GENERALFORSAMLING SHOPPING SVENDBORG 3. april 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENERALFORSAMLING SHOPPING SVENDBORG 3. april 2018"

Transkript

1 GENERALFORSAMLING SHOPPING SVENDBORG 3. april 2018 Formandens beretning

2 Beretning Shopping Svendborg. Kære generalforsamling. Et kig tilbage på det år, der nu igen er gået, viser endnu engang et år med mange aktiviteter og arrangementer, som kan give refleksioner i en hektisk tid. Hvor bliver sådan et år dog af, tiden går stærkt i en travl hverdag men det er nok kendetegnede for, at der sker mange ting omkring os. Vi startede året med at blive kåret til Danmarks hyggeligste handelsby. En 2 årig titel som vi var ekstremt glade for, idet det bekræftede os alle i, at vi har en handelsby på topniveau, at vores service er i særklasse, og at det også er rygtedes ude i den store verden. Den titel er blevet brugt i al den markedsføring af byen Svendborg og det er italesat overalt hvor vi har færdes. Har denne titel så bragt flere kunder i butikkerne? Har denne titel så fået flere mennesker til at besøge vores by? Måske, og det håber jeg, men det primære ved denne titel er nok det, at det giver os et dejligt rygstød og blåstempling på, at det vi går og selv tror på, i virkeligheden også bliver værdsat, af mennesker uden fra Svendborg. Her i foråret kommer de igen rundt, så tag lige et check op med personalet og fortæl dem om vigtigheden af, at give speciel god service. Og når så man ser det meget dystre Fynskort over handelsbyer på Fyn i fremtiden, hvor der faktisk kun er Odense og Svendborg der er på, bliver man lidt glad, lidt stolt og sikker i sin tro på, at dette rent faktisk har sin gang på jord. Vi står fantastisk godt rustet i Svendborg til at kunne overleve, ja måske endda være et godt alternativ for mange Fynboer, der gerne vil besøge en hyggelig og attraktiv handelsby. Vi skal formå at værne om de mange små specialbutikker der er i Svendborg, vi skal gøre vilkårene fantastiske for de mange kædebutikker, ja vi skal bane vejen for enhver lyst og kreativitet, således at alle butikker, store som små, skal kunne ånde og udvikle netop deres forretning. På den måde sikrer vi overlevelse på den lange bane.

3 I den forbindelse er det ekstremt vigtigt, at vi har Kommunen med medspiller, at de lytter til os og at de også erkender at uden en livlig bymidte, er det ikke attraktivt at besøge vores by. Jeg må sige og konstaterer, at de rent faktisk lytter til det vi har at sige. Aldrig før har Kommunen været så lydhør og oprigtig interesseret i Detailhandlen i Svendborg. Javel, vi er som, på alle andre ting, ikke altid enige i de beslutninger der bliver lavet, men bare det, at der bliver lyttet, er et skridt i den rigtige retning. Her kommer vi ikke udenom Torvet, som nok et det sted i hele Svendborg, der har fået mest taletid og spalteplads i byens avis. Vi har længe kæmpet om at bevarer de 24 parkeringspladser der er på Torvet, med det formål at sikrer tilgængelighed i det bynære rum. I min verden er det et nøgleord i en handelsby. Tilgængelighed. Det kunne være lækkert hvis man kunne italesætte, at i Svendborg var tilgængeligheden intakt, her var man altid sikker på, at man ikke kørte forgæves, når man ønskede at besøge midtbyen. Her føler man sig velkommen, her har man paraderne nede, her har man en god oplevelse. I Odense italesætter man, her i den sidste tid, at her kan man ikke komme til. Her ønsker man ikke biler i bymidten og her risikerer man bare at få en bøde, fordi ingen kan finde ud af de mange forskellige parkeringsformer. Det er ikke sikkert at det er sådan det er, og verden er aldrig sort eller hvid, men hvis det først bliver italesat, altså en daglig tale, blandt de mennesker der bor og lever her, er det rigtig svært at ændre dette. Nu tabte vi så sagen om parkeringspladser på Torvet og nu er tiden kommet til at se fremad. Beslutningen er modig taget og nu skal vi så i samarbejde med Kommunen lave det bedste og mest attraktive torv der findes i Danmark. Kommunen har allerede taget initiativ til at samle alle interessegrupper, med det henblik at sikre en optimal udnyttelse af byens bedste rum. Tror mig, at vi skal følge dette tæt og vi skal sikre, at alle gode forslag kommer arbejdsgruppen i hænde, således at de på alles vegne, kan træffe de rigtige beslutninger.

4 Af nævne alle de gode arrangementer der har været året igennem, er for stor en mundfuld at tage fat på, men jeg vil dog nævne at Gammel Torvedag, er i en udviklings face, der igen går mod de gamle dyder var et år, der startede op på dette og jeg ved, at i år, er der igen planer om at gøre endnu mere ud af dette, således at vi sikrer fortsat tilstrømning til denne dejlige glade dag. Shopping Svendborg har investeret i spritnye gavekort som jeg håber alle har taget godt imod. Biler i Byen blev også igen en stor succes og i 2018 er der taget store initiativer med det henblik, at udvide denne dag. Se mere om det senere på måneden. Kulinarisk Fødevaremarked er bare en stor weekend for Svendborg, som til stadighed trækker omkring mennesker til, både lørdag og søndag. Tilflytningen til Svendborg går også den rigtige vej. Indbyggertallet bliver i øjeblikket øget for hvert år der går og det har stor betydning for hele handelslivet i Svendborg. Vi ligger også stadig på den rigtige side, når det gælder, hvor mange penge der bliver brugt i byen, altså den omsætning der bliver skabt. De tal viser at der bruges flere penge i byen, end der er indbyggere til, altså viser det, at der kommer flere til byen og handler, end der tager væk fra byen og handler. Hvilket i sig selv jo er et skridt i den rigtige retning. Jamen er det bare så rosenrødt det hele? Nej under ingen omstændigheder, vi har masser af store udfordringer at slås med. Der er stadig mange forretninger der må dreje nøglen, fordi de ikke kan få tingene til at hænge samme. Der er stadig en del butikker, der bare lige klarer skærene, men som ikke fremadrettet, kan tåle ret meget mere modgang. Nethandlen stiger og stiger for hvert år der går, og gør det for mange, vanskeligt at drive en almindelig detailbutik, og som alle kan regne ud, bliver det endnu sværere at navigere i, i tiden der kommer. Mange forretninger har da heldigvis også en netbutik tilknyttet deres fysiske forretning, som gør det noget lettere at kunne betjene sine kunder på de vilkår som nutidens detailhandel kræver. Et helt konkret eksempel for den netop overståede julehandlen, har fået mig til at reflekterer over tingenes tilstand, og dette eksempel vil jeg gerne fortælle jer alle

5 om i dag og mit håb er, at jer byens butikker også vil reflektere over det jeg siger i dag, og måske i morgen, ændrer holdning til glæde for fremtiden. Eksempel: Jeg har taget en tur gennem byen og jeg må konstatere at dette, for mig at se, problem, er ganske stort. Jeg har også spurgt rundt omkring hvorfor denne forskel og jeg har ikke rigtigt fået noget svar, der for mig giver mening. Min pointe er, at vi kan ikke stoppe fremtiden, at vi skal ikke fremskynde nethandlens vilkår, ved at gøre det bøvlet for vores kunder at handle fysisk i vores butikker. Det kan godt være at 3 juledag i mange butikker, bliver en meget dårlig dag med en negativ pengebeholdning, men vi bliver nød til at se tingene på den lange bane, eller i helikopter perspektiv, hvis vi skal have en chance for overlevelse i den fremtid, der venter lige om hjørnet. Det gav i hvert fald mig grund til refleksion. Den netop overstående julehandel, var det første år, hvor julebelysningen fik en ordentlig tur i den rigtige retning. Det var et flot syn at gå rundt i byens gader og se de mange nye og kreative påfund på julelys. Og rigtig mange butikker havde selv taget handsken op og for egne midler, investeret, i smukke kæder til netop deres facader. Hold da op hvor det pyntede og hold da op hvor folk fra nær og fjern snakkede og kommenterede på det. Jeg vil gerne løfte sløret her og sige at vores ambition i bestyrelsen er, at blive årets bedste juleby om 3-5 år og til denne plan, har vi udarbejdet et forslag, som vi præsenterer senere på generalforsamlingen. Svendborg har også fået en ny Borgmester og det er med stor glæde at du Bo, har taget dig tid til at komme i dag og holde et lille indlæg for byens butikker. Tak for det og vi glæder os til at lytte til dig efter generalforsamlingen. Inden min beretning afsluttes vil jeg meddele, at dette bliver min sidste beretning, i det jeg går af, som formand og bestyrelse efter 9 år på pladsen.

6 Det er ikke fordi jeg ønsker dette stop, men mit arbejde kræver mere af mig end nogensinde, og jeg kan ikke mere afse den tid, der skal til, for at bestride dette job. Da jeg kom til Svendborg for 9 år siden, gik der ikke længe inden vi, Marlene og jeg blev tilknyttet Shopping Svendborg, mig som Citychef og Marlene som assistent. Efter 5 år, var tiden inde, til at etablere Svendborg Event og det har nu kørt i 4 år og er nu omdrejningspunktet på alle aktiviteter i Svendborg. Da Ulrik Feveile også fik for travlt på sit arbejde, tog jeg over som formand for bestyrelsen og har været det siden. For 2 år siden bebudede jeg egentligt, at tiden var knap, at det var tiden til at stoppe, men da der ikke på det tidspunkt, var nogen der ville tage over, tog jeg 2 år mere. Nu er det så tiden til at sige tak for denne gang og lade andre komme til. Jeg vil gerne først og fremmest takke min bestyrelse gennem årene, for et godt og konstruktivt samarbejde. Det har været dejligt at arbejde sammen med jer. Stor tak til hele kontoret i Svendborg Event med Anja i spidsen, for super godt samarbejde. Tankerne var og er rigtige og jeg vil glæde mig til at se kontoret løse de mange opgaver fremadrettet. Men den største tak af alle, skal lyde til jer butikker, som har vist mig den tillid, der skal til, for at kunne bestride denne stilling. Det er ikke altid let at have mange kasketter på, men jeg håber ikke at der kan stilles spørgsmålstegn ved min habilitet. Jeg ønsker Shopping Svendborg det bedste for fremtiden og jeg vil helt sikkert blande mig på den ene eller anden måde i tiden der kommer. Jeg giver Svendborg som Handelsby de bedste tanker om fremtiden og vil via mit andet job på byens avis, gøre alt hvad der står i min magt til at tingene skal lykkedes i årene der kommer. Med disse ord vil jeg slutte min beretning. Mogens Balle Svendborg den 3. april 2018

Generalforsamling Shopping Svendborg 12. april 2011 Formandens beretning for 2010

Generalforsamling Shopping Svendborg 12. april 2011 Formandens beretning for 2010 Generalforsamling Shopping Svendborg 12. april 2011 Formandens beretning for 2010 2010 var for Shopping Svendborg starten på en ny tid med det udvidede samarbejde med avisen og ansættelsen af Mogens Balle

Læs mere

Beretning generalforsamlingen 2013

Beretning generalforsamlingen 2013 Beretning generalforsamlingen 2013 Kære medlemmer - så er det tiden den årlige generalforsamling i Shopping Svendborg. Siden sidste generalforsamling er der kommet ny formand til, idet jeg har overtaget

Læs mere

Generalforsamling Shopping Svendborg 26. april 2012 Formandens beretning for 2011

Generalforsamling Shopping Svendborg 26. april 2012 Formandens beretning for 2011 Generalforsamling Shopping Svendborg 26. april 2012 Formandens beretning for 2011 2011 var året hvor Shopping Svendborg langt om længe kunne introducere det elektroniske gavekort. Et gavekort som er langt

Læs mere

Der er nogle gode ting at vende tilbage til!

Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Der er nogle gode ting at vende tilbage til! Artikel af Janick og Gitte Janick og jeg sidder over frokosten og taler, han fortæller lidt om, hvad hans tid på Parkvænget går med og hvordan han selv har

Læs mere

Formandens beretning i Sønderborg Handel 2016

Formandens beretning i Sønderborg Handel 2016 Formandens beretning i Sønderborg Handel 2016 Kære alle, Det er første år jeg står som formand for Sønderborg Handel og skal aflægge beretning, og en erkendelse som formand er, at mange har en mening og

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by?

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? DE RØDE LØBERE Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? VINDERBYEN VORDINGBORG Vordingborg er nu en vinderby. Sådan

Læs mere

Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015

Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015 Tønder Kommune Kongevej 57 Att.: Økonomiudvalget Tønder d. 11/8 2015 nder, den 10. august 2015 Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015 Tønder Handelsstandsforening ansøger om økonomiske

Læs mere

Generalforsamling i Viborg Handel Torsdag d. 27. februar 2014. Formandens beretning ved Tina Bach

Generalforsamling i Viborg Handel Torsdag d. 27. februar 2014. Formandens beretning ved Tina Bach Generalforsamling i Viborg Handel Torsdag d. 27. februar 2014 Formandens beretning ved Tina Bach Året der er gået I dette års beretning har vi valgt at gøre det lidt anderledes end ellers. Vi plejer at

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/ Ikast-Brande Kommune Att.: Lone Jager Neldeberg Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Brande, den 17/10-2018 Ansøgning om tilskud til Brande City for 2018, 2019 og 2020 Brande Handelsstandsforening samt Brande Borgerforening

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

Samarbejde omkring udvikling af midtbyen

Samarbejde omkring udvikling af midtbyen Samarbejde omkring udvikling af midtbyen Dør byliv uden butikker? Dør butikker uden byliv? Urban Lab konference den 5. november 2015 Dorthe Bjerre. SYNERGII Når jeg er færdig, så skulle i helst sidde inde

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

GØR DET, DER ER VIGTIGT

GØR DET, DER ER VIGTIGT HELLE GØR DET, DER ER VIGTIGT Forestil dig, at du har et indre kompas. Et kompas, der aldrig tager fejl, som kender kursen og ved, i hvilken retning du skal. Sådan forestiller jeg mig værdier. Når vi har

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening.

Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening. Frederikshavn Erhvervsforenings generalforsamling 2012 FORMANDENS BERETNING Indledning Jeg vil gerne byde jer alle hjertelig velkommen til generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening. Mit navn er

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 1 Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 Velkommen til 25 år jubilæum i Frederikshavn Golfklub. Velkommen til medlemmer, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere og andre venner af Golfklubben og selvfølgelig

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100%

Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Første kald: Sådan virker processen og hvorfor det er så vigtigt at følge den 100% Velkommen til miniforløbet Sådan skaber du dit gennembrud nu! Det er så dejligt at se så mange fantastiske kvinder tage

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8)

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Og nu står vi her på trappen på det øverste trin Nyorienteringsfasen, måske med den ene fod på trinnet lige under, nemlig i Bearbejdningsfasen.

Læs mere

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne Opfindsom GENNEMSYN Opfindsom Du elsker at finde nye veje og måder at gøre ting på. Du får mange idéer og motiveres af udfordringer, hvor du skal tænke alternativt. Du interesserer dig for nytænkning og

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Nr. 4: Indflytningen i Kamelia Hus

Nr. 4: Indflytningen i Kamelia Hus Nr. 4: Indflytningen i Kamelia Hus Endelig kom dagen, hvor Marianne og Steen kunne rykke ind i seniorbofællesskabet Kamelia Hus. Her spirer fællesaktiviteterne allerede efter få uger. Følg Marianne og

Læs mere

Borgermøde Høje-Taastrup Kommune 7. april 2008

Borgermøde Høje-Taastrup Kommune 7. april 2008 Borgermøde Høje-Taastrup Kommune 7. april 2008 Borgermødet på Hedehusene Fritidscenter begyndte kl. 19.30, omkring 130 deltagerne havde fundet deres pladser, da Borgmester Michael Ziegler og Viceborgmester

Læs mere

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Stop nu dette vanvid Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Livet i frihed skal bevares, ikke bukke under for tyranni der er kun os, der er kun os,

Læs mere

Borgmester Uffe Jensens tale ved Nytårskur 2015

Borgmester Uffe Jensens tale ved Nytårskur 2015 Borgmester Uffe Jensens tale ved Nytårskur 2015 Odder Parkhotel, den 12. januar 2015 Velkomst Velkommen til nytårskur. Det er dejligt at se den store opbakning til den traditionsrige nytårskur i Odder

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 29. maj 2009 Kære 9. og 10. klasse. Så er problemerne overstået i denne

Læs mere

I en atmosfære af luksus i Odense

I en atmosfære af luksus i Odense I en atmosfære af luksus i Odense Stilen er enkel og minimalistisk, men Majse Hansen er en farverig pige, og det går igen på de multistribede vægge, der giver The Hair Company i Odense masser af personlighed.

Læs mere

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde

Fremtidsseminar 2013. Andelen af folk der laver frivillig arbejde fordelt på alder. Definition af frivilligt arbejde Fremtidsseminar 2013 Definition af frivilligt arbejde Et stykke arbejde, der er kendetegnet ved: - Ikke lønnet, dog med mulighed for kompensation - Er frivilligt, dvs. at det udføres uden fysisk, retsligt

Læs mere

Bo godt i Klosterparken

Bo godt i Klosterparken Bo godt i Klosterparken Attraktive boliger 2-4 værelser 69-116 m 2 Klosterparken mere for børn Swimmingpool Multisportsbane Kæmpe legeplads samt 3 mindre legepladser M. Goldschmidt Ejendomme A/S Her ska

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

butiksvant, vi ansatte Winnie fra juni md. og det har vi ikke fortrudt, hun er faldet godt til i butikken. Det er nu Winnie og Karina der er de faste

butiksvant, vi ansatte Winnie fra juni md. og det har vi ikke fortrudt, hun er faldet godt til i butikken. Det er nu Winnie og Karina der er de faste 4. november 2015 Beretning Fjelstervang Kvik Spar APS 1-7 2014-30-06 2015 Jeg sagde med vilje Kvik Spar APS, for det hedder den stadigvæk, vi burde have haft navneændring på generalforsamlingen sidste

Læs mere

HVORFOR ÅBNE BUTIK I PRÆSTØ?

HVORFOR ÅBNE BUTIK I PRÆSTØ? HVORFOR ÅBNE BUTIK I PRÆSTØ? Præstø er med sin smukke og unikke beliggenhed lige ned til Præstø fjord, omkranset af skov og åbne vidder samt kun et kvarters kørsel til motorvej, et oplagt sted at starte

Læs mere

Sagsnr. Dokumentnr. Mark Pelle Noppen. (Det talte ord gælder) Økonomiforvaltningen

Sagsnr. Dokumentnr. Mark Pelle Noppen. (Det talte ord gælder) Økonomiforvaltningen Økonomiforvaltningen 29-08-2017 Sagsnr. Dokumentnr. Mark Pelle Noppen (Det talte ord gælder) Overborgmesteren Tale til Anledning Sted Titel Overborgmesteren Første behandling af budgettet BR salen Budgettale

Læs mere

Bo godt i Klosterparken

Bo godt i Klosterparken Klosterparken Bo godt i Klosterparken Attraktive boliger 2-4 værelser 69-125 m2 M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst: Pantone 389 Klosterparken mere for børn Multisportsbane

Læs mere

Jule-gudstjeneste ,00 - Brændkjærkirken

Jule-gudstjeneste ,00 - Brændkjærkirken Jule-gudstjeneste 241214 14.45 + 16,00 - Brændkjærkirken Prædiken af: sognepræst Ole Pihl Bibeltekster: Es 9,1-6a, Luk 2,1-14 Salmer: DDS 94 Det kimer nu DDS 117 En rose så jeg skyde DDS 120 - Glade jul

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

MED KUNST SÆTTER VI GIVE PÅ VERDENSKORTET

MED KUNST SÆTTER VI GIVE PÅ VERDENSKORTET MED KUNST SÆTTER VI GIVE PÅ VERDENSKORTET I Give udvikler vi kunsten til nye højder og udfolder kunsten i byrummet, i børnehøjde og blandt byens erhvervsliv. Kunst danner os som mennesker, øger vores livskvalitet

Læs mere

Det lover jeg dig -3

Det lover jeg dig -3 Det lover jeg dig -3 Søg det, som Gud lover. Mål: Børnene forstår, at Gud belønner dem, der søger ham. Gud har lovet, at de, der søger og bliver ved med at søge, også vil finde. Opmuntr børnene til at

Læs mere

Formandens beretning, generalforsamling 27 feb. 2019

Formandens beretning, generalforsamling 27 feb. 2019 Formandens beretning, generalforsamling 27 feb. 2019 Velkommen til STEFs generalforsamling Der er et noget større fremmøde end ved den sidste, hvor området blev ramt af snestorm. Er glad for at se alle

Læs mere

14. DECEMBER INDSKRIVNING

14. DECEMBER INDSKRIVNING 14. DECEMBER INDSKRIVNING Vi har lige været inde og købe køleskab, og de har lovet at komme så hurtigt de kunne. Mor går hjem for at gøre plads til det og far, Ulrik og mig skal om til skoleinspektøren,

Læs mere

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER?

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? Få 3 tips til at overvinde de dumme vaner Martine Eskildsen Denne e-bog er lavet til dig, der gang på gang har forsøgt at ændre på dine vaner. Du siger ofte til

Læs mere

BILAG 10: Citater fra interview med virksomheder

BILAG 10: Citater fra interview med virksomheder BILAG 10: Citater fra interview med virksomheder I det følgende bringes citater fra virksomheder fra Havredal gl. Skoles virksomhedsnetværk, der har haft unge med særlige behov ansat i op til 6 år, og

Læs mere

In a gentle way, you can shake the world. - Gandhi

In a gentle way, you can shake the world. - Gandhi Marie Ørum Schwennesen In a gentle way, you can shake the world - Gandhi Skal 2015 blive dit bedste arbejdsår - nogensinde? På de næste sider serverer jeg 10 refleksioner for dig, som kan gøre dit arbejdsår

Læs mere

Årsberetning Ulvsborgens Venner 2017

Årsberetning Ulvsborgens Venner 2017 Årsberetning Ulvsborgens Venner 2017 Jeg tror bare jeg indfører en fast indledning på årsberetningen: Det forgangne år blev et år fuld af forandringer! Nye måder at gribe tingene an på og nye tiltag, ny

Læs mere

KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT

KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT 18-2-2011 Isabel Marie Elisabeth Odder & Jeanette Bengtsen klasse 3.5k Indhold Forundersøgelse... 2 Bollemodel... 2 Afsender... 6 Case... 6 Værktøjer... 7 Valg af medie... 7 Logoet...

Læs mere

FORORD AF DIREKTIONEN

FORORD AF DIREKTIONEN FORORD AF DIREKTIONEN Du vil se ordet BUSSEN optræde flere steder i denne værdihåndbog. Vi vil starte med at invitere de rigtige med i BUSSEN. Med de rigtige mener vi ansatte, som vi gerne vil være i familie

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Indledning. I sidste uge var jeg på barselsbesøg. Hos lille Erik. Bare 6 timer gammel. Og den stolte indehaver af titlen som københavner nr

Indledning. I sidste uge var jeg på barselsbesøg. Hos lille Erik. Bare 6 timer gammel. Og den stolte indehaver af titlen som københavner nr Overborgmesteren TALE TALE (Det talte ord gælder) Tale til Anledning Sted Titel Overborgmesteren Første behandling af budgettet BR salen Budgettale Dato 6. oktober, 2016 Klokken 17.30 Taletid Bemærkning

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København.

Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København. Nu giver det mening Mette Nørgård er 36 år, arbejder med markedsføring og hjemmesider og bor med sin mand og børn i København. En vinteraften i 2012 fulgte en mand efter Mette på vej hjem fra metrostationen.

Læs mere

Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: Penge til mad + oplæring Ansøgt om

Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: Penge til mad + oplæring Ansøgt om Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: + oplæring Ansøgt om Bevilget apr. 2014 mv. Bevilget sep. 2014 mv. Bevilget apr. 2015 mv. Bevilget sep. 2015 Bevilget apr. 2016

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

Din passionerede medarbejder Af Pia Torreck, UPTION

Din passionerede medarbejder Af Pia Torreck, UPTION Din passionerede medarbejder Af Pia Torreck, UPTION - Er du træt af leverpostej og mellemfornøjede kollegaer? - Kunne du ønske dig en hverdag med mere lidenskab og kraft? - Tror du på, at langtidsfriske

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære Venner af Mushemba Foundation & Trinity Skolen Vi er netop hjemvendt efter tre måneder i Tanzania, hvor vi har kunnet fordybe os endnu mere i arbejdet i Mushemba Foundation Tanzania og Trinity Skolen.

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære venner og støtter af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Det er ca. 4 mdr. siden vi sidst har skrevet til jer, og givet opdatering på vores arbejde. Nu er det på tide, at vi informerer lidt igen

Læs mere

Undersøgelse blandt butikker vedr. Handl Lokalt det betaler sig kampagne. Udarbejdet af Lars Huge

Undersøgelse blandt butikker vedr. Handl Lokalt det betaler sig kampagne. Udarbejdet af Lars Huge Undersøgelse blandt butikker vedr. Handl Lokalt det betaler sig kampagne Udarbejdet af Lars Huge Metode 185 butikker i Faxe Kommune er inviteret til at deltage i undersøgelsen. Svar er indkommet via selvudfyldte

Læs mere

Den, der har bruden, er brudgom; men brudgommens ven, som står og lytter efter ham, fyldes med glæde, når han hører brudgommen komme.

Den, der har bruden, er brudgom; men brudgommens ven, som står og lytter efter ham, fyldes med glæde, når han hører brudgommen komme. Nu kom Johannes' disciple i diskussion med en jøde om renselse, og de gik hen til Johannes og sagde:»rabbi, han, som var hos dig på den anden side af Jordan, han, som du har vidnet om, han døber nu selv,

Læs mere

BELLASUND AVIS. Byrådet MGP. Godt i gang med at lave et byvåben, læs mere i morgen.

BELLASUND AVIS. Byrådet MGP. Godt i gang med at lave et byvåben, læs mere i morgen. Store klager over bankens korte åbningstider, læs mere side 8 Onsdag 1. feb. 2012 BELLASUND AVIS Byrådet Godt i gang med at lave et byvåben, læs mere i morgen. MGP Vinderen af dette års MGP var Energy

Læs mere

Plejehjemsliv 2012 - med frisørens øjne. Plejehjem 2012. Når historierne om plejehjem kommer på forsiden af medierne, drejer det sig alt for

Plejehjemsliv 2012 - med frisørens øjne. Plejehjem 2012. Når historierne om plejehjem kommer på forsiden af medierne, drejer det sig alt for Plejehjem 2012. Når historierne om plejehjem kommer på forsiden af medierne, drejer det sig alt for ofte om dårligt arbejdsmiljø, stort sygefravær eller sjusk med medicinbehandlingen. Her får vi en tilstandsrapport

Læs mere

navnet Let Køb, men kolonialvarerne bliver som hidtil leveret fra Super Gross. Vi mener at vi er kommet nogenlunde helskindet over den flytning.

navnet Let Køb, men kolonialvarerne bliver som hidtil leveret fra Super Gross. Vi mener at vi er kommet nogenlunde helskindet over den flytning. 27. oktober 2014 Beretning Let-Køb 1-7 2013 30-06 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år bestået af Kirsten Kragelund som formand, Kent Sønderby som kasserer, Ditte Rømer Michelsen som sekretær, Kim Fredslund

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Coaching og beskrivende kommentarer

Coaching og beskrivende kommentarer Coaching og beskrivende kommentarer Forældre vil gerne hjælpe deres børn på vej i den rigtige retning, og et redskab der egner sig godt til dette er coaching. Man coacher ved at bruge beskrivende kommentarer,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

VISION FOR SKANDERBORG MIDTBY

VISION FOR SKANDERBORG MIDTBY VISION FOR SKANDERBORG MIDTBY VISION FOR - SKANDERBORG MIDTBY - En by vil ikke vil hjem fra - Indbydende gennem iscenesættelse af gaden - Fælles vi - Attraktiv for børnefamilier - Byens skal samles for

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Beretning fra børnehaveklasselederudvalget FSL 2018

Beretning fra børnehaveklasselederudvalget FSL 2018 Dette er beretningen fra børnehaveklasselederudvalget i FSL 2018. Så er vi her igen og igen i år med max deltagerantal på 76 - det er fantastisk at mærke jeres opbakning til årskurserne. Der går ikke meget

Læs mere

FIND DINE PERSONLIGE STYRKER

FIND DINE PERSONLIGE STYRKER FIND DINE PERSONLIGE STYRKER dk Indhold De 24 styrker: Derfor er det vigtigt at kende dine stærke sider (S. 1) Oversigt over de 24 styrker (S. 3-4) Find frem til dine personlige styrker (S. 5) Giv os din

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

TEKNISK GYMNASIUM SØNDERBORG. Byen. At handle i byen

TEKNISK GYMNASIUM SØNDERBORG. Byen. At handle i byen TEKNISK GYMNASIUM SØNDERBORG Byen At handle i byen Mads, Jacob H. og Mette 1a 11-10-2013 Titelblad Teknisk Gymnasium Sønderjylland Byen At handle i byen Sider i alt: Af Mads Knapp, Jacob Hjorth og Mette

Læs mere

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen

FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Nyhedsbrev 2 FAF siloen forsøges inddraget i Festivalen Som skrevet i avisen har Festivalen søgt kommunen om tilladelse til, at inddrage FAF siloen på Nordre havnekaj i dette års Art festival. Idet FAF-siloen

Læs mere

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang.

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. 1 Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. Vi skal tage afsked med hinanden I skal sige farvel til hinanden.

Læs mere

Nye tider for detailhandlen. Dansk Byplanmøde 2011

Nye tider for detailhandlen. Dansk Byplanmøde 2011 Nye tider for detailhandlen Dansk Byplanmøde 2011 Mødets emne Nye tider for detailhandlen Hvad kan byerne stille op mod internationale megatrends såsom nethandel og de store butikskæders indtog? Kan der

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Mailene. Dit liv B side 14

Mailene. Dit liv B side 14 Dit liv B side 14 Mailene En kort præsentation af hovedpersonen i denne bog, der gerne vil være anonym: Lad os kalde vedkommende Henri, så kan du kære læser selv bestemme, om det er Henrik eller Henriette:

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Lene International Hair Design

Lene International Hair Design Lene International Hair Design Funktionel hygge Lene International Hair Design i Esbjerg har netop været igennem en totalrenovering, og således har Lene Jørgensen i samarbejde med Bella Vista formået at

Læs mere

HIMMELBJERGGÅRDEN. Nordisk inspirationsfællesskab for helhedsorienteret sundhed, indre lederskab og bæredygtig levevis.

HIMMELBJERGGÅRDEN. Nordisk inspirationsfællesskab for helhedsorienteret sundhed, indre lederskab og bæredygtig levevis. HIMMELBJERGGÅRDEN Nordisk inspirationsfællesskab for helhedsorienteret sundhed, indre lederskab og bæredygtig levevis. Velkommen til Himmelbjerggårdens nyhedsbrev. Tænk, der allerede er gået to måneder

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Borgmesterens budgettale ved Byrådets 1. behandling af budget 2017

Borgmesterens budgettale ved Byrådets 1. behandling af budget 2017 Borgmesterens budgettale ved Byrådets 1. behandling af budget 2017 Den 2. september havde jeg fornøjelsen af at hilse på Nikolaj Mazur, som netop er flyttet til Odense for at læse til fysioterapeut. Nikolaj

Læs mere

Holbæk bymidte sådan udnytter I mulighederne bedst muligt

Holbæk bymidte sådan udnytter I mulighederne bedst muligt Holbæk bymidte sådan udnytter I mulighederne bedst muligt 7. maj 2013 Torsten Bo Jørgensen Projektleder COWI Plan og trafik 1 Hvad jeg vil argumentere for Et godt butiksliv er afgørende for bymidtens attraktivitet

Læs mere

ET ERHVERVSLIV I VÆKST

ET ERHVERVSLIV I VÆKST 2013 ET ERHVERVSLIV I VÆKST MED ATTRAKTIVE JOBMULIGHEDER Find dit næste job i Frederikshavn Kommune Et attraktivt sted at bo I Frederikshavn Kommune ser vi fremad. Her er man ikke er bange for at tænke

Læs mere

Bymidter, byliv og detailhandel

Bymidter, byliv og detailhandel Dansk Byplanlaboratorium, 25. oktober 2012 Bymidter, byliv og detailhandel Torsten Bo Jørgensen byrejsen.dk Strategisk Byudvikling byrejsen.dk Strategisk Byudvikling Konsulentfirma med speciale i strategisk

Læs mere

Kære alle sammen. Det er jo ikke helt let at være Socialdemokrat i disse dage. Og det siger jeg med et stille håb om, at ingen af jer har fløjter med.

Kære alle sammen. Det er jo ikke helt let at være Socialdemokrat i disse dage. Og det siger jeg med et stille håb om, at ingen af jer har fløjter med. Overborgmesteren TALE Tale til Overborgmesteren Anledning 1. maj 2014 Sted - Dato 1. maj 2014 Taletid Bemærkninger til arrangementet Ca. 10 min Kære alle sammen Det er jo ikke helt let at være Socialdemokrat

Læs mere

Forældre og børn sommer 2011

Forældre og børn sommer 2011 Forældre og børn sommer 2011 1. Hvilken aktivitet har du deltaget i? Djursland-lejr 23,5% 8 Falster-lejr 38,2% 13 Dagtur med Agape 28. maj 0,0% 0 Dagtur med Agape 29. maj 0,0% 0 Døgntur med Agape primo

Læs mere

Kære LINAK medarbejder

Kære LINAK medarbejder Værdihåndbog Kære LINAK medarbejder Hvad er en værdihåndbog? For LINAK er det et forsøg på at samle de holdninger, vi har til tingene og de værdier, vi bygger på. De resultater, vi har præsteret sammen

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere