Klager ankom sent lørdag aften pga. en færgeforsinkelse. Da klager ankom til det lejede feriehus blev klager hurtigt skuffet over husets tilstand.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klager ankom sent lørdag aften pga. en færgeforsinkelse. Da klager ankom til det lejede feriehus blev klager hurtigt skuffet over husets tilstand."

Transkript

1 Ankenævnets Journal nr.: Klage over ophold i feriebolig Sagsfremstilling: Klager havde booket et feriehus hos indklagede i perioden 21. juli til den 28. juli Feriehuset var beliggende i et feriecenter på Bornholm. Klager ankom sent lørdag aften pga. en færgeforsinkelse. Da klager ankom til det lejede feriehus blev klager hurtigt skuffet over husets tilstand. Det første som mødte klager, da klager åbnede døren var ifølge klager en grim lugt af mug/fugtighed/sødlighed/råddenskab. Huset var meget dårlig rengjort, og klager opdagede småkryb og billederne stemte ikke overens med billederne vist på internettet. Det var meget beskidt og meget gammelt. Nedslidte møbler. På terrassen var der ukrudt overalt og udendørs stole og bord var også nedslidte med gammelt støv og fugleskidt. Klager begyndte med det samme at vaske soveværelserne overfladisk, før klager orkede tanken om at lægge sig. Klager lagde eget lagen og pudetræk på sengene, og klager og dennes selskab havde alle egne soveposer. Flere i klagers selskab sov dårligt om natten, da deres hud kløede. Om morgenen da klager og dennes selskab vågnede, så de noget savsmuldslignende på deres lagner og der var sorte prikker både på madras og træværk rundt sengen. Klager tænkte herefter ikke nærmere over dette og fortsatte med at vaske væggene rundt om sengen og luftede lagen, puder og soveposer. I køkkenet ved bænken var der også savsmuldslignende ting, som klager tørrede væk. Det (de savsmuldslignende ting) faldt ned fra listerne i loftet. Der gik også myrer henover loftet i stuen. Både i køkkenet og i soveværelset kom de savsmuldslignende ting tilbage efter hver gang klager tørrede det op. Klager klagede over dette til stedets reception efter 2 dages ophold. Receptionen oplyste, at de ville sprøjte, mens klager var ude. Dette resulterede i, at der kom mere savsmuld på overfladerne. Alle i klagers selskab sov dårligt alle nætter pga. kløe. Yderligere var der mug på badeværelset, og der var tit koldt vand i brusebadet. Internettet fungerede særdeles dårligt med nogle få minutters adgang dagligt. Klager klagede også over internettet og receptionen restartede nettet uden, at det blev bedre. Fjernsynet virkede også kun i perioder. Den lugt, som havde mødt klager ved ankomsten, mødte klager hver aften, når klager kom hjem fra sightseeing. Det var godt vejr under hele opholdet og klager gennemførte derfor ferien trods det, at det var ubehageligt inde i feriehuset.

2 Klager havde vedlagt billeder fra feriehuset. Ved klagers afrejse blev alle medbragte lagener, pudebetræk og soveposer kastet i en affaldscontainer, da klager var bange for at der kunne være væggelus. Klagers bemærkninger: Alt i alt var der efter klagers opfattelse tale om et ubehageligt ophold, som sled på alle i klagers selskab. Den ene af personerne i klagers selskab led af alvorlig KOL og forholdene i feriehuset var ikke gode for denne type sygdom. Klager fandt, at klager, pga. af husets tilstand og de nævnte mangler burde have returneret det samlede beløb, som klager betalte for at leje huset, i alt kr ,-. Klager havde flere gange ferieret på Bornholm, men havde aldrig oplevet noget så hæsligt. Klager havde også familiemedlemmer boende på Bornholm og disse blev også forfærdede over billederne, som klager tog af feriehuset. Klager henviste til, at hvis man kiggede på anmeldelser af ferieboligerne i indklagedes feriecenter, så havde flere gæster klaget over de samme forhold, som klager. Klager vedlagde udskrift af en række anmeldelser af indklagedes feriecenter. For så vidt angik indklagedes bemærkninger til klage, havde klager følgende bemærkninger: Vedr.: Påstået manglede klage til receptionen/indklagede under opholdet Klager anførte, at det ikke var korrekt, at klager først tog kontakt til receptionen 3-4 dage efter ankomst. Klager tog kontakt dagen efter ankomst vedr. internet-koden. Klager var sikker herpå, da klager har en teenager på 15 år, og de fleste teenagere vil helst have internet hurtigst muligt, Derfor kunne klager ikke vente 3-4 dage med at tage kontakt. Dagen efter klagede klager over en dårlig internetforbindelse. Indklagede genstartede forbindelsen, hvilket ikke hjalp. Internetforbindelsen var dårlig under hele ferien. Udover, at klager under opholdet klagede over dårligt internet og dårlig tv-forbindelse, så klagede klager også over «vægdyrene» og døde insekter i soveværelserne og flere andre steder i huset.»dyre-problemmet» var den primære anledning til, at klager indgav en klage. Klager undrede sig over, om indklagede mente, at klager skulle have klaget endnu mere? Klager var ikke den, som brød sig om at klage, og klager var af den opfattelse, at når der var klaget, så burde de ting, som der var klaget over ordnes fra udlejers side, og efterfølgende burde udlejer undersøge og være interesseret nok, til at følge op og spørge gæsten, om de påklagede ting havde forbedret sig. Klager havde i sit svar på indlagedes bemærkninger refereret en række klager fra andre personer, som havde boet i indklagedes feriehuse.

3 Vedr.: Lugt i huset Klager fastholdt, at der var dårlig lugt i huset og at der tillige var dårligt rengjort. Klager vaskede hele huset dagen efter ankomsten. Klager havde fsva. lugten refereret klager fra en række andre personer, som havde boet i indklagedes feriehuse. Vedr.: Nedslidte møbler Klager fastholdt, at både møblerne inde i huset og på terrassen var nedslidte. Klager bemærkede, at indklagede ikke havde kommenteret de billeder, som klager havde taget heraf. Klager havde også for så vidt angik dette forhold refereret klager fra en række andre personer, som havde boet i indklagedes feriehuse. Vedr.: Ukrudt Klager fastholdt, at der ikke var klippet græs, hverken rundt om huset eller på/ved terrassen. Buskene nåede op til soveværelsesvinduene både ved klagers hus og huset foran. På huset foran camouflerede mange af buskene ifølge klager den rådne karm. Klager havde også vedrørende dette forhold refereret klager fra en række andre personer, som havde boet i indklagedes feriehuse. Vedr.: Sen henvendelse til Ankenævnet For så vidt angik indklagedes bemærkninger om, at klager først henvendte sig til Ankenævnet 13. sept mdr. efter opholdet, så anførte klager, at klager før dette havde sendt en klage til en adresse i Slagelse, som kom op, da klager søgte på indklagedes feriecenter. Men klager fik aldrig svar herfra, hvorefter klager indgav en klage til Ankenævnet. Klagers krav: Klager ønskede hele lejebeløbet kr ,- tilbagebetalt. Indklagedes bemærkninger: Indklagede anførte, at indklagede selv var med klager i huset ved ankomst, da huset om natten kunne være svært at finde. Klager og indklagede gennemgik sammen huset. Klager erklærede at alt var i orden og flyttede ind. Klager fik ifølge indklagede samtidig besked på, at hvis der opstod problemer, kunne klager henvende sig næste morgen i receptionen, hvor klager ville få hjælp. Indklagede passede receptionen i hele perioden, mens klager boede i feriehuset. Klagers eneste besøg i receptionen var 3-4 dage efter ankomsten og vedrørte internettet og dets kode - intet andet. Der var ifølge indklagede ingen klager fra klager under opholdet, hverken mundtlige eller skriftlige.

4 Indklagede oplyste yderligere, at der efterfølgende ikke var modtaget skriftlige klager fra klager hos hverken Booking.com (hvor igennem huset blev lejet) eller hos indklagede. Indklagede havde i den forbindelse henvist til punkt 7 og 9 i indklagedes lejebetingelser, som også var vedhæftet klagen. Ifølge indklagede er der, når indklagede læser klagers beskrivelse, flere ting, som ikke svarer til virkeligheden. Indklagede undrede sig således over, at klager hævdede, at der mødte klager en speciel lugt, og at der var dårligt rengjort, når klager, ifølge indklagede, sagde det modsatte til indklagede, da klager modtog nøglen til huset. For så vidt angik de påståede nedslidte møbler, så oplyste indklagede, at der var et spisebord med 6 stole, en sofagruppe i mørkt læder med en 2 og 3 pers. londonsofa. Alle møbler var ifølge indklagede af nyere dato og ikke nedslidte. Klager havde således ikke heller vedlagt billeder af dette. Mht. ukrudt, så havde huset en stor træterrasse. Omkring huset var der klipper med græs og buske. Huset lå på naturgrund i naturen og det vil sige, der kunne også forekomme angreb af insekter. Der er ifølge indklagede i dennes betingelser taget forbehold for dette. Indklagede anførte, at der var mug på badeværelset. Dette fremgik imidlertid ikke af de vedlagte billeder. Klager henviste til en bænk i køkkenet. En sådan bænk fandtes, ifølge indklagede, ikke i køkkenet. Huset havde egen varmtvandsbeholder. Her var kapaciteten stor, men alligevel begrænset. Klager anførte, at klager foretog opkald til firmatelefon, som var optaget eller i uorden hele tiden, hvilket ifølge indklagede ikke var korrekt. Klager havde firmatelefonen på sig døgnet rundt. Indklagede fandt det hvis ovenfor anførte klagepunkter var korrekte - besynderligt, at klager ikke straks under opholdet klagede til feriecenteret, eller under opholdet klagede til Booking.com, hvor klager havde købt opholdet, eller skrev en anmeldelse til Booking.com efterfølgende. Klager valgte i stedet at henvende sig til Ankenævnet den 13. sept. - 2 mdr. efter opholdet, hvor ingen kunne ændre på tingenes tilstand. Indklagede oplyste, at huset havde været brugt både før og efter kundens ophold uden problemer. Indklagede fandt ikke, at klager havde krav på tilbagebetaling af lejebeløbet. Nævnets bemærkninger: Ankenævnet gav klager medhold.

5 Ankenævnet fandt det, efter klagers oplysninger om forholdene, som støttedes af de fremsendte billeder af feriehuset, dokumenteret, at der var mangler ved feriehuset. Da klager uanset dette boede i huset i hele den aftalte periode, fandt Nævnet, at klager alene havde krav på, at få et forholdsmæssigt afslag i betalingen. Efter en konkret vurdering af de dokumenterede mangler fandt Ankenævnet, at klager havde krav på en godtgørelse svarende til 30 pct. af det betalte lejebeløb, dvs. en godtgørelse på 0,3 x kr ,- = kr ,50,-. Afgørelse af 26. februar 2019

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Feriehusets generelle tilstand, manglende rengøring og diverse andre mangler. Nævnets sammensætning P.G. Jensen,

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Side1 AFGØRELSE FRA Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Lopper, manglende terrasse, manglende WIFI, rengøringstilstand og øvrige mangler Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt,

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Tilbagebetaling af regning for bestilt og senere afbestilt slamsuger. Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt, Forbrugerrådet

Læs mere

Sagsfremstilling: Klager bestilte i februar/marts måned 2017 en uges bondegårdsferie hos indklagede fra den 22. juli 2017 til den 29. juli 2017.

Sagsfremstilling: Klager bestilte i februar/marts måned 2017 en uges bondegårdsferie hos indklagede fra den 22. juli 2017 til den 29. juli 2017. Ankenævnets journal nr.: 2017-0584 - Klage over bondegårdsferie Sagsfremstilling: Klager bestilte i februar/marts måned 2017 en uges bondegårdsferie hos indklagede fra den 22. juli 2017 til den 29. juli

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Rengøring Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt, Forbrugerrådet Tænk Claus Steffen Hansen,

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Skimmelsvamp i feriehuset samt øvrige fejl og mangler. Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt, Forbrugerrådet Tænk Claus Steffen

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne To af soveværelsernes beliggenhed i kælderen uden vinduer, diverse mangler. Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Feriehusets rengøringstilstand, tilstoppede afløb og rotter omkring feriehuset. Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt, Forbrugerrådet

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Defekt pejs og brændeovn samt diverse andre mangler Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt,

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Revnet kloakdæksel, manglende vejledning til installationer og øvrige mangler. Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt, Forbrugerrådet

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Side1 AFGØRELSE FRA Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Feriehusets rengøringstilstand, tilkalket kaffemaskine, knækket rist i bunden af feriehusets pool og ændring af feriehusets husbeskrivelse.

Læs mere

Ankenævnets Journal nr.: Mangler i forbindelse med køb og levering af barløsning

Ankenævnets Journal nr.: Mangler i forbindelse med køb og levering af barløsning Ankenævnets Journal nr.: 2018-0678 - Mangler i forbindelse med køb og levering af barløsning Sagsfremstilling: Klager havde til en fest den 25. aug. 2018 booket indklagede, som driver virksomhed med mobil

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Fugt og skimmel, feriehusets rengøringstilstand. Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt, Forbrugerrådet

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Side1 AFGØRELSE FRA Ang. klagesag 2012-BVG-12 Klager Line Marcussen Rydtoften 18 2750 Ballerup Indklagede Bundviggaard Aps C/o Møllergaarden Saltøvej 136 4700 Næstved CVR 28690789 Klageemne Tvist om forbrugsafregning,

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Manglende tilbagebetaling af depositum Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt, Forbrugerrådet Tænk Claus Steffen Hansen, Forbrugerrådet

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Feriehusets rengøringstilstand og oprydning samt diverse andre mangler. Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt, Forbrugerrådet

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Manglende opvarmning, manglende varmt vand, defekt komfur Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt,

Læs mere

Den 20. december modtog klager en endelig konfirmation på afvikling af klagers arrangement den lørdag den 16. september 2017.

Den 20. december modtog klager en endelig konfirmation på afvikling af klagers arrangement den lørdag den 16. september 2017. Ankenævnets Journal nr.: 2017-0839 Omplacering - Afvikling af bryllup Sagsfremstilling: Klager bookede I december 2016 et bryllupsarrangement hos indklagede, som bestod af en reception, middag og efterfølgende

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Indklagede annullerede lejekontrakten på feriehuset dagen før lejeperiodens begyndelse. Nævnets sammensætning P.G.

Læs mere

Klager modtog den 12. januar en ordrebekræftelse, hvorpå der blot stod de 4 deals.

Klager modtog den 12. januar en ordrebekræftelse, hvorpå der blot stod de 4 deals. Ankenævnets journal nr.: 2017-0575 Betaling for overnatning Sagsfremstilling: Klager bestilte i december 2016 et ophold med sin familie hos indklagede fra den 27.5.2017 (lørdag) til den 28.5.2017 (søndag).

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Ferielejlighedens rengøringstilstand, mugpletter på sengetøj, puder, madrasser og sofa, ulovlige elinstallationer

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe. 1 København, den 10. juli 2008 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Bent Dyrby v/ advokat Jens Peder Mathiasen Skanderborgvej 33 8680 Ry Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 136/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Pattaya, Thailand, 20.1. 2.2.2004 PRIS: I alt kr. 12.798,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0188 afsagt den 19. maj 2014 ****************************** KLAGER SM (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S Spies A/S REJSEMÅL Alcudia, Mallorca.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0272 afsagt den 19. maj 2016 ****************************** KLAGER K (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR B B REJSEMÅL Alanya, Tyrkiet. 12.9.-19.9.2015.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Bureau] REJSEMÅL Puerto Rico,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 4. juli 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Ayia Napa, Cypern. 4.8.-18.8.2017.

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Strømsvigt Nævnets sammensætning P.G. Jensen, formand Regitze Buchwaldt, Forbrugerrådet Tænk Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Ixia/Vestkysten, Rhodos. 30.9.-8.10.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 17. februar 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Albufeira, Portugal. 8.7.-23.7.2016.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 64/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 64/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 64/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Alcudia, Mallorca, 20.6. 4.7.2003 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 26.148,- inkl. børnerabat samt

Læs mere

Indklagede sendte 16. maj 2008 en a conto-regning for perioden på 723,34 kr. til klager på den tilmeldte installationsadresse.

Indklagede sendte 16. maj 2008 en a conto-regning for perioden på 723,34 kr. til klager på den tilmeldte installationsadresse. 2 4/1920-0101-0528 SAGSFREMSTILLING Perioden, der klages over: 15. maj 2008-14. juni 2008. Påklaget beløb: Oprindelig 199,58 kr., med rykkergebyr 299,58 kr. Klagen indbragt for det indklagede energiselskab

Læs mere

Opholdet var med middag om aftenen den 24. og 25. dec. og brunch den 25.og den 26. dec. om morgenen.

Opholdet var med middag om aftenen den 24. og 25. dec. og brunch den 25.og den 26. dec. om morgenen. Ankenævnets Journal nr.: 2019-0029 - Klage over ophold Sagsfremstilling: Klager havde booket et jule-ophold hos indklagede for 2 personer i perioden fra den 24. dec. 2018 til den 26. dec. 2018 (kr. 4.996,-)

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0184 afsagt den 5. marts 2015 ****************************** KLAGER UKF (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Bravo Tours A/S Bravo Tours A/S REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0041 afsagt den 18. december 2013 ****************************** KLAGER MA (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR Spies A/S Spies A/S REJSEMÅL Maspalomas,

Læs mere

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING

ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR FERIEHUSUDLEJNING Klagesag nr. Klager Indklagede Klageemne Manglende sengepladser, manglende mulighed for afskærmning af lys fra vindue, annonceringsmaterialets uoverensstemmelse

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2014/0161 afsagt den 5. marts 2015 ****************************** KLAGER EL (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV Kent Rossing

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2008/0146 afsagt den 22. juni 2009 ****************************** REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 27.7.-10.8.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 18.780 kr. (ekskl.

Læs mere

Den 8. juni 2014 skrev klager til indklagede og spurgte om indklagede havde modtaget klagers svar af 3. juni 2014.

Den 8. juni 2014 skrev klager til indklagede og spurgte om indklagede havde modtaget klagers svar af 3. juni 2014. Ankenævnets journal nr.: 2014-1022 - Afbestilling af mad til bryllup. Klager rettede i slutningen af april 2014 henvendelse til indklagede og bad om et tilbud på levering af mad til klagers bryllup, som

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 16. april 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Golden Sands, Bulgarien. 25.7.-1.8.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0027 afsagt den 16. juni 2015 ****************************** KLAGER ES (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Trier Ski A/S Trier Ski A/S REJSEMÅL Skirejse.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 108/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 108/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 108/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Cypern, 13.3. 27.3.2004 PRIS: I alt kr. 7.796,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende standard af

Læs mere

Aftale om udlejning til AVM i ishockey

Aftale om udlejning til AVM i ishockey Aftale om udlejning til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727 2235 E-mail: booking@visitherning.dk

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 20. august 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Golfrejse. Maspalomas, Gran Canaria.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0288 afsagt den 29. juni 2016 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Playa las Américas, Tenerife.

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler. Ikke-medlemsvirksomhed

Afgørelse fra Ankenævn for biler. Ikke-medlemsvirksomhed Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 16173 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 39070634 Åle auto og undervognscenter IVS Brædstrupvej 51 7160 Tørring Klagen vedrører: Reparation af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 395/2007 afsagt den 17. november 2008 ****************************** KLAGER S G D (2 personer) 3140 Ålsgårde SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt klagerne, henset til ejerlejlighedens stand, har betalt for meget for ejerlejligheden.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt klagerne, henset til ejerlejlighedens stand, har betalt for meget for ejerlejligheden. 1 København, den 19. december 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Danbolig City Aarhus ApS M.P. Bruuns Gade 11-13 8000 Århus C Nævnet har modtaget klagen den 4. juli 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 341/03. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Alcudia, Mallorca, 12.8. 19.8.

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 341/03. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Alcudia, Mallorca, 12.8. 19.8. 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 341/03 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Alcudia, Mallorca, 12.8. 19.8.2003 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt kr. 5.198,- inkl. rabatter Utilfredsstillende

Læs mere

Mellem [navn] som arrangør og [navn] hotel indgås aftale om arrangement den for 70 personer,

Mellem [navn] som arrangør og [navn] hotel indgås aftale om arrangement den for 70 personer, Ankenævnets journal nr.: 2018-0435 - Klage vedrørende afbestilling Sagsfremstilling: Klager indgik den 7. februar 2017 med indklagede aftale om afvikling af klagers bryllup hos indklagede. Af den skriftlige

Læs mere

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 356/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Apartment Marcello, Rom. 9.10.- 16.10. 2004.

REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E. i sag nr. 356/04. afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Apartment Marcello, Rom. 9.10.- 16.10. 2004. 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 356/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Apartment Marcello, Rom. 9.10.- 16.10. 2004. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: I alt 23.215 kr. Utilfredsstillende

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17 420 Klager: XX Indklagede: Oister Mobil Scandiagade 8, 5. sal 2450 København SV Danmark CVR: 26123445 Klagetema: Mobilt bredbånd aftaleforhold mangler hæve adgang opsigelsesvarsel

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 108/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Phuket, Thailand. 6.1. 19.1.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 25.708 kr. (ekskl. forsikringer) Utilfredsstillende

Læs mere

Hungerbarnet I. arbejde. derhen. selv. brænde. køerne. husbond. madmor. stalden. Ordene er stave-ord til næste gang.

Hungerbarnet I. arbejde. derhen. selv. brænde. køerne. husbond. madmor. stalden. Ordene er stave-ord til næste gang. Hungerbarnet I Da Larus var 11 år skulle han ud at arbejde. Hans far fik en plads til ham hos en bonde. Da de skulle gå derhen fik Larus en gave. Det var en kniv hans far havde lavet. Der var langt at

Læs mere

2. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede.

2. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. København, den 12. maj 2015 Sagsnr. 2014 3536/CBW 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over indklagede. Klagens tema: Klager har klaget over, at indklagede, der

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Canada. 27.5.-18.6.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 6. november 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Playa de las Américas, Tenerife.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 230/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 230/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 230/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Kreta. 09.07. 17.07.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 9.906 kr. Voldsomme lydgener fra naboens hane,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0056 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Fodboldtræningslejr i Antalya, Tyrkiet. 15.3.-22.3.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 229.150

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17-545 Klager: XX Indklagede: YouSee A/S Teglholmsgade 1 0900 København C Danmark CVR: 14773908 Klagetema: Internet Aftaleforhold Teknikerbesøg SAGSFREMSTILLING Sag: 17-545

Læs mere

Ankenævnets j.nr Klage vedr. selskabsarrangement

Ankenævnets j.nr Klage vedr. selskabsarrangement Ankenævnets j.nr. 4858521-0028 Klage vedr. selskabsarrangement Klager bestilte telefonisk den 3. februar 2010 et konfirmationsarrangement hos indklagede til 37 personer, heraf 33 voksne og 4 børn, med

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2016 ****************************** KLAGER [Klager] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [Bureau] [Bureau] REJSEMÅL Cancun, Mexico.

Læs mere

Kontrolafgift på kr. 750, idet klippekort først blev stemplet samtidigt med, at kontrolløren kom ind i bussen. Straksbillettering.

Kontrolafgift på kr. 750, idet klippekort først blev stemplet samtidigt med, at kontrolløren kom ind i bussen. Straksbillettering. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0051 Klageren: Indklagede: XX 8000 Århus C Midttrafik Klagen vedrører: Kontrolafgift på kr. 750, idet klippekort først blev stemplet

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 9. februar 2018 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Agii Apostoli, Kreta. 20.7.-3.8.2017.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0253 afsagt den 6. juni 2014 ****************************** KLAGER CCO (2 pers.) SALGSBUREAU ARRANGØR Star Tour A/S Star Tour A/S REJSEMÅL Menorca,

Læs mere

Ankenævnets journal nr.: Mangler i forbindelse med afvikling af et selskabsarrangement

Ankenævnets journal nr.: Mangler i forbindelse med afvikling af et selskabsarrangement Ankenævnets journal nr.: 2017-0199 Mangler i forbindelse med afvikling af et selskabsarrangement Sagsfremstilling: Klager bestilte hos indklagede selskabslokaler, mad mv. til afvikling af en fælles 30

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0120 afsagt den 16. oktober 2015 ****************************** KLAGER K (2 voksne/1 barn) SALGSBUREAU ARRANGØR B B REJSEMÅL Athen, Grækenland. 27.-30.8.2015.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 21. december 2016 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Sunny Beach, Bulgarien. 4.7.-10.7.2016.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 268/2007 afsagt den ****************************** REJSEMÅL Bulgarien. 1.6-8.6.2007 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 7.058 kr. (inkl. værelsestillæg) Utilfredsstillende

Læs mere

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight.

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight. . Rovfisken Jack Jönsson Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight. 1 Er du nu sikker på at du kan klare det, sagde hans mor med bekymret

Læs mere

8. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede].

8. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede]. København, den 29. februar 2016 Sagsnr. 2015-3592/HCH 8. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede]. Klagens tema: [Klager] har klaget over, at [indklagede],

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har udført et mangelfuldt mæglerarbejde og derfor skal tåle en reduktion af sit vederlag.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har udført et mangelfuldt mæglerarbejde og derfor skal tåle en reduktion af sit vederlag. 1 København, den 30. november 2017 KENDELSE Klager mod Bengtson & Frydendall A/S Strandvejen 132 A 2900 Hellerup Nævnet har modtaget klagen den 29. april 2017. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. december 2016 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Kolymbia, Rhodos. 23.5.-31.5.2016.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0036 afsagt den 11. september 2015 ****************************** KLAGER ENJ (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Århus Charter A/S Århus Charter A/S

Læs mere

Kendelse. I november og december 2010 fulgte korrespondance mellem klageren, klagerens advokat og indklagede.

Kendelse. I november og december 2010 fulgte korrespondance mellem klageren, klagerens advokat og indklagede. Den 29. februar 2012 blev der i sag 149-2011 KK mod Ejendomsmægler AA og Ejendomsmæglervirksomheden PP afsagt sålydende Kendelse Ved klage af 12. februar 2011 har KK indbragt ejendomsmægler AA og ejendomsmæglervirksomheden

Læs mere

Vedrørende inspektion af dele af modtagelsen i Vestre Fængsel og Vestre Hospital

Vedrørende inspektion af dele af modtagelsen i Vestre Fængsel og Vestre Hospital FOLKETINGETS OMBUDSMAND Gammeltorv 22, 1457 København K Telefon 33 13 25 12. Telefax 33 13 07 17 Personlig henvendelse 10-15 Københavns Fængsler Vigerslev Allé 1 Postboks 701 2450 København SV Dato: J.nr.:

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 17. februar 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Side, Tyrkiet. 27.7.-3.8.2016.

Læs mere

Refundering af billetpris på 5.800 kr. i anledning af forsinkelse og besværlig rejse. DSB har tilbudt 1.906 kr. i godtgørelse for forsinkelsen.

Refundering af billetpris på 5.800 kr. i anledning af forsinkelse og besværlig rejse. DSB har tilbudt 1.906 kr. i godtgørelse for forsinkelsen. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0006 Klageren: XX på egne vegne og på vegne 11 medrejsende. Indklagede: DSB Klagen vedrører: Refundering af billetpris på 5.800 kr. i

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0028 afsagt den 20. december 2012 ****************************** KLAGER RV (2 pers.) og AJ SALGSBUREAU ARRANGØR C & C Travel ApS C & C Travel ApS

Læs mere

Campingpladsen: navn: adresse: postnr.: by: tlf.nr.: fra den kl. 14.00 til den kl. 12.00. navn: fødselsdato: navn: fødselsdato: navn: fødselsdato:

Campingpladsen: navn: adresse: postnr.: by: tlf.nr.: fra den kl. 14.00 til den kl. 12.00. navn: fødselsdato: navn: fødselsdato: navn: fødselsdato: Campingpladsen: udlejer herved til: navn: adresse: postnr.: by: tlf.nr.: 1 stk. campinghytte /campingvogn fra den kl. 14.00 til den kl. 12.00. Navn på samtlige beboere af det lejede: Lejen udgør pr. dag

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom og indgik derfor den 7. juni 2007 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom og indgik derfor den 7. juni 2007 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 27. maj 2008 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Præstø ApS Vesterbro 1 4720 Præstø Sagen angår spørgsmålet, om det kan bebrejdes indklagede, at klager ikke fik solgt sin ejendom til en

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0298 afsagt den 27. juni 2014 ****************************** KLAGER HS (1 person) SALGSBUREAU ARRANGØR Spar Tours ApS Lauritzen Rejser v/niels Lauritzen

Læs mere

Ikke aktindsigt i s i mailboks, som Tilsynet ikke havde umiddelbar adgang til, selv om Tilsynet kendte koden. 21.

Ikke aktindsigt i  s i mailboks, som Tilsynet ikke havde umiddelbar adgang til, selv om Tilsynet kendte koden. 21. 2016-15 Ikke aktindsigt i e-mails i mailboks, som Tilsynet ikke havde umiddelbar adgang til, selv om Tilsynet kendte koden 21. marts 2016 En tidligere regionsrådsformand havde givet Statsforvaltningen,

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 6. maj 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Kaas & Marksø ApS v/ Advokatfirmaet Erritzøe Dronningens Tværgade 7 1302 København K Nævnet har modtaget klagen den 15. september 2010. Klagen angår

Læs mere

Ekstern kvalitetskontrol af rengøring efter INSTA800

Ekstern kvalitetskontrol af rengøring efter INSTA800 Ekstern kvalitetskontrol af rengøring efter INSTA800 Kunde: Gladsaxe Kommune Hans Martin Pape Sted: Sofieskolen, Granvej 3 Tornehøjgård, Klausdalsbrovej 7, Nybrovej 333 Tidspunkt: Fredag, d. 9. December

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17-222 Klager: NN Indklagede: Plenti Bygmestervej 10,3. 2400 København NV Danmark CVR: 37053236 Klagetema: Mobil Dataforbrug Satellit Skib SAGSFREMSTILLING Sag: 17-222

Læs mere

Godtgørelse af taxa-regning på 124 kr. i anledning af forsinkelse. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Claus Jørgensen (2 stemmer)

Godtgørelse af taxa-regning på 124 kr. i anledning af forsinkelse. Bjarne Lindberg Bak Ingrid Dissing Claus Jørgensen (2 stemmer) AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0323 Klageren: XX 3400 Hillerød Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Godtgørelse af taxa-regning på 124 kr. i anledning af forsinkelse.

Læs mere

Da ejendommen er et fritidshus, er det aftalt, at indbo medfølger X NEJ, idet undtagelser hertil fremgår af afsnit 16.

Da ejendommen er et fritidshus, er det aftalt, at indbo medfølger X NEJ, idet undtagelser hertil fremgår af afsnit 16. 1 København, den 10. juli 2008 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Birgitte Bøllehuus v/aig Europe Kalvebod Brygge 45 1560 København V Sagen angår spørgsmålet, om indklagede havde påtaget

Læs mere

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0199 afsagt den 19. marts 2015 ****************************** KLAGER KEH (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Detur Denmark ApS Detur Denmark ApS REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2014/0096 afsagt den 11. november 2014 ****************************** KLAGER TL (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Take Offer ApS Take Offer ApS REJSEMÅL

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2013/0280 afsagt den 6. juni 2014 ****************************** KLAGER GJ (3 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Lowcostholidays.dk, filial af Lowcosttravelgroup

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2008/0199 afsagt den 27. august 2009 ****************************** REJSEMÅL Sharm El Sheikh, Egypten. 11.10.-18.10.2008 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV I alt 29.812

Læs mere

Cykelkontrolafgift på 100 kr. for stempling af voksenklippekort til cyklen samt rykkergebyr på 100 kr.

Cykelkontrolafgift på 100 kr. for stempling af voksenklippekort til cyklen samt rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0016 Klageren: XX 2200 København N Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Cykelkontrolafgift

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0014 afsagt den 20. december 2012 ****************************** KLAGER IE (2 voksne/2 børn) SALGSBUREAU ARRANGØR Club La Santa A/S Club La Santa

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt de indklagede har krav på betaling som krævet.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt de indklagede har krav på betaling som krævet. 1 København, den 11. april 2012 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmæglere MDE Lise Christiansen, Lene Pedersen og Steen Christiansen Hovedgaden 46 3220 Tisvildeleje Nævnet har modtaget klagen den

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår videre spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har garanteret klagerne lejeindtægt på fritidshuset af en bestemt størrelse.

KENDELSE. Sagen angår videre spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har garanteret klagerne lejeindtægt på fritidshuset af en bestemt størrelse. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Fritz Bredvig Søndergade 27 9480 Løkken Nævnet har modtaget klagen den 26. oktober 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere