Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 19, nr. 1 - Januar

2 INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2017 For de gamle, som faldt... 2 Giro 413 den 25. september Jeppe Aakjær den 6. november Tove Reinau Kalender... 8 Indkaldelse til generalforsamling Musikken havde ordet den 4. december Nye læsere kan begynde her Mærkedage Bestyrelsen m.m. adresser, kolofon FOR DE GAMLE, SOM FALDT Af Stampe Villadsen Jeg er lige hjemkommet fra 1½ måned i Italien. Her har jeg forsøgt at vænne mig til tanken om, at jeg nu er gået over i pensionisternes rækker. Indtil videre er det lidt uvirkeligt, men sol, forårstemperaturer og en uendelighed af tid har gjort sit til at hjælpe med tilvænningen. Efter sådan en oplevelse er det lidt svært at få VVK-rytmen, med månedlige hulemøder og arrangementer i Krudttønden, ind under huden. Det skal nu nok gå hurtigt, for VVK betyder også genindtræden i kredsen af engagerede og spændende visevenner. Foran mig ligger også planerne for forårets arrangementer. Planerne for Blandede Bolsjer, Søens sange, Nye Nordiske viser og Sange om flygtninge (Os har de aldrig generet) ser gode ud, og med arrangementerne følger en række nye viser som skal læres, og også læres så godt, at de er værd at lytte til. I løbet af 2016 er flere af VVK s ældre medlemmer afgået ved døden. Bjarne Lund og Jørgen Jacobsen døde i det tidlige efterår, og her i november døde Marjanne (Tove) Reinau. Det er altid sørgeligt, når gode venner og bekendte dør, - men døden er trods alt det eneste, der er sikkert her i livet - den kommer til os alle. I stedet for at sørge tror jeg, det er vigtigst at tænke på alt det de har givet os i levende live, både visemæssigt og menneskeligt. Kloge menneskers viden og måden at takle situationer på smitter af, og forhåbentligt kan andre også få glæde af den viden, vi på den måde har samlet og forhåbentlig videregivet. 2.

3 GIRO 413 DEN 25. SEPTEMBER 2016 Af Flemming Agersnap Søndag den 25. september startede Visens Venner København sin 64. sæson med fulde huse, så ekstra stole måtte hentes ind. Mange venner havde meldt sig med en vise, så Kim Ravn-Jensen som vært koncentrerede sig om viser før 1960 erne. Det førte til mange kendte viser og til, at der mange gange blev sunget med på kendte omkvæd. Der var en flot blanding af kendte og ukendte viser. Nogle blev annonceret ved visens titel, andre ud fra visens startlinie, som begge ikke var ret oplysende. Ofte er omkvædet mere oplysende. Forestillingen begyndte med, at Ragnhild spillede et fejende potpourri over Giro 413 s viser. Derefter var 14 visesangere og 4 akkompagnatører i ilden med en blanding af følsomme og sjove viser. For første gang var Arne med som endnu en dygtig akkompagnatør på otte af viserne. Én var Baby twist, som blev fremført af Kim og hans datter, Rose, med en perlende latter. Omvendt gravede Annie Karen Jønssons lidt sørgelige: Hvorfor er lykken så lunefuld og hvorfor er glæden så kort? frem. Vi hørte også Dansevise fremført af Hanne og Tom, som i virkeligheden er skrevet i stor hast, men på trods af det er blevet en slager. Programmet endte med fire mandlige sangere, der gav en kraftfuld fremførelse som Four Jacks syngende O Marie jeg vil hjem til dig og Mandalay. Som noget nyt var der denne gang 13 viser med akkompagnement af klaver plus guitar og elbas. Det blev nogle flotte musikstykker, men skabte nok også en vis konkurrence mellem vise og instrumenter. Det fører bl.a. til, at tempoet bliver mere ens og teksten ikke alt for nem at høre. En fornem start på sæsonen. 3.

4 JEPPE AAKJÆR DEN 6. NOVEMBER 2016 Af Anne-Lise Marcussen og Asger Lykkegaard Nielsen Der blev rigtig hurtigt fyldt op i Krudttønden til Jeppe Aakjærarrangementet den 6. november 2016, hvor Vibeke Kirst og Arne Mørch bød velkommen. Visens Venner ønskede at mindes Jeppe Aakjær i anledning af 150 året for hans fødsel, og især ønskede viseværterne at give et billede af både de kendte sange og af nogle for de fleste ukendte sange ligesom man ønskede og havde held til både at vise hans naturlyriske sange, hans sociale engagement og hans kritik af kirken og præsterne. Lige fra Mettes fortolkning af Den gule lupin over Vibeke Bonnés Jeg lægger mig i læet til Arnes Stensamlersken og Hannes Jens Vejmand-fortolkning før pausen. Efter pausen lagde Annie klædt som husmand ud med en fortolkning af kampsangen Kommer I snart I husmænd efterfulgt af Finns spændende fortolkning af Jeg er havren og Anna var i Anders kær. 4. Senere satte Ingegerd en masse følelser i gang hos publikum med sin meget bevægende fortolkning af Spurven sidder stum bag kvist. Arne, der Jørgen Aagaard og Ingegerd Hennelund blev præsenteret som debutant, bandt sangene sammen med mange oplysninger om Aakjærs liv. En af eftermiddagens sidste sange var Lysglimt på min rude fortolket meget smukt af Finn og med Jørgen ved klaveret. Alvoren sænkede sig over publikum. Og alvoren blev understreget af den sang, alle kendte: Stille hjerte sol går ned fortolket af Vibeke Bonné. Og eftermiddagen sluttede med fællessangen Skuld gammel venskab rejn forgo.

5 Tak til viseværterne og alle de medvirkende for en både oplysende og bevægende eftermiddag. Vi forlod Krudttønden i en opløftet stemning. Vi var startet med en fællessang: Nu er det længe siden, og det følte vi jo også i salen, men samtidig blev Aakjærs sange meget levende for os takket være de mange fortolkninger, vi fik lov at opleve denne eftermiddag. Arne Mørch Medvirkende var Arne Mørch, Mette Brabæk, Jørgen Aagaard, Marianne le Dous, Tom Løhr, Vibeke Bonné, Claus Alsted, Vibeke Kirst, Kirsten Brunbech, Hanne-Rikke Madsen, Annie Laksø, Finn Schlanbusch, Hans Raahauge, Ingegerd Hennelund og Didde Mosegaard. Alle leverede spændende oplevelser. Fællessang i Krudttønden den 6. november

6 TOVE REINAU Af Annmari Sol og Vibeke Bonné 6. Tove Reinau er død. Hun sov stille ind den 28. november 2016, 90 år gammel. Tove Reinau var kendt fra radio og ugeblade som en fantastisk smuk og dejlig kunstner, der drog på turneer rundt i verden (bl.a. Japan, hvor hun havde sit eget radioprogram gennem en hel måned) samt til verdens brændpunkter for at underholde vore udsendte FNsoldater med sine viser og sit inciterende guitarspil. Siden stillede hun sin showkarriere på pause for at følge sin mand i hans karriere. Tove Reinau kastede sig over at undervise børn på Musikskolen i Herning, og her blev hun en elsket pædagog og udgav flere bøger til brug for rytmik- og blokfløjteundervisning for børn. Da ægteparret flyttede til Nordsjælland i 80 erne, tog hun fat på at undervise voksne i guitarspil og visefortolkning. Hun blev engageret af Visens Venner i Danmark som underviser på visekursus på Snoghøj, og her viste hun sig som en varm og empatisk voksenunderviser. Samtidig genoptog hun sin karriere som entertainer og komponist, udgav visebøger samt engagerede sig mere i Visens Venner. I 1995 udgav hun sin seneste visebog, Samklang, og udgav en CD. I 1997 flyttede hun med sin mand til Frankrig og boede dér nogle år ind-

7 til hans død, hvorefter hun bosatte sig i Tåstrup og for alvor engagerede sig i Visens Venner København. Her sad hun i en periode i bestyrelsen. Fra sin ungdom dansede Tove Reinau ballet og dyrkede yoga, og selv i en meget høj alder kunne hun stadig smække benene op til over hovedhøjde samt udføre de 5 tibetanere. Ud over sit musikalske talent kunne hun male og tegne og skabe dukker med livagtigt udtryk, og desuden designede hun sine egne kostumer. Og så var hun den fødte krejler. Hun kunne gå på loppemarked og finde guld for en slik. Først da Tove for et par år siden blev udsat for et uheld og ikke længere var mobil, blev bensving og visesang lagt på hylden. Tove holdt humøret højt til det sidste: Jeg har haft et dejligt, langt og For 10 år siden indholdsrigt liv, så jeg har ikke noget til gode betroede hun os en af de sidste gange, vi besøgte hende i hendes hjem. Et varmt, dejligt og inspirerende menneske en god ven gennem 30 år. Hun vil blive savnet af alle os, der kendte hende. Æret være Tove Reinaus minde. KASSEREREN KUNNE SÅ GODT TÆNKE SIG, at alle medlemmer sørgede for, at deres navn, adresse og stod korrekt i hendes medlemsregister. Har du for eksempel droppet dit fastnetnummer uden at sige det? Husk at melde ændringer til kasserer@visensvenner-kbh.dk 7.

8

9

10 INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes alle medlemmer (både vennekredsen og de aktive) til ordinær generalforsamling i Visens Venner København Onsdag den 15. marts 2017 kl i FDF s lokaler ved Vanløse kirke Ålekistevej Vanløse Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabet 4. Valg af formand og tre bestyrelsesmedlemmer 5. Valg af revisor 6. Indkomne forslag 7. Budget og fastsættelse af kontingent 8. Eventuelt Ad punkt 4: Følgende nuværende bestyrelsesmedlemmer er på valg: Stampe Villadsen (formand) modtager genvalg Vibeke Kirst modtager genvalg Marianne le Dous modtager genvalg Kim Ravn-Jensen modtager genvalg Ad punkt 6: Ifølge vedtægterne skal forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, være bestyrelsen i hænde senest den 1. marts. 10. Og husk så lige kontingentet! 200 kr. pr. medlem, som bedes betalt senest den 31. januar (reg. nr. 1551, kontonr , men ingen checks tak!)

11 MUSIKKEN HAVDE ORDET DEN 4. DECEMBER Af Bjørn Larsen Melodierne til mange viser fører ofte en beskeden, tilbagetrukken rolle, medens man sidder og nyder teksterne, rimene og sangernes ageren. Nu havde Vennerne fået den glimrende idé, at de forsømte melodier og deres komponister for en gangs skyld skulle være i centrum. Akkompagnatørerne, der havde udvalgt viserne, tillod sig at lægge hele gennemspilninger ind midt i nogle af viserne, så melodierne kom til deres velfortjente ret. Og vi fik præsenteret komponisterne, hvoraf flere var mig ganske ukendte. Programmet på 24 viser fremført af 15 forskellige visesangere var fyldt med perler fra vores tilsyneladende uudtømmelige viseskat. Det er uretfærdigt at skulle anmelde så meget på så lidt plads, men jeg må nøjes med nogle enkelte og undskylder over for de øvrige. Mest vidunderlig var Karen Jønssons Han kommer og banker fra 1936 komponeret af den da kun 27-årige Karen med den siden så triste skæbne. Hanne-Rikke Madsen var præcis, som jeg altid har forestillet mig Karen Jønsson. Elegant i en fantastisk brokadekjole og med perler ad libitum gav hun den frække vise al den underspillede erotik, der kunne få enhver til at ønske, at man var blikkenslager. Vi fik flere andre fine kostumenumre, som Annmari Sol, der fremførte den skøre Kom til Norge min far iført ski og Ayio Rasmussens Konen med æggene, der virkelig var en bondekone, og Diddes Mosegaards Diogenesvise, hvor vi dog selv skulle forestille os tønden tænk om man havde kunne fremskaffe en tønde! Det er sjældent, at visevennerne vover sig ud i politiske viser, men Hugos Sagt op levede fint op Annmari Sol til Osvald Helmuths original fra I disse tider, hvor der skæres ned på alt - også på skatterne kunne man forestille sig, at Børge Müller i dag ville skifte direktøren ud med en nutidig socialminister. Det var gribende fremført. 11.

12 Hans Hartvig Seedorff og den ukendte Hugo Seligmans vise om Tre røvere fra Rold blev morsomt og dramatisk opført af Ulrik Reimann og Ragnhild Dissing. De jyske løjer er et eksempel på den type viser, hvor man tager et enkelt ord og finder alle de mulige rim, og derpå spreder dem jævnt ud over visen. Når mulighederne er brugt op, er visen færdig, og røverne kan gå grinende til galgen. Andre eksempler er f.eks. Osvaldviserne I den mellemste køje og Andresenvisen. Seedorffs viser er noget af det fornemste, der findes i viseskatkisten, og her fik denne nærmest irske røverballade en dramatisk fremførelse af Ulrik og Ragnhild. Der var også burleske sange som den skøre vise, hvor Vibeke Kirst forfulgte Jens August Schade og tilbød den gamle digter ALT, hvis han blot ville bruge hende som sin muse, og så var der PH s vise om Byen, som alle søger mod trods dens uhyrligheder, en vise, der bliver mere og mere aktuel, hvad man bekræftes i, hver gang man ser de vældige byggepladser i Nordhavn og Ørestad. Finn Schlanbusch havde fået den vanskelige opgave. Det er næsten umuligt at få PH s egen version med Bjarnhofs flygel som ledsager ud af hovedet, men Finn klarede det fint og viste hvorledes en ældre sag pludselig kan rumme overraskende aktualitet. Kim Ravn-Jensen havde fået en utaknemmelig vise om De uartige pigers julemand. Biograferne hærges for tiden at film som Bad Santa 1 + 2, og det er ikke særlig morsomt, så her vil jeg blot citere Peter Faber: Rør dog ikke ved min ga-amle jul. 12. Mette Brabæk og Jørgen Aagaard Vi blev belært om, at både Karl Bjarnhof og Inger Christrup har skrevet glimrende viser, og sådan kunne jeg blive ved, men jeg vil slutte med mit personlige højdepunkt. Mette Brabæk sang Taubes Calle Schewens Vals (1933) mest på dansk det er vist en fin tradition i forenin-

13 gen at synge dansk. Jørgen Aagaard fik lært os, at det er en rondo, og så fik vi ellers den fineste svenske naturerotik bragt direkte ind fra den skærgård, der altid minder om midsommer og svenske film, og som vækker de samme længsler som Karen Jønssons vise. Jeg har altid elsket Calle Schewens Vals, selv om jeg nu som ganske lidt ældre må holde mig til den gribende linje: Själv blandar jag fredligt mitt kaffe med kron till angenäm styrka och smak, mens jeg gerne hører dragspelets lockande ton ( kron er den folkelige betegnelse for kron-brännvin, svensk er et dejligt sprog). Lise Gerd Pedersen havde ordet Claus Alsted havde ordet Taube blev fremført af Mette og Jørgen og hans harmonika i en fejende vals, der gav længsler efter sommer og dans på en ø i Skærgården. Efter en fin eftermiddag kunne vi gå hjem fyldt af drømmemystik fra både Shakespeare og Vreeswijk og vide, at vi er af samme stof som viser gøres af, og at H.C. Andersens æg nok kan knuses, men at hans seks svaner kan blive til 18, samt at man burde være blikkenslager. 13.

14 NYE LÆSERE KAN BEGYNDE HER Bogen Den sky romantiker anmeldt af Kim Ravn-Jensen For at trække tingene lidt skarpt op kan man sige, at Visens Venner Københavns aktive medlemmer fordeler sig i to grupper: de, som mener, at dansk populærmusik og -sang har en gylden og særligt efterstræbelsesværdig periode omkring (dem hører jeg til), og de, som slet ikke kan forholde sig til et sådant udsagn. Finn Gravesen og Jakob Faurholt har i 2016 udgivet bogen Den sky romantiker på forlaget Clemmer Du. Den førstnævnte medlemsgruppe har med ét slag fået et standardværk til støtte for sin virkelighedsopfattelse. Kan den bog ikke bygge bro til de ikke-troende, er der intet, som kan På bogens titelblad står, at den handler om komponisten Kai Normann Andersen. Imidlertid gør forfatterne det fra første færd klart, at Kai Normann stort set udelukkende ytrede sig gennem sin musik, hvorfor den disposition, man normalt vil forvente af en kunstnerbiografi, ikke giver megen mening her. Det, læserne får i stedet, er en velorganiseret gennemgang af Kai Normann Andersens produktion med et lige så velorganiseret sæt tråde ud til den periode og det miljø, han arbejdede i. Resultatet er en samlet beskrivelse af den gyldne periode, hvor dispositionen både er original og velfungerende. Jeg har læst mange bøger om revyhistorie. De har ofte refereret til revyscener og spillesteder, men først nu har jeg set alle københavnske scener indtegnet på et kort ledsaget af en alfabetisk gennemgang af de enkelte steders historie herunder de gange, de har skiftet navn. Der er også en righoldig samling biografier over folk, som Kai Normann Andersen på en eller anden måde havde med at gøre. Plus overvejelser om og konkrete eksempler på, at musik og tekst kan smelte sammen til en helhed i hænderne på virkelig kyndige folk. Jeg tror, der kan tages endnu dybere spadestik inden for feltet (begrebet omkvæd nævnes slet ikke), men der er tale om en rigtig god begyndelse inden for et område, der hidtil kun har været behandlet i tidsbundne tekster med begrænset rækkevidde. I et værk på 342 sider er der også blevet plads til private oplysninger om Kai Normann Andersen. Også her har forfatterne været grundige og 14.

15 bringer udtalelser fra et nulevende barnebarn samt et bonusbarnebarn. Læser man, hvad de siger og især ikke siger, har man fået det indblik i Kai Normann Andersens privatliv, som man på nogen måde kan have krav på. Der er simpelt hen tale om en rigtig god bog, som jeg har fundet det værd at fordybe mig i. Fordi jeg har fordybet mig, og fordi jeg her og nu er boganmelder, vil jeg afslutningsvis bringe nogle mere kritiske bemærkninger: På side 31 bringes den halve sandhed, at dansen cakewalk er de hvides efterligning af de sortes adfærd. Sandhedens anden halvdel er, at de sorte efterlignede de hvides adfærd under gamle europæiske danse som for eksempel menuet. Bogen bringer en tiltrængt redegørelse for sammenhængen mellem populærmusik og dansegenrer. Men på side 250 betegnes Gå ud og gå en tur som en foxtrot, mens sangen på side 115 betydeligt mere retvisende kaldes en samba. I beskrivelserne af foxtrot og tango står der ingen steder, at dansetrinene i modsætning til musikken er 3-delte. Det er dog grunden til den uomgængeligt jævne puls, som karakteriserer musikken til disse danse (i modsætning til vals). Der står på side 105 om Herlig een sommernat, at den er helt uden det bid, besættelsestiden havde vænnet publikum til. At Osvald Helmuths lille mand føler trang til personligt at ombringe en udenlandsk statsleder i fredstid, er da et nok så radikalt udsagn. MÆRKEDAGE Arne Mørch fylder 75 år den 21. januar 2017 Laila Bork fylder 70 år den 13. april 2017 Vibeke Broby fylder 70 år den 22. april 2017 Jørgen Aagaard fylder 70 år den 12. maj 2017 Vi ønsker til lykke! 15.

16 Afs.: VVK v/laila Bork, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse BESTYRELSEN Stampe Villadsen, formand, Livjægergade 44, 1.tv, 2100 København Ø / Hanne Nielsen, kasserer samt medlemsregister. kasserer@visensvenner-kbh.dk Vibeke Kirst, næstformand og aspirantkontakt, Tybjergvej 40, 2720 Vanløse. morkirst@yahoo.dk Marianne le Dous, Emblasgade 9, 2100 København Ø. marianne.le.dous@skolekom.dk Kim Ravn-Jensen, Dæmningen 5, 2500 Valby. kim@ravn-jensen.dk / Jørgen G. Aagaard, udeoptræden, A N Hansens Alle 22, 2900 Hellerup. jg.aagaard@gmail.com Laila Bork, vennekredskontakt, Hyltebjerg Allé 60A, st. th., 2720 Vanløse. lailabork@hotmail.com Didde Mosegaard, Wiedeweltsgade 22, 2100 København Ø. didde.mosegaard@gmail.com Redaktion: Kim Ravn-Jensen (ansv.) og Stampe Villadsen CVR nr Kontingent: Kr. 200,- pr. år (januar-december) Girokonto ; Bankkonto (ingen checks) Vi edommen trykkes i ca. 150 eksemplarer og sendes/uddeles til Visens Venner Københavns medlemmer, alle danske Visens Venner-foreninger, til biblioteker og til andre organisationer. Bladet findes også på hjemmesiden. Næste deadline: 15. april

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 19, nr. 3 - September 2017 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2017 Refleksioner over viser... 2 Tove Reinau og Birgit Skole... 3 Greveparret

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 19, nr. 2 - Maj 2017 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2017 Tanker ved sæsonens slutning... 2 Blandede bolsjer den 22. januar 2017...

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår Hulemøde: kl i Helligåndshuset Program for 1. halvår 2017. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 24. januar 2017 Tirsdag 14, februar 2017 Tirsdag 14. marts 2017 Lokale 8 Fritidscentret (aflevere tekster til Randers

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 20, nr. 1 - Januar 2018 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2018 Foreningens bagkatalog... 2 Sæsonstart i Krudttønden 17/9 2017... 3 22/10

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013

Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Viser er ikke "finkultur" - men fin kultur Vises teksten ikke korrekt? Se den i din browser Nyhedsbrev nr. 2 / 2013 Kære visevenner! I næste uge - den 8. marts - får vi besøg af en kær ven af foreningen,

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40

Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40 Strofen 2018 Nr. 1 Årgang 40 Rigtig godt nytår til alle. Så skriver vi 2018, jeg har tidligere sagt, tiden er noget underligt udefinerbart noget, jeg synes et år flyver afsted, vi skal igen tage fat på

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse

Balladebladet. Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar Mødested og -tid. Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse Balladebladet Medlemsblad for Visens Venner i Slagelse Januar 2018 Mødested og -tid Kløverhuset-Teglværksvej 11, 4200 Slagelse www.visensvennerslagelse.dk Viseaftener sædvanligvis 1. onsdag hver måned

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 18, nr. 3 - September 2016 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2016 September 2016... 2 Jørgen Jacobsen, 1919-2016... 3 Uden spredning blir

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang Nørremarkskirken Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang 2016-2017 Kom-sammeneftermiddage Torsdag den 25. august kl. 14.30 Mit liv med musik Musiker og klaverstemmer, Ole-Peter Jørgensen Vejle Ole-Peter

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 20, nr. 2 - Maj 2018 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 2, 2018 Hyldest til publikum... 2 Moralske og umoralske viser 14/1 2018... 3 11/2:

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår Storstrømmen Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Godt Nytår Så er der atter gået et år på godt og ondt Det er gået over forventning med bestyrelsesopgaverne. Selv om

Læs mere

Aalborg Danse - og Spillemandslaug

Aalborg Danse - og Spillemandslaug Aalborg Danse - og Spillemandslaug Foråret 2014 Nytårsbal med Schmykkers Nøkker Lørdag den 18. januar 2014 Spillemandsfestival Lørdag den 12. april 2014 Trekanten Kultur & Foreningshus Sebbersundvej 2A,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Musikalsk billedfortælling

Musikalsk billedfortælling B H Musikalsk Følg med os ind i komponisternes verden til de steder, de udfoldede deres geni. Mens billeder ruller over lærredet, fortæller vi medrivende og humoristisk om deres liv og spiller deres musik

Læs mere

Historien bag Papageno og Papagena

Historien bag Papageno og Papagena Papageno & Papagena Historien bag Papageno og Papagena Børneoperaen Papageno og Papagena er inspireret af Mozarts opera Tryllefløjten. Det er en meget gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse,

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

I 1945 begyndte hun at oversætte børnebøger, siden voksenlitteratur og havde en meget produktiv karriere som oversætter, forfatter og digter.

I 1945 begyndte hun at oversætte børnebøger, siden voksenlitteratur og havde en meget produktiv karriere som oversætter, forfatter og digter. Måne og sol 1 Måne og sol, vand, luft og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans, 2. Jesus, Guds søn levede her og døde for os, lever i dag, ja, han er her, ja, han er her,

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 1 - Januar 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2014 At lære en vise... 2 Revyminder og Bodil Steen-viser... 3 Unge møder gamle

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Roms fontæner og pinjer

Roms fontæner og pinjer Roms fontæner og pinjer På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 På rejse med musikken Du skal snart på besøg hos DR SymfoniOrkestret. Her skal du høre symfoniorkestret spille to forskellige musikværker.

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

14 nye børnehaveklassesange

14 nye børnehaveklassesange 14 nye børnehaveklassesange Tekster: 0.A, 0,B og 0.Y Søndersøskolen 2007-2008 Indspilning af alle instrumenter: John Syberg Arrangement: John Syberg og Carton Sønder Teknik: John Syberg Guitar: Carton

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; ; 192(alterg.); 7

10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; ; 192(alterg.); 7 10. s.e. trinitatis Luk 19,41-48, 5 Mos 6,4-9, 1 Kor 12,1-7[8-11] Salmer: 403; 13; 300-332; 192(alterg.); 7 Lad os alle bede: Kære hellige ånd, vi beder dig tale til vores hjerte, så vi ser, hvad der rummes

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 17, nr. 1 - Januar 2015 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 1, 2015 Godt nytår... 2 Anne-Grethe Rosenbøg 1939-2014... 3 Unge møder gamle II

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor?

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor? Læringsspørgsmål til de 15 sange Askepot 1. Hvorfor er det figuren Askepot, der er hovedperson? 2. Hvad er Askepots drøm? 3. Hvad er Askepots virkelighed? 4. Hvad vil Shu- Bi- Dua gerne fortælle med denne

Læs mere

Johanne og Claus Clausen

Johanne og Claus Clausen Johanne og Claus Clausen 9. maj 2013 Denne historie handler om min kone Inger Clausens forældre Johanne og Claus Clausen. Johannes fødsel Johanne blev født den 30. januar 1917 i Skive. Hendes forældre

Læs mere

Referat fra Garantloekkens generalforsamling

Referat fra Garantloekkens generalforsamling Referat fra Garantloekkens generalforsamling Der er blevet afholdt ordinær generalforsamling i foreningen Garantloekken lørdag den 16. marts 2013 kl. 14 i Løkken. Referat: Indledning ved Kristian Andersen.

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger C a r l N i e l s e n E d v a r d G r i e g J e a n S i be l i u s Nordiske fortællinger m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Nordiske fortællinger I dette hæfte skal du arbejde med tre nordiske

Læs mere

www.visensvenner-kbh.dk

www.visensvenner-kbh.dk Medlemsblad for Visens Venner København. Årgang 16, nr. 3 - September 2014 www.visensvenner-kbh.dk INDHOLDSFORTEGNELSE - NR. 3, 2014 Sæt tænderne i en saftig visebog... 2 De aktives hulemøder... 3 Sommerbilleder

Læs mere

VELKOMMEN til V I S E A F T E N

VELKOMMEN til V I S E A F T E N Nr. 31 (200), august 2019 VELKOMMEN til V I S E A F T E N Fredag d. 13. september 2019 i Asminderød Sognegård Kære visevenner Da jeg har fået æren af at være visevært ved den første viseaften i sæsonen

Læs mere

Nr. 89 December 2001

Nr. 89 December 2001 Nr. 89 December 2001 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe Lige nu (12.jan.) er situationen at: Vi er så småt ved at få skrevet nogle tekster. Vi holder et nyt tekstmøde d.21.jan. i Borgerhuset

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 11 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 13. oktober 2011 kl. 15.00 - ca. 18.00 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem

Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem Kære pårørende på Højdevang Sogns Plejehjem Sundbyvestervej 97 2300 København S 2015 Kære pårørende se her! Vi har brug for dig i Bruger-Pårørenderådet, dig som vil være talerør for dine kære Vi mødes

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Le Sacre du Printemps

Le Sacre du Printemps Le Sacre du Printemps m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Stravinskij Du skal arbejde med et musikværk, der hedder Le Sacre du Printemps. Navnet er fransk og betyder Forårets Helliggørelse en

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2019 ORDINÆR GENERALFORSAMLING KLUB 60+ Ordinær generalforsamling 2019 20-02-2019 GENERALFORSAMLING 2019 Mødeindkaldelse Dagsorden Beretning Regnskab Dato: 21. januar 2019 Til medlemmerne af Klub 60+ Der

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Medlemsbrev nr. 2/2015

Medlemsbrev nr. 2/2015 Medlemsbrev til medlemmer af Visens Venner Køge Medlemsbrev nr. 2/2015 Kære Visevenner! Den 6. februar besøgte Visens Venner Taastrup Teaterbygningen i Køge. VV Taastrup er en af Danmarks største lokalafdelinger

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Nr. 3. August årgang. S O G N E T. Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn

Nr. 3. August årgang. S O G N E T. Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn Nr. 3. August 2010 30. årgang. S O G N E T Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn Ved organist Kristine Jørgensens 50 års jubilæum Langesø Skovkapel søndag den 1. august 2010. Det er og har været en ære og

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019

Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2. Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Årgang 22 Juli 2019 Nr. 2 Den nye bestyrelse, valgt på generalforsamlingen i marts 2019 Formanden har ordet.. 2 Siden sidst.. 3 September 2019 4 Oktober 2019. 5 November 2019 December 2019. Bestyrelsen..

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Tirsdag den 25. oktober 2016 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup.

Tirsdag den 25. oktober 2016 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Den, der ikke er med mig, er imod mig, og den, der ikke samler med mig, spreder.

Den, der ikke er med mig, er imod mig, og den, der ikke samler med mig, spreder. 1 Engang var Jesus ved at uddrive en dæmon, som var stum. Da dæmonen var faret ud, begyndte den stumme at tale, og folkeskarerne undrede sig. Men nogle af dem sagde:»det er ved dæmonernes fyrste, Beelzebul,

Læs mere

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers.

Randers ugen På glædeligt gensyn. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2018 29. årgang Randers ugen 2017 På glædeligt gensyn.

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Eroica m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n

Eroica m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Eroica m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Beethoven I dette hæfte skal du arbejde med et musikværk, der hedder Eroica. Det bliver spillet af et stort symfoniorkester. Musikværket Eroica er skrevet

Læs mere

Musikstafetten med Danmarks Underholdningsorkester og Tante Musika VIDEO 2 WOLFGANG, JEPPE OG CARL

Musikstafetten med Danmarks Underholdningsorkester og Tante Musika VIDEO 2 WOLFGANG, JEPPE OG CARL VIDEO 2 WOLFGANG, JEPPE OG CARL Jens Vejmand med fagter!!! Se også øve-video Tekst: Jeppe Aakjær, 1905 Melodi: Carl Nielsen, 1907 1. Hvem sidder der bag skærmen (hænder holdes op som skærm på hver side

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Feens kys m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n

Feens kys m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Feens kys m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Feens kys I dette hæfte skal vi beskæftige os med et musikværk, der hedder Feens kys. Det bliver spillet af et stort symfoniorkester. Musikken er

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. Mandag d. 28. marts 2011 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. Mandag d. 28. marts 2011 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler.

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler. Fredag d. 6. marts, var det national trivselsdag. 8 PALS-skoler i kommunen valgte at markere denne dag samlet. PALS-tovholderne havde overordnet planlagt dagen sammen, og der var valgt nogle aktiviteter,

Læs mere

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen:

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen: Korstævne 2016 Nr. 3, 2016 Læs i Pulsen: Korstævne.. s.1 Generalforsamling.. s.3 Årsregnskab. s.4 Anmeldelse s.6 Pulsen bliver digital Se side 4 Forum For Rytme i Kirken Medlemsbladet Pulsen udkommer 3

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Gislingegården, som vi skal besøge, her fotograferet i 1905. På trappen står ejeren Johannes Johannesen med hustruen Karen Margrethe,

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere