Afdelingsbestyrelsen foreslår ændringer til ordensreglementet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afdelingsbestyrelsen foreslår ændringer til ordensreglementet."

Transkript

1 Forslag nr. 1 til 4 Afdelingsbestyrelsen foreslår ændringer til ordensreglementet. Afdelingsbestyrelsen har revideret ordensreglementet og lavet følgende ændringer. Forslag nr. 1 Information vedrørende håndtering af affald opdateres til nedenstående. Af hygiejniske grunde skal alt restaffald, der kastes i de nedgravede affaldscontainere, være pakket ind i lukkede affaldsposer. Glas, papir, batterier og plastik skal smides i de retmæssige affaldscontainere. Papkasser, større ting som møbler, elektronik eller andet skal afleveres på storskraldspladsen. Her er der også opstillet en container til stort brandbart, pap, glas og el-artikler. Forslag nr. 2 At der tilføjes telefonnummer de steder, hvor AAB Vagten fremgår som kontaktperson. Forslag nr. 3 At det tilføjes at udlejning af knallertskur og garage sker ved afdelingsbestyrelsen og inden for deres åbningstid. Forslag nr. 4 Information vedrørende Falck abonnement RYTTERPARKEN er tilknyttet et Falck abonnement som omfatter følgende: Nøgleservice: Låser du dig ude, kan du kontakte Falck på tlf , hvorefter Falck sender en låsesmed ud. Låsesmeden skal se legitimation, f.eks. sygesikringsbevis, for at låse dig ind. Strakskørsel: Omfatter siddende kørsel ved pludselig opstået sygdom til og fra skadestue, læge, lægevagt, tandlege, tandlægevagt, kiropraktorvagt eller klinisk tandtekniker. Den tilknyttede husstand er også omfattet dækningen. Kontakt Falck på tlf Psykologisk krisehjælp: Dækker ved ulykker og pludseligt dødsfald i familien. Ovenstående forslag gør ordensreglementet opdateret til nuværende gældende regler og tilføjer punkter som er brugbare for beboerne.

2 Forslag nr. 5 Emne: Forslag til afdelingsmøde for afdeling 14 I forlængelse af det brev jeg har modtaget i min postkasse vedrørende afdelingsmøde for afdeling 14 (Rytterparken), som afholdes den 26. april 2019 kl , vil jeg gerne indsende følgende forslag: Som det ser ud pt. er det ikke tilladt at holde husdyr i afdeling 14. Jeg har fulgt med i gruppen på Facebook, og jeg kan konstatere at flere beboere ytrer ønsker om husdyr. Jeg vil derfor indsende forslag om, at det bliver tilladt at holde husdyr i afdelingens lejemål. Et forslag kunne meget vel være én indekat pr. husstand i afdelingen. Forslag nr. 6 Det foreslås at det er tilladt at holde op til 2 indekatte pr. lejemål. Forslag nr. 7 Forslag til vedtægtsændring Forslag: Maling, tapetsering mv. - Det er tilladt at male direkte på pudsede vægge, så længe der anvendes maling, der er egnet til dette formål. Baggrund for forslaget: Da jeg skulle have nyt køkken, blev jeg påbudt at få opsat filt eller tapet på trods af, at dette ifølge malerne var unødvendigt. Det kan i øvrigt slet ikke ses, og det gør ingen større forskel for overfladens styrke og holdbarhed. Det blev derfor til en ekstraudgift, som kunne have været undgået, hvis det var tilladt at male direkte på den pudsede væk. Forslag: Maling, tapetsering mv.

3 Forslag nr. 8 - Det er tilladt at lade en eller flere vægge i lejemålet være rå /uden tapet, hvis disse behandles korrekt efter anvisning fra en maler. Baggrund for forslaget: Det er populært at lade en væg i et rum være rå og uden tapet, da dette giver et andet udtryk, som er råt og moderne. Lige nu tillader reglerne ikke, at vi undlader at opsætte tapet på en eller flere vægge, og det er derfor ikke muligt at få dette udtryk i sin bolig. Ved at tillade rå, pudsede vægge, giver vi beboerne mulighed for at få dette flotte udtryk. Forslag nr. 9 Fornyelse af køkkener i Rytterparken. Der er flere formål med at fornye køkkener i Rytterparken, det primære formål er selvfølgelig modernisering af lejlighederne. Et sekundært formål er at vi kan trække vores husleje op, hvilket gør at vi er mindre attraktive når det kommer til tildeling af akut boliger. Som det ser ud lige nu er vi meget attraktive når det kommer til tildeling af akut boliger, dette er fordi kommunen tildeler til dels på baggrund af boligstøtte, og husleje udregning. Vi har i Rytterparken oplevet en stigning af de ledige lejligheder der formentlig bliver tildelt som akut boliger. Det blev blandt andet diskuteret på repræsentantskabsmødet. Ved at forøge vores husleje, og moderniser vores boliger, så kan vi fjerne os fra de absolut billigste lejligheder, uden at ramme de nuværende beboere. Forslag nr. 10 Udskiftning af komfurer #2 Komfurer udskiftes ifølge afdelingsbudgettet i alle lejemål i 2022, men nuværende komfurer er allerede så gamle, at der ikke længere fås reservedele til at udbedre funktionelle fejl og mangler. Da der aktuelt er overskud i afdelingens budget stilles følgende forslag: Forslag 2. Nyt standard komfur/indbygningsovn + kogeplade ved anvendelse af råderet Ved anvendelse af lejers råderet til at bestille nyt køkken mod huslejeforhøjelse gives der mulighed for at udskifte gammelt komfur til nyt standard komfur eller erstatte dette med standard indbygningsovn og - kogeplade, så nye køkkener følger med tiden.

4 Forslag nr. 11 Udskiftning af komfurer #3 Komfurer udskiftes ifølge afdelingsbudgettet i alle lejemål i 2022, men nuværende komfurer er allerede så gamle, at der ikke længere fås reservedele til at udbedre funktionelle fejl og mangler. Da der aktuelt er overskud i afdelingens budget stilles følgende forslag: Forslag 3. Alle komfurer udskiftes Udskiftning af komfurer i alle lejemål fremrykkes i afdelingens budget, så samtlige komfurer udskiftes allerede i Bilag til forslag 11 Generelle bemærkninger o Forslaget vedrører fremrykning af udskiftning af komfur fra 2022 til Økonomi oplyser følgende: Den eneste udgift er rentetabet. Rentetabet bliver delt over 2 år. Dette vil sige at nedenstående i princippet også gør sig gældende for Afdelingens økonomi er generelt så god, at det ikke vil komme til at betyde en masse at fremtidige udskiftninger også skal fremrykkes med de 2 år. Forslaget medfører følgende konsekvens for huslejen i 2020, under forudsætning af vedtagelse af den i forvejen budgetterede stigning. Samlet huslejestigning kr , eller ca. 0,2 %. Forslag nr. 12 Optegning af parkeringsbåse Finsensgade På Finsensgade har afdelingen en række parkeringsbåse med flisebelægning. Båsene er her markeret med en mørkere flise, der er meget vanskelig at se, hvilket ofte resulterer i, at parkerede biler blokerer mere end en bås. Da det er sparsomt med parkeringspladserne, stilles følgende forslag: Forslag 1 Parkeringsbåsene ved Finsensgade optegnes med hvid stribe, som afdelingens øvrige parkeringsbåse på nuværende belægning.

5 Forslag nr. 13 Jeg vil forslå flere parkeringspladser i Rytterparken Forslag nr. 14 At man tager fat i firmaet og beder dem være mere på vagt. Det opleves tit og ofte, at der holder biler uden tilladelse af enten den ene eller anden art. At bliver parkere trods der ikke er optegning af plads. At parkeringsvagten kommer flere gange i døgnet hele ugen og ikke kun mandag-fredag. Jeg oplever tit, at det ikke er til at få en parkeringsplads som beboer efter kl.18 Forslag nr. 15 Vedr. affaldspladsen på Herambsgade: Vi er nogle lejere, som har en ikke særlig køn udsigt til en ofte fyldt affaldsplads med diverse storskrald, så som køleskabe, møbler etc. Er der ikke mulighed for, at man lader bevoksningen rundt om pladsen vokse sig høj (eller etablerer en ny hurtigtvoksende beplantning ) således, at den vil skærme for det ikke særligt kønne syn? Forslag nr. 16 På vegne af foreningen RytterHave sender jeg hermed forslag til afdelingsmøde for afdeling 14 Rytterparkens årsmøde giver foreningen RytterHave tilladelse til at etablere beboerhaver på arealet mellem børnehavens legeplads og bygningen langs Finsensgade. Forslag nr. 17 Jeg vil gerne stille forslag om at vi benytter nogle ressourcer på at få jule belysning i afdeling 14, så vi årligt afsætter nogle penge til at vedligeholde og indkøbe nye julelys som bliver sat op som minimum i december måned. Hvor meget der skal afsættes tænker jeg skal være en diskussion mellem bestyrelsen og servicecentret, hvor langtid det skal hænge skal ligeledes være op til diskussion, men som minimum forpligtet til at det hænger i december måned. Forslag nr. 18 Afdelingsbestyrelsen foreslår at antallet af bestyrelsesmedlemmer nedsættes fra 7 medlemmer til 5 medlemmer. Afdelingsbestyrelsen ønsker at inddrage suppleanter mere aktivt i afdelingsbestyrelsen. Dette gøres blandt andet ved, at suppleanter har mulighed for at deltage i bestyrelsesmøder. På denne måde opnår suppleanterne en større kendskab til bestyrelsens arbejde, hvormed det også gør det lettere for suppleanten at indtræde i bestyrelsen, hvis et bestyrelsesmedlem skulle udtræde.

6 På nuværende tidspunkt består bestyrelsen af 7 medlemmer og 3 suppleanter, hvilket betyder at der deltager 10 personer i afdelingsmøderne. Det skal siges at suppleanter på lige fod med afdelingsbestyrelsen har tavshedspligt, hvormed der også skal underskrives en tavshedserklæring. Ligeledes har suppleanter taleret, men ingen stemmeret. I afdelingsbestyrelsen vurderes det at 10 personer ved et afdelingsmøde bliver 3 for mange, hvormed det giver god mening at sænke antallet af valgte bestyrelsesmedlemmer fra 7 til 5. Forslag nr. 19 Afdelingsbestyrelsen foreslår at antallet af suppleanter nedsættes fra 3 medlemmer til 2 medlemmer. Afdelingsbestyrelsen ønsker at inddrage suppleanter mere aktivt i afdelingsbestyrelsen. Dette gøres blandt andet ved, at suppleanter har mulighed for at deltage i bestyrelsesmøder. På denne måde opnår suppleanterne en større kendskab til bestyrelsens arbejde, hvormed det også gør det lettere for suppleanten at indtræde i bestyrelsen, hvis et bestyrelsesmedlem skulle udtræde. På nuværende tidspunkt består bestyrelsen af 7 medlemmer og 3 suppleanter, hvilket betyder at der deltager 10 personer i afdelingsmøderne. Det skal siges at suppleanter på lige fod med afdelingsbestyrelsen har tavshedspligt, hvormed der også skal underskrives en tavshedserklæring. Ligeledes har suppleanter taleret, men ingen stemmeret. I afdelingsbestyrelsen vurderes det at 10 personer ved et afdelingsmøde bliver for mange, hvormed det giver god mening at sænke antallet af valgte suppleanter fra 3 til 2. Dette gøres for at sikre at møder ikke tager for langtid, samtidig med at suppleanter stadig kan få taletid og mulighed for at ytre deres holdninger.

BESLUTNINGSREFERAT DAGSORDENENS PUNKT 2 A, FREMLÆGGELSE AF BERETNING FOR PERIODEN SIDEN SIDSTE MØDE

BESLUTNINGSREFERAT DAGSORDENENS PUNKT 2 A, FREMLÆGGELSE AF BERETNING FOR PERIODEN SIDEN SIDSTE MØDE BESLUTNINGSREFERAT DAGSORDENENS PUNKT 1, VALG AF DIRIGENT Afdelingsbestyrelsesmedlem Palle Ø. Hansen. Der er 56 fremmødte lejemål og dermed 56 x 2 = i alt 112 stemmer. DAGSORDENENS PUNKT 2 A, FREMLÆGGELSE

Læs mere

AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse

AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse 1 AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse Bestyrelsen har ved henvendelse hos Aalborg Renovation fået udleveret den nye brochure Genbrug din hverdag til alle beboerne.

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Forslag afdelingens hjemmeside Forslag om ansøgning til energisparepuljen Forslag om renovering af betondæk i varmecentralen Forslag om nyt

Forslag afdelingens hjemmeside Forslag om ansøgning til energisparepuljen Forslag om renovering af betondæk i varmecentralen Forslag om nyt Forslag afdelingens hjemmeside Forslag om ansøgning til energisparepuljen Forslag om renovering af betondæk i varmecentralen Forslag om nyt affaldssystem Forslag til afdelingsmøde i Voldparken den

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Kildemoseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2003-9 Kildemoseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 6. september 2016 kl. 18.00 i fælleshuset, Kildemoseparken 1. Der deltog i alt 25 lejemål. 35,7 % af lejemålene

Læs mere

Livet i Meulenborg Park

Livet i Meulenborg Park Livet i Meulenborg Park meulenborg.dk 15-4-2009 9-6--2009 Nyhedsbrev nr. 57 Referat fra generalforsamlingen d. 4. marts 2009. Til generalforsamlingen var fremmødt repræsentanter for 17 lejere plus 2 fuldmagter.

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015 AAB Afdeling 16 april 2015 Beretning 2014 Afdeling 16 Almene boliger Det bliver stadig mere kompliceret at administrere vores afdeling. Administration udsender mange cirkulærer som afdelingsbestyrelserne

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. Maj 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer. Bestyrelsen for

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2012. Afdeling 16. april 2013

AAB Afdeling 16. Beretning 2012. Afdeling 16. april 2013 AAB Afdeling 16 april 2013 Beretning 2012 Afdeling 16 Almene boliger Almene boliger har på det sidste været drøftet i dagspressen og det forlyder, at der er afsat 4,1 milliarder til ekstra renovering af

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Rampelyset 1, Roskilde UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN RAMPELYSET 1,

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. November 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Bestyrelsen for

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 14

VELKOMMEN TIL AFDELING 14 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 14 GOLFPARKEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Frederiksholm Karré 18. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad

Læs mere

Karamellerne Beboermappe for afdeling 25

Karamellerne Beboermappe for afdeling 25 Karamellerne Beboermappe for afdeling 25 Velkommen Hermed skal lyde et stort velkommen fra afdelingsbestyrelsen. Vi har udarbejdet denne lille folder for at gøre dig/jer opmærksom på, at alt, hvad der

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Vesterå 23, Aalborg UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN VESTERÅ 23, AALBORG

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Fortunen, Lyngby Boligselskab. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også,

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1. Østre Allé, Himmerlandsgade m.v.

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1. Østre Allé, Himmerlandsgade m.v. «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1 Østre Allé, Himmerlandsgade m.v. Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 26. april 2019 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 26. april 2019 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 26. april 2019 kl. 18.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget a. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Østervold 3, Randers C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN ØSTERVOLD 3, RANDERS

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Stærevej 66, København NV

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Stærevej 66, København NV Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Stærevej 66, København NV UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny

Læs mere

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 16, Magisterparken 1-431 / 2-22 Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden for boligens

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Fortunen, Lyngby Boligselskab. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også,

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning april Afdeling 16

AAB Afdeling 16. Beretning april Afdeling 16 AAB Afdeling 16 april 2012 Beretning 2011 Afdeling 16 Almene boliger Arbejdernes Andels- Boligforening fyldte 100 år den 12. marts 2012. Det blev fejret med stor fest den 10. marts og reception på Artillerivej

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Stærevej 66, København NV

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Stærevej 66, København NV Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Stærevej 66, København NV UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN STÆREVEJ 66,

Læs mere

Boligforeningen Give Afdeling 13652

Boligforeningen Give Afdeling 13652 Boligforeningen Give Afdeling 13652 Referat af afdelingsmøde afholdt den 12. september 2017 Så mange beboere deltog: Der deltog 46 beboere fordelt på 40 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef

Læs mere

På repræsentantskabsmødet den 20. maj 2015 er vedtaget en ny skabelon til afdelingens husordensregler.

På repræsentantskabsmødet den 20. maj 2015 er vedtaget en ny skabelon til afdelingens husordensregler. 9. september 2015 Forslag 1 På repræsentantskabsmødet den 20. maj 2015 er vedtaget en ny skabelon til afdelingens husordensregler. På den baggrund har afdelingsbestyrelse i samarbejde med administrationen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde for afd. 56 den 29. april 2016

Referat af afdelingsmøde for afd. 56 den 29. april 2016 1. Valg af dirigent: Frede Lund Stemmeudvalg: Frede Lund Søren Brogner Lis Lassen Hanne Berg Stemmer: Referat af afdelingsmøde for afd. 56 den 29. april 2016 32 husstande = 64 stemmer. 2a. Fremlæggelse

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Sømoseparken 78, Ballerup UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN SØMOSEPARKEN

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Orientering om køkkenmodernisering

Orientering om køkkenmodernisering Orientering om køkkenmodernisering Afdelingsbestyrelsen og 3B ønsker med denne orientering at beskrive mulighederne for individuel køkkenmodernisering i Måløv Parks boliger. Vi vil ligeledes redegøre for

Læs mere

Husorden afdeling 1 Præstehaven

Husorden afdeling 1 Præstehaven Vedtaget på afdelingsmødet den 10. september 2007 Et godt naboskab er meget værd. Det er derfor vigtigt, at man i afdeling 1 opfører sig overfor sin nabo, som man selv ønsker at blive behandlet af sin

Læs mere

Orientering til beboerne

Orientering til beboerne Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej Orientering til beboerne Oktober 2011 (Tilrettet februar 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Tillæg til lejemappen Skal lægges i denne Forsikring: Vi gør opmærksom

Læs mere

Husorden afdeling 1 - Præstehaven

Husorden afdeling 1 - Præstehaven Vedtaget på afdelingsmødet den 10. september 2007 Et godt naboskab er meget værd. Det er derfor vigtigt, at man i afdeling 1 opfører sig overfor sin nabo, som man selv ønsker at blive behandlet af sin

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: www.oebro95.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: www.oebro95.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Øbro95. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

Derfor er husordenen også en hjælp til dig, så vi sammen kan passe godt på vores omgivelser.

Derfor er husordenen også en hjælp til dig, så vi sammen kan passe godt på vores omgivelser. HUSORDEN VELKOMMEN HOS AAB S AFDELING 42 SKOVVÆNGET/SKOVVEJEN Vi glæder os til at have dig som beboer. En husorden handler ikke kun om løftede pegefingre og begrænsninger i din færden. Når du er beboer

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb 1-20 Møllelængen Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Møllelængen 1. Forslag om forundersøgelse vedrørende udskiftning af vinduer og altandøre i Møllelængen 2. Forslag om

Læs mere

Du kan læse mere om de to typer af råderet nedenfor.

Du kan læse mere om de to typer af råderet nedenfor. De tre typer af muligheder Lov om leje af almene boliger giver dig en række muligheder for at indrette din bolig efter dine egne ønsker og behov. Dette kaldes råderet. Du har to typer råderet, som giver

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 15. marts 2012.

Referat fra ordinær generalforsamling den 15. marts 2012. Højbylund afd. 32 Referat fra ordinær generalforsamling den 15. marts 2012. Susanne bød velkommen til alle fremmødte beboer, inspektør Jørgen Kristensen, Karen Kierkegaard fra Højstrups administration,

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10 Afdelingsmøde Afdeling 12 Skovvej 6-10 Tidspunkt: Onsdag den 12. september 2018 kl. 17.30-18.30 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

Forslag om parkeringsreglement Udskiftning af switche og up ser (forstærkere) i afdelingen Forslag om nye stikledninger Forslag om kollektiv råderet

Forslag om parkeringsreglement Udskiftning af switche og up ser (forstærkere) i afdelingen Forslag om nye stikledninger Forslag om kollektiv råderet Forslag om parkeringsreglement Udskiftning af switche og up ser (forstærkere) i afdelingen Forslag om nye stikledninger Forslag om kollektiv råderet køkken Forslag om hund Forslag til afdelingsmødet den

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Husorden Signalgården

Husorden Signalgården Husorden 1-3074 Signalgården Vedtaget den 23. februar 2012 Husordenen er revideret efter afdelingsmøderne den 17. september 2013, den 8. april 2014, den 16. september 2014 og på ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 61, Skovkollegiet ORDENSREGLEMENT

Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 61, Skovkollegiet ORDENSREGLEMENT Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 61, Skovkollegiet ORDENSREGLEMENT Juni 2008 (revideret administrativt oktober 2013) Lovgrundlag Lov om leje af almene boliger nr. 987 af 21.10.2009 Indledning

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 14: Abelsvej 72-224 Fælleshus, Abelsvej 156 Juni 2015 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Beslutning. Modeller. Forhåndstilkendegivelse

Beslutning. Modeller. Forhåndstilkendegivelse Afdelingsbestyrelsen ønsker med denne orientering at beskrive hvilke modeller af individuel køkkenmodernisering du kan vælge imellem. Beslutning Køkkenmoderniseringerne gennemføres som kollektivt besluttet

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 38

VELKOMMEN TIL AFDELING 38 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 38 RUNDDYSSSEN 291-349 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Råderet inde i boligen Reglerne for råderet inde i boligen er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v.

Råderet inde i boligen Reglerne for råderet inde i boligen er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. De tre typer af muligheder Lov om leje af almene boliger giver dig en række muligheder for at indrette din bolig efter dine egne ønsker og behov. Dette kaldes råderet. Du har to typer råderet, som giver

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen referat at godkende. Første møde i ny bestyrelse. Der foreligger ikke referat fra afgående bestyrelse.

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen referat at godkende. Første møde i ny bestyrelse. Der foreligger ikke referat fra afgående bestyrelse. Sted: Grøndalsparken 16 Dato og tid: Den 11. juni 2019 kl. 18.00 Afdeling: Grøndalsparken 1133-0 Deltagere: Afbud: Referent: Steen Pedersen, Driftschef Morten Pedersen, Lokalinspektør Merete Bugge, GP

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Fortunen, Lyngby Boligselskab. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også,

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 25.08.2016) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 27. april 2006, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 27 husstande, 26 stemmeberettigede: 5, 12, 13, 14, 20, 30,

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret sikringsrådgiver Andreas Mylund fra Nordjyllands politi til at fortælle om,

Læs mere

1.12. Udskiftning af lyskilder og vedligeholdelse af øvrige tekniske installationer

1.12. Udskiftning af lyskilder og vedligeholdelse af øvrige tekniske installationer Bestyrelsen byder nye medlemmer af Ejerforeningen BSV 77-79 velkommen. I dette notat har bestyrelsen samlet relevante praktiske oplysninger. Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen,

Læs mere

Husorden. for. Ørbyvang RKE

Husorden. for. Ørbyvang RKE for Ørbyvang RKE E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Husorden 1-1029 Møllergården

Husorden 1-1029 Møllergården Husorden 1-1029 Møllergården 1. oktober 2011 2 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 42. Højagerparken 1-67

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 42. Højagerparken 1-67 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

Odense Boligselskab. Albanigade Odense C - tlf Kontortid mandag-torsdag kl. 9-16, fredag kl

Odense Boligselskab. Albanigade Odense C - tlf Kontortid mandag-torsdag kl. 9-16, fredag kl Ordensreglement for Stærmosegården Affald Grundet tiltagende problemer med skadedyr (rotter og store fugle) må der ikke stilles affald ved siden af molokkerne. Ligeledes må der ikke smides brød og andet

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 38 husstande var repræsenteret Der blev uddelt 76 stemmesedler Fra AAB s administration deltog Kristian Konradsen, økonomi. Desuden deltog serviceleder

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2013. Afdeling 16. april 2014

AAB Afdeling 16. Beretning 2013. Afdeling 16. april 2014 AAB Afdeling 16 april 2014 Beretning 2013 Afdeling 16 Almene boliger Tilsynsmyndigheder har for tiden stor fokus på de almene boliger inklusiv Boligforeningen AAB. Denne forøgede fokus har medført mange

Læs mere

Forslag til behandling på afdelingsmøde i Dybbølhus

Forslag til behandling på afdelingsmøde i Dybbølhus 4. april 2016 Forslag til behandling på afdelingsmøde i Dybbølhus Mandag den 11. april 2016 kl. 19.00 Ernst Kapers Vej 18, kld. FORSLAG 1 Forslag om affaldssortering og gårdrenovering Bestyrelsen har gennem

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og gamle beboere. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. Juni 2017. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer. Bestyrelsen for

Læs mere

Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby

Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby TaB Nørreby Juni 2017 Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby 1. Formål Afdelingsbestyrelsen (omtales fremover bestyrelsen) skal arbejde for den bedst mulige trivsel i afdelingen.

Læs mere

Boligselskabet Sct. Sct. Jørgen. Afdelingsmødet. Praktisk information. DIN mulighed for indflydelse i DIN afdeling

Boligselskabet Sct. Sct. Jørgen. Afdelingsmødet. Praktisk information. DIN mulighed for indflydelse i DIN afdeling Boligselskabet Sct. Sct. Jørgen Afdelingsmødet Praktisk information DIN mulighed for indflydelse i DIN afdeling Afdelingsmødet Hvad er afdelingsmødet: Afdelingsmødet er DIN mulighed for indflydelse i DIN

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 14: Abelsvej 72-224 Fælleshus, Abelsvej 156 Oktober 2014 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder

Læs mere

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1 Renovering af Løget By - Løget Høj 45 1 Arbejder på Løget Høj 45, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader Boligen - køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Alle

Læs mere