Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september JK bød velkommen til første bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 efter sommerferien.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014. JK bød velkommen til første bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 efter sommerferien."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 3. september 2014 Rødding Centret Søndergyden Rødding Deltagere: Jan Kampman (JKA), Jesper Christensen (JC) Finn P. Hansen (FPH), Sonja H. Andersen (SHA), Lilja Snorradottir (LS), Klaus Svendsen (KS) Sonja Hansen (SH deltog fra punkt 4) Afbud: Referent: Preben Andersen (PA) JK bød velkommen til første bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 efter sommerferien. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde 28. maj 2014: Referat godkendt. 2. Meddelelser: Johnny Tauman er valgt ind i dommer ad hoc gruppe under breddeudvalget i DHF som repræsentant fra JHF. Udvalget består derudover af Jens Carl Nielsen, Jesper Kirkholm Madsen og Jens Henriksen. JK orienterede omkring en skrivelse, som er sendt ud til dommerne i HRØ. DHF undersøger forholdene igennem DIF, og JHF forsætter som normal praksis og afventer udmelding fra DIF. Der er afskedsreception for Andreas Kaarsholm den 29. oktober Kreds 4 har kørt en sommer turnering indendørs med deltagelse af 63 hold. Der er valgt ny dommerudvalgsformand i kreds 6, Henrik Mouritsen. Dorthe Huge Jonasson er udpeget som næstformand i JHF frem til repræsentantskabsmødet LS orienterede omkring DHF s uddannelseskonsulent, Ulrik Jørgensen, som har fået nye opgaver. Hvad ville det betyde for uddannelsen? JK svarede, at dette umiddelbart ikke ville få nogen betydning. I projekt Knæk kurven er man i fuld gang i DHF, og der er tilmeldt 262 foreninger til projektet. Alle bedes opfordre klubberne til at melde sig til projektet, hvilket alle foreninger kunne få glæde af. Der uddannes mentorer specielt til opgaven. Tommy P. Jensen har sagt sin stilling som udviklingskonsulent i JHF Kreds 7 op per 31/ Der har været rigtig mange kvalificerede ansøgninger til jobbet. Der har været 4 personer til samtale, og valget faldt på Bettina Sparvath fra Horsens, som starter 15/ PA kontakter Søren Simonsen for aftale omkring opstarten. PA vil i det daglige være kontaktperson for Bettina. Tag godt imod hende

2 3. Meddelelser fra kassereren: PA kunne meddele, at Sport Master Bramming nu sender fakturaer til korrekt mailadresse, så den ikke ryger i uønsket mail. Der er udsendt materiale omkring økonomien fra SHA til alle i bestyrelsen. Spørgsmål kan stiles til SHA. JK ønsker at vide, hvad de ekstra dommeromkostninger kommer til at betyde for regnskabsåret PA undersøger, hvad dommeromkostningerne har været for 2 weekender i januar Der har været manglende indtægter på Beach Handball, men vi vil stadig forsøge at få aktiviteten i gang til næste sommer, så der er et tilbud til alle spillere i perioden, hvor turneringen ligger stille. Der er ingen restancer hos foreninger. Alt fra gammel sæson er betalt. Der arbejdes med ændring i bank forholdene. SHA arbejder videre med dette og undersøger eventuel sponsorat i forbindelse med aktiviteter i kredsen. Når der bestilles tøj, så bedes alle sørge for at sende faktura til SHA, da denne sendes sammen med varen fra leverandøren. Såfremt fakturaer ikke fremsendes til SHA, vil procedure blive ændret, så alle varer fra leverandør fremsendes til kredskontoret. 4. Meddelelse fra udvalgsformænd: TU: Der arbejdes fortsat med kommunikationen og fortolkning af de indgåede aftaler i TU JHF. SH forklarede om eksempel med oprykkere fra serie 1 til jyllandsserien, hvor oprykningsforholdene ændre. SH snakker med kreds 8 TU formand om, hvordan man løser dette, og det skal skrives i reglementet. Der er forturnering og kvalifikationsspil den kommende weekend 6-7/9-14. Der mangler officials i Ribe. SH undersøger muligheder for at finde en. Der laves fortsat U-8 turnering i JHF Kreds 7. Der er lavet regler, som er ensrettet, for cup turneringer og lagt på hjemmeside. PA spurgte til dommergruppering for U division piger og drenge? Der er færre hold tilmeldt til landspokalturneringen SH spurgte til en evt. besparelse ved anvendelse af elektroniske holdkort? JK svarede, at i første omgang ville det ikke få nogen betydning for foreninger. DU: Der er kommet ny dommerudvalgsformand i kreds 5. Der er afholdt dommer opstartsmøder i Ribe, Skærbæk og Helle Hallen. Lige nu er der 82 dommere mødt frem. Der afholdes et fjerde møde. Der er kommet en henvendelse fra en klub omkring udvisningstid i rækker, hvor der spilles 2 x 20 minutter eller 2 x 15 minutter. Der har været afholdt kredsdommertest, men kun cirka halvdelen mødte frem på trods af, at datoen for testen var meldt ud for lang tid siden.

3 BUU: Der har været afholdt møde i udvalget, hvor der nu er 4 medlemmer. Opgaverne er fordelt i udvalget, og dette bør fremgå af hjemmesiden. PA retter til på hjemmesiden. Der er lavet ny BUU folder og ny aktivitetskalender, som skal lægges på hjemmesiden uge 37 efter input fra BUU Da Tommy P. Jensen har sagt sin stilling op, er han ej heller at finde som træner for projekt Høje Piger, og er ikke på hjemmesiden længere. KS spurgte til forholdene omkring Høje Piger, og KS fik forklaring her på. BUU har ikke planer om at lave U-8 på langs af banen, der var blot kommet forespørgsel fra forening herom. Natstævne afholdes igen i samarbejde med Rødding IF i Flemming fra BUU er i gang med planlægning af arrangement for unge. EU: Der har været møde i EU Kreds 7, hvor den nye struktur blev gennemgået, og trænersammensætningen blev drøftet. Jesper Skov Sørensen er blevet godkendt af bestyrelsen til EU. JC orienterede omkring den nye struktur fra DHF. Der var nogle økonomiske spørgsmål til dette, hvilket JC afklarer med SHA og JK. Et af de nye tiltag på drengesiden er, at man skulle teste spillere, så de havde prøvet testen, inden de måske kom videre på diverse hold. Der er indkaldt til temadag for kredstrænere i 2015, og JHF Kreds 7 betaler kørsel for biler ved samkørsel af trænerne. Der har været kredsudtagelse med 41 piger årgang 00 og 13 drenge årgang 99 (Truppen er på 20 men mange afbud første aften). JC følger op omkring drengesiden, da nogle klubber heller ikke har indstillet drenge i årgangen. Der er kredsudtagelse for drenge årgang 00 og piger årgang 01 den 3. oktober 2014 i Rødding. Træningslejren bliver ikke til noget i 2014 for de ældste årgang, men i stedet laves der en træningsdag i januar JC vil gennemgå materiale på hjemmesiden hurtigst muligt for eventuel tilretning i henhold til den nye struktur fra DHF. Der mangler nogle materialer i EU, og JC kan ansøge om beløb til disse, såfremt der ikke er midler til rådighed i henhold til budgettet. Der var et ønske om at lave et uddannelsestilbud med motorisk træning, hvor Lene Heiselberg kunne være instruktør. JC spurgte, om man havde overvejet at udbyde nogle fysioterapeut kurser? JC og LS kan snakke sammen om dette og måske finde ud af at lave et kursus/tilbud. EU kan også tilbyde at hjælpe klubber omkring rådgivning om, hvordan man får startet opgaven med fysioterapien til foreningerne. Kreds 7 har haft spillere med videre hos DHF, nemlig 2 piger årgang 98 og 3 piger årgang 99, hvoraf 1 var fra en af vore mindre foreninger, nemlig SC Saxburg Bylderup. Bestyrelsen opfordrede JC til at lave lidt reklame for denne positive historie. Der tilrettes på hjemmesiden under EU, således at der under JC også anføres, at han er træner og ikke har et separat billede som træner.

4 Bestyrelsen besluttede, at JC blev konstitueret som EU formand frem tid generalforsamlingen 2015, hvor JC vil være på valg. UDD: Der er lavet noget uddannelsesmateriale fra DIF beregnet til efterskoler. Materialet er godt og skal debatteres videre, om det kan bruges til andre formål. Der er igangsat forskellige kurser i JHF Kreds 7, og det fremgår af kalenderen på hjemmesiden under uddannelsesudvalget. FPH henviste til referat fra møde omkring PLAN Indbydelse må ikke bare være link. I Kreds 8 er der kommet nye udvalgsmedlemmer i uddannelsen, og der overvejes et møde med kreds 8 for tættere samarbejde i udvalget. Kasper B. Iversen er kommet med i uddannelsesudvalget. Han blev godkendt af bestyrelsen. PA skriver til Kasper, og beder ham fremsende billede, så hjemmesiden opdateres. 5. Meddelelser fra administrationen: Beklædning er/blev udleveret til udvalgsformændene. Såfremt der er spørgsmål til dette, sendes det til PA på kredskontoret. Liste er udsendt med modtagere af DHF Håndboldbladet. Alle sender svar retur, om øvrige i deres udvalg skal modtage, eller nogle skal slettes af listen. Kreds 7 fotografen vil tage billeder ved Totalstævner. Derudover er han til kredsudtagelse i Rødding 3/10 og 14/11 i Rødding. Derudover tager han billeder fra karavanebesøgene i kredsen. Der er taget nye billeder i kredstøjet af nogle af EU udvalgsmedlemmerne, og PA foreslog, at man også tog profilbilleder af bestyrelsen til et af de kommende møder. Alle i bestyrelsen, som eventuel ønsker at gøre brug af billeder på Facebook eller lignende, kan rekvirere billeder fra kontoret. Der er nu oprettet blanket til udlån af materialer, hvilket skal anvendes af alle foreninger, udvalgsmedlemmer og bestyrelse og ansatte. Der ligger også en oversigt på kredsens hjemmeside under foreninger. Der er oprettet en mail til brug i weekender, når dommere og/eller foreninger har brug for at melde afbud. Mailen hedder vagt78@dhf.dk. Der er indkaldt til personalemøde i JHF den 11. september Det er med kort frist, der indkaldes, og der undersøges, om både Eva og jeg kan deltage denne dag. Mødet omhandler bl.a. elektroniske holdkort. Der er indkøbt nye kuverter, og dags dato er der også rundsendt nyt JHF Kreds 7 brevpapir i elektronisk udgave. Der er lavet nøgler til kontoret i Vejen. Såfremt man har brug for en nøgle til kontoret, skriver man en mail til PA, som udleverer nøgle og alarm anvisning med kode. Der er fuld gang i karavanebesøgene i denne uge, og de 5 foreninger har et samlet antal på over 600 børn, som deltager. Der er indgået aftale med Hviding IF om besøg af Håndboldkaravane den 18. september 2014, og PA har indgået aftale med den ene karavanefører, Andreas Wolf.

5 Håndboldfitness startes op i FSH 88 Holsted og hos Team Vest Håndbold i Oksbøl. 6. PLAN 2020: Planer for dagen blev gennemgået. JHF Kreds 7 ønsker, at foreningerne tager ejerskab i projekterne, hvilket gerne skulle være udgangspunkt for dagen. JK snakker med konsulenten, Christian, omkring dagens forløb og planlægger sammen med ham. FPH kan ikke deltage på møde den 6/ grundet private årsager. FPH kunne fortælle om de mange positive oplevelser med foreningsnetværket i kreds 7, eksempelvis mini tidtagerkursus for forældre. Der var ønske om, at vores nye konsulent deltog ved næste møde i foreningsnetværket. Fremadrettet er PLAN 2020 punkt på dagsorden på bestyrelsesmøder. JC ønsker materiale omkring projektet tilsendt. PA følger op. På kredsgeneralforsamlingen i 2015 vil der være præsentation af PLAN Eventuelt tilføjelser: Intet at tilføje. Esbjerg den 4. september 2014 Preben Andersen Referent Godkendt den Formand Jan Kampman Medlem af bestyrelsen

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Referent: Finn P. Hansen (FPH), Jesper Christensen (JC) Klaus Svendsen (KS), Sonja

Læs mere

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 Dato: Mandag, den 23. marts 2015 kl. 19:30 Sted: Deltagere: Dirigent: Referent: Rødding Centret 12 foreninger + 7 medlemmer fra Kredsbestyrelsen i alt 31 stemmer

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Viby J., den 8. oktober 2014 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 18.00 på Forbundskontoret i Viby Deltagere: Anja Thomadsen kreds 1 Karen Johansen Kreds 2, Annette

Læs mere

Kurt Iversen (KI), Dorthe H. Jonasson(DJ), (remplaceret af Henrik Larsen), Niels Lindholm (NL) samt Lilja Snorradottir (LS)

Kurt Iversen (KI), Dorthe H. Jonasson(DJ), (remplaceret af Henrik Larsen), Niels Lindholm (NL) samt Lilja Snorradottir (LS) Til Bestyrelsen + udvalgsformændene Viby J. den 8. september 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 30. august 2014 i Viborg Lounge kl. 9.00. ------------------------------------ Deltagere: Per Sørensen

Læs mere

------------------------------------

------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 28. november 2013 REFERAT af bestyrelsesmødet den 1. oktober 2013 på Forbundskontoret. Deltagere: Afbud: Per Sørensen (PS), Sigurd Skovborg (SJ), Flemming Blåbjerg (FLB), Villy

Læs mere

Morten Mose Pedersen (MMP), Jean Callesen (JC), Tim Winkler (TW); Daniel Sønnichsen (DS), Sanne Wolf Andersen SWA), Lene Hedegaard Heiselberg (LH)

Morten Mose Pedersen (MMP), Jean Callesen (JC), Tim Winkler (TW); Daniel Sønnichsen (DS), Sanne Wolf Andersen SWA), Lene Hedegaard Heiselberg (LH) Referat evalueringsmøde EU mandag den 6. juni 2016 Rødding Centret, Søndergyden 15, 6630 Rødding Deltagere: Afbud: Referent: Jesper Christensen (JC), Mark Bendixen (MB); Morten Bromerholm (MBR), Tobias

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl på Forbundskontoret.

Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl på Forbundskontoret. 1 Viby J., den 18. november 2013. Referat fra Turneringsudvalgsmøde Tirsdag den 12. november 2013 kl. 17.30 på Forbundskontoret. Deltagere: Lars Nielsen, Carsten Goul, Niels Lindholm, Andreas Kaarsholm,

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

------------------------------------

------------------------------------ Til Bestyrelsen samt Udvalgsformændene Viby J. den 6. september 2013 REFERAT af bestyrelsesmødet den 31. august 2013 på Scandic Århus City.. ------------------------------------ Deltagere: Per Sørensen

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 11. september 2014 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 11. september 2014 på Forbundskontoret Viby J., den 18. september 2014 Referat af personalemøde torsdag den 11. september 2014 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1: Kreds 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret:

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Til Bestyrelsen Viby J. den 13. april 2013 REFERAT af bestyrelsesmødet den 8. april 2013 på Forbundskontoret. Deltagere: Afbud: Per Sørensen (PS), Sigurd Skovborg (SS), Flemming Blåbjerg (FLB), Villy Nielsen

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 30 foreninger deltog ud af kredsens 70 foreninger. Poul

Læs mere

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen (NVH), Bent Bengtson, Michael Claesen, Aage Bak Christensen,

Læs mere

Referat fra d Skolebestyrelse Sydvestmors Friskole

Referat fra d Skolebestyrelse Sydvestmors Friskole Referat fra d. 27.02.2019 Skolebestyrelse Sydvestmors Friskole Dato: 27.02.2019 Deltagere: Afbud: Andreas Simon, bestyrelse, Manuela, Ebba og Louise Godkendes Beslutning Drøftelse aftale Referat: 1. Dagsorden

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen.

Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen. Århus den 22. marts 2018 Referat fra generalforsamling mandag den 13. marts 2018 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Kent Nicolajsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 TURNERINGSINFORMATION 2013-2014 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Sonja Hansen Tlf. 26 25 57 60 Mail: sonja.hansen.jhf@dhf.dk Medlemmer: Kirsten Jacobsen Tlf. 75 17 26

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Århus den 8. april 2015 Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Kurt Iversen bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Dorthe Huge

Læs mere

Lørdag d. 11. juni, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Lørdag d. 11. juni, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 15. juni 2016 Journal nr. 1335-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 1 2016-2017 Lørdag d. 11. juni, kl. 14.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Konstituering... 2 1.1 Konstituering... 2 1.2 Vedtægter og forretningsorden... 2 1.3 VEU valg... 2 1.4 Overdragelse af personaleansvar... 2 1.5 Mødestruktur... 2 2 Status på skolen...

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april 2016 Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde: Mandag den 25. april 2016 kl. 19.30 Mødet afholdes i HEI Hallen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Medlemmernes kvarter 3.

Læs mere

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget

Beslutning: Der påsættes to observatører til semi- og finaler samt Final4 i Santander Cup. FS orienterer Elitedommerudvalget Brøndby den 25. oktober 2018 Referat af møde nr. 1 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 27. september 2018, kl. 13.00-16.00 i Vibocold Arena, Red Office Lounge, Tingvej 5, 8800 Viborg

Læs mere

Referat fra dommerudvalgsmøde nr

Referat fra dommerudvalgsmøde nr Referat fra dommerudvalgsmøde nr. 3 2017-2018 Mandag den 6. november 2017, kl. 16.30 i Langeskov Deltagere: Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK), Kim Linde, (KL) Ulrik Jørgensen (UJ) Lars Hagenau (LH)

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 14. marts 2015 kl i Viborg lounge, Tingvej 7, 8800 Viborg

af bestyrelsesmødet den 14. marts 2015 kl i Viborg lounge, Tingvej 7, 8800 Viborg Til bestyrelsen samt udvalgsformændene Viby J. den 24. marts 2015 REFERAT af bestyrelsesmødet den 14. marts 2015 kl. 9.00 i Viborg lounge, Tingvej 7, 8800 Viborg ------------------------------------ Deltagere:

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Torsdag d. 30. november 2017, kl Dalumhallen, Odense.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Torsdag d. 30. november 2017, kl Dalumhallen, Odense. Brøndby den 30. november 2017 Journal nr. 1190-17 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2017-2018 Torsdag d. 30. november 2017, kl. 18-22 Dalumhallen, Odense. Deltagere: Troels Hansen

Læs mere

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen

Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1. torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen Referat kredsgeneralforsamlingen i JHF Kreds 1 torsdag den 17. marts 2016 i Brønderslevhallen Reception for Kurt Jensen fra kl. 17:30. Formand Villy Nielsen bød alle velkommen til årets generalforsamling,

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Brøndby den 4. oktober 2018

Brøndby den 4. oktober 2018 Brøndby den 4. oktober 2018 Referat af dommerudvalgsmøde nr. 1 2018-2019 Mandag den 24. september 2018 kl. 17.00 i Odense Deltagere: Jørgen Svane (JS), Henrik Mouritsen (MOU), Jesper Kirkholm (JK), Kim

Læs mere

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret torsdag d. 1. september 2016 Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl. 18.30 på Forbundskontoret Til stede: Flemming Østergaard (Kreds 1), Erik Møller (Kreds 3), Tue Fisker (Kreds 5), Dennis

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Referat til Uddannelsesmøde i JHF tirsdag d. 5. december 2017 kl i Hammel Idrætscenter Thorsvej 4, 8450 Hammel

Referat til Uddannelsesmøde i JHF tirsdag d. 5. december 2017 kl i Hammel Idrætscenter Thorsvej 4, 8450 Hammel Referat til Uddannelsesmøde i JHF tirsdag d. 5. december 2017 kl. 18.00 i Hammel Idrætscenter Thorsvej 4, 8450 Hammel Hobro den. 22. december 2017 Til stede: Afbud: Flemming Østergaard Kreds 1 (FØ), Erik

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 7. februar 2017 kl på Forbundskontoret, Thorsvej 4, 8450 Hammel

af bestyrelsesmødet den 7. februar 2017 kl på Forbundskontoret, Thorsvej 4, 8450 Hammel Til bestyrelsen samt udvalgsformændene Hammel. den 13. februar 2017 REFERAT af bestyrelsesmødet den 7. februar 2017 kl. 18.00 på Forbundskontoret, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ------------------------------------

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Referat af DU-møde 27. oktober 2014

Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Brøndby den 5. november 2014 Journalnummer 2074-14-mcn Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Mandag den 27. oktober 2014 kl. 17.00 i Langeskov. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 15. marts 2007 R E F E R A T MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerklub DATO: 8. marts 2007 STED: Danske Banks lokaler, Holmens Kanal 2, København DELTAGERE: Bjarne Nigaard Niels

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015 Brøndby den 29. september 2014 Journal nr. 1927-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015 Torsdag d. 23. september 2014, kl. 17.30 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Børne- og Ungefolder 2015-16

Børne- og Ungefolder 2015-16 Børne- og Ungefolder 2015-16 Side 1 Børne- & Ungeudvalget i JHF Kreds 7 2015-2016 Klaus K. Svendsen Seminarievej 132 6760 Ribe Mobil: 28 83 35 67 Mail: klaussvendsen@icloud.com Ansvar: Høje Piger Flemming

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Referat af DU-møde den 6. januar 2017

Referat af DU-møde den 6. januar 2017 Brøndby den 22. januar 2017 Journalnummer 1046-17-mcn Referat af DU-møde den 6. januar 2017 Fredag den 6. januar 2017 kl. 15.00 i Skjern Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Til bestyrelsen Hobro, den 22. november 2017 REFERAT af bestyrelsesmødet den 15. november 2017 kl. 18.00 i Hammel Idrætscenter. ------------------------------------ Deltagere: Kent Nicolajsen (KN), Allan

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 4. juni 2019 Referat af møde nr. 5 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl. 10.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

7200 GRINDSTED t. Referat fra udvidet bestyrelsesmøde Den 4. juni 2018 Kl hos Erik Thøgersen Referatnotater: Punkter på dagsordenen: Deltagere:

7200 GRINDSTED t. Referat fra udvidet bestyrelsesmøde Den 4. juni 2018 Kl hos Erik Thøgersen Referatnotater: Punkter på dagsordenen: Deltagere: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED t Punkter på dagsordenen: Deltagere: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra d. 15.02.17, samt fra november og december 3. Opfølgning fra seneste

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. a. Husk Lars beslutning

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus

Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus Brøndby den 11. april 2014 Journal nr. 1285-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2013-2014 Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus Deltagere: Per

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

Referat af trænermøde 21/8 2013

Referat af trænermøde 21/8 2013 Referat af trænermøde 21/8 2013 Deltagere :Lars, Charlotte, Emma, Maria, Vinnie, Polle, Lene, Kurt, Heidi, Bo, Bo og Jette Polle byder velkommen 1000 tak for at i valgte at blive træner, holdleder og hjælpere

Læs mere

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Brøndby den 24. maj 2016 Journalnummer 1278-16-mcn Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Weekenden den 21.-22. maj 2016 kl. 10.00 på Hotel Niels Juel, Køge Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet.

Pkt. 2 Godkendelse af referat Ad 2) Referatet fra bestyrelsesmødet ½ 2016 og fra generalforsamlingen 23/ blev godkendt og underskrevet. REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18/4 2016 kl. 19.00 21.30 I TIF`S KLUBHUS, BROVEJ 12 Deltagere: Niels Vestergaard, Alice Christensen, Maiken Støjer, Martin Bachmann, Flemming Nielsen Jane Christensen,

Læs mere

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2010. Før vi blev en forening: Der var været 4 forestillinger i 2010, før vi blev en forening. Vi var et forretningsudvalg, der bestod af Halla, Henrik, Gitte, Nicki, Mads og Mark. Jimmy deltog,

Læs mere

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf Sæson 2015-2016 Bestyrelsen: Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej 38 6823 Ansager Tlf. 27147834 mj0908@hotmail.com Ulla Dahlmann Åparken 34 6823 Ansager Tlf. 53300566 dahlmann2212@gmail.com Klaus Balling

Læs mere

Referat af dommerudvalgsmøde nr

Referat af dommerudvalgsmøde nr Referat af dommerudvalgsmøde nr. 1 2017-2018 Lørdag den 24. juni 2017, kl. 7.30 i Langeskov Hallen Deltagere: Kim Linde (KL), Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK) Lars Hagenau (LH) JK deltog på mødet

Læs mere

------------------------------------ Dagsorden: Der henvises til den udsendte dagsorden af 17. februar 2014. ------------------------------------

------------------------------------ Dagsorden: Der henvises til den udsendte dagsorden af 17. februar 2014. ------------------------------------ Til Bestyrelsen samt Udvalgsformændene Viby J. den 28. februar 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 21./22. februar 2014 på Hotel Sabro Kro ------------------------------------ Deltagere: Per Sørensen

Læs mere

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet.

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet. Brøndby den 5. december 2017 Referat af møde nr. 2 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Mandag d. 27. november 2017, kl. 13.30 på Hotel Trinity, Gammel Færgevej, 7000 Fredericia Deltagere: Per

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2014 Mandag den 5.maj 2014 kl. 19.00 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens Mulle Johansen bød velkommen til

Læs mere

Til Bestyrelsen samt Udvalgsformændene Viby J. den 4. marts 2013 REFERAT af bestyrelsesmødet den 23. februar 2013 på Scandic Bygholm, Horsens. ------------------------------------ Deltagere: Per Sørensen

Læs mere

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg

Formandens beretning 2014-2015. Hold i Turneringen. Knæk Kurven. Strukturen i JHF. Ændringer i Bestyrelse og Udvalg Hold i Turneringen Holdantallet for indeværende sæson er registreret med 4120 hold lig med 65 % af de deltagende hold i distriktsforbundenes vinterturneringer. Holdt op mod sidste sæson har vi haft en

Læs mere

~ 13 ~ Uddannelsesudvalget. Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse

~ 13 ~ Uddannelsesudvalget. Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse Uddannelsesudvalget Vidensdeling Inspiration Nytænkning Dygtiggørelse Ud fra ovenstående vision har vi gennem de sidste år arbejdet i Jydsk Håndbold Forbunds Uddannelses Udvalg. Vi forsøger at dele vores

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 2. oktober 2017, kl på Scandic, Odense.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr Mandag d. 2. oktober 2017, kl på Scandic, Odense. Brøndby den 2. oktober 2017 Journal nr. 1168-17 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 1 2017-2018 Mandag d. 2. oktober 2017, kl. 18-22 på Scandic, Odense. Deltagere: Troels Hansen (TH)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2016

KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2016 REFERAT FRA Forbund KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2016 GL Vardevej 62 Dato: Mandag, den 14. marts 2016 kl. 19:30 6700 Esbjerg Tlf,: 7545 0055 Fax: 7545 2355 E-mail:kredsdhf.dk www.jhfkreds7.dk Sted: Rødding

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn.

Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Brøndby den 27. november 2014 Journal nr. 2160-14 -SHA Referat af møde i DHF s Turneringsudvalg Møde nr. 2 2014-2015 Torsdag d. 27. november 2014, kl. 18-22 i Langeskovhallen på Fyn. Deltagere: Troels

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere