5. December DAGSORDEN Oplæg om Studiemiljø som et arbejdsmiljø af Heidi Klokker (30 min.)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "5. December DAGSORDEN Oplæg om Studiemiljø som et arbejdsmiljø af Heidi Klokker (30 min.)"

Transkript

1 5. December DAGSORDEN Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 24.sep. (bilag 1) 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af referent 1.5 Navnerunde 1.6 Valg af stemmetællere 2. Evaluering af Universitetsvalget 2014 (10 min.) 3. Oplæg om Studiemiljø som et arbejdsmiljø af Heidi Klokker (30 min.) 4. Orientering omkring vanvittige tendenser/tiltag/udspil (Dimensionering, kvalitetsudspil, institutorganisering) (20 min.) Pause (15.min) 5. Workshops arbejdsplan studiemiljø (30 min.) 6. Opsamling workshops (10 min.) (bilag 2) 7. valg af kritiskrevisor (5 min.) 8. Fagudvalgsrunde (15 min.) 9. Nyt fra (10 min.) Forretningsudvalget Akademisk råd Studenterrådet Andre organer 10. Evt. 11. møde evaluering udenfor referat JULEFROKOST!

2 Bilag oktober REFERAT Formalia (10 min.) 12.1 Godkendelse af dagsorden OK 12.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 24.sep. (bilag 1) OK 12.3 Valg af ordstyrer Kristina 12.4 Valg af referent Niels Christian 12.5 Navnerunde Kristina (Klassisk Arkæologi), Jeppe (Religionsvidenskab), Lieve (Religionsvidenskab), Karina (Filosofi), Anne (Filosofi), Søren (Lingvistik), Pernille (Filosofi), Alice (Engelsk), Camilla (Antropologi), Mette (Religionsvidenskab), Ellen (Religionsvidenskab), Sara (Klassisk Arkæologi), Sissel (Uddannelsesvidenskab), Rikke (Religionsvidenskab), Andreas (Japansk), Line (Antropologi), Nina (Antropologi), Niels Christian (Idéhistorie), Alexander (Uddannelsesvidenskab), Marko (Statskundskab), Kirstine (Klassisk Arkæologi) og Andreas (Filosofi) Valg af stemmetællere Anne og Rikke. 13. Universitetsvalget (10 min.) Der er snart valg, det bliver d november, man kan få taget billeder og blive skrevet op som støtteliste mellem d oktober. Støttelister sender deres stemmer videre til Studenterrådets spidskandidater, som er Sarah Junge og Andreas Olsen. Støttelisten skal indsendes senest d. 7. november kl. 12. Filosofi afholder valgcafé hvor man kan komme og stemme, få en kop kaffe og høre lidt om kandidaterne. Den slags arrangementer kan man søge penge til fra Studenterrådet. Man kan fordelagtigt give caféen et fagligt præg, så det f.eks. kunne indeholde forberedelse til eksamen. 14. Dimensionering orientering (10 min) Der bliver skåret ned på kandidatoptaget på Arts, 370 pladser. Dette vil direkte påvirke optaget på bachelor, da der er retskrav til kandidaten og med manglende pladser på den, skal der optages færre bachelorstuderende.

3 a. Kampagnegruppens arbejde Der er blevet holdt indendørsdage hvor vi har spredt viden om dimensioneringsudspillet. Her kunne man få taget billede sammen med Kim, og få en kop kaffe. b. Nationalt samarbejde Carmen og Lieve har været på besøg hos KU, og der blev enighed om et nationalt samarbejde. Der vil blive skrevet en kronik, og der vil blive afholdt en national aktionsdag, højst sandsynligt d. 3. november. Der er mange der er utilfredse med dimensioneringen, ikke kun på universiteterne blandt de studerende, men også på den politiske scene. 15. Workshops universitetsvalgkamp + dimensionering (40 min.) Lieve fører workshop om universitetsvalgkampen, hvad kunne vi lave af ting før og under valgugen? Der er flere ting at søge til ting at købe eller lave selv, da studenterrådet ikke har så meget merchandise i år. Kirstine fører workshop om dimensionering, hvilke ting kan vi gøre for at få mere opmærksomhed på emnet? Skal vi skrive læserbreve, demonstrationer, etc.? Pause med mad (30 min.) 16. Opsamling workshops nedsættelse af arbejdsgrupper (20 min.) Dimensionering: Stort fokus på indvendige aktioner. Der er et stort behov for at komme ud til de studerende med information og oplysning. De lokale fagråd kunne være med i caféboderne, så de studerende kan tale med nogen de genkender. Man kunne prøve med en flashmob, som man kan koordinere samtidigt med de andre universiteter. 24-timers Uni-maraton er en anden idé, hvor man bruger en hel dag på universitetet og suger så meget viden til sig som muligt. Pixie-bøger kunne fortælle konkrete historier om studerende der bliver udsat for konsekvenserne ved dimensioneringen. Facebook og Twitter indsats, her kan de studerende komme med tekst eller billeder der viser hvad de bliver udsat for. På YouTube kunne man lægge en musikvideo op der parodierer ministeren eller lignende, for at informere underholdende om dimensionering. Arbejdsgruppen der bliver nedsat skal kunne arbejde hurtigt, især med hensyn til ændringer i forholdene. En gang lavede studenterrådet en kampagne imod indførelsen af bachelor/kandidat systemet hvor de frygtede at folk ville få bachelor, men ikke kandidat. Dette viser sig nu mere relevant en tidligere, da der reelt kan komme mange bachelorer der ikke kommer på kandidat. Universitetsvalget: Ballonstorm tidligt mandag i valgugen er fortsat en succes, denne gang måske med ballondyr som de studerende selv kan lave (med instrukser). Stort banner der minder dem om at stemme, med noget sjovt på. Meme-konkurrencen kan blive gentaget fra sidste år, måske omtænkes lidt hvor folk kan stemme om hvilket de synes er bedst. Sæt-håret-på-Sarah -spil. En sjov strukturvideo om universitetet, så de studerende ved hvad de stemmer om. Flere æbleskiver, flere steder, denne gang med info om hvor og hvornår man kan få dem via flyers eller lignende. Flere bolscher skal bestilles hjem, tag kig på tyggegummi med tatoveringer. Nordisk lavede nogle store

4 plancher der havde en let oversigt over universitetet, valget og årsager til at stemme og på hvem. Dette kunne approprieres af andre fagudvalg. Corny jokes der er fagrelevante har en tendens til at virke. 17. Valg af opstillere til Akademisk råd (10 min.) Der skal findes 4 kandidater der skrives op på en liste, og der bliver taget billeder af dem til valgkampagnen. Mulige modstandere i valgkampen kan være Konservative Studerende, de er dog ikke så aktive kampagnemæssigt og har tradition for at tabe. Akademisk Råd er et rådgivende organ for dekanen, der også står for at blåstemple ph.d.-ansøgninger og æresdoktorater. Når man stiller op for Artsrådet er man ansvarlig for at repræsentere Artsrådets holdninger, det er derfor vigtigt at man orienterer sig med sit bagland. Der vil blive holdt formøder hvor alle kan diskutere og komme med input til dagsordenen, så rådets medlemmer går til mødet med godt belæg for deres holdninger, og en samlet stemme. I AUPUS kan akademiske rådsmedlemmer forhøre sig med studenterrepræsentanterne i bestyrelsen om hvad der foregår på universitetet som helhed, og hvordan det påvirker Arts som institut. Opstillede: Lieve, Asger, Helge, Pernille og Alice. Valgt: Lieve, Helge, Pernille og Alice. Hvis Asger ønsker at være suppleant vil han gå videre til suppleantlisten, som bliver besluttet af FU. 18. Indsupplering i Fakultetsarbejdsmiljøudvalget (FAMU) (5 min.) Man arbejder sammen med VIP ere om hvad der er det bedste miljø at arbejde i, dette hænger ofte sammen med studiemiljøet. Sara sidder der. Opstiller: Kirstine. Enstemmigt valgt. 19. Fagudvalgsrunde (15 min.) Religionsvidenskab: Fællesfaglig dag snart, der har lige været ekskursion til Lund. Ny studieordning er blevet sendt ind til godkendelse, og der er blevet kigget på hvem der skal sidde i UFU til næste år. Filosofi: For et par uger siden har der været generalforsamling. Nye repræsentanter til UFU blev valgt, man sidder helst i to år, så nye medlemmer kan blive lært op. Studienævnspladsen er delt med idéhistorie og det er deres tur. Faglig dag og faglig weekend er allerede under planlægning. Der er nye repræsentanter til Artsrådet. Der er blevet nedsat en valgkampsgruppe. Lingvistik: Søren stiller op til studienævnet igen, og har måske 2 suppleanter. Der foregår andre ting, men Søren ved ikke noget. Engelsk: Intet nyt siden sidst, generalforsamling på onsdag, der skal besluttes mange interne ting, og der skal findes kandidater til UFU og studienævn.

5 Klassisk: Der blev afholdt semesterstartsfest, der var desværre ikke stort underviserfremmøde, men det var et festligt arrangement. I UFU er der blevet udarbejdet et høringssvar der siger at de ikke skal sidde sammen med historie, det ville være bedst at de var i UFU hver for sig. DSR: Der er gang i planlægning af en campus-dag. Man prøver at finde kandidater der kan stille op fra Aarhus til studienævn. Institutleder har sagt op, det bliver spændende at se hvad der sker med det. Uddannelsesvidenskabeligtbagland er blevet oprettet, det er fagudvalg under DSR der skal beskæftige sig med ting der foregår i UFU en, sådan at dem der sidder på Trøjborg har nogen at tale med på Emdrup. De to første møder er blevet holdt, og det gik godt. Asienstudier: Der sker ikke så meget, der blev holdt generalforsamling, men der kom ikke så mange. De var oppe på 7-8 medlemmer, måske kan der ske noget nyt i år, andet end quizaftener. Antropologi: Der søges nye kræfter til UFU og studienævn, der bliver planlagt diverse arrangementer. Der bliver kigget på studiemiljø, hvor der skal foretages en mulig flytning af fredagsbaren. UFU en er blevet opmærksom på mange penge der ikke er blevet brugt, så der skal findes noget at bruge dem på. Underviserne er desværre ikke så meget med. Idéhistorie: Generalforsamling blev endelig holdt, der kom mange med og der blev valgt mange nye kræfter til UFU og studienævn, samt forretningsudvalget. Der vil blive holdt temamøder gennem semestret. Der blev også valgt arrangører til faglig weekend. 20. Nyt fra (10 min.) Forretningsudvalget Der arbejdes på at kickstarte univalg i Emdrup, derfor vil de blive besøgt. Man kan ringe til forretningsudvalget hvis man er i tvivl om hvordan man stiller sine studienævnsrepræsentanter op. Der arbejdes sammen med KU om dimensionering, de blev også besøgt. Der blev holdt dekanmøde med Johnny og Marianne omkring institutorganisering og dimensionering. Mange af tingene fra høringssvaret er blevet taget til sig af dekanatet, man begynder at acceptere at fakulteter og institutter kan være forskellige, de behøver ikke det samme antal studienævn og UFU er. Jeppe Kaas er tovholder for valget på Arts. Næste Artsrådsmøde er d. 5. december og der er julefrokost. Akademisk råd Der er maratonmøde på tirsdag med FSU (fællessamarbejdsudvalget) og et kursus om økonomi. Der skal tages om dimensionering og fremdriftsreform, samt institutorganisering. Der er formøde kl på tirsdag, ved Studenterrådet (over Stakladen). Studenterrådet Billeder til støttelister er på mandag og tirsdag fra 10-14, der kommer en rigtig fotograf. Politikkonference vil blive holdt d november, Heidi Klokker

6 stiller op til næstformandsposten for Danske Studerendes Fællesråd. Man skal endelig melde sig til, det er gratis at tage med. Mandag d. 3. november er der plakatstorm kl. 7 om morgenen hvor hele universitetet bliver klistret til, det må man også gerne komme til. Andre organer Bestyrelsesmedlemmerne vil gerne ud og tale om valget med fagudvalg og lignende, men book dem endelig i god tid da de har meget travlt. Medicinerne er blevet meget vrede omkring orlovsreglerne på AU, fremdriftsreformen betyder nemlig at de ikke kan tage fri for at gå i praktik eller lave velgørende arbejde da det ikke kan tælle som orlov, det kan det dog på KU. Dette er også et problem for mange andre fag, praksis var nemlig at man bare frameldte sig sine eksamener når man ville lave noget andet i en periode end studier, men det kan man ikke med fremdriftsreformen. Det ville også være godt på IUP da de optager mange professionsbachelorer der kunne have brug for supplering. Orlov tæller med i optællingen af studietid, hvilket betyder det kontribuerer til forsinkelsen og det betyder at universitetet mister penge. Man kunne lave en støtteerklæring fra Arts til medicinerne, til dette kunne de lokale fagudvalg hjælpe til med at nedsætte en skrivegruppe. Andreas har brug for mærkesager, det vil han gerne tage til efterretning med mere lokale kræfter. Mere demokrati i din hverdag : Måske skulle man prøve at rette den mere efter majoriteten, da den kan virke meget orienteret mod studenterpolitikere, det er vigtigt at fastslå hvilken slags demokrati der er tale om, og hvilke organer eller emner det vil bevirke. 21. Evt. (5 min.) Oplever man at folk vil tage pauser i deres studie? Ja, der er lidt spekulation her og der om hvordan man kan slippe af sted med det, med de nye regler. Folk vil rejse, arbejde, supplere, osv. 22. Mødeevaluering udenfor referat (5 min.)

7 Bilag 2 Workshop: Artsrådets arbejdsplan 2015 Artsrådets arbejdsplan er en beskrivelse af det arbejde, som Artsrådet skal udføre. Vi kunne godt tænke os i FU, at få nogle indspark før vi skal til at skrive vores udkast til arbejdsplanen for I må derfor godt tænke over, hvilke arbejdsområder artsrådet har arbejdet med det forgangne år som I syntes har fungeret, og hvilke ikke har. Hvis I syntes, der har været områder, hvor Artsrådet ikke har lagt noget arbejde og som I syntes, at vi skal gøre det næste år, skal I tage det med. De to overordnede områder som Artsrådet plejer at arbejde med er det politiske år i Artsrådet og organisatorisk arbejde. Det politiske år indeholder kampagnearbejde og centrale politiske emner. Det organisatoriske arbejde indeholder kontakten mellem Artsrådet, fagrådene på Arts, formelle organer på arts og andre samarbejdspartnere.

23. oktober REFERAT

23. oktober REFERAT 23. oktober 2014 17.15-20.05 REFERAT 131 1453 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden OK 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 24.sep. (bilag 1) OK 1.3 Valg af ordstyrer Kristina 1.4 Valg

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

24. september REFERAT Lokale

24. september REFERAT Lokale 24. september 2014 17.15-20.45 REFERAT Lokale 1453-229 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden Nyt punkt, dimensionering med oplæg fra Sune. OK. 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 22.

Læs mere

Pause (10min) Julefrokost! d. 6. dec kl DAGSORDEN

Pause (10min) Julefrokost! d. 6. dec kl DAGSORDEN d. 6. dec. 2013 kl. 17.15 DAGSORDEN 1441-010 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 31. oktober 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af referent 1.5 Navnerunde

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

DAGSORDEN. 8 november 2011 kl Artsrådsmøde, Nobelsalen. 1. Formalia (20 min.)

DAGSORDEN. 8 november 2011 kl Artsrådsmøde, Nobelsalen. 1. Formalia (20 min.) 8 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Nobelsalen DAGSORDEN 1. Formalia (20 min.) Dato: 8. november 2011 Side 1/6 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 11. oktober

Læs mere

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (15 min. 17.25-17.40)

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (15 min. 17.25-17.40) DAGSORDEN 25. marts 2014 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-20.00) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden Godkendt efter rettelse af dato 1.2 Godkendelse af referat

Læs mere

2. Besøg af Forskning, Talent og Internationalisering Arts om Buddy programmet (Bilag 2) (15 min )

2. Besøg af Forskning, Talent og Internationalisering Arts om Buddy programmet (Bilag 2) (15 min ) DAGSORDEN 28. maj 2015 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-19.45) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 26. marts (Bilag

Læs mere

DAGSORDEN. 26. marts 2015 kl [Lokale følger], Artsrådsmøde ( )

DAGSORDEN. 26. marts 2015 kl [Lokale følger], Artsrådsmøde ( ) DAGSORDEN 26. marts 2015 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-20.15) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 12. februar (Bilag

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

Referat for artsrådsmøde den 29. Marts

Referat for artsrådsmøde den 29. Marts Referat for artsrådsmøde den 29. Marts 1. Formalia Godkendelse af dagsorden Godkendt uden ændringer Godkendelse af referat fra rådsmødet 14. februar Godkendt uden ændringer Valg af ordstyrer Andreas valgt

Læs mere

Bilag 1 REFERAT. 22. maj 2014 kl Lokale A, Artsrådsmøde ( )

Bilag 1 REFERAT. 22. maj 2014 kl Lokale A, Artsrådsmøde ( ) Bilag 1 REFERAT 22. maj 2014 kl. 17.15 Lokale 1485-235A, Artsrådsmøde (17.15-20.35) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden OK. 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d.25.marts

Læs mere

d. 6. dec kl REFERAT

d. 6. dec kl REFERAT d. 6. dec. 2013 kl. 17.15 REFERAT 1441-010 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 31. oktober Specificer gren af Klassisk, ellers godkendt.

Læs mere

Pause: med mulighed for at skrive æf til politikpapir (15.min)

Pause: med mulighed for at skrive æf til politikpapir (15.min) 3. december 2015 16.15 DAGSORDEN Lokale følger 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 22.okt. (bilag 1) 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af referent 1.5

Læs mere

Valg af referent: Rasmus (idéhistorie) er valgt

Valg af referent: Rasmus (idéhistorie) er valgt 21 september 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde REFERAT Referent: Rasmus Markussen Dato: 21. september 2011 Side 1/9 1. Formalia (5 min) Navnerunde tilstedeværende ved mødets start: Andreas (filosofi), Peter

Læs mere

REFERAT. 25. september, kl Bygning 1485, lokale 123 (Den Nye Nobelsalen)

REFERAT. 25. september, kl Bygning 1485, lokale 123 (Den Nye Nobelsalen) 25. september, kl. 17.15-20.10 Bygning 1485, lokale 123 (Den Nye Nobelsalen) REFERAT 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden Forretningsudvalget bemærker, at tidsplanen går til 20.10. Desuden

Læs mere

3. Den afgående kasserer fremlægger årsregnskab og kommende budget (bilag 3a og 3b) (20 min )

3. Den afgående kasserer fremlægger årsregnskab og kommende budget (bilag 3a og 3b) (20 min ) 12. februar 2015 kl. 17.15 Bygning 1485, Nobelsalen DAGSORDEN 1. Formalia (15 min. 17.15-17.30) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d. 5.dec.2014 (bilag 1) 1.3 Valg

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FØRSTE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 10. OKTOBER Kære Fællesråd I Dirigentinstitutionen håber vi, at alle er indstillede på at tage endnu et

Læs mere

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.)

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.) DAGSORDEN 22. maj 2014 kl. 17.15 Lokale 1485-235A, Artsrådsmøde (17.15-20.35) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d.25.marts 1.3

Læs mere

Referat af ordinært Fællesrådsmøde d

Referat af ordinært Fællesrådsmøde d Referat af ordinært Fællesrådsmøde d. 25.09.2014 Torsdag d. 25.09.14 kl. 19.15-22.30, Studenternes Hus, Mødelokale 1 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia (O+D+B) 1.1 Navnerunde og konstatering

Læs mere

18. februar 2016 kl DAGSORDEN Lokale: (se facebook)

18. februar 2016 kl DAGSORDEN Lokale: (se facebook) 18. februar 2016 kl. 17.15 DAGSORDEN Lokale: (se facebook) 1. Formalia (15 min. 17.15-17.30) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d. 3.dec.2015 (bilag 1) 1.3 Valg af

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 18. MAJ 2017 1 Indkaldelse til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder vi i Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 18.

Læs mere

2. Godkendelse af fortolkning af mandatfordeling (5 min) (Bilag 1) 3. Det afgående Forretningsudvalg aflægger årsberetning (20 min) (Bilag 2)

2. Godkendelse af fortolkning af mandatfordeling (5 min) (Bilag 1) 3. Det afgående Forretningsudvalg aflægger årsberetning (20 min) (Bilag 2) 14. februar kl. 17.00 Tåsingegade 3, Theos Bar, Artsrådsmøde DAGSORDEN 1. Formalia (15 min.) Dato: 14.feberuar 2012 Side 1/11 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 28.

Læs mere

DAGSORDEN. 23. april kl Bygning 1441, lokale 010 (Tåsingegade 3) - Artsrådsmøde. Referat: 1. Formalia (10 min.)

DAGSORDEN. 23. april kl Bygning 1441, lokale 010 (Tåsingegade 3) - Artsrådsmøde. Referat: 1. Formalia (10 min.) 23. april kl. 18.00-21.20 Bygning 1441, lokale 010 (Tåsingegade 3) - Artsrådsmøde DAGSORDEN Referat: 1. Formalia (10 min.) 1,1 Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen er godkendt 1,2 Godkendelse af referat

Læs mere

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (25 min )

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (25 min ) 4. april kl. 17.15 1481-341, Artsrådsmøde (17.15-20.20) REFERAT 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden er godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 7. februar

Læs mere

Pause med mad (30 min.)

Pause med mad (30 min.) 24. september 2014 17.15-20.15 DAGSORDEN Lokale 1453-229 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 22. maj (bilag 1) 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af

Læs mere

Suppleanter: Mads Warming (BFU), Amalie Andersen (Psykrådet), Mads Jørgensen (Statsrådet), Julie Andersen (Arts) Sune Koch Rønnow (Artsrådet).

Suppleanter: Mads Warming (BFU), Amalie Andersen (Psykrådet), Mads Jørgensen (Statsrådet), Julie Andersen (Arts) Sune Koch Rønnow (Artsrådet). Refera t Fælles råd smød e den 24. september 2015 1. Formalia 1.1 Navnerunde og konstatering af quorum (O) Mandatbærer: Ebbe Chr. (Artsrådet), Kirstine Pedersen (Artsrådet), Carina Nielsen (Artsrådet),

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

Referat fra det ordinære Fællesrådsmøde d Torsdag d kl , Vandrehallen O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning

Referat fra det ordinære Fællesrådsmøde d Torsdag d kl , Vandrehallen O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning Referat fra det ordinære Fællesrådsmøde d. 20.11.14 Torsdag d. 20.11.14 kl. 19.15-22.30, Vandrehallen O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia 1.1 Navnerunde og konstatering af quorum (O) Anne

Læs mere

2. Det afgående Forretningsudvalg aflægger årsberetning v/ Andreas Birch Olsen og Lieve Vermulen (20 min )

2. Det afgående Forretningsudvalg aflægger årsberetning v/ Andreas Birch Olsen og Lieve Vermulen (20 min ) 6. februar kl. 17.15-20.50 Lokale: 1485-123 (Nobelsalen) DAGSORDEN 1. Formalia (15 min. 17.15-17.30) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d. 6.dec.2013 (bilag 1.2)

Læs mere

2. Kort oplæg om universitetsstruktur (magt, intriger og mørke korridorer) v. Rasmus Markussen

2. Kort oplæg om universitetsstruktur (magt, intriger og mørke korridorer) v. Rasmus Markussen 23/09/12 15.52 Formalia Til stede: Sidsel Jelved Kennild, Thea Frederiksen, Rasmus Markussen, Simone Sefland Pedersen, Pernille Krüger Mertz, Louise Rognlein, Øjvind Fritjof Arnfred, Niels Christian, Lærke

Læs mere

Referat for september-mr-møde

Referat for september-mr-møde Referat for september-mr-møde Deltagere: Christian, Ellen, Christine, Niels, Nikolaj, Mette I, Mette H, Caroline, Daniel, Kamilla, Julius, Archana, Estrid, Katrine, Tharsika, Tim, Agnes Afbud: Helene,

Læs mere

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl. 17 19 Loungen, Medicinerhuset 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Khoa Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Rettelse til referat:

Læs mere

8) Fagcafeer i Kognitions Psykologi d.5.december og Statistik1 d.16.januar.

8) Fagcafeer i Kognitions Psykologi d.5.december og Statistik1 d.16.januar. Psykrådsmøde torsdag den 20. november 2014 Dagsorden: 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer og referent 3) Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde 4) Mad efter næste møde 5) Kampagne-nyt (orientering

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d

Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d. 29.11.2018 Torsdag d. 29.11.18 kl. 19.15-22.00, Studenternes Hus, Preben Hornung stuen / O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia 1.1 Navnerunde

Læs mere

1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 4. april (bilag 1.1) Fedt med referat fra workshops ene, især dem der kan bruges ude i fagudvalgene.

1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 4. april (bilag 1.1) Fedt med referat fra workshops ene, især dem der kan bruges ude i fagudvalgene. 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden ok 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 4. april (bilag 1.1) Fedt med referat fra workshops ene, især dem der kan bruges ude i fagudvalgene.

Læs mere

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer: Alexander og referent: Mie 3) Dagsorden og referat fra sidste møde er godkendt 4) Dispensation for studenterrepræsentanter

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed.

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed. Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl. 17-19 Frokoststuen på Folkesundhed. 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: MCQ opgave (ikke

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 27.10 2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er dirigent, Ida er referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat er godkendt. Dagsorden er

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS UDDANNELSESVIDENSKAB Kære studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2017 på, Campus

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 13. Oktober 2015 kl. 16:00 19:40

Bestyrelsesmøde. 13. Oktober 2015 kl. 16:00 19:40 Bestyrelsesmøde 13. Oktober 015 kl. 1:00 19:0 1 1 Indhold DAGSORDEN REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 3 BILAG 1: ORIENTERING FRA DSF 7 BILAG : ORIENTERING FRA STUNE BILAG 3: ORIENTERING FRA FORRETNINGSUDVALGET

Læs mere

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion

Referat af MR møde. 4. Undervisningsudvalget v. Ole Bækgaard orientering og diskussion 1. Valg af ordstyrer og referent: Agnes er ordstyrer og Silje er referent. Referat af MR møde Dato og tid: 14/10/2014 kl. 17-19 Sted: Frokoststuen (Folkesundhed, bygn. 1260) 2. Tilstede: Vibeke, Ole Bækgaard,

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FORELØBIG DAGSORDEN STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 18:15 20. NOVEMBER Kære Fællesråd Kære Alle Vi glæder os i denne tid! Dette er kalenderårets sidste fællesrådsmøde,

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 1. UDSENDELSE Studenternes hus Mogens Zielerstuen 19.15 20. maj 2015 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Hermed indkalder Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 20. maj. På

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3)

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3) Møde den: 18. december 2013 kl. 8.45-11.45 Emdrup: lok. B101a. Trøjborg: lok. 2113-252 Møde i Uddannelsesfagudvalget for Kandidatuddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT Deltagere: Pia Bramming, Bente

Læs mere

Referat til Fællesrådsmøde d. 20. maj.

Referat til Fællesrådsmøde d. 20. maj. Referat til Fællesrådsmøde d. 20. maj. O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia 1.1. Navnerunde og konstatering af quorum (O) Mandatbærer: Daniel Anthony Slater (Artsrådet), Camilla Pallesen

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

Referat af MR møde (opsupplerende) d

Referat af MR møde (opsupplerende) d Referat af MR møde (opsupplerende) d. 12.2.13 Fremmødte medlemmer: Heidi, Søren, Ane, Henrik, Morten, Anna, Anders, Jonatan, Marie M, Kira, Søren L, Lasse, Bjørn, Rikke, Anne Dorthe, Ellen, Lise, Sidsel,

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 20. NOVEMBER 2014 1 Kære Fællesråd. Hermed anden udsendelse til Fællesrådsmødet den 20. november. Det ekstraordinære fællesrådsmøde i december

Læs mere

3. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

3. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 3. ORDINÆRE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Preben Hornung stuen 17.30 13. september 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det 3. ordinære fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til 3. ordinære Fællesrådsmøde

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært -

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Onsdag d. 13.09.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Der er

Læs mere

Bilag 1 Mandatfortolkning

Bilag 1 Mandatfortolkning Bilag 1 Mandatfortolkning I tilfælde af, at vi skal stemme om noget til mødet, skal vi have afklaret hvordan vi fortolker 3 i Artsrådets vedtæger, der afgør hvor mange mandater hvert fagudvalg får tildelt:

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Referat fællesrådsmøde - Ordinært -

Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Tirsdag d. 13.09.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Tilstedeværende

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Deltagende til mødet: Peter, Mette S, Marie, Mikkel, Mads, Heidi, Louise, Rasmus, Morten, Mette M, Kirsten, Adam, Nina og Oskar. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

Referat af MR opsupplerende møde

Referat af MR opsupplerende møde Referat af MR opsupplerende møde 1. Valg af ordstyrer og referent Dato og tid: 24/02/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Silje er referent, Peter er ordstyrer Tilstede: Peter, David, Vibeke, Karina,

Læs mere

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260

Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 Referat af MR-møde d. 18. februar 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent Agnes er ordstyrer og Silje referent. 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Nina

Læs mere

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KLASSISKE STUDIER ARTS AARHUS UNIVERSITET

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KLASSISKE STUDIER ARTS AARHUS UNIVERSITET Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 INSTITUT FOR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 VELKOMMEN PÅ! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på studiet, være det sig

Læs mere

Dagsorden for MR møde

Dagsorden for MR møde 1 Dagsorden for MR møde Deltagere: Agnes, Tharsika, Martin, Christine, Mai-Britt, Josephine, Vibeke, Christian, Archana, Anne-Sif, Gideon, Andreas, Daniel, Julie, Mette H, Helene, Mette I, Julius, Kamilla,

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Mandag d. 20.4.2015, 13-15 Emdrup: A112 Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas

Læs mere

Referat fra konstituerende Fællesrådsmøde d

Referat fra konstituerende Fællesrådsmøde d Referat fra konstituerende Fællesrådsmøde d. 19.02.2015 Torsdag d. 19.02.15 kl. 17.15-22.00, Studenternes Hus, Mogens Zielerstuen. O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Konstituering 1.1 Optagelse

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært -

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Onsdag d. 05.10.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Der er

Læs mere

StatsRådsmøde 3, torsdag den 7/ Klokken 16:15 i lokale

StatsRådsmøde 3, torsdag den 7/ Klokken 16:15 i lokale StatsRådsmøde 3, torsdag den 7/10 2010 Klokken 16:15 i lokale 1330-126 Til stede: Kathrine, Anna, Christian J, Pernille, Morten, Ulrik, Jeppe R, Trine, Sarah, Jeppe, Andreas, Troels, Maria, Heidi, Didde,

Læs mere

Arbejdsplan 2015. Politiske fokusområder

Arbejdsplan 2015. Politiske fokusområder Arbejdsplan 2015 Indledning Året der er gået har været rigtig vildt for Studenterrådet. Det gælder både vores organisation, der er blevet større med flere aktive såvel som aktiviteter. Vi har reageret

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen.

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen. Uddannelsesudvalgsmøde, Arts Møde den 11. november 2014 kl. 12.00-15.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021. Videolink: Emdrup A112 Referat Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Gæster: Mette Qvist, Artsrådet,

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 10.11.2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er valgt som dirigent, Ida er valgt som referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde den 27.10.2014.

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 1. UDSENDELSE Studenternes hus Richard Mortensenstuen 19.15 12. maj 2016 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Hermed indkalder Dirigentinstitutionen til Fællesrådsmøde d. 12. maj.

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16.30-19.30 Deltagere Kara Sigrid Ellegaard (237692 SIS) Inge Lundin Bech (237682 LISKI)

Læs mere

Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014

Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014 Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014 1. Velkomst til generalforsamlingen 2. Formalia a) Valg af dirigenter: Stefan Larsen og Jakob Ruggaard er valgt som dirigenter. b) Valg af

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Program for studiestarten 2018 Klassiske studier

Program for studiestarten 2018 Klassiske studier Program for studiestarten 2018 Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET KLASSISKE STUDIER Side 1 af 7 VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med

Læs mere

IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat

IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat Mødeleder: Bjarke Paarup/ Annette Skovsted Hansen Referent: Camilla Dimke Dato: 24. februar 2016 Varighed: 12.00-13.45 Tilstedeværende: Annette Skovsted Hansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

Studiestaten Klassiske studier. AU Institut for kultur og samfund ARTS Aarhus Universitet

Studiestaten Klassiske studier. AU Institut for kultur og samfund ARTS Aarhus Universitet Studiestaten 2019 Klassiske studier AU Institut for kultur og samfund ARTS Aarhus Universitet 2 Velkommen fra jeres tutorer! 3 VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b StatsRådsmøde 28.10.2010, kl. 16.15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Rasmus, Morten, Ulrik, Ayham, Maria, Heidi, Troels, Jesper, Janus, Didde, Simon, Sara, Jeppe R., Pernille, Louise, Trine, Jonas, Kathrine.

Læs mere

Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier

Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 5. december 2016 kl ) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö Mødeindkaldelse 5. december 2016 kl. 17.00 Hos Line. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: (Natascha) 2) Valg af referent: (Katrine) 3) Trivselsrunde Ö 4) Opsamling

Læs mere

Referat af EtnoLogemøde d. 6/2-13 kl. 17

Referat af EtnoLogemøde d. 6/2-13 kl. 17 Referat af EtnoLogemøde d. 6/2-13 kl. 17 1. Valg af referent og ordstyrer Ordstyrer: Asger, referent: Katrine Tilstede: Linda (kandidaten), Julia (2. år), Asger (2. år) og Katrine (kandidaten) 2. Godkendelse

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ENHEDSLISTEN NØRREBRO

MEDLEMSBLAD FOR ENHEDSLISTEN NØRREBRO Indhold Næste afdelingsmøde Næste medlemsmøde 2 Sundhedskampagnen 3 Repræsentantskabsmøde i regionen 3 Valgkampen nærmer sig - måske Fodbold starter igen 5 4 Torsdag d. 21. juni Mandag kl. d. 19.30 20.

Læs mere

Psykrådsmøde 8.april 2010

Psykrådsmøde 8.april 2010 Psykrådsmøde 8.april 2010 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Nyt fra SAMF-rådet/studenterrådet, herunder fagrådsfestival, politikkonference & generalforsamling 24.-25. april (O) 3. Nyt fra Evalueringsudvalget?

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere