Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 20, nr. 1 - Januar

2 INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2018 Foreningens bagkatalog... 2 Sæsonstart i Krudttønden 17/ / : Den sky romantiker... 6 Kalender... 8 Indkaldelse til generalforsamling Vore bedste Cornelis-viser 26/ Hugo Hutzelsider Masterclass-kursus, oktober Bestyrelsen m.m. adresser, kolofon FORENINGENS BAGKATALOG Af Stampe Villadsen I efteråret satte jeg mig for at få lavet et samlet katalog over alle de viser, der er sunget i VVK siden Kataloget blev lavet på basis af Koda-listerne fra vores hjemmeside, suppleret med digitalt materiale som omhyggeligt er samlet sammen af mine forgængere som formænd/forkvinder. Kataloget er dels en liste over alt, hvad der er sunget og spillet, suppleret med information om, hvem der har sunget og spillet de enkelte viser igennem årene. Kataloget kan hentes på hjemmesiden, og det er relativt nemt at finde rundt i. Det er et fascinerende katalog, der sætter tankerne i sving. I løbet af de 11 år er der sunget 1200 forskellige viser, hvoraf ca. 970 kun er sunget en eneste gang. Antallet af viser skyldes dels, at vi sædvanligvis holder vores koncerter ud fra et bestemt tema, dels foreningens politik om, at der minimum skal gå 2 år, før en vise bliver sunget igen. Det er en politik, der tvinger os til at forny os til glæde for os selv og publikum. Men det betyder også, at vi alle ligger inde med et stort lager af viser, vi har lært, og som kun bliver sunget én gang - i hvert fald i VVK s regi og det er lidt ærgerligt. Jeg synes, at vi skal prøve at få samlet op på den visesamling, vi tilsammen ligger inde med. Dette kunne sagtens foregå på hulemøderne, så der som et fast indslag til mødet blev sunget en 5-8 viser fra dette katalog af tidligere sungne viser, til glæde for os alle. Godt nytår. 2.

3 SÆSONSTART I KRUDTTØNDEN 17/ Anmeldt af Erik Nordahl Svendsen Det var et skrækkeligt vejr med torden og hagl og oversvømmelser på motorvejen, og københavnerne løb halvmaraton. Koncerten blev udsat en halv times tid, fordi vejret forsinkede flere sangere og akkompagnatører i at nå frem. Trods vejret fyldte publikum Krudttønden til sidste ekstrastol. De fik en mangfoldig og flot eftermiddag. Første del fejrede 60-året for Tivolirevyen AnnMari Max Hansen introducerede og kunne mindes miljøet som 8-9-årig, da hendes far var direktør og hovedkraft i Glassalen sammen med bl.a. Osvald Helmuth og Bodil Udsen. AnnMari kaldte Tivoli-revyerne nogle af de mindst fladpandede revyer i Danmark, og det gjorde hun under henvisning til, at hun selv havde medvirket i en del af de mere flade revyer. Temaerne var umiskendeligt 1950 erne, som var inden 1968! Autoritetstro ungdom, frygt for arbejdsløshed, far forsørger dem derhjemme og har fjernsynet på afbetaling, mor laver frikadeller og frygten for den næste krig, der vil blive den sidste. Det første nummer var dagens eneste duet. Stampe og Kim skulle vise, at ungdommen var livsfarlig, når den aldrig havde fået lov at være ung. De to herrer var måske vel unge til at virke som ældre herrer. Eller man laver man bare ikke ældre herrer af den slags nu til dags? Claus, Kim og Stampe Max Hansen var selv flygtet fra Hitler. I Uro dramatiserede Kim overbevisende hans mareridt fra drømmene, stærkt markeret på klaveret af Lise: angsten bliver man aldrig kvit. Et usædvanligt alvorligt nummer 3.

4 i en revy, næppe tænkeligt i dag. Derimod er det fuldt muligt at Leve over evne, som Leon i Osvalds ånd gav anvisning på når man bare kan slippe ud ad bagdøren uden at betale. Kim kom igen i nummeret Sagt op. Funktionæren på 59 år bliver uden varsel sagt op af chefen. Første tanker går til dem derhjemme, hvad skal han sige til dem? At der skal spares, er jeg den første til at forstå. Tivolirevyen i 1957 havde også mere bramfri numre. Annie leverede Bodil Udsens Kukkuk-tittit om at gå hjem og få tændt sin egen lille pyrolyse, når nu A.P. Møller ikke kunne få ild i sit værk. Et gedigent vrøvlenummer, Komiker-Kemiker, fik Stampe godt ud over rampen, hjulet af herlige rim som vårbrud/lårbrud og storslået/jordslået. Tak til Børge Müller. Poesiens blå blomst var dagens eneste monolog uden anden musik til end den, Vibeke Broby lagde til med sit dramatalent. Da manden vil skilles efter 17 år, tager hun det roligt og råder ham til ta hellere en prøveløbetid, og rigtignok kommer han tilbage igen efter tre dage, hun kunne jo ikke lave frikadeller. Moralen var: spil din rolle - helt ud, spil den godt. Det gjorde figuren, og det gjorde Vibeke, så hun fik dagens største applaus. Finn har sikkerhed og erfaring til at Vibeke: Pluk mig! bære Brev til Bulganin igennem. Det er en meget tidspræget historie om den lille købmand på Åboulevarden, der ikke kan få repareret hullet i taget, hvis ikke værten får sikkerhed for, at russerne ikke smider en atombombe ned i huset. Inger Christrup var kendt som Osvalds klaverstøtte, men havde også skrevet melodien til Hold da helt kæft, som Kim fremførte. Teksten var en satire over bl.a. den posede kjolemode, som gemmer kæledæggen inde i sækken. Afdelingen sluttede med, at Stampe gav Osvalds bravurnummer Åh-åh, som Osvald greb i luften, endnu mens Arvid Müller kun var begyndt at fordanske det italienske forlæg Volare. Også den gav et strejf af det vo- 4.

5 vede i og med, at det er min skyld, fru Jørgensen stadig ser strålende ud. Vi har det s gu godt! Anden del var kvindernes. Det var en hyldest til foreningens to viseskrivere Tove Reinau ( ) og Birgit Skole. Sidstnævnte overværede koncerten og fik et stort bifald. Vibeke Bonné, der har kendt Tove Reinau gennem mange år, sagde, at Reinau kunne forvandle en gemen popsang til en dejlig vise. Vibeke gav selv to eksempler på det med En sang om smil og Pigen i solen. Vibeke sang også den underfundige Visen der ikke er skrevet endnu, der har så ideelle ønsker til tema og melodi, at den måske aldrig bliver skrevet. Leon sang Halfdan Rasmussens naturpoesi med Reinaus poetiske melodi. Stampe fremførte Skabelsen med tekst af Johannes Johansen, en salme, som Reinaus melodi gjorde til en vise: Lad skabelsen ske. Birgit Skole er et mere satirisk gemyt og skriver selv teksterne til sine viser. Finn åbnede med sikkerhed hendes tema med Skadefryd om, hvor galt det kan gå, at en fallit bliver forhindret, og Drankervalsen om at drive alkoholismen som videnskabelig, systematisk forskning. Birgit Skoles troldspejl eller lyst til at vende på hovedet kom fint frem i Leons sang om ekskonens bryllup, hvor melodien var Birger Sjöbergs Den första gång jag såg dig, men her som den sidste gang og mindelsen om, at du var jo mest til tidsler og du vented altid modgang og var dygtig til at få det. Annie tog sig af at hade den perfekte kvinde i bladene, som kan alt og ser ud som en model. Birgit Skole syntes, hun fortjente at få et par flade, og det lod Annie os forstå. To af Birgit Skoles viser handlede om Jens Hansen. Inge Merete redegjorde for, at Jens foretrak kroen for kirken, som han kun blev slæbt hen til én gang: hans egen begravelse. Det blev oplyst, at Inge Merete ikke havde været på scenen meget længe; det lod sig ikke mærke. Vibeke Broby fulgte Jens Hansen ind i diskussionsklubben Tanke og ord, hvor han blev stum på talerstolen, men dog fik drukket noget vand. Birgit Skole er ikke bare skrap mod eks-koner, men også mod eksmænd. I visen om Mine aflagte mænd forsvarede Vibeke Broby sin trone som den, de aldrig kan glemme. Koncerten sluttede med Tove Reinaus meget sangbare En viselig aften. Og det var en dejlig aften med sol og luft, vi kom ud til, fyldte med ægte indtryk. 5.

6 22/ : DEN SKY ROMANTIKER Anmeldt af Hans Raahauge Den sky romantiker var komponisten Kai Normann Andersen, som denne eftermiddag drejede sig om. Annmari Sol var visevært og gav en fin og grundig indledning. Kai Normann Andersen ( ) var uddannet bankmand, men fokuserede tidligt på at at komponere og nåede at påroducerer næsten 1000 stykker musik. Hans første træffer var Du gamle måne, sunget af Arne Weel i Scalarevyen i Med overlæg var hverken den eller flere andre af hans mest kendte melodier med i programmet. Arne underholdt smukt på klaveret, imens vi fandt vores pladser, og Claus, Jørgen, Arne og Lise akkompagnerede de optrædende på fortrinlig vis. 6. Arne og Didde Efter et fællessangspotpourri lagde Didde for med tre viser: Mor er ikke hjemme med en ny, opdateret tekst, Jeg siger ingenting, for jeg er kuns et barn om, hvordan et barn oplever de voksne, og Jeg kender ikke noget der kan virke, klædt ud som slagter. Herefter kom Anders hyggeligt, det er ikke så tit han beærer os med besøg. Han sang Så tør han ikke komme hjem til sin mor, om skoledrengen, der oplever slemme ord, samt Der skal sjov til om, at man aldrig får lov til sjov.

7 Dejlige Hanne udøste suverænt sin kunnen først med Hot hot om en anatomistuderende og senere Med stok og med hat og med skæg om Charlie Chaplins farvel til USA i Finn optrådte overlegent som altid med to ikke kendte viser: Brevet fra Paris om et brev fra en bror om alt det, man kan opleve i Paris, og Jeg tæller først til sytten med tekst af Poul Henningsen, inspireret af Anders Gade anden verdenskrig om revyen som våben og om guderne i Grækenland, hvor tanken endnu var fri. Derefter et gensyn med Inge Merete med Dit liv bugter sig om melodier, der lyder bedst i pigemunde, og De små, små smil, som gør verden til din ven, og med små, små skridt går man i trit. Kim havde ikke mindre end 4 numre på programmet. Jamen hvor får han det fra, fantastisk fremførelse af alle fire uden teksthjælp: Drømmeland med moderne, aktuel tekst af Kim selv, bl.a., om at politikerne har hjemme i drømmeland, f.eks. Lars Løkkes sætten pris på sko! Dernæst Når de lune piger kommer listende om det fristende liv. Så I det lille eventyrland med delvis egen tekst inspireret af en Decameron-revy, men moderniseret af Kim bl.a. om SF s udtræden af regeringen og salg til Goldman Sachs. Sidst Vi stjæler fra folk også med delvis ny tekst af Kim bl.a. om Anne Mette Rasmussens Vild med dans. Marianne og Tom med guitarer charmede sig igennem først med Der var engang, denne smukke melodi fra filmen Bolettes brudefærd og dernæst Livets kulører, en PH-vise fra besættelsestiden om, at verden er hvid og sort - vi følger mennesker fra barndom til alderdom. Vibeke Bonné fremførte i vanlig smuk stil Jeg er på vej til dig om det bedste i verden, nemlig at være på vej til den, man elsker, og den korte melodi Hundens aftenbøn. Annmari gav et enkelt nummer: Det er en af de ting jeg har lært med PHtekst fra krigen om at kæmpe for det man har kært, selv om krigen rammer med knytnæveslag. En fin eftermiddag med stuvende fuldt af publikummer. 7.

8

9

10 INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes alle medlemmer (både vennekredsen og de aktive) til ordinær generalforsamling i Visens Venner København Tirsdag den 21. marts 2018 kl i FDF s lokaler ved Vanløse kirke Ålekistevej Vanløse Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabet 4. Valg af kasserer og tre bestyrelsesmedlemmer 5. Valg af revisor 6. Indkomne forslag 7. Budget og fastsættelse af kontingent 8. Eventuelt Ad punkt 4: Følgende nuværende bestyrelsesmedlemmer er på valg: Hanne L. Nielsen (kasserer) modtager ikke genvalg Laila Bork modtager genvalg Marianne le Dous modtager genvalg den sidste plads i bestyrelsen har været ledig siden sidste år Ad punkt 6: Ifølge vedtægterne skal forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, være bestyrelsen i hænde senest den 1. marts. 10. Og husk så lige kontingentet! 200 kr. pr. medlem, som bedes betalt senest den 29. januar (reg. nr. 1551, kontonr )

11 VORE BEDSTE CORNELIS-VISER 26/ Anmeldt af Helle Juul Sørensen og Erik Lund-Nielsen Søndag den 26. november Kedeligt vådt vejr med blæst, men det er vi jo blevet så grundigt vant til i efteråret. Vi Helle Juul Sørensen, kasserer i Visens Venner i Køge, og Erik Lund-Nielsen, formand i samme forening havde ikke tidligere været i Krudttønden, så vi skulle lede lidt, inden vi fandt indgangen. Inde i foyeren var der til gengæld lunt og god stemning, og dårligt havde vi fået overtøjet af, før vi fik øje på kendte ansigter - gode visevenner, som vi møder til arrangementer i viseregi rundt om i landet. Så føler man sig hurtigt velkommen. Lykkeligvis havde vi meldt vor ankomst i forvejen, så der var reserveret plads til os ved et af bordene i salen. Lykkeligvis, for der blev hurtigt fyldt op - der var næppe en ledig plads. Men dårligt havde vi fået placeret os ved bordet, før Stampe kaprede os til at skrive en anmeldelse af eftermiddagens udfoldelser på scenen. Efter at selvsamme Stampe havde budt forsamlingen velkommen og fællessangen Atten svaner sunget, blev vi vidne til en spændende Cornelis Vreeswijk-eftermiddag, som viseværterne Arne, Stampe og Vibeke styrede os igennem på forbilledlig vis. Vi er lidt misundelige på Visens Venner København, der blandt sine medlemmer har så mange og dygtige visefortolkere, som vi mødte den søndag eftermiddag - flere end vi har aktive i Køge. Og så har Visens Venner København efter sigende endnu flere aktive medlemmer. Vi nød eftermiddagen sammen med et viseoplagt og lyttende publikum. Vi vil ikke fremhæve nogen af solisterne, for de gjorde det alle godt hver på sin måde. Men vi var ikke mindst imponeret over det store forarbejde, der må have ligget bag eftermiddagens program. Selv om vi ikke er særligt kendte med Cornelis viser, ved vi, at ikke mange af dem foreligger i den dansk udgave. Det fremgik da også af programmet, at en meget stor del af viserne var blevet oversat eller gendigtet af dem, der fremførte dem den eftermiddag. En anden ting, der glædede os, var den måde, hvorpå programmet blev kædet sammen med kommentarer til indholdet i den næste vise eller 11.

12 omstændighederne for visens tilblivelse. Også her har der garanteret ligget et stort research-arbejde. 12. Jørgen Aagaard og Annette Gregersen Vi har begge oplevet viseaftener (-eftermiddage) i mange afdelinger af Visens Venner, og vi har næsten altid fået gode oplevelser nogle på særdeles højt niveau men det er ikke mange stede, hvor vi har oplevet et så homogent hold, som det vi oplevede i Krudttønden den 26. november. Bravo. Og vi kommer gerne igen ved lejlighed. MÆRKEDAGE Jørgen Ebert fylder 85 år den 7. marts 2018 Finn Schlanbusch fylder 75 år den 29. marts 2018 Hanne L. Nielsen fylder 75 år den 5. april 2018 Kim Ravn-Jensen fylder 60 år den 9. april 2018 Vi ønsker til lykke! Angående kontingentet: De 200 kr. pr. medlem kan indbetales ved kassen i Krudttønden. Medbring gerne udfyldt girokort.

13 HUGO HUTZELSIDER Mindeord af Annmari Sol I 1984 besøgte jeg Visens Venner i Nordsjælland, hvor jeg oplevede en helt særlig solist på scenen: Hugo Hutzelsider. Han slog benene væk under mig både på grund af sit visevalg, sin fortolkning og især for den scenevanthed, hvormed han leverede varen. Jeg skyndte mig at få ham som solist i min daværende hjemforening. Hugo kom - med Jørgen Storch ved klaveret - og serverede igen med samme træfsikkerhed sine viser: Anden violin, Olsen si r godnat, Sagt op etc.. Hans standupkomedieshow med at iføre sig en guitar står stadig lysende klart for mig. Mange år senere blev vi kolleger i samme viseforening, og det var dejligt at samarbejde med Hugo. Man var som visevært altid tryg, når man havde ham på programmet. En aften skulle Hugo optræde i Visens Venner i Ballerup, hvor jeg også var gæst. Samme eftermiddag havde hans akkompagnatør lagt sig syg, men så trådte Ballerups huspianist til. Efter en times prøve var de klar til at fyre den af. Det kan vist kaldes professionalisme. De senere år oplevede Hugo nogle benspænd rent helbredsmæssigt, men når han først var hjulpet op på scenen, var han knivskarp. Publikum kvitterede med et langvarigt, taktfast og velfortjent bifald. Hugo var, sekunderet af sin Grete, flittig til at møde op til foreningens hulemøder og koncerter også selv om han ikke selv stod på plakaten og han deltog ligeledes gerne i foreningens traditionelle nytårsfester. Hugo og jeg var enige om stort set alt vedrørende visefortolkning og sceneoptræden, men én ting var vi dybt uenige om, og det var, om man skulle holde mikrofonen i hånden eller lade den stå i stativet! Hugo var tilhænger af det sidste. Nu er den sidste bon slået, og ølombærer Olsen har sagt godnat. Æret være Hugos minde. 13.

14 MASTERCLASS-KURSUS, OKTOBER 2017 Af Vibeke Broby fotos ved Ole Christensen 14. Jon Hollesen underviser I weekenden oktober afholdt Visens Venner i Danmark master-class i visesang og fremførelse for de heldige 12, der - ud af mange tilmeldte fra hele landet - var blevet udtrukket. 27 visesangere havde meldt sig til som tilhørere. Arrangementet sluttede med en åben koncert, hvor de øvede viser blev fremført. Hele arrangementet foregik i meget højt humør. Lærerne var Jon Hollesen, der primært tog sig af instrukser omkring den dramatiske fremførelse, og Britt Hein, der forestod vejledning i den bedst mulige sangerkrop. Det var et godt kursus, hvor sangerne blev stærkt udfordret både i forhold til deres stemmemæssige bekvemmelighedszone og deres dramatiske ditto. Det var sjovt at stå i sangerstilling, som Britt Hein kaldte det: parallelle fødder med god gulvkontakt, let bøjede ben, bækkenet vippet let frem, holde om en fiktiv badebold, så ryggen breder sig ud og nakken bliver en forlængelse af rygsøjlen, så hagen ikke stikker frem. Så satte vi tungespidsen mod under- Britt Hein underviser

15 tænderne og trak vejret med modstand. Så kan det nok være, vores mellemgulv kom i aktivitet. Og sikke toner vi blev i stand til at frembringe! Flere af os sang toner, vi ikke havde brugt i årevis. Åbenbaring er måske så meget sagt, men der var store øjeblikke undervejs, hvor vi var lykkelige sammen med sangeren, der pludselig nåede nye stemmemæssige kvaliteter. Jon Hollesen udfordrede os især i forhold til vores visefigur. Hvem er det, der synger visen? Vi fik mange redskaber, bl.a. øvede vi det høje og lave kvindelige stemmeleje og i det høje og lave mandlige ditto. Og så gik det ellers over stok og sten, hvor vi legede med stemmer og attituder. Personligt afprøvede jeg en teenagepige med Varde-dialekt, en overklasse-hellerupfrue, som midaldrende, som gammel og som gammel og fuld. Mange af mulighederne kan nok ikke bruges i deres ekstreme form, men det at tænke ud af sin bekvemmelighedszone og ikke bare gøre, som man plejer, var en nyttig understregning. Jeg vil i hvert fald tænke mere over, hvem min visefigur er, fremover og lege med mulighederne. Både Jon og Britt var superdygtige lærere for os sangere. Hvad akkompagnatørerne fik med hjem i posen, er jeg mindre klar over. Men alt kan ikke rummes i ét kursus. Således var der ej heller fokus på de mere velkendte fælder i visesangen, altså at man kommer til at lægge trykket på ordene forkert, fordi man lokkes af musikkens rytme til at gøre så. Det klassiske eksempel er, at man synger postkasser i stedet for postkasser. Eller den, vi alle laver i fællessangen skovmærker dér og jordbær gror. Der gror sgu ingen skovmærker, der gror skovmærker. Ligeledes manglede der instruktion i overbindinger, således at visens tekst kommer til at hænge sammen. Det er en velkendt fare for visesangere, at vi kommer til at følge verselinjerne og musikken i stedet for at prioritere den sproglige sammenhæng, som vi gør det i talesproget Det må der fokus på en anden gang. Så vekslende lærere til sådanne kursus er nok en rigtig god ide, eller lige så godt: vekslende fokus. Måske kunne man finde et bedre afviklingssted end Restaurant Håndværkeren i Roskilde. Det var dyr mad og ikke særligt opsigtsvækkende. 125 kr. for morgenmad med bare nogle rundstykker, papost og rullepølse er slet ikke i orden. Men bortset fra det skal der herfra lyde en højlydt TAK for dette inspirerende og lærerige kursus. 15.

16 Afs.: VVK v/laila Bork, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse BESTYRELSEN Stampe Villadsen, formand, Livjægergade 44, 1. tv, 2100 København Ø / Hanne Nielsen, kasserer samt medlemsregister. kasserer@visensvenner-kbh.dk Vibeke Kirst, næstformand og aspirantkontakt, Tybjergvej 40, 2720 Vanløse. morkirst@yahoo.dk Marianne le Dous, Emblasgade 9, 2100 København Ø. marianne.le.dous@skolekom.dk Kim Ravn-Jensen, udeoptræden, Dæmningen 5, 2500 Valby. kim@ravn-jensen.dk Laila Bork, vennekredskontakt, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse. lailabork@hotmail.com Didde Mosegaard, Wiedeweltsgade 22, 2100 København Ø. didde.mosegaard@gmail.com Redaktion: Kim Ravn-Jensen (ansv.) og Stampe Villadsen CVR nr Kontingent: Kr. 200,- pr. år (januar-december) Girokonto ; Bankkonto (ingen checks) Vi edommen trykkes i ca. 150 eksemplarer og sendes/uddeles til Visens Venner Københavns medlemmer, alle danske Visens Venner-foreninger, til biblioteker og til andre organisationer. Bladet findes også på hjemmesiden. Næste deadline: 15. april

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse Balladebladet Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar 2018 Mødested og -tid Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse www.visensvennerslagelse.dk Viseaftener sædvanligvis 1. onsdag hver måned

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 19, nr. 3 - September 2017 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2017 Refleksioner over viser... 2 Tove Reinau og Birgit Skole... 3 Greveparret

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Kære visevenner! I næste uge - den 8. marts - får vi besøg af en kær ven af foreningen,

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 19, nr. 1 - Januar 2017 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2017 For de gamle, som faldt... 2 Giro 413 den 25. september 2016... 3 Jeppe

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset Program for 1. halvår 2017. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 24. januar 2017 Tirsdag 14, februar 2017 Tirsdag 14. marts 2017 Lokale 8 Fritidscentret (aflevere tekster til Randers

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2 Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Formanden har ordet.. 2 Siden sidst.. 3 September 2019 4 Oktober 2019. 5 November 2019 December 2019. Bestyrelsen..

Læs mere

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor?

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor? Læringsspørgsmål til de 15 sange Askepot 1. Hvorfor er det figuren Askepot, der er hovedperson? 2. Hvad er Askepots drøm? 3. Hvad er Askepots virkelighed? 4. Hvad vil Shu- Bi- Dua gerne fortælle med denne

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers.

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2018 29. årgang Randers ugen 2017 På glædeligt gensyn.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 18, nr. 3 - September 2016 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2016 September 2016... 2 Jørgen Jacobsen, 1919-2016... 3 Uden spredning blir

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig Jeg kender Jesus -1 Jesus kender mig Mål: Børnene får at vide, at Jesus kender og elsker dem, uanset hvem de er, og han ved hvad de laver. Tekst: Mark. 2, 13-17 (Levi kaldes til discipel). Visualisering:

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Lad os sige trosbekendelsen sammen. Vi synger den næste salme, Op al den ting.

Lad os sige trosbekendelsen sammen. Vi synger den næste salme, Op al den ting. Velkommen til friluftsgudstjeneste i Byoasen. Vi har jo virkelig været heldige med vejret, og vi har også virkelig været heldige med musikken, for i dag har vi fornøjelsen af akkompagnement til salmerne

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår Storstrømmen Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Godt Nytår Så er der atter gået et år på godt og ondt Det er gået over forventning med bestyrelsesopgaverne. Selv om

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 20, nr. 2 - Maj 2018 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2018 Hyldest til publikum... 2 Moralske og umoralske viser 14/1 2018... 3 11/2:

Læs mere

VELKOMMEN til V I S E A F T E N

VELKOMMEN til V I S E A F T E N Nr. 31 (200), august 2019 VELKOMMEN til V I S E A F T E N Fredag d. 13. september 2019 i Asminderød Sognegård Kære visevenner Da jeg har fået æren af at være visevært ved den første viseaften i sæsonen

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

På vores tur til Bad Bramsted var Hans Carl og Ronald med ledsager inviteret med, men det var kun Hans Carl og Kirsten der kunne.

På vores tur til Bad Bramsted var Hans Carl og Ronald med ledsager inviteret med, men det var kun Hans Carl og Kirsten der kunne. Vi har haft følgende aktiviteter: 3 Søndag den 13. nov. 2011, Tyrolermusik i Agerbæk. Fredag den 25. nov. 2011, jul i city, herefter julefrokost på Britannia. Søndag den 11. dec 2011, jul i city Søndag

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011. Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011. Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011 Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Generalforsamling i Mediecentret. Forårslyset så at sige buldrer ind i det propfyldte lokale. De var der fra hele gamle

Læs mere

DEN 2013. KNU Februar. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36. Årgang Nr. 357. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2013. KNU Februar. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36. Årgang Nr. 357. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Februar DEN 2013 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36. Årgang Nr. 357 Side 1 Lise Linderstrøm 8. februar Vibeke Raae 15. februar Mogens Nielsen 17. februar Redaktionen ønsker

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

VISENS VENNER HILLERØD

VISENS VENNER HILLERØD VISENS VENNER HILLERØD www.visensvennerhillerod.dk Referat af generalforsamling onsdag den 8. maj 2019 kl. 19.00 i Grønnegadecentret Referent: Annett Feddersen Vi starter med en fællessang Den blomstertid

Læs mere

Generalforsamling KGK-seniorklub

Generalforsamling KGK-seniorklub Generalforsamling KGK-seniorklub Tirsdag d. 29. oktober 2013 Dirigent: Referent: Peter Rørdam Anne Rygaard Beretning for Seniorklubben 2013 Når jeg kigger tilbage på året, som gik, tænker jeg, at det var

Læs mere

Ønskerne. Svend Grundtvig ( ). Udgivet 1876

Ønskerne. Svend Grundtvig ( ). Udgivet 1876 Ønskerne Svend Grundtvig (1824-1883). Udgivet 1876 Der var engang en fattig kone; hun havde en eneste søn. Han hed Lars, men han blev kaldt Doven-Lars, for han var så urimelig doven, at han ingenting gad

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012. Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2012 Lad mig starte med at slå fast, at året 2012 var et godt år såvel kunstnerisk som økonomisk. Viseaftener Det kunstneriske manifesterer sig jo i

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

August - September 2013

August - September 2013 August - September 2013 Forhaven på Lyngparken har fået en ansigtsløftning Aktiviteter på Lyngparken i August måned Onsdag, den 7. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 Torsdag, den 8. kl. 10.10 Gudstjeneste ved Morten

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 1 - Januar 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2014 At lære en vise... 2 Revyminder og Bodil Steen-viser... 3 Unge møder gamle

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Nr. 89 December 2001

Nr. 89 December 2001 Nr. 89 December 2001 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe Lige nu (12.jan.) er situationen at: Vi er så småt ved at få skrevet nogle tekster. Vi holder et nyt tekstmøde d.21.jan. i Borgerhuset

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen Aftenens taler ved Randbøldal Borgerforenings Skt. Hans Bål, var pastor ved Randbøl Kirke, Helle Pahus, der her forøger at få styr

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom 2016-2 1 Siden sidst. Tirsdag den 19. januar: Foredrag på friskolen i samarbejde med Nutidens Husmødre, Foreningen Norden, Friskolen og Lokalhistorisk Forening.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 11 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 13. oktober 2011 kl. 15.00 - ca. 18.00 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

EN HILSEN TIL DANMARK

EN HILSEN TIL DANMARK Fra Danmarks berømte SANGER, - SANGSKRIVER og KOMPONIST --- - J O H N - M O G E N S E N modtog vi den 8. maj 2017 denne friske og humørfyldte HILSEN til DANMARK, fordi JOHN MOGENSEN simpelthen ikke kunne

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: Vi skaber forventning i børnene - forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder Jesus, og

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

Music Mind Games i Børnehaven

Music Mind Games i Børnehaven Music Mind Games i Børnehaven Projekt med Malene Horsfeldt forår 2017 Deltagende børnehaver: Børnehaven Østergade Aldersgruppe: 3 (4) år (et par af børnene havde specielle behov og passede i udvikling

Læs mere

Aalborg Danse - og Spillemandslaug

Aalborg Danse - og Spillemandslaug Aalborg Danse - og Spillemandslaug Foråret 2014 Nytårsbal med Schmykkers Nøkker Lørdag den 18. januar 2014 Spillemandsfestival Lørdag den 12. april 2014 Trekanten Kultur & Foreningshus Sebbersundvej 2A,

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Leve Livet. Marts 2018

Leve Livet. Marts 2018 Leve Livet Marts 2018 Indholdsfortegnelse: Månedenens fødselsdage...1 Sangbogen...1 Mindeord...3 Livet leves...4 Beboerliste... 12 Rart at vide... 13 Månedskalender... 14 Redaktion: Anne-Marie Bolvig og

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Den gode invitation side 3. Lettere at komme ud af døren side 6. Den gode velkomst side 9. Det gode samvær side 13. Farvel og på gensyn side 16

Den gode invitation side 3. Lettere at komme ud af døren side 6. Den gode velkomst side 9. Det gode samvær side 13. Farvel og på gensyn side 16 Det kan være svært at fastholde sit sociale liv, når man bliver berørt af demens. Nogle af de største barrierer kan være, at man mangler nogle at følges med; at det er svært at være ny; og at man ikke

Læs mere

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling.

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling. REFERAT AF GENERALFORSAMLING 16.MARTS 2014 I DEN DANSKE KLUB Formanden Mónica Riemann bød velkommen. 1. Valg af dirigent! Carl Flemming Jacobsen blev valgt han gennemgik dagsordenen, punkt 6 blev ændret,

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere