Opskriften på det effektive vandværk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opskriften på det effektive vandværk"

Transkript

1 Opskriften på det effektive vandværk verdo.com

2 Fremtidens vandværk er effektivt er dit? Tryghed, sikkerhed, tilfredse kunder og et selvkørende vandværk. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det heldigvis ikke. Og det er her Verdo kommer ind i billedet. En stabil og sikker vandforsyning kræver nemlig den helt rigtige samarbejdspartner. Hurtig og professionel lækagesøgning Gennem et samarbejde med os kan du: få større forsyningssikkerhed undgå bekymringer opnå besparelser undgå driftsstop lette administrationen få et selvkørende vandværk Med mange års erfaring i branchen, fem vandværker og 21 boringer er vi eksperter og driver i dag en højteknologisk vandforsyning. Den viden vi konstant tilegner os, ønsker vi at dele med vores kolleger, så vi sammen sikrer en vandforsyning i verdensklasse i Danmark. Vi forstår de udfordringer, du står med som vandforsyning store som små. Et samarbejde med os giver dig adgang til alle vores kompetencer og specialister. Digital styring og driftsovervågning Overvågning & Datalogning Scan QR koden - og se løsningen på dine bekymringer verdo.dk/vandværker

3 Du kender det helt sikkert. Når man driver vandforsyning er opgaverne mange og ofte uoverskuelige... Fremtidssikret og effektivt ledningsnet Digitalisering af dit ledningsnet Energirigtig pumpestyring... men det er der råd for. Vi har løsningen på dine bekymringer.

4 Sådan får du et intelligent og effektivt vandværk Ledningsnet Overblik over dit ledningsnet giver store besparelser Det er vigtigt at give kunderne en stabil og sikker leverance af vand. Det kræver veludført renovering af ledningsnet samt løbende service og vedligehold. En digital kortlægning af ledningsnettet giver dig det nødvendige overblik det gør opgaverne nemmere, mere effektive og ikke mindst billigere. Med systematisk lækagesøgning vurderer vi løbende tilstanden af dit ledningsnet. Det giver dig mulighed for at planlægge behovet for renovering og komme større skader og omkostninger i forkøbet. Digitalisering af dit ledningsnet Er dit ledningsnet endnu ikke digitaliseret, så kan vi hjælpe dig på vej. Ifølge den nye LER-lovgivning skal ledningsejere i Danmark digitalisere deres ledningsoplysninger inden Fremover skal du kunne levere oplysningerne indenfor to timer. Hos Verdo er vi specialister i digital ledningsregistrering. Vi gennemfører ledningskortlægning, opmåling og digital registrering for at sikre den bedst mulige løsning for dig. Du får en partner med brancheerfaring, en nem og enkel løsning, som er tilpasset dig, og vi sikrer samtidig, at du kommer trygt i mål. Digital styring og driftsovervågning Vær på forkant med fejl og driftstop Med digital styring og driftsovervågning er du på forkant. Med datalogning hvert kvarter får du besked om fejl og uregelmæssigheder direkte på din mobile enhed inden nedbruddet opstår. Du kan afmelde alarmer og styre pumper og filtre hjemmefra. Du får mulighed for at energioptimere værket ved f.eks. at sænke trykket om natten, hvor forbruget er lavere. Du kan altså overvåge dit vandværk hjemmefra, og mindske de manuelle arbejdsgange. Det sikrer, at vandværket kører optimalt døgnet rundt. Du kan samtidig få os til at fjernovervåge værket for dig, hvis du i en periode er forhindret. Så kan du holde ferie uden bekymringer om værkets drift.

5 Verdo har testet løsningerne på deres egne vandværker. Derfor kan de sætte sig ind i de problematikker og udfordringer, vi står overfor. Klaus Sanko, Vandværksformand, Gjesing Vandværk Excellent kundeadministration Vi klarer dine administrative opgaver Administrative krav og lovgivning kan være en jungle at finde ud af og ikke mindst efterleve. Overlad byrden og bekymringerne til Verdo. Vi driver allerede vandforsyning og en professionel kundeservice. Derfor kender vi krav og lovgivning, og har samtidig ressourcerne til at klare de administrative opgaver. Med vores Excellent kundeadministration står vi for din kundeservice, sender regninger og klarer indberetningerne. Så slipper du for at bekymre dig om fakturaerne når ud til tiden, og om lovgivningen overholdes. Vi har fleksible løsninger, som vi tilpasser dine behov og ønsker. Energirådgivning Sæt fokus på energiforbruget og spar penge En kortlægning af vandværkets energiforbrug viser oftest et stort besparelsespotentiale. Vores energieksperter gennemgår vandværket og vurderer mulige energioptimeringer. Herefter får du forslag til, hvilke løsninger du bør vælge ud fra både økonomi, besparelser og tilbagebetalingstid. Når du laver energiforbedrende tiltag på vandværket, er der samtidig penge at hente i tilskud. Og det tilskud kan du søge hos os. Vi klarer alt det praktiske og sørger for, at du får tilskud til dine forbedringer. Termografi Sikrer optimale installationer og 0 kr. i selvrisiko Med termografering af vandværket får du en update på el-tavlens stand samt forslag til forbedringer af de enkelte komponenter både nu og i fremtiden. Du kan planlægge udskiftninger og på den måde nå at rette uhensigtsmæssigheder inden de bliver til ulykker og en dyr affære. Med en gyldig tilstandsrapport på el-tavlerne betaler du 0 kr. i selvrisiko på brandforsikringen, hvis fejlen ikke skyldes udefrakommende forhold. Har du ikke en tilstandsrapport, ligger en selvrisiko typisk på kr. penge du sparer ved at termografere vandværkets el-tavler hvert andet år. Husk at få termograferingen udført af en certificeret virksomhed.

6 Kundecases Effektive og besparende løsninger Få et personuafhængigt vandværk med datalogning og overvågning En skræddersyet løsning med datalogning og overvågning, sikrer Fjellerup Bys Vandværk en smartere og mere effektiv drift. Det kan kræve mange ressourcer at drive et vandværk. Men med en løsning, der inkluderer logning og overvågning, bliver vandværket personuafhængigt ja faktisk intelligent, siger Johnny Fravn, projektleder i Verdo. Med datalogning får vandværksformand Villy Lassen en ugentlig mail med vandværkets forbrug. På den måde er han hele tiden opdateret på forbrug i KWh, udpumpede kubikmeter vand og det gennemsnitlige tryk i rørene. Er der uregelmæssigheder på vandværket, opdager overvågningen det automatisk, og sender med det samme en alarm til Villy Lassen på SMS. På vandværket sidder der en HMI-skærm, der viser trendkurver over værkets forbrug. Viser kurven et udsving i udpumpede kubikmeter vand, er det en indikation på lækage. Systemet sikrer altså, at Villy hurtigt opdager eventuelle lækager med det samme. Det mindsker tabet af de enorme antal kubikmeter vand, der kan fosse ud i løbet af de uger, der kan gå, før man ellers ville opdage lækagen, og det var blevet en dyr affære. En gang om året sender vandværket automatisk en årsrapport over det samlede forbrug. En rapport Villy Lassen kan bruge til den lovpligtige indrapportering af vandværkets udpumpede kubikmeter. Løsningen fra Verdo er skræddersyet efter vores behov hverken mere eller mindre. Og så er den dårlige samvittighed forsvundet. Det var svært at nå de mange opgaver tidligere nu klarer vandværket det meste selv og sender det direkte til mig på mail, siger Villy Lassen.

7 Løsningen fra Verdo har gjort overvågning og datalogning nemmere for os, fordi vi nu har mulighed for at fjernopkoble og overvåge vandværket flere steder fra. Systemet klarer nu det meste selv. Det optimerer driften og gør arbejdsgangen mere effektiv, fordi vi hele tiden er opdateret på uregelmæssigheder. Kurt Erbo Hansen, formand Mørkholt Vandværk Automation - en investering i fremtiden På Gjesing Vandværk har man reduceret slitage på pumperne og opnået besparelser på energiforbruget. En nyinstalleret løsning med frekvensstyring og alternering af pumperne i udpumpningsanlægget betyder, at det lille vandværk kan se frem til at forlænge pumpernes levetid. Det var især udsigten til at forlænge pumpernes og ledningsnettets levetid, der var interessant for os. En ny pumpe kan hurtigt koste kr. Det er mange penge for et lille vandværk som vores. Kan vi forebygge, så gør vi det, siger Klaus Sanko, vandværksformand i Gjesing Vandværk. Som en sidegevinst sparer vandværket 5-10 procent på pumpernes energiforbrug. Verdo har testet løsningerne på deres egne vandværker. Derfor kan de sætte sig ind i de problematikker og udfordringer, vi står overfor., siger Klaus Sanko. Mindre administration og færre bekymringer Med en samarbejdsaftale med Verdo slipper Aars og Nibe El-forsyning for selv at indsamle og behandle forbrugsdata. Det skaber større værdi for os at leje os ind i Verdo s system, og dermed også få gavn af deres IT-kompetencer og ekspertise til en konkurrencedygtig pris, siger Morten Degn, administrerende direktør for Aars og Nibe El-Forsyning. Verdo s løsning kan skræddersys til det enkelte forsyningsselskabs størrelse og behov. Det er ikke kun elforsyningen, der bøvler med en stigende administrativ byrde. De lokale varme- og vandværker står også over for en udfordring med at løfte opgaven i fremtiden. Excellent kundeadministration betyder, at vi tager bøvlet, så de kan fokusere på deres kerneaktiviteter, siger Mikkel Pugholm Pedersen, Kundecenterchef i Verdo.

8 03/2018-DK Verdo Hos Verdo leverer vi noget af Danmarks reneste drikkevand til cirka borgere i Randers. Med mange års erfaring i branchen, fem vandværker og 21 boringer er vi eksperter og driver i dag en højteknologisk vandforsyning. Den viden vi konstant tilegner os, udnytter vi i samarbejde med vores kolleger, så vi sammen sikrer en vandforsyning i verdensklasse i Danmark. Vi forstår de udfordringer, du står med som vandforsyning store som små. Et samarbejde med os giver dig adgang til alle vores kompetencer og specialister. Kontakt vores specialist, så vi kan starte dialogen Johnny Fravn Salgs- og projektleder T: E: jofr@verdo.dk Tendenser, meninger og seneste nyt fra en branche i konstant bevægelse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev så er du opdateret. Hold dig opdateret verdo.dk/vandværker-nyhedsbrev

Opskriften på den effektive administration

Opskriften på den effektive administration Opskriften på den effektive administration +45 7010 0232 verdo.com Fokuser på dine kerneaktiviteter og lad os klare administrationen Kundeafregning og -håndtering Det kan for mange værker være uoverskueligt

Læs mere

Service og drift - optimer driften og få større overskud

Service og drift - optimer driften og få større overskud Service og drift - optimer driften og få større overskud +45 7010 0234 verdo.com/energy Service og vedligehold Bedre end reparation Trænger dine kedelrør til udskiftning? Eller er det tid til det lovpligtige

Læs mere

360 grader. Maksimal performance. Service og drift - optimer driften og. få større overskud. og kompasset rettet mod bedre energi

360 grader. Maksimal performance. Service og drift - optimer driften og. få større overskud. og kompasset rettet mod bedre energi Maksimal performance Verdo Energy har erfaring med drift, overvågning og service af energianlæg i hele landet viden der også kan komme driften af dit værk eller procesanlæg til gode og sikre dig en optimal

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

Komplette SRO-løsninger til vandværker

Komplette SRO-løsninger til vandværker Vandværker Komplette SRO-løsninger til vandværker optimer driften gennem styring, regulering og overvågning B.v. electronic a/s Automation med ansvar Den stærke partner i Vandværksbranchen Gennem mange

Læs mere

Sammen skaber vi energi til fremtiden

Sammen skaber vi energi til fremtiden Sammen skaber vi energi til fremtiden +45 7010 0234 verdo.com/energy Sammen står vi stærkest Vores mål er at bidrage til en bedre og grønnere energiproduktion Verdo udgør en moderne energivirksomhed med

Læs mere

Overvejelser ved valg af smart meters set fra en forsynings virksomhed.

Overvejelser ved valg af smart meters set fra en forsynings virksomhed. Overvejelser ved valg af smart meters set fra en forsynings virksomhed. Præsentation Flemming B Møller Udannelse - Maskinmester - Teknologisk Diplom i vedligehold Erfaring - Driftsleder ved Aarhusvand

Læs mere

Udviklingen fra 1945 til 2011

Udviklingen fra 1945 til 2011 Udviklingen fra 1945 til 2011 Hvorfor fokuser på pumpers energiforbrug? Energi forbrug (El) Hvor meget af Danmarks elforbrug bruges af pumper? Ca. 20 % til pumpedrift Vandværkernes energiforbrug Hvor meget

Læs mere

Sammen skaber vi energi til fremtiden

Sammen skaber vi energi til fremtiden Sammen skaber vi energi til fremtiden +45 7010 0234 verdo.com/energy 20171018 MockUp Brochure - Verdo Energy.indd 1 18-10-2017 20:15:01 Når to bliver til én Industrivarme og Verdo er gået sammen og blevet

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften Med Danfoss EnergyTrim kan du spare 15-25% på varmeforbruget og få maksimal

Læs mere

GOD ENERGI ER GOD ØKONOMI ENERGIOPTIMERING TIL VVS INSTALLATIONER

GOD ENERGI ER GOD ØKONOMI ENERGIOPTIMERING TIL VVS INSTALLATIONER GOD ENERGI ER GOD ØKONOMI ENERGIOPTIMERING TIL VVS INSTALLATIONER ENERGIOPTIMERING START MED DE LAVTHÆNGENDE FRUGTER 40% af Danmarks samlede energiforbrug går til opvarmning af varme og varmt brugsvand,

Læs mere

24/7. Fjernovervågning af PV-systemer i realtid Simpel, smart og sikker. www.danfoss.com/solar

24/7. Fjernovervågning af PV-systemer i realtid Simpel, smart og sikker. www.danfoss.com/solar MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Fjernovervågning af PV-systemer i realtid Simpel, smart og sikker Den nye serie af CLX-overvågningssystemer med ConnectSmart 24/7 realtidsovervågning med ConnectSmart teknologi

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

Vandforsyning. Trendsættende SRO-systemer siden (+45)

Vandforsyning. Trendsættende SRO-systemer siden (+45) Vandforsyning Trendsættende SRO-systemer siden 1983 (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec SRO-løsninger til vandforsyningsbranchen Vandforsyningernes

Læs mere

Gør livet lettere - overlad drift, vedligeholdelse og administration til TotalVarme

Gør livet lettere - overlad drift, vedligeholdelse og administration til TotalVarme TotalVarme Gør livet lettere - overlad drift, vedligeholdelse og administration til TotalVarme Vi gør det let for jer fordi I får en samlet løsning med kraftvarme ekspertise inden for alle områder. Erfaring

Læs mere

ENKEL OG INTUITIV STYRING AF DIN BOLIG

ENKEL OG INTUITIV STYRING AF DIN BOLIG ENKEL OG INTUITIV STYRING AF DIN BOLIG Kunne du tænke dig en nem, intuitiv og smart styring af lys, el, indeklima, tryghed og komfort i din nye bolig? Visility Smart Bolig hjælper dig til netop det, så

Læs mere

Korinth Vandværks beretning 2017.

Korinth Vandværks beretning 2017. Korinth Vandværks beretning 2017. 2017 blev igen et år med mange opgaver og udfordringer for bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet har desværre været præget af urimeligt meget alvorlig sygdom i bestyrelsen,

Læs mere

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Sammenlægning af Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Bestyrelserne i Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk indstiller til generalforsamlingens godkendelse, at Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk sammenlægges

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

CHECKLISTE. Checkliste over mulige energibesparelser. Januar 2013

CHECKLISTE. Checkliste over mulige energibesparelser. Januar 2013 CHECKLISTE Checkliste over mulige energibesparelser Januar 2013 Vand og Teknik A/S Michael Drewsens vej 23 8270 Højbjerg Tlf.: 8744 1055 mail@vandogteknik.dk www.vandogteknik.dk SKITSERING & RÅDGIVNING

Læs mere

Havdrup Vandværk a.m.b.a.

Havdrup Vandværk a.m.b.a. Havdrup Vandværk Vi sikrer rent vand i dine haner Havdrup Vandværk Din sikkerhed for rent vand i hanerne Havdrup Vandværk har forsynet byens borgere med vand i mere end 100 år. Det oprindelige vandværk

Læs mere

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW AVN HYDROPOWER AVN HYDRAULIK HYDRAULIK WE KNOW HOW SERVICE REPARATION MONTAGE KOMPONENTSALG 3 NAVNE ÉN VIRKSOMHED BEDSTE SERVICE Vores kompetente serviceteam renoverer og servicerer alle fabrikater. Med

Læs mere

FÅ STYR PÅ EJENDOMMENS ENERGIFORBRUG ENERGISTYRING OG ÅRLIGT ENERGITILSYN

FÅ STYR PÅ EJENDOMMENS ENERGIFORBRUG ENERGISTYRING OG ÅRLIGT ENERGITILSYN FÅ STYR PÅ EJENDOMMENS ENERGIFORBRUG ENERGISTYRING OG ÅRLIGT ENERGITILSYN 1 STABIL DRIFT OG OPDATERET OVERBLIK Det er sund fornuft at følge ejendommens energiforbrug tæt. Med en energistyringsaftale og

Læs mere

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi samler hele ATP Koncernen om en række initiativer og pejlemærker for digitalisering i ATP. Den støtter op om ATP Koncernens målsætning

Læs mere

Bilagsrapporter Grønt Regnskab 2012 - Herning Vand A/S

Bilagsrapporter Grønt Regnskab 2012 - Herning Vand A/S Bilagsrapporter Grønt Regnskab 2012 - Herning Vand A/S Herning Vand A/S Herning Vand A/S er et selvstændigt forsyningsselskab, der transporterer og renser spildevandet i Herning Kommune, samt indvinder

Læs mere

Tavle komponenter. Effekttavler. PLC styring. En stærk. el-tavle leverandør

Tavle komponenter. Effekttavler. PLC styring. En stærk. el-tavle leverandør Styretavler Gruppetavler Effekttavler Projektering Skilte PLC styring En stærk el-tavle leverandør Tavle komponenter Styretavler Gruppetavler Effekttavler Projektering Tavle komponenter PLC styring Skilte

Læs mere

Ledelsessystem. Dalby-Rode VANDVÆRK. for. Foreningen af Vandværker i Danmark. medlem af

Ledelsessystem. Dalby-Rode VANDVÆRK. for. Foreningen af Vandværker i Danmark. medlem af Dalby-Rode Vandværk Karisevej 5/Højtoften 15 Dalby, 4690 Haslev www.dalby-rodevandvaerk.dk CVR: 23703319 tlf 20154748 Ledelsessystem for Dalby-Rode VANDVÆRK medlem af Foreningen af Vandværker i Danmark

Læs mere

TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME

TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME TEKNIK, BRAND & SIKRING MED TANKE FOR HELHEDEN AVANCEREDE TEKNISKE LØSNINGER PÅ TVÆRS AF PLATFORME MED TANKE FOR HELHEDEN FUGMANNs stærke tekniske kompetencer er samlet i afdelingen Teknik, Brand & Sikring.

Læs mere

Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG. ProSolar A/S CVR: 34579504. 4600 Køge salg@prosolar.

Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG. ProSolar A/S CVR: 34579504. 4600 Køge salg@prosolar. Optimal ydelse, bedre afkast. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE SOLCELLEANLÆG Dit behov for sikker drift. Vi sørger for dit anlæg altid er i drift, og vedligeholder det løbende! Maksimalt udbytte ved optimal drift:

Læs mere

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER En bog til håndværkeren der er klar til at tage det digitale skridt og dermed optimere sin dagligdag. Koster det at skippe digitaliseringen? Flere og flere virksomheder

Læs mere

FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK. FVD. NIELS CHRISTIAN RAVN FVD, Region Midt / Kursusudvalget.

FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK. FVD. NIELS CHRISTIAN RAVN FVD, Region Midt / Kursusudvalget. FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK. FVD NIELS CHRISTIAN RAVN FVD, Region Midt / Kursusudvalget. Vandværksforeningen er ikke en kontrol- eller tilsynsmyndighed. Det ligger ved Kommunen. Eksisterende lovgivning:

Læs mere

deltaget i et lovpligttig hygiejnekursus for dem som drifter vandværket. Vores VVS mand, Lars

deltaget i et lovpligttig hygiejnekursus for dem som drifter vandværket. Vores VVS mand, Lars Vi havde med udgangen af 2014 1266 forbrugere tilsluttet vandværket. Vi udpumper 150.000 m 3 vand. Bestyrelsen har igennem årene prioriteret vedligeholdelse af ledningsnettet kvalitet højt og vi har derfor

Læs mere

Politikområde 4. Politik for kommunale ejendomme

Politikområde 4. Politik for kommunale ejendomme Politikområde 4 Politik for kommunale ejendomme 1 Forord Det er med glæde, at jeg på udvalgets vegne nu kan præsentere den første politik for de kommunale bygninger. Med denne politik er det vores håb,

Læs mere

INTELLIGENT SERVICE KONE 24/7 CONNECTEd SERVICES

INTELLIGENT SERVICE KONE 24/7 CONNECTEd SERVICES INTELLIGENT SERVICE KONE 24/7 Connected services KONE har gjort elevatorer og rulletrapper intelligente i samarbejde med IBM. Ved at forbinde elevatorer og rulletrapper med skyen kan vi indsamle relevante

Læs mere

VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM

VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM VØLUND KOMPLET KOMFORT TIL DIN BOLIGDRØM VI FÅR DET BEDSTE UD AF DET DANSKE VEJR 3 Energiklasse 35 C pakkelabel Når du vælger jordvarme eller luft/vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik, er det kun nødvendigt

Læs mere

GRØNT REGNSKAB 2016 TEMARAPPORT. Vand

GRØNT REGNSKAB 2016 TEMARAPPORT. Vand GRØNT GRUNDVAND... 3 Mål for området... 3 Opgørelser af vandforbrug... 3 Opgørelser af ledningstab...4 Konklusion...5 Årets aktiviteter...5 HERNING VAND A/S... 6 Miljø- og fødevaresikkerhedspolitik...

Læs mere

75 års erfaring med filtrering i lukkede trykfiltre din garanti for rent drikkevand!

75 års erfaring med filtrering i lukkede trykfiltre din garanti for rent drikkevand! 75 års erfaring med filtrering i lukkede trykfiltre din garanti for rent drikkevand!»silhorko VAND er det reneste Vand, om det kan man sige med Rette, at alt andet Vand i vort vandrige Land, er det rene

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN

BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN GARANTI FOR OPTIMERET MATERIALEFLOW ØGET PRODUKTIVITET MÆRKBARE BESPARELSER INDIVIDUELLE LØSNINGER SPECIALISERET VIDEN LANDSDÆKKENDE DØGNSERVICE BULK/TUNG/SVÆR INDUSTRI SERVICE VI ER EKSPERTER I MATERIALEFLOW

Læs mere

HVORDAN KAN DIN VIRKSOMHED SPARE PÅ FORBRUG UDENFOR ÅBNINGSTID?

HVORDAN KAN DIN VIRKSOMHED SPARE PÅ FORBRUG UDENFOR ÅBNINGSTID? HVORDAN KAN DIN VIRKSOMHED SPARE PÅ FORBRUG UDENFOR ÅBNINGSTID? VELKOMMEN Her har du din gratis E-bog. Energibesparelser betyder både noget for miljøet og for bundlinjen. Der er mange steder en virksomhed

Læs mere

Avanceret teknisk overvågningsplatform og dataindsamling. - til nem digitalisering

Avanceret teknisk overvågningsplatform og dataindsamling. - til nem digitalisering Avanceret teknisk overvågningsplatform og dataindsamling - til nem digitalisering Logos Logit - Grundidé Web og app baseret overvågningssystem Alt der kan måles på Sikkerhed Datalognin Dokumentation Logos

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

Krüger a/s Veolia Water Technologies, Danmark. AARHUS Haslegårdsvænget 18 DK-8210 Aarhus V T

Krüger a/s Veolia Water Technologies, Danmark. AARHUS Haslegårdsvænget 18 DK-8210 Aarhus V T Effektiv mikrobiologisk egenkontrol med TECTA Med TECTA er det enkelt selv at udtage prøver og analysere dem. For at få maksimalt ud af egenkontrollen kræves derudover et velgennemtænkt kontrolprogram,

Læs mere

Case Study Brønderslev Forsyning A/S. Fjernvarme for fremtiden 64 C kwh 37 C

Case Study Brønderslev Forsyning A/S. Fjernvarme for fremtiden 64 C kwh 37 C Case Study Brønderslev Forsyning A/S Fjernvarme for fremtiden 64 C 17212 kwh 37 C UDFORDRING: ELIMINERING AF EFFEKTIVITETSPROBLEMER I FJERNVARMEVÆRKET Fuldt ejet af Brønderslev Kommune, er Brønderslev

Læs mere

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft TCÅ Trykluft Centret A/S har i mere end 45 år været eksperter i trykluft, og vi leverer trykluftskompressorer

Læs mere

CleverHouse. SOFTCONTROL - CleverHouse. Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. Online styring af boliger!

CleverHouse. SOFTCONTROL - CleverHouse. Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. Online styring af boliger! Online styring af boliger! SOFTCONTROL - Større komfort, sikkerhed og energieffektivitet. SoftControl Gør dit liv mere sikkert, komfortabelt, og effektivt, mens du sparer penge SoftControl er en platform

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

23 anbefalinger til BEDRE STYRING af aktiver

23 anbefalinger til BEDRE STYRING af aktiver 23 anbefalinger til BEDRE STYRING af aktiver Inspiration til forsyningsselskabers arbejde med asset management, så de får størst værdi fra deres aktiver. Dette dokument gennemgår udvalgte erfaringer fra

Læs mere

Intelligente slotte AF KLAUS A. JENSEN / FOTO: ALEX TRAN

Intelligente slotte AF KLAUS A. JENSEN / FOTO: ALEX TRAN AF KLAUS A. JENSEN / FOTO: ALEX TRAN BEGEJSTRING: YIT og Slots- og Ejendomsstyrelsen danner makkerpar, når projekt fjernaflæsning af 102 slotte og kontorejendomme gennemføres. Her leger afdelingschef Søren

Læs mere

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne Beboer Sænk spændingen og sænk el-regningen Stigende el-priser er i stadig højere grad med til at lægge pres på både offentlige og private

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab

KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab KIBO Sikring A/S 2015 Service & Beredskab Ov erv ågn ing Be red skab Mek ani sk S Bra nd si ing kr e vic Ser & ing ikr isk n o tr Elek KIBO Sikring 360 graders sikringspartner Vi passer på dig og dine

Læs mere

Velkommen til. IshØjFORsyning. Vi sikrer dig rent vand i hanerne

Velkommen til. IshØjFORsyning. Vi sikrer dig rent vand i hanerne Velkommen til IshØjFORsyning Vi sikrer dig rent vand i hanerne og leder spildevandet bort www.ishøjforsyning.dk Det eneste, vi har i hovedet, er vand! Ishøj Forsyning A/S blev etableret i 2010 som følge

Læs mere

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning

Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørfornyelse uden opgravning og nedrivning Rørteknik vi går i rørene uden at gå i vejen! www.aarsleffrørteknik.dk Kloakrenovering hurtigt, sikkert og holdbart Velfungerende afløbssystemer er uundværlige

Læs mere

-rettidig ekspertise...

-rettidig ekspertise... Østergaard Entreprise -rettidig ekspertise... Østergaard Entreprise beskæftiger sig med del- og totalentrepriser inden for renovering og nyanlæg af rørsystemer og ledningsarbejde i fjernvarmebranchen.

Læs mere

Udvikling af realtidsstyret driftsoptimering af vandforsyning

Udvikling af realtidsstyret driftsoptimering af vandforsyning Udvikling af realtidsstyret driftsoptimering af vandforsyning MUDP 2014 Formål med projektet Udvikle og demonstrere et system til energioptimeret og forbrugsstyret vandforsyning fra kildeplads til forbruger

Læs mere

FORBRUGEREN OG DEN DIGITALE OMSTILLING I FJERNVARME- SEKTOREN. Martin Salamon Cheføkonom

FORBRUGEREN OG DEN DIGITALE OMSTILLING I FJERNVARME- SEKTOREN. Martin Salamon Cheføkonom FORBRUGEREN OG DEN DIGITALE OMSTILLING I FJERNVARME- SEKTOREN Martin Salamon Cheføkonom Digitalisering og deling af data: Hvad kræver forbrugerne af fjernvarmevirksomhederne? a) Konkrete gevinster b) Databeskyttelse

Læs mere

Nu med AKTIV styring!

Nu med AKTIV styring! Introduktion til MinEnergi I/O Siden 1998 markedsleder inden for internetbaseret energistyring - spar op til 40 % på energiforbruget... med besparelsesgaranti! Nu med AKTIV styring! Sidste skud på stammen

Læs mere

SEF har leveret energi til både private og erhvervsdrivende i mere end 100 år

SEF har leveret energi til både private og erhvervsdrivende i mere end 100 år SEF har leveret energi til både private og erhvervsdrivende i mere end 100 år Vores forretningsområder er el, naturgas, fibernet, elinstallation og energirådgivning. Med store investeringer i vindenergi

Læs mere

Medlemsmøde Danske Vandværker FVD. Regnskabsmæssige udfordringer efter forliget 29. april 2015

Medlemsmøde Danske Vandværker FVD. Regnskabsmæssige udfordringer efter forliget 29. april 2015 Medlemsmøde Danske Vandværker FVD Regnskabsmæssige udfordringer efter forliget 29. april 2015 Indholdet i det politiske forlig af 29. april 2015 1,3 mia. kr i effektivisering fra 2014-2020 Spildevand 0,9

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Temalørdag Danske Vandværker Region Øst Lørdag d. 12. november og Lørdag d. 26. november

Temalørdag Danske Vandværker Region Øst Lørdag d. 12. november og Lørdag d. 26. november Temalørdag Danske Vandværker Region Øst Lørdag d. 12. november og Lørdag d. 26. november Xylem Investor Day Presentation R10a 2 3 4 12.000 ansatte i hele verden Omsætning: lidt over 60 milliarder kroner

Læs mere

KIBO Sikring A/S sikringspartner

KIBO Sikring A/S sikringspartner KIBO Sikring A/S 2015 360 0 sikringspartner Mekanisk Sikring Brandsikring Service & Beredskab Elektronisk Overvågning Én partner til alle dine sikringsbehov Vi passer på dig og dine værdier Hos KIBO Sikring

Læs mere

Hvorfor DDS (ISO 22000) i Brønderslev Vand A/S

Hvorfor DDS (ISO 22000) i Brønderslev Vand A/S Hvorfor DDS (ISO 22000) i 13. og 14. marts 2012 Fokus i medierne Dansk drikkevand er truet I Køge Kommune tæller de stadig deres syge: Ca. 140 mennesker har ifølge embedslægens opgørelse været ramt af

Læs mere

Kom, og hør hvordan it kan blive en pengemaskine for din virksomhed

Kom, og hør hvordan it kan blive en pengemaskine for din virksomhed INdbydelse TIL GRATIS ROADSHOW Kom, og hør hvordan it kan blive en pengemaskine for din virksomhed 1 kr. 2 kr. EG www.eg.dk/byg Resultater, der kan mærkes på bundlinjen Erfaringen viser det igen og igen:

Læs mere

KMD EnergyKey. Nøglen til god energiøkonomi og glade brugere

KMD EnergyKey. Nøglen til god energiøkonomi og glade brugere Nøglen til god energiøkonomi og glade brugere Hold hus med energien fra produktion til forbruger Energisektoren er underlagt hyppigt ændrede love, regler og rammebetingelser, og de berører alle. Alle skal

Læs mere

BORUP VARMEVÆRK STRATEGI 2012-2015 VARMEVÆRKETS STRATEGISKE UDFORDRINGER VISION HANDLINGSPLAN 2012-2015

BORUP VARMEVÆRK STRATEGI 2012-2015 VARMEVÆRKETS STRATEGISKE UDFORDRINGER VISION HANDLINGSPLAN 2012-2015 BORUP VARMEVÆRK STRATEGI 2012-2015 VARMEVÆRKETS STRATEGISKE UDFORDRINGER Borup Varmeværk har vurderet de strategiske udfordringer værket står overfor i perioden 2012-2015 og disse kan kategoriseres i følgende

Læs mere

as a Service Dynamisk infrastruktur

as a Service Dynamisk infrastruktur Dynamisk infrastruktur Vi bygger dynamisk infrastruktur...... og holder den kørende Om jeres it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål

Læs mere

Vi forstår at passe på dig

Vi forstår at passe på dig SPECIALTILB Alarmpakke (Dansikring Di UD kr. 995 rects normalp ris kr. 2.495) og fra kr. 299 i månedligt se rviceabonnement inkl. installatio n foretaget af pr ofessionel alarmmontør og gratis sikkerhedstjek

Læs mere

Energioptimering af bygning 1624 Frederiksborggade 15 Forslag nr.: 03 Elbesparelse 97.351 kwh/år 146.027 kr./år Varmebesparelse 0 kwh/år 0 kr.

Energioptimering af bygning 1624 Frederiksborggade 15 Forslag nr.: 03 Elbesparelse 97.351 kwh/år 146.027 kr./år Varmebesparelse 0 kwh/år 0 kr. Energioptimering Rådgiver fra Energi Nord: Steen Lund Sømod tlf. 9936 9776 Dato: 16. august 2013 Dok.id-903963 Kundedata Firma:ATP Ejendomme Sag nr.: 001-00710-01 Kontaktperson: Christian Mølholm Telefon

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

Bilagsrapporter Grønt Regnskab 2011 - Herning Vand A/S

Bilagsrapporter Grønt Regnskab 2011 - Herning Vand A/S Bilagsrapporter Grønt Regnskab 2011 - Herning Vand A/S Herning Vand A/S Herning Vand A/S er et selvstændigt forsyningsselskab, der transporterer og renser spildevandet i Herning Kommune, samt indvinder

Læs mere

LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN

LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN SKIFT TIL LED OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN OPNÅ STORE BESPARELSER MED LED Det er et faktum,

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

Contech intelligent automation solutions

Contech intelligent automation solutions Contech intelligent automation solutions...vi har styr på el og automation LARS WILLANDER adm. direktør VI SAMLER PÅ SUCCESOPLEVELSER! Velkommen.. I denne firmaprofil vil vi på de næste sider forsøge,

Læs mere

Overvejelser ved valg af IT system

Overvejelser ved valg af IT system Overvejelser ved valg af IT system Teknologisk Institut v/: Tanya Sørensen, faglig leder Agenda Implementeringsproces og kravspecifikation Case Hvordan kommer vi videre? Implementeringsproces og kravspecifikation

Læs mere

Hybride pumpestationer for spildevandsledninger der har naturligt fald mod hovedkloakken

Hybride pumpestationer for spildevandsledninger der har naturligt fald mod hovedkloakken Den direkte vej til store besparelser Hybride pumpestationer for spildevandsledninger der har naturligt fald mod hovedkloakken Højvandssikring af ejendomme med en stor brugerkreds Made in Germany www.lhi.as

Læs mere

S rd Et sikkert valg

S rd Et sikkert valg S rd Et sikkert valg Indhold 03 Om Søgaard 04 Om Søgaard Industri Danmark 06 Om Søgaard Industri Norge 08 Om Søgaard Steeltank 10 Kontakt S rd En stærk samarbejdspartner... Vælger I et samarbejde med Søgaard,

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

Få mere ud af fjernvarmen. og spar penge

Få mere ud af fjernvarmen. og spar penge Få mere ud af fjernvarmen og spar penge 1 2 Udnyt fjernvarmen bedst muligt og få fradrag i prisen Ny motivationstarif fra 2017 Fra 1. januar 2017 bliver din varmeregning reguleret af en ny motivationstarif,

Læs mere

Aftale om Klimapartnerskab

Aftale om Klimapartnerskab Aftale om Klimapartnerskab Mellem parterne Hørsholm kommune, Ådalsparkvej 2, 2970 Hørsholm, cvr-nr. 70960516, herefter kaldet Hørsholm kommune og DONG Energy Sales & Distribution A/S, Kraftværksvej 53,

Læs mere

EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet

EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet EG Brandsoft Varmestyring med fugtovervågning, der er integreret med Brandsoftkalendersystemet stor varmemæssig besparelse og godt for miljøet Varmestyringsmodulet, der kontrolleres fra EG Brandsoft kalenderen,

Læs mere

Mobile energianlæg verdo.com/energy

Mobile energianlæg verdo.com/energy Mobile energianlæg +45 7010 0234 verdo.com/energy Den ideelle løsning når pladsen er trang Har du ikke plads til et separat kedelrum, eller ønsker du blot muligheden for mobilitet? Så er en blokvogn eller

Læs mere

Energisparetilskud til offentlige og private virksomheder

Energisparetilskud til offentlige og private virksomheder Energisparetilskud til offentlige og private virksomheder Energisparetilskud til offentlige og private virksomheder Energisparetilskud gør jeres energioptimering til en endnu bedre forretning Hvis din

Læs mere

Få styr på energi og affald og få nye konkurrencefordele! 21. maj Energi Nord A/S Energirådgiver Steen Lund Sømod

Få styr på energi og affald og få nye konkurrencefordele! 21. maj Energi Nord A/S Energirådgiver Steen Lund Sømod Få styr på energi og affald og få nye konkurrencefordele! 21. maj 2014 Energi Nord A/S Energirådgiver Steen Lund Sømod Hvad for en slags fisk er jeg så Steen Lund Sømod 44 år Maskinmester Energi Nord 4,5

Læs mere

Energioptimering på renseanlæg Peter Andreasen, DHI

Energioptimering på renseanlæg Peter Andreasen, DHI Energioptimering på renseanlæg Peter Andreasen, DHI Indhold: Hvor gode er vi til at udnytte energien effektivt på de danske renseanlæg? Er det let at gøre bedre? Hvordan kan vi fastholde besparelser og

Læs mere

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål

uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål uponor Blue Service gør det urimeligt nemt Et serviceunivers fra start til slut, der hjælper dig med at komme nemmere i mål Uponor Blue Service gør det urimeligt nemt. Så du kan bruge tiden på det væsentlige.

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN Overlad trygt dine tavler til os Denne brochure handler om noget, de fleste industrivirksomheder helst vil undgå at bruge tid og tanker på. For ganske vist er el-tavler

Læs mere

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE The new approach to software LittleBeacon CASESTORY Northern Micro er en af Canadas største udbydere af it med hovedsæde i Ottawa.

Læs mere

Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil.

Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil. Trygt, smart og enkelt: En serviceaftale i samme høje klasse som din bil. En Mercedes-Benz serviceaftale giver dig tryghed som bilejer, for du ved, hvad din service kommer til at koste i hele aftaleperioden.

Læs mere

PostNord Strålfors vi gør det muligt

PostNord Strålfors vi gør det muligt PostNord Strålfors vi gør det muligt Sæt strøm til dine papirer og få øget salg og gladere kunder postnordstralfors.dk 2 Kort om PostNord Strålfors PostNord Strålfors Nettoomsætning: 2.335 MSEK Antal medarbejdere

Læs mere

Orientering vedr. myndighedsforhold. Ved Kristine Lohmann Pedersen og Lene Milwertz.

Orientering vedr. myndighedsforhold. Ved Kristine Lohmann Pedersen og Lene Milwertz. Orientering vedr. myndighedsforhold Ved Kristine Lohmann Pedersen og Lene Milwertz. Underretningsforpligtigelse Hvis vandets kvalitet ikke er i overensstemmelse med de fastsatte krav, skal Vandværket straks

Læs mere

ENERGIFORBEDRING AF MINDRE ERHVERVS- VIRKSOMHEDER. Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne

ENERGIFORBEDRING AF MINDRE ERHVERVS- VIRKSOMHEDER. Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne ENERGIFORBEDRING AF MINDRE ERHVERVS- VIRKSOMHEDER Spar energi og penge få hjælp fra energiselskaberne ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS HVAD ER DET? I Danmark har vi stort fokus på at reducere energiforbruget.

Læs mere

SAMN FORSYNING DRIKKEVAND. Samn passer vi på dit drikkevand og renser dit spildevand til gavn for dig og dine børnebørn.

SAMN FORSYNING DRIKKEVAND. Samn passer vi på dit drikkevand og renser dit spildevand til gavn for dig og dine børnebørn. SAMN FORSYNING DRIKKEVAND Samn passer vi på dit drikkevand og renser dit spildevand til gavn for dig og dine børnebørn. Version 31-05-2018 VAND - EN VIGTIG RESSOURCE SAMN FORSYNING APS Samn Forsyning varetager

Læs mere

SAMN FORSYNING DRIKKEVAND. Samn passer vi på dit drikkevand og renser dit spildevand til gavn for dig og dine børnebørn.

SAMN FORSYNING DRIKKEVAND. Samn passer vi på dit drikkevand og renser dit spildevand til gavn for dig og dine børnebørn. SAMN FORSYNING DRIKKEVAND Samn passer vi på dit drikkevand og renser dit spildevand til gavn for dig og dine børnebørn. VAND - EN VIGTIG RESSOURCE Samn Forsyning varetager årligt indvindning, behandling

Læs mere

INGER TÆLL OR TIDSF FREM

INGER TÆLL OR TIDSF FREM FREMTIDSFORTÆLLINGER Når jeg står i en særlig livssituation, får jeg automatisk information, råd og vejledning fra min kommune, så jeg ikke behøver kontakte kommunen unødigt. FREMTIDSFORTÆLLING BORGEREN

Læs mere