering på søvandskølesystem Bilagsmappen Amar Al-Karradi 10/3/2014 Indholdsfortegnelse Bilag 1:Nødvendige elektrisk effekt.... 2 Bilag 2: Ship particulars.... 3 Bilag 3: Søvandskølesystem...

Læs mere

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009.

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009. 1 Formand Bente Sorgenfreys mundtlige beretning: Vi tjener kassen - statskassen. Vi er samlet for at gøre en forskel. FTF s repræsentantskabsmøde 11. maj 2011 OBS: Det talte ord gælder. Naturligvis skal

Læs mere

ved Skanderborg Stilladsudd.: 2-årig (færdig i 1998) landsklubformand

ved Skanderborg Stilladsudd.: 2-årig (færdig i 1998) landsklubformand SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Voerladegård, ved Skanderborg Thorkil Jansen Alder: 39 Lokalklub: Start i branchen: Nuværende firma: Århus Februar 1996 i Mars Stilladser i Århus Mars Stilladser Stilladsudd.:

Læs mere

Født for tidligt? Pjece til pårørende og venner

Født for tidligt? Pjece til pårørende og venner Født for tidligt? Pjece til pårørende og venner Indhold Forord....................................... s. 3 Forældrenes reaktion......................... s. 4 Hvordan skal man forberede sig?..............

Læs mere

Foranalyse. Cupcakes. MulB 2.Semester 2014. Gruppe. Grace Tsatsaris, Line Brinkmann, Rasmus Bundgaard & Rene Andersen

Foranalyse. Cupcakes. MulB 2.Semester 2014. Gruppe. Grace Tsatsaris, Line Brinkmann, Rasmus Bundgaard & Rene Andersen Foranalyse Cupcakes MulB 2.Semester 2014 Gruppe Grace Tsatsaris, Line Brinkmann, Rasmus Bundgaard & Rene Andersen Brancheanalyse: Michael Porter har udviklet 5 Forces modellen til at belyse 5 elementer,

Læs mere

Kunsten at gå til jobsamtale. Kunsten at gå til en god jobsamtale

Kunsten at gå til jobsamtale. Kunsten at gå til en god jobsamtale Kunsten at gå til en god jobsamtale Tillykke Du er nu udvalgt til at komme til samtale hos en virksomhed omkring et job. Du skal derfor i gang med at forberede dig på at præsentere dig selv, så du bliver

Læs mere

Pressevejledning Hillerød Kommune

Pressevejledning Hillerød Kommune Pressevejledning Hillerød Kommune Pressevejledning... 2 En åben kommune... 2 Orienterer altid kommunens kommunikationsrådgiver... 2 Hvem må udtale sig?... 2 Når journalisten ringer... 3 Tavshedspligt...

Læs mere

Jyske Bank tilbageviser beskyldninger i DR-udsendelse om skattely

Jyske Bank tilbageviser beskyldninger i DR-udsendelse om skattely PRESSEMEDDELELSE Vestergade 8-16 DK-8600 Silkeborg Telefon 89 89 89 89 (Omstilling) jyskebank@jyskebank.dk www.jyskebank.dk Jyske Bank tilbageviser beskyldninger i DR-udsendelse om skattely DR1 bringer

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

De spanske medier og arbejdsløsheden. - Hvordan dækker de en af landets største kriser?

De spanske medier og arbejdsløsheden. - Hvordan dækker de en af landets største kriser? De spanske medier og arbejdsløsheden - Hvordan dækker de en af landets største kriser? Jeg ankom til Madrid den 14. november 2012 og blev mødt af demonstrationer, lyden af megafoner og graffiti malet over

Læs mere

bevægelsen melder hårdt ud: Ingen ny overenskomst uden løft af lavtlønnede og kvinder - UgebrevetA

bevægelsen melder hårdt ud: Ingen ny overenskomst uden løft af lavtlønnede og kvinder - UgebrevetA OK18 Fagbevægelsen melder hårdt ud: Ingen ny overenskomst uden løft af lavtlønnede og kvinder Af Lærke Øland Frederiksen @LaerkeOeland Mandag den 11. december 2017 Der skal oprettes en pulje til at løfte

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Vil du have mig på besøg til vinter? Skrevet af superbee - 2012/10/24 17:26 Hej med jer. Vinteren nærmer sig og vi skal have nogle aktiviteter, ellers ender det bare med, at vi sidder og skide fryser,

Læs mere

Bilag 4: Mailkorrespondance

Bilag 4: Mailkorrespondance Bilag 4: Mailkorrespondance 1. december 2014 kl. 13.12 Kære, Tak for at vil give dig tid til dette. Jeg har fået din mail fra XXXXXX, som jo er hjælper for mig. Jeg vedhæfter vores projektrapport i sin

Læs mere

KAN MAN TALE SIG TIL ET LIV UDEN CIGARETTER?

KAN MAN TALE SIG TIL ET LIV UDEN CIGARETTER? KAN MAN TALE SIG TIL ET LIV UDEN CIGARETTER? Læs hvad andre rygestoppere fortæller om den hjælp, de fik fra STOPLINIEN. GRATIS RÅDGIVNING 80 31 31 31 t godt ummer til n røgfri remtid: 0 31 31 31 Når du

Læs mere

Hermed ansøger varde Fægteklub om tilskud på 20.000-, fra Eliteidrætspuljen for 2016, men både større som mindre tilskud er særdeles velkommen.

Hermed ansøger varde Fægteklub om tilskud på 20.000-, fra Eliteidrætspuljen for 2016, men både større som mindre tilskud er særdeles velkommen. From: Olstrøm Sent: 1 Dec 2015 00:56:36 +0100 To: Berith Ellegaard Andreasen Subject: SV: Ansøgning om tilskud fra Eliteidrætspuljen - 1. december 2015 for 2016 Attachments: Varde Fægteklub resultater

Læs mere

TO DANSKE MODELLER Fagforening, overenskomst og tillidsfolk på offentlige og private arbejdspladser

TO DANSKE MODELLER Fagforening, overenskomst og tillidsfolk på offentlige og private arbejdspladser TO DANSKE MODELLER Fagforening, overenskomst og tillidsfolk på offentlige og private arbejdspladser 1. Indledning ASE har i februar 2013 gennemført en undersøgelse i samarbejde med Analyse Danmark omkring

Læs mere

Mediekontakt. - gode råd fra Kommunikation til ledere og andre ansatte, der har kontakt med medierne

Mediekontakt. - gode råd fra Kommunikation til ledere og andre ansatte, der har kontakt med medierne Mediekontakt - gode råd fra Kommunikation til ledere og andre ansatte, der har kontakt med medierne I kontakt med medierne I Viborg Kommune vil vi gerne være synlige i medierne. Vi vil åbne kommunen op

Læs mere

Ledere og Chefer 31.08.07

Ledere og Chefer 31.08.07 Ledere og Chefer 31.08.07 Information Jeg har adgang til den information, som jeg har brug for i mit arbejde. Mine lederkolleger er gode til at give information. Min chef er god til at informere. Mine

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

Tryghedsforsikring Ufrivillig Arbejdsløshed

Tryghedsforsikring Ufrivillig Arbejdsløshed Tryghedsforsikring Ufrivillig Arbejdsløshed Vi beder Dem venligst være opmærksom på, at det er yderst vigtigt for vores behandling af Deres krav, at skadeanmeldelsen er fuldstændig udfyldt. Samtlige spørgsmål

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

3/2018. Østjylland FRA DANMARK TIL USA. Forskel på fagforeninger UNGDOMSARBEJDE. Flere unge i Forbundet

3/2018. Østjylland FRA DANMARK TIL USA. Forskel på fagforeninger UNGDOMSARBEJDE. Flere unge i Forbundet 3/2018 Østjylland FRA DANMARK TIL USA Forskel på fagforeninger UNGDOMSARBEJDE Flere unge i Forbundet Flemmings leder Plads til os alle. Plads til alle, der vil Sådan lyder en af sætningerne i arbejdersangen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

1. maj tale 2015. Men inden vi når så langt, så et par ord om det der optager mig som landets justitisminister.

1. maj tale 2015. Men inden vi når så langt, så et par ord om det der optager mig som landets justitisminister. 1. maj tale 2015 Forleden besøgte jeg den store danske virksomhed Leo Pharma. Den ligger et stenkast fra min bopæl. 1600 gode danske arbejdspladser har de i Danmark. De skaber produkter til millioner af

Læs mere

Majbritt Lunds kursuskatalog

Majbritt Lunds kursuskatalog Majbritt Lunds kursuskatalog Her finder du kurser i: PR Skriv, så det bliver læst Skriv til nettet Det gode medlemsblad Stil de gode spørgsmål Hvad er et godt referat? Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Der kommer først en række afkrydsningsspørgsmål. Derefter får du mulighed for med egne ord at uddybe evt. ris eller ros.

Der kommer først en række afkrydsningsspørgsmål. Derefter får du mulighed for med egne ord at uddybe evt. ris eller ros. I dette spørgeskema har du mulighed for at fortælle om din oplevelse som kunde hos virksomhed X. På denne måde kan virksomheden se, hvad der er gået godt galt hos dig. Ledelsen får således mulighed for

Læs mere

- Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11)

- Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11) - Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11) Så er det fjerde gang at man på CSV-SydØstfyn kan læse et fremragende skoleblad. På grund af lidt manglende arbejdskraft og en sommerferie

Læs mere

Test din viden om overenskomst

Test din viden om overenskomst Hvor meget ved du egentlig om din overenskomst, og hvad den betyder for dit arbejdsliv? Test din viden her. Gennemgå svarene, når du har quizzet for at se kommentarerne og lære mere. Husk også at printe

Læs mere

Fwd: SV: Re: SV: SV: SV: Artikel til Information

Fwd: SV: Re: SV: SV: SV: Artikel til Information Maria Klitgaard Fra: Søren Steenbock Vestergaard Sendt: 10. november 201420:56 Til: Jette Brønnum Emne: Fwd: SV: Re: SV: SV: SV: Artikel til Hej Jette Kender du svaret? Sendt fra min ipad Start på videresendt

Læs mere

Vælg en tillidsrepræsentant. Hvorfor Hvem Hvad Hvordan

Vælg en tillidsrepræsentant. Hvorfor Hvem Hvad Hvordan Vælg en tillidsrepræsentant Hvorfor Hvem Hvad Hvordan Vælg en tillidsrepræsentant og stå stærkere Med en tillidsrepræsentant (TR) står du og dine kolleger stærkt over for jeres arbejdsgiver. Din TR har

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

TILLYKKE NY TILLIDSVALGT

TILLYKKE NY TILLIDSVALGT TILLYKKE NY TILLIDSVALGT KÆRE TILLIDSVALGT (TV) Først og fremmest vil vi ønske dig velkommen i din nye rolle som frontfigur for kollegerne på din arbejdsplads og ikke mindst, som aktiv medspiller i HK

Læs mere

Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen

Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen Onsdag d. 25. marts 2015, kl. 17.00 UCH, Døesvej, 7500 Holstebro Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigenter 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Arbejdsmarkedsøvelser til 'På vej til dansk - trin for trin'

Arbejdsmarkedsøvelser til 'På vej til dansk - trin for trin' Arbejdsmarkedsøvelser til September 2014 Side 1 Præsentation 1, s. 5-12 Snak om arbejde Øvelse 1. Spørgsmål og svar. Hvad passer sammen? Forbind med streger som vist. 1. Hvad hedder du? netto08@service.dk.

Læs mere

anden? Eller er vi på vej tilbage til et løsarbejdersamfund, hvor daglejere falbyder deres arbejdskraft fra dag til dag?

anden? Eller er vi på vej tilbage til et løsarbejdersamfund, hvor daglejere falbyder deres arbejdskraft fra dag til dag? DAGLEJER 2.0 Danskerne frygter løsarbejdersamfundet:»deleøkonomi giver ringere arbejdsvilkår«af Lærke Øland Frederiksen @LaerkeOeland Fredag den 16. juni 2017 Frygten for usikre arbejdsforhold fylder mere

Læs mere

MIE. MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor. drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer

MIE. MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor. drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer MIE MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer om at møde ham en dag. Mie er 8lippet, har blåt hår og bruger mere mascara end de 8leste. Hun elsker

Læs mere

I dag mindes vi de kampe, vi har kæmpet. Og vi taler om de kampe, der ligger foran os.

I dag mindes vi de kampe, vi har kæmpet. Og vi taler om de kampe, der ligger foran os. Kim Simonsen tale 1. maj Det talte ord gælder. I dag mindes vi de kampe, vi har kæmpet. Og vi taler om de kampe, der ligger foran os. Men måske skulle vi ikke kun kalde det en kampdag. Måske skal vi også

Læs mere

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8)

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Og nu står vi her på trappen på det øverste trin Nyorienteringsfasen, måske med den ene fod på trinnet lige under, nemlig i Bearbejdningsfasen.

Læs mere

Marius Reese [CN=Marius Reese/OU=BEK/O=Herning Kommune@Herning Kommune] Dato: 26-10-2012 09:24 Vedrørende: Vs: Yllebjerg Bakkeø

Marius Reese [CN=Marius Reese/OU=BEK/O=Herning Kommune@Herning Kommune] Dato: 26-10-2012 09:24 Vedrørende: Vs: Yllebjerg Bakkeø Fra: Louise Kruse Hansen [] Til: Marius Reese [CN=Marius Reese/OU=BEK/O=Herning Kommune@Herning Kommune] Dato: 26-10-2012 09:24 Vedrørende: Vs: Yllebjerg Bakkeø Hej Marius Ang. vindmøller ved Tvis, Holstebro

Læs mere