R-Link 2. Hovedpunkter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "R-Link 2. Hovedpunkter"

Transkript

1 R-Link 2 Hovedpunkter

2 1 VELKOMMEN TIL R-LINK 2-UNIVERSET Tillykke med dit valg. For at få fuld glæde af dit apparat med integreret multimedieskærm kan du her i dette dokument finde en beskrivelse af de væsentligste multimediefunktioner, indstillingerne for dit multimediesystem samt fordelene ved netforbindelsen. Find den komplette brugervejledning til dit R-Link multimediesystem direkte på dit system ved at trykke på den kontekstuelle menuknap fra hovedmenuskærmen og derefter «Brugervejledning». Dette dokument erstatter ikke brugervejledningen. Læs hele instruktionsbogen for at få nærmere oplysninger om de funktioner, der nævnes i vejledningen Referencer til dit multimediesystem. Vejledningen Referencer beskriver alle de tilgængelige funktioner (standardfunktioner og ekstraudstyr). Deres tilgængelighed i R-Link -navigationssystemet afhænger af version, valgt ekstraudstyr og landet. Afhængigt af mærket og modellen af din telefon kan nogle funktioner være helt eller delvist inkompatible med dit køretøjs multimediesystem. Kontakt en autoriseret forhandler for at få flere oplysninger. Oversat fra fransk. Al gengivelse eller oversættelse, også delvis, er forbudt uden skriftlig tilladelse fra køretøjsfabrikanten.

3 Første ibrugtagning 3 Multimedier 7 Lytte til radioen 8 Indtastning af en destination 9 Bluetooth telefoni-forbindelse 13 Foretage og modtage et opkald 14 Køretøj 16 Tjenester 19 Systemindstillinger 20

4 FØRSTE IBRUGTAGNING (1/4) 3 A Start Multimediesystemet starter: når bilen startes, når der trykkes på tænd/sluk-kontakten på multimediepanelet, når skærmen berøres. TILSLUT DIT SYSTEM Aktiver din tilsluttede tjeneste ved at trykke på knappen Tilslut fra hovedmenuen i multimediesystemet for at hente applikationerne fra R-Link Store B Stop Multimediesystemet slukker: når der trykkes på tænd/sluk-kontakten på multimediepanelet, når bilens døre låses. Multimediefront Systemet er udstyret med multimedieskærmen A, B eller C. Vælg en funktion eller en tast på skærmen ved at røre ved den. Betjeningsknapper Multimediesystemet er udstyret med skærmbetjening A, B eller C. en centralbetjening D og en betjening under rattet E, der alle kan bruges til at interagere med systemet. SKÆRMBETJENINGER A 1 Kort tryk: Start/stop. Langt tryk: Genstarter systemet. 2 Lydstyrke op. 3 Lydstyrke ned. 4 Adgang til velkomstsiden. 5 Adgang til menuen til indstilling af kørselshjælp. 6 Adgang til menuen til indstilling af display. SKÆRMBETJENINGER B 7 Direkte adgang til Nem parkeringsassistent - funktionsskærmen. 8 Direkte adgang til indstillingsskærmen Kørselsassistance eller adgang til brugerindstillingerne. 9 Adgang til velkomstsiden. 10 Kort tryk: Start/stop. Langt tryk: Genstarter systemet. Omdrejning: Indstilling af lydstyrken for den igangværende kilde.

5 FØRSTE IBRUGTAGNING (2/4) 4 C D E SKÆRMBETJENINGER C 5 Adgang til menuen til indstilling af kørselshjælp. 6 Adgang til menuen til indstilling af display. 9 Adgang til velkomstsiden. 10 Kort tryk: Start/stop. Langt tryk: Genstarter systemet. Rotation: Indstilling af lydstyrke. 11 Visning af en tom skærm. CENTRALKOMMANDO D 12 Tilbage til forrige skærm. 13 Adgang til velkomstsiden. 14 Adgang til pop op-menuen. 15 Tipning: Navigation i det valgte menupunkt Op/ned: Naviger rundt i de forskellige områder (øverste bjælke, midterbjælke, nederste bjælke) i en menu Venstre/højre: Flyt til forskellige faner på en menu. Omdrejning: Flytte rundt i et områdes forskellige elementer. Flyt rundt i en liste skift navigationskortets skala (ZOOMtilstand). Tryk: for at bekræfte. 16 Gå til systemmenuen Multi-Sense, eller skift forudindstillingen af tilstand under Favoritter. BETJENING UNDER RATTET E 17 Vælge en audiokilde. 18 Adgang til telefonens funktioner. 19 Indstil lydstyrken for den igangværende kilde. 20 Slå radiolyden til/fra, eller sluk for stemmegenkendelsen. Sætte et audiospor på pause/til afspilning. 21 Mindskelse af lydstyrken for den igangværende aflytningskilde. 22 Kort tryk: Skift radiorulletilstand (foruddefinerede stationer/liste/frekvens). Godkendelse. Langt tryk: afslut lister (mapper/lydspor). 23 Gennemsøg listen over radiostationer eller lydspor/-biblioteker.

6 FØRSTE IBRUGTAGNING (3/4) 5 Navigation Telefon Køretøj Menu Tilslut Multimedier Apps System Menuskærm Nederst på hver skærm har du adgang til en menubjælke, der består af to eller tre knapper: 24 Tilbage (altid synlig): hvis du trykker kort på denne knap, kommer du tilbage til den foregående skærm med et langt tryk på denne knap kommer du tilbage til startsiden. 25 Multifunktion : Denne knap er tildelt til skærmens primære handling (den forsvinder eller nedtones, hvis den er inaktiv). 26 Valgmuligheder (knappen er skraveret, hvis den ikke er aktiv): Den bruges til at få adgang til den kontekstuelle menu Camille Menu Velkomstskærme 27 Ur. 28 Udendørs temperatur. 29 Telefonoplysninger (netværk og batteri). 30 Meddelelser (telefon og applikationer). 31 Sidenummer. 32 Visning af klokkeslæt og dato. 33 Adgang til indstillingerne for velkomstskærmen (genvejsmenu). 34 Klimaanlæg-oplysninger. 35 Adgang til hovedmenuen. 36 Oplysninger om valgt brugerprofil. 37 Genvej til lydkilde. 38 Kortindstillinger -genvej. 39 Sideindhold Camille Menu Der er tre velkomstsider i dit multimediesystem, hvoraf tre kan tilpasses. De består af et vist antal widgets, der fører til forskellige funktioner. Flyt fra en side til den næste ved at stryge fingeren horisontalt. Afhængigt af funktionen er der en eller to widgetstørrelser. På en velkomstside, alt efter størrelsen på skærmen, kan du indsætte op til: fire små widgets; to store widgets; to små widgets og en stor widget. Du kan ændre konfigurationen af velkomstsiden samt urets format. Se i systemets brugervejledning.

7 FØRSTE IBRUGTAGNING (4/4) 6 F Konfiguration af hjemmesider Take Care Take Care Driving eco2 Driving eco2 Favorit Multi-Sense Multi-Sense Multimedier Multimedier TILFØJE WIDGETS Tryk på knappen på den kontekstuelle menu fra hovedskærmen, og vælg derefter Rediger hjemmesider. Fra F-skærmen kan du tilføje en widget. Tryk og hold fingeren nede på den widget, du ønsker at tilføje, og træk og slip den derefter på den ønskede plads øverst på skærmen. SLETTE WIDGETS For at slette en widget skal du trykke på X øverst til højre for denne. En bekræftelsesmeddelelse vises på skærmen. Tryk på Ja for at godkende sletningen. Opdateringer Opdateringer til især kort redigeres regelmæssigt. I nogle tilfælde er det muligt, at vejene har ændret sig, og at kortet endnu ikke er opdateret. Klargør en tom USB-nøgle eller et tomt SD-kort i FAT32-format på mindst 8Go til opdateringen af systemet og appsene; Indsæt USB-nøglen eller SD-kortet i porten på dit køretøj. Multimediesystemet opretter en kopi af navigationssystemet; slut den til computeren, og download den eller dens opdateringer på webstedet R-Link Store eller start bilen, og stands ikke motoren under en systemopdatering; Sæt USB-nøglen i dit køretøjs USB-port eller SD-kortet i SD-porten og følg anvisningerne på skærmen. Når installationen er færdig, genstarter systemet. En skærmmeddelelse informerer dig om, at installationen er lykkedes. Tryk på Ja for at slette opdateringsfilen på din USB-nøgle eller SD-kort eller på "Nej for at gemme den. Bemærk: Vi anbefaler dig at oprette en My Renaultkonto på din computer og at opdatere dit system jævnligt. Stemmegenkendelse Knappen på rattet gør det muligt at bruge stemmegenkendelse i dit multimediesysyem og/ eller på din telefon, hvis den er tilsluttet systemet. For yderligere oplysninger henvises der til multimediesystemets brugervejledning. Gå ind på for at få mere at vide. Du kan finde yderligere oplysninger om systemets brugervejledning ved at trykke på den kontekstuelle menutast i startmenuen og derefter på Brugermanual.

8 MULTIMEDIER 7 Multimedier menu MEDIER VIDEO Dit køretøj er udstyret med et multimediesystem. Fra hovedmenuen skal du trykke på Multimedier og derefter vælge fra følgende liste: Radio ; Medier, Foto ; Video, Indstillinger. Der er flere måder at få adgang på: USB-1" (USB port), USB-2" (USB port), SD (SD-kort); CD" (audio CD eller MP3), AUX-1" (jackstik), AUX-2" (jackstik), Bluetooth -forbindelse. RADIO Der henvises til kapitlet Radio i dette dokument. Tryk på tasten Medier, og vælg derefter den kilde, der er sluttet til systemet for at få adgang til de ønskede lydfiler. Bemærk: Kun kilder, der er tilgængelige, kan vælges. Kilder, der ikke er tilgængelige, er skraveret. Bemærk: visse formater kan ikke læses af systemet. FOTO Tryk på tasten Foto, og vælg derefter den tilsluttede kilde (SD-kort eller USB-port) for at få adgang til fotos. Systemet foreslår to indlæsningsmuligheder: aflæsning af et foto; aflæsning af et diasshow. Bemærk: visse formater kan ikke læses af systemet. Tryk på tasten Video, og vælg derefter den tilsluttede kilde (SD-kort eller USB-port) for at få adgang til videoer. For indlæse en video skal man vælge videoen, der skal vises. Bemærk: visse formater kan ikke læses af systemet. INDSTILLINGER I denne menu kan du indstille de forskellige funktioner i menuen Multimedier. Der henvises til systemets betjeningsvejledning for flere informationer. Diasshowet og afspilning af videoer er udelukkende muligt, når køretøjet holder stille.

9 AFLYTNING AF RADIO 8 DR Radio Frekvenser Stationer Forudindstillinger Kanaler Stationer Forudindstillinger Fra hovedmenuen skal du trykke på Multimedier og derefter Radio. VÆLG EN RADIOBØLGESERIE Vælg det ønskede bølgeområde ved at trykke på tasten 4 Bånd Bånd Bånd 5 AM og FM MODE FREKVENSER Find en station manuelt ved at trykke på fanebladet Frekvenser. Der findes to søgefunktioner: manuel søgning ved tryk på 1 eller 2; halvautomatisk søgning ved tryk på tasterne 3 eller 7. FUNKTION STATIONER (KUN FM) For at komme til listen over stationer skal du trykke på fanen Stationer og derefter vælge den ønskede station. MODE FORUDINDSTILLINGER Få adgang til listen over gemte radiostationer ved at trykke på fanen Forudindstillinger og derefter vælge den ønskede station. For at tilføje den station, der lyttes til, skal du trykke længe på det ønskede nummer. Bemærk: tasten 5 giver dig adgang til valgmulighederne ( Ændr kilde, Indstillinger osv.). Med tasten 6 kan du vende tilbage til foregående skærm. DR (digital radio) Digital radio tillader et større udvalg af radiostationer, en bedre lydkvalitet og flere oplysninger. MODE KANALER Med denne funktion kan du afspille de tilgængelige radiostationer. Skift kanal ved at trykke på 8 eller 9. MODE STATIONER Denne modus viser listen over tilgængelige radiostationer. MODE FORUDINDSTILLINGER Se det foregående afsnit. Se brugervejledningen til systemet for flere oplysninger.

10 INDTAST EN DESTINATION (1/4) 9 Menu Navigation På velkomstskærmen skal du trykke på Menu og derefter på Navigation for at komme til følgende menuer: Destination ; Rejseplan ; Læs trafikhændelser op ; Kortindstillinger ; Indstillinger. DESTINATION Denne menu giver dig forskellige metoder til at angive en destination. Adresse I denne menu kan du indtaste en delvis eller en hel adresse (land, by, gade, husnummer eller vejkryds). Vælge by Sådan indtastes en adresse: A B Indtast navnet eller postnummeret på den ønskede by ved hjælp af berøringstastaturet B. Systemet kan vise dig flere bynavne i området A; vælg den ønskede by; Gå frem på samme måde på skærmbillederne Gade, Husnummer ; Hvis du ikke vil indtaste et husnummer, eller hvis systemet ikke genkender dit nummer, kan du angive et vejkryds. Tryk på knappen Kryds på skærmen Adresse, og vælg et vejkryds. Historik Denne menu gør det muligt for dig at vælge en destination fra listen over sidst anvendte adresser. Disse programmeringer foregår automatisk. Når du under rutevejledning starter søgningen efter en ny destination, kan du vælge mellem at indstille den som en via-adresse, en ny destination eller en endelig destination. Se betjeningsvejledningen til dit multimediesystem ved at klikke på pop op-menuen på Navigation -skærmen og derefter Brugervejledning.

11 INDTAST EN DESTINATION (2/4) 10 Interessepunkter Hjem «Find på kort» I denne menu kan du finde interessepunkter. Du har mulighed for at foretage en søgning efter: navn; lokalisering ( I en by, Ved senest kendte position, på ruten osv.), kategorier (servicestation/parkeringsplads/restaurant/overnatning osv.). Systemet foreslår en liste over interessepunkter sorteret efter afstanden til din position. Denne menu giver dig mulighed for at starte rutevejledning til dit hjem, som du allerede har angivet. Arbejde I denne menu kan du starte rutevejledningen fra din arbejdsplads, som du allerede har angivet. Denne menu gør det muligt at angive en destination fra kortet. I menuen «Navigation» skal du vælge «Destination» og derefter «Find på kort». Naviger rundt på kortet, og anbring markøren på din destination, og godkend derefter ved at trykke på «Færdig»: Systemet beregner ruten. Bemærk: Du kan føje den valgte adresse til adressebogen ved at trykke på knappen i den kontekstuelle menu og derefter trykke på Føj til adressebog. Adressebog «Favorit» Denne menu gør det muligt at vælge en destination, der tidligere er gemt i dit multimediesystem («Hjem», «Arbejde» og «Adressebog»). Med denne menu kan du gemme adresser i adressebogen eller bruge dem senere som destinationer. Koordinater Denne menu gør det muligt for dig at angive en destination ved hjælp af bredde- - og længdegraderne. Hvis du vil nulstille din arbejds- eller hjemmeadresse, skal du trykke på knappen Nulstil arbejdsadresse eller Nulstil hjemmeadresse i den kontekstuelle menu fra menuen Favorit. Hvis du vil nulstille alt, skal du trykke på knappen Nulstil i den kontekstuelle menu fra menuen Indstillinger.

12 INDTAST EN DESTINATION (3/4) Kort Oversigt Vejledning med kort 1 Start Nav Stemmegenkendelse Brug systemets stemmebetjening til at indtaste en destination uden at gøre noget på skærmen. Tryk på tasten 1, og følg instruktionerne, som systemet og skærmen giver dig. Bekræft destination Når informationerne om din destination er indtastet, viser systemet en oversigt over ruten til godkendelse. Skærmen er inddelt i to områder: Zone 2 viser den anvendte beregningsmetode rejsezonen 3 viser en ruteoversigt (afstand, rutens tid, trafik og begrænsninger på din rute). Efter beregningen viser systemet en sammenfatning af ruten og giver dig tre valgmuligheder: Forrige : returnerer til den forrige skærm; Start : rutevejledningen starter; «Valgmuligheder: Giver dig mulighed for at vælge en rute, at indstille ruten eller at tilføje ruten til adressebogen. Bemærk: Hvis du ikke bekræfter, lukkes denne side efter ti sekunder, og rutevejledningen startes automatisk som standard i rutefunktionen (hurtig, økonomi og kort). NAVIGATIONSINDSTILLING Ved at vælge følgende genveje kan du konfigurere forskellige parametre: 4: Gør det muligt at zoome ind på kortet, 5: gør det muligt at aktivere eller deaktivere rutevejledningen; 6: gør det muligt at ændre visningstilstanden (2D/3D og 2D nord).

13 INDTAST EN DESTINATION (4/4) 12 Vejledning med kort Foch Avenue C D E Oversigt : gør det muligt at se hele din rute på kortet. Ruteindstillinger : gør det muligt at ændre den vejtype, du ønsker at tage. Fra denne menu kan du bede systemet om at undgå betalingsveje (under udregningen af den hurtigste rute). Hvis hændelser afbryder din rute, kan navigationssystemet foreslå, at du tager en omvej, baseret på en tidsbesparelse, som du kan indstille. Afhængigt af dine valg kan systemet enten foreslå omvejen eller følge den automatisk. Nav KORTINDSTILLINGER REJSEPLAN Denne menu giver adgang til følgende funktioner: Rediger rute : gør det muligt at tilføje/ fjerne etaper i din vejledning. Annuller rute : Du kan annullere rutevejledningen. Trafikhændelser på ruten : Du kan få adgang til trafikoplysninger om din rute. Undgå : giver mulighed for at undgå dele vejen, som du ikke ønsker at bruge. LÆS TRAFIKHÆNDELSER OP Navigationssystemet angiver trafikforstyrrelser: med en farve C, der skifter mellem grøn og rød på kortet; med den akkumulerede tid D af forsinkelse, som trafikken giver; ved et resumé af trafikken på ruten i trafikbjælken E. OMVEJ Aktivér denne valgmulighed for at få navigationssystemet til at bruge trafikoplysninger til at beregne din rute og medtage trafikken i beregningen. Denne menu gør det muligt at følge din vejledning og finde oplysninger om den. Tryk på den kontekstuelle menutast for at få adgang til følgende menuer: Trafikkort, Ruteindstillinger eller Rejseplan : Kortindstillinger Hvor er jeg? eller GPS information, Annuller rute. Bemærk! Hvis du trykker på kortet, kan du få adgang til andre funktioner via genvejsmenuen, f.eks til søgning efter interessepunkter i nærheden.

14 BLUETOOTH -TELEFONIFORBINDELSE 13 Menu Telefon TILKOBLING AF DEN FØRSTE TELEFON For at bruge det håndfri system skal du tilkoble din mobiltelefon Bluetooth til køretøjet. Du skal sørge for, at Bluetooth på din mobiltelefon er aktiveret og indstillet som synlig. Fra hovedmenuen i dit system Tryk på Telefon. En meddelelse vises på skærmen, som foreslår, at telefonen kobles til. Tryk på Ja. Multimediesystemet søger efter telefoner i nærheden, der kan aktiveres; vælg din telefon; vælg funktionerne, der skal parres, håndfri og/eller Medier. Din telefon er nu koblet til multimediesystemet. Afhængigt af modellen, og hvis systemet beder om det, skal du indtaste Bluetooth -koden på din telefon for at koble den til systemet, eller godkend anmodningen om tilkobling. Din telefon kan bede dig om tilladelse til at dele kontakter, opkaldsliste og medier. Godkend deling for at genfinde disse oplysninger om multimediesystemet. Der henvises til systemets vejledning vedrørende andre tilkoblingsmetoder. TILSLUTNING AF EN TELEFON Når systemet startes, søger det håndfri telefonsystem efter genkendte telefoner med Bluetooth aktiveret i nærheden. Systemet downloader automatisk data for den sidst tilsluttede telefon (telefonbog, musik...). For at deaktivere denne funktion henvises til kapitlet Foretage/modtage et opkald. Bemærk: Hvis et opkald er i gang under tilslutningen af telefonen, overføres det automatisk til køretøjets højttalere. Liste over parrede enheder Téléphone de Nicolas Téléphone de Elodie Téléphone de Pierre Téléphone de Sandrine Tilføj enhed SKIFT AF EN TILSLUTTET TELEFON Systemet kan registrere op til seks mobiltelefoner, men kun en ad gangen kan være tilkoblet. Du kan når som helst tilslutte/afbryde en af telefonerne. For at gøre dette fra hovedmenuen tryk på Telefon, Indstillinger og Liste over parrede enheder, vælg den telefon, der skal til- eller frakobles. Hvis din telefon ikke forekommer på listen, skal du se i systemets brugervejledning for at tilføje den. Se webstedet for at få flere oplysninger om listen over kompatible telefoner. Du kan tilkoble to telefoner samtidigt: en for multimedier og en anden til opkald.

15 FORETAGE OG MODTAGE ET OPKALD (1/2) 14 Menu Telefon OPKALDS-LOG SMS Fra hovedmenuen vælges Telefon. Du kan foretage et opkald ved at vælge: en kontakt fra telefonbogen, et nummer i opkaldshistorikken, tastaturet for at indtaste et nummer. TELEFONBOG Denne menu giver dig adgang til: alle opkald (indgående, udgående, ubesvarede); indgående opkald; ubesvarede opkald; udgående opkald. Vælg den ønskede fane, og tryk på kontakten for at foretage opkaldet. Bemærk: I hver liste vises kontakterne fra den nyeste til den ældste. Dette system gør det muligt at se din mobiltelefons meddelelser eller få dine meddelelser læst højt af en programstemme, når køretøjet holder stille. Der er kun adgang til SMS er, der er modtaget, når telefonen er sluttet til multimediesystemet. Bemærk: Du skal godkende datadeling på din telefon for at få adgang til SMS er på systemet. Bemærk! Det er kun sms er, der kan læses via multimediesystemet. Andre typer meddelelser kan ikke læses. Med denne menu kan du foretage et opkald ved hjælp af kontakter, der allerede er registreret i din telefon. Vælg kontakten (hvis kontakten har flere numre, bliver du bedt om at vælge det nummer, der skal ringes til), og opkaldet foretages automatisk, når du har trykket på nummeret for kontakten. Bemærk! Kontakter, der er gemt på SIMkortet, er ikke synlige. Kun kontakter gemt på telefonen er synlige. OPKALDSNUMMER Denne menu gør det muligt at indtaste dit nummer ved hjælp af det numeriske tastatur. Når først nummeret er indtastet, skal du trykke på Ring op for at foretage opkaldet. For flere oplysninger henvises til multimediesystemets betjeningsvejledning. TALEBESKED I denne menu kan du aflytte talebeskeder, der er modtaget på din telefon. Indsæt dit voic nummer via menuen Indstillinger og derefter Indstillinger for telefonsvarer, når du bruger den første gang.

16 FORETAGE OG MODTAGE ET OPKALD (2/2) 15 INDSTILLINGER SKIFT ADGANGSKODE Med denne funktion kan du ændre adgangskoden for Bluetooth. Den nuværende adgangskode vises. 1 Med denne menu kan du: aktivere/deaktivere Bluetooth ; få adgang til listen over tilkoblede apparater; ændre adgangskoden; indstille lydniveauet for den den parrede telefons lyde; konfigurere voic ; aktivere/deaktivere den automatiske ventefunktion; aktivere/deaktivere telefonens ringetone; for at få hjælp til smartphone; aktivere/deaktivere tilstanden SMS. BLUETOOTH Tryk på ON / OFF for at aktivere/deaktivere Bluetooth. LISTE OVER PARREDE ENHEDER Få adgang til listen over de enheder, der er parret med multimediesystemet, og tilføj/slet enheder. LYDNIVEAUER Du kan indstille lydstyrken af telefonens ringetone og det håndfri system, samt hvor følsom mikrofonen skal være. INDSTILLINGER FOR TELEFONSVARER Indtast nummeret for voic en ved hjælp af det numeriske tastatur, og tryk derefter på Gem. AUTOPARKERING AF OPKALD For at aktivere eller deaktivere den automatiske ventefunktion for indgående opkald skal du trykke på ON eller OFF. HJÆLP TIL SMARTPHONES Giver dig mulighed for at få adgang til undervisningsmaterialet vedrørende brug af din telefon med multimediesystemet. SMS Tryk på ON"/"OFF" for at aktivere/deaktivere funktionen. Stemmegenkendelse Du kan bruge multimediesystemets stemmebetjening eller telefonen for at indtaste et nummer eller ringe til en kontakt fra telefonbogen uden at røre skærmen. Tryk på knappen 2 eller, og afvent en biptone, før du taler. Følg de talte og de viste instruktioner, som systemet og skærmen giver dig. 2 Du kan besvare/afslutte et opkald ved at trykke direkte på betjeningen 1 på rattet.

17 KØRETØJ (1/3) 16 Køretøj menu I denne menu kan du få adgang til følgende menuer. OMGIVENDE LYS I denne menu kan du tilpasse baggrundsbelysningen i køretøjet. Du har følgende valgmuligheder: Omgivende lys ( Til / Fra ); Farve Intensitet ; Instrumentbræt og kabineområde for for-/ bagpassager. Bemærk: Nårkabinebelysningen er slukket, er indstillingerne ikke tilgængelige. Bemærk: Du kan gemme den ønskede kabinebelysning ved at foretage disse justeringer på menuen Multi-Sense". SÆDER I denne menu kan du få adgang til indstillingerne nedenfor. Massage Denne menu gør det muligt at indstille massagefunktionen i sædet Fører eller Passager : i start/stop-funktion; det ønskede program; Intensitet og Hastighed. Bemærk: når massagesæderne er slukkede, er indstillingerne ikke til rådighed. Bemærk: Indstillingerne af massage kan ikke gemmes. One-touch sammenfoldning Denne menu gør det muligt at lægge et eller alle bagsæder ned i køretøjet. Antallet af sæder monteret i køretøjet varierer. På skærmen vælger du det eller de sæder, som du ønsker at slå ned, derefter Fold. Tryk på Ja for at bekræfte. Tryk på Alle og derefter Fold for at nedfælde alle sæder. Når sæderne slås ned, skal du sørge for, at der ikke sidder nogen i dem. Denne indstilling kan først aktiveres, når køretøjet holder stille, og sikkerhedsbælterne er løsnet. Indstillinger Denne menu gør det muligt at indstille passagerens og førerens sæder for at lette adgangen, når der stiges ind i køretøjet. Følgende indstillinger er til rådighed: Nem adgang for passager, Til passageren Position. For at nulstille dit valg skal du trykke på den kontekstuelle menutast og derefter på Nulstil.

18 KØRETØJ (2/3) 17 MULTI-SENSE I denne menu har du mulighed for at personliggøre visse indbefattede systemers opførsel. I denne menu skal du vælge en eller to foretrukne tilstande ud af følgende fem tilstande: Comfort ; Sport ; Eco ; Neutral ; Perso. For at konfigurere den valgte funktion skal du trykke på den kontekstuelle menutast, derefter Konfig. af nuværende tilstand. Afhængigt af den valgte funktion vises de værdier, der kan tilpasses af brugeren: Styretøj ; 4-styring ; Dæmpning ; Motor og transmission ; Termisk komfort ; Skærm ; Apparatets lyddesign ; Omgivende lys ; Chaufførmassage. Bemærk: Du kan tilpasse de forskellige tilstande ved at berøre midten af multimedieskærmen og dermed få adgang til indstillingerne. KØRSELSASSISTANCE I denne menu kan du få adgang til og indstille følgende elementer: Advarsel for vognbaneskift ; Vejbaneassistent ; Indstilling af advarsel for vognbaneskift Indstillinger for Sporassistent ; Afstandsadvarsel ; Active braking ; Advarsel om blind vinkel ; Indstillinger for hastighedsalarm Traction control ; Automatiske langt lys. Hvis du vil se en demonstration af Multi- Sense -tilstand, skal du trykke på den kontekstuelle menuknap på skærmen for valg af funktion og derefter på "Om. Bemærk! For at nulstille dit valg skal du trykke på den kontekstuelle menutast og derefter på Nulstil. PARKERINGSHJÆLP I denne menu kan du få adgang til og indstille følgende elementer: Registrering af forhindringer ; Bakkamera Nem parkeringsassistent. Registrering af forhindringer Vælg denne menu for at indstille de forskellige valgmuligheder, der er knyttet til registrering af forhindring. Bakkamera Vælg denne menu for at indstille de forskellige valgmuligheder for bakkameraet.

19 KØRETØJ (3/3) 18 parkeringsassi- Nem stent Luftkvalitet BRUGERINDSTILLINGER Vælg denne menu for at konfigurere de valgmuligheder, der er knyttet til funktionen Nem parkeringsassistent. DRIVING ECO2 Denne menu gør det muligt at evaluere din kørestil. INDBYGGET COMPUTER Med denne menu kan du få adgang til oplysninger om din rute. Denne menu gør det muligt at få vist en grafik over kvaliteten af luften udenfor og at aktivere/deaktivere udluftningscyklussen. DÆKTRYK Denne menu gør det muligt at holde sig opdateret i tilfælde af utilstrækkeligt dæktryk eller utæthed af dæk. For at igangsætte en nulstilling skal du trykke på Nulstilling. En bekræftelsesmeddelelse vises på skærmen. Denne menu gør det muligt at aktivere/deaktivere følgende valgmuligheder: kun oplåsning af førerdør, automatisk låsning af dørene under kørsel; håndfri funktion; lydstyrke for blinklys (tryk på + eller - ); velkomstlyd i kabinen; velkomstlyd uden for kabinen, automatisk belysning, bagrudeviskeren i bakgear (når køretøjet sættes i bakgear), Ændre parametre for kørestilsindikator på instrumentbrættet.... Tryk på den kontekstuelle menutast, derefter på Nulstil for at nulstille dine data. TAKE CARE Denne menu gør det muligt at få besked om kvaliteten af luften udenfor. Se betjeningsvejledningen til dit multimediesystem ved at klikke på pop op-menuen på Køretøj -skærmen og derefter Brugervejledning. Rækkefølge af visningen af menuer kan variere.

20 SERVICES 19 Apps R-LINK STORE FORTROLIGHED Denne tjeneste giver dig adgang til tjenesterne beskrevet herefter. Fra hovedmenuen trykkes på Apps. Visse tjenester er gratis tilgængelige i en prøveperiode. Du kan udvide dit abonnement online via webstedet eller fra R-Link Store i dit køretøj. Med denne menu kan du købe applikationer, funktioner og tjenester direkte fra dit køretøj via et sikkert onlinesystem. Bemærk: Der er kun adgang til R-Link Store, hvis tjenesterne er blevet aktiveret, og bilen holder stille. Bemærk: Hvis du ønsker flere oplysninger skal du, afhængigt af dit land, gå til webstedet Denne menu gør det muligt at aktivere eller deaktivere deling af data. Bemærk: Visse apps fungerer muligvis ikke korrekt, hvis denne menu er deaktiveret. MY Renault" er en app, der er tilgængelig på din smartphone, og som giver dig mulighed for at få oplysninger om din bil på din smartphone. MINE APPS Denne tjeneste gør det muligt at administrere installerede applikationer. Tryk på Mine Apps og derefter ikonet for den valgte app for at starte den. Bemærk: Tryk på den kontekstuelle menuknap og derefter på Organiser Apps for at afinstallere en app. Tryk på x øverst til højre på app'en, som du vil slette. PROGRAMSTYRING Denne tjeneste gør det muligt at administrere dine apps og viser oplysninger om apps, der er installeret på dit multimediesystem. Bemærk: Hvis du vil stoppe en igangværende app, skal du vælge appen og derefter trykke på Stop nederst på skærmen. Android Auto "/"Carplay ": Slut din smartphone til USB-porten i din bil for at få adgang til apps fra din smartphone på dit multimediesystem. Se betjeningsvejledningen til dit multimediesystem ved at klikke på pop op-menuen på Apps - skærmen og derefter Brugervejledning.

21 SYSTEMINDSTILLINGER (1/3) 20 Menu System BRUGERPROFIL SKÆRM Tryk på System fra hovedmenuen for at få adgang til indstillingsmenuerne nedenfor. Bemærk: for at få adgang til systemets digitale meddelelse skal du trykke på den kontekstuelle menuknap, derefter Brugervejledning. VELKOMSTSIDE I denne menu kan du konfigurere velkomstskærmen. De tre tilgængelige velkomstsider vises i den øverste del af skærmen, så du får en forhåndsvisning af dit valg. De tilgængelige widgets befinder sig i den nederste del af skærmen og kan blive vist på flere sider. For at tilføje eller slette widgets henvises til kapitlet Første ibrugtagning i denne vejledning. Denne menu gør det muligt at vælge en brugerprofil, der gælder for hele systemet. Den kontekstuelle menuknap gør det muligt at: omdøbe en profil; ændre profilbilledet; kopiere en profil; nulstille en profil. De registrerede parametre i brugerprofilen er: systemsproget; den valgte afstandsenhed; konfigurationen af velkomstsiden; forvalgte radiostationer; navigationshistorikken; navigationsfavoritter; fortrolighedsparametre. Og indstillingerne for: displayet; Multi-Sense" baggrundsbelysningen; den valgte afstandsenhed; førersædets position; sidespejlenes position. I denne menu kan du få adgang til de oplysninger, der er angivet herefter. Central visning I denne menu kan du ændre udseendet af multimedieskærmen. Vælg det ønskede tema, og indstil dets lysstyrke ved at trykke på + eller -. Bemærk: Funktionen Dæmpning dagtilstand er slået fra om natten, og funktionen Dæmpning nattilstand er slået fra om dagen.

22 SYSTEMINDSTILLINGER (2/3) 21 Cockpit visning Denne menu gør det muligt at ændre instrumentbrættets udseende. Vælg en af de fire stile, og indstil Dæmpning nattilstand ved at trykke på + eller -. Bemærk! Funktionen Dæmpning nattilstand aktiveres kun, når lygterne tændes. Bemærk: disse indstillinger er tilgængelige, når funktionen Headup-display er aktiveret, og motoren er tændt. DÆMPNING Denne menu gør det muligt at indstille lysstyrken på instrumentbrættet, multimedieskærmen og det øvre display. Lane Departure Warning; stemmebetjeninger. Bemærk: 0 = lydløs indstilling. SPROGJAZYK I denne menu kan du vælge et sprog, der skal gælde for køretøjet. Vælg det ønskede sprog. Headup-display Denne menu giver dig mulighed for at indstille følgende parametre: aktivering eller deaktivering af funktionen Headup-display ; aktivering eller deaktivering af den automatiske indstilling af lysstyrken; skærmens lysstyrke, det øvre displays højde. LYDSTYRKE Med denne menu kan du indstille lydstyrken for de følgende parametre ved at trykke på + eller - : hovedlydstyrke; telefonens ringetone; telefonsamtale; Navigation. lydsignaler til advarsel; tastelyd; signalets lydstyrke: registrering af forhindring; TASTATUR Denne menu gør det muligt at vælge den virtuelle tastaturtype, der anvendes af systemet ( Azerty, Qwerty, Qwertz osv.). Se betjeningsvejledningen til dit multimediesystem ved at klikke på pop op-menuen på System -skærmen og derefter Brugervejledning.

23 SYSTEMINDSTILLINGER (3/3) 22 DATO OG TID SYSTEMOPLYSNINGER SMARTPHONE- GRÆNSEFLADE I denne menu kan du indstille systemets ur samt klokkeslættets visningsformat manuelt. Det anbefales at lade den blive i automatisk indstilling. ENHEDER På denne menu kan du se forskellige systeminformationer (softwareversion, navigationsoplysninger, aktuelt sprog, licens osv.). FORSLAGSBJÆLKE Denne menu kan bruges for at få adgang til følgende: Funktionerne Android Auto eller CarPlay ; Undervisningsmaterialer om, hvordan apperne Android Auto og CarPlay bruges. GENEREL NULSTILLING Denne menu gør det muligt for dig at vælge strækningsenhed ( km eller miles ). STEMMESTYRING I denne menu kan du vælge og tildele systemet en mandlig eller en kvindelig stemme. Denne menu gør det muligt at få vist meddelelser under kørslen. Du kan aktivere eller deaktivere disse meddelelser, som er inddelt i kategorier ( Navigation, Multimedier og Telefon osv.). Bemærk! Når funktionen Meddelelser er deaktiveret, deaktiveres alle underkategorierne automatisk. Denne funktion gør det muligt at ændre alle systemets indstillinger til de oprindelige. Konfiguration, apper og alle data slettes. Bekræft nulstillingen af ved at trykke på Ja. Se brugervejledningen for multimediesystemet for at få flere oplysninger Bemærk: Synkroniser dit system med R-Link Store for at gendanne dine applikationer. Pladskrævende applikationer kan kun gendannes via en computer forbundet til R-Link Store. Rækkefølge af visningen af menuer kan variere.

24 ( ) Renault s.a.s. Société par Actions Simplifiée au capital de / 13-15, quai Le Gallo Boulogne-Billancourt R.C.S. Nanterre SIRET / Tél. : RP R 10/2017 Edition danoise à ròêñä EG

R-Link. Hovedpunkter

R-Link. Hovedpunkter R-Link Hovedpunkter 1 VELKOMMEN TIL R-LINK UNIVERSET Tillykke med dit valg. Takket være den integrerede multimedieskærm, kontakter på rattet og stemmegenkendelsen (alt efter land) kan du med R-Link styre

Læs mere

Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter

Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter 1 VELKOMMEN TIL RENAULT EASYCONNECT-VERDEN Tillykke med dit valg. For at få fuld glæde af dit apparat med integreret multimedieskærm kan

Læs mere

Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter

Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter 1 VELKOMMEN TIL RENAULT EASYCONNECT-VERDEN Tillykke med dit valg. For at få fuld glæde af dit apparat med integreret multimedieskærm kan

Læs mere

MEDIA-NAV Evolution. Hovedpunkter

MEDIA-NAV Evolution. Hovedpunkter MEDIA-NAV Evolution Hovedpunkter 1 VELKOMMEN TIL UNIVERSET MEDIA-NAV Evolution. Tillykke med dit valg. Hvis du vil have mest muligt ud af din integrerede multimedieskærmenhed, anbefaler vi, at du læser

Læs mere

R-Link 2 s R a s / l G / R c s n RR si et t n e

R-Link 2 s R a s / l G / R c s n RR si et t n e R-Link 2 FORHOLDSREGLER VED BRUG Det er af sikkerhedsmæssige årsager og for at undgå materielle skader vigtigt at følge forholdsreglerne herunder ved brug af systemet. Overhold altid de enkelte landes

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning på bordtelefon Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

CD 600 IntelliLink, Navi 650, Navi 950 IntelliLink FAQ

CD 600 IntelliLink, Navi 650, Navi 950 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Navigation (kun med og Navi 650)... 2 3. Telefon... 3 4. Stemmegenkendelse (kun med CD 600 IntelliLink og )... 5 5. Andet... 6 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte

Læs mere

MEDIA-NAV Evolution. Hovedpunkter

MEDIA-NAV Evolution. Hovedpunkter MEDIA-NAV Evolution Hovedpunkter 1 VELKOMMEN TIL UNIVERSET MEDIA-NAV Evolution. Tillykke med dit valg. Hvis du vil have mest muligt ud af din integrerede multimedieskærmenhed, anbefaler vi, at du læser

Læs mere

R-Link 2 INSTRUKTIONSBOG

R-Link 2 INSTRUKTIONSBOG R-Link 2 INSTRUKTIONSBOG passion ydelser ELF partner med RENAULT anbefaler ELF Elf og Renault er partnere inden for den højteknologiske bilbranche, hvor de forener deres ekspertise både på banen og i byen.

Læs mere

R-LINK2 INSTRUKTIONSBOG

R-LINK2 INSTRUKTIONSBOG R-LINK2 INSTRUKTIONSBOG passion ydelser ELF partner med RENAULT anbefaler ELF Elf og Renault er partnere inden for den højteknologiske bilbranche, hvor de forener deres ekspertise både på banen og i byen.

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

nüvi 3700-serien til Volvo

nüvi 3700-serien til Volvo nüvi 3700-serien til Volvo lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3760, 3790 Juli 2010 190-01265-56 Rev. A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

R-Link 2 INSTRUKTIONSBOG

R-Link 2 INSTRUKTIONSBOG R-Link 2 INSTRUKTIONSBOG passion ydelser ELF partner med RENAULT anbefaler ELF Elf og Renault er partnere inden for den højteknologiske bilbranche, hvor de forener deres ekspertise både på banen og i byen.

Læs mere

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 INTRODUCING YOUR MOBILE PHONE Learn about your mobile phone s keys, display and icons. Nøgler Fra forenden af apparetet vil du observere følgende elementer: (Se 1.1 Side 3)

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning via hjemmeside. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning via hjemmeside. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning via hjemmeside Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til iphone 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Linio Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Linio Pocket 1. Vend Linio Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder

Læs mere

FORHOLDSREGLER VED BRUG

FORHOLDSREGLER VED BRUG R-Link Generelle forholdsregler.................................................................. DK.3 Generelt............................................................................... DK.4 Generel

Læs mere

Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator. Indhold

Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator. Indhold DK Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator Indhold I. Tillæg til tekniske specifikationer for Geosat 5 BLU I.I Tekniske specifikationer I.II Pakkens indhold I.III Tilbehør I.IV

Læs mere

Tillykke med dit nye Navigationssystem

Tillykke med dit nye Navigationssystem Tillykke med dit nye Navigationssystem BEMÆRK : Der må IKKE afspilles film på skærmen under kørsel Musik som skal afspilles fra din mobiltelefon SKAL afspilles via blue-tooth Bilens originale USB kan bruges

Læs mere

Navigation. Quick guide. Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2.

Navigation. Quick guide. Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2. Navigation Quick guide Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2.1 Navigation og Multimedia System Start navigationen ved at trykke på Navigation

Læs mere

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Tilslutning. Inden telefonen tages i brug, skal alle kabler og ledninger tilsluttes: 1. Spiralledning monteres i telefonrør og i telefon 2. Strømforsyningen tilsluttes

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. TDC MobilTekst på Android

BRUGERVEJLEDNING. TDC MobilTekst på Android BRUGERVEJLEDNING TDC MobilTekst på Android Indhold Indhold... 2 1 Hvad er TDC MobilTekst... 3 1.1 Ny Installation... 3 1.2 Før du starter... 3 1.3 Programopdatering... 3 2 Skærmbillede TDC MobilTekst...

Læs mere

SBQ-50011G. Brugermanual

SBQ-50011G. Brugermanual SBQ-50011G Brugermanual 1 2 1. OVERSIGT OVER TELEFONEN Knappernes placering 1. Tænd-/slukknap 2. VOL+ 3. VOL- 4. Stik til øretelefoner 5. USB-terminal 3 2. KOM GODT I GANG 2.1 ISÆTNING AF KORT Sluk telefonen,

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Æskens indhold. A Tænd/Sluk-knap B Mikrofon C Lyssensor D Højttaler E Åbning til hukommelseskort (mikro- SD-kort) b USB-kabel. c Dokumentationspakke

Æskens indhold. A Tænd/Sluk-knap B Mikrofon C Lyssensor D Højttaler E Åbning til hukommelseskort (mikro- SD-kort) b USB-kabel. c Dokumentationspakke Æskens indhold Æskens indhold a Blue&Me-TomTom A D B C A Tænd/Sluk-knap B Mikrofon C Lyssensor D Højttaler E Åbning til hukommelseskort (mikro- SD-kort) E b USB-kabel c Dokumentationspakke Produktet omfatter

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. D120. Kort brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  D120. Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D120 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

FORHOLDSREGLER VED BRUG

FORHOLDSREGLER VED BRUG R-Link Forholdsregler ved brug.................................................................. DK.3 Generelle oplysninger.................................................................... DK.4 Generel

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for

Læs mere

Vigtige sikkerhedsinstruktioner. Oversigt

Vigtige sikkerhedsinstruktioner. Oversigt Lynhåndbog CD180 Vigtige sikkerhedsinstruktioner Anvend kun den strømforsyning, der er angivet i de tekniske data. Lad ikke produktet komme i kontakt med væske. Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet

Læs mere

Kvik guide Mitel MC Klient Android

Kvik guide Mitel MC Klient Android 1 Kvik guide Mitel MC Klient Android Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af

Læs mere

EBO-600E. Quick Start Guide

EBO-600E. Quick Start Guide EBO-600E Quick Start Guide Knapper og kontroller 1. Knappen Power 2. Knappen Enter (ok) 3.Pileknap Op/ Vol + 4. Pileknap Ned/ Vol - 5. Pileknap Venstre 6. Pileknap Højre 7.Genvej til musikafspilning: 1

Læs mere

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone

3OMSTILLING. Brugermanual til 3SoftPhone 3OMSTILLING Brugermanual til 3SoftPhone Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERBLIK... 3 3. INSTALLATION... 4 4. LOG IND... 4 5. BESVAR OPKALD... 4 6. 3SOFTPHONE OG OMSTILLINGSBORDET... 5 7. FORETAG

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Pocket 1. Vend PLEXTALK Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder i bunden

Læs mere

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android

TDC Erhverv Assistent. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv Assistent Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

nüvi 2300-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370

nüvi 2300-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 nüvi 2300-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med

Læs mere

Forholdsregler ved brug

Forholdsregler ved brug R-Link Indhold Generelle forholdsregler.................................................................. DK.3 Generelt............................................................................... DK.4

Læs mere

Brugermanual Model Raxtune Oxygen

Brugermanual Model Raxtune Oxygen VST DAB+yourCar v2 DAB bil-receiver og Kontrolsystem (DAB/DAB+) Brugermanual Model Raxtune Oxygen Professionel installation er påkrævet Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Hvordan systemet virker 3.

Læs mere

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Telefon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleri... 7 6. Andet... 8 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte mellem forskellige lydkilder (f.eks. FM-radio

Læs mere

Hurtig brugervejledning

Hurtig brugervejledning Hurtig brugervejledning Før du starter Om denne vejledning Parrot foretrækker at lægge brugervejledningerne ud online i stedet for at få dem trykt for at begrænse papirforbruget og af hensyn til miljøet.

Læs mere

HTC ONE og HTC ONE mini

HTC ONE og HTC ONE mini HTC ONE og HTC ONE mini Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE og HTC ONE mini, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af

Læs mere

Om 9608/9611 IP Telefon

Om 9608/9611 IP Telefon IP Office 9608/9611 Telefon betjeningsguide Meddelelse / ringe indikation Mistede opkald Linietast Funktionstast etiket Funktionstast Om 9608/9611 IP Telefon Telefonen understøtter 24 programmerbare linie

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome D400 D405 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. M550 M555. Lynvejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  M550 M555. Lynvejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome M550 M555 Lynvejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde, hvorpå

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1 LOGIN MENU... 3 2 HOVED MENU... 4 3 TRACKER INFO MENU... 5 4 KAPSEJLADS MENU... 6 4.1 TILMELD KAPSEJLADS

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D230 D235 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

Nokia 500-autonavigation Kom godt i gang

Nokia 500-autonavigation Kom godt i gang Nokia 500-autonavigation Kom godt i gang 9205371 3. udgave DA OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING NOKIA CORPORATION erklærer herved, at udstyret PD-14 overholder de væsentligste krav og øvrige relevante bestemmelser

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset

Læs mere

BeoSound Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR

BeoSound Vejledning. CENTER v/henriksens ELEKTR BeoSound 3000 1 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Denne vejledning indeholder 3 Der findes to vejledninger, du kan læse for at lære dit Bang & Olufsen produkt at kende. Vejledning

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D4550 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone.

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Myfone iphone Guide En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Indhold Introduktion 3 Download Flexfones app 3 Myfone 3 1.0 Login 3 2.0 Opkald 3 Omstilling 4 3.0 Direkte omstilling 5 4.0 Overvåget omstilling

Læs mere

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone MYFONE APP GUIDE Myfone til din iphone INDHOLD Login Opkald Aktivér funktioner Omstilling Seneste Kontakter Beskeder Funktioner Profiler Køér Telefonmøder Telefonsvarer Synkronisér kontakter 1 1 2 3 6

Læs mere

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Denne vejledning beskriver kort anvendelsen af Kørebog for Pocket PC version 3.0 Programmet giver mulighed for registrering af den daglige kørsel. Registreringen

Læs mere

BeoSound 3000. Vejledning

BeoSound 3000. Vejledning BeoSound 3000 1 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Denne vejledning indeholder 3 Der findes to vejledninger, du kan læse for at lære dit Bang & Olufsen produkt at kende. Vejledning

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændringer af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Professionel hjemmesikkerhed Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Indhold 1. Introduktion: Et overblik over Alarm Scan-appen i X-serien 2. Start af appen 3. Indtastning af dine kontaktoplysninger

Læs mere

SENSUS Web edition. Infotainment guide VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT

SENSUS Web edition. Infotainment guide VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT Infotainment guide SENSUS Web edition VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT I dette tillæg finder du en kort oversigt over de mest almindelige funktioner i Sensus Infotainment og hjælp til at få mest muligt

Læs mere

zūmo 590 Lynstartvejledning

zūmo 590 Lynstartvejledning zūmo 590 Lynstartvejledning Marts 2014 190-01706-56_0A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med produktet for at se produktadvarsler

Læs mere

Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning

Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning INTRODUKTION C50s er en smartphone med SMARTBASE. Når C50s smartphone sidder i SMARTBASEN, kan du styre din smartphones

Læs mere

nüvi lynstartvejledning

nüvi lynstartvejledning nüvi 510 lynstartvejledning Vigtige oplysninger Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Advarsel: Dette produkt

Læs mere

Tak. fordi du valgte. Brug for oplysninger? Brug for hjælp?

Tak. fordi du valgte. Brug for oplysninger? Brug for hjælp? Tak fordi du valgte Brug for oplysninger? Brug for hjælp? www.somfy.com 1 boks, 3 miljøer, 3 applikationer 3/45 Skift til tilsluttet tilstand 3 applikationer for at styre enhederne i hjemmet i tilsluttet

Læs mere

Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode

Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode Firmwareopdatering til iphone med Lightning-stik, som er kompatibel med AppRadio Mode Opdateringsinstruktioner for navigationsmodeller: AVIC-F40BT, AVIC-F940BT, AVIC-F840BT og AVIC-F8430BT som er blevet

Læs mere

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER.

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER. Advarsel FOR AT FORHINDRE ILDEBRAND SAMT MULIGHEDEN FOR AT FÅ ALVORLIGE STØD, BØR DER IKKE BENYTTES FORLÆNGERLEDNINGER TIL DENNE ADAPTER. UDSÆT IKKE ADAPTEREN FOR REGN, FUGT ELLER ANDRE FORMER FOR VÆSKE.

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

MyLock quick-guide DK

MyLock quick-guide DK MyLock quick-guide DK 01 MyLock installation: Afmontering af den eksisterende dørlås 02 Strøm på din MyLock 03 Base-plade montering 04 Monter din MyLock på base-pladen 05 Lås / lås op med brugerknappen

Læs mere

Brugervejledning til Flexi Presentity-app til Android

Brugervejledning til Flexi Presentity-app til Android Brugervejledning til Flexi Presentity-app til Android Datatal har udviklet en mobilapplikation til din smartphone, som gør det nemt for dig at indstille viderestillinger, foretage opkald og slå kolleger

Læs mere

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900A. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900A KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20 7600 Struer Mail: knop@knop.dk Web: www.knop.dk Tlf.: 9784 0444 Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

SAMSUNG GALAXY SIII... 1

SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

Hvad følger med? Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. **

Hvad følger med? Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. ** Lynhåndbog SE888 Hvad følger med? Basestation Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. ** I nogle lande skal du tilslutte ledningsadapteren til ledningen og derefter

Læs mere

Selektro CCM App. Brugermanual. Selektro CCM App Brugermanual DK. Selektro A/S, Erhvervsvej 29-35, DK-9632 Møldrup. Copyright Selektro A/S 2017

Selektro CCM App. Brugermanual. Selektro CCM App Brugermanual DK. Selektro A/S, Erhvervsvej 29-35, DK-9632 Møldrup. Copyright Selektro A/S 2017 Selektro CCM App Brugermanual Selektro A/S, Erhvervsvej 29-35, DK-9632 Møldrup Selektro CCM App Brugermanual DK Copyright Selektro A/S 2017 0881-1344006 V01 Indhold 1 Beskrivelse... 1 1.1 Funktion... 2

Læs mere

Voic indeholder følgende hovedfunktioner (komplet menu-struktur vises senere):

Voic indeholder følgende hovedfunktioner (komplet menu-struktur vises senere): 1 Voicemail Voicemail er en praktisk telefonsvarer, hvor du kan modtage beskeder, når mobiltelefonen er optaget, slukket, uden forbindelse eller kaldet ikke besvares. Voicemail kan bruges i Danmark og

Læs mere

Gigaset SL3 Professional

Gigaset SL3 Professional Gigaset SL3 Gigaset SL3 Professional Siemens HiPath Uddannelse April 2009/II / 1 1. Oversigt 16 1. Højttaler 2. Display 3. Displaytaster 4. Menu knap (Intern menu, Lydindstilling, Tlf. menu og telefonbog).

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX)

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Dette dokument beskriver proceduren for brugen af appen SnapBridge (version 2.0) til etablering af en trådløs forbindelse mellem et understøttet kamera og en smartenhed.

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome D150 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

GPS 72H. Lynstartvejledning

GPS 72H. Lynstartvejledning GPS 72H Lynstartvejledning Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken med produktet for at se produktadvarsler og andre vigtige oplysninger. Generelt om brugervejledningen Når du bliver

Læs mere

Amplicomms Telefonsvarer AB900 med ekstra forstærkning

Amplicomms Telefonsvarer AB900 med ekstra forstærkning Amplicomms Telefonsvarer AB900 med ekstra forstærkning Brugervejledning 1. Display 2. Højttaler 3. Forøg lydstyrken 4. Forrige besked 5. Justér hastigheden 6. Optag 7. Tænd/sluk, stop afspilning 8. Reducér

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

AgroSoft A/S AgroSync

AgroSoft A/S AgroSync AgroSoft A/S AgroSync AgroSync er et AgroSoft A/S værktøj, der bliver brugt til filudveksling imellem WinSvin og PocketPigs. Fordele ved at bruge AgroSync: Brugeren bestemmer overførsels tidspunktet for

Læs mere

Brugervejledning HERE Drive

Brugervejledning HERE Drive Brugervejledning HERE Drive 1.0. udgave DA HERE Drive HERE Drive guider dig til det sted, du vil hen, med rutevejledning sving for sving og taleinstruktioner. Du kan: finde vej i dit hjemland eller det

Læs mere

Wi-fi Brugsanvisning. SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart. Dansk

Wi-fi Brugsanvisning. SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart. Dansk @m Wi-fi Brugsanvisning SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart Dansk WIFI-KOMPABILITET/FORBINDELSE INTRODUKTION TOYOTOMI IZURU Split vægmonterede varmepumpe er udstyret med indbygget wi-fiforbindelse. Ved hjælp

Læs mere

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset Hvad er Bluetooth? Manual Bluetooth headsettet er en transportabel headsetløsning, der baserer på trådløs Bluetooth teknologi. Trådløs

Læs mere

DESIGN4OEE ANDROID MANUAL V.8

DESIGN4OEE ANDROID MANUAL V.8 DESIGN4OEE ANDROID MANUAL V.8 OmniFleet til Android Version 8.3.0 OmniFleet til Android... 2 Introduktion... 3 Forudsætninger... 3 Download og installation... 3 Hovedmenuen... 4 Opsætning... 4 Køretøjsliste...

Læs mere

YouSee Voic . Ny spændende Visual Voic App til YouSee kunder

YouSee Voic . Ny spændende Visual Voic App til YouSee kunder YouSee Voicemail Ny spændende Visual Voicemail App til YouSee kunder Indhold Intro -Basics - Hvordan virker det? Aktiveringer Appen 1. Aktivering 2. Beskedfunktioner 3. Søgning & Flere numre 4. Indstillinger

Læs mere

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset 3.

Læs mere

PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk

PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk PBX Online Brugervejledning www.pbxonline.dk Indledning PBX Online er dit personlige omstillingsanlæg som ikke kræver noget fysisk udstyr installeret i dit firma. Du styrer det hele via din web browser.

Læs mere

BeoCom 2. Vejledning

BeoCom 2. Vejledning BeoCom 2 Vejledning Før du starter Denne vejledning indeholder instruktioner i opsætning og brug af BeoCom 2 håndsættet med en BeoLine base. Du kan også bruge håndsættet med andre baser, f.eks. en BeoCom

Læs mere

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN. DEL I DETTE NUMMER: Opret en ny kalender Lav en kalenderaftale Del din kalender med andre Sådan bruger du flere kalendere på én gang GRATIS 0 KR Hold styr på aftalerne på både

Læs mere

nüvi 2400-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2440, 2450, 2460

nüvi 2400-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2440, 2450, 2460 nüvi 2400-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2440, 2450, 2460 Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med produktet for at

Læs mere

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk

I kan styre samtlige funktioner beskrevet i nærværende dokument, gennem jeres personlige side (selfcare) på www.firstcom.dk Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 300 telefonen. På sidste side er der svar på ofte stillede

Læs mere

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X

RX900B. Brugervejledning for DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FOR SOFTWARE VERSION 1.X Brugervejledning for RX900B KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784 0666 Indhold

Læs mere

Kom godt i gang Nokia N92-1

Kom godt i gang Nokia N92-1 Kom godt i gang Nokia N92-1 Tilstande Kom godt i gang Modelnummer: Nokia N92-1. Herefter kaldet Nokia N92. Enheden har fire tilstande: Lukket klap (1), visningstilstand (2), åben klap (3) og billedtilstand

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere