Regler for Frimurerne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regler for Frimurerne"

Transkript

1 Regler for Frimurerne Egenskaber Immunitet over for blodsbånd: Frimurenes magikere er immune over for blodets bånd der kommer fra at drikke vampyrblod. De kan derfor heller ikke bliver til Ghouls som normale mennesker. Detter er grundet det magiske vækkelses ritual som har givet dem adgang til at bruge deres magiske potentiale. Denne kraft, samt den store indre vilje det kræver at udøve magi, forhinder blodets kraft i at binde eller styrke en magiker. Sanse magi: Alle frimurenes magikere kan grundet deres magiske potentiale mærke når der bliver brugt magi omkring dem, dog ikke præcis på hvad eller hvem, medmindre de kan se nogen tydeligt udføre det. Lige ledes kan de mærke om en genstand er magisk, dog ikke hvad den gør (dette kræver brug af Auspex). En magiker kan også mærke om en lokation har nogle magiske kvaliteter. (denne evne bruges enten ved at spørge en spiller offgame,eller spørge spillederne). En magiker kan ikke mærke hvilken type magi der bruges eller præcist hvor, medmindre at det er et tydeligt synligt ritual.

2 Traditioner : Frimurene indeholder 2 meget forskellige traditioner af magikere Hermes og Verbena Hermes ordnenen Hermes ordenen er ritualister i den klassiske forstand, alting har en plads og en betydning der er nøje udregnet, ritualer kræver system, form, præsition og kontrol. Dette gør at en Hermetiker som bruger tid på sine ritualer har nemmer ved at få dem til at lykkedes uden stor indsats. Dette betyder regelteknisk at en Hermetiker kan bruge en af sine discipliner som et længerevarende ritual, hvor det i stedet for den normale tid tager minimum 10 minutter af flot og omfattende ritual kastning. Mange navne skal påkaldes igen og igen ( på noget der gerne må lyde som Latin eller græsk), og der skal tegnes et omfattende og detaljeret ritual på en overflade hvor ritualet laves (et pentagram i en cirklen, men alle navnene der påkaldes skrevet langs kanten og et symbol af magt inden i hver af pentagramets dele osv.). Gøres dette slipper Hermetikeren for at betale en viljestyrke point som de mere voldsomme disciplin evner kræver. Verbena og blod ofringer Verbena er nogle gange kaldt for druider eller blodmagikere. Dette er grundet i at deres metoder for magi ofte involverer at kaste magi igennem blodofringer. Ofte anvendes deres eget blod, men ligeså ofte anvendes andre væseners. Dette er fordi Verbenaerne ved hvordan kraft findes i blod, da blod er livskraft noget vampyrene også ved. Verbena frimurer kan omgå prisen i viljestyrke for alle discipliner ved istedet at ofre blod. Dette kan enten være blod fra et andet overnaturligt væsen, og i såfald forbruges 1 blod per viljestyrke nødvendigt. Alternativt kan verbena frimurer vælge at trække kraften ud af deres eget blod, og således undgå at betale viljestyrke for en disciplin. Hvis frimureren bruger sit eget blod er han dog helt drænet for magisk potentiale og kan derfor ikke kaste nogen nye discipliner den næste time.

3 Svagheder Frimuere er mennesker De følger således alle kampregler og bevidstløshed som mennesker. Ligeledes kan magikere blive syge eller ramt af alle andre problemer som mennesker kan. Mennesker har brug for søvn, mad, vand og er end del af et samfund hvor man har et personnummer, en addresse, et hverdags job og lignende. Dette kan medbringe mange forskellige udfordringer når en frimuere blander sig i overnaturlige og evt. ulovlige eller mistænktsomme aktiviteter hvis dette opdages af det normale menneskelige samfund. Magi kræver ritual Det er sandt at der er kraft i ritualer, både for mennesker som ikke har magi og føler kraften i en kulturs ceremmonielle danse til trommer, mens der fortælles passionerede historier eller når der drikkes alkohol som led i et overgangritual. Men dette er endnu mere sandt for magikere, da magi kræver ritual og ceremoni for at trække magiens kraft ud af sjælen. Derfor skal en magiker altid gøre rituelle handlinger, såsom brug af ord af kraft, eller fysiske handlinger (tegner tegn på jorden eller målet), kropsbevægelser som udviser en form for særlig koncentration (som ikke er normalt, såsom en form for vågen meditation). Dog har dette ikke noget med håndtegn at gøre som det kendes fra fantasy lives! Dette vil sige at når en frimuere ønsker at bruger discipliner, og som ikke bare bruges regel teknisk i en direkte kampsituation hvor discipliner og kamptal erklæres, kræver det at karakteren udfører sin egen version af rituelle og ceremonielle handlinger Disse skal være inspireret efter frimuerens klan og dennes tilgang til magiske metoder.

4 Frimuere kontra vampyre Der er en masse ting som vampyre kan som frimuere ikke kan, de er følgende: Frimuere kan lærer vampyrers blodsmagi men ikke rotte og vampyrers øvrige discipliner. Frimuere kan ikke lære Sabbatritualer. Frimuere kan ikke skabe ghouls eller lignende. Frimuere kan kun få nye medlemmer af Frimurene ved at finde andre mennesker som har potentialet og låse dette op via et ritual som kun mestrene af traditionerne har adgang til. Frimuere ældres som mennesker omend enkelte har fundet magien til at ældes meget langsommere. At genvinde Mana Frimuere skaffer deres Mana ved at samle dette, og dette kan gøres på et par måder: Enten kan en frimuergive af sin kraft til en anden via et kort ritual alle kan udføre. En frimuer kan genvinde mana gennenm ressourcen Herd. Se mere under Herd. Kabalens ed og bånd En gruppe frimuere kaldes en kabale, og disse er bundet sammen i en magisk ed. Eden omhandler loyalitet overfor hinanden og overfor logen. Båndet er med til at sikre at medlemmerne i kabalen ikke vender sig mod hinanden eller logen. Dette bånd fungerer meget ligesom vinculum, og forstærkes ved at kabalen synes der er grund til at styrke eden for at bevise sig overfor hinanden og derved sværger eden igen.

5 Frimurer discipliner Alle disciplinerne er ritualer og tager tid at benytte. De kan derfor ikke bruges direkte i kamp, medmindre andet er nævnt under selve disciplinen. Ritualerne tager cirka et minut per niveau at udføre medmindre andet er angivet i beskrivelsen. Medmindre andet er nævnt i evnebeskrivelsen koster det 1 Mana at benytte en disciplin. Visse discipliner kan modstås med viljestyrkepoint. Hvis dette er tilfældet, er evnen markeret med en *. Alle frimuere kan i princippet lære alle discipliner som frimurer samfundet har adgang til, men hver tradition er særligt knyttet til nogle specifikke discipliner. Frimurer kan lærer vampyrers blodsmagi men ingen af de øvrige rotte eller vampyrdiscipliner. Frimurer kan lære vampyrernes blodmagi, hvis de kan finde en vampyr, der er villig til at lære det fra sig. I disse tilfælde bruger frimureren mana istedet for blod til at aktivere blodsmagien. Frimurere har nogle særlige discipliner, som kun de kan lære og ikke kan lære videre til andre overnaturlige væsener såsom vampyrer. Disse er: Alkymiens sti, Helbredelsens sti, Helvedesildens sti, Formskiftningens sti, Hidkaldelsens og bindingernes sti, Beskyttelsens sti.

6 Frimurers disciplinbeskrivelser Alkymiens sti (mangler revidering til 3.0) Denne disciplin giver viden om alkymiens hemmeligheder og muligheder for at skabe og påvirke særlige substanser og materialer. Bemærk: Varighed referer til hvor lang tid den givne evne kan holde sig, ikke hvor lang tid dens effekt varer Den skinnende sandhed Karakteren kan skabe et metallisk pulver. Når dette kastes ud over et område afsløres skjulte, forklædte eller usynlige ting for hvad de i virkeligheden er. Dette ophæver også illusioner. Denne evne kan ikke anvendes til at gennemskue obfuscate, medmindre den der anvender støvet selv har auspex på et samme niveau eller højere end obfuscate brugeren. Hvis støvet anvendes på en person, kan denne ikke anvende obfuscate eller lignende evner i 5 minutter. Varighed: 1 time. Hvis man bruger 1 viljestyrkepoint bliver varigheden forlænget til 48 timer. Støvet kan kun anvendes 1 gang og kan ikke anvendes i kamp. Denne evne kræver at brugeren har en pose med noget der kan gå ud for at være metallisk støv. Styrkedrik Karakteren får evnen til at danne et serum der giver drikkeren forøget styrke og udholdenhed. Effekten af serummet giver brugeren +3 i kamptal. Varighed: 1 time. Hvis man bruger 1 viljestyrkepoint bliver varigheden forlænget til 48 timer. Serummet kan også indtages af andre end evnens ejer. Drikken kan ikke indtages flere gange for en forøget effekt. Denne evne kræver at spillerne har en flaske med noget der kan gå ud for at være et farvet serum (f.eks. blå farve frugt farve), som kan drikkes rigtigt, og hver gang en sådan drik laves skal den forbi mesterbunkeren og afmærkes der, før den kan bruges). Magisk metal Med denne evne kan karakteren omforme metaller til andre former for metal, men som er så stærke som titanium, eks. Alkymistiske 100% rent sølv. Og våbnet er så skarpt at det giver +1 kamptal mere end det normalt ville gøre. Varighed : 1 time. Hvis man bruger 1 viljestyrkepoint bliver varigheden forlænget til 48 timer. En genstand der eks. er blevet omformet til sølv skal have et særligt mærke på sig fra Spillederne. Blodets kraft Med denne evne kan karakteren skabe et serum der, når det indtages, giver brugeren fysisk magt svarende til en vampyrs. Effekten giver brugeren niveauer 3 af en af de fysiske kampdiscipliner ( Potence, Celerity eller Fortitude)

7 For at aktivere den disciplin man har adgang til, koster det tilsvarende mængder mana som det ville koste i blodpoint. Disciplinen som drikken giver skal vælges når den bliver lavet og kan ikke ændres. Karakteren der indtager drikken har adgang til den valgte disciplin i 1 time. En karakter kan ikke bruge denne evne til at få adgang til mere end en af kamp disciplinerne ad gangen. En karakter der allerede har den valgte kamp disciplin på samme niveau 3 eller højere kan ikke få noget ud af at bruge drikken på at få adgang til den disciplin. Varighed : 1 time. Hvis man bruger 1 viljestyrkepoint bliver varigheden forlænget til 48 timer. Effekten fra dene evne kan ikke kombineres med Drugs. Denne evne kræver at spillerne har en flaske med noget der kan gå for at være et farvet serum (grøn farve frugt farve), som kan drikkes rigtigt. Flydende guld Med denne evne kan karakteren skabe et serum der når det indtages giver adgang til en ikke kamp disciplin fra et andet overnaturligt væsen (som kan spilles normalt). Effekten giver brugeren de 3 første niveauer af en følgende discipliner: Animalism, Auspex, Dementation, Dominate, Obfuscate, Obfenebration, Presence, Quietus, Serpentis, Pestilenses veje. At aktivere den disciplin man har adgang til koster tilsvarende mængde mana som de ville koste i blodpoint. Karakteren der indtager drikken har adgang til den valgte disciplin i 1 time. En karakter kan ikke bruge denne evne til at få adgang til mere end en af de listede disciplinerne ad gangen. En karakter der allerede har den valgte disciplin på samme niveau eller højere kan ikke få noget ud af at bruge drikken. Varighed : 1 time. Hvis man bruger 1 viljestyrkepoint bliver varigheden forlænget til 48 timer. Serumet kan også indtages af andre ender evnen ejer, men kun andre magikere. Denne evne koster 1 viljestyrke at anvende. Dvs. 2 i alt hvis varigheden af drikken også bliver forlænget. Denne evne kræver at spillerne har en flaske med noget der kan gå ud for at være et farvet serum( gul farve frugt farve), som kan drikkes rigtigt.

8 Déantán foghlama Sløret På dette niveau kan brugeren sløre effekten af en magisk genstand. Dette forhindrer brugere af Auspex, Ritualer o.l i at modtage information om genstanden. Det sløres også at genstanden er magisk. Evnen koster 1 viljestyrke point at holde aktiv, samt 1 mana at aktivere. Det kræves at brugeren har genstanden til rådighed, når evnen aktiveres. Husk at kontakte mesterbunker. Forfalske På dette niveau kan brugeren tillægge en genstand en aura af magi og tillægge en genstand en kort deltalje i dens historie. Når andre ser på genstanden med Auspex eller anden magi, vil den fremstå tydelig magisk men ukendt effekt. Bruges discipliner på at undersøge genstandens historie, får de præcist det at vide som brugeren har skrevet til arrangørerne. Denne evne kan ikke bruges til at sløre allerede magiske genstandes effekt. Evnen koster 1 viljestyrke at holde aktiv, samt 1 mana at aktivere. Det kræves at brugeren har genstanden til rådighed, når evnen aktiveres. Ingen Effekt På dette niveau kan brugeren fjerne en effekt fra en magisk genstand midlertidigt, både negative og positive. Man kan stadig se på genstanden den er af magisk karakter, men der er ingen indikation af hvad den gør. Denne evne koster 1 viljestyrke point at holde aktiv samt 1 mana at aktivere. Det kræves at brugeren har genstanden til rådighed, når evnen aktiveres. Forbandelse På dette niveau kan brugeren forbande en genstand så det giver hvem end der skulle bærer det en negativ effekt. Der vælges en effekt fra listen nedenfor. Denne evne koster 1 viljestyrke at holde aktiv samt 1 mana at aktivere. Det kræves at brugeren har genstanden til rådighed, når evnen aktiveres. Der kan godt ligges flere effekter i samme genstand, dette koster 5 ekstra mana pr negative effekt, men ikke ekstra viljestyrke Minus et dot i alle fysiske Discipliner (Fortitude, Celerity, Potence) Minus et dot i alle mentale discipliner (Dominate, Demenation, Presence) Ejeren kan ikke drikke blod så længe forbandelsen er aktiv Ejeren kan ikke regenerere så længe forbandelsen er aktiv Gaven På dette niveau mestre brugeren sin skole så godt, at denne midlertidigt kan trække kraften ud af en magisk genstand og give dette til en person. Hvis en genstand har flere magiske fordele, eller ulemper, kan man kun vælge en af dem. Denne evne koster 1 viljestyrke point at holde aktiv, samt 1 mana at aktivere. Det kræves at brugeren har genstanden til rådighed, når evnen aktiveres. Den der modtager effekten vil ligeledes skulle betale 1 viljestyrkepoint at holde aktiv.

9 Helbredelsens sti (Markeret med rød mangler revidering til 3.0) Denne disciplin giver magt til at helbrede kroppen og fjerne sygdomme. Healerens berøring Brugeren af denne evne kan helbrede skade på andre. Med denne evne koster det kun 1 mana at vække person af torpor/bevidstløs/kvæstelse dødelig fra bevidstløshed og 2 manat hvis det er alvorlig skade. Modgift Med denne evne kan frimureren fjerne effekten af sygdomme og forgiftninger op til samme niveau som brugerens niveau i Helbredelsens sti. Kuren Med denne evne kan karakteren fjerne effekterne af sygdomme. Hvis det er en magisk sygdom( så som blodpest), kræver det et viljestyrke point at fjerne. Evnen kræver berøring med personen og 1 minuts ro til at arbejde. Evnen kan ikke bruges i forbindelse med en kampsituation. Regeneration Denne evne kan anvendes på 2 måder. 1) Healeren kan aktivere den naturlige regeneration af alle levende ting. Denne evne kræver kun en enkelt håndpålæggelse at anvende og derefter har karakteren det er anvendt på, en Regeneration der automatisk Helbreder 1 alm. skade hver 10. minut og varer i en time. Denne evne koster 1 viljestyrke at anvende og kan ikke anvendes i en kampsituation. 2) Healeren kan helbrede selv tabte lemmer og uhelbredelige sår. Healeren kan helbrede 1 alvorlig skade for hvert mana han anvender. Evnen kræver berøring med målet og 1 minuts ro til at arbejde, målet skal holde sig stille imens. Evnen kan ikke bruges i forbindelse med en kampsituation. Healeren kan også helbrede tabte lemmer, fjerne blindhed eller andre fysiologiske problemer. Kontakt en arrangør for nærmere omkring dette hvis det bliver relevant. Miraklets kraft Med denne evne kan karakteren helbrede alt skade, eller bringe en død tilbage til livet...måske. Karakteren kan ved at bruge 5 Mana og 1 Viljestyrke point helbrede alt skade en anden karakter har taget og fjerne al forgiftning og sygdomme. Evnen kræver berøring med målet og 1 minuts ro til at arbejde, målet skal holde sig stille imens, og evnen kan ikke bruges i forbindelse med en kampsituation. Karakteren kan også forsøge at bringe en død karakter tilbage til live.

10 Dette er dog ikke let og har en voldsom pris. For det første må karakteren ikke have været død i mere end 1 time og kroppen skal stadigt være hel og ikke eks. forrådnet eller forvandlet til støv ( så i vampyres tilfælde skal det ske inden for 5 minutter ellers er det gået for lang tid, lige meget hvor ung vampyren er). Evnen kræver berøring og ekstrem koncentration, og karakteren kan slet ikke forsvare sig selv eller flytte på sig når dette prøves, dette er et ritual som minimum tager 1 minut, men som oftest tager mellem minutter. Lykkedes det at udførere på målet uden at blive afbrudt, vågner karakteren til live igen. For den genopstandne karakter sker der det at når de vågner til live igen har de ingen viljestyrke, og ingen blod point eller lignende. De er desuden voldsomt traumatiseret over deres oplevelse med døden (svarende til at karakteren har fået et traume eller en sindsygdom som er forbundet til denne dødsoplevelse) Livets pris: hvis denne magi lykkedes koster det følgende: Af kasteren koster det alt magikerens mana og viljestyrke og magikeren mister 1 niveau af Magisk potentiale permanent. Hvis magien ikke lykkedes dræner dette halvdelen af Magikerens Mana og viljestyrke point.

11 Hidkaldelsens og bindingernes sti (Markeret med rød mangler revidering til 3.0) Denne disciplin giver magt til at påkalde og binde væsener til tjeneste eller fastlåsning. For alle evner indenfor denne disciplin som ikke har effekt på specifikke spillere, skal man kontakte arrangørerne. Dyrets kald Som Animalism niveau 1, dyrisk lakaj. Det vildes herre Den evne fungerer som Dyrenes kald, men påvirker vilde dyr, som store hunde, ulve, bjørne eller hvad der ellers kan findes inden for landets grænser, og giver det en opgave. Opgaven skal kunne udføres indenfor en time. Dog giver denne evne ikke muligheden for at forstå dyret. Alternativt kan man anvende ritualet til at beordre dyret til at forblive og bevogte et lokale i op til en time. Denne evne kan bruges til at få dyret til at bevogte karakteren i en kamp situation, og virker som tæskehold men med et dyr. Dyret giver +2 kamptal i 1 kamp, per gang ritualet er udført, til et maksimum af +10 til en enkelt kamp, ved brug af evnen 5 gange. Bonussen fra denne version af tæskehold virker kun i 1 kamp. Adam s børn * Med denne evne kan karakteren tilkalde et normalt menneske, så længe personens sande navn er kendt, eller Magikeren har noget personligt fra målet (såsom blod, tånegle, hår eller lignende). Mennesket vil ankomme så hurtigt som muligt og udføre en enkelt ordre i op til 1 time. For hver gang den samme person bliver forsøgt tilkaldt med dette ritual inden for de samme 48 timer, koster ritualet 1 mana ekstra. De som vandrer i tusmørket * Med denne evne kan karakteren tilkalde et overnaturligt menneske (Ghoul, vardyrs slægsfolk eller andre specielle dødelige), så længe personens sande navn er kendt, eller Magikeren har noget personligt fra målet (såsom blod, tånegle, hår eller lignende). Personen vil ankomme så hurtigt som muligt og udføre en enkelt ordre i op til 1 time. For hver gang den samme person bliver forsøgt tilkaldt med dette ritual inden for de samme 48 timer, koster ritualet 1 mana ekstra. Nattens børn * Med denne evne kan karakteren tilkalde et overnaturligt væsen eller et åndeligt væsen (vampyr, varrotter, magikere, Symbioter, ånder osv.), så længe personens sande navn er kendt, eller Magikeren har noget personligt fra målet (såsom blod, tånegle, hår eller lignende).

12 Personen vil ankomme så hurtigt som muligt og udføre en enkelt ordre i op til 1 time. For hver gang den samme person bliver forsøgt tilkaldt med dette ritual inden for de samme 48 timer, koster ritualet 1 mana ekstra. Det koster 1 viljestyrke point at forsøge at lave en binding eller give en kommando på denne måde til et sandt overnaturligt væsen.

13 Beskyttelsens sti (Markeret med rød mangler revidering til 3.0) Denne disciplin giver viden til at skabe magiske beskyttelse overfor folk og væsener. Skjoldet Amulet Med denne evne kan karakteren lave en beskyttende amulet til sig selv eller andre. Det betyder at man efter en tabt kamp (ikke til døden) må rejse sig efter 1min fra Torpor/kvæstelse/bevidstløs uden brug af blod. Ved massekamp giver dette dog ikke mulighed for at deltage i senere delkampe. Brugeren kan maximalt have 1 amulet aktiv ad gangen. Varighed: 1 timer Kræver: En amulet af metal, horn eller ben formet som et skjold. Barriere* Med denne evne kan karakteren ikke angribes eller fysisk trues medmindre modstanderen bruger 1 viljestyrke point. Brugeren af denne evne kan ikke selv foretage offensive handlinger eller på anden måde assistere direkte i kamp. Bliver man angrebet (modstanderen vælger at bruge 1 viljestyrke point) og vælger at forsvare sig selv, så bryder man selv barrieren. Bliver man angrebet og vælger ikke forsvare sig selv, men bare tager tæskene, så mister man ikke effekten af amuletten overfor andre. Varighed er 1 time og koster 1 viljestyrke. Kræver: Et påmalet skjold på venstre hånd. Cirklens magt* Med denne evne kan karakteren lave en magisk cirkel der beskytter mod en bestemt type væsen (vampyr, menneske, ghoul, ånd, dæmon, engel eller frimure). Væsener af den valgt type kan ikke krydse cirklen, uden at bruge viljestyrke for hver gang cirklen krydses. Cirklen skal markeres på jorden med reb, kridt eller lignende, tydeligt markeret med okkulte tegn. Effekten opløses såfremt andre væsener end den valgte type bryder den fysiske markering eller brugeren ikke længere er i nærheden af cirklen. Varighed: 1 time eller indtil cirklen brydes. Reflektion* Frimureren kan fremkalde et glasagtigt værn som fx. kan ses med Auspex. Han kan maximalt have 1 aktivt ad gangen. Værnet reflektere automatisk den næste overnaturlige evne, der bruges mod frimureren, tilbage på den der aktiverede evnen, hvad enten det er almene discipliner eller blodsmagi. Holder resten af natten eller indtil den knækker. Koster 1 viljestyrke og 3 mana at aktivere og kræver et armbånd (evt af snor) der knækker over når disciplinen reflekteres. Stjæles eller fravristes armbåndet ophæves effekten. Landets vrede* Med denne evne kan karakteren lave en magisk beskyttelse på et territorie (som man enten ejer, eller får lov til at lave det på af ejerne). Denne evne virker som Cirklens magt og Fortets mure, men kræver kun at magiske tegn laves

14 ved de store ingange til territoriet. Varighed: 1 nat. Denne evne koster 1 viljestyrke point at bruge. Denne evnes effekt bliver oplyst til spillere der i kontakt med mesterbunkeren melder at de har tænkt sig at gå ind på et territoriet. Formskiftningens sti (Markeret med rød mangler revidering til 3.0) Denne disciplin giver egenskaber til at påvirke kroppen og transformere dele af denne, ofte til dyriske aspekter. Andet ansigt Med denne evne kan karateren ændre udseende, det vil dog kun snyde mennsker, da lugt, gang og andre aspekter stadigt er genkendelige for overnaturliges sanser. Denne evne gør at karakteren kan gøre sig uigenkendelig overfor f.eks. menneskelige npc er. Denne evne varer 1 time eller indtil ophævet. skærpede sanser Denne evne fungere som Protean 2 af samme navn kløer Denne evne fungerer som Protean 3 af samme navn Pelsbrynje Denne evne fungerer som Protean 4 af samme navn Bæstets form Denne evne fungerer som Protean 5 af samme navn

15 Helvedesildens sti (Markeret med rød mangler revidering til 3.0) Denne disciplin giver magt over elementernes destruktive kræfter. Flamme hånd Med denne evne kan karakteren antænde en flamme der omgiver sin hånd, men uden at skade sig selv. Gør at brugeren giver alvorlig skade mod vampyrer. Vampyrer bliver også udsat for besærk hvis de kæmper mod en karakter med denne evne aktiv, det betyder at de skal bruge 1 viljestyrkepoint eller flygte fra flammernes nærvær. Varighed: resten af scenen. Kræver: En handske der kan symbolisere og ligner en hånd omviklet af flammer. Flamme vandring Med denne evne bliver karakteren immun over for angreb eller skader fra kilder der er baseret på ild eller varme. Denne beskyttelse varer 1 time. Helvedes klinge Med denne evne fortrylles et våben til at være omgivet af flammer og får således effekten af niveau 1 Flammens Hånd og +3 til kamptal. Våbnet kan godt lånes til andre (dog vil vampyrer ikke kunne tage imod det, pga. Deres frygt overfor ild). Varighed: 1 time. Kræves: For at vise våbnet er omgivet af flammer, skal et rødt klæde svøbes tæt om våbnet det er at fortrække noget der ligner ild så meget som muligt. Flamme Aura Denne evne kan aktiveres i kamp. Med denne evne er karakteren omgivet af af ild, dette giver +4 til kamptal og at alle der kæmper imod karakteren automatisk taget 1 point i skade (Vampyrer tager 1 alvorlig skade i stedet). I en kamp hvor denne evne anvendes, tæller brugeren også som om han har evnen Flamme Vandring, aktiv i kampen. Vampyrer bliver også udsat for rötschrek hvis er med i en kamp hvor denne evne anvendes. Varighed: En kamp situation. Denne evne kan ikke bruges uden for kamp.

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får.

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får. Heksekundskab Hekse er magibrugere, som gennem en pagt med et Skyggevæsen, får evnen til at kaste magi. Heksens magi er en hurtig vej til magt, men ulempen er, at du typisk er jaget vildt, fordi de fleste

Læs mere

Shaman og vølv regelsæt

Shaman og vølv regelsæt Shaman og vølv regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Shaman og vølv... Shaman... Vølv... Shaman påkaldelser... Vølv påkaldelser... 4 Shaman ceremoni og almindelige ritualer... Vølv ceremoni og almindelige

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Hareskovens Færdigheder 1.0

Hareskovens Færdigheder 1.0 Hareskovens Færdigheder 1.0 Færdighed: Er et fælles navn for alle evner, formularer og ritualer. Man skal stå stille ved brug af en færdighed. Formular: En magisk effekt som kræver en rite alt efter formularens

Læs mere

Regler for Vampyrer. Jage blod. Blodsbånd. Færdigheder kun vampyrer kan vælge

Regler for Vampyrer. Jage blod. Blodsbånd. Færdigheder kun vampyrer kan vælge Regler for Vampyrer Her følger lidt mere overordnede regler for det at være vampyr og deres styrker og svagheder. Jage blod Blod kan i spillet skaffes på flere måder. Fælles for hvordan man skaffer sit

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser Shamanisme Ildledning Shamaner er åndetilbedere som typisk kommer fra Treagonn-Sletten. De trækker på ånderne og deres kræfter og har lange hellige og spirituelle traditioner som gør dem i stand til at

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst:

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst: Smedesættet v. 4.2 At være smed Det er meget simpelt at være smed. Dette hæfte giver dig overblik og hjælper dig med at huske hvad der kræves af en smed og hvilke muligheder han får til gengæld. Krav for

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves ikke at læse dette igennem som ny spiller,

Læs mere

TROLDMANDS SYSTEMET. Kaste/ Skrive magi 24. JULI 2014. BABYLON Temous Vivo kampagne

TROLDMANDS SYSTEMET. Kaste/ Skrive magi 24. JULI 2014. BABYLON Temous Vivo kampagne TROLDMANDS SYSTEMET Kaste/ Skrive magi 24. JULI 2014 BABYLON Temous Vivo kampagne Indholdsfortegnelse Kaste/Skrive Magi... 2 Formularer og gradpriser... 2 Inddeling af troldmandsskolerne... 2 Elementalisme:...

Læs mere

De Okkulte. Vigtigt - Om Okkulte! Tjeneste og Belønning. Særlige Evner

De Okkulte. Vigtigt - Om Okkulte! Tjeneste og Belønning. Særlige Evner De Okkulte Rundt om på kontinentet Falthea findes der individer der har særlige evner som ingen andre end dem selv helt ved hvor kommer fra. Disse individer siges at være i kontakt med overnaturlige væsner

Læs mere

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Shaman Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Shaman oversigt over påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark 08, v Om at spille shaman... Shaman påkaldelser...

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0 fantasiens hersker Mesterevner og multiclass version 2,0 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Ekstra professioner...2 XP pris...3 Mester evner...4 Efterskrift...8 Indledning Dette hæfte er skrevet til de

Læs mere

Lyng Rollespils Præste Regelsæt

Lyng Rollespils Præste Regelsæt Lyng Rollespils Præste Regelsæt Præst Regelsæt 15, version 1..3 Indholdsfortegnelse Om Præster... Bønner... Gudtjenester... 3 Velsignelser... 3 Præste Evner... 3 Oversigt over valgfrie evner for Præster...

Læs mere

Magikataloget Indhold

Magikataloget Indhold Magikataloget Indhold Formularer... 2 Første Cirkel Formularer... 2 Vindstød... 2 Løgn... 2 Rodnet... 2 Giftimmunitet... 2 Frygtimmunitet... 2 Byrdeimmunitet... 2 Anden Cirkel Formularer.. 2 Søvn... 2

Læs mere

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed Runesmedning Indledning Runesmedningens kunst handler om at bruge kraftfulde tegn til at fortrylle våben og andre genstande med mægtige egenskaber. Dværgene er ophavsmænd til dette stolte håndværk, men

Læs mere

Version 1.01. Formular: Ophæv magi.

Version 1.01. Formular: Ophæv magi. Magiker magi Magiker formularer skal kastes ved at sige formularen og derefter effekten. Eks. Magisk pil 1 i skade. Men man kan ikke kaste en ny formular før ens energi har rettet sig selv op. Det tager

Læs mere

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Regler for magi... 2 Sort magi... 4 Naturmagi... 5 Forsvarsruner... 6 Angrebsruner... 7 Skjoldmagi... 8 Lys magi... 10 Voodoo... 11 Shamanisme... 12 Sjælemagi... 13 Nekromantisme...

Læs mere

Lyng Rollespils Mager Regelsæt

Lyng Rollespils Mager Regelsæt Lyng Rollespils Mager Regelsæt Indholdsfortegnelse Magi og Mana... 2 Ritualer... 2 Magernes Magi... 4 Niveau 1 magier... 5 Niveau 2 magier... 6 Niveau 3 magier... 7 Niveau 4 magier... 8 Niveau 5 magier...

Læs mere

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Kostume krav... 2 Apoteker Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 3 Alkymi opskrifter... 4 Alkymi niv 1... 4 Alkymi

Læs mere

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3 Smedesæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Perfektionist... 3 Runesmedning... 3 Runer... 4 Runeskjolde... 4 Runerustning... 5 Runevåben... 6 1/6 Indledning Smeden er mester i alle praktiske håndværk. Du kan

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Babylons Juniorkampagne - regelsystem, Version 1 Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves

Læs mere

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som

Læs mere

Indhold Indhold...1 Indledning:...2 Karakterregler:...3 Karakterskabelsen...3 Færdigheder og Discipliner...3 Kropspoint og Viljestyrke...

Indhold Indhold...1 Indledning:...2 Karakterregler:...3 Karakterskabelsen...3 Færdigheder og Discipliner...3 Kropspoint og Viljestyrke... Indhold Indhold...1 Indledning:...2 Karakterregler:...3 Karakterskabelsen...3 Færdigheder og Discipliner...3 Kropspoint og Viljestyrke...3 Udvikling og erfaring...4 Andet end vampyrer...4 Færdighederne...5

Læs mere

Runer til Skyggekrigene

Runer til Skyggekrigene Runer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 2.1 SÆTTET HER ER ENDNU IKKE OPDATERET TIL VERSION 3. VI FORVENTER IKKE STORE ÆNDRINGER. OPDATERINGEN KOMMER SNART! Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kaste/Skrive Magi. grader Mana pr. formular

Kaste/Skrive Magi. grader Mana pr. formular Kaste/Skrive Magi Troldmænd er magibrugere, der specialiserer sig i at manipulere med forskellige aspekter af deres omgivelser. Ved hjælp af rå koncentration fokuseret de deres riter og håndtegn, bøjer

Læs mere

Hellig Ed. At bruge Præstekræfter

Hellig Ed. At bruge Præstekræfter Hellig Ed Præster er magibrugere, der på samme tid kan kaste besværgelser og får adgang til en række mirakler. Præster vælger en gud, som de vil tilbede, og får derved tildelt en gudeskole. Præster og

Læs mere

H E L L IG M A G I H Æ F TE T

H E L L IG M A G I H Æ F TE T H E L L IG M A G I H Æ F TE T Dette er hæftet som alle Hellig magi kastere skal bruge. I starten af hæftet er der en kort introduktion med oversigt og regler om hvordan magien virker i dette regelsystem.

Læs mere

Heksemagi regler Utopia Live

Heksemagi regler Utopia Live Reglerne er lavet af foreningen Utopia og må ikke bruges uden tilladelse fra bestyrelsen. Ønsker du mere viden om Utopia, kan du læse mere på www.utopialive.dk Side 1 af 5 Heksemagi Hekse trækker på ånder

Læs mere

Runesmedning. Regler for runerne

Runesmedning. Regler for runerne Runesmedning Runesmedningens kunst handler om at bruge kraftfulde tegn til at fortrylle våben og andre genstande med mægtige egenskaber. Dværgene er ophavsmænd til dette stolte håndværk, men for nylig

Læs mere

Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark

Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille apoteker Alkymi opskrifter..3 Valgfrie evner for apoteker Apoteker karakterark 5 Oversigt

Læs mere

Alkymistsæt. Indhold Stier... 2

Alkymistsæt. Indhold Stier... 2 Alkymistsæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Stier... 2 Stiernes betydning for brygning... 3 Hvordan man brygger... 3 Opskrifter... 3 Ingredienser... 4 Opskrifter på drikke m.m.... 5 1/8 Indledning Med evnen

Læs mere

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet!

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet! Rollespil handler om, at leve sig ind i en anden rolle; at tænke, tale og gøre som sin rolle. Det behøver man ikke regler for. Der er dog nogle ting man ikke kan gøre, selvom ens rolle ville have gjort

Læs mere

Guide: Magiske genstande

Guide: Magiske genstande Guide: Magiske genstande Om at lave magiske genstande Når man som spiller skaber en magisk genstand skal det ikke forståes som om man fysisk fremstiller genstanden, men nærmere at man fortryller en allerede

Læs mere

Elementerne Ild Vand Jord Luft Shamanens funktion

Elementerne Ild Vand Jord Luft Shamanens funktion Elementerne Et sted under skabelsen af universet skete der en grufuld ulykke og gudernes yngste søster Giu, som var gud for naturen, blev revet i 4 stykker. Disse 4 stykker blev senere kendt som elementerne.

Læs mere

Ritualer. til Skyggekrigene. Et rollespilsarrangement arrangeret af. Version 3.0

Ritualer. til Skyggekrigene. Et rollespilsarrangement arrangeret af. Version 3.0 Ritualer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 3.0 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion:... 3 In-game om ritualisten:... 3 Regelteknisk:... 3 Stien:... 3 Vælg dit fokus:... 3 Natur:...

Læs mere

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Vølvens Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille vølv... Vølv påkaldelser... Vølv gudtjenester... Valgfrie ever for vølv... Vølv karakterark... 6 Vølv karakterark.

Læs mere

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes FANATIC LIVE : f a n a t i c l i v e Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014 war war : never : changes KP og skade. KP: Til Fanatic Live spilles der med

Læs mere

Lyng Rollespils Regelsæt

Lyng Rollespils Regelsæt Lyng Rollespils Regelsæt Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Magi... 3 Alkymi... 3 Smedning... 4 Ingame og Offgame... 4 Evner og Modevner... 4 Kamp... 4 Døds Regler... 4 Våben Regler... 5 Skjolde... 5 Rustnings

Læs mere

Tak til. Indledning. Dokumenter

Tak til. Indledning. Dokumenter Tak til Vi vil til Kongernes By gerne starte med at takke arrangørerne fra Sex, Drugs and Rock n Roll for at vi må låne deres regelsystem og for at inspirere os til at gennemføre denne kampagne. Vi har

Læs mere

Når daggry truer. Præster

Når daggry truer. Præster Præster Vi ønsker at gøre præster til hellige forkyndere af gudernes vilje, samtidigt med at vi aktivt belønner præsterne for at involvere andre i deres virke. Derfor har vi udformet hellig magi, således

Læs mere

Aarhus Requiem. Regelsamling. Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas

Aarhus Requiem. Regelsamling. Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas 1 Aarhus Requiem Regelsamling Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas 2 Indhold Om det at være vampyr... 5 1. Oplysninger på Karakterark:...

Læs mere

Vogter af Naturens Sjæl

Vogter af Naturens Sjæl Vogter af Naturens Sjæl Druider er magibrugere, der får besværgelser fra 1. til og med 3. grad. Derefter udvikler de sig gennem forskellige former for evner. Kald, grader og priser Druiders kræfter er

Læs mere

Spilregler og system. Kampregler

Spilregler og system. Kampregler Spilregler og system Kampregler Da der er stor aldersforskel mellem spillerne kæmpes der kun med markeringer, altså ingen fuld kontakt medmindre det er en klar aftale mellem de involverede spillere. Alle

Læs mere

Shamanerne. Om at spille shaman

Shamanerne. Om at spille shaman Shamanerne For stammefolkene og de primitive folkeslag, er Glysea ikke en gud eller en entitet som eksisterer i én bestem form eller har ét bestemt sæt regler. Glysea er de ånder der eksisterer i en parallel

Læs mere

Præst,vølv og shaman. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Præst,vølv og shaman. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Præst,vølv og shaman Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille præst... 2 Gudebeskrivelser... 2 Asur s påkaldelser og velsignelser... Gorgonsul

Læs mere

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel:

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel: Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Grundreglerne 1.2. Opførsel

Grundreglerne 1.2. Opførsel Grundreglerne 1.2 Velkommen til SAGA reglerne. De officielle regler for rollespil i Hareskoven. Grundreglerne som du sidder med her, er alt hvad du behøver vide for at spille med. Der findes hæfter for

Læs mere

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Ingame og offgame... 3 Opstart af karakter... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 3 BG... 3 Racer og race bonus... 4 Kamp... 4 Døds

Læs mere

Magi. Fordeling af magier

Magi. Fordeling af magier Magi Alle remser skal siges højt og tydeligt, man skal have symbol/fokus (stav el.lign.) når man kaster magi. Man kan ikke have mere end 1 beskyttende formular kørende af gangen, alle nye formularer fjerner

Læs mere

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Præst Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Præst. Gudebeskrivelser. Oversigt over påkaldelser, velsignelser, valgfrie evner og karakterark 2018, v Om

Læs mere

HELLIG ED. Præstesystem 4.1 24. JULI 2014. BABYLON Tempus Vivo Kampagne

HELLIG ED. Præstesystem 4.1 24. JULI 2014. BABYLON Tempus Vivo Kampagne HELLIG ED Præstesystem 4.1 24. JULI 2014 BABYLON Tempus Vivo Kampagne Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Præster og deres kodekser... 2 Præster og deres Gudeskoler... 2 Pantheoner... 2 Mirakler og gradpriser...

Læs mere

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Mager Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille mager... 2 Magiordene... 3 Magernes Magi niveau 1-6... 4 Valgfrie ever for mager... 8 Mager karakterark... 9 Mager

Læs mere

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

Præst,vølv og shaman. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Præst,vølv og shaman. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Præst,vølv og shaman Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille præst... 2 Gudebeskrivelser... 2 Asur s påkaldelser og velsignelser... Gorgonsul

Læs mere

næstend&d - At lave en karakter

næstend&d - At lave en karakter Forberedelse næstend&d - At lave en karakter Du skal bruge et karakterark, lidt notespapir, mindst 3t6 og en pen, samt denne vejledning. Derefter er der fire trin, som du skal gennemgå, og voila! Du har

Læs mere

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog.

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog. Evne beskrivelser: Evner: +1-4 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP pulje. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP Læse/skrive oldskrift: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet

Læs mere

Guddommelig Vasal. At bruge paladinkræfter

Guddommelig Vasal. At bruge paladinkræfter Guddommelig Vasal Paladinen er en magibruger, der kombinerer 1.4. grads besværgelser med en række gaver, som giver paladinen mulighed for at ændre sine besværgelser og for enten at blive en kriger, der

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Besværgelseslisten. Dette dokument beskriver indgående hver eneste besværgelse i Valbyparken, samt de begreber, der bliver brugt om dem.

Besværgelseslisten. Dette dokument beskriver indgående hver eneste besværgelse i Valbyparken, samt de begreber, der bliver brugt om dem. Besværgelseslisten Dette dokument beskriver indgående hver eneste besværgelse i Valbyparken, samt de begreber, der bliver brugt om dem. Afstand Der er følgende forskellige afstande, en besværgelse kan

Læs mere

Alkymi. aldrig have flere opskrifter på én grad end han har på den foregående grad.

Alkymi. aldrig have flere opskrifter på én grad end han har på den foregående grad. Alkymi Alkymi er læren om specielle brygge, operationer og ritualer, som involverer mere videnskab end magi. Alkymisterne får adgang til ritualer og opskrifter, som kan give nærmagiske effekter. Ritualer

Læs mere

Magiregler Utopia Live

Magiregler Utopia Live Magilinjer... 1 Elementerne... 2 Tegn for elementerne... 2 Hvem kan bruge magi... 2 Brug af magien... 2 Forbudt magi... 3 Magier... 3 Luft... 3 Træ... 3 Ild... 3 Lys... 3 Vand... 3 Energi... 4 Jord...

Læs mere

Om at spille præst... 2 Præstens bønner og gudstjenester... 3 Regler for bønner, velsignelser og ritualer... 3

Om at spille præst... 2 Præstens bønner og gudstjenester... 3 Regler for bønner, velsignelser og ritualer... 3 Præste regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille præst... Præstens bønner og gudstjenester... Regler for bønner, velsignelser og ritualer... Gorgonsuls Bønner... Karnes Bønner... 6 Naliss'ras Bønner...

Læs mere

Apoteker regelsæt -Læge og alkymist

Apoteker regelsæt -Læge og alkymist Apoteker regelsæt -Læge og alkymist Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Apoteker Evner... 2 Alkymi niv 1... 3 Alkymi niv 2... 3 Alkymi niv 3... 4 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 4 Apoteker

Læs mere

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på.

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Grundregler i Kimbri Off-game:

Grundregler i Kimbri Off-game: Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

BESVÆRGELSESLISTE. Tempus Vivo regelsystem 4.0 24. JULI 2014. BABYLON Tempus Vivo kampagnen

BESVÆRGELSESLISTE. Tempus Vivo regelsystem 4.0 24. JULI 2014. BABYLON Tempus Vivo kampagnen BESVÆRGELSESLISTE Tempus Vivo regelsystem 4.0 24. JULI 2014 BABYLON Tempus Vivo kampagnen Indhold Besværgelseslisten 4.0... 4 Afstand... 4 Gokler... 4 Typer af besværgelser... 4 Buff... 4 Formændrende...

Læs mere

Magi, magiske væsner og fortryllede genstande

Magi, magiske væsner og fortryllede genstande Magi, magiske væsner og fortryllede genstande Dette system giver oplysninger omkring magiske genstande, magiske væsner, og en lang række andre fænomener man kan støde på i Niraham. Det adskiller sig fra

Læs mere

Ritualer og Opskriftspriser. Brygge Alkymistens vigtigste værktøj er hans brygge, og brygge kræver opskrifter. Disse opskrifter købes for EP.

Ritualer og Opskriftspriser. Brygge Alkymistens vigtigste værktøj er hans brygge, og brygge kræver opskrifter. Disse opskrifter købes for EP. Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Ritualer og Opskriftspriser... 2 Ritualer... 2 Brygge... 2 At bruge andres opskrifter... 2 At eksperimentere... 2 Alkymistiske Ritualer... 3 Alkymist Analyse... 3 Grad

Læs mere

Vampire. RandersByNight. PÅ VAMPIRE: THE MASQUERADE Side 1 PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com

Vampire. RandersByNight. PÅ VAMPIRE: THE MASQUERADE Side 1 PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com Vampire RandersByNight Skrevet af Wotan Ragnar Davidsen PÅ VAMPIRE: THE MASQUERADE Side 1 Indledning 3 KLANERNE 6 GENERATION 9 WILLPOWER 10 KARAKTER KONCEPT 12 DISCIPLINERNE 14 ERFARING & KAMP 25 KARAKTERER

Læs mere

Vampire Live regler version 3.11 Side 1 af 74

Vampire Live regler version 3.11 Side 1 af 74 Indholdsfortegnelse Forord... 4 Indledning... 4 World of Darkness En udlægning af historien... 5 Klan Træk... 6 Grundlæggende træk for vampyrer... 7 Baggrund for skabelse af en vampyr... 8 Skabelse af

Læs mere

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Mager Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille mager... 2 Magiordene... 3 Magernes Magi niveau 1-6... 4 Valgfrie ever for mager... 8 Mager karakterark... 9 Mager

Læs mere

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP.

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse 1-5 grader: Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken som helst lås af samme grad

Læs mere

Spillelegle. Hlgelnl. Foemåg. Spillets st. Mon elnl. Side 1 Kampen mod Dystopia Spilleregler Side 2

Spillelegle. Hlgelnl. Foemåg. Spillets st. Mon elnl. Side 1 Kampen mod Dystopia Spilleregler Side 2 Spilleregler Spillelegle Hlgelnl Foemåg Spillet går ud på at besejre Wizor, den onde troldmand som hersker over Dystopia. Spillerne arbejder sig gennem en række forskellige baner ved på sin vej at besejre

Læs mere

Ulvevinter. ildbrande raser mod arnens bål høj hede spiller mod himlen s. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter

Ulvevinter. ildbrande raser mod arnens bål høj hede spiller mod himlen s. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter. Ulvevinter Vagn af edevold Du er født og opvokset på gården edevold. Der var meget arbejde, men I manglede ikke noget. De glade dage sluttede, da det viste sig at din fader havde spillet sig til en stor gæld. I måtte

Læs mere

Magiregler Utopia Live

Magiregler Utopia Live Elementerne... 1 Tegn for elementerne... 2 Hvem kan bruge magi... 2 Brug af magien... 2 Forbudt magi... 2 Niv. 1 Magier... 2 Luft... 3 Træ... 3 Ild... 3 Lys... 3 Vand... 3 Energi... 3 Jord... 3 Mørke...

Læs mere

Vampire Live regler version 3.13 Side 1 af 76

Vampire Live regler version 3.13 Side 1 af 76 Indholdsfortegnelse Forord... 4 Indledning... 4 Det der vampyrhalløj hvad er det lige det er?... 5 En note til dig der vil arrangere vampire live og bruge disse regler... 5 World of Darkness En udlægning

Læs mere

BESÆTTELSE. Af Alice A. Bailey.

BESÆTTELSE. Af Alice A. Bailey. 1 BESÆTTELSE Af Alice A. Bailey www.visdomsnettet.dk 2 BESÆTTELSE af Alice A. Bailey Fra Breve om Okkult Meditation (Redigeret af Erik Ansvang) Årsagerne til besættelse I fremtiden må det menneske, der

Læs mere

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp.

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Helligfolks trylleremser

Helligfolks trylleremser Helligfolks trylleremser Sådan fungerer helligfolks trolddom Helligfolk kan et vist antal trylleremser af forskellig styrke hver dag. Trylleremser er magtfulde besværgelser med mange forskellige effekter.

Læs mere

Grundregler i Kimbri. Racer

Grundregler i Kimbri. Racer Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Naturkundskab. Urtekundskab: Til læseren: Opbygning: Priser: Urtebeskrivelser. At samle urter. Niveau 1. Kaldarblad. Bjørnemos.

Naturkundskab. Urtekundskab: Til læseren: Opbygning: Priser: Urtebeskrivelser. At samle urter. Niveau 1. Kaldarblad. Bjørnemos. Naturkundskab Til læseren: Dette er tre systemer som er blevet sat sammen til et. Systemerne som er blevet sat sammen er Urtekundskab, Sejdbryg og Giftkundskab. Jeg vil gerne give en stor tak til, alle

Læs mere

Forord... 2 Talismars oprindelse... 4 Liv og død... 5 FKP... 5 RP... 5 Magisk beskyttelse... 5 Skade... 6 Nævekamp... 6 Døende, død og taget til

Forord... 2 Talismars oprindelse... 4 Liv og død... 5 FKP... 5 RP... 5 Magisk beskyttelse... 5 Skade... 6 Nævekamp... 6 Døende, død og taget til Forord Dette regelsæt er skabt af og til foreningen LOFALI Lolland-Falsters Liverollespilsforening. Der er lagt meget arbejde bag dette, så ønskes det brugt i andre sammenhæng, bedes der venligst rettes

Læs mere

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir Evnebeskrivelser EVNE 1 hånds våben Med denne evne kan du bruge alle 1 hånds våben, som er blevet godkendt i våbentjek ved spilstart. Et 1 hånds våben er et våben, der ikke er længere end fra jorden og

Læs mere

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen]

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen] Live rollespil grund regel bogen. K [Vælg datoen] 24/8-2014 Indhold Indledning.... 2 Din rolle.... 3 Reglerne generelt.... 3 Regler for kamp.... 3 Reglerne for våben.... 4 Regler for kropspoint og rustninger....

Læs mere

Matematik i Ridderspillet.

Matematik i Ridderspillet. Matematik i Ridderspillet. Forhistorie Ridderspillet er startet som børnenes projekt ved at en gruppe drenge, der var meget fascineret af riddere gerne ville lave deres eget spil. Den første version af

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Vigtige generelle regler

Vigtige generelle regler Noget om Helte Vigtige generelle regler - Spilgenstande 2 - Våben og rustninger 2 - Døden 2 - Hvil 2 - Eliksirer/Besværgelser/Velsignelser/forbandelser 3 - Eliksirer 3 - Snigmord, Bonk og Lommetyveri 4

Læs mere

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid.

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid. Professioner Alkymisten Kedlerne bobler og rummet fyldes med tæt røg fra dine eksperimenter. Med alkymistens evner har du mulighed for at skabe brygge og eliksirer, til enhver lejlighed. Du ved, hvordan

Læs mere

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed ÅNDETALE Effekt: Personen som indtager denne sejdbryg kan kaste besværgelsen Tale med Død indenfor 30 sekunder af at bryggen er indtaget. Remedier: En spiseskefuld smør, et halvt fed hvidløg. Tilberedning:

Læs mere

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at Drømme i kunsten - surrealisme Hvilken betydning har drømme? Engang mente man, at drømme havde en Undervisningsmateriale 5.-7. klasse stor betydning. At der var et budskab at Drømmen om en overvirkelighed

Læs mere

EVENTYRPOINT: BAGGRUND: KLASSE: Lykkeridder NIVEAU: SÆRLIGE EVNER: EVNER: Værdi Bonus. Behændighed

EVENTYRPOINT: BAGGRUND: KLASSE: Lykkeridder NIVEAU: SÆRLIGE EVNER: EVNER: Værdi Bonus. Behændighed Frastus BAGGRUND: KLASSE: Lykkeridder NIVEAU: 1 ANGREBSBONUS: Nærkamp: 17 +2 11 12 +2 Afstandskamp: 14 +1 11 15 +1 FORSVAR: 15 LIVSPOINT: 25 Førstehjælpsterning: 1t10 Resistens: Rustning: Ringbrynje +5

Læs mere

Magikerne. Magien og magikerne i Falthea

Magikerne. Magien og magikerne i Falthea Magikerne Magien og magikerne i Falthea Læs! Særligt om magikere! For at får adgang til evnerne herunder, kræver det at man får godkendt sin rolle hos scenariegruppen. Derfor skal man indsende sin rolle

Læs mere

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag.

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag. Juniorlive regler Hvad er rollespil? Spillets gang Rollespil er historiefortælling, hvor man selv er med til at påvirke historien og drive den frem. Vi klæder os ud for bedre at kunne leve os ind i den

Læs mere

Udfordringen. Indledning og formål. Mulm og Mørke

Udfordringen. Indledning og formål. Mulm og Mørke Årstid: Hele året, men det anbefales, at mærket tages i de mørkere måneder Forløbets varighed: 4 trin + en nat Udfordringen Indledning formål Dette mærke tager fat i en stolt spejdertradition, nemlig at

Læs mere