Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning"

Transkript

1 Dato: 8. juni 2018 Ref.: Lene Andersen Dato: Tid: kl. 09:00 15:00 Sted: Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning Der er kaffe og rundstykker fra kl. 8:30 Der er frokost i kantinen fra kl. 12:00 12:30. Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen Lene Andersen Jan Therkelsen (møder kl. 11,00) Kirsten Ernstsen Birgit Hunskjær Henrik Nørgaard (møder kl. 11:00) Torben Behnk Tang Larsen Susanne Bang Bådum Jacob Odland, PLS repræsentant Afbud: Grete Rask Susanne Bang Bådum Jacob Odland René Christensen Lene Skovsager

2 Dagsorden til møde i Kredsbestyrelsen den 8. juni Opfølgning på foregående mødes referat 1.1 Referat fra kredsbestyrelsesmøde den 4. maj 2018 Til orientering og nødvendig opfølgning Behandling Godkendt 2. Godkendelse af endelig dagsorden Bilag Fjernes under punkt 5.3. der skal i stedet et andet bilag ind. Under punktet HB møde 11. og 12. juni ønskes drøftet en henvendelse fra TR ere til Hovedbestyrelsen. Forslaget fra Kreds Midtsjælland har et forslag til en omfordelingsnøgle. Dette forslag ønskes drøftet. OBS på, at punkterne under 7 på bestyrelsesdagsordenen ikke er til behandling, så ønskes disse punkter drøftet, skal det siges før mødet går i gang. 3. Gensidig orientering Der er under punktet mulighed for at orientere om sager/aktiviteter ude i kommunerne/regionen der kan have interesse for kredsen. Der refereres generelt ikke fra dette punkt. Orienteringerne blev taget til efterretning

3 4. Formanden orienterer Formanden orienterer om aktuelle aktiviteter på kreds og forbundsniveau. Til orientering og drøftelse. OK18: 52% på landsplan stemte, 93,4% stemte ja. I 2015 stemte kun 31%. Midt- og Vestjylland havde i 2018 en stemmeprocent på 56, kun overgået af Bornholm, som kom på 61% - det kan vi være tilfredse med. På et senere tidspunkt skal vi evaluere OK 18. Kredsbestyrelsesevalueringen bliver lavet i forbindelse med, at HB skal evaluerer OK 18. Socialpædagogerne har gennem LO fået en bestyrelsespost i VIA s bestyrelse. Pladsen besættes i 4 år af Marie Sonne. 5. Sager til behandling/beslutning 5.1 Resultatopgørelse pr , med andel af budget Resultatopgørelse pr , med andel af budget Der redegøres for resultatopgørelsen, set ifht. til budget Det skal også bemærkes at bestyrelsen, på sidste bestyrelsesmøde fik forelagt de realiserede tal, dog uden andel af budget. Det indstilles at bestyrelsen tager resultatopgørelsen til efterretning. Taget til efterretning 5.2 Budgetopfølgning 1-2. kvt Ingen Der vil på mødet blive informeret mundtligt om forventede kommende ændringer i budgettet for 3. kvt De konkrete forslag til budgetregulering for 3. kvt. forventes at blive dagsordensat på kredsbestyrelsesmødet den 31. august 2018, halvårs-budgetopfølgningen foreligger.

4 Til orientering og drøftelse af de forventede budgetreguleringer. Der er på kredskontoret indgået senioraftaler, der betyder, at medarbejdere kommer på nedsat tid, hvilket frigør midler, der evt. kan benyttes til en elev, eller til en kommunikationsmedarbejder. Der er i det hele taget midler, der er frigivet, som kan komme i spil ift. medarbejdere til kontoret. Der kommer en budgetregulering i 3. kvartal, hvor de frie midler bliver reguleret. 5.3 Implementering af Kommunikationsstrategien Notat implementering af kommunikationsstrategien Kredsens kommunikationsstrategi På bestyrelsesmødet i marts vedtog Kredsbestyrelsen en kommunikationsstrategi i Midt- og Vestjylland Der er nu tid til, at tage næste skridt ift. strategien for at denne kan komme til at virke fuldt ud. Bestyrelsen drøfter derfor med udgangspunkt i den vedtagne strategi, og det udarbejdede notat implementering af kommunikationsstrategien, hvilke muligheder der er for det videre kommunikationsarbejde. I notatet ligger der et forslag om at gøre brug af Socialpædagogerne i fremtiden budgettet til de nye kommunikationsaktiviteter vi ønsker at gå i gang med. Bestyrelsen drøfter mulighederne for det videre arbejde med kommunikationsstrategien og godkender at vi gør brug af midlerne der ligger i puljen under Socialpædagogerne i fremtiden. En mulighed er, at vi benytter Peoplez, 965,- kr. pr. time, 20 % rabat, hvis kredsen vil lave en månedsafregning. Peoplez benyttede vi ift. Alle kan gøre en forskel kampagnen, hvilket vi var tilfredse med. De kender os på forhånd, det er et plus. Facebook siden er en platform, hvor der allerede nu er god aktivitet. Der skal sættes Power på formidling af Nyhedsbreve.

5 Der pointeres vigtigheden af, at vi er socialpolitisk toneangivende i kredsen/ kommunerne, hvilket vores kommunikationsstrategi lægger op til. FU implementerer det besluttede kommunikationsstrategi papir og bruger frie midler indenfor rammen til foremålet 5.4 Revision af Visioner og krav til lokale arbejdstidsaftaler udkast til visioner og krav til lokale arbejdstidsaftaler 2018 Som et led i kredsbestyrelsens gennemgang og revidering af vores politikker og retningslinjer er vi nu kommet til Visioner og krav til lokale arbejdstidsaftaler. Denne retningslinje er sidst revideret i 2007 og derfor er der sket en del i og omkring området siden den gang. Største delen af ændringsforslagene er dog konsekvensrettelser af begreber og ændrede aftaler der derfor kræver at de bliver benævnt rigtigt i vores retningslinje. Der er få ændringer, hvor der peges på at visionen mere fundamentalt skal ændres disse vil der blive redegjort for på selve mødet. Ændringsforslagene er skrevet ind med rødt og det der foreslås skal udgå er streget over med sort. Den nye vision og krav til lokale arbejdstidsaftaler godkendes. Følgende ændringer bliver foreslået: I stedet for: som sidder for bordenden i det lokale MED udvalg, skal der i stedet stå. Formanden for det lokale MEDudvalg. Under punkt 1. Krav i forbindelse med, skal der stå: Orientere sig om relevante emner i håndbogen. Under punkt 2: Opmærksomhed på, at det kun er ift. det kommunale område, at vi kan skrive; forordet til arbejdstidsaftalen. Under Det formelle indhold af en lokalaftale punkt 2: gode udskiftes med forbedring Under Det konkrete indhold., slettes punkt 8 og 9, hvor det, der står, der vedr. nyansatte, i stedet formuleres under: Krav i forbindelse under indgåelse., under punkt 6., som: arbejdsmiljømæssige konsekvenser, hvor der efterfølgende tilføjes fx: med særligt fokus på mulige konsekvenser for nyansatte, hvis de vælger at tilgå lokalaftaler.

6 De foreslåede ændringer godkendes og indskrives i politikpapiret. Politikpapiret er herefter godkendt. 5.5 Frivilligt arbejde Henvendelse vedr. frivilligt arbejde Kredskontoret får ind i mellem henvendelser, der drejer sig om, at der er en organisation der ønsker at bruge vores platform til at komme i kontakt med vores medlemmer f.eks til forskellige former for frivilligt arbejde. Eksempler på henvendelser kan være fra en frivillig organisation, NGO er eller en kommune. Ønsket fra dem der henvender sig kan være, alt fra at placere pjecer på vores kontor til, at vi skal sende en mail til medlemmerne med mulighederne for at gøre en frivillig indsats eller, at lægge et tilbud om deltagelse i frivilligt arbejde på vores hjemmeside. Kredsen har i længere tid haft fokus på frivilligt arbejde generelt, og især ved vores kampagne Alle kan gøre en forskel. Derfor er det naturligt, at vi som kreds og faglig organisation også kan have en interesse i at formidle nogle former for frivilligt arbejde overfor vores medlemmer. FU drøfter henvendelserne når de kommer ind men mener, at der er forskellige dilemmaer forbundet med, at vi som fagforening anbefaler og formidler frivilligt arbejde. Er det konkurrence til lønarbejde? Er der organisationer med værdier vi ikke sympatiserer med? Kan det have negativ konsekvens, at vi som medlemmernes organisation sammenkædes med de frivillige organisationer? Kan der vælges mellem henvendelser eller skal vi bare generelt tillade eller afvise at formidle? Disse forskellige dilemmaer ønsker FU, at dele med bestyrelsen og ønsker samtidigt, at høre og drøfte bestyrelsens holdning til, hvilke former for frivilligt arbejde og hvilke former/typer af organisationer vi kunne lave formidlingsarbejde for og med. Bestyrelsen drøfter holdningen til, at vi som kreds formidler forskellige former for frivilligt arbejde. Drøftelsen sker med henblik på at give FU nogle pejlemærker for, at håndtere henvendelser om frivilligt arbejde i fremtiden. Bestyrelsen vurderer, at det frivillige arbejde har en værdi, og at henvendelser ikke kan negligeres.

7 Der foreslås at kredsen kontakter SLC og andre kredse for at høre og blive inspireret af, hvordan de forholder sig til tilsvarende henvendelser. Der skal udfærdiges et værdisæt, som FU kan tage sit afsæt i ved henvendelser fra frivillige organisationer. 6. HB møde den 11. og 12. juni 2018 og status Følgende punkter ønskes drøftet med bestyrelsen: 5.2 Forbundets strategiske investering: organisering og kongresprojekt behandling af hovedbestyrelsens skriftlige beretning Er der noget kredsbestyrelsen kan se mangler, burde fylde mere eller ikke Ikke skal med? Kongresbeslutning og kongrestemadag Bestyrelsens input til den kommende kongresbeslutning og bemærkninger til kongrestemadagen. HB punkter drøftes med henblik på at kredsens HB medlemmer kan blive opdateret på bestyrelsens synspunkter. Drøftet 7. Redegørelser og sager til orientering 7.1 Opfølgning på budgetteret medlemstal pr. 1. maj Opfølgning på budgetteret medlemstal pr. 1. maj 2018 Der orienteres om medlemstallene. Den positive medlemsudvikling er taget til efterretning.

8 Medlemstallene eftersendes, da de ikke er tilgængelige dags dato. 7.2 Kredsbestyrelsens årshjul ÅRSHJUL - FU og Kredsbestyrelsen, revideret FU I henhold til kredsbestyrelsens behandling på kredsbestyrelsesmødet den 24. november 2017, skal Årshjulet være et fast punkt på alle bestyrelsesmøderne for derved kunne fungere som et dynamisk redskab og løbende afspejle de opgaver/aktiviteter der bliver besluttet. Beslutningen blev at der laves en kolonne med årets faste aktiviteter, og en kolonne der viser de dynamiske aktiviteter, eventuel med farvekode. Ovenstående implementeres og årshjulet dagsordensættes som fast punkt. 7.3 Status revision af kredsens gældende politikker Opfølgningsliste med kredsens gældende politikker Overblik over seneste status. 8. Eventuelt 9. Næste møde: Ordinært kredsbestyrelsesmøde er planlagt til 31. august 2018 Afbud fra Torben til næste møde

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 07.12.2018 Tid: Sted: Ref.: kl. 09:00 13:00, herefter frokost Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Afbud Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 31. august 2018 Tid: kl. 08:30 15:00 Sted: Ref.: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Lene Skovsager Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017 Ref.: jha Dato: 10. november 2017 Tid: kl. 09:00 11:00 Sted: Hotel Strandtangen Strandvejen 28 7800 Skive Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask (Afbud) Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat fra møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse mandag, d. 17. juni 2019

Referat fra møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse mandag, d. 17. juni 2019 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe/the og brød fra 8.30 til 9.00) Sted: Ref.: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask - sygemeldt Anders Røn Kallesøe - afbud Lene

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016 Ref.: pts/grn Dato: 16.12-2016 Dato: 16. december 2016 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask

Læs mere

Dagsorden til møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse

Dagsorden til møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse Dato: 22. marts 2019 Tid: kl. 13:00 15:30 (Efter temamøde vedr. Vi er Socialpædagogerne der forløber samme sted i tidsrummet 8:30-13) Sted: Hotel Eyde (Parkeringspladser til Hotel Eyde ligger for enden

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen Fredag den 24. november 2017

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen Fredag den 24. november 2017 UDKAST Dato: 24. november 2017 Ref.: Dato: 24.11.2017 Tid: kl. 09:00 15:00 Sted: Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark 4 7400 Herning Der er kaffe og rundstykker fra kl. 8:30 Der er frokost

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016 Dato: 17.06.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 27. juni 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat fra møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse fredag, d. 10. maj 2019

Referat fra møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse fredag, d. 10. maj 2019 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe/the og brød fra 8.30 til 9.00) Sted: Ref.: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask - sygemeldt Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 09. september 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 09. september 2016 Dato: 01.09.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 09. september 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen Fredag den 08. september 2017

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen Fredag den 08. september 2017 Ref.: jha Dato: 30.08.2017 Dato: 08. september 2017 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Dagsorden til møde i Kredsbestyrelsen den 03. januar 2017

Dagsorden til møde i Kredsbestyrelsen den 03. januar 2017 Ref.: jha Dato: 03.02-2017 Dato: 03. februar 2017 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: 3F, mødelokale 1 Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask

Læs mere

Dagsorden til møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse

Dagsorden til møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse Dato: 1. februar 2019 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe/the og brød fra 8.30 til 9.00) Sted: Ref.: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask - sygemeldt Anders Røn

Læs mere

Referat til møde i Kredsbestyrelsen den 24. marts 2017

Referat til møde i Kredsbestyrelsen den 24. marts 2017 Ref.: jha Dato: 24.03-2017 Dato: 24. marts 2017 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den. 28. november 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den. 28. november 2018 Ref.: pts Dato: 28. november 2018 Tid: kl. 09:00 12:00 (julefrokost 12-14) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Jan

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 05. februar 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 05. februar 2016 Dato: 05.02.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 05. februar 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelse DEN 15. maj 2017

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelse DEN 15. maj 2017 Ref.: pts Dato: 15. maj 2017 Dato: 15. maj 2017 Tid: kl. 12:00 15:00 Sted: Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Peter Sandkvist Referat

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte, Kathja,

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 24. AUGUST. 2016 Tid: 9.00-13-00 Sted: Birk Centerpark 4,Herning Indkaldte: Jette Dahl Helle Ringsmose Sanne Christensen Linda Ernstsen Marianne

Læs mere

Referat til møde i Kredsbestyrelsen tirsdag den 13. juni 2017

Referat til møde i Kredsbestyrelsen tirsdag den 13. juni 2017 Ref.: Dato: 12.06.2017 Dato: 13. juni 2017 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask (Afbud) Anders

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018 Ref.: Dato: 10.09.2018 pts Tid: kl. 09:00 12:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Peter Sandkvist Jan Therkelsen

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 12.06.2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 12.06.2015 Dato: 03.06.2015 Ref.: Referat fra bestyrelsesmøde den 12.06.2015 Dato: 12.06.2015 Tid: 9.00 15.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen Den 29. november 2017

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen Den 29. november 2017 Ref.: Dato: pts Dato: 29. november 2017 Tid: kl. 09:00 13:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Afbud Peter Sandkvist

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20.- 21. september 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Politik

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Tid: 10.00 13.00 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Michael Dansbo - ordstyrer Sanne Christensen - afbud Linda Ernstsen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Peter Sandkvist

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Peter,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 11. juni 2015

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 11. juni 2015 Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 11. juni 2015 Tid: 12.00-15.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Linda Nørgaard

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Linda Nørgaard

Læs mere

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Dato: 21. april 2016 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 31 19 32 33 Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Tid: fredag den 29. april kl. 09.30

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Tid: 12.00-16.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Tina Boel (Afbud) Bo Christensen Linda Nørgaard Peter Sandkvist

Læs mere

Jane Gejl Christensen, Vivi Lauritsen, Lis Nielsen, Anna-Birthe Lang Andersen, Klaus Birk Jensen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen

Jane Gejl Christensen, Vivi Lauritsen, Lis Nielsen, Anna-Birthe Lang Andersen, Klaus Birk Jensen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen Ref. LH Dok.nr. 2445458 Sag.nr. 2015-SLCSFA-01944 Den 8. april 2015 Fag & socialpolitik Referat af møde i Etisk Udvalg Dato: Mandag den 9. marts 2015 Tid: Kl. 10.00 16.00 Sted: Til stede: SL, Brolæggerstræde

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN 7. SEPTEMBER 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard, mødeleder Ulla Blok Kristensen Afbud Tina Boel Bo Christensen

Læs mere

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017 Dato: 6. september 2017 Til: Hovedbestyrelsen Skrevet af: Mads Peter Aagaard Madsen, 31 19 32 33, mads@dn.dk Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017 Tid: Fredag d. 18. august kl. 9.30 15.00

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3537466 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14632 02-05-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. april 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent Finn,

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 18. september 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 18. september 2015 Dato: 18.09.2015 Ref.: Referat fra bestyrelsesmøde den 18. september 2015 Tid: 9.00 15.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe Jens

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Evaluering af strategikoncept

Evaluering af strategikoncept Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG Orienteringsbilag (O) x Debat- og temabilag (D) x Beslutningsbilag (B)

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

REFERAT af den 7. maj 2015

REFERAT af den 7. maj 2015 REFERAT af den 7. maj 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 19. maj 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (13.00-14.00 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4817598 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 11-02-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE den 28. november 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 3.5.2018 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 NYHED EFTER LUKKET BILAG. Udviklingsmål - Strategi Handlingsplaner Kommissorier Retningslinjer

HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 NYHED EFTER LUKKET BILAG. Udviklingsmål - Strategi Handlingsplaner Kommissorier Retningslinjer HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER Orienteringsbilag (O) Debat- og temabilag (D) X Beslutningsbilag (V) X X NYHED EFTER LUKKET BILAG HB-protokol (udfyldes

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012

Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012 Interne/kritiske revisorer Jan Olsen, SDC Mogens Pedersen, Sparekassen Sjælland Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012 Revisionsprotokollat 2012 - side 1 af 5 1. Interne/kritiske

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent) 21. dec 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12451 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 16. december 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2012. Til stede: Afbud: Øvr. deltagere: Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11.6.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Referat 4. februar 2016

Referat 4. februar 2016 * Referat 4. februar 2016 Hovedbestyrelsens ordinære møde 8. marts 2016 Tid 10.15 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3041659 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14161 29-08-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. august 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170221 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat fra forretningsudvalgsmøde 5. oktober 2017

Referat fra forretningsudvalgsmøde 5. oktober 2017 Referat fra forretningsudvalgsmøde 5. oktober 2017 Deltagere: Lone Nørager Kristensen, Berit Andersen, Peter Vomb, Peter Balle Fraværende med afbud: Lene Sahlholdt Fra kontoret: Per Olesen (ref.) Mødestart

Læs mere

Socialpædagogerne i fremtiden.

Socialpædagogerne i fremtiden. Socialpædagogerne i fremtiden. Socialpædagogerne i fremtiden er en politisk strategi. Kongressen 2012 Har været og er omdrejningspunktet for hele forbundets politiske udviklingsindsatser og nye aktiviteter.

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Mandag den 17. juni 2013 kl

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Mandag den 17. juni 2013 kl Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 17. juni 2013 kl. 15.00 Mødet afholdes på Social- og Sundhedsskolen Syd, mødelokalet ved Joan Jessens kontor Medlemmer: Formand

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i KLAR Forsyning A/S (CVR-nr. 36 48 44 38) Og følgende selskaber i samarbejdet: Køge Holding A/S (CVR-nr. 28 31 30 55) Køge Varme A/S (CVR-nr. 28 67 23 30)

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 22. september 2017

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 22. september 2017 Dato: 6. oktober 2017 Til: Hovedbestyrelsen Skrevet af: Mads Peter Aagaard Madsen, 31 19 32 33, mads@dn.dk Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 22. september 2017 Tid: Fredag d. 22. september kl. 9.30

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Dagsorden for HB-møde d. 4. oktober 2019

Dagsorden for HB-møde d. 4. oktober 2019 Dato: 1. oktober 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagsorden for HB-møde d. 4. oktober 2019 Tid: Fredag d. 4. oktober kl. 9.30 16.00 Sted: Masnedøgade

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere