Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropassistenter: Michael Hansen Saxovej 75 L, st Odense NV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropassistenter: Michael Hansen Saxovej 75 L, st.2 5210 Odense NV 61681582"

Transkript

1 forside

2 Adresseliste Mikro leder: Lars Nielsen Bredagerløkken Odense SV Mini leder: Anne Christine Tvilum Elmelundsvej 4, lejl Odense V Mobil Junior leder: Henriette D. Stæhr Bjarkevej 4, 1. tv 5200 Odense V Juniorassistent: Marlene Wadstrøm Munkemaen Odense N Leder i styrelsen Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th 5000 Odense C Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th 5000 Odense C Tropassistenter: Michael Hansen Saxovej 75 L, st Odense NV Peter Hougaard Nyborgvej 199, st.mf Odense SØ Klanleder: Michael Hansen Saxovej 75 L, st Odense NV Ung i Styrelsen: Anne Christine Tvilum Elmelundsvej 4, lejl Odense V Wickie Jensen Victoriagade Odense C

3 Nyt fra Gruppelederen. Så er vi godt i gang med foråret, og det betyder at vi rigtigt kan komme udendørs igen. Her i foråret vil ledergruppen arbejde med at blive mere synlige i lokalområdet, helt hvordan vides ikke i skrivende stund, men det skulle i sidste ende gerne resulterer i, at vi bliver lidt flere spejdere i de små grene. Det er også i denne tid at de enkelte grene planlægger deres sommerlejr, og det bliver spændende at se hvordan disse bliver. Forhåbentlig får I alle nogle gode sommerlejre. Der sker også meget andet i forårs og sommermånederne, vi skal igen ud at sælge lodsedler, og igen i år gør vi det samlet en enkelt aften, så det er bare med at møde op, så vi kan slå sidste års salg. Vi skal også bruge noget forældrehjælp når vi igen i år skal hjælpe til ved Å Abe og Grøn Koncert. Det er vigtigt at I bakker op og hjælper til, da det er grundlaget for at der er økonomi til mange spændende spejderaktiviteter fremover. Til sidst håber jeg at I alle får et godt spejderforår og en god sommer. Med Spejderhilsen Henriette

4 De næste tre måneder skal vi lærer noget førstehjælp. Vi skal lærer og forbinde en finger, der er gået i stykker. Hvordan tørklædet kan bruges i forbindelse med en brækket arm Hvordan man ringer 112 og hvad man skal sige. Og hvordan man behandler vabler, efter en lang heik. Vi glæder os til og se jer, og lærere førstehjælp sammen, med jer. Med Mikro Hilsner Anne og Lars MIKRO

5 Guldkorn. Og så var der minien der mente at når man brænde sig 3 gang, så fik man blære Ikke når man fik en 3 grads forbrænding, nej 3 gang man brænde sig.

6 Program. April: 6. Pioner 13. Planlægge 20 km. 20. Kort og kompas 27. Kort og kompas 30-1 Gå 20 km. Maj: 4. I svømmehallen 11. Telte 18. De fem sanser 25. Prøve at sejle i kano Juni: 1. Bål 8. Quiz 12. Mødet er flyttet til d eller 15 OB Aab på Odense stadion. GOD SOMMERFERIE!!!!!

7 Hej Junior og Forældre Nu er foråret på vej siger de i vejret, så det satser vi på, for nu skal vi til at bruge nogle af alle de færdigheder vi har lært udenfor. Vi skal lave pioner, så vi kan få afprøvet vores knob. Gå 20 km. efter kort og kompas som vi har øvet meget på,( er blevet ret så gode til, når vi selv skal sige det) Vi satser jo stærkt på, at vi skal ud og sejle i kanoer, her til sommer. Så her i løbet af foråret, vil der være en del forberedelse til turen, vi skal i svømmehallen og se om vi kan svømme, hvis vi nu skulle være så uheldige at falde i vandet. Prøve at sejle i kanoer, om i overhovedet, kan kommer frem. Så som i kan se, endnu et spændende forår ligger foran os, nu skal vi bare håbe at solen, vil skinne ned til os. Vi vil også lige minde jer, om at have tøj med efter vejret til møder og tur. Ellers må i alle have en rigtig god sommer ferie og vi glæder os til august. Med mange junior hilsener fra Henriette og Malene

8 Hej Tropsspejdere Så nærmere foråret sig, så vi skal til at være udenfor og lave mad over bål. finer madlavning over bål. Er det muligt og lave and la orange med pomkrotter, eller skal vi holde os til sprængt indianer røv, og tromme stikker. For at kunne nå alt dette starter vi mødet kl og slutter mødet af med at spise aftensmad. De tre patruljer vil skiftes til at tænde bål, lave mad og så skal der desværre også vaskes op.

9 Min første Sommerlejr Sommeren står for døren, selv om det ikke virker sådan mens jeg sider og skriver dette. Den gang jeg startet som spejder var jeg ikke sådan særlig stor, faktisk var jeg en lille genert møgunge. Min far havde besluttet at nu var jeg gammel nok til at blive spejder, det syntes han var en god ide. Han havde jo selv været spejder, præcis ligesom min farfar. Og jeg syntes bare det var alle tiders, når mine ældre søskende gik til spejder så ville jeg også. Nu var der bare lige det, at jeg blev meldt ind lige efter sommerferien, og alle de andre minier, var lige kommet hjem fra sommerlejr, og jeg forstod ikke rigtig at der ikke bare blev lavet en sommerlejr mere, nu da jeg var startet. Men lederne gav sig ikke. Men året gik og sommeren kom igen, det var blevet tid til at tage på molbolejr. Det hedder sådan fordi at distriktslejeren blev afholdt på mols. Jeg havde lige fået en sovepose og rygsæk fyldt op med sæbe og andre unyttige ting. Mand det var stort, der var bygget en kopi af fregatten Jylland i rafter, den var mindst 10 kilometer lang, vi fik sat telt op hvem det lige var der satte teltet op ved jeg ikke, men jeg er sikker på at det var os børn der trak det store læs, mens de leder vel sad og drak kaffe. Og så begyndte det, der varede i flere dage, så kraftig var det, at da der var besøgsdag, sejlede søspejderne rundt i optimistjoller i vandpytterne. Hvad der skete på turen kan jeg kun huske et par bider af, men det var en god tur. Mine forældre havde gemt en femmer under sæben, jeg fandt den aldrig. Turen gav mig mod på mere. På sin vis var det den bedste start på min lejr karrierer. Er det skidt vejr tænker jeg bare tilbage på den tur og vejret bliver altid godt. Nu er jeg selv blevet leder for en gang trop spejder, og skal af sted på min første sommerlejr med dem. Jeg håber at det bliver en sådan tur der kan give dem mod på mere. Anders.

10 April: Vi begynder at tegne og lave udregner på vores katapult. Og fin der ud af hvilke materialer vi skal ud og skaffe. Maj: Juni: Vi bygger katapulten, og skyder den af. Plus vi begynder og plan lægge sommerlejren. Nu er det ved og være så varmt. Så en enkel grill aften eller to kan komme på tale. Og ellers skal sommerlejren planlægges færdig. Målet med hele vores pioner projektet, er at lave en katapult, der er bedre end sidste gang. Den kunne nemlig kun skyde 2-3 meter og så faldt den sammen efter 2 skud. Så det skulle ikke være så svært og slå.

11 EN LILLE HYGGELIG JANUAR TUR Så har klanen været på den årlige Januar Tur. Ganske som vi plejer gik turen til Langesø området. Det var jo kun en lille weekend tur, så vi havde ikke lagt det store planer. Et lille rafte tårn på små 50 meter, med elevator og taglejlighed. Om lørdagen gik vi en lille tur til Tønder for og kigge på en mindesten, for befrielsens dagen. Og på vej tilbage snød vi lidt, vi tog en smutvej over en mark. Der var jo ikke nogen udfordring i kun og gå langs vej. Så med et lille elegant hop var vi over på den anden side af hegnet, og så var det jo bare at gå. Som i kan se havde vi ikke noget kort med, vi orienterede os efter solen, kirketårne og mos på træerne. Og om søndagen var der bare rengøringen tilbage. Og så afsluttede vi selvfølgelig med at gå hjem.

12 April: Vi begynder at tegne og lave udregner på vores katapult. Og fin der ud af hvilke materialer vi skal ud og skaffe. Maj: Juni: Vi bygger katapulten, og skyder den af. Plus vi begynder og plan lægge sommerlejren. Nu er det ved og være så varmt. Så en enkel grill aften eller to kan komme på tale. Og ellers skal sommerlejren planlægges færdig. Målet med hele vores pioner projektet, er at lave en katapult, der er bedre end sidste gang. Den kunne nemlig kun skyde 2-3 meter og så faldt den sammen efter 2 skud. Så det skulle ikke være så svært og slå.

13 Referat af Gruppestyrelsesmødet d. 13. Februar Valg af referent Helle Berg Hansen formandsberetning Gruppestyrelsesberetning for 13. Odense Året 2004 har på godt og ondt været et begivenhedsrigt år for 13. Odense. Det har været det første år, hvor bestyrelsen har været sammensat efter de nye principper: lige dele forældre, ledere og unge spejdere i alderen år. Vi har været 4 fra hver gruppe og dermed en stor bestyrelse på 12 personer. Strukturen har ikke ændret arbejdsfordelingen i bestyrelsen, men har givet mulighed for et bredere syn på tingene end tidligere og det har medført mange gode diskussioner. Umiddelbart har det virket som et stille år rent mødemæssigt, men det er alligevel blevet til 7 styrelsesmøder og 2 arbejdsdage samt en bestyrelses-tur der dog i år ikke gik længere end til hytten. De mere spejdermæssige aktiviteter vil gruppelederen fortælle mere om i hendes beretning, så jeg vil holde mig til de andre aspekter af bestyrelsesarbejdet. Økonomien en af de vigtige ting i bestyrelsens arbejde. Vi er efterhånden en lille gruppe, hvorfor kontingenter kun dækker en lille del af vores udgifter. Vi har derfor fulgt linien fra 2003 og har brugt kræfter på at tjene penge ved andre aktiviteter. Vi har fortsat et godt samarbejde med pasningsordningen Andegården, der bruger hytten i dagtiden. Fordelene for os er et tilskud til gruppens økonomi, rengøring af hytten samt det ikke mindre væsentlige: at hytten er i brug i de fleste af døgnets timer, hvilket utvivlsomt har en præventiv effekt. Igen i år har vi været heldige at kunne hjælpe til ved afviklingen af Muskelsvindfondens Åh abe, Grøn koncert samt ved fondets afterparty for de frivillige hjælpere. Alle arrangementer der giver et godt bidrag til gruppens økonomi. Dette kunne dog ikke lade sig gøre uden hjælp fra gruppens store spejdere, lederne samt forældrene og der skal lyde et stort tak til dem der valgte at bruge en eller flere dage eller nætter på arrangementerne. Vi har stadig flaskecontainere stående på Njalsvej. De har dog ikke helt givet det ønskede udbytte hvilket hænger sammen med at der har været alt for mange ikke kurrente flasker i containerne og det koster gebyrer til os. Endelig gik bestyrelsen også ind og organiserede gruppens lodseddelsalg i Vi startede en onsdag aften med fællesspisning her i hytten hvorefter voksne og børn blev opdelt i hold og solgte lodsedler i hele kvarteret inden aftenen sluttede med kaffe, sodavand og kage. En rigtig hyggelig aften der økonomisk gav en del mere end den måde vi solgte lodsedler på før, hvorfor vi har besluttet os til at gentage succesen igen i år. Dette var dog ikke lykkedes, hvis Helle ikke havde styret slagets gang med hård hånd. Tak til dig, Helle.

14 Nu lyder det hele som om det drejer sig om at skrabe penge til sig, men det koster at holde en spejdergruppe kørende. Det må dog ikke skinne igennem i det daglige spejderarbejde, og bestyrelsens holdning er derfor fortsat, at så længe pengene går til spejderaktiviteter, så vil vi hellere ende med et underskud end at sige nej til en aktivitet. Vi skal ikke give overskud bare sørge for der er de midler der er brug for, for at drive fornuftigt spejderarbejde. I år var vi også heldige at få fondsmidler fra Fionia Bank og Sct. Georgs Gilderne, der muliggjorde en udskiftning og maling af endegavlene på hytten. Vi havde en håndværker til at ordne tømmerarbejdet, mens frivillige tog sig af malerarbejdet. Tak til alle Jer, der gav en hånd med! Resultatet er blevet flot og det nye gavle falder udseendemæssigt fint i med resten af hytten. I det hele taget ser her altid pænt ud hvilket ikke mindst skyldes den altid energiske hyttemester Stig som også skal ha en stor tak for den flid han lægger i arbejdet som hyttemester. I foråret skete der nogle helt nødvendige omrokeringer blandt lederne, der har resulteret i en god og dynamisk ledergruppe, hvilket også har smittet af på spejderarbejdet - specielt i troppen var også året hvor vi fik en rygepolitik, ligesom det var året hvor alle vores ledere blev tjekket i Kriminalregisteret og de havde alle hvad vi i daglig tale kalder en blank pædofilerklæring var et specielt år for 13. Odense, idet gruppen kunne fejre sit 50-års jubilæum. Det skete ved en reception i hytten den 13. november, hvor der var stort fremmøde af nuværende og forhenværende spejdere. Det gør et stort indtryk, at gamle spejdere, der ikke har haft kontakt med gruppen i over 30 år vælger at komme herned for at fejre dagen sammen med os. Det vidner noget om, hvor meget spejderlivet kan fylde i ens identitet. Samme aften blev der holdt en fest for ledere, forældre samt forhenværende spejdere. Festen blev holdt her i hytten og var rigtig hyggelig. Jubilæet var i det hele taget en stor succes og vi fik en pæn omtale i de lokale aviser. Det hele var vel tilrettelagt af Henriette, Lena og Anne og der skal også lyde en stor tak til Jer. Det var et udpluk af årets begivenheder jeg kunne nævne flere men vil nøjes med at konkludere, at det alt i alt var et godt år med mange gode oplevelser. Vi har haft en fornuftig økonomi, vi har en god ledergruppe, men har fortsat et dalende medlemstal og det bliver den store udfordring i det kommende år, at vende den udvikling. Jeg har sagt tak til mange undervejs og noget er nævnt; noget er sikkert glemt eller ikke markeret nok. Jeg kan dog ikke slutte denne beretning uden at rette en stor tak til styrelsen og ledergruppen for godt samarbejde og mange gode oplevelser. Helene og Lena har valgt at stoppe i styrelsen, da de ikke længere har børn i gruppen, ligesom LP stopper som redaktør af bladet. Jeg selv har også været nødsaget til at sige stop efter to år. Jeg kommer til at savne styrelsesarbejdet og håber at jeg stadig får mulighed for at hjælpe til fremover ved nogle af gruppens indtægtsgivende aktiviteter. Jeg kan kun opfordre til at stille op til bestyrelsen. Arbejdsbyrden er overskuelig og

15 man inkasserer glæderne ved arbejdet 10-fold igen. Beretning 2004 fra ledergruppen. I 2004 var der flere store arrangementer som hele gruppen deltog i samlet. Den første var i sommers hvor hele gruppen deltog i Blå Sommer, hvor vi var af sted i 10 dejlige dage og det var dejligt at se hvor mange forældre mm. Der kom og besøgte os. Det meste af efteråret brugte Det meste af efteråret brugte vi på at planlægge afholdelsen af vores 50 års jubilæum, hvor rigtig mange besøgte os til receptionen i løbet af dagen. Vi sluttede året af med at tage på juletur, hvor der både blev tid til smuglerløb og julehygge. Desværre var der ikke så mange deltagere som vi havde håbet på og derfor blev turen afholdt i hytten. Der er også i de enkelte grene blevet lavet en masse forskellige spejderaktiviteter. Mikroerne og minierne har i hele 2004 afholdt møder sammen, dog har der været forskellige aktiviteter således at de store bl.a. har haft mulighed for at tage knivbevis. Mikroerne og Minierne har ofte været i skoven for at lære den at kende. I foråret afholdte de også spejdertur i hytten. I løbet af sommerferien rejste Sidsel til Norge og derfor er det nu kun Anne Christine og Lars der er ledere. Juniorgrenen beskæftigede sig lige som troppen i foråret en del med rafter og besnørringer, det er der måske en del af jer der har lagt mærke til når i kom i hytten, da græsplænen til tider har været fyldt med spiseborde og skraldespandstativer. Juniorgrenen faldt drastisk efter sommerferien og derfor ændrede aktiviteterne sig også en del, da det er lidt lettere at lære en masse færdigheder når der kun er to juniorer og to ledere. Lederne i juniorgrenen er Henriette og Malene. Til gengæld kan vi glæde os over at troppen har vokset sig stor. Før sommerferien kæmpede vi med en trop uden egentlig ledelse, med forskellige ledere til møderne. Efter sommerferien startede Anders, Michael og Peter som ny tropsledelse og fik sat skik på troppen, de har bl.a. indført patruljekonkurrance. De af jer der var til stede til jubilæumsreceptionen havde mulighed for at stemme på tre forskellige projekter som patruljerne havde arbejdet med. Klanen har i løbet af året skiftet lokale og har bygget bænke i deres nye lokale så det er blevet et hyggeligt sted for deres møder. De har udover deres sommerlejr hvor de kørte landet tyndt i en minibus også deltaget i nogle arrangementer på områdeplan og divisionsplan. I ledergruppen har vi som noget nyt indført at vi spiser sammen på vores ledermøder så vi får mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Vi har i efteråret også været ude at bowle sammen med klanen, ligesom at vi først afholdte julefrokost sammen med klanen og bestyrelsen. fremlæggelse af årsregnskab, det blev godkendt.

16 kontigent uændret. ansættelse af medlemmer til bestyrelsen blev vedtaget med 3 medlemmer. Der var mødt 1 forældre op, FLOT! Desværrer er det ikke nok til at besætte de 2 poster der mangler i grupperådet. Bestyrelsen er således: Formand? Kassere Helle Vibeke Berg Hansen Kassere kursus d. 11. Juni. Forældrerepræsentant? Leder: Henriette, Malene, Anders. Unge: Anne, Michael, Wickie. Redaktør til bladet: Anders, Wickie. Divisionsråd: leder: Henriette, Malene Ung: Michael, Wickie. Forældre: Helle Berg Hansen Korpsråd: Anders, Anne. Jesper valgt til revisor. Andegården spørg efter halvtag ude foran køkkenvinduet, med åbning af dør i køkkenet. Vi beder andegården komme med et overslag over omkostningerne. Der kan også søges fonde da vi gerne vil bygge om i hytten alligevel. De afgående medlemmer fik en lille gave ved afskeden. Der er efter afholdt endnu en generalforsamling hvor der ikke kom nogen forældre, så gruppen er i stor dilemma, består vi eller skal vi smide håndklædet i ringen og lukke????????????? Helle Vibeke Berg Hansen

17 Foråret kommer Blomster springer frem fra deres vinter ly Træerne begynder og blive grønne igen Alt er klar til det nye år. Foråret kommer Spejder springer ud i det fri Der er et bål der skal brændes Med økse og sav, brændet sables til stykker små. Foråret kommer Nu sidder jeg her og mindes Smilet er stort Kniven er slebet Støvlerne er pudset Alt er klar til det nye år. Foråret kommer Sommerlejren kalder Uh hvor jeg glæder mig Foråret kommer

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200 forside Adresseliste Formand Linda Hjort Brinken 33 5270 Odense NV 66 18 27 33 Kassere: Helle Vibeke Berg Karenvænget 9 5270 Odense NV 66 18 30 40 Gruppeledere Henriette Stæhr Bjarkevej 4 1. tv 5200 Odense

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS Afbud fra: Lone S. Lone J. Lars Ole, Kurt, Hørning d. 24-3-11 Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Thomas valgt til referent og ordstyre 2. Godkendelse af referat fra sidste gang. John nævnte at

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 5. februar Grupperådsmøde Forældre 28. februar 1. marts Gruppetur Alle Mikro Aller først vil

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) 29802193 lcarlsen@post.cybercity.dk Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich86428424 25383022

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Sted: Til: Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 20:00 22:00 Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Tilstede: Anders Theilgaard Madsen (Trops- og Gruppeleder)

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven DET DANSKE SPEJDERKORPS Grupperådsmøde Vi vil gerne invitere spejdere, forældre

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 14. 16. juni MUS-lejr, Thorup Hede Mikro, mini & junior 23. juni Sct. Hans på Volden i Klarup

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Generelt Året 2014 i n Fastelavnstur 1. -2. februar Årsberetningen er udformet således, at den forhåbentligt giver et indtryk af det arbejde, der sker såvel blandt spejderne som

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Forår 2013 1 Redaktion DET DANSKE SPEJDERKORPS Klarup Gruppe - Klarup Skolevej 17. Hjemmeside: klarup.gruppe.dds.dk Deadline for næste nummer: 10. april 2013

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Jollen Januar-marts 2019

Jollen Januar-marts 2019 Jollen Januar-marts 2019 75. årgang Vi har sagt velkommen til mange nye sidste år og der er fyldt op hos både søulve og spirer. Forhåbentlig for vi lige så meget godt vejr som sidste år, så der igen bliver

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup.

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. Referat af: Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a) Valg af dirigent og referent Alex valgt til dirigent og Bettina valgt

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Alex Weinreich 86428424 Christine Weinreich 86428424 Thomas Krogh 75920330 Søren Krogh Mikro Birte Sonne Mini 86432166 29802193 51562013

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

Velkommen til 1. Avedøre

Velkommen til 1. Avedøre Velkommen til 1. Avedøre Vi er en spejdergruppe bestående af minier, juniorer, tropspejdere og seniorer. Vi vil gerne uddanne børn og unge mennesker ved at give dem værktøj til at gebærde sig i samfundet,

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Side 3 Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Hej alle sammen. Vinteren er over os og det er koldt udenfor. Men som rigtige

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for.

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for. Kære spejdere og jeres forældre I Trelleborg Spejderne har vi rigtig dygtige og engagerede ledere, som gør et stort arbejde for, at vores spejdergruppe fungerer godt. For at kunne prioritere ledernes tid

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr årgang juni Følg med på www. vordingborgspejderne.dk GOD SOMMERFERIE!

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr årgang juni Følg med på www. vordingborgspejderne.dk GOD SOMMERFERIE! 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 88 16. årgang juni 2010 Følg med på www. vordingborgspejderne.dk GOD SOMMERFERIE! 2 Indholdsfortegnelse 13 DIVISIONSTURNERING 2010 Forside Indhold

Læs mere

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Kalle Referent: Laura 2. Beretninger a. Formanden: Jakob brugte sin beretning på at fortælle

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 27. februar 2011 i Ravnsøhytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent.

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Forår = friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sikke en Vinterlejr vi havde i

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Mødereferat Grupperådsmøde d. 22. februar 2012 Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent 2. Tilbageblik på alt det sjove (og sure) i 2011 3. Gennemgang af regnskab for 2011 4. Gruppens fremtid

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00.

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00. GRUPPERÅDSMØDE BRUNDURS GRUPPE Onsdag den 15. februar 2012 Kl. 19.00 Spejderhytten, Jyllandsgade 61 i Brønderslev. Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde

Læs mere

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Fellowposten Januar - Februar 2006 Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Adresseliste LEDERNE Gruppeleder Morten Nilsson, Haderslevgade 28, 1671 København V 26 32 29 36 Gruppeass. Steen Mærkelund, Karlslunde

Læs mere

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe Beretning for spejderåret 2012 KFUM-Spejderne, Aabybro Gruppe ved gruppemødet den 20. marts 2013 Aabybro marts 2013 Endnu et spejderår er gået, hvor gruppens medlemmer

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Referat for Generalforsamling tirsdag den 25. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen og fortalte om aftenens program 1. Valg af dirigent & referent

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013 Grupperådsmøde 2013 Søndag 10. marts 2013 Det er Stjernegruppen Vi er altid ude Vi driver et alsidigt friluftsliv, altid udendørs, på alle tider af døgnet, året rundt, i hele verden. Vi præsterer Vi udfordrer

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

Leder og adresseoversigt: Nr. 1 januar 2015 65. ÅRGANG

Leder og adresseoversigt: Nr. 1 januar 2015 65. ÅRGANG Leder og adresseoversigt: Gruppeledelse: Gruppeleder: Lasse Christensen, 5534 3194, Gruppeassistent: Ebbe Brintow, 5537 1947, Senoirerklanen (16-23 år): Tobias Tønnesen Troppen (Storspejdere) (12-16 år):

Læs mere

Adresseoversigt: Nr. 2 september 2014 64. ÅRGANG

Adresseoversigt: Nr. 2 september 2014 64. ÅRGANG Adresseoversigt: Gruppeledelse: Gruppeleder: Lasse Christensen, 5534 3194, Færgegårdsvej 70, 4760 Vordingborg Gruppeassistent: Ebbe Brintow, 5537 1947, Amalievej 8, 4760. Senoirerklanen (16-23 år): Tobias

Læs mere

Skovfolkets grupperådsmøde

Skovfolkets grupperådsmøde Skovfolkets grupperådsmøde Søndag den 24. februar kl. 13-15 i Spejderskoven - Bastillen Program 1) Valg af dirigent og referent. 2) Beretning 3) Regnskab 2012 4) Behandling af indkomne forslag 5) Væsentlige

Læs mere

T H I S T E D S P E J D E R N E

T H I S T E D S P E J D E R N E Bestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016. Tid: onsdag den 12.10.2016 kl. 19-21.30. Til stede: Gitte, Susanne, Jesper, Søren, Bodil, Ole Afbud: Conny, Lind, Anna Dagsorden: Punkt Emne Referat 1 Godkendelse

Læs mere

Kære spejdere, forældre og ledere

Kære spejdere, forældre og ledere Kære spejdere, forældre og ledere Så er det blevet tid til et nyt EKKO. Redaktionen har desværre ligget lidt stille her efter jul, men nu er den klar igen. Bladet gælder frem til og med sommerferien. Vi

Læs mere

47. årgang Marts - Maj 2018

47. årgang Marts - Maj 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang Marts - Maj 2018 HUSK tilmelding Vipporetten 2018 Fra Tænkedag 2018 Den Gamle Møllegaard Horslunde 54934951 Mad ud af huset * selskabslokaler med beværtning Lodsedler

Læs mere

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S Indhold: Side 3 Blå Sommer 4 Sjovt, vildt, skægt 5 Mikro-/Mini 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mærkedage mikro/mini 8 Juniorprogram 9 Junior Nyt 10 Trop 11 Raftekunst 11

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø december Juleaften

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø december Juleaften Arrangementskalender Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 24. december Juleaften Generalforsamling 2012 22. februar 2012 12 3-2011 Indhold i Kratluskeren Langesø Spejdernes

Læs mere

Budstiken november 2008.

Budstiken november 2008. Budstiken november 2008. Sikken voldsom trængsel og alarm, det er koldt, og man må gå sig varm... Ledere og assistenter: Gruppeleder HER KAN DIT NAVN STÅ, Skriv eller ring til en af os på siden her, og

Læs mere

Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13

Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13 Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13 Tilstede: Ingemann, Bent, Else, Susse, Lise, Lone, Jeppe, Victoria, Johnny, Mads,

Læs mere

Divisionschefernes beretning

Divisionschefernes beretning Divisionschefernes beretning DIV ledelsen Det lykkedes jo at få valgt en kvindelig DC, Malene. Det kneb lidt med en kasserer, så Nopper tilbød at fortsætte indtil vi fandt en anden, mange tak for det.

Læs mere

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne.

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne. Moresco Logo Bruges som udgangspunkt altid Sekundært Logo Bruges kun hvis det andet slet ikke kan lade sig gøre Praktisk brug På sigt laver vi en hel stribe eks på brugen af vores logo. Det første element

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Mille, der er ny leder hos mikroerne. Troppen har ændret deres mødetid, og vi har fået mange nye medlemmer Derfor bilkaos ved spejderhuset kl.20 om tirsdagen! Kære mini-,

Læs mere

Forældrehjælperkort. tilbyd opgaver til forældrene

Forældrehjælperkort. tilbyd opgaver til forældrene 1 Forældrehjælperkort tilbyd opgaver til forældrene I Hjallerup gruppe har de haft stor succes med at få forældrene til at melde sig til at tage nogle konkrete opgaver i gruppen. Succesen ligger blandt

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne.

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne. 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 83 15. årgang september 2009 www. vordingborgspejderne.dk Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! 2 13 Indholdsfortegnelse

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 27. FEBRUAR 2014 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent b) Skriftlige

Læs mere

Program for August september 2019

Program for August september 2019 Program for August september 2019 Mikro 6-7 år grenfarve Børnehaveklasse og 1. klasse Mini 8 10 år grenfarve 2. og 3. klasse Junior 10 12 år grenfarve 4. og 5. klasse Trop 6. 9. klasse 12 16 år grenfarve

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Øster Åby friskoles børnehaveklasse holder for tiden til i Vejstrupdalen Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Bålhytten i Vejstrup Å-dal er et populært samlingssted, især når man

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Hvordan bliver den store gruppe federe!?! Workshop II 14:30-15:45 Axel Lund Henriksen

Hvordan bliver den store gruppe federe!?! Workshop II 14:30-15:45 Axel Lund Henriksen Hvordan bliver den store gruppe federe!?! Workshop II 14:30-15:45 Axel Lund Henriksen Indgangsbøn Oplæg til debat, (provokation) og dialog. Spørg hvis noget skal uddybes. Bidrag med egne erfaringer. Hvordan

Læs mere

Grupperådets og Gruppeledelsens

Grupperådets og Gruppeledelsens Grupperådets og Gruppeledelsens Årsberetning 2018 GRUPPERÅDETS ÅRSBERETNING KFUM-spejderne i Hammel har ca. 135 medlemmer, hvoraf 22 er ledere. Grupperådet har ansvaret for gruppens økonomi, og for at

Læs mere

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår November 2017 Nr. 123 23. årgang DDS Sjølund Koks Glædelig jul og godt nytår Indholdsfortegnelse: Fælles siden - side 3 Familiespejd side 4 Mikro/minispejd side 5 Junior side 6 Trop side 7 Adresser side

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Mandag 11. februar 2019 kl 18.00 19.30 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (gruppelederens beretning,

Læs mere

Spejdere i 101 år. Januar Årgang

Spejdere i 101 år. Januar Årgang Så er endnu et år gået, og Grupperådet vil gerne ønske alle i Vigar Stamme et rigtigt godt nytår!! Vi starter igen i uge 2 Spejdere i 101 år Januar 2009 17. Årgang Vigars Stemme Side 2 Nu skal i bare hører

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Onsdag 15. februar 2017 kl 18.30 20.00 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (formandens beretning,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Det har været et interessant år og godt med et større indblik i vores børns spejderliv.

Det har været et interessant år og godt med et større indblik i vores børns spejderliv. Indhold: Side 3 Nyt fra formanden 4 Lommeorden 5 Hej Mikro/mini 6 Program for mikro/mini 7 100 år med bevægelse 8 Lodsedler 9 Tænkedag, hvad er det? 10 Hvorfor fik vi en ny Hej -bog 11 Fastelavnstur 11

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps Januar Februar Marts 2010 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Aalborghus Gruppes udviklingsplan 2015

Aalborghus Gruppes udviklingsplan 2015 Aalborghus Gruppes udviklingsplan 2015 Mål: I Aalborghus gruppe vil vi arbejde hen imod disse mål: Vi vil have flere indmeldelser end udmeldelser Vi vil bibeholde flere af de større spejdere Vi vil have

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015

EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015 EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015 Kong Svend er stadig en stor spejdergruppe, og vi er også blevet lidt flere i løbet af 2015. Vi startede året med at være 163

Læs mere

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014 SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe Spejdermøde hver mandag 18:30-20:00 i Ungdomsborgen Februar - marts 2014 Program Forældrecafé Fastelavnslejr Ny dato: 1.-2. marts Sådan køber du en rygsæk til sommerlejren

Læs mere