Referat fra bestyrelsesmødet den 27. oktober 2016 i Domus Medica

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmødet den 27. oktober 2016 i Domus Medica"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmødet den 27. oktober 2016 i Domus Medica Deltagere: Bestyrelsen: Tove Lorenzen (TL), Mette Holland-Fischer (MHF), Mette Yde Matthisen (MYM), Jens Møller Rasmussen (JMR), Pierre Schydlowsky (PS), Annette Schlemmer (AS), Niels Lomborg (NL), Kasper Søltoft Larsen (KSL) og Linda Edslev (LE) fra Fællessekretariatet Adbud: Lars Erik Kristensen (LEK) 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 14. september Godkendelse af dagens dagsorden og valg af referent 3. Nyt fra formanden a) Nyhedsbrevet b) EULAR indstilling og valg. c) LVS repræsentantskabsmøde og temadrøftelser 4. Generalforsamlingen «Arve-følgeloven» 6. Yngre Reumatologer anmodnng om støtte til inspirationskurset 7. Årsmødet fejring af selskabets 115 års fødselsdag 8. Behov for efteruddannelsestilbud i DRS regi 9. Nationale Behandlingsvejledninger status ved (AS) 10. Dimentioneringsplanen 11. Honorarer der der behov for et policy paper 12. Forberedelse af dagens møde med DRFO 13. Videoer på hjemmesiden hvor langt er vi? 14. Specialeplanen hvordan forbereder vi os til den næste? 15. Eventuelt og næste bestyrelsesmøde Ad. - 1 Godkendelse af referatet fra bestyrelsesmødet den 14. september 2016: Referatet blev godkendt uden ændringer. Ad. - 2 Godkendelse af dagsorden og valg af referent: Den udsendte dagsorden blev godkendt og (LE) blev valgt som referent.

2 Ad. 3 - Nyt fra formanden: a) Nyhedsbrevet: Det tilstræbes, at selskabets nye forskningspris senest annonceres i nyhedsbrevet den 1. december Der afventes forslag til annoncering fra (LEK). (MHF) sender en reminder til (LEK). Nyhedsbrevet den 1. november vil bla. indholde information om årsmødet og omtale af Dansk Medicinsk-Historisk selskab, som arrangerer foredrag, udflugter og udgiver bøger i historisk perspektiv samt annoncering af posterkonkurrencen for H-læger. (TL) skriver til Dansk Ultralyddiagnostisk Selskab og Dansk Selskab for Muskuloskeletal Medicin, at DRS har stoppet udgivelsen af Dansk Reumatologi, og at DRS i stedet vil udgive et månedligt nyhedsbrev, hvor selskaberne vil have mulighed for at få deres arrangementer og kurser omtalt. b) EULAR indstilling og valg: EULAR har meddelt, at der skal foretages en del forskellige udpegninger og valg i forbindelse med EULAR s møde i Madrid den 14. juni c) LVS repræsentantskabsmøde og temadrøftelser: LVS afholder repræsentantskabsmøde den 10. november (MHF) har læst regelsættet vedrørende selskabernes repræsentantion i LVS repræsentantskab. Selskaberne er berettiget til at have 1 repræsentant pr. (100 medlemmer), hvilket betyder, at DRS er berettigede til at have 4 repræsentanter. Bestyrelsen var enige om, at det er vigtigt, at DRS er repræsenteret i forbindelse med LVS møder, da LVS har stor indfyldelse på mange forskellige områder. Bestyelsen besluttede, at Jens Møller Rasmussen er selskabets 4. repræsentant i LVS. (JMR) takkede for valget og tilkendegav, at (JMR) deltager i LVS repræsentantskabsmøde. Foruden (JMR) er (MHF),(AS) og (LJ) udpeget som repræsentaner til LVS. Afslutningsvis blev det nævnt, at selskabets formand altid skal være født medlem i forhold til LVS-repræsentationen. (MYM) informerede om, at formanden for DIRF (Danish Interdisciplinary Rheumatology Forum) har rettet henvendelse til (MYM), da DIRF er interesseret i at drøfte mulige samarbejdsrelationer med DRS. (AS), (MYM) og (MHF) mødes med DIRF.

3 LVS har indkaldt kandidater til modtagelse af SEB hæderspris og SEB uddannelsespris. Bestyrelsen besluttede at indstille Karen Lisbeth Faarvang for hendes store indsats på uddannelsesområdet. (NL) retter henvendelse til Karen Lisbeth, da CV skal indsendes sammen med indstillingen. Bestyrelsen besluttede, at indstille Mikkel Østergaard til hædersprisen. (TL) beder (LEK) om at tage kontakt til Mikkel Østergaard med hen blik på Mikkel Østergaards CV. FNUG har rettet henvendelse til (MHF). (MFH) har præciseret, at det er positivt, at man i metodehåndbogen angiver, at det er fagudvalgets opgave at vurdere, om det er lægefagligt forsvarligt at skifte til et klinisk ligestillet lægemiddel hos patienter, som i forvejen er velbehandlede på et tilsvarende lægemiddel (analogskift), og at bestyrelsen er glade for, at det er fagudvalget der træffer beslutningen. Iøvrigt håber bestyrelsen, at man tager det bedste fra KRIS og RADS i forhold til det nye Medicinerråd. Dagsordenens punkt 4 og 5 blev behandlet under samme punkt. Ad. 4 Generalforsamlingen og ad 5 «avefølgeloven»: Bestyrelsens sammensætning og funktionsperioder blev gennemgået. Endvidere blev samtlige udvalgs- og tillidshverv gennemgået. Forskellige kandidater blev nævnt og prioriteret. (LEK) skal undersøge, om forskningsudvalgets medlemmer ønsker at fortsætte i udvalget. Det samme gør sig gældende for DANBIO (MYM) kontakter udvalgets medlemmer. Bestyrelsen ønsker desuden, at DRFO bliver repræsenteret i forskningsudvalget og (KSL) undersøger dette. (MHF) vil gerne trække sig fra USU og det blev nævnt, at PKL erne evt. kan indgå som observatører. Med hensyn til avefølgeloven ønsker bestyrelsen, at der indføres et rotationsprincip, hvilket vil sige, at når den formanden har haft formandsposten i ét år, skal der tages stilling til, hvem der skal overtage formandsposten og ved formandsskiftet bliver formanden evt. sekretær for selskabet. Bestyrelsen ønsker i øvrigt, at der skal være en lignende rotation i forhold til formandsposten i de enkelte udvalg. Det er kun DRG-udvalget og inspektorerne, der ikke skal følge rotationsprincippet og de generelle regler omkring valgperioder, da erfaringsgrundlaget er meget vigtig i forhold til DRG-områderne og inspektorernes områder. (MHF), (JMR) og (AS) tilbød at udarbejde et kommissorium med hensyn til rotationsprincipperne. Ad. 6 - Yngre Reumatologer anmodnng om støtte til inspirationskurset: Programmet og budgettet var sendt som bilag til bestyelsesmødet. (KSL) Bestyelsen bevilligede en underskudsgaranti på kr kr. Ad. 7 - Årsmødet fejring af selskabets 115 års fødselsdag: Invitationen til årsmødet vil være indeholdt i nyhedsbrevet den 1. november (MYM) gennemgik årsmødeprogrammet som udvidet med én dag, så der også kan blive plads til et mindre uddannelsesprogram. Endvidere indeholder programmet 2 workshops, som man særskilt

4 kan vælge i forbindelse med sin tilmelding. Bestyrelsen håber, at medlemmerne vil tage godt imod den nye struktur for mødet. Bestyrelsen håber, at årsmødet bliver meget attraktivt, så der fremover vil være mulighed for at mødet kan indeholde flere parallelle spor. Det kom lidt forskellige forslag omkring fejringen af selskabets 115 års fødselsdag, men intet konkret. (MYM) har kontakt til LIF og oplæg følger snarest til bestyrelsen. Punktet skal behandles på næste bestyrelsesmøde. Ad. 8 - Behov for efteruddannelsestilbud i DRS regi: Bestyrelsen besluttede, at der skal udformes et spørgeskema som skal omdeles på årsmødet, da det er svært at vurdere behovet for efteruddannelsestilbudene. Ad. 9 - Nationale Behandlingsvejledninger status ved (AS): (AS) gennemgik NBV-oversigten i forhold til de foreskellige tovholdere og i forhold til prioriteringen af, hvilke NBV er der forventes at blive udarbejdet i den nærmeste fremtid. (AS) informerede endvidere om, at arbejdsgrupperne og andre relevante aktører vil blive inviteret til et møde, med en enkelt overnatning for at påbegynde arbejdet med de nye behandlingsvejledninger. Jens Kristian Pedersen har udarbejdet skabelon til patientinformation, lægevejledning og en samlet lægevejledning/patientinformation for syntetiske og biologiske DMARD, Prednisolon og NSAID. Bestyrelsen roste (AS) og Jens Kristian Pedersens for deres arbejdsindsats. Ad. 10 Dimensioneringsplanen: (TL) forklarede tallene bag dimensioneringsplanen og generelt er region Hovedstaden 2 til 3 gange højere end de øvrige regioner. DRS håber, at niveauerne kan højnes i forbindelse med den næste specialeplan. Ad Honorarer der der behov for et policy paper? Punktet vil blive behandlet på strategiseminaret i foråret. Ad. 12 Forberedelse af dagens møde med DRFO: Bestyrelsen ønskede at drøfte følgende med DRFO - DRFO-repræsentation i USU, forsknings- og NBV-udvalget - Spørgsmål vedrørende DROF s manglende status som videnskabelig organisation i forhold til LVS og en generel drøftelse af samarbejdet. - Årsmødet Specialeplanen Ad Videoer på hjemmesiden hvor langt er vi: (NL) Arbejdsgruppen er stadigvæk ved at undersøge prisniveauet, hvis videoerne skal oversættes fra Spansk til Engelsk og det skal også vurderes om videoerne stadig har den samme aktualitet.

5 Ad Specialeplanen hvordan forbedreder vi os til den næste? Udskydes til næste bestyrelsesmøde Ad. 15 Eventuelt og næste bestyrelsesmøde: Næste bestyrelsesmøde holdes den 10. januar i Aalborg. Mødet med DRFO den 27. oktober 2016 i Domus Medica: Beslutningsreferat: DRFO s formand, Torben Grube og Bjørn Christau var inviteret til mødet. - DRFO-repræsentation i USU og i NBV-udvalget - Spørgsmål vedrørende DROF s manglende status som videnskabelig organisation i forhold til LVS og en generel drøftelse af samarbejdet. - Årsmødet Specialeplanen DRFO vil meget gerne deltage i udvalgsarbejdet og bidrage til at DRFO erne samarbejder omkring indholdet af årsmødet eventuelt med afholdelse af DRFO-workshop. DRFO undersøger, hvorfor DRFO ikke er medlem af LVS. Med hensyn til specialeplanen vil DRS fremover orienterer DRFO.

Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august i Domus Medica Deltagere: Tove Lorenzen (TL), Mette Holland-Fischer (MHF), Mette Yde Matthisen (MYM), Pierre Schydlowsky (PS), Oliver Hendricks (OH) Annette

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. november 2017 i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. november 2017 i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. november 2017 i Domus Medica Deltagere: Tove Lorenzen (TL), Mette Holland-Fischer (MHF), Mette Yde Matthisen (MYM), Pierre Schydlowsky (PS), Oliver Hendricks

Læs mere

Nyheder fra Dansk Reumatologisk Selskab - nyhedsbrev 16. februar 2018

Nyheder fra Dansk Reumatologisk Selskab - nyhedsbrev 16. februar 2018 Nyheder fra Dansk Reumatologisk Selskab - nyhedsbrev 16. februar 2018 Nyheder fra Dansk Reumatologisk Selskab Kære DRS-medlem Der indkaldes hermed til generalforsamling i DRS fredag den 20/4 2018 kl. 16.15-18.00

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer

Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni 2017 Formateret: Indrykning: Første linje: 1,27 cm 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer 2. Meddelelser 1. LVS i. Spørgeskema vedrørende

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2017 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 10. marts 2017 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab

Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab Den 31. marts 2017. Hotel Svendborg. Svendborg Ved Tove Lorenzen. Godkendt af bestyrelsen 1. Valg af dirigent Ulrich Fredberg blev valgt med applaus

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet afholdt den 23. november 2018 i Domus Medica.

Referat fra bestyrelsesmødet afholdt den 23. november 2018 i Domus Medica. Referat fra bestyrelsesmødet afholdt den 23. november 2018 i Domus Medica. Deltagere: Mette HF, Mette Y, Annette, Tove, Pierre, Kasper, Henrik, Jane, Dzenan, Lars Erik, Oliver, Henrik, og Linda fra Fællessekretariatet

Læs mere

Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro.

Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro. Dansk Neurokirur Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2015 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2016 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 11. marts 2016 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal)

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal) Referat konstituerende bestyrelsesmøde Tid Mandag den 07.05.2018 kl. 15.30-16.30 Sted PS 2.18 (2. sal) Deltagere Kristian Gaardsøe, FOA Aalborg Jette Abildgaard, FOA Frederikshavn Christina Lykke Eriksen,

Læs mere

KOMMISSORIUM FOR MEDICINRÅDET

KOMMISSORIUM FOR MEDICINRÅDET KOMMISSORIUM FOR MEDICINRÅDET 1. Baggrund 1.1 I 2009 besluttede Danske Regioner at stifte et rådgivende råd, Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin ( RADS ). RADS har fungeret som et regionalt samarbejde,

Læs mere

Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 28. marts 2014 i Charlottehaven på Østerbro.

Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 28. marts 2014 i Charlottehaven på Østerbro. Dansk Neurokirur Dansk Neurokirurgisk Selskab April 2014 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 28. marts 2014 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af 9. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) tirsdag den 30. oktober 2012

Referat af 9. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) tirsdag den 30. oktober 2012 14-11-2012 Sag nr. 09/1736 Dokumentnr. 48418/12 Referat af 9. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) tirsdag den 30. oktober 2012 Tilstedeværende medlemmer af RADS Svend Hartling (formand),

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab

Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab Referat af generalforsamling i Dansk Reumatologisk Selskab Den 20. april 2018. Comwell Hotel, Middelfart Ved Tove Lorenzen. 1. Valg af dirigent Ulrich Fredberg blev valgt med applaus og erklærede generalforsamlingen

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 25. oktober 2011 kl. 09.00 11.30 og 13.00 14.00 Hotel Radisson Blu Scandinavia, mødelokale Directors Referat final Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet:

Læs mere

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin.

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin. Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin - Vedtægter 1. Navn og formål Selskabets navn er Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin. Navnet forkortes DASAIM og vil herefter i vedtægterne

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger torsdag den 29. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Mogens Hüttel (formand), Lars Bønløkke, Annette Frölich, Jørgen Lassen, Anne Thomassen,

Læs mere

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi.

Afbud: Det blev besluttet, at fastholde alle specialerapportens anbefalinger for så vidt angår specialerne inden for fysioterapi. Referat af bestyrelsesseminariet i Dansk Selskab for Fysioterapi Dato for møde: 25.-27 februar 2016 For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severinkursuscenter Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Definition Onkologi-arbejdsgruppen er en lægefaglig, videnskabeligt understøttende arbejdsgruppe med reference til

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 26. februar 2009 i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 26. februar 2009 i Domus Medica Dato: 3. marts 2009 J.nr. 2007-12842/115764 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 26. februar 2009 i Domus Medica Tilstede: Afbud: J. Michael Hasenkam, Ida E. Holm, Niels Qvist, Niels Holm, Henrik Steen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica Dato: 30. januar 2009 J.nr. 2007-12842/115764 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 22. januar 2009 i Domus Medica Tilstede: Afbud: J. Michael Hasenkam, Hans Kirkegaard, Ulla Breth Knudsen, Niels Qvist,

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d 11 juni 2008 kl 1100-1300 RAI-Amsterdam Room H DAGSORDEN Til stede: Per Kjærsgaard-Andersen

Læs mere

Vedtægter for DANBIO Dansk Reumatologisk Database

Vedtægter for DANBIO Dansk Reumatologisk Database Vedtægter for DANBIO Dansk Reumatologisk Database Vedtaget af DANBIOs styregruppe: 22.02.2019 1 Databasens navn er DANBIO Dansk Reumatologisk Database Styregruppen er ansvarlig for udformningen af og indholdet

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Mandag den 19. september 2011 kl DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Mandag den 19. september 2011 kl. 09.00-12.00 Hotel Hilton, Kastrup, mødelokale Jorden Referat (Final) Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa LAG Djursland Referat 05/2017 REFERAT- BESTYRELSESMØDE Dato: 10. oktober 2017 Tid: 17:00-21:00 Sted: Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa LAG Djursland Navn: Anette Okkerholm Jensen (AOJ)

Læs mere

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin.

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin. DAGSORDEN DASAIMs ordinære generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning fra udvalg og arbejdsgrupper 4. Beretning og regnskab fra DASAIMs Fond 5. Indkomne forslag 6. Regnskab

Læs mere

3. November f. Kandidater til SEB hæderpris og uddannelsespris 2018 deadline 20. Januar 2017 Drøftes ved næste BS møde

3. November f. Kandidater til SEB hæderpris og uddannelsespris 2018 deadline 20. Januar 2017 Drøftes ved næste BS møde Til stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Gleerup Torben Nathan Birgit Lassen Lone Madsen Erika Bélard Ikke til stede: Per Ejstrud 3. November 2016 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Godkendt

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende gigtsygdomme

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende gigtsygdomme Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende gigtsygdomme 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december 2016 Medicinrådet

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 2. December 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 2. December 2016 Til Stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Gleerup Torben Nathan Birgit Lassen Lone Madsen Erika Bélard Per Ejstrud Referat Bestyrelsesmøde d. 2. December 2016 1. Velkomst og godkendelse af referat samt

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende leverkræft

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende leverkræft Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende leverkræft 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december 2016 Medicinrådet

Læs mere

US AARH FORSLAG TIL AKADEMISKE RÅD PÅ AARHUS UNIVERSITET

US AARH FORSLAG TIL AKADEMISKE RÅD PÅ AARHUS UNIVERSITET US AARH FORSLAG TIL AKADEMISKE RÅD PÅ AARHUS UNIVERSITET STRUKTUR, ROLLE OG FUNKTION Arbejdsgruppen om akademiske råd, 12. oktober 2011 2 DISPOSITION Indhold Indledning Universitetslovens bestemmelser...

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger tirsdag den 29. november kl På Kongebrogården i Middelfart

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger tirsdag den 29. november kl På Kongebrogården i Middelfart Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger tirsdag den 29. november kl. 13.30 På Kongebrogården i Middelfart Til stede: Fra sekretariatet: Jørgen Lassen (formand), Jørgen Kleener, Annette

Læs mere

Referat 28. April 2017

Referat 28. April 2017 Til Stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Glerup Torben Nathan Per Ejstrud Lone Madsen Erika Bélard Birgit F. Larsen Referat 28. April 2017 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden 5.d: ændring:

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

REFERAT. 18. juni 2018 J.nr. 18/191 ANRA/BF. Emne: Ekstraordinært møde i SDU s Repræsentantskab. Mandag den 18. juni 2018, kl. 15.

REFERAT. 18. juni 2018 J.nr. 18/191 ANRA/BF. Emne: Ekstraordinært møde i SDU s Repræsentantskab. Mandag den 18. juni 2018, kl. 15. 18. juni 2018 J.nr. 18/191 ANRA/BF REFERAT Emne: Ekstraordinært møde i SDU s Repræsentantskab Dato og tidspunkt: Mandag den 18. juni 2018, kl. 15.00 Sted: SDU, O 77, Campusvej 55, Odense Referent: Dagsorden:

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Tirsdag den 29. maj 2018, kl Domus Medica, Salonen

Tirsdag den 29. maj 2018, kl Domus Medica, Salonen 06.06.18 Tirsdag den 29. maj 2018, kl. 10.15-15.15 Domus Medica, Salonen Referat Til stede: Anette Hygum, Henrik Larsen, Merete Paludan, Mette Hallas, Kristoffer Marsaa, Jette Pærregaard, Per Sjøgren og

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune

Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune Hjørring Kommunes handicapråd 1 Handicaprådet i Hjørring Kommune er nedsat efter reglerne i Lov om Retssikkerhed og Administration på det Sociale Område 37

Læs mere

Kommissorium for Frivillighedsrådet i Ballerup Kommune

Kommissorium for Frivillighedsrådet i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dato: 24. januar 2018 Sagsid: 00.22.04-P24-2-18 Kommissorium for Frivillighedsrådet i Ballerup Kommune Efter kommunestyrelseslovens 17, stk. 4, kan kommunalbestyrelsen nedsætte særlige

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Handicaprådet kan afgive en årlig beretning om sit arbejde eller på anden måde give kommunalbestyrelsen en årlig orientering om rådets arbejde

Handicaprådet kan afgive en årlig beretning om sit arbejde eller på anden måde give kommunalbestyrelsen en årlig orientering om rådets arbejde 1. juni 2018 Rudersdal Kommune Handicaprådet Forretningsorden Socialområdet administration Sagsbehandler: Eva Høj Tlf. 4611 3316 EHJ@rudersdal.dk Sagsnr.: 18/31050 Handicaprådets formål Handicaprådet rådgiver

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende sjældne knoglemetaboliske sygdomme

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende sjældne knoglemetaboliske sygdomme Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende sjældne knoglemetaboliske sygdomme 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende transthyretin amyloidose vers. 1.1

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende transthyretin amyloidose vers. 1.1 Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende transthyretin amyloidose vers. 1.1 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december

Læs mere

Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger.

Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger. Maj 2014/SNJ Hvidbog for GYL Hvem, hvad, hvorfor Gruppen af Yngste Læger, GYL, består af repræsentanter for de nyuddannede læger i Yngre Læger. GYL-gruppen er sammensat af repræsentanter for de to seneste

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde Repræsentantskabsmøde 25. november 2015 Beretning Margit Roed dasys@dasys.dk dasys.dk 2015 et år med sygeplejefaglighed Stabilt og godt grundlag administrativt og økonomisk De planlagte 4 bestyrelsesmøder

Læs mere

Referat Lægekommunekontaktudvalget SÆH-sekretariatet

Referat Lægekommunekontaktudvalget SÆH-sekretariatet Referat Lægekommunekontaktudvalget SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Rådhuset, lokale 329 Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Deltagere

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende hoved- og halskræft

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende hoved- og halskræft Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende hoved- og halskræft 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december 2016 Medicinrådet

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Boligselskabet af 2014

Boligselskabet af 2014 Boligselskabet af 2014 Dagsorden udsendt den 30. maj 2018 Referat udsendt den 14. juni 2018 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde Onsdag den 6. juni 2018 efter repræsentantskabsmøde Mødested: Marsvej

Læs mere

Radisson Blu Fredensborg Hotel, Strandvejen 116, Rønne

Radisson Blu Fredensborg Hotel, Strandvejen 116, Rønne Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 15. december

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

DSMM s BESTYRELSESSEMINAR

DSMM s BESTYRELSESSEMINAR DSMM s BESTYRELSESSEMINAR Lørdag d. 27. februar 2010 kl. 10.00 søndag 28. februar 2010 kl. 11.30 Hos Palle Holck Stadion Allé 31A, 8000 Århus C Tlf.: 86 19 41 75 DAGSORDEN: Emne: Referent: Præmisser /

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 696 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 17. juni 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat af 15. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) afholdt torsdag den 30. januar 2014

Referat af 15. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) afholdt torsdag den 30. januar 2014 17-02-2014 Sag nr. 14/488 Dokumentnr. 6013/14 Thomas Birk Andersen Tel. 35 29 82 70 Referat af 15. møde i Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) afholdt torsdag den 30. januar 2014 E-mail: tad@regioner.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København

Bestyrelsesmøde i DSF 19. november København Dagsorden Dagsorden for møde: Dato for møde: Bestyrelsesmøde i DSF 19. november 2014 10.00-16.00 For referat: Mette Østergaard Deltagere: Martin B. Josefsen Bente Andersen Bjarne Rittig-Rasmussen Hans

Læs mere

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013 Love LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI Stiftet 13. maj-2004 Revideret generalforsamling 2007. Forslag til ny revision april 2013 1 GAMLE LOVE 1 NYE LOVE 1.1 Selskabets navn er Dansk Selskab for

Læs mere

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Gældende fra 7. feb. 2017 Denne forretningsorden er forankret i Ældrerådets Vedtægt 7 stk. 1. 1 Konstituering: Stk. 1. Ældrerådet konstituerer sig med formand,

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Vedtægter for Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Danish Society for Shoulder and Elbow Surgery 1 NAVN Selskabets navn er: Dansk Selskab for Skulder- og Albuekirurgi (DSSAK). Selskabet er medlem

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 10. januar 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT BESTYRELSESMØDE DATO:

BESLUTNINGSREFERAT BESTYRELSESMØDE DATO: BESLUTNINGSREFERAT BESTYRELSESMØDE DATO: 12-06-2017 REFERANT: NIELS NIELSEN 13-06-2017 REFERAT GODKENDT 18-06-2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. KOMMENTARER/OPFØLGNING AF FORRIGE REFERAT MED TILHØRENDE UNDERSKRIFT

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Bente Sorgenfrey, Hans Stige (formand),

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende Duchennes muskeldystrofi

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende Duchennes muskeldystrofi Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende Duchennes muskeldystrofi 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december 2016

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl i Domus Medica

Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl i Domus Medica Referat fra bestyrelsesmøde i Foreningen af Pensionerede Læger mandag den 22. august kl. 12.00 i Domus Medica Til stede: Fra sekretariatet: Jørgen Lassen (formand), Jørgen Kleener, Annette Frölich, Mogens

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

- 515 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 07. maj 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30.

- 515 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 07. maj 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30. - 515 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 07. maj 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

Forretningsorden for DCCG Onkologi-arbejdsgruppe

Forretningsorden for DCCG Onkologi-arbejdsgruppe Forretningsorden for DCCG Onkologi-arbejdsgruppe Definition Onkologi-arbejdsgruppen er en lægefaglig, videnskabeligt understøttende arbejdsgruppe med reference til DCCG s bestyrelse i henhold til DCCG

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende cerebral parese

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende cerebral parese Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende cerebral parese 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december 2016 Medicinrådet

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

Danish Colorectal Cancer Group

Danish Colorectal Cancer Group Danish Colorectal Cancer Group Vedtægter december 2009 Baggrund DCCG er en multidisciplinær cancergruppe (DMCG) med forankring i Dansk Kirurgisk Selskab, Dansk Selskab for Klinisk Onkologi, Dansk Radiologisk

Læs mere

Referat 8. Februar Meddelelser a. DRG takster SST har fået ca 500 ændringsforslag og der forventes tilbagemelding start 2018.

Referat 8. Februar Meddelelser a. DRG takster SST har fået ca 500 ændringsforslag og der forventes tilbagemelding start 2018. Til Stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Glerup Torben Nathan Per Ejstrud Lone Madsen Erika Bélard Afbud: Birgit Lassen Referat 8. Februar 2017 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden 2. Medlemmerne

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende behandling med immunoglobuliner

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende behandling med immunoglobuliner Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende behandling med immunoglobuliner 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende lungekræft

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende lungekræft Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende lungekræft 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december 2016 Medicinrådet

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende kræft i mavesæk og mavemund

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende kræft i mavesæk og mavemund Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende kræft i mavesæk og mavemund 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december 2016

Læs mere

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Navn PolioForeningens koordinationsudvalg. Formål PolioForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende organ for hovedbestyrelsen.

Læs mere

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30 Medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 11042013 Sagsnr. 13/582 Annette Budtz Jørgensen Tel.: 3529 8263 Email: abj@regioner.dk Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den 05042013

Læs mere

Standardforretningsorden for Institutråd ved Københavns Universitet

Standardforretningsorden for Institutråd ved Københavns Universitet Standardforretningsorden for Institutråd ved Københavns Universitet 1. I henhold til 22, stk. 6 i vedtægten for Københavns Universitet fastsætter rektor hermed en standardforretningsorden til brug for

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE. Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Dato og tid: Tirsdag d 23. oktober 2012 kl. 17.00 Radisson Blu Hotel, mødelokale Directors Referat Deltagere fra bestyrelsen samt sekretariatet: Benn Duus (BD),

Læs mere

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende lungeemfysem

Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende lungeemfysem Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedrørende lungeemfysem 1. Baggrund for fagudvalget 1.1 På baggrund af erfaringerne med RADS og KRIS oprettede Danske Regioner den 15. december 2016 Medicinrådet

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. . Sagsnr. 17. juni 2013 Helene S. Kristensen

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU.  . Sagsnr. 17. juni 2013 Helene S. Kristensen DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREU IDEREUDDANNEL DDANNELSESREGION NORD Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr.

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Vejledning til at afholde et panelmøde. Oktober Viden til gavn

Vejledning til at afholde et panelmøde. Oktober Viden til gavn Vejledning til at afholde et panelmøde Oktober 2017 Viden til gavn Hvorfor afholde et panelmøde? Hvordan gør I? Et panelmøde giver jer viden om, på hvilke områder en afgrænset del af jeres faglige praksis

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Kommissorium for lægelige videreuddannelsesråd Aarhus Universitetshospital

Kommissorium for lægelige videreuddannelsesråd Aarhus Universitetshospital Kommissorium for lægelige videreuddannelsesråd Aarhus Universitetshospital Formål Det lægelige videreuddannelsesråd arbejder for at fremme udvikling af kvalitet og effektivitet i lægelig videreuddannelse

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Nærværende forretningsorden tager udgangspunkt i ITUs interimvedtægter af 30. juni 2003 samt lov nummer 403 af 28. maj 2003 om universiteter

Læs mere