VEDTÆGTER. Foreningen Ahlul Bait i Danmark (Imam Ali Islamisk Center)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER. Foreningen Ahlul Bait i Danmark (Imam Ali Islamisk Center)"

Transkript

1 VEDTÆGTER Foreningen Ahlul Bait i Danmark (Imam Ali Islamisk Center) 1 Navn, definition og hjemsted 1 Foreningens navn: Foreningen Ahlul Bait i Danmark (Imam Ali Islamisk Center). 2 Foreningens definition: Foreningen er et islamisk upolitisk center for shia muslimerne. 3 Foreningens hjemsted: Vibevej 25-29, 2400 København NV 4 Foreningen er landsdækkende og kan, hvis det bliver nødvendigt, danne lokale afdelinger andre steder i Danmark. Afdelingerne vil arbejde med samme vedtægter og samme formål som foreningen (kapitel 2). Hvis det bliver nødvendigt, kan afdelingerne udarbejde deres egne særregler. 2 Formål & aktiviteter 1 Foreningens aktiviteter mht. til formålene: Gudsdyrkelse ifølge Koranens forskrifter og Profeten Muhammad og Hans husstand (De beærede 12 efterkommere). At etablere de fem daglige bønner, fredagsbøn og Eid ul-fitr (den islamiske Eid-fest efter Ramadanens afslutning) og Eid ul-adha i den islamiske måned: Dhu al-hijja. At holde foredrag for shiamuslimerne, omkring islam og grundprincipperne i shiisme. Undervisning i Koranen og islamiske normer.

2 At arrangere religiøse ceremonier hele året. At samarbejde med andre foreninger og centre og udbrede grundlaget for dialog og forståelse med andre religioner. Indsamling af gaver og almisser til støtte for forældreløse børn og andre personer, der har brug for støtte. At respektere de danske love og tilskynde medlemmerne i at gøre det samme. Foreningen er uafhængig, upolitisk og handler indenfor de danske loves rammer. 3 Medlemskab 1 Foreningens medlemskab består af følgende kategorier Det passive medlemskab repræsenterer medlemmer, der har opnået medlemskab, deltager i nogle aktiviteter, men afkræves ingen kontingent. Det almindelige medlemskab repræsenterer medlemmer, der har tilbragt mindst et år som passive medlemmer men betaler kontingent. Det aktive medlemskab repræsenterer medlemmer, der har tilbragt mindst tre år som almindelige medlemmer, deltager aktivt i foreningens gøremål og betaler kontingent. Æresmedlemskab tildeles af bestyrelsen til personer, der har gjort sig fortjent til dette gennem deres bidrag eller bistand til foreningen og afkræves ingen kontingent. 2 For at opnå medlemskab skal der fremlægges en skriftlig ansøgning til bestyrelsen. Ansøgeren får svar herom inden for en måneds frist fra ansøgningsdato. 3 Bestyrelsen kan undlade at give ansøgeren årsagen til sin afvisning. 4 Bestyrelsen kan udstede medlemsbevis til foreningens medlemmer. 4 Medlemskabets ophævelse Medlemskabet ophæves ved opfyldelse af en af de følgende situationer: 1 Indgivelse af skriftlig anmodning herom til bestyrelsen. 2 Ophævelse af medlemskabet på grundlag af en beslutning i bestyrelsen. I tilfælde af, at medlemmet beviseligt modarbejder Foreningen Ahlul Bait i Danmark (Imam Ali Islamisk Center) og dens formål. Medlemmet får lejlighed til at forsvare sig mundtligt eller skriftligt. Nægtes der at medvirke til dette, kan bestyrelsen vedtage passende forholdsregler. Det almindelige og aktive medlem, der undlader at betale kontingent, advares i to omgange. Såfremt den pågældende alligevel ikke betaler, reduceres medlemskabet et trin ned. Bestyrelsen kan ophæve vedkommendes medlemskab.

3 5 Finansudvalget & indtægter 1 Finansudvalget består af formanden for foreningen, et medlem af bestyrelsen og den ansvarlige for regnskaberne. 2 Alle finansielle transaktioner er gyldige med to underskrifter af finansudvalgets tre medlemmer. En af de to underskrifter skal være formanden for foreningens. Foreningens indtægter er således: 1 Kontingent fra medlemmerne, indsamlinger, gaver, offentlige bidrag, religiøse bidrag m.m. Indtægterne må kun anvendes til at dække foreningens formål. 2 Ingen må bruge foreningens midler uden bestyrelsens tilladelse. 3 Udmeldelse af et medlem giver ikke vedkommende ret til at kræve tilbagebetaling af penge m.m. fra foreningen. 6 Kontingent og bidrag 1 Almindelige og aktive medlemmer er forpligtede til at betale kontingent. Bestyrelsen fastsætter kontingentets størrelse og betalingsmåde. 2 Æresmedlemmer er ikke forpligtede til at betale kontingent eller bidrag. 3 Bestyrelsen kan forhøje kontingentet til dækning af foreningens udgifter. 4 Kontingent og bidrag betales til den ansvarlige for regnskaber eller afløseren samt bogføres. 5 Bidragsydere skal kræve kvittering for deres bidrag. 6 Formanden for foreningen er den øverste ansvarlige for økonomien. Foreningen udgøres af følgende: 7 Foreningens struktur 1 Generalforsamlingen. 2 Bestyrelsen. 3 Formanden for bestyrelsen og foreningens imam. 1 Generalforsamlingen: Generalforsamlingen er den højeste besluttende myndighed og er sammensat af forskellige nationaliteter og skal arbejde aktivt m.h.t. formålene. Dens medlemmer er: b. Alle medlemmer, som beskrevet i. 3.

4 c. Afstemninger sker ved tilstedeværelse af 2/3 dele af generalforsamlingens medlemmer. I modsat fald afholdes generalforsamlingen senere samme dag på betingelse af, at de fremmødte udgør mindst ½ af generalforsamlingens medlemmer. De i 7, stk. 2, pkt cii nævnte medlemmer har lige rettigheder som valgte medlemmer. d. Generalforsamlingens møder afholdes hvert andet år. Indkaldelsesfristen er på minimum to uger. Hvis ¾ dele af bestyrelsens medlemmer eller 1/3 dele af foreningens medlemmer ønsker det, kan der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling. Fristen for indkaldelse er to uger. e. Dens opgaver er: At vælge foreningens medlemmerne af den rådgivende forsamling At vælge næstformand At vælge formand (Imam). 2 Bestyrelsen: a. Den højeste udøvende myndighed i foreningen. Dens beslutninger er forpligtende for bestyrelsesformanden og for de udøvende organer, forudsat at beslutningerne ikke er i strid med generalforsamlingens og den rådgivende forsamlings beslutninger. b. Bestyrelsesformanden anbefaler navnene på de nye bestyrelsesmedlemmer til godkendelse af den rådgivende forsamling. Bestyrelsesmedlemmerne skal have tilbragt mindst to år som aktive medlemmer i Foreningen Ahlul Bait (fvmd) i Danmark eller i en anden islamisk forening, hvis vedtægter ligner den nævnte forening. Godkendelse af foreningens beslutninger for kandidater er generalforsamlingens forpligtelse. c. Valgperioden er 2 år. d. Antallet af medlemmer i bestyrelsen er mindst 5 og højest 7, inkl. formanden. e. Opgaver: At træffe beslutninger og instrukser for alle foreningens afdelinger og filialer. At udarbejde løbende rapporter, som fremlægges for den rådgivende forsamling At udarbejde den samlede rapport over samtlige aktiviteter i foreningen, som fremlægges for den rådgivende forsamling og generalforsamlingen. At arrangere kongresser og foredrag. Indsamling af gaver, almisser og bidrag til forældreløse børn og andre nødlidende personer her eller i ulandet. Og at samarbejde om dette formål med personer udenfor bestyrelsen. f. Møder: Bestyrelsen holder møde mindst hver 6. uge. Formanden eller hans stedfortræder indkalder rettidigt til disse møder. Bestyrelsen ledes af formanden eller næstformanden under formandens fravær.

5 Sekretæren skriver et mødereferat i en særlig protokol, som bliver underskrevet, hvis mødet er officielt. Beslutninger vedtages ved absolut flertal af stemmerne i bestyrelsen. I tilfælde af ligelig fordelt stemmetal, vejer formandens stemme tungere. Møderne er gyldige ved fremmøde af 2/3 dele af medlemmerne, forudsat at formanden eller i hans fravær næstformanden er tilstede. Næstformanden afløser formanden indtil formanden kommer tilbage. Hvis formanden træder tilbage, afløses han af næstformanden, dog ikke mere end to måneder. Hvis to medlemmer af bestyrelsen træder tilbage samtidigt, indkalder de resterende medlemmer den rådgivende forsamling til afholdelse af et hastemøde inden for fire uger m.h.t. valg af nye medlemmer. Hvis formanden selv er blandt de fratrådte medlemmer, vælges ifølge vedtægterne en hel ny bestyrelse. g. bestyrelsen kan opløses af den myndighed, som har valgt den med 2/3 dele af stemmerne.. 3 Formanden for bestyrelsen og foreningens imam: a. Den første ansvarlige leder af foreningen, foreningens talsmand og repræsentant. b. Formanden for bestyrelsen vælges af generalforsamlingen blandt de aktive medlemmer med fem års aktivt medlemskab i foreningen Ahlul Bait i Danmark, som sender deres beslutning til Det Religiøse Overhoved og den mest velkendte retslærd i Iran, og de udvælger så formanden officielt (Imam Ali Islamisk Center). c. Valgperioden er 2 år. d. Opgaver og beføjelser: Ledelse af foreningens bestyrelse og alle andre møder. Forvaltning af alle foreningens afdelinger samt at sikre, at disse opfylder deres ansvar. Behandling af haste- og passive sager, og vedtagelse af beslutninger om løsning af dem. Sådanne beslutninger fremlægges det efterfølgende bestyrelsesmøde. Revision og administration af bestyrelsesmedlemmernes arbejde. 8 Stemme- og opstillingsberettigelse 1 Stemme- og opstillingsberettigelse er forbeholdt aktive medlemmer jf. 3, stk. c. 2 Lederen af generalforsamlingen udnævner en referent. Referatet underskrives af mødets leder og af den valgte bestyrelsesformand.

6 3 Ved afholdelse af ekstraordinære møder, ledes disse af formanden, mødets sekretær tager referat, som underskrives af formanden. 4 Modtagelsen af gæster og mediefolk bestemmes af bestyrelsen. 5 Formanden for bestyrelsen vælges ved en skriftlig afstemning. 9 Opløsning af foreningen 1 Opløsning af foreningen kan ske ved fremlæggelse af forslag fra den rådgivende forsamling og godkendelse af ¾ dele af medlemmerne i generalforsamlingen i to på hinanden følgende forsamlinger. 2 I tilfælde af opløsning foreningen Ahlul Bait i Danmark (Imam Ali Islamisk Center) vil alle foreningens ejendele (undtagen ejendommene) blive givet til shiamuslimske institutioner. Men ejendommene tilhører den Islamisk Center Hamborg Islamisches Zentrum Hamburg e.v. Schöne Aussicht Hamburg Tel.: ( 040 ) , und Fax: ( 040 ) Disse vedtægter har 9 kapitler.

VEDTÆGTER DET ISLAMISKE FORBUND I DANMARK

VEDTÆGTER DET ISLAMISKE FORBUND I DANMARK VEDTÆGTER DET ISLAMISKE FORBUND I DANMARK 1 I DEN NÅDIGE OG BARMHJERTIGE ALLAHS NAVN VEDTÆGTER DET ISLAMISKE FORBUND I DANMARK 1 Navn, definition og hjemsted 1. Forbundets navn: DET ISLAMISKE FORBUND I

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

VEDTÆGT FOR FORENINGEN

VEDTÆGT FOR FORENINGEN VEDTÆGT FOR FORENINGEN.1. Foreningens navn og hjemmested: 1. Denne forening er blevet stiftet d. 20.01.1990 2. Foreningens navn: Roskilde Kulturforening 3. Hjemmestedet for foreningen: Roskilde Kommune.2.

Læs mere

Vedtægter for Det Islamiske Trossamfund på Fyn. 1 Definition

Vedtægter for Det Islamiske Trossamfund på Fyn. 1 Definition Vedtægter for Det Islamiske Trossamfund på Fyn 1 Definition Det Islamiske Trossamfund (DIT) er en religiøs og folkelig samling, bestående af alle muslimer på Fyn. Den har ikke noget politisk tilhørsforhold,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ID PSYKOTERAPEUTISK FORENING

VEDTÆGTER FOR ID PSYKOTERAPEUTISK FORENING VEDTÆGTER FOR ID PSYKOTERAPEUTISK FORENING 1. Navn, hjemsted og medlemmer 1,1 Foreningens navn er ID-Psykoterapeutisk Forening 1,2 Foreningen er landsdækkende med hjemsted på formandens bopæl 1,3 Foreningen

Læs mere

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS.1. Foreningens navn og hjemme sted: Køge Tyrkisk Kulturforening Ølbycenter 71 4600 Køge CVR nr:35152377 1. Denne forening er blevet stiftet d. 28.06.1985 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp.

Vedtægter. Foreningen Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Vedtægter Foreningen Den mobile Retshjælp 1. Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. Foreningens formål er, at drive en retshjælpsordning

Læs mere

GREVE BRANDMANDSFORENING

GREVE BRANDMANDSFORENING 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er, stiftet den 15. januar 2002. er en selvstændig økonomisk og administrativ enhed. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. Foreningens formål er at samle

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold.

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold. 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn: KIF-Support Stk. 2: Foreningen har hjemsted i Kolding Kommune. Stk. 3: Foreningen er stiftet d. 20. september 2014. Stk. 4: Foreningen er ikke organisatorisk

Læs mere

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune.

1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. LOVE FOR DRAGØR HÅNDBOLD KLUB (Stiftet 14. september 1979) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Dragør Håndbold Klub og dens hjemsted er Dragør Kommune. 2 - Formål Foreningens formål er at give medlemmerne

Læs mere

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD

MUSLIMERNES FÆLLESRÅD Ansøgning om optagelse i Muslimernes Fællesråd For at blive optaget i Muslimernes Fællesråd (MFR), skal den ansøgende forening aflevere ansøgningsskemaet i udfyldt stand sammen med en kopi af foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE)

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE) VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE) 1 Navn: Institutionens navn er "Det Albanske Trossamfund i Danmark" forkortet D.A.T. 2 Hjemsted: Den selvejende

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

VEDTÆGTER - KØBENHAVNS MOSKE

VEDTÆGTER - KØBENHAVNS MOSKE VEDTÆGTER - KØBENHAVNS MOSKE 1 Instituttets grundlag Instituttets navn er Københavns Moske med binavnet Imam Malik Instituttet. Instituttet er et islamisk og sunni muslimsk trossamfund. Instituttets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning VEDTÆGTER for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Rønde Karateklub. Vedtægter Gældende fra 18. marts 2014

Rønde Karateklub. Vedtægter Gældende fra 18. marts 2014 Rønde Karateklub Vedtægter Gældende fra 18. marts 2014 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Rønde Karateklub. Klubben er hjemmehørende i Syddjurs Kommune. 2 Klubbens formål Klubben har til formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Kapitel 1 Indledende bestemmelser. Foreningens navn er Juridisk Diskussionsklub.

Kapitel 1 Indledende bestemmelser. Foreningens navn er Juridisk Diskussionsklub. Som vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 7. november 1996 og ændret ved ekstraordinær generalforsamling d. 9. november 2002, d. 30 december 2008, d. 21. december 2009, d. 10. januar 2011, d.

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Hjemsted 2.

Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje. Hjemsted 2. Vedtægter for Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje Navn 1. Vejlaugets navn er Vejlaug for Tjørnevej og tilstødende veje Hjemsted 2. Vejlaugets adresse er formandens adresse. Medlemmer 3. 3.1 Ret til

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget.

VEDTÆGTER. Formand og kasserer er underskriftsberettiget. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og formål 1 stk.1 Foreningens navn: Cypern Veteranerne i Danmark af 24-10 2012. 1 stk. 1.1 Foreningens hjemsted: Formandens adresse 1 stk. 1.2 Foreningens Formål er: 1 stk.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen CCC

Vedtægter for Foreningen CCC Vedtægter for Foreningen CCC Indhold Navn og tilhørssted... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Kontingent... 4 Bestyrelse... 5 Hæftelse... 6 Formue... 6 Regnskab og revision... 7 Generalforsamling... 7 Indkaldelse...

Læs mere

Vedtægter for Landsforening Team Succes

Vedtægter for Landsforening Team Succes Vedtægter for Landsforening Team Succes 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Foreningen Team Succes. 1.2 Foreningen har hjemsted i Vejle Kommune. 1.3 Foreningen er en landsdækkende, almennyttig

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport Som ønsket på generalforsamlingen i 2015, så har bestyrelsen gennemgået vedtægter for Aarhus Automobil Sport. Mange af ændringerne er foretaget med udgangspunkt i DIF s standardvedtægter. Tekster, som

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Munkebo Gymnastikforening

Vedtægter for Munkebo Gymnastikforening Vedtægter for Munkebo Gymnastikforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Munkebo Gymnastikforening og hjemstedet er Munkebo. 2 Formål Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke at fremme

Læs mere

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub.

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Holstebro Speedway Klub, i det følgende forkortet HoSK. HoSK er tilsluttet Danmarks Motor Union (DMU), og er til enhver tid underlagt

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Den mobile Retshjælp". Forkortet DMR.

Vedtægter. for. Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Den mobile Retshjælp. Forkortet DMR. Vedtægter for Foreningen: Den mobile Retshjælp. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Den mobile Retshjælp". Forkortet DMR. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen af fransktalende ingeniører og videnskabsfolk (IESF). Ændret som følge af generalforsamlingen den 27. marts 2014.

Vedtægter for foreningen af fransktalende ingeniører og videnskabsfolk (IESF). Ændret som følge af generalforsamlingen den 27. marts 2014. Vedtægter for foreningen af fransktalende ingeniører og videnskabsfolk (IESF). Ændret som følge af generalforsamlingen den 27. marts 2014. Foreningen af ingeniører og videnskabsfolk kaldes nedenfor enten

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Foreningsvedtægt. Foreningens navn, formål og hjemsted

Foreningsvedtægt. Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningsvedtægt Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er Humleboet 2008 (herefter benævnt Foreningen). 1 Foreningens formål er at afholde faglige og sociale arrangementer for familier,

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Stiftet den 7. oktober 1964 Revideret og vedtaget på den ordinære generalforsamling 6. marts 1994, 28. marts 2009 og 26. februar 2011 Motto: At tjene

Læs mere

02.1 Foreningen er tilsluttet Danmarks Jægerforbund, hvis vedtægter er bindende for foreningen og går forud for disse vedtægter.

02.1 Foreningen er tilsluttet Danmarks Jægerforbund, hvis vedtægter er bindende for foreningen og går forud for disse vedtægter. VEDTÆGTER for SÆBY OG OMEGNS JAGTFORENING (stiftet den 24. april 1933) Under DANMARKS JÆGERFORBUND 01.0 Foreningens navn er Sæby og Omegns Jagtforening med hjemsted i Frederikshavn og Sæby gammel Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Flemming Efterskole Gymnastikforening

Flemming Efterskole Gymnastikforening Flemming Efterskole Gymnastikforening 1 Foreningen Flemming Efterskole Gymnastikforening er stiftet d. 9/12 2014 med hjemsted i Hedensted Kommune. Foreningen er tilsluttet GymDanmark under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

KARLSLUNDE KARATEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER

KARLSLUNDE KARATEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER KARLSLUNDE KARATEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER 1.Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Karlslunde Karateklub, dens hjemsted er Greve kommune. 2. Foreningens formål. Formålet er at fremme udbredelsen

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker.

At give mulighed for at dyrke svømmeidræt på det plan hver enkelt ønsker. VEDTÆGTER FOR SKIVE SVØMMEKLUB POSEIDON STIFTET D. 27. AUGUST 1953 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er " Skive Svømmeklub Poseidon". Dens hjemsted er Skive. 2. Klubbens formål: At give mulighed

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aktivhuset Selmersbo (i det følgende kaldet Selmersbo) og dens hjemsted er Hørsholm Kommune på adressen Selmersvej

Læs mere

Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010

Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010 2 Formål Klubbens formål er at dyrke Tendoryu Aikido, som er den stilart af Aikido, der

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter for Frederikshavn Rideklub

Vedtægter for Frederikshavn Rideklub Vedtægter for Frederikshavn Rideklub Side 1 Klubbens navn er Frederikshavn Rideklub, der forkortes FRK. Klubbens hjemsted er Frederikshavn kommune. Klubben er stiftet den 17. august 1964. 2 Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn. Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR)

Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn. Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR) Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn 1 Foreningens navn, hjemsted og tilsynsforhold Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR) OR er en forening, der drives af private personer med

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Vedtægter for Ry Rideklub

Vedtægter for Ry Rideklub Vedtægter for Ry Rideklub Vedtægter for Ry Rideklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er: Hjemsted: Ry Rideklub. Ry Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at fremme interessen for hestesporten ved afholdelse

Læs mere

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Øster Vedsted Fællesråd (forkortet ØVF) Stk. 2. Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK VEDTÆGTER for foreningen 3PDK (Binavn: De 3 principper i Danmark og 3p i Danmark) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er 3PDK. Foreningen er en non-profit organisation. Foreningen bruger ligeledes binavnene

Læs mere

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat.

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat. LOVE Navn. 1. Unionens navn er: Dansk Træner Union. Forkortet: DTU. Unionen er stiftet under navnet Dansk Fodboldtræner Sammenslutning den 31. marts 1957. Dens hjemsted er formandens adresse. Stk. 2. Stk.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Ateistisk Selskab (på engelsk: "Danish Atheist Society") Foreningens hjemsted afgøres af bestyrelsen 2 Foreningens formål er: 3 1. at være en forening

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening VEDTÆGTER for Kolding Herreds Landbrugsforening LANDBRUGSFORENING Kolding Herreds Landbrugsforening Niels Bohrs Vej 2-6000 Kolding - Tlf. 76 34 17 00 - www.khl.dk 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er:

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans 1 - Navn Foreningens navn er Dansk Forum for Mikrofinans. 2 Formål Dansk Forum for Mikrofinans har til formål at bidrage til at øge kvaliteten og omfanget af den

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening

Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Svendborg jagtforening Stk. 2.Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi

Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Vedtægter for Dansk Selskab for Skulder og Albuekirurgi Danish Society for Shoulder and Elbow Surgery 1 NAVN Selskabets navn er: Dansk Selskab for Skulder- og Albuekirurgi (DSSAK). Selskabet er medlem

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for skabere af værker inden for

Læs mere

Lindholm Bokseklubs vedtægter

Lindholm Bokseklubs vedtægter Lindholm Bokseklubs vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lindholm Bokseklub Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at dyrke boksning. Ved træning, opvisning

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK

Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK Vedtægter for Ringkøbing og Omegns Rideklub - ROK 2015 1 Klubbens navn er Ringkøbing og Omegns Rideklub, forkortet ROK. Klubbens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune. Klubben er stiftet 1965 og fusioneret

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Pipe Band September 2012

Vedtægter for Aalborg Pipe Band September 2012 Vedtægter for Aalborg Pipe Band September 2012 1: Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Aalborg Pipe Band (APB forkortet). Foreningen, er stiftet i september 2001 i Brønderslev, under navnet The Northern

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter oktober 2017

Vedtægter oktober 2017 Vedtægter oktober 2017 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er: HILLERØD SQUARE DANCERS Klubbens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Klubbens formål Klubbens hovedformål er at 1. tilbyde klubbens medlemmer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere