Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 26. februar 2019 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 26. februar 2019 kl"

Transkript

1 Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub Den 26. februar 2019 kl

2 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse af budget og fastsættelse af medlemskontingenter 5. Forslag fra bestyrelsen 6. Forslag fra medlemmerne 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer - på valg er: Bent Andersen (modtager ikke genvalg) Carsten Holt (modtager genvalg) Charles Gjørup (modtager ikke genvalg) Kirsten Egelund Pedersen (modtager genvalg) 8. Valg af 2 suppleanter 9. Valg af revisor og revisorsuppleant 10. Eventuelt

3 Klubmesterskaber 2018 Damer *). Mariane Spandet (184 slag) Herrer Carsten Holt (233 slag) Midage damer. Tina Olesen (212 slag) Midage herrer. Claus Thorn (160 slag) Old Boys.. Niels Baldur (161 slag) Veteran damer. Kamma Bundgaard (182 slag) Veteran herrer. Bent Christensen (174 slag) *) Efter omspil med Else Pedersen

4 Hulspilsturnering 2018 Finalerne i årets hulspilsturnering blev afviklet søndag den 26. august VINDER - DAMER Olivia Mikkelsen Resultat: 20. hul Runner up: Eva Jensen VINDER - HERRER Keld Sørensen Resultat: 19. hul Runner up: Claus Thorn

5 Hole in One 2018

6 Turneringer i klubben i turneringer med i alt 900 deltagere - en stigning på 100 deltagere ift. antallet i o 2 gange»golf med en ikke-golfer«, som hører under Begynderafdelingen o Paragolf-turnering, som hører under Paragolf-afdelingen Planen for turneringer i 2019 er snarest tilgængelig på hjemmesiden.

7 Faste udvalg i klubben Sponsorudvalg Vi samarbejder med ca. 90 forretninger og virksomheder - 14 af dem er turneringssponsorer. Sponsorindtægter for kr. i Vi vil gerne takke alle vores sponsorer for et godt samarbejde i Der er udarbejdet sponsorpakker, som giver valgmuligheder for forskellige sponsorater. Et af formålene med sponsorpakkerne har været at få etableret en kobling til Erhvervsklubben EBGK. - HUSK at støtte vores sponsorer!

8 Faste udvalg i klubben Begynderudvalg Der har været ca. 15 nye golfere igennem prøveforløbet Hvoraf 14 er indmeldt som fuldtidsmedlemmer: Aktiviteter: 1. 9 hullers onsdagsmatcher 2.»Spil golf med en ikke-golfer«3. Match for»ny-golfere 2017 og CLUB 37 «(golfere med HCP 36 + )

9 Faste udvalg i klubben Baneudvalg Altid fokus på, at banen står godt! I 2018 har der været særligt fokus på at skabe jævne greens. Vi har leaset følgende maskiner: o Greens roller o Greenklipper o Fairwayklipper Der er udarbejdet en langtidsinvesteringsplan, som giver et samlet overblik over udskiftning af maskiner. En STOR flok frivillige bakker op om den daglige drift af banen. De timer, alle I frivillige lægger i klubben, har afgørende betydning for driften. Kærlighedshuller Alle medlemmer har et»kærlighedshul«, som I bør give ekstra opmærksomhed, når hullet spilles. Med dette forstås: Rive i bunker, mens man venter på sine medspillere, lægge turf på plads, rette nedslagsmærker op etc.

10 Faste udvalg i klubben Baneservice Vi har et godt baneservice-team til at varetage opgaverne på hverdage og i weekender og på helligdage.

11 Aktiviteter i»klubber i Klubben«Elite/Danmarksturneringen Der var ca. 20 spillere tilknyttet i holds-herrerne klarede sig lige igennem for at blive i 5. division. 2. holds-herrerne og dameholdet klarede sig igennem året med både sejre og nederlag (begge hold er klar til den kommende sæson). Regionsgolf Der har i 2018 været tilmeldt 4 rækker til Regionsgolf Vest: 1 seniorhold: Sluttede på en 3. plads. 2 veteranhold: A-holdet fik en 2. plads og B-holdet en 4. plads. 1 superveteranhold: Gik videre til 1/8-finalen, hvor de måtte se sig slået af Viborg.

12 Aktiviteter i»klubber i Klubben«Mikro / Juniorer / Ynglinge I 2018 har vi haft 3 mikro-spillere samt 26 juniorer og 17 ynglinge. Samlet antal i 2018: 42 mod 36 i 2017 og 34 i Et godt miljø for ungdommen kræver engagement fra flere sider. I 2018 har vi haft et godt juniorudvalg. Der har været fokus på træning, matcher og sociale aktiviteter. o Aldersopdelt træning o Deltagelse i Hedeslaget (Give, Åskov, Brande) o En lørdag i måneden har der været spil på Par3-banen med efterfølgende hygge o Hver torsdag formiddag i juli måned har der været arrangeret match

13 Aktiviteter i»klubber i Klubben«Ladies Section I 2018 har der været 47 medlemmer af Ladies Section. Mens Section Der har i 2018 været 57 medlemmer af Mens Section. Seniorklubben I 2018 har klubben haft 124 medlemmer. Klubben har både en 9-hullers og en 18- hullers afdeling. Alle grupper har afholdt flere flotte arrangementer med fin opbakning. Den årlige match mellem Ladies og Mens Section endte med sejr til Mens Section.

14 Erhvervsklubben Brande Golfklub Erhvervsklubben EBGK har omkring 28 medlemmer. Klubben har en klar målsætning om at skabe et levende, engageret og givende forum - motiveret omkring medlemmernes passion for golf. Erhvervsklubben har i 2018 givet et sponsorat til Sponsortavlerne samt tilskud til greens roller. Medlemskab kan tegnes ved at kontakte Erhvervsklubbens formand Carsten Holt på mail: ch@pederholt.dk - ALLE er velkomne i klubben!

15 Frivillighedsgrupper Frivillighedsgrupper har igen i 2018 ydet en fantastisk indsats. Der er etableret følgende grupper: o Greenteam o Baneteam Bunkerteam Malerteam Renholdelsesteam Trimmerteam Rengøring buggyes o Klubhusgruppe o Værtsgruppen (bl.a. uge 29) o Cafe19 - bordækningsteam Grupperne har hver deres tovholder, som sikrer, at de beskrevne opgaver udføres. Tidspunktet for opgave-udførelsen planlægges primært af grupperne selv.

16 TAK Tak til alle frivillige - og en særlig tak til de medlemmer, der med udgangen af sæson 2018 har ønsket at stoppe i de forskellige udvalg! En særlig tak til Preben Sørensen og Ketty Pedersen, som i en årrække har været formand for hhv. Sponsorudvalget og Turneringsudvalget. - Også en stor tak til Claus Lykke Jensen, som siden etableringen af Erhvervsklubben EBGK i 2011 har haft formandsskabet.

17 Medlemsmøde 2018 Flot fremmøde til medlemsmødet den 15. november 2018 under temaet»golfspilleren i Centrum«. - DGU deltog v/kim Uldahl Ud fra undersøgelsen»golfspilleren i Centrum«blev der sat særligt fokus på de punkter, som medlemmerne havde»scoret«som vigtige: 1. Klubliv 2. Banen 3. Træningsfaciliteter De tre punkter blev drøftet i mindre grupper, og man sluttede af med en fremlæggelse af, hvilke emner medlemmerne ønsker, at bestyrelsen skal kigge nærmere på. Bestyrelsen vil også i 2019 invitere til et medlemsmøde.

18 Café 19 Pr. 1. marts 2018 startede Jan Holm som leder af Café 19. Efter 3/4 år på posten valgte Jan at stoppe og vende tilbage til sin tidligere profession. Stillingsopslaget til ny leder af Café 19 har resulteret i 5 ansøgninger, og bestyrelsen har ansat Jette Larsen som ny daglig leder. Jette starter i Café 19 den 1. april Der vil fortsat være fokus på at tilbyde forskellige ydelser i Café 19, og vi håber på fortsat god opbakning fra gæster, medlemmer og andre. Åbningstider og menu vil ca. medio marts kunne ses på hjemmesiden.

19 Medlemsudvikling DGU Aktive DGU har opgjort medlemstallet for 2018, det viser er et fald på ca medlemmer. Efter en kort opbremsning i faldet af juniorer i 2017, er udviklingen nu igen på vej i den forkerte retning med et tab på 400 juniorer - svarende til 5,5 %. I Brande Golfklub er vi ved udgangen af 2018 i alt 662 medlemmer samt 62 passivemedlemmer. Vi har brug for flere - mange flere medlemmer. Så derfor en stor opfordring til alle om at introducere familie, venner og bekendte for»golfens glæder«. - Vi hjælper gerne med et arrangement for arbejdskollegaer, personaleforeninger, foreninger, bestyrelser mm. - I skal blot sige til, så står hele staben i Brande Golfklub på spring.

20 Medlemsudvikling Udvikling fra 2017 til 2018 Seniorer Ynglinge Mikro / Junior Fleks Long Distance Udenlandske Passive

21 Udvikling i greenfee Udvikling i greenfee og fritspilsordninger Vi har i 2018 haft greenfeegæster * ** 9313*** *Heraf ca greenfee-gæster via vores fritspilsordninger»firkløver og +Golf i 2016«**Heraf ca greenfee-gæster via vores fritspilsordninger»firkløver og MidtVestGolf i 2017«***Heraf ca greenfee-gæster via vores fritspilsordninger»firkløver og MidtVestGolf i 2018«Antal solgte Firkløver i BGK Antal solgte MidtVest Indtægt Firkløver Indtægt MidtVest

22 Økonomi Regnskab 2018 Regnskabet viser et underskud før afskrivninger på kr Og et underskud efter afskrivninger på kr Forventede indtægter for budget 2018 var på kr ,- Faktiske indtægter er på kr ,- Forventede udgifter for budget 2018 var på kr ,- Faktiske udgifter på kr Udfordring i at vi Ikke har en kassebeholdning som sikrer udsvinget gennem hele året. Der har været stor opmærksomhed på udgiftsposterne i løbet af hele året. - Udgiftsposterne er holdt nede på trods af merudgifter ift. bl.a. el, vand, maskinvedligeholdelse.

23 Økonomi Indtægterne er svære at styre! Hvad skal der til for at få en bedre økonomi? o Flere medlemmer* o Attraktive aktiviteter med besøgende fra andre klubber o Attraktive aktiviteter med besøgende fra virksomheder på par3-banen og/eller på 18 hullers banen o Attraktive sponsoraftaler Nogle af årsagen til mindre indtægterne skal findes i vores frispilsaftaler, mindre matchfee ved vores turneringer samt et mindre salg i Cafe19. * flere seniorer medlemsskaber er konverteret til flex-medlemsskaber

24 Økonomi Ændringer i 2019 som skal være med til at forbedre økonomien o ViasatGolf er opsagt o Sekretæren i klubben er nedsat fra 30 timer til 25 timer pr. uge o Der er forhandlet en nedsættelse af lejen på kr. ( kr. i 2020) o Turneringsfee sættes op med 15 kr. (fra 75 kr. til 90 kr.) o Opkrævning med forfald i januar drøftes flyttet til december året før Kort sagt så kigges der pt. på alt omkring drift af banen, indkøbsaftaler, lønudgifter, maskinpark mm. Donation til klubben (gavebreve) Hvis klubben kan indsamle 100 donationer à minimum 200 kr., kan der opnås yderligere momsfritagelse. De 200 kr. er fradragsberettigede for jer. De indsamlede midler vil blive brugt til at skabe et hyggeligt terrassemiljø. Investeringer For at klare de løbende investeringer og udskiftning i vores maskinpark er der behov for, at der gennemsnitlig skal afsættes et årligt beløb til investeringsmidler på kr Yderligere fokus på regnskabet og budget vil ske v/kirsten Egelund Pedersen under dagsordenspunkt 3 og 4.

25 På vej mod sæson 2019 o Fortsat tilmeldt»golfspilleren i Centrum«, Der rettes fokus på: o Ændret organisering af bestyrelsesarbejdet med etablering af et forretningsudvalg o Oprydningsdag den 23. marts 2019 o Åbent Hus den 31. marts 2019 o o o o o Opsamling på resultaterne fra»golfspilleren i Centrum«Hygge Banen Træningsfaciliteter Etablering af en større mikro-/ juniorafdeling Rekruttering af nye medlemmer Fastholdelse af nybegyndere - sammenhængskraft til»klubber i Klubben«Sponsoraftaler og medlemskab af Erhvervsklubben EBGK o Åbningsmatch den 7. april 2019 o Golfens Dag den 28. april 2019 og»golf med en ikke-golfer«o»sving Kommunen Sammen«den 6. juli 2019 o Klubmesterskaber den 31. august og 1. september 2019 o DM i Paragolf den 14. og 15. september 2019 o Der er planlagt 15 turneringer i løbet af sæsonen. Turneringskalenderen er snarest tilgængelig på hjemmesiden.

26 Samarbejdsaftaler 2019 Vi fortsætter i Firkløverordningen i 2019, hvor følgende klubber er med i ordningen: Birkemose Golf Club Brande Golfklub Dejbjerg Golf Klub Give Golfklub Herning Golf Klub Jelling Golfklub Kellers Park Golf Club Åskov Golfklub Vi fortsætter ligeledes MidtVestGolf-aftalen. - Et samarbejde mellem Brande Golfklub, Ikast Tullamore Golf Club og Trehøje Golfklub, hvor alle fuldtidsmedlemmer kan erhverve sig fri spilleret i alle tre klubber. Ud over Fritspilsordningerne er der samarbejdsaftaler med følgende klubber: Faaborg Golfklub Give Golfklub Gyttegård Golf Klub Herning Golf Klub Ikast Tullamore Golf Club Jelling Golfklub Trehøje Golfklub Åskov Golfklub - Ordningerne fremgår af hjemmesiden!

27 Velkommen på Brande Golfklubs bane Vi har brug for gæster, som har lyst til at besøge vores dejlige bane. - Og vi kan alle være med til at gøre det ekstra attraktivt at besøge Brande Golfklub. Vi ønsker alle en bane, som står flot. Vi har en bane, hvor der stort set hele året spilles til sommergreens. Vi ønsker en kultur, hvor vi nyder vores sport i selskab med andre. Vi får motion, frisk luft og sociale fællesskaber, som er med til at berige vores hverdag. Vi byder vores gæster velkommen og giver dem lyst til at komme tilbage. - Desværre har vi fået meldinger fra gæster, som ikke har følt sig helt så velkomne. SÅ HUSK AT BEHANDLE ANDRE, SOM I GERNE VIL BEHANDLES, NÅR I BESØGER ANDRE BANER. I Brande råber vi ikke ad hinanden eller vores gæster. Vi følger etiketten ved at være imødekommende og ordentlige. Så lad os hjælpe hinanden, hvis vi»støder«ind i spillere, som kommer til at glemme dette!

28 25 års jubilæum Der vil være mulighed for at købe Merchandise med logo. Jubilæet fejres i uge 25 o Mandag den 17. juni Eliten / Danmarksserien o Tirsdag den 18. juni Ladies Section o Onsdag den 19. juni Seniorerne & Begynderudvalget o Torsdag den 20. juni Mens Section o Fredag den 21. juni Reception for samarbejdspartnere, sponsorer, tidligere bestyrelsesmedlemmer m.fl. o Lørdag den 22. juni Jubilæumsmatch med efterfølgende jubilæumsfest for medlemmer af Brande Golfklub

29 Tak for samarbejdet Samarbejdet med baneejer. Samarbejdet med alle ansatte. Tak for indsatsen i Velkommen til Jette Larsen i Café 19. Tak til Charles Gjørup og Bent Andersen for et rigtigt godt arbejde i bestyrelsen. Og selvom I lægger bestyrelsesarbejdet på hylden, er det dejligt, at I fortsætter med poster i udvalg mm. Tusind tak til hele bestyrelsen for samarbejdet i Det har været et år med mange og lange møder. Hvor vi på trods af udfordringer har haft et godt konstruktivt samarbejde. Endnu engang en stor tak til alle frivillige, som yder en indsats til gavn og glæde for medlemmer og gæster i Brande Golfklub.

Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 20. februar 2018 kl

Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 20. februar 2018 kl Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub Den 20. februar 2018 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen Generalforsamling tirsdag den 26.02.2019 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen Indhold Beretning for Brande Golfklub 2018... 2 Klubmesterskaber og hulspilsmesterskaber - slide

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 28. februar 2017 kl

Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 28. februar 2017 kl Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub Den 28. februar 2017 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen Generalforsamling tirsdag den 20.02.2018 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen Indhold Beretning for Brande Golfklub 2017... 2 Klubmesterskaber og hulspilsmesterskaber... 2 Hole

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen Generalforsamling tirsdag den 28.02.2017 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen Indhold Beretning for Brande Golfklub 2016... 2 Klubmesterskaber og hulspilsmesterskaber... 2 Hole

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den 24.2.2015 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen. Indhold

Generalforsamling tirsdag den 24.2.2015 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen. Indhold Generalforsamling tirsdag den 24.2.2015 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen Indhold Beretning for Brande Golfklub 2014... 2 Klubmesterskaber og hulmesterskaber... 2 Hole in

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 27.3.2012 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub, 2011 og fremtiden Det er barske tal, man hører rundt omkring fra forskellige golfklubber. Jeg vil gerne

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat vedr. bestyrelsesmødet den 16. april 2014 kl. 17.00 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat vedr. bestyrelsesmødet den 16. april 2014 kl. 17.00 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat vedr. bestyrelsesmødet den 16. april 2014 kl. 17.00 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Deltagere: Kirsten Egelund Pedersen, René Baarts, Ib Møller, Charles Gjørup, Jette Skott Suppleanter:

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Inviteret: Kirsten Egelund Pedersen, René Baarts, Ib Møller, Charles Gjørup, Jette Skott Suppleanter: Carsten

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen Generalforsamling tirsdag den 08.03.2016 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning v/jette Skott Kristensen Indhold Beretning for Brande Golfklub 2015... 2 Klubmesterskaber og hulspilsmesterskaber... 2 Hole

Læs mere

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet Marketing/kommunikation 1. Ny hjemmeside Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet 2. Målsætning for 2013 Der udarbejdes en kommunikationsplan inden

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

Generalforsamling 24. november 2009

Generalforsamling 24. november 2009 Generalforsamling 24. november 2009 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Der indkaldes til ordinær generalforsamling i ÅSKOV GOLFKLUB torsdag den 20. november 2014 i Klubhuset. Kl. 18.30 Fællesspisning menu: Wienerschnitzel med tilbehør. Kl. 19.30

Læs mere

Generalforsamling 30. november 2010

Generalforsamling 30. november 2010 Generalforsamling 30. november 2010 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Mødedeltagere: Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Henrik Eeg Knudsen (HEK), Kalle Jensen (KJ), Helle Rahbek Thomsen (HRT), suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling 26. november 2013

Generalforsamling 26. november 2013 Generalforsamling 26. november 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år, herunder beretning fra udvalgene. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2017. Mødedato og sted: onsdag, den 29. marts 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Generalforsamling 22. november 2011

Generalforsamling 22. november 2011 Generalforsamling 22. november 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af

Læs mere

Vi har valgt at lease vores kommende maskiner og vil løbende udskifte den eksisterende maskinpark med nye maskiner gennem denne ordning.

Vi har valgt at lease vores kommende maskiner og vil løbende udskifte den eksisterende maskinpark med nye maskiner gennem denne ordning. Foto: Ellen Julsgaard Så smukt tog golfbanen sig ud d. 16. okt. 2013 (9. green og spillere på 8. green i baggrunden). 5. dec. 2018: Hul 7 i smukt»efterårsvejr«- se flere billeder fra årets gang på hjemmesiden

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Generalforsamling 27. november 2012

Generalforsamling 27. november 2012 Generalforsamling 27. november 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år, herunder beretning fra udvalgene. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 15. marts 2011 på Lundbæk Landbrugsskole

Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 15. marts 2011 på Lundbæk Landbrugsskole Referat af generalforsamling i Sebber Kloster Golf Klub 15. marts 2011 på Lundbæk Landbrugsskole 1. Valg af dirigent Den sædvanlige dirigent havde i sidste øjeblik meldt forfald. Efter forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 19.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Mensalgård Golfklub 2015

Mensalgård Golfklub 2015 Vedtægter Mensalgård Golfklub 2015 1 Klubbens navn er Mensalgård Golfklub og dens hjemsted er i Odsherred kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet til golfspillet blandt dens

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1.

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1. VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

Klub- og hulspilsmestre fra v.: Charles Gjørup, Kirsten Storm, Kristian Johnsen, Jonna Daugaard, Jesper Bach og Ib Møller Pedersen

Klub- og hulspilsmestre fra v.: Charles Gjørup, Kirsten Storm, Kristian Johnsen, Jonna Daugaard, Jesper Bach og Ib Møller Pedersen Foto: Anders Quist Hermann Klub- og hulspilsmestre 2019 - fra v.: Charles Gjørup, Kirsten Storm, Kristian Johnsen, Jonna Daugaard, Jesper Bach og Ib Møller Pedersen K lubmesterskaberne blev i år afholdt

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club.

Himmelbjerg Golf Club. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG, DEN 28. MARTS 2017 kl. 19.00 Himmelbjerg Golf Club. Generalforsamlingen afholdes i Mulligans - klubhuset. I henhold til vedtægten er der fastsat

Læs mere

Nivå Golf Klub. Ordinær Generalforsamling 2019

Nivå Golf Klub. Ordinær Generalforsamling 2019 Nivå Golf Klub Ordinær Generalforsamling 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til

Læs mere

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 Program o Strategi og visioner (plan 2019) o Personale sammensætning og roller o Vi skal feste - jubilæum o Ændringer til golfreglerne kommer nu o Velkommen til nye medlemmer

Læs mere

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for Kære medlemmer. Det har været et spændende og begivenhedsrigt år, hvor der siden sommerferien har været brugt meget tid på at sondere muligheder for fusion af golfklubben. Vi har fortsat det positive frivillige

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Formand Jørgen Mathiesen bød velkommen til ca. 130 medlemmer, heraf 8 fra bestyrelsen, som blev præsenteret.

Formand Jørgen Mathiesen bød velkommen til ca. 130 medlemmer, heraf 8 fra bestyrelsen, som blev præsenteret. REFERAT Side 1 GENERALFORSAMLING SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB TIRSDAG DEN 25. FEBRUAR 2014 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Medlemsmøde. Lørdag 26. januar 2013. Odsherred Golfklub Staarupvej 2 DK-4573 Højby Sj. 15-01-2013 Odsherred Golfklub

Medlemsmøde. Lørdag 26. januar 2013. Odsherred Golfklub Staarupvej 2 DK-4573 Højby Sj. 15-01-2013 Odsherred Golfklub Medlemsmøde Lørdag 26. januar 2013 Odsherred Golfklub Staarupvej 2 DK-4573 Højby Sj. 1 Spilleregler Medlemsmødet er ikke en generalforsamling Bestyrelsen præsenterer (50 min.) 2012 højdepunkter 2013 budget/planer

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Tak for ordet. Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2017 og som ikke er blandt os mere. TAK! Bestyrelsens beretning for året 2017:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Generalforsamling 14. marts Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub

Generalforsamling 14. marts Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub Generalforsamling 14. marts 2016 Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af

Læs mere

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst)

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst) Forslag til ændring af vedtægter BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis 1 stk. 3 (nuværende tekst) Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1 stk. 3 ændres til Klubben

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev holdt 1 min. stilhed for at mindes de medlemmer, der var afgået ved døden siden sidste

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2013 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter Hansted Golfklub

Vedtægter Hansted Golfklub 1 Klubbens navn er Hansted Golfklub og dens hjemsted er i Horsens Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016

BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016 BORNHOLMS GOLF KLUB GENERALFORSAMLING 17/2 2016 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

NYT FRA TURNERINGSUDVALGET om det ses i foregående spalte, er klubmesterskaberne 2018 netop afviklet. Der var samme

NYT FRA TURNERINGSUDVALGET om det ses i foregående spalte, er klubmesterskaberne 2018 netop afviklet. Der var samme Foto: Henning Sand Klubmestre 2018 - fra v.: Bent Christensen, Niels Baldur, Claus Thorn, Carsten Holt, Mariane Spandet og Kamma Bundgaard. Tina Olesen (vinder af Midage Damer) mangler på billedet. - Se

Læs mere