Om workshops i IT-HJØRNET: Onsdags-workshops Forår Gratis kurser: På nettet: IT-HJØRNETS hjemmeside:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Om workshops i IT-HJØRNET: Onsdags-workshops Forår 2013. Gratis kurser: På nettet: IT-HJØRNETS hjemmeside: www.it-hjoernet.dk"

Transkript

1 Om workshops i IT-HJØRNET: Computer: I IT-HJØRNETS workshops, får du selv lov at prøve. Pris: Sted: Du kan bruge IT-HJØRNETS computere eller du kan medbringe din egen bærbare computer hvis du har sådan en. Workshops er gratis IT-HJØRNET i Kulturhus Herredsvang Kappelvænget 2, 8210 Aarhus V Tilmelding: Tilmelding er en fordel men ikke nødvendigt Tilmeld dig i IT-HJØRNET på Hasle Bibliotek eller på post@it-hjoernet.dk Gratis kurser: I løbet af foråret holder IT-HJØRNET følgende kurser: Start i uge 14: Digitale billeder - for begyndere (4x3timer) Video for begyndere (4x3timer) Start i uge 19: Lyd for begyndere (4x3timer) Digitale billeder - for fortsætter (4x3timer) På nettet: IT-HJØRNETS hjemmeside: Her kan du bl.a. tilmelde dig et nyhedsbrev, se ugens link og læse mere om workshops, kurser og andre arrangementer. Onsdags-workshops Forår 2013 Hver onsdag kl Nyt emne hver gang Alle workshops er gratis 23. januar Søgning på internettet med Google 30. januar Digital selvbetjening - borger.dk, Nem-ID og e-boks 6. februar Introduktion til billed-redigering 20. februar Lav en fotobog 27. februar Introduktion til videoredigering 6. marts YouTube se video og læg selv video på nettet 13. marts Lån lydbøger på nettet - netlydbog.dk 20. marts Hør musik på internettet 3. april Se fjernsyn på internettet 10. april Opret en profil på facebook 17. april Få mere ud af din (@ msn ) 24. april Få mere ud af din (@ gmail ) 1. maj Sælg og køb på nettet / Den Blå Avis 15. maj Tekst på Pc en skriv og rediger med Word 22. maj Lav en pæn job ansøgning / CV i Word 29. maj Ryd op på din computer. 12. juni Lær at bruge Skype gratis telefon på nettet 19. juni Lær at bruge Dropbox, Skydrive og Google drive Læs mere om de enkelte workshops inde i folderen

2 Onsdag 23. januar Kl Søgning på internettet med Google De fleste kan finde ud af at lave en simpel søgning på Google men der findes tips og tricks til at gøre sine søgninger mere præcise, og dermed få bedre resultater. Vi kommer igennem læsning af Googles søgeresultater, brug af forskellige søgefiltre, avanceret søgning, personlige indstillinger for Google og særlig søgning efter video, billeder, bøger m.m. Onsdag 30.januar 15-17: Digital selvbetjening - borger.dk, Nem-ID og e-boks borger.dk er din indgang til det offentlige på nettet via én hjemmeside. Her kan du betjene dig selv og få information, når det passer dig. Du har også adgang til personlige oplysninger fra det offentlige via Min Side og du kan kommunikere med det offentlige ved hjælp af e- boks. Vi gennemgår hvordan man bruger borger.dk, min side og e-boks, og løser til sidst nogle små opgaver. OBS!! Nogle selvbetjeningsløsninger kræver, at du har NemID så medbringe helst dit NemID-nøglekort. Hvis du ikke har NemID, kan du få hjælp til at oprette det på et borgerservicecenter eller et bibliotek. Onsdag 6.februar Kl Introduktion til billed-redigering Få en forståelse for hvordan digitale billeder er bygget op, og få hurtige tips og tricks til at redigere i dine billeder. Hør for eksempel om hvordan du beskærer, retter billederne op, ændrer størrelse og forbedrer kontraster, lys og farvebalancer i dine billeder. Du får lov at prøve selv, medbring evt. nogle af dine egne billeder. Vi bruger kun gratis programmer. Onsdag 20.februar Kl Lav en fotobog Det er meget populært at få lavet fotobøger ud af sine digitale billeder, og det kan gøres ved mange fotosteder på internettet. Vi prøver at oprette en fotobog, så du kan få en forståelse for hvordan du gør, og eventuelt selv kan bestille en fotobog bagefter. Medbring gerne dine egne billeder. Onsdag 27.februar Kl Introduktion til videoredigering De fleste kan i dag optage videoklip med deres digitalkamera eller mobiltelefon. Med hjælp fra det gratis Windows Movie Maker, får du en hurtig introduktion til hvordan du klipper, redigerer, lægger musik eller tale under billederne. Vi laver også overgange, effekter og rulletekster på dine videofilm. Du vil derudover få en lille værktøjskasse med små gratis programmer, der kan være nyttige at have, når man arbejder med video OBS!! De samme teknikker kan bruges til at lave et billed-show med lyd. Onsdag 6. marts Kl YouTube se video og læg selv videoer på nettet YouTube er en video-delings hjemmeside, hvor alle både kan se og uploade og dele videoer med andre. Man kan finde alt fra musikvideoer, personlige hilsner, brugsanvisninger og debatindlæg til reklamer. Med en personlige profil på YouTube som du opretter på workshoppen, får du en masse ekstra muligheder. Se hvordan det virker og lær hvordan du selv kan deltage med dine egne videoklip, som du kan dele med særligt indbudte eller hele verden.

3 Onsdag 13. marts Kl Lån lydbøger på nettet - netlydbog.dk På Netlydbog.dk finder du næsten 1000 lydbøger, som du kan låne via internettet. Det eneste det kræver, er at du er oprettet som låner på biblioteket, og har en computer med adgang til Internettet. Du kan høre lydbøgerne direkte via internettet, eller du kan hente dem ned på din computer og høre dem der - evt. tage dem med dig på din MP3 afspiller. Få en introduktion til siden, og lær hvordan du kan låne lydbøgerne, afspille dem og hvordan du kan lægge dem på MP3 afspiller. OBS!! MP3 afspillere skal kunne afspille minimum WMA/DRM 10. Se i din MP3 afspillers manual. Onsdag 20. marts Kl Hør gratis musik på internettet Der er masser af muligheder for at købe musik online. Men der findes faktisk gratis og lovlige alternativer, både til download, og specielt hvis man nøjes med at høre det online. Eksempler herpå kan være YouTube, Grooveshark, Spotify, Rdio og bibliotekets eget Bibzoom. Alternativt kan man høre en af de mange gratis net-radiostationer. Kom og få en rundtur og en introduktion til nogle af de mange tilbud. Onsdag 3. april Kl Se fjernsyn på internettet Med en god internetforbindelse har du mulighed for at se mange danske tv-programmer og en del udenlandske - via internettet. Man kan se det der bliver sendt LIGE NU men også udsendelser man gik glip af, og rigtig gamle udsendelser der kan være sjove at gense. Noget er gratis, andet skal man betale for. Vi vil i denne workshop gennemgå især DR s tilbud, og se lidt på hvad der ellers findes af tilbud fra andre tv-stationer Onsdag 10. april Kl Opret en profil på facebook Facebook kan bruges til finde gamle venner igen og at holde kontakten med dem og familien. I denne workshop opretter du en facebook-profil, og får en introduktion til de mest grundlæggende ting. Hvordan søger men venner og familie? Hvad er en statusopdatering? Hvordan skriver man en kommentar? Hvordan lægger man billeder ind og ikke mindst hvordan får jeg kontrol over hvem der kan se min side, og hvad jeg ellers deler på facebook? Onsdag 17. april Kl Få mere ud af /@live /@msn . For dig der i forvejen har en med live msn, men ikke er helt sikker på hvordan du bruger den. Du lærer at medsende f.eks. billeder, gemme s i forskellige mapper, lave hurtig oprydning i dine mails og at bruge adresse-kartoteket og skydrive. Vi ser også på hvilke indstillinger du har mulighed for at lave på din mail-boks. Til sidst vil vi snakke lidt om sikkerhed, og som er ved at blive introduceret som afløser Onsdag 24. april Kl Få mere ud af For dig der i forvejen har en med gmail, men ikke er helt sikker på hvordan du bruger den. Du lærer at medsende f.eks. billeder og at bruge etiketter og tråde, lave hurtig oprydning i dine mails og at bruge adresse kartoteket og googledrevet. Vi ser også på hvilke indstillinger du har mulighed for at lave på din mail-boks. Til sidst vil vi snakke lidt om sikkerhed.

4 Onsdag 1 maj kl Sælg og køb på nettet opret annonce på DBA Den Blå Avis er blot ét af flere steder på nettet, hvor private kan købe og sælge med hinanden. Vi opretter en gratis profil og en gratis annonce. Vi kigger også på forskellige betalingsformer, og sikkerhed. Til sidst en tur til nogle af de andre køb og salg steder på nettet, som Gul og Gratis, Trendsales og Qxl. OBS! Medbring gerne en tekst til en annonce og evt. billeder af noget du vil sælge. Onsdag 15. maj kl Tekst på Pc en skriv og rediger med Word Har du allerede lært at arbejde med tekst på computeren i programmer som f.eks Word, Works eller Open Office? Synes du at det er så længe siden at du næsten har glemt det så kom og få en genopfriskning. Vi kommer omkring basale ting som side-opsætning, redigering og formatering af tekst, indsættelse af billeder og tekstbokse og at gemme og udskrive. Onsdag 22. maj kl Lav en pæn job ansøgning / CV i Word En ting er at skrive sin jobansøgning og CV men når det er gjort er det en god idé at få den sat op så den er let at læse og pæn at se på, og præsenterer dig på en god måde. I denne workshop kan du få tips og tricks til at lave en pæn ansøgning og CV. Vi vil også bl.a. komme omkring at bruge skabeloner Onsdag 29. maj kl Ryd op på din computer Har du rod på din computer? Arbejder den langsomt? Mangler du plads? Kan du ikke finde det, du skal bruge? Har du for mange overflødige programmer? Eller dubletter og flere versioner af dine filer? Så er der hjælp at hente. Få tips om små gratis værktøjsprogrammer der kan hjælpe dig til at få ryddet op - ideer til hvordan du kan organisere dine dokumenter - og hvilke værktøjer der findes i Windows, der kan hjælpe dig med at holde rydde op og holde orden, så dig og din computer arbejder hurtigere og bedre. Onsdag 12. juni kl Lær at bruge Skype gratis telefon på nettet Med Skype kan man foretage gratis opkald mellem pc er overalt i verden. Og har man et webcam, kan man føre videosamtaler hvor man både kan se og høre den eller dem man snakker med. Har man et abonnement, kan man mod en billig betaling, også ringe til fastnet- og mobiltelefoner For at kunne bruge Skype, skal du downloade og installere Skype, samt oprette en konto. I denne workshop installerer vi programmet, opretter en konto og prøver at foretage de første opkald. Onsdag 19. juni kl Lær at bruge DropBox, Skydrive og Google drive DropBox, Google Drive og Microsofts Skydrive er såkaldte online lagertjenester, hvor du let kan gemme og sikre store mængder af dokumenter. Du gemmer dine dokumenter i en mappe på din computer. Denne mappe har forbindelse til internettet og kan nås fra alle andre computere, hvor du kan logge på internettet. Tjenesterne er derfor rigtig gode at have, hvis man skal dele de samme dokumenter mellem flere forskellige computere. Det er også let at dele noget af indholdet, med andre du vil give adgang.

5 Åben IT-café hver mandag kl og hver onsdag kl Den åbne IT-Café i IT-HJØRNET er et gratis tilbud, hvor du bare møder op. Du kan få gode råd, praktisk hjælp og ny inspiration, til både småting og store ting. Vi gør ikke tingene for dig, men lærer dig hvordan du selv kan - og vi håber, at du er blevet klogere, når du går herfra. Medbring gerne din egen bærbare computer Du kan få hjælp til f.eks. Internetsøgning Oprette en Vedhæfte billeder til NemID Borger.dk Net bank e-boks Virusbeskyttelse Installere og slette programmer Opsætning af CV og jobansøgning Upload og download Facebook Scanning og udprint Annoncer på internettet Nethandel Power-point Finde gratis programmer Bruge bibliotekets nettjenester Lede i wikipedia Bruge mus og tastatur Arbejde med billeder Lægge budget og meget meget mere......

Onsdags-workshops foråret 2014

Onsdags-workshops foråret 2014 Onsdags-workshops foråret 2014 Hver onsdag kl.15-17 Alle workshops er gratis 15. Januar: Google konto til meget mere end g-mail 22. januar: Google Chrome browseren fra Google 29. januar: NemID, borger.dk

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2016 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for begyndere og øvede. Du kan tilmelde dig ét eller

Læs mere

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek IT - KURSER oktober - januar 2010/2011 2 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag

Læs mere

Digital læring - Kurser efterår 2015

Digital læring - Kurser efterår 2015 www.taarnbybib.dk Digital læring - Kurser efterår 2015 Tårnby Kommunebiblioteker Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vil du gerne blive bedre til at bruge en computer, lære at bruge din digitale

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar KURSUSPROGRAM www.vordingborgbibliotekerne.dk Efteråret 2009 - foråret 2010 Kurserne afholdes tre steder i henholdsvis Vordingborg, Præstø og på Møn på følgende adresser: Vordingborg Bibliotek Kulturarkaden

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

LÆR MERE OM IT. forår 2012

LÆR MERE OM IT. forår 2012 LÆR MERE OM IT forår 2012 Bliv bedre til at søge på internettet, at behandle billeder fra dit digitale kamera, at sende e-mail, at bruge offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, downloade e-bøger og

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 www.taarnbybib.dk WINDOWS 100 NETHANDEL E-BOKS COMPUTERSPROG GMAIL SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vi tilbyder

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

EFTERÅR/VINTER kurser

EFTERÅR/VINTER kurser EFTERÅR/VINTER kurser 2015 Nyheder: Digital post - avanceret brug og Sikkerhed Stevns Bibliotekerne Velkommen til endnu en sæson med Internemt! Stevns Kommune - og Stevns Bibliotekerne - byder i efteråret

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 Galten Bibliotek ipad / iphone for begyndere Torsdag d. 3. marts kl. 10.00 12.00 Android tablet /smartphone for begyndere Torsdag d. 17. marts kl. 10.00 12.00 Hørning

Læs mere

Windows+E Åbner Denne Computer i Stifinder. Window+F Åbner søgefunktionen. Window+F1 Åbner hjælpefunktionen i Windows. Window+L Låser computeren.

Windows+E Åbner Denne Computer i Stifinder. Window+F Åbner søgefunktionen. Window+F1 Åbner hjælpefunktionen i Windows. Window+L Låser computeren. En lille hjælp til tastaturet Tastaturgenveje binder sig typisk til Ctrl (control), Alt, Shift eller Windows-tasterne. Hvis man f.eks. har et program åbent og vil benytte genvejen Ctrl+S, så holder man

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013 Kurser for voksne Forår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Også denne sæson tilbyder Sønderborg en række kurser, der henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold

Læs mere

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010 Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk It for alle It-kurser efterår 2010 05.2010 Parkvej 2 4140 Borup Tlf.: 5667 2727 borupbib@koege.dk Herfølge Bibliotek Billesborgvej

Læs mere

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08 Kurser efterår 2014 4102/08 Kom i gang med din ipad eller iphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d. 23.9. kl. 10.00-12.00 Hørning Bibliotek mandag d. 27.10. kl. 10.00-12.00 Ry Bibliotek onsdag

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015 Kurser for voksne Forår 2015 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, der alle er relevante i forhold til bibliotekets digitale tilbud. Vi tilbyder også Drop In, hvor bibliotekets

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2017

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2017 www.taarnbybib.dk WINDOWS 100 NETHANDEL E-BOKS IPAD GOOGLEKONTO SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2017 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vi tilbyder

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. IT- Kurser Efterår 2013 Betjent åbningstid Mandag kl. 11-21 KulturArkaden Tirsdag kl. 11-21 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 11-21 4760 Vordingborg Torsdag kl. 11-21 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 11 21 Lørdag

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2018

DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2018 www.taarnbybib.dk Tema HOLD HACKERNE UDE E-BOKS WINDOWS 10 GOOGLE-KONTO SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER EFTERÅR 2018 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vi

Læs mere

IT undervisning Kursusprogram for forår 2019

IT undervisning Kursusprogram for forår 2019 IT undervisning Kursusprogram for forår 2019 TILMELDING Skal ske ved telefonisk henvendelse til den enkelte underviser (efter 2. jan 2019.) Betaling via Nem Tilmeld. (Se vejledning i bladet) eller Betaling

Læs mere

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 www.vardebib.dk Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Internetkurser forår 2013 Velkommen til en ny undervisningssæson på bibliotekerne i Varde Kommune.

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014 Kurser for voksne Efterår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2013 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag

Læs mere

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 1 SKOLER OG UDDANNELSE Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud om

Læs mere

LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011

LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011 LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2011 Bliv bedre til at søge på internettet, at behandle billeder fra dit digitale kamera, at sende e-mail, at bruge offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, at bruge sociale

Læs mere

Google Chrome side 1 af13

Google Chrome side 1 af13 Google Chrome side 1 af13 Indholdsfortegnelse: Download Google Chrome... Side 2 Overblik... Side 3 Angiv startside... Side 7 Søg direkte i adresselinjen... Side 8 Bogmærker sider... Side 8 Bogmærkeadministratoren...

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2014 Kurser for voksne Forår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Kursus. Velkomst. Hvad skal der ske? 12-12-2013. Hvem er jeg/vi? Baggrund for at undervise. Kursusstedet Praktisk Pauser

Kursus. Velkomst. Hvad skal der ske? 12-12-2013. Hvem er jeg/vi? Baggrund for at undervise. Kursusstedet Praktisk Pauser 12-12-2013 Kursus Velkomst Hvem er jeg/vi? Baggrund for at undervise Kursusstedet Praktisk Pauser Hvem er i? It niveau? Hvad er jeres forventninger til dette kursus? Hvad skal der ske? Formål med dette

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2013 Kurser for voksne Efterår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox Den digitale Underviser Clouds Dropbox Indhold Indhold... 1 Dropbox... 1 Installer Dropbox... 2 Åbn Dropbox fra egen computer... 2 Åbn Dropbox fra en anden computer... 3 Lagre filer i Dropbox (offline

Læs mere

VEJLEDNING ITS365. Gratis tilbud til alle kursister på Randers HF & VUC

VEJLEDNING ITS365. Gratis tilbud til alle kursister på Randers HF & VUC VEJLEDNING ITS365 Gratis tilbud til alle kursister på Randers HF & VUC Randers HF & VUC 2014 INDLEDNING Randers HF & VUC tilbyder alle kursister tilknyttet skolen en Office 365 løsning kaldet ITS365. Her

Læs mere

Pædagogisk læringscenter Bjedstrup Skole og Børnehus 04-12-2011

Pædagogisk læringscenter Bjedstrup Skole og Børnehus 04-12-2011 IT handleplan Denne IT-handleplan er en skabelon for arbejdet med IT på Bjedstrup Skole & Børnehus. Efter hvert skoleår evaluerer de ansatte på skolen IT-handleplanen på form og indhold, og den tilpasses

Læs mere

KULTUR OG BORGERSERVICE AARHUS KOMMUNE

KULTUR OG BORGERSERVICE AARHUS KOMMUNE KULTUR OG BORGERSERVICE AARHUS KOMMUNE FORÅRET 2015 INDHOLD Lær mere om it foråret 2015 Aarhus Kommune ITK Design Møllegade 1 8000 Aarhus C Layout: Jan Thomassen Tryk: Bording A/S Oplag: 3.000 ISBN: 978-87-89860-09-1

Læs mere

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS internemt TRIN FOR TRIN TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS forår 2012 internemt - sådan! IT-KURSER på dit bibliotek Velkommen... Kommunikationen mellem borgerne og det offentlige er under ombygning i disse år,

Læs mere

Manual til brug af youtube

Manual til brug af youtube Manual til brug af youtube For at kunne bruge din nye video på din hjemmeside, facebook med videre, skal du først uploade den til youtube. Vi gennem gennemgår hele processen her i fire nemme trin. 1. Sådan

Læs mere

Den digitale Underviser. Videoredigering. Windows Live Movie Maker

Den digitale Underviser. Videoredigering. Windows Live Movie Maker Den digitale Underviser Videoredigering Windows Live Movie Maker Indhold Indhold... 1 Windows Movie Maker... 2 Om at oprette et projekt... 3 Optage og downloade video... 4 A. Optage din egen video:...

Læs mere

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser Vi følger dig digitalt på vej Bliv it-klar på dine betingelser Har du brug for at blive fulgt digitalt på vej? - så start her! I denne folder er der hjælp at hente til dig, der gerne vil i gang med at

Læs mere

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Indholdsfortegnelse Login til Windows... 2 Aktivering af Office 365... 3 Kom i gang med Office 365 og OneDrive for Business... 4 Opsætning

Læs mere

IT undervisning. Emneliste August 2013 2. Grundlæggende IT. Fyldigt emne. Kort overfladisk, eller i dyden. 4-8 lektioner (1-2 mødegange)

IT undervisning. Emneliste August 2013 2. Grundlæggende IT. Fyldigt emne. Kort overfladisk, eller i dyden. 4-8 lektioner (1-2 mødegange) Emneliste August 2013 2 Grundlæggende IT Fyldigt emne. : Computersikkerhed Fyldigt emne. : Borger.dk Inkl. NemID. Fyldigt emne. E-boks og digital postkasse på borger.dk De to hænger sammen og bedst at

Læs mere

LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2012

LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2012 LÆR MERE OM IT EFTERÅR 2012 Bliv bedre til at søge på internettet, at behandle billeder fra dit digitale kamera, at sende e-mail, at bruge offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, at bruge sociale

Læs mere

Version 1.04 (23. januar 2017) Udarbejdet af Mette Valbjørn, MBU Digitalisering

Version 1.04 (23. januar 2017) Udarbejdet af Mette Valbjørn, MBU Digitalisering Vejledning til registrering på Office online portalen og mulighed for download af Office 365 til privat PC for medarbejdere med en az-ident i Aarhus Kommune, Børn og Unge Version 1.04 (23. januar 2017)

Læs mere

Hotmail bliver til Outlook

Hotmail bliver til Outlook FÅ MEST UD AF DIN MAILKONTO: Hotmail bliver til Outlook Den populære e-mail-tjeneste Hotmail har fået en ordentlig overhaling og har samtidig skiftet navn til Outlook. Følg med i vores guide, og bliv fortrolig

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Installér din Officepakke 2013

Installér din Officepakke 2013 Vær opmærksom på der godt kan forekomme andre billeder end dem som er illustreret. Dette er grundet ændringer fra microsoft. Blandt andet bliver SkyDrive ændret til OneDrive. Er du i tvivl om noget kan

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning... Lars Ljungqvist. KAPITEL ET... Velkommen til OneNote 2013. KAPITEL TO... 21 Din første notesbog: Madopskrifter

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning... Lars Ljungqvist. KAPITEL ET... Velkommen til OneNote 2013. KAPITEL TO... 21 Din første notesbog: Madopskrifter INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... Lars Ljungqvist KAPITEL ET... Velkommen til OneNote 2013 Hvad skal vi bruge OneNote til?... 10 Nyheder i OneNote 2013... 11 Download OneNote 2013 gratis hos Microsoft...

Læs mere

IT-kurser. fra Middelfart Kommune

IT-kurser. fra Middelfart Kommune IT-kurser fra Middelfart Kommune Efterår 2016 Middelfart Kommune og bibliotekerne er klar med en række nye IT-introduktioner Kurserne fordeler sig på følgende emner: Grundlæggende IT Begynder-internet

Læs mere

Den komplette guide Copy of Android-tablet

Den komplette guide Copy of Android-tablet KRISTIAN LANGBORG - HANSEN Den komplette guide Copy of Android-tablet Introduktion... 11 Kristian Langborg-Hansen KAPITEL ET... 13 Hvad er Android? Android-apps... 14 Forskellige enheder... 15 Android-telefoner...

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog Nemt på Nettet IT-kursuskatalog FORÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud

Læs mere

Google Apps til Office 365 til virksomheder

Google Apps til Office 365 til virksomheder Google Apps til Office 365 til virksomheder Skift nu Office 365 til virksomheder ser anderledes ud end Google Apps, så når du logger på, vil du få vist denne skærm for hjælpe dig med at komme i gang. Efter

Læs mere

Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver-

Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver- Outlook For Mac (Dk, Ansat) Nedenstående Tager Udgangspunkt I En Outlook Installation På En Mac, Hvor Vi Kommer Ind På Mail, Kalender, Kontaktpersoner Og Opgaver- På DMJX bruger vi Outlook som vores klient

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com Du skal

Læs mere

LÆR MERE OM IT FORÅR 2011

LÆR MERE OM IT FORÅR 2011 LÆR MERE OM IT FORÅR 2011 Bliv bedre til at søge på internettet, lær at behandle billeder fra dit digitale kamera, at sende e-mail, at bruge offentlige digitale selvbetjeningsløsninger, om sociale netværk

Læs mere

Brug for hjælp til it?

Brug for hjælp til it? Indholdet er samlet og udgivet af Nordfyns Kommune Kontakt: Digital formidler Susan Buer Toldam sbt@nordfynskommune.dk Tlf: 24968974 Brug for hjælp til it? Se, hvor i Nordfyns Kommune du kan få hjælp,

Læs mere

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen Kom godt i gang som studerende på UCC Oplæg ved Navn Navnesen Program UCC s kommunikationskanaler It på UCC UCC Portalen og StudieZonen Apps på UCC UCC.DK Om UCC og deres uddannelsestilbud PORTAL.UCC.DK

Læs mere

Work Smarter med Office 365 Online kursus

Work Smarter med Office 365 Online kursus Work Smarter med Office 365 Online kursus På dette online kursus gennemgår vi en række af de apps, der indgår i Office 365. Du får en grundig indføring i programmernes værktøjer, hvordan de supplerer hinanden

Læs mere

Kursusprogram. Rudersdal Bibliotekerne. Rudersdal Bibliotekerne. Bibliotekerne. Rudersdal Bibliotekerne. Kursusprogram forår 2009 1

Kursusprogram. Rudersdal Bibliotekerne. Rudersdal Bibliotekerne. Bibliotekerne. Rudersdal Bibliotekerne. Kursusprogram forår 2009 1 Logo Offset farveprøve P: 288/655 CMYK: 100-80-10-20/100-80-10-65 Kursusprogram Efteråret 2009 Kursusprogram forår 2009 1 2 Velkommen til s kursusprogram for efteråret 2009 tilbyder undervisning i internet,

Læs mere

YouTube. Hvad kan du med YouTube? Version: August 2012

YouTube. Hvad kan du med YouTube? Version: August 2012 YouTube Hvad kan du med YouTube? Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er Youtube?...4 Youtube i undervisningen?...4 Find rundt på Youtube...5 Den hurtige videosøgning...5 Mere præcis videosøgning...5

Læs mere

Kort introduktion til e-boks

Kort introduktion til e-boks Kort introduktion til e-boks Fra november 2005 vil alle statsansatte modtage deres lønseddel i e-boks. Alle danskere kan gratis anvende e-boks. Vi anbefaler, at du benytter en digital signatur til at logge

Læs mere

Hvor tit streamer du musik/radio/tv/film/serier eller læser aviser/blade på internettet? Svarfordeling i % (f.eks. Spotify, Wimp, YouTube o.lign.

Hvor tit streamer du musik/radio/tv/film/serier eller læser aviser/blade på internettet? Svarfordeling i % (f.eks. Spotify, Wimp, YouTube o.lign. De yngste streamer mest Særligt de unge streamer musik, programmer, film og serier, mens læsning af avis/blade online er mest populær blandt de 35-54-årige. Hvor tit streamer du musik/radio/tv/film/serier

Læs mere

IT-KURSER FRA MIDDELFART KOMMUNE

IT-KURSER FRA MIDDELFART KOMMUNE KLIK KLIK IT-KURSER FRA MIDDELFART KOMMUNE FORÅR 2018 MIDDELFART KOMMUNE OG BIBLIOTEKERNE ER KLAR MED EN RÆKKE NYE IT-INTRODUKTIONER Kurserne fordeler sig på følgende emner: Grundlæggende IT Begynder-internet

Læs mere

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort bureau bb ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider Privatundervisning Skræddersyede kurser

Læs mere

IT-kurser. fra Middelfart Kommune

IT-kurser. fra Middelfart Kommune IT-kurser fra Middelfart Kommune Efterår 2015 Middelfart Kommune og bibliotekerne er klar med en række nye IT-introduktioner Kurserne fordeler sig på syv emner: Grundlæggende IT Begynder-internet Lær din

Læs mere

Distrikt 2/3 iphone/ipad Viderekomne 1. Onsdag d. 30. september 2015

Distrikt 2/3 iphone/ipad Viderekomne 1. Onsdag d. 30. september 2015 Distrikt 2/3 iphone/ipad Viderekomne 1 Onsdag d. 30. september 2015 ibooks 2 ibooks - tryk på Købt 3 ibooks vælg en bog 4 ibooks hent brugerhåndbog 5 ibooks hent Word for ipad 6 Læse PDF filer på ibooks

Læs mere

Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det?

Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det? Hvad er SkyDrive Pro og hvordan bruges det? Et SkyDrive Pro bibliotek kan anses som en brugers personlige drev i organisationens SharePoint Online (SPO) løsning. Når dokumenter gemmes på SkyDrive Pro er

Læs mere

Picasa billedalbum og webalbum

Picasa billedalbum og webalbum Picasa billedalbum og webalbum Billedalbum og redigerings-værktøj Picasa er et billedalbum, som kan bruges til at opbevare, registrere, bearbejde og ordne sine digitale fotos i. Desuden kan du uploade

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender

INDHOLDSFORTEGNELSE. Windows 8.1... 5. KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade. KAPITEL TO... 23 Internet, e-mail, kontakter og kalender INDHOLDSFORTEGNELSE Windows 8.1... 5 KAPITEL ET... Den nye brugergrænseflade Sådan får du Windows 8.1 på din pc... 8 Startskærmen... 9 Skrivebordet... 10 Kvikguide til den nye brugergrænseflade... 11 Amulet-menuen...

Læs mere

Navigationsrude Tryk på Ctrl+F for at få vist navigationsruden. Du kan omorganisere et dokument ved at trække dokumentets overskrift i denne rude.

Navigationsrude Tryk på Ctrl+F for at få vist navigationsruden. Du kan omorganisere et dokument ved at trække dokumentets overskrift i denne rude. Startvejledning Microsoft Word 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Værktøjslinjen Hurtig adgang Kommandoer

Læs mere

Tema Apps på din ipad

Tema Apps på din ipad Tema Apps på din ipad Emne Side Faste Apps 2-4 Næsten nødvendige Apps 5-9 Apps for Nørder 10-12 Apps om Mad Butikker og Tilbudsaviser 13 Apps om Spil Nydhedscentre Sport Lommeregner - Hjertestarter 14

Læs mere

portal.microsoftonline.com

portal.microsoftonline.com Office Online og OneDrive Office Online er et supplement til Officepakken, som du har liggende på computeren. Office Online ligger i skyen og åbnes i din webbrowser på adressen: portal.microsoftonline.com

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Grundlæggende IT (Pakke nr. 55 på positivlisten) IT-kurser i det du har brug for

Grundlæggende IT (Pakke nr. 55 på positivlisten) IT-kurser i det du har brug for IT Grundlæggende IT (Pakke nr. 55 på positivlisten) IT-kurser i det du har brug for Boulevarden 19D DK - 7100 Vejle tel: +45 7216 2830 www.campusvejle.dk GRUNDLÆGGENDE KURSER ER DU NYBEGYNDER, BØR DU OVERVEJE

Læs mere

Kurser vinter/forår 2017

Kurser vinter/forår 2017 Kurser vinter/forår 2017 Klik på overskrifterne for yderligere info om kurserne Windows 7 Windows 10 ipad og iphone Lær at bruge din ipad, iphone eller begge dele optimalt icloud, TIP! Dropbox og Fotos

Læs mere

Windows 7 Instruktionsvideo

Windows 7 Instruktionsvideo 1. Mus og tastatur (4:17) Du lærer vigtige taster på tastaturet at kende, samt hvordan du skal anvende musen i Windows 7. 2. Skrivebordet (4:39) Du lærer at arbejde med Skrivebordet i Windows 7 og kommer

Læs mere

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 Adobe Acrobat Professional 11 ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Hvad er Adobe Acrobat?... 1 Elektroniske dokumenter... 2 PDF... 2 Acrobat-programmer... 3 Hvor kommer dokumenterne

Læs mere

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9

Google Apps. Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Lær at oprette, organisere, dele og slette dokumenter. Udarbejdet af PLC, version 2013!!!!!!! Side 1 af 9 Arbejde i faner Google Apps arbejder i faner, derfor er det vigtigt, du er bekendt med det. Mappen

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

FOTO strategi Gem Udvælg Rediger Gem

FOTO strategi Gem Udvælg Rediger Gem FOTO strategi 1. Gem billederne i en mappe på skrivebordet a. Opret en mappe på skrivebordet og navngiv den evt. med årstallet. b. Kopier billederne i kameraets DCIM-mappe og sæt den ind i mappen på skrivebordet.

Læs mere

Vi kommer til at arbejde grundigt med at sende og modtage e-mail, søge på internettet, bruge de offentlige sider med NemID samt netbank-opgaver.

Vi kommer til at arbejde grundigt med at sende og modtage e-mail, søge på internettet, bruge de offentlige sider med NemID samt netbank-opgaver. Formålet med dette kursus er at give dig en grundig introduktion til din dukapc og lære dig at bruge de muligheder dukapc giver dig, så du føler dig tryg ved at gå hjem og bruge din dukapc. Vi kommer til

Læs mere

Kurser efterår 2017 TIP! Mac. ipad og iphone. Windows 10. Google Fotos. Android. Slægtsforskning. Excel

Kurser efterår 2017 TIP! Mac. ipad og iphone. Windows 10. Google Fotos. Android. Slægtsforskning. Excel Kurser efterår 2017 Klik på overskrifterne for yderligere info om kurserne Windows 10 Microsofts seneste styresystem ipad og iphone Brugerfladen og funktionerne på din ipad/iphone ændrer sig hele tiden.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning... Lars Ljungqvist. KAPITEL ET... Velkommen til OneNote KAPITEL TO Din første notesbog: Madopskrifter

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning... Lars Ljungqvist. KAPITEL ET... Velkommen til OneNote KAPITEL TO Din første notesbog: Madopskrifter INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... Lars Ljungqvist KAPITEL ET... Velkommen til OneNote 2013 Hvad skal vi bruge OneNote til?... 10 Nyheder i OneNote 2013... 11 Download OneNote 2013 gratis hos Microsoft...

Læs mere

Kursusprogram for foråret 2019

Kursusprogram for foråret 2019 Kursusprogram for foråret 2019 Mandage: Billedbehandling for begyndere: Der vil på dette kursus blive lejlighed til at lære lidt om billedbehandling. Overføre billeder fra kamera til computer - og finde

Læs mere

Vejledning til Office 365 for skoleelever i Aarhus Kommune, Børn og Unge

Vejledning til Office 365 for skoleelever i Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejledning til Office 365 for skoleelever i Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejledning til Kom godt i gang med Office 365, download af Office 365, OneDrive samt Word, Excel og PowerPoint Version 1.03 (13.

Læs mere

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter Indhold Hvad er et webinar?... 2 Hvordan foregår det?... 3 Deltag via tablet... 9 Forskellige former for interaktion... 11 Hvilket udstyr skal jeg bruge?... 12 Hvad skal jeg ellers bruge?... 13 Kan man

Læs mere

KRISTIAN LANGBORG-HANSEN. Godt i gang med Android tablet

KRISTIAN LANGBORG-HANSEN. Godt i gang med Android tablet KRISTIAN LANGBORG-HANSEN Godt i gang med Android tablet INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto...

Læs mere

Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside.

Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside. Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside. Først skal du åbne Windows Internet Explorer da dette program kan køre gruppen hjemmeside 100 %, du skal kigge ind på www.spejdernet.dk/jerslev

Læs mere

Start med at downloade app en Youtube via Play Butik (Play Store).

Start med at downloade app en Youtube via Play Butik (Play Store). APP #7 Youtube I denne uge kigger vi på Youtubes app. På Youtube kan du finde næsten alt! Youtube bliver brugt til alt fra gamle tv-klip fra hele verden til musikvideoer til folk der lave video-blogs (de

Læs mere

IT KURSER FOR ÆLDRE 1

IT KURSER FOR ÆLDRE 1 IT KURSER FOR ÆLDRE 1 Har du lyst til at lære mere om IT? Her finder du nogle af de tilbud og kurser Biblioteket og frivillige i Ikast-Brande Kommune står for. Nogle af kurserne er for nybegyndere og andre

Læs mere

It-kurser Forår 2015. gladsaxe.dk/bibliotek

It-kurser Forår 2015. gladsaxe.dk/bibliotek It-kurser Forår 2015 gladsaxe.dk/bibliotek 1 It-kurser på Gladsaxe Bibliotekerne Det er gratis at deltage i bibliotekets kurser, men du skal tilmelde dig. Tilmelding til forårets kurser starter torsdag

Læs mere

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet.

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet. Dropbox - IOS Dropbox er en lagerapplikation og service. Tjenesten giver brugerne mulighed for at gemme og synkronisere filer online og mellem computere. Dropbox har en cross-platform klient (IOS, Android,

Læs mere