Alm. undervisning - klasse- og årgangsvis læringsaktiviteter. Valgfag - helårlig undervisning på tværs af klasser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alm. undervisning - klasse- og årgangsvis læringsaktiviteter. Valgfag - helårlig undervisning på tværs af klasser"

Transkript

1

2 Alm. undervisning - klasse- og årgangsvis læringsaktiviteter Valgfag - helårlig undervisning på tværs af klasser Periodefag - understøttende undervisning og bevægelse Vi mener, at grundværdierne i den danske folkeskole er baseret på kombinationen af uddannelse og dannelse. Målet er at øge elevernes motivation for læring, så deres faglige niveau og engagement hæves, ligesom vi vil skabe større muligheder for kreativitet og innovation; kompetencer, der er essentielle både nu og i fremtiden. Med dette udbud dækker skolen mange fag. På Hannæsskolen er målet, at alle valgfag og periodefag skal forberede og fremme eleverne til fremtidige studie-/ og erhvervskompetencegivende ungdomsuddannelser.

3 Valgfag er helårlige valgfag. Disse læses tirsdage. Eleverne har mulighed for at aflægge 9.-klassesprøve i flere af fagene. Eleven vælger mellem Billedkunst Foto og film Håndarbejde (Håndværk og design) Innovation LEGO Mindstorm Lets move it - idræt på tværs Madkundskab Musik Sløjd form og funktion (Håndværk og design) Periodefag er halvårlige undervisningsaktiviteter, som læses torsdage. Dette er understøttende undervisning, hvor formålet er at fremme elevernes muligheder for at blive så dygtige de kan, gennem en bred vifte af varierende og engagerende aktiviteter samt fysiske aktiviteter. Eleven vælger mellem Sommersæson (aug. til oktober og april til juni) Alene-hjemme-mad Fodbold - drenge Friluftsliv IT-programmer og computere Lektiecafe Løb, motion og kondi Motionscenter Nationalpark Thy Vintersæson (oktober-marts) Alene-hjemme-mad Fitness gymnastik Håndbold IT-programmer og computere Lektiecafe Motionscenter Valgfag og periodefag er obligatoriske og læses hele året. Sommersæsonen starter i august og fortsætter til efterårsferien. Den starter igen efter påskeferien og løber frem til sommerferien. Vintersæsonen starter efter efterårsferien og løber frem til påskeferien. For 9. klasse slutter alm. undervisning d. 27. maj. Sådan udfyldes tilmeldingssedlen Vælg et valgfag og to halvårs periodefag. Prioriter dine ønsker ved at sætte tal i 1, 2 eller 3 osv. Marker evt. en foretrukken periode med en understregning. Vi bestræber os på at mange kan få det, de har prioriteret højt.

4 Billedkunst Der bliver mulighed for at arbejde i mange forskellige retninger. Det kan f.eks. være billedlige udtryk som tegning, maleri, skulptur, kollage, som vi kender det fra billedkunst, hvor vi udover selv at skabe vores egne billeder også vil arbejde med kompositionen og valget af materialer. Foto og film Foto og film er for dem, som ikke bare vil tage selfies af sig selv og vennerne, men derimod har lyst til at fordybe sig noget mere i området. Her vil vi lære at forstå og arbejde med teknikken bag spejlreflekskamera og dets forskellige indstillinger. Fx blænde, tid og dybdeskarphed. Vi vil også øve os i at se på billeder. Vi vil lære om forskellige udtryk og kompositioner. Både ved sammen at se på, hvad andre har lavet, og ved sammen at kikke på hinandens billeder. Vi kan låne skolens digitale spejlreflekskamera. Har du dit eget spejlreflekskamera, eller mulighed for at låne et, vil det være en fordel.

5 Når vi er kommet godt i gang med det grundlæggende omkring fotografi, vil vi også begynde at arbejde med film. Her vil vi lave forskellige kortfilm. Vi vil primært bruge egne mobiler til at filme med, eller hvad man selv har mulighed for at låne hjemmefra. Både i foto og film vil der i starten være forskellige bundne opgaver, som man hver især kan løse på forskellig vis. Men hen af vejen vil der være mulighed for at komme med ønsker for, hvad man særlig gerne vil fordybe sig i indenfor området. Håndarbejde Har du skabertrang og lyst til at udfolde dig kreativt, er dette fag måske noget for dig. Sammen med resten af holdet får du stor indflydelse på, hvad dette fag kommer til at rumme. Bl.a. kan man arbejde med filtning, broderi, syning, tekstiltryk, strikning, hækling ol. Kun fantasien sætter grænser. Designdelen vil indgå på enhver tænkelig måde i det, vi skaber. Vi vil med udgangspunkt i det færdige produkts anvendelse, arbejde med form, farver og materialesammensætning. Med tidens trends for øje, og mod til at forfølge og afprøve de ideer vi får undervejs, får du her muligheden for at udfolde dig multikreativt.

6 Innovation og entreprenørskab Innovation er at se muligheder og føre dem ud i livet. På valgfaget innovation lærer du at udvikle nye løsninger og svar på forskellige problemstillinger, og her har du chancen for at beskæftige dig med dine egne ideer og i teamsamarbejde føre dem ud i livet. Vi skal blandt andet deltage i forløbet Next Level, som også danner rammen for Danmarksmesterskabet i Innovation og entreprenørskab. Hvis du synes, det er sjovt at tænke ud af boksen, arbejde i teams og udvikle på dine ideer, så er dette valgfag helt sikkert noget for dig. LEGO Mindstorm Robotter findes overalt i form af robotstøvsugere, græsslåmaskiner, opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Har du lyst til at arbejde med at udvikle ved hjælp af robotstyring, er dette faget for dig. Vi skal arbejde med programmering og dataopsamling. Ved hjælp af dette skulle vi gerne på en kreativ og innovativ måde lære at eksperimentere, designe og samarbejde inden for teknologi, matematik og it. Har dette din interesse, skal du selvfølgelig vælge Lego Mindstorm.

7 Let s move it Har du lyst til idræt og til at bevæge dig? Vi tilbyder et valgfag med gang i! Du er interesseret i at ville spille Basketball - der sættes fokus på det tekniske kombineret med spilforståelsen. Hockey floorball, du vil møde teknikker for spillet, som har lidt strammere regler end hockeyspillet. Badminton - forskellige former for opvarmning, smålege og kampe med single og double. Volleyball - et sjovt og udfordrende boldspil og det er for alle! Du vil opnå en viden om volleyballspillet, dets regler og grundlæggende tekniske og taktiske færdigheder. Disse er blot et udkast af ting, du vil møde, hvis du vælger Let s move it! Madkundskab Her er et valgfag med mad og madlavning i centrum. Vi skal lave mad, kigge på mad, føle på mad, smage på mad, snakke om mad, undersøge mad og eksperimentere med mad og madlavningsteknikker. Vi kan også beskæftige os med at undersøge dit energibehov, blive klogere på de energigivende stoffer i maden, diskutere måltidets rolle i samfundet og husholdningen og meget, meget mere. Du får selv mulighed for at være med til at præge undervisningen i forhold til valg af emner og retter.

8 Musik Vi skal spille en række kendte numre, både nye og gamle. I får selv mulighed for at vælge sange, I gerne vil lære at spille. Synger du eller spiller du allerede et instrument, får du mulighed for at bruge det du kan og blive endnu bedre. Målet er at spille nogle fede numre for resten af skolen i forbindelse med skolefest mm. i årets løb. Er du musikfreak, eller er du den vildeste sologuitarist, så meld dig til "Koncert-ekspert" - det bli r fedt? Sløjd form og funktion Her er der mulighed for at opleve glæden ved selv at fremstille ting. Vi skal øve brugen af forskelligt værktøj, lære forskellige materialer at kende, forholde os til design og fremstille anvendelige ting, som skal være holdbare, anvendelige og pæne. Du får selv mulighed for at være med til at bestemme, hvad du gerne vil arbejde med. Det kan være ting, du selv har udtænkt og synes, at du har brug for, eller du kan vælge fx kniv, børste, køkkenredskab, nøddeknækker, ishockeystav, flitsbue, oplukker eller mindre møbler. På de næste sider ses periodefagene, og her kan der vælges flere fag.

9 Alene hjemme mad Her er et valgfag med fokus på at lave din egen mad. Hvis du gerne vil kunne fremstille et godt måltid, til når du er alene hjemme/ flytter hjemmefra, så meld dig her. Vi skal snakke om, hvad der udgør et måltid, udvælge opskrifter, lave indkøbslister, fremstille maden og vurdere den. Vi skal også øve os i at tage hensyn til både økonomi og tidsforbrug. Det er selvfølgelig jer, der er med til at vælge menuen. Fitness gymnastik Har du lyst til at bevæge dig og få alle muskler rørt og få pulsen op! Vil du være en del af et hold, hvor fællesskab og sammenhold sættes højt, så er det her, du hører til. Vi skal have sved på panden og pulsen op, vi skal have gang i hele kroppen på den sjove måde. Vi laver både rytmisk og redskabsgymnastik, så find din indre gymnast frem og kom og vær med. Erfaringer behøver du ikke have nogen af.

10 Fodbold drenge Her får du mulighed for at spille og træne fodbold. Vi vil arrangere kampe mod andre skolehold i løbet af foråret. Du træner og spiller både indendørs og udendørs. Vi øver teknik, spilforståelse, og sørger hver gang for at spille en masse fodbold. Du er velkommen både som øvet og begynder. Friluftsliv Kan du lide at gå på opdagelse i naturen i alt slags vejr og er du nysgerrig på, hvad der sker lige uden for din dør? Kan du lide at lave mad over bål, bruge dine hænder og bevæge dig i naturen, så er holdet her lige noget for dig.

11 Håndbold Her får mulighed for at spille og træne håndbold. Vi træner piger og drenge sammen, men sammensætter drenge og pigehold. Vi deltager i kommunens skolehåndbold-turnering, hvor der er mulighed for at kvalificere skolen til DM i skolehåndbold. Du øver teknik, spilforståelse, og sørger hver gang for at spille en masse håndbold. Du er velkommen både som øvet og begynder. IT programmer og computere Går du med drømmen om selv at sætte din pc op og se efter, om du selv kan ordne den! Så er tiden kommet, hvor det kan ske. Vi vil se på indholdet i computeren, hvad de forskellige dele kan, samt samle og sætte computere op med gratis programmer. Der vil blive gennemgang af Chrome og Thistedskoler-mailen og hvad de kan. Endelig vil der blive tid til programmering med mindstorms. Det vil blive en proces, hvor vi bygger op og anvender det til videre brug i forløbet. Så hvis du drømmer om at blive klogere på programmer og computere, så er det nu, du skal slå til.

12 Lektiecafe Har du brug for tid til at få lavet dine lektier i skole? Ønsker du at ikke slæbe den tunge skoletaske med hjem? Til lektiecafe får du både hjælp til at lave dine lektier, men også tid til at øve ting, som du har brug for i dine fag. Du er med og bestemmer, hvordan din tid skal bruges - i samarbejde med dine lærere. Løb, motion og kondi Løb er en fantastisk og fri måde at træne sin kondi, hvor man virkelig konkurrerer imod sig selv. Vi starter med at måle vores kondital, og håber at vi ser en positiv udvikling. Vi afprøver forskellige underlag og forskellige distancer. Undervejs diskuterer vi individuelle mål, som f.eks. kunne være flotte resultater til motionsdag eller deltagelse i nationalparksløbet. Til periodefaget påkræves ordentlige støddæmpende løbesko, og det er en fordel, hvis man har adgang til en lille nem musikafspiller med øretelefoner (dvs. ikke dyre mobiler!).

13 Motionscenter form og fitness På dette valghold kan du træne i Hannæs Hallens Motionscenter. Du får mulighed for konditionstræning, fedtforbrænding, styrketræning og afspænding. Hallen har et fuldt udbygget træningsrum med løbebånd, cykler, steppere, crosstrænere, pilatesbolde og maskiner til kredsløbs- og muskeltræning. Det drejer sig om at komme i fysisk form og få en stærk og smidig krop. På dage med godt vejr, kan træningen evt. også suppleres med en rask gå/løbetur eller en cykeltur. HUSK: Motion giver energi, styrke og godt humør! Nationalpark Thy I vores område har vi et unikt landskab, Nationalpark Thy. Lær dit område bedre at kende ved at se på dens oprindelse, dyreliv og plantevækst. Vi vil arbejde med en del af disse områder i teorien og selvfølge tage ud, se og opleve den vilde natur og de storslåede omgivelser i virkeligheden. Så er du naturfaglig interesseret, så er det klart, du skal vælge NATIONALPARK THY.

14 Valg af et helårligt valgfag: Valgfag Prioritet (1, 2, 3 osv.) Billedkunst Foto og film Håndarbejde Innovation LEGO Mindstorm Lets move it Madkundskab Musik Sløjd form og funktion Elevens navn: Elevens klasse i skoleåret 16/17: Dato og underskrift:

15 Valg af to halvårlige periodefag: Periodefag Alene-hjemme-mad Prioritet i sommersæson (1, 2, 3 osv.) Prioritet i vintersæson (1, 2, 3 osv.) Fitness gymnastik Fodbold Friluftsliv Håndbold IT- programmer og computere Lektiecafe Løb, motion og kondi Motionscenter Nationalpark Thy Elevens navn: Elevens klasse i skoleåret 16/17: Dato og underskrift:

Hannæsskolens valgfag overbygningen

Hannæsskolens valgfag overbygningen Hannæsskolens valgfag overbygningen 2012 2013 Valg-INFO Som elev i overbygningen har du en del valgmuligheder. Skolen udbyder både tilbudsfag, valgfag og lektiecafé. Tilbudsfag er sprogfag, som du kan

Læs mere

Periodefag ½ år torsdage. Periodefag ¼ år tirsdage Alene-hjemme-mad. Sløjd form og funktion. Forfatterværksted/Skoleavis. Motionscenter form/fitness

Periodefag ½ år torsdage. Periodefag ¼ år tirsdage Alene-hjemme-mad. Sløjd form og funktion. Forfatterværksted/Skoleavis. Motionscenter form/fitness Som elev i overbygningen har du mange valgmuligheder. Valgfag er fag, som du vælger for ¼ eller ½ år ad gangen. Har du haft det samme fag i 2 år, har du i enkelte fag mulighed for at aflægge afgangsprøve.

Læs mere

Periodefag ½ år torsdage. Periodefag ¼ år tirsdage Alene-hjemme-mad. Sløjd form og funktion. Forfatterværksted/Skoleavis. Motionscenter form/fitness

Periodefag ½ år torsdage. Periodefag ¼ år tirsdage Alene-hjemme-mad. Sløjd form og funktion. Forfatterværksted/Skoleavis. Motionscenter form/fitness Som elev i overbygningen har du mange valgmuligheder. Valgfag er fag, som du vælger for ¼ eller ½ år ad gangen. Har du haft det samme fag i 2 år, har du i enkelte fag mulighed for at aflægge afgangsprøve.

Læs mere

Valgfag. Fjerritslev Skole. Valgfagskatalog 8. og 9. klasse 2017/2018. Udskolingsafdelingen Fjerritslev Skole. Drama. Idræt. E-sport.

Valgfag. Fjerritslev Skole. Valgfagskatalog 8. og 9. klasse 2017/2018. Udskolingsafdelingen Fjerritslev Skole. Drama. Idræt. E-sport. Valgfagskatalog 8. og 9. klasse 2017/2018 Drama E-sport Idræt Nak og æd Valgfag Madkundskab LEGO Mindstorm Adventure Billedkunst TV- og filmproduktion Valgfagsønskeseddel for skoleåret 2017/2018 8. og

Læs mere

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2012-2013 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig Brorsonskolen p-fag 2012/2013 Kære elever og forældre. Brorsonskolen tilbyder alle elever i 6. og

Læs mere

KARISE EFTERSKOLE. Vi skaber rammerne for den tryghed og det nærvær, som vi mener, er en forudsætning for et rigt og spændende ungdomsliv.

KARISE EFTERSKOLE. Vi skaber rammerne for den tryghed og det nærvær, som vi mener, er en forudsætning for et rigt og spændende ungdomsliv. KARISE EFTERSKOLE På Karise Efterskole har alle elever særlige læringsforudsætninger, herunder unge med læringsvanskeligheder, udviklingshæmning og autisme. Vi tilrettelægger et læringsmiljø, hvor du vil

Læs mere

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2013-2014 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud har til dig p-fag 2013/2014 Kære elever og forældre. tilbyder alle elever i 6. og 7. klasse at deltage i en P- fagsordning med

Læs mere

Ikke alle elever vil kunne få deres første prioritet og det er ikke givet, at alle fag oprettes.

Ikke alle elever vil kunne få deres første prioritet og det er ikke givet, at alle fag oprettes. Valgfag på SIM Nu er det tid at vælge, hvilket valgfag du ønsker næste skoleår. Læs de næste par sider godt igennem og vælg så mindst 3 fag, som du skriver på tilmeldingen på sidste side i prioriteret

Læs mere

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE Nordskolen Nordskolen og Sydskolen LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR

Læs mere

Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE KLASSE

Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE KLASSE Sydskolen Asnæs LINJEFAG LINJERNE 7.-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR 8 ERHVERV OG IDE

Læs mere

Valgfag i skoleåret 14/15 for 3.-7. klasse

Valgfag i skoleåret 14/15 for 3.-7. klasse Valgfag i skoleåret 14/15 for 3.-7. klasse I det kommende skoleår vil eleverne fra 3.-7. klasse have valgfag 2 sammenhængende lektioner hver torsdag i normale skoleuger. Eleverne vil have mulighed for

Læs mere

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ 27 LINJERNE 7-9 Folkeskolerne i Odsherred Kommune skoleåret 2016/2017 Denne folder er en oversigt over

Læs mere

Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE KLASSE

Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE KLASSE Sydskolen Fårevejle LINJEFAG LINJERNE 7.-9. KLASSE VALG AF LINJEFAG Denne folder er en oversigt over de linjer, skolen tilbyder i 7.-9. klasse. Folderen fortæller dig og dine forældre om, hvad du som elev

Læs mere

Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014

Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014 1 Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014 Kære alle elever i kommende 7.-9.klasse 2013-14 Her i denne brochure kan du læse om de valgfag, vi udbyder på Byskovskolen Afd. Benløse i skoleåret 2013-14. Her er noget

Læs mere

Leg og bevægelse på Bistrupskolen, Birkerød skole, i Bistrup Hegn og i Rude skov. Herunder vil være aktiviteter som;

Leg og bevægelse på Bistrupskolen, Birkerød skole, i Bistrup Hegn og i Rude skov. Herunder vil være aktiviteter som; På dette valgfagshold får du mulighed for at få nogle oplevelser, som er ud over det sædvanlige. Vores undervisning har fokus på bevægelse, træning og sund kost - med udgangspunkt i naturen. Det vil sige,

Læs mere

Pop art, samtidskunst og meget mere kunst

Pop art, samtidskunst og meget mere kunst Januar - Juni 2018 Pop art, samtidskunst og meget mere kunst Har du en lille kunstner gemt i maven? Savner du billedkunst- /værkstedstimerne fra tidligere? Trænger din væg hjemme til et flot kunstværk?

Læs mere

Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes

Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes Nu skal du vælge! Ku du tænke dig et spændende valgfag? Har du lyst til at være sammen med dine kammerater til et anderledes fag? Ku du tænke dig at møde nye kammerater fra de andre afdelinger: Østre,

Læs mere

Linjefag på Hillerødsholmskolen

Linjefag på Hillerødsholmskolen Linjefag på Hillerødsholmskolen Et godt sted at lære - et godt sted at være Linjefagsinformation Skoleåret 2015/2016 Velkommen tilvalg af linjefag Siden skoleåret 2011/2012 har Hillerødsholmskolen haft

Læs mere

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER 1 NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE Denne folder er en oversigt over, hvilke linjer, du som elev kan vælge imellem,

Læs mere

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2018/19. Valgfag Side 1

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2018/19. Valgfag Side 1 Agerskov Kristne Friskole Valgfagshæfte Skoleåret 2018/19 Valgfag Side 1 Valgfag pa AKF Du sidder nu med papirer, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i efteråret 2018 og foråret

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2015/2016

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2015/2016 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2015/2016 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Profilfag er den nye satsning inden for faglig fordybelse på Vonsild Skole. Profilfag ligger

Læs mere

skolen åbnes VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE INTERESSER, STYRKER OG POTENTIALER NYE FAG X 2 lektiehjælp samarbejde lokale kultur fordybe sig

skolen åbnes VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE INTERESSER, STYRKER OG POTENTIALER NYE FAG X 2 lektiehjælp samarbejde lokale kultur fordybe sig VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE MÅL: Alle elever skal trives og blive så dygtige, de kan! 2+5 x 2 DANSK VEJEN DERTIL: En ny skoledag der er varieret, fagligt udfordrende og motiverende for den enkelte elev

Læs mere

Nye veje - Kreativitet og kommunikation Valghold 2016 17

Nye veje - Kreativitet og kommunikation Valghold 2016 17 Nye veje - Kreativitet og kommunikation Valghold 2016 17 Toftevangskolen - En bedre udskoling En bedre udskoling -- Valgfag 2015-16 Nye veje Kreativitet og kommunikation Toftevangskolen arbejder med valghold

Læs mere

Linjekatalog 2017/2018. Nordstjerneskolen

Linjekatalog 2017/2018. Nordstjerneskolen Linjekatalog 2017/2018 Nordstjerneskolen Kære elever og forældre! Det er en fornøjelse at præsentere kataloget over linjer i udskolingen! Nordstjerneskolens linjer er udarbejdet med en målsætning om at

Læs mere

- en vifte af muligheder

- en vifte af muligheder - en vifte af muligheder Velkommen Til et spændende og anderledes skoleår på 10. klasseskolen Øresund. Vi giver dig mulighed for: At komme i brobygning på en ungdomsuddannelse. At aflægge 10. klasseprøven

Læs mere

Valgfag til dig, som snart skal i 7. klasse

Valgfag til dig, som snart skal i 7. klasse Valgfag til dig, som snart skal i 7. klasse Alle skal have et praktisk/musisk valgfag i folkeskolen Et flertal i folketinget har for nylig truffet aftale om, at de praktisk/musiske fag i folkeskolen skal

Læs mere

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING På billedskole eller til maling og tegning kan du være kreativ og prøve at lave kunst på forskellige måder og med forskellige materialer. Tit

Læs mere

Praktiske-Musiske fag 7. kl. Tingstrup Skole,

Praktiske-Musiske fag 7. kl. Tingstrup Skole, Praktiske-Musiske fag 7. kl. Tingstrup Skole, 2012-13 Information Praktiske-Musiske Fag (PM-Fag) for 7. klasse I 7. klasse skal eleverne have 2 praktisk-musisk fag (PM-Fag) i løbet af skoleåret 2012-13

Læs mere

SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE. Valgfagshæfte. forår 2011. Valgfagsbeskrivelser 2010/11- forår

SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE. Valgfagshæfte. forår 2011. Valgfagsbeskrivelser 2010/11- forår SYDVESTJYLLANDS EFTERSKOLE Valgfagshæfte forår 2011 Valgfagsbeskrivelser 2010/11- forår VALGFAG Du sidder nu med et hæfte, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i foråret 2011. Vi

Læs mere

Praktiske-Musiske fag 7. kl. Tingstrup Skole,

Praktiske-Musiske fag 7. kl. Tingstrup Skole, Praktiske-Musiske fag 7. kl. Tingstrup Skole, 2013-14 Information Praktiske-Musiske Fag (PM-Fag) for 7. klasse I 7. klasse skal eleverne have 2 praktisk-musisk fag (PM-Fag) I løbet af skoleåret 2013-14

Læs mere

Bygaden Linjevalg 2018/19

Bygaden Linjevalg 2018/19 Bygaden Linjevalg 2018/19 Innovation og design Idræt International - Global Forord Af Kurt Simonsen Afdelingsskoleleder Bygaden Velkommen til Bygaden en udskoling med fokus på læring og fællesskab. Fredericia

Læs mere

Du kan vælge linjerne:

Du kan vælge linjerne: giver energi, overskud og fremmer læring. Du kan vælge linjerne: Uanset hvilken linje du vælger, er der fokus på: Fælles opstart på tværs af linjerne Fordybelse og fokus på din linje Aktiviteter og teori

Læs mere

Valgfag for 7.-9. klasse

Valgfag for 7.-9. klasse Baggesenskolen Beskrivelse af skolens valgfag Valgfag for 7.-9. klasse Boldspil Event Engelsk Fashion, Art & Design Fransk Få dit 12-tal i matematik Hjemkundskab med fokus på sund kost og motion Outdoor

Læs mere

VALGFAG Beskrivelse af valgfagstilbud for 7. årgang. Østerhåbskolen

VALGFAG Beskrivelse af valgfagstilbud for 7. årgang. Østerhåbskolen VALGFAG 2017-2018 Beskrivelse af valgfagstilbud for 7. årgang Østerhåbskolen Indhold Vælg med omtanke... 3 Kom i form... 4 Teknologi og innovation... 5 Skak... 6 Matematikken i maden... 7 Syværksted...

Læs mere

Folkeskolereformen. Informationsmøde Torsdag den 19. juni 2014 kl. 19 20.30

Folkeskolereformen. Informationsmøde Torsdag den 19. juni 2014 kl. 19 20.30 Folkeskolereformen Informationsmøde Torsdag den 19. juni 2014 kl. 19 20.30 1 Program for aftenen Velkomst og program Folkeskolereformen overordnet set Folkeskolereformen på BRS Arbejdsprocessen med folkeskolereformen

Læs mere

FORDYBELSESFAG HVORNÅR FÅR JEG SVAR?

FORDYBELSESFAG HVORNÅR FÅR JEG SVAR? FORDYBELSESFAG Du skal vælge et fag til dit skoleskema, der passer til dine interesser og evner, for det kommende skoleår 2018-19. Fordybelsesfagslektionerne kommer til at ligge som to sammenhængende lektioner

Læs mere

ÅBY SKOLE - VALGFAG. Obligatoriske valgfagsblokke 7. 9. klasse 2015 2016. Tilmeldingsfrist 22. juni på elevintra. Kære elever

ÅBY SKOLE - VALGFAG. Obligatoriske valgfagsblokke 7. 9. klasse 2015 2016. Tilmeldingsfrist 22. juni på elevintra. Kære elever Kære elever På Åby Skole samarbejder vi med UngiAarhus Silkeborgvej om valgfagsudbuddet. Derved har vi mulighed for både at udbyde nogle obligatoriske valgfag, som I SKAL deltage i og nogle frivillige

Læs mere

Fem spændende valgmuligheder til dig

Fem spændende valgmuligheder til dig Valgholdskatalog Fem spændende valgmuligheder til dig Kære elev i 7. klasse I denne folder får du en introduktion til fem spændende undervisningsforløb på NEXT Uddannelse København, som du kan vælge mellem

Læs mere

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 I 8/9. klasse kan du vælge mellem disse valgfag: SLØJD BILLEDKUNST TEATERKONCERT HJEMKUNDSKAB TEKSTILDESIGN SPANSK KOR RYTMISK MUSIK Der skal være mindst 16

Læs mere

VALGAVIS. 7., 8., 9. årgang på Virring Skole. 13-05-2014 Q:\Elever-klasser\Elevvalg\Valgavis 7-8-9 2014-2015.doc

VALGAVIS. 7., 8., 9. årgang på Virring Skole. 13-05-2014 Q:\Elever-klasser\Elevvalg\Valgavis 7-8-9 2014-2015.doc VALGAVIS 7., 8., 9. årgang på Virring Skole Til elever i 6., 7. eller 8. klasse og deres forældre. Af hensyn til planlægningen er det nødvendigt, at eleverne allerede nu vælger valg- og tilbudsfag for

Læs mere

Kirstinebjergskolen Havepladsvej

Kirstinebjergskolen Havepladsvej Linjer Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2016 2017 Velkommen til fremtidens skole Kirstinebjergskolen går i skoleåret 2016-2017 ind i sit 4. år som den største skole i Fredericia med ca. 1750 elever. Skolen

Læs mere

Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175. Linjer Fremtidens Skole årgang

Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175. Linjer Fremtidens Skole årgang Kirstinebjergskolen Havepladsvej 175 7000 Fredericia Tlf. 7210 6250 Linjer Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2016 2017 Afdelingen på Havepladsvej er Kirstinebjergskolens flagskib, hvor elever fra basisafdelingerne

Læs mere

Tonede linjer. Hjerting Skole - 8. og 9. årgang

Tonede linjer. Hjerting Skole - 8. og 9. årgang Tonede linjer Hjerting Skole - 8. og 9. årgang 1 Tonede linjer 8. og 9. årgang SÅDAN GØR DU! I kataloget finder du de 7 toninger, som Hjerting skole udbyder for 8. og 9. årgang i skoleåret 2018/19. - Du

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3. Billedkunst 4. Drama 5. Hjemkundskab 6.

INDHOLDSFORTEGNELSE. Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3. Billedkunst 4. Drama 5. Hjemkundskab 6. VALGFAG 2013/14 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3 Billedkunst 4 Drama 5 Hjemkundskab 6 Håndarbejde 7 Musik - stjerne for en aften 8 Sløjd 9 Sport &

Læs mere

10 erenringkøbing-skjern

10 erenringkøbing-skjern LINJEFAG og VALGFAG 10 erenringkøbing-skjern Ringkøbing 16/17 LINJEFAG Du skal vælge et linjefag som helårsfag: Studielinjen - Gym10 Tysk Samfundsfag Erhvervslinjen - Eud10 Praktik en dag om ugen Tematimer

Læs mere

DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY

DU GLEMMER ALDRIG DIN TID PÅ BROBY BROBY SPORTSEFTERSKOLE På Broby har du valgfag mindst tre gange om ugen, og du kan frit vælge mellem et bredt udbud af fag. Du får mulighed for at vælge nye valgfag tre gange om året, nogle fag udbydes

Læs mere

Valgfag skoleåret 2014-15

Valgfag skoleåret 2014-15 Valgfag skoleåret 2014-15 Kære elever og forældre Det er med stor glæde, at vi igen i år kan præsentere en valgfagsfolder, hvori vi kan tilbyde en række spændende, kreative og udfordrende undervisningstilbud

Læs mere

Upcycling. Store malerier. Skulpturer

Upcycling. Store malerier. Skulpturer Upcycling Begrebet upcycling dækker over at genbruge materialer og give dem en ny form en slags kreativ genbrug. Kan du lide at tænke kreativt og bruge dine hænder eller er du bare nysgerrig på hvordan

Læs mere

Linjer / valgfag på Skåde Skole

Linjer / valgfag på Skåde Skole Linjer / valgfag på Skåde Skole GENERELT Skåde Skole tilbyder fire linjer for elever i kommende 7., 8. og 9. klasse. Linjerne fortsætter i det resten af skoleforløbet. Eleverne skal vælge mellem: International

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Dronninglund Skole. Information om valgfag 7., 8. og 9. klasse 2017/2018. Maj Side: 1

Dronninglund Skole. Information om valgfag 7., 8. og 9. klasse 2017/2018. Maj Side: 1 Dronninglund Skole Information om valgfag 7., 8. og 9. klasse 2017/2018 Maj 2017 Side: 1 7.-, 8.- og 9. klasse Dronninglund Skole Du skal i skoleåret 2017/2018 gå i 7.-, 8.- eller 9. klasse, og du skal

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

MEDARBEJDERNE INFORMATION. Informationsaften for alle kommende elever er onsdag den 24. januar 2018 kl

MEDARBEJDERNE INFORMATION. Informationsaften for alle kommende elever er onsdag den 24. januar 2018 kl HVEM ER VI? Et energisk team engagerede lærere, som har en helt speciel interesse i at arbejde med og undervise unge mennesker Et personale der udfordrer dig fagligt og personligt En undervisning præget

Læs mere

Badminton, basket, bordtennis, volleyball.

Badminton, basket, bordtennis, volleyball. , Valgfag 2009 2010 Dette hæfte indeholder en kort beskrivelse af de valgfag, vi kan tilbyde i det kommende skoleår. De fag, der opnår tilstrækkelig tilslutning sættes igang. Der står ud for de enkelte

Læs mere

Få en lærerig oplevelse for livet

Få en lærerig oplevelse for livet Få en lærerig oplevelse for livet UNDERVISNINgen Eleverne siger om linjefagene... Er godt pga. de mange valgmuligheder. Er godt, fordi man selv har valgt det. Er meget seriøse og man lærer meget. Fedt

Læs mere

Overbygningen

Overbygningen Overbygningen 2018-19 Tre sammenhængende lektioner om ugen Èn dag om ugen for hele overbygningen Ø N S K E S E D D E L Sæt kryds ved 2 fordybelsesområder Elevens underskrift Forældreunderskrift Ønskesedlen

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

VALGFAG 2014-2015. Valgfag for 7., 8. og 9. årgang

VALGFAG 2014-2015. Valgfag for 7., 8. og 9. årgang VALGFAG 2014-2015 Valgfag for 7., 8. og 9. årgang I denne folder finder du oplysninger om de fag, du kan vælge imellem, når du skal vælge valgfag for næste skoleår. Undervisningen i de fleste af valgfagene

Læs mere

Valgfagsfolder skoleåret 18/19

Valgfagsfolder skoleåret 18/19 Kære elever og forældre på 7. årg. I det kommende skoleår 18/19 skal der vælges Temafag. Der er udarbejdet en liste over de forskellige tilbud. Nogle af tilbuddene er sammen med 8. og 9. årg. (se info

Læs mere

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2017/18. Valgfag Side 1

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2017/18. Valgfag Side 1 Agerskov Kristne Friskole Valgfagshæfte Skoleåret 2017/18 Valgfag Side 1 Valgfag pa AKF Du sidder nu med papirer, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i efteråret 2017 og foråret

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 3. periode skoleåret 2015/2016

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 3. periode skoleåret 2015/2016 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 3. periode skoleåret 2015/2016 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge nye profilfag.:-) Det er tid til at vælge nye profilfag:-) Profilfag

Læs mere

ELEV MED HEST LOVSANG SAMMENSPIL STØTTEDANSK

ELEV MED HEST LOVSANG SAMMENSPIL STØTTEDANSK Helårs valgfag ELEV MED HEST På LME har vi indledt et samarbejde med Ellum Rideklub, så du mulighed for at passe din hest, mens du går på efterskole. Rideklubben ligger kun 3 km fra efterskolen, her kan

Læs mere

14. jan. 2015. U-centeret. Fagbrochure for skoleåret 2015/2016. Retninger - Opbygning Fagpakker. Nyborg kommunes 10. klasse tilbud.

14. jan. 2015. U-centeret. Fagbrochure for skoleåret 2015/2016. Retninger - Opbygning Fagpakker. Nyborg kommunes 10. klasse tilbud. 14. jan. 2015 U-centeret Fagbrochure for skoleåret 2015/2016 Retninger - Opbygning Fagpakker Nyborg kommunes 10. klasse tilbud. side 1 2 veje igennem 10. klasse Faglighed - afklaring - oplevelser U-centeret

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

10. KlasseCentret. Dronninglund KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse!

10. KlasseCentret. Dronninglund KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! 10. KlasseCentret Dronninglund 2014-15 2 10. KLASSE en god start på din ungdomsuddannelse! Indhold 10. KLASSE DIT VALG! Introforløb 3 Tværsuger og skolerejse 3 Dit præg på arbejdsmiljøet 3 Brobygning 4

Læs mere

Rolf Krake Skolen Rolf Krakes Vej 7A 7500 Holstebro tlf. 96 11 63 00. Valgfag 2012-13

Rolf Krake Skolen Rolf Krakes Vej 7A 7500 Holstebro tlf. 96 11 63 00. Valgfag 2012-13 Rolf Krake Skolen Rolf Krakes Vej 7A 7500 Holstebro tlf. 96 11 63 00 Valgfag 2012-13 I valgfaget billedkunst er formålet at du skaber, oplever og analyserer billeder og derved dygtiggøres i at anvende

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Valgfagshæfte 2015/16

Valgfagshæfte 2015/16 Valgfagshæfte 2015/16 Hadbjerg Skole Valgfag Hadbjerg skole udbyder i skoleåret 2015-2016 en række spændende valgfag. Undervisningen i valgfagene er fælles for eleverne i 7. 8. og 9. klasse, og alle elever

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

Dit valg!fag 2015 2016

Dit valg!fag 2015 2016 Dit valg!fag 2015 2016 Kano Vil du gerne lære at padle kano? Friluftsliv Da vi laver et halvårs forløb på kun ca. 3 måneder, må du påregne at få senere fri fra valghold, hvis du vælger kanoholdet. Til

Læs mere

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej Havepladsvej Linjer - Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2014 2015 Fællesskab Læring Velkommen til fremtidens skole blev skabt i august 2013 og består af 3 basisafdelinger med elever fra 0.-6. klasse og en

Læs mere

VALGFAG 2016/2017 KONGSBJERGSKOLEN. Så skal der vælges valgfag for det kommende skoleår

VALGFAG 2016/2017 KONGSBJERGSKOLEN. Så skal der vælges valgfag for det kommende skoleår VALGFAG 2016/2017 KONGSBJERGSKOLEN Så skal der vælges valgfag for det kommende skoleår Det er blevet tid til at vælge valgfag for det kommende skoleår. Alle elever skal have 1 valgfag. Du kan se i valgfagskataloget,

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Valgfag 9. klasse. Skovvejens Skole

Valgfag 9. klasse. Skovvejens Skole Valgfag 9. klasse Skovvejens Skole 2017 FORORD Lærere og pædagoger i udskolingen på Skovvejens Skole har i foråret 2017 uarbejdet denne folder, som skal danne grundlaget for elevernes valg af valgfag.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ

7-9 LINJERNE KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ KUNST&PERFORMANCE SPORT&SUNDHED INTERNATIONAL INNOVATION&SCIENCE KOMMUNIKATION&LITTERATUR ERHVERV&IDÉ 27 LINJERNE 7-9 Folkeskolerne i Odsherred Kommune skoleåret 2016/2017 Denne folder er en oversigt over

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG

LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG 4 LINJER I UDSKOLINGEN DIT VALG GILBJERGSKOLEN INTERNATIONAL IDRÆT MEDIE & KOMMUNIKATION SCIENCE VI HAR SOM SKOLE EN AMBITION OM TIL STADIGHED AT GØRE EN GOD SKOLE BEDRE PÅ GILBJERGSKOLEN ORGANISERER VI

Læs mere

Valgfagshæfte 2015-16

Valgfagshæfte 2015-16 Valgfagshæfte 2015-16 Haderslev Realskole Valgfag i 8. og 9. klasse Valgfag er et tilbud til dig om at lære noget mere eller dygtiggøre dig i fag, du normalt ikke har på skemaet. Du skal have mindst ét

Læs mere

Linjens formål: Mål: Indhold: Indholdsplan Idræt og friluftsliv

Linjens formål: Mål: Indhold: Indholdsplan Idræt og friluftsliv Linjens formål: At eleven får indsigt i og gør sig erfaringer med naturens muligheder for oplevelser. At give eleven forudsætninger for at tage ansvar for sig selv og indgå i et forpligtende fællesskab

Læs mere

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2012-13

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2012-13 Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2012-13 Information Praktiske-Musiske Fag (PM-Fag) for 8.-9. klasse Skolen opfordrer til at alle vælger minimum et PM-Fag. Denne brochure indeholder en

Læs mere

Årsplan i idræt for 6.ABC for skoleåret 2012/13

Årsplan i idræt for 6.ABC for skoleåret 2012/13 Årsplan i idræt for 6.ABC for skoleåret 2012/13 Eleverne fra de tre 6. klasser har idræt sammen. De vil i løbet af skoleåret blive delt både i drenge- og pigehold, i klassehold og i blandede hold. Undervisningen

Læs mere

SommerCamp 2015. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler

SommerCamp 2015. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler SommerCamp 2015 Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler 1 2 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. 3 gode grunde til at tage på SommerCamp Studieforberedelse Vejledning Fællesskab 3 højskoler

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Linjekatalog 2018/2019

Linjekatalog 2018/2019 Linjekatalog 2018/2019 Kære elever og forældre! Det er en fornøjelse at præsentere kataloget over linjer i udskolingen! Generel information Nordstjerneskolens linjer er udarbejdet med en målsætning om

Læs mere

HVEM ER DU? Du har lyst til et anderledes skoleår med mulighed for at udfolde dig inden for de fag, som interesserer

HVEM ER DU? Du har lyst til et anderledes skoleår med mulighed for at udfolde dig inden for de fag, som interesserer HVEM ER VI? Et energisk team af engagerede lærere, som har en helt speciel interesse i at arbejde med og undervise unge mennesker Et personale, der udfordrer dig fagligt og personligt En undervisning præget

Læs mere

Valghold 2015/16 Hammerum Friskole

Valghold 2015/16 Hammerum Friskole Valghold 2015/16 Hammerum Friskole Teaterleg & drama Vi skal lave teater. Ud fra kendte eventyr skal I bruge fantasien til at skrive eventyr om til jeres egne teaterstykker, som I skal opføre for andre

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

UDSKOLINGSSPORET SPÆNDENDE VALGFAGSORDNING PÅ LANGMARKSKOLEN LANGMARKSKOLEN

UDSKOLINGSSPORET SPÆNDENDE VALGFAGSORDNING PÅ LANGMARKSKOLEN LANGMARKSKOLEN UDSKOLINGSSPORET SPÆNDENDE VALGFAGSORDNING PÅ LANGMARKSKOLEN LANGMARKSKOLEN UDSKOLINGSSPORET SPÆNDENDE VALGFAGSORDNING PÅ LANGMARKSKOLEN For at skabe et endnu bedre tilbud til vores udskolingselever har

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer Faglighed Fællesskab Kristendom Kreativitet Udfordringer På Nøvlingskov Efterskole kan man være sig selv Martin V skoleåret 14/15 Det bedste ved Nøv er, at man altid kan finde nogle at snakke med Kathrine

Læs mere

SommerCamp 2016. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler

SommerCamp 2016. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler SommerCamp 2016 Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler 1 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. 3 gode grunde til at tage på SommerCamp Studieforberedelse Vejledning Fællesskab 3 højskoler afholder

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14 Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14 Information Praktiske-Musiske Fag (PM-Fag) for 8.-9. klasse Skolen opfordrer til at alle vælger minimum et PM-Fag. Denne brochure indeholder en

Læs mere

10. klasse FJORDSKOLEN

10. klasse FJORDSKOLEN Bemærk! Du er først tilmeldt 10. klasse, når du har indleveret denne tilmeldingsseddel! Navn 10. klasse FJORDSKOLEN CPR nr. Adresse Telefon Forældre/værge Telefon Nuværende Skole Underskrift forældre/værge

Læs mere