En ældre mand får tortur af en lille pige, som skærer hans pik af.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En ældre mand får tortur af en lille pige, som skærer hans pik af."

Transkript

1 Lille Bøddel I En ældre mand får tortur af en lille pige, som skærer hans pik af. En ældre mand drømte i mange år om at få tortur af en lille pige og tænkte på alle de dejlige ting, som pigen skulle gøre ved ham. Han vidste godt at det var umuligt, for der findes ingen små piger, som vil den slags, men hver gang han mødte en pige, forestillede han sig at hun var en ægte pigebøddel. Tankerne gav ham stor glæde, og inderst inde håbede han stadig på at finde sådan en pige. Han kendte da også mange piger i kvarteret, hvor han boede, for han var vellidt blandt børn og voksne, men der var ingen, der vidste noget om hans sære tanker. Så på en måde var han en meget ensom mand. Manden kunne godt have fundet en voksen kvinde som mod betaling ville opfylde hans ønsker, men det ville ikke være lige så dejligt og lige så ydmygende, som hvis det var en lille pige, der gjorde det. Efter lang tid tog manden mod til sig og spurgte en pige, som han havde lært at kende, om hun ville besøge ham og snakke med ham. Det ville pigen godt. Hun var en frisk og glad pige på ni år, og manden bliver meget forelsket i hende. Lidt efter lidt røbede han sine tanker om at få tortur, og til sin overraskelse opdagede han at pigen godt ville høre mere. Fordi pigen lyttede, følte han sig ikke mere så ensom.

2 En dag viste manden pigen sit torturrum. Han havde selv indrettet det med gamle torturredskaber, træpæl og pinebænk. Pigen synes det var spændende, hun ville vide hvordan tingene skulle bruges, og manden forklarede det alt sammen for hende. Jeg vil godt være pigebøddel, sagde hun, så kan jeg lave tortur på dig! Jeg - det - Vil du gerne have tortur? Manden blev forbløffet, han havde ikke for alvor troet at han nogen sinde ville få sin drøm opfyldt, han ville jo gerne det som pigen foreslog, og måske havde han virkelig fundet en pigebøddel efter alle disse år? Men straks kom tvivlen tilbage. Det kan man ikke - dine forældre? I morgen, sagde pigen, mine forældre er ikke hjemme, så kan vi lege tortur. H hvad vil du gøre? Det ved jeg ikke, svarede hun, det finder jeg på. Mens pigen løb hjem, tænkte hun på alt det som manden havde fortalt. Hun synes manden var sød, og glædede sig til legen. Desuden var hun en venlig pige som gerne ville glæde sin ven. Hele natten var manden alene med sine tanker. Han var bange for hvad der skulle ske næste dag, og endnu mere bange for om pigen måske slet ikke kom. Men næste morgen løb pigen igen hen til manden som straks lukkede hende ind.

3 Hej, sagde hun, er du parat? Ja, svarede manden, vil du virkelig? Jeg skal først være hjemme i aften, vi kan lege tortur hele dagen! Manden forstod at det ville blive den bedste dag i hans liv. Hvad skal vi? spurgte han da de var kommet ind i det særlige rum. Vi begynder med samme, sagde pigen, tag dit tøj af! Det varede et øjeblik før manden helt forstod, hvad pigen havde sagt, men så begyndte det at brænde bag hans øjne. Det havde de jo slet ikke talt om! Han havde været alt for genert til at fortælle om den slags. Det måtte være noget pigen selv havde fundet ud af. Han havde mest tænkt sig at hun skulle binde ham til pælen og måske slå ham lidt. At være nøgen over for pigen havde han ikke turdet tænke. Men jeg kan da ikke Er du bange? Nej, men hvis nogen, det er forbudt. Jeg siger det ikke til nogen. Nej men. Manden troede virkelig på at pigen ikke ville sladre. Sådan var hun slet ikke. Pigen smilede til ham, du er bare genert! Jeg er ikke Du skal gøre, hvad jeg siger, sådan er legen.

4 Pludselig var manden mest bange for at pigen alligevel ikke ville torturlegen, at hun ville blive sur og gå sin vej. Han skyndte sig at tage tøjet af undtagen sine underbukser. Da han var færdig, stod han helt stille og mærkede hvorledes pikken voksede i shortsene, han både håbede og frygtede at pigen så det. Det er hun nok for lille til, tænkte han. Pigen sagde: du skal også tage underbukserne af! Nej! Han kan da ikke tage underbukserne af, mens pigen kigger. Det er for frækt. Du skal ikke være genert, fortsatte hun, jeg ved godt, hvordan en mand ser ud uden bukser på. Men, jeg - må jeg ikke nok beholde underbukserne på? Nej. Hvorfor må jeg ikke - vi skal jo bare -? Pigen lo skælmsk og sagde, når man får tortur, må man ikke have bukser på! Det gøs i manden da pigen sagde sådan. Hvordan kunne hun vide den slags?. Det er så flovt, hviskede han. Gør det nu, sagde pigen, du vil jo gerne! Jo, manden ville gerne. Han ville alt det som pigen ville. Han havde altid ønsket at en lille pige ville kigge på ham, når han ikke havde bukser på. Derfor tog han underbukserne af, men holdt alligevel hænderne foran sig. Skammer du dig?

5 Ja, det er meget flovt. Det er fordi, jeg er en lille pige, og du er en gammel mand. De ord gjorde manden endnu mere flov, og fik det til at kilde vidunderligt i hans pik. Han ville så gerne elske med den lille pige, gøre hende nøgen og kærtegne hendes glatte hud, men det var alt sammen for sent. Nu var det pigen som bestemte. Du skal bindes til pælen, fortsatte hun. Åh, hun vil gøre det! Tænkte manden. Han vendte ryggen til pigen og stak hænderne i nogle tovløkker, der sad parat højt oppe på træpælen og trak så de sad stramt om hans håndled. Nu kunne han ikke mere få hænderne ned, og han tænkte at pigen måske vil give ham nogle smæk. Er du bange? spurgte pigen. Manden blev forvirret. Er du bange for piger?" Jeg, nej lidt, hviskede han. Hvorfor er du bange for piger? Jeg vil ikke Sig det nu. Engang - i skolen - nogle piger - de - var slemme. Hvordan det? De - trak bukserne - af mig. Pigen lo, det er da ikke så slemt! Du har jo heller ikke bukser på nu! Manden blev ildrød i kinderne, og hans pik vippede

6 mod træpælen, han var glad for at han vendte ryggen til pigen. Men de Fik du tortur? De sagde, at - de ville - Hvad ville de? De - ville - skære min tissemand - pik - af. Men det gjorde de jo ikke. Nej, men Så er det derfor, du gerne vil have tortur af en pige og have pikken skåret af! Jeg er bange, må jeg ikke nok slippe fri nu? Nej, siger pigen, det er for sent. Hvad vil du? Skære pikken af dig! Jeg tør ikke, hviskede manden. Kom nu, sagde pigen, vend dig om, du skal ikke være genert. Jeg ved godt, at din pik er stiv. Manden forstod at hans lille veninde var meget klog, og at han ikke kunne have noget hemmeligt for hende. Derfor vendte han sig om. På bordet lå mandens torturting. Der var kniv, saks, klemmer og forskelligt af den slags, samt en knebel med læderrem og et lille fyrfad med kulstykker og brændjern. Det var rigtige torturinstrumenter fra middelalderen som manden havde købt på auktion. Han var meget glad for de ting. Pigen tændte fyrfadet og lagde brændjernene til rette.

7 Dem skal vi bruge senere, sagde hun, og manden tænkte på hvad han havde fortalt pigen om tortur med glødende jern. Du skal bindes bedre fast, fortsatte hun, ellers hopper du for meget når du får tortur. Hun bandt mandens fødder til nogle ringe i gulvet et stykke fra hinanden. Dernæst lagde hun en læderrem om både træpælen og livet på manden og strammede til. Hun satte sig på en skammel foran manden og kiggede på ham. Det er en stor pik du har, sagde hun. Vis mig hvordan man boller. Jeg tør ikke, hviskede han og så ned for sig. Du skal, sagde pigen, ellers får du ikke tortur. Åh, hvor er hun klog, tænkte manden. Han gjorde en lille bevægelse med hofterne. Straks bevægede pikken sig. Den rejste sig og pegede frem mod pigen. Manden bevægede sig igen så pikken vippede op og ned. Åh, hvor er det flovt, tænkte han. Men på en måde kunne han ikke lade være. Han gjorde det mer og mer, stødte underlivet frem og tilbage, og drejede sig så pikken svingede op og ned og til siderne. Han ville så gerne vise pigen at han var en rigtig mand. Okay, sagde pigen, du er sød, jeg vil godt give dig tortur. Men hårene skal af først, det er mest frækt at få tortur, når der ikke er hår på. Manden huskede det hele fra dengang i skolen. Han var en spinkel dreng lidt mindre end de andre

8 børn på samme alder. En dag spurgte de store piger fnisende om han havde fået hår på dilleren. De andre drenge grinede, de vidste noget fra gymnastiktimerne som pigerne ikke vidste, men nok anede. Så gik de alle sammen ned i kælderen. Tre drenge og to piger. Hvorfor er vi gået herned? Havde han tænkt. Vi må hellere kigge efter, sagde en af drengene. Kigge efter hvad? Pludselig lå han på gulvet, mens drengene holdt hans arme. Træk bukserne af ham! Pigerne trak bukserne af ham, og så lo de. De sagde at pikken skulle skæres af, fordi han ikke havde fået hår på. Han troede virkelig at de ville skære hans pik af. De store drenge holdt ham, mens pigerne kildede ham over det hele. Han kunne ikke slippe fri, det eneste han kunne, var at vride sig. Se, nu boller han, sagde en af pigerne. Det kan han ikke, han er for lille. Skal vi lære dig at bolle? Hvis du ikke kan bolle, skærer vi pikken af dig. Til sidst slap de ham fri og lod ham løbe. Han fik ikke lært at bolle, og de skar heller ikke pikken af ham. Men hver gang de mødtes på gaden, slog de kreds om ham og spurgte, er de vokset ud? Vi må hellere se efter. Så løb han alt hvad han kunne, men sommetider gik han med dem ned i kælderen uden at gøre modstand. Så trak de bukserne af ham som de plejede.

9 Han fik aldrig lært at bolle. Ingen af de kvinder han mødte senere i livet, forstod at der var en lille dreng inden i ham, der ledte efter en pigebøddel, som ville skære hans pik af. Pigen flyttede sin skammel helt hen foran manden og gik i gang med at fjerne hans kønshår. Først klippede hun med en saks, derefter brugte hun en barberkniv. Hun gjorde det meget omhyggeligt, og manden mærkede hvordan det skarpe blad skrabede mod hans hud. Han var meget bange og meget lykkelig. Så, nu er der ikke flere, sagde pigen og så op på sin ven, det er lige som på en lille dreng, pikken er bare større. Det er også mere uartigt, når man kan se det hele. Hvad er det dog hun gør, tænkte manden. Han elskede sin lille bøddel. Hvad gjorde de ved dig? spurgte pigen, de store piger dengang. De - holdt - mine - kugler. Pigen holdt en hånd under mandens nosser, sådan her? Manden nikkede. De er store. Åh, hvor var det flovt! Han prøvede at samle benene, men det var umuligt. Hans hårløse nosser hvilede hjælpeløst på pigens fingre. Hun gyngede dem fra side til side. Så knipsede hun dem med

10 fingerspidserne; knips, knips. Hun knipsede, klemte, løftede, - nosserne var som to faste blommer klar til at blive plukket. Pungen trak sig sammen, men den kunne ikke gemme sig for pigens små fingre. Pikken vippede og vippede, men den rørte pigen ikke. Kilder det? spurgte hun. Ja, ja, det kilder. Kilder det inden i pikken? Ja ja, jeg kan ikke holde det ud. Det bliver du nødt til, svarede pigen, den skal først skæres af i aften! Hendes ord fik pikken til at give ekstra stort vip. Må jeg ikke godt slippe nu? hviskede manden. Nej, du er en uartig lille dreng. Pigen hentede en tynd kæp fra brændekurven. Du skal have smæk. Åh nej, det gør så ondt. Du ville jo selv. Slip mig fri, jeg fortryder. Nej, svarer pigen. Mandens nosser hang helt frit. De var store og faste, og huden var stram. Pigen svirpede dem ganske let med kæppen. AV, det gør ondt. Manden havde tårer i øjnene, fordi det var så dejligt at få smæk på nosserne af en køn pigebøddel på 9 år. AV, AV, AV.

11 Pigen blev ved at ramme nosserne med små slag. AV, AV, AV, Der gik lang tid inden pigen holdt op og igen satte sig på skamlen. Jeg vil pine din pik, sådan som voksne damer gør det. Hun tog fat om pikken med to fingre og holdt pikhovedet op til læberne, pustede på det og syntes at det lignede en paddehat. Hun tog paddehatten i munden og drillede med tungen, drille, drille, drille, mens hendes små tænder holdt paddehatten fast. Hendes tunge var spids, og hendes små negle gled op og ned ad pikken. Manden kunne se hendes fingre, hendes lyse krøller og hjerteformede ansigt med munden lukket om hans pikhoved. Han elskede hende, elskede hende, elskede hende, fordi hun var verdens bedste bøddel, og fordi en lille piges tunge er verdens bedste torturinstrument. Da manden var lige ved at sprøjte, holdt pigen op. Pikken strittede, den ville så gerne sprøjte, men den kunne ikke, og pigen rørte ikke ved den. I stedet talte hun til manden. Hvis du slipper fri, vil du så putte din pik ind i min tissekone? Manden nikkede. Så er det en uartig pik, du har. Derpå gjorde hun det hele igen, men hele tiden på en måde så det var umuligt for manden at sprøjte.

12 Åh, lidt hårdere, hviskede han. Nej, svarede pigen. det er bedst, når det kilder, for så kan din pik ikke sprøjte, det er meget flovt for en mand, hvis hans pik ikke kan sprøjte, når han får tortur af en pige. På den måde gik lang tid hvor pigen snakkede og lo, mens hun pinte sin ven. På bordet lå friske grønne planter. Det var brændenælder fra haven. Manden havde selv plukket dem fordi tanken om at en pigebøddel gned ham med brændenælder, mens han var bundet, altid havde ophidset ham, og han tænkte at pigen måske ville huske, hvad de havde talt om. Nu tog pigen nogle brændenældeblade og holdt dem med et tørklæde. Hun stillede sig op på skamlen og gned manden på halsen. Det brændte meget mer, end han havde troet. Han stod helt stille og mærkede pigens hånd. Hun gned ham under armene og på brystet. Brænder det meget? spurgte hun. Manden prøvede at stå stille, men det brændte og brændte. Pigen kiggede interesseret. Skal det være over det hele? spurgte hun. Så gned hun manden på maven og derefter på inderlårene lige ved siden af siden af nosserne. Manden begyndte at græde da pigen løftede hans pik og gned hans nosser med et brændeblad. Lad mig slippe nu, hviskede han.

13 Nej, det hjælper ikke, at du græder. Det vidste manden godt, for sådan var legen jo, men det brændte meget mere end han havde forestillet sig. Hans nosser var som kloder af ild og hans pik som et glødende jern. Glødende jern? Man kan ikke dø af brændenælder, sagde pigen, de brænder ikke nok. Hun lagde brændenælderne væk og flyttede det lille fyrfad med jernene som nu var gloende varme, og som manden næsten havde glemt, hen foran pælen. Han fyldtes med rædsel. Nej, nej, hun må ikke gøre det. Store tårer løb ned ad hans kinder. Pigen greb et jern og holdt det under hans nosser. Nærmere og nærmere, mens hun så op på ham med et skælmsk smil. Han mærkede den brændende hede og løftede sig så meget han kunne. Pigen flyttede jernet lidt til siden. Han vrikkede rædselsslagen. Pigen flyttede jernet til den anden side. Hun gjorde det mange gange mens manden vrikkede og vrikkede for at undslippe, men hver gang han fandt en smule hvile, flyttede pigen igen jernet eller tog et nyt jern fra fyrfadet. Han kunne ikke få hænderne ned og ikke samle benene. Lige meget hvor meget han vrikkede, kunne han ikke undslippe, og straks han standsede, begyndte de gloende jern at stege hans kugler. Kun så længe han vrikkede, kunne han udholde varmen. Og det var de mest uartige og ydmygende vrik han kunne forestille sig, skønt pigen ikke ramte ham med jernet

14 en eneste gang. Men det var jo netop sådan han altid havde drømt det: At vride sig nøgen, mens hans kønsdele blev pint af en yndig bøddel i hvid sommerkjole. Og bøddelen vidste præcist hvad hun gjorde, for hun var den klogeste lille bøddel i hele verden. De skal steges, sagde hun mens hendes øjne glimtede af fornøjelse. Til sidst kunne manden ikke mere, og hans nosser hang lige over det glødende jern. ÅH, DET BRÆNDER, HJÆLP MIG! Jeg skal nok hjælpe dig, sagde pigen, men du ville jo selv." Åh Gud, hvisker manden, det er nok nu." Ja, det er nok nu, svarede pigen. Først nu forstod manden hvordan hans lille bøddel havde narret ham, og hvor dygtig hun var til torturleg. Det var blevet eftermiddag. Tiden var gået, og tiden var kommet. Pigen spiste et æble mens manden tænkte på. om det var et æble fra Paradisets Have. Men pigen hed ikke Eva, hun hed Lille Bøddel. Det havde været en dejlig leg, og manden ved at han ikke er blevet brændt eller pint alvorligt. Han forstår at pigen virkelig har leget torturleg med ham. Han føler sig næsten lidt skuffet og er begyndt at tænke på hvorledes de kan gentage legen en anden gang. Men da æblet er spist, er det tid for sidste akt.

15 Pigen sætter sig igen foran manden. Hun tager fat om hans pik, og hendes små skarpe negle glider igen langs skaftet; på siderne, på undersiden, op og ned. Så napper hun med tænderne i pikhovedet. Hun bliver ved og ved, men hver gang manden skubber sig frem, trækker pigen sig tilbage. Han vil så gerne sprøjte, ud over hendes hænder, ud over hendes yndige ansigt, men han kan ikke. Han kan ikke det som en mand skal kunne, når en pige laver tortur på hans pik. Pigen standser. Den kan ikke sprøjte, siger hun, jeg skærer den af nu. Manden havde næsten glemt resten af deres leg, og pigen lyder så overbevisende. Han fyldes med angst. Åh, må jeg ikke godt slippe, beder han. Nej, siger pigen. Jeg er så bange. Det er fordi din pik skal skæres af, svarer hun. Så tager hun knebelen, der stadig ligger på bordet og kravler op på skamlen. Luk munden op. Nej, jeg tør ikke. Jo, kom nu. Det er ikke nødvendigt med knebelen. Jo, ellers skriger du, det gør meget ondt at få pikken skåret af. Det ved du godt. Jeg er så bange hvad nu hvis du gør det rigtigt? Selvfølgelig gør jeg det rigtigt, det har jeg jo sagt,

16 du skal bare være modig. Men jeg ved ikke om Du er nødt til det, ellers vil jeg ikke skære pikken af dig. Hvis jeg gør det, kan vi så lege en anden dag? Det ved jeg ikke, svarer pigen, måske dør du, kom nu, du er nødt til at have dimsen i munden, og du vil jo gerne have pikken skåret af. Manden forstår at det er rigtigt, hvad pigen siger. Han er nødt til at være modig. Derfor åbner han munden og lader pigen sætter knebelen på plads. Da hun er færdig, sidder den tæt og stramt. Kun svage lyde kan trænge igennem den. Du er sød, siger pigen, du er min bedste ven. Jeg skal nok pine den i lang tid, inden jeg skærer den af. Pigen holder om pikhovedet mens hun tager kniven som tidligere på dagen blev brugt til at barbere med. Forsigtigt skærer hun en ridse rundt om pikken helt oppe ved roden. Dernæst en ridse på undersiden fra roden og ud til spidsen. Ikke ret dybt, kun lige igennem huden. Manden græder. Det er en stor pik, du har, siger pigen, det tager lang tid, fordi den er så stor. Manden kan ikke mere tale, men kun lytte til pigens lyse stemme. Jeg elsker også dig, siger pigen, som om hun ved, hvad manden tænker, fortryder du? Jo, manden fortryder, han vil ikke dø, han elsker

17 den lille pige, han vil så gerne se hende leve og vokse op, gå ture med hende og holde hende i hånden, men det forstår bøddelen ikke. Lige så stille trækker hun huden af pikken, fra roden og ud. Manden græder og græder, men pigen bliver ved indtil al huden er kommet af. Det tager uendelig lang tid, og hun må bruge kniven mange gange. Pikken sitrer, men beholder sin størrelse. Jeg er nødt til at skynde mig hjem, siger bøddelen. Så griber hun et gummibånd og sætter det om roden på den hudløse pik. Med kniven skærer hun rundt om pikken uden for gummibåndet. Dybere og dybere. Det bløder næste ikke fordi gummibåndet er stramt. Til sidst er pikken kommet helt af. Så, nu har du ingen pik mere," siger hun, "er du glad nu?" Jo, manden er glad. Hvis du er glad, hvorfor græder du så? Det ved manden ikke. Dør du snart?" Manden håber at han dør snart. Pigen går hen mod døren, jeg har altså ikke mere tid, jeg skal være hjemme inden det bliver mørkt, du bliver nødt til at dø selv, så kommer jeg i morgen og ser om du er død. Hurtigt løber hun hjem. Næste dag løber pigen igen hen til mandens hus, men der er en masse fremmede mennesker, og hun

18 siger ikke noget til dem om at det er hendes ven, som bor i huset. Hun er lidt ked af at hendes ven er død, og hun savner ham, men så tænker hun at hun nok snart får nye venner. Mange år senere læser pigen i en gammel avis om sin døde ven. Men da er hun selv blevet gammel. Hun har haft mange andre venner og ved meget mere om menneskesindets krinkelkroge. Alligevel tænker hun tit på sin første rigtige ven og synes på en måde at han var den bedste.

Da jeg var otte år gammel, gik jeg ned til vores gartner som kælede mig på maven og på kussen.

Da jeg var otte år gammel, gik jeg ned til vores gartner som kælede mig på maven og på kussen. Gartner Da jeg var otte år gammel, gik jeg ned til vores gartner som kælede mig på maven og på kussen. En dag da jeg var omkring otte år gammel, gik jeg ned til vores gartner mens han arbejdede i haven.

Læs mere

Når 12 årige Mariann er alene hjemme, finder hun rebene frem, og den perverse fantasimand piner hende nådeløst.

Når 12 årige Mariann er alene hjemme, finder hun rebene frem, og den perverse fantasimand piner hende nådeløst. Hjemme alene Når 12 årige Mariann er alene hjemme, finder hun rebene frem, og den perverse fantasimand piner hende nådeløst. Jeg ventede til mor havde forladt huset. Da jeg var sikker på hun var væk, løb

Læs mere

Sofa med plads til to

Sofa med plads til to Sofa med plads til to En pige som er 12 år gammel, sidder i en sofa med en dreng på hver side. Den retvendte historie En af mine foretrukne fantasier handler om tre teenagedrenge som inviterer en pige

Læs mere

Livia og slaven Marcus

Livia og slaven Marcus Livia og slaven Marcus Livia Claudius er otte år. Marcus, som er Livias husslave, står til Livias fulde disposition. Livia lå på maven med albuerne plantet i det tykke skind på sovebriksen. Hun var optaget

Læs mere

Jeg elskede onkel Ted. Han var verdens bedste babysitter og pervers.

Jeg elskede onkel Ted. Han var verdens bedste babysitter og pervers. Onkel Ted 2 Jeg elskede onkel Ted. Han var verdens bedste babysitter og pervers. Egentlig er jeg for gammel til at have babysitter. Jeg er 11 år og kan sagtens være alene hjemme, men da mor og far skulle

Læs mere

Sussie leger i parken og møder sin hemmelige beundrer.

Sussie leger i parken og møder sin hemmelige beundrer. Forførelse i parken Sussie leger i parken og møder sin hemmelige beundrer. Sussie Langdon var ti år gammel. Hun havde blondt hår med naturlige krøller som bølgede, når hun bevægede sig. Dertil store ovale

Læs mere

Siden jeg som ung mand for første gang havde sex med en lille pige, har jeg vidst at mange små piger kan lide sex med voksne mænd.

Siden jeg som ung mand for første gang havde sex med en lille pige, har jeg vidst at mange små piger kan lide sex med voksne mænd. Certificeret pædofil Siden jeg som ung mand for første gang havde sex med en lille pige, har jeg vidst at mange små piger kan lide sex med voksne mænd. Ad, hvor ulækkert! hvisker de, men i virkeligheden

Læs mere

Vera har en dejlig gave til sin far. Hun vil nemlig gerne kildes - og meget mere.

Vera har en dejlig gave til sin far. Hun vil nemlig gerne kildes - og meget mere. Fars fødselsdag Vera har en dejlig gave til sin far. Hun vil nemlig gerne kildes - og meget mere. G'morgen, daddy. Det er din fødselsdag. John vågnede ved den behagelige lyd af sin datters stemme. Han

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Jennifer er kun seks år, men ved hvorledes hun skal hjælpe sin far ud af en økonomisk knibe. Hun har nemlig noget at sælge.

Jennifer er kun seks år, men ved hvorledes hun skal hjælpe sin far ud af en økonomisk knibe. Hun har nemlig noget at sælge. Jennifer Jennifer er kun seks år, men ved hvorledes hun skal hjælpe sin far ud af en økonomisk knibe. Hun har nemlig noget at sælge. Første gang jeg mødte Jenny, var hun tre år gammel. Det foregik ved

Læs mere

Et Rigtigt Juleeventyr

Et Rigtigt Juleeventyr Et Rigtigt Juleeventyr Josh har skrevet til Santa Claus og bedt om en helt særlig gave. Josh er en god dreng, og Santa opfylder hans ønske. I år lærte Josh noget nyt om Julemanden, eller Santa Claus, som

Læs mere

Cassandra og oberst Garcia

Cassandra og oberst Garcia Cassandra og oberst Garcia Oberstens bedste fornøjelse er tortur af unge piger. Stakkels Cassandra. Da oberst Garcia kom ind i rummet, lå Cassandra allerede fastspændt på det smalle stålbord. Hun lå på

Læs mere

Drenge søges - 13 år eller ældre - til videoproduktion. God betaling. Send vellignende foto til

Drenge søges - 13 år eller ældre - til videoproduktion. God betaling. Send vellignende foto til Tyson går til filmen Drenge søges, - 13 år eller ældre. Tyson sad foran sin splinternye computer. Endnu engang klikkede han på den annonce som han havde studeret igen og igen hele ugen. Skulle eller skulle

Læs mere

To drenge to gode venner leger torturleg.

To drenge to gode venner leger torturleg. Torturleg To drenge to gode venner leger torturleg. "Sådan, det er vist nok," sagde Mark, mens han kiggede på rebet som holdt mine håndled fast til en loftsbjælke. Jeg stod helt udstrakt med bare fødder

Læs mere

Piet var chokeret. Aldrig før i sit trettenårige liv havde han oplevet noget så ydmygende.

Piet var chokeret. Aldrig før i sit trettenårige liv havde han oplevet noget så ydmygende. Piet og præfekterne Piet var chokeret. Aldrig før i sit trettenårige liv havde han oplevet noget så ydmygende. Indtil i går havde Piet levet en normal tilværelse. Hans far var ganske vist død, men havde

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN KATEKISMUS kristendom fra top til tå MIN MINI NÆSE FOR SKABELSE Første Mosebog kapitel 1 og 2 Engang var der ingenting, kun mørke og stilhed. Verden

Læs mere

ÆBLET. historien om Adam og Eva.

ÆBLET. historien om Adam og Eva. Side 3 ÆBLET historien om Adam og Eva 1 Dag og nat 4 2 Adam og Eva 6 3 Træet 8 4 En dejlig tid 10 5 Røde æbler 12 6 Slangen 14 7 Pluk det 16 8 Nøgne 20 9 Hvor er I? 22 10 Det var ikke mig 24 11 Guds straf

Læs mere

Det blev vinter det blev vår mange gange.

Det blev vinter det blev vår mange gange. 1 Hortensia Der var engang den yndigste lille pige. De første mange måneder af hendes liv, levede hun i en blomst. Den skærmede hende og varmede hende. Hun blev født en solrig majdag, hvor anemonerne lige

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Sally chatter i pædofile chatrum og drømmer om sex med voksne mænd. Det får hun...

Sally chatter i pædofile chatrum og drømmer om sex med voksne mænd. Det får hun... Sally og internettet Sally chatter i pædofile chatrum og drømmer om sex med voksne mænd. Det får hun... Sally vidste alt om pædofile. Naturligvis. Forældrene havde tudet hende ørerne fulde om de farlige

Læs mere

En Dag i Skoven. Otteårige Mary overværer et morsomt optrin i skoven: En nøgen dreng midt i en ydmygende omgang spanking.

En Dag i Skoven. Otteårige Mary overværer et morsomt optrin i skoven: En nøgen dreng midt i en ydmygende omgang spanking. En Dag i Skoven Otteårige Mary overværer et morsomt optrin i skoven: En nøgen dreng midt i en ydmygende omgang spanking. Lyden af stemmer fik Mary til at fortsætte sin vandring. Stien hun gik på, førte

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen Det som ingen ser Af Maria Gudiksen Knudsen Da Jonas havde hørt nogen af de rygter der gik om mig, slog han mig med en knytnæve i hovedet. Jeg kunne ikke fatte at det skete, at han slog mig for første

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

Hver gang Johannes så en fugl, kiggede han efter, om det hele passede med den beskrivelse, der stod i hans fuglebog. Og når det passede, fik han

Hver gang Johannes så en fugl, kiggede han efter, om det hele passede med den beskrivelse, der stod i hans fuglebog. Og når det passede, fik han 1 Johannes elskede fugle. Han syntes, at det at kigge på fugle var noget af det dejligste, man kunne foretage sig i sit liv. Meget dejligere end at kigge på billeder, malerier eller at se fjernsyn. Hver

Læs mere

DEN DAG VICTOR VAR EN HELT

DEN DAG VICTOR VAR EN HELT Læs den søde historie om Victor, der en dag på vej hjem fra skole sammen med sin ven Romario bliver helt. Minibogen, der indeholder flotte illustrationer egner sig godt til højtlæsning og dialogisk læsning

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL. 10.00 1.SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Thomas er væk! Peter var kommet styrtende ind i klassen og havde

Læs mere

5. december Det sner og vi bliver fotograferet

5. december Det sner og vi bliver fotograferet 5. december Det sner og vi bliver fotograferet 5. DECEMBER I nat har det sneet, godt nok ikke så meget, men nok til, at der er dannet små snedriver, hvor der er lidt læ. På vej til skole skal jeg lige

Læs mere

En rig adelsmands skrækkelige skæbne

En rig adelsmands skrækkelige skæbne En rig adelsmands skrækkelige skæbne Dette er historien om en rig adelsmands skrækkelige skæbne i hænderne på to små piratpiger sådan som onkel Timm plejede at fortælle den til sin niece Eliza. "Onkel

Læs mere

Han ville jo ikke gemme sig. Og absolut ikke lege skjul! I stedet for ville han hellere have været hjemme i køkkenet sammen med sin mor og far.

Han ville jo ikke gemme sig. Og absolut ikke lege skjul! I stedet for ville han hellere have været hjemme i køkkenet sammen med sin mor og far. Kapitel 1 Der var engang en dreng, der gemte sig. Bjergene rejste sig høje og tavse omkring ham. En lille busks lysegrønne blade glitrede i solen. To store stenblokke skjulte stien, der slyngede sig ned

Læs mere

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Der var engang et stort slot, hvor der boede en prinsesse, en konge, en dronning og en sød tjenestepige. Lige

Læs mere

Røvergården. Evald Tang Kristensen

Røvergården. Evald Tang Kristensen Røvergården Evald Tang Kristensen Der var engang en pige, der ville giftes, men hun ville lige godt kun have en mand med rødt hår og rødt skæg. Omsider kom der også sådan en frier, og hun sagde ja. Han

Læs mere

En anden slags brød. Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede.

En anden slags brød. Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede. En anden slags brød Så endelig er bølgerne faldet til ro dernede. En lille fåremavet sky hænger højt oppe over søen. Hænger helt stille, som om den er kommet i tvivl om, hvor den egentlig er på vej hen.

Læs mere

Farvelæg PrikkeBjørn PrikkeBjørn stopper mobbere

Farvelæg PrikkeBjørn PrikkeBjørn stopper mobbere Farvelæg PrikkeBjørn PrikkeBjørn stopper mobbere PrikkeBjørn stopper mobbere. Af Charlotte Kamman Det var en solrig dag, dag klokken igen ringede ud til frikvarter i skolen. PrikkeBjørn glædede sig til

Læs mere

1 Historien begynder

1 Historien begynder LÆS STARTEN AF 1 Historien begynder Rikka galoperede gennem skoven. Hendes hjerte hamrede i brystet, og hun var træt. Alle fire ben gjorde ondt, men hun kunne ikke stoppe nu. Klahons Drømmejæger havde

Læs mere

Jeg var mor for min egen mor

Jeg var mor for min egen mor Jeg var mor for min egen mor er 25 år gammel, og har været anbragt siden hun var 7 år. I dag er hun ved at tage en erhvervsgrunduddannelse. Læs hendes historie herunder. Før i tiden var jeg meget stille.

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Spøgelsestoget. 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70

Spøgelsestoget. 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70 14. D E C E M B E R Spøgelsestoget 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70 1 Jeg kan snart 7-tabellen, jeg skal bare øve mig lidt mere. Det er bare så flovt

Læs mere

Endnu en gang stod fuldmånen på himlen. En kølig blæst strøg gennem skovens mørke og fik bladene til at rasle. De to blodsøstre Hævn og Hunger sad på

Endnu en gang stod fuldmånen på himlen. En kølig blæst strøg gennem skovens mørke og fik bladene til at rasle. De to blodsøstre Hævn og Hunger sad på Endnu en gang stod fuldmånen på himlen. En kølig blæst strøg gennem skovens mørke og fik bladene til at rasle. De to blodsøstre Hævn og Hunger sad på en splintret stamme. Vores søster Harm er sent på den,

Læs mere

TIDSREJSEN. Ruth fortæller

TIDSREJSEN. Ruth fortæller TIDSREJSEN Ruth fortæller Find det lille gebis i garderobeskabet frem og sæt jer på gulvet foran garderobeskabet. Børnene må gerne se og røre ved gebisset. Husk at lægge det tilbage efter brug. Historieformidling:

Læs mere

Hungerbarnet I. arbejde. derhen. selv. brænde. køerne. husbond. madmor. stalden. Ordene er stave-ord til næste gang.

Hungerbarnet I. arbejde. derhen. selv. brænde. køerne. husbond. madmor. stalden. Ordene er stave-ord til næste gang. Hungerbarnet I Da Larus var 11 år skulle han ud at arbejde. Hans far fik en plads til ham hos en bonde. Da de skulle gå derhen fik Larus en gave. Det var en kniv hans far havde lavet. Der var langt at

Læs mere

Alt forandres LÆSEPRØVE

Alt forandres LÆSEPRØVE Alt forandres LÆSEPRØVE Joan Bach Ludvigsen LÆSEPRØVE Alt forandres Noveller To par Han vidste, hvad hun ville sige, så snart de var gået derfra. Når de var kommet ud af opgangen og havde gået et par minutter

Læs mere

Københavnerdrengen 1

Københavnerdrengen 1 18. DECEMBER Københavnerdrengen 1 Vi har fået en københavnerdreng og han hedder Frederik. Det var mors idé. Hun mente, det var synd for de mange børn i København, der slet ikke fik nogen sommerferie, men

Læs mere

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt

SKYLD. En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt SKYLD En lille sød historie om noget, der er nok så vigtigt H en ad vejen så man en lille fyr komme gående. Han var ikke særlig stor, nærmest lidt lille. Bare 45 cm høj. Han var bleg at se på. Hans øjne

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Side 3.. Kurven. historien om Moses i kurven.

Side 3.. Kurven. historien om Moses i kurven. Side 3 Kurven historien om Moses i kurven En lov 4 Gravid 6 En dreng 8 Farvel 10 Mirjam 12 En kurv 14 Jeg vil redde ham 16 En mor 18 Tag ham 20 Moses 22 Det fine palads 24 Side 4 En lov Engang var der

Læs mere

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26

Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Ved-floden-Piedra-DATO.qxd 27/06/08 12:27 Side 26 Pigen, der havde blinket til mig, stod og ventede på mig ved døren. Jeg ved, at vi tilhører den samme tradition, sagde hun. Jeg hedder Brida. Jeg er ikke

Læs mere

På dansk ved Birgitta Gärtner. Alvilda

På dansk ved Birgitta Gärtner. Alvilda Mats Strandberg Sofia Falkenhem På dansk ved Birgitta Gärtner Alvilda 1 Jeg blev et monster på min niårs fødselsdag. Selvom jeg ikke rigtig forstod det, da det skete. Jeg hedder Frank Steen, og det skete

Læs mere

Eksempler på historier:

Eksempler på historier: Eksempler på historier: Der var engang en mand Der havde en fisk Akvariet blev for gammelt Derfor skulle han købe et nyt Men han havde ikke noget at putte fisken i Derfor døde den og kom op i himlen Der

Læs mere

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns)

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Den grønne have Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Dette skete for ikke så lang tid siden, i landet med det rødhvide flag. Det var efterår, og tre børn havde vovet sig 5 ind i den have, hvor der engang havde været

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Med venlig hilsen Simone, Iben Krogsdal, 2018

Med venlig hilsen Simone, Iben Krogsdal, 2018 Tasken Kære Michael Når du læser denne mail, har du fået tasken, og du er sikkert rasende på mig. Og måske tænker du, at det er tarveligt af mig at skrive. Begge dele kan jeg godt forstå. Jeg ved, at jeg

Læs mere

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL Kirsten Wandahl BLÅ ØJNE LÆSEPRØVE Forlaget Lixi Bestil trykt bog eller ebog på på www.lixi.dk 1. Kapitel TO BLÅ ØJNE Din mobil ringer. Anna hørte Felicias stemme. Den kom

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger de stavelsesdelingsregler, som børnene også skal bruge, når de på skrift skal dele ord.

Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger de stavelsesdelingsregler, som børnene også skal bruge, når de på skrift skal dele ord. 1 Gale Streger Forfatter: Helle S. Larsen Illustration: Lars Hornemann Forfatteren og Furesø Museer, 2013 Trykkeri: XL Print Aps ISBN: 87-91140-24-2 Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger

Læs mere

2. Pinsedag. 13. juni Vestervig (Ashøje) Provstigudstjeneste.

2. Pinsedag. 13. juni Vestervig (Ashøje) Provstigudstjeneste. 2. Pinsedag. 13. juni 2011. Vestervig (Ashøje). 10.30. Provstigudstjeneste. Johs. 3,16-21: Thi således elskede Gud verden. Det er 2. pinsedag på Ashøje og i Jerusalem. Apostelen Peter er gået uden for

Læs mere

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Klaveret Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Skrevet af Louis Jensen For lang tid siden faldt et klaver i havnen. Dengang var min bedstemor en lille pige med en stor, rød sløjfe

Læs mere

ÆNDREDE PLANER KAPITEL 2

ÆNDREDE PLANER KAPITEL 2 KAPITEL 2 ÆNDREDE PLANER Åh nej, mor. Mirja lægger hovedet på skrå. Ikke i dag. Kan det ikke bare blive i morgen? Søde Mirja. Mor sukker og tørrer sig over panden. Heller ikke det får de dybe rynker til

Læs mere

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight.

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight. . Rovfisken Jack Jönsson Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight. 1 Er du nu sikker på at du kan klare det, sagde hans mor med bekymret

Læs mere

Du er selv ansvarlig for at komme videre

Du er selv ansvarlig for at komme videre Du er selv ansvarlig for at komme videre Stine Arenshøj er 40 år. Hun er tidligere brandinspektør og indsatsleder, nu selvstændig coach, psykotraumatolog og foredragsholder. Stine bor med sine tre børn

Læs mere

Drenge spiller kugler

Drenge spiller kugler Drenge spiller kugler Henning Ipsen I parken er der en sti, som er ganske plan og fast, lige så jævn som en tennisbane. Den fandt drengene en dag ganske tilfældigt, og med deres sikre, hurtige drengeøjne

Læs mere

Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda

Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda n I må aldrig forelske jer, sagde vores mor til os, da vi blev 13 år. Men jeg lyttede ikke. Jeg forelskede mig i Noah. Jeg troede ikke, det ville være farligt. Jeg ville bare være som

Læs mere

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B Hjælp Mig (udkast 3) Af Bistrupskolen 8B SCENE 1 INT. KØKKENET MORGEN (15) går ind af døren til køkkenet og sætter sig ned ved køkkenbordet. åbner sit hæfte hvor der står Line på alle siderne. (16) sidder

Læs mere

Gro var en glad og en sød lille pige, der var lige så gammel som dig, og en dag var hun på besøg hos sin mormor.

Gro var en glad og en sød lille pige, der var lige så gammel som dig, og en dag var hun på besøg hos sin mormor. Gro var en glad og en sød lille pige, der var lige så gammel som dig, og en dag var hun på besøg hos sin mormor. Mormor var ved at fjerne de visne blomster i haven og havde slet ikke set, at Gro var gået

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Hendes opgave er at bevogte den gyldne skål. Da hun mistede den, blev hun forvist til jorden.

Læs mere

Læs mere på ROBUSTHED.DK Copyright: Komiteen for Sundhedsoplysning. Hjælp til bange børn

Læs mere på ROBUSTHED.DK Copyright: Komiteen for Sundhedsoplysning. Hjælp til bange børn Hjælp til bange børn Denne lille tegneserie indeholder viden, som forældre og fagpersoner kan bruge til at hjælpe børn, som er bange. Noget af det er mest til voksne, andet kan bruges direkte med børnene

Læs mere

16.s.e.trin. II 2016 Cykelgudstjeneste 11. september 2016

16.s.e.trin. II 2016 Cykelgudstjeneste 11. september 2016 Gyserforfatteren Stephen King fortæller, at han i sin skoletid blev tvunget til at lære et bibelvers uden ad. Han var måske en smule dovent anlagt og valgte et af dem, vi har hørt i dag: Jesus græd. Det

Læs mere

Krigen var raset hen over byen som en vred og grusom drage, der spyr ild og slår husene i stykker og bagefter forsvinder ud i ørkenen, ondskabsfuldt

Krigen var raset hen over byen som en vred og grusom drage, der spyr ild og slår husene i stykker og bagefter forsvinder ud i ørkenen, ondskabsfuldt Krigen var raset hen over byen som en vred og grusom drage, der spyr ild og slår husene i stykker og bagefter forsvinder ud i ørkenen, ondskabsfuldt brummende, på vej et andet sted hen. Luften smagte stadigvæk

Læs mere

2. påskedag. Salmevalg

2. påskedag. Salmevalg 2. påskedag Salmevalg Tag det sorte kors fra graven Jesus lever, graven brast Opstandne Herre, du vil gå Hvad er det at møde den opstandne mester Tænk, at livet koster livet Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

1. AKT. Prolog. ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den

1. AKT. Prolog. ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den 1. AKT Prolog ISMENE - Hver eneste nat i tusind år har jeg haft den samme drøm. En drøm om en mand med gule krøller, stjerner i øjnene og en blå kappe. Han kommer gående over en grøn eng. Det vil sige,

Læs mere

Ønskerne. Svend Grundtvig ( ). Udgivet 1876

Ønskerne. Svend Grundtvig ( ). Udgivet 1876 Ønskerne Svend Grundtvig (1824-1883). Udgivet 1876 Der var engang en fattig kone; hun havde en eneste søn. Han hed Lars, men han blev kaldt Doven-Lars, for han var så urimelig doven, at han ingenting gad

Læs mere

Så er jeg alligevel en klog dreng! siger Lucas

Så er jeg alligevel en klog dreng! siger Lucas Så er jeg alligevel en klog dreng! siger Lucas Nu er mor sur igen. Hun er næsten altid vred på mig. I går var hun sur, og hun bliver sikkert sur igen i morgen. Det er ikke særlig sjovt. I dag er ikke nogen

Læs mere

Om at rejse med tog uden at stille dumme spørgsmål

Om at rejse med tog uden at stille dumme spørgsmål Om at rejse med tog uden at stille dumme spørgsmål Marie er tretten år gammel, næsten fjorten. Hun deler togkupé med en ældre mand som fortæller, at han er professor ved Maries nye skole. Manden får Marie

Læs mere

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø.

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Så-dan en lil-le ø kald-es en holm, og den-ne holm hed-der Klaus Nars Holm. Den lil-le ø er op-kaldt Ef-ter

Læs mere

er kom en tid, hvor Regitse ikke kunne lade være med at græde. Pludselig en dag sad hun i skolen og dryppede tårer ud over sit kladdehæfte.

er kom en tid, hvor Regitse ikke kunne lade være med at græde. Pludselig en dag sad hun i skolen og dryppede tårer ud over sit kladdehæfte. Hos regnormene er kom en tid, hvor Regitse ikke kunne lade være med at græde. Pludselig en dag sad hun i skolen og dryppede tårer ud over sit kladdehæfte. Hun gik i første klasse, og selv om hun allerede

Læs mere

MIE. MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor. drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer

MIE. MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor. drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer MIE MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer om at møde ham en dag. Mie er 8lippet, har blåt hår og bruger mere mascara end de 8leste. Hun elsker

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard

Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard Bare et andet liv Jim Haaland Damgaard Bog et af serien: Wow Hvad sker der her Side 1/6 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 : Godhed kommer efter...3 Kapitel 2 : Rigtig kærlighed er svær at finde...4 Kapitel

Læs mere

The Culver Street Commanders

The Culver Street Commanders The Culver Street Commanders Mary er 10 år. Hun vil gerne være COMMANDER, og drengene i THE CULVER- STREET COMMANDERS vil gerne have hende som medlem efter at hun har klaret den særlige LINEALTORTUR. Uden

Læs mere

- Også hvis jeg fortæller dig, at man kan komme til at græde? Stemmen lagde sig helt ind til drengens kind og sagde: - Især derfor.

- Også hvis jeg fortæller dig, at man kan komme til at græde? Stemmen lagde sig helt ind til drengens kind og sagde: - Især derfor. Lille Svend - Hvor skal du hen? Stemmen var venlig og kom inde fra træerne, men drengen svarede ikke. Han drejede fra vejen og fortsatte ad stien hen mod den gamle silo, hvor han plejede at sidde hver

Læs mere

Det, som aviserne ikke skriver om

Det, som aviserne ikke skriver om Det, som aviserne ikke skriver om Mathias Trankjær er 22 år og industritekniker. Han er vokset op i Skagen og bor nu i Ålborg. En sommernat i 2013 fejrede Mathias sit nyerhvervede kørekort ved at køre

Læs mere

Loraine bestemmer selv hvor mange smæk hun skal have, når hun har været uartig.

Loraine bestemmer selv hvor mange smæk hun skal have, når hun har været uartig. Hvor mange? Loraine bestemmer selv hvor mange smæk hun skal have, når hun har været uartig. Hvor mange? spurgte Jack venligt. Loraine gloede overrasket på sin stedfar. Uh, hvad mener du? Jeg mener hvor

Læs mere

ALT OM AT VÆRE PIGE _alt_om_at_være_pige_125x200.indd :13:02

ALT OM AT VÆRE PIGE _alt_om_at_være_pige_125x200.indd :13:02 ALT OM AT VÆRE PIGE 1 35231_alt_om_at_være_pige_125x200.indd 1 05-02-2016 10:13:02 Et studie i tamponers suge-evne Bagefter sad vi på Esthers blå sengetæppe og drak solbærsaft. Esther laver verdens bedste

Læs mere

Sommerkys. Tri n e Bu n d sgaard

Sommerkys. Tri n e Bu n d sgaard --- 125 mm --- 12.4 Trin e Bu n dsgaard Siri er klar til gymnasiet, men først skal hun igennem sommerferien. Siris forældre skal skilles og sender hende ud på landet, imens alle andre ikke mindst hendes

Læs mere

Lad os sige trosbekendelsen sammen. Vi synger den næste salme, Op al den ting.

Lad os sige trosbekendelsen sammen. Vi synger den næste salme, Op al den ting. Velkommen til friluftsgudstjeneste i Byoasen. Vi har jo virkelig været heldige med vejret, og vi har også virkelig været heldige med musikken, for i dag har vi fornøjelsen af akkompagnement til salmerne

Læs mere

PROLOG. Gare Saint-Charles, Marseilles hovedbanegård: Toget kører ikke længere

PROLOG. Gare Saint-Charles, Marseilles hovedbanegård: Toget kører ikke længere PROLOG Gare Saint-Charles, Marseilles hovedbanegård: Toget kører ikke længere Øverst på Saint-Charles-banegårdens høje trappe stod Guitou, som hans mor stadig kaldte ham, og kiggede ud over Marseille.»Storbyen«,

Læs mere