Formandens beretning for 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning for 2017"

Transkript

1 Formandens beretning for 2017 Så er der gået endnu et år, og det er tid at gøre status over, hvad der skete i JHF kreds 1 i 2017, og også tid til at skue lidt fremad var sidste år med Knæk Kurven. Det 4-årige projekt, der skulle stoppe medlemsnedgangen og give foreningerne et organisatorisk og administrativt løft. Har projektet så været en succes? Det er vel svært at svare entydigt på. På medlemssiden har der gennem de fire år stadig været en tilbagegang, men dog i mindre grad de sidste par år. Og måske havde det set værre ud uden Knæk Kurven. I kreds 1 er vi efter jul medlemsmæssigt faktisk på højde med 2015, så det ser ret positivt ud. De foreninger, der har deltaget i projektet har fået et godt redskab til at styre og organisere deres forening, og til at rekruttere ny ledere og trænere, så på sigt vil det forhåbentlig give et positivt udslag også på medlemssiden, og samtidig skabe en lettere hverdag for lederne i klubberne. Desværre oplever vi stadig, at vi må aflyse planlagte aktiviteter pga. manglende tilslutning. Det gælder både trænerkurser, børnestævner og andre ting. Bl.a. også en stort anlagt Natevent i Arena Nord i Frederikshavn. Det er rigtig ærgerligt at måtte aflyse planlagte aktiviteter. Både for de folk, der har brugt tid på at planlægge aktiviteterne, men også for de personer, hold og klubber der allerede er tilmeldt. Især trænerkurser er det træls at måtte aflyse, fordi vi helt sikkert ved, at gode og veluddannede trænere er en mangelvare i hele kredsen og såmænd også i resten af landet. Vi er rigtig meget interesserede i at vide, hvad vi skal gøre for at få tilmeldinger nok til vore arrangementer. Fortæl det til os, hvis I har nogle gode ideer, så prøver vi dem af. I må meget gerne komme med input på kredsgeneralforsamlingen, men I får også muligheden på de evalueringsmøder, vi agter at holde efter denne turnerings afslutning, samt på opstartsmøderne inden næste sæson går i gang. TURNERINGEN Intet år uden ændringer i turneringen. I år skyldes de fleste ændringer tilretninger til det nye fælles turneringsreglement for hele Danmark Der er bl.a. reduceret i antallet af hold i Jyllandsserien. Der er ændringer i aldersbestemmelser, undtagelser, spilletilladelser, turneringsbestemmelser, overtrædelse af reglement, gebyrer og turneringsafvikling. De væsentlige ændringer kan se på flg. link:

2 Første sæson med kun 1 dommer i serie 2 damer og serie 3 og 4 herrer er gået over al forventning. Selvfølgelig har der været kampe, hvor dommeren har haft det svært, men sådan var der nu også, da der var to dommere på kampene. Heldigvis er de allerfleste hold indstillet på at spille håndbold, og så lade dommeren om at dømme kampen. Der vil, som det altid har været tilfældet, komme fejl fra både dommere og spillere i alle kampe. Det er jo en del af spillet, hvor rigtig mange beslutninger skal tages i et splitsekund. Som Peter også nævner i sin beretning, vil der fra april 2019 være nye betegnelser på årgangene for børn og unge, idet vi går over til ulige årgange. Der er nedsat en faggruppe som, blandt mange andre ting, skal kigge på hvilke boldtyper og -størrelser, det, set ud fra et optimalt spillerudviklingsperspektiv, vil være mest hensigtsmæssigt at anvende. Flere boldproducenter har udviklet nye boldtyper med en klæbende effekt uden brug af harpiks. Og det giver god mulighed for at finde de helt rigtige bolde til de forskellige alderstrin. Faggruppen har fået besked på at arbejde hurtigt, så dens udmeldinger kan blive offentliggjort i god tid før ændringen skal ske. ELITEN Aalborg Håndbold er stadig flagskibet i nordjysk håndbold. Et dansk mesterskab og deltagelse i Champions League taler vel for sig selv. I 1. division herrer kæmper Frederikshavn FI hårdt for at slippe væk fra de direkte nedrykningspladser. Lad os håbe det lykkes for holdet. På kvindesiden er der rigtig gode muligheder for at kredsen igen får et hold i Ligaen, idet EH Aalborg med 3 kampe tilbage fører 1. division med 4 point mere end nr. 2. I samme række er Vendsyssel efter en lidt træg start kravlet op på 9. pladsen, en placering der giver en ny billet til rækken. På ungdomssiden kniber det desværre med at finde elitehold fra kreds 1. Eneste ligahold i U-16 og U-18 er Aalborg Håndbolds U-18 herrer. Lad os håbe det kun er en enlig svale, og at vi får bedre resultater at se frem over. KREDSKONTOR/ADMINISTRATION Som de fleste nok ved, så valgte vi pr. 1. august 2017 at flytte kredskontoret fra Aalborg til Hobro, hvor vi og kreds 2, som vi delte kredskontor med i forvejen, dannede fælles kontor og administration med kreds 4 og JHF s administration. Det kan, for nogle, nok synes underligt, at man vælger at flytte kontoret uden for kredsgrænsen, når vi nu havde et velfungerende kontor i gode lokaler i Nordkraft.

3 Det var da heller ikke uden betænkeligheder vi tog denne beslutning. Men da vi i bestyrelsen ikke har lagt skjul på, at vi gerne ser færre administrative og politiske enheder i Jylland, valgte vi at sige ja til det nye kontorfællesskab. At det blev Hobro, er resultatet af et kompromis og også en fornuftig geografisk placering, set i forhold til alle involverede parter. Efterfølgende har det heldigvis vist sig at være en god og rigtig beslutning. Samarbejdet fungerer rigtigt godt, og meget hurtigt blev der dannet ekspertteams, der sidder med hvert sit fokusområde, men samtidig er i man i stand til at gå ind og afløse andre steder i tilfælde af sygdom eller andet fravær. Tak til Lisbeth, Vibeke og Edvard for jeres indsats med flytningen og etableringen i Hobro. De øvrige administrative enheder i Jylland er placeret på den måde, at kreds 5 har kontor i Århus, kreds 3 og 6 har fælles kontor i Ikast, og kreds 7 og 8 har fælles kontor i Vejen. POLITISK STRUKTUR I forlængelse af sammenlægningerne af administrative enheder er det vel nærliggende at tro, at den politiske del vil følge efter. Det er stadig mit og flere andres håb, at det sker i den nærmeste fremtid, men det er der desværre ikke noget der tyder på vil ske. Flere af de andre kredses bestyrelser ønsker pt. ikke at ændre på den nuværende struktur med 8 kredse. Derfor må vi nok se i øjnene, at det ikke er lige op over. Forhåbentlig kommer der skred i forhandlingerne om en ændret struktur, inden DHF kommer og dikterer en løsning for os. SAMARBEJDE Kreds 1 og 2 samarbejder stadig på mange felter, og frem over vil kreds 4 også deltage i samarbejdet på nogle områder. Bestyrelserne mødes en gang om året for at evaluere på samarbejdet, og drøfte hvilke yderligere muligheder for samarbejde der evt. er. Vort officielle samarbejde med DGI Nordjylland er desværre ophørt, da DHF s bestyrelse ikke mente dette samarbejde var foreneligt med DHF s politik, og påbød os at stoppe samarbejdet. Vi valgte derfor i forståelse med DGI at stoppe samarbejdet, men det forhindrer os jo ikke i at snakke med DGI og koordinere vore aktiviteter bedst muligt. Desværre er det jo foreningerne, der bliver sorteper i dette politiske spil, hvilket mange af jer også har givet udtryk for. Ikke mindst på børnehåndbold området er det svært for foreningerne at skelne og sortere i de mange tilbud der sendes ud fra begge organisationer. Forhåbentlig går der ikke mange år, før det er muligt at starte samarbejdet op igen.

4 BESTYRELSE & UDVALG Både i bestyrelsen og i udvalgene har der igen været et højt aktivitetsniveau igennem året. Med de mange nye tiltag og ændringer, der hele tiden sker på stort set alle områder, er der nok at sætte sig ind i og arbejde med, så det gælder om at holde tungen lige i munden og være vågen for at følge med. Det stiller også af og til store krav til vore udvalgs- og bestyrelsesmedlemmers fritid, da møder i forbundet altid er placeret på hverdagsaftener eller lørdage et sted i Midtjylland eller sydligere. Hvis generalforsamlingen stemmer for det, fortsætter bestyrelsen uændret det næste års tid, idet alle har sagt ja til at tage en periode mere. UDVIKLINGSKONSULENTEN Midt i sommervarmen i juli måned modtog vi desværre en opsigelse fra udviklingskonsulent Rikke Nielsen, som havde besluttet at investere hele sin tid i sit hjertebarn Kidz Håndbold og etablering af Lykkeligaen. Vi var selvfølgelig kede af Rikkes beslutning, netop som hun var kommet godt i gang med arbejdet i kredsen, men forstod og respekterede også beslutningen, og ønskede hende held og lykke. Det efterlod os desværre også med et akut problem, da Rikke allerede var booket til mange Håndboldkaravaner og Skole/Forenings besøg i august og september. Det gav så vores anden konsulent Jens Ulnits sved på panden med at finde hjælpere til at afvikle de mange arrangementer han ikke selv kunne nå. Heldigvis lykkedes det at komme rundt og få afviklet alle de planlagte aktiviteter, så stor tak til Jens Ulnits og co. for det. Pr 1. januar 2018 er en ny konsulentordning trådt i kraft. Frem over er alle udviklingskonsulenter fuldtidsansat og ansat under DHF. De 8 jyske kredse samt Fyn har hver en konsulent, mens HRØ har 3. Den nye ordning betyder, at Jens fra 1. maj 2018 er fuldtidsansat som udviklingskonsulent i kreds 1. Ændringen til fuldtidsansat betyder, at Jens frem over tidsmæssigt vil være meget mere fleksibel mht. til at servicere foreningerne, når der skal planlægges og afvikles aktiviteter. Udviklingskonsulentens årsnorm er opdelt i tre puljer: Nationale indsatser: 600 timer DHF fastsætter opgaverne (foregår primært i kredsen) Bl.a. Klub-building, Trille Trolle, BDFL Håndbold-fitness, Five-a-side Håndbold, Håndboldens dag og tværgående DHF-indsatser.

5 Strategisk lokale indsatser: 600 timer Kreds 1 fastsætter opgaver i samarbejde med DHF F.eks. træneruddannelse, håndboldkaravane, håndbold i skolen, håndboldskole og beachhandball, men også nye ting som foreningsnetværk/kommunale netværk og håndbold i hele DK (opstart af nye klubber/genstart af tidligere klubber). Lokale indsatser: 300 timer Kreds 1 fastsætter opgaver Handler primært om allerede kendte aktiviteter, f.eks. Trille Trolle, skole/forenings samarbejde, foreningsbesøg, samt arbejde for udvalgene. Der ud over er der afsat 140 timer til møder og træf i DHF regi. Der er med andre ord plads til rigtig mange aktiviteter, så vi håber I er klar til masser af action. HÆDERSBEVISNINGER Flg. personer fra kreds 1 er i årets løb tildelt hædersbevisninger: JHF s fortjenstnål i sølv JHF s fortjenstnål i sølv Anja Thomadsen, Støvring Arne Pedersen, Tårs/Ugilt IF På kredsgeneralforsamlingen i 2017 blev der uddelt flg. hædersbevisninger: Lederpokalen skænket af Spar nord Bank Per Jessen, Skagen Dommerpokalen skænket af Spar nord Bank Jacek Jack Krupa, Pandrup Årets Håndboldforening Dronninglund IF

6 AFSLUTNING Sluttelig vil jeg gerne rette en stor tak til alle jer, der i årets løb har ydet en indsats for JHF kreds 1. Tak til den øvrige bestyrelse for et godt og konstruktivt samarbejde, og mange hyggelige timer sammen, og tak til alle vore udvalgsmedlemmer. En stor tak for indsatsen til, Vibeke, Lisbeth og Edvard og det øvrige personale på kontoret samt udviklingskonsulent Jens Ulnits. Tak for godt samarbejde til foreninger, klubber, dommere og alle øvrige samarbejdspartnere. Villy Nielsen Kredsformand

FORMANDENS BERETNING FOR 2018

FORMANDENS BERETNING FOR 2018 FORMANDENS BERETNING FOR 2018 Selv om beretningen omhandler 2018, så er det vist på sin plads at starte med at kippe med flaget for det danske herrelandshold, der her i januar 2019 i suveræn stil hjemførte

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Viby J., den 8. oktober 2014 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Deltagere: Anja Thomadsen kreds 1 Karen Johansen Kreds 2, Annette

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1 torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen Reception for Kurt Jensen fra kl. 17:30. Formand Villy Nielsen bød alle velkommen til årets generalforsamling,

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 30 foreninger deltog ud af kredsens 70 foreninger. Poul

Læs mere

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 Dato: Mandag, den 23. marts 2015 kl. 19:30 Sted: Deltagere: Dirigent: Referent: Rødding Centret 12 foreninger + 7 medlemmer fra Kredsbestyrelsen i alt 31 stemmer

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. Mandag d. 19. marts 2012 i Brønderslev hallen

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. Mandag d. 19. marts 2012 i Brønderslev hallen Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1 Mandag d. 19. marts 2012 i Brønderslev hallen Der blev indledt med spisning kl. 18.00. Formand Villy Nielsen bød alle velkommen til årets generalforsamling,

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget mandag d. 1. oktober 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget mandag d. 1. oktober 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro den 8. oktober 2018 Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget mandag d. 1. oktober 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Anja Birk, kreds 1, Anja Thiede Nielsen, kreds 2, Anne-Mette Røn

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Referent: Finn P. Hansen (FPH), Jesper Christensen (JC) Klaus Svendsen (KS), Sonja

Læs mere

Turneringsudvalgsformandens beretning

Turneringsudvalgsformandens beretning Turneringsudvalgsformandens beretning Jeg må nok erkende det er en noget speciel situation at skrive sin sidste beretning som turneringsudvalgsformand efter 46 år, men om det er derfor, at jeg først er

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014 2015 efter ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen Opbygning af turneringer udskrevet af JHF Kreds 3 2015 2016 Før ombrydningen 1 Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF. Andre turneringer udskriver og styrer vi selv i kreds 3. Turneringerne

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2016-2017 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C 12.10.16 Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

~ 13 ~ Uddannelsesudvalget. Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse

~ 13 ~ Uddannelsesudvalget. Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse Uddannelsesudvalget Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse Ud fra ovenstående vision har vi gennem de sidste år arbejdet i Jydsk Håndbold Forbunds Uddannelses Udvalg. Vi forsøger at dele vores

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2014-2015 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Helle Munk-Hansen Tlf. 20 87 14 12 Mail: helle.munk-hansen@jubii.dk Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014-2015 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Jeg har i tidligere beretninger skrevet, at det fortsatte arbejde bliver både krævende og spændende. Og det kan jeg så igen bekræfte, at det også har været måske, mere krævende

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2017-2018 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. Mandag d. 17. marts 2014 i Brønderslev hallen

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. Mandag d. 17. marts 2014 i Brønderslev hallen Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1 Mandag d. 17. marts 2014 i Brønderslev hallen Der blev indledt med spisning kl. 17:30 i forbindelse med receptionen for Carsten Goul. Formand Villy Nielsen

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2016-2017 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Beach Handball Tour. - Få en fed oplevelse i sandet. Stævneprogram 16. juni.2013 på Løkken strand. Velmødt til strandhåndbold i Løkken.

Beach Handball Tour. - Få en fed oplevelse i sandet. Stævneprogram 16. juni.2013 på Løkken strand. Velmødt til strandhåndbold i Løkken. Beach Handball Tour Stævneprogram 16. juni.2013 på Løkken strand 1 Adresse: Sdr. Strandvej, 9480 Løkken eller kør ned ved Ny strandvej og gå til stævnet Info.: Der er begrænset parkering ved stævnet en

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen.

Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen. Århus den 22. marts 2018 Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Kent Nicolajsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Ny Turneringsstruktur til sæson

Ny Turneringsstruktur til sæson Niveaustævne for U-18 pige og drenge 1. division Niveaustævne for U-18 pige og drenge A: Der tilbydes niveaustævner for hold som tilmeldes i A-rækken, disse Turneringen for U-18 pige og drenge 1. division.

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2016-2017 September 2016 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål

Læs mere

JTU GENERALFORSAMLING 2019 KULTURHUSET SKANDERBORG MARTS 2019

JTU GENERALFORSAMLING 2019 KULTURHUSET SKANDERBORG MARTS 2019 DAGSORDEN OG REFERAT 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Jørgen Torpe Kann som dirigent. Der var ingen andre forslag. Jørgen blev valgt med applaus. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 TURNERINGSINFORMATION 2013-2014 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Sonja Hansen Tlf. 26 25 57 60 Mail: sonja.hansen.jhf@dhf.dk Medlemmer: Kirsten Jacobsen Tlf. 75 17 26

Læs mere

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret torsdag d. 1. september 2016 Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl. 18.30 på Forbundskontoret Til stede: Flemming Østergaard (Kreds 1), Erik Møller (Kreds 3), Tue Fisker (Kreds 5), Dennis

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 2. oktober 2017, kl på Scandic, Odense.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 2. oktober 2017, kl på Scandic, Odense. Brøndby den 2. oktober 2017 Journal nr. 1168-17 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 1 2017-2018 Mandag d. 2. oktober 2017, kl. 18-22 på Scandic, Odense. Deltagere: Troels Hansen (TH)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014. JK bød velkommen til første bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 efter sommerferien.

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014. JK bød velkommen til første bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 efter sommerferien. Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Jan Kampman (JKA), Jesper Christensen (JC) Finn P. Hansen (FPH), Sonja H. Andersen

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 I forbindelse med generalforsamlingen i 2015 blev Ungdomsudvalget og Børne- og Ungeudvalget nedlagt, og erstattet af et nyt Børne- og Ungeudvalg. Det første

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i JHF Kreds 1 mandag d. 23. marts 2015 i Brønderslevhallen

Referat fra kredsgeneralforsamling i JHF Kreds 1 mandag d. 23. marts 2015 i Brønderslevhallen Referat fra kredsgeneralforsamling i JHF Kreds 1 mandag d. 23. marts 2015 i Brønderslevhallen Der blev indledt med spisning kl. 18.00. Formand Villy Nielsen bød alle velkommen til årets generalforsamling,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

Referat af DU-møde den 8. november 2016

Referat af DU-møde den 8. november 2016 Brøndby den 22. november 2016 Journalnummer 1861-16-mcn Referat af DU-møde den 8. november 2016 Tirsdag den 8. november 2016 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg Hold i Turneringen Holdantallet for indeværende sæson er registreret med 4120 hold lig med 65 % af de deltagende hold i distriktsforbundenes vinterturneringer. Holdt op mod sidste sæson har vi haft en

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18

Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Regionsmesterskab Indefodbold 2017/18 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Drenge A & B Søndag den 11. februar 2018 Hadsund Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Kredsgeneralforsamling 19. marts 2014

Kredsgeneralforsamling 19. marts 2014 Kredsgeneralforsamling 19. marts 2014 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 4 INDHOLD Dagsorden... 3 Formanden... 4 Turneringsudvalget... 6 Dommerudvalget... 8 Uddannelsesudvalget... 10 Børne- og ungeudvalget...

Læs mere

Formandens beretning for 2016

Formandens beretning for 2016 Formandens beretning for 2016 Så er vi atter nået dertil, hvor vi skal gøre den årlige status for håndbolden i JHF kreds 1. Et blik ud over kredsens klubber viser, at det generelt går fornuftigt, men det

Læs mere

Beretning for JHF Kreds 5

Beretning for JHF Kreds 5 Formandsberetning 2015/16 Så er det tid til at gøre status over sæsonen 2015. Håndbold Danmark lider - lige som mange andre idrætsgrene af medlemstilbagegang. Det gør ondt i mit håndboldhjerte at se denne

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen

Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen Beretningen omhandler perioden 1. september 2012 til 31. august 2013. Det vil imidlertid være nærliggende at omtale begivenheder, der

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen.

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen. Udskrift af forhandlingsprotokollen i Ribe Håndboldklub Den 5. oktober 2015 kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter afholdtes den årlige generalforsamling i Ribe Håndboldklub. 1. Som dirigent blev valgt Jørgen

Læs mere

Formandsberetning 2017/18

Formandsberetning 2017/18 Formandsberetning 2017/18 Så er det tid til at gøre status over sæsonen 2017. Håndbold Danmark lider - lige som mange andre idrætsgrene af medlemstilbagegang. Positivt er det, at det ser ud til, at kurven

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

BORDTENNIS. INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON

BORDTENNIS. INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON BORDTENNIS INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON 2017 2018 Indbydelse til turnering. JBTU og DGI indbyder hermed til 2. halvdel af Ungdomsholdturneringen i sæson 2017 2018. Ungdomsturneringen

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. Århus den 11. marts 2016 Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Allan Enevoldsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon Mail

ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon Mail ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon 30302672. Mail andersvejlstrup@gmail.com ÅRSBERETNING 2017 ÅRSBERETNING 2017 DEN SKRIFTLIGE BERETNING OVER AKTIVITETER OG HÆNDELSER, DER ER FOREGÅET

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 14. marts 2016 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 14. marts 2016 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 14. marts 2016 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 29 foreninger deltog ud af kredsens 69 foreninger. Poul

Læs mere

Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl på Forbundskontoret.

Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl på Forbundskontoret. 1 Viby J., den 18. november 2013. Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl. 17.30 på Forbundskontoret. Deltagere: Lars Nielsen, Carsten Goul, Niels Lindholm, Andreas Kaarsholm,

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 Lovene Forslag 1-4: Ændring af det disciplinære system Forslag 5: Hvem kan indgive protest/anke Fællesturnering Forslag 6: Forlængelse af prøveperiode på fælles

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose!

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Vores udvalg, der organiserer idrætterne, har fortsat det hårde, men flotte arbejde med at være omkostningsbeviste

Læs mere

Referat til Uddannelsesmøde i JHF tirsdag d. 5. december 2017 kl i Hammel Idrætscenter Thorsvej 4, 8450 Hammel

Referat til Uddannelsesmøde i JHF tirsdag d. 5. december 2017 kl i Hammel Idrætscenter Thorsvej 4, 8450 Hammel Referat til Uddannelsesmøde i JHF tirsdag d. 5. december 2017 kl. 18.00 i Hammel Idrætscenter Thorsvej 4, 8450 Hammel Hobro den. 22. december 2017 Til stede: Afbud: Flemming Østergaard Kreds 1 (FØ), Erik

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter Formand Birger Dahl bød velkommen til alle fremmødte. Derefter blev der udtalt mindeord for Jan Boye og Jørgen

Læs mere