Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab"

Transkript

1 Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab Den 20. april Comwell Hotel, Middelfart Ved Tove Lorenzen. 1. Valg af dirigent Ulrich Fredberg blev valgt med applaus og erklærede generalforsamlingen for lovligt indvarslet 2. Godkendelse af nye medlemmer Der er siden 1. januar 2017 optaget 53 nye medlemmer (alle læger), som blev godkendt af generalforsamlingen 3. Formandens beretning Der henvises til den skriftlige beretning i DRS elektroniske nyhedsbrev 23. marts 2018 Eftersom været et særdeles aktivt og begivenhedsrigt år supplerede formanden Mette Holland-Fischer (MHF) den skriftlige beretning med en slide gennemgang: Bestyrelsens sammensætning i 2017 Mette Holland-Fischer (formand) Oliver Hendricks (næstformand) Jens Møller Rasmussen (kasserer) Lars Erik Kristensen (formand for forskningsudvalget, FU) Annette Schlemmer (formand for udvalget for nationale behandlingsvejledninger, NBV) Niels Lomborg (formand for udvalget for speciallægeuddannelsen, USU) Pierre Schydlowsky (formand for mødeudvalget, MEFU) Tove Lorenzen (faglig sekretær) Mette Yde Matthiesen (MEFU, DRG-udvalg) Kasper Søltoft (associeret som repræsentant for Yngre Reumatologer, YR) René Drage Østgård (webmaster) Status og fremadrettet plan for NBV arbejdet.

2 Har fyldt rigtig meget med involvering af både speciallæger og yngre læger fra hele landet. Resulteret i 3 færdige NBVere for hhv Reumatoid artritis, Axial Spondyalartritis og Perifer Psoriasisartritis. Flere NBV er hhv., under udarbejdelse og planlagt. Fokus på hvordan dette arbejde gøres mest muligt effektivt. Se også pkt 4: Supplerende beretning fra NBV udvalget Årsmødet Hidtil største årsmøde med 184 deltagere og 37 udstillere. På baggrund af sidste års succes igen med parallel sessioner. Desuden udenlandske speakers. Været et stort arbejde for MEFU at arrangere årsmødet Sagen med Medicinrådet og habilitet Medicinrådet bekendtgjorde i maj 2017 nye opstrammede habilitetsregler. Disse medførte umiddelbart at samtlige faglige medlemmer af det reumatologiske fagudvalg følte sig nødsaget til at trække sig. Efterfølgende har regionerne skærpet reglerne for lægers deltagelse i firmasponsoreret efteruddannelse. Dette har medført stor fokus på fremadrettet sikring af lægers efteruddannelse, herunder samarbejde med industrien. Brug af midler fra EULAR fonden Udarbejdelse af Policy Paper vedrørende brug af DRS midler fra kongresafholdelse (EULAR & SCR). I er besluttet at støtte følgende tiltag: Efteruddannelse - i form af støtte til DRS årsmøde med kr. Forskning DRS uddeler en forsknings pris på kr. årligt i 3 år ( ) Video materiale Oversættelse af undersøgelses og procedure videoer som gøres tilgængelige på DRS hjemmeside kr. Ultralyds efteruddannelse (se pkt. 17 vedr. status herfor) Kommende specialeplan Bestyrelsen har nedsat et udvalg, der frem til næste specialeplan skal identificere og facilitere hvilke områder i specialeplanen der skal opgraderes og hvilke nye områder der evt. skal tilføjes. Se pkt 9 og 10, godkendelse af udvalg og udpegede hertil Initiativ til at udarbejdelse af vedtægter for DANBIO Baggrund: Iflg RKKPs rammebeskrivelse vigtigt at kliniske kvalitetsdatabaser er forankret i de relevante videnskabelige og faglige selskaber

3 Modernisering og fremtidssikring af DANBIO Tæt sammenhæng mellem NBVere og indikatorer MHF gennemgik Danbios komplekse struktur som hhv. kvalitets, behandlings og forskningsdatabase. Styregruppens sammensætning samt regnskab for 2017 blev præsenteret. På baggrund af den komplicerede struktur, som selv sundhedsjurister har svært ved at gennemskue, har bestyrelsen taget initiativ til der i Danbios Styregruppe udarbejdes vedtægter for Danbio databasen. Disse skal bl.a. tage højde for økonomi, styregruppesammensætning, ansvars- og arbejdsfordeling samt for den nye skærpede EU lovgivning på området Policy Papers Gennem det seneste år udarbejdet DRS Policy Papers vedrørende: Medicinsk cannabis Biosimilære præparater Arvefølge i DRS bestyrelsen EULAR-fonden Fælles kampagne med Gigtforeningen i uge 41, 2018 Dansk udgave af Eular kampagnen " Don t Delay, Connect Today: The European Awareness Campaign on Rheumatic Diseases". Der skal i en fremadrettet proces i samarbejde med Gigtforeningen planlægges og koordineres åbne events rundt om i DK med ledundersøgelse og mulighed for UL skanning af led. Der opfordres til at flest mulige afdelinger og speciallægepraksis bidrager med læger og UL udstyr. Formanden sluttede beretningen med at takke alle, som i det forløbne år har bidraget til det store og omfattende arbejde i DRS regi samt ikke mindst vor faste og uundværlige medarbejder i Lægeforeningens sekretariat, Linda Ædelsten Edslev. 4. Beretning fra nationale udvalg, nævn og tilforordnede Der henvises til de skriftlige beretninger i DRS elektronisk nyhedsbreve hhv. 23 marts og 13. april Efterfølgende er indkommet beretninger fra yderligere 2 udvalg (Redaktionskomité Scandinavian Journal of Rheumatology og EULAR Standing Committees Musculoskeletal Imaging), som fremsendes med kommende nyhedsbrev. Forskningsudvalget.

4 Mundtlig beretning ved Lars Erik Kristensen, formand for udvalget: Der arbejdes på, at Selskabet får mere forsknings indflydelse. Håber på at den hidtidige succes med uddeling af "Årets forskningpris" kan fortsætte. Informerede om, at hele Forskningsudvalget på nær ét medlem bakker op om bestyrelsens ønske om udarbejdelse af vedtægter for Danbio. Udvalg for nationale behandlingsvejledninger (NBV) Formand Annette Schlemmer supplerede den skriftlige beretning: I det forløbne år søsat 3 store NBVer: Reumatoid artritis Axial Spondyalartritis og Perifer Psoriasisartritis Flere NBVere er jvnf den skriftlige beretning i proces. I udvalget fokus på at arbejdet udføres med mindst muligt ressourceforbrug for dels de enkelte arbejdsgruppemedlemmer, dels de afdelinger, der leverer lægerne dertil. Således har udarbejdelsen af de seneste NBV ere inkluderet 1 døgnmøde med overnatning samt 2 dagsmøder. NBV udvalget har overtaget Danbio indikatorerne, som tilpasses de relevante NBVere. Danbio styregruppemedlem Dzenan Masic er allokeret som den gennemgående Danbio person i arbejdsgrupperne for samtlige de NBVere, hvor Danbio indikatorer indgår. Dette også mhp arbejdet med at tilpasse Danbio platformen til den kliniske hverdag. Dansk Rygdatabase Berit Schiøttz-Christensen informerede om oprettelsen af ny klinisk ryg kvalitetsdatabase, som overholder alle RKKP retningslinjer for opretning af database. Endelig års rapport udkommer til efteråret. Inspektorer Gina Kollerup supplerede den skriftlige beretning med anmodning om, at bestyrelsen udpeger junior inspektorer fra alle regioner. Mette Axelsen fra Region Øst overgår til at være senior inspektor i Region Øst. Der mangler 2 junior inspektorer i hhv Region Syd og region Øst. MHF informerer her om, at bestyrelsen henstiller til, at junior inspektorer ikke per automatik overgår til at være senior inspektorer, når de bliver speciallæger. Dette begrundet i, fremadrettet ville betyde, at samtlige inspektorer var indstillet af Yngre Reumatologer. Desuden bør en senior inspektor funktion forudsætte man har særlige uddannelsesmæssige funktioner som uddannelsesansvarlig eller PKL. Således afventer den endelige udpegning af de 2 vakante junior inspektor stillinger resultatet af ovennævnte principielle diskussion med Sundhedsstyrelsn. YR har udpget 2 kandidater som vil blive indmeldt til SST sammen med et brev hvori jvnf.

5 ovenstående gøres opmærksom på, at det ikke findes hensigtsmæssigt at junior inspektorer per automatik oprykkes som senior inspektorer. DRS hjemmesiden: Afgående Webmaster René Østgård takker af og giver sin støtte til at webmaster funktionen fremadrettet aflønnes. Se pkt Forelæggelse af revideret regnskab og budget for 2017 Kasserer Jens Møller Rasmussen fremlagde det reviderede regnskab for 2017, hvor der er et negativt resultat på kr. Dette i overensstemmelse med et budgetteret underskud på kr. Der har i 2017 været mange udgifter til især arbejdsgrupperne for udarbejdelse af Nationale Behandlings Vejledninger samt til årsmødet. Desuden større udgifter til et e-learnings undervisning program, som er klart til at blive lagt på hjemmesiden, når en ny version heraf med en lukket del er implementeret. Det reviderede regnskab blev godkendt af generalforsamlingen Dernæst blev budget for 2018 fremlagt. Der budgetteres med et underskud på , primært pga. fortsat store udgifter til arbejdsgruppemøder, især NBV arbejdsgrupperne. Desuden forventes yderligere stigende udgifter til årsmøder, bla. pga. øget indhold, flere deltagere samt fortsat prioritering af reduceret pris for Yngre Læger. Endelig budgetteres med tilskud til ny hjemmeside, herunder honorering af webmaster (se pkt 6) Det budgetterede underskud trækkes fra Eular fonden. Kommentarer fra generalforsamlingen: Der rejstes spørgmål, hvorvidt DRS fortsat skal indbetale til Scandinavian Journal of Rheumatology (SJR), som de fleste af medlemmerne enten aldrig eller kun sporadisk modtager. Det oplystes fra MHF, at abonnementet er en forudsætning for at vi fortsat kan modtage svarende til kr årligt fra Scandinavian Research Foundation til forsknings legater. Der er fra bestyrelsen indledt dialog med redaktionen og sekretariatet for SJR mhp sikring af alle medlemmer får medlemsbladet og/eller fungerende elektronisk adgang. Forventes at være på plads fra næste nummer - og sekretariatet har fået tilsendt opdateret medlemsliste Det efterspurgtes, overvejelser om hvordan selskabets formue kan øges som kompensation for det årlige træk fra Eular fonden. Her oplyste MHF forventning om et overskud fra den Skandinaviske kongres 2022, som skal afholdes i Danmark Budgettet for 2018 blev herefter godkendt af generalforsamlingen

6 6. Godkendelse af bestyrelsens indstilling til honorering af webmaster Generalforsamlingen tilkendegav bestyrelsens forslag om honorering af funktionen med kr. årligt. Fra forsamlingen forespørgsel, hvorvidt man i Lægeforeningen har overvejet en samlet IT service til alle selskaber. Med den udvikling der foregår i Lægeforeningen, er det desværre ikke en mulighed 7. Valg af bestyrelse De af bestyrelsen foreslåede kandidater blev valgt/genvalgt af generalforsamlingen og bestyrelsen har konstitueret sig som følger: Oliver Hendricks (formand) Annette Schlemmer (Næstformand) Pierre Schydlowsky Henrik Røgind Tove Lorenzen (Faglig sekretær) Lars-Erik Kristensen Kasper Søltoft (Kasserer) 8. Valg af suppleanter Laura Johnsen Mette Yde Matthiesen Jane Kallesøe (YR repræsentant) Godkendelse af udvalg Nedennævnte udpegede til udvalg blev godkendt af generalforsamlingen Møde og Efteruddannelsesudvalget (MEFU) Pierre Schydlowsky (Formand) Mette Yde Matthiesen Jens Løkkegaard Olesen

7 Mette Holland-Fischer Iben Jørgensen Pierre Schydlowsky (DRFO) Hans Christian Horn. Udpeget efter GF Jannie Beier (DRFO). Jane Kallesøe (YR) Jonas Svenningsen (YR) Kristian Zobbe (YR) Udvalg for Speciallægeuddannelsen (USU) Kasper Søltoft (Formand) Annette Schlemmer Gina Kollerup Anne Rødgaard Jesper Blegvad Jane Kallesøe (YR Repræsentant) Mogens Pfeiffer Jensen (PKL, Region Nord) Observatør post Tommy Øhlenschlæger (PKL, Region Øst) Observatør post Troels Kodal (PUF, region Syd) Observatør post Birte Juul (Delkursusleder) Observatør post Berit Broholm (DRFO) Forskningsudvalget (FU) Lars Erik Kristensen (Formand) Søren Jacobsen (Udpeget efter GF) Grete Andersen Tue W Kragstrup (udpeget som ordinært medlem efter GF) René Østgård Hanne Lindegaard Lene Dreyer Line Uhrenholt (YR)

8 Udvalg for Nationale Behandlings Vejledninger (NBV) Annette Schlemmer (formand) Anne Gitte Loft Jannie Beier (DRFO) Simon Krabbe Dzenan Masic Jonathan Vela Line Uhrenholt (YR) Sara Nysom Christiansen (YR) Danbio styregruppe Mette Holland-Fischer Mette Yde Matthiesen Randi Pelck Jens Kristian Pedersen Gina Kollerup Dzenan Masic (YR) Michael Sejer Hansen (DRFO) Dansk Rygdatabase Gilles Fournier DRG udvalg Mette Yde Matthiesen (Formand) Jesper Nørregaard Helle Laustrup Anne Gitte Loft Udvalg for UL uddannelsen Lene Terslev (formand) Annette Schlemmer

9 Mette Holland-Fischer Tove Lorenzen Hanne Lindegaard Pierre Schydlowsky Udvalg for Specialeplanlægning Mette Holland-Fischer Henrik Røgind Annette Schlemmer Anne Voss Tommy Frisgaard Øhlenschlæger Ellen Hauge Ulrich Fredberg Oliver Hendricks Gilles Fournier. Udpeget efter GF Bo Ejbjerg. Udpeget efter GF 11. Valg af tilforordnede, medlemmer af nævn og tillidsposter. Nationale poster Lægevidenskabelige Selskaber (LVS) Mette Holland-Fischer Lars Juul Oliver Hendricks Henrik Røgind Dansk Selskab for Intern Medicin Kasper Søltoft Mette Holland-Fischer (Suppleant) Uddannelsesudvalg, DSIM Mette Holland-Fischer

10 Mette Yde Dam Inspektorer Gina Kollerup, Udd. Region Øst John Bonde Knudsen, Udd. Region Syd Annette Schlemmer, Udd. Region Nord Barbara Unger, Udd. Region Nord Dorte Vendelbo, Udd. Region Øst Tine Lottenburger, Udd. Region Syd Mette Axelsen. Region Øst Der er jvnf punkt 4 fra YR indstillet 2 kandidater fra hhv. region Øst og region Syd, som indmeldes til SST Internationale tillidsposter Redaktionskomité Scandinavian Journal of Rheumatology Mikkel Østergaard Bent Deleuran (Suppleant) Scandinavian Society for Rheumatology Oliver Hendricks Lars Erik Kristensen EULAR Standing Committees General Assembly (formand pr. automatik) Oliver Hendricks EULAR Standing Committees Education and Training Niels Lomborg EULAR Standing Committees Epidemiology and Health Services Research Lene Dreyer EULAR Standing Committees Clinical Affairs Merete Lund Hetland EULAR Standing Committees Investigative Rheumatology

11 Ellen Hauge EULAR Standing Committees Paediatric Rheumatology Anne Estmann EULAR Standing Committees Musculoskeletal Imaging Mikkel Østegaard Mads Ammitzbøl UEMS Union Européen des Medicins Spécialistes Rheumatology Tine Lottenburger UEMS Union Européen des Medicins Spécialistes Physical Medicine and Rehabilitation Birgitte Hansen Trine Laurberg, ESPRM European Society of Physical and Rehabilitation Medicine Birgitte Hansen Trine Laurberg 12. Valg af revisor Helle Laustrup Ulrich Fredberg (suppleant) 13. Valg af redaktør af fagblad og redaktør af hjemmeside Redaktør af Nyhedsbrev: Mette Holland-Fischer Webmaster: Dzenan Masic 14. Fastsættelse af kontingent

12 Generalforsamlingen vedtog et uændret kontingent på 700 kr. årligt 15. Fastsættelse af pris for deltagelse i årsmødet Mette Yde Matthiesen (MYM) fra MEFU orienterede om økonomien for årsmødet De reelle udgifter er højere end indtægter (deltager gebyr + sponsorindtægter). I år øgede sponsorindtægter ca kr. Forventer fremadrettet maksimale sponsorindtægter på kr. Generalforsamlingen enig om uændret prioritering af lav pris for især Yngre Læger mhp flest mulige kan deltage - og dermed fortsat tilskud fra Eular fonden. Enighed om MYM s forslag til at den enkelte deltager fremadrettet selv booker sig på hotellet og aftaler prissætning ift varighed af ophold og måltider. Enighed om tilmeldingsfrist senest februar mdr. aht. opnåelse af favorabel pris. 16. DANBIO drøftelse vedr. udarbejdelse af vedtægter MHF gennemgik med slide præsentation baggrunden for bestyrelsens ønske om udarbejdelse af vedtægter for Danbio: Af Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP) s rammebeskrivelse fremgår at Databaserne er selvstændigt organiseret og administreres af en klinisk faglig styregruppe med udgangspunkt i de lægevidenskabelige selskaber og med særlig ekspertise inden for behandling og pleje af det respektive kliniske område. På baggrund heraf samt modtagne kritikpunkter og en høringsrunde blandt medlemmer er der fra bestyrelsen rejst følgende overordnede ønsker til vedtægter: Styregruppen er det øverste beslutningsorgan for alle tre databaser (behandlings, kvalitets- og forsknings database) og er forankret i det videnskabelige selskab Opgaver vedr. daglig drift uddelegeres til lønnede medarbejdere Styregruppen skal forankres bredt i dansk reumatologi med repræsentanter fra hele landet i tidsbegrænsede funktionsperioder Styregruppen skal sikre transparens både hvad angår juridiske forhold, datasikkerhed og økonomi Styregruppens vigtigste opgaver er fremme af tværregionalt samarbejde, sikre kvaliteten af årsrapporterne samt fortsat udvikle og fremtidssikre DANBIO, herunder brugerfladen, mhp at sikre fortsat opbakning Efter præsentationen en debat med mange kommentarer: Vigtigt at anerkende Danbio, hvor den er idag samt de engagerede ildsjæle der står bag. Udarbejdelse af vedtægter skal ses som en fremadrettet moderniseringsproces mhp fremtidssikring af Danbio og det gode nationale samarbejde. Vigtigt at sikre forsknings fundamentet fortsætter på samme høje internationale niveau

13 Henstillinger til, der i styregruppen sikres: o Tilstrækkelig forsknings repræsentation o Repræsentation af ledende overlæger o Bred repræsentation fra kliniske afdelinger o Realistisk størrelse aht at kunne samle styregruppemedlemmer til møder Merete Hetland, formand for Danbio styregruppen og leder af Danbio, kom med et længere indlæg: Enig i, at styregruppen skal udarbejde vedtægter for den komplekse database (kvalitetsdatabase, behandlingsdatabase og forskningsdatabaser (ecrf)). Vigtig opgave at gøre kommunikationen mellem de regionale styregruppemedlemmer og Danbio brugerne endnu bedre. Opfordrer til, at brugerne benytter de regionale repræsentanter og sekretariatet f.eks. ved kritik og forslag. Juraen er en kompleks udfordring. Danbio oprindelig etableret som kvalitetsdatabase. For at kunne bibeholde f.eks. patienttavlen er Danbio også blevet godkendt som behandlingsdatabase. Mht. økonomien er Danbio afhængig af sponsorer, idet årligt kun modtager kr. fra regionerne Hvert år usikkerhed om hvorvidt sponsorater fortsætter og i hvilken størrelsesorden Anser det derfor vigtigt at "have penge på kistebunden" - overskuddet er aktuelt ca. 6 millioner kr. Det faglige indhold og indikatorerne har altid været tiltænkt hjemmehørende i DRS. Men Danbio blev for nogle år siden af DRS bestyrelsen forespurgt om at overtage opgaven. Fremadrettet usikkerhed om, hvordan Danbio vil se ud - og om vil vedblive at eksistere pga. f.eks. udfordrende nye forvaltningslove. Deler det store ønske om datafangst. Har arbejdet på det i flere år. Tung proces pga manglende politisk vilje fra f.eks. hospitalsejerne. Enig i behov for opdatering af brugerfladen Ked af at nogle oplever ikke at have fået imødekommet ønske om adgang til data. Kan skyldes, at RKKP er meget strikse omkring hvorvidt ansøgninger indeholder de fornødne data og information - hvilket i nogle tilfælde har medført ansøgere er blevet bedt om at revidere en ansøgning. Enig i at processen med udarbejdelse af vedtægter skal gennemføres hurtigst muligt. Efter en afstemning stort flertal for at "Danbio styregruppen opfordres til at udarbejde udkast til vedtægter som skal forelægges DRS bestyrelsen til kommentering" 17. Status på DRS ultralydsuddannelse i oplæg ved Pierre Schydlowsky DRS har udpeget medlemmer til en arbejdsgruppe (DRS UL udvalget): Lene Terslev (formand) Pierre Schydlowsly (DRFO repræsentant)

14 Tove Lorenzen Annette Schlemmer Mette Holland-Fischer Hanne Lindegaard Tiltaget udviklet for at styrke uddannelse i UL mhp: bedre diagnostik af reumatologiske patienter bedre behandling af reumatologiske patienter Har hidtil været præsenteret i elektronisk nyhedsbrev 2. marts 2018, i den skriftlige formandsberetning, været særskilt fremsendt til ledende og/eller specialeansvarlige overlæger i samtlige reumatologiske afdelinger samt præsenteret med stor opbakning ved et vel-repræsenteret informationsmøde den 23. januar Drejer sig om et uddannelsestilbud fra DRS om en niveaudelt UL uddannelse for speciallæger baseret på EFSUMB s (European Federation of societies for ultrasound in medicine and biology) reumatologiske UL-uddannelse. Der er IKKE tale om en certificering. Tilbuddet omfatter indtil videre speciallæger - dog kan yngre læger i sidste fase af hoveduddannelsen opnå niveau 1. De 5 niveauers opbygning (1, 2, 3a og 3b, 5) og indhold blev kort præsenteret. DRS vil årligt udbyde kurser på niveau 1, 2, 3a og 3b. Undervisningsniveau 5 udbydes efter behov og når der kan samles hold med mindst 8 kursister. Der kan endvidere arrangeres lokale/regionale kurser, som kan godkendes /endorses af DRS. UL-udvalget mødes 3-4 gange årligt og godkender og planlægger kurser. Der forventes på sigt afholdelse af brush-up kurser som led i continous medical education (CME). Der er udarbejdet detaljerede kursusbeskrivelser med krav til kurser på de forskellige niveauer. I forbindelse med implementering af ultralydsuddannelsen vil der være en overgangsordning, hvor reumatologiske speciallæger, der allerede har ultralydserfaring kan indplaceres på niveauerne ud fra egen kompetencevurdering. Læger der per 1. juni 2019 har været speciallæger i minimum 3 år og har scannet ugentligt samt været på relevante UL-kurser vil kunne indplaceres på niveau 3 eller 4 evt med et DRS suppleringskursus feks i artritgradering. (se indstilling til ændring nedenfor) Niveau 5 tildeles i overgangsperioden efter vurdering ved DRS s ultralydsgruppe, fraset læger som kan overføre en uddannelse taget i udlandet. Kommentarer fra Generalforsamlingen:

15 På forespørgsel, hvorfor det fulde tilbud ikke omfatter uddannelsessøgende læger, er begrundelsen, at UL uddannelsen skal ses som et supplement til den fulde speciallægeuddannelse med de kliniske kompetencer den forudsætter. Pga. en del kommentarer og forbehold vedr. kravet om, at overgangsordning på niveau 3-5 forudsætter mindst 3 års speciallægefunktion, indstillede generalforsamlingen kravet ændret til, "at læger der gennem minimum 3 år har skannet ugentlig kan indgå i overgangsordningen med placering på niveau 3 eller 4" Som svar på forespørgsel til økonomien satses på firma sponsorering til medfinansiering af kurser. Desuden mindre tilskud fra DRS til at initiere tiltaget. Herefter bakkede GF op om at der arbejdes videre med tiltaget. 18. Eventuelt Ingen punkter

Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab

Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab Den 31. marts 2017. Hotel Svendborg. Svendborg Ved Tove Lorenzen. Godkendt af bestyrelsen 1. Valg af dirigent Ulrich Fredberg blev valgt med applaus

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august i Domus Medica Deltagere: Tove Lorenzen (TL), Mette Holland-Fischer (MHF), Mette Yde Matthisen (MYM), Pierre Schydlowsky (PS), Oliver Hendricks (OH) Annette

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 27. oktober 2016 i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmødet den 27. oktober 2016 i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmødet den 27. oktober 2016 i Domus Medica Deltagere: Bestyrelsen: Tove Lorenzen (TL), Mette Holland-Fischer (MHF), Mette Yde Matthisen (MYM), Jens Møller Rasmussen (JMR), Pierre

Læs mere

Nyheder fra Dansk Reumatologisk Selskab - nyhedsbrev 16. februar 2018

Nyheder fra Dansk Reumatologisk Selskab - nyhedsbrev 16. februar 2018 Nyheder fra Dansk Reumatologisk Selskab - nyhedsbrev 16. februar 2018 Nyheder fra Dansk Reumatologisk Selskab Kære DRS-medlem Der indkaldes hermed til generalforsamling i DRS fredag den 20/4 2018 kl. 16.15-18.00

Læs mere

Vedtægter for DANBIO Dansk Reumatologisk Database

Vedtægter for DANBIO Dansk Reumatologisk Database Vedtægter for DANBIO Dansk Reumatologisk Database Vedtaget af DANBIOs styregruppe: 22.02.2019 1 Databasens navn er DANBIO Dansk Reumatologisk Database Styregruppen er ansvarlig for udformningen af og indholdet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. november 2017 i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. november 2017 i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. november 2017 i Domus Medica Deltagere: Tove Lorenzen (TL), Mette Holland-Fischer (MHF), Mette Yde Matthisen (MYM), Pierre Schydlowsky (PS), Oliver Hendricks

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 20. april 2017 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2017 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 10. marts 2017 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet afholdt den 23. november 2018 i Domus Medica.

Referat fra bestyrelsesmødet afholdt den 23. november 2018 i Domus Medica. Referat fra bestyrelsesmødet afholdt den 23. november 2018 i Domus Medica. Deltagere: Mette HF, Mette Y, Annette, Tove, Pierre, Kasper, Henrik, Jane, Dzenan, Lars Erik, Oliver, Henrik, og Linda fra Fællessekretariatet

Læs mere

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 4. november 1982 med senere ændringer vedtaget ved de skriftlige og mundtlige urafstemninger d. 20. april 1989, d. 21. juni 1993, d. 27. oktober 2000, d.

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI DER AFHOLDES ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 21. MAJ 2015 KL. 17.00 PÅ HOTEL NYBORG STRAND, ØSTERØVEJ

Læs mere

Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro.

Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro. Dansk Neurokirur Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2015 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, Den 28. januar 2015 kl

Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, Den 28. januar 2015 kl Referat fra Ordinær generalforsamling i Dansk Radiologisk Selskab 2015 Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, Den 28. januar 2015 kl. 16.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent DRS foreslår Birthe Højlund

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer

Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni 2017 Formateret: Indrykning: Første linje: 1,27 cm 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer 2. Meddelelser 1. LVS i. Spørgeskema vedrørende

Læs mere

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl. 15 16 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning se bilag 1. 3. Beretning fra sekretær, delegater og evt. udvalg. Intet udover hvad der fremgår af formandens

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin.

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin. DAGSORDEN DASAIMs ordinære generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning fra udvalg og arbejdsgrupper 4. Beretning og regnskab fra DASAIMs Fond 5. Indkomne forslag 6. Regnskab

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Leder 3. Referat fra generalforsamlingen 6. Highlights i reumatologien

DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Leder 3. Referat fra generalforsamlingen 6. Highlights i reumatologien NR 3 16. ÅRGANG JULI 2016 DANSK REUMATOLOGI Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab Leder 3 Referat fra generalforsamlingen 6 Highlights i reumatologien 2016 13 Reumatologiske navne 16 Posterkonkurrence

Læs mere

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin.

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin. Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin - Vedtægter 1. Navn og formål Selskabets navn er Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin. Navnet forkortes DASAIM og vil herefter i vedtægterne

Læs mere

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin - Love

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin - Love Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 4. november 1982 med senere ændringer vedtaget ved de skriftlige og mundtlige urafstemninger d. 20. april 1989, d. 21. juni 1993, d. 27. oktober 2000, d.

Læs mere

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013 Love LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI Stiftet 13. maj-2004 Revideret generalforsamling 2007. Forslag til ny revision april 2013 1 GAMLE LOVE 1 NYE LOVE 1.1 Selskabets navn er Dansk Selskab for

Læs mere

DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Leder 3. Referat fra generalforsamlingen 6. Highlights 12. YR foredragskonkurrence 14

DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Leder 3. Referat fra generalforsamlingen 6. Highlights 12. YR foredragskonkurrence 14 NR 3 15. ÅRGANG JULI 2015 DANSK REUMATOLOGI Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab Leder 3 Referat fra generalforsamlingen 6 Highlights 12 YR foredragskonkurrence 14 Møder 15 Den gyldne pelotte 17 Rapport

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Dato Torsdag den 23. oktober 2014 Tid kl. 17.30 efter efterårsmødet Sted Odense Universitetshospital, Kirkesalen Dagsorden 1.

Læs mere

DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Leder 3. Årsmøde DRS 4. Dagsorden Generalforsamling 2016 6. Tilmelding til årsmødet 7

DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Leder 3. Årsmøde DRS 4. Dagsorden Generalforsamling 2016 6. Tilmelding til årsmødet 7 NR 1 16. ÅRGANG FEBRUAR 2016 DANSK REUMATOLOGI Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab Leder 3 Årsmøde DRS 4 Dagsorden Generalforsamling 2016 6 Tilmelding til årsmødet 7 Posterkonkurrence for H-læger 8

Læs mere

Referat generalforsamling 20. april 2017

Referat generalforsamling 20. april 2017 Referat generalforsamling 20. april 2017 1. Valg af dirigent Kim Werther. 2. Beretning fra formanden. Se beretning andetsteds. Søren Jelstrup og Lars Peter Schousboe foreslår at specialeplansrådet udvides

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag den 19. september 2011 kl. 09.00-12.00 Hotel Hilton, Kastrup, mødelokale Jorden Referat (Final) Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/ Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/11 2015 Mødesalen, Nordsjællands hospital, Hillerød 30 deltagere tilstede 1. Valg af dirigent Jannet Svennson indstillet og

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR PATOLOGISK ANATOMI OG CYTOLOGI. Generalforsamling i DSPAC d. 23. marts 2007 kl

DANSK SELSKAB FOR PATOLOGISK ANATOMI OG CYTOLOGI. Generalforsamling i DSPAC d. 23. marts 2007 kl Generalforsamling i DSPAC d. 23. marts 2007 kl. 16.00 for medlemmer af Dansk Selskab for Patologisk Anatomi og Cytologi. Sted: Ingeniørforeningens Mødecenter A/S (IDA) Kalvebod Brygge 31-33, København

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 12. april 2018 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

DANSK IDRÆTSMEDICINSK SELSKAB DANISH ASSOCIATION OF SPORTS MEDICINE

DANSK IDRÆTSMEDICINSK SELSKAB DANISH ASSOCIATION OF SPORTS MEDICINE Februar 2018 HA/ts R E F E R A T Ordinær generalforsamling torsdag den 1. februar 2018, kl. 18:15-19:30 på Radisson blu Scandinavia, København, Rum: Sweeden. I generalforsamlingen deltog:. Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica Dato: 30. januar 2009 J.nr. 2007-12842/115764 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica Tilstede: Afbud: J. Michael Hasenkam, Hans Kirkegaard, Ulla Breth Knudsen, Niels Qvist,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. december 2008 kl i Lægeforeningen

Referat af bestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. december 2008 kl i Lægeforeningen Godkendt 11. marts 2009 J.nr. 2007-14719/212292 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 2. december 2008 kl. 16.00 i Lægeforeningen Tilstede: Thomas Gjørup (TG), Hanne Jørsboe (HJ), Jørn Starklint (JS),

Læs mere

DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Formandsberetning 3. Årsmøde 7. Generalforsamling 9. DANBIO 15 års jubilæumsseminar

DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Formandsberetning 3. Årsmøde 7. Generalforsamling 9. DANBIO 15 års jubilæumsseminar NR 2 16. ÅRGANG MARTS 2016 DANSK REUMATOLOGI Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab Formandsberetning 3 Årsmøde 7 Generalforsamling 9 DANBIO 15 års jubilæumsseminar 33 DANSK REUMATOLOGI 2 2016 Formandsberetning

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange.

Behov for forbedringer. Introduktionen har begrænset værdi. Har begrænset værdi for uddannelsessøgende. læger. Ikke alle har personlige. gange. Inspektorrapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Helsingør Hospital Reumatologisk

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Referat af 15. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) afholdt torsdag den 30. januar 2014

Referat af 15. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) afholdt torsdag den 30. januar 2014 17-02-2014 Sag nr. 14/488 Dokumentnr. 6013/14 Thomas Birk Andersen Tel. 35 29 82 70 Referat af 15. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) afholdt torsdag den 30. januar 2014 E-mail: tad@regioner.dk

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2016 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 11. marts 2016 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015

Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015 Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015 Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Selskabslokalerne i Marielyst Nordahl Griegs Vej 100 Mødetid:

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. Dansk Selskab for Geriatri. Dato: Fredag d. 9. marts Tid: kl

Referat af ordinær generalforsamling i. Dansk Selskab for Geriatri. Dato: Fredag d. 9. marts Tid: kl Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Dato: Fredag d. 9. marts 2018 Tid: kl. 9.00-11.30 Sted: Svendborg Hotel, Svendborg Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent Jens-Ulrik

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015

Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015 Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015 Til stede: Britt Falskov, Pia Nimann Kannegaard, Susanne Bro, Ingrid Titlestad, Anders Rinnov, Rikke Krogh-Madsen 1) Konstituering af bestyrelsen: Pia Nimann

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Danish Group of IABSE

Danish Group of IABSE Danish Group of IABSE Generalforsamling 2010 i dansk IABSE - Referat Tid : 2010-04-27 Sted : Rambøll, Bredevej 2, 2830 Virum Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Love og vedtægter. Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine).

Love og vedtægter. Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine). Love og vedtægter for Dansk Selskab for Intensiv Terapi 1. Navn Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine). Stk. 2. Sekretariatets adresse angiver

Læs mere

NR ÅRGANG MARTS 2015 DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Formandsberetning 3. Årsmøde 7. Generalforsamling 9

NR ÅRGANG MARTS 2015 DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Formandsberetning 3. Årsmøde 7. Generalforsamling 9 NR 2 15. ÅRGANG MARTS 2015 DANSK REUMATOLOGI Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab Formandsberetning 3 Årsmøde 7 Generalforsamling 9 DANSK REUMATOLOGI 2 2015 Formandsberetning 2014-15 Medlemsblad udgivet

Læs mere

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret.

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar 2015 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Definition Onkologi-arbejdsgruppen er en lægefaglig, videnskabeligt understøttende arbejdsgruppe med reference til

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 Hotel Radisson Blu Scandinavia, mødelokale Directors Referat final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år Referat fra Generalforsamlingen 2016 Den 12. april 2016, kl. 16.00 Afholdt ved Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Vedtægter for Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Danish Society for Shoulder and Elbow Surgery 1 NAVN Selskabets navn er: Dansk Selskab for Skulder- og Albuekirurgi (DSSAK). Selskabet er medlem

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 1. Velkomst og valg af dirigent Bestyrelsesformanden Peter Fly Hansen bød velkommen. Antal fremmødte: 17 ved start og 19 ved

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d 11 juni 2008 kl 1100-1300 RAI-Amsterdam Room H DAGSORDEN Til stede: Per Kjærsgaard-Andersen

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Referat. Danske Insolvensadvokater holdt den 8. maj 2012, kl , ordinær generalforsamling på Bernstorffs Slot i Gentofte.

Referat. Danske Insolvensadvokater holdt den 8. maj 2012, kl , ordinær generalforsamling på Bernstorffs Slot i Gentofte. Referat Danske Insolvensadvokater holdt den 8. maj 2012, kl. 17.00, ordinær generalforsamling på Bernstorffs Slot i Gentofte. Dagsordenen var som følger: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3.

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende gigtsygdomme

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende gigtsygdomme Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende gigtsygdomme 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december 2016 Medicinrådet

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Leder 3. Highlights 2015 i Svendborg 7. Årsmøde og generalforsamling 10

DANSK REUMATOLOGI. Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab. Leder 3. Highlights 2015 i Svendborg 7. Årsmøde og generalforsamling 10 NR 4 15. ÅRGANG SEPTEMBER 2015 DANSK REUMATOLOGI Udgivet af Dansk Reumatologisk Selskab Leder 3 Highlights 2015 i Svendborg 7 Årsmøde og generalforsamling 10 Spørgeskemaundersøgelse fra Yngre Reumatologer

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat 8. December 2018, Nimb, Tivoli. 2. Meddelelser a. Inspektørordning: i. Kandidater: diskuteres og spørges af BS medlemmer

Referat 8. December 2018, Nimb, Tivoli. 2. Meddelelser a. Inspektørordning: i. Kandidater: diskuteres og spørges af BS medlemmer Til Stede: Henning Glerup (HG) Lone Madsen (LM) Gerda Elisabeth Villadsen (GV) Peter Holland-Fischer (PHF) Erika Belard (EB) Inge Nordgaard-Lassen (IN) Annete Dam Fialla (ADF) Referat 8. December 2018,

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsudvalgets beretning

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Dansk Neurologisk Selskabs generalforsamling. lørdag den 2. april 2016 på Hotel Munkebjerg i Vejle

Dansk Neurologisk Selskabs generalforsamling. lørdag den 2. april 2016 på Hotel Munkebjerg i Vejle Dansk Neurologisk Selskabs generalforsamling lørdag den 2. april 2016 på Hotel Munkebjerg i Vejle Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretninger fra udvalg og delegerede 4. Aflæggelse

Læs mere

Referat af 15. rådsmøde i Medicinrådet (tematisk rådsmøde)

Referat af 15. rådsmøde i Medicinrådet (tematisk rådsmøde) Referat af 15. rådsmøde i Medicinrådet (tematisk rådsmøde) Afholdt torsdag d. 24. maj 2018 Kl. 13.00-16.00 Tilstedeværende medlemmer af Rådet Steen Werner Hansen (formand) Jørgen Schøler Kristensen (formand)

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 Radisson Blu Hotel, mødelokale Directors Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl. 10.00 på Munkebjerg Hotel, Vejle 1.Valg af dirigent 2. Formandsberetning 3. Udvalgsberetninger 4. Kommunikationsstrategi

Læs mere