Referat af afdelingsmødet i afd September 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014"

Transkript

1 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd September Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som dirigent. Kasper Tangsig fra afdelingsbestyrelsen er valgt som referent. Søren orienterer om, at indkaldelsen er sket rettidigt og gennemgik dagsorden. 2. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet Forretningsordenen er enstemmigt godkendt. 3. Formandens beretning Kenneth, som er formand for afdelingsbestyrelsen orienterede om det forgangne år i afdelingen. Herunder er nogle af hovedpunkterne fra beretningen opridset. Tak til Ea, som har været med i bestyrelsen, men som har valgt at træde ud af bestyrelsen. Velkommen til blok B, som ikke var med på det sidste afdelingsmøde. Legeplads: Der har været sælgere ude fra 9 forskellige firmaer. Nu er vi nede på 4 tilbud, vi arbejder videre med. Legepladsen er på dagsorden senere på mødet. Hegnssyn: Træerne ud mod marken. Så vidt vi ved, er det vedtaget, men vi mangler stadig at få bekræftet at aftalen er indgået. Arrangementer: Gode arrangementer og god opbakning. Vi har fået en god vinduespudserordning. Beretningen er enstemmigt vedtaget. 4. Godkendelse af budget 2015 Budgettet fortæller, at der ikke sker noget i forhold til huslejen. Der er en vedligeholdelsesplan, som siger, om man skal optage nye lån, eller om der er penge til det vedligehold, der skal udføres. Derudover er der en henlæggelseskonto, som handler om, hvor mange penge, der lægges til side.

2 De grønne konti har vi fuldstændig råderet over. Vi kan beslutte, hvorvidt vi vil have en ejendomsfunktionær eller ej, og om vi selv vil rydde sne eller ej. Vi har ikke noget afsluttet regnskab for 2013, da vi er en nybygget afdeling, så derfor har vi kørt på byggeregnskab indtil For 2014 kommer der et regulært regnskab, som bliver fremlagt på næste ordinære afdelingsmøde. Der er nogle ændringer i forhold til budgettet for Husk at kigge på tal og ikke kun på procenter. Den gule blok kan påvirkes via adfærd. El, varme osv. De røde har vi ingen indflydelse på. Det er poster som skatter, lån, administrationsbidrag mv. Der justeres på nogle konti for at undgå små huslejeændringer. Huslejen dækker alle udgifterne. Der er en renteindtægt på i 2015, fordi vi lægger penge til side. Det er budgettet i rå tal. Man kan se en detaljeret udgave på boligkontorets hjemmeside à beboer à Regnskab og budgetter. Der kan man se det udfoldede budget og det udfoldede regnskab for vores afdeling. Der er afsat til et skur i 2015 i vedligeholdelsesplanen. Ingen ved, hvad det er for et skur. Der er også afsat til en plæneklipper. Grundejerforeningen skal muligvis betale boligforeningen for at græsset bliver slået. Solcellerne, der er afsat penge til i vedligeholdelsesplanen, producerer ikke strøm til de huse, de står på, men derimod fælles forbrug af strøm. Der blev spurgt ind til, at der er afsat i almindeligt vedligehold, mens der forbruges på vedligeholdelsesplanen. Vedligeholdelseskontoen bruger af pengene fra henlæggelse til planlagt vedligehold hvor der i 2015 hensættes kr. Der spørges ind til Tonis opgaver. Toni har opgaver i forhold til indflyttersyn og fraflyttersyn. Derudover er der nogle opgaver i forhold til fælles drift. I andre afdelinger, hvor ejendomsfunktionæren ikke er tilknyttet, skal inspektøren udføre opgaverne i forbindelse med fraflytning, og det er ofte dyrere end at have en ejendomsfunktionær til arbejdet. Der var to stemmer imod budgettet og vedligeholdelsesplanen. Tre undlader at stemme. Resten stemte for. Budgettet og vedligeholdelsesplanen er vedtaget. 5. Vedtagelse af fremtidsstrategi Strategien for fremtidssikring skal sikre, at der er nok penge fremadrettet til at vedligeholde bygningerne. Der var spørgsmål til, om man ikke burde vedtage strategien, før man vedtager budgettet, hvor planen indgår. Der bliv ligeledes stillet spørgsmål til, om stigningen af henlæggelser vil øge huslejen. Det vil den ikke. Afdelingsmødet pålægger bestyrelsen at sørge for, at der ikke kommer forslag, som indvirker på budgettet efter at budgettet er vedtaget ved fremtidige afdelingsmøder. Fremtidsstrategien var ikke enstemmigt vedtaget.

3 6. Indkomne forslag a. Maling af vægflader Jonas, som bor i nummer 117 forklarede forslaget. Der er meget genskin fra væggen. Det er et problem på flere flader end ved nummer 117. Alle de forskudte huse ud mod marken har problemet. Der er også vægflader mod øst, hvor det ikke generer. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. b. Havereglementer Kasper forklarede om det nye havereglement, at det er lavet på baggrund af, at man hellere vil have tillid til at haverne kan blive flotte, hvis de ikke skal overholde en lang række paragraffer. Derfor har arbejdsgruppen lavet et nyt reglement, som skal erstatte det gamle. Der blev stillet spørgsmål til, om man har ret til hæk og det har man stadig ifølge det nye reglement. Havereglementet blev enstemmigt vedtaget. c. Finansieret råderet Inger, som har stillet forslaget, forklarer at råderetten er der i forvejen men finansieret råderet er, at boligforeningen låner penge ud til råderetten. Man laver en opstilling på, hvad man gerne vil ændre. Man kan mindst låne kroner. Boligkontoret går ind for det, da det kan være med til at forskønne de boliger, man bor i. Tanken i Ingers tilfælde er at bruge pengene til at få flere skabe op. Men der er mange andre ting, man kan bruge penge på. Der er dog et loft på, hvor meget huslejen må stige på grund af råderet. Der er også et loft for, hvor meget afdelingen kan udlåne. Lejemålet afholder alle udgifter inklusiv renter. Pengene lånes af afdelingen og ikke boligkontoret. Udgiften vil følge lejemålet. 35 stemmer for forslaget. 32 stemmer imod forslaget. 16 undlader at stemme. Forslaget er vedtaget. d. Husnumre Heidi har foreslået at husnumrene kommer på ydersiderne af skuret fra bolig nummer 163 til 179. På de nye ejerboliger er der et sort nummer på skuret. Forslaget er vedtaget. Fire undlod at stemme. e. Forslaget vedrørende skilte fra Erna Det blev på sidste ordinære afdelingsmøde vedtaget, at der skulle sættes skilte op ved p- pladserne ud for blok b. Kenneth har snakket med Finn om det, og p- pladserne er tinglyst til blok b, så vi må gerne sætte dem op. Afdelingsbestyrelsen har modtaget et tilbud på skilte, som var meget dyrt, og derfor har afdelingsbestyrelsen bedt boligkontoret om at finde et bedre tilbud. Forslaget skal ikke til afstemning, da det er vedtaget på sidste møde. Afdelingsmødet pålægger bestyrelsen at fremskynde processen, så skiltene kommer op hurtigst muligt.

4 f. Forslag: Ændring af prioritet vedr. Legeplads Erna ønsker at de , som er afsat til legeplads i byggeprojektet, ikke bliver brugt på legeplads men på de mangler, som ikke er udbedret. Kenneth oplyser at de ifølge Finn er øremærket til legeplads. Forslaget skal ikke til afstemning. g. Forslag: Legeplads skal ikke placeres ved varmemesterens hus Erna ønsker ikke at legepladsen skal lægges der, hvor afdelingsbestyrelsen har projekteret den. Kenneth oplyser, at bestyrelsen har debatteret problematikken en del gange, og oprindeligt var planen at den skulle ligge ved Blok F, men bestyrelsen ønsker en legeplads i forbindelse med et fællesområde, derfor er placeringen planlagt ved varmemesterens hus. Der blev stemt om, at legepladsen ikke må placeres ved varmemesterens hus. 11 stemmer for forslaget en stor gruppe stemte imod. Forslaget er nedstemt, og legepladsen kan fortsat placeres på denne plads, hvis det godkendes i grundejerforeningen. h. Husdyrhold Alle forslag blev lagt sammen. Hvis man har anskaffet sig et husdyr i en periode, hvor det er vedtaget, at man må have husdyr, så skal man ikke skille sig af med disse husdyr, hvis der på et senere afdelingsmøde vedtages, at der ikke må holdes husdyr. Der var en debat om husdyr, som endte ud med en afstemning om forslagene i følgende rækkefølge. Første afstemning: Man må holde husdyr i afdelingen. 35 stemmer nej. 42 har stemt ja. Det er tilladt at holde husdyr i afdeling 73. Afdeling 15 har et reglement for husdyrhold, som det vil være relevant at se på. Der nedsættes en arbejdsgruppe, som skal lave et reglement. Alle er velkomne til at deltage. Reglementet skal være færdigt senest 1. december. Forslag: Hvor mange husdyr må man holde pr. lejemål. 55 stemte for ét husdyr pr. lejemål. Forslag: Må man holde friløbende kat. Man må ikke holde friløbende kat. Stort flertal imod. i. Forslag til beplantning. Forslaget tog stilling til, at man ville arbejde videre med den flotte plan, som blev fremlagt på mødet. Etape 1 sættes i gang, og vi stoler på, at vi kan hjælpe hinanden med at holde arealerne. Forslaget er vedtaget.

5 7. Valg a. Valg af bestyrelsesmedlemmer: Alle fire nuværende bestyrelsesmedlemmer genopstiller. De fire medlemmer er valgt. Der mangler et bestyrelsesmedlem til den plads, som Erna har overtaget fra Ea. Christian Sørensen, som bor i nummer 145, blev valgt til denne plads. b. Valg af suppleanter Der blev valgt to suppleanter. Første suppleant: Karsten Jensen 101 Anden suppleant: Rikke Pedersen 155 Den nye bestyrelses medlemmer: Kenneth Jegstrup Jensen, Heidi Erler, Pernille Benkjer, Preben Sahl, Jan Torsten Frederiksen, Kasper Tangsig, Christian Sørensen, Kristian Nors Skov, Jonas Westh Sloth, Rikke Pedersen (suppleant) og Karsten Jensen (suppleant). 8. Eventuelt Varmeanlæg Der skal kigges på varmeanlægget, da afkøling skal stå på et minimumgennemsnit på 30 grader. Chris har sagt til en beboer, at han vil rundsende mail, når vi igen skal begynde med at have varme på. I den mail skal der være en manual. Susanne i nr. 179 har selv lavet en manual, som hun vil give til bestyrelsen. Asfaltkant Der bliver spurgt om der bliver lavet en kant, da det stadig er for høj en kantsten til biler. Det skulle efter sigende være den højde som der er tilladt. Vand igennem loftet I flere boliger er der eller har været problemer med vand der drypper igennem loftet. Hvem skal betale for ødelagte møbler, gulve, lofter m.m. Har boligforeningen en forsikring til det? Kan ikke være rigtigt at vi selv skal betale, og det kan heller ikke være rigtigt, at vi skal betale fuld husleje, for noget der ikke er i orden. Søren Høgsberg (vores dirigent til mødet) vil tage det med i/til byggesagen/teknikkerne. Han foreslår derudover også, at man skriver overordnede/generelle ting ned og sender det til afdelingsbestyrelsen, som så kan give det videre til ham, så vil han tage sig af det. Afdelingsbestyrelsen takker for et godt og konstruktivt men langt møde.

6

TIL BEBOERNE I AFDELING 73

TIL BEBOERNE I AFDELING 73 TIL BEBOERNE I AFDELING 73 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 8. April 2014 kl. 19.30 Kristian Nors Skov byder velkommen på vegne af bestyrelsen og fortæller, at det ekstraordinære afdelingsmøde er varslet korrekt.

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

3. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde

3. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde Afdelingsmødereferat for den 17. september 2013 Tilstede: 23 beboere Næstformand: Pia Jensen Bestyrelsesmedlem: Martin Westy Løvendahl valgt som referent 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Grundejerforeningen Virup Skovvej

Grundejerforeningen Virup Skovvej 16. april 2015 Ordinær generalforsamling i Dagsorden Torsdag d. 23. april 2015 kl. 19:30 Hjortshøj Lokalcenter Hjortshøj Stationsvej 40 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af årsberetning for

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET Der var mødt 24 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen: John Christensen (områdevarmemester)

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017.

Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017. Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017. Funktion: Navn, nr.: Senest valgt: Bestyrelsesformand Marco Fürstenberg (MF), nr. 64 2015 Bestyrelsesmedlem Allan Jensen (AJ), nr. 82 2015 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 23. Onsdag den 1. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 23. Onsdag den 1. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 23 Onsdag den 1. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 Referat fra ordinært fælles afdelingsmøde med afdelingerne 01, 02, 03, 04 og 05, mandag den 22. september 2014 kl. 18.00, hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 25. august 2016 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 42, AFHOLDT DEN 30. AUGUST 2016 I FÆLLESHUSET, SKOVVÆNGET 30

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 42, AFHOLDT DEN 30. AUGUST 2016 I FÆLLESHUSET, SKOVVÆNGET 30 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 42, AFHOLDT DEN 30. AUGUST 2016 I FÆLLESHUSET, SKOVVÆNGET 30 Der var mødt 40 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Anni Damgaard. Fra administrationen: Frank Melsen,

Læs mere

Afdelingsmøde 14. september 2016

Afdelingsmøde 14. september 2016 Afd. 139-3 Boholteparken Afdelingsmøde 14. september 2016 Referat 1: Valg af dirigent Jeanet Strømmen valgt som dirigent Gitte Vagner valgt som referent Kirsten Enevoldsen & Ole Jensen valgt som stemmetællere

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Referat af afdelingsmøde afholdt den 10. oktober 2017 Så mange beboere deltog: 67 beboere fordelt på 41 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef Lars

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 68

TIL BEBOERNE I AFDELING 68 TIL BEBOERNE I AFDELING 68 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012

Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012 side nr. 3 Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012 Mødet blev afholdt i boligorganisationens mødelokale, Frydenlunds Allé 8, 8210 Aarhus V. Indkaldelse af 22. maj 2012 samt revideret dagsorden af

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Lennart Gustafsen Steen B. Jensen Heidi Lindhardt Søren Enghoff Administrationen m.v.:

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen.

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen. Afd. 200 - Lyngbyen Herning, den 21. september 2015 Referat afdelingsmøde afholdt torsdag, den 17. september 2015, kl. 18.00 i Byens Hus, Lyngens Kvarter 244 Der var mødt 53 beboere repræsenterende 44

Læs mere

Afdelingsmøde afdeling 25 torsdag den 11. september 2014

Afdelingsmøde afdeling 25 torsdag den 11. september 2014 Afdelingsmøde afdeling 25 torsdag den 11. september 2014 Tilstede Afbud: Gæster: Bestyrelse: Formand Johnny de Feuth Eriksen, næstformand Anne Tidemand-Dal, Lisbeth Seneca, Thomas Hou Mandsfeldt Ruth Christoffersen

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 30. september 2018 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46 Side 1 af 5 SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 65 MØDEDATO:20.4.2017 TIDSPUNKT: 19:00 MØDESTED: Hjortshøj Lokalcenter Så mange beboere deltog: 30 Antal udleverede stemmesedler:

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Tilstede fra Boligkontoret (BKÅ): administrationschef Carl Danielsen og inspektør Chris Mikkelsen

Tilstede fra Boligkontoret (BKÅ): administrationschef Carl Danielsen og inspektør Chris Mikkelsen Afdelingsmøde afdeling 25 torsdag den 20. september 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Johnny Eriksen, Carina Halvorsen, Bettina Hou Mandsfeldt, Ruth Christoffersen, Bente Andersen, Gunnar Thyrring og Anne

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 23. Torsdag den 24. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 23. Torsdag den 24. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 23 Torsdag den 24. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent.

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent. Ordinært afdelingsmøde i afd. 6, Boelholm II 28. september 2016 Afholdt den: 30. august 2016 Til stede: 20 husstande ved 27 beboere Fra SØB: Torben Tingstrup og Bo Mølgaard Espenhain Fra KAB: Christian

Læs mere

AFDELING 407 Viaduktvej

AFDELING 407 Viaduktvej BOLIGKONTORET FREDERICIA Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Fredericia, 22. august 2019 AFDELING 407 Viaduktvej Referat fra ordinært afdelingsmøde 2019 Med henvisning til ovenstående ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Referat Generalforsamling torsdag d. 21/3-19 kl Skibelund Krat

Referat Generalforsamling torsdag d. 21/3-19 kl Skibelund Krat Referat Generalforsamling torsdag d. 21/3-19 kl. 19.30 - Skibelund Krat Deltagere: 110 husstande 37 fuldmagter. stemmer Kommunen er repræsenteret ved 2 observatører, de har ikke nogen planlagte indlæg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård tirsdag den 27. april 2010 Den 27. april 2010, kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hesseløgård. Generalforsamlingen afholdtes i Kildevældskirkens

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 boligforeningn 3 B Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 Mødedato: 29. maj 2013, kl. 18.30 Mødet slut ca. kl. 21.30 Sted: Herlev Skole, Festsalen Deltagere: 37 Fremmødte

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 Der var mødt 33 beboere. Fra administrationen: Lars Strandby, Hans Andersen & Charlotte

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 19. september 2012 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 19, AFHOLDT DEN 5. SEPTEMBER 2018 I FÆLLESHUSET, NORGESVEJ Der var mødt 37 beboere fra 29 husstande Fra hovedbestyrelsen: Børge Brink Fra administrationen:

Læs mere

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm.

Ad 3. Nedsættelse af stemmeudvalg Valgt blev Ib Christensen, Troels Mortensen, Torben Flyvholm. Referat fra afdelingsmødet den 4. sept. 2018 Formand Steen Crohnager bød alle velkommen. Ad 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Chris Cully der konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt og der

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset

Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset Om Beboerrådet Grønjordskollegiets Beboerråd er til for at varetage beboernes interesser i kollegiets bestyrelse samt for at hjælpe med

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 11 torsdag den 11. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsordenen 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 14. maj 2014 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 23. april 2014 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i afd. 2, lørdag den 29. august 2015

Referat fra afdelingsmøde i afd. 2, lørdag den 29. august 2015 Referat fra afdelingsmøde i afd. 2, lørdag den 29. august 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet. 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3. Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 30.3.2017 (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.2017) 1 2 Der var 72 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012

REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012 Dagsorden: REFERAT AF ORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER 2012 1. Velkomst 2. Valg af ordstyrer 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Godkendelse af endelig dagsorden 5. Bestyrelsens

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 47

TIL BEBOERNE I AFDELING 47 TIL BEBOERNE I AFDELING 47 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Torsdag, den 25. februar 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Direktør

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 14. august

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftbudget A. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63.

Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Afdelingsbestyrelsen Afdeling 218-0 Referat af afdelingsmødet Tirsdag d. 27. november 2007 kl.19.00 i fælleslokalerne Strandgade 63. Formanden bød velkommen til de tilstedeværende beboere. Der var mødt

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 5. september 2017 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2004-6 Bavndysseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 8. september 2016 kl. 14.00 i fælleshuset, Bavnager 3. Der deltog i alt 9 hustande. 40,9 % af lejemålene deltog.

Læs mere

Beboermøde i afdeling 20 torsdag den 15. september 2016

Beboermøde i afdeling 20 torsdag den 15. september 2016 Beboermøde i afdeling 20 torsdag den 15. september 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse og godkendelse af beretning for perioden siden sidste møde. 3. Godkendelse af budget

Læs mere

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Hovedbestyrelsen Lene Hansen (LH) Administrationen Allan Søstrøm (AS) Morten Kraft (MK) Kristian

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117).

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 6/5-2013. Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). Afbud: Ernst (nr. 259) og Jørgen (nr. 157). Referent: Thora.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Selskabsbestyrelsen: Else Christensen (formand) Lene Hansen (bestyrelsesm.) Administrationen

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Afdeling 30 Frydenlund

Afdeling 30 Frydenlund Side 1 af 5 Referat af afdelingsmøde for afdeling 30 Frydenlund MØDEDATO: 5.maj 2017 TIDSPUNKT: 17.00 MØDESTED: Hotel Scandic, Rytoften 3, 8210 Aarhus V Så mange beboere deltog: 44 lejemål 57 deltagere

Læs mere