MBCUDDANNELSEN. PRIS ,- ekskl. moms per semester

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MBCUDDANNELSEN. PRIS ,- ekskl. moms per semester"

Transkript

1 MBCUDDANNELSEN Med en MBC får du den højeste uddannelse på markedet i at lede, planlægge og forme mellemmenneskelig kommunikation og individuelle dialoger. Du bliver ekspert i produktive dialoger, der giver dig og din omverden energi og virkelyst og forebygger stagnation, stress og udbrændthed. Med en MBC fra os får du derudover det bedste fundament for at kunne: Være produktiv og nærværende tilstede i svære samtaler, hvor en medarbejder fx skal modtage advarsler eller afskediges Forberede og gennemføre konflikthåndteringssamtaler både med teams, parvis og individuelle Håndtere og gennemføre produktive møder ud fra forskellige teorier. Forstå, fornemme og forbygge stress Foretage grundige og systematiske ansættelsessamtaler, der giver dig et solidt indblik i kandidaternes styrker og svagheder Gennemføre debriefende samtaler når det akutte behov opstår Undervise andre i ovenstående HVAD FÅR DU Undervisning Adgang til vidensportal med værktøjer, faglitteratur, artikler og cases Big Five Personality Test med individuel tilbagemelding Certificering i Big Five Personality Test 1 uges udlandsophold Forplejning Mestring af dialogiske processer er ikke noget man kan læse sig til. Det er noget, man skal lære, øve og træne i praksis. MBC er derfor en praksisrettet uddannelse, hvor du systematisk bliver trænet i at gennemføre og evaluere dialogiske processer. MBC UDDANNELSEN ER AKKREDITERET AF EMCC En EMCC-akkreditering er et kvalitetsstempel. Du er sikret en uddannelse, som er internationalt anerkendt, og som derfor også kan bruges i udlandet Vi lægger ligesom EMCC særlig vægt på coachingens etiske aspekter - eksempelvis vedr. den enkeltes udbytte af coachingen, og den særlige erfaring og integritet der skal til, for både at varetage den coachedes og virksomhedens interesser. EMCC er anerkendt, også i forskningsmiljøerne, for at sætte de højeste standarder (the challenges of excellence). DET UDDANNELSEN GØR VED DIG Dialoger, der forandrer dig selv og den anden, handler om mere end blot at stille de rigtige spørgsmål. Forskningen viser, at den værdiskabende coaching i høj grad handler om, at coachen skal kunne være ordentligt til stede i samtalen også når temaerne bliver udfordrende. På uddannelsen trænes du i at være nærværende og ansvarstagende, også når samtaletemaerne er svære, og du mest af alt har lyst til at afbryde kontakten. Derfor er der på MBC uddannelsen et konstant fokus på din personlige dannelse og udvikling.

2 MBCUDDANNELSEN SUPERVISION / TRÆNING Sideløbende med undervisningen i dagtimerne afholdes der træningsaftener, hvor deltagerne modtager individuel supervision i deres coaching praksis. Det er obligatorisk at deltage på 3 træningsaftener i løbet af et semester, samt modtage individuel supervision, for at kunne gå op til eksamen på det enkelte semester. Desuden forudsættes det, at den enkelte studerende afholder coachinger mellem coachingsessions og derigennem trænes yderligere i at koble teori og praksis. PSYKOLOGI OG FILOSOFI PÅ UDDANNELSEN På det første år af uddannelsen lærer du at coache ud fra de tre dominerende psykologiske retninger: Den kognitive, psykodynamiske og systemisk/narrative. Du kan, efter det første år, frit bevæge dig rundt i alle tre teoriretninger og i praksis møde medarbejderen, kollegaen eller coachee med netop den metode, som situationen kræver. Efter det første år har du erhvervet dig grundlæggende forståelse for de forskellige retningers teoretiske fundament. På det andet år af uddannelsen fokuseres der på at udvide horisonterne indenfor din coachingpraksis. Vi arbejder med den protreptiske samtale, også kaldet værdicoaching, og tanker fra filosoffer som Aristoteles, Kierkegaard og Deleuze bringes i spil. Med dette i bagagen kan du arbejde praktisk med den andens eller virksomheders grundlæggende etikker, værdier og drivkræfter for at skabe klarhed og handlekraft. Du vil lære samtaleteknikker fra det filosofiske landskab, der hjælper den anden til selv af finde frem til de værdier, der styrker tilværelsen og fællesskabet. Teknikkerne hjælper med at være nærværende og ansvarstagende, også når samtaletemaerne er svære, og man under andre omstændigheder ville have lyst til at afbryde samtalen. På MBC uddannelsen er der et konstant fokus på din personlige dannelse og udvikling, i forhold til de teorier vi arbejder med.

3 MBCUDDANNELSEN GENNEMFØRELSE Uddannelsen er normeret til 1 studenterårsværk. Et studenterårsværk er en fuldtidsstuderendes arbejde i 1 år. Hvert semester afsluttes med eksamen (teori / praksis). 4 semester omfatter endvidere en masterafhandling og en mundtlig eksamen. Læsemængden til hver kursusgang svarer til ca. 100 sider. Undervisningen finder sted på 40 undervisningsdage fordelt på 4 semestre. OPTAGELSESKRITERIER Adgang til uddannelsen er betinget af, at ansøgeren har bestået en videregående uddannelse (bachelor el. lignende), har mindst 3 års relevant erhvervserfaring og har sproglige færdigheder i engelsk, der gør det muligt at tilegne sig engelsksproget pensum. Der kan gives adgang til uddannelsen for ansøgere, der ikke opfylder ovennævnte betingelser under forudsætning af, at ansøgerne skønnes at have de nødvendige forudsætninger for at kunne gennemføre uddannelsen. FINANSIERING Prisen for uddannelsen er ,- kr. ekskl. moms. Betalingen dækker: Undervisning, supervision, undervisningsmaterialer og forplejning på de enkelte kursusdage. Beløbet opkræves forud for semesterstart over 4 gange: ,- kr. ekskl. moms. pr. semester. KONTAKT OS Tlf: info@copenhagencoaching.dk COPENHAGEN COACHING CENTER Blegdamsvej 104A, 2. sal 2100 København Ø.

4 1. SEMESTER MBC COACHINGENS PSYKOLOGIER TEORI & PRAKSIS I Her får du en indføring i coaching som begreb, dets historie samt teoretiske ophav. Fokus er på de forskellige psykologiers relevans og anvendelighed i såvel individuel- som teamcoaching. Du vil komme til at arbejde med den socialkonstruktionistiske psykologi dvs. den systemisk/narrative tilgang, den kognitive og den psykodynamiske tilgang til coaching. Du vil opnå forståelse for handlingsmønstre, og træne i de interventionsformer og spørgeteknikker, der ligger til grund for coaching. Via den kognitive tilgang vil du bl.a. arbejde med metoder, som kan undersøge og udfordre de overbevisninger og negative automatiske tanker, der ofte begrænser handlingsrummet for den enkelte. Med den psykodynamiske tilgang til coaching vil du bl.a. komme til at træne modet til at spørge ind til eventuelle konflikter hos den enkelte, samt opøve din opmærksomhed på forsvarsmekanismers mange ansigter og disses betydning for den enkelte. Fra den systemiske/narrative tilgang, vil du lære hvordan andres perspektiver på et givet problem kan være forløsende og frisættende. Derudover vil der være fokus på evnen til at opbygge og vedligeholde relationen mellem coach og fokusperson også når relationen bliver svær at rumme. SÆRLIGT PÅ 1. SEMESTER Undervisning Adgang til vidensportal med værktøjer, faglitteratur, artikler og cases Big Five Personality Test med individuel tilbagemelding Certificering i Big Five Personality Test ANSVARLIG 1. SEMESTER Rikke Bjerregaard Tlf.: rb@copenhagencoaching.dk DET FAGLIGE OG PERSONLIGE UDVIKLINGSSPOR Coaching vil blive placeret i forhold til andre professionelle samtaletyper dvs.: Mentoring, vejledning, instruktion, rådgivning, supervision og du opnår bevidsthed om og kompetence i at navigere imellem disse. Undervisningen er tilrettelagt således, at der opbygges to læringsspor et fagligt og et personligt. Undervisningen vil indeholde såvel faglige, teoretiske elementer samt øvelser med feedback. Der udarbejdes personlige og faglige udviklingsmål, og der arbejdes i studiegrupper mellem kursusdagene. På første semester vil der blive lavet en profilanalyse via en BIG 5 test, af hver af de studerende. Dette er for at afdække, hvilke personlige karakteristika du skal være opmærksom på ved dig selv. Derudover vil du blive certificeret i at give andre tilbagemeldinger, på deres BIG 5 personlighedstest. Semestret afsluttes med en mundtlig eksamen baseret på en synopsis vedr. den personlige udvikling. COACHINGENS PSYKOLOGIER TEORI & PRAKSIS I COACHI PSYKOLOG & PRAK

5 2. SEMESTER MBC COACHINGENS PSYKOLOGIER TEORI & PRAKSIS 2 På 2. semester bevæger du dig længere ind i psykologiernes anvendelse i coaching for såvel enkeltpersoner som i teams. Du trænes i de spørgeteknikker, der er relevante for de forskellige psykologiske tilgange til coaching, som du blev introduceret for på 1. semester. Coachingens forhold til, og muligheder i, en læringsteoretisk sammenhæng uddybes og trænes for at skærpe din bevidsthed om fokuspersoners udfordringer i at betræde nyt land. Med udgangspunkt i en teoretisk gennemgang af disse og nedenstående emneområder, opøver og udvikler du din egen coachingpraksis. Du får klarhed over egne virkemåder, styrker og udfordringer i rollen som coach, leder og/eller kollega, og du opnår en bevidsthed om, at arbejde med drivkræfter og barrierer gennem træning, feedback og personlig refleksion. Desuden arbejder vi indgående med, mulige implementeringstiltag af værktøjer fra de forskellige coachingperspektiver, i organisationers daglige virke. SÆRLIGT PÅ 2. SEMESTER Undervisning Adgang til vidensportal, værktøjer, faglitteratur, artikler og cases Forplejning alle dage ANSVARLIG 2. SEMESTER Rikke Bjerregaard Tlf.: rb@copenhagencoaching.dk De enkelte psykologier og træning af coachingkompetencer, kan relateres til områder og emner såsom mindfullness, stress, kroppen og læring, konflikthåndtering samt magt og etik. Samtlige emner der behandles på dette semester, sættes i dets teoretiske relief og semestret afsluttes med en mundtlig eksamen. Eksamen omfatter dels en praksisdel i form af en live coachingsamtale, samt en teoridel, der består i besvarelse af et spørgsmål inden for et teoretisk behandlet emneområde fra det samlede pensum på 1. og 2. semester. COACHINGENS PSYKOLOGIER TEORI & PRAKSIS II FILOSO LEDE (UDLAN

6 MAS PRACTIT OPGAVE & 3. SEMESTER MBC FILOSOFISK COACHING ELLER VÆRDICOACHING På 3. semester arbejder vi med protreptik, også kaldet filosofisk coaching eller værdicoaching. Dette semester bringer nybearbejdede tanker og traditioner ind i coaching, som en anvendelig og spændende tilgang og nyskabelse til samtalens kunst. Protreptik handler om at vende mennesket eller en organisation mod dets værdier eller det, der er det essentielle for (arbejds)livet. Som alle ved er vi stærkest og mest produktive, når vi arbejder i forlængelse af det, vi finder vigtigt. Protreptik er metoden til at finde frem til det vigtige protreptiske samtaler hjælper os med at finde modet til at følge det. Filosofi som værktøj er særdeles anvendeligt til såvel individuel coaching som teamcoaching. Metoden kan benyttes af alle men er særligt anvendelig for ledere, øvede coaches og HR-medarbejdere. For at få denne egenartige samtaleform helt ind under huden, tager vi en uge til Grækenland på træningslejr. Denne rejse foretager vi på 3. semester, og den er inkluderet i prisen. Der afsluttes med en mundtlig eksamen inkl. en livecoaching, hvor protreptikkens praksis prøves og udforskes og bliver sat i relief til de psykologiske coachingpraktisser. SÆRLIGT PÅ 3. SEMESTER 1 uges udenlandsphold inkl. rejse, ophold, forplejning, intensive undervisningsdage samt oplevelser med holdet Undervisning hos os før og efter rejse Adgang til vidensportal med værktøjer, faglitteratur, artikler og cases ANSVARLIG 3. SEMESTER Kim Gørtz Tlf.: kg@copenhagencoaching.dk FILOSOFISK LEDELSE (UDLANDET)

7 4. SEMESTER MBC ERHVERVSFILOSOFIEN SOM UDVIKLER Moderne protreptik, coaching-synteser, omsættelighed og masteropgave. På 4. semester arbejder vi videre med protreptik ved at inddrage tanker, metoder og modeller fra den filosofiske tradition (fra Immanuel Kant og frem til og med Gilles Deleuze). Således arbejder dette semester ad flere spor, nemlig 1) dels som en forlængelse af den antikke protreptik (fra Aristoteles), 2) dels bibringer coachingen og samtalekunsten nye og flere samatalemodeller, metoder og greb, samt 3) dels giver en general indføring i den vestlige idehistorie, hvad angår menneskesyn, verdensopfattelse og sprogforståelse. Men 4. Semester handler også om følgende: a) at få skabt en opsamlende syntese ift de psykologiske tilgange i coaching (jvf. 1. og 2. semester); b) at få kvalificeret læringen ift. ens egen praksis i det organisatoriske og ledelsesmæssige arbejdsliv, samt; c) at få skabt fokus på masteropgaven både hvad angår emne, metode, struktur, mm. Således støtter og styrker semester 4 deltagernes opøvede dialogiske kompetence gennem at forankre den historisk, metodisk og med henblik på den konkrete praksis i egen organisation og arbejdsmæssige praksis. Semestret er, som de andre semestre, designet sådan at der vil være rigeligt med øvelser og træning, feedback og sparring i forhold til dagens inputs og masteropgaven. SÆRLIGT PÅ 4. SEMESTER Undervisning Adgang til vidensportal med værktøjer, faglitteratur, artikler og cases Videreudvikling af protreptikken Løbende supervision og personlig vejledning ift masteropgaven Idehistorisk indblik Forplejning alle dage Nye samtaleredskaber og dialogiske metoder ANSVARLIG 4. SEMESTER Kim Gørtz Tlf.: kg@copenhagencoaching.dk Semestrets sidste undervisningsdag er udgjort af nogle individuelle og fælles refleksioner baseret i deltagernes skitserede synopsis til masteropgaven. Der er til hver deltager indlagt 5 timers vejledning og ift vejledningsproces og vejledervalg tager man selv kontakt til en CCC-konsulent og aftaler nærmere omkring proces, emne, mm. Når masteropgaven er afleveret skal man til et mundtligt forsvar med ekstern censor, som varer omtrent en time. MASTER PRACTITIONER OPGAVE & EKSAMEN

UDDANNELSEN INTERNATIONAL MASTER OF BUSINESS COACHING (MBC) / 60 ECTS

UDDANNELSEN INTERNATIONAL MASTER OF BUSINESS COACHING (MBC) / 60 ECTS UDDANNELSEN INTERNATIONAL MASTER OF BUSINESS COACHING (MBC) / 60 ECTS Med en MBC får du den højeste uddannelse på markedet i at lede, planlægge og forme mellemmenneskelig kommunikation og individuelle

Læs mere

Master of Business Coaching, MBC

Master of Business Coaching, MBC KONTAKT OS For tilmelding eller yderligere information kontakt os via: E: info@copenhagencoaching.dk T: 8882 5700 Bliv en stærk coach og skab udvikling gennem praktisk filosofi med Danmarks højest certificerede

Læs mere

Master of Business Coaching - EMCC master practitioner

Master of Business Coaching - EMCC master practitioner Master of Business Coaching - EMCC master practitioner Nytænk dig selv! Nytænk fremtiden! Bliv stærk coach og skab udvikling gennem praktisk filosofi med Danmarks højest certificerede uddannelse i coaching.

Læs mere

DEN SUNDHEDSFAGLIGE COACHUDDANNELSE UDDANNELSESORDNING

DEN SUNDHEDSFAGLIGE COACHUDDANNELSE UDDANNELSESORDNING UDDANNELSESORDNING Baggrund Udviklingen i sundhedsvæsenet og øgede krav fra patienter til informationer omkring deres sygdomsforløb stiller et større og større krav til sundhedspersonalets kommunikative

Læs mere

Ledelsesbaseret coaching

Ledelsesbaseret coaching Ledelsesbaseret coaching Styrk dine ledelsessamtaler, og opnå bedre resultater. Bliv en stærkere kommunikerende leder Ledere, der arbejder med ledelsescoaching, fastholder ikke en bestemt idé, metode eller

Læs mere

Ledelsesbaseret lærende coaching

Ledelsesbaseret lærende coaching Ledelsesbaseret lærende coaching Bliv en stærkere kommunikerende leder Ledere, der arbejder med ledelsesbaseret coaching, fastholder ikke en bestemt idé, metode eller instrumentaliseret tilgang til samtale.

Læs mere

Certificering (overbygning på Professionel coaching)

Certificering (overbygning på Professionel coaching) Certificering (overbygning på Professionel coaching) Bliv certificeret som systemisk coach på EMCC-akkrediteret coachuddannelse Skab resultater gennem refleksiv coachingpraksis Oplever du at have nået

Læs mere

Certificeret systemisk coach (EMCCakkrediteret)

Certificeret systemisk coach (EMCCakkrediteret) Certificeret systemisk coach (EMCCakkrediteret) Løft dine samtale- og kommunikationskompetencer til højeste niveau Samtaler og personlig kommunikation er vigtig for trivsel, effektivitet og sammenhængskraft

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER

MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER BLIV UDDANNET MRT TRÆNER MRT Træneruddannelse for professionelle, som arbejder inden for HR, undervisning, sundhed og stressforebyggelse på arbejdspladsen. MRT TRÆNERUDDANNELSE

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Coaching i organisationer

Coaching i organisationer Forår 2019 Coaching i organisationer 8 dage Njalsgade 19D 1. Sal 2300 København S CVR: 37475238 kontakt@feedwork.dk +45 27 11 99 01 www.feedwork.dk Rammer Op til 25 deltagere pr hold Varighed: 8 dage x

Læs mere

Certificeret systemisk coach (EMCC-akkrediteret forløb)

Certificeret systemisk coach (EMCC-akkrediteret forløb) Certificeret systemisk coach (EMCC-akkrediteret forløb) Deltag på denne eksklusive og EMCC-akkreditererede coachuddannelse Løft dine samtale- og kommunikationskompetencer til højeste niveau Samtaler og

Læs mere

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Coaching som ledelsesværktøj Coaching er en anerkendt metode med effektive værktøjer til at udvikle medarbejdere og

Læs mere

Kurset. Skab mere effektive samtaler. På kurset arbejder du med: Dette forløb leveres af Attractor.

Kurset. Skab mere effektive samtaler. På kurset arbejder du med: Dette forløb leveres af Attractor. Effektive samtaler Skab mere effektive samtaler At have effektive samtaler på din arbejdsplads er essentiel for jeres trivsel, effektivitet og sammenhængskraft. På kurset får du en introduktion til muligheder

Læs mere

Coaching kursus med Michael Frost specielt for frivillige ildsjæle

Coaching kursus med Michael Frost specielt for frivillige ildsjæle Coaching kursus med Michael Frost specielt for frivillige ildsjæle Kurset er datofastsat således: Endelig tilmelding: Senest 30. juni 2014 til Martin Brolin på email: martin.b.brolin@hotmail.com. Modul

Læs mere

Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren

Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren Kurset er datofastsat således: Endelig tilmelding: 1. juli 2013 til Martin Brolin på email: martin.b.brolin@hotmail.com.

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER

MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER BLIV UDDANNET MRT TRÆNER MRT Træneruddannelse for professionelle, som arbejder inden for HR, undervisning, sundhed og stressforebyggelse på arbejdspladsen. MRT TRÆNERUDDANNELSE

Læs mere

Bliv proceskonsulent med kant og teoretisk ballast

Bliv proceskonsulent med kant og teoretisk ballast Bliv proceskonsulent med kant og teoretisk ballast Bliv klædt på til udvikling, facilitering og evaluering af målorienterede forandringsprocesser i organisationer - samt ipad som formidlingsværktøj. Proceskonsulentuddannelsen

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

Practitioner Coach uddannelse København, sensommer/efterår 2016

Practitioner Coach uddannelse København, sensommer/efterår 2016 Practitioner Coach uddannelse København, sensommer/efterår 2016 Bang Akademi, København og High Hopes, Aalborg tilbyder en unik coach-uddannelse, der giver dig stærke kommunikationsredskaber. Denne uddannelse

Læs mere

Certificeret systemisk coach (EMCC-akkrediteret forløb)

Certificeret systemisk coach (EMCC-akkrediteret forløb) Certificeret systemisk coach (EMCC-akkrediteret forløb) Deltag på denne eksklusive og EMCC-akkreditererede coachuddannelse Løft dine samtale- og kommunikationskompetencer til højeste niveau 63.900 DKK

Læs mere

Forord. Den protreptiske samtale hjælper den enkelte medarbejder og leder

Forord. Den protreptiske samtale hjælper den enkelte medarbejder og leder FORORD 7 Forord Som leder er det væsentligt at kunne reflektere over værdier på et meget højt plan, fordi det er med til at give overskud af mening og få mennesker til at tage ansvar. Ledelse handler meget

Læs mere

PROCESLEDER / KONSULENT

PROCESLEDER / KONSULENT PROCESLEDER / KONSULENT UDFYLDER KRAVENE DOL & DIL / 10 ECTS For tilmelding eller yderligere BLIV PROCESKONSULENT MED KANT OG TEORETISK BALLAST Bliv klædt på til udvikling, fascilitering og evaluering

Læs mere

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation MASTER COACHUDDANNELSE CERTIFICERET MASTER COACHUDDANNELSE EN UDDANNELSE DER UDVIKLER DIN AUTENTICITET, DINE STYRKER OG DIG SOM MASTER COACH DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING - ICF AKKREDITERET

Læs mere

Coachuddannelse for ledere. International godkendt uddannelse

Coachuddannelse for ledere. International godkendt uddannelse Coachuddannelse for ledere International godkendt uddannelse 1 Oplev en ledelsesmæssig transformation hvor DU bliver værktøjet til at skabe refleksion og indsigt Opnå vedvarende succes og resultater gennem

Læs mere

UNIK COACHUDDANNELSE

UNIK COACHUDDANNELSE FORSKNING - INNOVATION - VIDEREUDDANNELSE UNIK COACHUDDANNELSE 2019-2020 Tag en anderledes coachuddannelse, der kombinerer teori og praksis, og få et teoretisk grundlag svarende til diplomniveau. ucsyd.dk

Læs mere

COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION. Bliv uddannet i det bedste - af de bedste

COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION. Bliv uddannet i det bedste - af de bedste COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION Bliv uddannet i det bedste - af de bedste EARLY BIRD TILMELDING! Tilmeld dig SENEST d. 31. august og spar kr. 2.500 COACHING DYNAMICS UDDANNELSEN FRA DECISION

Læs mere

Professionsprogram. Clinic Counseling Consultation Coaching. Kandidatuddannelse Cand. Psych. Formål

Professionsprogram. Clinic Counseling Consultation Coaching. Kandidatuddannelse Cand. Psych. Formål C 4 U ny KAiO Professionsprogram Clinic Counseling Consultation Coaching Kandidatuddannelse Cand. Psych. Formål Disclaimer: Gamle KAiO (Konsulent Arbejde i Organisationer) er en tid lang under re-organisering

Læs mere

Unik coachuddannelse. ucsyd.dk

Unik coachuddannelse. ucsyd.dk Unik coachuddannelse Unik coachuddannelse Tag en anderledes coachuddannelse, der kombinerer teori og praksis, og få et teoretisk grundlag svarende til diplomniveau. ucsyd.dk 1 2 Unik coachuddannelse Uddannelsen

Læs mere

DFTI s uddannelse til eksamineret supervisor

DFTI s uddannelse til eksamineret supervisor BILAG 1 DFTI s uddannelse til eksamineret supervisor Supervision er et fagområde som gennem mere end 100 år har vist sig nyttigt til udvikling af fagpersoners faglige kompetencer, behov for støtte, udfordring

Læs mere

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING PRAKTISK UDDANNELSESFORLØB TIL UDVIKLING AF DIT PERSONLIGE LEDERSKAB, TEAMS OG ORGANISATIONER AUGUST 2018 - MAJ 2019 Uddannelsen til dig, der vil have træning

Læs mere

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager?

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager? Forandringsledelse Forandringsledelse Skab resultater gennem succesfulde forandringer Succesfuld ledelse af ser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

Samlet certificering som systemisk coach

Samlet certificering som systemisk coach Som certificeret systemisk coach fra ATTRACTOR er jeg nu ikke bare coach af navn men også af gavn. Både som leder og coach har jeg nu overskud og metoder til at få teamet og den enkelte person til at finde

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 50, Aarhus, marts 2019 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse

NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner 2012-13 Uddannelsesbeskrivelse NLP Master Coach Practitioner Uddannelsesbeskrivelse Denne NLP Master Coach Practitioner uddannelse er en overbygning til Asiscos NLP Coach

Læs mere

Kurset. Samtaler, der virker. På kurset arbejder du med: EMCC-akkrediteret coachcertificering

Kurset. Samtaler, der virker. På kurset arbejder du med: EMCC-akkrediteret coachcertificering Avanceret coaching Samtaler, der virker Møder, ledelseskommunikation og daglige snakke mellem medarbejdere. Organisationer består af mange samtaler, men det er ikke altid, at samtalerne bidrager til udvikling,

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Coaching i organisationer. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point

Coaching i organisationer. v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point Coaching i organisationer v/sapiens Consulting i samarbejde med Ledelsesakademiet Akademi fag, 10 ECTS point Side 2 af 5 Coaching og samarbejde i organisationer ruster dig til læring og kompetenceudvikling

Læs mere

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer Uddannelse der udvikler - HR-kompetencer Kære læser I denne folder kan du læse om AK-Samvirkes HR-uddannelsestilbud til alle ansatte i a-kasserne. Hvorfor vælge AK-Samvirke til uddannelse på HR-området?

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC Workplace? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker

Læs mere

DFTI s uddannelse til eksamineret supervisor.

DFTI s uddannelse til eksamineret supervisor. DFTI s uddannelse til eksamineret supervisor. Supervision er et fagområde som gennem mere end 100 år har vist sig nyttigt til udvikling af fagpersoners faglige kompetencer, behov for støtte, udfordring

Læs mere

ICF- COACHUDDANNELSE FOR LEDERE GODKENDT UDDANNELSE FÅ EFFEKTIVE VÆRKTØJER TIL AT MOTIVERE OG UDVIKLE MEDARBEJDERE

ICF- COACHUDDANNELSE FOR LEDERE GODKENDT UDDANNELSE FÅ EFFEKTIVE VÆRKTØJER TIL AT MOTIVERE OG UDVIKLE MEDARBEJDERE ICF- GODKENDT UDDANNELSE COACHUDDANNELSE FOR LEDERE FÅ EFFEKTIVE VÆRKTØJER TIL AT MOTIVERE OG UDVIKLE MEDARBEJDERE 1 OPLEV EN LEDELSESMÆSSIG TRANSFORMATION hvor DU bliver værktøjet som sætter dine medarbejdere

Læs mere

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation Executive Coach uddannelsen Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation O Executive Coach uddannelsen Her er coachuddannelsen, der giver dig kompetencerne

Læs mere

Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014

Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014 Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014 Bang Akademi, København og High Hopes, Aalborg tilbyder en unik coach-uddannelse, der giver dig stærke kommunikationsredskaber. Denne uddannelse

Læs mere

Du får mest ud af kurset i forandringsledelse, hvis du står overfor eller er midt i en forandringsproces.

Du får mest ud af kurset i forandringsledelse, hvis du står overfor eller er midt i en forandringsproces. Forandringsledelse Succesfuld ledelse af forandringsprocesser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer sker hele tiden, og de sker hurtigere end nogensinde

Læs mere

Kommunom- uddannelsen

Kommunom- uddannelsen Kommunom- uddannelsen PÅ AKADEMINIVEAU MODULBESKRIVELSE FOR DET OBLIGATORISKE MODUL Psykologi og kommunikation ECTS-POINT 10 ANTAL TIMER 70 GÆLDENDE FRA August 2017 Indholdsfortegnelse: Læringsmål formål

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker du bedre resultater

Læs mere

Systemisk lederuddannelse

Systemisk lederuddannelse Systemisk lederuddannelse Styrk din ledelsespraksis, og vær med til at udvikle din organisation. Professionel ledelsespraksis Deltag på denne 1-årige systemiske lederuddannelse, og få professionaliseret

Læs mere

Motivational Interviewing (MI) Kursustilbud

Motivational Interviewing (MI) Kursustilbud Motivational Interviewing (MI) Kursustilbud 1- dags workshop Tid: 9-16. Sted: Familie & Evidens Centers egne lokaler eller hos kunden. Workshoppens formål At give deltagerne en kort introduktion til grundprincipperne

Læs mere

Akkrediteringer & Certificeringer Kvalitet, Berettigelse, Udvikling

Akkrediteringer & Certificeringer Kvalitet, Berettigelse, Udvikling Akkrediteringer & Certificeringer Kvalitet, Berettigelse, Udvikling Vi arbejder med den mest dyrebare ressource: Mennesker Vores blåstempling, dit konkurrenceparameter 1 Uddannelses Akkrediteringer I ønsket

Læs mere

LEDERUDDANNELSEN 2017

LEDERUDDANNELSEN 2017 LEDERUDDANNELSEN 2017 INSTITUTIONER I FORANDRING Det er svært at spå om fremtiden, men at der sker mange forandringer i vores institutioner er sikkert. Vi tilbyder som noget nyt en række uddannelser for

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

Ledelse, kommunikation og organisation. Nej, det er et valgfag. Undervisningssprog Dele af litteraturen kan være på engelsk eller nordiske sprog.

Ledelse, kommunikation og organisation. Nej, det er et valgfag. Undervisningssprog Dele af litteraturen kan være på engelsk eller nordiske sprog. AU HERNING BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Fagmodulets navn Udbydende udd.retning samt kursuskode Ledelse, kommunikation og organisation Diplomuddannelse i ledelse Uddannelsen er en 2-årig

Læs mere

PSYKOLOG I PRAKSIS SEKS UGERS SELVVALGT UDDANNELSE

PSYKOLOG I PRAKSIS SEKS UGERS SELVVALGT UDDANNELSE PSYKOLOG I PRAKSIS Z SEKS UGERS SELVVALGT UDDANNELSE BAGGRUND? Ledigheden blandt psykologer har gennem længere tid været høj, og konkurrencen om de få ledige jobs er hård. Som nyuddannet psykolog kan det

Læs mere

Dato Tid Emne 06. og 07. februar kl til Hjernen, NLP, VAK. 06. og 07. marts kl til Værdier & overbevisninger

Dato Tid Emne 06. og 07. februar kl til Hjernen, NLP, VAK. 06. og 07. marts kl til Værdier & overbevisninger PRACTITIONER COACH UDDANNELSE København, 1. Halvår 2019 Bang Akademi, København tilbyder nu en unik coachuddannelse, der giver dig stærke kommunikationsredskaber, menneskeforståelse, selvindsigt og udsigt

Læs mere

PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU

PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU Coaching som arbejdsredskab PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU KursusCentrets Coaching som Arbejdsredskab er et kompe- tencegivende uddannelsesforløb på 13 dage fordelt over 4 måneder og baseret

Læs mere

COACHING SOM ARBEJDSREDSKAB

COACHING SOM ARBEJDSREDSKAB AMU COACHING SOM ARBEJDSREDSKAB KursusCentrets Coaching som Arbejdsredskab er et kompetencegivende uddannelsesforløb på 13 dage fordelt over 4 måneder og baseret på AMU. Coaching modul 1-5 sigter på at

Læs mere

Professionel coaching (EMCC-akkrediteret)

Professionel coaching (EMCC-akkrediteret) Professionel coaching (EMCC-akkrediteret) Coaching som udviklingsværktøj God kommunikation mellem medarbejdere og kolleger bidrager til resultater og højere effektivitet. Det kan bl.a. styrkes ved brug

Læs mere

Vejledning i valg af coachuddannelse

Vejledning i valg af coachuddannelse Vejledning i valg af coachuddannelse Coaching er et gråt marked Vi taler med mange forskellige mennesker, der ønsker en uddannelse som coach. De to hyppigste spørgsmål vi får fra potentielle kunder er:

Læs mere

M e n t o r. Diplomuddannelsen

M e n t o r. Diplomuddannelsen M e n t o r N e t v æ r k - u d d a n n e l s e Diplomuddannelsen Diplom uddannelse tonet til Mentordiplom uddannelse Målgruppen for en mentordiplomuddannelse er: Alle der har interesse i at kvalificere

Læs mere

Kend dig selv og andre

Kend dig selv og andre KURSUSPROGRAM Kend dig selv og andre MÆGLEREN IDEALISTEN UDFORDREREN GENERALISTEN HJÆLPEREN UDRETTEREN LOYALISTEN TÆNKEREN INDIVIDUALISTEN Når du lærer at bruge ENNEAGRAMMET, får du et effektivt værktøj

Læs mere

AKADEMI FAG. merkonom KURSUSCENTRETS UDBUD. Organisation. Ledelse i praksis Coaching. Kommunikation i praksis Projektstyring Human Resources

AKADEMI FAG. merkonom KURSUSCENTRETS UDBUD. Organisation. Ledelse i praksis Coaching. Kommunikation i praksis Projektstyring Human Resources KURSUSCENTRETS UDBUD -1. halvår 2012 AKADEMI FAG Organisation Du bliver Ledelse i praksis Coaching merkonom 4 med fagmoduler Ta et selvstændigt uddannelsesforløb - eller ta faget som en del af din akademiuddannelse

Læs mere

Effektiv eksekvering og implementering af strategi

Effektiv eksekvering og implementering af strategi Strategisk Ledelse Effektiv eksekvering og implementering af strategi Store tanker bliver ikke til virkelighed af sig selv det kræver strategisk ledelse. Din succes som leder afhænger af, at du kan skabe

Læs mere

COACHUDDANNELSE FOR LEDERE

COACHUDDANNELSE FOR LEDERE COACHUDDANNELSE FOR LEDERE Få effektive værktøjer til at motivere og udvikle medarbejdere ICF godkendt uddannelse 1 OPLEV EN LEDELSESMÆSSIG TRANSFORMATION hvor DU bliver værktøjet som sætter dine medarbejdere

Læs mere

Uddannelse af inklusionsformidlere en uddannelse på PD-niveau

Uddannelse af inklusionsformidlere en uddannelse på PD-niveau Uddannelse af inklusionsformidlere en uddannelse på PD-niveau I forbindelse med udviklingsprogrammet Et godt børneliv et fælles ansvar etablerede Ballerup Kommune i 2006 et uddannelsesforløb for medarbejdere

Læs mere

Den coachende samtale er én blandt flere former for samtale, hvor de øvrige bl.a. er: instruktion, rådgivning, vejledning og supervision.

Den coachende samtale er én blandt flere former for samtale, hvor de øvrige bl.a. er: instruktion, rådgivning, vejledning og supervision. Coaching Den coachende samtale er én blandt flere former for samtale, hvor de øvrige bl.a. er: instruktion, rådgivning, vejledning og supervision. Forskelligheden mellem disse former for samtale drejer

Læs mere

AKADEMI FAG. merkonom. KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011. Organisation. Ledelse i praksis Coaching

AKADEMI FAG. merkonom. KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011. Organisation. Ledelse i praksis Coaching KURSUSCENTRETS UDBUD -efterår 2011 AKADEMI FAG Organisation Du bliver Ledelse i praksis Coaching merkonom 4 med fagmoduler Ta et selvstændigt uddannelsesforløb - eller ta faget som en del af din akademiuddannelse

Læs mere

Træningsforløb for HR konsulenter Coaching af ledere

Træningsforløb for HR konsulenter Coaching af ledere Træningsforløb for HR konsulenter Coaching af ledere Coaching i en organisatorisk sammenhæng Coaching af ledere et træningsforløb Formål Det overordnede formål er at styrke konsulenternes evne til at gennemføre

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden?

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Vil du gerne være blandt fremtidens ledere, der gør en markant forskel og evner at skabe nye og innovative resultater? Vil du øge værdien af

Læs mere

Mediator Master Practitioner Til dig, der ønsker at opnå certificering som mediator og få kendskab til konflikt design i organisationer

Mediator Master Practitioner Til dig, der ønsker at opnå certificering som mediator og få kendskab til konflikt design i organisationer BESKRIVELSE AF OVERBYGNINGSUDDANNELSE Mediator Master Practitioner Til dig, der ønsker at opnå certificering som mediator og få kendskab til konflikt design i organisationer Dette forløb udbydes til de

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 48, Aarhus, marts 2018 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

MasterCoach uddannelsen Modulopbygning

MasterCoach uddannelsen Modulopbygning MasterCoach uddannelsen Modulopbygning Modul 1: Livsformål og Enneagrammet På MasterCoach uddannelsens første modul bliver du introduceret til F.R.E.D. dit første skridt på din MasterCoach-rejse. F.R.E.D.

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte på uddannelsen... 2 Den Kreative Platform... 3 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 4 Seminarer...

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

Ledelse i praksis - MBK A/S

Ledelse i praksis - MBK A/S Vil du være en endnu bedre leder? Vil du være stærkere i den daglige kommunikation? Vil du vide mere om, hvordan du leder forskellige medarbejdertyper? Vil du være bedre til at skifte ledelsesstil, så

Læs mere

Bliv proceskonsulent med kant og teoretisk ballast

Bliv proceskonsulent med kant og teoretisk ballast Bliv proceskonsulent med kant og teoretisk ballast Bliv klædt på til udvikling, facilitering og evaluering af målorienterede forandringsprocesser i organisationer - samt ipad som formidlingsværktøj Proceskonsulentuddannelsen

Læs mere

Studieordning for SUPPLERINGSFAG I ETIK DET HUMANISTISKE FAKULTET AARHUS UNIVERSITET

Studieordning for SUPPLERINGSFAG I ETIK DET HUMANISTISKE FAKULTET AARHUS UNIVERSITET Studieordning for SUPPLERINGSFAG I ETIK DET HUMANISTISKE FAKULTET AARHUS UNIVERSITET August 2005 Senest revideret marts 2007 Indhold Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5: Kapitel 6: Kapitel

Læs mere

INSTITUTIONER I FORANDRING

INSTITUTIONER I FORANDRING LEDERUDDANNELSEN INSTITUTIONER I FORANDRING Det er svært at spå om fremtiden, men at der sker mange forandringer i vores institutioner er sikkert. Vi tilbyder som noget nyt en række uddannelser for såvel

Læs mere

Circle of Leadership. Leader Development Program

Circle of Leadership. Leader Development Program Circle of Leadership Leader Development Program Circle of Leadership er et udviklingsprogram til motiverede ledere som ønsker at komme tættere på sig selv og sine medarbejdere og derved blive inspireret

Læs mere

NY LEDER - NY VIRKELIGHED VI SKABER GROBUND FOR DIN UDVIKLING OG KOMMER TÆT PÅ DIG SOM NY LEDER

NY LEDER - NY VIRKELIGHED VI SKABER GROBUND FOR DIN UDVIKLING OG KOMMER TÆT PÅ DIG SOM NY LEDER NY LEDER - NY VIRKELIGHED VI SKABER GROBUND FOR DIN UDVIKLING OG KOMMER TÆT PÅ DIG SOM NY LEDER NY LEDER - NY VIRKELIGHED FORMÅL OG UDBYTTE Mange nye ledere kastes ud i deres første lederjob uden at være

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

Nyudnævnt leder til dig med personaleansvar

Nyudnævnt leder til dig med personaleansvar Uddannelse 12 dage DKK 54.900 Nr. 86342 A ekskl. moms Dato Sted 29-01-2019 Taastrup 21-08-2019 Taastrup At skabe resultater gennem mennesker er lederens fornemmeste opgave, og dygtig personaleledelse kan

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager?

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager? Teamledelse Teamledelse Skab optimale rammer for dit team, og opnå bedre resultater Giv dit team god grund til at følge dig Fysiske teams, teams på distancen, nationale og globale teams skal ikke bare

Læs mere

Stressvejleder - Certificeringsuddannelse

Stressvejleder - Certificeringsuddannelse Stressvejleder - Certificeringsuddannelse Markedets bedst dækkende Stressvejleder Uddannelse 6 moduler / 9 dages uddannelse I samarbejde med DISCOVER har vi som de første i Danmark valgt at tilføre vores

Læs mere

Introduktion til ledelse

Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Bliv parat til at tage lederrollen Nye ledere kan med fordel starte her Med de basale personlige og faglige ledelseskompetencer kommer du godt fra start

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse For dig der har lyst til at gennemføre et Lean Six Sigma DMAIC-projekt på en konkret problemstilling i egen organisation 1 Dit udbytte En Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Læs mere

Den lige vej til uddannelse

Den lige vej til uddannelse SOCIALPSYKIATRIENS PÆDAGOGISKE DIPLOMUDDANNELSE I PSYKOLOGI ET SAMARBEJDE MELLEM UNIVERSITY COLLEGE SJÆLLAND OG KOMMUNER PÅ SJÆLLAND OG LOLLAND FALSTER Den lige vej til uddannelse 1/8 Indholdsfortegnelse

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte som deltager... 2 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 3 Seminarer... 3 Læringsform...

Læs mere

Coaching i organisationer

Coaching i organisationer Coaching i organisationer 8 dage Njalsgade 19D 1. Sal 2300 København S CVR: 37475238 kontakt@feedwork.dk +45 27 11 99 01 www.feedwork.dk Rammer Op til 15 deltagere pr hold Varighed: 8 dage x 7 timer (eks.

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

DEN PROTREPTISKE SAMTALE

DEN PROTREPTISKE SAMTALE Maibritt Isberg Andersen DEN PROTREPTISKE SAMTALE din håndbog BOGANMELDELSE OG ET SMUGKIK I BOGEN BOGANMELDELSE AF FILOSOF KIM GØRTZ Maibritt Isberg Andersen bidrager med sin bog: Den protreptiske samtale

Læs mere