JCI Danmark Regler for Den Gyldne Mikrofon

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JCI Danmark Regler for Den Gyldne Mikrofon"

Transkript

1 JCI Danmark Regler for Den Gyldne Mikrofon 1 Konkurrencen Den Gyldne Mikrofon er JCI Danmarks enmands-talerkonkurrence. Konkurrencen har til formål at udvikle deltagerne til bedre talere. 2 Deltagere Alle juniorer i JCI Danmark kan deltage i konkurrencen. Arrangørerne kan efter aftale med JCI Danmark lade andre personer end juniorer i JCI Danmark deltage i konkurrencen. 3 Arrangører Den afdeling, hvor som sidst har haft en vinder af den konkurrencen, har fortrinsret til på JCI Danmarks vegne at arrangere og afholde det følgende års talerkonkurrence. Aftale om afholdelse af Den Gyldne Mikrofon skal være indgået mellem JCI Danmark og den arrangerende afdeling senest 31. december i året før konkurrencens afholdelse. Aftalen skal fastlægge vilkårene for konkurrencens afholdelse, herunder pris for deltagelse, plan for afvikling af konkurrencen, markedsføringsplan mv. Det påhviler arrangøren at afholde et nationalt dommerseminar inden afholdelse af de regionale finaler med det formål dels at uddanne nye dommere og/eller at skabe ensartethed i anvendelsen af bedømmelseskriterierne. Alle medlemmer af JCI, som har deltaget i Den Gyldne Mikrofon, kan deltage i seminaret, både juniorer og seniorer. Hvis JCI Danmark ikke inden udløbet af fristen kan nå til enighed med den afdeling, der har fortrinsret til at afholde konkurrencen, kan JCI Danmark indgå aftale med en anden afdeling. 4 Dommere Arrangøren er forpligtet til at udarbejde en oversigt over alle de medlemmer, som er uddannet DGM dommere efter Oversigten skal sendes til GLC. Ethvert aktivt junior- eller seniormedlem, der har deltaget i en afdelingsfinale, regionsfinale eller i den nationale finale af Den Gyldne Mikrofon og som har deltaget i et nationalt dommerseminar, kan blive registreret, uddannet dommer. Ved afdelingsfinalerne skal der anvendes mindst 1 registreret, uddannet dommer. Til pådømmelse af regionale finaler og den nationale finale skal alle dommerne være registrerede, uddannede dommere. Dommere til regionale og nationale finaler udpeges af arrangørerne.

2 Stk. 6. Arrangøren kan af JCI Danmark få dispensation til at anvende dommere udenfor JCI, hvis disse skønnes at have det fornødne kendskab til de gældende bedømmelseskriterier. Stk. 7. Der udbetales dommerne kr. 2,50 pr. kørt kilometer til afholdelse af afdelingsfinaler, regionsfinaler samt til dem nationale finale. Eventuel refusion af andre transportudgifter sker efter aftale med arrangøren. Stk. 8. Udgifter til forplejning af dommere og transportudgifter til dommerne afholdes af arrangøren. Dommerne skal forsøge at omkostningsminimere transportomkostninger. Afregning foregår på dagen for afdelingsfinalen, regionsfinalen eller den nationale finale til arrangøren eller efter aftale ved senere indsendelse af bilag 5 Turneringsform Turneringsformen for konkurrencen er, at der afholdes konkurrencer på afdelingsniveau, regionalt niveau og nationalt niveau. Deltagende afdelinger holder afdelingsfinaler i perioden 1. maj september - dog senest 1 uge før den regionale finale. Det påhviler den deltagende afdeling at orientere Vice President om, hvem der deltager i den regionale finale senest en uge før den regionale finale. Hver region afholder regionale finaler i perioden 1. august september. Det påhviler i den forbindelse Vice President for den enkelte region at orientere arrangørerne om tid og sted senest 1 måned før mødet samt at orientere arrangørerne om den regionale vinder senest 3 dage efter den regionale finale. Finalen i talerkonkurrencen afholdes på JCI Danmarks Nationalkongres. Hvis konkurrencen jr. 2, stk. 2, åbnes for andre deltagere end juniorer i JCI, kan arrangørerne ved indgåelse af kontrakten ændre konkurrencestrukturen efter aftale med JCI Danmark. 6 Taleremner Senest den 15. april skal arrangørerne have offentliggjort minimum 20 forskellige emner, der kan anvendes ved afdelingernes konkurrencer. Afdelingerne kan vælge at lade deltagerne selv vælge emne eller tildele emnerne ved lodtrækning. Ved den regionale finale fremfører deltagerne den samme tale, som de vandt afdelingsfinalen med. Ved den nationale finale taler alle deltagere over det samme emne, der fastlægges af arrangøren. Deltagerne skal senest 10 dage før den nationale finale have modtaget deres emne. Før offentliggørelse af emnerne skal JCI Danmark godkende emnerne.

3 7 Bedømmelseskriterier Vinderen af talerkonkurrencen på afdelings-, regions- og nationalt niveau findes ved anvendelse af de gældende bedømmelseskriterier, som fremgår af Bedømmelseskriterier for Den Gyldne Mikrofon. Ved bedømmelsen skal anvendes JCI Danmarks officielle bedømmelsesskemaer. Bedømmelseskriterierne og bedømmelsesskemaer kan ændres af JCI Danmarks direktion. Før ændring af bedømmelseskriterierne skal direktionen konsultere de registrerede dommere om dommernes opfattelse af foreslåede ændringer. Ændres bedømmelseskriterierne påhviler det JCI Danmark før de regionale finaler at afholde et dommerseminar, hvor dommerne instrueres i de nye kriterier. Dette dommerseminar kan erstatte det nævnte seminar i 3, stk. 4. Ved bedømmelseskriteriet Timing skal tidstageren vise tidsintervaller til taleren. Taleren har lov til at sige nej tak til at få vist tidsintervaller. Tidsintervaller vises som følgende. Ved lokale og regionale finaler: Talen skal vare 5 minutter. Efter 2 minutter vises skiltet med 3 minutter, som indikerer, at der er 3 minutter tilbage. Efter 4 minutter vises skiltet med 1 minut. Efter 4 minutter og 30 sekunder vises skiltet med 30 sekunder. Hvis taleren går 2 minutter over tid vises skiltet med 0 stop. Ved national finale: Talen skal vare 7 minutter. Efter 2 minutter vises skiltet med 5 minutter, som indikerer, at der er 5 minutter tilbage. Efter 4 minutter vises skiltet med 3 minutter. Efter 6 minutter vises skiltet med 1 minut. Efter 6 minutter og 30 sekunder vises skiltet med 30 sekunder. Hvis taleren går 2 minutter over tid vises skiltet med 0 stop. 8 Afgørelse Vinder af en konkurrence er den, der af dommerne samlet har fået flest point efter de gældende bedømmelseskriterier. Ved pointlighed mellem flere deltagere vælger dommerne den, der efter en samlet vurdering skønnes at have fremført den mest overbevisende tale. Er dommerne ikke enige, træffes afgørelse ved stemmeflertal, hvor hver dommer har 1 stemme. Dommernes afgørelse er endelig og kan ikke omgøres eller appelleres. Efter konkurrencens afgørelse påhviler det dommerne at give en kort, individuel feedback til de enkelte deltagere for den ydede præstation, hvis deltagerne ønsker dette. Feedback kan efter deltagernes individuelle valg gives i plenum eller hver for sig. 9 Vinder Vinderen på afdelingsniveau repræsenterer sin afdeling i finalen i den region, som afdelingen hører til. Vinderen af den regionale finale repræsenterer regionen i den nationale finale. Vinderen af den nationale konkurrence repræsenterer JCI Danmark i den europæiske talerkonkurrence på Europakonferencen.

4 Er en vinder af en konkurrence på afdelings-, regions- eller nationalt niveau forhindret i at deltage på næste niveau i konkurrencen, har den, som blev næstbedst i konkurrencen, mulighed for at stille op i stedet. Hvis konkurrencen jr. 2, stk. 2, åbnes for andre deltagere end juniorer i JCI, repræsenterer den bedst placerede junior JCI Danmark i den europæiske talerkonkurrence på Europakonferencen. 10 Den nationale finale Arrangøren kan efter aftale med JCI Danmark vælge, at finalen afvikles over en indledende finalerunde og en endelig finalerunde. De tre deltagere med højest pointtal i den indledende finalerunde går i så fald videre til den endelige finalerunde. Pointtallene i den indledende runde for disse tre deltagere må ikke offentliggøres. Ved den nationale finale udnævner arrangørerne blandt de uddannede dommere en hoveddommer og to sidedommere. Dommere i den nationale finale skal som minimum have erfaring fra tidligere at have dømt en regional finale. Hvis der anvendes to finalerunder, må der ikke anvendes samme sidedommere i begge runder, og der skal derfor udnævnes to sidedommere til hver finalerunde. Overdommeren deltager i begge runder. 11 Økonomi Afdelinger, der deltager i konkurrencen, betaler et deltagergebyr til den arrangerende afdeling. Tilmelding er bindende for afdelingerne, uanset om afdelingen repræsenteres på den regionale finale. Deltagergebyret reguleres årligt med den ændring, som Danmarks Statistiks nettoprisindeks for december er undergået fra det ene år til det næste. Basisgebyret per afdeling er fastsat til maksimalt kr. Beregning af deltagergebyr foretages således: Nyt gebyr = Basisgebyr x nyt indeks december 20xx / gammelt indeks december Gebyret oprundes til nærmeste 10 kr. og tillægges moms, hvis arrangør-afdelingen er momsregistreret. Deltagergebyrer og andre indtægter i forbindelse med konkurrencen går ubeskåret til arrangøren. Alle udgifter til markedsføring samt til afholdelse af konkurrencen på regionalt og nationalt niveau, herunder udgifter til dommeres deltagelse i regionale og nationale finaler, betales af arrangøren. Dog betaler JCI Danmark for udgifter til dommerseminarer i de i 7, stk. 4, nævnte tilfælde.

5 Hvis konkurrencen jr. 2, stk. 2, åbnes for andre deltagere end juniorer i JCI, kan arrangørerne efter aftale med JCI Danmark ændre deltagergebyret. 12 Ordensforskrifter Taleren må under talen ikke benytte sig af et ur, vibrerende mobiltelefon eller andet, og der må ikke være et synligt ur i lokalet. Taleren må hverken fysisk eller verbalt få assistance til talens fremførelse fra tilhørerne i salen. Taleren må ikke forud for talen udsmykke konkurrencelokalet, uddele materiale til tilhørere/dommere eller på anden vis reklamere for sit budskab. Finder dommerne, at retningslinjerne for deltagelse i konkurrencen er overtrådt, kan dommerne vælge at ekskludere deltageren. Denne afgørelse kan hverken omgøres eller appelleres. 13 Ikrafttræden Stk. 1 Disse regler er vedtaget på JCI Danmarks Nationalkongres den 3. til 5. oktober 2014 og senest ændret på JCI Danmarks Forårskongres 2018.

Regler for Den Gyldne Mikrofon

Regler for Den Gyldne Mikrofon Regler for 1 Konkurrencen er JCI Danmarks enmands-talerkonkurrence. Konkurrencen har til formål at udvikle deltagerne til bedre talere. 2 Deltagere Alle juniorer i JCI Danmark kan deltage i konkurrencen.

Læs mere

CHAMPIONSHIP 2015 TOOLKIT

CHAMPIONSHIP 2015 TOOLKIT Everything you need to run a JCI Public Speaking Championship inside! Alt du behøver at vide om talerkonkurrencen JCI DEN PUBLIC GYLDNE SPEAKING MIKROFON CHAMPIONSHIP 2015 TOOLKIT A guide to running a

Læs mere

Afvikling af Boulder DM

Afvikling af Boulder DM Dansk Klatreforbund Afvikling af Boulder DM Indhold: 1. Indledning... 2 2. Konkurrencens format... 2 3. Dommere... 2 4. Forberedelse og planlægning... 3 5. Point... 3 6. Program... 4 7. Tilmelding... 4

Læs mere

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Bouldering

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Bouldering Arrangør-manual Danmarksmesterskab Bouldering (senior) Indhold: 1. Indledning... 2 2. Deltagere... 2 3. Konkurrencens format... 2 4. Rutebygning... 3 5. Dommere... 3 6. Forberedelse og planlægning... 3

Læs mere

Danmarks Filatelist Forbund The Danish Philatelic Federation

Danmarks Filatelist Forbund The Danish Philatelic Federation Danmarks Filatelist Forbund The Danish Philatelic Federation Udstillingsreglement for danske udstillinger Kapitel 1 Formål mv. 1 Reglementet skal sikre en ensartet afvikling af frimærkeudstillinger i Danmark

Læs mere

Afvikling af Bloc Comp

Afvikling af Bloc Comp Dansk Klatreforbund Afvikling af Bloc Comp Foto Tinus Buus Indhold: 1. Indledning... 3 2. Konkurrencens format... 3 3. Forberedelse og planlægning... 3 4. Point... 4 5. Program... 4 6. Budget... 5 7. Afvikling

Læs mere

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead Arrangør-manual Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead Indhold: Indhold:... 1 1. Indledning... 2 2. Konkurrencens format... 2 3. Dommere... 3 4. Forberedelse og planlægning... 3 5. Topo'er... 4 6 Point...

Læs mere

Foreningen Fortællinger i Lejre. FortællerSlam

Foreningen Fortællinger i Lejre. FortællerSlam Foreningen Fortællinger i Lejre FortællerSlam Afholdelse af Danmarksmesterskabet i fortællerslam følger de nordiske regler, der er aftalt Nordgruppen 1, og som mesterskaberne i Norge og Sverige samt de

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale marts 2017 i Gladsaxe Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale marts 2017 i Gladsaxe Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale 2017 10.-12. marts 2017 i Gladsaxe Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Gladsaxe Skøjteløber-Forening

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Generelle retningslinjer... 2 2 Bestyrelsen... 2 3 Forretningsudvalget... 3 4 Årsmøde... 3 5 Oktoberarrangement... 4 6 LL-klubben...

Læs mere

Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER

Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER Afsnit 12 DTaF'S REGLEMENT FOR TEKNIKMESTERSKABER 1 KLUBBENS PLIGT Stk. 1 Alle klubber skal, inden de sender folk til stævner, sørge for, at udøverne har kendskab til regler og markeringer, og hvorledes

Læs mere

dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014

dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014 dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014 (Billedudvalget 05.maj 2014, opdateret 01. juli 2014, opdateret 20. januar 2015) Vi har hermed fornøjelsen at invitere medlemmer af dff/dansk Fotografisk

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Klubmesterskab februar 2018 i Kvik Hockey Arena, Herning

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Klubmesterskab februar 2018 i Kvik Hockey Arena, Herning Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Klubmesterskab 2018 23.-25. februar 2018 i Kvik Hockey Arena, Herning 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Herning Skøjteløberforening

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale. 27. februar - 1. marts 2015 i Rødovre Skøjte Arena

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale. 27. februar - 1. marts 2015 i Rødovre Skøjte Arena Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale 2015 27. februar - 1. marts 2015 i Rødovre Skøjte Arena 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

Klubløbsreglement for FSK Orientering

Klubløbsreglement for FSK Orientering Klubløbsreglement for FSK Orientering 1. Formål Beskrive regler for klasseinddeling gældende for interne løb. 2. Gyldighedsområde Reglementet er gældende for medlemmer af FSK Orientering som supplement

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne (VM)

Vestegns Mesterskaberne (VM) Vestegns Mesterskaberne (VM) opdateret april 2018 Vestegnsklubberne er: ARK, BAL, BNR, GLK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV og VER Vestegns Mesterskaberne er et fælles arrangement på D-stævneniveau. Vestegns

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser

Generelle turneringsbetingelser Generelle turneringsbetingelser i Generelle turneringsbetingelser i Viborg Golfklub 1 1.1. Tilmelding Der åbnes op for tilmelding senest 2 uger før turneringen afholdes, og fristen for tilmelding udløber

Læs mere

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Grand Prix finale 2019

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Grand Prix finale 2019 Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Grand Prix finale 2019 22.-24.

Læs mere

Manual INDHOLD: Foto Tinus Buu

Manual INDHOLD: Foto Tinus Buu Manual Foto Tinus Buu INDHOLD: 1. INDLEDNING... 2 2. KONKURRENCENS FORMAT... 2 3. FORBEREDELSE OG PLANLÆGNING... 3 4. POINT... 4 5. PROGRAM... 4 6. BUDGET... 5 7. AFVIKLING AF ARRANGEMENTET... 5 8. EFTER

Læs mere

MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014

MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014 PROSPEKT PÅ MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014 & MERMAID BOWL XXVII JUNIOR BOWL XXVII 2015 Dansk Amerikansk Fodbold Forbund er medlem af: Side 1 af 6 De to hold, der spiller henholdsvis Mermaid Bowl

Læs mere

U19 NM Kampafvikling 2014

U19 NM Kampafvikling 2014 PROSPEKT PÅ U19 NM Kampafvikling 2014 ansk Amerikansk Fodbold Forbund er medlem af: Side 1 af 7 De tre hold (Sverige, Finland og Danmark), der deltager ved U19 NM, skal generelt have lige vilkår. Dette

Læs mere

Bekendtgørelse om projektkonkurrence

Bekendtgørelse om projektkonkurrence Den Europæiske Union Offentliggørelse af Supplement til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembourg +352 29 29 42 670 ojs@publications.europa.eu Oplysninger og online-formularer:

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale marts 2014 i Århus Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale marts 2014 i Århus Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale 2014 14.-16. marts 2014 i Århus Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Christiansbjerg

Læs mere

HarmoniFestival & DM

HarmoniFestival & DM Konkurrenceregler for Dansk Amatør-Orkesterforbund (DAO) HarmoniFestival & DM Danmarksmesterskaberne for harmoniorkestre Gældende fra 1. august 2018 Formål Formålet med stævnet HarmoniFestival & DM er:

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Mesterskabsbestemmelser for Udspring Gældende fra 2018 Gældende fra 2018 Side 1 af 10 Indhold 01.00 DEFINITIONER... 3 02.00 MESTERSKABER GENERELT... 4 02.01 Generelt... 4 02.02 Arrangementer... 4 02.03

Læs mere

Koncept for. Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker.

Koncept for. Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker. Koncept for Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark 2017 Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker. Række 1: Hold, der tidligere har deltaget i række 1 ved DM i folkedans

Læs mere

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence 2019 Samt Grand Prix-finaler. Dansk Skøjte Union marts 2019 Gentofte skøjtehal

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence 2019 Samt Grand Prix-finaler. Dansk Skøjte Union marts 2019 Gentofte skøjtehal Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence 2019 Samt Grand Prix-finaler

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Sjællands-Mesterskaber og Sjællands-Cup GRAND PRIX II. 30. oktober - 1. november 2015 i Hørsholm Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Sjællands-Mesterskaber og Sjællands-Cup GRAND PRIX II. 30. oktober - 1. november 2015 i Hørsholm Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til Sjællands-Mesterskaber og Sjællands-Cup GRAND PRIX II 2015 30. oktober - 1. november 2015 i Hørsholm Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Hørsholm

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2015 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 1. november og lørdag den 2. november 2013

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 1. november og lørdag den 2. november 2013 Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 1. november og lørdag den 2. november 2013 Information om DM i pløjning 2013 Pløjevært: Maria og Kristian Lundgaard-Karlshøj Ausumgaard Holstebrovej 101 7560

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale marts 2016 i Aarhus Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale marts 2016 i Aarhus Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale 2016 11.-13. marts 2016 i Aarhus Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Chrisitansbjerg

Læs mere

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges.

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges. FORMÅLET MED MESTERSKABET Formålet med et nationalt eller internationalt mesterskab i langtidspiberygning er at lade enkeltpersoner og/eller hold konkurrere om at ryge længst muligt på en pibe uden at

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence GRAND PRIX I. 2.-4. oktober 2015 på Odense Isstadion

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence GRAND PRIX I. 2.-4. oktober 2015 på Odense Isstadion Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence GRAND PRIX I 2015 2.-4. oktober 2015 på Odense Isstadion 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Odense Skøjte Klub har herved fornøjelsen

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 9.-11. januar 2015 i Esbjerg Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 9.-11. januar 2015 i Esbjerg Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 2015 9.-11. januar 2015 i Esbjerg Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Esbjerg Skøjteklub har herved

Læs mere

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning

Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtægter for Vejle Amts Holdskydning Vedtaget på stiftende generalforsamling 21-10-1997 27.10.15 Revideret på generalforsamling 25.10.2000 / 22.10.2012. Tilføjet 2.11.2012-21.10.2013 20.2.2014-27.10.2014

Læs mere

Bedømmelseskriterier for Den Gyldne Mikrofon

Bedømmelseskriterier for Den Gyldne Mikrofon Bedømmelseskriterier for Den Gyldne Mikrofon Taleren og talen vurderes ud fra 8 kriterier: 1. Fremførelse 2. Struktur 3. Sprog 4. Argumentation: Fornuft (Logos) 5. Argumentation: Troværdighed (Ethos) 6.

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk DBwF s Rankingstævne-ansøgning Læs venligst vejledningen inden du udfylder denne ansøgning. Du finder vejledningen her http:///wp-content/uploads/vejledning.pdf Dokumentet kan findes i word- dokument under:

Læs mere

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsen... 2 2 Forretningsudvalget... 4 3 Årsmøde... 5 4 Oktobermøde... 7 5 Formandstræf...8 6 Udvalg og arbejdsgrupper...

Læs mere

REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING

REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Dansk Forening for Rosport REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Revideret april 2013 2 1 - ERGOMETERRONING 1. Nærværende reglement gælder for åbent DM i ergometerroning, samt nationale konkurrencer, arrangeret

Læs mere

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER Generelle bestemmelser for Vestegnsmesterskaberne (VM) Generelle bestemmelser for VestegnsMesterskaberne: - afholdes én gang årligt i udendørssæsonen - er åbne for alle vestegnsklubberne - holdmesterskab

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Dansk Knivforenings regler for afholdelse af knivkonkurrencer

Dansk Knivforenings regler for afholdelse af knivkonkurrencer Dansk Knivforenings regler for afholdelse af knivkonkurrencer Indholdsfortegnelse: 1 - Organisation og ledelse. 2 - Tilmelding og betaling. 3 - Generelle konkurrencevilkår 4 - Ansvar. 5 - Klasseinddeling

Læs mere

DM & SPORTSKLASE STÆVNE I SPEEDSKATING PÅ PARABOLSK BANE 2015

DM & SPORTSKLASE STÆVNE I SPEEDSKATING PÅ PARABOLSK BANE 2015 DM & SPORTSKLASE STÆVNE I SPEEDSKATING PÅ PARABOLSK BANE 2015 Danmarks Rulleskøjte Union indbyder til DM i Speedskating på bane i samarbejde med Slagelse In-Line Klub d.31 maj 2015 Sted: Løbs afviklingen:

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013 Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske, samt undervisere og ledere tilknyttet en dansk

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1 NAVN Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune 2 FORMÅL 1. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 2. Klubbens formål er som sportsklub:

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2019 Bemærk at propositioner for military-, distance- og TREC-stævner skal godkendes af DRF s respektive disciplinudvalg

Læs mere

1. Rejseudgifter svarende til tog på 2. klasse inkl. evt. pladsreservationer samt kørsel i egen bil refunderes (se pkt. a.).

1. Rejseudgifter svarende til tog på 2. klasse inkl. evt. pladsreservationer samt kørsel i egen bil refunderes (se pkt. a.). NOTAT Politik for honorarer, rejserefusioner, repræsentationsudgifter m.m. i DUF Udgangspunktet for DUFs politik for honorarer, rejserefusioner, repræsentationsudgifter m.m. er at tage hensyn til to forhold:

Læs mere

JYSK FYNSK MESTERSKAB JU-JITSU 2010

JYSK FYNSK MESTERSKAB JU-JITSU 2010 Dato: 10. april 2010 Sted: Fredericia idrætscenter Vestreringvej 100 7000 Fredericia Indvejning: 10. april 2010 kl. 8:00 9:00 i Fredericia idrætscenter Licens: Gyldig jiu-jitsu/ju-jutsu licens medbringes

Læs mere

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT 1 DELTAGERNE 1.01 Alle deltagende hold dyster på lige vilkår. Der gøres ikke forskel på professionelle og amatører. 1.02 Et hold består af maksimum

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

DEC. Sportsligt reglement 2018

DEC. Sportsligt reglement 2018 DEC Sportsligt reglement 2018 DASU Banesportsudvalget 19-01-2018 SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er Danish Endurance Championship (DEC) og tilrettelægges af promotor

Læs mere

SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER

SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER 2010-2011 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende

Læs mere

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement Forslag til ændringer af s Turneringsreglement - NY! 3.16 Dobbeltlicensaftale Det er muligt at anvende spillere på en dobbeltlicensaftale ved at udfylde den dertil tilgængelige formular. En dobbeltlicensaftale

Læs mere

Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark

Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er KlubLiv Danmark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Stk. 3. Foreningen er stiftet af DGI i 2014. 2 Formål,

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarksmesterskaber og Ungdomskonkurrence GRAND PRIX III. 10.-13. december 2015 i Kastrup Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarksmesterskaber og Ungdomskonkurrence GRAND PRIX III. 10.-13. december 2015 i Kastrup Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til Danmarksmesterskaber og Ungdomskonkurrence GRAND PRIX III 2016 10.-13. december 2015 i Kastrup Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Tårnby Skøjte

Læs mere

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead Arrangør-manual Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead (Junior) Indhold: Indhold:... 1 1. Indledning... 2 2. Konkurrencens format... 2 3. Dommere... 3 4. Forberedelse og planlægning... 3 5. Topo'er...

Læs mere

Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød

Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød Bilag 4 Forslag til ændring af reglement for ergometerroning Nuværende ordlyd REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Ændringsforslag REGLEMENT FOR ERGOMETERRONING Forslag til ændringer er mærket med rød Motivation

Læs mere

Regler for den praktiske afvikling af permanente breveter, herunder turist brevet i Danmark

Regler for den praktiske afvikling af permanente breveter, herunder turist brevet i Danmark Regler for den praktiske afvikling af permanente breveter, herunder turist brevet i Danmark 20198.02.xx10 Planlægning og afholdelse af permanente breveter i Danmark er reguleret i et regelsæt, som er vedtaget

Læs mere

Til VOKSNE kæmpere ved DM og Fyn Open 2012

Til VOKSNE kæmpere ved DM og Fyn Open 2012 Til VOKSNE kæmpere ved DM og Fyn Open 2012 Hvem kan deltage DM i knock-down er IKKE for udenlandske kæmpere. Det vil sige, at en»ikke dansk statsborger«, kun kan deltage ved fremvisning af en gyldig opholdstilladelse,

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1. NAVN OG FORMÅL 1. Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. 2. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 3. Klubbens formål er som sportsklub: - at give medlemmerne de bedst

Læs mere

Minimumsvedtægter for JCI Sct. Knud

Minimumsvedtægter for JCI Sct. Knud Minimumsvedtægter for JCI Sct. Knud Kapitel 1 Generelle bestemmelser 1. Navn, hjemsted og tegningsret Stk. 1. Afdelingens navn er JCI Sct. Knud. Stk. 2. JCI Sct. Knuds hjemsted er den til en hver tid værende

Læs mere

TEKNISKE REGLER 2013-2014

TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende regelsæt

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence GRAND PRIX I september 2016 i Gentofte Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence GRAND PRIX I september 2016 i Gentofte Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence GRAND PRIX I 2016 16-18. september 2016 i Gentofte Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Gentofte Kunstskøjteløber Forening

Læs mere

DM Brass og Koncertstævne

DM Brass og Koncertstævne Konkurrenceregler for Dansk Amatør Orkesterforbunds (DAO s) DM Brass og Koncertstævne Danmarksmesterskaberne for brassbands Gældende fra marts 2018 Formål Formålet med DM Brass og Koncertstævne er: at

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) januar 2017 i Aarhus Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) januar 2017 i Aarhus Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til Danmarks-Cup (det uofficielle DM for K-løbere) 2017 13.-15. januar 2017 i Aarhus Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Aarhus Skøjteklub har herved

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010. Spilleplan tilrettet november 2013. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top 12 en

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

Økonomiske procedurer

Økonomiske procedurer Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Generelle retningslinjer. 2 2 Bestyrelsen.. 2 4 Årsmøde 3 5 Seminariet.... 3 6 Klubseminar. 3 7 LL-klubben. 4 8 Aktivitetspuljen

Læs mere

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal 1.juni - 3. juni 2012 Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2012 fra fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230

Læs mere

2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembourg Fax: +352 29 29 42 670

2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembourg Fax: +352 29 29 42 670 Den Europæiske Union Offentliggørelse af Supplement til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembourg Fax: +352 29 29 42 670 Mailadresse: ojs@publications.europa.eu Oplysninger

Læs mere

Vejledning for afholdelse DM i Kaninhop

Vejledning for afholdelse DM i Kaninhop Vejledning for afholdelse af DM i Kaninhop 1 Vejledningen er lavet for at ensrette afholdelsen af Danmarksmesterskaberne i kaninhop, så de afvikles efter samme mønster år efter år. 2 Vejledningen er et

Læs mere

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslagsstilleren ønsker at hver enkelt ændring behandles som et delpunkt for sig. Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 23 01.01

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarksmesterskaber og Ungdomskonkurrence GRAND PRIX III. 5.-7. december 2014 på Herning Isstadion

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarksmesterskaber og Ungdomskonkurrence GRAND PRIX III. 5.-7. december 2014 på Herning Isstadion Dansk Skøjte Union Indbydelse til Danmarksmesterskaber og Ungdomskonkurrence GRAND PRIX III 2015 5.-7. december på Herning Isstadion 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Herning Skøjteløberforening

Læs mere

Hjerteforeningens hovedvedtægter

Hjerteforeningens hovedvedtægter Hjerteforeningens hovedvedtægter Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Hjerteforeningen, Foreningen til hjertesygdommenes bekæmpelse. Foreningens hjemsted er København. Formål 2. Hjerteforeningens formål

Læs mere

Vedtægter for PROSA/STAT

Vedtægter for PROSA/STAT Vedtægter for PROSA/STAT 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er PROSA/STAT. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. Vedtaget på generalforsamlingen 5. november 1994 Revideret: Generalforsamlingen 25.

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2016 Generelt Nedenstående regler er gældende for afvikling af distriktsmesterskaber i 2016 i Dansk Ride Forbunds

Læs mere

Indbydelse til Danmarks-Cup 2019

Indbydelse til Danmarks-Cup 2019 Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Indbydelse til Danmarks-Cup 2019 11.-13. januar 2019 Vojens Skøjtehal

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence september 2017 i Rødovre Skøjte Arena

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence september 2017 i Rødovre Skøjte Arena Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence 2017 15-17. september 2017 i Rødovre Skøjte Arena 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub har herved

Læs mere

D-stævne mesterskab 2016

D-stævne mesterskab 2016 D-stævne mesterskab 2016 Et distrikt mesterskab for distrikt 9 på D-plan Et mesterskab for D-stævneryttere, individuelt og for Hold, i både spring og dressur. Individuelt - og holdmesterskab DRESSUR: Individuelt

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne

Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle Vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser for KM Sport Cup (Kvalifikation + Slutspil)

Generelle turneringsbetingelser for KM Sport Cup (Kvalifikation + Slutspil) Betingelser for deltagelse E-rækken: Rækken er for aktive fuldtidsmedlemmer med hjemmeklub i AGC, som af Klubbens Elitetræner, er vurderet egnet til at spille på et af klubbens hold i Danmarksturneringen.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Organisationshåndbog

Organisationshåndbog Organisationshåndbog Islandsk Fårehundeklubs organisationshåndbog Revideret af bestyrelsen i december 2017 ISLANDSK FÅREHUNDEKLUBS ORGANISATIONSHÅNDBOG 1 Generel information om organisationshåndbogen Islandsk

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

Dansk Jiu-Jitsu og Selvforsvars Forbund Godkendt af Dankollegiet den 1. marts 2015

Dansk Jiu-Jitsu og Selvforsvars Forbund Godkendt af Dankollegiet den 1. marts 2015 for DJSF. Indhold af reglement og bestemmelser. 1. Regler for vedligeholdelse af Gradueringsreglementet, DJSFs pensum og Retningslinjer til gradueringer til 3. 4. og 5. dan. 2. Regler for tilmeldelse til

Læs mere

Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S

Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S Meddelelse. Bestyrelsen Algade 16 4000 Roskilde 5. april 2011 Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S Bestyrelsen for Roskilde Bank A/S, CVR-nr. 31 63 30 52,

Læs mere

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT 1 DELTAGERNE 1.1 Alle deltagende hold dyster på lige vilkår. Der gøres ikke forskel på professionelle og amatører. 1.2 Et hold består af maksimum 4

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere