Fremmødte: 15 i alt. Josefine, Ida, Janne, Archana, Kristian, Emil, Abdul, Simon, Magnus, Mathilde, Mette, Tore, Kristina, Martin, Emmeli,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fremmødte: 15 i alt. Josefine, Ida, Janne, Archana, Kristian, Emil, Abdul, Simon, Magnus, Mathilde, Mette, Tore, Kristina, Martin, Emmeli,"

Transkript

1 Referat af MR opsupplerende møde Loungen d Valg af ordstyrer og referent Tilstede fra MR: Karen, Eirild, Christian, Mette, Ane, Mai-Britt, Vibeke, Sara, Josephine, Agnes, Ellen, Niels, Kristoffer, Katrine, Jelena, Malene, Lene, Christine, Lasse, Julius, Majuran, Marie, Nikolaj Afbud: Daniel, David, Bjørn, Rasmus, Nina R Fremmødte: 15 i alt. Josefine, Ida, Janne, Archana, Kristian, Emil, Abdul, Simon, Magnus, Mathilde, Mette, Tore, Kristina, Martin, Emmeli, Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden Januar referatet: punkt 5 Torben Bæk Hansen. Eventuelt: Eirild og Marie har meldt sig til at redigere har ikke gjort det endnu tydeliggør dette. Inflammations MCQ på 7. semester. Godkendt med rettelser Semester v. Ulla Breth Knudsen Generelt om semestret: 11. semester bliver det internationale semester på AU medicin. Ulla Breth Knudsen er kursusleder for dette. Første hold på det internationale semester starter til august Formålet med semestret er bla. at: Skabe et globalt udsyn på lægeuddannelsen, gøre udrejse nemmere og fremme netværk på tværs af landegrænser, samt øge engelskkundskaberne hos de studerende. Angående udvekslingsordningen: Det kan ofte være svært selv at arrangere udlandsophold - udlandsaftalerne som de har fået etableret på dette semester gør det meget nemmere. Der er samme høje uddannelseskvalitet som i Danmark, på de udenlandske universiteter der er med i den aftale de har sammensat. AU ligger blandt den ½ procent af de bedste universiteter i verden. Partnere til dette semester ligger herunder alle blandt de bedste 3%. Der skal foregå en 1:1 udveksling mellem de involverede universiteter, men udligningen skal foregå over en treårig periode. De studerende søger om udlandsophold i hhv. december og maj måned, de kommende år.

2 Arbejdet med 11. semester gik i gang i august 2014 hvor en styregruppe og projektgruppe blev etableret. Dekan og studienævn godkendte deres forslag ang. semestret i juni Semestrets fag er: Pædiatri, gyn-obs, klinisk genetik, retsmedicin, radiokologi, klinisk farmakologi, klinisk immunologi, patologi, Biokemi (hæmofili og trombose center) Workshop: I marts kommer alle lektorerne på workshop de skal træne deres engelskkundskaber, lære at oversætte materialet, være mere eksplicitte i undervisningen og lave blended learning. Angående optag af internationale studerende: de universiteter som sender studerende til AU, screener deres studerende. Dette kommer nok først op at køre til august. Der er desuden oprettet en kommunikationsgruppe som skal formidle info om semestret ud til de studerende. Holdsætning og sociale forhold: begynder de at arbejde på nu her. Fx ift. hvordan de internationale studerende skal etablere netværk. Skal de være i Aarhus alle sammen? Skal man lave en form for buddy-ordning med de danske studerende, etc.. Eksamen: alt er på engelsk, ved OSCE kan man dog vælge sprog (dansk eller engelsk). Kriterier ved udvælgelse til udrejse: er hhv. karaktergennemsnit og motiveret ansøgning. Dette kan fx være en beskrivelse af: hvorfor ønsker jeg at rejse ud, Hvorfor ønsker jeg at være på dette specifikke universitet. Samtidig er det også godt at sende anbefalinger med, og beskrive ens personlige kompetencer som gerne må række ud over de faglige. Kommentarer: Folk har søgt i december nu her men de får først at vide om de er kommet ind i august mange springer fra af den grund. Behandlingstiden ift. ansøgninger kunne godt gøres kortere. 4. Opsupplering af nye medlemmer v. FU Oplæg: MR har 30 fuldgyldige medlemspladser. Der er 28 fuldgyldige medlemmer inden opsupplering foretages og 3 suppleanter (Eirild, Bjørn og Lasse). De 2 fuldgyldige pladser som var ledige, udfyldes af Malene og Mette som før var suppleanter.

3 Alle suppleanter kan være med i udvalg, facebookgruppe, fester osv. Det eneste man ikke må, er at stemme, men såfremt fuldgyldige medlemmer mangler, er der mulighed for at stemme. Der er 12 personer som gerne vil være med som suppleanter. Disse skrives på listen og tilføjes facebookgruppen osv. 5. Aflyst undervisning v. FU Oplæg: I januar snakkede vi på mødet om at semesterrepræsentanterne skulle samle information om aflyst undervisning. Der er lavet et dokument til at plotte denne information ind i, og det er at finde på MR s facebookgruppe. 6. Økonomi v. Ellen Fortsat orientering om økonomien orientering Forslag til brugen af midler fremadrettet diskussion & beslutning Oplæg: Uni har betalt udgifterne til årets underviser da det er en studiefaglig aktivitet, og derfor ikke skal dækkes af MRs egne midler dette skal skrives i de hvide bøger. På MRs dropbox ligger de hvide bøger de beskriver hvad de forskellige udvalg laver og regler og retningslinjer for disse. Budget for 2015, fremlægges og godkendes af MR medlemmerne. Brugen af indestående kapital fremadrettet: Oplæg: Investeringsmøde skal aftales med banken. Der skal besluttes hvad der skal ske med de penge som MR har investeret i aktier. Det som pengene skal bruges på, skal kunne gavne de medicinstuderende bredt derfor har MR ventet med at bruge pengene, for at være sikker på at bruge dem på noget relevant og vedkommende for de studerende. Budget for 2016: Rettelser: Gaver bliver 1000 kr. Transport 2500 kr.. ÅU osv kr. Budgettet godkendes herefter. 7. Rengøringsdame til køleskabe? v. VU Diskussion Beslutning Rengøringsdame Midtvejsrengøring af studerende.

4 Oplæg: I slutningen af semestrene er køleskabene altid fyldt med rådne ting. Derfor er der nu indført en kasseordning: For at få en kasse i køleskabet, skal man i løbet af semestret gøre det rent én gang. Angående madpakke-skabene: Rengøringen på AU vil gøre dem rene, 2 timer om måneden. Dette koster kr. om året og kan trækkes over EAN. Rengøringsfolkene vil derudover tømme køleskabene hver mandag morgen kl Hvad mener MR om dette: Godt forslag, dog er det vigtigt at få sat sedler på køleskabene så folk ved at maden bliver fjernet. Konklusion: Forslaget er vedtaget. Det kommer op at køre i den kommende uge. PRIT ligger info ud på facebooksiden. 8. Studenterrådets Fællesråd v. Julius Orientering -- Beslutning Oplæg: Studenterrådets fællesråd er en sammenslutning af alle fagråd på hele Aarhus universitet. Medicinerrådet har 3 pladser. AUpus (Aus studenterpolitiske råd) er et underråd under dette, som man kan komme til at sidde i, hvis man sidder i fællesrådet der er valg på næste fællesrådsmøde til AUpus. I dette råd er der møder 7 gange årligt, af 3 timer. Studenterrådet arbejder generelt for universitetet, og de sidder med til møderne i fællesrådet. Det er godt sted at møde folk fra andre studier. Hvem fra MR kunne tænke sig at sidde med i studenterrådets fællesråd? Konklusion: Majuran og Julius fortsætter. Magnus bliver det tredje medlem. 9. Bogauktion v. Niels Orientering De gamle og nye bøger er blevet sorteret på MRs bibliotek. Der skal afholdes en auktion i varmestuen hvor disse skal sælges. Der er i den forbindelse lavet en aftale med UMBI: d. 4. marts vil der således afholdes BOGBAR, hvor der sælges bøger til kl. 18. Joakim fra revyen er auktionarius. En seddel med en oversigt over de bøger man kan byde på, sendes ud sammen med eventet. Pengene går til læger uden grænser. Eventet er samme dag som faglig dag dette skal der tages hensyn til.

5 10. Samarbejde m. IMCC - Herunder nedsættelse af et internationalt udvalg, der både omhandler samarbejde med IMCC og AMEE. v. Ellen (MR) og Emmeli (Emmeli er med i national bestyrelse i IMCC DK. Hun er desuden delegationsleder på generalforsamlingerne) Orientering -- Beslutning - Oplæg: Jesper (gammel IMCC er) har foreslået at IMCC og medicinerrådene i Danmark kunne arbejde sammen om at komme rundt i verden til konferencer. IMCC er med i den internationale organisation IFMSA, og de har nogle interessefællesskaber som omhandler forskellige ting. Der er bla. et der handler om medicinsk uddannelse. Jesper vil gerne sende nogle fra MR DK med til dette da MR er mere inde i stoffet ift. medicinsk uddannelse. Der er møder 2 gange årligt, og 1 gang årligt er der et europæiskmøde. Traditionelt har medicinerrådene haft to pladser, men har aldrig brugt disse. De vil have det officielt indskrevet i vedtægterne, at MR råder over disse pladser, da det indtil nu kun er overleveret mundtligt. Om generalforsamlingerne: På de internationale generalforsamlinger er der 126 medlemsorganisationer fra 121 lande. Der er 6 interessefællesskaber som IFMSA arbejder indenfor. SCOMEE er den komitee som MR kan være med i. Ingen på IMCC har været med på disse sessions som SCOMEE afholder. På møderne taler man om optimering af medicinsk uddannelse på et globalt plan dvs. globale problemer diskuteres: Fx hvordan klinikophold optimeres, kommunikationsundervisning på uddannelserne, nye og spændende undervisningsformer, samt hvordan man kan lære af hinanden på tværs af landende. Opstilling af et internationalt udvalg i AU MR: Det optimale ville være at sende 2 afsted fra en af MRs afdelinger i DK. Ellen har lavet en plan så man kan skiftes til at tage af sted fra de forskellige MR afdelinger. Næste internationale møde er i Mexico i slutningen af juni og starten af august. MR får et større internationalt erfaringsgrundlag. Der skal herunder søges rejsepulje. Det skal også besluttes, hvordan det hele skal koordineres og hvordan der skal søges penge. Derfor skal der nedsættes et internationalt udvalg i MR som tager dette med videre. Derefter skal det koordineres med de andre medicinerråd. Et møde skal holdes medio marts. MRs udvalg skal også beskæftige sig med AMEE konferencerne (d august i Barcelona). I KBH får de 10 med til AMEE hvert år - det burde MR AU også kunne få, så dette skal der også arbejdes på. Konklusion: MRs internationale udvalg består af: Julius, Mette, Abdul, Katrine. 11. UPUU v. Nina Orientering Udskydes.

6 12. Begrænsning på forskningsår v. Mai-- Britt Orientering Se referatet fra MR mødet i januar, for en uddybning af problematikken ift. forskningsåret og begrænsning af dette. Oplæg: MR, SMS og FADL har besluttet at de vil gå til pressen med sagen, og kontakte politikere. Det er reelt nok at der kommer begrænsning på forskningsåret, men dette skulle være meldt ud langt tidligere, og derfor skal sagen tages videre. De har fået en journalist til at hjælpe dem med at skrive en pressemeddelelse som sendes ud snarest. Desuden vil man ud over at kommentere på den konkrete begrænsningssag på AU, også sætte fokus på problemet med forskningsår og hvordan disse finansieres eller rettere ikke bliver det. De vil således kæmpe for at universiteterne ikke skal straffes økonomisk for at have forskningsårsstuderende (disse bliver ikke færdig på nomeret tid, hvorfor universiteterne den vej igennem bliver straffet økonomisk). Kommetarer til ovenstående problemstilling: På RUC havde man nedsat et råd med både studerende, VIP ere og TAP ere til at stå sammen i en pressemeddelelse kunne man også gøre dette i forhold til denne sag? - Der er blevet snakket med Jens Kristian Djurhuus ift. dette han mente at de studerende ville stå stærkere uden VIP ere og TAP ere, da disse kan have andre motiver end de studerende for at støtte op om sagen, hvilket kan skabe mere forvirring ift. budskabet, end det kan gavne. Dog vil man sende mails til VIP er og TAP er undervejs i processen, så de ved hvor de studerende står. Konklusion: MR skal fortælle om hele den proces der er sat i værk ift. problematikken. Dette skal PRIT formulere på facebook. 13. MRs Black Board side v. Mai-- Britt Orientering Diskussion Oplæg: MR er på BB som den første forening på medicin. Måden man finder MR på, er ved at trykke på Community og så søge på Medicinerrådet. Når man har fundet MR, trykker man på enroll. AU library skulle have givet en intro til BB til de nye studerende dette er dog ikke sket, og de henviste i stedet til Health fakultetet, som igen sendte den videre og sagde at det var blevet pålagt tutorerne at undervise de studerende i det. Forslag: Man kunne også undervise i BB på studiekompetencedagen. Konklusion: Mette kontakter Lisette ift. at få undervist i BB på studiekompetencedagen.

7 Oplæg: Skal vi bevare AU siden ( nu hvor vi både har Facebooksiden og MRs BB? Kommentarer til ovenstående problemstilling: Mange googler sig frem til MR, så det er godt at vi også har en AU side. Det ville desuden være synd at nedlægge siden, før BB er fuldt funktionsdygtigt. Hjemmesiden kan være mere statisk end BB. Konklusion: BB skal opdateres med semesterrep. og mødedatoer. 14. Eventuelt Festudvalget: Det er besluttet at MR skal have en minigolfdag I kan stemme på hvilken torsdag det skal være, inde på facebook. Minigolf er gratis som studerende om torsdagen derfor skal det foregå en torsdag. Alkohol og mad er for egen regning. Oplæg om MCQ: Lotte O niel fortæller om MCQ eksamener kommer til næste møde. Innovationsvalgfag: Man vil lave et valgfag om innovation på 9. semester. Akkrediteringsudvalget: de var på besøg i januar. Status på akkrediteringsgodkendelse kommer i løbet af foråret. Studiemiljøarbejdsudvalg: Der arbejdes på et udkast nu her til foråret. Medicinerhuset Opdatering på ombygning: Oplæg: Der er stort pres på huset ift. gruppepladser. Ombygningsudvalg er lavet i MR, og her har man lavet en ombygningsplan så der kan komme flere grupperum. I går snakkede de med Connor han har fået lov til at varetage en etage i kineserhuset som kan bruges til kontormiljø. Medicin får denne stillet rådighed det betyder at der både kan laves opbevaring og kontorpladser her, og etagen kan således fungere som et fælles foreningssted. Tidshorisont: det kan stå klar til primo 2017.

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år.

Referat af MR møde. Oplæg: Tharsika og Kristoffer var afsted, og vil gerne opfordre til at folk tager med næste år. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 02/06/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Afbud: Archana, Jelena flere afbud er sendt på mail. Tilstede: Tharsika,

Læs mere

Dato og tid: 06/04/2016 kl Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260)

Dato og tid: 06/04/2016 kl Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Dato og tid: 06/04/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) 2. Tilstede: Daniel, Nikolaj, Mathilde,

Læs mere

Referat for september-mr-møde

Referat for september-mr-møde Referat for september-mr-møde Deltagere: Christian, Ellen, Christine, Niels, Nikolaj, Mette I, Mette H, Caroline, Daniel, Kamilla, Julius, Archana, Estrid, Katrine, Tharsika, Tim, Agnes Afbud: Helene,

Læs mere

Tal for Aarhuspladser - ret dette i seneste referat. Punkter til eventuelt tilføjes. Ellers er begge dele godkendt.

Tal for Aarhuspladser - ret dette i seneste referat. Punkter til eventuelt tilføjes. Ellers er begge dele godkendt. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes. Referent: Silje Tilstede: Mai-Britt, Daniel, David, Nina, Martin, Ellen, Mette, Josephine, Malene, Agnes, Sara, Ane, Bjørn, Katrine,

Læs mere

Referat af MR opsupplerende møde

Referat af MR opsupplerende møde Referat af MR opsupplerende møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 24/02/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Silje er referent, Peter er ordstyrer Tilstede: Peter, David, Vibeke, Karina,

Læs mere

Referat af februar-mr-møde

Referat af februar-mr-møde Referat af februar-mr-møde Deltagere: Niels, Julius, Abdul, Ida, Tharsika, Julie, Archana, Magnus, Daniel, Janne, Katrine, Andreas, Ellen, Mette I, Nikolaj, Kamilla, Mai-Britt, Christine, Rasmus, Vibeke,

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde 1 Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Tharsika, Martin, Christine, Mai-Britt, Josephine, Vibeke, Christian, Archana, Anne-Sif, Gideon, Andreas, Daniel, Julie, Mette H, Helene, Mette I, Julius, Kamilla,

Læs mere

Dagsorden for MR møde d

Dagsorden for MR møde d Dagsorden for MR møde d. 14.1.2016 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Tilstede: 21 MR repræsentanter 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat fra decembers møde ligges

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Mai-Britt, Sara, Ida, Christine, Karen, Niels, Vibeke, Malene, Helene, Anne-Sif, Martin, Mette I, Andreas, Rasmus, Daniel, Julie, Magnus, Christian, Julius, Kristoffer,

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 05/09/2016 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset. Ordstyrer: Agnes Referant: Marlene Tilstede: Ida, Helene, Mai-britt, Karen, Sara,

Læs mere

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015.

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Referent: Silje. Ordstyrer: Agnes Tilstede: Julius, Eirild, Rasmus, Lasse, Johanna, Vibeke, Nina B, Agnes, Amalie, Kristoffer, Peter, Mai-Britt, Ane,

Læs mere

Referat af MR møde. Godkendt. Punkt om møde ang. optimering af medicinerhuset tilføjes til dagsorden.

Referat af MR møde. Godkendt. Punkt om møde ang. optimering af medicinerhuset tilføjes til dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Referat af MR møde Dato og tid: 18/05/2015 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Tilstede: Nina R, Rasmus, Amalie, Niels,

Læs mere

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 1 Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 Deltagere: Ellen, Agnes, Niels, Nikolaj, Marjuran, Anne-Sif, Ida, Janne, Daniel, Katrine, Magnus, Julie, Christine, Andreas, Mette H, Mette I, Helene, Gideon,

Læs mere

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl. 17 19 Loungen, Medicinerhuset 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Khoa Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Rettelse til referat:

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde Dagsorden for MR møde Afbud: Caroline, Estrid, Magnus, Tilstede: Anders, Niels, Ellen, Mette H., Nikolaj, Julie H., Bo, Archana, Julius, Anne-Sif, Nivashini, Kamilla, Christian S., Tharsika, 1. Valg af

Læs mere

Dagsorden for december-mr-møde

Dagsorden for december-mr-møde Dagsorden for december-mr-møde Deltagere: Agnes, Ellen, Niels, Daniel, Christian, Mette I, Malene, Tharsika, Julie, Magnus, Mette H, Mette I, Helene, Gideon, Julius, Andreas, Sara, Anne-Sif, Kasper, Katrine,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent Agnes er ordstyrer og Silje referent. 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Nina

Læs mere

Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR møde d. 10. oktober 2013 kl. 17 19 Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt 3. Fremmøde:

Læs mere

3. Mere simulationstræning på kandidaten v. PUST - beslutning diskussion orientering

3. Mere simulationstræning på kandidaten v. PUST - beslutning diskussion orientering Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje Dato og tid: 02/05/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Tilstede: Agnes, Marie, Archana, Vibeke,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 22/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 22/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 22/11-2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Dirigent: Agnes Referent: Khoa 2. Godkendelse af referat og dagsorden Rigtig godt referat

Læs mere

Referat af april-mr-møde

Referat af april-mr-møde Referat af april-mr-møde Deltagere: Julius, Helene, Gideon, Andreas, Nikolaj, Rasmus, Mette H, Kristoffer, Daniel, Josefine, Ellen, Christine, Abdul, Malene, Katrine, Archana, Julie, Tharsika, Caroline,

Læs mere

4. Foreningsrum og grupperum i medicinerhuset forslag fra Varmestueudvalget orientering og diskussion

4. Foreningsrum og grupperum i medicinerhuset forslag fra Varmestueudvalget orientering og diskussion MR-møde d.15.4.2015 i frokostuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Kristoffer er ordstyrer, Silje er referent Tilstede: Ane, Kristoffer, Rasmus, Tharsika, Jonatan, Mai-Britt, Peter, Khoa,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Dagsorden til MR-møde d. 23. april 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Eske. Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion 1. Valg af ordstyrer og referent: Agnes er ordstyrer og Silje er referent. Referat af MR møde Dato og tid: 14/10/2014 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen (Folkesundhed, bygn. 1260) 2. Tilstede: Vibeke, Ole Bækgaard,

Læs mere

Referat til MR-møde d. 16/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Referat til MR-møde d. 16/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: Referat til MR-møde d. 16/1-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sidsel er ordstyrer Sanne er referent Tilstede: Sidsel, Ellen, Marie, Eirild, Bjørn, Kira, Johanna,

Læs mere

Dagsorden godkendt. Rettelse til referat: Studerende udefra skal specificeres til at være kandidatstuderende.

Dagsorden godkendt. Rettelse til referat: Studerende udefra skal specificeres til at være kandidatstuderende. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Referent: Silje Ordstyrer: Agnes Tilstede: Ellen, Mai-britt, Ane, Tharsika, Mette, Josephine, Christian, Niels, Kristoffer, Khoa, Julie, Amalie, Vibeke,

Læs mere

Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR møde d. 17. marts 2014 kl. 17 19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Peter. Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt.

Læs mere

Referat for marts-mr-møde

Referat for marts-mr-møde Referat for marts-mr-møde Deltagere: Bo, Christian S, Kamilla, Tharsika, Katrine, Ellen, Daniel, Christine, Christian, Archana, Kristoffer, Majuran, Malene, Niels, Helene, Julie, Gideon, Katrine Ht, Agnes,

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: M e d i c i n e r R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å L æ g e v i d e n s k a b Dagsorden til MR-møde d. 15/12 2011 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Henrik

Læs mere

3. Oplæg vedr. MCQ eksamen v. Lotte O Neill fra CeSU (Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser) - Orientering

3. Oplæg vedr. MCQ eksamen v. Lotte O Neill fra CeSU (Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser) - Orientering Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 08/03/2016 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen, Folkesundhed (bygn. 1260) Ordstyrer: Mette. Referent: Silje. Tilstede: Tharsika, Kristoffer, Mette,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 10/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR-møde d. 10/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR-møde d. 10/06-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Sigrún Referent: Sanne Tilstede: Sigrún, Agnes, Ellen, Ane, Johanna, Eirild, Søren,

Læs mere

Referat af MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent: 2. Godkendelse af referat og dagsorden: - Referater: godkendt. Dagsorden: punkter tilføjes

Referat af MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent: 2. Godkendelse af referat og dagsorden: - Referater: godkendt. Dagsorden: punkter tilføjes 1. Valg af ordstyrer og referent: Referat af MR møde Tilstede: Peter, Mai-Britt, Jonatan, Kristoffer, Ellen, Anne Dorte, Nina, Rasmus, Julius, Amalie, Malene, Christian, Karen, Nina R, Mette, Niels, Daniel,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed.

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed. Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl. 17-19 Frokoststuen på Folkesundhed. 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: MCQ opgave (ikke

Læs mere

Referat for maj-mr-møde

Referat for maj-mr-møde Referat for maj-mr-møde Deltagere: Julius, Helene, Josephine, Ellen, Nikolaj, Mai-Britt, Andreas, Agnes, Gideon, Malene, Daniel, Marjuan, Christian, Mette I, Katrine, Anne-Sif. Afbud: Christine, Abdul,

Læs mere

Referat af MR møde (opsupplerende) d

Referat af MR møde (opsupplerende) d Referat af MR møde (opsupplerende) d. 12.2.13 Fremmødte medlemmer: Heidi, Søren, Ane, Henrik, Morten, Anna, Anders, Jonatan, Marie M, Kira, Søren L, Lasse, Bjørn, Rikke, Anne Dorthe, Ellen, Lise, Sidsel,

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

MR-møde d. 20/ kl i Festsalen i bygning 1150

MR-møde d. 20/ kl i Festsalen i bygning 1150 MR-møde d. 20/5-2010 kl. 17-19 i Festsalen i bygning 1150 Tilstede: David, Steen, Nina, Mads Dam, Simon Møller, Ronnie, Tine B, Michael, Morten, Henrik, Lene Marie, Eva, Nadja, Tine G, Kasper, Simon Mylius,

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 27.10 2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er dirigent, Ida er referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat er godkendt. Dagsorden er

Læs mere

1. Velkomst og præsentation af projektet Semesterkoordinerende professor Ulla Breth Knudsen præsenterede projektplan og milepæle.

1. Velkomst og præsentation af projektet Semesterkoordinerende professor Ulla Breth Knudsen præsenterede projektplan og milepæle. Møde den: 4. november 2014 kl. 13.15-15.45 Sted: Incuba Science Park, Brendstrupgårdsvej 102, Mødelokale A.124 Referat Projektgruppe Internationalt semester Deltagere: Niels Uldbjerg, Ulla Breth Knudsen,

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl. 10.15-12.00 Deltagere: Jessica Carter (JC), Yuri Goegebeur (YG), Arthur Zimek (AZ), Hans Christian Petersen (HCP), Daniel Merkle

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

REFERAT AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 12. januar 2015 kl Sted: Mødelokale A.124, Incuba Science Park, Skejby

REFERAT AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 12. januar 2015 kl Sted: Mødelokale A.124, Incuba Science Park, Skejby Møde den: 12. januar 2015 kl. 8.15-10.15 Sted: Mødelokale A.124, Incuba Science Park, Skejby REFERAT Projektgruppe Internationalt semester Deltagere: Søren Rittig (Pædiatri), Niels Uldbjerg (Gyn-Obstet),

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 13. MARTS 2013 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 6. marts 2013 Sted: ØF

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 11. december kl 11.00 hos Nina. 1) Formalia a ) Tilstedeværende Morten, Jon, Nina, Valentin, Peter b ) Valg af referent 2) Siden sidst Peter Severin Rasmussen

Læs mere

Aarhus Universitet 9/2007 Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Det Lægevidenskabelige Studienævn. møde i Det Lægevidenskabelige Studienævn

Aarhus Universitet 9/2007 Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Det Lægevidenskabelige Studienævn. møde i Det Lægevidenskabelige Studienævn Aarhus Universitet 9/2007 Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Det Lægevidenskabelige Studienævn R E F E R A T af møde i Det Lægevidenskabelige Studienævn onsdag den 12. december 2007 kl.15.15 Til stede:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: online Referent: Tilde Ordstyrer: Sofus Deltagere: Ikke til stede: Nynne Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Referat for Oktober-MR møde

Referat for Oktober-MR møde Referat for Oktober-MR møde Deltagere: Ellen, Julius, Mette H., Niels, Nikolaj B., Kristoffer, Archana, Caroline Christian N., Katrine M. N., Daniel, Tarsika, Agnes, Bo, Christian S., Julie H., Estrid

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

Psykrådsmøde 8.april 2010

Psykrådsmøde 8.april 2010 Psykrådsmøde 8.april 2010 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Nyt fra SAMF-rådet/studenterrådet, herunder fagrådsfestival, politikkonference & generalforsamling 24.-25. april (O) 3. Nyt fra Evalueringsudvalget?

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 9. Marts.2016 Sted: Kontoret i Avalak Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

INTERNATIONALE MULIGHEDER PÅ KA- MEDICIN

INTERNATIONALE MULIGHEDER PÅ KA- MEDICIN INTERNATIONALE MULIGHEDER PÅ KA- MEDICIN INTERNATIONAL STUDIEVEJLEDNING HEALTH MILENA MEISNER-JENSEN 7. SEMESTER KA-MEDICIN UNI VERSITET 1 9. Semester valgfag 9. SEM. VALGFAG - REGLER Kan tages på hele

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Dagsorden godkendes efter en mindre omrokering af punkterne under punkt 6 Politisk udvalg.

Dagsorden godkendes efter en mindre omrokering af punkterne under punkt 6 Politisk udvalg. OECONRÅDSMØDE 7. oktober 2013, kl.16.15 18.15 Til stede: Christoffer, Nina, Rasmus, Nanette, Krista, Peter, Vibeke, Mette, Sara, Heidi, Per, Kristian, Mathias, Agnete, Nikolaj, Mikkel, Maria, Mette, Morten,

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Referat af MR-møde den 23/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed

Referat af MR-møde den 23/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed Referat af MR-møde den 23/05-2013 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed 1. Valg af ordstyrer og referent Kim er ordstyrer Sanne er referent Tilstede: Sigrún, Kim, Anna, Morten, Ane, Eirild, Vibeke,

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Western Australia

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: University of Western Australia US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: University of Western Australia Land: Australien Periode: Fra: Januar 2013 Til: Juni 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op.

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op. Referat 29. april 2015 kl. 16.00 I Mødelokalet Afbud eller senere ankomst til Pernille: 40 91 97 64 Dagsorden Fremmødte til bestyrelsesmøde: Maria, Sofie, Christiane, Asger, Rasmus, Thomas, Josephine,

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 11. møde, 24. marts 2010 Dato: 18-03-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 24-03-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

S t u d e n t e r r å d e t v e d A a r h u s U n i v e r s i t e t

S t u d e n t e r r å d e t v e d A a r h u s U n i v e r s i t e t Arbejdsplan 2009 forår Arbejdsplanen er et vigtigt redskab for SR, idet den tydeliggør, hvad organisationen arbejder med. Frem for, som før set, at lave en detaljeret plan, der beskæftiger sig med alt

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 21. januar, 2015 klokken 16.30, Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, ** Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer Pia Gunvald, bestyrelsesmedlem

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Institut d Etudes de Politiques, Paris (Sciences Po, Paris) Land: Frankrig Periode: Fra: August

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat 10.00 1. Godkendelse af dagsorden Mikkel er ordstyrer. Beslutning: Dagsorden er godkendt. Ændringer: Ingen ændringer 2. Kort drøftelse af mødets form og ledelse Nye vedtægtsændring, hver skole

Læs mere

Referat for MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent. Referent: Line Ordstyrer: Nicolaj. 2. Godkendelse af referat og dagsorden

Referat for MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent. Referent: Line Ordstyrer: Nicolaj. 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat for MR møde Afbud: Niels, Mette V, Kamilla, Mai-britt, Mette Brouw, Katrine H., Tilstede: Christian N, Daniel, Helene, Nikolaj, Caroline, Sif, Estrid, Katrine N., Julie H., Julius, Ellen, Agnes,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Harald S. Hansen, Janine M. Traulsen, Lene Jørgensen, Harrie Boonen, Eva Bøge, Anne-Marie Heegaard

Harald S. Hansen, Janine M. Traulsen, Lene Jørgensen, Harrie Boonen, Eva Bøge, Anne-Marie Heegaard DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Harald S. Hansen, Janine M. Traulsen, Lene Jørgensen, Harrie Boonen, Eva Bøge, Anne-Marie Heegaard MØDEREFERAT 17. JUNI 2015 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle

Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle Referat Dato: 14. maj 2014 kl. 16.00 Fremmødte: alle 1) Valg af dirigent Ditte 2) Valg af referent Mathilde 3) Godkendelse af referat fra sidste møde Tjek 4) Opsamling af to-do-liste: Opdateret 5) Punkter

Læs mere

stud_puls: Udviklingsplan

stud_puls: Udviklingsplan stud_puls: Udviklingsplan Besvarelse af den skriftlige del Uddannelse:Ergoterapeutuddannelsen Hold:ERO 515 Pædagogisk - /uddannelsesansvarlige (tov-holder):kirsten Sørensen/ Cecilie Rothschild Henriksen

Læs mere

Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion

Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion Diskuteret hvad en logbog skal kunne? Sammenligning med logbogversion fra KU. o Nye 10. semester: En studerende har kontaktet og sagt at det sejler. Der mangler bl.a. en kursusansvarlig, pensum ikke blevet

Læs mere

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder)

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder) REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 7. november 2016 kl.: 14:30-16:30, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Marlene Ydegaard deltog i mødet til og med punkt 3,

Læs mere

Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14)

Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14) Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14) Dagsorden : 1. Valg af dirigent og referent. 2. Afstemning om nye vedtægtsændringer 3. Valg til bestyrelsen 4. Valg til udvalg 5. Afstemning

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 05.01.2016 Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl. 9.00-11.00

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra MFSR heldagsmøde

Referat fra MFSR heldagsmøde Referat fra MFSR heldagsmøde. 5em Referent: Lauge Hoyer Mødedato: 2014-08-12 ti Tilstedeværende Bo Tranberg Christian Kraglund Lauge Hoyer Jesper Simonsen Kåre Koch Rønnow Kenneth Kjærgaard Mona Lægaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Tilstede: Mads, Signe, Sigrid, Louise, Rie, Miriam (referent), Esben (under punkt 11-16), Peter (under punkt 14-16) og Ida (via skype under punkt 14). Afbud:

Læs mere

Referat for MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent. Referant: Line Ordstyrer: Nikolaj. 2. Godkendelse af referat og dagsorden

Referat for MR møde. 1. Valg af ordstyrer og referent. Referant: Line Ordstyrer: Nikolaj. 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat for MR møde Afbud: Niels, Estrid, Kathrine M., Bo, Kristoffer, Mai-Britt, Kamilla, Christian S., Caroline B. Christian N., Tim Tilstede: Mette I, Daniel, Nikolaj, Mette, H, Katrine H., Julie H.,

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 13. møde, 22. april 2010 Dato: 20-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 22-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Jonas

Læs mere

Diskussion af problemstilling: MR kan kontakte professorerne og udtrykke rådets holdning igen. MRs holdning kan også udtrykkes på facebook.

Diskussion af problemstilling: MR kan kontakte professorerne og udtrykke rådets holdning igen. MRs holdning kan også udtrykkes på facebook. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes. Referent: Silje Tilstede: Mai-Britt, Agnes, David, Nina B, Eirild, Khoa, Peter, Marie, Johanna, Lise, Jonatan, Ane, Christian, Tharsika,

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer ** (AFBUD) Pia

Læs mere

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Tilstedeværende: Cindy Knudsen Jesper Simonsen Kirsten Ørnsbjerg Jensen Lene Mosegaard Maria Riber-Hansen Markus Klinger Mette Schmøkel Stine Kristensen

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere