Anders Raad forklarer kort at det er en forening, og hvordan det kører. Det essentielle for at der blevet lavet en forening i 2014 er flg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anders Raad forklarer kort at det er en forening, og hvordan det kører. Det essentielle for at der blevet lavet en forening i 2014 er flg."

Transkript

1 Generalforsamling Glasnettet d. 01.oktober 2016 kl Valg af dirigent Valg af referent Anders Raad Mette Birk Deltagere på mødet: Claus Møller, Helle Rønholm, Tchai Munch, Louise Moeslund, Uffe Morell, Viki Norman Kert, Susanne Jøker Johnsen, Kaj Fjendbo Jørgensen, Leif Møller Nielsen, Laila Devalie (Clausen), Leni Bille, Rikke Bruzelíus, Anja Kjær, Stig Persson, Per- René Lasen, Karin Mørch, Ned Cantrell, Niels Ole Frandsen, Amy Krúger, Catrine Christensen, Mikkalina Nordberg, Erna Møller, Mette Backhaus Kamlarczyk, Pia Nissen, Henrik Moeslund, Micha Karlslund, Jytte Mørch, Torben Jørgensen, Thorkild Thomsen, Benny C, Leif Vange, Andreas Poulsen, Ayoe Fuglsang, Lene, Højlund, Anne Flohr, Marie Sander Kaas, Alexander Kirkeby, Else Hildebrandt Drejø, Laura Sonne Lund, Karen Lise Krabbe, Lotte Thorsøe, Mette Bülow Duus, Karina Malling, Nanna Backhaus Brown, Trine Drivsholm, Aoife Soden, Harvey Mear, Tobias Møhl, Christian Edwards, Elna M. Jolom, Lotta Waltersson, Tracey Weston, Lise Eggers, Jørgen Jørgensen, Erik Meaker, Ida Wieth, Mikkel Yerst, Jan Kock, Christina Hellevik, Anders Raad, Mette Birk Besluttet at mødet skal slutte kl pga. dagens program. Louisa Moeslund Indkommende forslag budget fra glasnetmødet Ebeltoft Anders Raad Ændring i dagsorden, springer til ned til punktet med foreningen og ændring i dennes struktur. FORENINGSMODEL Leif Møller Bagrunden for mailen fra Ebeltoft gruppen er at lave foreningsformen om, så den i højere grad ligner de tidligere år. Ønske at have en bestyrelse, som er valgt fra år til år. Skal det være en forening med bestyrelse eller forening, bestyrelsen består af tidligere og kommende glasnetmøde arrangører? Hvor der f.eks. er et par tovholdere. Tidligere har Anders Raad og Jan Koch været tovholdere for glasnettet og møderne. Micha Karlslund Vil gerne have det til at flyde lidt lettere. En løsere model. Ikke så tung bureaukratisk. Anerkender at der er brug for administration, og Hanne fra Glasmuseet indvilliger i at gøre det for ca kr/årligt. Hanne vil kunne opkræve kontingent og styre regnskabet. Ebeltoft gruppen har talt med en bank vedr. konto osv. Banken foreslog en konto, som bliver koblet på en privatperson, som er gældsfri m.m.. Personen hæfter ikke personligt. En kasser, som styrer ind- og udbetalinger. Hjemmesiden kan kobles fra PBS, så man slipper for den tunge PBS- del og den tunge database på hjemmesiden. Hjemmesiden trænger til fornyelse. Jan Kock PBS koster nu knap 2300 kr. Erik Meaker Havd er status pt.? Forening eller ikke en forening? Anders Raad forklarer kort at det er en forening, og hvordan det kører. Det essentielle for at der blevet lavet en forening i 2014 er flg.:

2 Hvis kontoen står i privat navn så indgår kassebeholdning ( kr.) i bodeling ved eventuel død eller skilsmisse. Nu kan kontoen tilgås af kasseren. Med foreningskonto har vi mulighed for betalinsservice. Medlemmer er dårlige til at betale, og melde ind og ud. Betalingsservice hjælper utrolig meget på det. En gave fra himlen iflg. Anders J Christina Hellevik Vil gerne høre fra Anders og Jan, som i mange år har været tovholdere og en form for en skyggebestyrelse, hvordan det har fungeret og hvad de har lavet? Jan Kock forklarer Anders og Jans rolle. Samling af folk, som har været begejstret for glas,, årligt glasnetmøde osv. Strukturen har manglet. De har derfor samlet alt op. Fået noget til at arrangere næste års møde osv. De har gjort uden mandat fra nogen, lettelse at der er nu er mandat fra alle. Alle bestemmer nu via det lille folketing vi nu er. Mette Bülow Duus spørger hvad er problemet med PBS? Anders Raad Vi har nu hjemmeside, database og PBS. PBS medlemmers adresse m.m. bliver sendt til PBS, som ajourfører hvem der har betalt, meldt PBS fra osv. PBS er en tung del på hjemmesiden. Database holder styr på foreningens medlemmer. Micha Karlslund Har tillid til kontoindehaver og dennes familie, at vi nok skal få pengene af familien osv. Vi skal ikke underkende sådan som glasnettet har kørt tidligere. Leif Møller død og skilsmisse kan ændre folk Risiko for at penge går et forkert sted hen. Der sidder folk bagved, som vi ikke kender. Tchai Munch PBS og driften af hjemmesiden med database og PSB skal ligges sammen for at give et reelt billede af hvad det koster. Dette er et større beløb end 2200kr. Jan Kock synes at databasen på hjemmesiden er vigtig, da mange søger på den. I snit 50 pers. om dagen. Leif Vange Forkæmper for anarki. Nu med en forening - følg de regler som der er for en forening og kør MAKSIMUM anarki. Rullende bestyrelse. Trine Drivsholm forslag på at kasser er Hanne fra Glasmuseet. Anders Raad Foreningens vedtægter er copy paste fra sportsforening. Skal ændres så det passer til glasnettet. Leif Møller maksimum = Jan og Anders. Vigtighed er historikken. Blive hængende. Tchai Munch Ebeltoft gruppen manglede kommunikation, oplysninger. Gerne mere fyldestgørende info fra bestyrelse. Anders Raad forslag på ny forening. Kaldet Ebeltoft- forslaget Anders- Jan. Hvert år vælges formand + kasser øvrige medlemmer, hvoraf mindst 2 er kommende arrangør af glasnetmødet. Glasnetmødet er øverste myndighed.

3 Erna Møller forslag vælges for 2 år på skift. Helle Rønholm Formålet er glasnetmødet. Vigtig at der er kommende medlemmer med. Christina Hellevik støtter op om at der er kommende arrangør af glasnetmødet, som er med i bestyrelsen. Anders Raad anbefaler at vi holder fast i foreningskonto og at kasseren er en blandt foreningens medlemmer. Myndig person, som kan tilgå kontoen. Ida navnene på de to kommende arrangører medlemmer skal nødvendigvis ikke navngives på generalforsamlingen, men kan vælges af arrangørgruppen efterfølgende. Jan Kock svaghed at der er udskiftning hvert år - kontinuiteten forsvinder. Forslag på at der kommer et konkret udkast til vedtægter, som medlemmerne efterfølgende tilkendegiver eller ej. Leif Vange formand og kasser i bestyrelsen bliver siddende, så det kun er glasnetmøde arrangørerne, som udskiftes hvert år. Tchai Munch synes at det er et godt forslag fra Jan, hvor bestyrelsen laver et udkast og medlemmer beslutter. Susanne Jøker man skal have ekstraordinær generalforsamling for at kunne godtage vedtægterne og stifte foreningen. Micha Karslund forslår lav forslagene nu og 20 min. pause. Micha, Mikkel og Anders skal skrive forslagene. Forslag til foreningen 1. nedlægge Nets og med personlig konto 2. PBS og Nets, som styrer alt med betalingen. Christina Hellevik alt sker ikke automatisk med PBS, google- groups, fælles mails osv. Hun har siddet med tilmeldinger til dette års glasnetmøde, og der er flere som ikke har modtaget mails når de er sendt ud via fællesmailen. Tchai Munch fortæller at med glasnettet hænger op på ens mailadresse. Hende og Finn havde f.eks. fælles mailadresse, hvilket gjorde det svært at framelde kun ham og ikke hende. Karen Lise Krabbe synes det er en forkert rækkefælge snakken kommer i. Skal vi ikke have hjemmeside snakken før for at kunne tage en beslutning og foreningen, PBS, database osv. Claus Møller man kan selv framelde sig google gruppen. Hvilket kan være sket siden folk ikke får info. Kan man sætte mails op på en anden måde end google gruppen, så alt info går direkte til mailen? Anders Raad der har været stor oprydning i googlegruppen på det seneste. Nogle er blevet smidt ud pga. manglende betaling.

4 Else Hildebrandt Drejø Ny indmeldt i foråret. Har intet info fået via fællesmail m.m. Christina Hellevik synes ikke vi skal træde vande til næste år. Gør det nu eller hold ekstraordinær genereal forsamling inden næste års møde. Mikkel Yerst synes at vi skal finde en løsning nu. Vi er historisk mange til mødet, så mange kommer der sandsynligvis ikke til de kommende glasnetmøder. Sune webmaster ankommer. Klapsalver!! Sune forklarer at man kan afmelde google gruppen, hvilket kan være sket for nogen enten bevidst eller ved en fejltagelse. Ved indmeldelse får man en info mail. Kasser aktivere og personen får en aktiveringskoden. Studerende skal ikke betale. Men proceduren skal måske ændres for dem, så de f.eks. er aktive fra starten? Nogle mails kan også gå i spamfilteret. Så folk skal selv tjekke for dette. Sune ser det ikke som et stor problem, men enkelte i forsamlingen synes at er et problem, da Christina har flere - 6 pers. som f.eks. ikke har fået info den vej. Dem som har problemer skal komme til Sune så de sammen kan finde løsningen. Det er sikkert noget med at folk har ændret deres mail og ikke fået det gjort det på glasnettet.dk osv. Anders Raad højeste prioritet at få mail- listen problemet løst. Det skal løses, så alle får info. Uffe Morel Har fået ny mail adresse, og huskede at få det gjort på glasnettet. Det er nemt selv at gøre og Sune er en stor hjælp! Anders Raad opsummering, og derefter 15 min. pause. Gruppen, Anders, Mikkel, Micha, Ida laver et nyt forsalg i pausen. Gennemgås efter pausen og vedtages. Penge, databasen, maillisten skal hænge sammen. Databasen er meget vigtig for foreningen. Claus Møller skal det være formand + kasser + 2 fra forrige + 2 fra kommende glasnetmøder? Forklaring: alle bliver valgt for et år. Og kan blive genvalgt. 15 min. pause VEDTÆGTÆNDRINGER Rettelser. General forsamling fastsætter kontingent. General forsamlingen ændres til oktober Ændringer skal være i hænde 1. mdr. før. Formanden eller kasseren indkalder til bestyrelsesmøde Regnskabsåret fra årsmøde til årsmøde. Tilføjelse: 5 gratis pladser til studeende, som betales til af glasnettet. HJEMMESIDE Vi trænger til en ny hjemmeside!!! Ideer til det grafiske. Christina Hellevik forslag til en gruppe som står for hjemmeside. Gerne bestående af Sune og Tchai + et par mere, som primært skal stå for at lave det grafiske. Anders Raad Glasnettet giver lidt penge til det. F.eks kr.

5 Grafisk og informationer. Udvalget består Laila, Tchai, Sune og Jan. Kaj Fjendbo Er hjemmesider generelt ikke ved at være outdated? Facebook i stedet? Sune forklarer trafikken på siden Snit 50 om dagen, 1-1,5 min i snit. Mange ser på vis- medlem. Nu er alt på forsiden. Christina Hellevik siden er svært at navigere på, den er ustruktureret. Ønsker i stedet en enkel hjemmeside med link til medlemmer. Facebook gruppe for medlemmer. Micha Karlslund tilslutter at hjemmesiden skal være så enkel som muligt. Sune Mange finder via google search. Finder via glasnettet og klikker videre til det pågældende medlems hjemmeside. Anders Raad dumt ikke at beholde søgefunktionen. Catrine Christensen vil gerne have en diskussion om hvad vi skal bruge hjemmesiden til? Info om udstillinger? Hvem henvender vi os til? osv. Micha Karlslund vi medlemmer får ikke opdateret på glasnettet- hjemmesiden. Else Hildebrandt Drejø vigtigt med info om skoler. Hjemmesiden skal have en statisk karakter. Leif Møller Hjemmeside skal henvende sig udadtil. Morten Ledet Glastip underside med hans informationer. Facebook side for medlemmer. Harvey Mear Hvad bruger vi andre hjemmeside til? Vi skal tænke på samme måde, som andre bruger vores hjemmesider til. Det skal glasnettet kunne! Christina Hellevik Sæt ikke ambitionsniveauet for højt, da vi får ikke opdateret så ofte som vi burde gøre. Laila Glasnette skal være udadtil for at profilere glaskunsten generelt. Få folk til at vise mere interesse. Trine Drivsholm Erfaring siger, at vi skal forenkle det. Vi opdatere ikke og bruger det ikke i det daglige. Folk kan komme derfra med forkerte oplysninger, da vi ikke opdatere. Facebook kan vi bruge aktivt til at kommunikere internt. Hjemmeside udadtil med info, som en samlet forening. Anders Raad Faktuelle oplysninger 226 kr. for selve hjemmesiden om året. Sune vil gerne servicere hjemmesiden, men er ikke redaktør. Find f.eks. som er redaktør? KONKLUSSION Nyt grafisk udtryk, men bibeholde søgefunktion, og div. informationer.

6 NYE VEDTÆGTER Anders fremlægger de nye vedtægter, som er blevet revideret i pausen. 6. Skt. 1. Fjerner at det skal være kommende arrangør, da det udelukker at andre kan melde ind. Afstemning om de nye vedtægter sker ved håndsoprækning. Overvejende flertal på generalforsamlingen stemmer for, for de nye vedtægter. Ida Der står ikke i de nuværende vedtægter at forslag til vedtægtsændring skal være bestyrelsen i hænde før generalforsamlingen. Det skal med ind i de nye. REGNSKAB Jan fremlægger regnskab for 2015/2016. I år er regnskabet blevet revideret af Kaj. Micha Karlslund hvad går webmaster beløbet til? Sune svarer ændringer på siden, indberetninger til PBS, vedligeholdelse af mail- listen, fotos ændring af koder fra f.eks. picasa til google. Størstedelen af arbejdet er medlemsadministration. Susanne Der er måske nogle ting, som ikke er nødvendige. Forslår at det er hjemmeside- udvalget som definere hvad der er behov for på siden. Promovering, reklamer skal de være der? Louisa Moeslund Skal webmasterposten ændres til f.eks. Hanne fra Glasmuseet, så der er flere penge til glasnetmøderne, som jo er det vigtigste. KONTINGENT m.m. Generalforsamlingen beslutter at kontingent bibeholdes på 200 kr. Der gives kr. til glasnetmøde fribilletter til studerende betales af glasnettet. Er skrevet med i de nye vedtægter. KOMMENDE GLASNET- MØDE m.m Århus. Mikkel Yerst, Mette Bülow Duus og Rikke Stenholdt Lønstrup. Leif Vange. Jan Kock i 2017 er der et nordisk glas samling på Boda. Arrangeres af nordisk komite, som allerede er i gang med forberedelserne. Jan spørger om det er noget glasnettets medlemmer ønsker at være med til? Medlemmerne ønsker mere information. Bestyrelsen må gerne arbejde videre med det fastslår generalforsamlingen. VALG TIL BESTYRELSEN Jan Kock og Anders Raad som tovholdere (formand og kasser) Mette Bülow Duus, Mikkel Yerst og Rikke Stenholdt som kommende glasnetmøde- arrangør.

7 Christina Hellevik fra dette års glasnetmøde- arrangør Kaj Fjendbo og Leif Møller som revisorer. Klapsalver fra forsamlingen til den nye bestyrelse! UDDANNELSEN Mikkel Yerst fortæller kort om uddannelsen, som er baseret på praktik og skoleophold. Er værkstederne interesseret i praktikanter? Ann Rosendahl har sendt mail rundt for ca dage siden. Henviser til denne mail. Kaj Fjendbo der vil være nogle tekniske krav tril værkstederne for at kunne tage praktikanter. Claus Møller målet med uddannelsen er også at folk skal kunne komme i arbejde efter endt uddannelse. Er der arbejde nok til dem? Mikkel Yerst faget skrumper og vi skal selv være med til at bibeholde faget. Trine Drivsholm hvorfor starte en ny skole, når man har skolen på Bornholm? Ida Skolen på Bornholm, står over for nogle ændringer i det kommende år. Hun foreslår afvente og se hvad er sker der. Else Hvorfor ikke samarbejde med Sverige, når der er så gode skoler der. KONKLUSSION Arbejdet med uddannelsen sættes i bero og afventer hvad der sker på Bornholm.

Referat Generalforsamling i Glasnettet den 13. september 2015

Referat Generalforsamling i Glasnettet den 13. september 2015 Referat Generalforsamling i Glasnettet den 13. september 2015 Deltagere: Anders Raad, Rikke Bruzelius, Jane Helledie, Mikkel Yerst, Karen Lise Krabbe, Rikke Stenholt, Kirsten Lindmann, Lene Højlund, Anja

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Vandreforeningen STREJFERNE

Vandreforeningen STREJFERNE Vedtægter for Vandreforeningen STREJFERNE 1 Navn og hjemsted Navn: Vandreforeningen Strejferne Tilsluttet Dansk motions forbund (DMF) & Lolland Sportsråd Stiftet den 4. September 1979 Foreningen er hjemhørende

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested Haraldsted den 11. oktober 2011 Til stede: Thorkild, Aase, Marianne, Lisbeth webmaster: Jørgen Etisk udvalg: Lotte Messeudvalg: Susan Weber Ikke tilstede: Anne Mette, Nina (bogholder) Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægt for Foreningen OVNHUS

Vedtægt for Foreningen OVNHUS Vedtægt for Foreningen OVNHUS 1. Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen OVNHUS. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune 2. Formål Foreningens formål er: a. Primært en gang årligt

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017

Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017 Vedtægter for Albertslund Gamerz pr. 19. april 2017 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Albertslund Gamerz. Stk. 1.1. Det forkortede navn A GamerZ benyttes i daglig tale og til markedsføringsformål.

Læs mere

Forslag til stiftelse af en vejforening for Kattehalevej, Vestre Teglværksvej, Falkenhøjvej, Lerbjergstien.

Forslag til stiftelse af en vejforening for Kattehalevej, Vestre Teglværksvej, Falkenhøjvej, Lerbjergstien. Forslag til stiftelse af en vejforening for Kattehalevej, Vestre Teglværksvej, Falkenhøjvej, Lerbjergstien. Forslaget indebærer at: Der stiftes en vejlaugs forening. (medlemmer er kun dem der betaler,

Læs mere

Medlemmer af foreningen Orø Nyt årsmødet 6/3 2014

Medlemmer af foreningen Orø Nyt årsmødet 6/3 2014 Medlemmer af foreningen Orø Nyt årsmødet 6/3 2014 Anette Boldt Birte Elzer Britta Holscher Carin Brandt Elspeth Barrie Larsen Grethe Diedrichsen Henrik Persson Ib Ballisager Jens Johan Dahlkild Lene Asbjørn

Læs mere

Støtteforeningen TUBAs Venner

Støtteforeningen TUBAs Venner UDKAST VEDTÆGTER FOR Støtteforeningen TUBAs Venner 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Støtteforeningen TUBAs Venner, forkortet TUBAs Venner. Den har hjemsted i Silkeborg Kommune. Hovedadressen er hos

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

DYKKEHISTORISK SELSKAB

DYKKEHISTORISK SELSKAB DYKKEHISTORISK SELSKAB Oplæg til strukturering af selskabet Selskabet har nu eksisteret i 14 år. Opgaver der løses af selskabet i relation til selskabets formål er primært: Afdækning af den danske dykkehistorie.

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Broderlaug

Vedtægter for Svendborg Broderlaug 1. Navn og hjemsted 2018. Foreningens navn er Svendborg Broderlaug. Foreningen er stiftet den 18. januar Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningen er ikke en del af en anden organisation. 2.

Læs mere

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Indholdsfortegnelse 1 Organisationens navn... 2 2 Organisationens formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Medlemmets pligter... 2 5 Kommunikation... 3 6 Generalforsamling...

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. Love

Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. Love Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. 1. Navn og tilslutning: Love Foreningens navn er Gentofte hospitals sportsforening Foreningen er stiftet den 13. august 1946. På ny igen ved generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Albertslund Gamerz

Vedtægter for Albertslund Gamerz 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Albertslund Gamerz. Stk. 1.1. Det forkortede navn A GamerZ benyttes i daglig tale og til markedsføringsformål. Stk. 1.2. Domænenavnet er primært agamerz.dk

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor. Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009

Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor. Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009 Vedtægter for foreningen Århus Internationale Gospelkor Vedtaget på stiftende generalforsamling den 18.maj 2009 1. Navn og formål 1.1 Foreningens navn er Århus Internationale Gospelkor 1.2. Foreningen

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Svend Gønge

Vedtægter for Foreningen Svend Gønge Vedtægter for Foreningen Svend Gønge 1. Foreningens navn Foreningen Svend Gønge, forkortet FSG. 2. Foreningens hjemsted Stk. 1. Lundby, Vordingborg Kommune. Stk. 2. Foreningens hjemsted kan flyttes til

Læs mere

Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands. SwingShoes hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands. SwingShoes hjemsted er Københavns Kommune. SwingShoes vedtægter Foreningens vedtægter (revideret ved generalforsamling i 2015) 1. Navn og adresse samt stiftelse Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted

Vedtægter for Oecon I Odense E Navn og hjemsted Vedtægter for Oecon I Odense E16 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Oecon i Odense. Foreningen har hjemsted ved Syddansk Universitet, campus Odense. 2 Foreningens formål Foreningen har til formål,

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for Den Demokratiske Skole

Vedtægter for Den Demokratiske Skole Vedtægter for Den Demokratiske Skole 1. Navn og tilhørsforhold 1.1. Foreningens Navn er: Den Demokratiske Skole 1.2. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune 2. Formål 2.1. Foreningens formål er at opretholde

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

Vedtægter. Helsingør Motorbådsklub. Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR

Vedtægter. Helsingør Motorbådsklub.   Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR 2019 Vedtægter Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR VEDTÆGTER FOR HELSINGØR MOTORBÅDSKLUB 1. Navn og hjemsted 2. Formål Klubbens navn er HELSINGØR MOTORBÅDSKLUB(HMK). er stiftet den 7. august 1934. s hjemsted

Læs mere

Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter.

Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter. Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 1 01. Navn og tilholdssted.... 2 02. Foreningens formål.... 2 03. Medlemmer.... 2 04. Generalforsamlingen....

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Sabro Kunstforening. Vedtægter. 1 Foreningens navn: 3 Formål: 4 Medlemskab: Sabro Kunstforening.

Sabro Kunstforening. Vedtægter. 1 Foreningens navn: 3 Formål: 4 Medlemskab: Sabro Kunstforening. Sabro Kunstforening Vedtægter 1 Foreningens navn: Sabro Kunstforening. 2 Foreningens adresse: Formandens adresse er foreningens adresse 3 Formål: At udbrede kendskabet til og fremme interessen for kunst

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus Vedtægter for CVR: 34 78 02 42 v. Jan Wissing Spangaa, Vistoftparken 49, 8471 Sabro, Tel: +45 21832058 info@shinshintoitsu.dk - www.shinshintoitsu.dk ~ 1 ~ Vedtægter for Shin Shin Toitsu Aikido Aarhus

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark 1. Navn, hjemsted, baggrund og formål Stk. 1: Foreningens navn er Fortællere i Danmark. Foreningens hjemsted er Odense. Fortællere i Danmark er en forening

Læs mere

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup Vedtægter Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup - 2017 Idrætsforeningen AKTIVISTERNE Vedtægter 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er : IF. AKTIVISTERNE og er hjemmehørende i Herlev/Ballerup Kommune.

Læs mere

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 1. Valg af dirigent. Maj-Britt blev valgt. Og erklærer den ekstraordinær generalforsamling for lovlig. 2. Valg af 3 stemmetællere. Stemmetællere valgt.

Læs mere

Referat Generalforsamling i Tribadernes Net den 2015.03.01

Referat Generalforsamling i Tribadernes Net den 2015.03.01 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Koordinationsgruppens og øvrige gruppers beretning 5. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab og budget 6. Visioner, aktiviteter

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Klubben er stiftet den 1. august 1996. Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Vedtægter for Dansk Hundeskole Roskilde 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er "Dansk Hundeskole Roskilde" Klubbens hjemsted er Roskilde.

Læs mere

Vedtægter og medlemskontingent for foreningen Kunst i midten

Vedtægter og medlemskontingent for foreningen Kunst i midten Vedtægter og medlemskontingent for foreningen Kunst i midten Medlemskontingent 2015 = årligt kr. 600,- Medlemskontingent 2016 = årligt kr. 600,- 1. Foreningens navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter for Reality Bites Oktober 2016 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Reality Bites. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger kassererens hjemadresse. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter. 1. Generelle bestemmelser. 2. Formål, opgaver og tilknytningsforhold. 3. Optagelsesbetingelser. 4. Generalforsamlingen

Vedtægter. 1. Generelle bestemmelser. 2. Formål, opgaver og tilknytningsforhold. 3. Optagelsesbetingelser. 4. Generalforsamlingen 1. Generelle bestemmelser 2. Formål, opgaver og tilknytningsforhold 3. Optagelsesbetingelser 4. Generalforsamlingen 5. Foreningens ledelse 6. Foreningens økonomi 7. Udmeldelse og udelukkelse 8. Foreningens

Læs mere

A. Arrangerer årets premiere tur med Sværd alene eller i samarbejde med SportsDres. B. Arrangerer pirketure generelt.

A. Arrangerer årets premiere tur med Sværd alene eller i samarbejde med SportsDres. B. Arrangerer pirketure generelt. Vedtægter for Torskehalerne 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er: Torskehalerne. Foreningens hjemsted er: [Den til enhver tid siddende formands adresse] Slåenvej 24.2. 2 Formål. Stk.1. Foreningens

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Personaleforeningen i NFS. Vedtægter. Stk. 2. Foreningens hjemsted er NFS, hvis adresse er Dampskibskajen 3, 3700 Rønne.

Personaleforeningen i NFS. Vedtægter. Stk. 2. Foreningens hjemsted er NFS, hvis adresse er Dampskibskajen 3, 3700 Rønne. 1 Foreningen: Stk. 1. Foreningens navn er: Personaleforeningen i NFS. Stk. 2. Foreningens hjemsted er NFS, hvis adresse er Dampskibskajen 3, 3700 Rønne. 2 Formål og funktion: Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Foreningen har hjemsted i Århus Kommune.

Foreningen har hjemsted i Århus Kommune. Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 27. juni 2003 med ændringer fra den ekstraordinære generalforsamling den 30. september 2003. Senest ændret på generalforsamlingen d. 18. april 2012. Vedtægter

Læs mere

28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 28. august 2017 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen i Maribo Svømmeforening indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag d. 27. september 2017 kl. 16.00 i foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningen

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

Love Bælternes Fiskeriforening

Love Bælternes Fiskeriforening Love Bælternes Fiskeriforening 1 Senest opdateret 10/3-2015 Foreningens navn: Bælternes Fiskeriforening. 1 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes fiskerimæssige interesser internt, over for andre

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus Vedtægter for CVR: 34 78 02 42 v. Jan Wissing Spangaa, Vistoftparken 49, 8471 Sabro, Tel: +45 21832058 info@shinshintoitsu.dk - www.shinshintoitsu.dk ~ 1 ~ Vedtægter for Shin Shin Toitsu Aikido Aarhus

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden.

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. V E D T Æ G T E R V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING 1. Foreningens navn er KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. 3.

Læs mere

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK)

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) 2017 1. Klubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Ølstykke Billard Klub (ØBK), der blev stiftet den 23.sept 1974. 2. Klubbens hjemsted er Ølstykke i Egedal

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Formål: 1: Foreningens navn er Køreforeningen YTCC. 2: Foreningens formål er at varetage kørernes interesser og udbrede kendskabet til YTCC i Danmark. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Øster Vedsted Fællesråd (forkortet ØVF) Stk. 2. Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

GREVE BRANDMANDSFORENING

GREVE BRANDMANDSFORENING 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er, stiftet den 15. januar 2002. er en selvstændig økonomisk og administrativ enhed. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. Foreningens formål er at samle

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. 18. S E P T E M B E R 2010 Indholdsfortegnelse Vedtægter:... 3 1 Navn:... 3 Hjemsted:...

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere