Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter"

Transkript

1 Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter

2 1 VELKOMMEN TIL RENAULT EASYCONNECT-VERDEN Tillykke med dit valg. For at få fuld glæde af dit apparat med integreret multimedieskærm kan du her i dette dokument finde en beskrivelse af de væsentligste multimediefunktioner, indstillingerne for dit multimediesystem samt fordelene ved netforbindelsen. Dette dokument erstatter ikke brugervejledningen. Læs venligst brugervejledningen til køretøjet for mere detaljerede oplysninger om de funktioner, der er nævnt i dit multimediesystems vejledning Referencer og for yderligere oplysninger om beskyttelse af dine personlige data. Vejledningen Referencer beskriver alle de tilgængelige funktioner (standardfunktioner og ekstraudstyr) (tilgængeligheden i navigationssystemet afhænger af version, valgt ekstraudstyr og landet, hvor det markedsføres). Skærmene i guiden er uden for kontrakt. Afhængigt af mærket på din telefon samt modellen kan nogle funktioner være helt eller delvist inkompatible med dit køretøjs multimediesystem. Kontakt en autoriseret forhandler for at få flere oplysninger. Oversat fra fransk. Al gengivelse eller oversættelse, også delvis, er forbudt uden skriftlig tilladelse fra køretøjsfabrikanten.

3 Første ibrugtagning 3 Multimedier 7 Lytte til radioen 8 Indtastning af en destination 10 Bluetooth telefoni-forbindelse 14 Foretage og modtage et opkald 15 Køretøj 17 Tjenester 19 Systemindstillinger 20

4 FØRSTE IBRUGTAGNING (1/4) 3 A B 1 C Start Multimedieskærm SKÆRMBETJENINGER A, B OG C Multimediesystemet starter: når bilen startes, når du trykker på betjeningen 3 på multimediepanelet eller knappen 2, når skærmen berøres. Stop Multimediesystemet slukker: når du trykker på betjeningen 3 på multimediepanelet eller knappen 2, når bilens døre låses. Systemet er udstyret med en multimedieskærm A eller B. Vælg en funktion eller en tast på skærmen ved at røre ved den. Betjeningsknapper Multimediesystemet er udstyret med skærmbetjeninger A, B eller C, betjeninger på ratstammen D eller E og betjeninger på rattet F eller G, der alle kan bruges til at interagere med systemet. 1 Multimedieskærm. 2 Start/stop. Drejeknap: kontrol af lydstyrke. 3 Kort tryk: Sluk for radio/musik, sluk for skærmen, sæt på standby. Langt tryk: Genstarter systemet. 4 Adgang til hovedmenuen. 5 Adgang til startsiden. 6 Gå til menu for indstillinger. 7 Lydstyrkeindstillinger. 8 Stik USB.

5 FØRSTE IBRUGTAGNING (2/4) 4 D E 9 14 F BETJENINGER PÅ RATSTAMMEN D OG E 9 Valg af lydkilde. 10 Indstil lydstyrken for den igangværende kilde Sluk/tænd for radiolyd, sæt et lydspor på pause/til afspilning, afbryd stemmegenkendelsessynthesizeren. 11 Mindskelse af lydstyrken for den igangværende aflytningskilde. 12 Kort tryk: godkend en handling. Langt tryk: gå tilbage til forrige skærm/forrige niveau, når du gennemser menuer, annuller en aktuel handling. 13 Gennemsøg listen over radiostationer eller lydspor/-biblioteker. 14 Svar/læg på. BETJENING I RATTET F 15 Svar/Læg på. 16 Rul gennem oplysninger i henhold til visningsstil (lyd, kompas, motorstyrke osv.) 17 Aktivere/deaktivere multimediesystemets stemmegenkendelse. FJERNBETJENING 18 Tilbage til forrige skærm. 19 Adgang til startsiden. 20 Adgang til hovedmenuen.

6 FØRSTE IBRUGTAGNING (3/4) 5 G Menu 21 Navigation Radio Musik Telefon App er Info Indstillinger Hjælp Tipning: Navigation i det valgte menupunkt Op/ned: Flyt rundt på områderne i en menu. Venstre/højre: Flyt til forskellige faner på en menu. Omdrejning: Flytte rundt i et områdes forskellige elementer. Flyt rundt i en liste skift navigationskortets skala (ZOOMtilstand). Tryk: for at bekræfte. 22 Gå til systemmenuen MULTI-SENSE. 23 Skærmbilledet Hovedmenu Systemet har flere menuer, og der er adgang til alle fra hovedmenuen, Navigation, Radio, Musik, Telefon, App er, Info, Indstillinger, Forslag og meddelelser, Hjælp. Du kan vende tilbage til forrige side fra de fleste menuer ved at trykke på knappen 23. Afhængigt af landet kan menuens læseretning være vendt om, og der kan muligvis ikke rulles i nogle menuer. Menu 24 Velkomstskærm Velkomstsiderne er dit multimediesystems standardskærme. Dit system har flere brugerdefinerede startsider 24. Flyt fra en side til den næste ved at stryge fingeren horisontalt. Disse velkomstsider indeholder et antal widgets til funktioner så som navigation, radio osv. Du kan tilpasse startsiderne ved at vælge widgets i biblioteket.

7 FØRSTE IBRUGTAGNING (4/4) 6 Tilpasning af startsiderne TILFØJE WIDGETS Slet Navigation Navigation Navigation Navigation Alle Stor Middel Vælg den startside, du vil tilpasse, og derefter den widget, du ønsker at få vist. Træk widgetten til det ønskede sted på startsiden. Widgetterne Adresse og Kontakt kan bruges til direkte at indstille en rute i den gemte adresse eller til at starte et opkald til en gemt kontakt. Se kapitlet Tilføj og administrer widgets. Lille SLETTE WIDGETS Vælg widgetten, og klik på knappen Slet, eller træk den til widgetbiblioteket. Stemmegenkendelse Brug ratknappen til at aktivere stemmegenkendelsen i dit multimediesystem og/eller på din telefon, hvis telefonen er tilsluttet multimediesystemet med stemmekommandoer: kort tryk: aktivere/deaktivere multimediesystemets stemmegenkendelse. langt tryk: aktivere/deaktivere stemmegenkendelse for din telefon, hvis telefonen er tilsluttet til multimediesystemet. Funktionen One Shot giver dig mulighed for at lave en mere specifik talekommando. Stemmegenkendelsessystemet gemmer ikke stemmen og omfatter ikke systemets stemmehjælp, som kan interagere med brugeren eller besvare spørgsmål. Opdateringer Der udgives regelmæssigt opdateringer. MANUEL OPDATERING Dit system opdateres ved hjælp af et USB-flashdrev. For at opdatere dit system, skal du oprette forbindelse til fra en computer, få adgang til siden Opdatering, vælge din bilmodel og følge vejledningen. Bemærk: det anvendte USB-flash-drev skal være formateret til FAT32 eller NTFS og have en minimumkapacitet på 8GB og en maksimumkapacitet på 64GB. AUTOMATISK OPDATERING Hvis dit køretøj har tilsluttede tjenester, opdateres dit system automatisk. For at opdatere dine kort skal du først kontrollere, at alle dine køretøjstjenester er aktiveret. Der henvises til kapitlet Aktivering af tjenester

8 MULTIMEDIER 7 Navigation Radio Menu Musik Telefon RADIO Se afsnittet Radio i dette dokument. Video Tryk på knappen Video, og vælg derefter en tilsluttet kilde (USB-port) for at få adgang til videoerne. For indlæse en video skal man vælge videoen, der skal vises. App er Info Multimedie - applikationer Indstillinger Hjælp Fra velkomstskærmen skal du trykke på Menu for at få adgang til Multimedie -applikationerne. Radio ; Musik ; App er ; Indstillinger. Bemærk: der er flere tilgængelige indgangskilder. Se brugervejledningen til systemet for flere oplysninger. MUSIK Tryk på knappen Musik, vælg derefter en inputkilde for at komme til lydfilerne. Bemærk: kun kilder, der er tilgængelige, kan vælges. Kilder, der ikke er tilgængelige, er skraveret. Bemærk: visse formater kan ikke læses af systemet. APP ER Denne menu gør det muligt at få adgang til følgende applikationer: Installerede applikationer. Video, Foto. Bemærk: visse formater kan ikke læses af systemet. Foto Tryk på knappen Foto, og vælg derefter den tilsluttede kilde (USB-port) for at få adgang til fotos. Systemet foreslår to indlæsningsmuligheder: For at se et billede. For at starte et diasshow. INDSTILLINGER Brug denne menu til at indstille de forskellige funktioner i multimediesystemet.

9 AFSPILNING AF RADIO (1/2) A 3 5 Gå til næste eller forrige station. 6 Gå til næste eller forrige frekvens. 7 Adgang til manuel indtastning af den ønskede frekvens. 8 Gå til menuen for lydkilder 8 4 FREKVENS Radio Fra multimediesystemets hovedmenu skal du trykke på Radio. Hvis en radiostation allerede spiller, skal du trykke på genvejen til området A fra nogle af siderne på menuerne Navigation eller Telefon. 1 Radiostationslogo. 2 Navnet på den aktuelle station, frekvensen og tekstoplysninger. 3 Angivelse af aktivering af trafik og anden information. 4 Gem en station i Forudindst.. Brug denne tilstand til at vælge radiostationer eller frekvenser i det aktuelle radiobånd. Der er to muligheder: Søgning efter frekvens: scan frekvenserne (i 0,5 Hz trin) ved gentagne gange at trykke på knapperne 6, søgning efter station: flyt fremad eller tilbage til den næste station ved at trykke på 5 knapperne. VÆLG ET RADIOBÅND Vælg FM, AM, DR (digital radio) eller Bluetooth ved at trykke på Kilder 8 på multimedieskærmen. 9 GEMME EN RADIOSTATION SOM EN FORUDINDSTILLING Brug denne funktion til at gemme den station, der afspilles nu. I tilstanden Frekvens skal du trykke på knappen 4 eller trykke på og holde det aktuelle stationslogo 1. Vælg en placering på én af de tre sider 9 ved at trykke på en placering, indtil der lyder et bip.

10 AFSPILNING AF RADIO (2/2) Bemærk: Hvis radiostationer ikke bruger RDS, eller hvis køretøjet er i et område med dårlig radiomodtagelse, vises navnet og logoet ikke på skærmen. Kun deres frekvenser vises øverst på listen. LISTE Denne mode gør det muligt at søge efter en station, som du kender navnet på, i en alfabetisk liste. Stryg hurtigt gennem listen for at se alle stationerne. Radiostation 10, som du stopper ved, afspilles. Du kan også trykke på en radiostation på listen. FORUDINDST. Denne funktion giver adgang til tidligere gemte radiostationer. Se Gem forudindstilling i dette afsnit for at få flere informationer. Tryk på en af knapperne 11 for at vælge den radiostation, som du ønsker at lytte til. Se brugervejledningen til systemet for flere oplysninger.

11 INDTAST EN DESTINATION (1/4) Visse POI er (interessepunkter) giver ekstra oplysninger, f.eks.: Tankstation angiver også den brændstofpris, der er forbundet med din bil. Kortet ladestation angiver antallet af tilgængelige opladningsstik i bilen. Kortet giver også information om vejtyperne på turen (motorveje, betalingsveje, færger, biltog osv.) Du kan ændre visningstilstanden: Der er en kortvisning med trafikhændelser eller en listevisning over trafikhændelser. Routes des Rédacteurs Kort Fra velkomstskærmen trykkes på Menu og derefter på Navigation for at komme til kortet. Du kan også få adgang til kortet fra widgetten Navigation. Kortet viser din nuværende position, det aktuelle vejnavn og de oplysninger, du har konfigureret (vis interessepunkter, vejr, trafikvisning osv.). 4 3 Brug området 2 til at få adgang til oplysninger på din rejse, f.eks. ankomsttid og forsinkelses pga. trafik. Brug området 5 til at få adgang til oplysninger om de næste retningsændringer og navnet på den næste vej,6der skal tages. Brug området 3 til at få adgang til oplysninger om trafikforholdene. Du kan få vist oplysninger om kommende sving, navn på næste gade, ankomsttid, ekstra tid på grund af trafikforhold og afstand. Tryk på knappen 4 for at vise 2D/2DNord, 3D/3D Inception. Tryk på knappen Omkørsel alle for at undgå alle områder med trafikforstyrrelser. Tryk på knappen Start for at starte den valgte rute. Et panel angiver den hastighedsgrænse, som du skal overholde. Du får besked, når du kommer til et kontrolområde. Brug knapperne 1 til at få adgang til genvejene Radio og Telefon. Se brugervejledningen til systemet for at få flere oplysninger.

12 INDTAST EN DESTINATION (2/4) 11 Navigation A B FAVORITTER Fra velkomstskærmen skal du trykke på Menu og derefter på Navigation for at få adgang til følgende elementer: Find en adresse ; Historik ; Favoritter ; Interessepunkt ; Koordinater ; Rute ; Trafik ; Navigationsindstillinger. C HISTORIK Under fanen Adresse kan du: køre navigationsvejledning til dit Hjem eller din Arbejde. Tilføj ny adresse. Under fanen Rute kan du: køre en yndlingsrute Tilføj ny rute. Bemærk: Der kan kun gemmes én Hjem - adresse og én Arbejde -adresse i multimediesystemet. FIND EN ADRESSE Brug denne menu til at indtaste en delvis eller en hel adresse. Tryk på knappen Vejkryds, og vælg derefter et vejkryds på skærmen Adresse. Fra A-navigationsmenuens søgeområde, kan du også indtaste en destination manuelt. Denne menu gør det muligt for dig at vælge en destination fra listen over sidst anvendte adresser. Disse programmeringer foregår automatisk. For at indtaste en adresse skal du indtaste navnet eller postnummeret på byen ved hjælp af tastaturet på skærmen C. Systemet kan vise dig flere bynavne i området B. Vælg den ønskede by. Det samme gør sig gældende for skærmene Gade og Husnummer. INTERESSEPUNKT Brug denne menu til at søge efter interessepunkter efter navn eller kategori: Tankstation (med brændstofpriser), ladestation, Parkering, restaurant, placering (På ruten Destination, i en by).

13 INDTAST EN DESTINATION (3/4) KOORDINATER Denne menu gør det muligt for dig at angive en destination ved hjælp af bredde- og længdegraderne. 7 RUTE Routes des Rédacteurs Denne menu kan bruges for at få adgang til følgende: Brug Afbryd rute til at annullere den aktuelle rute. Brug Ændre rute til at ændre den aktuelle rute. Brug Områder, der skal undgås til at undgå et valgt geografisk område. Brug Oversigt til at få vist en oversigt over din rute på kortet. Brug Rutedetaljer til at få vist alle faser af ruten i detaljer. Brug Rutesimulation til at simulere ruten. Brug Opret rute til at konfigurere en ny rute. TRAFIK Funktionen Trafik bruger onlineinformation i realtid. Trafikinformationslinjen på din rute 7 informerer dig om trafikhændelser i form af prikker på kortet og dækker hovedruterne. ONE LINE SEARCH Brug funktionen One Line Search til en hurtig og præcis søgning. Så snart du indtaster de første bogstaver i søgningsområdet 8, foreslår multimediesystemet et lignende gadenavn, en lignende by eller et lignende interessepunkt. Tryk på knappen 9 for at se den fulde liste over forslag. Se brugervejledningen til systemet for flere oplysninger.

14 INDTAST EN DESTINATION (4/4) 13 AFBRYD RUTE Denne funktion bruges til at stoppe den igangværende navigation. NAVIGATIONSSTEMME Brug denne funktion til at justere Navigationsstemme -lydstyrken ved at trykke på +" eller "-". Afbryd Visuelt feedback 10 NAVIGATIONSINDSTILLINGER Når en rute er i gang, kan du justere forskellige navigationsindstillinger i den kontekstuelle 10 pop op-menu: Afbryd rute ; Navigationsstemme ; Alternativ rute ; Rutedetaljer ; Indstillinger. Bemærk: Uden en igangværende rute er det kun funktionen Indstillinger, der er til rådighed. RUTEDETALJER Denne funktion bruges til at få vist detaljerne for den aktuelle rute. INDSTILLINGER Anvend følgende faner til at få adgang til følgende indstillinger: Rutetype ; Tillad veje med vejskat ; Tillad motorveje ; Automatisk vejledningsforslag ; Områder, der skal undgås ; Tidsdisplay ; Visningstilstand Vis trafik ;... Afhængigt af udstyret giver multimediesystemet et overblik over interessepunktet eller destinationen og lader dig kontakte nogle interessepunkter direkte ved hjælp af knappen Opkald. NAVIGATION TIL EL- ELLER HYBRIDBIL Navigationen er konfigureret ud fra køretøjets motor. Der findes flere ekstra menuer: Tilgængeligt område baseret på det resterende opladningsniveau. Ladestation med tilgængelige stik. Rute med opladningspunkter. Indstillinger vedrørende opladning.... Se brugervejledningen til systemet for flere oplysninger.

15 BLUETOOTH -TELEFONIFORBINDELSE 14 Telefon GENKENDELSE AF EN TELEFON For at bruge det håndfri system skal du parre din Bluetooth -mobiltelefon med multimediesystemet. Du skal sørge for, at Bluetooth på din mobiltelefon er aktiveret og status indstillet til synlig. Der henvises til telefonbogen for at få flere oplysninger om din telefons synlige status. Afhængigt af model, og hvis systemet beder om det, indtastes Bluetooth -koden på din telefon for at parre den til multimediesystemet, eller anmodningen om parring godkendes. Din telefon kan bede dig om tilladelse til at dele kontakter, opkaldsliste og medier. Godkend deling for at genfinde disse oplysninger om multimediesystemet. Bemærk: dual SIM styres ikke af multimediesystemet. Konfigurer din telefon. Tilføj ny enhed Mathildes telefon Nicolass telefon Elodie Enheder TILSLUTNING AF EN TELEFON Når multimediesystemet startes, søger det håndfri telefonsystem efter genkendte telefoner med Bluetooth aktiveret i nærheden. Systemet downloader automatisk data for den sidst tilsluttede telefon (telefonbog, musik...). Bemærk: når telefonen automatisk sluttes til multimediesystemet, er det kun muligt at downloade data (telefonbog, kontakter osv.), hvis du tidligere har godkendt datadeling under tilkobling af telefonen til multimediesystemet. 1 SKIFT AF EN TILSLUTTET TELEFON I menuen Telefon, pop op-menuen 1 og derefter Liste over BT-enh. : skal du fravælge de funktioner, der skal frakobles den telefon, der aktuelt er i brug; Vælg de funktioner, der skal tilkobles en anden telefon, der allerede er parret og findes på listen over enheder. På menuen Indstillinger vælges Systemindstillinger, Enheder og den telefon, der skal tilkobles, vælges. Bemærk! Du skal på forhånd have tilkoblet flere telefoner for at kunne vælge en anden tilkoblet telefon. Se brugervejledningen til systemet for flere oplysninger. Se webstedet for at få flere oplysninger om listen over kompatible telefoner.

16 FORETAGE OG MODTAGE ET OPKALD (1/2) 15 Telefon OPKALDSHISTORIK SMS Tryk på Telefon fra hovedmenuen. Du kan foretage et opkald ved at vælge: et nummer i opkaldsloggen på menuen Historik ; en kontakt i telefonbogen på menuen Telefonbog ; tasterne på tastaturet på menuen Vælg nr.. Denne menu giver dig adgang til: indgående opkald; ubesvarede opkald; udgående opkald. Vælg den ønskede fane, og tryk på kontakten for at foretage opkaldet. Multimediesystemet informerer dig om, at en ny SMS er modtaget, via en advarselsmeddelelse, der vises i en hvilken som helst menu, der er åben. Efter tilkobling og forbindelse af telefonen vil enhver ny modtaget besked være tilgængelig via multimediesystemet. TAST ET NUMMER INDSTILLINGER TELEFONBOG Når du tilslutter en telefon, synkroniseres kontakterne som standard automatisk, hvis håndfri forbindelse er aktiveret. Se Tilslut, frakobl en telefon for at få yderligere oplysninger. Indtast det ønskede nummer ved hjælp af det digitale tastatur, og tryk derefter på Opkald for at foretage opkaldet. Fra det øjeblik det første tal er indtastet, foreslår multimediesystemet en liste over dine kontakter med samme række tal. På pop up-menuen skal du vælge Indstillinger for at få adgang til følgende indstillinger: Voic indstillinger ; Automatisk download af telefonbog, Sort. eft. navn/fornavn, Samtale sættes automatisk på hold, Telefon ringetone, SMS, Privat tilstand, Smartphone hjælp.

17 FORETAGE OG MODTAGE ET OPKALD (2/2) 16 VOIC INDSTILLINGER Brug denne indstilling til at konfigurere indstillingerne for dit telefonsvaresystem. 1 TELEFON RINGETONE Brug denne indstilling til at justere lydniveauet for: Telefon ringetone, Håndfri telefon. 2 Telefon Musik Kort SMS SMS Du kan aktivere eller deaktivere SMS. HJÆLP TIL SMARTPHONE Brug denne valgmulighed til at få adgang til en vejledning i, hvordan du bruger telefonens stemmegenkendelse fra multimediesystemet. Stemmegenkendelse Du kan enten bruge stemmebetjeningen på multimediesystemet eller din telefon til at ringe til et nummer eller ringe til en kontakt i din telefonbog. Tryk på eller tryk og hold knappen 2 nede for at aktivere eller deaktivere stemmegenkendelse på multimediesystemet eller på din telefon, hvis den er tilsluttet multimediesystemet. Du kan besvare/afslutte et opkald ved at trykke direkte på betjeningen 1 på rattet. Funktionen One Shot giver dig mulighed for at udføre en mere specifik talekommando: "Ring til Elodie". Ved aflytning Renault Podcasts Lydbøger ANDROID AUTO, YANDEX.AUTO CARPLAY " Programmerne Android Auto og Yandex. Auto kan downloades fra din smartphone for at aktivere adgang via dit multimediesystem. CarPlay er en tjeneste på din smartphone, som giver mulighed for at bruge din telefon via multimediesystemet. Bemærk: disse apps genkendes af multimediesystemet, hvis din telefon er sluttet til USB-porten på dit køretøj, og hvis SIRI-tjenesten er aktiveret.

18 KØRETØJ (1/2) 17 Bilindstillinger MULTI-SENSE IONIZER Du kan konfigurere indstillingerne for dit køretøj ved at vælge Indstillinger og derefter fanen Bil. Visse indstillinger skal indstilles med motoren kørende, hvis de skal gemmes af multimediesystemet. KØREASS. Brug denne menu til at få adgang til og justere kørselshjælp, f.eks. Indstilling for vognbaneassistent, Død-vinkel-alarm og Aktiv bremsning osv. PARKERINGSHJÆLP Brug denne menu til at få adgang til og indstille parkeringshjælp, f.eks. Bakkamera, Registrering af forhindringer, P-assist. osv. Brug denne menu til at vælge den ønskede tilstand og til at tilpasse funktionsmåden af nogle indbyggede systemer. Vælg den ønskede tilstand: My Sense, Sport ; Comfort ; Eco. Tryk på Modus konfigurat. for at tilpasse de forskellige parametre for indbyggede systemer, f.eks. Styring, 4CONTROL", "Affjedring, Motorlyd design, Omgivende belysning osv. PROGRAMMÉR MOTORSTART Brug denne menu til at indstille funktionen med fjernstart af motoren op til 24 timer inden brug af køretøjet for at opvarme/ventilere kabinen og forvarme motoren. Brug denne menu til at skabe et afslappende og sundt miljø i kabinen. Ionizeren har to modes: Relax : skaber et sundt og afslappende kørselsmiljø ved hjælp af ion-emission; Rens : hjælper med til at formindske bakterier og allergenpartikler i luften. FJERNOPSTART AF MOTOR Brug denne funktion til at fjernstarte din motor via din smartphone for at opvarme/ventilere kabinen og forvarme motoren. Se brugervejledningen til systemet for flere oplysninger.

19 KØRETØJ (2/2) 18 BRUGERINDSTILLINGER Info EL-KØRETØJ Denne menu gør det muligt at aktivere/deaktivere følgende valgmuligheder: Frihjul i Eco-tilstand, Volumen for blinklys, Visning af kørselsretning - motorvejsmodus, Lyd ved bevægelse væk fra bilen, Lydløs, Adaptivt fjernlys, Auto. follow-me-home funktion, Automatisk vinduesvisker foran, Viskning efter vask, Automatisk udklapning af spejle, Automatisk indvendig belysning, osv. Hvis du vil angive indstillingerne på ny, skal du trykke knap på pop up-menuen og derefter på Reset. Nogle oplysninger om dit køretøj og dine ture er tilgængelige via menuen Info og derefter fanen Bil. DÆKTRYK Denne menu gør det muligt at holde sig opdateret i tilfælde af utilstrækkeligt dæktryk eller utæthed af dæk. For at igangsætte en nulstilling skal du trykke på Reset. En bekræftelsesmeddelelse vises på skærmen. DRIVING ECO Brug denne menu til at indstille køretøjets opladning, indstille komforttemperaturen og se alle dine indstillinger i en kalender. ENERGI INFO Denne menu gør det muligt at se køretøjets energiforbrug afhængigt af motortypen (forbrænding, elektrisk, hybrid). Denne menu gør det muligt at vurdere din kørestil og informerer dig om dit elenergiforbrug. Se brugervejledningen til systemet for flere oplysninger.

20 TJENESTER 19 Administration af applikationer Hjælp Bemærk: brug af funktionen Nødopkald deaktiverer flere betjeningsknapper og menuer i multimediesystemet for at prioritere nødopkald. Tryk på App er på hovedmenuen, og tryk derefter på pop op-menuen. Menuen Administration af applikationer giver dig mulighed for at se, hvilke apps der aktuelt kører på dit system, og viser en liste over installerede apps. Tryk på ikonet for den app, du vil køre. Visse tjenester er gratis tilgængelige i en prøveperiode. Du kan forlænge dit abonnement online på Bemærk: applikationer, der kører, stopper, så snart multimediesystemet slukkes. Hvis du vil afinstallere en app, skal du trykke på x øverst til højre for den app, som du ønsker at slette. TEKNISK HJÆLP Brug menuen Vejhjælp til at kontakte et opkaldscenter og modtage assistance til reparation eller service af dit køretøj i tilfælde af en sammenbrud. NØDOPKALD Funktionen Nødopkald udløses automatisk i tilfælde af alvorlig ulykke, eller hvis airbaggen udløses. Der ringes automatisk til alarmcentralen. Køretøjets GPS bruges til at lede redningstjenesten til ulykkesstedet. Se brugervejledningen til systemet for flere oplysninger.

21 SYSTEMINDSTILLINGER (1/3) 20 System - indstillinger Tryk på Indstillinger og derefter fanen System på velkomstskærmen. Brug denne menu til at definere multimedieindstillingerne. DISPLAY Brug fanebladet Lysstyrke for at justere lysstyrken på: instrumentbrættet, multimedieskærmen, det øvre display HUD". Juster lysstyrken ved at trykke på + eller - eller ved at aktivere/deaktivere funktionerne. INSTRUMENTBRÆT Afhængigt af det valgte udseende vises visse oplysninger som: den aktuelle lydkilde, kompasset, motorens kraft drejningsmoment, det aktuelle forbrug, ruteretning, MULTIMEDIESKÆRM Fra fanen Stil kan du vælge forskellige visningsformater til instrumentpanelet. Du kan også tilpasse multimediesystemets skærmbaggrund ved at vælge et billede. HUD Fra fanen HUD (øvre display) kan du justere følgende indstillinger: aktivere/deaktivere funktionen HUD, aktivere/deaktivere funktionen Automatisk lysstyrke ON/OFF, indstille lysstyrke om dagen, indstille lysstyrken om natten indstille displayets højde. LYD Denne menu gør det muligt at indstille forskellige lydparametre. Fra Audio kan du justere følgende equalizerindstillinger: aktivere/deaktivere bassen, justere Balance / fader, justere bas, mellemtone eller diskant, justere lydstyrken automatisk i forhold til bilens hastighed. Bemærk: Hvis bilen er udstyret med lydsystemet Bose" kan du få adgang til indstillinger som f.eks. Surround. Under fanen Stemmebesk. kan du indstille følgende valgmuligheder: vælge stemmetypen for navigationsvejledningen, justere navigationsvejledningens lydstyrke, justere lydstyrken for stemmegenkendelse, aktivere/deaktivere knaplydene, aktivere/deaktivere talekommandoen med stemme.

22 SYSTEMINDSTILLINGER (2/3) 21 SPROGJAZYK Denne menu gør det muligt at vælge et sprog, der skal gælde for køretøjet. Vælg det ønskede sprog. Du få besked om tilgængeligheden af stemmekommando for hvert sprog. TASTATUR Fra denne menu kan du vælge typen af virtuelt tastatur: ( Azerty, Qwerty, Qwertz osv.). Når du begynder at indtaste din tekst, kan multimediesystemet foreslå relevante ord til dig. Visningen af hjemmesider, funktioner og oplysninger kan variere alt efter land. DATO OG TID Denne menu gør det muligt at ændre: visningstilstanden; datoen, klokkeslættet (12 timer eller 24 timer), analogt eller digitalt ur. automatisk indstilling, tilpasning af klokkeslæt og dato. Bemærk: Det anbefales at beholde den automatiske indstilling. STARTMENU Brug denne menu til at konfigurere hjemmesiderne på dit multimediesystem. Du kan ændre startsidens skærmbilleder ved at tilføje widgets og reorganisere nogle af menuerne. Du kan finde flere oplysninger om konfiguration af startsiden i afsnittet Tilføjelse og administration af widgets. BRUGERPROFIL Vælg den ønskede brugerprofil. De følgende parametre registreres i brugerprofilen: systemsprog, afstandsenhed (hvis den er tilgængelig), konfiguration af startside, displayindstillinger, MULTI-SENSE-indstillinger, indstillinger for baggrundsbelysning, indstillinger til førersædets position indstillinger for sidespejle massageindstillinger forvalg, radioindstillinger, navigationsindstillinger, navigationshistorik, navigationsfavoritter, fortrolighedsindstillinger. På fanen Generelt skal du trykke på knappen Log på for at gemme dine indstillinger. Når du indtaster din identifikation, gemmes dine profilindstillinger på din konto MY Renault ". Du kan derefter bruge kontoen til at indlæse dine indstillinger for bil og multimediesystem på et andet køretøj af samme mærke.

23 SYSTEMINDSTILLINGER (3/3) 22 BESKEDER Brug denne menu til at vise meddelelser under kørsel. Hver meddelelse informerer dig om hændelser baseret på følgende kategorier: Navigation ; Multimedier, Telefon, Bil, App er, System, osv. Systemoplysninger Fra menuen Info skal du vælge fanen System for at konfigurere følgende: Opdaterings status, Systemopdatering, Kortopdatering, Licens, Fabriksindstilling. NULSTILLING AF SYSTEMET For at gøre dette skal du tænde for bilens multimediesystem. Fra hovedmenuen skal du trykke på Info derefter på System fulgt af Fabriksindstilling. Se brugervejledningen til systemet for flere oplysninger.

24 ( ) Renault s.a.s. Société par Actions Simplifiée au capital de / 13-15, quai Le Gallo Boulogne-Billancourt R.C.S. Nanterre SIRET / Tél. : RP R 04/2019 Edition danoise à rïêôä GX

Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter

Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK - Hovedpunkter 1 VELKOMMEN TIL RENAULT EASYCONNECT-VERDEN Tillykke med dit valg. For at få fuld glæde af dit apparat med integreret multimedieskærm kan

Læs mere

R-Link 2. Hovedpunkter

R-Link 2. Hovedpunkter R-Link 2 Hovedpunkter 1 VELKOMMEN TIL R-LINK 2-UNIVERSET Tillykke med dit valg. For at få fuld glæde af dit apparat med integreret multimedieskærm kan du her i dette dokument finde en beskrivelse af de

Læs mere

Navigation. Quick guide. Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2.

Navigation. Quick guide. Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2. Navigation Quick guide Den fulde vejledning findes på: www.asmarketing.dk > Diverse links (på forsiden) > igo primo version 1.2.1 Navigation og Multimedia System Start navigationen ved at trykke på Navigation

Læs mere

R-Link. Hovedpunkter

R-Link. Hovedpunkter R-Link Hovedpunkter 1 VELKOMMEN TIL R-LINK UNIVERSET Tillykke med dit valg. Takket være den integrerede multimedieskærm, kontakter på rattet og stemmegenkendelsen (alt efter land) kan du med R-Link styre

Læs mere

CD 600 IntelliLink, Navi 650, Navi 950 IntelliLink FAQ

CD 600 IntelliLink, Navi 650, Navi 950 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Navigation (kun med og Navi 650)... 2 3. Telefon... 3 4. Stemmegenkendelse (kun med CD 600 IntelliLink og )... 5 5. Andet... 6 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte

Læs mere

MEDIA-NAV Evolution. Hovedpunkter

MEDIA-NAV Evolution. Hovedpunkter MEDIA-NAV Evolution Hovedpunkter 1 VELKOMMEN TIL UNIVERSET MEDIA-NAV Evolution. Tillykke med dit valg. Hvis du vil have mest muligt ud af din integrerede multimedieskærmenhed, anbefaler vi, at du læser

Læs mere

MEDIA-NAV Evolution. Hovedpunkter

MEDIA-NAV Evolution. Hovedpunkter MEDIA-NAV Evolution Hovedpunkter 1 VELKOMMEN TIL UNIVERSET MEDIA-NAV Evolution. Tillykke med dit valg. Hvis du vil have mest muligt ud af din integrerede multimedieskærmenhed, anbefaler vi, at du læser

Læs mere

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 INTRODUCING YOUR MOBILE PHONE Learn about your mobile phone s keys, display and icons. Nøgler Fra forenden af apparetet vil du observere følgende elementer: (Se 1.1 Side 3)

Læs mere

Tillykke med dit nye Navigationssystem

Tillykke med dit nye Navigationssystem Tillykke med dit nye Navigationssystem BEMÆRK : Der må IKKE afspilles film på skærmen under kørsel Musik som skal afspilles fra din mobiltelefon SKAL afspilles via blue-tooth Bilens originale USB kan bruges

Læs mere

Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK-system

Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK-system Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK-system Forholdsregler ved brug (1/2) Det er af sikkerhedsmæssige årsager og for at undgå materielle skader vigtigt at følge forholdsreglerne herunder

Læs mere

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER.

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER. Advarsel FOR AT FORHINDRE ILDEBRAND SAMT MULIGHEDEN FOR AT FÅ ALVORLIGE STØD, BØR DER IKKE BENYTTES FORLÆNGERLEDNINGER TIL DENNE ADAPTER. UDSÆT IKKE ADAPTEREN FOR REGN, FUGT ELLER ANDRE FORMER FOR VÆSKE.

Læs mere

R-LINK2 INSTRUKTIONSBOG

R-LINK2 INSTRUKTIONSBOG R-LINK2 INSTRUKTIONSBOG passion ydelser ELF partner med RENAULT anbefaler ELF Elf og Renault er partnere inden for den højteknologiske bilbranche, hvor de forener deres ekspertise både på banen og i byen.

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning på bordtelefon. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning på bordtelefon Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK-system

Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK-system Renault EASY CONNECT - Multimediesystemer EASY LINK-system FORHOLDSREGLER VED BRUG (1/2) Det er af sikkerhedsmæssige årsager og for at undgå materielle skader vigtigt at følge forholdsreglerne herunder

Læs mere

Navigation og Multimedia system. Composition Media. Volkswagen Golf 7. Brugermanual

Navigation og Multimedia system. Composition Media. Volkswagen Golf 7. Brugermanual Navigation og Multimedia system Composition Media - Volkswagen Golf 7 Brugermanual Kære kunde. Tillykke med dit nye system. Vi vil gerne henlede din opmærk- - somhed på en vigtig information. Pas på det

Læs mere

zūmo 590 Lynstartvejledning

zūmo 590 Lynstartvejledning zūmo 590 Lynstartvejledning Marts 2014 190-01706-56_0A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med produktet for at se produktadvarsler

Læs mere

Navigation og Multimedia system. Composition color. Volkswagen Golf 7. Brugermanual

Navigation og Multimedia system. Composition color. Volkswagen Golf 7. Brugermanual Navigation og Multimedia system Composition color - Volkswagen Golf 7 Brugermanual Kære kunde. Tillykke med dit nye system. Vi vil gerne henlede opmærksomheden på en vigtig information. Pas på det nøglekort

Læs mere

SENSUS Web edition. Infotainment guide VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT

SENSUS Web edition. Infotainment guide VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT Infotainment guide SENSUS Web edition VELKOMMEN TIL SENSUS INFOTAINMENT I dette tillæg finder du en kort oversigt over de mest almindelige funktioner i Sensus Infotainment og hjælp til at få mest muligt

Læs mere

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790

nüvi 3700-serien lynstartvejledning Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3750, 3760, 3790 Marts 2011 190-01157-56 Rev. B Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed

Læs mere

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel.

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang DK Netværksmedieafspiller NSZ-GS7 Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang: ON/STANDBY Tænder og slukker afspilleren. Styring af tilsluttede enheder

Læs mere

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Telefon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleri... 7 6. Andet... 8 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte mellem forskellige lydkilder (f.eks. FM-radio

Læs mere

MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014

MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014 Parrot MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014 Parrot MINIKIT NEO 2 HD er en videreudvikling og afløser for den populære Minikit Neo. Parrot har kombineret deres lydekspertise med vibrerende panel teknologi.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. TDC MobilTekst på Android

BRUGERVEJLEDNING. TDC MobilTekst på Android BRUGERVEJLEDNING TDC MobilTekst på Android Indhold Indhold... 2 1 Hvad er TDC MobilTekst... 3 1.1 Ny Installation... 3 1.2 Før du starter... 3 1.3 Programopdatering... 3 2 Skærmbillede TDC MobilTekst...

Læs mere

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO

BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO BRUGERMANUAL DAB DIGITAL RADIO INDHOLD Funktioner... 3 Produkt beskrivelse... 4 DAB Tilstand... 4 FM Tilstand... 7 Alarm indstilling... 8 Standby... 10 2 Funktioner 1 STAND BY Tænd / Sluk radioen ON or

Læs mere

Kvik guide Mitel MC Klient Android

Kvik guide Mitel MC Klient Android 1 Kvik guide Mitel MC Klient Android Indhold Installation af Klient software Side 2 Installation af ny konfiguration/funktioner/lcr filer Side 3-4 Beskrivelse af faste funktioner Side 5 Beskrivelse af

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. D120. Kort brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  D120. Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D120 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome D400 D405 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN. DEL I DETTE NUMMER: Opret en ny kalender Lav en kalenderaftale Del din kalender med andre Sådan bruger du flere kalendere på én gang GRATIS 0 KR Hold styr på aftalerne på både

Læs mere

nüvi 3700-serien til Volvo

nüvi 3700-serien til Volvo nüvi 3700-serien til Volvo lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 3760, 3790 Juli 2010 190-01265-56 Rev. A Trykt i Taiwan Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige oplysninger om

Læs mere

Brugervejledning HERE Drive

Brugervejledning HERE Drive Brugervejledning HERE Drive 1.0. udgave DA HERE Drive HERE Drive guider dig til det sted, du vil hen, med rutevejledning sving for sving og taleinstruktioner. Du kan: finde vej i dit hjemland eller det

Læs mere

Som bruger af vores produkt er du den vigtigste person hos INTONO.

Som bruger af vores produkt er du den vigtigste person hos INTONO. BRUGER MANUAL Tillykke med købet af din Intono Home Radio. Denne brugervejledning giver dig oplysninger og instruktioner om, hvordan du installerer og bruger din radio. Den vil give dig tekniske specifikationer

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MOBIL APP

BRUGERVEJLEDNING MOBIL APP BRUGERVEJLEDNING MOBIL APP tilgængelig for ios/android/windows Phone 5040327601-WEB Kære kunde. Tak for at du valgte et Meta Trak produkt. Meta Trak er en telematisk enhed, der giver brugeren mulighed

Læs mere

FORHOLDSREGLER VED BRUG

FORHOLDSREGLER VED BRUG R-Link Generelle forholdsregler.................................................................. DK.3 Generelt............................................................................... DK.4 Generel

Læs mere

Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E

Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E Brugervejledning Bluetooth-tilslutninger NX700E Bluetooth-tilslutninger Bluetooth-profiler Dette system arbejder med Bluetooth trådløs kommunikationsteknologi. Enheder med Bluetooth-funktioner kan uden

Læs mere

Hvad følger med? Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. **

Hvad følger med? Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. ** Lynhåndbog SE888 Hvad følger med? Basestation Bemærk * I multi-håndsætpakker er der ekstra håndsæt, opladere og strømadaptere. ** I nogle lande skal du tilslutte ledningsadapteren til ledningen og derefter

Læs mere

PARROT MINIKIT NEO 2 HD

PARROT MINIKIT NEO 2 HD PARROT MINIKIT NEO 2 HD Om denne vejledning HURTIG BRUGERVEJLEDNING FØR DU STARTER Parrot foretrækker at lægge brugervejledningerne ud online i stedet for at få dem trykt for at begrænse papirforbruget

Læs mere

Velkommen. Hurtigstartguide. Tilslut. Installér. God fornøjelse

Velkommen. Hurtigstartguide. Tilslut. Installér. God fornøjelse Velkommen DA Hurtigstartguide 1 2 3 Tilslut Installér God fornøjelse Hvad er der i kassen Håndsæt Basestation Strømforsyning til basestation Net-ledning 2x AAA genopladelige batterier Batterilåg Brugervejledning

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. M550 M555. Lynvejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  M550 M555. Lynvejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome M550 M555 Lynvejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde, hvorpå

Læs mere

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset 3.

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning OneRemote Radio PL3 Modtager for B&O højttalere til modtagelse/ afspilning af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Brugervejledning Betjening med iphone, Spotify eller Android app. 30012013u4

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til iphone 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til iphone 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

FORHOLDSREGLER VED BRUG

FORHOLDSREGLER VED BRUG R-Link Forholdsregler ved brug.................................................................. DK.3 Generelle oplysninger.................................................................... DK.4 Generel

Læs mere

1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.2 3.1 INTRODUCING YOUR MOBILE PHONE Learn about your mobile phone s keys, display and icons. Nøgler Fra forenden af apparetet vil du observere følgende elementer: (Se 1.1 Side 3)

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

Tak. fordi du valgte. Brug for oplysninger? Brug for hjælp?

Tak. fordi du valgte. Brug for oplysninger? Brug for hjælp? Tak fordi du valgte Brug for oplysninger? Brug for hjælp? www.somfy.com 1 boks, 3 miljøer, 3 applikationer 3/45 Skift til tilsluttet tilstand 3 applikationer for at styre enhederne i hjemmet i tilsluttet

Læs mere

MENUSTRUKTUR GARMIN ZUMO 350LM OG 390LM

MENUSTRUKTUR GARMIN ZUMO 350LM OG 390LM MENUSTRUKTUR GARMIN ZUMO 350LM OG 390LM skærm skærm 2 skærm 3 skærm 4 skærm 5 skærm 6 skærm 7 Opstart ADVARSEL/accepter Alle indstillinger Kort og køretøj Køretøj Bil/MC/Pil eller andet symbol Kortvisning

Læs mere

NISSAN NissanConnect

NISSAN NissanConnect NISSAN NissanConnect Oplev verden online: din bil en integreret del af din online livsstil. Forvent at blive begejstret Det nye NissanConnect er spækket med smarte features og utroligt nemt at bruge takket

Læs mere

R-Link 2 s R a s / l G / R c s n RR si et t n e

R-Link 2 s R a s / l G / R c s n RR si et t n e R-Link 2 FORHOLDSREGLER VED BRUG Det er af sikkerhedsmæssige årsager og for at undgå materielle skader vigtigt at følge forholdsreglerne herunder ved brug af systemet. Overhold altid de enkelte landes

Læs mere

Forholdsregler ved brug

Forholdsregler ved brug R-Link Indhold Generelle forholdsregler.................................................................. DK.3 Generelt............................................................................... DK.4

Læs mere

R-Link 2 INSTRUKTIONSBOG

R-Link 2 INSTRUKTIONSBOG R-Link 2 INSTRUKTIONSBOG passion ydelser ELF partner med RENAULT anbefaler ELF Elf og Renault er partnere inden for den højteknologiske bilbranche, hvor de forener deres ekspertise både på banen og i byen.

Læs mere

Hurtig brugervejledning

Hurtig brugervejledning Hurtig brugervejledning Før du starter Om denne vejledning Parrot foretrækker at lægge brugervejledningerne ud online i stedet for at få dem trykt for at begrænse papirforbruget og af hensyn til miljøet.

Læs mere

Brugermanual Model Raxtune Oxygen

Brugermanual Model Raxtune Oxygen VST DAB+yourCar v2 DAB bil-receiver og Kontrolsystem (DAB/DAB+) Brugermanual Model Raxtune Oxygen Professionel installation er påkrævet Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Hvordan systemet virker 3.

Læs mere

Tunstall DECT 7202/7212

Tunstall DECT 7202/7212 Tunstall DECT 7202/7212 Brugervejledning D3302/D3312 Tunstall A/S Tel. +45 87 93 50 00 Niels Bohrs Vej 42, Stilling Fax. +45 87 93 50 10 8660 Skanderborg info@tunstallnordic.com Danmark www.tunstallnordic.com

Læs mere

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android

TDC Erhverv P.A. Brugermanual til Android 1 TDC Erhverv P.A Brugermanual til Android 2 Indhold Installation og opsætning... 3 Kontakter... 4 Fjernkontor... 6 Vil ikke forstyrres... 7 Omstil opkald... 8 Viderestilling af opkald... 9 Parallelringning...10

Læs mere

EN GUIDE TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV

EN GUIDE TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV EN GUIDE TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV Få mest muligt ud af din Nissan elbil med NissanConnect EV. Følg disse enkle trin, og styr din Nissan fra din computer eller smartphone. Du kan

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome D150 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

SBQ-50011G. Brugermanual

SBQ-50011G. Brugermanual SBQ-50011G Brugermanual 1 2 1. OVERSIGT OVER TELEFONEN Knappernes placering 1. Tænd-/slukknap 2. VOL+ 3. VOL- 4. Stik til øretelefoner 5. USB-terminal 3 2. KOM GODT I GANG 2.1 ISÆTNING AF KORT Sluk telefonen,

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D4550 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Wi-fi Brugsanvisning. SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart. Dansk

Wi-fi Brugsanvisning. SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart. Dansk @m Wi-fi Brugsanvisning SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart Dansk WIFI-KOMPABILITET/FORBINDELSE INTRODUKTION TOYOTOMI IZURU Split vægmonterede varmepumpe er udstyret med indbygget wi-fiforbindelse. Ved hjælp

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201

Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201 DA7211 Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201 Administration af filer... 2 Hvordan får jeg adgang til mine data, som er gemt på microsd, SD-kortet eller USB enheden?... 2 Hvordan flytter jeg den

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug.

Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug. Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug. 1.Produktspecifikationer CPU MTK2502D ARM7 260MHz Hukommelse: RAM 32Mb+ ROM 32Mb,

Læs mere

Quickguide Connect App 3.0

Quickguide Connect App 3.0 Quickguide Connect App 3.0 Information Denne guide beskriver de grundlæggende funktionaliteter i Connect App 3.0 til din smartphone. Vær opmærksom på at der kan være funktionaliteter beskrevet i denne

Læs mere

Vigtige sikkerhedsinstruktioner. Oversigt

Vigtige sikkerhedsinstruktioner. Oversigt Lynhåndbog CD180 Vigtige sikkerhedsinstruktioner Anvend kun den strømforsyning, der er angivet i de tekniske data. Lad ikke produktet komme i kontakt med væske. Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet

Læs mere

SMARTALARM QUICKGUIDE

SMARTALARM QUICKGUIDE SMARTALARM QUICKGUIDE TILLYKKE MED DIT NYE ALARMSYSTEM! Vi er glade for, at du har valgt en G4S SMARTalarm. G4S er verdens største leverandør af sikkerhedsløsninger, og vi har lagt al vores erfaring i

Læs mere

Din brugermanual BLAUPUNKT CHICAGO 600 http://da.yourpdfguides.com/dref/4260178

Din brugermanual BLAUPUNKT CHICAGO 600 http://da.yourpdfguides.com/dref/4260178 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX)

Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Forbindelsesvejledning (for COOLPIX) Dette dokument beskriver proceduren for brugen af appen SnapBridge (version 2.0) til etablering af en trådløs forbindelse mellem et understøttet kamera og en smartenhed.

Læs mere

Kort brugervejledning

Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D230 D235 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste

Læs mere

nüvi 2300-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370

nüvi 2300-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 nüvi 2300-serien lynstartvejledning til brug med disse nüvi-modeller: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Sådan kommer du i gang ADVARSEL Se guiden Vigtige produkt- og sikkerhedsinformationer i æsken med

Læs mere

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580 Brugermanual Dansk Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. Dansk 1. strøm til/fra 2. Stik til

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Præsentation af knapper

Præsentation af knapper 8 Præsentation af knapper DAB/FM DAB/FM-knap tilstand ENTER Gå ind systemmenuen (tryk på ENTER i 3 sekunder) og vælg funktion INFO Kontroller softwareversion (tryk på INFO i 3 sekunder) og kontroller programmet

Læs mere

Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket"

Lommeguide til online-afspilleren PLEXTALK Linio Pocket Lommeguide til online-afspilleren "PLEXTALK Linio Pocket" 1 Indstil PLEXTALK Linio Pocket 1. Vend Linio Pocket om. Sørg for, at de to små fremspring vender opad. Tryk på den firkantede knap, som sidder

Læs mere

Quick-guide til Konftel 300IP

Quick-guide til Konftel 300IP Conference phones for every situation Quick-guide til Konftel 300IP DANSK Beskrivelse Konftel 300IP er en konferencetelefon til IP-telefoni. På www.konftel.com/300ip finder du en håndbog med en mere udførlig

Læs mere

Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator. Indhold

Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator. Indhold DK Tillæg AvMap Geosat 5 BLU / Geosat 5 GT Bærbar satellitnavigator Indhold I. Tillæg til tekniske specifikationer for Geosat 5 BLU I.I Tekniske specifikationer I.II Pakkens indhold I.III Tilbehør I.IV

Læs mere

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon

Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Dansk kvik guide til tiptel 274 telefon Tilslutning. Inden telefonen tages i brug, skal alle kabler og ledninger tilsluttes: 1. Spiralledning monteres i telefonrør og i telefon 2. Strømforsyningen tilsluttes

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset

Læs mere

Multimedia Navigation New York 830 New York 835

Multimedia Navigation New York 830 New York 835 www.blaupunkt.com Multimedia Navigation New York 830 New York 835 Betjeningsvejledning Navigation Tak fordi du har valgt Blaupunkt Navigation som dit navigationssystem. Du kan begynde at bruge din enhed

Læs mere

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011

Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Quick guide SNOM370 Version 1.0 / okt. 2011 Indledning Denne vejledning guider dig nemt og hurtigt igennem installation og brug af de mest anvendte funktioner og funktionstaster på SNOM 370 telefonen.

Læs mere

Introduktion til PSS (Personal Sound System)

Introduktion til PSS (Personal Sound System) QSG_dan 29/12/04 15:19 Page 49 Introduktion til PSS (Personal Sound System) Læs dette, inden du begynder at bruge dit PSS-system. Vi håber,du bliver glad for din personligt lydsystem (pss). Registrere

Læs mere

Multimedia Navigation Philadelphia 835

Multimedia Navigation Philadelphia 835 www.blaupunkt.com Multimedia Navigation Philadelphia 835 Betjeningsvejledning Navigation Tak fordi du har valgt Blaupunkt Navigation som dit navigationssystem. Du kan begynde at bruge din enhed med det

Læs mere

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning via hjemmeside. Version 07/15

Brugermanual. OpenScape Voice. Siemens OpenStage 40. Opsætning via hjemmeside. Version 07/15 Brugermanual OpenScape Voice Siemens OpenStage 40 Opsætning via hjemmeside Version 07/15 Udskriv denne brugermanual Denne manual er designet til at blive udskrevet som et hæfte, du kan gemme og bruge som

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1 LOGIN MENU... 3 2 HOVED MENU... 4 3 TRACKER INFO MENU... 5 4 KAPSEJLADS MENU... 6 4.1 TILMELD KAPSEJLADS

Læs mere

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010

QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 QUICK GUIDE SNOM300 VOIP BUSINESS PHONES JULI 2010 INDHOLD Indledning... 3 Tilslut telefonen... 3 Generelt... 4 Ændringer af ringetone... 5 Foretag et opkald... 5 Besvar et opkald... 5 Omstilling af opkald...

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Kom godt i gang Nokia N92-1

Kom godt i gang Nokia N92-1 Kom godt i gang Nokia N92-1 Tilstande Kom godt i gang Modelnummer: Nokia N92-1. Herefter kaldet Nokia N92. Enheden har fire tilstande: Lukket klap (1), visningstilstand (2), åben klap (3) og billedtilstand

Læs mere

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365

Din brugermanual BANG & OLUFSEN BEOCOM 2 http://da.yourpdfguides.com/dref/2465365 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

210 Hurtigvejledning

210 Hurtigvejledning 210 Hurtigvejledning m Rider 210 Rider 210 er forsynet med et barometer som viser højde i realtid. Denne enhed har tre taster som bliver brugt til flere funktioner. Hovedfunktioner 1 TILBAGE ( ) Tryk for

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 9000 Vejledning BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Vejledningen

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

BeoSound Vejledning

BeoSound Vejledning BeoSound 3000 Vejledning BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Vejledningens indhold 3 For at du kan lære dit Bang & Olufsen produkt at kende, har du to vejledninger til rådighed. Din nøgle

Læs mere

Om 9608/9611 IP Telefon

Om 9608/9611 IP Telefon IP Office 9608/9611 Telefon betjeningsguide Meddelelse / ringe indikation Mistede opkald Linietast Funktionstast etiket Funktionstast Om 9608/9611 IP Telefon Telefonen understøtter 24 programmerbare linie

Læs mere