Boxer TV A/S (herefter benævnt Boxer) har med mail af 29. april 2016 indsendt Boxer s redegørelse for 2015 med bilag. Af redegørelsen fremgår:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Boxer TV A/S (herefter benævnt Boxer) har med mail af 29. april 2016 indsendt Boxer s redegørelse for 2015 med bilag. Af redegørelsen fremgår:"

Transkript

1 Den 1. september 2016 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K Att.: adm. direktør Ulf Lund Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard København V Telefon slke@slke.dk CVR Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2015 Boxer TV A/S (herefter benævnt Boxer) har med mail af 29. april 2016 indsendt Boxer s redegørelse for 2015 med bilag. Af redegørelsen fremgår: Opbygning af sendenettet og den opnåede dækning Boxer oplyser, at sendenettet siden lanceringen den 1. november 2009 har været fuldt udbygget med en befolkningsmæssig dækning på MUX 3 med 99,3 pct., MUX 4 med 99,5 pct. og MUX 5 med 99,2 pct., med en stedsandsynlighed på 95 pct. og en interferensfrihed i 99 pct. af tiden. Boxer oplyser endvidere, at Boxer ultimo 2013 og primo 2014 styrkede modtagelsen af indendørs antenner i hovedstadsområdet blandt andet med etableringen af en ny sendeposition på Borups Allé i København. Der er benyttet samme beregningsværktøj og model som i Boxers tilbud fra februar 2008, bortset fra at der dengang blev benyttet version Boxer oplyser i lighed med tidligere år at man er opmærksom på, at der kan være uventede problemer med modtageforholdene, som beregningerne ikke kan tage højde for. Boxer vil derfor løbende følge op på seerhenvendelser vedrørende dækningen. Hvis der opstår begrundet tvivl om dækningen i bestemte områder, vil Boxer i samarbejde med Teracom afdække problemets omfang og om muligt afhjælpe det, for eksempel ved at vejlede seerne i brug af bedre antenner eller antenneplacering samt brug af Teracoms målevogn til verifikation af problemerne. Boxer bemærker dog, at Boxer helt overordnet erfaringsmæssigt kan fastslå, at konstaterede modtagerproblemer i altovervejende grad

2 Side 2 skyldes forbrugernes modtageudstyr, fx manglende opgradering til DVB-T2 eller uhensigtsmæssig antenneopsætning. Programindhold, antal tilbudte tv-kanaler m.v. Boxer oplyser, at: Boxer påbegyndte distribution af TV 2s hovedkanal pr. 1. december TV 2s sendeflade er opdelt på otte regionale områder. Boxer distribuerer uden ekstra beregning tre nabolandskanaler til alle, der abonnerer på én af Boxers programpakker: TV4, TV 2 Norge og ZDF. De fem hovedprogramkategorier udgør henholdsvis: o Underholdningsprogrammer 33 pct. o Nyhedsprogrammer 9 pct. o Musikprogrammer 6 pct. o Populærvidenskabelige programmer 17 pct. o Sportsprogrammer 12 pct. I alt 77 pct. Boxer distribuerer følgende nye kategorier/underkategorier med hver mindst 5 pct.: o Let/populært drama o Underholdning (resten af amusement/entertainment) o Resten af Content (Nyheder (kategori fratrukket aktualitet)) o Uddannelse o Human interest o Natur & miljø o Leisure/hobby/lifestyle o Børneprogrammer o Ungdomsprogrammer Boxer distribuerer pr. udgangen af forskellige kanaler. Følgende seks er nye tv-kanaler, der ikke fandtes på det danske marked på ansøgningstidspunktet: o CANAL 8, SPORT, CANAL 9, 6 eren, TLC, Disney XD samt TV2 Fri Boxer tilbyder 5 basispakker, nabolandspakken, 11 tilvalgspakker, 1 high-pay kanal og 27 a la carte kanaler, dvs. 45 pakker inklusive enkeltkanaler. Medregner man kun 3 a la carte kanaler, udbyder Boxer 20 programpakker Boxer har i gennemsnit 3,78 kanaler i hver pakke, inklusive TV 2 når der regnes med 3 à la carte kanaler. Boxers kanaler koster i gennemsnit pr. udgangen af ,62 kr. udregnet med 3 à la carte kanaler.

3 Side 3 Boxer oplyser yderligere, at man udbyder 27 kanaler à la carte i produktet Boxer Flex. Derudover udbyder Boxer basispakken Flex 8, hvor forbrugeren frit kan vælge 8 kanaler blandt et udvalg af 30 kanaler. Boxer har desuden pr. 5. april 2016 lanceret frit valg af tv-kanaler gældende for samtlige tv-kanaler i porteføljen. Med Boxer Flex kan man frit vælge blandt alle betalingskanaler, hvorimod tv-kanaler fra DR, fra TV 2-regionerne samt Folketingskanalen, som et politisk vilkår ikke er omfattet af det frie valg. På tilsvarende vis kan man på grund af Boxers tilladelsesvilkår heller ikke selv fravælge nabolands-tv. Nye digitale tjenester Udover at Boxer i 2009 lancerede den PVR-baserede EPG, Boxer Navigator, oplyser Boxer, at man i maj 2013 lancerede VOD-tjenesten Boxer Bio, samt at man i løbet af 2014 lancerede tjenesten TV Everywhere, hvilket giver forbrugerne adgang til tv-modtagelse på mobil og tablets mod betaling. Web-tv til alle Boxer-kunder og ikke-kunder er ikke endeligt fastsat. Boxer oplyser, at pr. 1. juni 2016 vil alle Boxers kunder frit og uden merbetaling få adgang til Boxer Play alle steder i Danmark og på alle enheder, hvilket indebærer indførelsen af mobil-tv Mobil-tv Boxer henviser til, at Radio- og tv-nævnet ved sin afgørelse af 7. maj 2015 udskød Boxers forpligtelse til at lancere mobil-tv via DTT-nettet. Pligten til at lancere mobil-tv ved anden teknologi består fortsat og skal opfyldes senest 1. juli Boxer har opnået tilladelse til at anvende MUX 6 til distribution af HD-kanaler under forudsætning af, at dette ikke udgør en forhindring for senere at distribuere mobil-tv. Boxer ibrugtog MUX 6 i Boxer oplyser, at 2015 markerede det endelige gennembrud for mobiltv via internettet/wifi og mobilt bredbånd både i Danmark og internationalt. Samtlige tv-operatører samt alle betydende broadcastere, herunder DR og TV 2, har nu etableret en såkaldt play-tjeneste for eksempel TV 2 Play som giver seerne adgang til både live-signaler samt video-on-demand/arkivmateriale overalt og på alle enheder, dvs. foruden tv også computer, tablet og smartphones. Distributionsløsningen og produktet har i de seneste 3 4 år bredt sig eksplosivt over hele verden og er de facto den globale standard. Play som produkt og som distributionsform er ifølge Boxer særdeles konkurrencedygtigt af to årsager:

4 Side 4 - Servicen benytter sig af internettet og dermed af et eksisterende distributionsnetværk i modsætning til anvendelse af DTT, der kræver opbygning af eget distributionssystem og sendenetværk. - Servicens tekniske løsning på modtagerenheden er alene baseret på, at brugeren skal downloade en app i modsætning til anvendelse af DTT, hvor der kræves særlig fysisk hardware/receiver, som enten er indbygget i modtagerenheden eller skal anskaffes separat og rent fysisk og manuelt tilsluttes telefon og/eller tablets. De åbenbare fordele ved distribution af mobil-tv via internettet fremfor mobil-tv via DTT er ifølge Boxer så markante, at førstnævnte har udkonkurrereret sidstnævnte, hvilket er illustreret ved, at udviklingen af mobil-tv via DTT er gået i stå. Boxer konstaterer efter research, samtaler og undersøgelser, at der ikke synes at være nogen aktuelle eksempler på eksisterende services indenfor mobil-tv på DTT i drift, ligesom det heller ikke er lykkes Boxer at finde nye forsøg indenfor hverken transmission/sendenetsværksproduktion eller produktion af modtageudstyr, eksternt såvel som internt/indbygget udstyr. Alt i alt finder Boxer således, at mobil-tv via DTT ikke er nogen realistisk mulighed inden for en overskuelig årrække. Boxer bemærker, at Teracom Boxer Group har gennemført en række undersøgelser og vurderinger for at etablere et mobil-tv produkt via DTT på det danske marked. Parallelt hermed følger Boxer og Teracom både udviklingen i mulige standarder og nye teknologier på mobil-tv distribution via internettet. Boxer bemærker endvidere, at i oktober 2014 valgte Boxer i lyset af de negative udsigter for særskilt mobil-tv distribution via egen teknologi at lancere adgangen til tv på alle enheder for Boxers kunder, en de facto realisering af mobil-tv, via internettet i form af produktet Boxer Play. Det er Boxers opfattelse, at mobil-tv og tv overalt på alle skærme er en berettiget forventning hos alle forbrugere, hvorfor Boxer ikke længere har kunne afvente lancering af dette, indtil der måtte opstå en selvstændig teknologi til mobil-tv via DTT-nettet. Boxer har således fortsat udviklet Boxer Play, fordi play-tjenester i dag er den standard, som forbrugerne forventer og kender. At kunne tilbyde kunderne en play-tjeneste er i dag ifølge Boxer et basalt konkurrenceparameter, og en udskiftning af play-tjenesten med en mobil-tv tjeneste via DTT ville være en svækkelse af Boxers konkurrencekraft.

5 Side 5 Boxer konkluderer herefter, at distributionen på håndholdte enheder som tablets og smartphones i fremtiden helt grundlæggende vil ske via internettet og via 4G/LTE/mobilt bredbånd. Der er for nærværende hverken kommercielle eller teknologiske grunde til, at andre distributionsteknologier vil kunne vinde indpas og skubbe internet og LTEbåret distribution ud af markedet. Når det gælder anvendelsen af DTT-nettet for at nå mobile enheder, har der endnu ikke været nogen teknologi, som har vundet indpas i Europa, ligesom Boxer heller ikke har identificeret nogen teknologi vedrørende mobil-tv på DTT-nettet i resten af verdenen. Boxer bemærker dog, at der er visse tegn på, at hybrid-teknologier eller konverteringsteknologier mellem broadcast og mobilt bredbånd kan opstå. Dette kunne enten være baseret på DTT-teknologien eller inden for rammerne af en konverteret teknologi, som eks. 5G, men det er ikke realistisk, at dette vil ske før Disse teknologier kræver for at kunne vinde fuld kommerciel udbredelse ifølge Boxer at de store mobiltelefonproducenter adopterer og gør disse til standarder i alle smartphones. Derfor vurderer Boxer, at det trods de vanskelige udsigter er for tidligt helt at lukke døre for realisering af mobil-tv via én eller anden form for broadcast eller broadcast-lignende net, men omvendt synes der heller ikke at være et gennembrud undervejs inden for en kortere årrække. Øvrige tiltag Boxer oplyser, at Boxer anvender modulationstypen 64 QAM code rate 3/4 Guard interval ¼. Planlægningsgrundlaget er: Beregningsmodellen for nyttefeltstyrke er IRT-2D (Institut für Rundfunktechnik) med terræn og clutter. Pixelstørrelse: Nyttefeltstyrke er regnet med en pixelstørrelse 25x25 m. Interfererende feltstyrker er beregnet med en pixelstørrelse på 100x100 m. Boxer oplyser i lighed med de foregående år, at man samarbejder med DIGI-TV om en fælles EPG-tjeneste, der er etableret pr. 1. november Boxer oplyser endvidere, at konfliktløsningsmodellen, der er aftalt med I/S DIGI-TV, er uændret fra tidligere år. Radio- og tv-nævnets kommentarer: Radio- og tv-nævnet har behandlet redegørelsen på sit møde den 30. august 2016 og skal udtale:

6 Side 6 Boxer har rettidigt indsendt redegørelse og årsregnskab (årsrapport). For så vidt angår opfyldelsen af tillladelsens konkrete krav har Radio- og tv-nævnet følgende at bemærke: Opbygning af sendenettet og den opnåede dækning samt tekniske parametre og standarder Radio- og tv-nævnet godkendte den 9. juni 2010 en redegørelse af 1. december 2009 fra Boxer om udbygning og dækning af DTT-sendenettet, MUX 3 til 5. Boxers sendenet har således siden 1. november 2009 været fuldt udbygget med den i tilladelsens punkt 7 krævede befolkningsmæssige dækning på mindst 97 pct. på alle sendemuligheder. Programindhold, antal tilbudte kanaler m.v. Det fremgår af redegørelsen, at kategorierne: Underholdningsprogrammer, Nyhedsprogrammer, Musikprogrammer, Populærvidenskab og Sport udgør 77 pct. af den samlede sendeflade, idet hver af kategorierne udgør mindst 5 pct. Boxer opfylder hermed kravet i tilladelsens pkt. 12, om at de fem programkategorier skal udgøre mere end 50 pct. af den samlede udbudte programflade, og at hver kategori skal udgøre mindst 5 pct. af den samlede flade. Boxer distribuerer i programfladen fem underkategorier inden for de fem hovedkategorier og fire nye kategorier. Med distributionen af i alt 9 underkategorier og nye kategorier, der hver udgør mindst 5 pct. af den samlede sendeflade, overopfylder Boxer kravet i tilladelsens punkt 12 om fire underkategorier og tre nye kategorier. Nævnet har således i sin afgørelse af 1. juli 2011 om redegørelsen for 2010 givet udtryk for, at tilladelsens krav om fire underkategorier og tre nye kategorier kan opfyldes ved distributionen af i alt 7 underkategorier eller nye kategorier. For så vidt angår pligten i henhold til tilladelsens punkt 10 til at udsende en kanal opdelt på mindst syv regionale områder med hver sine lokale/regionale nyhedsudsendelser, såfremt en sådan kanal eksisterer, oplyser Boxer, at man pr. 1. december 2011 distribuerer TV 2s hovedkanal, og at dele af hovedkanalens sendeflade er opdelt på otte regionale områder. Radio- og tv-nævnet har dog ved afgørelse af 3. september 2012 om Boxers redegørelse for 2011 fundet, at Boxer ikke med distributionen af TV 2s hovedkanal, der indeholder såkaldte vinduer med regionale nyheder, opfylder forpligtelsen i tilladelsens punkt 10. Dermed består forpligtelsen fortsat, dvs. at hvis en kanal, der opfylder betingelserne, etableres i tilladelsesperioden, vil Boxer være

7 Side 7 forpligtet til at distribuere kanalen, hvis foretagendet bag en sådan kanal ønsker at lade sig distribuere mod betaling af en forholdsmæssig andel af gatekeepers distributionsomkostninger samt et rimeligt dækningsbidrag. Ifølge redegørelsen tilbød Boxer med udgangen af basispakker, nabolandspakken, 11 tilvalgspakker, en high-pay pakke samt 27 a la carte kanaler. I henhold til tilladelsens pkt. 13 skal Boxer tilbyde 3 individuelle kanaler og minimum 16 programpakker, idet nævnet ved tillæg til tilladelsen af 10. oktober 2008 dog har strøget de 3 individuelle kanaler. Med distributionen af TV 2s hovedkanal som individuel kanal og de 17 programpakker opfylder Boxer til fulde tilladelsens vilkår. Nye digitale tjenester Der er ikke i tilladelsen stillet specifikke krav til nye digitale tjenester, men det fremgår af punkt 15, at Boxer skal tilbyde nye digitale tjenester som beskrevet i ansøgningen. Der er i ansøgningen tale om planer og muligheder, idet Boxer, udover Boxer Navigator og mobil-tv i DVB-H-standard, alene tilbyder løbende at introducere nye tjenester. Radio- og tv-nævnet har bemærket, at der endnu ikke er fastsat tidsfrist for, hvornår web-tv lanceres. Øvrige kommentarer Boxer bemærker, at Boxer den 5. april 2016 lancerede det ultimative frie valg af tv-kanaler, som efter den enkelte forbrugers valg i praksis giver et meget stort antal forskellige programpakker. Boxer er af den opfattelse, at definitionen på programpakker ved udstedelse af tilladelsen i 2007 tager udgangspunkt i, at kun tv-udbyderen sammensætter programpakken, hvilket ikke er tilfældet i dag, hvor forbrugeren har mulighed for at sammensætte en pakke. Den oprindelige definition af programpakke rummer således ikke programpakken, som den de facto ser ud i dag. Det er efter Boxers opfattelse relevant at overveje, om ikke også forbrugerens egen sammensætning af en programpakke reelt er at anse som en programpakke på linje med de programpakker, som udbyder ensidigt sammensætter. Radio- og tv-nævnet skal hertil bemærke, at nævnet er opmærksomt på, at tendensen fra forbrugernes side fortsat går mod mere fleksibilitet og valgfrihed ved sammensætningen af programpakkerne. Imidlertid er det Radio- og tv-nævnets opfattelse, at det i tilladelsen fastsatte

8 Side 8 krav om antallet af programpakker fortsat består, og at dette krav ikke alene kan opfyldes ved kombinationspakker efter eget valg. Det påhviler således fortsat Boxer at udbyde minimum 16 programpakker i form af basispakker og tilvalgspakker, hvilket ligeledes blev slået fast ved Radio- og tv-nævnets afgørelse af 21. december Som nævnet bemærkede i afgørelsen, er der ifølge tilladelsen intet til hinder for, at Boxer udbyder et koncept med frit valg af tv-kanaler ved siden af, at der minimum udbydes 16 programpakker. Hermed kan forbrugerne frit vælge, hvorvidt de ønsker en programpakke bestående af nærmere definerede kanaler, eller om de ønsker at sammensætte kanalerne efter eget valg. Eftersom muligheden for frit valg i den endelige form først er lanceret i 2016, afventer nævnets eventuelle yderligere kommentarer hertil Boxers redegørelse for Afgørelse: Radio- og tv-nævnet godkender Boxers redegørelse og årsregnskab. Nævnet bemærker, at forpligtelsen til senest den 1. juli 2017 at lancere mobil-tv fortsat består. Med venlig hilsen Mads Bryde Andersen Formand /Søren F. Jensen Nævnssekretær

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2014

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2014 Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 26. august 2015 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV A/S

Læs mere

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2013

Boxer TV A/S redegørelse og årsregnskab 2013 Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 31. oktober 2014 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV A/S

Læs mere

8. marts Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund

8. marts Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund 8. marts 2016 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Att.: adm. direktør Ulf Lund Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon +45 3395 4200 slke@slke.dk

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S anmodning om ibrugtagning af MUX 6

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S anmodning om ibrugtagning af MUX 6 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K 27. august 2013 Søren F. Jensen Juridisk konsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 27 Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer

Læs mere

29. august 2014. Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K. Att: adm. Direktør Steen Ulf Jensen

29. august 2014. Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K. Att: adm. Direktør Steen Ulf Jensen 29. august 2014 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3334 Att: adm. Direktør

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S' henvendelse om kanaludskiftninger

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S' henvendelse om kanaludskiftninger Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr.: 2014-002802 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks København K. Boxer TV A/S' henvendelse om ændring af krav om programpakker

Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks København K. Boxer TV A/S' henvendelse om ændring af krav om programpakker Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 21. december 2015 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV

Læs mere

TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008

TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008 RADIO- OG TV-NÆVNET TILLADELSE TIL BOXER TV A/S København den 4. april 2008 Tilladelse til Boxer TV A/S til distribution af lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

Læs mere

Tilsynssag vedr. Boxers forpligtelser om high-pay kanaler

Tilsynssag vedr. Boxers forpligtelser om high-pay kanaler Den 15. maj 2017 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 Att.:

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Radio- og tv-nævnet 18. december 2013 Sagsnr.: 2013-021914 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur.

Læs mere

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund 6. juni 2018 Radio- og tv-nævnet Boxer TV A/S Langebrogade 1, 1. 1411 København K Att.: Adm. direktør Ulf Lund H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 rtv@slks.dk www.slks.dk Tilladelse

Læs mere

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv.

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. 11 juni 2007 Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. A: Overordnet fordeling af digitale tv-sendemuligheder Der er

Læs mere

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet I/S DIGI-TV Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Forlængelse af tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund 7. maj 2015 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 27 Att.: adm. direktør Ulf Lund Boxer TV

Læs mere

BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14

BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14 BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14 Udvalget har bedt Rambøll regne på de forretningsmæssige muligheder for en DTTgatekeeper ved varierende antal MUX til rådighed. Som nævnt vil

Læs mere

Bilag 74 Skema over fortrolighed i forretningsplanen. Konkurrenceforhold: pkt. 12.1

Bilag 74 Skema over fortrolighed i forretningsplanen. Konkurrenceforhold: pkt. 12.1 Bilag 74 Skema over fortrolighed i forretningsplanen Konkurrenceforhold: pkt. 12.1 Forretningsplan Template Fortroligt=Rødt 1. Generel virksomhedsbeskrivelse 1.1 Mission 1.2 Formål / mål 1.3 Markedsdefinition

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Radio- og tv-nævnet 27. august 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 10. januar 2006 Tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og billedprogrammer ved

Læs mere

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes.

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes. Notat 19. maj 2017 Baggrundsnotat til høringsbrev høring over to modeller for udbud Baggrund Udsendelse af antenne-tv i Danmark sker frem til 2020 i kraft af rådigheden over 6 landsdækkende digitale UHF-sendemuligheder

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder 29. juni 2007 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder I medfør af 3, stk. 3, og 4, stk. 3, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Det digitale TV signal

Det digitale TV signal Det digitale TV signal Fra analog til digital Det digital TV signals betydning for TV- udbyderne VOD Nye muligheder for annoncører & medier Fra analog til digital Skiftet fra analog til digital kort fortalt

Læs mere

Bilag 1.1: Forretningsplan Template

Bilag 1.1: Forretningsplan Template Bilag 1.1: Forretningsplan Template Generel Vejledning Alle økonomiske tal skal dokumenteres i DKK 2007-kroner Hvor der skal angives årlige tal for investeringer, driftsomkostninger dækning eller andet

Læs mere

København den 27. marts 2008. Radio- og tv-nævnets evaluering af ansøgninger om jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

København den 27. marts 2008. Radio- og tv-nævnets evaluering af ansøgninger om jordbaserede digitale tv-sendemuligheder København den 27. marts 2008 Radio- og tv-nævnets evaluering af ansøgninger om jordbaserede digitale tv-sendemuligheder Grundlag I henhold til 18, stk. 1 i bekendtgørelse nr. 1287 af 8. november 2007 om

Læs mere

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S RADIO- OG TV-NÆVNET Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S Bodssystem for tilsidesættelse af vilkår for tilladelse til at distribuere lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale

Læs mere

Bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

Bekendtgørelse om udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder BEK nr 1183 af 31/10/2017 Udskriftsdato: 27. februar 2019 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03200 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1441 af 08/12/2017 Bekendtgørelse

Læs mere

Senest mandag den 12. februar kl. 12.00 på e-mail julhaa@mediesekretariatet.dk

Senest mandag den 12. februar kl. 12.00 på e-mail julhaa@mediesekretariatet.dk EMBEDSMANDSUDVALGET FOR DIGITALT TV København den 6. februar 2007 Høring af sekretariatsudkast til rapport fra Embedsmandsudvalget vedrørende udbud af digitalt tv Mediesekretariatets første udkast til

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet 11. maj 2015 Sagsnr. 2014-021630 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tvsendemuligheder BEK nr 1287 af 08/11/2007 (Gældende) Udskriftsdato: 28. maj 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-18229-119 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1325 af 30/11/2007

Læs mere

Bilag 9: Dækningsberegninger (DVB-H)

Bilag 9: Dækningsberegninger (DVB-H) Bilag 9: Dækningsberegninger (DVB-H) 2 Indholdsfortegnelse 1 Sammendrag...2 2 Forudsætninger i udbuddet...3 3 Grundlag for dækningsberegninger...4 4 Beregnet dækningsgrad...5 1 Sammendrag Udsendelse af

Læs mere

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed ---

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- Nyhedsbrev, 2011-2 Haslev Antennelaug, din lokale leverandør af tv, radio, bredbånd og telefoni --- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- TV signalerne fra Haslev Antennelaug

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr. 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier.

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier. 9. september 2014 Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K Radio- og tv-nævnet Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. xjfi@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Administrerende

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Sendemulighederne

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 11. april 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 14. februar 2011

Læs mere

11. januar 2016. Discovery Networks Denmark ApS H.C. Andersens Boulevard 1. Att.: Juridisk direktør Christian Sonnefeld Jørgensen

11. januar 2016. Discovery Networks Denmark ApS H.C. Andersens Boulevard 1. Att.: Juridisk direktør Christian Sonnefeld Jørgensen 11. januar 2016 Discovery Networks Denmark ApS H.C. Andersens Boulevard 1 1553 København V Att.: Juridisk direktør Christian Sonnefeld Jørgensen Christian_Sonnefeld@discovery.com Radio- og tv-nævnet H.C.

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

Tegnsprogstolkning, Synstolkning, NorDig PVR. Peter Mølsted, DR TM Distribution

Tegnsprogstolkning, Synstolkning, NorDig PVR. Peter Mølsted, DR TM Distribution Tegnsprogstolkning, Synstolkning, NorDig PVR Peter Mølsted, DR TM Distribution 1 Tegnsprogstolkning DR og TV2 sender dagligt nyhedsprogrammer med simultan tegnsprogstolkning Sendetiden for Tegnsprogstolkning

Læs mere

Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID

Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID Ansøgningsrunde: Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder (DTT) - Danske ansøgere, signering med NemID Bemærk: Danske ansøgere skal anvende gyldig NemID i forbindelse med

Læs mere

1. Radio- og tv-nævnet udbyder ved skønhedskonkurrence til en gatekeeper minimum fire jordbaserede digitale tvsendemuligheder

1. Radio- og tv-nævnet udbyder ved skønhedskonkurrence til en gatekeeper minimum fire jordbaserede digitale tvsendemuligheder 2007-Bekendtgørelse Model A: Gatekeeper får alle sendemuligheder Model B: DigiTV beholder én sendemulighed Bemærkninger Kapitel 1. Udbudsgenstand Kapitel 1. Udbudsgenstand 1. Radio- og tv-nævnet udbyder

Læs mere

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. halvår 2018

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. halvår 2018 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. halvår 2018 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Indhold Definition og terminologi

Læs mere

Digitalt TV og Digital modtager

Digitalt TV og Digital modtager Digitalt TV og Digital modtager Digitalt TV er en betegnelse for det TV signal, du modtager. Når man taler Digitalt TV taler man også tit om DVB, henholdsvis DVB T, DVB C eller DVB S. DVB står for Digital

Læs mere

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 2017

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 2017 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 017 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Indhold Definition og terminologi

Læs mere

NOTAT. Kommenteret høringsnotat om MUX 8

NOTAT. Kommenteret høringsnotat om MUX 8 NOTAT Medier 28. maj 2014 Kommenteret høringsnotat om MUX 8 Det følger af medieaftalen for 2012-2014, at det ottende digitale tvsendenet skal udbydes til en kommerciel distributør til mere digitalt tv,

Læs mere

Bilag 8: Dækningsberegninger (DVB-T)

Bilag 8: Dækningsberegninger (DVB-T) Bilag 8: Dækningsberegninger (DVB-T) 2 Indholdsfortegnelse 1 Sammendrag...2 2 Forudsætninger i udbuddet...2 3 Grundlag for dækningsberegninger...3 4 Beregnet dækningsgrad...4 1 Sammendrag Udsendelse af

Læs mere

Læs og gem! Vigtig viden om overgangen til digitalt tv i Danmark. Er du klar til det nye? Det gamle tv-signal til antenner SLUKKES!

Læs og gem! Vigtig viden om overgangen til digitalt tv i Danmark. Er du klar til det nye? Det gamle tv-signal til antenner SLUKKES! Læs og gem! Det gamle tv-signal til antenner SLUKKES! Er du klar til det nye? Vigtig viden om overgangen til digitalt tv i Danmark Det gamle tv-signal til antenner går på pension Gennem mere end et halvt

Læs mere

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Resumé Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 I henhold til 1, jf. 10, i bekendtgørelse nr. 414 af 9. maj 2016, udbyder Radio- og tv-nævnet tilladelser til programvirksomhed i 12 af

Læs mere

BILAG 4. Kulturministeriet Radio- og tv-kontoret Nybrogade 2 1203 København K. DRs ønsker til digital sendekapacitet mv.

BILAG 4. Kulturministeriet Radio- og tv-kontoret Nybrogade 2 1203 København K. DRs ønsker til digital sendekapacitet mv. Kulturministeriet Radio- og tv-kontoret Nybrogade 2 1203 København K BILAG 4 Direktionssekretariatet DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København K T +45 3520 3040 www.dr.dk Peter Kyhl D +45 3520 8013 F

Læs mere

Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen

Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen Hvad vil vi fortælle jer om i dag? Tidsplan for udbud af ikkekommercielle lokalradiotilladelser Hvem kan søge? Lokalt indhold Hvad kan

Læs mere

Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare

Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare Danskerne har været trofaste TV-seere i mange år, men efter

Læs mere

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V Radio- og tv-nævnet 22. august 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Ansøgning

Læs mere

Høring over analyse af alternative anvendelser af det digitale frekvensspektrum i Danmark.

Høring over analyse af alternative anvendelser af det digitale frekvensspektrum i Danmark. IT- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 København Ø Att: Thomas Woldiderich digitalt-tv@itst.dk København, d. 23. oktober 2006 J.nr. cc/nkp/672 Høring over analyse af alternative anvendelser af det

Læs mere

Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler

Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler Som du får for dit årlige kontingent på 1.068 kr. i 2012 + du får adgangen til at kunne købe hele

Læs mere

Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017

Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017 www.kanalhovedstaden.dk Ikkekommerciel lokal-tv skal kvalitetsudvikles og udgøre en større andel af det samlede danske mediebillede Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017 Dansk folkeoplysning

Læs mere

NOTAT. Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen. Den 25. oktober 2006

NOTAT. Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen. Den 25. oktober 2006 MEDIESSEKRETARIATET NOTAT Den 25. oktober 2006 Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen Digitalt tv - oplæg til drøftelse med branchen...1 1. Forudsætninger for DTT i Danmark...1 Antal sendemuligheder

Læs mere

Ansøgning om ændringer i tilladelsen til programvirksomhed på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal

Ansøgning om ændringer i tilladelsen til programvirksomhed på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal Den 1. november 2017 Radio24syv Vester Farimagsgade 41 1606 København V Att.: chefredaktør Jørgen Ramskov Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Søren F. Jensen Specialkonsulent,

Læs mere

GF Ølstykke Vest. 28. februar Ved Carsten Haun Larsen

GF Ølstykke Vest. 28. februar Ved Carsten Haun Larsen GF Ølstykke Vest 28. februar 2017 Ved Carsten Haun Larsen 1 TV & Underholdning 2 DANMARKS BEDSTE TV PAKKE 1 Stofa s lille pakke er markedets bredeste og dækker i dag 74% af det TV der ses i Danmark ifølge

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK FORÅR/SOMMER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI. SKARP PRIS! Internet + Stor TV-pakke i 2 mdr.

DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK FORÅR/SOMMER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI. SKARP PRIS! Internet + Stor TV-pakke i 2 mdr. FORÅR/SOMMER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI SKARP PRIS! Internet + Stor TV-pakke i 2 mdr. til 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK Kilde: Loyalty Group BrancheIndex

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense.

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Fra RFA deltog: Mogens E / Jan J / Asmund N / Erling N / Karsten Richardt / Klaus V Afbud: Lonnie N / Carsten L / Karsten R Fra

Læs mere

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening.

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Installation af Zaptor-kort i kortlæser (CA-modul) ved fjernsyn med indbygget DVB-C tuner behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Ønsker du derimod at

Læs mere

Regeringens Medieaftaleoplæg for

Regeringens Medieaftaleoplæg for Regeringens Medieaftaleoplæg for 2007-2010 Temaer Udbygning af digitalt tv Udbygning af digital radio Etablering af en Public Service Fond Privatisering af TV 2 DR Medielicens KODA/Gramex Digitalt tv er

Læs mere

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Styrelsen for Bibliotek og Medier Mediesekretariatet H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V 17. september 2008 Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Hermed fremsendes høringssvar fra

Læs mere

Velkommen til 4040.dk

Velkommen til 4040.dk Velkommen til 4040.dk Kære beboer 4040.dk er Jyllinges største antenneforening med over 600 tilslutninger, og vi sikrer dig både lavere Tv-pakkepriser og en række fleksible valgmuligheder. Din bolig er

Læs mere

"Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13"

Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13 Kulturudvalget L 38 - Svar på Spørgsmål 20 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92 33 70 Fax : 33

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på sendemulighed Y med en kapacitet på 128 kbit/s (kaldet DAB

Læs mere

FRA ANALOG TIL DIGITAL

FRA ANALOG TIL DIGITAL Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 29 Offentligt Kulturudvalget, Christiansborg den 28. oktober 2009 Generaldirektør Kenneth Plummer, DR Specialkonsulent Carsten Corneliussen, DR Medier Distribution/DIGI-TV

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder

Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder Bilag 1: Ansøgning 1 Bilag 1: Ansøgning Radio- og tv-nævnets udbud af landsdækkende, jordbaserede digitale sendemuligheder Oplysninger i ansøgningen bedes følge rækkefølgen som nedenfor angivet. Det bedes

Læs mere

Tv radio internet IP-telefoni

Tv radio internet IP-telefoni Tv radio internet IP-telefoni Først lidt teknik og vigtige begreber Grundpakker analogt og digitalt fra foreningen og Canal Digital FAMILY MIX / Canal Digital analogt og digitalt + HD Tilvalgsmuligheder

Læs mere

EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK. Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019.

EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK. Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019. EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019 Waoo leveres af LYNHURTIGT INTERNET MED WAOO FIBER Når du vælger Waoo Fiber

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Per Eksten

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Per Eksten YouSee kabel-tv - en komplet løsning Per Eksten Det vil jeg fortælle om En digital og analog kabel-tv-løsning On Demand tv og film, når du vil Velkommen YouSee Clear - den ultimative tv-oplevelse Digitalt

Læs mere

Digitale begreber og tekniske muligheder i Jyllinge Kabel-TV Forening

Digitale begreber og tekniske muligheder i Jyllinge Kabel-TV Forening Lancerer nye boxe i foråret 2012 Digitale begreber og tekniske muligheder i Jyllinge Kabel-TV Forening Her kan du læse om dine mange tekniske tv muligheder i foreningen og hos Stofa/Canal Digital, nemlig

Læs mere

Dine tv-muligheder. fra 8. februar 2010

Dine tv-muligheder. fra 8. februar 2010 Dine tv-muligheder fra 8. februar 2010 Denne orientering indeholder Nye digitale tv-muligheder fra 8. februar 2010 14 nye tv-kanaler fra Canal Digital TV1000 pakken - 100 kr./mdr. i introduktionsrabat

Læs mere

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 2. halvår 2017

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 2. halvår 2017 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Rapportering fra Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 2. halvår 2017 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Indhold Definition og terminologi

Læs mere

Tv-markedet i Danmark inkl. streamingtjenester. Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 2017

Tv-markedet i Danmark inkl. streamingtjenester. Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 2017 Tv-markedet i Danmark inkl. streamingtjenester Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 1. kvartal 2017 Tv-markedet i Danmark Hovedpunkter Den nye Seer-Undersøgelse måler online sening og streaming mere

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal Notat Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal 18. maj 2017 Den gældende programtilladelse til at anvende den sjette jordbaserede FMradiokanal (FM6) udløber den

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

Digitalt tv via Kabel tv eller Fællesantenne

Digitalt tv via Kabel tv eller Fællesantenne Digitalt tv via Kabel tv eller Fællesantenne Denne udskrift fra Digitaliseringen er en orientering om, hvorledes du skal forholde dig i forhold til modtagelse af digitalt tv via kabel tv eller fællesantenne.

Læs mere

DR har modtaget Radio- og tv-nævnets udtalelse om DRs public service-redegørelse for 2010.

DR har modtaget Radio- og tv-nævnets udtalelse om DRs public service-redegørelse for 2010. Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V BESTYRELSESFORMANDEN DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København C T +45 3520

Læs mere

Forbrug af film- og tv-serier og pirateri i danske husstande 2013

Forbrug af film- og tv-serier og pirateri i danske husstande 2013 Side 1 af 12 YouSee A/S, Presse DATO 17/4-2013 INITIALER BWJ/IKJE Version: FINAL Forbrug af film- og tv-serier og pirateri i danske husstande 2013 Forord Denne analyse er den fjerde i en række, som YouSee

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. 8. december 2011 A/B Bytoften

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. 8. december 2011 A/B Bytoften YouSee kabel-tv - en komplet løsning 8. december 2011 A/B Bytoften Det vil jeg fortælle om YouSee En komplet løsning til jer Fordele og valgmuligheder Tilbud og etablering Velkommen Valget er jeres vi

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV forening i likvidation

Jyllinge Kabel-TV forening i likvidation Jyllinge Kabel-TV forening i likvidation GF 29. maj 2017 Carsten Haun Larsen & Torben Wydojnik 1 2 TV & Underholdning DANMARKS BEDSTE TV PAKKE 1 Pakke 1 hos Stofa er markedets bredeste og dækker i dag

Læs mere

Forslag til modernisering af grundejerforeningen Damgårdens fællesantenne anlæg

Forslag til modernisering af grundejerforeningen Damgårdens fællesantenne anlæg Forslag til modernisering af grundejerforeningen Damgårdens fællesantenne anlæg 14 Februar 2007 Henrik Sode Agenda 1. Formål 2. Lidt om IPTV, Digital/Analogt TV, Internet/telefoni. Fiber eller Coax 3.

Læs mere

Effekten af DRs streaming på dansk. TV-produktion 09/04/2014. DRs opgraderede streamingtjeneste. Fokus DRs streamingtjeneste og dansk TV produktion

Effekten af DRs streaming på dansk. TV-produktion 09/04/2014. DRs opgraderede streamingtjeneste. Fokus DRs streamingtjeneste og dansk TV produktion Effekten af DRs streaming på dansk FEMR Fokus DRs streamingtjeneste og dansk TV produktion 20.00 Badehotellet 7.00 Go Morgen Danmark DRs opgraderede streamingtjeneste 20.00 Klipfiskerne 21.30 De unge mødre

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

Vi blænder op for digitalt tv

Vi blænder op for digitalt tv Kulturudvalget 2008-09 KUU alm. del ilag 221 Offentligt December 2008 overblik liv klar til digitalt tv Den 31. oktober 2009 erstattes det analoge signal til antenne-tv med et digitalt. Hvad kommer det

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel)

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel) Tilbud til foreninger (generel) SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Kulturministeren har udstedt bekendtgørelse nr. 5 af 5. januar 2011 om udbud af den fjerde FM-kanal (bekendtgørelsen). I henhold til 1 i bekendtgørelsen

Læs mere

Hvad er Copydan Verdens TV?

Hvad er Copydan Verdens TV? FDA Roadshow 2012 Hvad er Copydan Verdens TV? Verdens TV er et rettighedsselskab, som formidler ophavsrettigheder fra rettighedshavere til kunder Verdens TV er stiftet og styret af tv-, film- og pladeproducenter

Læs mere

Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv.

Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv. NOTAT 9. juni 2009 Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv. Indledning Det fremgår af tillægsaftalen af 9. januar 2009 om omstruktureringsplan for TV 2/DANMARK og

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 4. kvartal 2018

Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark. Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 4. kvartal 2018 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Seer-Undersøgelsens Establishment Survey 4. kvartal 018 Markedet for tv og streamingtjenester i Danmark Indhold Definition og terminologi Overblik over markedet

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik YouSee Tv via telefonstik eller

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

NOTAT. Baggrund. I det politiske beslutningspapir fra juni 2007 står der følgende: Kulturministeriet Nybrogade 2 1202 København K. Att.

NOTAT. Baggrund. I det politiske beslutningspapir fra juni 2007 står der følgende: Kulturministeriet Nybrogade 2 1202 København K. Att. Kulturministeriet Nybrogade 2 1202 København K I/S DIGI-TV Banestrøget 21 DK-2630 Taastrup Att. Lene Gelting Erik H. Kjeldsen D +45 3520 3194 F +45 3520 4380 E ekd@dr.dk 9. maj 2008 NOTAT Gennemgang af

Læs mere

Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning

Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning 1 Få Bredbånd uden krav om tv-pakke Den hidtidige binding mellem bredbånd og tv er ophævet, og giver dig mulighed for at købe bredbånd uden tv

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

SUPERTILBUD TIL AUNING

SUPERTILBUD TIL AUNING SUPERTILBUD TIL AUNING Bliv klar til hygge i den mørke tid med Waoo fiber. Så kan du surfe, game og streame ubegrænset, uden at forbindelsen hakker. Åbn og se de ekstra skarpe priser til Auning. Waoo leveres

Læs mere

tirsdag, den 25. oktober 2016, kl , i beboerlokalet.

tirsdag, den 25. oktober 2016, kl , i beboerlokalet. A/B Kastanien, den 12. oktober 2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Kastanien På bestyrelsen vegne skal jeg hermed indkalde foreningens medlemmer til ekstraordinær

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox København K

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox København K Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 4. juli 2012 Søren F. Jensen Juridisk konsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 27 Boxer TV A/S s ansøgning

Læs mere

TV 2 BLIVER BETALINGS- KANAL HAR DU ANTENNE, OG VIL DU SE TV 2 EFTER NYTÅR SKAL DU VÆRE KUNDE HOS BOXER

TV 2 BLIVER BETALINGS- KANAL HAR DU ANTENNE, OG VIL DU SE TV 2 EFTER NYTÅR SKAL DU VÆRE KUNDE HOS BOXER TV 2 BLIVER BETALINGS- KANAL HAR DU ANTENNE, OG VIL DU SE TV 2 EFTER NYTÅR SKAL DU VÆRE KUNDE HOS BOXER HER FÅR DU ET HURTIGT OVERBLIK TIL DIG, DER SER TV MED ANTENNE Vil du se TV 2 med antenne efter årsskiftet,

Læs mere