--- Driftstatus for

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "--- Driftstatus for"

Transkript

1 --- Driftstatus for Mandag d. 29. december kl Der har været generelle problemer med NemLog-in løsningen, hvilket har gjort det umuligt at logge på virk.dk og dermed NemRefuison. Problemet er nu løst. Tirsdag d. 16. december kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde på Virk.dk. Siden kan derfor være ustabil. Vi anbefaler, at man ikke indberetter i NemRefusion i dette tidsrum og beklager de gener, det måtte give. Onsdag d. 10 december kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde på Virk.dk. Siden kan derfor være ustabil. Vi anbefaler, at man ikke indberetter i NemRefusion i dette tidsrum og beklager de gener, det måtte give. Onsdag d. 10. december kl Vi oplever i øjeblikket problemer med vores telefoner. Vi arbejder på at få løst sagen hurtisgst muligt. Spørgsmål angående NemRefusion kan i mellemtiden rettes til support@nemrefusion.dk. Vi beklager de gener, det måtte give. Fra lørdag d. 6. december kl til søndag d. 7. december kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i NemRefusion. Siden kan derfor være ustabil. Vi anbefaler, at man ikke indberetter i NemRefusion i dette tidsrum og beklager de gener, det måtte give. Fra onsdag d. 3. december kl til torsdag d. 4. december kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i NemRefusion. Siden kan derfor være ustabil. Vi anbefaler, at man ikke indberetter i NemRefusion i dette tidsrum og beklager de gener, det måtte give.

2 Onsdag d. 3. december kl Nogle brugere har oplevet CPR valideringsfejl i NemRefusion. Dette er nu løst ved leverandøren af CPR data. Tirsdag d. 2. december kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde på Virk.dk. Siden kan derfor være ustabil. Vi anbefaler, at man ikke indbetter i NemRefusion i dette tidsrum og beklager de gener, det måtte give. Tirsdag d. 25. november kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i NemRefusion Vi anbefaler, at man ikke indbetter i dette tidsrum. Torsdag d. 20. november kl CVRonline udfører, i ovenstående tidsrum, systemarbejde på bagvedliggende system, hvilket kan bevirke, at der ikke være adgang til webservicen i en periode på minutter i dette interval. Vi anbefaler derfor, at man ikke indberetter i dette tidsrum. Torsdag d. 20. november kl Grundet genstart af en server kunne der i ovenstående tidsrum opleves ustabilitet i NemRefusion. Vi beklager de gener, det har givet. Tirsdag d. 18. november kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde på Virk.dk. Siden kan derfor være ustabil. Vi anbefaler, at man ikke indbetter i dette tidsrum.

3 Tirsdag d. 11. november kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde på Virk.dk. Siden kan derfor være ustabil. Vi anbefaler, at man ikke indbetter i dette tidsrum. Mandag d. 27. oktober - Mandag d. 3. november kl Der har i ovenstående periode kunne opleves ustabilitet i løsningen. Problemet skulle nu været løst. Vi beklager de gener, som dette har medført. Fredag d. 31. oktober kl Digitaliseringsstyrelsen har oplyst at NemLog-in er ustabil. Hvilket giver problemer med at logge på Virk. Oplever du problemer med at logge på Virk, kan det være nødvendigt at prøve et par gange. Torsdag d. 16. oktober kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde på Virk.dk. Siden kan derfor være ustabil. Vi anbefaler, at man ikke indbetter i dette tidsrum. Onsdag d. 7. oktober kl Der vil ovenstående tidsrum blive foretaget en opdatering af den platform, som NemRefusion tjekker CPR numre i. Det betyder, at man kan opleve problemer med CPR validering i denne periode. Det betyder til gengæld også, at eventuelle problemer med at indberette udenlandsk bosiddende medarbejdere, bliver løst. Vi beklager de gener, opdateringen måtte give. Mandag d. 6. oktober Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i NemRefusion Vi anbefaler, at man ikke indbetter i dette tidsrum.

4 Fredag d. 3. oktober kl mandag d. 6. oktober kl. 07 Der bliver i ovenstående tidsrum udført systemarbejde i CVR Online. Vi anbefaler, at man ikke indberetter i NemRefusion, mens dette arbejde pågår. Vi beklager de gener, det måtte give. Torsdag d. 2. oktober kl Nogle brugere oplevede i ovenstående tidsrum lange svartider i NemRefusion. Vi beklager de gener, det har givet. Onsdag d. 1. oktober Der har kunnet opleves lange svartider i NemRefusion. Vi beklager, de gener det måtte medføre. Tirsdag d. 30. september Der har kunnet opleves lange svartider i NemRefusion. Vi beklager, de gener det måtte medføre. Torsdag d. 25. september NemLogin er utilgængelig i ovenstående periode pga. systemarbejde. Man vil derfor ikke kunne logge på NemRefusion. Vi beklager de gener, det måtte give. Onsdag d. 24. september, opdateret d. 26. september Vi har onsdag den 24. september konstateret, at der er sket en beklagelig kuverteringsfejl i udsendelse af nogle UDP breve fra d. 19/9.

5 I alt har 143 breve fået medsendt et oplysningsskema, hvor cprnr, navn og adresse ikke er korrekte. Brevene er blevet gendannet og udsendt igen den 25. september. Onsdag d. 24. september Mandag d. 22/9-14 erfarede vi, at 158 indberetninger ikke kunne sendes igennem systemet. UDP brevene blev derfor ikke dannet. Fejlen er nu blevet rettet og UDP brevene sendes afsted i dag. Vi beklager de gener dette måtte give. Tirsdag d. 23. september kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i NemRefusion og på Virk.dk. Vi anbefaler, at man ikke indbetter i dette tidsrum. Torsdag d. 18. september Tirsdag d. 9/9-14 blev der indført en ny valideringsregel af CVR nr. og SE nr, når der indberettes i NemRefusion. Hvis der ikke er en relation mellem CVR nr. og det indtastede SE nr. kan indberetningen ikke gennmeføres. Virksomheder der allerede har en igangværende sag, vil ikke kunne indberette en ny refusionsanmodning, hvis relationen mellem CVR nr. og SE mangler. Vi arbejder på at få løst problemet hurtigst muligt. Tirsdag d. 16. september kl

6 Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde på Virk.dk og i NemRefusion. Vi anbefaler, at man ikke indberetter, imens arbejdet foregår. Vi beklager de gener, det måtte give. Tirsdag d. 16. september kl Der har været problemer med signering i NemRefusion. Problemet er nu løst. Fredag d. 12. september kl NemRefusion oplever i øjeblikket problemer med validering af CPR numre for personer bosat i udlandet. Der er tale om ganske få berørte CPR numre. Den manglende validering betyder, at indberetninger for de pågældende personer ikke kan gennemføres. Der arbejdes på at få løst problemet hurtigst muligt. Onsdag d. 10. september kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde på Virk.dk. Vi anbefaler, at man ikke indberetter, imens arbejdet foregår. Vi beklager de gener, det måtte give. Tirsdag d. 9. september kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i NemRefusion og på Virk.dk. Vi anbefaler, at man ikke indberetter, imens arbejdet foregår. Vi beklager de gener, det måtte give. Fredag d. 5. september kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde på Virk portalen. Virk meddeler, at der kan være lidt ustabilitet på Virk.dk i perioden.

7 Torsdag d. 4. september kl Digitaliseringsstyrelsen har meddelt, at der er lukkevindue i NemLog-In grundet opdatering af brugeradministration. Det vil ikke være muligt at logge ind i NemRefusion i denne periode. Onsdag d. 3. september kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i Virk.dk. Vi anbefaler, at man ikke indberetter i ovenstående tidsrum. Vi beklager de gener, det måtte give. Tirsdag d. 2. september kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i Virk.dk. Vi anbefaler, at man ikke indberetter i ovenstående tidsrum. Vi beklager de gener, det måtte give. Torsdag d. 28. august kl Der vil i ovenstående tidsrum blive foretaget systemarbejde i virk.dk, hvorfor systemet vil have korte udfald. Onsdag d. 27. august kl Der har været problemer med at arbejde i NemRefusion. Fejlen er nu løst. Vi beklager de gener, den har givet. Onsdag d. 27. august kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i Virk.dk. Virk.dk introducerer nyt udseende af deres hjemmeside. Vi anbefaler, at man ikke indberetter i ovenstående tidsrum. Vi beklager de gener, det måtte give. Tirsdag d. 26. august kl

8 Grundet opdateringer i CVR registret, kunne nogle brugere opleve problemer med indberetning i NemRefusion. Vi beklager de gener, dette kunne give. Tirsdag d. 26. august kl Der har været problemer med NemLog-in. Det betød, at det ikke var muligt at logge på Virk.dk og tilgå NemRefusion. NemLog-In har løst problemet. Mandag d. 25. august kl CVR registreret var i desværre utilgængeligt i ovenstående tidsrum. Det var derfor ikke muligt foretage nye indberetninger. Forbindelse til CVR er nu genoprettet. NemRefusion beklager de gener dette har givet. Tirsdag d. 19. august kl CPR registreret var i desværre utilgængeligt i dette tidsrum. Det var derfor ikke muligt foretage nye indberetninger. Forbindelse til CPR er nu genoprettet. NemRefusion beklager de gener dette har givet. Tirsdag d. 19. august kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i Virk.dk. Virk oplyser, at der vil kunne opleves en kort nedetid. Vi anbefaler derfor, at man ikke indberetter i ovenstående tidsrum. Vi beklager de gener, det måtte give. Tirsdag d. 5/8 Vi har erfaret, at nogle udbetalingsspecifikationer dannet i uge 31 desværre er blevet fremsendt til NemRefusion to gange.

9 Mandag d. 28. juli kl Der har været problemer med at tilgå sider på virk.dk, heriblandt NemRefusion. Vi beklager de gener det må have givet. Onsdag d. 16. juli kl Der har været problemer med at tilgå NemRefusion. Fejlen er nu løst. Vi beklager de gener, den har givet. Tirsdag d. 8. juli kl Der har været problemer med Login på Virk.dk. Vi beklager de gener det må have givet. Onsdag d. 2. juli kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i NemRefusion. Der kan opleves mindre udfald i systemet. Onsdag d. 2. juli kl Der har kunnet opleves lange svartider i NemRefusion. Vi beklager, de gener det måtte medføre. Tirsdag d. 1. juli kl Der har kunnet opleves lange svartider i NemRefusion. Vi beklager, de gener det måtte medføre. Mandag d. 30. juni kl

10 Der har kunnet opleves lange svartider i NemRefusion. Problemet er løst. Vi beklager de gener det har medført. Mandag d. 30. juni kl Nogle brugere oplevede problemer med at signere indberetninger. NemLogin har nu løst problemet. Torsdag d. 26. juni kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i Virk.dk. Der kan derfor opleves problemer med at tilgå NemRefusion. Vi beklager de gener, det måtte give. Tirsdag d. 24. juni og Onsdag d. 25. juni begge dage kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde og der kan derfor opleves problemer med at tilgå NemRefusion. Vi beklager de gener, det måtte give. Tirsdag d. 17. juni kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde og der kan derfor opleves problemer med at tilgå NemRefusion. Vi beklager de gener, det måtte give. Fredag d. 13. juni Pga. service på CVR vil det ikke være muligt at indberette i NemRefusion fredag d. 13. juni fra kl , det forventes at NemRefusion igen vil være tilgængelig lørdag d. 14. juni kl Tirsdag d. 3. juni kl ca. kl

11 Der har kunnet opleves lange svartider i NemRefusion. Problemet er løst. Vi beklager de gener det har medført. Mandag d. 26 maj kl Grundet nedbrud i CPR-registret har man i ovenstående tidsrum kunne opleve problemer med indberetning i NemRefusion. Problemet er nu løst og vi beklager de gener det har medført. Torsdag d.22 maj kl Der har været problemer med at tilgå løsninger på virk.dk, her i blandt NemRefusion. Brugere kunne istedet skrive virk.dk/nemrefusion i adressefeltet på internetbrowseren. Ondag d. 14. maj kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i forbindelse med NemLog-in/Brugeradministration og det vil derfor ikke være muligt, at indberette. Vi beklager de gener, det måtte give. Torsdag d. 8. maj kl Vi havde i ovenstående tidsrum problemer med vores telefonsystem. Man kunne fortsat kontakte os på mail support@nemrefusion.dk. Vi beklager de henvendelser, der har været forgæves. Tirsdag d. 28. april kl indberetter i systemet i dette tidsrum. Vi beklager de gener, det måtte give. Tirsdag d. 22. april kl Nogle brugere har oplevet problemer med signering i NemRefusion. Problemet er nu løst og vi beklager de gener, det har givet.

12 Tirsdag d. 15. april kl Der har været problemer med NemLogin på virk.dk. Digitaliseringsstyrelsen oplyser at problemet er løst. Vi beklager de gener, det har givet. Tirsdag d. 8. april kl Grundet nedbrud på CPR regsitret var det i ovenstående tidsrum ikke muligt at indberette i NemRefusion. Vi beklager de gener, det har givet. Mandag d. 7.april kl Nogle brugere oplevede problemer med at signere indberetninger. Vi beklager de gener, det har givet. Mandag d. 7. april kl Der har været problemer med at tilgå sider på Virk.dk, heriblandt NemRefusion. Brugere fik Fejl: "HTTP Status 503". Istedet kunne man skrive virk.dk/nemrefusion i adressefeltet på sin internetbrowser. Fejlen er nu rettet. Vi beklager de gener, det måtte give. Fredag d. 4. april kl Nogle brugere har oplevet problemer med at signere indberetninger. Problemet er nu løst. Vi beklager de gener, det måtte have givet. Onsdag d. 2. april kl Nogle brugere har oplevet problemer med at signere indberetninger. Problemet er nu løst.

13 Tirsdag d. 1. april kl indberetter i systemet i dette tidsrum. Vi beklager de gener, det måtte give. Fredag d. 28/3 kl Nogle brugere har oplevet problemer med at signere indberetninger i NemRefusion. NemLog-in har nu løst problemet. Torsdag d. 27/3 kl NemRefusion kan være utilgængelig i ovenstående periode grundet systemopdatering. Torsdag d. 27/3 kl Det har ikke været muligt at logge på Virk.dk, grundet problemer med NemLog-in. Problemet er nu løst. Mandag d. 24/3 kl Der har været problemer med at indberette i NemRefusion grundet manglede forbindelse til CPR registret. Problemet er nu løst. Torsdag d. 20/3 kl kl. ca Der har været problemer med at indberette i NemRefusion grundet manglede forbindelse til CPR registret. Problemet er nu løst. Onsdag d. 19/3 kl kl

14 Der har været problemer med at indberette i NemRefusion grundet manglede forbindelse til CPR registret. Problemet er nu løst. Mandag d. 17/3 kl NemRefusion har været utilgængeligt grundet manglende forbindelse til CPR registret. Fejlen er nu rettet af leverandøren bag CPR registret. Vi beklager de gener, fejlen har medført. Fra lørdag d. 15/3 kl til søndag d. 16/3 kl NemRefusion er ikke tilgængelig i ovenstående periode. Dette skyldes en systemopdatering i CPR systemet. For de virksomheder, som bruger NemRefusions system-til-system løsning, vil indberetninger indsendt i denne periode ikke blive behandlet før NemRefusion åbner op igen. Indberetninger sendt til NemRefusion i lukkeperioden, vil blive gemt på en kø. Tirsdag d. 11/3 kl indberetter i systemet, i dette tidsrum. Vi beklager de gener, dette måtte give. Torsdag d. 6/3-14 kl indberetter i systemet, i dette tidsrum. Vi beklager de gener, dette måtte give. Tirsdag d. 4/3-14 kl indberetter i systemet, i dette tidsrum. Vi beklager de gener, dette måtte give. Torsdag d. 20/ kl

15 Der har været problemer med at indberette på Virk.dk. Nogle brugere har kunnet tilgå NemRefusion ved tryk på link på fejlsiden. Vi beklager de gener, dette måtte have givet. Tirsdag d. 18/ kl CVR-Online vil i ovenstående tidsrum være utilgængelig. Vi anbefaler derfor, at man ikke indberetter i NemRefusion. Vi beklager de gener, dette måtte give. Torsdag d. 13/ kl TDC har haft tekniske problemer, hvilket bevirkede at Virk.dk var ude af drift. Det var forsat muligt at tilgå NemRefusion, ved at benytte linket hertil på Virk.dk. Tirsdag d. 11/ kl indberetter i systemet. Vi beklager de gener, dette måtte give. Tirsdag d, 4/ kl indberetter i systemet. Vi beklager de gener, dette måtte give. Torsdag d. 30/1 kl Der vil i overnstående tidsrum blive udført systemarbejde på CVR Online, hvorfor der ikke kan indberettes i NemRefusion. Vi beklager de gener, det måtte give.

16 Torsdag d. 30/1 kl. 7-9 indberetter i systemet. Vi beklager de gener, dette måtte give. Tirsdag d. 28/1 kl indberetter i systemet. Vi beklager de gener, dette måtte give. Tirsdag d. 21/1 kl Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i NemRefusion. Vi anbefaler derfor, at man ikke indberetter i systemet. Vi beklager de gener, dette måtte give. Torsdag d. 16/1 kl Der vil i overnstående tidsrum blive udført systemarbejde på CVR Online, hvorfor der ikke kan indberettes i NemRefusion. Vi beklager de gener, det måtte give. Fredag d. 10/1 kl Der vil i overnstående tidsrum blive udført systemarbejde på CVR Online, hvorfor der ikke kan indberettes i NemRefusion. vi beklager de gener, det måtte give. Onsdag d. 8/ kl Grundet nedbrud i CPR registret har man kunnet opleve problemer med indberetning i NemRefusion. Fejlen er nu løst og vi beklager de gener, det har givet. Tirsdag d. 7/ kl

17 Der vil i ovenstående tidsrum blive udført systemarbejde i NemRefusion. Vi anbefaler derfor, at man ikke indberetter i systemet. Vi beklager de gener, dette måtte give.

Eventuelle nedbrud i januar 2014 skal findes under Driftsfejl. Dette dokument opdateres primo februar 2014.

Eventuelle nedbrud i januar 2014 skal findes under Driftsfejl. Dette dokument opdateres primo februar 2014. 2013 Eventuelle nedbrud i januar 2014 skal findes under Driftsfejl. Dette dokument opdateres primo februar 2014. December Fra 20.12.2013 kl. 16:00 til 21.12.2013 kl. 20:00 Jobnet har været lukket på grund

Læs mere

Eventuelle nedbrud i januar 2013 skal findes under Driftsfejl. Dette dokument opdateres primo februar 2013.

Eventuelle nedbrud i januar 2013 skal findes under Driftsfejl. Dette dokument opdateres primo februar 2013. 2012 Eventuelle nedbrud i januar 2013 skal findes under Driftsfejl. Dette dokument opdateres primo februar 2013. December Fra 21.12.12 kl. 14:16 til 21.12.12 kl. 17:20 Fra 21.12.12 kl. 12:04 til 21.12.12

Læs mere

Let i gang med NemRefusion for selvstændige

Let i gang med NemRefusion for selvstændige Let i gang med NemRefusion for selvstændige Digital indberetning af syge- og barseldagpenge på Virk.dk Denne lille guide giver dig en introduktion til, hvordan du kan indberette syge- og barseldagpenge

Læs mere

Let i gang med NemRefusion for arbejdsgivere

Let i gang med NemRefusion for arbejdsgivere Digital indberetning af syge- og barseldagpenge på Virk.dk Denne lille guide giver dig en introduktion til, hvordan du kan indberette syge- og barseldagpenge via Nem- Refusion på internettet. Guiden giver

Læs mere

Beredskabspolitik. For anvendelse af NemLog-in. 18. maj Version 2.0

Beredskabspolitik. For anvendelse af NemLog-in. 18. maj Version 2.0 18. maj 2016 Beredskabspolitik For anvendelse af NemLog-in Version 2.0 Dokumentet fastlægger en fælles beredskabsprocedure for varsling og recovery i forbindelse med eventuelt driftsnedbrud af NemLog-in

Læs mere

Top 17 spørgsmål der stilles kommunerne

Top 17 spørgsmål der stilles kommunerne 1 Hvad er et Underretningsbrev UDP? 2 Medarbejderen er flyttet, hvilken kommune får indberetningen. Hver gang en indberetning (anmeldelse, sygefraværssamtale eller ny refusionsanmodning) signeres, udsendes

Læs mere

Tildeling af rettigheder i NEMLOG-IN

Tildeling af rettigheder i NEMLOG-IN Tildeling af rettigheder i NEMLOG-IN GÆLDENDE FRA 1. FEBRUAR 2015 FORSYNINGSTILSYNET Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf. 4171 5400 post@forsyningstilsynet.dk www.forsyningstilsynet.dk Side 2/19 FORSYNINGSTILSYNET

Læs mere

Let i gang med NemRefusion for selvstændige

Let i gang med NemRefusion for selvstændige Digital indberetning af syge- og barseldagpenge på Virk.dk Denne lille guide giver dig en introduktion til, hvordan du kan indberette syge- og barseldagpenge via Nem- Refusion på internettet. Guiden giver

Læs mere

Statusliste på sygedagpengeområdet Den 7. april 2017

Statusliste på sygedagpengeområdet Den 7. april 2017 Statusliste på sygedagpengeområdet Den 7. april 2017 Statusliste på sygedagpengeområdet Generel information På statuslisten kan du få et samlet overblik over igangværende og løste sager* på sygedagpengeområdet

Læs mere

NemRefusion. Let i gang med NemRefusion for arbejdsgivere. Digital indberetning af syge- og barselsdagpenge på Virk.dk

NemRefusion. Let i gang med NemRefusion for arbejdsgivere. Digital indberetning af syge- og barselsdagpenge på Virk.dk Let i gang med NemRefusion for arbejdsgivere Digital indberetning af syge- og barselsdagpenge på Virk.dk Denne lille guide giver dig en introduktion til, hvordan du kan indberette syge- og barselsfravær

Læs mere

Statusliste på sygedagpengeområdet Den 21. marts 2017

Statusliste på sygedagpengeområdet Den 21. marts 2017 Statusliste på sygedagpengeområdet Den 21. marts 2017 Statusliste på sygedagpengeområdet Generel information På statuslisten kan du få et samlet overblik over igangværende og løste sager* på sygedagpengeområdet

Læs mere

Opgørelser i forbindelse med de aktuelle uroligheder, fra fredag den 15. februar kl. 1600 og frem til i dag den 22. februar 2008.

Opgørelser i forbindelse med de aktuelle uroligheder, fra fredag den 15. februar kl. 1600 og frem til i dag den 22. februar 2008. Opgørelser i forbindelse med de aktuelle uroligheder, fra fredag den 15. februar kl. 1600 og frem til i dag den 22. februar. På baggrund af politikredsenes indberetninger siden fredag den 15. februar,

Læs mere

Let i gang med NemRefusion Løntilskud- og fleksjobrefusion Digital indberetning af løntilskud- og fleksjobrefusion på Virk.dk

Let i gang med NemRefusion Løntilskud- og fleksjobrefusion Digital indberetning af løntilskud- og fleksjobrefusion på Virk.dk Digital indberetning af løntilskud- og fleksjobrefusion på Virk.dk Denne guide giver dig en introduktion til hvordan, du anmoder om refusion for løntilskud og fleksjob i NemRefusion. Guiden giver ikke

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

Tildeling af rettigheder. VandData. Vejledning

Tildeling af rettigheder. VandData. Vejledning Tildeling af rettigheder i VandData Vejledning Marts 2019 Tildeling af rettigheder i VandData Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: +45 41 71 50 00 E-mail: kfst@kfst.dk

Læs mere

Vejledning til indberetning af salg eller køb af fisk og skaldyr. Blanketten som bruges til indberetningen ligger i Virk.dk.

Vejledning til indberetning af salg eller køb af fisk og skaldyr. Blanketten som bruges til indberetningen ligger i Virk.dk. Vejledning til indberetning af salg eller køb af fisk og skaldyr Blanketten som bruges til indberetningen ligger i Virk.dk. Man kan logge ind i Virk.dk via www.virk.dk eller via Fødevareministeriets indberetningsportal.

Læs mere

Kontekst. Virk BRS DKAL. DanID. NemRefusion.dk (CMS) Virksomheds dialog. Kommune service. Virksomheds service. Virk BRS. NemRefusion kernen

Kontekst. Virk BRS DKAL. DanID. NemRefusion.dk (CMS) Virksomheds dialog. Kommune service. Virksomheds service. Virk BRS. NemRefusion kernen NemRefusion Kontekst Lønadministrator Fraværende Sagsbehandler DanID Virk BRS DKAL Lønsystem Virk.dk Ydelsesystem Virk.dk Virksomheds service Virksomheds dialog NemRefusion.dk (CMS) Kommune service Virk

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som anvender KMD Educa Personale eller IST/Tabulex Trio

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som anvender KMD Educa Personale eller IST/Tabulex Trio Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som anvender KMD Educa Personale eller IST/Tabulex Trio Undersøgelse af kompetencedækning i folkeskolen 2019 Side 2 af 5 Indhold SKOLER DER ANVENDER

Læs mere

Let i gang med NemRefusion

Let i gang med NemRefusion Let i gang med NemRefusion Digital indberetning af syge- og barseldagpenge og sygefraværssamtaler på Virk.dk Denne lille guide giver dig en introduktion til, hvordan du kan indberette syge- og barseldagpenge

Læs mere

NemRefusion. Let i gang med NemRefusion for selvstændige. Digital indberetning af syge- og barseldagpenge på Virk.dk

NemRefusion. Let i gang med NemRefusion for selvstændige. Digital indberetning af syge- og barseldagpenge på Virk.dk Let i gang med NemRefusion for selvstændige Digital indberetning af syge- og barseldagpenge på Virk.dk Denne lille guide giver dig en introduktion til, hvordan du kan indberette syge- og barseldagpenge

Læs mere

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3 Mit Sygefravær Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning Marts 2016 Version 1.3 Indholdsfortegnelse Forord... 4 Når en borger bliver sygemeldt... 5 Brev til den sygemeldte om opgaver i Mit

Læs mere

Til bestyrelsen for Institutioner for erhvervsrettede uddannelser og almengymnasiale uddannelser samt almene voksenuddannelser m.v.

Til bestyrelsen for Institutioner for erhvervsrettede uddannelser og almengymnasiale uddannelser samt almene voksenuddannelser m.v. Til bestyrelsen for Institutioner for erhvervsrettede uddannelser og almengymnasiale uddannelser samt almene voksenuddannelser m.v. Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Frederiksholms Kanal 25 1220 København

Læs mere

Vejledning for KOMHEN 2015

Vejledning for KOMHEN 2015 Vejledning for KOMHEN 2015 Senest opdateret 23. september 2015 Indsamling af data for selvbetjening Da der er konstateret problemer med Det fællesoffentlige tællerscript, leverer KL kun data for en række

Læs mere

Den samlede erhvervsløsning i næste generation af NemID og NemLog-in3

Den samlede erhvervsløsning i næste generation af NemID og NemLog-in3 Notat 21. februar 2017 Den samlede erhvervsløsning i næste generation af NemID og NemLog-in3 Dette notat giver en overordnet konceptuel fremstilling af, hvordan erhvervsområdet forventes håndteret samlet

Læs mere

Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel

Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål,

Læs mere

Opgørelser i forbindelse med de aktuelle uroligheder, fra fredag den 15. februar kl og frem til i dag den 21. februar 2008.

Opgørelser i forbindelse med de aktuelle uroligheder, fra fredag den 15. februar kl og frem til i dag den 21. februar 2008. Opgørelser i forbindelse med de aktuelle uroligheder, fra fredag den 15. februar kl. 1600 og frem til i dag den 21. februar 2008. På baggrund af politikredsenes indberetninger siden fredag den 15. februar,

Læs mere

Praktikkonferencen 25.-26. april 2012. Orientering fra AER

Praktikkonferencen 25.-26. april 2012. Orientering fra AER Praktikkonferencen 25.-26. april 2012 Orientering fra AER Agenda Information omkring AER www.atp.dk Sket siden sidst Ændringer fra skolerne som har konsekvens for udbetalinger mv. Pixi udgave til ændring

Læs mere

Vejledning i tildeling af rettigheder til VandData. Vejledningen henvender sig til Vandselskabers Nem Log-in Administratorer og beskriver, hvordan

Vejledning i tildeling af rettigheder til VandData. Vejledningen henvender sig til Vandselskabers Nem Log-in Administratorer og beskriver, hvordan Vejledning i tildeling af rettigheder til VandData. Vejledningen henvender sig til Vandselskabers Nem Log-in Administratorer og beskriver, hvordan brugere af VandData tildeles rettigheder til systemet

Læs mere

Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge Hillerød CVR-nummer: (i det følgende benævnt Udbyderen)

Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge Hillerød CVR-nummer: (i det følgende benævnt Udbyderen) Aftale om tilslutning til EASY mellem Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge 8 3400 Hillerød CVR-nummer: 43 40 58 10 (i det følgende benævnt Udbyderen) og Kundens navn: Kundens adresse: Postnr.

Læs mere

Let i gang med NemRefusion Løntilskud- og fleksjobrefusion

Let i gang med NemRefusion Løntilskud- og fleksjobrefusion Let i gang med NemRefusion Løntilskud- og fleksjobrefusion Vejledning til virksomheder Denne guide giver dig en introduktion til hvordan, du anmoder om refusion for løntilskud og fleksjob i NemRefusion.

Læs mere

Bestillingsskema - skolemad

Bestillingsskema - skolemad 05.01. torsdag 1 06.01. fredag 1 09. 01 mandag 1 10.01. tirsdag 1 11.01. onsdag 1 1.01. torsdag 1 13.01. fredag 1 16.01. mandag 1 17.01. tirsdag 1 18.01. onsdag 1 19.01. torsdag 1 0.01. fredag 1 3.01.

Læs mere

Orientering til Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget om digitale regnskaber juni 2012

Orientering til Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget om digitale regnskaber juni 2012 Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2011-12 ERU alm. del Bilag 312 Offentligt Orientering til Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget om digitale regnskaber juni 2012 Indledning Det er regeringens mål, at

Læs mere

Ungedatabasen VUC, Gymnasier og skoler med Danskuddannelsen

Ungedatabasen VUC, Gymnasier og skoler med Danskuddannelsen Ungedatabasen VUC, Gymnasier og skoler med Danskuddannelsen Opsætning Første indberetning Løbende indberetninger LUDUS Helpdesk T +45 3614 7070 sc-ludus@dxc.com CSC Scandihealth A/S - en del af DXC Technology

Læs mere

Vejledning til Min side - Fødevarestyrelsen

Vejledning til Min side - Fødevarestyrelsen Vejledning til Min side - Fødevarestyrelsen - Særligt til kæder eller virksomheder med flere p-enheder og kontrolobjekter under det samme CVR-nummer For at kunne få adgang til Min side, skal følgende være

Læs mere

Integration SF1920 NemLogin / Digital fuldmagt Integrationsbeskrivelse - version 1.0.0

Integration SF1920 NemLogin / Digital fuldmagt Integrationsbeskrivelse - version 1.0.0 Integration Integrationsbeskrivelse - version 1.0.0 Kommunernes Datafællesskab - KDF Versionshistorik Relevans Dato Initialer Version Kommentarer 2015-02-10 MVC 0.1 Første version 2015-03-04 ehe 0.3 Klargjort

Læs mere

Vejledning til VandData

Vejledning til VandData Vejledning til VandData Februar 2019 SIDE 1 FEBRUAR 2019 Vejledning til VandData Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf. +45 41 71 50 00 E-mail: kfst@kfst.dk Online ISBN

Læs mere

Umbrella Blanketløsning

Umbrella Blanketløsning 12. januar 2012 Umbrella Blanketløsning Opdateret beskrivelse af løsningen Umbrella Blanketløsningen er en digital selvbetjeningsløsning, der omfatter blanketforløb inden for borgerserviceområdet og Teknik

Læs mere

Vejledning til tildeling af rettigheder i VandData

Vejledning til tildeling af rettigheder i VandData Vejledning til tildeling af rettigheder i VandData Januar 2018 SIDE 1 Vejledning til tildeling af rettigheder i VandData Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Forsyningssekretariatet Carl Jacobsens Vej 35

Læs mere

Login og introduktion til SEI2

Login og introduktion til SEI2 BRUGERVEJLEDNING 2019 Login og introduktion til SEI2 Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man logger på Sundhedsdatastyrelsens

Læs mere

Hvor digital indberetning

Hvor digital indberetning 1 Hvor digital indberetning En analyse fra 2002 viste, at mange regler og frister gør det svært at administrere for både virksomheder og kommuner. mange papirblanketter er forkert eller mangelfuldt udfyldte.

Læs mere

Selvbetjening i BFA Juli 2017

Selvbetjening i BFA Juli 2017 Selvbetjening i BFA Juli 2017 Benyt hjemmesiden www.bf-a.dk Klik på menupunktet Log ind Selvbetjening foroven på siden. Vi anbefaler, at du bruger NemID og indtaster dit bruger-id og din adgangskode. Du

Læs mere

Løntilskud- og fleksjobrefusion anmodninger fra NemRefusion

Løntilskud- og fleksjobrefusion anmodninger fra NemRefusion Løntilskud- og fleksjobrefusion anmodninger fra NemRefusion Vejledning til kommuner Indhold Arbejdsgiverens indberetning i NemRefusion... 2 Anmodningen sådan sendes den til kommunen... 3 Ændring af den

Læs mere

Information om den nye opgavepakke samt indsamling af selvbetjeningsdata

Information om den nye opgavepakke samt indsamling af selvbetjeningsdata Information om den nye opgavepakke samt indsamling af selvbetjeningsdata Fortsat behov for indsamling af KOMHEN data i 2016 Den kommunale sektor har ved efterårets KOMHEN tælleuge indfriet målet om 80%

Læs mere

Selvbetjening i BFA Juni 2018

Selvbetjening i BFA Juni 2018 Selvbetjening i BFA Juni 2018 Benyt hjemmesiden www.bf-a.dk Klik på menupunktet Log ind Selvbetjening foroven på siden. Vi anbefaler, at du bruger NemID og indtaster dit bruger-id og din adgangskode. Du

Læs mere

Vejledning til online blanketten Svinetællingen

Vejledning til online blanketten Svinetællingen Vejledning til online blanketten Svinetællingen Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende

Læs mere

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er

Læs mere

FLØS-NYT for juli 2018

FLØS-NYT for juli 2018 Til lønadministrator ved menighedsråd, kirkegårde og provstierne FLØS-NYT for juli 2018 Her ultimo juni er der foretaget en systemopdateringer, der har medført flere vigtige ændringer. ROLLEBASERET INDGANG

Læs mere

Vejledning i at fremsøge sendte og modtagne meddelelser. August 2019

Vejledning i at fremsøge sendte og modtagne meddelelser. August 2019 Vejledning i at fremsøge sendte og modtagne meddelelser August 2019 Hvem skal anvende vejledningen? Vejledningen er relevant for dig, hvis du skal fremsøge meddelelser i Digital Post. Du skal have én af

Læs mere

Aftale om tilslutning til Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (i det følgende benævnt AUB) mellem

Aftale om tilslutning til Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (i det følgende benævnt AUB) mellem Aftale om tilslutning til Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (i det følgende benævnt AUB) mellem Arbejdsmarkedets Tillægspension Kongens Vænge 8 3400 Hillerød CVR-nummer: 43 40 58 10 (i det følgende benævnt

Læs mere

Vejledning til digital indberetning til Energitilsynet

Vejledning til digital indberetning til Energitilsynet Vejledning til digital indberetning til Energitilsynet EnergiData Online Indberetninger til Energitilsynet foretages i Energitilsynets digitale indberetningsmiljø. Adgang til de digitale indberetninger

Læs mere

2015 - uge 39 (Solnedgang kl. 19.14)

2015 - uge 39 (Solnedgang kl. 19.14) 2015 - uge 39 (Solnedgang kl. 19.14) Mandag 21 september Tirsdag 22 september Onsdag 23 september Torsdag 24 september Fredag 25 september Lørdag 26 september Søndag 27 september U-14 drenge Svinninge

Læs mere

Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg

Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du

Læs mere

Virksomheden har og anvender deres gamle digital signatur, som endnu ikke er udløbet.

Virksomheden har og anvender deres gamle digital signatur, som endnu ikke er udløbet. NOTAT Hjælp til at løse problemer ved adgang til Virk.dk At der nu skal bruges NemID-signatur i stedet for Digital Medarbejdersignatur som Log-In til VirkDK, har desværre vist sig at give nogle problemer.

Læs mere

Intern redegørelse for hændelse 27. april 2018 vedrørende Roskilde Kommunes KMD Care installation

Intern redegørelse for hændelse 27. april 2018 vedrørende Roskilde Kommunes KMD Care installation Intern redegørelse for hændelse 27. april 2018 vedrørende Roskilde Kommunes KMD Care installation Udarbejdet af KMD. 1 Executive Summary Natten til fredag den 27. april 2018 oplevede KMD en hardwarefejl

Læs mere

Drift- og supportpolitik

Drift- og supportpolitik 18. maj 2016 Drift- og supportpolitik For anvendelse af NemLog-in Version 2.0. Dokumentet beskriver driftsvilkår for NemLog-in, og beskriver supporten i forbindelse med opkobling og løbende drift af løsning.

Læs mere

Orientering til Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget om digitale regnskaber december 2012

Orientering til Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget om digitale regnskaber december 2012 Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2012-13 ERU Alm.del Bilag 188 Offentligt Orientering til Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget om digitale regnskaber december 2012 Indledning Det er regeringens mål,

Læs mere

WSLA for webservices under Danmarks Miljøportal. Version 2.2

WSLA for webservices under Danmarks Miljøportal. Version 2.2 WSLA for webservices under Danmarks Miljøportal Version 2.2 Forord Dette er en Web Service Level Agreement (WSLA) for de fælles offentlige webservices, der er tilknyttet databaser under Danmarks Miljøportal.

Læs mere

Træningstiderne i Storhallen/ Herlufmagle/ Næstved Hallen (uge 3-13)

Træningstiderne i Storhallen/ Herlufmagle/ Næstved Hallen (uge 3-13) Træningstiderne i Storhallen/ Herlufmagle/ Næstved (uge 3-13) Uge 3: Storhallen Uge 3: Herlufmagle Mandag 16-15 - 17.45 NB - 1.divisionen Mandag 17.00-18.30 U17B & U16-18.30-20.00 U14B 18.00-19.30 U10-11

Læs mere

1 Sælgeroplysningsskema Bygningssagkyndig udfylder...2

1 Sælgeroplysningsskema Bygningssagkyndig udfylder...2 Vejledning for det elektroniske sælgeroplysningsskema (ver. 1. 01-09-2016) Indholdsfortegnelse 1 Sælgeroplysningsskema... 2 1.1 Bygningssagkyndig udfylder...2 1.1.1 Sælger kan svare på alle spørgsmål...

Læs mere

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013)

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013) 0.a Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte 13.00 17.00 til 16.30 0.b Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

Læs mere

Dato: 20. november Brugervejledning til Trossamfundsregistret

Dato: 20. november Brugervejledning til Trossamfundsregistret Dato: 20. november 2018 Brugervejledning til Trossamfundsregistret Kirkeministeriet November 2018 1. Indhold 1. INDHOLD... 2 Side 2 2. INDLEDNING... 3 3. LOGIN TIL TROSSAMFUNDSREGISTRET... 3 4. BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Servicedeklaration For Borger.dk. Ansvarlig: Digitaliseringsstyrelsen

Servicedeklaration For Borger.dk. Ansvarlig: Digitaliseringsstyrelsen Servicedeklaration For Borger.dk Ansvarlig: Digitaliseringsstyrelsen 1. Indhold 2. Formål 2 Vedligehold og distribution af servicedeklaration 3. Kort beskrivelse af service af Borger.dk 2 2 4. Servicetidsrum

Læs mere

EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr

EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr Side 1 Denne aftale er gældende for indgåelse af aftaler om etablering og benyttelse af EWII Bredbånds fibernet til erhverv i EWII Bredbånds forsyningsområde. Vilkårene opdateres løbende, og de til enhver

Læs mere

Passager: Fanø. Leveret af Bus & Tog Rejsedata JANUAR-DECEMBER 2016

Passager: Fanø. Leveret af Bus & Tog Rejsedata JANUAR-DECEMBER 2016 Passager: Fanø Leveret af Bus & Tog Rejsedata JANUAR-DECEMBER Kommuneniveau Oversigt over udviklingen i passagerer Måned Kontantbilletter RejsekortObs. 215 Procent ændring januar 158 649 87 884-8.7% februar

Læs mere

Beskæftigelse 1 September 2019/AMWE

Beskæftigelse 1 September 2019/AMWE Notat om arbejdsgivers anmeldelse af sygefravær og refusion 40 og 59 Til brug for temamøde den 19. september 2019 Indhold 1. Indledning 2. Lovgrundlag 3. Generelt 4. Praksis Ankestyrelsens principafgørelser

Læs mere

Du kan bestille en NemId medarbejdersignatur ved at følge dette link: https://www.nets.eu/dkda/løsninger/nemid/medarbejdersignatur.

Du kan bestille en NemId medarbejdersignatur ved at følge dette link: https://www.nets.eu/dkda/løsninger/nemid/medarbejdersignatur. 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login øverst på portalens forside. Hvis din organisation eller virksomhed er CVR-registreret,

Læs mere

1. Infopakke om Sø 15

1. Infopakke om Sø 15 1. Infopakke om Sø 15 Søspejdernes Sølandslejr 2015 Denne information sendes ud til gruppeledere i sø- grupper i Det Danske Spejderkorps, korpskontorer i danske spejderkorps, kontakter i udenlandske søspejdergrupper,

Læs mere

Passager: Fanø. Leveret af Bus & Tog Rejsedata JANUAR-NOVEMBER 2017

Passager: Fanø. Leveret af Bus & Tog Rejsedata JANUAR-NOVEMBER 2017 Passager: Fanø Leveret af Bus & Tog Rejsedata JANUAR-NOVEMBER Kommuneniveau Oversigt over udviklingen i passagerer Måned Kontantbilletter RejsekortObs. 216 Procent ændring januar 127 768 895 87 1.9% februar

Læs mere

Udvidet brug af personligt NemID i erhvervssammenhæng

Udvidet brug af personligt NemID i erhvervssammenhæng Udvidet brug af personligt NemID i erhvervssammenhæng Side 1 af 10 16. juni 2016 TG Baggrund Digitaliseringsstyrelsen planlægger i samarbejde med Erhvervsstyrelsen at gennemføre nogle ændringer i NemLog-in

Læs mere

INFORMATIONSMØDE OM NEMREFUSION

INFORMATIONSMØDE OM NEMREFUSION INFORMATIONSMØDE OM NEMREFUSION 1 Agenda Velkomst v. KOMBIT Baggrunden for NemRefusion Hvor er vi nu? Hvad byder fremtiden Hvad betyder NemRefusion for os som arbejdsgivere? 2 Hvem er KOMBIT som kunde?

Læs mere

Bilag 1 - Beskedkoder i NemRefusion rev. 04.04.2014. BeskedTekst 'BundtUUIDIdentifikator' har et UUID format som ikke kan

Bilag 1 - Beskedkoder i NemRefusion rev. 04.04.2014. BeskedTekst 'BundtUUIDIdentifikator' har et UUID format som ikke kan 'BundtUUIDIdentifikator' har et UUID format som ikke kan 0 Fejl 1000 valideres 0 Fejl 1001 Der opstod en fejl ved forsøg på validering: {0} Indberetningen har ikke et 'MessageID' - anvender internt 0 Fejl

Læs mere

Brugermanual til udfyldelse af formularen Indberetning af elsalg og elpriser for erhvervskunder til brug for Eurostat.

Brugermanual til udfyldelse af formularen Indberetning af elsalg og elpriser for erhvervskunder til brug for Eurostat. Brugermanual til udfyldelse af formularen Indberetning af elsalg og elpriser for erhvervskunder til brug for Eurostat. Indberetningsprocessen består af følgende trin: 1. Brugeren logger på med NemId medarbejdersignatur.

Læs mere

Stadig ferietid men læs her vigtige informationer. Afgørelser på papir. Nyhedsbrev nr. 34 7. august 2015

Stadig ferietid men læs her vigtige informationer. Afgørelser på papir. Nyhedsbrev nr. 34 7. august 2015 Danmark Deloitte BPS - ectrl 7. august 2015 Stadig ferietid men læs her vigtige informationer Afgørelser på papir For øjeblikket oplever I, at pårørende er begyndt at henvende sig til jer, fordi de får

Læs mere

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. September 2015. Version 1.2

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. September 2015. Version 1.2 Mit Sygefravær Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning September 2015 Version 1.2 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Når en borger bliver sygemeldt... 4 Meddelelser i Mit Sygefravær... 4 Introduktionssiden...

Læs mere

APV Nyhedsbrev nr. 2 - juni 2015

APV Nyhedsbrev nr. 2 - juni 2015 APV Nyhedsbrev nr. 2 - juni 2015 INDHOLD Valg af leverandører til trivselsundersøgelsen 2015 Samme fælles spørgeskema som tidligere Mulighed for at tilføje lokale spørgsmål Sådan har andre brugt de lokale

Læs mere

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen:

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen: PLANLÆGNINGSKALENDER Denne kalender er til brug for foreninger, klubber og andre i Hammerum - Gjellerup området, der ønsker at koordinere deres arrangementer, så der ikke sker overlapning i forhold til

Læs mere

Ny Affaldsbekendtgørelse Affaldsdatasystemet

Ny Affaldsbekendtgørelse Affaldsdatasystemet Ny Affaldsbekendtgørelse Affaldsdatasystemet Affaldsdata- systemet 2. Affaldsdatasystemet (kap 13) Oplysninger fra 2010 skal indberettes til Affaldsdatasystemet. Kan indberettes fra april 2010. Affaldsdatasystemet

Læs mere

Guide til VandData for kommuner

Guide til VandData for kommuner Guide til VandData for kommuner Januar 2017 Version 1.0 Indhold Kapitel 1 Indledning... 1 1.1 Link til VandData... 1 1.2 Baggrund... 1 1.3 Øvrige relevante guides... 1 1.4 Guidens struktur... 1 Kapitel

Læs mere

Træningsplan for Team Richard, Sparta

Træningsplan for Team Richard, Sparta Træningsplan for Team Richard, Sparta Træning er rettet mod DM 10 km den 1. april 2017. Maksimal træningsmængde pr. uge 100-130 km. Træningsplanen er et udgangspunkt, som den enkelte er selv tilpasser,

Læs mere

Sådan udfylder du Ankestyrelsens webankeskema

Sådan udfylder du Ankestyrelsens webankeskema Sådan udfylder du Ankestyrelsens webankeskema Indhold Generelt... 2 Hvor finder jeg skemaet, og hvornår skal jeg bruge det?... 2 Hvad skal jeg udfylde?... 2 Du kan gemme undervejs... 2 Du kan stadig bruge

Læs mere

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal

Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal Manual for ansøgning om midler via Social- og Integrationsministeriets puljeportal 1. Log ind på portalen Du skal begynde med at logge ind på portalen ved hjælp af NemID. Det gør du ved at vælge Login

Læs mere

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du velkommen

Læs mere

Virksomheden. Virksomhedens side på

Virksomheden. Virksomhedens side på Virksomheden Virksomhedens side på Side 2 af 13 Adgang til virksomhedens side... 3 Bestilling af Medarbejdersignatur/NemID-medarbejdersignatur... 3 NemLog-in rettigheder... 3 Tilmeld kursister og administrer

Læs mere

MÅNEDSRAPPORT FRA ITS. A A U I T S e r v i c e s

MÅNEDSRAPPORT FRA ITS. A A U I T S e r v i c e s MÅNEDSRAPPORT FRA ITS A A U I T S e r v i c e s September 2017 1 MÅNEDSRAPPORT FRA ITS Denne rapport dækker over tal fra ugerne 36-39. IT Services leverede stabile resultater i september. ITS har i hele

Læs mere

Brugervejledning til ansøgning om 18 midler

Brugervejledning til ansøgning om 18 midler Brugervejledning til ansøgning om 18 midler Gå på internetsiden: https://ikast-brande.project.emply.net/career/ Registrering af bruger: Hvis din forening tidligere er registreret, logger du blot ind med

Læs mere

Rettighedsstyring på Tilbudsportalen for dig der varetager en tilsynsopgave i Tilbudsportalen

Rettighedsstyring på Tilbudsportalen for dig der varetager en tilsynsopgave i Tilbudsportalen Rettighedsstyring på Tilbudsportalen for dig der varetager en tilsynsopgave i Tilbudsportalen Version: 2.0 Opdateret den: 28-06-2019 Hvis du varetager en opgave som tilsynsmyndighed på Tilbudsportalen,

Læs mere

BEKEY vejledning til FK Distribution

BEKEY vejledning til FK Distribution BEKEY vejledning til FK Distribution Indhold Installation... 2... 2 Telefon kan ikke åbne link i SMS... 2 Internet problemer... 2 Kan ikke få lov til at åbne filen bekey.jad... 3 Kan ikke få lov til at

Læs mere

Brugermanual til udfyldelse af formularen Indberetning af elsalg og elpriser for erhvervskunder til brug for Eurostat.

Brugermanual til udfyldelse af formularen Indberetning af elsalg og elpriser for erhvervskunder til brug for Eurostat. Brugermanual til udfyldelse af formularen Indberetning af elsalg og elpriser for erhvervskunder til brug for Eurostat. Indberetningsprocessen består af følgende trin: 1. Brugeren logger på med NemId medarbejdersignatur.

Læs mere

HOLSTEBRO. ÅBNINGSTIDER Svensk Bingo

HOLSTEBRO. ÅBNINGSTIDER Svensk Bingo HOLSTEBRO ÅBNINGSTIDER Svensk Bingo Mandag: 10.30-14.30* & 18.30-21.30* Tirsdag: 10.30-14.30* & 18.30-21.30* Onsdag: 10.30-14.30* & 18.30-22.00* Torsdag: 11.00-15.00* & 18.30-21.30* Fredag: 10.30-14.30*

Læs mere

NemRefusion. Brugervejledning til Virksomhedsdialog

NemRefusion. Brugervejledning til Virksomhedsdialog Brugervejledning til Virksomhedsdialog Digital indberetning af syge- og barselsdagpenge samt anmodning om løntilskud og fleksjobrefusion på Virk.dk. Version 10.0 10.09.2016 Indholdsfortegnelse Dokument

Læs mere

KOM GODT I GANG MED ENAO

KOM GODT I GANG MED ENAO VEJLEDNING KOM GODT I GANG MED ENAO Senest revideret 11. februar 2015 ENERGITILSYNET KOM GODT I GANG MED ENAO Side 1/1 INDHOLD HVAD ER ENAO?... 1 INDBERETNINGER I ENAO... 1 HVORDAN FÅR MAN ADGANG TIL

Læs mere

Aktivitetsplan Vinter 2014

Aktivitetsplan Vinter 2014 Januar 2014 1 Onsdag 1. Juleferie Torsdag 2. Juleferie Fredag 3. Juleferie Lørdag 4. Søndag 5. Åbent Hus 2 Tirsdag 7. Juniortræning Onsdag 8. Juniortræning Torsdag 9. Juniortræning Fredag 10. Juniortræning

Læs mere

certificering oprettelse og anvendelse - april 2009

certificering oprettelse og anvendelse - april 2009 INDHOLD Firmanummer fra FEMsek Log ind første gang hos FEMsek Opret konsulenter hos FEMsek Opret certificeret firma i EK-Pro Indberetning med certificeret firma i EK-Pro Daglig indberetning med EK-pro

Læs mere

Her i dokumentet finder du dels en generel vejledning, dels vejledning til de enkelte sider af webankeskemaet.

Her i dokumentet finder du dels en generel vejledning, dels vejledning til de enkelte sider af webankeskemaet. Sådan udfylder du Ankestyrelsens web-ankeskema Kommuner skal bruge web-ankeskemaet, når de videresender klager i sociale og beskæftigelsesmæssige sager til Ankestyrelsen. Her i dokumentet finder du dels

Læs mere

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse

VITAS Registrering af aftale om Integrationsgrunduddannelse IGU i VITAS I VITAS skal du registrere en aftale om integrationsgrunduddannelse, såfremt din virksomhed ønsker at indgå en aftale med en borger (udlænding). Du registrerer i VITAS din aftale samt undervisningsplan

Læs mere

Brugervejledning til ansøgning af samarbejdspuljen

Brugervejledning til ansøgning af samarbejdspuljen Brugervejledning til ansøgning af samarbejdspuljen Gå på internetsiden: https://ikast-brande.project.emply.net/career/ Registrering af bruger: Hvis din forening tidligere er registreret, logger du blot

Læs mere

Skabelon til tastemenu niveau 1

Skabelon til tastemenu niveau 1 Skabelon til tastemenu niveau 1 Normale dage når der er lukket IVRplan stor: Kanal: Åbningstider Tastemenuen skal gælde på følgende tidspunkter: Mandag fra kl. til Tirsdag fra kl. til Onsdag fra kl. til

Læs mere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutering Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutering Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutering Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne Ansvarlig: Version: 2.3 Mats Lindberg Brugervejledning - SharePoint løsningen PD-U2 - til A-kasserne

Læs mere