Referat af studienævnsmøde 04/2019 Onsdag den 24. april 2019 kl Deltagere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af studienævnsmøde 04/2019 Onsdag den 24. april 2019 kl Deltagere"

Transkript

1 Referat af studienævnsmøde 04/2019 Onsdag den 24. april 2019 kl Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N O G P S Y K O L O G I K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D E A A L B O R G E V A A L T H O F F B E N G A A R D T E A H U M. A A U. D K K D M. A A U. D K S A G N R : VIP (stemmeberettiget) AAL KBH Til stede Afbud Gorm Larsen (GL) - København X X Iben Bredahl Jessen (IBJ) - Aalborg X X Ole Ertløv Hansen (OEH) - Aalborg X X Jens F. Jensen (JFJ) Aalborg X X Finn Thorbjørn Hansen (FTH) Aalborg X X VIP suppleanter Bolette Blaagaard (BB) København X X Studerende (stemmeberettiget) Diana Grøndahl Thomassen (DGT) Aalborg X X Line Wigard (LW) - Aalborg X X Studieleder (observatør) Tom Nyvang (TN) Aalborg X X VIP (observatører) Camilla Dindler (CD) - København X X TAP (observatører) Karen Holm Greve (KHG) København X X Karin Jensen (KJ) København X X Bjarke Madsbøll (BM) København X X Eva Althoff Bengaard (EAB) Aalborg X X Jette Due Nielsen (JDN) Aalborg X X Pia Knudsen (PK) Aalborg X X Winnie Borup Ritterbusch (WBR) Aalborg X X Pia Thorsen (PT) Aalborg X X Lotte Brunø (LB) Aalborg X X Studievejledning (observatører) Kristoffer Uhrenholdt (KU) - København X X Caroline Margrethe Pedersen (CMP) - København X X Camilla Kyvsgaard Hansen (CKH) Aalborg X X Freya Fabricius Holst (FFH) Aalborg X X Rikke Ljungkvist Knøss (RLK) - Aalborg X X StudenterRådet (observatører) Morten Steffensen Nikolajsen (MSN) - Aalborg X X Katja Thyra Pedersen (KTP) - Aalborg X X Mikkel Jesper Rasmussen (MJR) - København X X Ellen Schytte Hansen (ESH) København X X

2 Referat Kan du ikke åbne filerne i dagsordenen, er de tilgængelige i studienævnets fælles mappe: \\id.aau.dk\studies\hum_sn-huminf\2019\studienævnsmøder 1 Godkendelse af dagsorden v/alle Godkendt. 2 Godkendelse af referat af møde den 20. marts 2019 v/alle Referat pdf Referat FORTROLIGT.pdf Godkendt. 3 Meddelelser fra Aalborg v/ole: 1. Ved sidste møde blev der spurgt til om tallen for 1.prio ansøgere var inklusiv retskravsansøgere det er det. 2. KDM s uddannelser i NK skal flyttes til RBG med effekt fra E19. Som det ser ud i de nuværende forslag kommer KDM s studerende til at bære den største byrde. Især på arealer til studiearbejdspladser ser det ikke umiddelbart ud til, at der kan stilles kompenserende arealer til rådighed i Fase 1 3. Der er kommet nyt ledighedsnotat: IA lille forbedring, IS (AAL) kan ikke måles, IS (CPH) lille forbedring, IDM meget stor forbedring, KOM (AAL) forværring, KOM (CPH) forbedring, OD stor forværring. Ledighedstal på udd tabeller.docx 4. Akut ændring i sammensætningen af uddannelser efter 2020: IA kan ikke videreføres, så i AAL må Informationsvidenskab videreføres på dansk. Det medfører et tab på op til 20 takst 3 studerende og nogle komplikationer i forhold til SO-revisionen (DK i AAL og ENG i CPH) 5. Ændringer besparelser i timer til Decentral studievejledning og RUS-koordination/tutorer Timer til decentral studievejleder og rus- Ad. 2: Både SN og vidensgrupper har fremsat ønske om integrerede forsknings- og undervisningsmiljøer. Ad. 3: Der skal holdes øje med ledighedstallene for OD - de svinger meget, og det er uklart hvad årsagen er. Ad. 4: Årsagen til, at IA ikke kan videreføres, er regler omkring retskrav. Ad. 5: SN bemærker, at KDM-KBH rammes særligt hårdt af besparelserne. Det kan gå ud over studiemiljøet, som er en af de faktorer vi vurderes på, når kommende studerende vælger uddannelsesinstitution. 4 Meddelelser fra København v/camilla: 1. KA og BA Dimission på lettere beskåret budget ser ud til at falde på plads. 2. Studiesamtaler med 1. og 2. semester afsluttet. Rapport på trapperne. 3. Studiekoordinator i Kbh. er så småt i gang med at arrangere en workshop sammen med kompetencecentret til efteråret om støtte til studerende med særlige behov. Jeg modtager gerne idéer og inputs. Ad. 3: Studierådet bør overveje, om erfaringer fra KBH kan og bør overføres til AAL/alle studier på instituttet.

3 5 Meddelelser fra studieledelsen v/tom og Winnie: 1. - Planlægning vedr. flytning af Psykologi til midtbyen fylder meget i øjeblikket. Ombygning skal ske med omtanke, og flytningen vil derfor komme til at foregå i to etaper. SOL-systemet anses ikke for at være klar til at kunne lægge fornuftige skemaer for efteråret. Derfor lægges skemaerne for efterårssemesteret som vi plejer. SOL-teamet arbejder videre med systemet, og vil udarbejde et skygge-skema på baggrund af data fra de skemaer, der udarbejdes på studiet. Bemanding af efterårets undervisning er igang. Hanne Dauer Keller har meddelt, at hun stopper som prodekan. 6 Meddelelser fra StudenterRådet Aalborg 1. - København 1. Der ønskes en diskussion af mulighederne for at studerende i bestemte typer klagesager kan få kontakt med og evt. støtte fra en studenterrepræsentant fra Arbejdsmiljøudvalget. København: SN mener, det bør være studenterorganisationerne, der rådgiver og evt. fungerer som bisidder for de studerende i forbindelse med klagesager. De studerende er usikre på, hvordan de kan klage, og hvad det er muligt at opnå. Det bør fremgå af det oplæg til behandling af klager, som TN udarbejder, ligesom det bør fremgå hvilke muligheder de har for støtte, hvis de ønsker at klage. TN 7 Kvalitet og kvalitetssikring: v/ole og Winnie 1. Semesterevalueringer E Studiemiljøevalueringer Ansvarslister til begge dele fremgår af dokumenterne i OneNote. Ad. 1: Semesterevalueringer E2018 Generelt: Fremover vil der i SNs dagsordener være dybe links til semesterevalueringer, -beskrivelser mv. Studiehåndbogen trænger til opdatering. AAUs politik vedr. mopning og anden krænkende adfærd findes i AAU-håndbogen. Inden næste eksamensperiode skal alle døre til rum på RDB6, som benyttes til eksamen, være lydtætte. BA og KA-Mediefag SN takker for evalueringen og bemærker en generel tilfredshed. SN støtter op om koordinators forslag til små justeringer og forbedringer. 1.sem KDM Aalborg SN takker for evalueringen og bemærker en gennemgående positiv evaluering. SN vil sørge for at opdatere informationer løbende på de forskellige hjemmesider (særligt studiehåndbogen) og at der introduceres til DE i flere fora fx i Moodle. SN er enig i at SurveyXact data fremsendes tidligere og det vil SN fremadrettet sikre.

4 SN støtter op om de forslag og anbefalinger som koordinator fremsætter. 1.sem KDM København SN anbefaler ikke at Kommunikationsprodukter skal tælle som del af litteraturopgivelsen (skelen mellem empiri og litteratur). SN opfordrer til at vejleder hjælper de studerende og har en dialog omkring litteratur og angivelse heraf. SN takker for forslaget om undervisning i vejledning og vil tage dette med videre i overvejelserne ifbm planlægning af kommende studieår, evt i forbindelse med studiestart og i samarbejde med studenterstudievejledere/tutorer. SN støtter op om de forslåede overvejelser koordinator fremstiller. 7.sem Kommunikation København SN anmoder at SMK i forbindelse med udarbejdelse af koordinatorrapporten, forholder sig til surveyxact data, evt. mundtlige evalueringer m.m. SN har svært ved at forholde sig til en så kort evaluering, og ønsker en mere konstruktiv feedback. Ad. 2: Studiemiljøevalueringer Handlingsplan for A. C. Meyersvænge Indsatsområde (type) Handling / Aktivitet / Mål Hvad er i fokus Hvad gør vi Undervisningslokalerne har al for dårlig udluftning, der er altid for varmt, og luften er bare dårlig generelt. (HUMlab, undervisningslokale ACM A) Gerne flere steder til gruppearbejde. Det er et problem at 'hyggekrogene' også er der man har mulighed for at arbejde - Mange lokaler er oftest taget i HUM-lab, og i det store fællesrum er der lidt for meget larm. Er allerede et fokus område, og der er blevet bevilget midler til justering af ventilationssystemet. Pt. er der i bygningen ikke mulighed for at udvide med flere lokaler eller fællesarealer til gruppearbejdspladser. -E19 CAS CAS Handlingsplan for Nordkraft Indsatsområde (type) Hvad er i fokus Handling / Aktivitet / Mål Hvad gør vi Manglende faste vægge i undervisningslokalerne på 11. etage. Gener ifm. støj fra gennemgangsarealerne.

5 Manglende 'sociale rum', ingen kantine (og ingen parkeringspladser). Problemer med lysforholdene, lokalerne er meget mørke og der er ikke optimal belysning. Handlingsplan for Rendsburggade 14 Indsatsområde (type) Handling / Aktivitet / Mål Hvad er i fokus Hvad gør vi Mindre grad af tilfredshed med gruppearbejdspladser og pausefaciliteter. Bl.a. at andre studerende bruger KDMs gruppearbejdspladser. Større justits med hvem der bruger hvilke pladser? Det skal indskærpes hvem der har adgang til hvilke etager/bygninger. SN-formand tager det op med institutledelsen. E19 SN- Formand SN-Formand Handlingsplan for Rendsburggade 6 Indsatsområde (type) Handling / Aktivitet / Mål Hvad er i fokus Hvad gør vi er som ikke er egnet benyttes til undervisning. Studerende fra andre studier benytter etagen/lokalerne således der ikke er plads til KDM studerende. Eksamenslokalerne er ikke lydtætte. Der må igen henstilles til at der ikke afholdes undervisning eller andre former for aktiviteter hvor alle skal kunne se og høre på samme tid I RDB6. Større justits med hvem der bruger hvilke pladser? Det skal indskærpes hvem der har adgang til hvilke etager/bygninger. SN-formand tager det op med institutledelsen. Inden juni eksamensperioden, der skal tjekkes op på eksamenslokaler og lydtæthed under dørene. E19 E19 SNformand SNformand SN-formand i samråd med VIP SN-formand CAS SN-formand og Sekretariatet 8 NoVA-specialiseringen post 2020 v/ole Specialiseringen NoVA i CPH er en internordisk specialisering med optag hvert 2. år. Der afsættes 8 pladser til NoVA af de centralt dimensionerede 50 pladser på KOM i CPH. Der foreligger en samarbejdsaftale til og med 2020 for de studerende indskrevet per Der foreligger ikke en samarbejdsaftale med henblik på optag Studienævnet drøfter sin stillingtagen til NoVA som del af uddannelsen post 2020.

6 Der har været afholdt et møde med NoVA-koordinator Mie Buhl. En af konklusionerne på det møde var at såfremt NoVA fortsat skulle være et udbud, så skulle det baseres på en model der var økonomisk bæredygtig. Koordinator tager diskussionen med NoVA-koordinationsgruppen. En anden konklusion er at NoVA, såfremt det fortsætter, skal udgøre en mere integreret del af KOM-uddannelsen fx at specialiseringen ligger i udvekslingssemesteret. Der henstilles til at SN imødekommer at NoVA kan være en specialisering i en ny SO, men at der ikke stilles garantier for oprettelse af pladser. Strukturelt skal NoVA tilpasses en ny SO. NoVA-Post 2020.docx SN beslutter, at NoVA fastholdes som specialisering i den nye SO for KOM-uddannelsen, og at den kun vil blive udbudt, hvis der er pladser og økonomi til det. Strukturen skal gentænkes, og adgangskrav og retskrav skal undersøges: Giver en BA i KDM/Kommunikation retskrav til NoVA? Hvis BA i billedkunst ikke er adgangsgivende til KA-Kommunikation, bør den heller ikke kunne være adgangsgivende til NoVA? 9 Forslag til ændringer til Fagbilag for Master i it v/ole VS Master i it - Revision af fagbilag.msg SN har ingen kommentarer. 10 Task force fasthold og studiestart v/ole OEH opretter et fælles dokument i Office365 til kommentering af materialet. Dokumentet godkendes på næste SN-møde, og sendes efterfølgende til TN OEH/ alle Følgende blev kommenteret: Der skelnes i materialet ikke mellem BA og KA, men SN skønner, at det er baseret på studerende til BA. SN-KDM savner derfor anbefalinger til fastholdelse af KA-studerende. SN-KDM ønsker ikke at benytte Facebook som officiel kommunikationsplatform. Hvor lægges ansvaret for opgaverne? Er det hos SN, vil der være behov for tilførsel af ekstra resourcer, eller prioritering af de opgaver, vi har i forvejen. Det er vigtigt, at der skelnes mellem det sociale og det faglige miljø. Den sociale miljø håndteres bedst af studerende. (I KBH er der fra studievejledernes side planer om at arrangere ryste-sammenaktiviteter i forbindelse med KA-studiestart). SN-KDM lever allerede op til langt de fleste af de aktiviteter der fremgår af materialet. SN-KDM/KBH har gode erfaringer med studiestartssamtaler, som derfor foreslåes tilføjet. 11 Nedskæringer: StudenterRådet AAL er af nogle studerende på 6. semester blevet gjort opmærksom på, at de er kommet i større grupper og har fået mindre relevante vejledere. v/morten Udsat til næste møde 12 Eventuelt

7 Øget optag på 1. semester/kbh i E2019 giver lokalemæssige udfordringer. Ventileringen er i forvejen utilstrækkelig, og med øget optag er der risiko for, at der vil være flere studerende end rummene er dimensionneret til. GL og CD retter henvendelse til institutledensen om problemet. r til fremtidige møder: Gennemgang af undervisningstakster og evalueringstakster Evaluering af modullitteratur i projekter og vejledergodkendelse af litteratur Pædagogisk sigte/muligheder med digital eksamen Adgangskrav kan vi formidle dem mere tydeligt/effektivt? Markedsføring: MPACT-skolen v/tom har tilbudt op til til markedsføring i form af ny profil-film. Har vi noget ønske og hvad? v/ole Regler og retningslinier for gruppedannelsesprocessen (Ref ) Formål og retningslinier for obligatorisk interview i forbindelse med praktikforløb (Ref ) Mødekalender - Forår 2019: Onsdag den 20. februar kl i lokale / (Glasburet) Onsdag den 20. marts kl i lokale / Onsdag den 24. april kl i lokale / Onsdag den 15. maj kl i lokale / Onsdag den 12. juni kl i lokale / Onsdag den 21. august kl i lokale /

Referat af studienævnsmøde 02/2019 Onsdag den 20. februar 2019 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 02/2019 Onsdag den 20. februar 2019 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 02/2019 Onsdag den 20. februar 2019 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N O G P S Y K O L O G I K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 03/2019 Onsdag den 20. marts 2019 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 03/2019 Onsdag den 20. marts 2019 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 03/2019 Onsdag den 20. marts 2019 kl. 12.30 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N O G P S Y K O L O G I K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 11/2018 Onsdag den 14. november 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 11/2018 Onsdag den 14. november 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 11/2018 Onsdag den 14. november 2018 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N O G P S Y K O L O G I K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 04/2018 Fredag den 23. Marts 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 04/2018 Fredag den 23. Marts 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 04/2018 Fredag den 23. Marts 2018 kl. 09.00 12.00 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 10/2017 Onsdag den 22. november 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 10/2017 Onsdag den 22. november 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 10/2017 Onsdag den 22. november 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 7/2017 Onsdag den 23. august 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 7/2017 Onsdag den 23. august 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 7/2017 Onsdag den 23. august 2017 kl. 10.30 16.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 12/2018 Onsdag den 5. december 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 12/2018 Onsdag den 5. december 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 12/2018 Onsdag den 5. december 2018 kl. 12.30 15.30 INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG PSYKOLOGI KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER RENDSBURGGADE 14 9000 AALBORG EVA ALTHOFF BENGAARD

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 6/2017 Onsdag den 21. juni 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 6/2017 Onsdag den 21. juni 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 6/2017 Onsdag den 21. juni 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 8/2017 Onsdag den 20. september 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 8/2017 Onsdag den 20. september 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 8/2017 Onsdag den 20. september 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Dagsorden til studienævnsmøde 5/2017 Onsdag den 24. maj 2017 kl Aalborg: lokale København: lokale C

Dagsorden til studienævnsmøde 5/2017 Onsdag den 24. maj 2017 kl Aalborg: lokale København: lokale C Dagsorden til studienævnsmøde 5/2017 Onsdag den 24. maj 2017 kl. 12.30 15.30 Aalborg: lokale 5.237 København: lokale C1-2.1.024 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 2/2017 Onsdag den 8. februar 2016 kl Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 2/2017 Onsdag den 8. februar 2016 kl Deltagere Referat af Studienævnsmøde 2/2017 Onsdag den 8. februar 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 3/2016 Onsdag den 16. marts 2016 kl

Referat af Studienævnsmøde 3/2016 Onsdag den 16. marts 2016 kl Referat af Studienævnsmøde 3/2016 Onsdag den 16. marts 2016 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 11/2015 Onsdag den 9. december 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Referat af Studienævnsmøde 11/2015 Onsdag den 9. december 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Referat af Studienævnsmøde 11/2015 Onsdag den 9. december 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 05/2018 Onsdag den 18. April 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 05/2018 Onsdag den 18. April 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 05/2018 Onsdag den 18. April 2018 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 11/2017 Onsdag den 13. december 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 11/2017 Onsdag den 13. december 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 11/2017 Onsdag den 13. december 2017 kl. 09.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

AAL: Rendsburggade CPH: CPH ACM15 (A)

AAL: Rendsburggade CPH: CPH ACM15 (A) Studierådsmøde MPACT skolen d. 29. november 2017 kl. 12.00-14.00 AAL: Rendsburggade 14 5.237 CPH: CPH ACM15 (A) 2.1.022 S C H O O L O F M U S I C, M U S I C T H E R A P Y, P S Y C H O L O G Y, A R T C

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 2/2016 Onsdag den 17. februar 2016 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 2/2016 Onsdag den 17. februar 2016 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 2/2016 Onsdag den 17. februar 2016 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 9/2016 Onsdag den 26. oktober 2016 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 9/2016 Onsdag den 26. oktober 2016 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 9/2016 Onsdag den 26. oktober 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 4/2016 Onsdag den 20. april 2016 kl

Referat af Studienævnsmøde 4/2016 Onsdag den 20. april 2016 kl Referat af Studienævnsmøde 4/2016 Onsdag den 20. april 2016 kl. 13.00 15.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 07/2018 Onsdag den 13. juni 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 07/2018 Onsdag den 13. juni 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 07/2018 Onsdag den 13. juni 2018 kl. 09.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S

Læs mere

Studienævnsmøde 8/2015 Onsdag den 16. september 2015 kl Deltagere

Studienævnsmøde 8/2015 Onsdag den 16. september 2015 kl Deltagere Studienævnsmøde 8/2015 Onsdag den 16. september 2015 kl. 13.00 15.15 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D E

Læs mere

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen Behandling i de enkelte studienævn med opsamling af punkter fra evalueringen med notering af specifikke handlinger

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 9/2017 Onsdag den 25. oktober 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 9/2017 Onsdag den 25. oktober 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 9/2017 Onsdag den 25. oktober 2017 kl. 12.30 16.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2017 Studienævnet for Kommunikation og digitale medier, MPACT Skolen

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2017 Studienævnet for Kommunikation og digitale medier, MPACT Skolen Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2017 Studienævnet for Kommunikation og digitale medier, Behandling i de enkelte studienævn med opsamling af punkter fra evalueringen med notering af specifikke

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 6/2016 Onsdag den 22. juni 2016 kl Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 6/2016 Onsdag den 22. juni 2016 kl Deltagere Referat af Studienævnsmøde 6/2016 Onsdag den 22. juni 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 5/2015 Onsdag den 13. maj 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Referat af studienævnsmøde 5/2015 Onsdag den 13. maj 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Referat af studienævnsmøde 5/2015 Onsdag den 13. maj 2015 kl. 09.00 12.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK R E N D S B U R G G A D E 1 4 9 0 0 0

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 01/2018 Onsdag den 10. januar 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 01/2018 Onsdag den 10. januar 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 01/2018 Onsdag den 10. januar 2018 kl. 09.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 3/2017 Onsdag den 22. marts 2017 kl Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 3/2017 Onsdag den 22. marts 2017 kl Deltagere Referat af Studienævnsmøde 3/2017 Onsdag den 22. marts 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 10/2016 Onsdag den 23. november 2016 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 10/2016 Onsdag den 23. november 2016 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 10/2016 Onsdag den 23. november 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 8/2016 Onsdag den 21. september Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 8/2016 Onsdag den 21. september Deltagere Referat af Studienævnsmøde 8/2016 Onsdag den 21. september 2016 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 8/2013 Onsdag den 26. juni 2013

Referat af studienævnsmøde 8/2013 Onsdag den 26. juni 2013 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G Referat af studienævnsmøde 8/2013 Onsdag den 26. juni 2013 P I A

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 6/17 - d. 14. juni 2017

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 6/17 - d. 14. juni 2017 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København Referat af studienævnsmøde 1/2015 Onsdag den 14. januar 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 1/2017 Onsdag den 18. januar Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 1/2017 Onsdag den 18. januar Deltagere Referat af Studienævnsmøde 1/2017 Onsdag den 18. januar 2017 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 13/2013 Onsdag den 11. december 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 13/2013 Onsdag den 11. december 2013, kl I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I T I S K I N F O R M A T I K N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G Referat af studienævnsmøde 13/2013 Onsdag den 11. december 2013,

Læs mere

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede:

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 7/2013 Onsdag den 29. maj 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 7/2013 Onsdag den 29. maj 2013, kl Referat af studienævnsmøde 7/2013 Onsdag den 29. maj 2013, kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 6/2015 Onsdag den 17. juni 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Referat af studienævnsmøde 6/2015 Onsdag den 17. juni 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Referat af studienævnsmøde 6/2015 Onsdag den 17. juni 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 10/2015 Onsdag den 18. november 2015 kl Aalborg: Rbg.14, lokale København: ACM 15, lokale C1-2.1.

Referat af Studienævnsmøde 10/2015 Onsdag den 18. november 2015 kl Aalborg: Rbg.14, lokale København: ACM 15, lokale C1-2.1. Referat af Studienævnsmøde 10/2015 Onsdag den 18. november 2015 kl. 13.00 15.30 Aalborg: Rbg.14, lokale 5.237 København: ACM 15, lokale C1-2.1.024 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M

Læs mere

Yderligere fokus på videnskabsteori - SN anbefaler at der afholdes et dialogmøde med projektvejlederene inden vejledningen påbegyndes.

Yderligere fokus på videnskabsteori - SN anbefaler at der afholdes et dialogmøde med projektvejlederene inden vejledningen påbegyndes. BA-Mediefag SN er enig med koordinators anbefalinger vedr: Yderligere fokus på videnskabsteori - SN anbefaler at der afholdes et dialogmøde med projektvejlederene inden vejledningen påbegyndes. Eksamensperioden

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

Studierådsmøde MPACT 24. Maj kl AAL: Rendsburggade 14, Lokale CPH: ACM15 (A)

Studierådsmøde MPACT 24. Maj kl AAL: Rendsburggade 14, Lokale CPH: ACM15 (A) Studierådsmøde MPACT 24. Maj 2017 kl. 10.00-12.30 AAL: Rendsburggade 14, Lokale 5.237 CPH: ACM15 (A) 2.1.024 S C H O O L O F M U S I C, M U S I C T H E R A P H Y, P S Y C H O L O G Y, A R T C O M M U N

Læs mere

AAL: Rendsburggade CPH: CPH ACM15 (A) Video (Glasburet)

AAL: Rendsburggade CPH: CPH ACM15 (A) Video (Glasburet) Studierådsmøde MPACT skolen d. 6. juni 2018 kl. 12.00-15.00 AAL: Rendsburggade14 5.237 - CPH: CPH ACM15 (A) 3.025 Video (Glasburet) S C H O O L O F M U S I C, M U S I C T H E R A P Y, P S Y C H O L O G

Læs mere

Studienævnsmøde 7/2015 Onsdag den 19. august 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Studienævnsmøde 7/2015 Onsdag den 19. august 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Studienævnsmøde 7/2015 Onsdag den 19. august 2015 kl. 09.00 12.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D E 1 4

Læs mere

Samlet Studiemiljø evalueringer for Kommunikation og Digitale medier Bachelor og Kandidat samt Mediefag fordelt på lokationer (adresser)

Samlet Studiemiljø evalueringer for Kommunikation og Digitale medier Bachelor og Kandidat samt Mediefag fordelt på lokationer (adresser) Samlet Studiemiljø evalueringer for Kommunikation og Digitale medier Bachelor og Kandidat samt Mediefag fordelt på lokationer (adresser) A.C. Meyers Vænge (KBH) Udsendt til i alt på KDM: 1.210 Besvaret

Læs mere

AAL: Rendsburggade CPH: CPH ACM15 (A) Video (Glasburet )

AAL: Rendsburggade CPH: CPH ACM15 (A) Video (Glasburet ) Studierådsmøde MPACT skolen d. 30. januar 2018 kl. 12.00-15.00 AAL: Rendsburggade 14 5.127 CPH: CPH ACM15 (A) 3.025 Video (Glasburet ) S C H O O L O F M U S I C, M U S I C T H E R A P Y, P S Y C H O L

Læs mere

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 05.01.2016 Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl. 9.00-11.00

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede:

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Dagsorden/referat. Referat af studienævnsmøde 10/2013 Onsdag den 2. oktober Orientering. Beslutning. Debat. Bilag. 1 Godkendelse af dagsorden X

Dagsorden/referat. Referat af studienævnsmøde 10/2013 Onsdag den 2. oktober Orientering. Beslutning. Debat. Bilag. 1 Godkendelse af dagsorden X Bilag Orientering Debat Beslutning Referat af studienævnsmøde 10/2013 Onsdag den 2. oktober 2013 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Tilstede: Betina Jacobsen, Lene Tølbøll, Anne Görlich (KBH), Marianne Kæraa Bülow (KBH), Chilie Strellner (Ref.)

Tilstede: Betina Jacobsen, Lene Tølbøll, Anne Görlich (KBH), Marianne Kæraa Bülow (KBH), Chilie Strellner (Ref.) Studienævnet for MBU Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Fibigerstræde 13 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Anne-Chilie M. Strellner Telefon: 9940 7033 Email: cms@socsci.aau.dk Referat af MBU studienævnsmøde

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 3/17 - d. 16. marts 2017

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 3/17 - d. 16. marts 2017 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl

Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 02.03.2016 Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl. 9.15-12.00

Læs mere

Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet

Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet Studieservice Fr. Bajers Vej 5 Postboks 159 9100 Aalborg August 2019 Strategi og Kvalitet Sagsbehandler: Carina Back Telefon: 9940 7432 Email: caba@adm.aau.dk Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Dagsorden Studienævnsmøde onsdag den kl lokale KS3

Dagsorden Studienævnsmøde onsdag den kl lokale KS3 , 1 4. J U N I 2017 P S Y K O L O G I K R O G H S T R Æ D E 3 9220 A A L B O R G Ø Dagsorden Studienævnsmøde onsdag den 14.6.2017 kl. 09.30-12.00 lokale 2.107 KS3 1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 5/2013 Onsdag den 10. april 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 5/2013 Onsdag den 10. april 2013, kl Bilag Orientering Debat Beslutning I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G Referat af studienævnsmøde 5/2013

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SN-IKK R E F E R A T 24. AUGUST 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 23. september 2015. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier Studienævn: Kommunikation og digitale medier Periode: 2015-2018 Dato: 25/01 2016. Version: 3 Nuværende situation:

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH

Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Dokument dato: Maj 2017 Dokumentansvarlig: Line Kousholt Caspersen Senest revideret: Senest revideret af: Sagsnr.: Opfølgning på identificerede problemer

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Onsdag, den 14. maj 2014 kl. 9.00 12.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.024

Læs mere

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København Referat af Studienævnsmøde 08/2014 Onsdag den 17. september 2014, kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK R E N D S B U R G G A D E 14 9

Læs mere

(Midlertidig udgave gældende for opfølgning efter 1. oktober 2018) Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH

(Midlertidig udgave gældende for opfølgning efter 1. oktober 2018) Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Dokument dato: Maj 2017 Dokumentansvarlig: Line Kousholt Caspersen Senest revideret: September 2018 Senest revideret af: Emil Smith Olsen; Sebastian Bue

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 9. marts 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 20. april 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Anja Jørgensen,

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 1/2016 Onsdag den 20. januar 2015 kl Deltagere. Referat. Orientering. Beslutning. Debat.

Referat af Studienævnsmøde 1/2016 Onsdag den 20. januar 2015 kl Deltagere. Referat. Orientering. Beslutning. Debat. Referat af Studienævnsmøde 1/2016 Onsdag den 20. januar 2015 kl. 13.00 18.00 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 7/2016 Onsdag den 24. august Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 7/2016 Onsdag den 24. august Deltagere Referat af Studienævnsmøde 7/2016 Onsdag den 24. august 2016 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for ArT & Technology

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for ArT & Technology Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for ArT & Technology Studienævn: ArT & Technology Periode: 2015-2018 Dato: 4.12 2015 Version: 1 Nuværende situation: BA i Art and Technology er en tværdisciplinær

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København Referat af Studienævnsmøde 3/2015 Onsdag den 11. marts 2015 kl. 09.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK R E N D S B U R G G A D E 1 4 9 0 0

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede:

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn ved Institut for Pædagogik, fredag den 27. november 2009.

Referat af møde i Studienævn ved Institut for Pædagogik, fredag den 27. november 2009. Til stede: VIP-repræsentanter: Kirsten Hyldgaard, Sune Frølund, Hans Dorf Studenterrepræsentanter: Tilde Mette Juul, Ida Gam Nielsen Observatører: Søs Bayer, Morten Høyer, Chalotte Therese Christensen,

Læs mere

Dagsorden. Referat fra møde i Studienævnet for Musik 7/17 - d. 17. august august 2017 Ref.: CRC J.nr.: 7/17 - Workzone:

Dagsorden. Referat fra møde i Studienævnet for Musik 7/17 - d. 17. august august 2017 Ref.: CRC J.nr.: 7/17 - Workzone: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 20. MAJ 2016 Forum: Studienævnet for

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. maj 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Claus D. Hansen,

Læs mere