Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder."

Transkript

1 Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

2

3 Superkræfter til superpræstationer. Arocs Loader og Arocs Grounder. Til meget høj nyttelast og ekstreme belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder tilbyder vi dig nu to specialister inden for byggebranchen, som overgår sig selv dér, hvor det kræves: På byggepladsen. Og i regnskabet. Branchespecifikke bilkoncepter. Med den ny Arocs bliver entreprenørkørsel mere effektiv end nogensinde før. For også at kunne leve op til dette krav i tilfælde, hvor nyttelasten spiller en særlig vigtig rolle f. eks. i forbindelse med tippeladskøretøjer og betonblandere samt under vanskelige betingelser har vi udviklet Arocs Loader 1) og Arocs Grounder 1). I forbindelse med Arocs Loader har vi testet alle muligheder i forhold til at reducere egenvægten, og i de tilfælde, hvor det har været teknisk muligt, har vi konsekvent omsat idéen til praksis. Dette er resulteret i nyttelastoptimerede 4 x 2-sættevognstrækkere, der hører til de letteste inden for byggebranchen. Og 8 x 4/4-betonblandere med en tilladt totalvægt på 32 t, som gør det muligt at levere 8 m 3 færdig beton pr. kørsel takket være den meget lave egenvægt på maks kg. Det kan betale sig. Fra første dag. Arocs Grounder er konstrueret til ekstreme arbejdsopgaver under svære betingelser. Med andre ord: Ved hjælp af en lange række tekniske tiltag er den endnu mere robust, og samtidig er den meget stabil og tåler store belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder får du alt i alt to topmodeller, som kan gøre dig endnu mere effektiv i byggebranchen. Kontakt din Mercedes-Benz partner for yderligere oplysninger og muligheder med hensyn til din helt egen bilkonfiguration. 1) Nogle modeller kan sandsynligvis først leveres fra 07/2013. Til nyttelastfølsomme transporter Arocs Loader Vægtoptimerede sættevognstrækkere og betonblandere for mere nyttelast, transport af 8 m 3 færdig beton, anvendelsesorienteret udbud af motorydelser og førerhusvarianter Branchespecifikke bilkoncepter Størst mulig anvendelighed For større belastningsevne Arocs Grounder Konstrueret til arbejdsopgaver under ekstreme betingelser, forstærkede chassisog affjedringskomponenter samt forstærket ramme Mere effektivitet, større profit Med Arocs Loader og Arocs Grounder får du biler, som kan gøre dig endnu mere effektiv i byggebranchen.

4

5 Letvægt til tunge opgaver. Arocs Loader. Større nyttelast, større effektivitet. Det står Arocs Loader 8 x 4/4-betonblanderne for. Du kan transportere 8 m 3 beton med dem. Og de nyttelastoptimerede Arocs Loader 4 x 2-sættevognstrækkere sørger f. eks. for større rentabilitet i forbindelse med tippeladsdrift. Arocs Loader 1). Stål og idéer til større nyttelast. Med Arocs Loader dukker 4 x 2-sættevognstrækkere og 8 x 4/4- betonblandere op på byggepladsen. De overbeviser ikke kun med deres robusthed, men også med lavt forbrug og særligt høj nyttelast. Når det drejer sig om betonblandere betyder det følgende: På trods af den væsentligt mere vægtintensive Euro VI-teknologi er Arocs Loader så let, at du med en kombination af 8 x 4/4-chassis og 9 m 3 -tromle nemt kan transportere 8 m 3 færdigbeton. Og det lønner sig mere og mere for hver transport. Arocs Loader sættevognstrækkere og betonblandere opnår den høje nyttelast takket være en lang række af tekniske foranstaltninger f. eks. den vægtoptimerede forrude og den bredere bagaksel med enkeltdæk. For at give dig den størst mulige fleksibilitet ved konfigurationen af bilen kan bestemte foranstaltninger også»fravælges«. Eksempelvis kører Arocs Loader 8 x 4/4-betonblander ind på byggepladsen med S-førerhuset ClassicSpace med en 170 mm høj motortunnel, 7,7 l slagvolumen og en ydelse på 235 kw (320 hk) som standard. Med henblik på bedst mulig nyttelast er den bl.a. udstyret med to specielt udviklede, bredere enkeltudvekslede bagaksler til enkeltdæk og brede dæk i størrelsen 385/65 R22,5. Ud over vægtfordelen understøtter denne kombination også et særligt lavt forbrug. Arocs Loader betonblander kan som ekstraudstyr også udstyres med et M-førerhus. Til Arocs Loader sættevognstrækkere fås desuden også mm brede L-førerhuse. Desuden fås følgende: Euro VI-motorer i 10,7 l-slagvolumenklassen, som kan leveres i fire ydelsestrin med op til 315 kw (428 hk). At Arocs Loader sættevognstrækkere og betonblandere hører til de letteste inden for byggebranchen, betyder dog ikke, at du må give afkald på den typiske robusthed. For kun de biler, som også transporterer den større nyttelast pålideligt frem til destinationen, tilfører samtidigt også byggepladsen mere effektivitet. Som Arocs Loader. Nyttelastoptimerede dækkoncepter. Med henblik på transport af 8 m 3 færdigbeton er Arocs 8 x 4/4-betonblander udstyret med to bredere, enkeltudvekslede bagaksler til enkeltdæk og brede dæk i størrelsen 385/65 R22,5 med særligt god bæreevne. Ud over den forbedrede nyttelast bidrager også det lave forbrug til effektiviteten.

6 Enkeltudvekslet bagaksel 10 t til enkeltdæk med brede dæk 385/65 R22,5 (kun betonblander) Udstyr, der ikke kan fravælges Udstyr, der kan fravælges Ingen tagluge Bortfald af hjulmøtrikafdækning som ekstraudstyr Vægtoptimeret forrude Aluminiumsbatterikabler Intet passagersæde Ingen motorløfteøjer Fordele kort og godt: Vægtoptimeret bundbelægning Førerhussidevæg i højre side lukket i forbindelse med sænket seng, forneden (sættevognstrækker) Som ekstraudstyr bagaksel med ekstra brede dæk i størrelsen 495/45 R22,5 med aluminiumsfælge (sættevognstrækker) Ingen stabilisator på forakslen (sættevognstrækker) Tryklufttanke i aluminium Batterier på 140 Ah, der kun har et lille vedligeholdelsesbehov Vægtoptimeret dæksæt Kombitank (300 l diesel og 25 l AdBlue ) 2) Maksimal nyttelast ved hjælp af anvendelsesorienterede konfigurationer af bilen og vægtreducerende foranstaltninger for 8 x 4/4- betonblandere og 4 x 2-sættevognstrækkere 3 Transport af op til 8 m færdigbeton pr. køretur Bredere bagaksler med enkeltdæk i størrelsen 385/65 R22,5 for maksimal nyttelast og lavt forbrug Vægtreducerende udstyrskendetegn som delvist kan vælges fra Der kan vælges seks førerhusvarianter med mm bredde, afhængigt af motorvariant Vægtbesparelser, der kan vælges. Lige meget om det er som betonblander eller som sættevognstrækker enhver Arocs Loader overbeviser på grund af fremragende nyttelast fordi mange komponenter og udstyrskendetegn konsekvent er konstrueret med en særligt lav egenvægt som mål. Men fordi vi også ved, at nyttelast ikke er»alt«, kan du efter ønske»fravælge«bestemte nyttelastoptimeringer, der er standard f.eks. passagersædet eller taglugen. 1) Nogle modeller kan sandsynligvis først leveres fra 07/ ) Forventes i handlen fra 07/2013.

7 Konstrueret til ekstrem anvendelse. Arocs Grounder. Arocs Grounder føler sig hjemme overalt, hvor særligt høj stabilitet og belastningsevne er efterspurgt. Med forstærket ramme, affjedring og selvsikkerhed. Arocs Grounder 1). Ekstreme opgaver kræver ekstreme løsninger. Som Arocs Grounder. Med disse sættevognstrækkere, ladvogne, betonblandere og tippeladskøretøjer, som fra fabrikken er konstrueret til særligt vanskelige arbejdsforhold, er du også langt foran, når det kommer til stabilitet og belastningsevne. Grundlaget for dette er den ekstremt stabile ramme udført i koldformet højstyrkefinkornsstål, der har en længdevangetykkelse på 9 mm. Med henblik på særligt stor stabilitet og god kørekomfort også i ekstremt terræn er Arocs Grounder på for- og bagaksel udstyret med robuste multibladsparabelfjedre 2) med hård fjederkarakteristik. På bagakslerne anvendes desuden specielt afstemte støddæmpere og stabilisatorer for endnu større belastningsevne og endnu mere stabile køreegenskaber også ved ensidig belastning. Stor belastningsevne og robusthed kendetegner også akslerne. Foran anvendes som standard en velkendt aksel med 7,5 t akseltryk og stor frihøjde. Til tunge arbejdsopgaver kan der som ekstraudstyr fås foraksler med op til 9 t akseltryk. Bagakslerne fås som aksler med navreduktion med op til 16 t akseltryk. Disse udmærker sig ud over deres særligt robuste konstruktion med lang levetid også ved deres store frihøjde. Ligeledes konstrueret til ekstreme arbejdsopgaver: Fælge og dæk. Alt efter bilmodel og planlagt anvendelse er Arocs udstyret med robuste stålfælge med særligt lang levetid eller brede fælge 2) (ekstraudstyr) og de obligatoriske robuste dæk med særligt stor bæreevne til disse arbejdsopgaver. For at du også kan blive i sporet dér, hvor ingen endnu har banet vejen. Arocs Grounder. Forstærkede bagakselstabilisatorer. Med henblik på ekstrem belastningsevne kan Arocs Grounder som eksempelvis 8 x 8/4-tippeladskøretøj med træk på alle hjul udstyres med forstærkede stabilisatorer på 2. bagaksel som ekstraudstyr.

8 Ekstremt kraftig og fleksibel chassisramme med en tykkelse på 9 mm Skarpskuldrede fælge, særligt robuste brede fælge 2) som ekstraudstyr Stabilisatorer til 1. og 2. bagaksel Fordele kort og godt: For- og bagakselaffjedring med multiblads - parabelfjedre for ekstrem belastningsevne 2) Dæk til særligt stor bæreevne Aksler med navreduktion op til 16 t bæreevne Særligt robuste biler til ekstreme belastninger, også i krævende terræn Øget belastningsevne ved hjælp af forstærkede komponenter Ekstremt højstabil og fleksibel chassisramme med længdevangetykkelse på 9 mm Bagakselaffjedring: Multibladsparabelfjedre med hård fjederkarakteristik, som ekstraudstyr med bæreevne op til 18 t 2) På biler med træk på alle hjul som ekstraudstyr stabilisatorer på 1. og 2. bagaksel for øget belastningsevne og stabile køreegenskaber som ekstraudstyr Velkendte, robuste aksler med navreduktion med stor frihøjde og bæreevne på 13 t, som ekstraudstyr 16 t Robuste stålfælge med lang levetid, brede fælge som ekstraudstyr 2) Dæk til særligt stor bæreevne Høj belastningsevne. Arocs Grounder til ekstreme arbejdsopgaver. Uanset om der er tale om ladvogn, tippeladskøretøj, betonblander eller sættevognstrækker hvis du beslutter dig for en Arocs Grounder, er du optimalt rustet til særligt vanskelige opgaver. På byggepladsen og overalt, hvor det vanskelige job kræver alt af bilen. 1) Nogle modeller kan sandsynligvis først leveres fra 07/ ) Forventes i handlen fra 11/2013.

9 Bemærk følgende angående oplysningerne i denne folder: Efter redaktionens afslutning d kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor forbehold for konstruktions- og formændringer, afvigelser i farvetoner og ændringer i leveringsomfanget fra producentens side i det omfang, disse ændringer eller afvigelser er rimelige for køberen under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælgeren eller producenten bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne og teksten kan vise eller nævne tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Denne folder kan ligeledes omtale typer og serviceydelser, som ikke tilbydes i bestemte lande. Folderen anvendes internationalt. Udsagn, der vedrører lov-, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder imidlertid kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt derfor en Mercedes-Benz lastbilsforhandler for oplysninger om lokale love og bestemmelser. Daimler AG, Stuttgart TE/SM /0912 Printed in Germany

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

Den ny Arocs. Til byggebranchen. 18 41 ton.

Den ny Arocs. Til byggebranchen. 18 41 ton. Den ny Arocs. Til byggebranchen. 18 41 ton. Indhold Kraft 5 12 Motorer 7 8 Gearkasse, gearskifte 9 10 Kraftoverførsel 11 12 Robusthed 13 30 Bæreevne ramme, affjedring 15 16 Belastningsevne drivline 17

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

BlueTecEco. Spar brændstof. Skån miljøet.

BlueTecEco. Spar brændstof. Skån miljøet. BlueTecEco. Spar brændstof. Skån miljøet. Indhold Hvad er BlueTecEco? 2 3 Spar brændstof med bilteknologi. Skån miljøet. 4 9 BlueTec 6 7 Økonomipakker 7 Mercedes PowerShift 8 Motor-start-stop-system 9

Læs mere

Atego. Antos. Distributionskørsel. 6,5 26 ton.

Atego. Antos. Distributionskørsel. 6,5 26 ton. Atego. Antos. Distributionskørsel. 6,5 26 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz til chauffører, vognmænd og truck-interesserede

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton.

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. En ægte professionel til entreprenørkørsel. Indhold Værdi 6 7 Anvendelse 8 15 Førerhus, udstyr 10 11 Motorer, gearkasser 12 13 Kørekomfort,

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Driftsøkonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons. Trucks you can trust Indhold Atego 4 25 Førerhuse 6 11 Arbejdsopgaver, betjeningskomfort 8 9 Udstyr 10 11 Driftsøkonomi, teknik 12 19 Motorteknologi 14 15

Læs mere

Nyd vinteren på sikker vis.

Nyd vinteren på sikker vis. Vedr. angivelserne i denne brochure: Brochuren er produceret i 2019. Priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms men ekskl. montering. Komplette hjul er både inkl. moms og montering. Der kan forekomme

Læs mere

Perfekt kombination. Sommerdæk og komplethjul til din Mercedes.

Perfekt kombination. Sommerdæk og komplethjul til din Mercedes. Perfekt kombination. Sommerdæk og komplethjul til din Mercedes. Førstevalget. Sommerdæk og komplethjul fra Mercedes-Benz. Nu er det forår! Og hermed også det perfekte tidspunkt for klargøring af din Mercedes

Læs mere

Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons.

Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons. Atego. Axor. Distributionskørsel. 6,5 26 tons. Indhold Atego 4 25 Førerhuse 6 11 Arbejde, betjeningskomfort 8 9 Udstyr 10 11 Økonomi, teknik 12 19 Motorteknologi 14 15 Gearskifte, gearkasser, aksler 16

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Hold vinteren i et fast greb.

Hold vinteren i et fast greb. Vedr. angivelserne i denne brochure: Priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms men ekskl. montering. Komplette hjul er både inkl. moms og montering. Der kan forekomme lokale afvigelser. Efter redaktionens

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

NT T 150HP SC Roh Udhæng bagest LT Total længde (1) R1 Vendediameter CW Kabine, bredde

NT T 150HP SC Roh Udhæng bagest LT Total længde (1) R1 Vendediameter CW Kabine, bredde NT400 3.5T 150HP SC Totalvægt: 3.500 Kg. 150 hk Specifikationer DK-19B-1051 LC M G. C. Y H1 Underrun protection bar 140 Foh 109 VT R VD TEGNING OVER BILENS OPBYGNING MÅL (mm) M Akselafstand Foh Udhæng

Læs mere

www.schilling-fn.de Dansk Produktprogram Portalkraner af aluminium Diverse Tilbehør Specialfremstillede produkter

www.schilling-fn.de Dansk Produktprogram Portalkraner af aluminium Diverse Tilbehør Specialfremstillede produkter Dansk Portalkraner af aluminium Diverse Tilbehør Specialfremstillede produkter Produktprogram Portalkraner af aluminium Diverse Tilbehør Specialfremstillede produkter 1 2 Redaktionel Goddag!... fra ide

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug.

Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug. Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug. Transporter producenter som Fiat, Ford, Iveco og Co. konstruerer deres chassis primært

Læs mere

Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Trucks you can trust

Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Trucks you can trust Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Trucks you can trust Indhold Actros 4 27 Førerhuse 6 15 Arbejde, betjeningskomfort 8 11 Opholdskomfort 12 15 Økonomi, teknik 16 23 Motorteknologi 18 19 Gearskifte,

Læs mere

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC NT400 CSTR 3.5T 145HP SC Totalvægt: 3.500 Kg. 145 hk Specifikationer LC M C C G. C. Y H1 Underrun protection bar 140 Foh 109 VT R VD TEGNING OVER ILENS OPYGNING 35.145 35.145 M L MÅL (mm) kselafstand Foh

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

VÆGTOPTIMEREDE TANKVOGNE ER VEJEN FREM

VÆGTOPTIMEREDE TANKVOGNE ER VEJEN FREM VÆGTOPTIMEREDE TANKVOGNE ER VEJEN FREM FORMENTLIG VERDENS LETTESTE TANKVOGNE Egenvægten på din tankvogn har stor betydning for din økonomi. Med en lettere tankvogn kan du ikke blot transportere mere af

Læs mere

Dækket i eksemplet er mærket Q, som svarer til 160 km/t, hvilket rækker. Vinterdæk behøver ikke at have hastighedsindex som svarer til vognens

Dækket i eksemplet er mærket Q, som svarer til 160 km/t, hvilket rækker. Vinterdæk behøver ikke at have hastighedsindex som svarer til vognens Lidt om mærkning af dæk De fleste har bemærket, at der på siden af et dæk, står en masse oplysninger, som er mere eller mindre forståelige. Lad os kigge på et populært camperdæk, og se hvad de væsentlige

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

Alcoa. Fælge, du kan stole på

Alcoa. Fælge, du kan stole på Alcoa Fælge, du kan stole på Alcoa, din partner siden 1948 Gennem 125 år har Alcoa vokset sig større og ændret format takket være vores innovationsarv og personalets engagement. Vi udtænkte et marked til

Læs mere

Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE

Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE Saga Trailer KVALITET OG SERVICE I SÆRKLASSE MAJ 011 Saga Trailer Saga Trailer har siden 1994 importeret, solgt og serviceret kvalitetstrailere til den professionelle bruger, både direkte fra egen forretning

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Indhold. Mercedes-Benz til entreprenørkørsel 4 5 Atego 7,5 16 ton 6 13 Førerhus, udstyr 8 9 Motorer, gearkasse, gearskifte

Læs mere

Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons.

Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Axor. Actros. Langturskørsel. 18 26 tons. Indhold Actros 4 27 Førerhuse 6 15 Arbejde, betjeningskomfort 8 11 Opholdskomfort 12 15 Økonomi, teknik 16 23 Motorteknologi 18 19 Gearskifte, gearkasser, aksler

Læs mere

Elektrisk trappesækkevogn

Elektrisk trappesækkevogn Elektrisk trappesækkevogn stabil alsidig fornyet 75 94 58 00 www.nielsbo.dk Liftkar HD Den kraftige trappesækkevogn Med Liftkar HD s Serie udvider SANO sin produktrække af elektriske modulopbyggede trappesækkevogne,

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Alsidig stabler til dine behov...

Alsidig stabler til dine behov... Alsidig stabler til dine behov... Styrestangsstabler - model PSP 24/7 support Globalt netværk 2 modeller PSP Din UniCarriers stabler fordi ægte revolutioner starter på gulvet PSP 125 og PSP 160 er meget

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M5 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal Alcoa smedede aluminiumsfælge Fakta & Tal VIDSTE DU? Alcoa fælge er de stærkeste fælge Hver fælg starter som en hel blok meget stærk og korrosionsbestandig aluminiumslegering. Med et tryk på 8000 ton bliver

Læs mere

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclas pålidelige stabler til gående fører Solid - forbedrer produktiviteten og arbejdsflowet takket være de alsidige anvendelsesmuligheder. Stablerne er excellente til hurtig og sikker håndtering af paller

Læs mere

Værktøjskasse placeret på trækvangerne. For flere detaljer se side eller besøg

Værktøjskasse placeret på trækvangerne. For flere detaljer se side eller besøg ENTREPRENØR TRAILERE I denne kategori har vi samlet trailere til det tunge brug. Her finder du solide trailere, konstrueret til hårdt brug, og opbygget på kraftige chassiser i svejst og varmgalvaniserede

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Guide til køb af nye dæk

Guide til køb af nye dæk Guide til køb af nye dæk Introduktion Du sidder nu med en guide der kan hjælpe dig i dit køb af nye dæk. I guiden er der en hjælp til at finde ud af hvad det er for nogle dæk du har nu, så du kan vælge

Læs mere

Produkt program. Gravekasse systemer Horisontal boreteknik Transportvej Supplement

Produkt program. Gravekasse systemer Horisontal boreteknik Transportvej Supplement Produkt program Gravekasse systemer Horisontal boreteknik Transportvej Supplement Indholdsfortegnelse E+S gravekasser... 4 Linear system... 4 Linear spuns system... 5 Magnum gravekasser... 6 Linear gravekasse...

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

SCORPION

SCORPION SCORPION 9055 1 7055 1 7050 1 7044 1 7035 1 7030 1 6035 1 6030 1 Mål A Længde inkl. redskabsramme mm 5600 4985 4985 4985 4880 4880 4580 4580 C Maks. bredde mm 2500 2500 2500 2500 2280 2280 2280 2280 D

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Akkubore-/skruemaskine slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Et godt job er ikke kun et stykke arbejde det er også sjovt. BØRSTELOS MOTOR KOMPAKT OG MED LANG LEVETID De kraftige akku bore- /

Læs mere

STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK).

STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK). fc compactline. 2 Kompakte frontlæssere til kompak STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK). 1 Vi har Stoll-frontlæssere i programmet, fordi vores kunder spørger efter

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

Kompetence inden for generatorer i hver eneste detalje. Se hvorfor du skal vælge generatorer fra Wacker Neuson.

Kompetence inden for generatorer i hver eneste detalje. Se hvorfor du skal vælge generatorer fra Wacker Neuson. Generatorer Se hvorfor du skal vælge generatorer fra Wacker Neuson. Kompetence inden for generatorer i hver eneste detalje. 1. Fuld energiforsyning ved hver anvendelse. En pålidelig energiforsyning er

Læs mere

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER vogne FARMER 140BT Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. Vognens sider er 150 cm, hvor af de øverste 100 cm kan afmon teres, så at vognens sider kun er 50 cm. De aftagelige sider gør det

Læs mere

HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI

HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI HEAVY DUTY DONKRAFTE TIL MINE- OG BYGGEINDUSTRI Siden 1958 har AC Hydraulic sat nye standarder for hydraulisk løfteudstyr til bilindustrien, og med vores nye heavy duty donkrafte til bl.a. mineindustri

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2017

ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2017 ENKLE OG PÅLIDELIGE BÅDTRAILERE BASIC BÅDTRAILERE 2017 UBREMSET 3 BREMSET 4 TILBEHØR 6 Brenderup er repræsenteret i mange lande og standardudstyret for de viste modeller kan derfor afvige fra hinanden.

Læs mere

Lette transportløsninger

Lette transportløsninger Fuel Tank Solutions Lette transportløsninger Kundeudtalelse Energikompaniet AS Kunde: Energikompaniet A/S Energikompaniet A/S har gennem mange år benyttet HMK BILCON som leverandør af tankpåbygninger og

Læs mere

14 Road life magazine

14 Road life magazine 14 Road life magazine Tekst & foto: Finn Williams Så kan der pumpes Til de store byggeprojekter i Hovedstaden skal der bruges meget beton. For at kunne håndtere de store mængder har Danmarks største leverandør

Læs mere

Løkkeby Strandvej 10 DK-5900 Rudkøbing Tlf Fax CVR/SE-nr

Løkkeby Strandvej 10 DK-5900 Rudkøbing Tlf Fax CVR/SE-nr Løkkeby Strandvej 10 DK-5900 Rudkøbing Tlf. +45 62 56 1667 Fax +45 62 56 16 07 CVR/SE-nr. 31481945 www.special-maskiner.com Hansa APZ 1003 Multi køretøjet med arbejdsopgaver hele året. Offentlige og Private

Læs mere

Få styr på de TUNGE VOGNTOG

Få styr på de TUNGE VOGNTOG Få styr på de TUNGE VOGNTOG Sådan udnytter du bedst de nye totalvægte find dine muligheder i oversigten Oversigten er udarbejdet af Finn Bjerremand 18 T 11,5 T Max 10 T 11,5 T/ 18 T 42 T/EU 40 T 11,5 T

Læs mere

Stabler SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Stabler SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclas pålidelige stabler med ståplade Solid - forbedrer produktiviteten og arbejdsflowet takket være de alsidige anvendelsesmuligheder. Stablerne er excellente til hurtig og sikker håndtering af paller

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

KOMMISSIONENS FORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) 13.5.2011 Den Europæiske Unions Tidende L 124/11 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) Nr. 458/2011 af 12. maj 2011 om typegodkendelseskrav for motorkøretøjer og påhængskøretøjer dertil for så vidt angår montering

Læs mere

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER

Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Contractor Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden.

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation

Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation Vinterfest. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. Nu er det tiden hvor din Mercedes-Benz skal gøres

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

Atego. Antos. Distributionskørsel. 6,5 26 ton.

Atego. Antos. Distributionskørsel. 6,5 26 ton. Atego. Antos. Distributionskørsel. 6,5 26 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz til chauffør, vognmand og lastbilsinteresserede

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED.

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED. BYGGERI Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED 12 V og 18 V Gennemprøvet teknik, ny styrke: Den batteridrevne FEIN MultiMaster.

Læs mere

VS-spreder

VS-spreder Universalspreder VS-spreder 1604-2004 Universalspreder VS 1604 2004 Alsidig og stærk Maksimal stabilitet Stålkasse svejset komplet sammen Robust transportbund med rundståls- eller fladledskæde som specialudstyr

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

2015 Samlet program STYRKE MØDER EFFEKTIVITET

2015 Samlet program STYRKE MØDER EFFEKTIVITET 2015 Samlet program STYRKE MØDER EFFEKTIVITET 2 Filosofi Fremskridt i sit rette element! I transportbranchen tæller kontinuitet, hastighed og pålidelighed. Det er især vigtigt, at man kan stole fuldt ud

Læs mere

Den ny Atego. Distributionskørsel. 6,5 16 ton.

Den ny Atego. Distributionskørsel. 6,5 16 ton. Den ny Atego. Distributionskørsel. 6,5 16 ton. Den ny Atego. Den nye dimension inden for distributionskørsel. Indhold Værdi 6 7 Anvendelse 8 17 Førerhus, udstyr 10 13 Motorer, gearkasser 14 15 Kørekomfort,

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA (0) PRÆSENTATION ANHÆNGER KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA (0) PRÆSENTATION ANHÆNGER KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00 00 32 (0) 52 47 05 48 PRÆSENTATION ANHÆNGER 12.000 KG MED EU-TYPEGODKENDELSE E6*2007/46*0104*00 PRÆSENTATION AF ANHÆNGER 12.000 kg - LEMEIRE R.A.12000 (CHASSIS MED LAVT GULV med skivebremser) e6*2007/46*0104*00

Læs mere

KAP- OG GERINGSSAVE. work. don t play. SAVER ALT.

KAP- OG GERINGSSAVE. work. don t play. SAVER ALT. KAP- OG GERINGSSAVE work. don t play. SAVER ALT. NU FÅR TRÆET FULD KRAFT. Der bør alle slå til. For de nye kap- og geringssave fra Metabo er absolut robuste og alsidige. De egner sig til kapning af meget

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere