E-JOLLE EM Master & Youth 2019 / FAABORG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "E-JOLLE EM Master & Youth 2019 / FAABORG"

Transkript

1 E-JOLLE EM Master & Youth 2019 / FAABORG BAGGRUNDSBESKRIVELSE, E JOLLEN OG EVENTBUDGET OM FAABORG SEJLKLUB I Faaborg Sejlklub har vi et klart mål at arbejde imod: Vi ønsker, at Faaborg, Sydfyn og Faaborg-Midtfyn Kommune skal skinne som en tydelig stjerne på landkortet. Ikke kun i sejlsportshenseende, men også i det samlede billede af fritidstilbud, frilufts- og som turistdestination. Igennem flere år har vi i bestyrelsen i Faaborg Sejlklub gjort et bevidst og stort stykke arbejde for at vende den udvikling, som desværre ses i flere sejlklubber over hele landet. Vi har vendt medlemsflugt til medlemstilgang og står nu, som en af de største og mest dynamiske klubber på Fyn. Vi havde den store glæde, at i år 2014, hvor klubben også kunne fejre 100 års jubilæum, at vi blev kåret som Årets forening i Faaborg-Midtfyn Kommune og sejlklubbens formand Jakob Frost blev kåret, som Årets Ildsjæl. I 2017 blev Jakob Frost også hædret med årets frivillige leder på Fyn Vores store engagement og indsats lønner sig også i gode og velfungerende samarbejder med Dansk Sejlunion og de forskellige klasseorganisationer. Vi arrangerer med succes stævner for såvel senior- som juniorsejlere. Udover sportsbåds- og jollestævner har Faaborg Sejlklub været vært for adskillige kølbådsstævner i de sidste par år herunder DM for flere forskellige klasser. Vi er også en meget aktiv i forbindelse med planlægningen og afviklingen af Outdoor Sydfyn. Bestyrelsens mål er fremadrettet at fastholde og forsætte den positive udvikling. Vi hviler ikke på laurbærene, men søger konstant at styrke klubben i forhold til lokalsamfundet og alle vores gode samarbejdspartnere.

2 Vi forsøger at forbedre vores fysiske rammer gennem ombygninger i klubben og gennem konstant fornyelse og opgradering af klubbens udstyr. Det er dejligt, når vi kan se, at vores arbejde lønner sig. Vi har gennem de sidste par år søgt og modtaget tilskud fra forskellige fonde, så både klubbens joller, følgebåde og lokaler løbende bliver opgraderet. I 2017 afholdt Faaborg Sejlklub OK EM med ca. 130 deltagere - det næst største OK-jolle stævne der har været afholdt. Her lykkes det klubben at afholde et stævne, hvor sejlerne var i højsædet, samtidig med at hele byen blev inddraget i arrangementet. Det lykkes klubben at formidle sejlsporten ud til et bredere publikum, blandt andet ved hjælp af tracking af jollerne, storskærm med speak på havnen, PR arbejde der sikrede, at vi kom ud i nationale og internationale medier. Her er en af de kommentarer vi modtog efter stævnet: I am of course now home in England and I want to thank you very sincerely for allowing me to be one of the jury at the OK Europeans last week. Faaboorg Sejlklub is, I suspect, not used to running such a major championship and you and all the members must be congratulated on the superb organisation. I was really very impressed indeed at the hard work of so many members right through the week quietly getting on with the hard work of the chores which were needed to get the food and the peripheries right all the time. I have been travelling round the world as a judge and an umpire for the last twenty years and before that I was very involved in event organisation for my club at that time in Torquay so I know what is involved. I honestly don t think I have seen a more enthusiastic response by members anywhere. I am sure you are now all exhausted and I hope you are enjoying a well earned rest. David

3 For Faaborg Sejlklub har det givet blod på tanden og vi føler os rustet til at løfte andre internationale stævner. Vi har fået en forespørgsel fra den europæiske Europa-jolle klasse, om vi vil være vært for EM i 2019 for klassen Youth og Masters. Youth er under 19 år. Masters er aldersgrænsen 30 år for kvinder og 35 år for mænd. Det er egentlig 2 stævner i et - som overlapper hinanden, sådan at målere og baneleder bruges mest effektivt. Stævnet kommer til at vare 10 dage og forventes at ligge i starten af juli. Som en ekstra lille finesse kan nævnes, at en af de sikre deltagere, nok bliver vinderen af OK-Jolle EM 2017, Lars Johan Brodtkorp, som ligger i toppen af det internationale Europa-jolle felt og deltog i stævnet i Faaborg for træningens skyld. Europa-JOLLEN OG FORVENTNINGER TIL EM 2019 E-jollen er den største ikke OL klasse i Europa. Danmark har stolte traditioner i klassen med rigtig mange top resultater. Gennem de sidste 6 år har der været den samme verdensmester hos kvinderne og der er et overtal af Danskere i top 3 til de store stævner. Blandt andet, har Faaborg Sejlklubs eget medlem Bo Petersen, som vandt bronze ved det EM for OK-joller vi afholdt i, vundet et EM i Europajolle som ung. Vi håber på, at der kommer ca. 200 joller over de 10 dage. Der vil være sejlere fra hele Europa, vi forventer ca. 30% af sejlerne kommer DK.

4 VEJLEDENDE BUDGET Indtægter antal beløb Start gebyr ungdom , kr. Start gebyr master kr. Trænere , kr. Camping kr. Ekstra salg af mad billetter kr. Indtægter på salg af drikkelse kr. Event støtte Sport event Fyn kr. Event støtte Faaborg midtfyn kommune kr. Div. Sponsorer kr. Indtægter i alt kr.

5 Udgifter Antal Beløb Bespisning kr. 10% af Deltagergebyr til europe dingy organisation kr. kr. Bespisning af frivillige kr. Benzin - rib udgifter kr. Fortæring sejlere ( mole-mad ) kr. Drikkelse kr. Telt kr. Borde og stole kr. Udgifter til Jury og dommere kr. Presse og tv arbejde kr. Live tracking kr. 0 Præmier kr. Beklædning kr. Reklame arbejde kr. Uforudsete udgifter kr. Udgifter i alt kr. Overskud Indtægter minus udgifter kr.

6 BUDGET BEMÆRKNINGER Indtægter Start gebyr Et forsigtigt budgetskøn er, at der kommer 170 sejlere fra det meste af Europa. Sidste års EM blev afholdt i Syd Frankrig og der deltog 165 sejlere dette stævne lå i starten af skoleåret og det har specielt negativ indvirkning på tilmelding fra de yngre sejlere. Ekstra salg af madbilletter Der forventes ca. 60 familiemedlemmer og 10 jury medlemmer/hjælpere ude fra, der vil være i Faaborg under hele stævnet, der udover forventer vi en del der vil komme på besøg på enkelte dage, for at følge sejladserne. Salg af drikkelse Ud over evt. salg ved spisning til sejlerne og familie, er det vores plan at inddrage området omkring Havnebadet til et lounge område, hvor det vil være muligt at følge dagens sejladser, ved hjælp af speak, skærme og ved at se ud på banen. Her vil der også være muligt at købe lidt at spise og drikkelse under hele stævnet. Event støtte Dette beløb er hvad vi skal vi skal bruge af ekstern støtte, og skal hovedsaligt bruges til: Promovering af vores egn og stævnet, så vi kan få så mange deltagere og deres familie med til stævnet. Vi ønsker at skabe et miljø omkring selve stævnet, der gør at det bliver en sejler-fest for hele byen. Med masser af liv på havnen og hvor hele lokal området har mulighed for at deltage. Vi håber, at modtage både økonomisk- og administrativ støtte fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Der er aftalt møde med borgermester Hans Stavnsager, hvor vi vil vende, hvordan vi samlet for mest ud af at få et så stort mesterskab til byen og hvordan kommunen kan støtte op om det. Derudover ser vi et muligt samarbejde med SportEvent Fyn. Der vil også blive arbejdet på at skaffe firma sponsorater. Udgifter Bespisning Det er udgifterne i forbindelse med bespisningen af de sejlere, som ønsker at tilkøbe forplejning. Maden vil i høj grad blive lavet af frivillige fra klubben. Der vil være muligt at tilkøbe fuld forplejning til selve stævnet. Bespisning af frivillige Udgifterne til de frivillige er lidt højere, da de har fuld forplejning inkl. drikkelse. Det er vigtigt at behandle de frivillige godt, så de virkelig føler sig værdsat. Glade hjælpere er en af de vigtigste nøgler for at lave en arrangement hvor alt klapper og deltagerne kan tage hjem med en rigtig god oplevelse.

7 Benzin Udgifter til følgebåde i forbindelse med stævnet. Drikkelse Indkøb af drikkelse. Indkomsten herfra ligger under indtægter drikkelse Telt Stort telt ved sejlklubben til bespisning af ca. 300 sejlere, familie og hjælpere. Der udover mindre pavilloner der skal bruges ved havnebadet, til aktiviteterne der. Borde og stole Leje af borde og stole. Udgifter til Jury og dommere Det er nødvendigt med internationale Jury, dommer og målere. Disse folk skal have dækket alle deres udgifter til transport og ophold. Video arbejde Det vil være muligt at følge sejladserne live på storskærme på havnen og på nettet. Der vil blive droner og kamera folk på vandet. Der vil hver aften blive klippet en nyhedsfilm sammen, der vil blive udsendt til national og international presse. Med denne dækning af sejladserne, er der mulighed for at vi kan få sendetid i Eurosport i løbet af stævnet. GPS Live tracking Med live tracking, hvor alle joller bliver udstyret med en GPS-sender, er det muligt hele tiden at følge med i den aktuelle stilling på vandet. På skærme på land og på nettet. Præmier Udover maritime sponsor præmier, er det planen at få en eller flere lokale kunstnere til at lave nogle unikke præmier. Det gjorde vi ved det veloverståede EM for OK-Joller og blev godt modtaget som et minde fra et dejligt stævne og fra vores egn. Beklædning Alle deltagere og hjælpere vil få en polo med stævne logoet på, her vil der også for eventuelle sponsorer være muligt at få deres navn på. Reklame arbejde Vi ønsker, at så mange deltagere og familiemedlemmer skal komme til Faaborg til og omkring EM. I forbindelse med dette arbejde, samarbejder vi med reklamebureauet Nørgaard-Mikkelsen, som er i gang med at lave stævnelogo og udarbejde materiale der i løbet af 2018 skal deles ud til Europa-jolle sejlere i hele Europa. Op mod stævnet og under stævnet, vil vi gøre meget ud at tiltrække folk til området for at følge sejladserne. Med det setup vi planlægger omkring live dækning og med bl.a. havnebadet som base for aktiviteter på land. Tror vi på, at det igen vil være muligt at tiltrække mange mennesker til byen og at vi i fællesskab kan lave det til en begivenhed for hele området.

8

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG EM OK JOLLE 25.- 29. Juli 2017 / FAABORG BAGGRUNDSBESKRIVELSE, OK JOLLEN OG EVENTBUDGET OM FAABORG SEJLKLUB I Faaborg Sejlklub har vi et klart mål at arbejde imod. Vi ønsker, at markere Faaborg, Sydfyn

Læs mere

3 O iari. 2013 INDGÅET

3 O iari. 2013 INDGÅET DSK-LMKHXNC - fb-skan - -- - :49 - SEPBARCODE: OU8 / -^ O iari. INDGÅET Aabenraa kommune Skelbækvej 6 Aabenraa Att. Kultur & Fritidsudvalget Aabenraa. januar Ansøgning Titel: Arr.dato: Sted; Ansøger: Beløb

Læs mere

WORLD MATCH RACING TOUR

WORLD MATCH RACING TOUR Aftenens program Kort film fra Danish Open Hvad er World Match Racing Tour? Match Race og Danish Open 2010 Opbygning af området Hjælpere og deres opgaver Hvad bliver det hele til? Hyggeligt samvær og spørgsmål

Læs mere

Faaborg Sejlklub. 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub

Faaborg Sejlklub. 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub Faaborg Sejlklub 101 år 450 medlemmer Ungdoms afdeling med 80 medlemmer Fremgang på ca. 70 medlemmer på to år Arbejder meget på at være EN klub At være EN klub Vigtigheden af at alle medlemmer føler sig

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond

Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond Sailing Aarhus Fonden Ungdoms- og talentfond Nu kan du støtte Aarhusianske ungdoms- og talentsejlere direkte via et økonomisk bidrag, som du selv bestemmer størrelsen af. Støt Aarhusianske Ungdomstalenter

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

side 1 Åbent tillægsreferat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent tillægsreferat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent tillægsreferat for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 11.06.2012 kl. 16:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 274. Ansøgning fra arrangørklubberne til

Læs mere

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT 15-05-2014 Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 SponsorCom og Danmarks Sejlunion ansøger om værtskabet for Extreme Sailing Series

Læs mere

Sejlsporten skal gøres mere attraktiv - på flere måder

Sejlsporten skal gøres mere attraktiv - på flere måder Sejlsporten skal gøres mere attraktiv - på flere måder Markedsføre sejlsporten som en attraktiv sport Vi har en unik idræt Vi har en fantastisk visuel sport Vi har en sport med masser af eventyr og historie

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø

Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Lad os skabe et attraktivt sportsbådsmiljø Status / danske sejleres aldersfordeling 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 alder Der var engang! De glade 70 ere og 80 ere 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55

Læs mere

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview CONTENTS 2 Danish 5 English # 8 COPYRIGHT 2019 INNOVATIVE LANGUAGE LEARNING. ALL RIGHTS RESERVED. DANISH 1. SÅDAN

Læs mere

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2016 i ESTLAND. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.28/7-6/8 2016.

Læs mere

Dansk Sejlunion Grandprix serie

Dansk Sejlunion Grandprix serie Dansk Sejlunion Grandprix serie Vejledning Indledning: Det er et ønske fra flere klasseorganisationer og Dansk Sejlunion, at der er en Grandprix serie for udvalgte klasser. Der er flere formål med at skabe

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år 2016 Dansk Atletik Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby daf@dansk-atletik.dk - Tlf: +45 4326 2626 Aldersgruppe: 15-25 år Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

HVORFOR STARTEDE DET?

HVORFOR STARTEDE DET? HVORFOR STARTEDE DET? PRÆSENTATION 30. APRIL 2013: MÅLET MED PULS OG VAND I HÅRET Sejlsporten skal gøres mere attraktiv på flere måder Særligt for voksensejlere 20+ 10 20 30 40 50 60 70 år Den kritiske

Læs mere

COACH NETWORK MEETING

COACH NETWORK MEETING COACH NETWORK MEETING Tommerup d. 1 The presentation: Split into 4 parts: Who am i? Pre Post Ask questions anytime 2 Who am i? 23 years old Started my career in Vildbjerg Svømmeklub in 2010 Became assistant

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

ZOOM8 EM 2017 ØSTRIG FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2017 ØSTRIG FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2017 i ØSTRIG. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.11/4-15/4 2017.

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2014

Trolling Master Bornholm 2014 Trolling Master Bornholm 2014 (English version further down) Den ny havn i Tejn Havn Bornholms Regionskommune er gået i gang med at udvide Tejn Havn, og det er med til at gøre det muligt, at vi kan være

Læs mere

Kort historie om Nordborg Marathon

Kort historie om Nordborg Marathon Kort historie om Nordborg Marathon Løbstraditionen på Nordals, før Nordborg Marathon, var beskeden. Guderupløbet, et halvmarathon og Søløbet på 7 km rundt om byens sø forbi det flotte Nordborg Slot. I

Læs mere

Præsentation af FOX WakeTour 2006

Præsentation af FOX WakeTour 2006 Præsentation af FOX WakeTour 2006 FOX WakeTour er et dynamisk event der henvender sig til unge. FOX WakeTour består af en Wakeboard konkurrence med 4 event stops gennem juli og august måned to stops i

Læs mere

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum Silkeborg Sejlklub fejrer 125 års jubilæum I anledning af Silkeborg Sejlklubs 125 års jubilæum 1. september 2012 inviteres klubbens medlemmer, sponsorer, annoncører, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Handlinger/aktiviteter

Handlinger/aktiviteter Handlinger/aktiviteter Følgende er en række korte beskrivelser af handlinger og aktiviteter Dansk Sejlunion gør i forbindelse med talentarbejdet i Dansk Sejlunion. Handlinger og aktiviteter er meget rettet

Læs mere

Stand Up Paddle. Klubkonferencen Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Dansk Sejlunion. Jacob Frost Formand Faaborg Sejlklub

Stand Up Paddle. Klubkonferencen Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Dansk Sejlunion. Jacob Frost Formand Faaborg Sejlklub Stand Up Paddle Klubkonferencen 2014 Henrik Tang Kristensen Klubkonsulent Dansk Sejlunion Jacob Frost Formand Faaborg Sejlklub What s SUP? Stand Up Paddle den hurtigst voksende vandsport på verdensplan

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009

Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009 Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009 Side 1 Optimist status 2009 Endnu en sejlersæson er overstået og vi

Læs mere

Vejledning til Sport Event Denmarks budgetskabelon

Vejledning til Sport Event Denmarks budgetskabelon Vejledning til Sport Event Denmarks budgetskabelon Hvad er formålet med denne budgetskabelon? Alle ansøgninger til Sport Event Denmark om støtte til events skal vedlægges et budget. Til dette formål kan

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits Historie og fakta Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i Basketligaen, og dermed blev der

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2014

Trolling Master Bornholm 2014 Trolling Master Bornholm 2014 (English version further down) Ny præmie Trolling Master Bornholm fylder 10 år næste gang. Det betyder, at vi har fundet på en ny og ganske anderledes præmie. Den fisker,

Læs mere

Limfjordscup Turnering og Træningslejr

Limfjordscup Turnering og Træningslejr Limfjordscup Turnering og Træningslejr Vi har hermed fornøjelsen af at invitere dig til at deltage i Limfjordscup 2007, der bliver afholdt for 17. gang. Turneringen er en kombineret ungdoms- og juniorturnering

Læs mere

Europamesterskaberne i svømning 2013 Jyske bank BOXEN, Herning 12. 15. december 2013 Eksklusivt Hovedsponsorat

Europamesterskaberne i svømning 2013 Jyske bank BOXEN, Herning 12. 15. december 2013 Eksklusivt Hovedsponsorat Jyske Bank Boxen i Herning danner i år unikke rammer om EM på kortbane og her bliver Boxen omdannet til et stemningsfuldt og spektakulært svømmestadion med mobile pools, plads til 8000 tilskuere og et

Læs mere

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer 2018 ISAF Sailing World Championships Worlds 2018 1. Oplysninger om ansøger Navn, Adresse, Kontaktperson, tlf, mailadr, CVR nr. 2. Indhold

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2015

Trolling Master Bornholm 2015 Trolling Master Bornholm 2015 (English version further down) Panorama billede fra starten den første dag i 2014 Michael Koldtoft fra Trolling Centrum har brugt lidt tid på at arbejde med billederne fra

Læs mere

IT S THE PEOPLE BEHIND THE LINES THAT ENABLE THE INDIVIDUALISTS ON THE COURT TO SHINE. WELCOME BEHIND THE LINES.

IT S THE PEOPLE BEHIND THE LINES THAT ENABLE THE INDIVIDUALISTS ON THE COURT TO SHINE. WELCOME BEHIND THE LINES. IT S THE PEOPLE BEHIND THE LINES THAT ENABLE THE INDIVIDUALISTS ON THE COURT TO SHINE. WELCOME BEHIND THE LINES. 79ers-sponsor-materiale-2016.indd 1 01/12/16 12:25 VORES AMBITIONER ER HØJE. PÅ DINE OG

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 19. januar

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 19. januar SYC Nytårskur 2013 Idrætshøjskolen d. 19. januar SYC Nytårskur 2013 Idrætshøjskolen d. 19. januar Dagsorden 1. Velkomst 2. Aktiviteter 2012-2013 3. Sejladser 2013 4. Status ny hjemmeside: www.syc.dk 5.

Læs mere

Sent: Thu, 17 Jan :20: Kultur og Fritid Fælles Mail Attachments: ansoegning_dm_ude_2019.

Sent: Thu, 17 Jan :20: Kultur og Fritid Fælles Mail Attachments: ansoegning_dm_ude_2019. From: kulturogfritid@svendborg.dk Sent: Thu, 17 Jan 2019 12:20:59 +0100 To: Kultur og Fritid Fælles Mail Attachments: ansoegning_dm_ude_2019.docx Indsendt Torsdag, 17 januar, 2019-12:20 Indsendt af: Anonym

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 3

Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 3 Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 3 English version further down Den første dag i Bornholmerlaks konkurrencen Formanden for Bornholms Trollingklub, Anders Schou Jensen (og meddomer i TMB) fik

Læs mere

DIF Danmarksmesterskab. Europajolle. Skive Sejlklub / Maritim Center Skive. 20. 22. september 2013 INDBYDELSE

DIF Danmarksmesterskab. Europajolle. Skive Sejlklub / Maritim Center Skive. 20. 22. september 2013 INDBYDELSE DIF Danmarksmesterskab Europajolle Skive Sejlklub / Maritim Center Skive. 20. 22. september 2013 INDBYDELSE 1. REGLER: 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

Managing stakeholders on major projects. - Learnings from Odense Letbane. Benthe Vestergård Communication director Odense Letbane P/S

Managing stakeholders on major projects. - Learnings from Odense Letbane. Benthe Vestergård Communication director Odense Letbane P/S Managing stakeholders on major projects - Learnings from Odense Letbane Benthe Vestergård Communication director Odense Letbane P/S Light Rail Day, Bergen 15 November 2016 Slide om Odense Nedenstående

Læs mere

KEEP SAILING. Den nye version af KEEP SAILING appen er nu frigivet, og vi gennemgår de nye muligheder og forbedringer

KEEP SAILING. Den nye version af KEEP SAILING appen er nu frigivet, og vi gennemgår de nye muligheder og forbedringer KEEP SAILING Nummer 2 Oktober 2016 NY VERSION PÅ GADEN Den nye version af KEEP SAILING appen er nu frigivet, og vi gennemgår de nye muligheder og forbedringer SEJLERFILM I DEN MØRKE TID Vi giver dig en

Læs mere

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Moldow Speedway Arena n Hedevejen 1 n 6670 Holsted n www.holsted-speedway.dk Lidt om Holsted Speedway Klub Kære mulige samarbejdspartner Som den mest vindende

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Den lokale schæferhundeklub lokkede i weekenden hundeelskere fra hele landet til Herning Open, som blandt andet bød på en ny disciplin 22. juli 2019, 11.02

Læs mere

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE 2018 Aldersgruppe: 15-25 år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE EVENT- PROJEKTLEDER UDDANNELSE Vil du lære at lave events, og har du lyst til at gøre en forskel for sporten og din klub?

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby 2018 Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby www.dif.dk Aldersgruppe: 15-25 år Uddannelsen udbydes i regi af Danmarks Idrætsforbund til alle idrætsgrene under DIF. Den praktiske gennemførelse

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB 10 meter i dagene 13. til 16. august 2014. 1. Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

Følgende er sagt af spillere på Ikast Sportstar College ikast-brande. Kasper Bjørn U17 E:

Følgende er sagt af spillere på Ikast Sportstar College ikast-brande. Kasper Bjørn U17 E: Følgende er sagt af spillere på Ikast Sportstar College ikast-brande. Kasper Bjørn U17 E: Man kan få en uddannelse samtidig med at man kan udvikle sig omkring sin sport og få god og seriøs træning. Jeg

Læs mere

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018 Lørdag, den 27. oktober 2018 Standerskiftetale lørdag den 27. oktober 2018 Kære medlemmer, kære sejlere Så er det blevet tid til, at vi står her igen, denne gang for at udskifte standeren, der symboliserer

Læs mere

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet Praktikevaluering Studerende (Internship evaluation Student) Husk at trykke "Send (Submit)" nederst (Remember to click "Send (Submit)" below - The questions are translated into English below each of the

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

Dansk Knarr Klub. Årsmøde 2017

Dansk Knarr Klub. Årsmøde 2017 Dansk Knarr Klub Årsmøde 2017 Tirsdag d. 21. november 2017 kl. 19 Skovshoved Sejlklub Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens og udvalgenes beretning 3. Indkomne forslag til klasseregler og vedtægter

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Organisationen bag 1st World Outgames skønner, at der var mere end 500.000 tilskuere til hele arrangementet.

Organisationen bag 1st World Outgames skønner, at der var mere end 500.000 tilskuere til hele arrangementet. Bilag 1 Evaluering af 1st World Outgames Rammen for begivenhederne 1st World Outgames i Montreal blev gennemført med 11 aktivitetsdage (4 dage til den internationale konference om menneskerettigheder og

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

MAKING IT - dummy-manus

MAKING IT - dummy-manus MAKING IT - dummy-manus INT. RESTAURANT - DAG (32) og (43) sidder på den ene side af et bord på en restaurant. Amir smiler påklistret og forventningsfuldt, mens Jakob sidder og spiser en salat. De venter

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

IN MEMORIAM Rasmus Glarbjerg Larsen 1994 2015

IN MEMORIAM Rasmus Glarbjerg Larsen 1994 2015 IN MEMORIAM Rasmus Glarbjerg Larsen 1994 2015 WELCOME TO COPENHAGEN INVITATIONAL It is a great pleasure for me as president of Værløse Basketball Club to welcome you all to for three days filled with

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018

Skjold Birkerød Fodbold. Infomøde 23. august 2018 Skjold Birkerød Fodbold Infomøde 23. august 2018 Agenda [19.30-19.35] Velkomst samt vision og organisation Henrik Sloth, Formand [19.35-19.50] De sportslige visioner og tiltag Troels Munck, Sportsudvalg

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: Deltagere: - Ditte Andreasen - Søren Kæstel - Michael Møller - Flemming Palm - Lars Bræstrup - Bjarne Marcussen

Læs mere

Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne er en havn fyldt med Danmarks sejlende kulturarv

Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne er en havn fyldt med Danmarks sejlende kulturarv Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne er en havn fyldt med Danmarks sejlende kulturarv Et værtsskab for Træskibs Sammenslutningens pinsestævne er et fælles projekt for havnen, byens foreningsliv, handelsstand

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 Vejle fjord en smuk ramme for sejlsporten Vejle fjord er en af Danmarks smukkeste rammer for sejlsport med

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013

Trolling Master Bornholm 2013 Trolling Master Bornholm 2013 (English version further down) Tilmeldingen åbner om to uger Mandag den 3. december kl. 8.00 åbner tilmeldingen til Trolling Master Bornholm 2013. Vi har flere tilmeldinger

Læs mere

Kommunikation Klubkonference 2014 v/ Flemming Ø. Pedersen nov. 2014

Kommunikation Klubkonference 2014 v/ Flemming Ø. Pedersen nov. 2014 Kommunikation Klubkonference 2014 v/ Flemming Ø. Pedersen nov. 2014 Kommunikation i Dansk Sejlunion Strategisk og operativ kommunikation Kontakt og formidling til ekstern presse Produktion af SEJLER og

Læs mere

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder SPONSORKONCEPT 2017-2018 Fra OB Kvinde Elite til er seniorhold for TEAM, der er en overbygning for U16-U18 piger med Marienlyst Boldklub og TPI som moderklubber. har base på Marienlystcentret. Kvindefodbold

Læs mere

Ansøgning om Sponsorat

Ansøgning om Sponsorat Ansøgning om Sponsorat Footbag En livsbekræftende livsstil. En new-school nyhed der blander delikat dans med action attitude og svedig stil. En lækker luksus leg som skaber funky fællesskaber og ny nydelse.

Læs mere

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg

Melges.dk Sailing Team. DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team DEN 487 Sponsoroplæg Melges.dk Sailing Team: Vision: dominere toppen af Melges 24 klassen Nystartet team bestående af fire meget erfarne sejlere Fokus på at promovere os selv og

Læs mere

SEJLSPORTSLIGAEN 2014

SEJLSPORTSLIGAEN 2014 SEJLSPORTSLIGAEN 2014 18 klubber 4 stævner Rungsted, Sønderborg, Hellerup og Aarhus 126 sejladser 288 sejlere (180 forskellige) 30 timers video på Youtube God pressedækning, tv, sociale medier og print

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

If you lay up, make sure you lay up, not in

If you lay up, make sure you lay up, not in Velkommen Opstart og information for eliten 2013 Trupper og træningstider Træningslejr/samling Kriterierne for holdudtagelse Sportslig målsætning og vores værdier Eksterne elitematcher 2013 Race to sæsonstart

Læs mere

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Morten Bjerregaard Fraværende Kopi Sted Morten Larsen, ungdomsrådet Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen,

Læs mere

ZOOM8 EM 2018 SPANIEN FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2018 SPANIEN FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for at kunne tilbyde dig fuld træner-support til Zoom8 EM i 2018 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Afvikling af Boulder DM

Afvikling af Boulder DM Dansk Klatreforbund Afvikling af Boulder DM Indhold: 1. Indledning... 2 2. Konkurrencens format... 2 3. Dommere... 2 4. Forberedelse og planlægning... 3 5. Point... 3 6. Program... 4 7. Tilmelding... 4

Læs mere

Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018

Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018 Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018 Kære SKB-medlemmer. Endnu engang er det dejligt at kunne sige at det at være formand for en klub med så mange frivillige hjælpere er beroligende. Jeg plejer at

Læs mere

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Bouldering

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Bouldering Arrangør-manual Danmarksmesterskab Bouldering (senior) Indhold: 1. Indledning... 2 2. Deltagere... 2 3. Konkurrencens format... 2 4. Rutebygning... 3 5. Dommere... 3 6. Forberedelse og planlægning... 3

Læs mere

LAD bestyrelsesmøde referat

LAD bestyrelsesmøde referat LAD bestyrelsesmøde referat Dato: 01. oktober 2011. Sted: Fysisk møde i Kerteminde kl. 10-12 Deltagere: Flemming, Michael Hansen, Maiken, Michael Faubel (ref.) Undskyldt: Bente Dagsorden: 1. Kort opfølgning

Læs mere

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål.

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. TEAM ROTARY FAVRSKOV 2018 JOIN THE TEAM Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. Rotary klubberne i Favrskov Kommune er i 2018 for ottende år i træk

Læs mere

HOW MANY? FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER

HOW MANY? FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER P HOW MANY? FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER Samtale, træning af faste udtryk, spørgsmål og svar. Endvidere en lejlighed til at træne tallene. - Spørgsmålskort - Lærerark til hjælp ved oplæsning og

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM VORES ERHVERVSKLUB.

Læs mere

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

DK - Quick Text Translation. HEYYER Net Promoter System Magento extension

DK - Quick Text Translation. HEYYER Net Promoter System Magento extension DK - Quick Text Translation HEYYER Net Promoter System Magento extension Version 1.0 15-11-2013 HEYYER / Email Templates Invitation Email Template Invitation Email English Dansk Title Invitation Email

Læs mere

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB

STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB STYRK SPORTEN DYRK FORRETNINGEN NYT NETVÆRK OG STORE OPLEVELSER BLIV EN DEL AF B.93 ERHVERVSKLUB 01 Introduktion I DENNE FOLDER BLIVER DU PRÆSENTERET FOR DE MULIGHEDER, DER FINDES VED AT STØTTE B.93 IGENNEM

Læs mere

SPORT MARKEDSFØRING BUSINESS

SPORT MARKEDSFØRING BUSINESS SPORT MARKEDSFØRING BUSINESS HIC BASKET 29 MEDALJER PÅ 27 ÅR Horsens Idræts Club blev grundlagt i år 1978 af nuværende formand Lennart Jensen. I 1990 blev oprykningen til Basketligaen en realitet. Her

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

Værdifuldt partnerskab med sejlsport

Værdifuldt partnerskab med sejlsport Værdifuldt partnerskab med sejlsport HVORFOR SEJLSPORTSLIGAEN Attraktiv konkurrence Personlig udvikling Klubfølelse Fællesskab for puls og action Skabe vækst, energi og ressourcer Synliggøre sejlsporten

Læs mere