Referat af bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde Mandag d. 4. februar 2019 kl Musvågevej Bankboksen hos Edna 0. Godmorgen og velkommen 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat Godkendt. 3. Valg af referent 4. Introduktion af nye tillidsrepræsentanter 5. Nyt fra DL og FTR - Fremadrettet kommer referanten til at gå på tur. Daglig ledelse laver en liste. - Der var 92 tilmeldte til nytårskuren. Der kom ca. 60. Nytårskuren forløb godt. Der er nogen der gerne ville have siddet ned. - TU19 starter i februar. I SOF er der gjort meget ud af at fortælle, at medarbejderne ikke havde en oplevelse af, at TU ikke blev taget alvorligt nok i Der er kommet et spørgsmål ind om arbejdspres. Husk at opfordre medlemmerne til at bruge den. BIF: Dem der flytter ud på Gl. Køge Landevej vil få en ekstra trivselsundersøgelse. - SOF: Den nye forhåndsaftale er underskrevet. Som LFS er får man kr. i 00- niveau, når man har en kandidatuddannelse. Vær opmærksom på det, når der skal forhandles tillæg til de medlemmer, der har en kandidat. - Flekstidsaftalen er ikke godkendt endnu. Det har ikke været DS, der har ønsket en ny flekstidsaftale. - Der har været mange uenighedssager efter lønforhandlingerne i efteråret. Indtil videre har der været fokus på 3 i Borgercenter Handicap, 2 af dem har DS vundet.

2 - BIF: På HovedMED har man diskuteret, at man gerne vil spare penge på vand, varme osv. Der har været talt om 6,5 faste fridage i løbet af året, hvor personalet skal afholde ferie. Det er ikke besluttet endnu, men er stadig under proces. - BIF: Pia Olsen Dyhr kommer ud og besøger Lærkevej, for at se projekt lav sagsstamme. - Der er Socialrådgiverdage d. 30 og 31 oktober. Info fra daglig ledelse: - Budget: Vi har et overskud fra Der er drøftet julegaver, og det anbefales at DSK køber en fælles julegave til alle medlemmer, hvis vi skal give julegaver. Det er vigtigt at huske, at vi kun kan bruge 100 kr. pr. medlem ved et faggruppemøde. Man er som TR forpligtiget til at afholde 2 faggruppemøder om året. - Bestyrelsen giver Daglig ledelse kompetencen til at beslutte, om vi fremadrettet skal give julegaver + evt. buketter ved jubilæer/fødselsdage. - Daglige ledelse ligger op til, at vi ændre i budgettet kr. flyttes fra medlemsarrangementer til faggruppemøder. Det er besluttet. - Daglig ledelse vil gerne skifte bank. Forslaget er at Arbejdernes landsbank skiftes til lån og spar bank, som DS har en aftale med. Skiftet er vedtaget. - Der er en historik, hvor medlemmerne tilmelder sig til arrangementer vi i DSK afholder, men bliver væk uden af melde afbud. Det koster DSK penge hvert år. Daglig ledelse foreslår, at medlemmerne fremadrettet skal melde sig til (og evt fra til) arrangementerne hos den lokale TR, så det kan blive mere vedkommende. Vi vil afprøve det, for at se om der bliver færre afbud. Forslaget er vedtaget. - Tune kursuscenter er blevet booket til vores bestyrelsesseminar. - Nordisk konference bliver afholdt september i København i LFS lokaler. Temaerne der er til drøftelse er arbejdsfællesskaber og ytringsfrihed. Pia og Marianne er i gang med at undersøge prisen. - Fremadrettet skal vi have et fast punkt på dagsorden til bestyrelsesmøderne have orientering fra MED (HovedMED og BorgercenterMED).

3 6. Nyt af fælles interesse fra TR erne - Maria fra Døgnvagten stopper som TR og FTR suppleant. Der skal findes en ny TR i Døgnvagten og ved næste bestyrelsesmøde skal der vælges ny FTR suppleant. - Ninni i BBU stopper som TR, og der skal også vælges ny TR der. - Der er kommet ny TR uddannelse, og suppleanter kan derfor ikke længere tage TR uddannelsen. Der er en suppleant uddannelse. - Der har været fejl i lønnen i Borgercenter Handicap. Det har der også på Nøjsomhedsvej, hvor der også har været fejl i pensionen. Alle opfordres til at kigge på deres lønseddel og også opfordre deres medlemmer til at kigge på det. - BBU: LokalMED har taget op, at der er mange, der har barns sygedag, når de har vagten. Der er gjort opmærksom på, at det ikke er en ret at have barns sygedag. Overenskomsten 19 barns sygedage. - BBU: LokalMED har der været indkaldt til møder, hvor der er blevet pålagt tavshedspligt. Det er svært som TR at tage en selvstændig beslutning om, man skal deltage på et fortroligt punkt, eller om man skal forlade mødet. DS vil ikke tage stilling til det. Skal vi tage en DSK beslutning om det? Det kommer som punkt på dagsorden til næste bestyrelsesmøde. - BIF: Den nye ferielov har været oppe på CenterMED. Hvis nogen medlemmer kommer og spørger til den nye ferielov, så skal de henvises til vores konsulent i DS Lone. - På MED i Borgercenter Voksne er der kommet en oversigt over, hvordan lønforhandlingerne har udmøntet sig. Der er ca. forhandlet 2 millioner til alle medarbejdere. - Rusmiddel har fokus på forskellen mellem fleks og overarbejde. Der er brug for at TR bliver bedre klædt på til, hvor forskellen er. - I SOF har man påbegyndt fokus på strategisk MED. Nogen er begyndt at blive indkaldt til møder om det, men der er usikkerhed om, hvad det har af betydning og hvilke forventninger der er.

4 - Krisecentret Baltic lukker og alle medarbejdere overgår til krisecentret Egmontgården. - H17 er i udbud og mændenes hjem og kirkens korshær har budt på det. Derudover er der også budt på stofindtagelsesrum på Sundholm og i nordvest. 7. Opsamling på bestyrelsesmøde sidst Gruppe 1: Mere politiske indflydelse. Mere dialog med politikkerne, herunder gøre opmærksom på, hvad der arbejdes med i de enkelte søjler med det formål at få indflydelse. Strategi for, hvordan vi får politikkerne til at tale med medlemmerne også i søjlerne udover BBU. Skal vi evt. lægge strategi sammen med øvrige fagorganisationer. TR erne skal sammen undersøge, hvad der giver meningen i de enkelte søjler. Særlig fokus på budgetforhandlinger. Gruppe 2: Bedre til at sige fra overfor arbejdstid og arbejdsmængde. Forslag, at vi udvælger 1-2 arbejdspladser, Gruppe 3: Fokus på budgetter. Hvordan kan vi påvirke budgetforhandling Der er en oplevelse af, at økonomien cirkulerer rundt. TR erne skal have mere viden om budgetter et bedre overblik over, hvordan midlerne fordeles, da det er vanskeligt at få indflydelse, når vi ikke har overblik. Gruppe 4: Samme temaer som ovenfor, Politisk indflydelse og stærkere fællesskaber. Evt. skrivelse fra TR, om at vi har fokus på ikke at arbejde mere end 37 timer. Fokus på lønudvikling. SOF er lønmæssigt bagefter. Gruppe 5: Politisk indflydelse og stærkere fællesskaber. Vi er nødt til at starte på egen arbejdsplads med at få TR erne med. Gruppe 6: Faglighed og løn. Sammenlignelig løn. Større fokus på faglighed, fx det er er sat i gang i BIF skal der arbejdes videre på. Ansættelse af flere socialrådgivere. Evt. oplæg på DSH med fokus på rekruttering i BIF. Udfordre lønbudgettet - BCV: Der er sendt julekalender ud. Der blev lavet fun facts omkring arbejdet. Der blev sendt en låge ud hver hverdag til Socialudvalget. Der blev sendt en mail ud fra Marie. Der er kommet to kommentarer til julekalenderen. Det ene var ventelisten til herbergerne, som siden er blevet lukket. Det andet var en leder der kommenterede på facebook, som er blevet besvaret. - BCH: Er i gang med at lave et årshjul i forhold til løn. Der er indkaldt til evaluering i forhold til lønforhandlinger. På afdelingsmed er det taget op at DS ikke må afholde faggruppemøder i frokosttiden. Der er lavet en pjece om, hvorfor det er vigtigt for arbejdspladsen, at fagforeningen kan mødes med deres medlemmer. - BBU: Medlemsmøde med borgerrådgiveren er afholdt. - BIF: Vil gerne at BIF tales op, og vil gerne sørge for at der bliver ansat flere socialrådgivere i BIF. Rikke skal ud på Metropol og blive mere synlig, og der er aftalt et par datoer. Vil gerne have nogle gode historier frem i medierne fra BIF.

5 Medlemsaktiviteter: Evt. fælles biograftur (Christina H) Fyraftensmøder i BIF/SOF fokus på hvad de forskellige arbejdspladser byder ind med (Rikke ) Togabar politisk fredagsbar (Andreas og Maria Riber) Velfærdsdebat i forbindelse med folketingsvalget (Marie, Rikke og Andreas) Generalforsamling ytringsfrihed PKA (Marie og Maria S) Ferieloven (Lone L.) Spass (Rikke og Maria) BBU medlemsmøde med politikerne Grænseløst arbejde ( Ditte og Mads den nye hovedlov Grænseløst arbejde: Fokus på fleksibel arbejdsplads Klæde medlemmer og TR på ift. arbejdstid Drøfte fleksibel arbejdstid og grænseløst arbejde i klubben 8. Evt. 9. Gruppearbejde Resten af dagen bruges i grupperne, hvor der er tid til at arbejde videre med diverse projekter.

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

DSK bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 15. november 2016 kl Regnbuepladsen 7, 2. sal

DSK bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 15. november 2016 kl Regnbuepladsen 7, 2. sal DSK bestyrelsesmøde Tirsdag d. 15. november 2016 kl. 9-15.30 Regnbuepladsen 7, 2. sal Til stede: Birgitte Fedders, Britt Rannje, Britta Jakobsen, Edna Nersesjan, Kate Sørensen, Katrine Madsen, Lene Christiansen,

Læs mere

Beretning DSK Beretning for DSK

Beretning DSK Beretning for DSK Beretning for DSK 2016-2017 Medlemstallet For at starte der hvor vi plejer, udgør Dansk Socialrådgiverforening København (DSK) pr. 1. august 2017 755 socialrådgivere. Dette er en stigning på 63 medlemmer

Læs mere

DSK bestyrelsesmøde. 26. januar 2015 kl. 9-15 Københavns Rådhus, udvalgsværelse D

DSK bestyrelsesmøde. 26. januar 2015 kl. 9-15 Københavns Rådhus, udvalgsværelse D DSK bestyrelsesmøde 26. januar 2015 kl. 9-15 Københavns Rådhus, udvalgsværelse D Tilstede: Karina Jensen, BFCK Amager. Sofie Schieck BFCK Amager. Birgitte Fedders, Center for Udsatte Voksne og Familier.

Læs mere

Referat af DSK bestyrelsesmøde

Referat af DSK bestyrelsesmøde Referat af DSK bestyrelsesmøde Onsdag d. 12. november 2014 kl. 9.00-15.30 Københavns Rådhus, udvalgsværelse A Til stede: Heidi, TR Arbejdsmarkedscentret. Rasmus, FTR SOF. Karina, suppleant Voksenenhed

Læs mere

Beretning for SOF

Beretning for SOF Beretning for SOF 2016-2017 Budget 2018 Socialforvaltningen skal hvert år fremkomme med et budgetforslag eller også kaldet et sparekatalog til Socialudvalget. Budgetprocessen for næstkommende år, altså

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Referat af DSK bestyrelsesmøde

Referat af DSK bestyrelsesmøde Referat af DSK bestyrelsesmøde Mandag d. 25. januar 2016 kl. 9-15 Bernstorffsgade 21, kælderen Til stede: Britta Jakobsen, BCV Nørrebro; Galina Schiff, BCH; Gitte Worm, BBU Valby m.m. (suppl.); Heidi Jensen,

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Beretning DSK Beretning for DSK

Beretning DSK Beretning for DSK Beretning for DSK 2017-2018 1 Indledning: Tiden siden generalforsamlingen 2017 har været begivenhedsrig. Den har primært stået på forberedelse og aktion i forbindelse med OK18 og det har været en fornøjelse

Læs mere

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling:

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling: Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR møde i region sjælland 28. november 2012 Dagsorden Kort præsentations runde af de tilstedeværende Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

DSK beretning

DSK beretning DSK beretning 2014-2015 Medlemstal For at begynde med det vigtigste. Vi er pt. 590 medlemmer i DSK, hvilket er en stigning på 30 medlemmer siden januar. Til det skal det dog siges, at vi ikke kan være

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

(KfO) Janne Bech Jensen Områdechef Center for Rusmiddelbehandling LO (LFS) medarbejderrepræsentant

(KfO) Janne Bech Jensen Områdechef Center for Rusmiddelbehandling LO (LFS) medarbejderrepræsentant KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Organisationsudvikling REFERAT Referat af HovedMED den 23. april 2019 23. marts 2019 Dato: 23. april 2019 Tid: 10:00 11:00 Sted: Bernstorffsgade 17, 4. sal, vær.

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Deltagere: Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Jim Nielsen Helle Thorning Janne Jensbøl Sabine Dedlow (afbud) Ole Hansen (afbud) Lisbeth Hoffmann (afbud) Helle Høeg (afbud)

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

VELKOMMEN KICK-OFF OK18. Ghita Parry, formand Rasmus Conradsen, direktør Anja Camilla Jensen, specialkonsulent

VELKOMMEN KICK-OFF OK18. Ghita Parry, formand Rasmus Conradsen, direktør Anja Camilla Jensen, specialkonsulent VELKOMMEN KICK-OFF OK18 Ghita Parry, formand Rasmus Conradsen, direktør Anja Camilla Jensen, specialkonsulent Dagsorden for KICK-OFF OK18 1. Ghita om dagens forløb 2. Ghita om tidens trends og opgaven

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150922 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent.

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent. 1 Referat fra Generalforsamling i faggruppen: Dagbehandling af børn, unge og familier. Generalforsamlingen blev holdt på Metropol i Odense den 26. maj 2014. Vi har forinden generalforsamlingen brugt formiddagen

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Referat. Deadline. Status. Ansvarlig. og beføjelser meget kort.

Referat. Deadline. Status. Ansvarlig. og beføjelser meget kort. Referat Mødedato: 3. oktober 2012 kl. 17.30 i Villa Villakulla Mødedeltagere: Personale: Mette og Betina Forældre: Casper, Louise, Kaisa, Lisbeth, Mona, Sofie, Marianne og Rikke Afbud: Nadja, Lars og Nina

Læs mere

Mandag d.3.oktober 2016 kl

Mandag d.3.oktober 2016 kl FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 06/2016 FIU 9501-16-08-03 BESTYRELSESMØDE Referat Mandag d.3.oktober 2016 kl.9.00-16.00 Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå Deltagere:

Læs mere

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

VESTERLUNDEN. Referat fra forældrebestyrelsesmøde (FB) den 20.juni 2017

VESTERLUNDEN. Referat fra forældrebestyrelsesmøde (FB) den 20.juni 2017 VESTERLUNDEN Referat fra forældrebestyrelsesmøde (FB) den 20.juni 2017 Deltagere: Poul Baltzer Heide (Ryttergården) Henriette Hoeks (Skovlinden) Pernille Konradsen (Kernehuset) Lone Witte (Kernehuset)

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Kirsten Søndergaard, Carina Woelke, Rikke Finseth, Thomas Alslev Jensen, Stine

Kirsten Søndergaard, Carina Woelke, Rikke Finseth, Thomas Alslev Jensen, Stine Odense, den 28. marts 2019 smj/ Referat - Bestyrelsesmøde onsdag den 20. marts 2019 Kl. 9.00 15.30, Bornholmsgade 1, 5000 Odense C Deltagere: Afbud: Lundgaard, Rikke Hunsdahl, Lone Reinholdt, Pernille

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Ansøgning om selvstyre på plejehjem

Ansøgning om selvstyre på plejehjem december 2016 Ansøgning om selvstyre på plejehjem Information om ansøger Plejehjem: Mou Plejecenter Plejehjemsleder: Jytte Pihl Antal plejehjemspladser: 36 Antal medarbejdere (årsværk): Antal specialpladser:

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Dagsorden og referat Møde i ITS Samarbejdsudvalg 20/ AAU It Services

Dagsorden og referat Møde i ITS Samarbejdsudvalg 20/ AAU It Services Dato: 10/02-2016 Mødedeltagere: Afbud: Tid: 09.00-11.00 Sted: SLV 300 lokale 0.1.92 Forbered: Læs udsendte bilag Referent: Jesper Togsverd Larsen () Per Hejgaard () (Fmd.) Birthe Riis Kennedy (BRK) (Næstfmd.)

Læs mere

VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT

VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT Fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere HK Stat er en del af HK. Vi er fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde

Dagsorden bestyrelsesmøde ! Dagsorden bestyrelsesmøde Dato og tidspunkt: 5. april 2017 kl. 18.30 21.30 Sted: Personalerummet Referent: Afbud: Peter og Ester 1 18.30-18.35 2 18.35-18.40 3 18.40-19.30 Godkendelse af referat Godkendelse

Læs mere

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af bestyrelsesmøde 10. marts 2016 Til stede: Morten Juul Pedersen (Skoleleder) Hanne Rosvald (Næstkvinde)

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Færdiguddannet hva så?

Færdiguddannet hva så? Færdiguddannet hva så? 1/29 Danske Bioanalytikere Katja Wienmann Bramm Næstformand Anders Clemensen Konsulent 2/29 Autorisation Kun den der har bestået en godkendt uddannelse som bioanalytiker Styrelsen

Læs mere

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer.

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer. 4.1 1/6 EMNE Forslag til budget for 2017-18 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB X BUDGET RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRING UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2017-18

Læs mere

Løn og pension. Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6. Prioriteringskortene supplerende forklaringer

Løn og pension. Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6. Prioriteringskortene supplerende forklaringer Notat Dato 27. marts 2017 [initialer] Side 1 af 6 Prioriteringskortene supplerende forklaringer Udover vejledningen til prioriteringsspillet er der udarbejdet supplerende forklaringer til hvert prioriteringskort.

Læs mere

Beretning for DSK Flere skal med!

Beretning for DSK Flere skal med! Beretning for DSK 2015-2016 Flere skal med! Som I kan læse af den skriftlige beretning, har det været et begivenhedsrigt år i DSK. Aldrig har vi afholdt og været involveret i så mange arrangementer for

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

2. Fastlæggelse af dagsorden Den udsendte dagsorden følges, der tilføjes dog et nyt punkt 3 e: Beslutning i Skole- og Undervisningsudvalget.

2. Fastlæggelse af dagsorden Den udsendte dagsorden følges, der tilføjes dog et nyt punkt 3 e: Beslutning i Skole- og Undervisningsudvalget. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk 8. oktober 2015 Til Kredsstyrelsen Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra sektorbestyrelseskonference 16. og 17. september 2014, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1.. Velkomst fra formanden. Side 2.. Brug de tillidsvalgte. Side 3.. Hvad kan du bruge FOA 1 til

Indholdsfortegnelse. Side 1.. Velkomst fra formanden. Side 2.. Brug de tillidsvalgte. Side 3.. Hvad kan du bruge FOA 1 til Velkommen til FOA 1 Indholdsfortegnelse Side 1.. Velkomst fra formanden Side 2.. Brug de tillidsvalgte Side 3.. Hvad kan du bruge FOA 1 til Side 4.. Valgte og ansatte i FOA 1 Side 5.. Valgte og ansatte

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer: Tina d. Referent: Aase e.

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

Danske Bioanalytikere

Danske Bioanalytikere Danske Bioanalytikere DU SKAL DA OGSÅ VÆRE MED... for dig selv, dine kolleger og for faget Danske Bioanalytikere - DU SKAL DA OGSÅ VÆRE MED... Danske Bioanalytikere - DU SKAL DA OGSÅ VÆRE MED... Copyright

Læs mere

Løn øvelse øvelse øvelse evt. walk and talk

Løn øvelse øvelse øvelse evt. walk and talk Løn i kommunen Løn Emner Hvad er 100 kr.? Reguleringsordning samt med/uden pension Hvad er centralt aftalt løn? Kend din OK øvelse Hvad er lokalt aftalt løn? Lønsedlen Kend din lønseddel / tjek af lønseddel

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 Kære TR. Vi skal snart i gang med at forhandle nye overenskomster. Der er mange vigtige ting på dagsordenen: Hvor store lønstigninger skal vi

Læs mere

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse

6. Handleplan arbejdsrelateret stress. Der skal medbringes udarbejdet og færdig handleplan på medarbejdernes input. Punkter til drøftelse Mødedato MED Udvalgsmøde for Plejeboligområdet dato 30. maj 2018 Mødested Deltager Lokale udsigten Sundhedshuset Funch (leder fmd), Michael Thrane(leder) Afbud Jane Rostock (Leder) Birgit Olsen(Humle)

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Orientering om status for forsøg med fleksibel arbejdstid

Orientering om status for forsøg med fleksibel arbejdstid KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen, Koncernservice Center for Personalejura og HR Til Økonomiudvalget NOTAT Dato: 16. april 2018 Sagsnr. 2018-0115588 Orientering om status for forsøg med fleksibel

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden?

C) Spørgsmål 1: Er ALF gearet til fremtiden? Møde: KS Dato: 4. april 2019 Sted: Ryesgade 62 A Tidspunkt:8.30-15.00 Referent: Mødeleder: Fraværende: UKS, LDV, CK Forkortelser: Karsten Lynge Simonsen (KLS), Jan Knærkegaard (JK), Ulla Koch Sørensen

Læs mere

OK18 Det gode arbejdsliv

OK18 Det gode arbejdsliv OK18 Det gode arbejdsliv Baggrundstæppet for OK18 Det gode arbejdsliv HELE arbejdslivet og for ALLE socialrådgivere HB s politiske prioriteringer OK18-oplæg Baggrundstæppet OK17 OK-forhandling på private

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent: Malene Grønvaldt. Pkt 2. Valg af referent: Anne Grethe Andersen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt uden bemærkninger.

Pkt 1. Valg af dirigent: Malene Grønvaldt. Pkt 2. Valg af referent: Anne Grethe Andersen. Pkt 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt uden bemærkninger. Til stede: Afbud: Hanne Kjeldsen, Jane Buchholzer, Anja Conradsen, Helle Kristensen, Anne Grethe Andersen, Elin Gundorf, Conny Feddern, Malene Grønvaldt, Niels Aakjær, Majbrit Mejrsk og Rikke Lundal Nielsen.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

TR ens guide til den gode modtagelse af praktikanter

TR ens guide til den gode modtagelse af praktikanter TR ens guide til den gode modtagelse af praktikanter På socialrådgiveruddannelsen er der kun denne ene egentlige praktik, og bl.a. derfor betyder den så meget for den enkelte praktikant. Det er her, man

Læs mere

Region Nord Generalforsamling

Region Nord Generalforsamling Region Nord Generalforsamling 1 Referat Århus 5. oktober 2018 Godkendelse af dagsorden 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Per Westersø. Valg af referent. Konsulent Ole Hervik og konsulent Susanne

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Løn øvelse øvelse øvelse evt. walk and talk

Løn øvelse øvelse øvelse evt. walk and talk Løn i kommunen Løn Emner Hvad er 100 kr.? Reguleringsordning samt med/uden pension Hvad er centralt aftalt løn? Kend din OK øvelse Hvad er lokalt aftalt løn? Lønsedlen Kend din lønseddel / tjek af lønseddel

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4817598 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 11-02-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G.

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G. Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde, d på Flintholm.

Referat af Pårørenderådsmøde, d på Flintholm. Referat af Pårørenderådsmøde, d.3.12.2018 på Flintholm. Indkaldt: Kim Vejrup, Bosager hus 2, Mail: kimvejrup@gmail.com Viggo Schanz, supp. Hus 1, Mail: sovi.schanz@gmail.com Hans S. Christensen, Flintholm

Læs mere