Formandens årsberetning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens årsberetning"

Transkript

1 Formandens årsberetning Et travlt år 2017 er passeret med flere ændringer i de fremtidige arbejdsgange og klargøring til igangsætning af nye områder. Det har betydet mere aktivitet i forhold til at skabe fællesskaber med det politiske system i Skanderborg, samt DKF som forbund. Flotte resultater blandt medlemmerne Allround har klubben gjort det godt ved stævner og ræs og der er hentet flere medaljer b.la i Norge og ved Padle Battle. TDG 50 års jubilæum 9. september blev Tour de Gudenaa s løb nr. 50 afviklet 2017 med 35 deltagere fra Skanderborg hvilke er meget flot. Årets gang 2017 Vi har i år haft fokus på struktur, systemer, vedligeholdelse af klubben og faciliteterne. Alle huse er blevet malet, isolering af klubbens lofter, tagrender er bestilt skiftet, bådstativer er gennemset og renoveringsplan er klar. Systemer og strukturer Ud over dette arbejde hvor mange frivillige hænder har taget initiativ har bestyrelsens side bla brugt mange ressourcer på, at få vores medlem systemer til at passe med DKF da vi observerede, at der var afvigelser i.f.t vores antal medlemmer. Det har været en oprydningsopgave hvor samkøring af de 3 primære systemer vi benytter har krævet en del arbejde. Vi har 3 systemer som vi som klub benytter. 1. Den fælles medlemsregistrering der er det centrale register for medlemmer af idrætsklubber i DK og derfra tilskud bliver beregnet. 2. Klubmodul hvor vi registrerer alle medlemmer og derfra styring af kontingenter etc. 3. DKF s registrering der udsteder beviser som EPP/IPP beviser og heri vi styrer hvilken licens man som kajakroer har. Dette register er det personlige register uanset hvilken klub man er tilknyttet. Specielt DKF s register har givet anledning til, at vi ud af en samlet oversigt med 300 medlemmer skulle flytte 139 medlemmer ud af tilknytningen til Skanderborg, og tilføre 74 medlemmer så vi i dag er 235 medlemmer i klubben. Vi har derfor måttet ændre vores procedurer og arbejdsgange i forhold til registrering af nye medlemmer ligesom de medlemmer der stopper i Skanderborg. Overblik over vores år Bestyrelsen benytter i højere grad årshjulet i forhold til aktiviteterne i klubben, hvilket betyder at aktiviteter er synlige i klubbens kalender på hjemmesiden. Vores vision og strategi værdi workshop Vi har i år afholdt en workshop hvor formænd og initiativtagere til områder i klubben deltog. Det udsprang af, at det var svært at tale med; andre klubber, kommunen og fonde når vi ikke havde beskrevet HVEM vi er, Hvad vi VIL og HVORDAN vi gør det. Der er bred enighed om at Vi skal bevæge os fra blot, at række hånden op - til at skabe fællesskaber.. Vi skal sørge for at alle frivillige der ønsker at bidrage med en indsats har mulighed for dette og véd at initiativet vil blive værdsat.

2 Under spørgsmålet i en åben diskussion med fokus på vores fællesskab Skanderborg Kajakklub kom hvér med jeg oplever klubben ér.? er der kommet rigtig meget frem der er med til at beskrive hvad vi er gode til og hvad vi skal blive bedre til. Alt i alt et ønske om at Kajakklubben skal være en moderne klub der er med til at sætte standarden, og samtidig sikre at vi ikke glemmer vores gamle dyder. Det er klubbens vision at: Kajak er for alle, Uanset om du prioriterer motion, naturoplevelser, frokost på søbredden eller noget helt fjerde, så er Skanderborg Kano- og Kajakklub noget for dig. Instruktionsprojekt Vi har netop igangsat et instruktionsprojekt hvor formændene / ledende instruktører fra de respektive områder (B&U, Voksen og 50+) deltager. Det omfatter at skabe et fælles billede af instruktionsforløb, krav til certificeringer, sikkerhedskrav og politikker, ligesom rollebeskrivelser for både ledende instruktører, instruktører generelt og hjælpeinstruktører. Projektet bliver koordineret af Kit som støtte til henholdsvis Lisa, Tim og Frank. Faciliteter Vi ved vi er en klub med et positivt problem, at vi mangler plads. Vi har derfor gjort tiltag på den korte bane ved at rokere på kajakker, og arbejder samtidig på et oplæg der kan hjælpe os på den lidt længere bane. Det er med i vores overvejer at både der ikke roer mange kilometer evt. udgår. Vi overvejer om man kan stille en container op hvor vi i dag har trailer stående. Men som alle ved er det en længere proces når de bedste forhold skal skabes med få midler. Økonomi Der bliver senere på et selvstændigt dagsordenspunkt redegjort for Kajakklubbens økonomi ved udgangen af Jeg vil dog nævne, at klubben har en sund økonomi hvor der har været plads til, at foretage de nødvendige vedligeholdelsesopgaver ligesom foretaget køb af kajakker der kan sikre at flere kan benytte klubbens tilbud. Vi overvejer ligeledes at investere i en luft til luft varmeløsning for at spare penge på energi. Det betyder dog samtidig at økonomien fortsat styres efter en stram plan altså et princip om snusfornuft så der fortsat kan sikres en høj kvalitet i klubbens tilbud, materiel og faciliteter og opstart af nye aktiviteter uden at det skaber økonomiske udfordringer. Sikkerhed Førstehjælpskurser Sikkerheds og specielt som en del af instruktionsforløbet fylder meget på agendaen og vil fortsat gøre dette. Det er et at de områder der gør at SKKK er kendt for sin høje standard inden for instruktion af nye roere. SKKK har hidtil gennemført førstehjælpskurser efter den traditionelle ordning hvor vi booker

3 instruktør. DKF har introduceret en række førstehjælpskurser der starter i 2018 og vi overvejer om vi fremadrettet skal benytte dette tilbud. Synlige instruktører Fra i år vil alle instruktører for ekstra synlighed bære neonfarvet vest under instruktion. Vi er ved at se på om de tydeligt kan mærkes INSTRUKTØR. Hjertestarter Vi har i år søgt tryg fonden om hjertestarter, men desværre fået afslag. DKF har lavet en pakke med hjertestarter til en attraktiv pris og vi evaluerer fra bestyrelsens side om vi skal købe denne i stedet. Partnerskaber Idrætssamvirket i Skanderborg, der deltages i et generelt arbejde omkring idrætsstrategi i Skanderborg kommune. DKF. Sammen med DKF vil der fremadrettet blive benyttet erfaringer gjort i andre klubber inden for rekruttering af medlemmer, søgning af midler i fonde, uddannelse etc. UDVALG Børn og unge Lisa Skytte Voksen Frank Melms Der er go tilslutning til årets vokseninstruktion. Alle instruktør poster er besat. 50+ Tim, der er god tilslutning og socialt engagement til 50+. Generelt en rigtig positiv stemning og godt socialt samvær. Aktivitetsudvalget Tonny Rasmussen Kajakpolo / Firmaevent Thomas Eifert Materiel En stor tak til John der med få midler sørger for, at vi alle har materiel med meget høj grad af brugbarhed.

4 Nye tiltag der startes i 2018 Havkajak Det er uomtvisteligt at havkajak er et begreb som alle kender til uanset om man bor ved havet eller ved søerne. Der udgives ikke ét nummer af blade fra DKF s eller DGI s side uden havkajak enten er på forsiden eller fylder en stor del af bladet. Vi har i klubben de sidste 2 år kørt et forsøg med og derigennem uddannet / omskolet roere til havkajak. Vi har besluttet, at tiden er moden til at indføre denne disciplin i klubben på lige fod med tour/kap og kajakpolo. For at realisere dette indgås der samarbejde med en Århus klub, DKF og ungdomsskoleområdet i Skanderborg. Vores strategi for området er derfor følgende: Etablering af samarbejde med partnere for at: 1. afdække instruktørsituationen. 2. have både nok til opstart af området (køb af både gennemføres løbende herefter). 3. gennemføre relevant omskoling af instruktører til havkajak 4. markedsføring af området 5. etc. Økonomien er kendt. Der skal bruges ,- til indkøb af kajakker budget er udarbejdet og der er økonomi i klubben til dette. Der søges på baggrund af dette midler i fonde og ved Skanderborg kommune. Stand Up Paddle Det er DKFs erfaring, at de klubber som har inkluderet SUP i deres tilbud kan opnå en brugergruppe, som ikke er interesseret i at sidde i en kajak, og som ser SUP som en lettere måde at komme på vandet på. Så tilbuddet af SUP aktiviteter vil være med til at øge klubbernes rekrutteringsgrundlag, og måske endda fastholdelse af gamle medlemmer. Vi ser det specielt her i klubben som et attraktiv tilbud til søsporten. Artikel i aviserne på baggrund af tilsagn fra os til Skanderborg kommune om at støtte op om projektet. Vi har sammen med DKF udarbejdet et meget præliminært oplæg hvor den samlede økonomi for 8 SUP s er Kr. DKF vil hjælpe med facilitere af samarbejde med andre klubber ligesom gennemføre instruktør uddannelse: Lokale og Anlægsfonden støtter Skanderborg Søtorv med 7,5 millioner kroner, og kulturog vandprojektet ved Skanderborg Sø og Kulturhuset er nu et skridt nærmere. SKANDERBORG SØ: Tre mindre, beskyttede svømmebassiner, en større svømmebane ude i selve søen, tre- og fem-meter vipper, Stand Up Paddling og kajakpolo. - De nye muligheder, som Søtorvet og Kulturløberen giver, vil i den grad supplere de mange kvaliteter, som Kulturhuset i forvejen har. Vi får et markant og spændende område med rum til både afslapning og oplevelser. Søtorvet skaber nye muligheder for aktiviteter året rundt med både sommer- og vintersvømning og søsport som kajak og kano-sejlads, siger Ebbe Larsen, formand for Kulturhuset Skanderborg.

5 Projektet koster i alt 27,6 millioner kroner. Skanderborg Kommune og Kulturhuset bidrager med en del af pengene. Lokale og Anlægsfonden har været med til at udvikle projektet og støtter det nu med 7,5 millioner kroner, og flere penge er søgt hos fonde og ansøgt i byrådets budgetforhandlinger. Skanderborg Søtorv forventes opført i Vi forventer at igangsætte de 2 nye områder med følgende plan. 1. havkajak igangsættes så der gennemføres første hold nye roere i Stand Up Paddle der gennemføres snusedag / introduktion sammen med DKF i 2018, men henblik på at igangsætte dette fremadrettet. Gudenåpokalen Gudenåpokalens formål er at værdsætte en person, der har gjort en ekstra indsats, der er til gavn for klubben. Det har været et svært valg da der er flere der er værdige til dette. Og efter modne overvejelser i bestyrelsen er valget faldet på Trine der med uvurderlig entusiasme og engagement har skabt muligheden for træning i to er kajak. Trine har med sit engagement sikret at markant flere roer to er kajak i dag. Der bliver trænet ro teknik og der skabes fællesskaber. Det er en kæmpe fornøjelse at se smil og grin om mandagene En stor tak til Trine. TAK Jeg vil gerne slutte beretningen med at takke alle jer mange der frivilligt, dag efter dag gør en indsats for at vi alle har en klub der fungerer i en ånd af fællesskab og hvor alle kan være med.

1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m.

1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m. 1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m. Udarbejdet af Dansk Kano og Kajak Forbund 1. udgave, januar 2007/www.europaddlepass.dk På

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Drejebog. Dette er en drejebog I kan anvende ved afholdelse af Kom og prøv arrangementer i klubben. Formål. Tips: Tjekliste

Drejebog. Dette er en drejebog I kan anvende ved afholdelse af Kom og prøv arrangementer i klubben. Formål. Tips: Tjekliste V Ø R P G O M KO lde et o h f a t a r ønsker e d n e b for klub g u r b l i t Drejebog øv arrangement r Kom og P Drejebog Dette er en drejebog I kan anvende ved afholdelse af Kom og prøv arrangementer

Læs mere

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 Silkeborg Kajakklub Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Vejledning ersion 2010 V

Vejledning ersion 2010 V Version 2010 2 DKF PaddlePower PaddlePower er et system målrettet undervisningen af børn og unge i kano og kajaksporten. Det er udviklet med henblik på at inspirere og hjælpe klubbernes ungdomstrænere

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

Baggrund for strategi 2014-2020

Baggrund for strategi 2014-2020 Debatoplæg Temadag og Årsmøde 22.- 23. marts 2014 1 Baggrund for strategi 2014-2020 I vores omgivelser kan vi se, at idrætsorganisationerne hele tiden må omstille sig og forberede sig på nye måder at tilbyde

Læs mere

Funktionsbeskrivelser Juli 2015

Funktionsbeskrivelser Juli 2015 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsen i Kajakklubben Neptun 2015 1 INDLEDNING... 3 2 BESTYRELSE... 4 2.1 FORMAND... 5 2.1.1 ARBEJDSOPGAVER... 5 2.1.2 MØDEDELTAGELSE... 5 2.2 NÆSTFORMAND... 6 2.2.1 ARBEJDSOPGAVER...

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 25. marts 2014 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Annette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund Strategi 2015-2020 dansk kano & kajak forbund DET VIL VI DKF vil være den nationale organisation, der samler alle kano- og kajakaktiviteter under én hat for derigennem at skabe synergi, vidensdeling og

Læs mere

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Referat: Ad 1) Valg af referent og ordstyrer Referent: Carsten L. Buus (Viking) Ordstyrer: Erik Madsen (Viking) Ad 2) Præsentation af

Læs mere

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016 Kano- og kajakklubben NORD 2016 Endnu et godt år i Nord! Med masser af aktiviteter På vandet! Børn og Unge Dame K2/K4 Hold for kræftramte Begynderhold havkajak Store Legedag Støt Brysterne Klubture Nords

Læs mere

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Sportslige aktiviteter Mesterskabsmedaljer til klubben DM Sprint Sølv K1 U14 2500m Jonas Hall-Andersen Sølv K1 U14 500m Jonas Hall-Andersen Bronze K2 U16 2500m

Læs mere

Formandens beretning. Forårsgeneralforsamling 2012

Formandens beretning. Forårsgeneralforsamling 2012 Formandens beretning Forårsgeneralforsamling 2012 Klubhusdrømme 2006 Beretning ved Forårsgeneralforsamling 2012 Klubhusdrømme 2011 Projekt Nyt Klubhus Det har vi gjort Visionsseminar afholdt i maj 2010

Læs mere

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder.

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder. Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 10 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement,

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00 Idrætskonference i Randers 2010 lørdag den 18. september 8:30-15:00 SIKR (Samvirkende Idrætsklubber i Randers) arrangerer i samarbejde med Kultur- og fritidsforvaltningen en konference for idrætsforeninger

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE FOR MEDLEMMER AF DANSK HAVKAJAK BRANCHE FORENING (DHBF) OG DANSK KANO OG KAJAK FORBUND VEDR. BRUGEN INSTRUKTØRUDDANNELSE I DANMARK.

SAMARBEJDSAFTALE FOR MEDLEMMER AF DANSK HAVKAJAK BRANCHE FORENING (DHBF) OG DANSK KANO OG KAJAK FORBUND VEDR. BRUGEN INSTRUKTØRUDDANNELSE I DANMARK. SAMARBEJDSAFTALE FOR MEDLEMMER AF DANSK HAVKAJAK BRANCHE FORENING (DHBF) OG DANSK KANO OG KAJAK FORBUND VEDR. BRUGEN AF DKF S ROERUDDANNELSE (EPP) OG DKF S INSTRUKTØRUDDANNELSE I DANMARK. Side 1 af 5 Samarbejdsaftale

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Uddannelsepolitik. Kerteminde Kajakklub. Uddannelsespolitik. Version: Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7

Kerteminde Kajakklub Uddannelsepolitik. Kerteminde Kajakklub. Uddannelsespolitik. Version: Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7 Uddannelsespolitik Version: 2018.04.24 Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7 Uddannelsespolitik i Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Indledning Vi ønsker i, at klubbens medlemmer er så veluddannede

Læs mere

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen

Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Referat Rodskov Havkajakklub Styregruppemøde/visionsgruppen Torsdag den 20. april kl. 19.00-22.00 på Asylvej 61, Hornslet Ordstyrer: Louise H. Brok (DGI) Referent: Louise H. Brok og Christian Christensen

Læs mere

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Anders J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum.

og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum. Beretning, januar 2019. 2019 - og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum. I weekenden sad jeg og kiggede de to sidste års beretninger igennem.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Økonomi: Eventbudget fremgår af ansøgningen. For en uddybning af budgetposterne henvises hertil.

Økonomi: Eventbudget fremgår af ansøgningen. For en uddybning af budgetposterne henvises hertil. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Idrætsudvikling NOTAT 17. maj 2018 Eventvurdering af VM 2021 i kano og kajak sprint Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) afholder VM i kano og kajak sprint

Læs mere

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund har en lang tradition for at engagerede frivillige kræfter yder en utrolig stor indsats. De frivillige ildsjæle spiller en

Læs mere

Beskrivelse DKF s grejbanksordning

Beskrivelse DKF s grejbanksordning Bilag til punkt 6 Beskrivelse DKF s grejbanksordning Dato Generelt Grejbank 14. JANUAR 2004 revideret Christian Jacobsen Heri beskrives detaljerne i aftalen omkring klubbers funktion som grejbank. Der

Læs mere

Brugermanual. DKF s Self service på www.kano-kajak.dk

Brugermanual. DKF s Self service på www.kano-kajak.dk Brugermanual DKF s Self service på www.kano-kajak.dk Side 2 Indholdsfortegnelse Introduktion og adgang side 4 Ret kluboplysninger Redigering af klubdata side 6 Redigering af formandsoplysninger side 7

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Frederikssund Roklub. Stiftet 29. Maj 1908. Funktionsbeskrivelser

Frederikssund Roklub. Stiftet 29. Maj 1908. Funktionsbeskrivelser Frederikssund Roklub Stiftet 29. Maj 1908 Funktionsbeskrivelser - 1 - Revideret juli 2005 Funktionsbeskrivelser for: Bestyrelsen...3 Formand...4 Næstformand...5 Kasserer...6 Kontingentkasserer...7 Nøgleansvarlige...8

Læs mere

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020 Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark Vision & Strategi 2020 Hvorfor er vi her i dag? (Agenda fra 2. oktober 2017) Vi vil gerne i dialog med jer som medlemmer Den overordnede målsætning for klubben er

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Kajakuddannelse i Hellerup Roklub

Kajakuddannelse i Hellerup Roklub Kajakuddannelse i Hellerup Roklub Indhold 1. Kajakroer-status... 2 2. Aspirant - Roning... 2 3. Frigivelseskrav for aspiranter... 2 4. Kajakroere frigivet i anden kajakklub eller kursusudbyder... 2 5.

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 Klubhuset. Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 kl 19 i klubhuset Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Rasmus Jørgensen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per

Læs mere

Slå et slag for hjertet!

Slå et slag for hjertet! Slå et slag for hjertet! Velkommen som instruktør i Hjerteforeningens projekt Hjertemotion HJERTEMOTION Du hjælper med de første skridt Hjertemotionsprojektet er et tilbud om Hjertemotion, Hjertecaféer

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR ESBJERG TAEKWONDO KLUB

BREDDESTRATEGI FOR ESBJERG TAEKWONDO KLUB 1. Erfaringer Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusér på fakta) Hvad har betinget, at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. Hvad har

Læs mere

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 Deltagere:, Kajakklubben Viking; Marianne Nissen og Finn Herrik, MKC; Max Kayak og Jørn Maler Jensen, HEI; Claus Iversen og Tayo Lill Andreasen, Skjold; Morten

Læs mere

Skole- og institutionsaftale Vedr. brug af DKF s instruktør- og roeruddannelse (EPP) i Danmark

Skole- og institutionsaftale Vedr. brug af DKF s instruktør- og roeruddannelse (EPP) i Danmark Skole- og institutionsaftale Vedr. brug af DKF s instruktør- og roeruddannelse (EPP) i Danmark Side 1 af 5 Mellem (Omtales herefter institutionen) og Dansk Kano & Kajak Forbund (Omtales herefter DKF )

Læs mere

Bilag 1: Redegørelse for anvendelsen af midlerne til en mere værdig ældrepleje i Kommune: Ballerup. Tilskud:

Bilag 1: Redegørelse for anvendelsen af midlerne til en mere værdig ældrepleje i Kommune: Ballerup. Tilskud: Bilag 1: Redegørelse for anvendelsen af midlerne til en mere værdig ældrepleje i 2017 Kommune: Ballerup Tilskud: 9.396.000 Link til værdighedspolitik: https://ballerup.dk/files/vaerdighedspolitik-udprint.pdf

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 20. maj 2014 kl

Referat Bestyrelsesmøde den 20. maj 2014 kl Referat Bestyrelsesmøde den 20. maj 2014 kl. 19.30 Deltagere: Anders, Dennis N., Lone, Kirsten, Mie og Søren P. Afbud: Denis D. Forslag til dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat fra møde 8.

Læs mere

DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no /14 Tirsdag den 30. april kl i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else

DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no /14 Tirsdag den 30. april kl i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else Referat sendt til bestyrelse og alle aktivitetsgruppemedlemmer samt ansatte DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no. 2 2013/14 Tirsdag den 30. april kl. 17.00-21.00 i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else

Læs mere

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand DGI Svømning Åbent Vand Inspirationsdag 2018 Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand Lørdag d. 18. august kl. 10-16 ved Marselisborg Lystbådehavn 2 Vær med, når DGI åbner dørene til den første

Læs mere

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE

Aldersgruppe: år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE 2018 Aldersgruppe: 15-25 år DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE EVENT- PROJEKTLEDER UDDANNELSE Vil du lære at lave events, og har du lyst til at gøre en forskel for sporten og din klub?

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

DANMARKS IDRÆTSFORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: år. Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby 2018 Danmarks Idrætsforbund Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby www.dif.dk Aldersgruppe: 15-25 år Uddannelsen udbydes i regi af Danmarks Idrætsforbund til alle idrætsgrene under DIF. Den praktiske gennemførelse

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008 Kajakklubben VIKING Silistria Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2008 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt 2. Opfølgning af referat fra sidst Der var ikke noget at følge op på. 3.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Tilstede: Anders, Rasmus, Petur, Thomas, Annika, Mattias, Lykke, Hanne, Fønss, Carsten, (Niels). Referent: Annika Munch Kristensen 1. Valg af referent Annika blev

Læs mere

ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS

ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS REFERAT 9. marts 2015 Deltagere: Skjold: Morten Eld, Trine Færch MKC: Max, Jørn Maler Viking: Carsten Buus (repræsenterer også Den Blå Rambla i dag), Ejlev

Læs mere

Submission #143 Roskilde Kommune

Submission #143 Roskilde Kommune Submission #143 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/17513 Side 1 af 2 03-05-2018 Forening Roskilde Rideklub Foreningens CVR nummer 68 23 54 13 Hvad søger du til? Udvidelse af Rideareal

Læs mere

Fitness i det Fri. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Fitness i det Fri. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Fitness i det Fri Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 33 Indhold 1. Introduktion....... 34 2. Projektets aktiviteter......... 35 3. Projektets resultater..... 35 4. Projektets virkning......... 36

Læs mere

Målsætninger for Korsør Roklub

Målsætninger for Korsør Roklub Målsætninger for Korsør Roklub 2018-2021 Dette dokument beskriver målsætninger for Korsør Roklub, og har til formål at skabe en rød tråd i klubbens valg af aktiviteter og ønsker for fremtiden. Altså hvilken

Læs mere

Program åbning af Den Blå Rambla, søndag den 24. august 2014

Program åbning af Den Blå Rambla, søndag den 24. august 2014 Program åbning af Den Blå Rambla, søndag den 24. august 2014 1. Strandbaren 2. Kajakpolobane 3. Beachvolleybaner 4. Streetbasketbane 5. Skatepark 6. Havkajakker på vandet 7. Faldskærmsudspring 8. Ungdomssejlads

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden Skydeudvalgsmøde den 5. november 2014 Deltagere: Kjeld Karbæk, Johnny Larsen, Oscar Sjøgreen, Robert Larsen, René Mortensen og Sigurd Jensen (referent) Endvidere deltog fra administrationen og Afbud: Frank

Læs mere

Gode Fodboldforældre er et oplæg og en dialog, klubben kan tage med fodboldforældrene i jeres klub.

Gode Fodboldforældre er et oplæg og en dialog, klubben kan tage med fodboldforældrene i jeres klub. FORMÅL Gode Fodboldforældre er et oplæg og en dialog, klubben kan tage med fodboldforældrene i jeres klub. Oplægget indleder en dialog mellem forældre og klub, der bringer forventningerne frem, som klub

Læs mere

Regnskab 2016 Inklusiv Budget forslag 2017

Regnskab 2016 Inklusiv Budget forslag 2017 Regnskab 2016 Inklusiv Budget forslag 2017 2014 Resultat, 2015 Resultat & 2016 Budget (Ikke fuldt sammenlignelige da regnskabets opstilling har været ændret i perioden) Indtægter 2014 Resultat 2015 Resultat

Læs mere

Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009.

Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009. Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009. Der er 158 der har været inde på hjemmesiden og udfyldt spørgeskemaet. Mange har svaret på alle spørgsmål, men nogle har sprunget enkelte spørgsmål over, og andre

Læs mere

Generalforsamling d. 26. okt. 2010. Formandens beretning

Generalforsamling d. 26. okt. 2010. Formandens beretning Generalforsamling d. 26. okt. 2010 Formandens beretning Kære medlemmer så er det igen tiden for at kigge tilbage for at se, hvad det sidste år, jubilæumsåret, har bragt HKK. Og hvad der skal ske fremover.

Læs mere

Det meddelte princip er, at "DGI ikke udbyder akviteter, der gavner en medlemsforenings aktiviteter".

Det meddelte princip er, at DGI ikke udbyder akviteter, der gavner en medlemsforenings aktiviteter. Punkt 5, bilag 2.1 Bilag. Korrespondance vedrørende klubinstruktørkursus hos Havkajak Stevns ------------------------------------------------------ Til Winni Simonsen, Idrætsssekretær hos DGI Vingsted

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014.

Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Indstilling til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. Silkeborg Kajakklub indstiller cheftræner Finn Pape til Silkeborg Kommunes Idrætslederpris 2014. 1 Da Finn i 1974, for første gang satte sig i en

Læs mere

SRK - Bestyrelsens beretning for 2016

SRK - Bestyrelsens beretning for 2016 SRK - Bestyrelsens beretning for 2016 Ordinær generalforsamling i Strib Ro og Kajakklub, onsdag den 1. februar 2017 2016 er forløbet tilfredsstillende. Beretningen deles i fire afsnit, nemlig: Sommer aktivitet

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Kano og Kajakklub

Vedtægter for Skanderborg Kano og Kajakklub Vedtægter for Skanderborg Kano og Kajakklub 1 Klubbens navn Klubbens navn er SKANDERBORG KANO- OG KAJAKKLUB. Dens hjemsted er Skanderborg Kommune. 2 Klubbens formål Klubbens formål er at fremme kano- og

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

I Byrådets overordnede vision lægges der vægt på botilbud og stærk sammenhæng mellem by og land.

I Byrådets overordnede vision lægges der vægt på botilbud og stærk sammenhæng mellem by og land. Landdistriktspolitik Vision I Byrådets overordnede vision lægges der vægt på botilbud og stærk sammenhæng mellem by og land. I Byrådets vision for en landdistriktspolitik indebærer dette, at Ringsted Kommune

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21 1. Godkendelse af referat fra sidste møde - Referatet er godkendt 2. Bemærkninger til dagsordenen - Punktet økonomi rykkes frem 3. Nyt fra formanden

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSPOLITIK

FOLKEOPLYSNINGSPOLITIK FOLKEOPLYSNINGSPOLITIK for Glostrup Kommune 2012-2016 Center for Kultur og Idræt Glostrup Kommune FORORD Rammerne for denne Folkeoplysningspolitik er folkeoplysningsloven og det aktive medborgerskab. Folkeoplysningspolitikken

Læs mere

Program. Faaborg 1. feb Status Outdoor Sydfyn 2017

Program. Faaborg 1. feb Status Outdoor Sydfyn 2017 Faaborg 1. feb. 2017 Status Outdoor Sydfyn 2017 Outdoor Sydfyn blev afviklet den 19.-21. august 2016. Umiddelbart efter festivalen blev der gennemfør en evaluering blandt deltagerne. Med afsæt i godt 200

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den Kl. 18

Referat af bestyrelsesmøde mandag den Kl. 18 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 09.10.2017. Kl. 18 Mødeholder: Jens Mødeleder: Holm Velkommen til: Niels - ungdomsrepræsentant 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

Roerniveau 1 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 1 kayak. Niveaubeskrivelse. Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund

Roerniveau 1 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 1 kayak. Niveaubeskrivelse. Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund Roerniveau 1 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 1 kayak Niveaubeskrivelse Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund 2. udgave, april 2009 www.kano-kajak.dk 1 Niveaubeskrivelse Tur/konkurrencekajak

Læs mere

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Andres J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Submission #58 Roskilde Kommune

Submission #58 Roskilde Kommune Side 1 af 3 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Roskilde Håndbold ved Lisbeth Klarskov Ansøgers adresse Duebrødrevej 1 Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000. Roskilde Telefonnummer 30288801 Mail rhsportsudvalg00@gmail.com

Læs mere

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab Hvis du følger HTN i et år vil du opleve meget mere end blot at blive fortrolig med at ro havkajak I løbet af et spændende år vil Havkajak Team Nord introducere dig til havkajak sporten Vi vil vejlede

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Beslutningsreferat: Opslagstavlen Bestyrelsesmøde d

Beslutningsreferat: Opslagstavlen Bestyrelsesmøde d Beslutningsreferat: Opslagstavlen Bestyrelsesmøde d 03.10.2018 Til stede: Torben Hylle, Kaj Jensen, Flemming Hansen, Ricki Sørensen og Poul Budde. Afbud: Andrea Welzel og Steen Larsen Referent: Poul Budde

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2011

Generalforsamling den 20. marts 2011 Silkeborg Kajakklub Generalforsamling den 20. marts 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse.

Læs mere

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Indledning Vi ønsker i Kerteminde Kajakklub, at klubbens medlemmer er så veluddannede som muligt i kajak og kano for

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Hvad skal vi igennem. Før en ansøgning Under ansøgning Efter ansøgning Vores erfaringer

Hvad skal vi igennem. Før en ansøgning Under ansøgning Efter ansøgning Vores erfaringer Kort om mig Martin Schjerning 38 år Roet siden 2009 Inrigger 2+/4+ LDK. Outrigger 1x, 2-,2x,4x,8+. Kajak & lidt kajakpolo. Coastal 1x/2x/ 4x+ SPP, LDK, DM, VM 13/15/16/17/18. Været træner/ Instruktør i

Læs mere

PROCESKONFIRMERING! - hvordan du som leder kan facilitere løbende forbedring og fastholde en standard!

PROCESKONFIRMERING! - hvordan du som leder kan facilitere løbende forbedring og fastholde en standard! PROCESKONFIRMERING - hvordan du som leder kan facilitere løbende forbedring og fastholde en standard Proceskonfirmering er ikke et udbredt fænomen i danske virksomheder, hvilket kan skyldes, at det minder

Læs mere

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned.

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned. Højby, den 20. november 2017 Konsulentens klumme Vintersæsonen kører for fuldt skrald, og jeg håber, at alle er kommet godt i gang. Der sker rigtig meget rundt omkring, og der er tilbud til alle aldersgrupper

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

EPP FAQ De mest almindelige spørgsmål og svar.

EPP FAQ De mest almindelige spørgsmål og svar. EPP FAQ De mest almindelige spørgsmål og svar. Skal man bruge EPP systemet? Jeg er instruktør fra DKF gamle uddannelsessystem hvad skal jeg gøre? Er EPP kun for havkajakker? Hvor finder jeg kano standarderne?

Læs mere

DGI HIR FÆLLES. Retningslinjer eller politik for frivillighed, samarbejde, etik m.m.

DGI HIR FÆLLES. Retningslinjer eller politik for frivillighed, samarbejde, etik m.m. Indsatsområder antal antal Kommunikation 44,10% 26 Kommunikation 65,45% 37 63 Kommunikation 53,80% Flere medlemmer 40,70% 24 Flere medlemmer 80,00% 23 47 Flere medlemmer 40,20% Samarbejde med kommunen

Læs mere