Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa"

Transkript

1 Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box PT Eindhoven, Holland Tlf.: +31 (0) Fax: +31 (0) Internet: Den nye DAF LF Absolut topklasse Nye drivlinjer leverer maksimal brændstofeffektivitet o En ny 3,8 liter PACCAR motor i "LF City" modellen til distributionskørsel i byområder o Hurtigere bagtøjsudvekslinger muliggør drift ved lavere motoromdrejningstal o Allison automatgearkassen fås nu også på den mest kraftfulde 19 ton LF En sand drøm for opbyggere o Endnu flere opbygningsmoduler at vælge imellem o Specifikke konfigurationer for akselafstand og bageste overhæng til kasse- og renovationsopbygninger Nyt, stilfuldt udvendigt design Mulighed for montering af ekstra rude nederst i højre dør, hvilket giver et fantastisk udsyn Klasseførende chaufførkomfort o Nyt interiør o Nyt instrumentpanel DAF Connect flådestyringssystem for maksimal transporteffektivitet DAF introducerer en lang række innovationer til LF modellen, som vil styrke dens førerposition i 7,5-19 ton segmentet. Disse innovationer omfatter en ny 3,8 liter PACCAR motor samt muligheden for at vælge hurtigere drivlinjer og dermed opnå maksimal brændstofeffektivitet. Samtidig er det udvendige og indvendige design blevet strømlinet med de nye CF og XF modeller, og hele serien af DAF lastbiler byder således på absolut topklasse.

2 En af de vigtigste innovationer i den nye DAF LF er den nye 3,8 liter store PACCAR PX-4 motor, som fås med to forskellige effektnormeringer til 7,5 ton versionen: 115 kw/156 hk og 127 kw/172 hk med et maksimummoment på hhv. 500 Nm og 600 Nm ved et omdrejningstal på mellem o/min. og o/min. DAF introducerer denne nye motor specifikt i "LF City" modellen, der er beregnet til let distributionskørsel i byområder, hvor en motor med en slagvolumen på lige under 4,0 liter er det optimale valg. Førsteklasses PACCAR PX-5 og PX-7 motorer Når der er brug for højere ydeevne, fås den 4,5 liter store PACCAR PX-5 motor (135 kw/184 hk til 157 kw/213 hk) og den 6,7 liter store PACCAR PX-7 motor (172 kw/234 hk til 239 kw/325 hk). Disse motorer blev forbedret i slutningen af 2016 med ny software og optimeret varme- og luftstyring. Disse forbedringer har øget maksimummomentet for begge motorer med 5-12%, og der er adgang til dette moment ved et omdrejningstal, der er o/min. lavere. Maksimummomentet for PX-5 og PX-7 motorerne er nu hhv. 850 Nm (ved o/min.) og Nm (ved o/min.). PACCAR PX-7 motorens effekt er blevet øget med 8 kw/11 hk. Nye bagakseludvekslinger for maksimal effektivitet Takket være de nye, hurtigere bagtøjsudvekslinger på op til 3,31:1, er motoromdrejningstallet blevet reduceret med o/min. ved marchhastighed. I kombination med motorinnovationerne giver disse drivlinjeoptimeringer en brændstofbesparelse på op til 6%, samtidig med at det lavere støjniveau fra motoren øger chaufførkomforten endnu mere. Allison automatgearkassen fås nu til LF modellen på 18/19 ton DAF tilbyder et udvalg af manuelle og automatiske 5-, 6-, 9- og 12-trins gearkasser i den nye LF serie. Derudover fås der også en række fuldautomatiske gearkasser, og så er Allison automatgearkassen tilgængelig til de mest kraftfulde versioner af PX-7 motoren og leverer dermed ydeevne, der er skræddersyet til ethvert behov.

3 Akselkonfigurationer på op til 6,90 meter og brændstoftankkapaciteter på op til liter Det store udvalg af akselafstande med længder på op til 6,90 meter er endnu et bevis på, at DAF LF modellen kan konfigureres perfekt til et hvilket som helst anvendelsesområde. Dette muliggør karosserilængder på over 9 meter for maksimal lastkapacitet. Derudover gør de lange akselafstande det muligt at montere brændstoftanke med en kapacitet på op til liter. Dette er unikt for LF modellen. Det giver LF modellen en endnu større arbejdsradius, optimerer køretøjstilgængeligheden og lader chaufføren tanke, hvor brændstoffet er allerbilligst. En sand drøm for opbyggere I tråd med DAF Transport Efficiency filosofien introducerer DAF også en række innovationer, der gør LF modellen endnu mere opbygningsvenlig. Disse innovationer omfatter de nye BAM-moduler, som gør det nemt at montere opbygninger og udstyr. Derudover fås der nu specifikke forberedelser til montering af en kasseopbygning med læsselift, en tankopbygning med underramme eller et tiplad. I DAF sortimentet er der nu endnu flere akselafstande og bageste overhæng at vælge imellem. Kombinationen af f.eks. en længere akselafstand og et kortere overhæng gør det let at montere en renovationsopbygning. Nyt udvendigt design: Robust og elegant Den nye LF models robuste og elegante udvendige design byder på mange af de samme elementer, som har givet de nye CF og XF modeller et helt nyt look. Man lægger især mærke til de flotte kromlister på kølergitteret og det nye logopanel med DAF skrevet med stilfulde krombogstaver. Ekstra rude nederst i højre dør for øget sikkerhed En anden tilføjelse til den nye LF er den ekstra rude nederst i højre dør, hvilket kan bestilles som ekstraudstyr. Denne rude optimer udsynet i passagersiden under kørsel i byområder. Takket være den nye rude nederst i døren kan chaufføren nemt se cyklister og fodgængere på siden af førerhuset.

4 Stilfuldt interiør for ultimativ chaufførkomfort Interiøret i den nye LF byder på varme og smagfulde farver, der fremhæver kvaliteten i kabinen en kabine, der er skabt til at få enhver chauffør til at føle sig hjemme. Chaufførinformationspanelet (DIP) er også blevet redesignet i den nye LF. Ændret grafik gør meddelelserne på displayet lettere at læse, og der er brugt en moderne skrifttype til instrumenterne, som giver dem et frisk look. DAF Connect flådestyringssystem DAF tilbyder også DAF Connect på den nye LF. Dette innovative flådestyringssystem giver vognmanden realtidsindsigt i, hvordan køretøjer og chauffører præsterer. Oplysninger om køretøjsplacering, brændstofforbrug, kilometertal, køretøjsudnyttelse og tomgangstid præsenteres tydeligt i et online-instrumentpanel, som kan konfigureres efter brugerens specifikke behov og ønsker. Der kan nemt udarbejdes detaljerede brændstofrapporter, og med DAF Connect kan aktuelle og tidligere køretøjs- og chaufførdata sammenlignes. Funktionen Live Fleet giver den vognparksansvarlige adgang til en bred vifte af konfigurerbare data om køretøjsplacering, ruter og køretid, hvilket er med til at optimere vognparkplanlægning og -udnyttelse. DAF Connect optimerer køretøjstilgængeligheden, reducerer driftsomkostningerne og forbedrer logistikeffektiviteten. DAF Connect gør det også muligt for vognmanden at planlægge reparations- og vedligeholdelsesarbejde så effektivt som muligt, og så er DAF Connect klar med gode råd, som vognmanden kan få glæde af. Standardudstyr: AEBS, FCW, ACC og LDWS DAF LF (med en totalvægt fra 8 ton og med luftaffjedring på bagakslen) leveres som standard med AEBS, FCW (system til advarsel om kollision forfra), ACC (justerbar fartpilot) og LDWS (system til advarsel ved vognbaneskift). AEBS og FCW forhindrer kollisioner i nødsituationer ved at aktivere bremserne, når det er nødvendigt.

5 ACC justerer automatisk lastbilens hastighed i forhold til det forankørende køretøjs hastighed, hvorved der opretholdes en sikker afstand mellem de to køretøjer. Det gør det muligt for chaufføren at køre med fartpiloten slået til så meget som muligt, hvilket er godt for brændstoføkonomien. LDWS fungerer vha. et kamera, der er monteret på forruden, og hvis lastbilen utilsigtet forlader sin vognbane, aktiverer systemet en visuel advarsel. De mange nye funktioner og innovationer styrker DAF LF modellens position som den førende distributionslastbil på markedet. Med optimeringen af drivlinjen følger forbedringer af chassiset, hvilket gør lastbilen utrolig opbygningsvenlig og sikrer plads til førsteklasses elektronik og klasseførende sikkerhedsfunktioner, og det nye udvendige og indvendige design understreger, hvorfor DAF LF fortsat er det bedste valg. Den nye DAF LF: Absolut topklasse. DAF Trucks N.V. et datterselskab tilhørende den amerikanske virksomhed PACCAR Inc., som er en af verdens største producenter af tunge lastbiler er en førende producent af lette, mellemtunge og tunge lastbiler. DAF producerer en komplet række af trækkere og forvogne og kan tilbyde det rette køretøj til enhver transportopgave. DAF er også en førende leverandør af tjenesteydelser, herunder MultiSupport reparations- og vedligeholdelseskontrakter, finansielle tjenesteydelser fra PACCAR Financial og en førsteklasses reservedelsservice gennem PACCAR Parts. Derudover udvikler og producerer DAF komponenter som f.eks. aksler og motorer til busproducenter i hele verden. DAF Trucks N.V. har produktionsfaciliteter i Eindhoven i Holland, i Westerlo i Belgien, i Leyland i Storbritannien og i Ponta Grossa i Brasilien samt over forhandlere og servicesteder i Europa og i resten af verden. Eindhoven, den 29. august 2017 Bemærkning til redaktionen For yderligere oplysninger: DAF Trucks N.V. Corporate Communication Department Rutger Kerstiens, +31 (0)

Produktinnovationer med fokus på "DAF Transport Efficiency"

Produktinnovationer med fokus på DAF Transport Efficiency Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa DAF Trucks på IAA-messen 2016 i Hannover: Produktinnovationer med fokus på "DAF Transport Efficiency" Innovativt DAF Connect online flådestyringssystem o Forbinder lastbilen

Læs mere

THE NEW LF PURE EXCELLENCE

THE NEW LF PURE EXCELLENCE THE NEW LF PURE EXCELLENCE Standarden for transporteffektivitet THE NEW LF PURE EXCELLENCE Inspireret af vores DAF Transport Efficiency filosofi har vi føjet et stort antal innovationer til den populære

Læs mere

The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence

The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence The New DAF CF og The New DAF XF Pure Excellence DAF introducerer den nye generation CF og XF lastbiler, som sætter helt nye standarder for transporteffektivitet og chaufførkomfort. Motortekniske innovationer,

Læs mere

THE NEW CF PURE EXCELLENCE

THE NEW CF PURE EXCELLENCE THE NEW CF PURE EXCELLENCE Standarden for transporteffektivitet DAF CF INTRODUKTION 02 03 THE NEW CF PURE EXCELLENCE Vi har videreudviklet CF'eren og gjort den bedste allrounder på vejen endnu bedre. The

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT

DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT DAF CONNECT STØRRE PROFITABILITET GENNEM STØRRE INDSIGT DAF Connect Verden bliver mindre og mindre. Med konnektivitet kan vi arbejde hurtigere, nemmere og mere effektivt. Mulighederne er uendelige. DAF

Læs mere

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM NYT EURO 6 MOTORPROGRAM EFFEKTIVITET ER STYRKE Til de nye Euro 6 DAF XF, CF og LF lastbiler kan der fås et komplet udvalg af avancerede PACCAR motorer: Fra de mest kompakte PX-5 motorer med effekter fra

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN EN STÆRK DISTRIBUTIONSPARTNER DAF LF: udviklet til intensiv distributionstransport, med et attraktivt udvendigt design og et behageligt interiør. Med muligheden for at vælge imellem

Læs mere

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DEN NYE EURO 6-SERIE EN REN KVALITETSSERIE Den nye DAF Euro 6-produktserie. Splinternyt design giver maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig kørekomfort. De nye højteknologiske PACCAR

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

THE NEW XF PURE EXCELLENCE

THE NEW XF PURE EXCELLENCE THE NEW XF PURE EXCELLENCE Standarden for transporteffektivitet DAF XF INTRODUKTION 02 03 THE NEW XF PURE EXCELLENCE Med udgangspunkt i vores DAF Transport Efficiency filosofi har vi genopfundet XF'eren

Læs mere

ENESTÅENDE ALSIDIGHED

ENESTÅENDE ALSIDIGHED ENESTÅENDE ALSIDIGHED ULTIMATIV ALL-ROUNDER DAF introducerer den nye CF Euro 6: Den ultimative all-rounder. Den fås som både forvogn og trækker med to, tre eller fire aksler. Med tandem eller tandem med

Læs mere

ENESTÅENDE ALSIDIGHED

ENESTÅENDE ALSIDIGHED ENESTÅENDE ALSIDIGHED DEN ULTIMATIVE ALL-ROUNDER DAF CF: Den ultimative all-rounder. Fås som forvogn og som trækker. Med to, tre eller fire aksler. Med tandem eller tandem med navreduktion. Med et udvalg

Læs mere

TRP parkeringssensor til anhænger

TRP parkeringssensor til anhænger TRP parkeringssensor til anhænger KAMERASYSTEMER GØR DIT SYNSFELT STØRRE Med TRP får du både markeringslys og en parkeringssensor til anhænger. LED-markeringslys begynder at blinke, når lastbilen nærmer

Læs mere

SKABT TIL AT LEVERE VAREN

SKABT TIL AT LEVERE VAREN SKABT TIL AT LEVERE VAREN STÆRK INDEN FOR DISTRIBUTION DAF introducerer den nye LF lastbil til intensiv distributionskørsel. Med et nyt og attraktivt udvendigt design. Med et splinternyt interiør. Med

Læs mere

DEN BEDSTE XF NOGENSINDE

DEN BEDSTE XF NOGENSINDE EVOLUTIONENS KRAFT DEN BEDSTE XF NOGENSINDE DAF introducerer den nye XF. Den nye standard inden for international vejtransport. Designet til at give maksimal transporteffektivitet. Med en nyudviklet 12,9

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel.

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Anvendelsesområde: - Husstandsindsamling af genanvendelige materialer Størrelse og antal lastbiler: - 6X2/4-1. stk. til indsamling

Læs mere

BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT

BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT BENCHMARK INDEN FOR LANGDISTANCETRANSPORT DEN BEDSTE XF NOGENSINDE DAF XF. Standarden inden for international transport. Udviklet til at give maksimal transporteffektivitet. Med kraftfulde PACCAR MX-11

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Navigationssystemer specielt til lastbiler

Navigationssystemer specielt til lastbiler S5000 PRO Navigationssystemer specielt til lastbiler Den smarteste rute for din lastbil I dag er det nemt at beregne din rute fra A til B, men tingene bliver noget mere komplicerede, når der også skal

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE En GPM IV er den moderne tilgang til et premium renovationskøretøj, der tilbyder mere effektivitet og produktivitet på hver rute og en dybde på progressiv

Læs mere

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE Disse specifikationsoplysninger gælder ikke et særligt produkt, som leveres eller tilbydes til salg. Producenterne forbeholder sig ret til at ændre deres specifikationer, herunder farver, med eller uden

Læs mere

Kravspecifikation til 1 stk. lastbil med kran, Juni 2017

Kravspecifikation til 1 stk. lastbil med kran, Juni 2017 Kravspecifikation til 1 stk. lastbil med kran, Juni 2017 Anvendelsesområde: - Indsamling af genanvendelige materialer og dagrenovation fra nedgravede containere. Størrelse og antal lastbiler: - 1 stk.

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MAGNUM www.renault-trucks.dk RENAULT MAGNUM EN LASTVOGN MED KARAKTER Den opdaterede og moderniserede Renault Magnum er stærk og solid. Taget, de aerodynamiske sidespoilere

Læs mere

DYNAFLEET WELCOME PACK

DYNAFLEET WELCOME PACK DYNAFLEET WELCOME PACK Volvo Trucks. Driving Progress 2 Indhold 4 Hvad er Dynafleet? 5 Dynafleet-appen til Android og Apple 6 Oversigt over Dynafleet Online 6 Brændstof & Miljø 8 Chaufførtider 9 Positionering

Læs mere

DYNAFLEET DRIVER COACHING QUICK GUIDE. Volvo Trucks. Driving Progress

DYNAFLEET DRIVER COACHING QUICK GUIDE. Volvo Trucks. Driving Progress DYNAFLEET DRIVER COACHING QUICK GUIDE Volvo Trucks. Driving Progress 2 Driver Coaching Oversigt Driver Coaching er en funktion i lastvognen, der fremmer en mere brændstoføkonomisk køreteknik. Dette opnås

Læs mere

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien 20. januar 2012 6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien RYOBI One Plus er en unik værktøjsserie, hvor samme 18 volt batteri og lader kan anvendes med over 35 forskellige elværktøjer og havemaskiner.

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

Zantingh brændersystemer. Den pålidelige energibesparende og miljøvenlige opvarmningsløsning.

Zantingh brændersystemer. Den pålidelige energibesparende og miljøvenlige opvarmningsløsning. Zantingh brændersystemer Den pålidelige energibesparende og miljøvenlige opvarmningsløsning. Zantingh har produceret gasbrændere under eget navn siden 1970. Den erhvervede ekspertise afspejles tydeligt

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

UBEGRÆNSET YDELSE BÆREDYGTIG VINDER

UBEGRÆNSET YDELSE BÆREDYGTIG VINDER UBEGRÆNSET YDELSE BÆREDYGTIG VINDER LEDENDE INDENFOR BÆREDYGTIG TRANSPORT DAILY ELECTRIC DET FØRSTE LETTE ERHVERVSKØRETØJ MED NUL EMISSIONER DAILY HI-MATIC NATURAL POWER DET FØRSTE NATURGASDREVNE KØRETØJ

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

LASTBILEN BYEN ELSKER BYKØRSEL

LASTBILEN BYEN ELSKER BYKØRSEL LASTBILEN BYEN ELSKER BYKØRSEL 2 LASTBILEN BYEN ELSKER BYKØRSEL Bæredygtig, effektiv, manøvrerbar og alsidig: Eurocargo er den perfekte lastbil til bykørsel. Fra affaldsindsamling og vejrensning til vejservice

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

22,5 x 9,00 139, x 6x 22,5 x 11,75 141,6 271,2 22,5 x 9,00 22,5 x 11,75 I alt 280,8 517,2 Vægtbesparelse - 236,4

22,5 x 9,00 139, x 6x 22,5 x 11,75 141,6 271,2 22,5 x 9,00 22,5 x 11,75 I alt 280,8 517,2 Vægtbesparelse - 236,4 ` Alufælge Ved brug af aluminiumsfælge reduceres ikke alene egenvægten, men også køretøjets totale roterende masse. Dette resulterer endvidere i en forhøjelse af lasteevnen, da der frigives vægt fra køretøjets

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016 ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2016 UBREMSET 3 BREMSET 4 TILBEHØR 6 Brenderup er repræsenteret i mange lande og standardudstyret for de viste modeller kan derfor afvige fra hinanden.

Læs mere

Odense Renovation A/S, udbud sep. 2014. Kravspecifikation til 2 stk. servicebiler med kasse og læssebagsmæk

Odense Renovation A/S, udbud sep. 2014. Kravspecifikation til 2 stk. servicebiler med kasse og læssebagsmæk Odense Renovation A/S, udbud sep. 2014 Kravspecifikation til 2 stk. servicebiler med kasse og læssebagsmæk Anvendelsesområde: - Kørsel med let gods (spande og minicontainere) Størrelse og antal lastbiler:

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 850 850 Koncept Dulevo 850 er, takket være dens excellente kompakte design, fantastiske fejekapacitet og den store smudskasse, den mindste vejfejemaskine i sin klasse. Moderne design, innovative konstruktioner

Læs mere

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Hiab Multilift XR18SL Pro Future Driftseffektivitet i særklasse Produktbrochure Forbedret effektivitet, mere nyttelast og skåner miljøet Hiab Multilift XR18SL - Pro Future er ideel til en 3-akslet lastbil

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet

Sådan. grøn. bliver din transport. Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet Sådan bliver din transport grøn Gode råd til, hvordan din virksomhed kan spare penge på transport samtidig med, at det er til gavn for klimaet TRANSPORTEN ER EN KLIMASYNDER Vognparken Transport er en af

Læs mere

TRP viskerblade Optimalt udsyn og fremragende kvalitet

TRP viskerblade Optimalt udsyn og fremragende kvalitet TRP airconditiondele TRP viskerblade Optimalt udsyn og fremragende kvalitet TRP viskerblade tilbyder optimalt udsyn og høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Komplet sortiment til alle mærker af lastbiler.

Læs mere

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX En fleksibel løsning, der passer til dine behov 50 mm interval i skalerbart koncept + 20

Læs mere

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.dk GØR HVERDAGEN NEMMERE Renault Premium Distribution er udstyret med nye Euro 5 motorer med højere effekt (fra 270 til 460 hk). Den

Læs mere

TRP støtte. Et tiplad. ekanisme. Indbygget gea. e priser la. ranti. Op til 15 kg ie i 3 år. indbygget. .trpparts.c

TRP støtte. Et tiplad. ekanisme. Indbygget gea. e priser la. ranti. Op til 15 kg ie i 3 år. indbygget. .trpparts.c 214 42 51 smække l læssebag ti le e d e rv priser TRP rese ncedygtige til konkurre rnativ Kvalitetsalte ben TRP støtte vægt og Spar penge eservedele ve kvalitetsr rkant af alternati r ligger ma t sortiment

Læs mere

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer

Hvad får jeg? Personlig rådgivning Lavere brændstofudgifter Større fortjeneste Reduceret miljøpåvirkning Øgede medarbejderkompetencer Penge godt givet ud En lastvogn, der kører 140.000 km om året, kan spare mere end 15.000 kr. på brændstof med Fuel Advice. Med et månedligt gebyr på 150 kr. pr. lastvogn er det tydeligt, at pengene er

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService Melitta bar-cube Perfekt til kaffe & chokolade Melitta SystemService Perfekt til kaffe & chokolade Det højeste niveau af kaffe nydelse Den nye Melitta bar-cube: din partner for perfekt kaffespecialiteter

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

BEDRE VEJGREB. med slidstærke kæder, automatkæder eller sandstrøer

BEDRE VEJGREB. med slidstærke kæder, automatkæder eller sandstrøer BEDRE VEJGREB med slidstærke kæder, automatkæder eller sandstrøer EASY ON let kæde uden pigge EASY ON Regler ved brug af kæder let kæde til lastbil og bus (Gælder kun i Norge) Antal kæder som skal medbringes:

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

LASTBILEN SOM BYEN ELSKER

LASTBILEN SOM BYEN ELSKER NY LASTBILEN SOM BYEN ELSKER NY Flottere, endnu mere miljømæssigt bæredygtig og med endnu bedre manøvreegenskaber. Storbyen elsker den nye Eurocargo: Lastvognen med respekt for mennesker og det miljø,

Læs mere

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring

FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring FREMTIDEN ER ELEKTRISK MAN etge klar til enhver udfordring Hjemmebanefordel i byen: MAN etge Miljøvenlig, effektiv og støjsvag. Bytrafik og infrastruktur ændrer sig: befolkningen vokser, der er større

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold PACR Databeskyttelse Erklæring om beskyttelse af personoplysninger Indhold Contents 1. Indledning... 2 2. Vores forpligtelse over for dit privatliv... 2 3. Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?...

Læs mere

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER vogne FARMER 140BT Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. Vognens sider er 150 cm, hvor af de øverste 100 cm kan afmon teres, så at vognens sider kun er 50 cm. De aftagelige sider gør det

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3

HITACHI ZAXIS18. motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP. arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 HITACHI ZAXIS18 motorkraft 8.8 kw / 11.8 HP arbejdsvægt 1 710 kg (styrtbøjle) 1 780 kg (førerhus) graveskovl 0.02-0.05 m 3 UDSTYR Motor Krøjemekanisme Model....................................... Isuzu

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Kraftfuld enhed med flere funktioner

Kraftfuld enhed med flere funktioner Kondensvandpumpe Integreret sikring på 10 A Fabriksmonteret, udskiftelig glassikring på 5 20 mm 10 A Universal anvendelse 6.000 Btu/H op til 120.000 Btu/t. (1,75-35 kw) Digital sensor Unik digital vandniveausensor

Læs mere

Danske kvalitetstrailere

Danske kvalitetstrailere 2017 variant.dk Danske kvalitetstrailere Bådtrailere Vandscooter trailer Kano/kajak trailere Ophalervogn Bådvogne VARIANT kvalitet på krogen DANSKE KVALITETSTRAILERE Kvalitetstrailere siden 1975 Mere end

Læs mere

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer Et komplet udvalg af automatiske indgange til alle miljøer 2 Skydedørssystemer Indgange, der ikke bremser din virksomhed Uanset hvilken type forretning eller bygning,

Læs mere

Press Information. Vi præsenterer den nye F375 XTO. Embargo date/time: [ 19. januar :00 hrs CET ]

Press Information. Vi præsenterer den nye F375 XTO. Embargo date/time: [ 19. januar :00 hrs CET ] Press Information Vi præsenterer den nye F375 XTO Embargo date/time: [ 19. januar 2019 09:00 hrs CET ] Yamahas imponerende V8 XTO med 425 hk, der blev lanceret for et par måneder siden, sætter nye standarder,

Læs mere

Lavmands Hydraulic Lifting System

Lavmands Hydraulic Lifting System Kærup Parkvej 13 4100 Ringsted >Project Proposal for Dennis Busses >17.02.2010 Lavmands Hydraulic Lifting System Patent Pending Per Lavmand 1 kort er en af Danmarks førende virksomheder indenfor emissionsteknologi,

Læs mere