VEDTÆGTER. for Jerslev Mergelselskab.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER. for Jerslev Mergelselskab."

Transkript

1

2 VEDTÆGTER for Jerslev Mergelselskab. 1. Andelsselskabets Navn er Jerslev Mergelselskab, dets Formaal er at skaffe transporteret Mergel saaledes, at der skaffes hver enkelt Andelshaver Mergel saa bekvemt for Ejendommen som muligt under rimelig Hensyntagen til Terrænforhold, Afstand og Mergelforbrugets Størrelse. Selskabet omfatter Jorder under Sognene Jerslev, Hallund, Hellum, Vrejlev, Serritslev og Emb, event. Børglum. Udvidelse af Virkeomraadet sker ved en Generalforsamling. 2. Medlem af Selskabet har enhver Jordbruger i Egnen Ret til at blive, naar han vil have Mergel med Banen. Indenfor det vedtagne Virkeomraade er Bestyrelsen bemyndiget til at optage nye Medlemmer. 3. Formaalet søges opnaaet ved. at købe Mergel fra Mergellejet ved Aaholm eller andre Lejer, og bemyndiges Bestyrelsen til at købe Mergelen. 4. Medlemmerne leverer fri Jord til Mergelspor, dog

3 -2- uden for Gaard og Have, samt tillader paa deres Ejendom Anlæg af Losseplads og det Jordarbejde, saasom Grøftegravning, der er fornødent ved Banen. Opfyldningsjord m. v. maa Medlemmerne afgive mod en af Bestyrelsen fastsat Erstatning. Ligeledes maa Medlemmerne finde sig i, at der gives andre Adgang over deres Ejendom til Lossepladserne, dog at dette kun gælder i 10 Aar, efter at Mergelen er aflagt. Bestyrelsen er bemyndiget til i det hele taget at udbetale Erstatninger. 5. Medlemmerne hæfter umiddelbart solidarisk for Selskabets Forpligtelser, derunder navnlig ogsaa for de af Bestyrelsen i Henhold til 6 optagne Laan. 6. a. Bestyrelsen er bemyndiget til paa billigste Maade at optage Laan til Bestridelse af Selskabets Drift. b. Som Garantifond indbetales paa Anfordring af Bestyrelsen 7 Øre pr. Kbm. Mergel, der er tegnet eller maatte blive aftaget herudover. Det herved indkomne Beløb indsættes til Forrentning i et Pengeinstitut og maa kun benyttes til Dækning af Tab ved manglende Indbetaling for leveret Mergel og altsaa tjene til Dækning for de Institutioner eller Personer, der maatte laane Selskabet Kapital. Hvis dette Beløb ved Selskabets Opløsning ikke eller kun delvis er forbrugt, tilbagebetales det i Forhold til Indbetalingen.

4 -3- Alle Tab ved manglende Indbetalinger for Mergel fordeles ligeligt paa hver Kbm. Mergel, der er leveret indenfor det vedkommende Sogn og er saaledes i første Linie Medlemmerne i de øvrige interesserede Sogne uvedkommende. Er der ved den afsluttende Opgørelse konstateret Tab i noget Sogn udover 40 Øre pr. leveret m 3 Mergel i Sognet, kan et saadant overskydende Tab afholdes af Garantifondet i Forhold til det samlede overskydende Tab i samtlige Sogne pr. m 3. 1 Kubfv. = 6 2 /3 Kubmtr. (m 3.) Tab udover hele Garantifonden bæres af Sognene som nævnt, 6 b, andet Stykke. c. Medlemmerne skal betale Mergelen ved første Termin efter Aflægningen med mindst 1 / 10 af det samlede Beløb, og i de paafølgende Aars-Decbr. -Terminer med yderligere mindst 1 / 10 af det samlede Beløb, dog kan Bestyrelsen forlange, at Mergelen skal betales, før den fjernes fra Lossepladsen, og den til enhver Tid hos Medlemmerne beroende Beholdning af Mergel er Selskabets Ejendom, indtil Købesummen med paafølgende Renter og Omkostninger er betalt, og er Selskabet berettiget til, hvis Mergelmodtageren er nægtet Tilladelse til at fjerne Mergelen fra Lossepladsen, eller hvis vedtægsmæssige Afdrag og Renter udebliver, eller hvis Ejendommen afhændes eller tvangssælges, uden at Mergelgælden indbetales, at sætte sig i Besiddelse af Mergelbeholdningen uden Lovmaal og Dom.

5 -4- Hvis noget af Afdragene ikke indbetales som anført, er hele Restbeløbet forfaldet til Indbetaling. Det til enhver Tid resterende Beløb forrentes af vedkommende Medlem med den Rente, Selskabet svarer. Medlemmerne maa ikke under noget Forhold afhænde Mergelen fra Ejendommen. For saa vidt Prisen efter Arbejdets Afslutning viser sig at blive en anden end oprindelig antaget, indbetales eventuelt tilbagebetales Forskellen, efter at den endelige Pris er fastslaaet. Al Mergel skal være fjernet fra Lossepladsen senest 10 Aar efter, at den er aflagt, idet den ellers tilfalder vedkommende Grundejer. Mergelprisen er den samme overalt. 7. Generalforsamlingen er Selskabets højeste Myndighed. Ordinær Generalforsamling afholdes hvert Aar i Januar eller Februar Maaned paa et af Bestyrelsen bestemt Sted inden for Banens Virkekreds. Ved denne skal forelægges det reviderede Regnskab med detailleret Oversigt over Selskabets Tilgodehavende og Gæld, Beretning om det forløbne Aars Virksomhed, Arbejdsplan for det kommende Aar samt foretages Valg af Bestyrelse, Tillidsmænd og Revisor. Ekstraordinær Generalforsamling afholdes, naar Bestyrelsen beslutter det, eller mindst 20 Medlemmer skriftlig begærer det med Angivelse af Forhandlingsemne. Indvarsling til Generalforsamling sker med

6 -5- mindst 8 Dages Varsel ved Bekendtgørelse i de lokale Blade efter Bestyrelsens Bestemmelse. Naar Generalforsamlingen er lovlig indvarslet, er den beslutningsdygtig. Generalforsamlingen beslutter ved simpel Stemmeflerhed. Forandring af disse Vedtægter kan dog kun vedtages, naar mindst 3 / 4 af Medlemmerne er til Stede ved Afstemningen, og 3 / 4 af de afgivne Stemmer er for Ændringen. Er en Generalforsamling, der er indkaldt med Lovændring for Øje, ikke beslutningsdygtig, indkaldes hurtigst muligt en ny Generalforsamling med samme Dagsorden; denne beslutter da, som anført, uden Hensyn til de mødendes Antal. Bestemmelse i 5 om solidarisk Ansvar kan dog ikke forandres. 8. Bestyrelsen varetager i nøje Overensstemmelse med disse Vedtægter og Generalforsamlingens Beslutninger Selskabets Interesser i enhver Henseende. Den bestaar af 9 Medlemmer (mindst 2 i hvert Sogn, med Undtagelse af Hallund og Hellum), som vælges for 2 Aar ad Gangen, saaledes at der skiftevis afgaar 4 og 5, første Gang ved Lodtrækning. Den vælger selv inden for sin Midte Formand og Kasserer for 1 Aar ad Gangen. Den er ulønnet, men skal have Udlæg i Selskabets Ærinde dækket; for Tidsspilde kan Generalforsamligen bestemme et Honorar.

7 -6- Den skal tilse det daglige Arbejde, indkassere og udbetale Penge, sørge for Opfyldelsen af indgaaede Kontrakter og Forpligtelser samt paase Orden i Mergelgraven, ved Sporet og paa Lossepladserne, paa hvilke sidste Mergelen tydeligt skal være afmærket for hvert enkelt Medlem. Dens Medlemmer er solidarisk ansvarlige for Foreningens Midler. Den skal føre specificeret Regnskab og indkalde til Generalfor samling i Henhold til 7. Til at tegne Foreningens Firma, hæve Penge etc. udkræves Underskrift af Bestyrelsens Formand og yderligere et Bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen fører en Protokol, hvori dens og Generalforsamlingens Beslutninger indføres, og som under skrives af de ved Bestyrelsesmødet eller Generalforsamlingen tilstedeværende Bestyrelsesmedlemmer. 9. Der vælges 3 Tillidsmænd for hvert Sogn, hvori Medlemmer findes. De vælges for tre Aar ad Gangen, saaledes at der argaar en hvert Aar. 10. Til at revidere Foreningens Regnskaber vælges to Revisorer, der afgaar skiftevis, første Gang efter Lodtrækning. De skal revidere og paategne Aarsregnskabet og mindst 2 Gange aarlig efterse Kassebeholdningen og Selskabets Aktiver og Passiver. Den ene Revisor skal være regnskabskyndig. Revisionen skal være saavel talmæssig som kritisk.

8 Hvis et Medlem sælger sin Ejendom, er Restgælden til Selskabet straks forfalden, idet Bestyrelsen er bemyndiget til at fastsætte den Pris, der er at betale; dog kan den nye Ejer efter Bestyrelsens Bestemmelse indtræde som Medlem i det gamles Sted. 12. Regnskabet følger Kalenderaaret. 13. I Tilfælde af Uoverensstemmelser mellem Bestyrelsen og et eller flere Medlemmer m. H. t. Forstaaelsen af disse Vedtægter afgøres Sagen af 2 af Parterne valgte Mænd. Hedeselskabets Bestyrelse udpeger om fornødent en Opmand, der afgør Sagen endelig. 14. Andelsselskabets Værneting er Børglum Herreds ordinære Ret, og Andelshaverne skal underkaste sig denne Ret uden Hensyn til deres personlige Værnting. 15. Disse Vedtægter kan tinglæses som Gældsforhæftelse paa Medlemmernes Ejendom næst tidligere tinglæste Forhæftelser. De af Medlemmerne underskrevne Medlemslister skal til enhver Tid være fuldgyldig Bevis for, hvor stort et Kvantum Mergel Medlemmerne har aftaget og

9 -8- for at Medlemmerne underkaster sig Selskabets. Love i enhver Henseende. Ved Tinglæsning af Vedtægter og Mergelgæld paa de enkelte Medlemmers Ejendom er Selskabet ved dets Bestyrelse berettiget til med bindende Virkning for Medlemmerne at opgive Antallet af de aftagne Kbm. Mergel og Prisen pr. Kbm. Saaledes ændrede paa Generalforsamlingen i Jerslev den 13. Februar I Bestyrelsen: Jens Iversen, Lars Chr. Christensen, Chr. J. Tveden, Jerslev. Klæstrup. Ø. Tveden. Carl Mikkelsen, Jens Kokholm, Carl Damsgaard, Stokbro, Vrejlev. Høgsted, Vrejlev. Melhaven Serritslev. Holger Nielsen, Nørhaven, Serritslev. Laurits Østergaard, Emb. Chr. Christensen, Emb. (Alle sign.)

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

Vedtægter for St. Lyngby Grundejerforening

Vedtægter for St. Lyngby Grundejerforening Vedtægter for St. Lyngby Grundejerforening v/torben Møller Tammosevej 33 Store Lyngby 3320 Skævinge Mobil 4062 5013 Tlf 4582 1313 E-Mail: st-lyngby@st-lyngby-grf.dk 1. Stk. 1: Foreningens navn er "St.

Læs mere

Vedtægter. for. Faxe Vandværk s.m.b.a.

Vedtægter. for. Faxe Vandværk s.m.b.a. Vedtægter for Faxe Vandværk s.m.b.a. 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Faxe Vandværk s.m.b.a. Dets hjemsted er Faxe Kommune. 2. Formål 2.1. Selskabets formål er at forsyne ejendomme beliggende

Læs mere

LANDBRUGSMESSEN GL ESTRUP

LANDBRUGSMESSEN GL ESTRUP LANDBRUGSMESSEN GL ESTRUP Vedtægter for Foreningen Landbrugsmessen GI. Estrup 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Landbrugsmessen GI. Estrup. Landbrugsmessens hjemsted er ved Dansk Landbrugsmuseum

Læs mere

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) I SØNDERBORG KOMMUNE 1 Navn og hjemsted. Vandrådets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt som Vandrådet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR HESSELBJERG OG KORSHAVE OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen for Hesselbjerg og Korshave område. 1. 2. Grundejerforeningen er stiftet i henhold til deklarationer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening

Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening 1 Den Kongelige Livgardes Officersforening Vedtægter for Den Kongelige Livgardes Officersforening Marts 2005 2 Navn: Foreningens navn er Den Kongelige Livgardes Officersforening 1 2 Formål: Det er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK A.m.b.A MARTS 2011 VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Græsted Vandværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Græsted. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen VEDTÆGTER for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den 28.02.2018. Dirigent Mads F. Petersen Indledning: Foreningen blev under navn af Ebeltoft Handelsforening stiftet

Læs mere

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner

VEDTÆGTER. for. foreningen. Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er Private golfbaner VEDTÆGTER for foreningen Private golfbaner NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Private golfbaner Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage fælles interesser

Læs mere

Love for Grundejerforeningen Jungshoved Søpark

Love for Grundejerforeningen Jungshoved Søpark Love for Grundejerforeningen Jungshoved Søpark Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jungshoved Søpark. 2. Foreningens hjemsted er Vordingborg kommune under Næstved ret,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Vedrørende vedtægtsændringer: Det med rødt skal fjernes det med grønt er nye tilføjelser. Artikel 1. Navn, område og hjemsted

V E D T Æ G T E R. Vedrørende vedtægtsændringer: Det med rødt skal fjernes det med grønt er nye tilføjelser. Artikel 1. Navn, område og hjemsted V E D T Æ G T E R Vedrørende vedtægtsændringer: Det med rødt skal fjernes det med grønt er nye tilføjelser Artikel 1 Navn, område og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Nørgård Koloniens Grundejerforening.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Artikel 1. Navn, område og hjemsted

V E D T Æ G T E R. Artikel 1. Navn, område og hjemsted V E D T Æ G T E R Artikel 1 Navn, område og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Nørgård Koloniens Grundejerforening. 2. Dens område er ejendommene beliggende indenfor det område, som er skitseret/afgrænset

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG Revideret 5. april 2018 Side 1 af 5 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vestre Solvang med hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

1 Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris.

1 Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris. Love for Andelsselskabet Bjergby Mark Vandværk. 1 Selskabets formål er at forsyne medlemmernes ejendomme samt eventuelle andre forbrugere med godt vand til billigst mulige pris. 2 Som medlem af selskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK Nyrevideret udgave februar 2014 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK Teksten i 2 Foreningen sørger for drift og vedligeholdelse af fællesantenneanlægget er fjernet. 1 Foreningens navn er «Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Indholdsfortegnelse NAVN HJEMSTED OG FORMÅL... 1 MEDLEMMERNE OG DISSES FORHOLD TIL FORENINGEN... 1 GENERALFORSAMLINGEN... 3 Bestyrelsen..4 REVISOR OG REGNSKAB... 5 SÆRLIGE BESTEMMELSER... 6 GODKENDELSEER

Læs mere

OVERORDNEDE VEDTÆGTER

OVERORDNEDE VEDTÆGTER OVERORDNEDE VEDTÆGTER BRØNDBY STRANDS IDRÆTSKLUB VEDTÆGTER FOR BRØNDBY STRAND IDRÆTSKLUB 1 Klubbens navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er BRØNDBY STRANDS IDRÆTSKLUB (BSI) og dens hjemsted er Brøndby

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

1. Navn 2. Formål 3. Medlemmer

1. Navn 2. Formål 3. Medlemmer 1. Navn Stk. 1: Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vingeager", dens hjemsted Glostrup kommune. Stk. 2: Foreningens vedtægter vil være at godkende af kommunalbestyrelsen for Glostrup kommune, ligesom

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK 1. NAVN Foreningens navn er Make-A-Wish Ønskefonden Danmark. 2. HJEMSTED Foreningens hjemsted er i Danmark. 3. FORMÅL 3.1 Foreningen har til formål at opfylde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten".

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tornerosebugten. ADVOKATFIRMA KAI MICHELSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Gram vandværk. April 2018

Vedtægter for. Andelsselskabet Gram vandværk. April 2018 Vedtægter for Andelsselskabet Gram vandværk 2018 April 2018 April 2018 Indhold 1 Navn og Hjemsted... 4 2 Formål... 4 3 Andelshavere... 4 4 Medlemmers rettigheder... 5 5 Medlemmers forpligtelser og hæftelser

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING

VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING VEDTÆGTER FOR HOBRO HANDELSSTANDSFORENING 1 Foreningens navn er Hobro Handelsstandsforening. Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune, og dens adresse er formandens. 2 Foreningens formål er: a) at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Aarby Fritidscenter Melbygade 2 C 4400 Kalundborg Aarby Fritidscenter er en selvejende institution med hjemsted i Kalundborg Kommune. 1 2 Institutionens formål

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N

Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N -1- Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er: Grundejerforeningen Askehøjen. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. 1. 2. Grundejerforeningens formål

Læs mere

Vedtægter for. grundejerforeningen. Engmosen

Vedtægter for. grundejerforeningen. Engmosen Vedtægter for grundejerforeningen Engmosen Vedtægter for grundejerforeningen Engmosen 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Engmosen. Dens hjemsted er Næstved kommune. Foreningens vedtægter vil være

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ÅBJERG VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ÅBJERG VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ÅBJERG VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Åbjerg Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening.

Vedtægter. for. Højbyens beboer- og grundejerforening. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. Vedtægter for Højbyens beboer- og grundejerforening Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Højbyens beboer- og grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Kalundborg Kommune. 3.

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

VEDTÆGTER for A/S LØVSTRUP PLANTAGE

VEDTÆGTER for A/S LØVSTRUP PLANTAGE J. nr. V-09-10065 MJ/SM VEDTÆGTER for A/S LØVSTRUP PLANTAGE 1. Selskabets navn er A/S LØVSTRUP PLANTAGE, CVR nr. 10 79 88 17. Dets hjemsted er Skjern kommune. 2. Selskabets formål er at besidde, udnytte

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LØNSTRUP VANDVÆRK ApS

VEDTÆGTER FOR LØNSTRUP VANDVÆRK ApS A D V O K A T F I R M A E T L E D E T & W I L L A D S E N B R I N C K S E I D E L I N S G A D E 9 9800 H J Ø R R I N G J. nr. 13-16-10714 03.09.2012A VEDTÆGTER FOR LØNSTRUP VANDVÆRK ApS Selskabets navn,

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Begravelseskassen for funktionærer i Privatbanken A/S (afviklingskasse) april 2015 (side 1 til 8) Navn og hjemsted

Vedtægter for Begravelseskassen for funktionærer i Privatbanken A/S (afviklingskasse) april 2015 (side 1 til 8) Navn og hjemsted Navn og hjemsted 1 Kassens navn er Begravelseskassen for Funktionærer I Privatbanken A/S (afviklingskasse), og dens hjemsted er Københavns Kommune. Formål 2 Stk. 1 Kassens formål er umiddelbart efter et

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug.

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. GI Vedtægter 1. Navn Organisationens navn er: "GenvindingsIndustrien". 2. Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. 2.2 Organisationens

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Særslev Forsamlingshus. Vestergade 22 Særslev Søndersø

VEDTÆGTER. For. Særslev Forsamlingshus. Vestergade 22 Særslev Søndersø VEDTÆGTER For Særslev Forsamlingshus Vestergade 22 Særslev 5471 Søndersø Foreningens navn er Særslev Forsamlingshus, og dens hjemsted er Særslev sogn i Nordfyns Kommune. 1. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

LOVE LANDINSPEKTØRFORENINGEN. i912 FOR. Falkonerallé 11

LOVE LANDINSPEKTØRFORENINGEN. i912 FOR. Falkonerallé 11 LOVE FOR LANDINSPEKTØRFORENINGEN i912 F r e d e r i k s b e r g b o g t r y k k e r! Falkonerallé 11 A. F oreningens Form aal, 1. Foreningens Formaal er at varetage Landinspektørernes Interesser, at virke

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

VEDTÆGTER for Hotel Skagenklit A/S

VEDTÆGTER for Hotel Skagenklit A/S 328-206304 JJO/jjo 07.04.2018 VEDTÆGTER for Hotel Skagenklit A/S Advokatfirma 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hotel Skagenklit A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der oprindelig er stiftet som interessentskab i 1906, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hornbæk Vandværk a.m.b.a. Selskabet har

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. 1.2 Foreningens hjemsted er Næstved Kommune 2 2.1 Foreningens formål er i nøje overensstemmelse med lokalplan

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

Landinspektørforeningen.

Landinspektørforeningen. LOVE for Landinspektørforeningen. & Jehny Lazarus, Ittfbenhay^ V. A. Foreningens Formaal. i- Foreningens Formaal er at varetage Landinspektørernes Interesser, at virke til Gavn for og Sammenhold i Standen,

Læs mere

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer Vedtægter For Nimtofte Vandværk A.m.b.a CVR nummer 34775702 Stiftet den 1 januar 2013 1 VEDTÆGTER FOR NIMTOFTE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa J.nr. 217067 LKP/BC VEDTÆGTER FOR SELKÆR MØLLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Selkær

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Over-Jerstal Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Haderslev Kommune. FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. for. Gnaverhavens Grundejerforening

Vedtægter. for. Gnaverhavens Grundejerforening Vedtægter for Gnaverhavens Grundejerforening 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Gnaverhavens Grundejerforening. Stk. 2 Hjemsted er Guldborgsund Kommune. Foreningen omfatter 193 parceller

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

Hedehusene Østre Vandværk a.m.b.a.

Hedehusene Østre Vandværk a.m.b.a. Vedtægter Hedehusene Østre Vandværk a.m.b.a. 1 Navn og formål Selskabet er stiftet den 11. januar 1906 som et interessentskab med navnet I/S Hedehusene Østre Vandværk. På selskabets generalforsamling den

Læs mere

I/S St. Rørbæk Vandværk

I/S St. Rørbæk Vandværk Vedtægter for I/S St. Rørbæk Vandværk 2005 Vedtægter for I/S Store Rørbæk Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er stiftet i 1966, er et interessentskab, hvis navn er I/S Store Rørbæk Vandværk. Selskabet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN

GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN SMEDEFABRIKKEN Vedtaget på stiftende generalforsamlingen den [INDSÆT] 2017 Kap. 1. Navn og formål 1. Grundejerforeningens navn er: "Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vrads Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav 1 Navn om område Foreningens navn er grundejerforeningen Åsum Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. Nr.

Læs mere

Vedtægter for. Herning Ishockey Klub

Vedtægter for. Herning Ishockey Klub Vedtægter for Herning Ishockey Klub 1. Klubbens navn er Herning Ishockey Klub. Klubben er medlem af Danmarks Ishockey Union. 2. Foreningens formål er gennem sociale arrangementer og aktiviteter i øvrigt,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ØSTPARKEN 1. Revideret af Generalforsamlingen 26. april 1983 2. Revideret af Generalforsamlingen 29. april 1989 3. Revideret af den ekstraordinære Generalforsamling 8.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Kap.1.Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet. 2 Foreningen har hjemsted i Århus Kommune i Århus,

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub Vedtægter for Aarhus Skøjteklub 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab og indmeldelse 4 Udmeldelse 5 Kontingent og restance 6 Udelukkelse og eksklusion 7 Ordinær generalforsamling 8 Dagsorden for generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kirke Hyllinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 1 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Agerbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Varde Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a.

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Bestyrelsens forslag til ændring af vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn

Læs mere

Dragør Bådelaug. Vedtægt 2015

Dragør Bådelaug. Vedtægt 2015 Dragør Bådelaug Vedtægt 2015 1 NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Dragør Bådelaug. 2. Dragør Bådelaug er stiftet den 18. jan. 1977. 3. Bådelaugets stander er hvid med blå kant og med Dragør Lodstårn

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Klubbens navn og Formål 1 Klubbens navn er Rungsted Ishockey Klub (RIK). Klubbens hjemsted er Hørsholm kommune. Klubben er stiftet den 1. januar 1941 2.1 Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Thorsager. 2. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup kommune under Taastrup ret,

Læs mere

Foreningen Nyord Havns vedtægter

Foreningen Nyord Havns vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Nyord Havn og hjemstedet er Nyord, 4780 Stege. 2 Formål Foreningens formål er at drive og vedligeholde Nyord Havn i funktionsmæssig, lovlig og forsvarlig

Læs mere

Nørresundby Grundejerforening

Nørresundby Grundejerforening Nørresundby Grundejerforening Generalforsamling Torsdag den. 18.April 2013 i Nørresundby Bank, Torvet, 9400 Nørresundby Generalforsamlingen starter kl. 18.30 ( se dagsordenen på side 4 ) Når generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter. for. Toftegaardens grundejerforening. Navn & hjemsted

Vedtægter. for. Toftegaardens grundejerforening. Navn & hjemsted Vedtægter for Toftegaardens grundejerforening 1 Navn & hjemsted Foreningens navn er: Toftegårdens Grundejerforening. Dens hjemsted er Mørkhøj by, Mørkhøj Sogn, Gladsaxe politikreds, og dens stiftelsesdag

Læs mere

J.nr.: 05-59485. Vedtægter. Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237

J.nr.: 05-59485. Vedtægter. Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237 J.nr.: 05-59485 Vedtægter Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S CVR-nr. 26327237 1. Selskabets navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Midtfyns Elforsyning Forsyningspligt A/S. 1.2. Selskabets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER for 1

LOVE & VEDTÆGTER for 1 LOVE & VEDTÆGTER for 1 Vedtægter for Morsø Moto Cross Klub Indhold 1 Foreningens navn og hjemsted 2 Foreningens formål 3 Medlemsskab af organisationer 4 Optagelse af medlemmer 5 Kontingent 6 Udmeldelse

Læs mere

Vedtægter For Hvalsø Brugsforening. (Begrænset ansvar)

Vedtægter For Hvalsø Brugsforening. (Begrænset ansvar) Vedtægter For Hvalsø Brugsforening (Begrænset ansvar) Navn og hjemsted: Par. 1: Foreningens navn er Hvalsø Brugsforening Amba. Brugsforeningen har sit hjemsted i Hvalsø. Formål: Par. 2: Brugsforeningens

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Torsted Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens kommune. 1 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Skærbæk Vandværk Amba Brøns Skovvej 2 A, 6780 Skærbæk VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter. er alle nuværende ejere. er man pligtig til at meddele foreningen dette.

Vedtægter. er alle nuværende ejere. er man pligtig til at meddele foreningen dette. Vedtægter GRUNDEJERFORENINGEN for LØVSANGERPARKEN 1. Foreningens navn er "GRUNDEJERFORENINGEN LØVSANGERPARKEN". 2. Foreningens HJEMSTED er Roskilde kommune under Roskilde ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere