Professionel baristamaskine til servering over disken

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Professionel baristamaskine til servering over disken"

Transkript

1 NESCAFÉ MILANO 2.0 Professionel baristamaskine til servering over disken GØR DINE KUNDER TILFREDSE GØR TILBEREDNINGEN LET ØG DIN INDTJENING

2 MULIGHEDERNE I dag indtages der kaffe alle vegne, på forskellige tidspunkter og i alle former. Både efterspørgslen, kvalitetsbevidstheden og tilgængeligheden er steget. En tredjedel af al kaffe, som sælges out-of-home i dag, er specialkaffe. Der er store muligheder på dette voksende marked - gå ikke glip af dem!

3 Grib chancen! Nu har alle i hotel-, restaurations- og cateringbranchen mulighed for at udnytte den aktuelle tendens og tjene penge på deres kaffeforretning allerede dag ét, uden at det tager tid og ressourcer fra den primære forretning. Hvordan? NESCAFÉ Milano 2.0 er løsningen! Kaffebarsalget ventes at stige med 16 % i Takeaway-salget er steget mere end 20 % de sidste 5 år. 33 % af kaffekunderne nyder en takeaway-kaffe mindst en gang om ugen. kr:- 2x En gennemsnitlig latte macchiato sælges for næsten det dobbelte af, hvad en kop sort kaffe koster. 2,5x Latte art forbedrer oplevelsen væsentligt og betyder, at kunderne er villige til at betale endnu mere.

4 UDFORDRINGEN Et meget omskifteligt marked, personale uden baristauddannelse, svingende kvalitet for hver kop kaffe, bevidste kunder, dyrt udstyr, høje vedligeholdelsesomkostninger og mindre avancer. At sælge specialkaffe er ikke altid så let.

5 Overvind forhindringerne Hvordan ville det være med en letanvendelig og problemfri alt-i-en-løsning? En løsning, som gør det muligt at servere alle de specielle kaffedrikke, som dine kunder ønsker hurtigt og enkelt med kun et tryk på en knap? DAGENS FORBRUGERE VIL HAVE EN TOTALOPLEVELSE: SMAG: Fyldig og afbalanceret smag med en mild og cremet konsistens. UDSEENDE: En flot kop kaffe. FØLELSE: Omgivelser, kommunikation og valgfrihed.

6 LØSNINGEN NESCAFÉ Milano 2.0 er en komplet kaffeløsning, som på en enkel måde gør din forretning til en succes.

7 NESCAFÉ MILANO HJÆLPER DIG MED......at gøre dine kunder tilfredse Med nøje udvalgte ingredienser og teknisk perfektion sikrer NESCAFÉ Milano 2.0 en ensartet kaffekvalitet kop efter kop. Men det kræver mere at tiltrække dagens forbrugere. Et tiltalende udseende og det overordnede indtryk er mindst lige så vigtigt. Alle kaffeelskere har en yndlingsdrik. Med NESCAFÉ Milano 2.0 kan du servere kundetilpassede kaffedrikke med finesse. Hvis du giver dine kunder, hvad de vil have, vender de tilbage og køber mere! vad de vill ha - och de kommer återkomma för mer!...at gøre tilberedningen let Det har aldrig været nemmere at tilberede specialkaffe i baristaklassen end med NESCAFÉ Milano 2.0. Med den intuitive berøringsskærm er den færdige drik klar efter et tryk på en knap. De integrerede instruktionsfilm viser med enkle trin, hvordan man vedligeholder maskinen og laver imponerende latte art, og viser oplysninger om drikkene. Desuden får du ProCare-supportprogrammet, hvor vores dygtige teknikere regelmæssigt sørger for, at din maskine er i perfekt stand. Dit personale får også uddannelse og inspiration. De bliver mere kreative og bevidste og vil brænde for deres arbejde....at øge din indtjening Med NESCAFÉ Milano 2.0 får du en storstilet kaffeforretning uden at investere en krone! Det eneste, du betaler, er løbende månedlige omkostninger. Du løber ingen risiko og får fuld kontrol over indtjeningen. Med vores supportprogram ProCare får du omfattende kommerciel og teknisk support, hvilket hjælper dig med at øge salget og avancen og sikrer, at du altid er helgarderet. TID I SEK. 120 Udvikl din menu øg din indtjening OMTRENTLIG PRIS 10:- 20:- 25:- 27:- 30:- 32:-

8 PRODUKT DE BEDSTE INGREDIENSER ART OF BLENDING

9 En komplet kaffeløsning MASKINE SERVICE NEM BETJENING KOMMERCIEL SERVICE TEKNISKE INNOVATIONER TEKNISK SERVICE

10 PRODUKT Alle ingredienser er udviklet specifikt til NESCAFÉ Milano med nøje udvalgte råvarer. Det resulterer i produkter af høj kvalitet med den bedst mulige smag. KAFFE MED OMTANKE Når du serverer drikke fra en NESCAFÉ Milano 2.0, er der en verden til forskel. Gennem Nestlé tager NESCAFÉ Milano 2.0 ansvar for hele logistikkæden fra kaffebønderne, som sår og høster bønnerne, til dig, dine kunder og dine ansatte. Nestlé har siden 1962 samarbejdet med kaffefarmerne for at sikre, at vores kaffe produceres ansvarligt. På denne måde sikrer vi hele kaffekæden fra bønne til kop. Eksempelvis uddannes bønder om året i dyrknings- og høstteknikker. Der er distribueret 16 millioner kaffeplanter, og planen er at plante yderligere 220 millioner sygdomsresistente planter inden 2020.

11 100% kaffe Kaffe lavet på bønner af høj kvalitet fra nøje udvalgte plantager for at sikre en ensartet og høj kvalitet. Ristet og blandet til perfektion for at passe til både maskinen og den færdige drik. Fra bønne til kop. 100% mælk Vi anvender frisk mælk af bedste kvalitet og kontrollerer hele kvalitetsprocessen fra ko til kop. Mælken passer perfekt til cremede kaffevarianter og varm kakao og danner et fyldigt, fløjlsblødt skum. Kakao En kvalitetskakao med en cremet og fyldig smag med milde, bittersøde toner. Udviklet til at skulle nydes som den er, med mælk eller som en del af en kaffespecialitet. Art of blending - din egen blanding Med blandingsteknikker forsyner vi dig med en kaffeblanding og en smagsprofil, som passer til netop dine kunders smag.

12 MASKINE NESCAFÉ Milano 2.0 er til lige så stor glæde for dit personale som dine kunder. Nem betjening og professionelle baristadrikke er et vinderkoncept!

13 Nem håndtering Brugervenlige funktioner Enkelt rengøringssystem Plug & Play Farvekodede beholdere og blandeskåle Automatisk advarselssystem Patenteret maskinteknologi baseret på omfattende brugerundersøgelser Betjeningspanel Interaktiv, multifunktionel berøringsskærm Brugervenlig og kan tilpasses Personaleuddannelse via instruktionsfilm på displayet Forskellige adgangsniveauer Kvalitetskontrol for personalet Kundetilpasning Din kaffe på din måde Op til 27 drikkevalg med alles favoritter Opdateret med kundepræferencer Fleksibilitet til at markedsføre forskellige menuvalg og tilbud med henblik på at øge salget, opbygge loyalitet og friste kunderne til at købe mere Beverage studio Fjernstyret maskinhåndtering Indbygget telemetri Fjernstyret programmering og enkel skaleringsfunktion juster menuen og opskriften på afstand Browserstatistik sikrer funktionaliteten og maksimerer potentialet

14 SERVICE NESCAFÉ Milano handler ikke bare om at servere bedre kaffe for kunderne. Det handler også om at sikre, at din kaffeforretning blive en succes. Derfor har vi ProCare kommerciel og teknisk support. Alt dette er for at sikre, at du oftere sælger mere til en bedre pris.

15 Kommerciel support Vi hjælper dig med at gøre oplevelsen omkring din NESCAFÉ Milano 2.0 endnu større. Du får omfattende markedsføringsmateriale, som stimulerer kunderne og øger din bruttoavance. Teknisk support Vores engagerede personale vil være behjælpelig med at foretage vedligeholdelse og kontroller. Dette er for at sikre en smidig håndtering, så du altid er helgarderet. MASKININVESTERING VEDLIGEHOLDELSE KVALITETSSIKRING INSTALLATION AF MASKINEN PERSONALEUDDANNELSE UDVIKLING AF MENUER OG OPSKRIFTER INSIGHT MATERIALE TIL SLUTKUNDEN BEREGNING OG ANALYSE MARKETINGSUPPORT

16 INSTALLATION AF MASKINEN NESCAFÉ Milano 2.0 er helt færdig og driftsklar du er i gang på ingen tid. Vi hjælper dig med at tilpasse drikkenes volumen og indstille menuvalgene og står for den grundlæggende tekniske uddannelse af personalet. Du behøver ikke at vente på at gå i gang selv! VEDLIGEHOLDELSE ProCare indebærer, at vi altid udfører service inden for 24 timer. Regelmæssige vedligeholdelsesbesøg sikrer, at maskinen holdes i tiptop stand og serverer perfekte drikke kop efter kop. Eventuelle reparationer og servicedele indgår! MASKININVESTERING NESCAFÉ Milano 2.0 kræver ingen startomkostninger. Du behøver ikke at investere en krone og kan komme i gang med det samme. Du betaler kun en månedlig leje, og deri indgår alle dele af ProCare! Du opnår en fortjeneste efter salg af 3 kopper om dagen. Derfor kan du generere mere salg fra dag ét. KVALITETSSIKRING Din NESCAFÉ Milano 2.0 kontrolleres løbende for at sikre den tekniske funktion og drikkenes kvalitet. Derfor kan du altid trygt servere perfekte drikke.

17

18 PERSONALEUDDANNELSE Der er en række korte instruktionsfilm, som altid er tilgængelige via pegeskærmen sammen med information om drikkene. NESCAFÉ Milano 2.0 indeholder også tips om latte art og servering, som hjælper dit personale med at imponere kunderne. Desuden giver maskinen automatisk signal, når den skal rengøres. Det giver dig mere tid til flot service og mersalg. INSIGHT Med NESCAFÉ Milano 2.0 kan du løbende gøre dig bekendt med Nestlé Professionals internationale business intelligence og oplysninger om tendenser. BEREGNING OG ANALYSE Med NESCAFÉ Milano 2.0 får du styr på salg og lønsomhed. Via berøringsskærmen eller trådløst via en computer får du aktuelle salgsstatistikker og kan nemt se, hvilke drikke der fungerer bedst på forskellige tidspunkter. Du kan satse rigtigt med målrettede kampagner og øge salget.

19 MARKETINGSUPPORT Som en del af vores ProCare-program har du mulighed for selv at vælge tilbehør til din NESCAFÉ Milano 2.0. Du kan vælge mellem kopper, glas, takeaway-krus, sukkersticks og et latte art kit. MATERIALE TIL SLUTKUNDEN Vi stiller attraktivt markedsføringsmateriale til rådighed for at hjælpe dig med at kommunikere med kunderne og øge deres bevidsthed om kaffe, øge salget og opbygge loyalitet. UDVIKLING AF MENUER & OPSKRIFTER Med NESCAFÉ Milano 2.0 får du fleksibiliteten ved, at du via pegeskærmen kan variere menuvalget ud fra tidspunktet på dagen. Det gøres nemt via din computer. Desuden har du mulighed for via menuen at øge salget af smagsatte drikke i forbindelse med forskellige lejligheder og sæsoner. Til dette formål fås også attraktivt markedsføringsmateriale, så du kan kommunikere med dine kunder.

20 powered by N588/14

Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening

Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening Hurtig, smidig og pålidelig kaffeløsning til selvbetjening Jeg har brug for en løsning, som hurtigt kan servere rigtig god kaffe Mulighederne Kaffekunderne bliver mere og mere krævende. De vil have rigtig

Læs mere

DIN 1m 2 coffee shop.

DIN 1m 2 coffee shop. DIN 1m 2 coffee shop. DIN 1m 2 coffee shop. Hvad siger du til at løfte din virksomhed med et komplet sortiment af lækre kaffespecialiteter? Det eneste, du skal bruge, er 1 m 2 og den nye NESCAFÉ Milano

Læs mere

Kaffe varmer på bundlinien

Kaffe varmer på bundlinien Kaffe varmer på bundlinien Fordele ved et samarbejde Mulighed for øget indtjening Mulighed for at dække flere behov hos kunden Bredt kaffesortiment noget for enhver smag Bredt tesortiment Bredt sortiment

Læs mere

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

Kunderne siger. Fakta

Kunderne siger. Fakta Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

AROMA COFFEE by XP DIGITAL

AROMA COFFEE by XP DIGITAL AROMA COFFEE by XP DIGITAL INTELLIGENTE KAFFE LØSNINGER SOM MATCHER DIN SMAG VORES MISSION ER AT TILBYDE DE BEDSTE KAFFELØSNINGER TIL DE DANSKE ARBEJDSPLADSER. Vores altafgørende fokus er, at vi i samarbejde

Læs mere

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService Melitta bar-cube Perfekt til kaffe & chokolade Melitta SystemService Perfekt til kaffe & chokolade Det højeste niveau af kaffe nydelse Den nye Melitta bar-cube: din partner for perfekt kaffespecialiteter

Læs mere

UDSØGT KAFFESORTIMENT

UDSØGT KAFFESORTIMENT UDSØGT KAFFESORTIMENT UDSØGT KAFFESORTIMENT cobs Douwe Egberts leverer både en kaffeoplevelse og en hyggelig cafékultur til din virksomhed. Enhver kan føle sig som en dygtig barista, så uanset om du foretrækker

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden.

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Ren Besked kaffe Om I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Vi eksporterer til 46 lande, og alle vore kaffebryggere bliver

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

BARER, CAFÉER OG RESTAURANTER DIN PROFESSIONELLE PARTNER SIDEN 1966

BARER, CAFÉER OG RESTAURANTER DIN PROFESSIONELLE PARTNER SIDEN 1966 BARER, CAFÉER OG RESTAURANTER DIN PROFESSIONELLE PARTNER SIDEN 1966 Roversi Regal - 90% arabica / 10% robusta Dette er vores italienske kunders favorit. Den giver en kraftig lækker espresso med fyldig

Læs mere

TOP PERFORMANCE KARISMA

TOP PERFORMANCE KARISMA TOP PERFORMANCE in compact dimensions KARISMA N&W OG NECTA: EN LANG TRADITION FOR TEKNOLOGISK OVERLEGENHED. N&Ws succes inden for HORECA-segmentet startede helt tilbage i slutningen af 60 erne, da Zanussi

Læs mere

The Next. Fresh Brew. Animo introducerer den nye Optifresh (BEAN)

The Next. Fresh Brew. Animo introducerer den nye Optifresh (BEAN) The Next Generation in Fresh Brew Animo introducerer den nye Optifresh (BEAN) The OptiFresh Next generation OptiFresh fra Animo OptiFresh Bean NG OptiFresh Bean NG OptiFresh NG OptiFresh NG Fresh Brew

Læs mere

CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE

CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE Bryg en rigtig god kop kaffe på 3,5 sekunder Lav op til 700 kopper i timen 3-5 minutters rengøring pr. uge Ingen kaffegrums Minimalt spild

Læs mere

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion Varenr. 1000009 September 2012 Version 1.0. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer. passion Hvordan elsker man kaffe?... På samme måde som man elsker livet. Med omhu. Passion. Omtanke, og ved at

Læs mere

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line

FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG. Animo. ComBi-line FULDAUTOMATISKE KAFFEANLÆG Animo ComBiline Animo ComBiline Professionel, driftssikker og hurtig Danskerne kan altid finde en anledning til at nyde en god, frisk kop kaffe. Vi elsker kaffe og indtager den

Læs mere

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen.

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen. LIVET ER FULD SMAGE OptiVend Next Generation Smag forskellen. EN NY GENERATION Animos nye OptiVend Next Generation er et automatsystem, der giver dig frisk, varm kaffe på ethvert tidspunkt af dagen. Bare

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

opdag DEN ULTIMATIVE GÆSTFRIHED MED L OR PROMESSO WHY SERVE ANYTHING LESS THAN GOLD

opdag DEN ULTIMATIVE GÆSTFRIHED MED L OR PROMESSO WHY SERVE ANYTHING LESS THAN GOLD opdag DEN ULTIMATIVE GÆSTFRIHED MED L OR PROMESSO WHY SERVE ANYTHING LESS THAN GOLD velkommen TIL EN VERDEN AF L OR L'OR KOM TIL VERDEN I FRANKRIG I 1992 MED EN AMBITION OM AT BRINGE DEN YPPERSTE KAFFE

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

Caffè innovazione I E D B Y I F C E R T I T A L I A N T A S T E R S

Caffè innovazione I E D B Y I F C E R T I T A L I A N T A S T E R S DK Caffè innovazione C E R T I F I E D B Y I T A L I A N T A S T E R S VELKOMMEN TIL SAECO! Tillykke med din nye Saeco maskine, en maskine af højeste klasse. En god kop kaffe hører til et af livets goder,

Læs mere

OPTIVEND HIGH SPEED DUO

OPTIVEND HIGH SPEED DUO OPTIVEND HIGH SPEED DUO Ny! OptiVend HS DUO Next Generation Smag forskellen. EN NY GENERATION Animos nye OptiVend Next Generation er et automatsystem, der giver dig frisk, varm kaffe på ethvert tidspunkt

Læs mere

Nyd perfekt kvalitet hver dag...

Nyd perfekt kvalitet hver dag... Melitta SystemService Fuldautomatisk til kaffespecialiteter med frisk mælk Nyd perfekt kvalitet hver dag... MELITTA - Den sikre vej til ægte kaffenydelse ...højtydende maskine til perfekt kaffekvalitet

Læs mere

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER VERDENS FØRENDE PRODUCENT Med over 75 års erfaring er Taylor verdens førende VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF producent af soft ice og milkshake maskiner. SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER Maskinerne kendetegnes

Læs mere

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk ABC Kantineautomater Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk Velkommen til ABC ABC Kantineautomater har siden 2003 forhandlet og serviceret kvalitetsautomater til kantiner på virksomheder og institutioner.

Læs mere

ERNÆRINGSPRODUKTER. Ernæringen du behøver Smagen du vil ha

ERNÆRINGSPRODUKTER. Ernæringen du behøver Smagen du vil ha ERNÆRINGSPRODUKTER Ernæringen du behøver Smagen du vil ha Vi præsenterer Fresubin er en række ernæringsprodukter til dig, der har brug for tilskud af energi og protein. De smager godt, og kombineret med

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

De størst mulige standarder med hensyn til kvalitet, ekspertise, ydelse, driftssikkerhed og enkelthed er det, der bedst kendetegner Nespresso.

De størst mulige standarder med hensyn til kvalitet, ekspertise, ydelse, driftssikkerhed og enkelthed er det, der bedst kendetegner Nespresso. H O T E L ESPRESSOENS KUNST Garanti for en perfekt kop kaffe når som helst, hvor som helst. En enkel men revolutionerende idé, som Nespresso altid har støttet: at kombinere et udvalg af exceptionelle Grands

Læs mere

- kaffe til enhver lejlighed

- kaffe til enhver lejlighed Ristet kaffe 1 2 Merrild kaffe til enhver lejlighed Hos Merrild Coffee Systems er vi eksperter i kaffe. Vi har mange års erfaring med udvælgelse af kaffebønner, ristning og formaling til de forskellige

Læs mere

Styrkende fristelser VELSMAGENDE OPSKRIFTER MED NYE RESOURCE KOMPLETT NÆRING 1.5

Styrkende fristelser VELSMAGENDE OPSKRIFTER MED NYE RESOURCE KOMPLETT NÆRING 1.5 Styrkende fristelser VELSMAGENDE OPSKRIFTER MED NYE RESOURCE KOMPLETT NÆRING 1.5 3327-Nestle-opskriftbog-DONE.ind1 1 05/12/08 12:25:22 Kom godt i gang Uanset hvad årsagen er til, at man har brug for ernæringsdrikke,

Læs mere

FOREVERS LILLE GRØNNE

FOREVERS LILLE GRØNNE FOREVERS LILLE GRØNNE 1 Vores egen aloe vera-parlør Som FBO kan det være svært at vide, hvad man må sige, og hvad man ikke må sige om vores Aloe vera-produkter. I denne brochure vil vi give dig argumenter,

Læs mere

FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE. tør selv, vil selv, Fremtidens bager. kan selv

FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE. tør selv, vil selv, Fremtidens bager. kan selv FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE Fremtidens bager tør selv, vil selv, kan selv FREMTIDENS BAGER EN SELVSTÆNDIG BAGER Fremtidens bager er Valsemøllens servicekoncept til bagere,

Læs mere

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015.

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015. Sortimentsændringer på chokolade Juni 2015 ChocoYeah Sammen skal vi bygge Interflora til en endnu mere lønsom, kreativ og inspirerende butik. Det er vi allerede, så vi er klar til at fortsætte festen.

Læs mere

Håndholdt baristamælkeskummer

Håndholdt baristamælkeskummer Håndholdt baristamælkeskummer da Brugsanvisning og opskrifter Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88565AS4X4VII 2017-03 Kære kunde! Din nye barista-mælkeskummer gør det nemt og hurtigt at skumme kold eller varm

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Melitta c35 Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Hastighed og præcision Præstation Melitta c35 giver mulighed

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe:

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe: Virksomhedsprofil Fur Bryghus ApS er et dansk mikrobryggeri som blev grundlagt d. 30. september 2004. Virksomheden er ejet af familien Fog og blev også grundlagt af denne. Virksomheden startede i 2004

Læs mere

SMAGSKAFFE WWW.PURISTO.COM

SMAGSKAFFE WWW.PURISTO.COM W W W. P U R I S T O. C O M SMAGSKAFFE Puristo Ludicrous Liqourice Coffee Arabica bønner fra Honduras, Colombia og Brasilien er her blandet med velsmagende lakridssmag. Noterne af lakrids kan tydeligt

Læs mere

Business Model Generation. APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg

Business Model Generation. APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg Business Model Generation APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg Business Model KEA kantine Problemløsning Digital løsning Automatiserede services KEA studerende Selv-service Intellektuelle App

Læs mere

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner TCS nye IMM-serie sætter fremtid 2 Funktionalitet og design TCS har med IMM-serien skabt en serie af moderne hustelefoner med et flot, kompakt og diskret design

Læs mere

Merrild Ristet Kaffe. Kaffe til enhver smag

Merrild Ristet Kaffe. Kaffe til enhver smag Merrild Ristet Kaffe Kaffe til enhver smag 1 Merrild Kaffe til enhver smag Hos Merrild Coffee Systems er vi eksperter i kaffe. Vi har mange års erfaring med udvælgelse af kaffebønner, ristning og formaling

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Skandinavien af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og FRAPPE BLENDED fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Skandinavien af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og FRAPPE BLENDED fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

KAFFE LARS. Håndplukket kvalitet udvalgt med sjæl og maskulin kærlighed til dig, dine kunder, gæster og medarbejdere

KAFFE LARS. Håndplukket kvalitet udvalgt med sjæl og maskulin kærlighed til dig, dine kunder, gæster og medarbejdere KAFFE LARS Håndplukket kvalitet udvalgt med sjæl og maskulin kærlighed til dig, dine kunder, gæster og medarbejdere HÅNDPLUKKET KVALITET UDVALGT MED SJÆL OG KÆRLIGHED FIRMAET HEDDER DET SAMME SOM MIG.

Læs mere

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Microsoft Partner Awards W O R L D W I D E 2009 AWARD WINNER Mamut Partnerprogram Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Enestående forretningsmuligheder som Mamut Partner I

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

Kaffe & Kaffeløsning. FORDELE FOR Teknicar værksteder:

Kaffe & Kaffeløsning. FORDELE FOR Teknicar værksteder: & løsning Teknicar hovedkontor har indgået aftale med Lyreco og det kan alle Teknicar værksteder drage nytte af til fordelagtige priser. Aftalen omhandler kaffeløsninger og kaffe samt tilbehør FORDELE

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Europa af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og Frappe Blended fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Mediegruppen bevæger mennesker

Mediegruppen bevæger mennesker Mediegruppen bevæger mennesker 03 Fra ide til færdig løsning Hos Mediegruppen har vi arbejdet med internettet siden bureauets start i 1997. Vi har været med fra de traditionelle løsninger i HTML og de

Læs mere

Sådan får du nemmere ved at sælge dig selv

Sådan får du nemmere ved at sælge dig selv E-bog Sådan får du nemmere ved at sælge dig selv - 10 enkle steps til mere succes! Kort om forfatteren: Jeg, Louise Schubert har en kommerciel baggrund fra Handelshøjskolen i Aarhus. I mange år har jeg

Læs mere

FKI Fast Food Teknik a/s. Burgere og pommes frites. Pladsoptimering, volumen eller fleksibilitet. Vi har det rigtige udstyr til din forretning.

FKI Fast Food Teknik a/s. Burgere og pommes frites. Pladsoptimering, volumen eller fleksibilitet. Vi har det rigtige udstyr til din forretning. FKI Fast Food Teknik a/s Burgere og pommes frites Pladsoptimering, volumen eller fleksibilitet. Vi har det rigtige udstyr til din forretning. Pladsoptimering Pladsoptimering Du har måske allerede et lille

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives det perfekte mødelokale Tænk, hvis du kunne bruge arbejdslivets mange møder på ideer og beslutninger,

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Drømmen om en jordbærvæg

Drømmen om en jordbærvæg www.agroblock.dk Agro Block magasinet 1 INSPIRATION TIL HAVEN Drømmen om en jordbærvæg SOL OG SOMMER. DUFTEN OG SMAGEN AF FRISKE JORDBÆR. Sol og sommer. Duften og smagen af friske jordbær. Børn der leger.

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Har du det rigtige fokus?

Har du det rigtige fokus? Har du det rigtige fokus? Opdag en bedre måde at arbejde på Professionel fotograf eller seriøs hobby knipser? Så er Foto its unikke fotografsystem lige noget for dig. Det indeholder alt, hvad du har behov

Læs mere

En grøn forretningsløsning

En grøn forretningsløsning En grøn forretningsløsning Miljøvenlig vådrensning med økonomiske muligheder electrolux professional lagoon-vådrensning 2 electrolux Electrolux professional Professional Cleaning lagoon-vådrensning Sector

Læs mere

OPGAVEHÆFTE. Tværfagligt forløb i Biologi, Geografi og Samfundsfag

OPGAVEHÆFTE. Tværfagligt forløb i Biologi, Geografi og Samfundsfag OPGAVEHÆFTE Tværfagligt forløb i Biologi, Geografi og Samfundsfag Forløbet er tiltænkt 7.-9. klasse og er et fællesfagligt forløb om kaffe og kaffeproduktion DANSK KAFFEINFORMATION Nyhavn 6 1051 København

Læs mere

DK Brugsanvisning TIMER

DK Brugsanvisning TIMER DK Brugsanvisning TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Læs sikkerheds- og brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug Sikkerhedsanvisninger: Sørg for, at strømforsyningen i din husstand svarer til

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig Danfoss Link varmestyring Fremtidens boligopvarmning Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App gør det muligt for dig at

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

Vores arbejdsmetoder

Vores arbejdsmetoder Vores arbejdsmetoder Vores forretningsprincipper og Vores værdier udgør sammen kernen i vores virksomhed. I Vores arbejdsmåde beskrives det, hvordan vi omsætter vores ressourcer til resultater. Vi vil

Læs mere

Nyd forskellen. Glamox C85-R og C85-S

Nyd forskellen. Glamox C85-R og C85-S Nyd forskellen Glamox C85-R og C85-S Nyd forskellen Glamox C85-R og C85-S I de seneste år har vi set en stigning i brugen af armaturer med brede lysende overflader og ensartet lys. Ikke et ondt ord om

Læs mere

Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl

Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl Planter øger kreativiteten og velværet Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl Øget produktivitet med planter Et britisk forskningsprojekt har påvist store gevinster ved at give medarbejderne

Læs mere

STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE

STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Nyhed December 2009 STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Nyhed 1 / 4 STANDARD ÅBNER SJÆLDENT NYE DØRE Døråbning som disciplin I en tid, hvor behovet for at kapre nye kunder er større end nogensinde, får disciplinen

Læs mere

GT Agentur ApS IKKE under konkurs (Kaffeautomater, Amfora Systems m.v.)

GT Agentur ApS IKKE under konkurs (Kaffeautomater, Amfora Systems m.v.) 5. oktober 2012 GT Agentur ApS IKKE under konkurs (Kaffeautomater, Amfora Systems m.v.) Eftersyn: Iflg. aftale med sælger på tlf. 26 62 30 38. Effekterne beror primært i Fredericia. Budfrist: 11. oktober

Læs mere

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late!

Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING. I can help! Ordered 3 items. Can t serve last client. Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING I can help! Ordered 3 items Can t serve last client Running late! Modul-Fleet TIL OPTIMERING AF VOGNPARKSTYRING Ønsker du mere effektivt for at opfylde din

Læs mere

DET HANDLER OM KANDER. M-Line Excelso Termokander Animo-udstyr til kander med frisk kaffe.

DET HANDLER OM KANDER. M-Line Excelso Termokander Animo-udstyr til kander med frisk kaffe. DET HANDLER OM KANDER M-Line Excelso Termokander Animo-udstyr til kander med frisk kaffe. ER DER NOGEN, DER VIL HAVE EN KOP KAFFE? Med et enkelt fingertryk bliver M-linekaffemaskinen aktiveret. I kedlen

Læs mere

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse Fleksib Home Motion by Somfy og dit hjem sættes i bevægelse! Somfy fremstiller motorer og styringer for alle hjemmets vinduer, døre og porte. De

Læs mere

www.reklamegaven.dk DropStop er et patenteret og registreret varemærke, der skabt til brug i forbindelse med servering af vin.

www.reklamegaven.dk DropStop er et patenteret og registreret varemærke, der skabt til brug i forbindelse med servering af vin. DropStop er et patenteret og registreret varemærke - til brug når der skænkes vin - uden at spilde - som firmagave, eller i forbindelse med events, med trykt budskab. www.reklamegaven.dk DropStop er et

Læs mere

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken!

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! Egenskaber BOSSystem A5 / AP5: Designet til effektivitet og enkelhed.

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov

Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Visma Rappor tering og Analyse Rapporter der dækker hele virksomhedens behov Et webbaseret værktøj som gør informationerne og tallene i virksomhedens forretningssystemer tilgængelige for alle ansatte Visma

Læs mere

Velkommen. Indholdsfortegnelse. Vi glæder os til at give dig dejlige madoplevelser hver dag, som kunde hos Din Private Kok. Mad og kvalitet...

Velkommen. Indholdsfortegnelse. Vi glæder os til at give dig dejlige madoplevelser hver dag, som kunde hos Din Private Kok. Mad og kvalitet... Velkommen Vi glæder os til at give dig dejlige madoplevelser hver dag, som kunde hos Din Private Kok. Vi brænder for, at tilberede gode og velsmagende måltider af høj kvalitet som er hjemmelavede, sunde

Læs mere

Ideer til afsætning. Konsulent Else Torp Christensen Landscentret, Landdistriktsudvikling. Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret

Ideer til afsætning. Konsulent Else Torp Christensen Landscentret, Landdistriktsudvikling. Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Ideer til afsætning Konsulent Else Torp Christensen, Landdistriktsudvikling Direkte salg Direkte salg (spring led over) Fra slagter Eget afsætningsnetværk Fra gårdbutik Leveringsordning Torvesalg Butik

Læs mere

Din partner i udvikling

Din partner i udvikling Din partner i udvikling Få overblik over dine opgaver Opnå konkurrence fordele Skab merværdi for dine kunder Spar tid gennem effektivisering Overblik gennem indsigt NOVAQ as er et udviklingshus, der bygger

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

Giuseppe Lavazza Vicedirektør hos Lavazza S.p.a. Henrik Otto Chef for globalt design hos Electrolux. ctrolux er en markedsførende virksomhed på

Giuseppe Lavazza Vicedirektør hos Lavazza S.p.a. Henrik Otto Chef for globalt design hos Electrolux. ctrolux er en markedsførende virksomhed på Ifølge itali enere kan espre sso ku ntilb ilbere eredes på min måde A MOD O MIO. Og kun Ital lien kan, med dets renommé for kvalitet og nyd else e af livets mest simple og rene glæder, få dig til at opleve

Læs mere

Opskrift Jordskokkesuppe

Opskrift Jordskokkesuppe Opskrift Jordskokkesuppe 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrift Jordskokkesuppe Opskrift på cremet og fyldig jordskokkesuppe med mild ovnbagt torsk, æbletern, saltet og sprød bacon. En virkelig smagfuld suppe Jordskokkesuppe

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

lindab ventilation ehybrid

lindab ventilation ehybrid lindab ventilation ehybrid Design en bæredygtig fremtid Hvorfor bruger vi værdifuld energi, når det egentlig ikke er nødvendigt? Alle ved, at et øget energiforbrug påvirker vores miljø og er en af de faktorer,

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Julefrokost 2017 Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Lad os gøre det nemt for jer... Uanset om I bliver 10, 100 eller 1000 personer til jeres julefrokost, så har vi konceptet der passer. NEMT

Læs mere

Mere end Mad. Vi skræddersyr et madkoncept efter jeres ønsker. Det Danske

Mere end Mad. Vi skræddersyr et madkoncept efter jeres ønsker. Det Danske Mere end Mad Vi skræddersyr et madkoncept efter jeres ønsker Det Danske Gør hverdagen lettere Med Det Danske Madhus som jeres madleverandør får I: Altid velsmagende, frisk og hjemmelavet mad. Mad som er

Læs mere

Partnerprogram. Gigaset pro-partnerprogrammet giver dine virksomheder skræddersyede og kommunikationsfremmende telefonsystemer.

Partnerprogram. Gigaset pro-partnerprogrammet giver dine virksomheder skræddersyede og kommunikationsfremmende telefonsystemer. Partnerprogram. Gigaset pro-partnerprogrammet giver dine virksomheder skræddersyede og kommunikationsfremmende telefonsystemer. 13/EN/PP/PRO/1 Kom med på http://partner.gigasetpro.da Kontakt din lokale

Læs mere

NATURLIG OG ØKOLOGISK JUICE OG LEMONADE FRA RYNKEBY

NATURLIG OG ØKOLOGISK JUICE OG LEMONADE FRA RYNKEBY NATURLIG OG ØKOLOGISK JUICE OG LEMONADE FRA RYNKEBY ØKOLOGI PÅ FARTEN Du ved det, og dine kunder ved det. Det skal gå hurtigt, det skal være lækkert og det skal allerhelst være økologisk. Derfor har Rynkeby

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - GENEREL

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - GENEREL Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - GENEREL 2.0. HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION GENEREL Installation af HSYCO/Alarms Manager gennemføres bedst

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO SUPPLY SERVICES Hos ALSO ønsker vi langvarige partnerskaber. Derfor har vi skabt et end-to-endnetværk af services for vores forhandlere med ALSO som det centrale omdrejningspunkt. Det gør os til markedets

Læs mere

Inspiration fra Royal Greenland Smag forskellen...

Inspiration fra Royal Greenland Smag forskellen... Inspiration fra Royal Greenland Smag forskellen... 2 Inspiration til mere fisk på menuen fra Royal Greenland... Hvordan kan vi hjælpe dig med at få mere fisk på menuen? Vi har et meget spændende sortiment

Læs mere