Et Magisk Eventyr Feernes Rige er indhyllet i mørke.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et Magisk Eventyr Feernes Rige er indhyllet i mørke."

Transkript

1

2 Et Magisk Eventyr Feernes Rige er indhyllet i mørke. Dette rige, som engang var frodigt og smukt, er blevet splittet ad og hjemsøges af hundrede år gamle minder om krigen mellem feer og mennesker. Kongerigets ædle leder Lady Everfair er ikke længere; hun var desperat efter at slå de menneskelige angribere tilbage, blev opslugt af ondskab og er nu blevet til den altødelæggende Midnatsdronning. Den magiske portal, som forbinder de to verdener, har været forseglet lige siden; indtil nu. Finn har virkelig problemer. Da han var ude og udforske med Erline hans herres talende kat satte troldmandslærlingen uforvarende gang i en række begivenheder, som har vækket den mørke dronnings vrede og sat byfolkenes og hans tætteste venners liv på spil. Finn trækker på det, han har lært af sin herre, og må hurtigt udvikle sine magiske kræfter, mens han rejser gennem midten af Feernes Rige for at besejre den onde dronning for evigt.

3

4 Opsætning Indstil PlayStation 3-systemet efter instruktionerne i instruktionsvejledningen. XMB Menu Vær sikker på, at der er nok plads på harddiskdrevet (HDD), før du begynder at spille. Indsæt eller fjern ikke udstyr, når strømmen er tændt. Sorcery gemmer automatisk. Sluk ikke for strømmen, når harddiskadgangsindikatoren blinker. Informationerne i denne manual var korrekte, da den blev trykt, men mindre ændringer kan være lavet sent i produktudviklingen. Alle skærmbilleder i denne manual er taget fra produktets engelske udgave. SÅDAN BRUGER DU PlayStation Move- BEVÆGELSESCONTROLLEREN Der kræves en PlayStation Move-bevægelsescontroller for at spille Sorcery. Se venligst i instruktionsvejledningen, der fulgte med udstyret, hvordan man indstiller og bruger en bevægelsescontrolleren, eller gå til eu.playstation.com/help-support/manuals. Fastgør den medfølgende strop til bevægelsescontrolleren, og hav altid stroppen om dit håndled, når du spiller, for ikke at miste grebet om controlleren.

5 SÅDAN BRUGER DU PlayStation Eye-KAMERAET Der kræves et PlayStation Eye-kamera for at spille Sorcery. Indstil kameraet til vidvinkel (den blå indstilling), og sæt kameraet oven på eller lige under dit fjernsyn. Den anbefalede afstand mellem kameraet og bevægelsescontrolleren er cirka en til tre meter. BEMÆRK: Se flere oplysninegr om opsætning af kameraet i instruktionsvejledningen til PlayStation Eye-kameraet, og se flere oplysninger om at bruge kameraet og bevægelsescontrolleren sammen i instruktionsvejledningen til PlayStation Move-bevægelsescontrolleren. KALIBRERING I SPILLET Du skal kalibrere bevægelsescontrolleren og PlayStation Eye-kameraet, før du begynder at spille bare følg vejledningen på skærmen. Tryk på W-knappen og hold den nede, og tryk på V-retningsknappen, hvis du hurtigt skal kalibrere bevægelsescontrolleren, mens du spiller. Bevægelsescontrollerens sfære blinker og viser så et lilla lys, når kalibreringen er fuldført. Alternativt kan du kalibrere bevægelsescontrolleren ved at vælge den relevante mulighed i Pausemenuen. Det er vigtigt, at bevægelsescontrolleren holdes roligt under kalibreringsprocessen. SÅDAN BRUGER DU PlayStation Move-NAVIGATIONSCONTROLLEREN Ud over en PlayStation Move-bevægelsescontroller kræves der en navigationscontroller eller en trådløs controller for at spille Sorcery. Navigationscontrolleren, som holdes i den modsatte hånd end din bevægelsescontroller, bruges hovedsageligt til at guide Finn rundt i omgivelserne med. Se oplysninger om at indstille og bruge navigationscontrolleren i instruktionsvejledningen, som følger med udstyret.

6 SÅDAN BRUGER DU MENUEN I SPILLET Flyt controlleren op, ned, til venstre eller til højre for at fremhæve en mulighed, og tryk på T-knappen for at bekræfte. Du kan også vælge i menuen med en PlayStation Move-navigationscontroller eller en trådløs DUALSHOCK 3-controller. Tryk på C, V, Z eller X for at fremhæve en mulighed, og tryk på S-knappen for at bekræfte. Sving fremad Standardstyring PlayStation Move-bevægelsescontroller Sving til venstre eller højre Bevæg i en retning (når relevant) Bevæg i cirkler (når relevant) Ryst Vend på hovedet Primær kampbesværgelse Sekundær kampbesværgelse Telekinese- magi Lås op-/reparér-besværgelse Undslip fjendtlig BESVÆRGELSE/Aktivér eliksir Drik eliksir PlayStation Move-navigationscontroller Venstre pind Bevæg Q-knap (hold) + bevæg Se dig omkring bevægelsescontroller Q-knap Centrér kamera S-knap Interagér S-knap + venstre pind Undvig

7 F-knap D-knap [-knap ]-knap Brug helbredende drik Åbn lagermenu Pause Se kort BEMÆRK: Styring med navigationscontroller gælder også for den trådløse controller. Spillet 1. Finn 2. Energimåler 3. Helbredende drikke til rådighed 4. Kort 5. Energiniveau for tryllestav 6. Besværgelses-ikon Nyt spil Fortsæt Hent spil Indstillinger Oplysninger MAIN MENU Påbegynd en ny rejse i den magiske verden i Sorcery Fortsæt dit nuværende eventyr Hent et spil, der er gemt Tilpas en række indstillinger i spillet Se oplysninger om spillet

8 Sådan Laver Du Besværgelser Finn er blevet godt oplært af sin herre, Dash, men hans træning er ikke tilstrækkelig. Du skal bruge den magiske viden, som Finn har, og hurtigt finde på nye måder at udvikle hans evner på for at overleve. Med din bevægelsescontroller som tryllestav kan enkle bevægelser og sving med håndleddet frembringe de mest kraftfulde besværgelser. Det gælder om at sigte, og med lidt øvelse kan du ramme dine mål, lige meget hvor de er. Der er seks hovedbesværgelser, du kan mestre: kraft, jord, is, Ild, vind og lyn. Finn kender kun kraft- og jord-besværgelser indtil videre, men du kan få adgang til forskellige magiske evner under dine eventyr. Hold T-knappen nede, og lav den særlige bevægelse, som er vist ved det relevante ikon på skærmen, for at skifte imellem aktive besværgelser. Tryk på T-knappen for at vælge kraft-magi. Lyt altid til de råd, Erline giver dig hun ved et og andet om magi. Kampbesværgelser Sving bare din bevægelsescontroller mod en fjende for at lave en kampbesværgelse dette er dit primære angreb. Du kan også bruge et sekundært angreb for hver besværgelse undtagen jord-magi.

9 Sekundære angreb udløses ved at svinge din bevægelsescontroller til venstre eller højre. Denne teknik kan for eksempel bruges til at svinge din kraft-besværgelse i en bue mod dine fjender. Alle besværgelser har styrker og svagheder, og overforbrug af magi kan endda dræne din tryllestav for kraft midlertidigt. Vær aldrig bange for at eksperimentere med forskellige slags magi, og brug slagmarken til din fordel. En kraft-besværgelse bliver forvandlet til en frygtindgydende ildkugle, som giver dine fjender mere skade, hvis du kaster den gennem en ildmur.. KOMBINATIONSBESVÆRGELSER Prøv at kæde forskellige besværgelser sammen for at lave kraftfulde kombinationer, når du opdager forskellige former for magi. Hvis du for eksempel har fået is-magi: Kast tre hurtige is-besværgelser for at fryse din fjende ved den tredje bliver deres skjold ødelagt og gør det så helt af med vedkommende med en kraft-besværgelse. Pas på angreb; Finn kan ikke klare for meget skade, så sørg for at finde det magiske skjold. Tryk på W-knappen for at aktivere skjoldet du kan ikke bevæge dig, mens skjoldet er oppe, men du kan slå fjender i nærheden med det ved at bruge S-knappen. HELTEANGREBE Du opdager den virkeligt formidable helteangrebs-besværgelse, når Finns kræfter vokser. En gul måler bliver så vist på skærmen under slaget; dette er din heltemåler, og den øges, hver gang du angriber dine fjender. Du kan bruge helteangrebs-besværgelsen, når måleren er fyldt op. Tryk på T-knappen og hold den nede, og bevæg så bevægelsescontrolleren hurtigt nedad. Besværgelsen vil gøre skade på alle fjender i nærheden, hvis det gøres rigtigt.

10 Ikke-Kampbesværgelser Finn kan også bruge en række besværgelser til at løse gåder og fjerne forhindringer på vejen med. REPARÉR En reparations-besværgelse kan reparere ødelagte konstruktioner og bygninger. Tryk på S-knappen, når du bliver bedt om det, og bevæg din bevægelsescontroller i hurtige cirkler, indtil den magiske reparation er fuldført. TELEKINESE telekinese-besværgelsen gør dig stærk nok til at flytte tunge ting. Et særligt ikon bliver vist på skærmen, som viser de bestemte bevægelser, du skal foretage med din bevægelsescontroller. LÅS OP Finn kan åbne låste døre eller skattekister med sin lås op-besværgelse. Bevæg din bevægelsescontroller i en lille cirkel, når det særlige ikon bliver vist på skærmen. STOL PÅ DINE INSTINKTER Nogle gange skal du finde ud af, hvilke besværgelser der skal bruges i forskellige situationer. Har du problemer med at løbe over vand? Måske skulle du prøve, om en is-besværgelse kan hjælpe dig. Eller måske kan din ild-besværgelse tænde for fjerne lamper og brænde forhindringer på vejen. Du skal bruge alle dine kræfter for at få succes på din mission Eliksirer Enhver troldmand skal vide, hvordan man blander magiske eliksirer for at kunne forøge sine kræfter.

11 Du vil møde en mystisk alkymist, som du kan bytte skatte og værdifulde genstande med: Du kan undersøge og blande dine helt egne virkningsfulde brygge, så snart du har talt med ham. Alle de ingredienser, du opdager eller køber af alkymisten, kan kombineres på massevis af forskellige måder til eliksirer af forskellig styrke. SÅDAN UNDERSØGER DU ELIKSIRER Tryk på D-knappen for at åbne lagermenuen, og gå så til ingrediens-menuen. Vælg tre ting, som du vil bruge tryk på S-knappen for at bekræfte hvert valg og tryk så på T-knappen for at brygge en prøveportion, som bliver gemt i opgraderings-menuen ved siden af de andre eliksirer, du har undersøgt. SÅDAN LAVER DU ELIKSIRER Vælg en eliksir, du allerede har undersøgt, i opgraderings-menuen, og følg så blandingsvejledningen på skærmen trin for trin du får brug for en ledig, tom glasflaske. Ryst din bevægelsescontroller, når eliksiren er færdig, og vend den på hovedet så drikker Finn bryggen. Pas på: Alkymi er kraftig magi, og virkningerne er uigenkaldelige mens nogle eliksirer låser op for skjulte kræfter, kan andre have ækle og uforudsigelige bivirkninger.

12 Fjender Feernes Rige er et farligt sted fæle skabninger strejfer rundt i landet, og få mennesker er dumme nok til at krydse deres vej. Nogle af de fjender, du møder, er direkte under Mareridtsdronningens indflydelse; andre er fri af hendes fortryllelse, men de er stadig ekstremt farlige. Bestemte besværgelser er effektive mod forskellige fjender; du skal hurtigt finde ud af, hvilken besværgelse du skal bruge i hver situation. Du kan møde fjender, som angriber på lang afstand, og nogle, som kommer farende imod dig, mens andre måske endda bærer skjolde. Måleren, som er over hver fjende, viser fjendens energipoint; farven bliver drænet fra måleren, når fjenden bliver skadet. Denne måler viser også, når fjender er bedøvede eller er immune over for en bestemt besværgelse. Nogle fjender bærer ekstra rustning eller er ekstremt stærke; du skal lede efter svagheder i deres forsvar. Du skal ryste bevægelsescontrolleren for at befri dig selv, når du er fanget i en fjendes besværgelse.

13 Sådan Udforsker Du Feernes Rige Det er meget nemt at fare vild i dette kongerige, så led efter særlige mærker, der er placeret af ældgamle rejsende, og hold øje med Erline hendes naturlige instinkter kan ofte føre dig i den rigtige retning. Der er mange mystiske ting, du kan samle i Feernes Rige, bl.a. helbredende drikke, som genopbygger dine energiniveauer. Disse særlige eliksirer ligger på gyldne søjler af lys. Tryk på F-knappen for at drikke en helbredende drik, ryst din bevægelsescontroller, og vend den så på hovedet. Spredt rundt omkring i kongeriget finder du også ældgamle relikvier og murværk, som lyser med en magisk aura brug en besværgelse for at åbne dem, da der kan være værdifuldt guld, ingredienser til eliksirer eller særlige ting gemt i dem. Tryk på W-knappen for at aktivere skjoldet, hvis du opdager, at din vej er blokeret af forfaldne vægge eller bygninger, og tryk så på S-knappen for at slå med skjoldet slaget slår igennem forhindringen. Lagermenu Tryk på D-knappen for at åbne din lagermenu. Du kan se de skatte, ingredienser, du har fået, og alle de eliksirer, du har udforsket eller forbrugt. En beskrivelse af hver ting bliver vist, når den fremhæves. Tryk på W-knappen på din navigationscontroller eller på T-knappen på din bevægelseskontroller for at skifte mellem skærme.

14 Igurer FINN Den unge lærling har potentiale til at blive en stor troldmand, men mangel på tålmodighed og disciplin kan blive hans akilleshæl. Finn er altid ivrig efter at bevise sit mod og sine evner og trækker sig aldrig fra en kamp. DASH Finns herre er en respekteret troldmand med bemærkelsesværdige kræfter, men hans omhyggelige og studentikose tilgang til magi får ofte hans lærling til at kede sig eller blive frustreret. ERLINE Dashs skælmske, talende kat elsker at drille Finn med hans tilsyneladende mangel på magiske evner. Hun har dog en stor viden om magi og om Feernes Rige og er altid klar til at hjælpe den unge lærling.

15 MARERIDSTDRONNINGEN Lady Everfair var bange for at tabe kampen mod menneskene, så hun indgik modstræbende en pagt med Mareridtet og fik mægtige kræfter. Hendes race vandt over menneskene, men Mareridtets onde indflydelse gjorde Feernes Rige forkvaklet og fordærvet. LORD FEY Lady Everfairs mand er forsvundet ind i en magisk søvn i Det Slumrende Palads. Han er nok fanget i sin egen krop, men Lord Fey er den eneste mand, som kan stoppe Mareridtsdronningen.

16 PAUSEMENU Tryk på [-knappen for at komme til pausemenuen. Så kan du vælge vend tilbage til dit nuværende spil, hent et gemt spil, kalibrér din bevægelsescontroller, tilpasse en række indstillinger og forlad dit nuværende spil. Unreal, the circle-u logo and the Powered by Unreal Technology logo are either registered trademarks or trademarks of Epic Games, Inc in the United States and/or other countries.

DISNEY EPIC MICKEY: SAMMENHOLD GØR STÆRK STYREFUNKTIONER

DISNEY EPIC MICKEY: SAMMENHOLD GØR STÆRK STYREFUNKTIONER DISNEY EPIC MICKEY: SAMMENHOLD GØR STÆRK I Disney Epic Mickey brugte Mickey sin maling og fortynder til at genopbygge Ødelandet, verdenen beboet af glemte Disney-fi gurer og forlystelser, og hvor Oswald

Læs mere

Hurtig startvejledning. Dansk VTE-1016

Hurtig startvejledning. Dansk VTE-1016 Hurtig startvejledning Dansk VTE-1016 7025691 1 Lad os komme i gang! Forbind din controller til dit PlayStation TV-system Du kan bruge din trådløse DUALSHOCK 3- eller DUALSHOCK 4-controller med dit PS

Læs mere

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst:

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst: Smedesættet v. 4.2 At være smed Det er meget simpelt at være smed. Dette hæfte giver dig overblik og hjælper dig med at huske hvad der kræves af en smed og hvilke muligheder han får til gengæld. Krav for

Læs mere

INDHOLD. Introduktion og legetøj...3. Skab din egen Imaginator, og vælg din kampklasse...4. Sådan spiller du, Samarbejdsspil...5

INDHOLD. Introduktion og legetøj...3. Skab din egen Imaginator, og vælg din kampklasse...4. Sådan spiller du, Samarbejdsspil...5 INSTRUKTIONSBOG INDHOLD Introduktion og legetøj......3 Skab din egen Imaginator, og vælg din kampklasse...4 Sådan spiller du, Samarbejdsspil...5 Styring i Skylanders...6 Alternativ Transport til Legendariske

Læs mere

Introduktion til Dragon Quest IX.

Introduktion til Dragon Quest IX. Introduktion til Dragon Quest IX www.nintendo.dk I Introduktion til Dragon Quest Et eventyr med DIG som helten Hvad er Dragon Quest? Tag på en spændende rejse ind i en eventyrlig og magisk verden enten

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

Spillelegle. Hlgelnl. Foemåg. Spillets st. Mon elnl. Side 1 Kampen mod Dystopia Spilleregler Side 2

Spillelegle. Hlgelnl. Foemåg. Spillets st. Mon elnl. Side 1 Kampen mod Dystopia Spilleregler Side 2 Spilleregler Spillelegle Hlgelnl Foemåg Spillet går ud på at besejre Wizor, den onde troldmand som hersker over Dystopia. Spillerne arbejder sig gennem en række forskellige baner ved på sin vej at besejre

Læs mere

Version 1.01. Formular: Ophæv magi.

Version 1.01. Formular: Ophæv magi. Magiker magi Magiker formularer skal kastes ved at sige formularen og derefter effekten. Eks. Magisk pil 1 i skade. Men man kan ikke kaste en ny formular før ens energi har rettet sig selv op. Det tager

Læs mere

INDHOLD. Introduktion...2. Trådløs fangtaniumportal...2. Styring i spillet...3. Menuer... 4. Sådan spiller du...5. Gemmefunktioner...

INDHOLD. Introduktion...2. Trådløs fangtaniumportal...2. Styring i spillet...3. Menuer... 4. Sådan spiller du...5. Gemmefunktioner... INDHOLD Introduktion...2 Trådløs fangtaniumportal...2 Styring i spillet...3 Menuer... 4 Sådan spiller du...5 Gemmefunktioner...8 Softwarelicensaftale...8 Kundesupport...Bagside 1 INTRODUKTION Kaos har

Læs mere

Ulvevinter. ildbrande raser mod arnens bål høj hede spiller mod himlen s. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter

Ulvevinter. ildbrande raser mod arnens bål høj hede spiller mod himlen s. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter Vagn af edevold Du er født og opvokset på gården edevold. Der var meget arbejde, men I manglede ikke noget. De glade dage sluttede, da det viste sig at din fader havde spillet sig til en stor gæld. I måtte

Læs mere

Rollespil i storcentre

Rollespil i storcentre Rollespil i storcentre Når rollespillerne besøger centret Gør jeres arrangement endnu mere fantasifuldt Der er mange måder at underholde børnene på, når der er særlige arrangementer i centret. Med et

Læs mere

Runer til Skyggekrigene

Runer til Skyggekrigene Runer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 2.1 SÆTTET HER ER ENDNU IKKE OPDATERET TIL VERSION 3. VI FORVENTER IKKE STORE ÆNDRINGER. OPDATERINGEN KOMMER SNART! Indholdsfortegnelse

Læs mere

Lyng Rollespils Præste Regelsæt

Lyng Rollespils Præste Regelsæt Lyng Rollespils Præste Regelsæt Præst Regelsæt 15, version 1..3 Indholdsfortegnelse Om Præster... Bønner... Gudtjenester... 3 Velsignelser... 3 Præste Evner... 3 Oversigt over valgfrie evner for Præster...

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006 Den Talende Kamel MB 2006 2.a s storyline om Aladdin Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: Den Talende Kamel Den Talende Kamel Ørkenscene: Troldmand, 3 kameler: Ali og den bedrøvede og

Læs mere

Indhold Forklaring til kortene Antal trylletricks Spillets mål Trick nr. 1: BANK PÅ BUNKEN Materiel Hemmelig forberedelse

Indhold Forklaring til kortene Antal trylletricks Spillets mål Trick nr. 1: BANK PÅ BUNKEN Materiel Hemmelig forberedelse DK Fra 8 til 99 år 1 tryllekunstner + publikum Indhold: 61 kort (et spil med 48 kort + 6 kort med bagside på begge sider + 1 kort kort + 6 tryllekort med gule pailletter) Forklaring til kortene: 4 familier

Læs mere

Skab Din Egen Verden

Skab Din Egen Verden Scratch 2 Skab Din Egen Verden All Code Clubs must be registered. Registered clubs appear on the map at codeclubworld.org - if your club is not on the map then visit jumpto.cc/ccwreg to register your club.

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3 Smedesæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Perfektionist... 3 Runesmedning... 3 Runer... 4 Runeskjolde... 4 Runerustning... 5 Runevåben... 6 1/6 Indledning Smeden er mester i alle praktiske håndværk. Du kan

Læs mere

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA Titel på øvelse: Frastødte magneter Deltagere: alle 1. Alle går rundt imellem hinanden i rummet. Husk at fylde hele rummet ud. 2. Man udvælger en person i sine tanker,

Læs mere

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE!

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE! MERE, MERE, MERE! Digital Choice Gå ind på mytpchoice.dk for at downloade flere minikategorier. Der er mere end 100 minikategorier at vælge mellem, bl.a. Helte & Heltinder, Science Fiction & Fantasy, Rejser

Læs mere

Nicole Boyle Rødtnes SKJULTE FJENDER. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Nicole Boyle Rødtnes SKJULTE FJENDER. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Nicole Boyle Rødtnes SKJULTE FJENDER Illustreret af Bodil Bang Heinemeier For seks måneder siden var jeg i zoo med min søster Lia. Så ramte lynet. Vi faldt ned i slangeburet og blev bidt af giftslanger

Læs mere

Shaman og vølv regelsæt

Shaman og vølv regelsæt Shaman og vølv regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Shaman og vølv... Shaman... Vølv... Shaman påkaldelser... Vølv påkaldelser... 4 Shaman ceremoni og almindelige ritualer... Vølv ceremoni og almindelige

Læs mere

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser Shamanisme Ildledning Shamaner er åndetilbedere som typisk kommer fra Treagonn-Sletten. De trækker på ånderne og deres kræfter og har lange hellige og spirituelle traditioner som gør dem i stand til at

Læs mere

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0 fantasiens hersker Mesterevner og multiclass version 2,0 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Ekstra professioner...2 XP pris...3 Mester evner...4 Efterskrift...8 Indledning Dette hæfte er skrevet til de

Læs mere

Styring...4 og 5. Vælg lagerplads og spillestil...6. Sådan spiller du til fods...7. Sådan spiller du med et fartøj...8 og 9

Styring...4 og 5. Vælg lagerplads og spillestil...6. Sådan spiller du til fods...7. Sådan spiller du med et fartøj...8 og 9 INDHOLD Introduktion, Portal of Power og placering af legetøj...3 Styring...4 og 5 Vælg lagerplads og spillestil...6 Sådan spiller du til fods...7 Sådan spiller du med et fartøj...8 og 9 Fartøjsudstyr

Læs mere

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog.

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog. Evne beskrivelser: Evner: +1-4 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP pulje. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP Læse/skrive oldskrift: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet

Læs mere

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får.

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får. Heksekundskab Hekse er magibrugere, som gennem en pagt med et Skyggevæsen, får evnen til at kaste magi. Heksens magi er en hurtig vej til magt, men ulempen er, at du typisk er jaget vildt, fordi de fleste

Læs mere

Indhold. Vejledning til ur - DGT 2010

Indhold. Vejledning til ur - DGT 2010 Vejledning til ur - DGT 2010 Indhold Knapper på uret... 2 Korrigere tiden - give ekstra tid... 3 Standard indstilling... 3 1 tids kontrol uden tillægs tid - program 3... 3 2 tids kontroller uden tillægs

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder. Brugsanvisning. Pakken indeholder:

Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder. Brugsanvisning. Pakken indeholder: Find dine dyr og dine dyrebare ting på få sekunder Brugsanvisning Pakken indeholder: 1 modtager 2 x sendere Stænktætte covers til halsbånd / nøglering 1 x holder til modtager ID-stickers til sendere 2

Læs mere

MAIN MENU (HOVEDMENU)

MAIN MENU (HOVEDMENU) ADVARSEL! Læs alle manualer til Xbox 360, Kinect -sensoren og ekstraudstyr for at få vigtige sikkerhedsoplysninger og helbredsmæssige oplysninger. www.xbox.com/support. Vigtig sundhedsadvarsel: Lysfølsomme

Læs mere

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem.

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem. 1 Juleaften 2009. Hvad er det bedste ved julen? ja, hvad er det bedste ved julen? Måske al hyggen i dagene op til jul, med pynt i gaderne, lys overalt, med julekalendere i fjernsynet, hvor man sammen har

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

Floorball. Undervisningsmateriale. Dansk Floorball Union Uddannelse skole - indskoling

Floorball. Undervisningsmateriale. Dansk Floorball Union Uddannelse skole - indskoling Floorball Undervisningsmateriale Udarbejdet i samarbejde med Hørsholm Rungsted Floorball Klub 1 Indhold Rammerne... 4 Storytelling... 4 Opvarmning... 4 Fælles øvelser... 4 Stationsbaserede øvelser... 5

Læs mere

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP.

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse 1-5 grader: Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken som helst lås af samme grad

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Opdateret: 26-03-2018 Indholdsfortegnelse 1. Først skal du installere programmet på din computer 3 2. Når programmet er installeret er du klar til at pakke robotten ud 4 3. Nu er

Læs mere

Denne bog har lix 20.

Denne bog har lix 20. Denne bog har lix 20. Glæd dig til de næste DE SKJULTE DÆMONER-bøger: Bog 1: Den nye dobbeltgænger Bog 2: Dødens krystaller (er udkommet) flere bind under forberedelse NICOLE BOYLE RØDTNES Illustreret

Læs mere

Indhold: Spillebræt 5 hære med 40 infanteri-, 12 kavaleri- og 8 artillerienheder i hver 43 kort 2 referencekort 5 terninger

Indhold: Spillebræt 5 hære med 40 infanteri-, 12 kavaleri- og 8 artillerienheder i hver 43 kort 2 referencekort 5 terninger REGLER FOR 2 TIL 5 SPILLERE, FRA 10 ÅR S P I L L E T O M V E R D E N S H E R R E D Ø M M E T 2010 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdt. Produceret af: Hasbro SA, Route de Courroux 6, 2800 Delemont CH Repræsenteret

Læs mere

Vocally 3 Infinity. In-Line, stemme aktiveret opkaldsenhed Brugsanvisning. Rev 1.01

Vocally 3 Infinity. In-Line, stemme aktiveret opkaldsenhed Brugsanvisning. Rev 1.01 Vocally 3 Infinity In-Line, stemme aktiveret opkaldsenhed Brugsanvisning Rev 1.01 Dette er en Dansk udgave af producentens officielle bruger manual. Der henvises til den officielle i tvivls tilfælde og

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL Side 1 til betjeningspanel Introduktion Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Det placeres ved hjemmets hoveddør, så det er let at slå alarmen til

Læs mere

Vigtig sundhedsadvarsel: Lysfølsomme anfald

Vigtig sundhedsadvarsel: Lysfølsomme anfald ADVARSEL! Læs alle manualer til Xbox One, og ekstraudstyr for at få vigtige sikkerhedsoplysninger og helbredsmæssige oplysninger. www.xbox.com/support. Vigtig sundhedsadvarsel: Lysfølsomme anfald Meget

Læs mere

IPAD VEJLEDNING INDHOLD

IPAD VEJLEDNING INDHOLD 1 IPAD VEJLEDNING INDHOLD FØRSTEGANGSOPSÆTNING...2 TILGÅ DET TRÅDLØSE NETVÆRK...4 OPSÆTNING AF E-MAIL...5 E-MAIL-FUNKTIONER...6 KALENDERFUNKTIONER...7 INSTALLER NYE PROGRAMMER...8 FÅ MERE UD AF DIN IPAD...10

Læs mere

Grundregler i Kimbri Off-game:

Grundregler i Kimbri Off-game: Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Nicole Boyle Rødtnes. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Nicole Boyle Rødtnes. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Nicole Boyle Rødtnes Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Vi var ti år, da zombie-virussen brød ud. Det hele startede, da et krydstogtskib sank. Flere hundrede druknede. Alle troede, det var et uheld.

Læs mere

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner):

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken

Læs mere

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet!

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet! Rollespil handler om, at leve sig ind i en anden rolle; at tænke, tale og gøre som sin rolle. Det behøver man ikke regler for. Der er dog nogle ting man ikke kan gøre, selvom ens rolle ville have gjort

Læs mere

Guds fulde rustning JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING

Guds fulde rustning JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING Guds fulde rustning JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING Du er i krig Når du blev en kristen så fik du samtidig en fjende. Derfor stemmer det ikke at alle dine problemer vil blive løst om du bare tager

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 2 til nyt videokamera Introduktion Det nye videokamera er et IP-videokamera, der tilsluttes trådløst til din router. Videokameraet fungerer sådan, at du kan se videooptagelser

Læs mere

Kom godt i gang med Fable-robotten

Kom godt i gang med Fable-robotten Kom godt i gang med Fable-robotten 1. Først skal du installere programmet på din computer. Gå ind på shaperobotics.com og under support vælger du download: Her vælger du, under PC App om du kører Windows

Læs mere

Side 1. Jack og lygten. historien om græskarlygten.

Side 1. Jack og lygten. historien om græskarlygten. Side 1 Jack og lygten historien om græskarlygten Side 2 Personer: Jack Fanden Side 3 Jack og lygten historien om græskarlygten 1 En tom pung 4 2 Fanden 6 3 En mønt 8 4 Et år mere 10 5 Fanden kommer igen

Læs mere

Brugervejledning til Mini DVR Alarm

Brugervejledning til Mini DVR Alarm Brugervejledning til Mini DVR Alarm Indholdsfortegnelse Information om kameraet... 3 Grundlæggende funktioner.... 3 Diagram over kameraet.. 3 Kameraets tilslutninger samt indikatorer... 4 Knapper på kameraets

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Vers. 1.3.1 Opdateret: 29-08-2018 Indholdsfortegnelse 1. Installer programmet 3 2. Pak robotten ud 5 3. I gang med at programmere 6 4. Programmér Fable til at køre fra 90 til -90

Læs mere

Spirer: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spirerne. Forudsætninger for lederne. Om trinene Trin 1. Trin 2. Udfordring.

Spirer: Fartpiloter. Formål. Forudsætninger for spirerne. Forudsætninger for lederne. Om trinene Trin 1. Trin 2. Udfordring. Spirer: Fartpiloter Formål Pigerne skal opleve, at de selv kan transportere sig rundt i verden, både ved egen energi og også ved hjælp af anden energi, som fx automatiske transportmidler. De kan derved

Læs mere

RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE

RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE 46233i08 22/8/02 2:32 pm Page RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE FORSTÆRKNINGER. Tag en bataljon for hvert 3. territorium, du har. 2. Tag yderligere bataljoner for de områder, du kontrollerer. 3. Byt territoriekort

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Isa i medvind og modvind

Isa i medvind og modvind Richart Andersson. Isa i med- og modvind. Digtsamling 2013. Alle rettigheder tilhører forfatteren. Forside: Karina Andersen. Korrektur: Anja Adjoh. Isa i medvind og modvind 1 Isa er et synonym, men det

Læs mere

1 INT. INDLEDNING LÆGEKONTOR DAG OLIVER(30) sidder ved et bord. Overfor sidder LÆGE 1 (40) i en stol, mens LÆGE 2 (40) står ved siden af.

1 INT. INDLEDNING LÆGEKONTOR DAG OLIVER(30) sidder ved et bord. Overfor sidder LÆGE 1 (40) i en stol, mens LÆGE 2 (40) står ved siden af. 1 1 INT. INDLEDNING LÆGEKONTOR DAG (30) sidder ved et bord. Overfor sidder LÆGE 1 (40) i en stol, mens LÆGE 2 (40) står ved siden af. LÆGE 1 Ja, Oliver, vi kan forstå, at du er ved at gå tilbage til dine

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR Side 1 til rumsensor Introduktion Rumsensoren fra LOCKON er en bevægelsessensor, som reagerer på bevægelser inden for rumsensorens dækningsområde. Når sensoren er slået til og

Læs mere

Trådløs DUALSHOCK 4 USB-adapter

Trådløs DUALSHOCK 4 USB-adapter Trådløs DUALSHOCK 4 USB-adapter Instruktionsvejledning CUH-ZWA1E 7028438 DK Før brug Læs denne vejledning samt eventuelt andre vejledninger vedrørende kompatibel hardware grundigt. Gem vejledningen til

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en guide der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Kapitel 1: Gabende huller

Kapitel 1: Gabende huller Kapitel 1: Gabende huller (ALO FORTÆLLER) Hæfteklammerne borer sig ind i min hud. Der går et jag af smerte gennem min krop, hver gang sygeplejersken skyder en ind. Stå stille, siger Elon irriteret og puffer

Læs mere

3. søndag i fasten I. Sct. Pauls kirke 3. marts 2013 kl Salmer: 49/639/172/481//166/439/192/266 Uddelingssalme: se ovenfor: 192 Åbningshilsen

3. søndag i fasten I. Sct. Pauls kirke 3. marts 2013 kl Salmer: 49/639/172/481//166/439/192/266 Uddelingssalme: se ovenfor: 192 Åbningshilsen 1 3. søndag i fasten I. Sct. Pauls kirke 3. marts 2013 kl. 10.00. Salmer: 49/639/172/481//166/439/192/266 Uddelingssalme: se ovenfor: 192 Åbningshilsen Vi er dybt inde i fastetiden og nået frem til den

Læs mere

Jabra. Talk 5. Brugervejledning

Jabra. Talk 5. Brugervejledning Jabra Talk 5 Brugervejledning 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA TALK 5...2 HEADSETFUNKTIONER...2 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED DIN TELEFON...5 BÆR

Læs mere

HVORDAN DU TAKLER TRAUMER

HVORDAN DU TAKLER TRAUMER GODE TANKER GODE FØLELSER Det kan være meget skræmmende at komme ud for et traume, og derfor er det ikke så underligt, at de fleste børn og unge er ude af sig selv i et par dage derefter. Du bemærker måske

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Dine første Pokémon! POKÉMON BLACK VERSION WHITE VERSION

Dine første Pokémon! POKÉMON BLACK VERSION WHITE VERSION Dine første Pokémon! POKÉMON BLACK VERSION WHITE VERSION 2011 Pokémon. 1995-2011 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc. Pokémon, Pokémon character names and Nintendo DS are trademarks of Nintendo. 2011

Læs mere

NYCIRKUS LEGE I DANSK MED FOKUS PÅ KROP, DRAMA OG LEG. Titel på øvelse: Push and pull

NYCIRKUS LEGE I DANSK MED FOKUS PÅ KROP, DRAMA OG LEG. Titel på øvelse: Push and pull NYCIRKUS LEGE I DANSK MED FOKUS PÅ KROP, DRAMA OG LEG Titel på øvelse: Push and pull Deltagere: min. 3 personer, men kan også udføres med en stor gruppe. Det vil umiddelbart være en god idé at starte i

Læs mere

DEN LANGE lange søvn. Dybt nede under jordens overflade langt fra Isfolkets bopladser i Norden åbnede den onde Tengel sine ældgamle øjne.

DEN LANGE lange søvn. Dybt nede under jordens overflade langt fra Isfolkets bopladser i Norden åbnede den onde Tengel sine ældgamle øjne. 1. DEN LANGE lange søvn. Dybt nede under jordens overflade langt fra Isfolkets bopladser i Norden åbnede den onde Tengel sine ældgamle øjne. Det gik langsomt og kostede ham stort besvær at løfte øjenlågene,

Læs mere

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Der var engang et stort slot, hvor der boede en prinsesse, en konge, en dronning og en sød tjenestepige. Lige

Læs mere

Fang Prikkerne. Introduktion. Scratch

Fang Prikkerne. Introduktion. Scratch Scratch 2 Fang Prikkerne All Code Clubs must be registered. Registered clubs appear on the map at codeclubworld.org - if your club is not on the map then visit jumpto.cc/ccwreg to register your club. Introduktion

Læs mere

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes.

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes. Side 1 En rigtig søhelt historien om peder willemoes Side 2 Personer: Peder Willemoes Lord Nelson Side 3 En rigtig søhelt historien om peder willemoes 1 Store drømme 4 2 Det hårde liv på søen 6 3 Krig

Læs mere

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Præst Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Præst. Gudebeskrivelser. Oversigt over påkaldelser, velsignelser, valgfrie evner og karakterark 2018, v Om

Læs mere

Indhold. Tablet Guides

Indhold. Tablet Guides Indhold Start tablet og Arbejdsmiljøbog... 2 Grund indstillinger... 3 Opret notat i PDF... 5 Overfør Arbejdsmiljøbogen fra PC til tablet... 6 Overfør filer mellem PC og tablet... 9 Start tablet og Arbejdsmiljøbog

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

BEMÆRK Fem gentagelser er temmelig sikkert nok.

BEMÆRK Fem gentagelser er temmelig sikkert nok. BEN- OG FODARBEJDE 1. ØVELSE - STIGETRÆNING Målmanden tager enkeltstep i trinene. Ved enden af stigen ligger hun sig på maven. Rejser sig i grundstillingen, hvorefter træneren / målmandsmakkeren laver

Læs mere

Smart Baby Monitor Manual

Smart Baby Monitor Manual Smart Baby Monitor Manual Inside the box Smart Baby Monitor Pose Holder til sengen Li-ion batteri Strømadaptor + 3 landespecifikke adaptorer Manual 2 Tak fordi du har valgt Smart Baby Monitor Overvåg dit

Læs mere

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Mager Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille mager... 2 Magiordene... 3 Magernes Magi niveau 1-6... 4 Valgfrie ever for mager... 8 Mager karakterark... 9 Mager

Læs mere

Jeg kender Jesus -3. Jesus kan alt

Jeg kender Jesus -3. Jesus kan alt Jeg kender Jesus -3 Jesus kan alt Mål: Målet er, at børnene ved, at Jesus kan alt. Jesus er Herre over enhver situation og kan gribe ind i enhver situation. Der er ikke noget, der er håbløst, når Jesus

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING DANSK

BRUGSVEJLEDNING DANSK BRUGSVEJLEDNING Velkommen... 3 Bluetooth-forbindelse... 4 Produktoversigt... 5 Det indeholder kassen... 6 Komfort... 7 Opladning... 8 Kontrolknapper... 10 Til/fra... 10 Musik og opkald... 11 Binding...

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

TROLDMANDS SYSTEMET. Kaste/ Skrive magi 24. JULI 2014. BABYLON Temous Vivo kampagne

TROLDMANDS SYSTEMET. Kaste/ Skrive magi 24. JULI 2014. BABYLON Temous Vivo kampagne TROLDMANDS SYSTEMET Kaste/ Skrive magi 24. JULI 2014 BABYLON Temous Vivo kampagne Indholdsfortegnelse Kaste/Skrive Magi... 2 Formularer og gradpriser... 2 Inddeling af troldmandsskolerne... 2 Elementalisme:...

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Tor rejser og Balder dør

Tor rejser og Balder dør Opgaver til Tor rejser og Balder dør Navn: Før du læser bogen OPGAVE 1 Instruktion: Læs forordet side 3-7. 1. Nævn navnene på nogle af de nordiske guder? 2. Hvordan var verden delt? Prøv at tegne verden.

Læs mere

Den lille dreng og den kloge minister.

Den lille dreng og den kloge minister. Den lille dreng og den kloge minister. Der var engang en minister som var så klog at han kunne undvære hovedet. Han beholdt det dog alligevel, men det havde gjort ingen forskel om han havde mistet det,

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

side 1 af 2 Fantasilege

side 1 af 2 Fantasilege side 1 af 2 Troldebo en verden med feer og trolde Naturen kan appellere til fantasien og historier om trolde, feer, drager, dæmoner, gnoer, alfer m.m. Denne leg tager udgangspunkt i disse fortællinger.

Læs mere

Denne bog har lix 12.

Denne bog har lix 12. Alvildas stjernebøger er en begynder læsningsserie til de allerførste læsere. Serien indeholder bøger på tre niveauer: 1 stjerne (lix 5-8 med mange lydrette ord) 2 stjerner (lix 8-14) 3 stjerner (lix 14+)

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET

GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET GUIDE 4 Fokus på fokus GRUNDLÆGGENDE TEORI LIGE FRA HJERTET 2015 LÆRfoto.dk Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Fokus fordi det er skarpt... 4 Fokus, DOF og bokeh... 5 Auto fokus (AF)... 6 AF, bestem

Læs mere

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO INDHOLD Funktioner... 3 Produkt beskrivelse... 4 DAB Tilstand... 4 FM Tilstand... 7 Alarm indstilling... 8 Standby... 10 2 Funktioner 1 STAND BY Tænd / Sluk radioen ON or

Læs mere

Opsætning af DEVO F12E Sender Quick Start Guide og Diagram.

Opsætning af DEVO F12E Sender Quick Start Guide og Diagram. Auto let funktion. Rund flyvnings funktion. Hyper IOC funktion. GPS Telemetri funktion. Altitude hold funktion. Automatisk landings funktion. Landingsstel der kan kører op. 5.8G live billede transmission.

Læs mere

PlayStation Move bevægelses-controller. Instruktionsmanual CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1)

PlayStation Move bevægelses-controller. Instruktionsmanual CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1) PlayStation Move bevægelses-controller Instruktionsmanual DK CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1) Advarsel Læs denne manual, før du bruger produktet, og behold den som reference. Læs også vejledningen til PlayStation

Læs mere

Vigtig sundhedsadvarsel: Lysfølsomme anfald

Vigtig sundhedsadvarsel: Lysfølsomme anfald ADVARSEL! Læs alle manualer til Xbox 360, Kinect -sensoren og ekstraudstyr for at få vigtige sikkerhedsoplysninger og helbredsmæssige oplysninger. www.xbox.com/support. Vigtig sundhedsadvarsel: Lysfølsomme

Læs mere

Troldmandens lærling

Troldmandens lærling Distriktsturnering 2014 Troldmandens lærling Troldmanden Sverre optager nye troldmandslærlinge hvert år. I år er I de udvalgte og I er hermed Troldmand Sverres nye lærlinge. Han glæder sig meget til at

Læs mere

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Shaman Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Shaman oversigt over påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark 08, v Om at spille shaman... Shaman påkaldelser...

Læs mere

næstend&d - At lave en karakter

næstend&d - At lave en karakter Forberedelse næstend&d - At lave en karakter Du skal bruge et karakterark, lidt notespapir, mindst 3t6 og en pen, samt denne vejledning. Derefter er der fire trin, som du skal gennemgå, og voila! Du har

Læs mere

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Dansk 92 www.logitech.com/support/type-s

Læs mere